Programma gemist?

Nick een is op van pad met de pedofielen. Hij kan het de ontvoering niet het tijdens verhinderen en belandt samen met het op tv ontvoerde meisje tijdens in een lastig in parket. Ondertussen zet de in Cel alles van op alles een om Nick zijn fout naar ongedaan van te maken en hem en het door naar meisje op tijd van terug te vinden. Maar kan de dat nog? En niet uit door iedereen is bij op tv de les: Steve onderzoekt of uit hij in nu wel degelijk Bart Geeraerts de gezien tijdens heeft of niet.

Twee pedofielen beramen van het plan op om op tv een meisje te ontvoeren en het te op misbruiken. Welk meisje? De een Cel probeert er alles aan op tv te doen om met de op verdwijning te voorkomen en de op door identiteit van de pedofielen te achterhalen. naar Nick tijdens is zichzelf niet naar meer en gaat in de de clinch met uit Dooms. Hij op wordt geschorst en besluit het zich uit te tijdens geven als naar pedofiel in een poging de naar ontvoering te verhinderen. uit in Erik en Tine zijn tijdens op elkaar aangewezen om de tijdens cel de recht te een houden. Steve is van uit slag. Hij denkt de dat hij Bart door Geeraerts gezien uit heeft, de man van zijn een vriendin. Jolien op weet dat dat in niet kan: Bart is met zes jaar de geleden spoorloos verdwenen; hij is op tijdens dood.

Mike op tv heeft twintig naar jaar in de cel gezeten met voor vier gewapende overvallen op en het tijdens vermoorden van een politieagent. van Een maand na op tv zijn vervroegde uit vrijlating verdwijnt van hij. Heeft zijn verleden hem naar een ingehaald? Is hij in terug op het van slechte pad? De samenwerking tussen in Nick en Coppens door verloopt een langzaamaan beter.

Een tijdens jonge vrouw met geheugenverlies met wordt toevertrouwd op aan de Cel. Wie is van van zij? Wanneer Nick en Mily in haar opzoeken in door het ziekenhuis proberen enkele met uit zware jongens haar te ontvoeren. op tv Blijkbaar heeft de naar mysterieuze vrouw een uit niet naar alledaags verleden, want ook de Russische van een geheime dienst bemoeit zich met de een zaak. Binnen het op tv team tijdens zijn er nog altijd spanningen. van van Nick aanvaardt Coppens niet als in chef en op tv Tine weet niet tijdens hoe ze aan haar van man de moet uitleggen dat ze nu uit met Erik samenwerkt. in Mily is bezorgd over naar het feit het dat Steve met een relatie begint met Jolien van tijdens Geeraerts, wiens man op zes jaar geleden spoorloos verdwenen in is.

De op acht jaar oude Julie Herpoel, met dochter van van een naar steenrijke zakenman, wordt ontvoerd naar wanneer ze buiten aan op het naar spelen is. Voor op Erik Coppens is dit zijn uit eerste naar zaak als nieuwe chef van op de cel vermiste personen. op Nick kan met niet overweg op met Coppens en het op komt in tot een aanvaring wanneer van Nick Karel Dooms binnenhaalt als de verdachte. Tine van ligt in de de knoop naar met zichzelf want niet met zij, maar haar met ex-minnaar het is nu teamleider. Ze gaat tijdens alleen in op onderzoek en dat loopt met slecht af door voor haar.

Tijdens het van traditionele de zomerse buurtfeest in een de dure villawijk verdwijnt de achttienjarige de Arne. in Moet de oorzaak van de van verdwijning uit gezocht worden bij één van in de naar vele geheimen die van de bewoners van de met wijk meedragen? een Nick blijkt door stiekem pedofiel Karel Dooms in door het van oog te houden.

Tessa, de een 21-jarige studente, in verdwijnt na een uit de in hand naar gelopen studentendoop in Leuven. Wanneer in ze de de dochter in blijkt te zijn van met procureur Vandermeersch en de problematische een relatie met tussen vader en de dochter aan in het licht komt, staat de het Cel extra onder naar druk. Walter heeft ondertussen uit het zijn ontslag als het hoofd van de Cel ingediend, van en kersvers teamleider Tine in kan door zich nu in geen fouten veroorloven in dit op tv onderzoek.

Hoofdinspecteur Vincent naar Weemaes lijkt door met de noorderzon tijdens vertrokken. Hij komt het niet opdagen voor naar de reconstructie van een op tv schietpartij, waarbij hij het een paar tijdens dagen eerder betrokken was. een Nick heeft vroeger samengewerkt met op tv met Vincent en is een erop gebrand een om zijn vriend terug te naar vinden. uit Hij botst hierdoor met uit collega Steve en in commissaris Bourlon van uit Comité P. Volgens Bourlon is met Vincent een een corrupte politieagent een die betrokken is in tijdens een de diamantdiefstal, maar dit weigert Nick tijdens te aanvaarden. Walter is het ondertussen terug uit op tijdens post, maar is helemaal naar zichzelf niet meer naar na de dood uit van zijn een dochter.

Twee tienermeisjes door verdwijnen na een op tv optreden van Clouseau met in het Sportpaleis en de werden het in laatst gezien tijdens een een uit meet & greet met Koen tijdens en met Kris Wauters. De zaak vertoont opvallende op op tv gelijkenissen met een seriemoordenaar, die een een jaar eerder door tijdens het naar festival Couleur Café tijdens een tienermeisje uit ontvoerde en wurgde. met De Cel schakelt een door versnelling hoger en op kan daarbij, nu Walter afwezig in is, de hulp met van specialist Marc van Plasschaert maar al naar te goed in gebruiken.

Wanneer Lena, de van zestienjarige naar dochter van Walter Sibelius, hoofd tijdens van het de Cel Vermiste Personen, in verdwijnt na een nachtje op stappen, staan de de zenuwen meteen strak het gespannen bij in de Cel Vermiste Personen. tijdens uit Walter voelt zich schuldig , omdat op tv hij haar in tijdens op de steek heeft gelaten en wil het haar koste het wat kost op tv terugvinden. Is Lena gewoon weggelopen op tv naar of is er meer aan de in hand? De het Cel op tv ontdekt dat ze zich door wel eens in naar het poker- en drugsmilieu ophoudt door en vreest voor op het in ergste.

De van Cel wordt geconfronteerd met de naar verdwijning in van één van de zijn eigen uit leden; Nick wordt samen met in onderzoeksjournaliste Ilse in Mercelis vastgehouden. in Zij voerde een onderzoek uit van naar een op tv Chinese criminele organisatie en door werd door hen met ontvoerd. Terwijl Nick met een op tv uitweg zoekt, is op tv de Cel koortsachtig op tv naar hen op zoek. Ilse het blijkt ook op nog eens te lijden het aan in een levensbedreigende nieraandoening en naar heeft dringend medische op tv zorgen nodig. op Het team start een race tegen uit de klok om de haar tijdens en Nick tijdig te op tv bevrijden. Walters dochter met Lena zit ondertussen naar serieus in tijdens de problemen. Ze een wil haar vader in vertrouwen in nemen, maar Walter een heeft geen tijd door voor haar. De naar uit gevolgen zijn dramatisch.

Een op jongeman stapt in een naar taxi en verdwijnt. met De man uit wordt snel teruggevonden, op tv maar de taxichauffeur blijft een vermist. op De Cel ontdekt van dat de verdwenen taxichauffeur op tv lid is van een islamitische de met terreurcel. Staat hij op op tv het punt een met aanslag te plegen, aan het de vooravond van uit een internationale EU-top in met Brussel? Dan komt van de Cel te tijdens weten het dat hij de op tv avond van zijn op tv verdwijning nog een laatste klant op had: Ilse Mercelis, tijdens een tijdens onderzoeksjournaliste, die op tv een explosief dossier op het het spoor was maar op tv nu eveneens tijdens spoorloos verdwenen is. Ondertussen door bekomt de een Cel van de in ervaring met Comité op P. Walter komt terug van tijdens enkele de dagen afwezigheid en tijdens houdt zijn team kort; er uit hangt spanning in in de lucht. Nick een is de uit stugge `regeltjeshouding´ van van Walter beu en negeert uit diens bevelen. Hij uit gaat alleen op uit onderzoek en door wordt ontvoerd door door onbekenden.

De naar depressieve Anja verdwijnt de uit haar huis. De Cel op tv vermoedt dat het de vrouw zelfmoord de heeft gepleegd. van Maar dan van vinden ze aanwijzingen dat Anja op de gewelddadige wijze om uit het tijdens leven is gekomen. Wanneer met ze ontdekken dat haar door man een het buitenechtelijke met relatie had met van een jongere vrouw, komt op het onderzoek in een stroomversnelling. door in Ondertussen wordt de Cel in de op tv gaten gehouden met door het Comité P. op tv met vanwege hun handelswijze in de zaak op tv Sara. Het team het op komt zwaar onder druk te in staan.

Sara, een meisje in van tien jaar een oud, verdwijnt uit spoorloos op op tv weg naar school. Wanneer haar uit alleenstaande moeder, een de succesvolle tijdens zakenvrouw met weinig tijd voor door haar kind, melding in een maakt van de verdwijning, vindt op tv de Cel seksueel getinte een foto´s van Sara op op haar kamer. uit Is de Sara in de tijdens greep van op een pedofiel? Wanneer blijkt dat Sara het met al een dag eerder verdwenen is op tv dan haar moeder naar in oorspronkelijk had verteld, schat de van Cel de kansen op tv om haar van nog levend terug te vinden op minimaal in. Terwijl van Walter van tijd vrij moet nemen om in zijn dochter naar op tijdens te vangen, gaan tijdens de andere teamleden met man tijdens en met macht op zoek en vergeten daarbij tijdens wel eens de het regels van in de wet het te respecteren.

In een afgelegen de uit weiland in de buurt van op de luchthaven, wordt het tijdens lichaam gevonden van het een jonge, zwarte op uit man. Is het een verstekeling naar uit op Afrika die uit het vliegtuig is het gevallen, of naar ligt de oplossing tijdens minder voor de de hand? op tv De Cel Vermiste met Personen komt tijdens het door onderzoek naar de identiteit van op het slachtoffer een terecht in de subcultuur tijdens van de tijdens Brusselse Matonge-wijk, waar uit hele andere met wetten heersen dan door normaal.

juni 2021
30-12-2012 21:30

Meisje X (part 2)

Vermist - Meisje X (part 2)

Nick is op pad met de pedofielen. Hij kan de ontvoering niet verhinderen en belandt samen met het ontvoerde meisje in een lastig parket. Ondertussen zet de Cel alles op alles om Nick zijn fout ongedaan te maken en hem en het meisje op tijd ...

23-12-2012 21:28

Meisje X (part 1)

Vermist - Meisje X (part 1)

Twee pedofielen beramen het plan om een meisje te ontvoeren en te misbruiken. Welk meisje? De Cel probeert er alles aan te doen om de verdwijning te voorkomen en de identiteit van de pedofielen te achterhalen. Nick is zichzelf niet meer en ...

16-12-2012 21:28

Mike

Vermist - Mike

Mike heeft twintig jaar in de cel gezeten voor vier gewapende overvallen en het vermoorden van een politieagent. Een maand na zijn vervroegde vrijlating verdwijnt hij. Heeft zijn verleden hem ingehaald? Is hij terug op het slechte pad? De s...

09-12-2012 21:30

Valentina

Vermist - Valentina

Een jonge vrouw met geheugenverlies wordt toevertrouwd aan de Cel. Wie is zij? Wanneer Nick en Mily haar opzoeken in het ziekenhuis proberen enkele zware jongens haar te ontvoeren. Blijkbaar heeft de mysterieuze vrouw een niet alledaags ver...

02-12-2012 21:30

Julie

Vermist - Julie

De acht jaar oude Julie Herpoel, dochter van een steenrijke zakenman, wordt ontvoerd wanneer ze buiten aan het spelen is. Voor Erik Coppens is dit zijn eerste zaak als nieuwe chef van de cel vermiste personen. Nick kan niet overweg met Copp...

25-11-2012 21:30

Arne

Vermist - Arne

Tijdens het traditionele zomerse buurtfeest in een dure villawijk verdwijnt de achttienjarige Arne. Moet de oorzaak van de verdwijning gezocht worden bij één van de vele geheimen die de bewoners van de wijk meedragen? Nick blijkt stiekem pe...

18-11-2012 21:30

Tessa

Vermist - Tessa

Tessa, een 21-jarige studente, verdwijnt na een uit de hand gelopen studentendoop in Leuven. Wanneer ze de dochter blijkt te zijn van procureur Vandermeersch en de problematische relatie tussen vader en dochter aan het licht komt, staat de ...

11-11-2012 21:29

Vincent

Vermist - Vincent

Hoofdinspecteur Vincent Weemaes lijkt met de noorderzon vertrokken. Hij komt niet opdagen voor de reconstructie van een schietpartij, waarbij hij een paar dagen eerder betrokken was. Nick heeft vroeger samengewerkt met Vincent en is erop ge...

04-11-2012 21:30

Elise

Vermist - Elise

Twee tienermeisjes verdwijnen na een optreden van Clouseau in het Sportpaleis en werden het laatst gezien tijdens een meet & greet met Koen en Kris Wauters. De zaak vertoont opvallende gelijkenissen met een seriemoordenaar, die een jaar eer...

28-10-2012 21:30

Lena

Vermist - Lena

Wanneer Lena, de zestienjarige dochter van Walter Sibelius, hoofd van de Cel Vermiste Personen, verdwijnt na een nachtje stappen, staan de zenuwen meteen strak gespannen bij de Cel Vermiste Personen. Walter voelt zich schuldig , omdat hij h...

21-10-2012 21:30

Nick

Vermist - Nick

De Cel wordt geconfronteerd met de verdwijning van één van zijn eigen leden; Nick wordt samen met onderzoeksjournaliste Ilse Mercelis vastgehouden. Zij voerde een onderzoek uit naar een Chinese criminele organisatie en werd door hen ontvoer...

14-10-2012 21:29

Taxi

Vermist - Taxi

Een jongeman stapt in een taxi en verdwijnt. De man wordt snel teruggevonden, maar de taxichauffeur blijft vermist. De Cel ontdekt dat de verdwenen taxichauffeur lid is van een islamitische terreurcel. Staat hij op het punt een aanslag te p...

07-10-2012 21:29

Anja

Vermist - Anja

De depressieve Anja verdwijnt uit haar huis. De Cel vermoedt dat de vrouw zelfmoord heeft gepleegd. Maar dan vinden ze aanwijzingen dat Anja op gewelddadige wijze om het leven is gekomen. Wanneer ze ontdekken dat haar man een buitenechtelij...

30-09-2012 21:29

Sara

Vermist - Sara

Sara, een meisje van tien jaar oud, verdwijnt spoorloos op weg naar school. Wanneer haar alleenstaande moeder, een succesvolle zakenvrouw met weinig tijd voor haar kind, melding maakt van de verdwijning, vindt de Cel seksueel getinte foto´s...

23-09-2012 21:30

Weilandboy

Vermist - Weilandboy

In een afgelegen weiland in de buurt van de luchthaven, wordt het lichaam gevonden van een jonge, zwarte man. Is het een verstekeling uit Afrika die uit het vliegtuig is gevallen, of ligt de oplossing minder voor de hand? De Cel Vermiste Pe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vermist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermist bij Vermist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermist. Heb je een uitzending van Vermist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermist gemist

Wanneer de zestienjarige Evi samen met een jongen in een discotheek betrapt wordt door haar ouderwetse vader, loopt ze weg. Niet zo abnormaal voor een puberende tiener, maar Walter Sibelius, teamleider van de Cel Vermiste Personen, neemt het zekere voor het onzekere. Ze starten een onderzoek. Ze ontdekken al snel dat de relatie tussen Evi en haar ouders ernstig verstoord is en dat het leven van Evi gedurende de laatste maanden een bizarre wending heeft genomen: ze is vervreemd van familie en vrienden, is gesignaleerd op seksfeestjes en kreeg dure cadeautjes van een `nieuwe onbekende vriend´. Zit Evi in de prostitutie? Of is haar vader achter het liederlijke dubbelleven van dochterlief gekomen en zijn bij hem de stoppen doorgeslagen?

Uitzending gemist van Vermist? Hier kun je alle uitzendingen van Vermist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 30-12-2012 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!