Programma gemist?

Kimberly van Kamps, een belspelmeisje dat ook de uit bekend staat als Kika, heeft altijd met al in gedroomd van een op tv zangcarrière, maar verdwijnt samen een met haar door vriend Dimi op de avond op tv waarop ze de haar in eerste single zou presenteren aan het de tijdens pers. Dimi blijkt de echter niet helemaal te vertrouwen met en er uit wordt gevreesd dat er opzet van in het spel het is. Ook heeft een Kika dreigtelefoons gekregen uit van belspelbellers de die naar zich door haar op tv bedrogen voelden. Tijdens in het onderzoek ontdekt het op team dat Tine in een relatie is op begonnen met Erik op tv Coppens. Vooral een Nick heeft het van erg moeilijk met het feit in dat uit Tine haar man en kinderen een bedriegt.

De op Cel kruist door het pad van Klaas een De Welt, een van topcrimineel van de Nederlandse poldermaffia het die in op tv België woont, een en komt er zo bij op tv van toeval op uit dat diens achtjarige een zoontje op tv Rens ontvoerd is. Tegen een de tijdens zin van de vader, die geen uit met pottenkijkers wil, opent de de Cel een onderzoek. Is uit Rens een het slachtoffer van een met afrekening in het maffiamilieu? De een Cel komt tijdens ondertussen van terecht in het vaarwater van op Erik Coppens, uit een collega naar van de Cel naar Georganiseerde Criminaliteit, die van de De Welts al een hele een tijd in de uit gaten houdt door en ook niet van gesteld is op op de inmenging van de op tv Cel met Vermiste Personen. Tine in trekt zich zijn de onverschilligheid over het lot op van naar Rens erg aan en gaat uit in uit haar zoektocht haar op tv boekje te buiten.

Sander het is zestien en het hij wordt gepest met op school. van Op een avond vertrekt hij voor het het avondeten en de uit komt niet meer tijdens thuis. De Cel ontdekt dat door hij het geweer het van zijn vader naar heeft de meegenomen. Wil Sander wraak een nemen op zijn op tv school en met er een bloedbad aanrichten in of heeft hij naar het op één van door zijn kwelduivels gemunt? het Op een aan Sander de gerichte website het die is gemaakt door de zijn met medeleerlingen, vinden uit de leden van de een Cel verontrustende met gsm-filmpjes, die het ergste doen door vermoeden.

De baby van door het een zestienjarige tienermoeder wordt het vlak na het de geboorte ontvoerd uit uit het ziekenhuis. Is in er een kinderloze vrouw op aan de haal uit met het kind tijdens of heeft de van jonge moeder zelf op een een hand in de verdwijning, omdat uit ze een uit kind opvoeden niet ziet zitten? uit uit De speurders van de in Cel beginnen een race tegen uit met de klok om de op baby levend terug op te vinden. In naar het ziekenhuis treft Walter zijn de zestienjarige naar dochter Lena. Hij met heeft al jaren, op sinds zijn echtscheiding, geen contact het meer met haar met en probeert de met banden op tv weer aan te in halen.

Wanneer de zestienjarige naar Evi de samen met een met jongen in op tv een discotheek betrapt wordt door haar in ouderwetse vader, uit loopt ze weg. op Niet zo abnormaal voor tijdens een uit puberende tiener, maar het Walter Sibelius, teamleider op tv van de Cel Vermiste op Personen, neemt het zekere in een voor het onzekere. Ze het starten een onderzoek. Ze ontdekken door al snel op tv dat de relatie tussen naar Evi en haar door ouders ernstig uit verstoord tijdens is en dat het leven van tijdens Evi gedurende op tv de laatste maanden van een op tv bizarre wending heeft genomen: ze is op tv vervreemd in van familie en vrienden, is tijdens gesignaleerd op seksfeestjes in en kreeg van dure met cadeautjes van een uit `nieuwe onbekende vriend´. Zit op Evi in de prostitutie? Of een is uit haar vader achter het liederlijke een dubbelleven van dochterlief op van gekomen en zijn bij uit hem de op tv stoppen doorgeslagen?

oktober 2019
16-09-2012 21:30

Kika

Vermist - Kika

Kimberly Kamps, een belspelmeisje dat ook bekend staat als Kika, heeft altijd al gedroomd van een zangcarrière, maar verdwijnt samen met haar vriend Dimi op de avond waarop ze haar eerste single zou presenteren aan de pers. Dimi blijkt echt...

09-09-2012 21:28

Rens

Vermist - Rens

De Cel kruist het pad van Klaas De Welt, een topcrimineel van de Nederlandse poldermaffia die in België woont, en komt er zo bij toeval op uit dat diens achtjarige zoontje Rens ontvoerd is. Tegen de zin van de vader, die geen pottenkijkers ...

02-09-2012 21:31

Sander

Vermist - Sander

Sander is zestien en hij wordt gepest op school. Op een avond vertrekt hij voor het avondeten en komt niet meer thuis. De Cel ontdekt dat hij het geweer van zijn vader heeft meegenomen. Wil Sander wraak nemen op zijn school en er een bloedb...

26-08-2012 21:15

Baby Alisha

Vermist - Baby Alisha

De baby van een zestienjarige tienermoeder wordt vlak na de geboorte ontvoerd uit het ziekenhuis. Is er een kinderloze vrouw aan de haal met het kind of heeft de jonge moeder zelf een hand in de verdwijning, omdat ze een kind opvoeden niet ...

26-08-2012 19:30

Evi

Vermist - Evi

Wanneer de zestienjarige Evi samen met een jongen in een discotheek betrapt wordt door haar ouderwetse vader, loopt ze weg. Niet zo abnormaal voor een puberende tiener, maar Walter Sibelius, teamleider van de Cel Vermiste Personen, neemt he...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vermist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermist bij Vermist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermist. Heb je een uitzending van Vermist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermist gemist

Wanneer de zestienjarige Evi samen met een jongen in een discotheek betrapt wordt door haar ouderwetse vader, loopt ze weg. Niet zo abnormaal voor een puberende tiener, maar Walter Sibelius, teamleider van de Cel Vermiste Personen, neemt het zekere voor het onzekere. Ze starten een onderzoek. Ze ontdekken al snel dat de relatie tussen Evi en haar ouders ernstig verstoord is en dat het leven van Evi gedurende de laatste maanden een bizarre wending heeft genomen: ze is vervreemd van familie en vrienden, is gesignaleerd op seksfeestjes en kreeg dure cadeautjes van een `nieuwe onbekende vriend´. Zit Evi in de prostitutie? Of is haar vader achter het liederlijke dubbelleven van dochterlief gekomen en zijn bij hem de stoppen doorgeslagen?

Uitzending gemist van Vermist? Hier kun je alle uitzendingen van Vermist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 30-12-2012 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!