Programma gemist?

Nu door Barbie en in Michael niet langer met op tv z´n tweeën van zijn, is het soms een naar kwestie uit van aanpassen. Een nachtje het ongestoord doorslapen is er uit niet meer een bij. Daar komt bij van dat Michael in drukker is in dan ooit en dan door zijn er nog een alle voorbereidingen van voor de opening van Barbies het nieuwe bar, een wat een echte Haagse tijdens society happening de moet worden. Voor de met opening wordt alles uit van de het kast getrokken, het zodat het er spectaculair op uitziet. Barbie en op Michael gaan samen met door Angelina naar de seksshop naar om een korset tijdens uit te zoeken een en Barbie met krijgt paaldansles, op tv zodat ze uit op de grote opening met een leuk showtje weg kan tijdens op geven.

Barbie wordt op tv ontslagen uit het het ziekenhuis en het op tv gezin door gaat naar huis. Bij het zien door van alle mooie tijdens versieringen naar die Cor en Ron door hebben geregeld, wordt met het Barbie opnieuw allemaal van te veel. het Het wordt spannend om uit op te zien hoe Gucci zal van reageren op Barbies kleine de prinses; iedereen op tv houdt zijn hart in vast. Alle de belangrijke gebeurtenissen die horen bij een een tijdens geboorte komen door langs: het aangeven van Angelina uit op het van gemeentehuis, de geboortekaartjes schrijven en uit wegbrengen. Als op tv de kraamtranen weer van een beetje het opgedroogd zijn, het is mama er klaar naar voor om zich door weer in volle tijdens glorie aan naar de buitenwereld te tonen! Er tijdens is immers een leuk op tv feestje in het met vooruitzicht: Michaels verjaardag. uit Maar voordat de op tv op kersverse mama als vanouds een in de lampen kan in gaan hangen, van moet ze wel even door tijdens een de wasstraat; tanden bleken, naar wimpers, wenkbrauwen en nieuwe op tv nagels. Daarna kan met op tv op recht gezegd worden: Barbie is naar back!

Barbie tijdens bevalt! Het is in een zware strijd, maar zodra op tv Barbie in Angelina in naar haar armen heeft, is ze alles het op vergeten. Angelina maakt Barbie zeer op emotioneel: met alles waar ze ooit van droomde op tv is van uitgekomen.

Barbie zit erdoorheen. door De afgelopen weken uit tijdens hebben gezorgd voor zowel op tv geestelijke als lichamelijke slijtageslag. Ze op tv probeert door allerlei wondermiddeltjes uit om het weeën op te in wekken. Van op het eten van het hart op tv van een uit ananas tot het het drinken van grapefruitsap met de tonic, van het in eten van het Michaels van roti met sambal tot het hakken op tv in de van huiskamer, niets helpt. in Barbie kan niet meer de en de naar artsen besluiten de bevalling het in tijdens te leiden. Ze uit is door het dolle met en kan geen tijdens dag langer het wachten om haar de kleine meid in in haar armen te naar houden. De artsen rekenen de op op enkele dagen totdat de behandeling aanslaat, met maar op tv dit gebeurt tot ieders verrassing tijdens nog op diezelfde dag.

Het in grote moment nadert en de tijdens de bevalling kan ieder naar moment kan plaatsvinden. Wanneer de in naam op van de baby eindelijk uit bekend is, laat Michael in die op zijn in rug tatoeëren. van Barbies moeder Cora naar maakt zich uit zorgen om Barbie haar slechte met voorbereiding tijdens op de bevalling en schaft door daarom in op het diepste geheim een voorlichtings-dvd op aan. in De hele familie heeft zich met naar opgedoft om gezamenlijk de uit 23e verjaardag van Barbie te van vieren. Omdat Barbie een door haar een zwangerschap niet ouderwets op tv in de lampen kan van hangen, is een er dit jaar gekozen tijdens met voor een wat meer ingetogen in familiediner op bij een wokrestaurant. Eenmaal thuis wacht van de Hagenezen op een onaangename naar verrassing.

april 2021
16-10-2012 20:30

Aflevering 8

Barbie's Baby - Aflevering 8

Nu Barbie en Michael niet langer met z´n tweeën zijn, is het soms een kwestie van aanpassen. Een nachtje ongestoord doorslapen is er niet meer bij. Daar komt bij dat Michael drukker is dan ooit en dan zijn er nog alle voorbereidingen voor d...

09-10-2012 20:30

Aflevering 7

Barbie's Baby - Aflevering 7

Barbie wordt ontslagen uit het ziekenhuis en het gezin gaat naar huis. Bij het zien van alle mooie versieringen die Cor en Ron hebben geregeld, wordt het Barbie opnieuw allemaal te veel. Het wordt spannend om te zien hoe Gucci zal reageren ...

02-10-2012 20:30

Aflevering 6

Barbie's Baby - Aflevering 6

Barbie bevalt! Het is een zware strijd, maar zodra Barbie Angelina in haar armen heeft, is ze alles vergeten. Angelina maakt Barbie zeer emotioneel: alles waar ze ooit van droomde is uitgekomen.

25-09-2012 20:29

Aflevering 5

Barbie's Baby - Aflevering 5

Barbie zit erdoorheen. De afgelopen weken hebben gezorgd voor zowel geestelijke als lichamelijke slijtageslag. Ze probeert allerlei wondermiddeltjes uit om weeën op te wekken. Van het eten van het hart van een ananas tot het drinken van gra...

18-09-2012 20:31

Aflevering 4

Barbie's Baby - Aflevering 4

Het grote moment nadert en de bevalling kan ieder moment kan plaatsvinden. Wanneer de naam van de baby eindelijk bekend is, laat Michael die op zijn rug tatoeëren. Barbies moeder Cora maakt zich zorgen om Barbie haar slechte voorbereiding o...

11-09-2012 20:30

Aflevering 3

Barbie's Baby - Aflevering 3

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

04-09-2012 20:29

Aflevering 2

Barbie's Baby - Aflevering 2

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

28-08-2012 20:30

Aflevering 1

Barbie's Baby - Aflevering 1

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

Barbie's Baby gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Barbie's Baby de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Barbie's Baby bij Barbie's Baby liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Barbie's Baby. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Barbie's Baby gemist

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Hier kun je alle uitzendingen van Barbie's Baby kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 16-10-2012 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!