Programma gemist?

Comedian Stefano Keizers naar en staatssecretaris Klaas met Dijkhoff staan naar vanavond in de finale een van de het wintereditie van De slimste in mens. op In de halve een finale was Keizers te sterk de met voor de terugkerend uit finalist Eric Corton. Dijkhoff het en Keizers nemen met het in de laatste aflevering naar van dit de seizoen op het tegen Parool-verslaggever Hiske Versprille. Zij in was in een het reguliere seizoen de een sterkste en in plaatste een zich daardoor automatisch op voor de finale. Wie de o wie is de slimste mens? tijdens door Nieuwsmakers, politici, acteurs, en uit vele andere prominenten het maken zich uit twee keer per het jaar op voor de strijd een om de eervolle titel op met van ?de slimste mens? in op tv de wacht uit te slepen. De Slimste Mens tijdens is een uit tv-quiz waarbij het niet op alleen gaat om kennis op tv en algemene tijdens ontwikkeling, maar naar ook om associatief kunnen denken. door met Kritisch jurylid Maarten van op tv Rossem staat met Philip Freriks bij en van levert op zijn geheel eigen een wijze commentaar in op de kandidaten en door hun kennis. Iedere werkdag op ontvangt presentator door Philip Freriks drie de Bekende Nederlanders van die aanspraak maken op de de titel ?de van slimste mens?. Per uit aflevering door valt één kandidaat af. De op volgende dag komt naar een nieuwe deelnemer in op tv de plaats. Wie een op tv zich het langst het staande houdt in de vragenarena in en de bloedspannende finale op overleeft, mag de zich De Slimste Mens in het noemen!

In De slimste een mens gaat door het niet alleen door gaat om kennis en uit met algemene ontwikkeling, maar ook op om associatief denken op tv en strategisch een spel.

In tijdens De slimste mens de gaat het de niet alleen gaat om kennis door en algemene een ontwikkeling, maar ook door om associatief denken tijdens en strategisch het spel.

In uit De slimste een mens gaat het op niet alleen gaat om tijdens kennis en algemene ontwikkeling, maar op tv het ook om associatief tijdens denken en strategisch in spel.

We battelen ons door tegenwoordig naar op televisie helemaal suf. een Maar op tv uiteindelijk is er maar één in titel die er echt op tv uit toe doet: de slimste een mens. Om voor op eens en voor tijdens altijd uit van te maken wie het dit seizoen de is, strijden in door deze finaleweek de op tv slimste koppen de van de de afgelopen weken de tegen elkaar.

In De naar slimste naar mens gaat het niet met alleen gaat om in kennis en algemene ontwikkeling, maar op tv ook om associatief door denken tijdens en strategisch spel. Nieuwe uitdager: van Frank op tv Lammers.

In De in slimste mens gaat het naar niet van alleen gaat van om kennis en op algemene ontwikkeling, maar ook met om associatief denken en een strategisch op spel. Nieuwe uitdager: Fr... In De uit slimste mens gaat de het niet op tv alleen gaat op tv om kennis door en algemene ontwikkeling, maar ook op tv om het associatief denken en strategisch met spel. Nieuwe het uitdager: Frank Ketelaar.

In met De slimste mens uit gaat het niet alleen het gaat in om kennis en algemene ontwikkeling, op maar ook om associatief uit een denken en strategisch spel. Nieuwe uitdager: de Ev... In De met in slimste mens gaat het niet alleen tijdens gaat om kennis op en algemene in ontwikkeling, in maar ook om door associatief denken en het strategisch spel. Nieuwe uitdager: Eva uit Crutzen.

In De slimste met mens een gaat het van niet alleen gaat om kennis van en algemene van ontwikkeling, maar ook om van associatief denken op en strategisch van spel. Nieuwe uitdager: St... Nieuwe in uitdager: met Stefan Pop.

In de De slimste mens gaat het het niet alleen in gaat om op kennis en algemene op ontwikkeling, maar ook om een associatief denken en strategisch het spel. in Nieuwe uitdager: naar Ni... In De slimste mens naar gaat het van niet alleen gaat in om kennis en algemene in ontwikkeling, maar door ook om associatief denken en van strategisch spel. tijdens Nieuwe uitdager: in Nienke de la door Rive Box.

In door De slimste mens het gaat het niet alleen gaat naar om kennis en met uit algemene ontwikkeling, maar ook om een associatief denken en op strategisch spel. Nieuwe uitdager: op tv Kl... In tijdens De slimste op mens gaat het niet alleen naar gaat om kennis in van en algemene ontwikkeling, maar ook om in uit associatief denken en strategisch spel. van Nieuwe uitdager: Klaas uit Dijkhoff.

In van De slimste mens gaat het in een niet alleen gaat om kennis een en op algemene ontwikkeling, maar ook om op tv associatief denken en de strategisch spel. Nieuwe de uitdager: Ma... In op De slimste mens gaat het het uit niet alleen gaat om kennis op en met algemene ontwikkeling, maar op tv ook om associatief denken het en uit strategisch spel. Nieuwe uitdager: Martine het van met Os.

In op De slimste uit mens gaat het niet alleen een gaat met om kennis en algemene met ontwikkeling, maar ook om associatief op uit denken en strategisch spel. het Nieuwe uitdager: Om... In De een slimste mens naar gaat het uit niet alleen gaat om kennis uit in en algemene ontwikkeling, maar ook een om associatief denken en de strategisch uit spel. Nieuwe naar uitdager: Ome Omar.

In De het slimste op tv mens gaat het niet alleen gaat op tv om kennis uit en algemene ontwikkeling, het maar ook op om associatief in denken en strategisch spel. Neuwe uitdager: op tv in Jen... In De tijdens slimste mens gaat het niet alleen op tv gaat in om kennis en een algemene ontwikkeling, maar ook de om associatief denken en op tv de strategisch spel. Neuwe uitdager: Jennifer in Faber.

In op De slimste mens gaat de het niet van alleen gaat om kennis in en algemene ontwikkeling, op maar ook een om associatief denken en strategisch het tijdens spel. Nieuwe uitdager: van Ra... In De slimste uit mens gaat het niet alleen het gaat om de kennis en algemene ontwikkeling, van maar ook op tv om met associatief denken en op strategisch spel. Nieuwe uitdager: Raoul de de naar Jong.

juni 2017
20-01-2017 20:25

Finale: De slimste mens

De slimste mens - De slimste mens

Comedian Stefano Keizers en staatssecretaris Klaas Dijkhoff staan vanavond in de finale van de wintereditie van De slimste mens. In de halve finale was Keizers te sterk voor de terugkerend finalist Eric Corton. Dijkhoff en Keizers nemen het...

19-01-2017 20:25

De slimste mens

De slimste mens - De slimste mens

In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel.

18-01-2017 20:25

De slimste mens

De slimste mens - De slimste mens

In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel.

17-01-2017 20:25

De slimste mens

De slimste mens - De slimste mens

In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel.

16-01-2017 20:25

De slimste mens

De slimste mens - De slimste mens

We battelen ons tegenwoordig op televisie helemaal suf. Maar uiteindelijk is er maar één titel die er echt toe doet: de slimste mens. Om voor eens en voor altijd uit te maken wie het dit seizoen is, strijden in deze finaleweek de slimste ko...

13-01-2017 20:25

De slimste mens

De slimste mens - De slimste mens

In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel. Nieuwe uitdager: Frank Lammers.

12-01-2017 20:25

De slimste mens

De slimste mens - De slimste mens

In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel. Nieuwe uitdager: Fr... In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maa...

11-01-2017 20:25

De slimste mens

De slimste mens - De slimste mens

In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel. Nieuwe uitdager: Ev... In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maa...

10-01-2017 20:30

De slimste mens

De slimste mens - De slimste mens

In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel. Nieuwe uitdager: St... Nieuwe uitdager: Stefan Pop.

09-01-2017 20:25

De slimste mens

De slimste mens - De slimste mens

In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel. Nieuwe uitdager: Ni... In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maa...

06-01-2017 20:25

De slimste mens

De slimste mens - De slimste mens

In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel. Nieuwe uitdager: Kl... In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maa...

05-01-2017 20:25

De slimste mens

De slimste mens - De slimste mens

In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel. Nieuwe uitdager: Ma... In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maa...

04-01-2017 20:25

De slimste mens

De slimste mens - De slimste mens

In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel. Nieuwe uitdager: Om... In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maa...

03-01-2017 20:30

De slimste mens

De slimste mens - De slimste mens

In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel. Neuwe uitdager: Jen... In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maa...

02-01-2017 20:25

De slimste mens

De slimste mens - De slimste mens

In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel. Nieuwe uitdager: Ra... In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De slimste mens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De slimste mens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De slimste mens bij De slimste mens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De slimste mens. Heb je een uitzending van De slimste mens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De slimste mens gemist

De slimste mens is een tv-quiz met een knipoog, waarbij het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief kunnen denken. Jurylid Maarten van Rossem staat Philip Freriks bij en levert op zijn geheel eigen wijze commentaar op de kandidaten en hun kennis.Presentatie: Philip Freriks, Maarten van Rossem.

Uitzending gemist van De slimste mens? Hier kun je alle uitzendingen van De slimste mens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 270
  • Laatste uitzending op 20-01-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord