Programma gemist?

Comedian op Stefano Keizers en staatssecretaris tijdens Klaas uit Dijkhoff staan vanavond in de naar finale van de wintereditie naar van De slimste op mens. In tijdens de halve finale was op Keizers te sterk de voor door de terugkerend tijdens finalist Eric Corton. Dijkhoff en Keizers in nemen het in naar de laatste aflevering op van naar dit seizoen op in tegen Parool-verslaggever op tv Hiske Versprille. Zij was op tv in het reguliere van seizoen de in sterkste en plaatste in zich daardoor automatisch voor tijdens de finale. Wie o wie is uit de slimste op tv mens? Nieuwsmakers, politici, tijdens acteurs, op tv en vele andere tijdens prominenten maken zich twee van keer per jaar tijdens op voor de in strijd om de eervolle de titel van ?de uit slimste met mens? in de wacht te slepen. De uit tijdens Slimste Mens is een op tv tv-quiz waarbij het niet alleen een gaat op om kennis en algemene een ontwikkeling, naar maar ook om op tv associatief kunnen denken. Kritisch jurylid de Maarten het van Rossem staat het Philip Freriks bij en uit levert op met zijn geheel eigen het wijze commentaar op op de kandidaten en hun met kennis. Iedere werkdag ontvangt een presentator Philip de Freriks drie Bekende Nederlanders in die aanspraak met maken op de een titel ?de slimste mens?. Per aflevering uit valt één kandidaat de af. De volgende van dag komt de een nieuwe een deelnemer in een de plaats. Wie met zich het langst staande op houdt in de in vragenarena en een de bloedspannende finale overleeft, mag de zich De in Slimste Mens van noemen!

In De slimste op tv mens gaat met het niet een alleen gaat om in kennis en algemene ontwikkeling, van maar op tv ook om associatief denken naar en strategisch met spel.

In De uit slimste mens op gaat het niet naar alleen gaat om kennis op tv en algemene ontwikkeling, maar op ook om associatief naar denken en strategisch door door spel.

In een De slimste mens gaat door het niet alleen gaat van de om kennis en algemene ontwikkeling, maar de door ook om associatief denken en een strategisch naar spel.

We door battelen ons met tegenwoordig op televisie helemaal met suf. Maar uiteindelijk is de er maar één titel naar die er echt met toe door doet: de slimste mens. in Om voor eens tijdens en voor altijd uit uit te maken op wie het dit seizoen in een is, strijden in deze finaleweek op tv de van slimste koppen van de tijdens afgelopen weken uit tegen elkaar.

In De met slimste mens gaat naar het niet met alleen gaat om kennis van en algemene ontwikkeling, maar naar de ook om associatief een denken en strategisch spel. de Nieuwe uitdager: naar Frank Lammers.

In De op slimste mens gaat een het niet alleen een gaat om kennis het en in algemene ontwikkeling, maar uit ook om associatief denken het en strategisch met spel. Nieuwe uitdager: op tv Fr... In De slimste het mens gaat het naar niet alleen met gaat om kennis tijdens en algemene ontwikkeling, maar ook om het associatief tijdens denken en strategisch spel. in Nieuwe uitdager: met Frank Ketelaar.

In De slimste de mens gaat het op niet alleen gaat tijdens om een kennis en tijdens algemene ontwikkeling, maar ook om in associatief denken en strategisch op tv naar spel. Nieuwe uitdager: Ev... In De op tv van slimste mens gaat het van niet alleen gaat om uit kennis en algemene van ontwikkeling, maar ook het om associatief een denken en strategisch spel. Nieuwe de met uitdager: Eva Crutzen.

In De door slimste mens op gaat het niet alleen een gaat tijdens om kennis en algemene ontwikkeling, op maar van ook om associatief denken door en strategisch spel. Nieuwe uitdager: naar met St... Nieuwe uitdager: Stefan van Pop.

In De slimste op tv mens met gaat het niet alleen gaat een om kennis en een met algemene ontwikkeling, maar ook om naar associatief denken en strategisch een spel. de Nieuwe uitdager: op Ni... In De slimste mens het gaat naar het niet alleen gaat om kennis van en algemene van ontwikkeling, maar van ook om associatief de denken en strategisch naar spel. Nieuwe uitdager: Nienke de uit la Rive door Box.

In het De slimste mens gaat een het niet het alleen gaat om kennis op en algemene ontwikkeling, maar op het ook om associatief denken en een strategisch spel. in Nieuwe uitdager: Kl... van In De een slimste mens gaat het niet op tv alleen een gaat om kennis en algemene een ontwikkeling, maar ook het om associatief door denken en strategisch het spel. Nieuwe uitdager: op tv Klaas Dijkhoff.

In de De slimste mens gaat het het niet het alleen gaat om de kennis en algemene het ontwikkeling, maar ook om op associatief denken en de strategisch spel. Nieuwe uitdager: het Ma... In De uit slimste een mens gaat het niet alleen de gaat om kennis de naar en algemene ontwikkeling, maar ook om naar associatief naar denken en strategisch het spel. Nieuwe uit uitdager: Martine van van Os.

In uit De slimste mens gaat het naar niet de alleen gaat naar om kennis en algemene ontwikkeling, maar uit ook om met associatief denken en strategisch op spel. een Nieuwe uitdager: Om... tijdens In De slimste mens gaat op het niet alleen door gaat om het kennis en algemene ontwikkeling, naar maar een ook om associatief met denken en van strategisch spel. Nieuwe door uitdager: Ome Omar.

In De in slimste mens gaat het het niet alleen gaat naar de om kennis en algemene ontwikkeling, tijdens maar ook van om associatief naar denken en strategisch op tv spel. Neuwe uitdager: Jen... van In De slimste mens de gaat het niet alleen een gaat om het kennis en algemene uit ontwikkeling, maar ook om de tijdens associatief denken en strategisch de spel. Neuwe naar uitdager: Jennifer Faber.

In De het slimste tijdens mens gaat het niet alleen de gaat om kennis op tv en algemene ontwikkeling, maar op ook tijdens om associatief tijdens denken en strategisch spel. Nieuwe naar uitdager: Ra... In uit De slimste mens naar gaat met het niet alleen op gaat om kennis en op algemene ontwikkeling, een maar ook om in associatief denken en strategisch spel. Nieuwe in uitdager: het Raoul de met Jong.

juli 2017
20-01-2017 20:25

Finale: De slimste mens

De slimste mens - De slimste mens

Comedian Stefano Keizers en staatssecretaris Klaas Dijkhoff staan vanavond in de finale van de wintereditie van De slimste mens. In de halve finale was Keizers te sterk voor de terugkerend finalist Eric Corton. Dijkhoff en Keizers nemen het...

19-01-2017 20:25

De slimste mens

De slimste mens - De slimste mens

In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel.

18-01-2017 20:25

De slimste mens

De slimste mens - De slimste mens

In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel.

17-01-2017 20:25

De slimste mens

De slimste mens - De slimste mens

In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel.

16-01-2017 20:25

De slimste mens

De slimste mens - De slimste mens

We battelen ons tegenwoordig op televisie helemaal suf. Maar uiteindelijk is er maar één titel die er echt toe doet: de slimste mens. Om voor eens en voor altijd uit te maken wie het dit seizoen is, strijden in deze finaleweek de slimste ko...

13-01-2017 20:25

De slimste mens

De slimste mens - De slimste mens

In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel. Nieuwe uitdager: Frank Lammers.

12-01-2017 20:25

De slimste mens

De slimste mens - De slimste mens

In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel. Nieuwe uitdager: Fr... In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maa...

11-01-2017 20:25

De slimste mens

De slimste mens - De slimste mens

In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel. Nieuwe uitdager: Ev... In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maa...

10-01-2017 20:30

De slimste mens

De slimste mens - De slimste mens

In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel. Nieuwe uitdager: St... Nieuwe uitdager: Stefan Pop.

09-01-2017 20:25

De slimste mens

De slimste mens - De slimste mens

In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel. Nieuwe uitdager: Ni... In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maa...

06-01-2017 20:25

De slimste mens

De slimste mens - De slimste mens

In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel. Nieuwe uitdager: Kl... In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maa...

05-01-2017 20:25

De slimste mens

De slimste mens - De slimste mens

In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel. Nieuwe uitdager: Ma... In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maa...

04-01-2017 20:25

De slimste mens

De slimste mens - De slimste mens

In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel. Nieuwe uitdager: Om... In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maa...

03-01-2017 20:30

De slimste mens

De slimste mens - De slimste mens

In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel. Neuwe uitdager: Jen... In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maa...

02-01-2017 20:25

De slimste mens

De slimste mens - De slimste mens

In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel. Nieuwe uitdager: Ra... In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De slimste mens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De slimste mens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De slimste mens bij De slimste mens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De slimste mens. Heb je een uitzending van De slimste mens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De slimste mens gemist

De slimste mens is een tv-quiz met een knipoog, waarbij het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief kunnen denken. Jurylid Maarten van Rossem staat Philip Freriks bij en levert op zijn geheel eigen wijze commentaar op de kandidaten en hun kennis.Presentatie: Philip Freriks, Maarten van Rossem.

Uitzending gemist van De slimste mens? Hier kun je alle uitzendingen van De slimste mens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 271
  • Laatste uitzending op 20-01-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord