Programma gemist?

21:55,Documentaire Frank met Evenblij vertelt op het verhaal naar van zijn beste in vriend Daan, die werd geboren als van tijdens kind van een anonieme de spermadonor.

Documentaire een Frank Evenblij vertelt het op tv verhaal van zijn van beste vriend met Daan, die werd geboren naar als kind van in een anonieme het spermadonor.

februari 2020
06-06-2013 21:55

Do 6 jun 2013

Je papa is je vader niet - Do 6 jun 2013

21:55,Documentaire Frank Evenblij vertelt het verhaal van zijn beste vriend Daan, die werd geboren als kind van een anonieme spermadonor.

23-08-2012 21:35

Aflevering van donderdag 23 augustus 2012

Je papa is je vader niet - Aflevering van donderdag 23 augustus 2012

Documentaire Frank Evenblij vertelt het verhaal van zijn beste vriend Daan, die werd geboren als kind van een anonieme spermadonor.

Je papa is je vader niet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je papa is je vader niet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je papa is je vader niet bij Je papa is je vader niet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je papa is je vader niet. Heb je een uitzending van Je papa is je vader niet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je papa is je vader niet gemist

Documentaire. Frank Evenblij vertelt het verhaal van zijn beste vriend Daan, die hij al kent sinds de middelbare school. Daan van Rijssel werd in augustus 1979 geboren als kind van een anonieme spermadonor, maar heeft nooit de behoefte gehad te weten wie zijn biologische vader is. Frank daarentegen had een buitengewoon sterke band met zijn vader tot zijn zestiende levensjaar, toen deze plotseling overleed. Over de betekenis en het belang van de genetische vader-zoon relatie hebben Frank en Daan daarom in hun jeugd eindeloos gediscussieerd. Om ervan af te zijn verzon Daan al op jonge leeftijd dat Huub van de Lubbe, de zanger van De Dijk, zijn vader was. Een onschuldig gegeven dat onverhoeds uitgroeit tot een groot en substantieel thema in zijn leven.

Uitzending gemist van Je papa is je vader niet? Hier kun je alle uitzendingen van Je papa is je vader niet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-06-2013 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!