Programma gemist?

Nick is op op tv pad de met de pedofielen. Hij kan door de ontvoering de niet verhinderen in en belandt samen met het het op tv ontvoerde meisje in op een lastig parket. Ondertussen zet in de Cel met alles op alles om in Nick zijn de fout ongedaan te maken uit en hem en het op meisje in op tijd terug te tijdens vinden. op Maar kan dat op nog? En niet iedereen de is bij met de les: Steve onderzoekt een of hij nu uit wel degelijk tijdens Bart Geeraerts gezien heeft of in niet.

Twee pedofielen van beramen het plan een om op tv een meisje te ontvoeren tijdens en te op misbruiken. Welk meisje? De Cel door probeert er tijdens alles aan te doen om op de een verdwijning te voorkomen en de de identiteit van in de naar pedofielen te achterhalen. Nick is zichzelf uit van niet meer en gaat in tijdens de clinch met Dooms. van door Hij wordt geschorst en tijdens besluit zich uit te naar geven als pedofiel het in een de poging de ontvoering te verhinderen. van van Erik en Tine een zijn op elkaar op tv aangewezen om de cel met recht te houden. Steve is tijdens van slag. Hij tijdens denkt dat hij een door Bart Geeraerts gezien heeft, de met man van zijn van vriendin. de Jolien weet dat dat naar niet kan: Bart het is zes jaar tijdens geleden spoorloos verdwenen; hij is een tijdens dood.

Mike heeft het twintig jaar in in de op cel gezeten voor vier gewapende overvallen van en het vermoorden met op tv van een politieagent. Een maand op na zijn het vervroegde vrijlating verdwijnt hij. Heeft uit zijn van verleden hem ingehaald? het Is hij terug op het het slechte met pad? De samenwerking van tussen Nick op en Coppens verloopt langzaamaan op tv beter.

Een van jonge vrouw de met geheugenverlies wordt toevertrouwd aan tijdens de Cel. Wie de is zij? Wanneer op Nick en Mily haar van opzoeken door in het ziekenhuis van proberen enkele zware jongens de haar te ontvoeren. tijdens Blijkbaar het heeft de mysterieuze vrouw een op tv niet alledaags verleden, tijdens want naar ook de Russische geheime dienst de bemoeit zich op tv met de zaak. Binnen het naar team zijn er in nog altijd spanningen. op tv Nick aanvaardt Coppens uit niet als chef op een en Tine weet niet tijdens hoe ze aan haar man het door moet uitleggen dat met ze nu met in Erik samenwerkt. Mily is bezorgd over uit uit het feit dat door Steve een relatie begint met Jolien uit Geeraerts, de wiens man tijdens zes jaar geleden spoorloos verdwenen door is.

De uit acht jaar oude het Julie Herpoel, dochter op tv van een steenrijke zakenman, het wordt ontvoerd wanneer de ze buiten aan het op tv spelen tijdens is. Voor Erik Coppens is van dit zijn een eerste zaak als nieuwe op tv chef een van de cel tijdens vermiste personen. op Nick kan niet overweg met door Coppens en door het komt tot een van aanvaring wanneer Nick Karel uit Dooms binnenhaalt in als verdachte. naar Tine naar ligt in de knoop met zichzelf op tv want op niet zij, maar haar ex-minnaar naar is nu teamleider. de Ze gaat op tv alleen op onderzoek en een dat uit loopt slecht af voor het haar.

Tijdens het uit traditionele zomerse op buurtfeest in een dure in villawijk verdwijnt een de achttienjarige met Arne. Moet de in oorzaak van de verdwijning gezocht worden in bij één uit van de vele geheimen het die de bewoners tijdens van een de wijk meedragen? Nick naar blijkt stiekem met pedofiel Karel Dooms in in het oog te een houden.

Tessa, met een 21-jarige studente, met verdwijnt na een uit de met hand gelopen studentendoop met op in Leuven. Wanneer met ze de dochter blijkt te zijn met van tijdens procureur Vandermeersch en uit de problematische relatie tussen tijdens vader en dochter aan het het door licht komt, tijdens staat de Cel extra onder druk. het tijdens Walter heeft ondertussen in zijn ontslag als hoofd van de door Cel op tv ingediend, en kersvers teamleider met Tine kan zich op nu geen fouten veroorloven tijdens in uit dit onderzoek.

Hoofdinspecteur Vincent in Weemaes van lijkt met de op tv noorderzon vertrokken. Hij met komt niet opdagen voor de het reconstructie van in een schietpartij, op tv waarbij hij een paar dagen uit eerder betrokken met was. Nick heeft vroeger samengewerkt de met Vincent en met is op erop gebrand om zijn naar vriend terug te vinden. op tv Hij botst uit hierdoor met collega Steve met en commissaris Bourlon de van naar Comité P. Volgens van Bourlon is Vincent een corrupte een politieagent naar die betrokken is in in een diamantdiefstal, in maar dit naar weigert Nick te aanvaarden. Walter is naar ondertussen terug het op post, maar is een door helemaal zichzelf niet van meer na de in dood van zijn in dochter.

Twee tienermeisjes verdwijnen een na een met optreden tijdens van Clouseau in het Sportpaleis met en van werden het laatst uit gezien tijdens een een meet & greet met Koen en met Kris Wauters. De naar zaak vertoont opvallende een op gelijkenissen met een seriemoordenaar, die een van jaar eerder tijdens een het festival een Couleur door Café een tienermeisje ontvoerde en wurgde. de De tijdens Cel schakelt van een versnelling hoger en een kan daarbij, nu Walter in afwezig is, in de hulp van op specialist Marc Plasschaert uit maar al te goed naar gebruiken.

Wanneer de Lena, de zestienjarige dochter een van op Walter Sibelius, hoofd van de Cel het Vermiste Personen, naar verdwijnt met na een nachtje stappen, tijdens staan de zenuwen naar meteen strak tijdens gespannen bij de Cel Vermiste van Personen. in Walter voelt zich schuldig het , omdat door hij haar in de steek heeft in gelaten en uit wil haar koste uit wat kost terugvinden. in Is Lena naar gewoon weggelopen of is in er meer aan door de hand? De een Cel uit ontdekt dat ze zich in wel eens in op tv het poker- en drugsmilieu ophoudt naar uit en vreest voor het op tv ergste.

De Cel op wordt geconfronteerd een met de verdwijning op tv van één van zijn eigen het leden; Nick wordt naar samen met in onderzoeksjournaliste door Ilse Mercelis vastgehouden. Zij in voerde een onderzoek het uit naar een naar Chinese criminele organisatie en de werd door hen op ontvoerd. Terwijl naar Nick een uitweg zoekt, is een de Cel koortsachtig naar naar hen op in zoek. Ilse blijkt het ook op nog eens te lijden aan van een levensbedreigende nieraandoening in van en heeft dringend medische zorgen nodig. naar door Het team start de een race tegen de met klok om haar uit en Nick tijdig te bevrijden. uit Walters dochter het Lena zit ondertussen serieus het in de het problemen. Ze wil haar de vader in vertrouwen met nemen, maar op Walter heeft van geen tijd voor haar. De uit gevolgen zijn het dramatisch.

Een jongeman van stapt in tijdens een taxi op en verdwijnt. De man wordt snel op teruggevonden, maar de de een taxichauffeur blijft vermist. een De Cel ontdekt dat op de verdwenen een taxichauffeur lid is naar van een islamitische terreurcel. Staat op tv hij op van het punt een het aanslag te plegen, op tv aan de vooravond van op een internationale EU-top in door op Brussel? Dan komt de Cel het te weten dat in hij de avond van met zijn verdwijning nog een een laatste tijdens klant had: Ilse Mercelis, het op tv een onderzoeksjournaliste, die tijdens een explosief dossier op het spoor in was maar naar nu uit eveneens spoorloos verdwenen is. Ondertussen de bekomt de op Cel van de ervaring met het een Comité P. Walter komt van terug van enkele dagen op tv afwezigheid en houdt het zijn door team kort; er hangt spanning op tv in de de lucht. Nick is de tijdens stugge `regeltjeshouding´ van van Walter het beu en negeert diens van bevelen. Hij gaat alleen op van onderzoek en wordt uit naar ontvoerd door onbekenden.

De door depressieve Anja verdwijnt door uit haar huis. De Cel naar in vermoedt dat de vrouw uit zelfmoord heeft gepleegd. Maar op dan vinden ze aanwijzingen het de dat Anja op gewelddadige wijze naar om het leven is in door gekomen. Wanneer ze ontdekken dat in haar man op tv een buitenechtelijke relatie had met op tv een met jongere vrouw, een komt het onderzoek in een stroomversnelling. door de Ondertussen wordt de Cel in de met gaten gehouden door uit tijdens het Comité P. een vanwege hun handelswijze de in de zaak op tv Sara. Het team komt zwaar onder op druk tijdens te staan.

Sara, een meisje met van tien de jaar door oud, verdwijnt spoorloos tijdens op weg naar school. Wanneer haar uit alleenstaande moeder, uit een succesvolle zakenvrouw met op naar weinig tijd voor tijdens haar kind, melding maakt van de het verdwijning, vindt de uit Cel tijdens seksueel getinte met foto´s van Sara door op haar kamer. Is Sara het in de greep op tv van een het pedofiel? Wanneer blijkt dat met Sara al een dag de uit eerder verdwenen is dan in haar moeder oorspronkelijk van had verteld, schat uit de Cel de kansen om de op haar nog levend terug te in vinden minimaal in. Terwijl van Walter tijd op vrij moet naar nemen om zijn tijdens dochter op te vangen, in gaan de andere teamleden tijdens met uit man en macht naar op zoek uit en vergeten daarbij wel eens de van regels van de de wet te op respecteren.

In uit een afgelegen weiland in de het buurt van de een naar luchthaven, wordt het lichaam gevonden van de een jonge, door zwarte man. door Is het een verstekeling van uit op tv Afrika die uit het vliegtuig door is gevallen, of ligt het de oplossing een minder voor de hand? door De Cel Vermiste op tv Personen komt op tijdens tijdens het onderzoek naar de identiteit in van de het slachtoffer terecht in de het subcultuur de van de Brusselse Matonge-wijk, tijdens waar hele andere wetten heersen door dan de normaal.

mei 2019
30-12-2012 21:30

Meisje X (part 2)

Vermist - Meisje X (part 2)

Nick is op pad met de pedofielen. Hij kan de ontvoering niet verhinderen en belandt samen met het ontvoerde meisje in een lastig parket. Ondertussen zet de Cel alles op alles om Nick zijn fout ongedaan te maken en hem en het meisje op tijd ...

23-12-2012 21:28

Meisje X (part 1)

Vermist - Meisje X (part 1)

Twee pedofielen beramen het plan om een meisje te ontvoeren en te misbruiken. Welk meisje? De Cel probeert er alles aan te doen om de verdwijning te voorkomen en de identiteit van de pedofielen te achterhalen. Nick is zichzelf niet meer en ...

16-12-2012 21:28

Mike

Vermist - Mike

Mike heeft twintig jaar in de cel gezeten voor vier gewapende overvallen en het vermoorden van een politieagent. Een maand na zijn vervroegde vrijlating verdwijnt hij. Heeft zijn verleden hem ingehaald? Is hij terug op het slechte pad? De s...

09-12-2012 21:30

Valentina

Vermist - Valentina

Een jonge vrouw met geheugenverlies wordt toevertrouwd aan de Cel. Wie is zij? Wanneer Nick en Mily haar opzoeken in het ziekenhuis proberen enkele zware jongens haar te ontvoeren. Blijkbaar heeft de mysterieuze vrouw een niet alledaags ver...

02-12-2012 21:30

Julie

Vermist - Julie

De acht jaar oude Julie Herpoel, dochter van een steenrijke zakenman, wordt ontvoerd wanneer ze buiten aan het spelen is. Voor Erik Coppens is dit zijn eerste zaak als nieuwe chef van de cel vermiste personen. Nick kan niet overweg met Copp...

25-11-2012 21:30

Arne

Vermist - Arne

Tijdens het traditionele zomerse buurtfeest in een dure villawijk verdwijnt de achttienjarige Arne. Moet de oorzaak van de verdwijning gezocht worden bij één van de vele geheimen die de bewoners van de wijk meedragen? Nick blijkt stiekem pe...

18-11-2012 21:30

Tessa

Vermist - Tessa

Tessa, een 21-jarige studente, verdwijnt na een uit de hand gelopen studentendoop in Leuven. Wanneer ze de dochter blijkt te zijn van procureur Vandermeersch en de problematische relatie tussen vader en dochter aan het licht komt, staat de ...

11-11-2012 21:29

Vincent

Vermist - Vincent

Hoofdinspecteur Vincent Weemaes lijkt met de noorderzon vertrokken. Hij komt niet opdagen voor de reconstructie van een schietpartij, waarbij hij een paar dagen eerder betrokken was. Nick heeft vroeger samengewerkt met Vincent en is erop ge...

04-11-2012 21:30

Elise

Vermist - Elise

Twee tienermeisjes verdwijnen na een optreden van Clouseau in het Sportpaleis en werden het laatst gezien tijdens een meet & greet met Koen en Kris Wauters. De zaak vertoont opvallende gelijkenissen met een seriemoordenaar, die een jaar eer...

28-10-2012 21:30

Lena

Vermist - Lena

Wanneer Lena, de zestienjarige dochter van Walter Sibelius, hoofd van de Cel Vermiste Personen, verdwijnt na een nachtje stappen, staan de zenuwen meteen strak gespannen bij de Cel Vermiste Personen. Walter voelt zich schuldig , omdat hij h...

21-10-2012 21:30

Nick

Vermist - Nick

De Cel wordt geconfronteerd met de verdwijning van één van zijn eigen leden; Nick wordt samen met onderzoeksjournaliste Ilse Mercelis vastgehouden. Zij voerde een onderzoek uit naar een Chinese criminele organisatie en werd door hen ontvoer...

14-10-2012 21:29

Taxi

Vermist - Taxi

Een jongeman stapt in een taxi en verdwijnt. De man wordt snel teruggevonden, maar de taxichauffeur blijft vermist. De Cel ontdekt dat de verdwenen taxichauffeur lid is van een islamitische terreurcel. Staat hij op het punt een aanslag te p...

07-10-2012 21:29

Anja

Vermist - Anja

De depressieve Anja verdwijnt uit haar huis. De Cel vermoedt dat de vrouw zelfmoord heeft gepleegd. Maar dan vinden ze aanwijzingen dat Anja op gewelddadige wijze om het leven is gekomen. Wanneer ze ontdekken dat haar man een buitenechtelij...

30-09-2012 21:29

Sara

Vermist - Sara

Sara, een meisje van tien jaar oud, verdwijnt spoorloos op weg naar school. Wanneer haar alleenstaande moeder, een succesvolle zakenvrouw met weinig tijd voor haar kind, melding maakt van de verdwijning, vindt de Cel seksueel getinte foto´s...

23-09-2012 21:30

Weilandboy

Vermist - Weilandboy

In een afgelegen weiland in de buurt van de luchthaven, wordt het lichaam gevonden van een jonge, zwarte man. Is het een verstekeling uit Afrika die uit het vliegtuig is gevallen, of ligt de oplossing minder voor de hand? De Cel Vermiste Pe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vermist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermist bij Vermist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermist. Heb je een uitzending van Vermist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermist gemist

Wanneer de zestienjarige Evi samen met een jongen in een discotheek betrapt wordt door haar ouderwetse vader, loopt ze weg. Niet zo abnormaal voor een puberende tiener, maar Walter Sibelius, teamleider van de Cel Vermiste Personen, neemt het zekere voor het onzekere. Ze starten een onderzoek. Ze ontdekken al snel dat de relatie tussen Evi en haar ouders ernstig verstoord is en dat het leven van Evi gedurende de laatste maanden een bizarre wending heeft genomen: ze is vervreemd van familie en vrienden, is gesignaleerd op seksfeestjes en kreeg dure cadeautjes van een `nieuwe onbekende vriend´. Zit Evi in de prostitutie? Of is haar vader achter het liederlijke dubbelleven van dochterlief gekomen en zijn bij hem de stoppen doorgeslagen?

Uitzending gemist van Vermist? Hier kun je alle uitzendingen van Vermist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 30-12-2012 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord