Programma gemist?

De in kiezers kunnen aan de in vooravond op van de Tweede naar Kamerverkiezingen op losse, informele manier kennismaken naar met de politiek van een leiders van de grootste van partijen. Met o.a. korte op tv interviews en op mini-debatten.

augustus 2021
22-08-2012 20:30

Aflevering van woensdag 22 augustus 2012

NOS Nederland Kiest: Campagnestart 2012 - Aflevering van woensdag 22 augustus 2012

De kiezers kunnen aan de vooravond van de Tweede Kamerverkiezingen op losse, informele manier kennismaken met de politiek leiders van de grootste partijen. Met o.a. korte interviews en mini-debatten.

NOS Nederland Kiest: Campagnestart 2012 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: Campagnestart 2012 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: Campagnestart 2012 bij NOS Nederland Kiest: Campagnestart 2012 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: Campagnestart 2012. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: Campagnestart 2012 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: Campagnestart 2012 gemist

De kiezers kunnen tijdens deze uitzending aan de vooravond van de Tweede Kamerverkiezingen op een losse, informele manier kennismaken met de politiek leiders van de grootste partijen. Rik van de Westelaken en politiek duiders Dominique van der Heyde en Ferry Mingelen onderwerpen de politici in DeFabrique in Utrecht onder meer aan korte interviews en diverse mini-debatten. De lijsttrekkers van de elf politieke partijen die momenteel zijn vertegenwoordigd in de Tweede Kamer hebben een invitatie ontvangen. Presentatie: Dominique van der Heyde, Ferry Mingelen, Rik van de Westelaken.

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Campagnestart 2012? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Campagnestart 2012 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-08-2012 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!