Programma gemist?

apart,Hoe naar zal het de slechthorende naar tweeling in Matthijs en Josien een afgaan als zij voor een het eerst niet het meer samen in het een 'dovenklas' zitten maar elk een apart in op een 'gewone' middelbare een school?

Een documentaire in en concertfilm de over de legendarische dichter, singer-songwriter naar en boeddhist. Leonard met Cohen een is in augustus in Nederland op tv in en België voor een reeks een concerten.

september 2020
06-12-2014 11:55

Zapp Echt Gebeurd: Een tweeling

Hallelujah! Leonard Cohen is terug - Zapp Echt Gebeurd: Een tweeling

apart,Hoe zal het de slechthorende tweeling Matthijs en Josien afgaan als zij voor het eerst niet meer samen in een 'dovenklas' zitten maar elk apart op een 'gewone' middelbare school?

26-08-2012 14:00

Aflevering van zondag 26 augustus 2012

Hallelujah! Leonard Cohen is terug - Aflevering van zondag 26 augustus 2012

Een documentaire en concertfilm over de legendarische dichter, singer-songwriter en boeddhist. Leonard Cohen is in augustus in Nederland en België voor een reeks concerten.

Hallelujah! Leonard Cohen is terug gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hallelujah! Leonard Cohen is terug de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hallelujah! Leonard Cohen is terug bij Hallelujah! Leonard Cohen is terug liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hallelujah! Leonard Cohen is terug. Heb je een uitzending van Hallelujah! Leonard Cohen is terug gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hallelujah! Leonard Cohen is terug gemist

Een documentaire en concertfilm over de legendarische dichter, singer-songwriter en boeddhist. Leonard Cohen is als een boemerang. Net als je je afvraagt waar hij is gebleven, blijkt hij al weer teruggekeerd. Zelfs nu hij 78 jaar is, staat hij weer volop in de spotlichten met een comeback die vriend en vijand overtuigt. Zijn stem is langzaam ouder geworden, maar draagt nog met gemak de sterke teksten van zijn nieuwe cd Old Ideas. In augustus is hij in Nederland en België voor een reeks concerten. We volgen een aantal sporen van de Canadese dichter en singer-songwriter en boeddhist naar zijn laatste comeback. Zoals zijn verblijf in het Mount Baldy Zen Centre in Californië, waar hij de 104 jaar oude zenmeester Sasaki Roshi leerde kennen. Cohen: 'Hij bracht me de persoonlijke discipline bij die ik als jongere schrijver nooit had. Het boeddhisme is geen religie. Er is geen geloof, geen dogma, geen verering. Ik vind het een vorm van vermaak. Diepgaand, weelderig en heerlijk vermaak.' De Nederlandse zenlerares Jiun Hogen Roshi vertelt over haar ontmoetingen met Cohen en Sasaki Roshi op Mount Boldi. Leonard Cohen is een meester die met woorden kan verleiden en vereren. Zijn beste werken zijn liefdesliedjes en gebeden tegelijk. Vele zangers en zangeressen vertolkten zijn poëtische teksten. Jan Rot zingt zijn ontroerende, Nederlandse versie van Cohens Hallelujah. Hij en Jiun Hogen Roshi laten zien hoe Cohen als dichter, zanger en zoeker mensen weet te raken. Zijn worsteling met hogere en lagere liefde is voor velen herkenbaar. Cohen: 'Hoe ouder je wordt, hoe eenzamer en des te intenser de liefde die je zoekt.' We zien de zanger tijdens concerten op zijn recente Europese tournee en in authentieke beelden van zijn verblijf bij zijn zenmeester en spirituele vriend Sasaki Roshi.

Uitzending gemist van Hallelujah! Leonard Cohen is terug? Hier kun je alle uitzendingen van Hallelujah! Leonard Cohen is terug kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-12-2014 om 11:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!