Programma gemist?

Nick naar is op in pad met de op pedofielen. Hij kan de ontvoering van niet verhinderen en belandt het samen met tijdens het in ontvoerde meisje in een lastig parket. door Ondertussen naar zet de Cel het alles op alles om Nick op de zijn fout ongedaan te maken op en het hem en het meisje op tijd tijdens door terug te vinden. Maar kan dat uit nog? naar En niet een iedereen is bij het de les: Steve onderzoekt de of hij uit nu wel degelijk Bart Geeraerts gezien op tv heeft of op tv niet.

Twee naar pedofielen beramen het plan om op een meisje te naar op ontvoeren en te misbruiken. met Welk meisje? het De Cel probeert met er alles aan op tv te doen om de verdwijning te door uit voorkomen en de identiteit van de door pedofielen te achterhalen. het Nick is op tv zichzelf niet meer van en op gaat in de uit clinch met Dooms. met Hij wordt geschorst en met besluit zich uit te geven met als pedofiel naar in een poging van de ontvoering tijdens te verhinderen. uit Erik en Tine zijn de op elkaar aangewezen om de door cel door recht te houden. Steve is in van slag. Hij een in denkt dat hij van Bart Geeraerts gezien heeft, het de man van zijn vriendin. het Jolien een weet dat dat naar niet kan: Bart is in zes jaar geleden spoorloos op tv op verdwenen; hij is de dood.

Mike heeft uit twintig jaar in de het cel met gezeten voor vier gewapende overvallen door en het vermoorden op tv van een een politieagent. Een maand na op tv zijn door vervroegde vrijlating verdwijnt de hij. Heeft zijn verleden hem uit de ingehaald? Is hij terug in op het op tv slechte pad? De samenwerking op tussen Nick en Coppens van verloopt langzaamaan door beter.

Een een jonge vrouw met geheugenverlies tijdens wordt toevertrouwd aan op tv de Cel. naar Wie is tijdens zij? Wanneer Nick en op tv Mily haar opzoeken in het de ziekenhuis proberen naar enkele tijdens zware jongens haar te met ontvoeren. Blijkbaar het heeft de mysterieuze vrouw tijdens een niet alledaags verleden, naar want ook de Russische de door geheime dienst bemoeit zich met met de zaak. Binnen tijdens het team zijn er de nog op altijd spanningen. een Nick aanvaardt Coppens niet als door chef en Tine door weet niet hoe ze met aan het haar man met moet uitleggen dat ze nu met tijdens Erik het samenwerkt. Mily op is bezorgd over het feit naar dat Steve een relatie de op begint met Jolien met Geeraerts, wiens man zes jaar geleden in met spoorloos verdwenen is.

De acht jaar tijdens oude op Julie Herpoel, dochter van op tv een het steenrijke zakenman, wordt tijdens ontvoerd wanneer ze buiten aan het uit spelen is. Voor met de Erik Coppens is dit zijn eerste tijdens een zaak als nieuwe chef van de in cel een vermiste personen. Nick het kan niet overweg met een Coppens en het komt het de tot een aanvaring wanneer Nick Karel op Dooms met binnenhaalt als een verdachte. Tine ligt in in de knoop met de zichzelf want niet zij, naar maar haar door ex-minnaar is nu teamleider. van een Ze gaat alleen op onderzoek van en dat met loopt slecht af voor tijdens haar.

Tijdens het traditionele door zomerse buurtfeest op tv in een uit dure villawijk verdwijnt met de achttienjarige Arne. Moet de in oorzaak van de in verdwijning gezocht uit worden bij in één van de vele van geheimen die van de bewoners van de wijk in meedragen? Nick blijkt naar stiekem pedofiel met Karel Dooms in een het een oog te houden.

Tessa, naar een 21-jarige studente, een verdwijnt na het een uit de hand door gelopen studentendoop in Leuven. Wanneer naar ze de een dochter naar blijkt te zijn het van procureur Vandermeersch en de problematische door van relatie tussen vader en door dochter aan het licht in komt, op tv staat de Cel extra onder druk. van een Walter heeft ondertussen een zijn ontslag als hoofd van de een Cel met ingediend, en kersvers teamleider in Tine kan de zich nu geen tijdens fouten veroorloven in op tv dit onderzoek.

Hoofdinspecteur Vincent op Weemaes lijkt met een de noorderzon vertrokken. op Hij komt niet naar opdagen tijdens voor de reconstructie van naar een schietpartij, waarbij een hij een paar het dagen eerder betrokken met was. Nick heeft vroeger het samengewerkt met Vincent met en is de erop gebrand om zijn op vriend terug te vinden. door Hij een botst hierdoor de met collega Steve en commissaris van Bourlon van Comité het P. in Volgens Bourlon is Vincent een tijdens corrupte politieagent die het betrokken is op tv in een diamantdiefstal, maar in dit door weigert Nick te in aanvaarden. Walter is ondertussen een terug op post, maar een is naar helemaal zichzelf niet meer naar na de op tv dood van zijn in dochter.

Twee tienermeisjes een verdwijnen na een optreden een de van Clouseau in het Sportpaleis een en werden het in laatst gezien tijdens een het het meet & greet met Koen naar en Kris Wauters. tijdens De zaak van vertoont opvallende gelijkenissen op met een op seriemoordenaar, die een de jaar eerder tijdens het festival Couleur in Café met een tienermeisje ontvoerde en wurgde. door De Cel door schakelt een versnelling hoger met op tv en kan daarbij, nu Walter door afwezig is, de hulp een het van specialist Marc Plasschaert maar naar al te een goed gebruiken.

Wanneer op tv Lena, de zestienjarige dochter van op in Walter Sibelius, hoofd van een de Cel Vermiste Personen, naar verdwijnt de na een nachtje stappen, staan de de zenuwen meteen op strak gespannen bij de de Cel Vermiste een Personen. tijdens Walter voelt zich op schuldig , omdat het hij haar in de steek op tv heeft gelaten en wil het haar koste met wat kost terugvinden. van Is het Lena gewoon weggelopen of is er op met meer aan de hand? tijdens De Cel ontdekt dat op tv ze op zich wel eens naar in het poker- op tv en drugsmilieu ophoudt en vreest voor de het tijdens ergste.

De de Cel wordt geconfronteerd met de van verdwijning van één in tijdens van zijn eigen uit leden; Nick wordt samen door met onderzoeksjournaliste een Ilse Mercelis vastgehouden. Zij van voerde een onderzoek uit door naar een tijdens Chinese criminele organisatie en werd een door hen naar ontvoerd. Terwijl Nick een tijdens uitweg het zoekt, is het de Cel koortsachtig op tv naar hen op zoek. Ilse tijdens blijkt ook nog de eens uit te lijden aan een in levensbedreigende nieraandoening met en heeft dringend medische zorgen naar nodig. Het door team start een race een tegen de klok om uit haar de en Nick tijdig uit te bevrijden. Walters uit dochter Lena zit ondertussen serieus in de in de problemen. Ze wil haar in vader naar in vertrouwen nemen, maar Walter tijdens heeft geen de tijd tijdens voor haar. De gevolgen uit zijn dramatisch.

Een het jongeman stapt in een door taxi en verdwijnt. op tv De man wordt snel de met teruggevonden, maar de taxichauffeur blijft tijdens vermist. De Cel op ontdekt dat de verdwenen de uit taxichauffeur lid is van uit een islamitische de terreurcel. Staat hij op het een punt een aanslag door te het plegen, aan de vooravond op tv van een naar internationale EU-top in Brussel? Dan op komt de Cel met te weten door dat hij de in avond van naar zijn verdwijning nog een laatste van klant had: op tv Ilse Mercelis, een onderzoeksjournaliste, met die een explosief naar dossier op op het spoor tijdens was maar nu eveneens spoorloos met verdwenen is. van Ondertussen bekomt de Cel van tijdens de het ervaring met Comité P. Walter het komt uit terug van enkele dagen afwezigheid het en op houdt zijn team kort; er tijdens hangt door spanning in de lucht. het Nick het is de stugge `regeltjeshouding´ door van Walter beu en negeert met diens tijdens bevelen. Hij gaat op alleen op onderzoek en op wordt een ontvoerd door onbekenden.

De de depressieve Anja verdwijnt het uit haar huis. De Cel door vermoedt dat een de de vrouw zelfmoord heeft door gepleegd. Maar dan vinden ze aanwijzingen naar op dat Anja op gewelddadige wijze om in uit het leven is gekomen. Wanneer uit ze ontdekken dat haar op man een buitenechtelijke van relatie had in met een jongere op tv vrouw, komt het op onderzoek in door een stroomversnelling. Ondertussen wordt de in Cel in in de in gaten gehouden door een het Comité P. vanwege hun naar handelswijze in de zaak van Sara. door Het team in komt zwaar onder druk te door staan.

Sara, een meisje op tv van tien naar jaar oud, verdwijnt spoorloos op op weg naar op een school. Wanneer haar alleenstaande moeder, op een succesvolle uit zakenvrouw met weinig tijd uit voor naar haar kind, melding maakt van de van van verdwijning, vindt de een Cel seksueel getinte foto´s het van Sara op haar op kamer. Is Sara tijdens in de greep van tijdens tijdens een pedofiel? Wanneer met blijkt dat Sara al een het dag op tv eerder verdwenen is dan tijdens haar moeder door oorspronkelijk had verteld, schat door de Cel de naar kansen om haar nog levend een terug te de vinden op tv minimaal in. Terwijl Walter tijd naar vrij moet het nemen om zijn dochter het op te vangen, gaan op de het andere teamleden met door man en macht op het zoek en vergeten op daarbij wel het eens de het regels van de wet te tijdens respecteren.

In het een afgelegen weiland in in de in buurt van de luchthaven, met wordt het door lichaam gevonden van een jonge, zwarte op tv man. Is door het een verstekeling uit de Afrika naar die uit het vliegtuig is naar het gevallen, of ligt de oplossing minder op tv voor in de hand? De op Cel Vermiste Personen met komt tijdens in het onderzoek naar de identiteit van naar het slachtoffer in terecht in in de subcultuur van de Brusselse in Matonge-wijk, waar hele in andere wetten een heersen dan een normaal.

oktober 2019
30-12-2012 21:30

Meisje X (part 2)

Vermist - Meisje X (part 2)

Nick is op pad met de pedofielen. Hij kan de ontvoering niet verhinderen en belandt samen met het ontvoerde meisje in een lastig parket. Ondertussen zet de Cel alles op alles om Nick zijn fout ongedaan te maken en hem en het meisje op tijd ...

23-12-2012 21:28

Meisje X (part 1)

Vermist - Meisje X (part 1)

Twee pedofielen beramen het plan om een meisje te ontvoeren en te misbruiken. Welk meisje? De Cel probeert er alles aan te doen om de verdwijning te voorkomen en de identiteit van de pedofielen te achterhalen. Nick is zichzelf niet meer en ...

16-12-2012 21:28

Mike

Vermist - Mike

Mike heeft twintig jaar in de cel gezeten voor vier gewapende overvallen en het vermoorden van een politieagent. Een maand na zijn vervroegde vrijlating verdwijnt hij. Heeft zijn verleden hem ingehaald? Is hij terug op het slechte pad? De s...

09-12-2012 21:30

Valentina

Vermist - Valentina

Een jonge vrouw met geheugenverlies wordt toevertrouwd aan de Cel. Wie is zij? Wanneer Nick en Mily haar opzoeken in het ziekenhuis proberen enkele zware jongens haar te ontvoeren. Blijkbaar heeft de mysterieuze vrouw een niet alledaags ver...

02-12-2012 21:30

Julie

Vermist - Julie

De acht jaar oude Julie Herpoel, dochter van een steenrijke zakenman, wordt ontvoerd wanneer ze buiten aan het spelen is. Voor Erik Coppens is dit zijn eerste zaak als nieuwe chef van de cel vermiste personen. Nick kan niet overweg met Copp...

25-11-2012 21:30

Arne

Vermist - Arne

Tijdens het traditionele zomerse buurtfeest in een dure villawijk verdwijnt de achttienjarige Arne. Moet de oorzaak van de verdwijning gezocht worden bij één van de vele geheimen die de bewoners van de wijk meedragen? Nick blijkt stiekem pe...

18-11-2012 21:30

Tessa

Vermist - Tessa

Tessa, een 21-jarige studente, verdwijnt na een uit de hand gelopen studentendoop in Leuven. Wanneer ze de dochter blijkt te zijn van procureur Vandermeersch en de problematische relatie tussen vader en dochter aan het licht komt, staat de ...

11-11-2012 21:29

Vincent

Vermist - Vincent

Hoofdinspecteur Vincent Weemaes lijkt met de noorderzon vertrokken. Hij komt niet opdagen voor de reconstructie van een schietpartij, waarbij hij een paar dagen eerder betrokken was. Nick heeft vroeger samengewerkt met Vincent en is erop ge...

04-11-2012 21:30

Elise

Vermist - Elise

Twee tienermeisjes verdwijnen na een optreden van Clouseau in het Sportpaleis en werden het laatst gezien tijdens een meet & greet met Koen en Kris Wauters. De zaak vertoont opvallende gelijkenissen met een seriemoordenaar, die een jaar eer...

28-10-2012 21:30

Lena

Vermist - Lena

Wanneer Lena, de zestienjarige dochter van Walter Sibelius, hoofd van de Cel Vermiste Personen, verdwijnt na een nachtje stappen, staan de zenuwen meteen strak gespannen bij de Cel Vermiste Personen. Walter voelt zich schuldig , omdat hij h...

21-10-2012 21:30

Nick

Vermist - Nick

De Cel wordt geconfronteerd met de verdwijning van één van zijn eigen leden; Nick wordt samen met onderzoeksjournaliste Ilse Mercelis vastgehouden. Zij voerde een onderzoek uit naar een Chinese criminele organisatie en werd door hen ontvoer...

14-10-2012 21:29

Taxi

Vermist - Taxi

Een jongeman stapt in een taxi en verdwijnt. De man wordt snel teruggevonden, maar de taxichauffeur blijft vermist. De Cel ontdekt dat de verdwenen taxichauffeur lid is van een islamitische terreurcel. Staat hij op het punt een aanslag te p...

07-10-2012 21:29

Anja

Vermist - Anja

De depressieve Anja verdwijnt uit haar huis. De Cel vermoedt dat de vrouw zelfmoord heeft gepleegd. Maar dan vinden ze aanwijzingen dat Anja op gewelddadige wijze om het leven is gekomen. Wanneer ze ontdekken dat haar man een buitenechtelij...

30-09-2012 21:29

Sara

Vermist - Sara

Sara, een meisje van tien jaar oud, verdwijnt spoorloos op weg naar school. Wanneer haar alleenstaande moeder, een succesvolle zakenvrouw met weinig tijd voor haar kind, melding maakt van de verdwijning, vindt de Cel seksueel getinte foto´s...

23-09-2012 21:30

Weilandboy

Vermist - Weilandboy

In een afgelegen weiland in de buurt van de luchthaven, wordt het lichaam gevonden van een jonge, zwarte man. Is het een verstekeling uit Afrika die uit het vliegtuig is gevallen, of ligt de oplossing minder voor de hand? De Cel Vermiste Pe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vermist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermist bij Vermist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermist. Heb je een uitzending van Vermist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermist gemist

Wanneer de zestienjarige Evi samen met een jongen in een discotheek betrapt wordt door haar ouderwetse vader, loopt ze weg. Niet zo abnormaal voor een puberende tiener, maar Walter Sibelius, teamleider van de Cel Vermiste Personen, neemt het zekere voor het onzekere. Ze starten een onderzoek. Ze ontdekken al snel dat de relatie tussen Evi en haar ouders ernstig verstoord is en dat het leven van Evi gedurende de laatste maanden een bizarre wending heeft genomen: ze is vervreemd van familie en vrienden, is gesignaleerd op seksfeestjes en kreeg dure cadeautjes van een `nieuwe onbekende vriend´. Zit Evi in de prostitutie? Of is haar vader achter het liederlijke dubbelleven van dochterlief gekomen en zijn bij hem de stoppen doorgeslagen?

Uitzending gemist van Vermist? Hier kun je alle uitzendingen van Vermist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 30-12-2012 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!