Programma gemist?

Nu een Barbie en Michael op niet langer met z´n op tv tweeën zijn, is het op tv soms een kwestie van van aanpassen. Een tijdens nachtje ongestoord de doorslapen is er naar niet op tv meer bij. Daar komt bij dat uit Michael drukker in is dan ooit en door dan door zijn er op tv nog alle voorbereidingen voor de opening met van Barbies nieuwe op tv bar, wat tijdens een echte Haagse in society happening moet van worden. Voor de de opening wordt alles uit uit de kast getrokken, uit zodat het het er spectaculair uitziet. van Barbie op en Michael gaan samen met in Angelina op tv naar de seksshop om een op tv korset uit te in zoeken en van Barbie krijgt op paaldansles, zodat ze door op de grote opening door een leuk showtje weg kan het door geven.

Barbie in wordt ontslagen uit het ziekenhuis op tv naar en het gezin gaat naar huis. van Bij in het zien van alle de mooie op versieringen die Cor en Ron in hebben geregeld, wordt een het Barbie uit opnieuw allemaal te veel. Het met met wordt spannend om te zien hoe naar tijdens Gucci zal reageren op Barbies op kleine prinses; iedereen op tv houdt zijn in hart vast. Alle van belangrijke gebeurtenissen die horen bij een een geboorte komen de in langs: het aangeven van Angelina op tv op door het gemeentehuis, de geboortekaartjes schrijven en tijdens wegbrengen. tijdens Als de kraamtranen weer de een beetje opgedroogd naar zijn, is op tv mama er in klaar voor om zich naar weer in volle glorie van aan de tijdens buitenwereld te tonen! Er tijdens is immers een leuk met feestje naar in het vooruitzicht: Michaels met verjaardag. Maar een voordat de kersverse mama de als het vanouds in de lampen naar kan gaan hangen, moet van ze wel even uit door de wasstraat; uit tanden bleken, wimpers, naar wenkbrauwen en van nieuwe nagels. Daarna kan met de recht gezegd worden: van Barbie op is back!

Barbie bevalt! Het uit is tijdens een zware strijd, het maar zodra in Barbie Angelina in haar op armen heeft, is ze op alles vergeten. Angelina maakt tijdens Barbie in zeer emotioneel: alles waar de ze ooit van van droomde is naar uitgekomen.

Barbie zit de erdoorheen. De afgelopen weken het hebben gezorgd voor met zowel door geestelijke als lichamelijke door slijtageslag. Ze tijdens probeert allerlei wondermiddeltjes uit op om weeën op te wekken. uit Van door het eten van door het hart van van een ananas tot het het drinken van grapefruitsap op tv met tonic, van het een eten de van Michaels roti met op sambal tot het tijdens hakken de in de huiskamer, in niets helpt. Barbie kan in niet meer en de met artsen besluiten van de bevalling in te leiden. in in Ze is door het op tv dolle en kan op geen dag langer wachten uit om haar met kleine meid in haar armen het te naar houden. De op artsen rekenen op op tv enkele dagen totdat tijdens de behandeling aanslaat, maar dit op gebeurt tot ieders verrassing het nog diezelfde met dag.

Het grote moment op nadert en op tv de bevalling kan ieder naar moment kan plaatsvinden. uit Wanneer de op naam van de met baby naar eindelijk bekend is, laat Michael met die op zijn rug door tatoeëren. de Barbies moeder Cora tijdens maakt zich zorgen om Barbie een haar de slechte voorbereiding op op de bevalling en van schaft daarom uit in het diepste geheim een voorlichtings-dvd tijdens aan. De hele op familie heeft door zich opgedoft om gezamenlijk een de 23e de verjaardag van Barbie te op tv de vieren. Omdat Barbie van door haar zwangerschap naar niet ouderwets in de lampen in kan door hangen, is er dit jaar gekozen de voor een wat van meer in ingetogen familiediner bij een wokrestaurant. van Eenmaal thuis wacht het de Hagenezen een naar in onaangename verrassing.

november 2020
16-10-2012 20:30

Aflevering 8

Barbie's Baby - Aflevering 8

Nu Barbie en Michael niet langer met z´n tweeën zijn, is het soms een kwestie van aanpassen. Een nachtje ongestoord doorslapen is er niet meer bij. Daar komt bij dat Michael drukker is dan ooit en dan zijn er nog alle voorbereidingen voor d...

09-10-2012 20:30

Aflevering 7

Barbie's Baby - Aflevering 7

Barbie wordt ontslagen uit het ziekenhuis en het gezin gaat naar huis. Bij het zien van alle mooie versieringen die Cor en Ron hebben geregeld, wordt het Barbie opnieuw allemaal te veel. Het wordt spannend om te zien hoe Gucci zal reageren ...

02-10-2012 20:30

Aflevering 6

Barbie's Baby - Aflevering 6

Barbie bevalt! Het is een zware strijd, maar zodra Barbie Angelina in haar armen heeft, is ze alles vergeten. Angelina maakt Barbie zeer emotioneel: alles waar ze ooit van droomde is uitgekomen.

25-09-2012 20:29

Aflevering 5

Barbie's Baby - Aflevering 5

Barbie zit erdoorheen. De afgelopen weken hebben gezorgd voor zowel geestelijke als lichamelijke slijtageslag. Ze probeert allerlei wondermiddeltjes uit om weeën op te wekken. Van het eten van het hart van een ananas tot het drinken van gra...

18-09-2012 20:31

Aflevering 4

Barbie's Baby - Aflevering 4

Het grote moment nadert en de bevalling kan ieder moment kan plaatsvinden. Wanneer de naam van de baby eindelijk bekend is, laat Michael die op zijn rug tatoeëren. Barbies moeder Cora maakt zich zorgen om Barbie haar slechte voorbereiding o...

11-09-2012 20:30

Aflevering 3

Barbie's Baby - Aflevering 3

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

04-09-2012 20:29

Aflevering 2

Barbie's Baby - Aflevering 2

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

28-08-2012 20:30

Aflevering 1

Barbie's Baby - Aflevering 1

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

Barbie's Baby gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Barbie's Baby de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Barbie's Baby bij Barbie's Baby liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Barbie's Baby. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Barbie's Baby gemist

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Hier kun je alle uitzendingen van Barbie's Baby kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 16-10-2012 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!