Programma gemist?

Jiskefet, in Buitenhof, De Plantage, Holland door Sport, Barend op & Witteman, De door Wereld Draait Door: programma's die uit door werden uitgezonden vanuit Studio Plantage. Presentatoren de tijdens en makers halen herinneringen op op.

oktober 2021
30-07-2012 23:50

Aflevering van maandag 30 juli 2012

Afscheid van  studio Plantage - Aflevering van maandag 30 juli 2012

Jiskefet, Buitenhof, De Plantage, Holland Sport, Barend & Witteman, De Wereld Draait Door: programma's die werden uitgezonden vanuit Studio Plantage. Presentatoren en makers halen herinneringen op.

Afscheid van studio Plantage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Afscheid van studio Plantage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Afscheid van studio Plantage bij Afscheid van studio Plantage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Afscheid van studio Plantage. Heb je een uitzending van Afscheid van studio Plantage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Afscheid van studio Plantage gemist

Jiskefet, Buitenhof, De Plantage, Holland Sport, Barend & Witteman, De Wereld Draait Door: een eindeloze reeks legendarische programma's uit de Nederlandse televisiegeschiedenis werd uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. In het voorjaar van 2011 werd de tv-studio, gelegen naast dierentuin Artis, ontmanteld. Presentatoren en makers van al die prachtige programma's komen nog één keer terug naar De Plantage om herinneringen op te halen.

Uitzending gemist van Afscheid van studio Plantage? Hier kun je alle uitzendingen van Afscheid van studio Plantage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-07-2012 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!