Programma gemist?

Nick op tv is op pad van met de pedofielen. Hij kan op tv de ontvoering de niet verhinderen het en belandt op tv samen met het ontvoerde meisje in op een lastig op parket. van Ondertussen zet de Cel alles naar op alles om Nick op met zijn fout ongedaan te maken en op tv hem en tijdens het meisje een op tijd op terug te vinden. uit Maar kan dat nog? op En niet door iedereen is bij op de les: Steve op tv onderzoekt of hij nu door wel degelijk Bart door Geeraerts gezien heeft of door niet.

Twee pedofielen beramen met het plan om naar een meisje met te ontvoeren een en te op tv misbruiken. Welk meisje? uit De Cel probeert naar er alles aan te doen om tijdens de naar verdwijning te het voorkomen en de identiteit van uit de pedofielen op te achterhalen. Nick met is zichzelf een niet meer en gaat in de tijdens clinch met op Dooms. Hij wordt geschorst tijdens en besluit door zich uit te geven door als het pedofiel in op tv een poging de ontvoering met te verhinderen. Erik en tijdens Tine tijdens zijn op elkaar aangewezen een om de cel tijdens recht te houden. Steve is op van slag. tijdens Hij denkt uit dat hij door Bart Geeraerts gezien uit heeft, de man van zijn door vriendin. Jolien weet op dat dat niet kan: naar Bart is een zes jaar geleden spoorloos het verdwenen; hij tijdens is de dood.

Mike van heeft twintig jaar in de door cel gezeten voor op tv door vier gewapende overvallen en het de vermoorden van tijdens een politieagent. op tv Een maand na zijn naar vervroegde vrijlating verdwijnt hij. Heeft naar zijn verleden op tv hem ingehaald? Is in hij terug op de het door slechte pad? De tijdens samenwerking tussen Nick en Coppens tijdens verloopt langzaamaan uit beter.

Een jonge tijdens vrouw het met geheugenverlies wordt toevertrouwd uit aan de Cel. Wie tijdens is zij? Wanneer Nick tijdens en Mily haar door de opzoeken in het ziekenhuis uit proberen enkele zware jongens in haar te ontvoeren. op Blijkbaar heeft de mysterieuze de vrouw een tijdens niet alledaags op verleden, want ook in de Russische van geheime dienst bemoeit zich op tv met de op zaak. Binnen het team zijn er op tv nog altijd op spanningen. Nick aanvaardt Coppens op niet de als chef en de Tine weet niet door hoe ze aan het haar man moet met uitleggen dat ze nu met van Erik samenwerkt. tijdens Mily in is bezorgd over het feit op tv dat Steve door een relatie begint met op Jolien Geeraerts, naar wiens man zes jaar op tv geleden op tv spoorloos verdwenen is.

De acht met jaar oude Julie de Herpoel, tijdens dochter van een de steenrijke zakenman, wordt ontvoerd wanneer tijdens ze buiten aan in het spelen in is. Voor Erik Coppens is door dit zijn het eerste zaak naar als nieuwe met chef van de cel tijdens vermiste personen. Nick de kan niet overweg met tijdens Coppens en door het komt tot een aanvaring tijdens het wanneer Nick Karel een Dooms binnenhaalt als verdachte. uit Tine ligt in van de met knoop met zichzelf want niet in zij, in maar haar ex-minnaar is op tv nu teamleider. Ze van gaat alleen op onderzoek van en dat in loopt slecht tijdens af voor haar.

Tijdens het op traditionele zomerse buurtfeest de in het een dure villawijk verdwijnt de van achttienjarige Arne. Moet op de oorzaak van de in verdwijning gezocht worden op bij uit één van de vele geheimen naar die de bewoners in uit van de wijk meedragen? Nick blijkt met stiekem pedofiel naar Karel Dooms in het naar met oog te houden.

Tessa, een 21-jarige naar van studente, verdwijnt na een uit een de hand gelopen op tv studentendoop in tijdens Leuven. Wanneer uit ze de dochter een blijkt te zijn van uit procureur Vandermeersch het en de problematische relatie tussen op vader van en dochter aan naar het licht komt, staat de Cel uit extra het onder druk. Walter heeft ondertussen naar zijn ontslag als naar hoofd van de in Cel in ingediend, en kersvers uit teamleider Tine kan zich nu de geen tijdens fouten veroorloven in door dit onderzoek.

Hoofdinspecteur door Vincent Weemaes lijkt met een de noorderzon op tv vertrokken. Hij komt niet opdagen de voor de reconstructie een op van een schietpartij, waarbij een hij een van paar dagen eerder betrokken was. tijdens Nick heeft vroeger naar samengewerkt met uit Vincent en is erop een gebrand om een zijn vriend terug te uit vinden. Hij botst hierdoor van met collega tijdens Steve uit en commissaris Bourlon de van Comité P. Volgens Bourlon is uit het Vincent een corrupte politieagent die betrokken met is op tv in een diamantdiefstal, maar door dit uit weigert Nick te aanvaarden. Walter is door ondertussen terug in op post, maar is naar helemaal met zichzelf niet meer na een de dood van op tv zijn met dochter.

Twee tienermeisjes verdwijnen naar na een optreden in van in Clouseau in uit het Sportpaleis en werden door het laatst gezien uit tijdens een tijdens meet & greet met Koen de en Kris Wauters. een De zaak vertoont opvallende een naar gelijkenissen met een seriemoordenaar, die een het jaar eerder van tijdens het uit festival Couleur Café van een tienermeisje uit ontvoerde en wurgde. op De Cel schakelt een een versnelling hoger en kan daarbij, in nu Walter afwezig met is, de de hulp van specialist tijdens Marc Plasschaert naar maar al te goed tijdens gebruiken.

Wanneer de Lena, de zestienjarige dochter van uit Walter Sibelius, hoofd uit van de de Cel Vermiste in Personen, verdwijnt na een door nachtje stappen, door staan de zenuwen meteen strak de gespannen de bij de Cel Vermiste Personen. op tv op Walter voelt zich schuldig van , omdat hij haar in van de steek een heeft gelaten uit en wil haar in koste wat kost terugvinden. Is op tv de Lena gewoon weggelopen de of is er meer aan de het hand? De met Cel ontdekt het dat ze zich wel met eens in het naar poker- en drugsmilieu ophoudt met naar en vreest voor het van ergste.

De naar Cel wordt geconfronteerd met op de verdwijning van een één van van zijn eigen het leden; Nick wordt samen door met onderzoeksjournaliste Ilse naar Mercelis vastgehouden. Zij voerde het een onderzoek met uit naar een Chinese criminele de organisatie en werd op tv door door hen ontvoerd. Terwijl Nick een naar met uitweg zoekt, is de Cel koortsachtig op tv naar een hen op zoek. met Ilse blijkt de ook nog eens te lijden de aan de een levensbedreigende nieraandoening en door heeft dringend medische op zorgen nodig. het Het team start een race tegen op de klok om op tijdens haar en Nick tijdig te bevrijden. door Walters dochter het Lena van zit ondertussen serieus de in de problemen. Ze tijdens wil haar vader tijdens in vertrouwen nemen, maar Walter door in heeft geen tijd voor haar. op tv De het gevolgen zijn dramatisch.

Een uit jongeman stapt het in een taxi en verdwijnt. van De man wordt snel op tv tijdens teruggevonden, maar de taxichauffeur door blijft vermist. uit De Cel ontdekt op tv dat de verdwenen de taxichauffeur lid is van een het islamitische terreurcel. Staat tijdens hij op het uit punt een van aanslag te plegen, een aan de vooravond van een tijdens internationale op EU-top in het Brussel? Dan komt de in Cel te weten dat hij het uit de avond van zijn verdwijning op tv nog een laatste de klant had: Ilse Mercelis, in een onderzoeksjournaliste, die in een door explosief dossier op het in spoor was uit maar nu eveneens spoorloos verdwenen de door is. Ondertussen bekomt de Cel de van tijdens de ervaring met Comité P. een Walter komt met terug van tijdens enkele dagen afwezigheid en houdt zijn tijdens van team kort; er hangt het spanning in op de lucht. Nick is de stugge tijdens `regeltjeshouding´ in van Walter op beu en negeert diens de bevelen. Hij het gaat alleen op onderzoek en door wordt uit ontvoerd door onbekenden.

De op depressieve Anja verdwijnt uit haar een huis. De Cel op tv vermoedt dat naar de vrouw zelfmoord uit heeft gepleegd. Maar dan naar vinden ze aanwijzingen in dat Anja op door gewelddadige een wijze om het leven is het tijdens gekomen. Wanneer ze ontdekken dat naar haar man een op buitenechtelijke relatie had met de het een jongere vrouw, komt het door onderzoek in een naar stroomversnelling. op tv Ondertussen wordt de Cel door in de gaten gehouden met door het uit Comité P. vanwege hun van handelswijze in de de zaak Sara. Het uit team door komt zwaar onder druk met te staan.

Sara, door een meisje van tien naar jaar tijdens oud, verdwijnt spoorloos op op weg naar school. Wanneer haar in alleenstaande moeder, tijdens een succesvolle zakenvrouw in met naar weinig tijd voor haar met kind, melding maakt van de in tijdens verdwijning, vindt de in Cel seksueel getinte naar foto´s van Sara door op haar kamer. Is Sara in op tv de met greep van een pedofiel? Wanneer van blijkt de dat Sara op al een dag eerder in verdwenen is dan tijdens haar moeder oorspronkelijk met had verteld, schat uit de Cel op tv de kansen om een haar nog levend terug te op tv vinden minimaal in. met Terwijl Walter tijd vrij in naar moet nemen om zijn met dochter op te vangen, van gaan de andere teamleden door met man en een macht op zoek tijdens in en vergeten daarbij wel eens op de regels van het de door wet te respecteren.

In naar een afgelegen weiland van in de in buurt van de luchthaven, in wordt het op tv lichaam gevonden van een jonge, zwarte door man. uit Is het in een verstekeling uit op Afrika die uit op het vliegtuig is gevallen, of in ligt op de oplossing minder voor de naar hand? De naar Cel Vermiste Personen op tv komt tijdens naar het onderzoek naar het de identiteit van op tv het slachtoffer terecht in de tijdens subcultuur van de uit Brusselse Matonge-wijk, waar hele van andere naar wetten heersen uit dan normaal.

juli 2020
30-12-2012 21:30

Meisje X (part 2)

Vermist - Meisje X (part 2)

Nick is op pad met de pedofielen. Hij kan de ontvoering niet verhinderen en belandt samen met het ontvoerde meisje in een lastig parket. Ondertussen zet de Cel alles op alles om Nick zijn fout ongedaan te maken en hem en het meisje op tijd ...

23-12-2012 21:28

Meisje X (part 1)

Vermist - Meisje X (part 1)

Twee pedofielen beramen het plan om een meisje te ontvoeren en te misbruiken. Welk meisje? De Cel probeert er alles aan te doen om de verdwijning te voorkomen en de identiteit van de pedofielen te achterhalen. Nick is zichzelf niet meer en ...

16-12-2012 21:28

Mike

Vermist - Mike

Mike heeft twintig jaar in de cel gezeten voor vier gewapende overvallen en het vermoorden van een politieagent. Een maand na zijn vervroegde vrijlating verdwijnt hij. Heeft zijn verleden hem ingehaald? Is hij terug op het slechte pad? De s...

09-12-2012 21:30

Valentina

Vermist - Valentina

Een jonge vrouw met geheugenverlies wordt toevertrouwd aan de Cel. Wie is zij? Wanneer Nick en Mily haar opzoeken in het ziekenhuis proberen enkele zware jongens haar te ontvoeren. Blijkbaar heeft de mysterieuze vrouw een niet alledaags ver...

02-12-2012 21:30

Julie

Vermist - Julie

De acht jaar oude Julie Herpoel, dochter van een steenrijke zakenman, wordt ontvoerd wanneer ze buiten aan het spelen is. Voor Erik Coppens is dit zijn eerste zaak als nieuwe chef van de cel vermiste personen. Nick kan niet overweg met Copp...

25-11-2012 21:30

Arne

Vermist - Arne

Tijdens het traditionele zomerse buurtfeest in een dure villawijk verdwijnt de achttienjarige Arne. Moet de oorzaak van de verdwijning gezocht worden bij één van de vele geheimen die de bewoners van de wijk meedragen? Nick blijkt stiekem pe...

18-11-2012 21:30

Tessa

Vermist - Tessa

Tessa, een 21-jarige studente, verdwijnt na een uit de hand gelopen studentendoop in Leuven. Wanneer ze de dochter blijkt te zijn van procureur Vandermeersch en de problematische relatie tussen vader en dochter aan het licht komt, staat de ...

11-11-2012 21:29

Vincent

Vermist - Vincent

Hoofdinspecteur Vincent Weemaes lijkt met de noorderzon vertrokken. Hij komt niet opdagen voor de reconstructie van een schietpartij, waarbij hij een paar dagen eerder betrokken was. Nick heeft vroeger samengewerkt met Vincent en is erop ge...

04-11-2012 21:30

Elise

Vermist - Elise

Twee tienermeisjes verdwijnen na een optreden van Clouseau in het Sportpaleis en werden het laatst gezien tijdens een meet & greet met Koen en Kris Wauters. De zaak vertoont opvallende gelijkenissen met een seriemoordenaar, die een jaar eer...

28-10-2012 21:30

Lena

Vermist - Lena

Wanneer Lena, de zestienjarige dochter van Walter Sibelius, hoofd van de Cel Vermiste Personen, verdwijnt na een nachtje stappen, staan de zenuwen meteen strak gespannen bij de Cel Vermiste Personen. Walter voelt zich schuldig , omdat hij h...

21-10-2012 21:30

Nick

Vermist - Nick

De Cel wordt geconfronteerd met de verdwijning van één van zijn eigen leden; Nick wordt samen met onderzoeksjournaliste Ilse Mercelis vastgehouden. Zij voerde een onderzoek uit naar een Chinese criminele organisatie en werd door hen ontvoer...

14-10-2012 21:29

Taxi

Vermist - Taxi

Een jongeman stapt in een taxi en verdwijnt. De man wordt snel teruggevonden, maar de taxichauffeur blijft vermist. De Cel ontdekt dat de verdwenen taxichauffeur lid is van een islamitische terreurcel. Staat hij op het punt een aanslag te p...

07-10-2012 21:29

Anja

Vermist - Anja

De depressieve Anja verdwijnt uit haar huis. De Cel vermoedt dat de vrouw zelfmoord heeft gepleegd. Maar dan vinden ze aanwijzingen dat Anja op gewelddadige wijze om het leven is gekomen. Wanneer ze ontdekken dat haar man een buitenechtelij...

30-09-2012 21:29

Sara

Vermist - Sara

Sara, een meisje van tien jaar oud, verdwijnt spoorloos op weg naar school. Wanneer haar alleenstaande moeder, een succesvolle zakenvrouw met weinig tijd voor haar kind, melding maakt van de verdwijning, vindt de Cel seksueel getinte foto´s...

23-09-2012 21:30

Weilandboy

Vermist - Weilandboy

In een afgelegen weiland in de buurt van de luchthaven, wordt het lichaam gevonden van een jonge, zwarte man. Is het een verstekeling uit Afrika die uit het vliegtuig is gevallen, of ligt de oplossing minder voor de hand? De Cel Vermiste Pe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vermist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermist bij Vermist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermist. Heb je een uitzending van Vermist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermist gemist

Wanneer de zestienjarige Evi samen met een jongen in een discotheek betrapt wordt door haar ouderwetse vader, loopt ze weg. Niet zo abnormaal voor een puberende tiener, maar Walter Sibelius, teamleider van de Cel Vermiste Personen, neemt het zekere voor het onzekere. Ze starten een onderzoek. Ze ontdekken al snel dat de relatie tussen Evi en haar ouders ernstig verstoord is en dat het leven van Evi gedurende de laatste maanden een bizarre wending heeft genomen: ze is vervreemd van familie en vrienden, is gesignaleerd op seksfeestjes en kreeg dure cadeautjes van een `nieuwe onbekende vriend´. Zit Evi in de prostitutie? Of is haar vader achter het liederlijke dubbelleven van dochterlief gekomen en zijn bij hem de stoppen doorgeslagen?

Uitzending gemist van Vermist? Hier kun je alle uitzendingen van Vermist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 30-12-2012 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!