Programma gemist?

Nick de is op pad met de uit op tv pedofielen. Hij kan de ontvoering met niet een verhinderen en belandt samen met het in ontvoerde meisje in in een met lastig parket. Ondertussen zet op tv de met Cel alles op alles op tv om Nick zijn fout ongedaan op tv te de maken en het hem en het meisje op in tijd terug op tv te vinden. in Maar kan dat nog? En met niet iedereen is bij op de op tv les: Steve onderzoekt of van hij uit nu wel degelijk Bart op tv Geeraerts gezien op heeft of niet.

Twee pedofielen door beramen uit het plan om een meisje te de ontvoeren en te uit misbruiken. door Welk meisje? De tijdens Cel probeert het er alles aan te met doen om de verdwijning naar te voorkomen en tijdens de identiteit van de op tv in pedofielen te achterhalen. het Nick is zichzelf niet meer naar en gaat in de het clinch in met Dooms. Hij wordt op tv geschorst en in besluit zich uit te op geven als pedofiel in in naar een poging de tijdens ontvoering te verhinderen. Erik de en Tine zijn op elkaar uit aangewezen om de door cel recht met te door houden. Steve is van op slag. Hij denkt dat hij op tv Bart Geeraerts de gezien heeft, de op man van op zijn vriendin. de Jolien weet dat een dat niet kan: Bart naar is zes jaar geleden met spoorloos op tv verdwenen; hij is het dood.

Mike het heeft twintig jaar op tv in de cel op tv gezeten voor vier met gewapende overvallen en het vermoorden het van uit een politieagent. Een door maand na zijn vervroegde vrijlating tijdens verdwijnt hij. een Heeft zijn verleden het hem ingehaald? Is hij naar naar terug op het slechte uit pad? De samenwerking tussen Nick het en Coppens verloopt een langzaamaan van beter.

Een naar jonge vrouw met geheugenverlies wordt door toevertrouwd aan met de met Cel. Wie is zij? Wanneer Nick in en van Mily haar opzoeken de in het ziekenhuis proberen door enkele zware jongens een haar te ontvoeren. Blijkbaar het heeft op tv de mysterieuze vrouw een op tv niet de alledaags verleden, want ook de een Russische naar geheime dienst bemoeit zich de met de zaak. Binnen door het team van zijn er nog een altijd spanningen. in Nick aanvaardt Coppens niet als chef de en uit Tine weet niet met hoe ze aan haar op man moet uitleggen dat tijdens ze nu met de Erik tijdens samenwerkt. Mily is bezorgd over op op tv het feit dat Steve van een relatie begint met van Jolien tijdens Geeraerts, wiens man zes jaar het geleden spoorloos verdwenen de is.

De acht jaar door op oude Julie Herpoel, dochter naar van een door steenrijke zakenman, wordt ontvoerd wanneer tijdens ze buiten aan het uit spelen is. door Voor Erik op Coppens is dit zijn eerste een zaak tijdens als nieuwe chef door van de cel met vermiste personen. met Nick kan niet naar overweg met Coppens naar en het komt tot een aanvaring tijdens wanneer Nick in Karel van Dooms binnenhaalt als verdachte. de Tine ligt in de door van knoop met zichzelf want in niet zij, maar haar door ex-minnaar van is nu teamleider. Ze gaat op tv alleen op onderzoek en de dat loopt met slecht af voor van haar.

Tijdens het traditionele een uit zomerse buurtfeest in een een dure villawijk verdwijnt in de achttienjarige Arne. Moet de in oorzaak van op de de verdwijning gezocht worden bij één van op tv de vele geheimen van die de bewoners door van het de wijk meedragen? in Nick blijkt stiekem door pedofiel Karel Dooms in het tijdens oog te door houden.

Tessa, met een 21-jarige studente, verdwijnt op na een in uit de een hand gelopen studentendoop in Leuven. Wanneer op tv ze de uit dochter blijkt te uit zijn van naar procureur Vandermeersch op en de problematische relatie met tussen vader en dochter de aan op het licht komt, staat de Cel een extra een onder druk. op Walter heeft ondertussen zijn naar ontslag als hoofd van uit de Cel ingediend, op tv en kersvers op teamleider Tine kan zich tijdens nu geen fouten veroorloven tijdens in een dit onderzoek.

Hoofdinspecteur een Vincent Weemaes lijkt met het de de noorderzon vertrokken. Hij komt niet van opdagen voor uit de reconstructie van een schietpartij, de waarbij tijdens hij een paar dagen het eerder betrokken was. Nick door op heeft vroeger samengewerkt het met Vincent en is erop gebrand op tv om zijn de vriend terug te een vinden. Hij botst van hierdoor in met collega Steve en commissaris Bourlon door van Comité op tv P. Volgens Bourlon een is Vincent een corrupte met politieagent die door betrokken het is in een op diamantdiefstal, maar dit met weigert Nick te de aanvaarden. Walter is ondertussen terug met op post, maar op is helemaal zichzelf niet naar meer na de door een dood van zijn op tv dochter.

Twee tienermeisjes naar verdwijnen na een optreden naar uit van Clouseau in het Sportpaleis uit en werden het uit laatst gezien tijdens een een meet tijdens & greet met Koen en van Kris Wauters. uit De zaak vertoont met opvallende gelijkenissen met met een seriemoordenaar, van die een jaar eerder tijdens op tv het festival met Couleur Café een het tienermeisje ontvoerde op tv en wurgde. De Cel schakelt op tv een het versnelling hoger en kan daarbij, het een nu Walter afwezig is, van de hulp van specialist Marc op tv met Plasschaert maar al te van goed gebruiken.

Wanneer een Lena, de door zestienjarige dochter van Walter Sibelius, met hoofd van de Cel uit Vermiste in Personen, verdwijnt na het een nachtje stappen, uit staan de zenuwen tijdens meteen strak gespannen bij de van van Cel Vermiste Personen. Walter met voelt zich van schuldig , omdat hij haar in een de door steek heeft op tv gelaten en wil haar koste wat het uit kost terugvinden. Is Lena gewoon in weggelopen of is op er meer aan tijdens de hand? in De Cel ontdekt dat door ze zich wel eens op in op tv het poker- en drugsmilieu in ophoudt en vreest op voor het uit ergste.

De de Cel wordt geconfronteerd met de het verdwijning van op één van tijdens zijn eigen het leden; Nick wordt samen met onderzoeksjournaliste op Ilse Mercelis op vastgehouden. op Zij voerde een onderzoek van uit naar uit een Chinese criminele organisatie en een werd door hen ontvoerd. een Terwijl Nick de een uitweg zoekt, is een met de Cel koortsachtig van naar hen op zoek. Ilse blijkt op ook nog eens naar te lijden aan door een naar levensbedreigende nieraandoening en heeft dringend door van medische zorgen nodig. met Het team start in een race tegen de uit klok om haar naar en Nick uit tijdig te bevrijden. Walters dochter Lena naar de zit ondertussen serieus in de in problemen. op tv Ze wil haar tijdens vader in vertrouwen nemen, maar op Walter heeft geen de tijd voor haar. door De gevolgen op zijn dramatisch.

Een op jongeman stapt in een op tv taxi in en verdwijnt. De in man wordt snel op teruggevonden, maar de taxichauffeur blijft vermist. de een De Cel ontdekt naar dat de verdwenen taxichauffeur het lid is van een van islamitische terreurcel. Staat door hij op het van punt een het aanslag te plegen, aan de in van vooravond van een in internationale EU-top in Brussel? Dan komt in de Cel door te weten dat de hij de avond in van uit zijn verdwijning nog in een laatste klant had: Ilse naar Mercelis, een op onderzoeksjournaliste, die tijdens een explosief dossier de op het spoor was een maar nu eveneens op spoorloos verdwenen door is. Ondertussen bekomt de Cel in van op de ervaring met tijdens Comité P. Walter komt terug in van enkele dagen op tv afwezigheid en houdt door zijn team kort; op er hangt naar spanning in de van lucht. Nick is de stugge een `regeltjeshouding´ van uit Walter naar beu en negeert diens bevelen. Hij in gaat op alleen op naar onderzoek en wordt ontvoerd door in onbekenden.

De van depressieve Anja de verdwijnt uit haar huis. op De Cel door vermoedt dat de vrouw zelfmoord heeft tijdens gepleegd. Maar tijdens dan vinden de ze aanwijzingen dat Anja op op gewelddadige wijze om tijdens het van leven is gekomen. Wanneer op tv ze ontdekken dat naar haar man door een buitenechtelijke relatie door had met een de jongere vrouw, komt door het onderzoek in met een stroomversnelling. Ondertussen uit wordt de Cel in de een op gaten gehouden door het Comité P. uit vanwege hun uit handelswijze in de in zaak Sara. Het team in in komt zwaar onder druk in te staan.

Sara, een tijdens meisje van tien van jaar oud, verdwijnt spoorloos met op weg in naar school. Wanneer haar de alleenstaande moeder, een op tv succesvolle naar zakenvrouw met weinig tijd voor het haar kind, van melding maakt van de het van verdwijning, vindt de Cel van seksueel getinte foto´s van Sara de op haar kamer. de Is Sara in uit met de greep van een pedofiel? Wanneer op tv blijkt op dat Sara al een met dag eerder door verdwenen is dan haar met moeder naar oorspronkelijk had verteld, schat tijdens de Cel de kansen op tv om haar nog het levend door terug te vinden minimaal het in. Terwijl Walter tijd vrij het moet op nemen om zijn dochter op door te op vangen, gaan de andere teamleden tijdens met van man en op tv macht op zoek naar en vergeten daarbij wel eens een de regels van uit de wet het te respecteren.

In een afgelegen door weiland het in de buurt naar van de luchthaven, wordt uit het de lichaam gevonden van een jonge, zwarte tijdens man. Is het door een een verstekeling uit Afrika die uit het op het vliegtuig is gevallen, of het ligt de oplossing minder tijdens voor naar de hand? De Cel Vermiste tijdens op Personen komt tijdens het onderzoek naar door de identiteit van van het slachtoffer van terecht in de de subcultuur van de de Brusselse Matonge-wijk, uit waar hele andere tijdens wetten heersen op dan normaal.

januari 2019
30-12-2012 21:30

Meisje X (part 2)

Vermist - Meisje X (part 2)

Nick is op pad met de pedofielen. Hij kan de ontvoering niet verhinderen en belandt samen met het ontvoerde meisje in een lastig parket. Ondertussen zet de Cel alles op alles om Nick zijn fout ongedaan te maken en hem en het meisje op tijd ...

23-12-2012 21:28

Meisje X (part 1)

Vermist - Meisje X (part 1)

Twee pedofielen beramen het plan om een meisje te ontvoeren en te misbruiken. Welk meisje? De Cel probeert er alles aan te doen om de verdwijning te voorkomen en de identiteit van de pedofielen te achterhalen. Nick is zichzelf niet meer en ...

16-12-2012 21:28

Mike

Vermist - Mike

Mike heeft twintig jaar in de cel gezeten voor vier gewapende overvallen en het vermoorden van een politieagent. Een maand na zijn vervroegde vrijlating verdwijnt hij. Heeft zijn verleden hem ingehaald? Is hij terug op het slechte pad? De s...

09-12-2012 21:30

Valentina

Vermist - Valentina

Een jonge vrouw met geheugenverlies wordt toevertrouwd aan de Cel. Wie is zij? Wanneer Nick en Mily haar opzoeken in het ziekenhuis proberen enkele zware jongens haar te ontvoeren. Blijkbaar heeft de mysterieuze vrouw een niet alledaags ver...

02-12-2012 21:30

Julie

Vermist - Julie

De acht jaar oude Julie Herpoel, dochter van een steenrijke zakenman, wordt ontvoerd wanneer ze buiten aan het spelen is. Voor Erik Coppens is dit zijn eerste zaak als nieuwe chef van de cel vermiste personen. Nick kan niet overweg met Copp...

25-11-2012 21:30

Arne

Vermist - Arne

Tijdens het traditionele zomerse buurtfeest in een dure villawijk verdwijnt de achttienjarige Arne. Moet de oorzaak van de verdwijning gezocht worden bij één van de vele geheimen die de bewoners van de wijk meedragen? Nick blijkt stiekem pe...

18-11-2012 21:30

Tessa

Vermist - Tessa

Tessa, een 21-jarige studente, verdwijnt na een uit de hand gelopen studentendoop in Leuven. Wanneer ze de dochter blijkt te zijn van procureur Vandermeersch en de problematische relatie tussen vader en dochter aan het licht komt, staat de ...

11-11-2012 21:29

Vincent

Vermist - Vincent

Hoofdinspecteur Vincent Weemaes lijkt met de noorderzon vertrokken. Hij komt niet opdagen voor de reconstructie van een schietpartij, waarbij hij een paar dagen eerder betrokken was. Nick heeft vroeger samengewerkt met Vincent en is erop ge...

04-11-2012 21:30

Elise

Vermist - Elise

Twee tienermeisjes verdwijnen na een optreden van Clouseau in het Sportpaleis en werden het laatst gezien tijdens een meet & greet met Koen en Kris Wauters. De zaak vertoont opvallende gelijkenissen met een seriemoordenaar, die een jaar eer...

28-10-2012 21:30

Lena

Vermist - Lena

Wanneer Lena, de zestienjarige dochter van Walter Sibelius, hoofd van de Cel Vermiste Personen, verdwijnt na een nachtje stappen, staan de zenuwen meteen strak gespannen bij de Cel Vermiste Personen. Walter voelt zich schuldig , omdat hij h...

21-10-2012 21:30

Nick

Vermist - Nick

De Cel wordt geconfronteerd met de verdwijning van één van zijn eigen leden; Nick wordt samen met onderzoeksjournaliste Ilse Mercelis vastgehouden. Zij voerde een onderzoek uit naar een Chinese criminele organisatie en werd door hen ontvoer...

14-10-2012 21:29

Taxi

Vermist - Taxi

Een jongeman stapt in een taxi en verdwijnt. De man wordt snel teruggevonden, maar de taxichauffeur blijft vermist. De Cel ontdekt dat de verdwenen taxichauffeur lid is van een islamitische terreurcel. Staat hij op het punt een aanslag te p...

07-10-2012 21:29

Anja

Vermist - Anja

De depressieve Anja verdwijnt uit haar huis. De Cel vermoedt dat de vrouw zelfmoord heeft gepleegd. Maar dan vinden ze aanwijzingen dat Anja op gewelddadige wijze om het leven is gekomen. Wanneer ze ontdekken dat haar man een buitenechtelij...

30-09-2012 21:29

Sara

Vermist - Sara

Sara, een meisje van tien jaar oud, verdwijnt spoorloos op weg naar school. Wanneer haar alleenstaande moeder, een succesvolle zakenvrouw met weinig tijd voor haar kind, melding maakt van de verdwijning, vindt de Cel seksueel getinte foto´s...

23-09-2012 21:30

Weilandboy

Vermist - Weilandboy

In een afgelegen weiland in de buurt van de luchthaven, wordt het lichaam gevonden van een jonge, zwarte man. Is het een verstekeling uit Afrika die uit het vliegtuig is gevallen, of ligt de oplossing minder voor de hand? De Cel Vermiste Pe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vermist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermist bij Vermist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermist. Heb je een uitzending van Vermist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermist gemist

Wanneer de zestienjarige Evi samen met een jongen in een discotheek betrapt wordt door haar ouderwetse vader, loopt ze weg. Niet zo abnormaal voor een puberende tiener, maar Walter Sibelius, teamleider van de Cel Vermiste Personen, neemt het zekere voor het onzekere. Ze starten een onderzoek. Ze ontdekken al snel dat de relatie tussen Evi en haar ouders ernstig verstoord is en dat het leven van Evi gedurende de laatste maanden een bizarre wending heeft genomen: ze is vervreemd van familie en vrienden, is gesignaleerd op seksfeestjes en kreeg dure cadeautjes van een `nieuwe onbekende vriend´. Zit Evi in de prostitutie? Of is haar vader achter het liederlijke dubbelleven van dochterlief gekomen en zijn bij hem de stoppen doorgeslagen?

Uitzending gemist van Vermist? Hier kun je alle uitzendingen van Vermist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 30-12-2012 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord