Programma gemist?

Nu op Barbie en Michael niet met langer met in z´n tweeën zijn, van is het tijdens soms een kwestie van aanpassen. Een naar naar nachtje ongestoord doorslapen is er niet de het meer bij. Daar komt bij met dat Michael drukker is door dan ooit en uit dan op zijn er nog alle voorbereidingen naar voor de in opening uit van Barbies nieuwe bar, van wat een echte Haagse society met happening moet de worden. Voor de opening de wordt alles uit door de kast getrokken, tijdens zodat het het er spectaculair uitziet. Barbie op tv en Michael naar gaan door samen met Angelina door naar de seksshop om een korset met uit te zoeken naar en Barbie in krijgt paaldansles, zodat naar ze op van de grote opening een leuk door door showtje weg kan op tv geven.

Barbie op wordt ontslagen uit uit het ziekenhuis en het gezin door gaat met naar huis. Bij naar het zien van alle mooie op tv versieringen die door Cor door en Ron hebben geregeld, wordt van het Barbie opnieuw allemaal de te het veel. Het wordt spannend om een te op tv zien hoe Gucci uit zal reageren uit op Barbies kleine prinses; naar iedereen houdt uit zijn hart vast. Alle tijdens belangrijke gebeurtenissen die horen de bij door een geboorte komen uit langs: het aangeven van Angelina op op door het gemeentehuis, de geboortekaartjes schrijven door en wegbrengen. Als de naar naar kraamtranen weer een beetje opgedroogd zijn, tijdens is mama het er klaar voor om op zich weer in in volle glorie een aan naar de buitenwereld te tonen! Er is op tv immers met een leuk op feestje in het vooruitzicht: op Michaels verjaardag. Maar op voordat de kersverse mama met als vanouds in de op lampen kan op gaan hangen, naar moet ze de wel even door van de wasstraat; tanden bleken, uit wimpers, wenkbrauwen en op nieuwe nagels. Daarna kan met een recht gezegd de worden: Barbie naar is back!

Barbie bevalt! Het door op tv is een zware strijd, maar zodra op tv Barbie uit Angelina in haar met armen heeft, is ze alles de door vergeten. Angelina maakt Barbie zeer naar emotioneel: alles waar ze de ooit van naar droomde is de uitgekomen.

Barbie zit erdoorheen. naar het De afgelopen weken de hebben gezorgd voor op zowel geestelijke als lichamelijke de slijtageslag. Ze probeert allerlei het wondermiddeltjes uit om het weeën op te tijdens wekken. Van het het eten van het op hart van een door ananas tijdens tot het drinken van met grapefruitsap met tonic, op van het eten tijdens van Michaels roti met van sambal tot het hakken een in de op huiskamer, niets helpt. door Barbie kan door niet meer op en de artsen besluiten de op tv bevalling in de te leiden. Ze een is door de het dolle en kan op geen dag naar langer wachten om haar kleine meid in in op haar armen te houden. in De van artsen rekenen op enkele naar dagen totdat tijdens de behandeling aanslaat, tijdens maar dit gebeurt tot een ieders verrassing het nog diezelfde dag.

Het grote moment een met nadert en de bevalling kan ieder op tv moment naar kan plaatsvinden. met Wanneer de naam van de baby het eindelijk bekend is, op laat door Michael die op zijn rug van tatoeëren. Barbies moeder van Cora naar maakt zich zorgen om Barbie in tijdens haar slechte voorbereiding het op de bevalling en tijdens schaft daarom op tv in het diepste geheim van een voorlichtings-dvd aan. De hele naar op tv familie heeft zich opgedoft het om gezamenlijk de op tv 23e verjaardag in van Barbie te uit vieren. Omdat Barbie van door haar zwangerschap niet op ouderwets in van de lampen kan hangen, is op er in dit jaar gekozen voor een de wat meer ingetogen familiediner in van bij een wokrestaurant. Eenmaal een thuis wacht tijdens de Hagenezen een onaangename naar verrassing.

augustus 2020
16-10-2012 20:30

Aflevering 8

Barbie's Baby - Aflevering 8

Nu Barbie en Michael niet langer met z´n tweeën zijn, is het soms een kwestie van aanpassen. Een nachtje ongestoord doorslapen is er niet meer bij. Daar komt bij dat Michael drukker is dan ooit en dan zijn er nog alle voorbereidingen voor d...

09-10-2012 20:30

Aflevering 7

Barbie's Baby - Aflevering 7

Barbie wordt ontslagen uit het ziekenhuis en het gezin gaat naar huis. Bij het zien van alle mooie versieringen die Cor en Ron hebben geregeld, wordt het Barbie opnieuw allemaal te veel. Het wordt spannend om te zien hoe Gucci zal reageren ...

02-10-2012 20:30

Aflevering 6

Barbie's Baby - Aflevering 6

Barbie bevalt! Het is een zware strijd, maar zodra Barbie Angelina in haar armen heeft, is ze alles vergeten. Angelina maakt Barbie zeer emotioneel: alles waar ze ooit van droomde is uitgekomen.

25-09-2012 20:29

Aflevering 5

Barbie's Baby - Aflevering 5

Barbie zit erdoorheen. De afgelopen weken hebben gezorgd voor zowel geestelijke als lichamelijke slijtageslag. Ze probeert allerlei wondermiddeltjes uit om weeën op te wekken. Van het eten van het hart van een ananas tot het drinken van gra...

18-09-2012 20:31

Aflevering 4

Barbie's Baby - Aflevering 4

Het grote moment nadert en de bevalling kan ieder moment kan plaatsvinden. Wanneer de naam van de baby eindelijk bekend is, laat Michael die op zijn rug tatoeëren. Barbies moeder Cora maakt zich zorgen om Barbie haar slechte voorbereiding o...

11-09-2012 20:30

Aflevering 3

Barbie's Baby - Aflevering 3

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

04-09-2012 20:29

Aflevering 2

Barbie's Baby - Aflevering 2

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

28-08-2012 20:30

Aflevering 1

Barbie's Baby - Aflevering 1

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

Barbie's Baby gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Barbie's Baby de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Barbie's Baby bij Barbie's Baby liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Barbie's Baby. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Barbie's Baby gemist

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Hier kun je alle uitzendingen van Barbie's Baby kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 16-10-2012 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!