Programma gemist?

Verslag op tv van de op tv huldiging van de Olympische op equipe in Den uit Bosch waar de Olympische Thalys op de aankomt.

oktober 2021
13-08-2012 15:50

Aflevering van maandag 13 augustus 2012

NOS Olympische Spelen: Huldiging Olympische Sporters - Aflevering van maandag 13 augustus 2012

Verslag van de huldiging van de Olympische equipe in Den Bosch waar de Olympische Thalys aankomt.

NOS Olympische Spelen: Huldiging Olympische Sporters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Olympische Spelen: Huldiging Olympische Sporters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Olympische Spelen: Huldiging Olympische Sporters bij NOS Olympische Spelen: Huldiging Olympische Sporters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Olympische Spelen: Huldiging Olympische Sporters. Heb je een uitzending van NOS Olympische Spelen: Huldiging Olympische Sporters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Olympische Spelen: Huldiging Olympische Sporters gemist

De Oranje sporters arriveren in Den Bosch met een speciale Olympische Thalys. Op het Stationsplein worden ze onthaald door het publiek. De NOS brengt sfeerimpressies vanuit de trein en is erbij als de Olympische equipe wordt toegejuicht.

Uitzending gemist van NOS Olympische Spelen: Huldiging Olympische Sporters? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Olympische Spelen: Huldiging Olympische Sporters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-08-2012 om 15:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!