Programma gemist?

Zes op tv weken spraken 11 het specialisten en 1 huisarts over uit het uit doktersvak. Wat zijn hún naar ervaringen met ziekzijn? op Hebben op specialisten een huisarts? Heeft de het huisarts het een huisarts? Wie op tv zorgt er voor van de dokter?

Zijn er echt de zulke grote uit verschillen met tussen ziekenhuizen als van er in sommige media wordt gesuggereerd? met En de levert concurrentie tussen naar ziekenhuizen wel of uit geen betere zorg een op?

Wie werkt door maakt fouten. Maar als in de dókter fouten in door maakt, kunnen de op tv gevolgen zeer ernstig naar zijn. In Nederland sterven op tv per jaar naar schatting 2000 naar mensen door met fouten van van artsen en van andere zorgverleners.

Coen Verbraak praat op tv een met artsen. Wat zijn de dilemma's de waar een door arts mee de te maken krijgt? door Moeten we willen in genezen tot elke prijs? met Is de op dood in feite een op uit van de hand gelopen vorm door van ziekte?

Wie ziek is, met het wil behandeld worden. Weet de dokter het altijd wat hij/zij op tv moet doen? een Kan naar een arts in principe van iedereen behandelen, of tijdens zitten er grenzen aan? het 12 artsen naar praten over hun vak van én over met zichzelf.

We met willen allemaal op gezond oud worden. op En als dat niet vanzelf gaat, naar door gaan we naar de het dokter. Wat zijn de naar dilemma's waar een arts op tv op tv mee te maken krijgt? Twaalf artsen in praten over hun met vak én een over met zichzelf.

juli 2020
03-09-2012 21:15

De dokter

Kijken in de ziel: Artsen - De dokter

Zes weken spraken 11 specialisten en 1 huisarts over het doktersvak. Wat zijn hún ervaringen met ziekzijn? Hebben specialisten een huisarts? Heeft de huisarts een huisarts? Wie zorgt er voor de dokter?

27-08-2012 21:15

De beste zorg

Kijken in de ziel: Artsen - De beste zorg

Zijn er echt zulke grote verschillen tussen ziekenhuizen als er in sommige media wordt gesuggereerd? En levert concurrentie tussen ziekenhuizen wel of geen betere zorg op?

20-08-2012 21:15

Spaanders

Kijken in de ziel: Artsen - Spaanders

Wie werkt maakt fouten. Maar als de dókter fouten maakt, kunnen de gevolgen zeer ernstig zijn. In Nederland sterven per jaar naar schatting 2000 mensen door fouten van artsen en andere zorgverleners.

13-08-2012 21:15

Aflevering van maandag 13 augustus 2012

Kijken in de ziel: Artsen - Aflevering van maandag 13 augustus 2012

Coen Verbraak praat met artsen. Wat zijn de dilemma's waar een arts mee te maken krijgt? Moeten we willen genezen tot elke prijs? Is de dood in feite een uit de hand gelopen vorm van ziekte?

06-08-2012 21:15

Gezond en wel

Kijken in de ziel: Artsen - Gezond en wel

Wie ziek is, wil behandeld worden. Weet de dokter altijd wat hij/zij moet doen? Kan een arts in principe iedereen behandelen, of zitten er grenzen aan? 12 artsen praten over hun vak én over zichzelf.

30-07-2012 21:15

Bij de dokter

Kijken in de ziel: Artsen - Bij de dokter

We willen allemaal gezond oud worden. En als dat niet vanzelf gaat, gaan we naar de dokter. Wat zijn de dilemma's waar een arts mee te maken krijgt? Twaalf artsen praten over hun vak én over zichzelf.

Kijken in de ziel: Artsen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kijken in de ziel: Artsen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kijken in de ziel: Artsen bij Kijken in de ziel: Artsen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kijken in de ziel: Artsen. Heb je een uitzending van Kijken in de ziel: Artsen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kijken in de ziel: Artsen gemist

Coen Verbraak praat met artsen. Wat zijn de dilemma's waar een arts mee te maken krijgt? Moeten we willen genezen tot elke prijs? Is de dood in feite een uit de hand gelopen vorm van ziekte? En is marktwerking in de zorg echt zo slecht? Cardiologen, oncologen, chirurgen, neurologen en tal van andere medici aan het woord, over hun vak én over zichzelf. Presentatie: Coen Verbraak.

Uitzending gemist van Kijken in de ziel: Artsen? Hier kun je alle uitzendingen van Kijken in de ziel: Artsen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 03-09-2012 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!