Programma gemist?
mei 2017
30-12-2012 21:30

Meisje X (part 2)

Vermist - Meisje X (part 2)

Nick is op pad met de pedofielen. Hij kan de ontvoering niet verhinderen en belandt samen met het ontvoerde meisje in een lastig parket. Ondertussen zet de Cel alles op alles om Nick zijn fout ongedaan te maken en hem en het meisje op tijd terug te vinden. Maar kan dat nog? En niet iedereen is bij de les: Steve onderzoekt of hij nu wel degelijk Bart Geeraerts gezien heeft of niet.

23-12-2012 21:28

Meisje X (part 1)

Vermist - Meisje X (part 1)

Twee pedofielen beramen het plan om een meisje te ontvoeren en te misbruiken. Welk meisje? De Cel probeert er alles aan te doen om de verdwijning te voorkomen en de identiteit van de pedofielen te achterhalen. Nick is zichzelf niet meer en gaat in de clinch met Dooms. Hij wordt geschorst en besluit zich uit te geven als pedofiel in een poging de ontvoering te verhinderen. Erik en Tine zijn op elkaar aangewezen om de cel recht te houden. Steve is van slag. Hij denkt dat hij Bart Geeraerts gezien heeft, de man van zijn vriendin. Jolien weet dat dat niet kan: Bart is zes jaar geleden spoorloos verdwenen; hij is dood.

16-12-2012 21:28

Mike

Vermist - Mike

Mike heeft twintig jaar in de cel gezeten voor vier gewapende overvallen en het vermoorden van een politieagent. Een maand na zijn vervroegde vrijlating verdwijnt hij. Heeft zijn verleden hem ingehaald? Is hij terug op het slechte pad? De samenwerking tussen Nick en Coppens verloopt langzaamaan beter.

09-12-2012 21:30

Valentina

Vermist - Valentina

Een jonge vrouw met geheugenverlies wordt toevertrouwd aan de Cel. Wie is zij? Wanneer Nick en Mily haar opzoeken in het ziekenhuis proberen enkele zware jongens haar te ontvoeren. Blijkbaar heeft de mysterieuze vrouw een niet alledaags verleden, want ook de Russische geheime dienst bemoeit zich met de zaak. Binnen het team zijn er nog altijd spanningen. Nick aanvaardt Coppens niet als chef en Tine weet niet hoe ze aan haar man moet uitleggen dat ze nu met Erik samenwerkt. Mily is bezorgd over het feit dat Steve een relatie begint met Jolien Geeraerts, wiens man zes jaar geleden spoorloos verdwenen is.

02-12-2012 21:30

Julie

Vermist - Julie

De acht jaar oude Julie Herpoel, dochter van een steenrijke zakenman, wordt ontvoerd wanneer ze buiten aan het spelen is. Voor Erik Coppens is dit zijn eerste zaak als nieuwe chef van de cel vermiste personen. Nick kan niet overweg met Coppens en het komt tot een aanvaring wanneer Nick Karel Dooms binnenhaalt als verdachte. Tine ligt in de knoop met zichzelf want niet zij, maar haar ex-minnaar is nu teamleider. Ze gaat alleen op onderzoek en dat loopt slecht af voor haar.

25-11-2012 21:30

Arne

Vermist - Arne

Tijdens het traditionele zomerse buurtfeest in een dure villawijk verdwijnt de achttienjarige Arne. Moet de oorzaak van de verdwijning gezocht worden bij één van de vele geheimen die de bewoners van de wijk meedragen? Nick blijkt stiekem pedofiel Karel Dooms in het oog te houden.

18-11-2012 21:30

Tessa

Vermist - Tessa

Tessa, een 21-jarige studente, verdwijnt na een uit de hand gelopen studentendoop in Leuven. Wanneer ze de dochter blijkt te zijn van procureur Vandermeersch en de problematische relatie tussen vader en dochter aan het licht komt, staat de Cel extra onder druk. Walter heeft ondertussen zijn ontslag als hoofd van de Cel ingediend, en kersvers teamleider Tine kan zich nu geen fouten veroorloven in dit onderzoek.

11-11-2012 21:29

Vincent

Vermist - Vincent

Hoofdinspecteur Vincent Weemaes lijkt met de noorderzon vertrokken. Hij komt niet opdagen voor de reconstructie van een schietpartij, waarbij hij een paar dagen eerder betrokken was. Nick heeft vroeger samengewerkt met Vincent en is erop gebrand om zijn vriend terug te vinden. Hij botst hierdoor met collega Steve en commissaris Bourlon van Comité P. Volgens Bourlon is Vincent een corrupte politieagent die betrokken is in een diamantdiefstal, maar dit weigert Nick te aanvaarden. Walter is ondertussen terug op post, maar is helemaal zichzelf niet meer na de dood van zijn dochter.

04-11-2012 21:30

Elise

Vermist - Elise

Twee tienermeisjes verdwijnen na een optreden van Clouseau in het Sportpaleis en werden het laatst gezien tijdens een meet & greet met Koen en Kris Wauters. De zaak vertoont opvallende gelijkenissen met een seriemoordenaar, die een jaar eerder tijdens het festival Couleur Café een tienermeisje ontvoerde en wurgde. De Cel schakelt een versnelling hoger en kan daarbij, nu Walter afwezig is, de hulp van specialist Marc Plasschaert maar al te goed gebruiken.

28-10-2012 21:30

Lena

Vermist - Lena

Wanneer Lena, de zestienjarige dochter van Walter Sibelius, hoofd van de Cel Vermiste Personen, verdwijnt na een nachtje stappen, staan de zenuwen meteen strak gespannen bij de Cel Vermiste Personen. Walter voelt zich schuldig , omdat hij haar in de steek heeft gelaten en wil haar koste wat kost terugvinden. Is Lena gewoon weggelopen of is er meer aan de hand? De Cel ontdekt dat ze zich wel eens in het poker- en drugsmilieu ophoudt en vreest voor het ergste.

21-10-2012 21:30

Nick

Vermist - Nick

De Cel wordt geconfronteerd met de verdwijning van één van zijn eigen leden; Nick wordt samen met onderzoeksjournaliste Ilse Mercelis vastgehouden. Zij voerde een onderzoek uit naar een Chinese criminele organisatie en werd door hen ontvoerd. Terwijl Nick een uitweg zoekt, is de Cel koortsachtig naar hen op zoek. Ilse blijkt ook nog eens te lijden aan een levensbedreigende nieraandoening en heeft dringend medische zorgen nodig. Het team start een race tegen de klok om haar en Nick tijdig te bevrijden. Walters dochter Lena zit ondertussen serieus in de problemen. Ze wil haar vader in vertrouwen nemen, maar Walter heeft geen tijd voor haar. De gevolgen zijn dramatisch.

14-10-2012 21:29

Taxi

Vermist - Taxi

Een jongeman stapt in een taxi en verdwijnt. De man wordt snel teruggevonden, maar de taxichauffeur blijft vermist. De Cel ontdekt dat de verdwenen taxichauffeur lid is van een islamitische terreurcel. Staat hij op het punt een aanslag te plegen, aan de vooravond van een internationale EU-top in Brussel? Dan komt de Cel te weten dat hij de avond van zijn verdwijning nog een laatste klant had: Ilse Mercelis, een onderzoeksjournaliste, die een explosief dossier op het spoor was maar nu eveneens spoorloos verdwenen is. Ondertussen bekomt de Cel van de ervaring met Comité P. Walter komt terug van enkele dagen afwezigheid en houdt zijn team kort; er hangt spanning in de lucht. Nick is de stugge `regeltjeshouding´ van Walter beu en negeert diens bevelen. Hij gaat alleen op onderzoek en wordt ontvoerd door onbekenden.

07-10-2012 21:29

Anja

Vermist - Anja

De depressieve Anja verdwijnt uit haar huis. De Cel vermoedt dat de vrouw zelfmoord heeft gepleegd. Maar dan vinden ze aanwijzingen dat Anja op gewelddadige wijze om het leven is gekomen. Wanneer ze ontdekken dat haar man een buitenechtelijke relatie had met een jongere vrouw, komt het onderzoek in een stroomversnelling. Ondertussen wordt de Cel in de gaten gehouden door het Comité P. vanwege hun handelswijze in de zaak Sara. Het team komt zwaar onder druk te staan.

30-09-2012 21:29

Sara

Vermist - Sara

Sara, een meisje van tien jaar oud, verdwijnt spoorloos op weg naar school. Wanneer haar alleenstaande moeder, een succesvolle zakenvrouw met weinig tijd voor haar kind, melding maakt van de verdwijning, vindt de Cel seksueel getinte foto´s van Sara op haar kamer. Is Sara in de greep van een pedofiel? Wanneer blijkt dat Sara al een dag eerder verdwenen is dan haar moeder oorspronkelijk had verteld, schat de Cel de kansen om haar nog levend terug te vinden minimaal in. Terwijl Walter tijd vrij moet nemen om zijn dochter op te vangen, gaan de andere teamleden met man en macht op zoek en vergeten daarbij wel eens de regels van de wet te respecteren.

23-09-2012 21:30

Weilandboy

Vermist - Weilandboy

In een afgelegen weiland in de buurt van de luchthaven, wordt het lichaam gevonden van een jonge, zwarte man. Is het een verstekeling uit Afrika die uit het vliegtuig is gevallen, of ligt de oplossing minder voor de hand? De Cel Vermiste Personen komt tijdens het onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer terecht in de subcultuur van de Brusselse Matonge-wijk, waar hele andere wetten heersen dan normaal.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vermist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermist bij Vermist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermist. Heb je een uitzending van Vermist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermist gemist

Wanneer de zestienjarige Evi samen met een jongen in een discotheek betrapt wordt door haar ouderwetse vader, loopt ze weg. Niet zo abnormaal voor een puberende tiener, maar Walter Sibelius, teamleider van de Cel Vermiste Personen, neemt het zekere voor het onzekere. Ze starten een onderzoek. Ze ontdekken al snel dat de relatie tussen Evi en haar ouders ernstig verstoord is en dat het leven van Evi gedurende de laatste maanden een bizarre wending heeft genomen: ze is vervreemd van familie en vrienden, is gesignaleerd op seksfeestjes en kreeg dure cadeautjes van een `nieuwe onbekende vriend´. Zit Evi in de prostitutie? Of is haar vader achter het liederlijke dubbelleven van dochterlief gekomen en zijn bij hem de stoppen doorgeslagen?

Uitzending gemist van Vermist? Hier kun je alle uitzendingen van Vermist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 30-12-2012 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord