Programma gemist?

Documentaire een In de documentaire volgen door we vijf vrouwen die met dagelijks met een tijdens dilemma te maken een hebben in de door zoektocht op tv naar wat hen gelukkig maakt: op carrière, op liefde of door allebei.

september 2021
09-08-2012 21:35

Aflevering van donderdag 9 augustus 2012

3Doc: Tussen Bitch en Bambi - Aflevering van donderdag 9 augustus 2012

Documentaire In de documentaire volgen we vijf vrouwen die dagelijks met een dilemma te maken hebben in de zoektocht naar wat hen gelukkig maakt: carrière, liefde of allebei.

3Doc: Tussen Bitch en Bambi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Tussen Bitch en Bambi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Tussen Bitch en Bambi bij 3Doc: Tussen Bitch en Bambi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Tussen Bitch en Bambi. Heb je een uitzending van 3Doc: Tussen Bitch en Bambi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Tussen Bitch en Bambi gemist

Documentaire. Steeds meer sterke, ambitieuze, carrièregerichte vrouwen komen moeilijk aan de man, dat is bekend. En nu er in de grote steden een 'vrouwenoverschot' aan het ontstaan is omdat meer vrouwen dan mannen gaan studeren, wordt dit probleem alsmaar nijpender. Hoe gaan vrouwen tussen de twintig en de veertig hiermee om? En wat is hun eigen aandeel hierin? Stellen ze te hoge eisen? Zijn ze te bambi of juist te bitchy? Ze zouden graag het lieve meisje met bambi-ogen willen zijn in plaats van de harde carrièregerichte vrouw, maar durven zich vaak niet kwetsbaar op te stellen. Want om hier mee om te kunnen gaan, zijn zelfverzekerde mannen met overwicht nodig. Is dat misschien een bijkomend probleem, zijn die er niet genoeg? In de documentaire volgen we vijf vrouwen die dagelijks met dit dilemma te maken hebben in de zoektocht naar wat hen gelukkig maakt: carrière, liefde of allebei. Maxime (19), eerstejaars Economie en Bedrijfskunde, vindt het normaal om op deze leeftijd single te zijn. Brankele (25), afgestudeerd Biochemie en op zoek naar een baan, staat open voor een relatie maar wel op haar voorwaarden. Steeds vaker krijgt zij de vraag waarom zij nog steeds single is. Imara (27), Antilliaanse operazangeres, afgestudeerd aan Conservatorium en op zoek naar een vast contract, wil graag een leuke man maar vindt dat hij zich dienstbaar moet opstellen aan haar carrière. Maaike (35) marketingstrateeg, houdt van haar werk maar wil nu dolgraag man en kinderen en vindt dat alle middelen (actief zoeken, internet, flirtapps) geoorloofd zijn om die man te vinden. Suzanne (40), planoloog, gek op haar werk, noemt zichzelf happy single, maar worstelt met het idee dat ze op een punt in haar leven staat dat ze haar kinderwens misschien moet opgeven.

Uitzending gemist van 3Doc: Tussen Bitch en Bambi? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Tussen Bitch en Bambi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-08-2012 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!