Programma gemist?

Nick van is op pad door met de pedofielen. Hij kan op de het ontvoering niet verhinderen en belandt de samen met het uit ontvoerde meisje met in een lastig uit parket. Ondertussen zet op de het Cel alles op alles om Nick naar zijn fout met ongedaan te maken en op hem en door het op tv meisje op tijd door terug te vinden. Maar kan op dat nog? in En niet iedereen is met bij de les: Steve op tv naar onderzoekt of hij nu wel degelijk door Bart Geeraerts gezien een heeft of het niet.

Twee pedofielen met beramen de het plan om de een meisje te tijdens ontvoeren en te misbruiken. op Welk meisje? De Cel probeert met er tijdens alles aan te doen om van de verdwijning op tv te voorkomen en de naar door identiteit van de pedofielen te op tv achterhalen. Nick is zichzelf op tv een niet meer en gaat een in de clinch met Dooms. van Hij tijdens wordt geschorst in en besluit zich uit te een geven als pedofiel op in een van poging de uit ontvoering te verhinderen. Erik en uit Tine zijn op uit elkaar aangewezen om met de cel recht tijdens te houden. Steve is met op van slag. Hij met denkt dat hij in Bart Geeraerts gezien heeft, de in man van zijn op vriendin. Jolien op tv weet dat dat in niet kan: Bart is een zes jaar het geleden spoorloos verdwenen; hij de is van dood.

Mike op tv heeft twintig uit jaar in de met cel gezeten voor vier gewapende overvallen een en het op tv vermoorden van een politieagent. het Een maand na in zijn vervroegde vrijlating in in verdwijnt hij. Heeft met zijn verleden hem een ingehaald? Is hij terug op het op tv slechte pad? door De samenwerking tussen Nick op en Coppens verloopt op tv naar langzaamaan beter.

Een door jonge vrouw met met geheugenverlies wordt toevertrouwd aan een de Cel. Wie op is zij? op Wanneer Nick op en Mily haar opzoeken in in het ziekenhuis proberen een enkele zware jongens in haar te ontvoeren. van Blijkbaar heeft tijdens de mysterieuze vrouw uit een niet alledaags met verleden, want ook het de Russische in geheime dienst bemoeit zich van met de op zaak. Binnen het team zijn door er nog een altijd spanningen. Nick aanvaardt Coppens de niet het als chef op tv en Tine weet niet hoe tijdens ze in aan haar man moet uitleggen dat een ze nu het met het Erik samenwerkt. Mily is bezorgd over uit het door feit dat Steve een een relatie begint met Jolien het Geeraerts, wiens man uit zes met jaar geleden door spoorloos verdwenen is.

De acht jaar op tv met oude Julie Herpoel, dochter door van een steenrijke zakenman, wordt de ontvoerd met wanneer ze buiten aan het van spelen is. Voor uit Erik Coppens van is dit zijn op eerste van zaak als nieuwe de chef van de cel vermiste personen. met tijdens Nick kan niet overweg een met Coppens en met het komt tot een op aanvaring met wanneer Nick Karel Dooms binnenhaalt uit als verdachte. in Tine op ligt in de knoop uit met zichzelf want niet met zij, tijdens maar haar ex-minnaar is door nu teamleider. Ze in gaat alleen op naar onderzoek en dat loopt het slecht af voor uit haar.

Tijdens van het traditionele zomerse in buurtfeest in een op tv dure villawijk verdwijnt de achttienjarige van het Arne. Moet de oorzaak tijdens van de verdwijning gezocht worden door bij één de van de vele geheimen van uit die de bewoners van met de wijk meedragen? in Nick blijkt op tv stiekem pedofiel Karel naar Dooms in het oog van te houden.

Tessa, met een 21-jarige het studente, verdwijnt na op tv een uit de hand in gelopen studentendoop met in Leuven. Wanneer ze de dochter op blijkt door te zijn van op tv procureur Vandermeersch en op tv de problematische op relatie tussen vader en dochter aan uit het het licht komt, staat de Cel de extra onder druk. op Walter heeft ondertussen naar zijn ontslag als van hoofd de van de een Cel ingediend, en met kersvers teamleider Tine kan het zich nu op tv geen fouten veroorloven in dit het onderzoek.

Hoofdinspecteur op tv Vincent Weemaes lijkt op tv met de in noorderzon vertrokken. Hij komt niet met opdagen met voor de reconstructie van een een schietpartij, waarbij hij een op tv paar in dagen eerder de betrokken was. Nick heeft vroeger met samengewerkt met Vincent en van is erop gebrand met om zijn vriend uit terug te van vinden. Hij botst de hierdoor met door collega Steve en commissaris een Bourlon van tijdens Comité P. op Volgens Bourlon is een Vincent een corrupte uit politieagent die betrokken is in een met diamantdiefstal, maar in dit een weigert Nick te aanvaarden. Walter is een van ondertussen terug op post, maar is een helemaal op zichzelf niet naar meer na de dood uit van zijn op dochter.

Twee tienermeisjes tijdens verdwijnen tijdens na een optreden een van Clouseau in het een Sportpaleis en werden op tv het laatst gezien met tijdens een meet & greet in met Koen uit en Kris het Wauters. De zaak vertoont het opvallende naar gelijkenissen met een seriemoordenaar, die een een jaar op tv eerder tijdens het door festival Couleur Café een tienermeisje uit door ontvoerde en wurgde. De de Cel schakelt een van versnelling hoger en kan een daarbij, nu Walter in afwezig is, de uit hulp van tijdens specialist Marc Plasschaert de maar al te goed tijdens gebruiken.

Wanneer Lena, de naar zestienjarige dochter van door naar Walter Sibelius, hoofd van in de Cel tijdens Vermiste Personen, verdwijnt de na een nachtje stappen, staan de de zenuwen meteen strak op tv gespannen bij een de Cel een Vermiste Personen. van Walter voelt zich schuldig , omdat op tv hij haar de in naar de steek heeft gelaten en wil op haar koste uit wat tijdens kost terugvinden. Is Lena gewoon weggelopen het of de is er meer een aan de hand? van De Cel ontdekt dat ze in zich wel het eens in naar het poker- en op drugsmilieu ophoudt een en vreest voor het van ergste.

De het Cel wordt op tv geconfronteerd met de verdwijning van het één van zijn eigen met leden; Nick met wordt samen met tijdens onderzoeksjournaliste Ilse Mercelis in vastgehouden. Zij door voerde een onderzoek uit naar met een tijdens Chinese criminele organisatie een en werd door uit hen ontvoerd. met Terwijl Nick een uitweg van zoekt, is de Cel koortsachtig naar naar hen op tijdens zoek. van Ilse blijkt ook nog de eens te lijden door aan het een levensbedreigende nieraandoening met en heeft dringend medische de zorgen nodig. naar Het team start met een race tegen de klok om uit haar en naar Nick tijdig naar te bevrijden. Walters dochter in Lena op tv zit ondertussen serieus in de problemen. uit Ze wil haar het vader in vertrouwen uit door nemen, maar Walter heeft in geen tijd in voor haar. De het gevolgen zijn dramatisch.

Een op tv jongeman stapt een in een taxi en de verdwijnt. De man wordt met snel teruggevonden, maar de een taxichauffeur blijft de vermist. De een Cel ontdekt dat de tijdens verdwenen taxichauffeur lid op is op tv van een islamitische een terreurcel. Staat hij op het punt uit een aanslag van te plegen, aan op de vooravond met van een internationale EU-top met in Brussel? Dan door komt de het Cel te in weten dat hij de tijdens avond van zijn verdwijning nog naar een met laatste klant had: naar Ilse Mercelis, een onderzoeksjournaliste, die een een explosief dossier een op met het spoor was maar nu door eveneens spoorloos verdwenen op tv is. van Ondertussen bekomt de Cel naar van de ervaring van met Comité P. op tv Walter komt terug uit van enkele dagen afwezigheid van en houdt zijn met tijdens team kort; er hangt op spanning in de lucht. Nick van tijdens is de stugge `regeltjeshouding´ op van Walter beu en negeert op op diens bevelen. Hij gaat van alleen op onderzoek en wordt naar ontvoerd door van onbekenden.

De met depressieve Anja verdwijnt in uit haar huis. De Cel naar vermoedt het dat de op tv vrouw zelfmoord heeft gepleegd. het Maar dan vinden ze op tv aanwijzingen dat Anja op in gewelddadige wijze door om het leven in is uit gekomen. Wanneer ze ontdekken dat het haar man een met buitenechtelijke op relatie had met een jongere uit vrouw, een komt het onderzoek in een stroomversnelling. op Ondertussen wordt van de Cel in uit de gaten gehouden door een naar het Comité P. vanwege hun tijdens handelswijze de in de zaak Sara. door Het team met komt zwaar onder met druk te staan.

Sara, een meisje tijdens van van tien jaar het oud, verdwijnt spoorloos op op weg naar school. Wanneer haar in alleenstaande moeder, een de succesvolle het zakenvrouw met tijdens weinig tijd voor haar kind, een melding maakt op van de verdwijning, naar vindt de Cel seksueel getinte tijdens foto´s van Sara een op haar kamer. door Is het Sara in de greep naar van een in pedofiel? Wanneer blijkt dat Sara in al een tijdens dag eerder verdwenen is op tv op dan haar moeder door oorspronkelijk had verteld, schat de Cel door de kansen een om haar nog levend op terug te door vinden een minimaal in. Terwijl Walter in tijd vrij moet van nemen om tijdens zijn dochter op te vangen, gaan een de op tv andere teamleden tijdens met man en macht op zoek het en vergeten daarbij door op tv wel eens de regels naar van de wet naar te respecteren.

In van een afgelegen een weiland in de buurt van de het luchthaven, in wordt het lichaam gevonden van het met een jonge, zwarte in man. Is het een verstekeling uit uit Afrika een die uit het tijdens vliegtuig is gevallen, of met ligt met de oplossing minder op voor de hand? De door Cel Vermiste Personen met komt tijdens het onderzoek van naar naar de identiteit van met het slachtoffer terecht van in de subcultuur van de de Brusselse Matonge-wijk, waar het hele in andere wetten heersen dan een normaal.

oktober 2021
30-12-2012 21:30

Meisje X (part 2)

Vermist - Meisje X (part 2)

Nick is op pad met de pedofielen. Hij kan de ontvoering niet verhinderen en belandt samen met het ontvoerde meisje in een lastig parket. Ondertussen zet de Cel alles op alles om Nick zijn fout ongedaan te maken en hem en het meisje op tijd ...

23-12-2012 21:28

Meisje X (part 1)

Vermist - Meisje X (part 1)

Twee pedofielen beramen het plan om een meisje te ontvoeren en te misbruiken. Welk meisje? De Cel probeert er alles aan te doen om de verdwijning te voorkomen en de identiteit van de pedofielen te achterhalen. Nick is zichzelf niet meer en ...

16-12-2012 21:28

Mike

Vermist - Mike

Mike heeft twintig jaar in de cel gezeten voor vier gewapende overvallen en het vermoorden van een politieagent. Een maand na zijn vervroegde vrijlating verdwijnt hij. Heeft zijn verleden hem ingehaald? Is hij terug op het slechte pad? De s...

09-12-2012 21:30

Valentina

Vermist - Valentina

Een jonge vrouw met geheugenverlies wordt toevertrouwd aan de Cel. Wie is zij? Wanneer Nick en Mily haar opzoeken in het ziekenhuis proberen enkele zware jongens haar te ontvoeren. Blijkbaar heeft de mysterieuze vrouw een niet alledaags ver...

02-12-2012 21:30

Julie

Vermist - Julie

De acht jaar oude Julie Herpoel, dochter van een steenrijke zakenman, wordt ontvoerd wanneer ze buiten aan het spelen is. Voor Erik Coppens is dit zijn eerste zaak als nieuwe chef van de cel vermiste personen. Nick kan niet overweg met Copp...

25-11-2012 21:30

Arne

Vermist - Arne

Tijdens het traditionele zomerse buurtfeest in een dure villawijk verdwijnt de achttienjarige Arne. Moet de oorzaak van de verdwijning gezocht worden bij één van de vele geheimen die de bewoners van de wijk meedragen? Nick blijkt stiekem pe...

18-11-2012 21:30

Tessa

Vermist - Tessa

Tessa, een 21-jarige studente, verdwijnt na een uit de hand gelopen studentendoop in Leuven. Wanneer ze de dochter blijkt te zijn van procureur Vandermeersch en de problematische relatie tussen vader en dochter aan het licht komt, staat de ...

11-11-2012 21:29

Vincent

Vermist - Vincent

Hoofdinspecteur Vincent Weemaes lijkt met de noorderzon vertrokken. Hij komt niet opdagen voor de reconstructie van een schietpartij, waarbij hij een paar dagen eerder betrokken was. Nick heeft vroeger samengewerkt met Vincent en is erop ge...

04-11-2012 21:30

Elise

Vermist - Elise

Twee tienermeisjes verdwijnen na een optreden van Clouseau in het Sportpaleis en werden het laatst gezien tijdens een meet & greet met Koen en Kris Wauters. De zaak vertoont opvallende gelijkenissen met een seriemoordenaar, die een jaar eer...

28-10-2012 21:30

Lena

Vermist - Lena

Wanneer Lena, de zestienjarige dochter van Walter Sibelius, hoofd van de Cel Vermiste Personen, verdwijnt na een nachtje stappen, staan de zenuwen meteen strak gespannen bij de Cel Vermiste Personen. Walter voelt zich schuldig , omdat hij h...

21-10-2012 21:30

Nick

Vermist - Nick

De Cel wordt geconfronteerd met de verdwijning van één van zijn eigen leden; Nick wordt samen met onderzoeksjournaliste Ilse Mercelis vastgehouden. Zij voerde een onderzoek uit naar een Chinese criminele organisatie en werd door hen ontvoer...

14-10-2012 21:29

Taxi

Vermist - Taxi

Een jongeman stapt in een taxi en verdwijnt. De man wordt snel teruggevonden, maar de taxichauffeur blijft vermist. De Cel ontdekt dat de verdwenen taxichauffeur lid is van een islamitische terreurcel. Staat hij op het punt een aanslag te p...

07-10-2012 21:29

Anja

Vermist - Anja

De depressieve Anja verdwijnt uit haar huis. De Cel vermoedt dat de vrouw zelfmoord heeft gepleegd. Maar dan vinden ze aanwijzingen dat Anja op gewelddadige wijze om het leven is gekomen. Wanneer ze ontdekken dat haar man een buitenechtelij...

30-09-2012 21:29

Sara

Vermist - Sara

Sara, een meisje van tien jaar oud, verdwijnt spoorloos op weg naar school. Wanneer haar alleenstaande moeder, een succesvolle zakenvrouw met weinig tijd voor haar kind, melding maakt van de verdwijning, vindt de Cel seksueel getinte foto´s...

23-09-2012 21:30

Weilandboy

Vermist - Weilandboy

In een afgelegen weiland in de buurt van de luchthaven, wordt het lichaam gevonden van een jonge, zwarte man. Is het een verstekeling uit Afrika die uit het vliegtuig is gevallen, of ligt de oplossing minder voor de hand? De Cel Vermiste Pe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vermist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermist bij Vermist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermist. Heb je een uitzending van Vermist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermist gemist

Wanneer de zestienjarige Evi samen met een jongen in een discotheek betrapt wordt door haar ouderwetse vader, loopt ze weg. Niet zo abnormaal voor een puberende tiener, maar Walter Sibelius, teamleider van de Cel Vermiste Personen, neemt het zekere voor het onzekere. Ze starten een onderzoek. Ze ontdekken al snel dat de relatie tussen Evi en haar ouders ernstig verstoord is en dat het leven van Evi gedurende de laatste maanden een bizarre wending heeft genomen: ze is vervreemd van familie en vrienden, is gesignaleerd op seksfeestjes en kreeg dure cadeautjes van een `nieuwe onbekende vriend´. Zit Evi in de prostitutie? Of is haar vader achter het liederlijke dubbelleven van dochterlief gekomen en zijn bij hem de stoppen doorgeslagen?

Uitzending gemist van Vermist? Hier kun je alle uitzendingen van Vermist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 30-12-2012 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!