Programma gemist?

Nick is op op tv pad met tijdens de op pedofielen. Hij kan de ontvoering een niet verhinderen en een belandt samen tijdens met het ontvoerde naar meisje in een lastig in parket. een Ondertussen zet de Cel alles op tijdens alles om in Nick zijn op tv fout ongedaan te maken en de hem op en het meisje op door tijd terug te door vinden. Maar kan in dat nog? En in niet iedereen is tijdens bij de tijdens les: Steve onderzoekt van of hij nu de wel degelijk Bart tijdens Geeraerts gezien de heeft of niet.

Twee pedofielen beramen het het plan een om een op tv meisje te op tv ontvoeren en te misbruiken. Welk meisje? tijdens De op tv Cel probeert er alles op tv aan te doen de om de uit verdwijning te voorkomen en de in met identiteit van de de pedofielen te achterhalen. Nick is de zichzelf niet meer uit en door gaat in de clinch met in Dooms. een Hij wordt geschorst en besluit zich van een uit te geven als pedofiel op in een uit poging de ontvoering te verhinderen. uit een Erik en Tine zijn door op elkaar aangewezen uit om de cel op tv recht te houden. het Steve is van slag. op Hij denkt dat het hij Bart Geeraerts door gezien heeft, de uit man van zijn de vriendin. Jolien naar weet dat dat niet door kan: Bart is op tv zes jaar geleden op spoorloos verdwenen; hij is door in dood.

Mike met heeft twintig tijdens jaar in de cel gezeten voor een op tv vier gewapende overvallen en het vermoorden uit van op tv een politieagent. Een maand na een zijn vervroegde vrijlating een verdwijnt de hij. Heeft zijn met verleden hem ingehaald? Is op tv hij terug met op het slechte uit pad? De samenwerking het tussen Nick en tijdens Coppens verloopt langzaamaan van beter.

Een jonge vrouw tijdens met geheugenverlies wordt de toevertrouwd een aan de Cel. Wie tijdens is zij? tijdens Wanneer Nick en Mily haar het opzoeken in van het ziekenhuis proberen door enkele zware in jongens haar te ontvoeren. Blijkbaar op tv in heeft de mysterieuze vrouw een niet van alledaags door verleden, want in ook de Russische geheime dienst bemoeit in zich met naar de zaak. Binnen het het team zijn er in nog met altijd spanningen. Nick aanvaardt Coppens tijdens niet de als chef en Tine weet op tv naar niet hoe ze aan van haar man moet uitleggen dat het op tv ze nu met Erik met samenwerkt. Mily is door bezorgd over met het feit dat Steve een van relatie begint met Jolien in Geeraerts, wiens man met zes jaar geleden naar spoorloos verdwenen door is.

De van acht jaar oude het Julie Herpoel, dochter op van een naar steenrijke zakenman, wordt in ontvoerd wanneer ze in buiten aan het spelen is. Voor uit Erik Coppens door is dit zijn eerste naar zaak uit als nieuwe op tv chef van de cel vermiste door personen. tijdens Nick kan niet overweg met een Coppens de en het komt uit tot een aanvaring wanneer Nick Karel een Dooms binnenhaalt als het verdachte. Tine een ligt van in de knoop met door zichzelf want niet zij, het maar haar tijdens ex-minnaar een is nu teamleider. Ze gaat uit alleen door op onderzoek en dat van loopt slecht af tijdens voor haar.

Tijdens tijdens het traditionele zomerse buurtfeest in op een dure villawijk op verdwijnt het de achttienjarige Arne. Moet de met oorzaak de van de verdwijning naar gezocht worden bij één van het de vele het geheimen met die de bewoners in van de wijk van meedragen? Nick blijkt stiekem uit pedofiel Karel Dooms in het uit in oog te houden.

Tessa, een 21-jarige uit studente, verdwijnt na op op tv een uit de hand gelopen studentendoop tijdens naar in Leuven. Wanneer ze tijdens de dochter blijkt te zijn tijdens van uit procureur Vandermeersch in en de problematische relatie tussen vader het de en dochter aan het op licht komt, tijdens staat de Cel extra in onder druk. Walter door heeft ondertussen zijn ontslag als van tijdens hoofd van de Cel een ingediend, en het kersvers teamleider Tine kan door zich nu geen op fouten veroorloven in dit het onderzoek.

Hoofdinspecteur op tv Vincent Weemaes lijkt met tijdens de een noorderzon vertrokken. Hij komt de niet opdagen voor de tijdens reconstructie van een een schietpartij, waarbij naar hij een paar dagen eerder het betrokken uit was. Nick heeft vroeger uit samengewerkt met Vincent een en een is erop gebrand om zijn vriend tijdens terug te vinden. een van Hij botst hierdoor met door collega Steve en commissaris op tv Bourlon van de Comité P. in Volgens Bourlon is Vincent op een corrupte politieagent die betrokken in is in een van een diamantdiefstal, maar dit weigert Nick in te aanvaarden. Walter is met ondertussen door terug op door post, maar is uit helemaal zichzelf niet meer na de tijdens dood van in zijn tijdens dochter.

Twee door tienermeisjes verdwijnen na een optreden uit van Clouseau het in het Sportpaleis en tijdens naar werden het laatst gezien van tijdens een door meet & greet met de Koen en Kris met Wauters. De zaak met vertoont opvallende gelijkenissen met een een seriemoordenaar, van die een jaar uit eerder tijdens het festival Couleur van Café een tienermeisje tijdens ontvoerde en met wurgde. De Cel in schakelt een naar versnelling hoger en op tv kan daarbij, tijdens nu Walter afwezig is, de een hulp van de specialist Marc Plasschaert naar maar al te een goed gebruiken.

Wanneer op tv Lena, de zestienjarige naar dochter van Walter uit Sibelius, hoofd van met de Cel Vermiste Personen, door verdwijnt na door een nachtje stappen, van staan de naar zenuwen meteen strak gespannen bij de tijdens Cel Vermiste Personen. naar Walter voelt met zich een schuldig , omdat de hij haar in de steek heeft van op tv gelaten en wil haar koste wat met door kost terugvinden. Is op Lena gewoon weggelopen of naar is er meer van aan de hand? op tv De Cel ontdekt naar dat ze de zich wel eens in naar het poker- door en drugsmilieu ophoudt en met vreest voor het van ergste.

De naar Cel wordt geconfronteerd met uit de verdwijning van tijdens één een van zijn eigen op tv leden; Nick wordt samen met door onderzoeksjournaliste het Ilse Mercelis vastgehouden. Zij de voerde een onderzoek uit de naar een tijdens Chinese criminele organisatie uit en werd door hen ontvoerd. naar Terwijl Nick tijdens een uitweg naar zoekt, is de Cel op tv koortsachtig naar door hen op zoek. uit Ilse blijkt ook het nog eens tijdens te lijden aan een levensbedreigende nieraandoening een naar en heeft dringend medische zorgen nodig. tijdens Het team met start in een race tegen de klok om van van haar en Nick tijdig naar te bevrijden. Walters tijdens dochter Lena zit ondertussen serieus een op in de problemen. Ze tijdens wil haar vader in naar vertrouwen nemen, maar het Walter heeft geen op tv tijd de voor haar. De gevolgen in zijn dramatisch.

Een naar jongeman stapt in naar een taxi en verdwijnt. De de man wordt snel door op tv teruggevonden, maar de taxichauffeur een blijft vermist. De het Cel ontdekt dat het de verdwenen het taxichauffeur lid is een van een islamitische van terreurcel. Staat hij door op het punt een aanslag te naar plegen, de aan de vooravond van op tv een internationale EU-top in met Brussel? Dan naar komt de Cel te de weten dat naar hij uit de avond van zijn door verdwijning nog een laatste klant tijdens had: Ilse uit Mercelis, een onderzoeksjournaliste, die met in een explosief dossier op het het spoor was maar van nu eveneens spoorloos een verdwenen is. door Ondertussen bekomt de Cel door van de door ervaring met Comité door P. Walter komt terug naar van enkele dagen op tv afwezigheid uit en houdt zijn een team kort; er het hangt spanning in de op tv lucht. Nick is de stugge de `regeltjeshouding´ met van Walter beu en naar negeert diens bevelen. met Hij naar gaat alleen op onderzoek en op tv wordt ontvoerd door op onbekenden.

De een depressieve Anja verdwijnt in uit haar huis. De Cel op vermoedt naar dat de vrouw een zelfmoord heeft gepleegd. de Maar dan vinden ze door aanwijzingen dat Anja op tijdens gewelddadige met wijze om door het leven is gekomen. Wanneer ze in ontdekken dat door haar man op een buitenechtelijke relatie had met een een naar jongere vrouw, komt het een onderzoek in tijdens een stroomversnelling. Ondertussen van wordt de Cel door in de met gaten gehouden door het Comité P. door vanwege hun handelswijze van in de door zaak Sara. Het van team komt door zwaar onder druk door te staan.

Sara, van een meisje van tien jaar de oud, verdwijnt spoorloos tijdens op weg naar een uit school. Wanneer haar alleenstaande moeder, met een succesvolle zakenvrouw in met op tv weinig tijd voor haar van kind, melding maakt van van de verdwijning, vindt uit de Cel seksueel getinte op tv door foto´s van Sara op haar kamer. door Is Sara tijdens in de greep een van een van pedofiel? Wanneer blijkt op dat Sara al uit een dag eerder verdwenen het is dan haar van moeder op oorspronkelijk had verteld, schat de Cel op de een kansen om haar nog met levend terug te vinden tijdens minimaal in. Terwijl met Walter een tijd vrij moet door nemen om zijn uit dochter op op tv te vangen, gaan de andere teamleden tijdens met man van en macht tijdens op zoek met en vergeten daarbij wel eens het de regels het van de tijdens wet te respecteren.

In op een afgelegen een weiland in de buurt van de tijdens luchthaven, wordt een het lichaam van gevonden van een jonge, zwarte naar man. Is uit het een verstekeling van uit Afrika het die uit het op tv vliegtuig is gevallen, of door ligt de een oplossing minder voor de op tv hand? De de Cel Vermiste Personen tijdens komt tijdens het in onderzoek naar de identiteit van in het slachtoffer een terecht in de van subcultuur van uit de Brusselse Matonge-wijk, in waar hele andere uit wetten heersen dan de normaal.

november 2018
30-12-2012 21:30

Meisje X (part 2)

Vermist - Meisje X (part 2)

Nick is op pad met de pedofielen. Hij kan de ontvoering niet verhinderen en belandt samen met het ontvoerde meisje in een lastig parket. Ondertussen zet de Cel alles op alles om Nick zijn fout ongedaan te maken en hem en het meisje op tijd ...

23-12-2012 21:28

Meisje X (part 1)

Vermist - Meisje X (part 1)

Twee pedofielen beramen het plan om een meisje te ontvoeren en te misbruiken. Welk meisje? De Cel probeert er alles aan te doen om de verdwijning te voorkomen en de identiteit van de pedofielen te achterhalen. Nick is zichzelf niet meer en ...

16-12-2012 21:28

Mike

Vermist - Mike

Mike heeft twintig jaar in de cel gezeten voor vier gewapende overvallen en het vermoorden van een politieagent. Een maand na zijn vervroegde vrijlating verdwijnt hij. Heeft zijn verleden hem ingehaald? Is hij terug op het slechte pad? De s...

09-12-2012 21:30

Valentina

Vermist - Valentina

Een jonge vrouw met geheugenverlies wordt toevertrouwd aan de Cel. Wie is zij? Wanneer Nick en Mily haar opzoeken in het ziekenhuis proberen enkele zware jongens haar te ontvoeren. Blijkbaar heeft de mysterieuze vrouw een niet alledaags ver...

02-12-2012 21:30

Julie

Vermist - Julie

De acht jaar oude Julie Herpoel, dochter van een steenrijke zakenman, wordt ontvoerd wanneer ze buiten aan het spelen is. Voor Erik Coppens is dit zijn eerste zaak als nieuwe chef van de cel vermiste personen. Nick kan niet overweg met Copp...

25-11-2012 21:30

Arne

Vermist - Arne

Tijdens het traditionele zomerse buurtfeest in een dure villawijk verdwijnt de achttienjarige Arne. Moet de oorzaak van de verdwijning gezocht worden bij één van de vele geheimen die de bewoners van de wijk meedragen? Nick blijkt stiekem pe...

18-11-2012 21:30

Tessa

Vermist - Tessa

Tessa, een 21-jarige studente, verdwijnt na een uit de hand gelopen studentendoop in Leuven. Wanneer ze de dochter blijkt te zijn van procureur Vandermeersch en de problematische relatie tussen vader en dochter aan het licht komt, staat de ...

11-11-2012 21:29

Vincent

Vermist - Vincent

Hoofdinspecteur Vincent Weemaes lijkt met de noorderzon vertrokken. Hij komt niet opdagen voor de reconstructie van een schietpartij, waarbij hij een paar dagen eerder betrokken was. Nick heeft vroeger samengewerkt met Vincent en is erop ge...

04-11-2012 21:30

Elise

Vermist - Elise

Twee tienermeisjes verdwijnen na een optreden van Clouseau in het Sportpaleis en werden het laatst gezien tijdens een meet & greet met Koen en Kris Wauters. De zaak vertoont opvallende gelijkenissen met een seriemoordenaar, die een jaar eer...

28-10-2012 21:30

Lena

Vermist - Lena

Wanneer Lena, de zestienjarige dochter van Walter Sibelius, hoofd van de Cel Vermiste Personen, verdwijnt na een nachtje stappen, staan de zenuwen meteen strak gespannen bij de Cel Vermiste Personen. Walter voelt zich schuldig , omdat hij h...

21-10-2012 21:30

Nick

Vermist - Nick

De Cel wordt geconfronteerd met de verdwijning van één van zijn eigen leden; Nick wordt samen met onderzoeksjournaliste Ilse Mercelis vastgehouden. Zij voerde een onderzoek uit naar een Chinese criminele organisatie en werd door hen ontvoer...

14-10-2012 21:29

Taxi

Vermist - Taxi

Een jongeman stapt in een taxi en verdwijnt. De man wordt snel teruggevonden, maar de taxichauffeur blijft vermist. De Cel ontdekt dat de verdwenen taxichauffeur lid is van een islamitische terreurcel. Staat hij op het punt een aanslag te p...

07-10-2012 21:29

Anja

Vermist - Anja

De depressieve Anja verdwijnt uit haar huis. De Cel vermoedt dat de vrouw zelfmoord heeft gepleegd. Maar dan vinden ze aanwijzingen dat Anja op gewelddadige wijze om het leven is gekomen. Wanneer ze ontdekken dat haar man een buitenechtelij...

30-09-2012 21:29

Sara

Vermist - Sara

Sara, een meisje van tien jaar oud, verdwijnt spoorloos op weg naar school. Wanneer haar alleenstaande moeder, een succesvolle zakenvrouw met weinig tijd voor haar kind, melding maakt van de verdwijning, vindt de Cel seksueel getinte foto´s...

23-09-2012 21:30

Weilandboy

Vermist - Weilandboy

In een afgelegen weiland in de buurt van de luchthaven, wordt het lichaam gevonden van een jonge, zwarte man. Is het een verstekeling uit Afrika die uit het vliegtuig is gevallen, of ligt de oplossing minder voor de hand? De Cel Vermiste Pe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vermist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermist bij Vermist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermist. Heb je een uitzending van Vermist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermist gemist

Wanneer de zestienjarige Evi samen met een jongen in een discotheek betrapt wordt door haar ouderwetse vader, loopt ze weg. Niet zo abnormaal voor een puberende tiener, maar Walter Sibelius, teamleider van de Cel Vermiste Personen, neemt het zekere voor het onzekere. Ze starten een onderzoek. Ze ontdekken al snel dat de relatie tussen Evi en haar ouders ernstig verstoord is en dat het leven van Evi gedurende de laatste maanden een bizarre wending heeft genomen: ze is vervreemd van familie en vrienden, is gesignaleerd op seksfeestjes en kreeg dure cadeautjes van een `nieuwe onbekende vriend´. Zit Evi in de prostitutie? Of is haar vader achter het liederlijke dubbelleven van dochterlief gekomen en zijn bij hem de stoppen doorgeslagen?

Uitzending gemist van Vermist? Hier kun je alle uitzendingen van Vermist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 30-12-2012 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord