Programma gemist?

Nu Barbie naar en een Michael niet langer het met z´n tweeën een zijn, is het tijdens soms een kwestie van aanpassen. Een de de nachtje ongestoord doorslapen is er niet op op meer bij. Daar komt uit bij dat met Michael drukker is dan ooit op tv en dan het zijn er nog alle voorbereidingen een voor de op tv opening met van Barbies nieuwe bar, het wat een echte Haagse met society happening moet met worden. naar Voor de opening wordt het alles uit de naar kast getrokken, het zodat het er spectaculair van uitziet. Barbie de en Michael gaan samen uit met Angelina naar uit de seksshop op om een korset uit te zoeken tijdens op en Barbie krijgt de paaldansles, zodat ze op de op tv grote opening de een leuk showtje weg kan een de geven.

Barbie tijdens wordt ontslagen uit naar het ziekenhuis met en het gezin gaat naar huis. een Bij het op zien van alle mooie een versieringen die Cor uit en Ron hebben een geregeld, wordt het het Barbie opnieuw allemaal op tv naar te veel. Het van wordt spannend om te zien door hoe Gucci zal reageren het op Barbies kleine met prinses; iedereen tijdens houdt zijn hart op vast. het Alle belangrijke gebeurtenissen die op horen bij een geboorte komen in op tv langs: het aangeven van Angelina op op het het gemeentehuis, de met geboortekaartjes schrijven en op tv wegbrengen. Als de kraamtranen weer een in beetje opgedroogd op zijn, van is mama er klaar voor om door zich weer in een door volle glorie aan met de buitenwereld te tonen! van Er is immers een van leuk van feestje in het vooruitzicht: Michaels verjaardag. het Maar voordat de de de kersverse mama als vanouds in uit de lampen van kan gaan hangen, moet ze met naar wel even door van de wasstraat; tanden bleken, wimpers, wenkbrauwen tijdens door en nieuwe nagels. Daarna kan met van recht gezegd worden: op Barbie met is back!

Barbie bevalt! op tv Het is een het zware het strijd, maar zodra Barbie een Angelina in haar van armen heeft, is in ze alles vergeten. Angelina met maakt Barbie naar zeer emotioneel: alles waar ze met ooit van droomde uit uit is uitgekomen.

Barbie door zit erdoorheen. De uit afgelopen weken de hebben gezorgd voor in zowel geestelijke als lichamelijke op slijtageslag. Ze een probeert allerlei wondermiddeltjes uit tijdens om weeën op te wekken. het Van de het eten van het hart uit van het een ananas tot het de drinken van grapefruitsap uit met tonic, van het het eten in van Michaels roti tijdens met sambal door tot het hakken in de huiskamer, van naar niets helpt. Barbie kan niet meer op tv en de op artsen besluiten de bevalling op in de te leiden. Ze is door een het dolle uit en uit kan geen dag met langer wachten om met haar kleine meid in haar een armen te houden. De uit artsen rekenen op naar enkele in dagen totdat de behandeling aanslaat, in maar dit gebeurt in tot ieders verrassing door nog met diezelfde dag.

Het grote de moment nadert en de uit bevalling kan op tv ieder moment kan plaatsvinden. het op tv Wanneer de naam van de baby op eindelijk uit bekend is, laat Michael die door op zijn op tv rug tatoeëren. Barbies moeder tijdens een Cora maakt zich zorgen om in Barbie haar slechte voorbereiding naar een op de bevalling en schaft daarom door op in het diepste geheim het een voorlichtings-dvd de aan. De hele familie heeft de zich opgedoft om het gezamenlijk de 23e verjaardag uit van Barbie te een vieren. Omdat Barbie een door haar van zwangerschap niet ouderwets in met tijdens de lampen kan hangen, in is er tijdens dit jaar gekozen tijdens voor een wat meer ingetogen het familiediner bij een wokrestaurant. de op tv Eenmaal thuis wacht met de Hagenezen een onaangename met verrassing.

augustus 2021
16-10-2012 20:30

Aflevering 8

Barbie's Baby - Aflevering 8

Nu Barbie en Michael niet langer met z´n tweeën zijn, is het soms een kwestie van aanpassen. Een nachtje ongestoord doorslapen is er niet meer bij. Daar komt bij dat Michael drukker is dan ooit en dan zijn er nog alle voorbereidingen voor d...

09-10-2012 20:30

Aflevering 7

Barbie's Baby - Aflevering 7

Barbie wordt ontslagen uit het ziekenhuis en het gezin gaat naar huis. Bij het zien van alle mooie versieringen die Cor en Ron hebben geregeld, wordt het Barbie opnieuw allemaal te veel. Het wordt spannend om te zien hoe Gucci zal reageren ...

02-10-2012 20:30

Aflevering 6

Barbie's Baby - Aflevering 6

Barbie bevalt! Het is een zware strijd, maar zodra Barbie Angelina in haar armen heeft, is ze alles vergeten. Angelina maakt Barbie zeer emotioneel: alles waar ze ooit van droomde is uitgekomen.

25-09-2012 20:29

Aflevering 5

Barbie's Baby - Aflevering 5

Barbie zit erdoorheen. De afgelopen weken hebben gezorgd voor zowel geestelijke als lichamelijke slijtageslag. Ze probeert allerlei wondermiddeltjes uit om weeën op te wekken. Van het eten van het hart van een ananas tot het drinken van gra...

18-09-2012 20:31

Aflevering 4

Barbie's Baby - Aflevering 4

Het grote moment nadert en de bevalling kan ieder moment kan plaatsvinden. Wanneer de naam van de baby eindelijk bekend is, laat Michael die op zijn rug tatoeëren. Barbies moeder Cora maakt zich zorgen om Barbie haar slechte voorbereiding o...

11-09-2012 20:30

Aflevering 3

Barbie's Baby - Aflevering 3

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

04-09-2012 20:29

Aflevering 2

Barbie's Baby - Aflevering 2

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

28-08-2012 20:30

Aflevering 1

Barbie's Baby - Aflevering 1

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

Barbie's Baby gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Barbie's Baby de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Barbie's Baby bij Barbie's Baby liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Barbie's Baby. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Barbie's Baby gemist

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Hier kun je alle uitzendingen van Barbie's Baby kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 16-10-2012 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!