Programma gemist?

Nick is op op tv pad met uit de pedofielen. door Hij kan de ontvoering met niet verhinderen en tijdens belandt samen op tv met het uit ontvoerde meisje in tijdens een lastig parket. Ondertussen zet op de Cel een alles op alles om met Nick zijn in fout ongedaan te maken de en hem naar en het de meisje op tijd terug te vinden. naar Maar kan van dat nog? door En niet iedereen is bij op de les: Steve uit door onderzoekt of hij nu naar wel degelijk Bart Geeraerts op gezien heeft of een niet.

Twee de pedofielen beramen het in plan om een op tv meisje te ontvoeren uit en te het misbruiken. Welk meisje? van De Cel probeert er alles aan uit te de doen om de verdwijning de te voorkomen en van de identiteit van de met pedofielen te achterhalen. tijdens Nick is in zichzelf niet uit meer en uit gaat in de clinch met Dooms. op tv uit Hij wordt geschorst en tijdens besluit zich uit door te geven als pedofiel met in een naar poging de ontvoering te het verhinderen. Erik door en Tine op zijn op elkaar met aangewezen om de cel de recht te houden. Steve een is van slag. Hij van denkt dat hij met Bart Geeraerts gezien een heeft, de de man de van zijn vriendin. Jolien door weet dat dat een niet kan: naar Bart is zes van jaar geleden spoorloos verdwenen; een hij is in dood.

Mike heeft in twintig jaar in de in cel van gezeten voor vier gewapende overvallen op en het door vermoorden van een van politieagent. Een maand na naar zijn vervroegde de vrijlating verdwijnt hij. Heeft de zijn verleden uit hem ingehaald? van Is hij met terug op het slechte pad? De uit samenwerking tussen Nick het en Coppens verloopt van langzaamaan uit beter.

Een van jonge vrouw op tv met geheugenverlies wordt toevertrouwd aan de op Cel. Wie is op de zij? Wanneer Nick en Mily haar op opzoeken in het uit ziekenhuis een proberen enkele zware jongens haar het in te ontvoeren. Blijkbaar heeft met de mysterieuze met vrouw een niet alledaags verleden, want naar ook de Russische op geheime dienst bemoeit tijdens van zich met de zaak. Binnen tijdens het team zijn er in uit nog altijd spanningen. Nick aanvaardt Coppens tijdens niet als van chef en Tine in weet niet op tv hoe ze aan haar een man moet uitleggen naar dat ze in nu met Erik door samenwerkt. Mily is bezorgd over de door het feit dat Steve een relatie een begint in met Jolien Geeraerts, op tv wiens man zes in jaar geleden met spoorloos verdwenen is.

De tijdens acht jaar op tv oude Julie Herpoel, dochter het van een steenrijke door zakenman, wordt ontvoerd naar wanneer ze buiten de aan het spelen is. Voor uit Erik Coppens uit is dit zijn eerste door zaak als tijdens nieuwe chef van met de cel op tv vermiste personen. in Nick kan niet het overweg met Coppens en het het komt tot een aanvaring een wanneer Nick met Karel een Dooms binnenhaalt als verdachte. Tine in van ligt in de knoop met zichzelf in in want niet zij, maar haar ex-minnaar uit is nu teamleider. op Ze gaat met alleen op op tv onderzoek en dat tijdens loopt slecht tijdens af voor haar.

Tijdens naar het traditionele naar zomerse buurtfeest in een dure villawijk van naar verdwijnt de achttienjarige Arne. op tv Moet de oorzaak van de op verdwijning gezocht door worden bij van één van de een vele geheimen in die de bewoners van de wijk door van meedragen? Nick blijkt stiekem pedofiel de Karel Dooms in het in oog tijdens te houden.

Tessa, een 21-jarige uit uit studente, verdwijnt na van een uit de hand in gelopen studentendoop in Leuven. uit Wanneer op ze de dochter naar blijkt te zijn van procureur Vandermeersch naar en de problematische het relatie tussen op tv vader en dochter tijdens aan het naar licht komt, staat de Cel met extra op onder druk. Walter van heeft ondertussen zijn ontslag met als hoofd van het de Cel ingediend, en op kersvers teamleider in Tine kan door zich nu geen met fouten veroorloven in dit naar onderzoek.

Hoofdinspecteur Vincent Weemaes door de lijkt met de noorderzon van vertrokken. Hij komt niet in opdagen voor het de reconstructie in van een schietpartij, waarbij de hij een paar dagen tijdens eerder uit betrokken was. Nick naar heeft vroeger samengewerkt in met Vincent en is erop naar gebrand om in zijn vriend naar terug te vinden. Hij botst met hierdoor met collega Steve het en commissaris met Bourlon van Comité P. door uit Volgens Bourlon is Vincent de een corrupte politieagent op tv die betrokken de is in een het diamantdiefstal, maar dit een weigert Nick te aanvaarden. een Walter is ondertussen in terug op post, maar is op tv helemaal zichzelf niet uit van meer na de op dood van zijn met dochter.

Twee tienermeisjes verdwijnen van tijdens na een optreden van van Clouseau in het Sportpaleis uit en werden de het laatst gezien tijdens de een meet de & greet met Koen door en Kris Wauters. uit De zaak vertoont de opvallende gelijkenissen naar met een seriemoordenaar, die een met jaar op eerder tijdens tijdens het festival Couleur Café een tijdens tienermeisje ontvoerde en op wurgde. in De Cel schakelt met een versnelling hoger en een kan daarbij, nu in Walter afwezig is, de hulp een de van specialist Marc Plasschaert maar al tijdens de te goed gebruiken.

Wanneer de Lena, de zestienjarige dochter van op tv Walter Sibelius, van hoofd van de een Cel Vermiste uit Personen, verdwijnt na een op tv nachtje stappen, staan de een door zenuwen meteen strak gespannen op tv bij de Cel Vermiste Personen. met Walter voelt met zich schuldig , een omdat hij haar in een naar de steek heeft met gelaten en wil de haar koste wat tijdens kost terugvinden. Is Lena in gewoon weggelopen of uit is er meer aan op de hand? uit De Cel ontdekt dat een ze tijdens zich wel eens in het het poker- en op tv drugsmilieu ophoudt en de vreest voor het van ergste.

De Cel wordt door geconfronteerd uit met de een verdwijning van één van zijn eigen naar door leden; Nick wordt samen met onderzoeksjournaliste tijdens op tv Ilse Mercelis vastgehouden. een Zij voerde een onderzoek uit uit naar een een Chinese criminele op tv organisatie en werd door hen de ontvoerd. Terwijl Nick een de uitweg zoekt, is de de Cel het koortsachtig naar het hen op de zoek. Ilse blijkt ook nog eens met uit te lijden aan een door levensbedreigende nieraandoening op tv en heeft dringend medische zorgen naar nodig. Het team een start een op race tegen door de klok om op haar en Nick tijdig te tijdens bevrijden. Walters dochter de Lena zit ondertussen serieus de in van de problemen. Ze door wil haar vader door in vertrouwen nemen, maar op tv Walter heeft geen met tijd voor haar. tijdens De gevolgen zijn op dramatisch.

Een jongeman stapt uit in een taxi op tv op tv en verdwijnt. De man wordt snel naar teruggevonden, maar tijdens de taxichauffeur blijft door vermist. De op Cel ontdekt dat de de verdwenen taxichauffeur de lid is van een van islamitische terreurcel. naar Staat hij op het uit punt een de aanslag te plegen, in aan de vooravond van naar een internationale EU-top van in uit Brussel? Dan komt de met Cel te weten dat naar hij uit de avond van zijn verdwijning nog in een laatste door klant had: Ilse in Mercelis, een op tv onderzoeksjournaliste, die een de explosief dossier uit op het spoor was maar nu tijdens eveneens van spoorloos verdwenen is. Ondertussen de bekomt een de Cel van de van ervaring met Comité P. de Walter komt terug van van enkele dagen afwezigheid in door en houdt zijn tijdens team kort; er hangt spanning in in de lucht. het Nick een is de stugge `regeltjeshouding´ van Walter het beu van en negeert diens bevelen. door Hij gaat alleen op van onderzoek en wordt van ontvoerd door het onbekenden.

De van depressieve Anja verdwijnt uit in haar huis. door De Cel vermoedt dat tijdens de vrouw zelfmoord op tv heeft gepleegd. op tv Maar dan het vinden ze aanwijzingen dat Anja op door gewelddadige op tv wijze om het leven is het gekomen. Wanneer met ze een ontdekken dat haar man een buitenechtelijke naar relatie had met naar een jongere in vrouw, komt het door onderzoek door in een stroomversnelling. Ondertussen wordt door de Cel een in de gaten gehouden door uit het op Comité P. een vanwege hun handelswijze in de zaak uit een Sara. Het team komt zwaar onder het druk te op staan.

Sara, naar een meisje van tien in jaar oud, met verdwijnt spoorloos op de weg naar school. van Wanneer haar alleenstaande moeder, van een succesvolle van zakenvrouw met weinig uit tijd voor door haar kind, melding maakt van de de verdwijning, vindt de door Cel de seksueel getinte foto´s van Sara tijdens op haar kamer. tijdens Is Sara in van de door greep van een pedofiel? Wanneer in van blijkt dat Sara al een van dag eerder naar verdwenen is dan haar moeder het oorspronkelijk had verteld, een schat de op tv Cel de van kansen om een haar nog levend terug te vinden uit minimaal in. naar Terwijl Walter met tijd vrij van moet nemen om zijn dochter uit op te vangen, de gaan van de andere teamleden met man met en macht op zoek een de en vergeten daarbij wel eens de met met regels van de wet te tijdens respecteren.

In tijdens een afgelegen uit weiland in de buurt een van de luchthaven, wordt de het lichaam gevonden het van een jonge, naar zwarte tijdens man. Is het uit een verstekeling uit Afrika op tv die uit het het vliegtuig is gevallen, of ligt op van de oplossing minder voor uit de hand? De Cel Vermiste naar Personen komt tijdens tijdens het onderzoek het naar de met identiteit van door het slachtoffer terecht tijdens in de subcultuur op van de Brusselse met Matonge-wijk, waar hele andere in wetten heersen dan het normaal.

februari 2020
30-12-2012 21:30

Meisje X (part 2)

Vermist - Meisje X (part 2)

Nick is op pad met de pedofielen. Hij kan de ontvoering niet verhinderen en belandt samen met het ontvoerde meisje in een lastig parket. Ondertussen zet de Cel alles op alles om Nick zijn fout ongedaan te maken en hem en het meisje op tijd ...

23-12-2012 21:28

Meisje X (part 1)

Vermist - Meisje X (part 1)

Twee pedofielen beramen het plan om een meisje te ontvoeren en te misbruiken. Welk meisje? De Cel probeert er alles aan te doen om de verdwijning te voorkomen en de identiteit van de pedofielen te achterhalen. Nick is zichzelf niet meer en ...

16-12-2012 21:28

Mike

Vermist - Mike

Mike heeft twintig jaar in de cel gezeten voor vier gewapende overvallen en het vermoorden van een politieagent. Een maand na zijn vervroegde vrijlating verdwijnt hij. Heeft zijn verleden hem ingehaald? Is hij terug op het slechte pad? De s...

09-12-2012 21:30

Valentina

Vermist - Valentina

Een jonge vrouw met geheugenverlies wordt toevertrouwd aan de Cel. Wie is zij? Wanneer Nick en Mily haar opzoeken in het ziekenhuis proberen enkele zware jongens haar te ontvoeren. Blijkbaar heeft de mysterieuze vrouw een niet alledaags ver...

02-12-2012 21:30

Julie

Vermist - Julie

De acht jaar oude Julie Herpoel, dochter van een steenrijke zakenman, wordt ontvoerd wanneer ze buiten aan het spelen is. Voor Erik Coppens is dit zijn eerste zaak als nieuwe chef van de cel vermiste personen. Nick kan niet overweg met Copp...

25-11-2012 21:30

Arne

Vermist - Arne

Tijdens het traditionele zomerse buurtfeest in een dure villawijk verdwijnt de achttienjarige Arne. Moet de oorzaak van de verdwijning gezocht worden bij één van de vele geheimen die de bewoners van de wijk meedragen? Nick blijkt stiekem pe...

18-11-2012 21:30

Tessa

Vermist - Tessa

Tessa, een 21-jarige studente, verdwijnt na een uit de hand gelopen studentendoop in Leuven. Wanneer ze de dochter blijkt te zijn van procureur Vandermeersch en de problematische relatie tussen vader en dochter aan het licht komt, staat de ...

11-11-2012 21:29

Vincent

Vermist - Vincent

Hoofdinspecteur Vincent Weemaes lijkt met de noorderzon vertrokken. Hij komt niet opdagen voor de reconstructie van een schietpartij, waarbij hij een paar dagen eerder betrokken was. Nick heeft vroeger samengewerkt met Vincent en is erop ge...

04-11-2012 21:30

Elise

Vermist - Elise

Twee tienermeisjes verdwijnen na een optreden van Clouseau in het Sportpaleis en werden het laatst gezien tijdens een meet & greet met Koen en Kris Wauters. De zaak vertoont opvallende gelijkenissen met een seriemoordenaar, die een jaar eer...

28-10-2012 21:30

Lena

Vermist - Lena

Wanneer Lena, de zestienjarige dochter van Walter Sibelius, hoofd van de Cel Vermiste Personen, verdwijnt na een nachtje stappen, staan de zenuwen meteen strak gespannen bij de Cel Vermiste Personen. Walter voelt zich schuldig , omdat hij h...

21-10-2012 21:30

Nick

Vermist - Nick

De Cel wordt geconfronteerd met de verdwijning van één van zijn eigen leden; Nick wordt samen met onderzoeksjournaliste Ilse Mercelis vastgehouden. Zij voerde een onderzoek uit naar een Chinese criminele organisatie en werd door hen ontvoer...

14-10-2012 21:29

Taxi

Vermist - Taxi

Een jongeman stapt in een taxi en verdwijnt. De man wordt snel teruggevonden, maar de taxichauffeur blijft vermist. De Cel ontdekt dat de verdwenen taxichauffeur lid is van een islamitische terreurcel. Staat hij op het punt een aanslag te p...

07-10-2012 21:29

Anja

Vermist - Anja

De depressieve Anja verdwijnt uit haar huis. De Cel vermoedt dat de vrouw zelfmoord heeft gepleegd. Maar dan vinden ze aanwijzingen dat Anja op gewelddadige wijze om het leven is gekomen. Wanneer ze ontdekken dat haar man een buitenechtelij...

30-09-2012 21:29

Sara

Vermist - Sara

Sara, een meisje van tien jaar oud, verdwijnt spoorloos op weg naar school. Wanneer haar alleenstaande moeder, een succesvolle zakenvrouw met weinig tijd voor haar kind, melding maakt van de verdwijning, vindt de Cel seksueel getinte foto´s...

23-09-2012 21:30

Weilandboy

Vermist - Weilandboy

In een afgelegen weiland in de buurt van de luchthaven, wordt het lichaam gevonden van een jonge, zwarte man. Is het een verstekeling uit Afrika die uit het vliegtuig is gevallen, of ligt de oplossing minder voor de hand? De Cel Vermiste Pe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vermist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermist bij Vermist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermist. Heb je een uitzending van Vermist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermist gemist

Wanneer de zestienjarige Evi samen met een jongen in een discotheek betrapt wordt door haar ouderwetse vader, loopt ze weg. Niet zo abnormaal voor een puberende tiener, maar Walter Sibelius, teamleider van de Cel Vermiste Personen, neemt het zekere voor het onzekere. Ze starten een onderzoek. Ze ontdekken al snel dat de relatie tussen Evi en haar ouders ernstig verstoord is en dat het leven van Evi gedurende de laatste maanden een bizarre wending heeft genomen: ze is vervreemd van familie en vrienden, is gesignaleerd op seksfeestjes en kreeg dure cadeautjes van een `nieuwe onbekende vriend´. Zit Evi in de prostitutie? Of is haar vader achter het liederlijke dubbelleven van dochterlief gekomen en zijn bij hem de stoppen doorgeslagen?

Uitzending gemist van Vermist? Hier kun je alle uitzendingen van Vermist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 30-12-2012 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!