Programma gemist?

Nick is op van pad met met de naar pedofielen. Hij kan de ontvoering met niet door verhinderen en belandt samen met het door op ontvoerde meisje in een tijdens lastig parket. Ondertussen op tv zet de Cel tijdens alles op alles om tijdens Nick zijn fout ongedaan de te maken en in hem en het door meisje op tijd tijdens terug te uit vinden. het Maar kan dat nog? En niet op tv in iedereen is bij de tijdens les: Steve onderzoekt of hij met nu wel tijdens degelijk Bart op tv Geeraerts gezien heeft door of niet.

Twee naar pedofielen beramen het plan van om een tijdens meisje te ontvoeren en op tv te misbruiken. Welk meisje? naar De naar Cel probeert in er alles aan te op doen om de verdwijning een te voorkomen en de door identiteit van de door pedofielen te het achterhalen. de Nick is zichzelf in niet meer en gaat in tijdens de op clinch met Dooms. van Hij wordt geschorst een en besluit zich uit uit te geven als pedofiel in van een poging een de ontvoering te op tv verhinderen. op tv Erik en Tine op tv zijn op elkaar aangewezen naar om de cel tijdens recht te houden. de Steve is van op tv slag. Hij de denkt dat hij het Bart Geeraerts gezien heeft, het de man van zijn van vriendin. Jolien weet van dat dat niet het kan: Bart is zes de jaar op tv geleden spoorloos op tv verdwenen; hij is in dood.

Mike heeft de twintig jaar in tijdens de cel tijdens gezeten voor op vier gewapende overvallen met en het vermoorden van op tv een politieagent. Een met maand na van zijn vervroegde vrijlating verdwijnt hij. Heeft op zijn verleden hem het ingehaald? Is door hij terug op het naar slechte pad? De door samenwerking door tussen Nick en op tv Coppens verloopt langzaamaan het beter.

Een jonge vrouw het van met geheugenverlies wordt toevertrouwd aan de naar Cel. van Wie is zij? Wanneer Nick in en uit Mily haar opzoeken in het naar ziekenhuis proberen enkele in zware jongens haar het te ontvoeren. in Blijkbaar op heeft de mysterieuze vrouw het een niet naar alledaags verleden, want ook tijdens de Russische geheime dienst bemoeit naar uit zich met de zaak. Binnen van het team zijn van er in nog altijd spanningen. Nick in aanvaardt Coppens niet als met chef door en Tine weet niet op hoe ze aan haar man een moet uitleggen dat op ze nu met met Erik samenwerkt. Mily door is bezorgd over uit van het feit dat Steve in een relatie begint met Jolien de door Geeraerts, wiens man zes jaar geleden in met spoorloos verdwenen is.

De in acht jaar oude Julie Herpoel, het op tv dochter van een steenrijke zakenman, tijdens wordt ontvoerd wanneer ze de buiten aan het in spelen is. het Voor met Erik Coppens is dit zijn eerste tijdens zaak naar als nieuwe chef een van de cel vermiste een personen. Nick kan door niet in overweg met Coppens en tijdens het komt tot door een aanvaring wanneer Nick Karel op Dooms binnenhaalt door als verdachte. Tine op van ligt in de knoop met zichzelf met want niet uit zij, een maar haar ex-minnaar is uit nu teamleider. Ze gaat van alleen op onderzoek en het dat loopt slecht naar af van voor haar.

Tijdens de het traditionele zomerse uit buurtfeest in een in dure villawijk verdwijnt door de achttienjarige Arne. met Moet de oorzaak tijdens van de verdwijning door gezocht worden bij op tv één van de vele geheimen in die de bewoners met van de wijk de meedragen? Nick blijkt met stiekem pedofiel Karel naar Dooms van in het oog naar te houden.

Tessa, op tv een 21-jarige studente, van verdwijnt na een een uit de hand de gelopen studentendoop in met Leuven. Wanneer het ze de dochter blijkt te de zijn van procureur naar Vandermeersch uit en de problematische relatie door tussen vader en dochter aan op het licht uit komt, staat de tijdens Cel extra onder uit druk. Walter naar heeft ondertussen op zijn ontslag als hoofd van de de Cel uit ingediend, en kersvers op tv teamleider Tine kan zich op nu geen een fouten veroorloven op in dit onderzoek.

Hoofdinspecteur door Vincent Weemaes op tv lijkt met de noorderzon met vertrokken. Hij komt niet opdagen met met voor de reconstructie van een in schietpartij, waarbij hij een tijdens paar uit dagen eerder betrokken was. Nick tijdens heeft vroeger samengewerkt op tv met Vincent het en is erop gebrand naar om zijn op tv vriend terug te vinden. uit Hij botst hierdoor door met collega Steve op tv en met commissaris Bourlon van naar Comité P. Volgens Bourlon van is Vincent een op corrupte van politieagent die betrokken is in een uit diamantdiefstal, op maar dit met weigert Nick te een aanvaarden. Walter is ondertussen terug op tv op post, maar is het helemaal uit zichzelf niet op tv meer na de op tv dood van zijn een dochter.

Twee op tienermeisjes verdwijnen na met een optreden op van Clouseau in het Sportpaleis en het werden het naar laatst gezien met tijdens een meet & greet door naar met Koen en Kris op tv Wauters. De naar zaak vertoont opvallende gelijkenissen in met een seriemoordenaar, die een uit jaar eerder tijdens tijdens het in festival Couleur uit Café een tienermeisje ontvoerde in en wurgde. De op tv Cel schakelt tijdens een versnelling hoger en door kan daarbij, nu Walter op afwezig is, de van hulp van op tv specialist Marc Plasschaert maar de al te goed het gebruiken.

Wanneer Lena, op de zestienjarige naar dochter van Walter Sibelius, hoofd op van de van Cel Vermiste naar Personen, verdwijnt van na een nachtje in stappen, staan de zenuwen meteen strak tijdens naar gespannen bij de Cel naar Vermiste Personen. Walter voelt van zich op tv schuldig , omdat hij door haar in de steek heeft een de gelaten en wil haar koste wat op kost terugvinden. Is naar Lena het gewoon weggelopen of is op er tijdens meer aan de hand? De Cel tijdens ontdekt dat van ze zich wel eens met in tijdens het poker- en drugsmilieu ophoudt door en vreest door voor het uit ergste.

De Cel van wordt de geconfronteerd met de verdwijning van één op tv de van zijn eigen leden; Nick wordt in door samen met onderzoeksjournaliste tijdens Ilse Mercelis vastgehouden. van Zij voerde een onderzoek met uit naar een met Chinese criminele organisatie en naar werd de door hen ontvoerd. het Terwijl Nick een in uitweg zoekt, is de Cel op koortsachtig naar hen op tijdens zoek. Ilse de blijkt ook nog eens tijdens te lijden aan in een levensbedreigende nieraandoening door en heeft tijdens dringend door medische zorgen nodig. Het team start op tv een tijdens race tegen met de klok om haar en Nick tijdens op tijdig te bevrijden. Walters het dochter Lena zit ondertussen serieus op in de problemen. uit naar Ze wil haar vader in vertrouwen op tv nemen, het maar Walter heeft geen in tijd met voor haar. De gevolgen op tv zijn dramatisch.

Een in jongeman stapt met in een taxi en in verdwijnt. De op tv man wordt snel teruggevonden, door maar de taxichauffeur blijft vermist. met De Cel een ontdekt dat in de verdwenen van taxichauffeur lid is van een een islamitische terreurcel. in Staat hij op van het punt de een aanslag te plegen, aan op de vooravond van door een internationale EU-top het in Brussel? van Dan komt de Cel naar te weten dat hij het de avond van van zijn verdwijning nog uit een laatste uit klant uit had: Ilse Mercelis, een onderzoeksjournaliste, op die een explosief dossier door op het door spoor was maar met nu eveneens spoorloos verdwenen op naar is. Ondertussen bekomt de Cel met van de ervaring de met Comité P. Walter met komt terug in van op tv enkele dagen afwezigheid en houdt zijn een team kort; in er hangt spanning op tv in de de lucht. Nick is de stugge door `regeltjeshouding´ in van Walter beu en van negeert diens uit bevelen. Hij gaat op alleen op onderzoek een en wordt ontvoerd door naar onbekenden.

De depressieve Anja de verdwijnt uit haar het huis. De Cel tijdens vermoedt dat de door vrouw een zelfmoord heeft gepleegd. de Maar dan van vinden ze aanwijzingen dat Anja op naar gewelddadige wijze in om van het leven is gekomen. Wanneer op tv ze naar ontdekken dat haar man een uit buitenechtelijke relatie had met tijdens een jongere vrouw, uit door komt het onderzoek van in een stroomversnelling. Ondertussen door wordt de Cel in de de gaten op tv gehouden door het Comité een P. vanwege een hun handelswijze met in de zaak de Sara. Het team komt een zwaar onder een druk te staan.

Sara, de een meisje van uit tien jaar oud, verdwijnt de spoorloos op weg naar de school. Wanneer naar haar alleenstaande moeder, de een succesvolle zakenvrouw met in weinig tijd tijdens voor haar het kind, melding uit maakt van de verdwijning, vindt de de Cel seksueel op tv getinte foto´s met van Sara op haar kamer. van Is naar Sara in tijdens de greep van een pedofiel? uit Wanneer blijkt dat naar Sara al een dag de eerder verdwenen is de dan haar moeder op oorspronkelijk had van verteld, op tv schat de Cel de kansen om een op haar nog levend op tv terug te vinden minimaal de in. Terwijl Walter tijd op tv vrij moet op tv nemen om zijn in dochter op te vangen, gaan op tv de andere van teamleden tijdens met man en macht met op zoek en vergeten daarbij naar wel eens de tijdens regels van door de wet te de respecteren.

In de een afgelegen tijdens weiland in de tijdens buurt van de luchthaven, wordt met het lichaam tijdens gevonden van een jonge, zwarte op tv van man. Is het een verstekeling uit tijdens Afrika die met uit het vliegtuig is een gevallen, of op tv ligt de oplossing van minder voor in de hand? op De Cel Vermiste Personen een komt tijdens van het onderzoek naar de door identiteit van het slachtoffer terecht tijdens met in de subcultuur van van de Brusselse uit Matonge-wijk, waar hele door andere wetten heersen dan van normaal.

oktober 2020
30-12-2012 21:30

Meisje X (part 2)

Vermist - Meisje X (part 2)

Nick is op pad met de pedofielen. Hij kan de ontvoering niet verhinderen en belandt samen met het ontvoerde meisje in een lastig parket. Ondertussen zet de Cel alles op alles om Nick zijn fout ongedaan te maken en hem en het meisje op tijd ...

23-12-2012 21:28

Meisje X (part 1)

Vermist - Meisje X (part 1)

Twee pedofielen beramen het plan om een meisje te ontvoeren en te misbruiken. Welk meisje? De Cel probeert er alles aan te doen om de verdwijning te voorkomen en de identiteit van de pedofielen te achterhalen. Nick is zichzelf niet meer en ...

16-12-2012 21:28

Mike

Vermist - Mike

Mike heeft twintig jaar in de cel gezeten voor vier gewapende overvallen en het vermoorden van een politieagent. Een maand na zijn vervroegde vrijlating verdwijnt hij. Heeft zijn verleden hem ingehaald? Is hij terug op het slechte pad? De s...

09-12-2012 21:30

Valentina

Vermist - Valentina

Een jonge vrouw met geheugenverlies wordt toevertrouwd aan de Cel. Wie is zij? Wanneer Nick en Mily haar opzoeken in het ziekenhuis proberen enkele zware jongens haar te ontvoeren. Blijkbaar heeft de mysterieuze vrouw een niet alledaags ver...

02-12-2012 21:30

Julie

Vermist - Julie

De acht jaar oude Julie Herpoel, dochter van een steenrijke zakenman, wordt ontvoerd wanneer ze buiten aan het spelen is. Voor Erik Coppens is dit zijn eerste zaak als nieuwe chef van de cel vermiste personen. Nick kan niet overweg met Copp...

25-11-2012 21:30

Arne

Vermist - Arne

Tijdens het traditionele zomerse buurtfeest in een dure villawijk verdwijnt de achttienjarige Arne. Moet de oorzaak van de verdwijning gezocht worden bij één van de vele geheimen die de bewoners van de wijk meedragen? Nick blijkt stiekem pe...

18-11-2012 21:30

Tessa

Vermist - Tessa

Tessa, een 21-jarige studente, verdwijnt na een uit de hand gelopen studentendoop in Leuven. Wanneer ze de dochter blijkt te zijn van procureur Vandermeersch en de problematische relatie tussen vader en dochter aan het licht komt, staat de ...

11-11-2012 21:29

Vincent

Vermist - Vincent

Hoofdinspecteur Vincent Weemaes lijkt met de noorderzon vertrokken. Hij komt niet opdagen voor de reconstructie van een schietpartij, waarbij hij een paar dagen eerder betrokken was. Nick heeft vroeger samengewerkt met Vincent en is erop ge...

04-11-2012 21:30

Elise

Vermist - Elise

Twee tienermeisjes verdwijnen na een optreden van Clouseau in het Sportpaleis en werden het laatst gezien tijdens een meet & greet met Koen en Kris Wauters. De zaak vertoont opvallende gelijkenissen met een seriemoordenaar, die een jaar eer...

28-10-2012 21:30

Lena

Vermist - Lena

Wanneer Lena, de zestienjarige dochter van Walter Sibelius, hoofd van de Cel Vermiste Personen, verdwijnt na een nachtje stappen, staan de zenuwen meteen strak gespannen bij de Cel Vermiste Personen. Walter voelt zich schuldig , omdat hij h...

21-10-2012 21:30

Nick

Vermist - Nick

De Cel wordt geconfronteerd met de verdwijning van één van zijn eigen leden; Nick wordt samen met onderzoeksjournaliste Ilse Mercelis vastgehouden. Zij voerde een onderzoek uit naar een Chinese criminele organisatie en werd door hen ontvoer...

14-10-2012 21:29

Taxi

Vermist - Taxi

Een jongeman stapt in een taxi en verdwijnt. De man wordt snel teruggevonden, maar de taxichauffeur blijft vermist. De Cel ontdekt dat de verdwenen taxichauffeur lid is van een islamitische terreurcel. Staat hij op het punt een aanslag te p...

07-10-2012 21:29

Anja

Vermist - Anja

De depressieve Anja verdwijnt uit haar huis. De Cel vermoedt dat de vrouw zelfmoord heeft gepleegd. Maar dan vinden ze aanwijzingen dat Anja op gewelddadige wijze om het leven is gekomen. Wanneer ze ontdekken dat haar man een buitenechtelij...

30-09-2012 21:29

Sara

Vermist - Sara

Sara, een meisje van tien jaar oud, verdwijnt spoorloos op weg naar school. Wanneer haar alleenstaande moeder, een succesvolle zakenvrouw met weinig tijd voor haar kind, melding maakt van de verdwijning, vindt de Cel seksueel getinte foto´s...

23-09-2012 21:30

Weilandboy

Vermist - Weilandboy

In een afgelegen weiland in de buurt van de luchthaven, wordt het lichaam gevonden van een jonge, zwarte man. Is het een verstekeling uit Afrika die uit het vliegtuig is gevallen, of ligt de oplossing minder voor de hand? De Cel Vermiste Pe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vermist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermist bij Vermist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermist. Heb je een uitzending van Vermist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermist gemist

Wanneer de zestienjarige Evi samen met een jongen in een discotheek betrapt wordt door haar ouderwetse vader, loopt ze weg. Niet zo abnormaal voor een puberende tiener, maar Walter Sibelius, teamleider van de Cel Vermiste Personen, neemt het zekere voor het onzekere. Ze starten een onderzoek. Ze ontdekken al snel dat de relatie tussen Evi en haar ouders ernstig verstoord is en dat het leven van Evi gedurende de laatste maanden een bizarre wending heeft genomen: ze is vervreemd van familie en vrienden, is gesignaleerd op seksfeestjes en kreeg dure cadeautjes van een `nieuwe onbekende vriend´. Zit Evi in de prostitutie? Of is haar vader achter het liederlijke dubbelleven van dochterlief gekomen en zijn bij hem de stoppen doorgeslagen?

Uitzending gemist van Vermist? Hier kun je alle uitzendingen van Vermist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 30-12-2012 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!