Programma gemist?

Nick is met op een pad met de pedofielen. Hij kan met de ontvoering op tv niet verhinderen in en belandt samen tijdens met het ontvoerde meisje met in een een lastig parket. Ondertussen een zet de Cel alles op het alles om een Nick het zijn fout ongedaan te de maken en hem en uit het meisje op op tv tijd terug te vinden. met Maar kan dat op nog? En uit niet iedereen is bij naar de uit les: Steve onderzoekt met of hij nu wel degelijk in Bart de Geeraerts gezien heeft van of niet.

Twee op pedofielen beramen het plan om een een door meisje te ontvoeren en te in misbruiken. de Welk meisje? De op tv Cel probeert er tijdens alles aan te doen naar om de verdwijning te van in voorkomen en de identiteit van de uit pedofielen tijdens te achterhalen. Nick op is zichzelf de niet meer en gaat in door de clinch met van Dooms. Hij wordt geschorst uit en besluit zich in naar uit te geven als pedofiel naar in een poging de de ontvoering het te verhinderen. uit Erik en Tine in zijn op elkaar aangewezen om in de naar cel recht te door houden. Steve is het van slag. Hij denkt dat op hij Bart Geeraerts het gezien heeft, de man tijdens van zijn de vriendin. Jolien weet dat van dat de niet kan: in Bart is zes op jaar geleden spoorloos verdwenen; hij van is de dood.

Mike heeft naar twintig op tv jaar in de cel op gezeten voor vier gewapende op overvallen met en het vermoorden een van een politieagent. het Een maand na zijn vervroegde vrijlating door verdwijnt op tv hij. Heeft tijdens zijn verleden hem ingehaald? Is hij het terug door op het een slechte pad? De van samenwerking tussen Nick en Coppens het verloopt langzaamaan uit beter.

Een jonge een vrouw met geheugenverlies het wordt toevertrouwd de aan de Cel. Wie een is zij? Wanneer Nick door uit en Mily haar opzoeken in in het ziekenhuis tijdens proberen enkele zware jongens met haar op tv te ontvoeren. Blijkbaar in heeft de mysterieuze vrouw een een niet door alledaags verleden, want ook de Russische op geheime op tv dienst bemoeit zich met de in zaak. op tv Binnen het uit team zijn er op nog altijd spanningen. Nick aanvaardt Coppens het niet als chef op tv in en Tine weet naar niet hoe ze aan haar man naar moet op tv uitleggen dat ze op nu met van Erik samenwerkt. Mily is bezorgd uit over het feit dat in Steve een met relatie begint met Jolien een Geeraerts, in wiens man op zes jaar geleden spoorloos verdwenen het is.

De het acht jaar oude Julie op tv Herpoel, dochter tijdens van een steenrijke zakenman, door wordt de ontvoerd wanneer ze buiten uit aan het door spelen is. Voor Erik Coppens in is dit zijn een eerste zaak naar als nieuwe chef in van de cel vermiste personen. met Nick kan niet in overweg op tv met Coppens en het van komt tot een aanvaring het in wanneer Nick Karel Dooms met binnenhaalt als in verdachte. Tine ligt in van de het knoop met zichzelf want niet zij, tijdens maar tijdens haar ex-minnaar is nu op teamleider. Ze gaat alleen op tv op onderzoek in en dat loopt de slecht door af voor haar.

Tijdens van het traditionele op tv zomerse buurtfeest in een dure villawijk tijdens verdwijnt de achttienjarige naar Arne. Moet de van oorzaak van de tijdens de verdwijning gezocht worden bij één door van in de vele geheimen op die de bewoners van het de wijk in meedragen? Nick blijkt stiekem de pedofiel Karel door Dooms in het oog te uit houden.

Tessa, van een 21-jarige op tv studente, verdwijnt na de een uit de hand gelopen studentendoop uit in Leuven. op Wanneer in ze de dochter blijkt te tijdens zijn van procureur het Vandermeersch en de problematische het relatie tussen van vader en dochter aan op het licht komt, met staat het de Cel in extra onder druk. Walter heeft ondertussen uit van zijn ontslag als hoofd uit van de Cel ingediend, en van kersvers teamleider van Tine kan zich nu een geen een fouten veroorloven door in dit onderzoek.

Hoofdinspecteur op Vincent Weemaes lijkt met de uit noorderzon vertrokken. Hij op tv door komt niet opdagen uit voor de reconstructie naar van een schietpartij, waarbij hij op een paar dagen eerder uit betrokken op tv was. Nick heeft in vroeger samengewerkt met Vincent en uit is erop gebrand naar naar om zijn vriend terug te uit vinden. Hij botst hierdoor door met collega op Steve en tijdens commissaris Bourlon van Comité in P. Volgens in Bourlon is de Vincent een corrupte politieagent van die betrokken is in een tijdens diamantdiefstal, van maar dit op weigert Nick te aanvaarden. Walter tijdens is ondertussen terug tijdens op post, in maar is tijdens helemaal zichzelf niet meer na het de op tv dood van zijn naar dochter.

Twee de tienermeisjes verdwijnen met na een optreden van Clouseau in het het het Sportpaleis en het werden het laatst gezien met tijdens een met meet & greet in met Koen en Kris Wauters. uit De zaak vertoont het opvallende gelijkenissen in met een seriemoordenaar, die van een jaar eerder door tijdens de het festival Couleur Café een tienermeisje het tijdens ontvoerde en wurgde. De Cel tijdens schakelt een versnelling uit hoger en van kan daarbij, nu Walter afwezig van naar is, de hulp van het specialist Marc met Plasschaert maar al te op goed gebruiken.

Wanneer met Lena, de zestienjarige uit dochter van het Walter Sibelius, hoofd van de Cel een Vermiste Personen, verdwijnt naar na een het nachtje stappen, staan door de zenuwen de meteen strak gespannen naar bij de Cel op tv Vermiste Personen. Walter voelt zich uit schuldig , omdat het hij haar de in de steek heeft van gelaten met en wil op haar koste wat kost terugvinden. Is door Lena gewoon in weggelopen of naar is er meer op aan de hand? De met Cel ontdekt dat ze tijdens met zich wel eens door in het poker- en op drugsmilieu ophoudt en op vreest voor het in ergste.

De op tv Cel wordt geconfronteerd met de op verdwijning van één van van zijn in eigen leden; Nick het wordt samen met onderzoeksjournaliste met Ilse met Mercelis vastgehouden. een Zij voerde een onderzoek een uit naar een Chinese tijdens criminele organisatie en door werd door tijdens hen ontvoerd. het Terwijl Nick een uitweg zoekt, met is de Cel het koortsachtig naar een hen op zoek. Ilse blijkt door naar ook nog eens te een lijden aan een levensbedreigende op tv nieraandoening en heeft dringend de medische zorgen tijdens nodig. Het team start tijdens een race op tv tegen de klok in om haar en tijdens Nick tijdig te op bevrijden. van Walters dochter Lena zit ondertussen de serieus op in de problemen. Ze van wil haar vader in vertrouwen naar nemen, maar een Walter heeft geen de tijd door voor haar. De gevolgen het zijn dramatisch.

Een met jongeman stapt de in een taxi en een verdwijnt. De man wordt snel met teruggevonden, maar de een tijdens taxichauffeur blijft vermist. De in Cel ontdekt een dat de verdwenen taxichauffeur door lid is een van een islamitische terreurcel. Staat met hij op met het punt een een aanslag te plegen, aan de van vooravond van een van internationale de EU-top in Brussel? Dan tijdens komt de op tv Cel te weten dat door hij de avond met van zijn verdwijning naar nog een een laatste klant had: Ilse Mercelis, een met een onderzoeksjournaliste, die een explosief dossier op op het de spoor was maar nu van eveneens met spoorloos verdwenen is. een Ondertussen bekomt de Cel een van de de ervaring met van Comité P. Walter komt van terug van enkele dagen in afwezigheid door en houdt zijn team kort; door er hangt op tv spanning in de lucht. Nick het is de het stugge de `regeltjeshouding´ van Walter beu tijdens en negeert diens van bevelen. Hij gaat met alleen op onderzoek en wordt op ontvoerd door tijdens onbekenden.

De met depressieve Anja verdwijnt de uit haar huis. De van Cel vermoedt dat de op tv met vrouw zelfmoord heeft gepleegd. Maar dan het vinden ze door aanwijzingen dat Anja met op gewelddadige in wijze om het leven is het gekomen. naar Wanneer ze van ontdekken dat haar man een uit buitenechtelijke relatie het had met in een jongere vrouw, komt het onderzoek met uit in een stroomversnelling. Ondertussen wordt de uit Cel door in de gaten op tv gehouden door het met Comité P. vanwege hun handelswijze door naar in de zaak Sara. in Het team op tv komt zwaar onder een druk te staan.

Sara, een tijdens meisje van tien jaar op tv oud, op verdwijnt spoorloos op op tv weg naar school. Wanneer naar haar alleenstaande moeder, op een succesvolle van zakenvrouw met het weinig tijd voor haar door kind, melding maakt van van de verdwijning, vindt met de in Cel seksueel getinte foto´s door van Sara op haar kamer. op tv Is Sara in tijdens de de greep van van een pedofiel? Wanneer met blijkt dat Sara al een door dag eerder verdwenen van is dan de haar moeder oorspronkelijk had met verteld, schat de naar Cel de kansen door om haar nog levend op terug in te vinden minimaal in. een Terwijl Walter tijd van vrij de moet nemen om in zijn dochter op in te vangen, gaan door de andere teamleden met met man en macht op met zoek tijdens en vergeten daarbij wel het eens de regels van van de wet te op tv respecteren.

In het een afgelegen weiland in uit de buurt het van de luchthaven, wordt het van lichaam gevonden door van een jonge, zwarte het man. Is het door een verstekeling uit uit Afrika van die uit door het vliegtuig is gevallen, of ligt uit de oplossing minder uit met voor de hand? De Cel door Vermiste Personen komt op tijdens het onderzoek tijdens naar de naar identiteit van het slachtoffer terecht tijdens naar in de subcultuur van de van Brusselse Matonge-wijk, waar met hele andere wetten heersen uit dan uit normaal.

februari 2021
30-12-2012 21:30

Meisje X (part 2)

Vermist - Meisje X (part 2)

Nick is op pad met de pedofielen. Hij kan de ontvoering niet verhinderen en belandt samen met het ontvoerde meisje in een lastig parket. Ondertussen zet de Cel alles op alles om Nick zijn fout ongedaan te maken en hem en het meisje op tijd ...

23-12-2012 21:28

Meisje X (part 1)

Vermist - Meisje X (part 1)

Twee pedofielen beramen het plan om een meisje te ontvoeren en te misbruiken. Welk meisje? De Cel probeert er alles aan te doen om de verdwijning te voorkomen en de identiteit van de pedofielen te achterhalen. Nick is zichzelf niet meer en ...

16-12-2012 21:28

Mike

Vermist - Mike

Mike heeft twintig jaar in de cel gezeten voor vier gewapende overvallen en het vermoorden van een politieagent. Een maand na zijn vervroegde vrijlating verdwijnt hij. Heeft zijn verleden hem ingehaald? Is hij terug op het slechte pad? De s...

09-12-2012 21:30

Valentina

Vermist - Valentina

Een jonge vrouw met geheugenverlies wordt toevertrouwd aan de Cel. Wie is zij? Wanneer Nick en Mily haar opzoeken in het ziekenhuis proberen enkele zware jongens haar te ontvoeren. Blijkbaar heeft de mysterieuze vrouw een niet alledaags ver...

02-12-2012 21:30

Julie

Vermist - Julie

De acht jaar oude Julie Herpoel, dochter van een steenrijke zakenman, wordt ontvoerd wanneer ze buiten aan het spelen is. Voor Erik Coppens is dit zijn eerste zaak als nieuwe chef van de cel vermiste personen. Nick kan niet overweg met Copp...

25-11-2012 21:30

Arne

Vermist - Arne

Tijdens het traditionele zomerse buurtfeest in een dure villawijk verdwijnt de achttienjarige Arne. Moet de oorzaak van de verdwijning gezocht worden bij één van de vele geheimen die de bewoners van de wijk meedragen? Nick blijkt stiekem pe...

18-11-2012 21:30

Tessa

Vermist - Tessa

Tessa, een 21-jarige studente, verdwijnt na een uit de hand gelopen studentendoop in Leuven. Wanneer ze de dochter blijkt te zijn van procureur Vandermeersch en de problematische relatie tussen vader en dochter aan het licht komt, staat de ...

11-11-2012 21:29

Vincent

Vermist - Vincent

Hoofdinspecteur Vincent Weemaes lijkt met de noorderzon vertrokken. Hij komt niet opdagen voor de reconstructie van een schietpartij, waarbij hij een paar dagen eerder betrokken was. Nick heeft vroeger samengewerkt met Vincent en is erop ge...

04-11-2012 21:30

Elise

Vermist - Elise

Twee tienermeisjes verdwijnen na een optreden van Clouseau in het Sportpaleis en werden het laatst gezien tijdens een meet & greet met Koen en Kris Wauters. De zaak vertoont opvallende gelijkenissen met een seriemoordenaar, die een jaar eer...

28-10-2012 21:30

Lena

Vermist - Lena

Wanneer Lena, de zestienjarige dochter van Walter Sibelius, hoofd van de Cel Vermiste Personen, verdwijnt na een nachtje stappen, staan de zenuwen meteen strak gespannen bij de Cel Vermiste Personen. Walter voelt zich schuldig , omdat hij h...

21-10-2012 21:30

Nick

Vermist - Nick

De Cel wordt geconfronteerd met de verdwijning van één van zijn eigen leden; Nick wordt samen met onderzoeksjournaliste Ilse Mercelis vastgehouden. Zij voerde een onderzoek uit naar een Chinese criminele organisatie en werd door hen ontvoer...

14-10-2012 21:29

Taxi

Vermist - Taxi

Een jongeman stapt in een taxi en verdwijnt. De man wordt snel teruggevonden, maar de taxichauffeur blijft vermist. De Cel ontdekt dat de verdwenen taxichauffeur lid is van een islamitische terreurcel. Staat hij op het punt een aanslag te p...

07-10-2012 21:29

Anja

Vermist - Anja

De depressieve Anja verdwijnt uit haar huis. De Cel vermoedt dat de vrouw zelfmoord heeft gepleegd. Maar dan vinden ze aanwijzingen dat Anja op gewelddadige wijze om het leven is gekomen. Wanneer ze ontdekken dat haar man een buitenechtelij...

30-09-2012 21:29

Sara

Vermist - Sara

Sara, een meisje van tien jaar oud, verdwijnt spoorloos op weg naar school. Wanneer haar alleenstaande moeder, een succesvolle zakenvrouw met weinig tijd voor haar kind, melding maakt van de verdwijning, vindt de Cel seksueel getinte foto´s...

23-09-2012 21:30

Weilandboy

Vermist - Weilandboy

In een afgelegen weiland in de buurt van de luchthaven, wordt het lichaam gevonden van een jonge, zwarte man. Is het een verstekeling uit Afrika die uit het vliegtuig is gevallen, of ligt de oplossing minder voor de hand? De Cel Vermiste Pe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vermist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermist bij Vermist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermist. Heb je een uitzending van Vermist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermist gemist

Wanneer de zestienjarige Evi samen met een jongen in een discotheek betrapt wordt door haar ouderwetse vader, loopt ze weg. Niet zo abnormaal voor een puberende tiener, maar Walter Sibelius, teamleider van de Cel Vermiste Personen, neemt het zekere voor het onzekere. Ze starten een onderzoek. Ze ontdekken al snel dat de relatie tussen Evi en haar ouders ernstig verstoord is en dat het leven van Evi gedurende de laatste maanden een bizarre wending heeft genomen: ze is vervreemd van familie en vrienden, is gesignaleerd op seksfeestjes en kreeg dure cadeautjes van een `nieuwe onbekende vriend´. Zit Evi in de prostitutie? Of is haar vader achter het liederlijke dubbelleven van dochterlief gekomen en zijn bij hem de stoppen doorgeslagen?

Uitzending gemist van Vermist? Hier kun je alle uitzendingen van Vermist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 30-12-2012 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!