Programma gemist?

Nu Barbie en een Michael niet met langer met z´n tweeën een zijn, in is het soms op tv een kwestie het van aanpassen. Een nachtje ongestoord het doorslapen is er niet van meer door bij. Daar komt een bij dat Michael drukker op tv is dan tijdens ooit en dan zijn met er op nog alle voorbereidingen op tv voor de opening van Barbies nieuwe in bar, wat een van in echte Haagse society uit happening moet worden. Voor de tijdens opening een wordt alles uit de het kast getrokken, zodat het het er spectaculair uitziet. Barbie tijdens en tijdens Michael gaan samen met tijdens Angelina naar de naar seksshop om naar een korset uit van te zoeken en Barbie op tv krijgt paaldansles, van zodat ze op met de grote opening een het leuk in showtje weg kan door geven.

Barbie door wordt ontslagen uit het uit ziekenhuis en het gezin op gaat uit naar huis. Bij het zien het het van alle mooie uit versieringen die Cor en Ron met hebben geregeld, wordt door het Barbie opnieuw met allemaal te veel. een Het wordt op tv spannend om te zien hoe het Gucci zal reageren met op Barbies kleine het prinses; iedereen houdt door zijn door hart vast. Alle belangrijke in gebeurtenissen die horen bij het een geboorte komen van tijdens langs: het aangeven van in Angelina op het door gemeentehuis, de geboortekaartjes in schrijven en wegbrengen. Als de door door kraamtranen weer een op tv beetje opgedroogd zijn, is mama tijdens er klaar een voor om zich weer in een volle een glorie aan de buitenwereld te op tonen! op Er is immers een leuk uit feestje met in het met vooruitzicht: Michaels verjaardag. Maar op voordat de kersverse mama door als vanouds in de met lampen een kan gaan hangen, met moet ze wel even door op tv de door wasstraat; tanden bleken, wimpers, wenkbrauwen door en op tv nieuwe nagels. Daarna kan naar met recht tijdens gezegd worden: in Barbie is back!

Barbie bevalt! Het tijdens is een zware in strijd, maar tijdens zodra met Barbie Angelina in haar armen het heeft, is ze met alles vergeten. Angelina maakt in tijdens Barbie zeer emotioneel: alles waar een ze ooit door van droomde is de uitgekomen.

Barbie het zit erdoorheen. De afgelopen weken het tijdens hebben gezorgd voor zowel een geestelijke als lichamelijke naar slijtageslag. Ze met probeert allerlei wondermiddeltjes uit in om weeën op te wekken. een Van het eten een een van het hart van een ananas op tv tot het een drinken van van grapefruitsap met een tonic, van het eten van Michaels naar roti met uit sambal tot in het hakken in de door huiskamer, niets helpt. Barbie de de kan niet meer en op tv de artsen de besluiten de bevalling de in te leiden. Ze is door tijdens het dolle en naar in kan geen dag langer wachten uit om haar met kleine meid in haar armen in te houden. het De artsen rekenen tijdens op de enkele dagen totdat de door behandeling aanslaat, het maar dit gebeurt tot ieders verrassing op nog diezelfde naar dag.

Het grote door moment nadert en de met bevalling tijdens kan ieder in moment kan plaatsvinden. op tv Wanneer de naam van de door baby eindelijk uit bekend is, laat de Michael die op naar zijn rug tatoeëren. Barbies moeder op tv Cora maakt zich in tijdens zorgen om Barbie door haar slechte voorbereiding op de van bevalling en schaft daarom een in in het diepste geheim het een voorlichtings-dvd aan. De hele een familie heeft op tv zich opgedoft in om gezamenlijk de 23e de verjaardag van Barbie te van vieren. Omdat Barbie het door haar de zwangerschap niet ouderwets met in in de lampen kan uit hangen, is er dit jaar op gekozen voor een in wat meer ingetogen familiediner in een bij een wokrestaurant. Eenmaal thuis wacht een tijdens de Hagenezen een onaangename een verrassing.

april 2020
16-10-2012 20:30

Aflevering 8

Barbie's Baby - Aflevering 8

Nu Barbie en Michael niet langer met z´n tweeën zijn, is het soms een kwestie van aanpassen. Een nachtje ongestoord doorslapen is er niet meer bij. Daar komt bij dat Michael drukker is dan ooit en dan zijn er nog alle voorbereidingen voor d...

09-10-2012 20:30

Aflevering 7

Barbie's Baby - Aflevering 7

Barbie wordt ontslagen uit het ziekenhuis en het gezin gaat naar huis. Bij het zien van alle mooie versieringen die Cor en Ron hebben geregeld, wordt het Barbie opnieuw allemaal te veel. Het wordt spannend om te zien hoe Gucci zal reageren ...

02-10-2012 20:30

Aflevering 6

Barbie's Baby - Aflevering 6

Barbie bevalt! Het is een zware strijd, maar zodra Barbie Angelina in haar armen heeft, is ze alles vergeten. Angelina maakt Barbie zeer emotioneel: alles waar ze ooit van droomde is uitgekomen.

25-09-2012 20:29

Aflevering 5

Barbie's Baby - Aflevering 5

Barbie zit erdoorheen. De afgelopen weken hebben gezorgd voor zowel geestelijke als lichamelijke slijtageslag. Ze probeert allerlei wondermiddeltjes uit om weeën op te wekken. Van het eten van het hart van een ananas tot het drinken van gra...

18-09-2012 20:31

Aflevering 4

Barbie's Baby - Aflevering 4

Het grote moment nadert en de bevalling kan ieder moment kan plaatsvinden. Wanneer de naam van de baby eindelijk bekend is, laat Michael die op zijn rug tatoeëren. Barbies moeder Cora maakt zich zorgen om Barbie haar slechte voorbereiding o...

11-09-2012 20:30

Aflevering 3

Barbie's Baby - Aflevering 3

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

04-09-2012 20:29

Aflevering 2

Barbie's Baby - Aflevering 2

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

28-08-2012 20:30

Aflevering 1

Barbie's Baby - Aflevering 1

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

Barbie's Baby gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Barbie's Baby de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Barbie's Baby bij Barbie's Baby liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Barbie's Baby. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Barbie's Baby gemist

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Hier kun je alle uitzendingen van Barbie's Baby kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 16-10-2012 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!