Programma gemist?

Nick met is op pad met de uit pedofielen. Hij kan de de ontvoering van niet verhinderen en een belandt de samen met het ontvoerde meisje in uit een lastig parket. op tv in Ondertussen zet de Cel alles op naar uit alles om Nick zijn met fout ongedaan een te maken en hem en het het meisje op op tv tijd terug te met vinden. op tv Maar kan dat nog? En niet naar iedereen is bij op van de les: Steve onderzoekt of hij tijdens nu wel in degelijk op Bart Geeraerts gezien heeft of uit niet.

Twee pedofielen op beramen het plan het om een meisje de te ontvoeren en te naar het misbruiken. Welk meisje? een De Cel probeert er alles een aan te doen uit om de verdwijning te in voorkomen en de de in identiteit van de op pedofielen te achterhalen. Nick van is zichzelf niet meer en de gaat in de de clinch de met Dooms. Hij wordt geschorst de en besluit de zich uit een te geven als pedofiel in van tijdens een poging de ontvoering op te verhinderen. Erik en Tine van tijdens zijn op elkaar aangewezen om de naar door cel recht te houden. op Steve is van slag. de Hij denkt dat op tv hij Bart Geeraerts uit gezien heeft, de man de van zijn van vriendin. Jolien weet door dat dat niet kan: door Bart in is zes het jaar geleden spoorloos verdwenen; hij op tv is naar dood.

Mike heeft twintig naar in jaar in de een cel gezeten voor door vier gewapende overvallen en het met vermoorden van een politieagent. in Een maand na een zijn de vervroegde vrijlating verdwijnt hij. Heeft de uit zijn verleden hem in ingehaald? Is hij terug op het een slechte pad? een De uit samenwerking tussen Nick en op Coppens verloopt op tv langzaamaan beter.

Een jonge vrouw door met geheugenverlies wordt uit op tv toevertrouwd aan de tijdens Cel. Wie is zij? Wanneer een Nick en op tv Mily haar een opzoeken in het ziekenhuis het proberen enkele zware tijdens jongens haar te ontvoeren. van Blijkbaar heeft van de mysterieuze van vrouw een niet alledaags verleden, tijdens want ook de Russische tijdens het geheime dienst bemoeit op tv zich met de uit zaak. Binnen het uit team zijn er nog altijd spanningen. op Nick van aanvaardt Coppens niet als uit chef van en Tine weet niet uit hoe ze aan haar het man moet uitleggen de dat uit ze nu met Erik samenwerkt. een Mily is bezorgd over op het op tv feit dat Steve uit een relatie uit begint met Jolien Geeraerts, wiens man met op zes jaar geleden de spoorloos verdwenen is.

De acht jaar op oude op tv Julie Herpoel, dochter van een een in steenrijke zakenman, wordt ontvoerd wanneer het ze buiten de aan het spelen is. Voor van Erik Coppens is van dit zijn eerste op zaak als nieuwe naar chef op tv van de cel uit vermiste personen. in Nick kan niet door overweg met Coppens en het komt door door tot een aanvaring wanneer naar Nick Karel Dooms binnenhaalt als de verdachte. in Tine ligt in op tv de op knoop met zichzelf want niet zij, door van maar haar ex-minnaar is met nu teamleider. op Ze gaat alleen op door onderzoek en dat loopt het slecht af een voor haar.

Tijdens een het traditionele zomerse buurtfeest in tijdens een dure villawijk met verdwijnt op de achttienjarige tijdens Arne. Moet de oorzaak van de op tv verdwijning gezocht het worden bij in één van de vele geheimen op die naar de bewoners van de wijk een meedragen? Nick het blijkt stiekem pedofiel Karel van Dooms in door het oog te op houden.

Tessa, een de 21-jarige tijdens studente, verdwijnt na een uit de door met hand gelopen studentendoop door in Leuven. Wanneer ze de de dochter blijkt tijdens te zijn van procureur Vandermeersch in en de problematische op relatie de tussen vader en dochter aan van het licht komt, met staat tijdens de Cel extra onder druk. van Walter heeft de ondertussen zijn ontslag als op hoofd een van de Cel de ingediend, en op tv kersvers teamleider Tine kan zich nu met geen uit fouten veroorloven in dit van onderzoek.

Hoofdinspecteur de Vincent Weemaes lijkt met uit de tijdens noorderzon vertrokken. Hij komt niet opdagen door tijdens voor de reconstructie op van een schietpartij, waarbij de hij een paar dagen op tv eerder betrokken was. Nick naar heeft vroeger samengewerkt tijdens met een Vincent en is erop gebrand met om zijn met vriend terug te vinden. in Hij botst op tv hierdoor met collega Steve naar en commissaris Bourlon van tijdens van Comité P. Volgens een Bourlon is Vincent een op corrupte op tv politieagent die betrokken is in het een naar diamantdiefstal, maar dit uit weigert Nick te aanvaarden. het Walter is ondertussen de terug op post, maar is door helemaal zichzelf door niet meer het na de dood van zijn op tv door dochter.

Twee tienermeisjes verdwijnen met na een tijdens optreden van naar Clouseau in de het Sportpaleis en werden het uit laatst uit gezien tijdens een uit meet & greet met Koen en in Kris op tv Wauters. De zaak vertoont opvallende naar gelijkenissen met een uit seriemoordenaar, met die een door jaar eerder tijdens het festival Couleur door Café uit een tienermeisje ontvoerde en wurgde. in in De Cel schakelt in een versnelling hoger en van kan daarbij, nu met Walter afwezig van is, de hulp van tijdens specialist Marc Plasschaert maar al naar te goed uit gebruiken.

Wanneer door Lena, de een zestienjarige dochter van Walter Sibelius, met hoofd van de op Cel een Vermiste Personen, verdwijnt het na een nachtje de stappen, staan de zenuwen meteen strak door gespannen bij op tv de op Cel Vermiste Personen. Walter tijdens voelt zich schuldig , omdat tijdens hij haar met in de steek heeft op tv in gelaten en wil in haar koste wat kost op tv terugvinden. Is Lena gewoon op tv weggelopen of van is er meer aan de de hand? De Cel het ontdekt het dat ze zich op wel eens naar in het poker- en het drugsmilieu ophoudt naar en vreest voor de het ergste.

De naar Cel wordt geconfronteerd van met de verdwijning van in één van zijn eigen van op tv leden; Nick wordt tijdens samen met onderzoeksjournaliste Ilse Mercelis tijdens vastgehouden. tijdens Zij voerde een onderzoek het uit naar een de Chinese criminele organisatie en werd van door in hen ontvoerd. Terwijl met Nick een op uitweg zoekt, is de Cel koortsachtig het naar hen een op de zoek. Ilse blijkt ook nog eens naar op te lijden aan een levensbedreigende nieraandoening het en het heeft dringend medische zorgen het nodig. uit Het team start een race door tegen de op tv klok om in haar en Nick tijdens tijdig te bevrijden. Walters een dochter Lena zit ondertussen serieus uit in in de problemen. Ze wil uit haar vader in vertrouwen tijdens nemen, maar door Walter heeft uit geen tijd voor haar. De op tv een gevolgen zijn dramatisch.

Een jongeman de stapt in met een taxi en op tv verdwijnt. De man met wordt snel teruggevonden, maar van de taxichauffeur naar blijft vermist. De door Cel ontdekt dat de in verdwenen taxichauffeur lid naar is van een naar islamitische terreurcel. Staat hij met op het punt tijdens uit een aanslag te plegen, de aan de vooravond van een op tv internationale EU-top in in met Brussel? Dan komt tijdens de Cel te naar weten dat hij de avond de van zijn verdwijning de nog een uit laatste klant had: Ilse Mercelis, in een onderzoeksjournaliste, naar die een het explosief dossier op het spoor in was maar nu tijdens eveneens uit spoorloos verdwenen is. de Ondertussen bekomt de de Cel van de ervaring met door het Comité P. Walter komt het terug van tijdens enkele dagen afwezigheid en houdt zijn naar met team kort; er het hangt spanning in de het lucht. Nick is de uit stugge `regeltjeshouding´ van Walter een beu en het negeert diens bevelen. de Hij gaat alleen de op een onderzoek en wordt ontvoerd door met onbekenden.

De depressieve Anja tijdens verdwijnt uit haar door huis. De Cel door van vermoedt dat de vrouw zelfmoord tijdens heeft gepleegd. Maar dan uit vinden ze tijdens aanwijzingen tijdens dat Anja op gewelddadige wijze om in op het leven is de gekomen. Wanneer ze van ontdekken dat haar man een buitenechtelijke door met relatie had met een jongere van vrouw, komt het onderzoek het in van een stroomversnelling. Ondertussen wordt het de Cel de in de gaten gehouden in door het op tv Comité P. vanwege op hun handelswijze met in de zaak Sara. Het team in komt zwaar op tv onder druk te door staan.

Sara, het een meisje van tien jaar een oud, van verdwijnt spoorloos de op weg naar op tv school. Wanneer haar alleenstaande door moeder, een succesvolle op zakenvrouw met weinig tijd door voor haar met kind, melding met maakt van de verdwijning, op vindt de Cel op tv seksueel getinte naar foto´s van Sara naar op haar kamer. Is Sara met in de greep van op tv een pedofiel? Wanneer op een blijkt dat Sara al een dag met naar eerder verdwenen is op tv dan haar moeder oorspronkelijk had verteld, van schat de Cel op tv tijdens de kansen om haar nog levend op terug te het vinden minimaal door in. Terwijl tijdens Walter tijd vrij moet het nemen om zijn op dochter op te vangen, gaan van de andere teamleden met met met man en macht de op zoek het en vergeten daarbij wel eens de uit regels van de met wet op te respecteren.

In een een afgelegen weiland op in de buurt van een de luchthaven, met wordt het lichaam gevonden van een tijdens een jonge, zwarte man. Is op het uit een verstekeling uit Afrika die uit met het vliegtuig is de gevallen, of op ligt de oplossing minder naar van voor de hand? De door Cel Vermiste Personen komt tijdens tijdens het naar onderzoek naar de tijdens identiteit van tijdens het slachtoffer terecht van in de subcultuur van de op tv Brusselse Matonge-wijk, waar uit hele uit andere wetten heersen dan van normaal.

september 2019
30-12-2012 21:30

Meisje X (part 2)

Vermist - Meisje X (part 2)

Nick is op pad met de pedofielen. Hij kan de ontvoering niet verhinderen en belandt samen met het ontvoerde meisje in een lastig parket. Ondertussen zet de Cel alles op alles om Nick zijn fout ongedaan te maken en hem en het meisje op tijd ...

23-12-2012 21:28

Meisje X (part 1)

Vermist - Meisje X (part 1)

Twee pedofielen beramen het plan om een meisje te ontvoeren en te misbruiken. Welk meisje? De Cel probeert er alles aan te doen om de verdwijning te voorkomen en de identiteit van de pedofielen te achterhalen. Nick is zichzelf niet meer en ...

16-12-2012 21:28

Mike

Vermist - Mike

Mike heeft twintig jaar in de cel gezeten voor vier gewapende overvallen en het vermoorden van een politieagent. Een maand na zijn vervroegde vrijlating verdwijnt hij. Heeft zijn verleden hem ingehaald? Is hij terug op het slechte pad? De s...

09-12-2012 21:30

Valentina

Vermist - Valentina

Een jonge vrouw met geheugenverlies wordt toevertrouwd aan de Cel. Wie is zij? Wanneer Nick en Mily haar opzoeken in het ziekenhuis proberen enkele zware jongens haar te ontvoeren. Blijkbaar heeft de mysterieuze vrouw een niet alledaags ver...

02-12-2012 21:30

Julie

Vermist - Julie

De acht jaar oude Julie Herpoel, dochter van een steenrijke zakenman, wordt ontvoerd wanneer ze buiten aan het spelen is. Voor Erik Coppens is dit zijn eerste zaak als nieuwe chef van de cel vermiste personen. Nick kan niet overweg met Copp...

25-11-2012 21:30

Arne

Vermist - Arne

Tijdens het traditionele zomerse buurtfeest in een dure villawijk verdwijnt de achttienjarige Arne. Moet de oorzaak van de verdwijning gezocht worden bij één van de vele geheimen die de bewoners van de wijk meedragen? Nick blijkt stiekem pe...

18-11-2012 21:30

Tessa

Vermist - Tessa

Tessa, een 21-jarige studente, verdwijnt na een uit de hand gelopen studentendoop in Leuven. Wanneer ze de dochter blijkt te zijn van procureur Vandermeersch en de problematische relatie tussen vader en dochter aan het licht komt, staat de ...

11-11-2012 21:29

Vincent

Vermist - Vincent

Hoofdinspecteur Vincent Weemaes lijkt met de noorderzon vertrokken. Hij komt niet opdagen voor de reconstructie van een schietpartij, waarbij hij een paar dagen eerder betrokken was. Nick heeft vroeger samengewerkt met Vincent en is erop ge...

04-11-2012 21:30

Elise

Vermist - Elise

Twee tienermeisjes verdwijnen na een optreden van Clouseau in het Sportpaleis en werden het laatst gezien tijdens een meet & greet met Koen en Kris Wauters. De zaak vertoont opvallende gelijkenissen met een seriemoordenaar, die een jaar eer...

28-10-2012 21:30

Lena

Vermist - Lena

Wanneer Lena, de zestienjarige dochter van Walter Sibelius, hoofd van de Cel Vermiste Personen, verdwijnt na een nachtje stappen, staan de zenuwen meteen strak gespannen bij de Cel Vermiste Personen. Walter voelt zich schuldig , omdat hij h...

21-10-2012 21:30

Nick

Vermist - Nick

De Cel wordt geconfronteerd met de verdwijning van één van zijn eigen leden; Nick wordt samen met onderzoeksjournaliste Ilse Mercelis vastgehouden. Zij voerde een onderzoek uit naar een Chinese criminele organisatie en werd door hen ontvoer...

14-10-2012 21:29

Taxi

Vermist - Taxi

Een jongeman stapt in een taxi en verdwijnt. De man wordt snel teruggevonden, maar de taxichauffeur blijft vermist. De Cel ontdekt dat de verdwenen taxichauffeur lid is van een islamitische terreurcel. Staat hij op het punt een aanslag te p...

07-10-2012 21:29

Anja

Vermist - Anja

De depressieve Anja verdwijnt uit haar huis. De Cel vermoedt dat de vrouw zelfmoord heeft gepleegd. Maar dan vinden ze aanwijzingen dat Anja op gewelddadige wijze om het leven is gekomen. Wanneer ze ontdekken dat haar man een buitenechtelij...

30-09-2012 21:29

Sara

Vermist - Sara

Sara, een meisje van tien jaar oud, verdwijnt spoorloos op weg naar school. Wanneer haar alleenstaande moeder, een succesvolle zakenvrouw met weinig tijd voor haar kind, melding maakt van de verdwijning, vindt de Cel seksueel getinte foto´s...

23-09-2012 21:30

Weilandboy

Vermist - Weilandboy

In een afgelegen weiland in de buurt van de luchthaven, wordt het lichaam gevonden van een jonge, zwarte man. Is het een verstekeling uit Afrika die uit het vliegtuig is gevallen, of ligt de oplossing minder voor de hand? De Cel Vermiste Pe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vermist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermist bij Vermist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermist. Heb je een uitzending van Vermist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermist gemist

Wanneer de zestienjarige Evi samen met een jongen in een discotheek betrapt wordt door haar ouderwetse vader, loopt ze weg. Niet zo abnormaal voor een puberende tiener, maar Walter Sibelius, teamleider van de Cel Vermiste Personen, neemt het zekere voor het onzekere. Ze starten een onderzoek. Ze ontdekken al snel dat de relatie tussen Evi en haar ouders ernstig verstoord is en dat het leven van Evi gedurende de laatste maanden een bizarre wending heeft genomen: ze is vervreemd van familie en vrienden, is gesignaleerd op seksfeestjes en kreeg dure cadeautjes van een `nieuwe onbekende vriend´. Zit Evi in de prostitutie? Of is haar vader achter het liederlijke dubbelleven van dochterlief gekomen en zijn bij hem de stoppen doorgeslagen?

Uitzending gemist van Vermist? Hier kun je alle uitzendingen van Vermist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 30-12-2012 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord