Programma gemist?

Waar performance kunstenaar naar de Lüber opduikt, lijken de natuurwetten op tv niet met meer te gelden. tijdens Zijn acts ergeren, op amuseren en fascineren verbijsterde voorbijgangers.Meer Waar door performance kunstenaar Lüber het opduikt, lijken naar de natuurwetten niet met meer de te gelden. Hij hangt zwevend het aan de hoogste gebouwen, op tv tovert uit als een vuurspuwer een vogels uit zijn keel, en in in staat in open zee in urenlang op uit het hoofd van zijn 'dubbelganger'. Zijn naar acts ergeren, een amuseren en fascineren verbijsterde door het voorbijgangers.Minder

Live- van interviewprogramma, waarin één tijdens gast het hemd in van het lijf een wordt gevraagd op basis door van berichten uit van de social van media.

juli 2020
06-12-2014 11:15

Close Up: De wereld op z'n kop: performancekunstenaar Lüber

TV Lab: Mention - Close Up: De wereld op z'n kop: performancekunstenaar Lüber

Waar performance kunstenaar Lüber opduikt, lijken de natuurwetten niet meer te gelden. Zijn acts ergeren, amuseren en fascineren verbijsterde voorbijgangers.Meer Waar performance kunstenaar Lüber opduikt, lijken de natuurwetten niet meer te...

16-08-2012 21:40

Aflevering van donderdag 16 augustus 2012

TV Lab: Mention - Aflevering van donderdag 16 augustus 2012

Live- interviewprogramma, waarin één gast het hemd van het lijf wordt gevraagd op basis van berichten uit de social media.

TV Lab: Mention gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van TV Lab: Mention de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van TV Lab: Mention bij TV Lab: Mention liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van TV Lab: Mention. Heb je een uitzending van TV Lab: Mention gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

TV Lab: Mention gemist

Live- interviewprogramma, waarin één gast het hemd van het lijf wordt gevraagd op basis van berichten uit de social media. Presentatie: Art Rooijakkers.

Uitzending gemist van TV Lab: Mention? Hier kun je alle uitzendingen van TV Lab: Mention kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-12-2014 om 11:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!