Programma gemist?

Nick tijdens is op tijdens pad met de pedofielen. het Hij kan de ontvoering van niet verhinderen en belandt tijdens samen door met het ontvoerde meisje tijdens in een lastig het parket. op Ondertussen zet de de Cel alles op alles op om Nick op tv zijn fout ongedaan de te maken en hem naar en het meisje op een tijd de terug te vinden. Maar met kan dat van nog? En niet iedereen op is bij de de les: Steve onderzoekt of hij op nu het wel degelijk Bart Geeraerts het gezien heeft een of niet.

Twee pedofielen beramen het het plan het om op een meisje te ontvoeren en te van misbruiken. Welk meisje? het tijdens De Cel probeert door er alles aan tijdens te doen om de verdwijning door te met voorkomen en de het identiteit van de pedofielen te van achterhalen. Nick is uit zichzelf van niet meer en gaat in door de naar clinch met Dooms. Hij wordt geschorst het en de besluit zich uit het te geven als pedofiel van in een poging de in ontvoering te tijdens verhinderen. Erik en Tine uit zijn tijdens op elkaar in aangewezen om de cel uit recht te houden. de Steve is van slag. tijdens Hij het denkt dat hij tijdens Bart Geeraerts gezien op heeft, de man van zijn vriendin. naar de Jolien weet dat door dat niet kan: Bart is zes van naar jaar geleden spoorloos verdwenen; hij is op met dood.

Mike het heeft twintig jaar op tv in de cel gezeten voor uit vier gewapende in overvallen en het vermoorden op tv van een politieagent. op tv Een maand na uit zijn door vervroegde vrijlating een verdwijnt hij. Heeft zijn het verleden hem ingehaald? Is hij de terug op het met een slechte pad? De samenwerking tussen op tv Nick en door Coppens verloopt langzaamaan de beter.

Een jonge vrouw in met geheugenverlies wordt op tv toevertrouwd aan op de Cel. Wie is de tijdens zij? Wanneer Nick het en Mily haar opzoeken in het naar ziekenhuis uit proberen enkele het zware jongens haar te het ontvoeren. Blijkbaar op tv heeft de mysterieuze vrouw in een niet op tv alledaags verleden, want ook de Russische door geheime dienst bemoeit uit zich met door de zaak. Binnen het tijdens uit team zijn er nog van altijd spanningen. Nick op tv aanvaardt Coppens niet als chef in en Tine weet de van niet hoe ze op tv aan haar man moet uitleggen met dat ze nu met uit Erik samenwerkt. van Mily door is bezorgd over het feit dat uit Steve een van relatie begint de met Jolien Geeraerts, wiens de man zes jaar geleden uit spoorloos verdwenen een is.

De op acht jaar op tv oude Julie Herpoel, op dochter van een steenrijke de zakenman, wordt ontvoerd wanneer in ze buiten in aan het spelen is. Voor met Erik Coppens is op tv dit het zijn eerste zaak een als nieuwe chef van de met cel vermiste naar personen. Nick kan niet naar overweg op tv met Coppens en het komt uit tot een aanvaring met wanneer op tv Nick Karel Dooms binnenhaalt als in in verdachte. Tine uit ligt in de door knoop met zichzelf want met niet zij, maar haar tijdens ex-minnaar is een nu teamleider. Ze gaat op alleen op onderzoek op tv en dat de loopt slecht af voor op haar.

Tijdens op tv het traditionele zomerse buurtfeest in op tv een dure villawijk met verdwijnt de achttienjarige een Arne. in Moet de oorzaak van de op verdwijning gezocht de worden tijdens bij één van de door vele geheimen die de met bewoners van de op wijk meedragen? door Nick blijkt met stiekem pedofiel Karel Dooms in op het met oog te houden.

Tessa, een 21-jarige tijdens studente, verdwijnt naar na een uit van de van hand gelopen studentendoop tijdens in Leuven. Wanneer ze door de dochter op blijkt te zijn op van procureur Vandermeersch en in de problematische relatie tussen vader de en dochter op tv aan het een licht komt, op staat de Cel extra onder druk. met Walter heeft door ondertussen zijn ontslag het als hoofd van door de Cel in ingediend, en kersvers teamleider het Tine van kan zich nu geen fouten veroorloven van een in dit onderzoek.

Hoofdinspecteur de Vincent Weemaes lijkt met de uit noorderzon vertrokken. de Hij met komt niet opdagen voor de reconstructie een van een schietpartij, uit waarbij het hij een naar paar dagen eerder betrokken was. Nick het tijdens heeft vroeger samengewerkt met Vincent met en is van erop gebrand het om zijn vriend terug te vinden. het Hij botst hierdoor een met collega naar Steve en commissaris Bourlon naar door van Comité P. Volgens Bourlon op tv is Vincent een corrupte in politieagent die uit betrokken is in een in diamantdiefstal, van maar dit weigert Nick in te aanvaarden. Walter door is ondertussen van terug op post, maar is een het helemaal zichzelf niet tijdens meer na de dood van zijn uit in dochter.

Twee van tienermeisjes verdwijnen na een in optreden op van Clouseau in het Sportpaleis door en werden het een laatst gezien het tijdens een meet door & greet met Koen een en Kris op Wauters. De naar zaak vertoont opvallende met gelijkenissen met een seriemoordenaar, uit die een jaar eerder van tijdens het festival Couleur naar Café een tienermeisje van ontvoerde op en wurgde. op De Cel schakelt een naar versnelling hoger en een kan daarbij, nu Walter naar afwezig is, de hulp naar van specialist Marc in Plasschaert maar al tijdens te goed uit gebruiken.

Wanneer van Lena, de zestienjarige een dochter van Walter Sibelius, hoofd uit van de Cel naar Vermiste Personen, van verdwijnt naar na een nachtje stappen, staan de een zenuwen meteen met strak gespannen bij door de Cel Vermiste Personen. naar Walter de voelt zich schuldig door , omdat hij haar in de de steek van heeft gelaten en wil een haar koste wat uit kost terugvinden. tijdens Is Lena gewoon door weggelopen of van is er meer van aan de de hand? De Cel ontdekt dat ze een met zich wel eens in het het poker- en drugsmilieu in ophoudt en vreest voor op tv het tijdens ergste.

De de Cel wordt geconfronteerd met op de de verdwijning van één van zijn eigen met leden; Nick wordt in samen met onderzoeksjournaliste het Ilse naar Mercelis vastgehouden. Zij voerde een door onderzoek uit naar door een Chinese de criminele organisatie en een werd door hen een ontvoerd. Terwijl Nick een het uitweg zoekt, is van door de Cel koortsachtig naar hen van op zoek. Ilse blijkt van ook nog van eens te lijden aan door op tv een levensbedreigende nieraandoening en het heeft dringend medische zorgen nodig. het door Het team start een race tegen door op tv de klok om haar naar en Nick tijdig het te bevrijden. uit Walters dochter Lena het zit ondertussen serieus in de problemen. op tv op tv Ze wil haar van vader in vertrouwen nemen, maar op Walter heeft geen in tijd voor haar. op tv De gevolgen zijn tijdens dramatisch.

Een naar jongeman stapt van in een taxi en verdwijnt. De tijdens man wordt op tv snel teruggevonden, maar tijdens de taxichauffeur van blijft vermist. De in Cel ontdekt dat de de verdwenen taxichauffeur met lid is van een door islamitische terreurcel. Staat hij naar op het punt door tijdens een aanslag te plegen, aan de tijdens vooravond van met een internationale EU-top in naar Brussel? Dan op komt de Cel op tv te een weten dat hij de naar avond van zijn verdwijning op nog een met laatste klant in had: Ilse Mercelis, een onderzoeksjournaliste, die tijdens naar een explosief dossier op met het spoor was maar nu in eveneens de spoorloos verdwenen is. in Ondertussen bekomt de Cel uit van naar de ervaring met Comité P. de Walter komt van terug van de enkele dagen afwezigheid en houdt zijn met team kort; er van tijdens hangt spanning in de de lucht. Nick is de stugge in `regeltjeshouding´ van Walter een beu de en negeert diens bevelen. Hij op tv gaat alleen de op onderzoek op tv en wordt ontvoerd door in onbekenden.

De de depressieve Anja verdwijnt uit van haar huis. De Cel in vermoedt de dat de op vrouw zelfmoord heeft gepleegd. Maar dan uit vinden ze van aanwijzingen dat Anja op door in gewelddadige wijze om een het leven is gekomen. Wanneer ze op met ontdekken dat haar het man een buitenechtelijke relatie had met op tv een jongere op tv vrouw, komt het een onderzoek in een stroomversnelling. de van Ondertussen wordt de Cel in de naar gaten gehouden de door het uit Comité P. vanwege in hun handelswijze in een de zaak Sara. Het van team komt zwaar onder een naar druk te staan.

Sara, een een meisje van tien een jaar oud, van verdwijnt spoorloos op weg het naar school. op tv Wanneer haar alleenstaande moeder, op tv een succesvolle zakenvrouw uit met weinig tijd met voor op tv haar kind, melding maakt van van de verdwijning, vindt van de Cel seksueel met getinte foto´s van door Sara op haar kamer. door Is het Sara in de greep van naar een pedofiel? een Wanneer blijkt met dat Sara al een dag met eerder op tv verdwenen is dan haar moeder van oorspronkelijk had verteld, op tv een schat de Cel de kansen om het haar nog levend uit terug op tv te vinden minimaal in. Terwijl tijdens Walter tijd de vrij moet de nemen om zijn dochter tijdens op te vangen, gaan van door de andere teamleden met man het en macht op zoek een en vergeten daarbij met wel eens het de regels naar van de wet te met respecteren.

In van een afgelegen weiland in de door uit buurt van de luchthaven, wordt het op tv de lichaam gevonden van een jonge, op zwarte man. Is het uit een verstekeling uit op tv Afrika een die uit het vliegtuig de is gevallen, van of ligt de oplossing door minder voor de naar hand? De het Cel Vermiste Personen op tv komt tijdens op tv het onderzoek naar de identiteit naar van het slachtoffer van terecht in de subcultuur met van tijdens de Brusselse op tv Matonge-wijk, waar hele andere wetten tijdens heersen dan op normaal.

augustus 2017
30-12-2012 21:30

Meisje X (part 2)

Vermist - Meisje X (part 2)

Nick is op pad met de pedofielen. Hij kan de ontvoering niet verhinderen en belandt samen met het ontvoerde meisje in een lastig parket. Ondertussen zet de Cel alles op alles om Nick zijn fout ongedaan te maken en hem en het meisje op tijd ...

23-12-2012 21:28

Meisje X (part 1)

Vermist - Meisje X (part 1)

Twee pedofielen beramen het plan om een meisje te ontvoeren en te misbruiken. Welk meisje? De Cel probeert er alles aan te doen om de verdwijning te voorkomen en de identiteit van de pedofielen te achterhalen. Nick is zichzelf niet meer en ...

16-12-2012 21:28

Mike

Vermist - Mike

Mike heeft twintig jaar in de cel gezeten voor vier gewapende overvallen en het vermoorden van een politieagent. Een maand na zijn vervroegde vrijlating verdwijnt hij. Heeft zijn verleden hem ingehaald? Is hij terug op het slechte pad? De s...

09-12-2012 21:30

Valentina

Vermist - Valentina

Een jonge vrouw met geheugenverlies wordt toevertrouwd aan de Cel. Wie is zij? Wanneer Nick en Mily haar opzoeken in het ziekenhuis proberen enkele zware jongens haar te ontvoeren. Blijkbaar heeft de mysterieuze vrouw een niet alledaags ver...

02-12-2012 21:30

Julie

Vermist - Julie

De acht jaar oude Julie Herpoel, dochter van een steenrijke zakenman, wordt ontvoerd wanneer ze buiten aan het spelen is. Voor Erik Coppens is dit zijn eerste zaak als nieuwe chef van de cel vermiste personen. Nick kan niet overweg met Copp...

25-11-2012 21:30

Arne

Vermist - Arne

Tijdens het traditionele zomerse buurtfeest in een dure villawijk verdwijnt de achttienjarige Arne. Moet de oorzaak van de verdwijning gezocht worden bij één van de vele geheimen die de bewoners van de wijk meedragen? Nick blijkt stiekem pe...

18-11-2012 21:30

Tessa

Vermist - Tessa

Tessa, een 21-jarige studente, verdwijnt na een uit de hand gelopen studentendoop in Leuven. Wanneer ze de dochter blijkt te zijn van procureur Vandermeersch en de problematische relatie tussen vader en dochter aan het licht komt, staat de ...

11-11-2012 21:29

Vincent

Vermist - Vincent

Hoofdinspecteur Vincent Weemaes lijkt met de noorderzon vertrokken. Hij komt niet opdagen voor de reconstructie van een schietpartij, waarbij hij een paar dagen eerder betrokken was. Nick heeft vroeger samengewerkt met Vincent en is erop ge...

04-11-2012 21:30

Elise

Vermist - Elise

Twee tienermeisjes verdwijnen na een optreden van Clouseau in het Sportpaleis en werden het laatst gezien tijdens een meet & greet met Koen en Kris Wauters. De zaak vertoont opvallende gelijkenissen met een seriemoordenaar, die een jaar eer...

28-10-2012 21:30

Lena

Vermist - Lena

Wanneer Lena, de zestienjarige dochter van Walter Sibelius, hoofd van de Cel Vermiste Personen, verdwijnt na een nachtje stappen, staan de zenuwen meteen strak gespannen bij de Cel Vermiste Personen. Walter voelt zich schuldig , omdat hij h...

21-10-2012 21:30

Nick

Vermist - Nick

De Cel wordt geconfronteerd met de verdwijning van één van zijn eigen leden; Nick wordt samen met onderzoeksjournaliste Ilse Mercelis vastgehouden. Zij voerde een onderzoek uit naar een Chinese criminele organisatie en werd door hen ontvoer...

14-10-2012 21:29

Taxi

Vermist - Taxi

Een jongeman stapt in een taxi en verdwijnt. De man wordt snel teruggevonden, maar de taxichauffeur blijft vermist. De Cel ontdekt dat de verdwenen taxichauffeur lid is van een islamitische terreurcel. Staat hij op het punt een aanslag te p...

07-10-2012 21:29

Anja

Vermist - Anja

De depressieve Anja verdwijnt uit haar huis. De Cel vermoedt dat de vrouw zelfmoord heeft gepleegd. Maar dan vinden ze aanwijzingen dat Anja op gewelddadige wijze om het leven is gekomen. Wanneer ze ontdekken dat haar man een buitenechtelij...

30-09-2012 21:29

Sara

Vermist - Sara

Sara, een meisje van tien jaar oud, verdwijnt spoorloos op weg naar school. Wanneer haar alleenstaande moeder, een succesvolle zakenvrouw met weinig tijd voor haar kind, melding maakt van de verdwijning, vindt de Cel seksueel getinte foto´s...

23-09-2012 21:30

Weilandboy

Vermist - Weilandboy

In een afgelegen weiland in de buurt van de luchthaven, wordt het lichaam gevonden van een jonge, zwarte man. Is het een verstekeling uit Afrika die uit het vliegtuig is gevallen, of ligt de oplossing minder voor de hand? De Cel Vermiste Pe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vermist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermist bij Vermist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermist. Heb je een uitzending van Vermist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermist gemist

Wanneer de zestienjarige Evi samen met een jongen in een discotheek betrapt wordt door haar ouderwetse vader, loopt ze weg. Niet zo abnormaal voor een puberende tiener, maar Walter Sibelius, teamleider van de Cel Vermiste Personen, neemt het zekere voor het onzekere. Ze starten een onderzoek. Ze ontdekken al snel dat de relatie tussen Evi en haar ouders ernstig verstoord is en dat het leven van Evi gedurende de laatste maanden een bizarre wending heeft genomen: ze is vervreemd van familie en vrienden, is gesignaleerd op seksfeestjes en kreeg dure cadeautjes van een `nieuwe onbekende vriend´. Zit Evi in de prostitutie? Of is haar vader achter het liederlijke dubbelleven van dochterlief gekomen en zijn bij hem de stoppen doorgeslagen?

Uitzending gemist van Vermist? Hier kun je alle uitzendingen van Vermist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 30-12-2012 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord