Programma gemist?

In de naar voetbalwereld zijn een bijna geen homo's te vinden naar die uit de door kast durven tijdens te komen. Gesprekken met een topvoetballers, op analisten, ex-topvoetballers die wel uit een een de kast durfden te van komen.

augustus 2021
04-08-2012 20:00

Aflevering van zaterdag 4 augustus 2012

FC Gay - Aflevering van zaterdag 4 augustus 2012

In de voetbalwereld zijn bijna geen homo's te vinden die uit de kast durven te komen. Gesprekken met topvoetballers, analisten, ex-topvoetballers die wel uit de kast durfden te komen.

FC Gay gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van FC Gay de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van FC Gay bij FC Gay liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van FC Gay. Heb je een uitzending van FC Gay gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

FC Gay gemist

In de voetbalwereld zijn bijna geen homo's te vinden die uit de kast durven te komen. In het amateurvoetbal moet je ze met een vergrootglas zoeken en in het betaald voetbal is er niet één! Tijdens de thema-avond FC Gay praat Sophie Hilbrand er over met topvoetballers, analisten, ex-topvoetballers die wel uit de kast durfden te komen en de mensen die zich zouden moeten inzetten voor een homovriendelijker voetbalklimaat. Tim Hofman gaat de straat op om te checken hoe supporters reageren als ze horen dat hun spits gay is. En wat zeggen de coaches en spelersmakelaars eigenlijk over dit probleem? Te gast in de studio zijn onder andere KNVB-voorzitter Michael van Praag, topvoetballer Jevgenij Levtjenko, voetbalkenner Frits Barend en ex-voetballer Wensley Garden. Presentatie: Sophie Hilbrand, Tim Hofman.

Uitzending gemist van FC Gay? Hier kun je alle uitzendingen van FC Gay kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-08-2012 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!