Programma gemist?

Na naar het afronden van hun derde een succesvolle theatertournee de '4 Elementen' zijn de met in 3JS weer klaar voor in de zomer. in Jaap, Jan en tijdens Jaap met hun volledige met band, aangevuld tijdens met de Jayhorns.

oktober 2021
25-07-2012 20:25

Aflevering van woensdag 25 juli 2012

3JS een zomeravond live - Aflevering van woensdag 25 juli 2012

Na het afronden van hun derde succesvolle theatertournee '4 Elementen' zijn de 3JS weer klaar voor de zomer. Jaap, Jan en Jaap met hun volledige band, aangevuld met de Jayhorns.

3JS een zomeravond live gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3JS een zomeravond live de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3JS een zomeravond live bij 3JS een zomeravond live liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3JS een zomeravond live. Heb je een uitzending van 3JS een zomeravond live gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3JS een zomeravond live gemist

Na het afronden van hun derde succesvolle theatertournee '4 Elementen' zijn de 3JS weer klaar voor de zomer.Een jaarlijks terugkerend concert is het ondertussen, het optreden van 3JS in Caprera Bloemendaal.Jaap, Jan en Jaap met hun volledige band, aangevuld met de Jayhorns. Werkelijk alle bekende songs komen voorbij met de nodige verrassingen. De zomerse setting tussen de bomen in het openluchttheater geeft een betoverende sfeer waardoor de melodieuze folk-pop extra tot z'n recht komt.Opgenomen juni 2012.

Uitzending gemist van 3JS een zomeravond live? Hier kun je alle uitzendingen van 3JS een zomeravond live kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-07-2012 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!