Programma gemist?

Nu Barbie met en Michael een niet langer door met z´n tweeën zijn, is van het soms een tijdens kwestie met van aanpassen. Een op tv nachtje ongestoord doorslapen is het er niet meer op bij. Daar komt bij in dat Michael drukker is door dan op tv ooit en tijdens dan zijn er nog alle voorbereidingen met voor een de opening van het Barbies nieuwe bar, naar wat een echte Haagse op society de happening moet worden. door Voor de opening wordt alles uit op de het kast getrokken, zodat naar het er spectaculair uitziet. Barbie op tv en een Michael gaan samen een met Angelina naar naar de seksshop om een korset naar uit tijdens te zoeken en Barbie krijgt uit een paaldansles, zodat ze op een de grote de opening een leuk showtje weg kan tijdens uit geven.

Barbie uit wordt ontslagen uit het door ziekenhuis en het gezin uit het gaat naar huis. Bij het naar zien van het alle mooie versieringen die Cor een de en Ron hebben geregeld, van wordt het Barbie opnieuw allemaal op tv te veel. Het van wordt spannend om van te zien van hoe Gucci met zal reageren op Barbies op tv kleine in prinses; iedereen houdt door zijn hart vast. Alle tijdens belangrijke gebeurtenissen die horen het bij een een geboorte komen langs: een het aangeven in van Angelina op het gemeentehuis, de uit van geboortekaartjes schrijven en wegbrengen. het Als de van kraamtranen weer een beetje opgedroogd in zijn, is mama de er klaar uit voor om zich weer in door door volle glorie aan de buitenwereld te van tonen! Er uit is immers met een leuk feestje in het door met vooruitzicht: Michaels verjaardag. Maar voordat de op kersverse mama in als vanouds in de naar lampen van kan gaan hangen, moet tijdens ze met wel even door de wasstraat; in tanden bleken, wimpers, wenkbrauwen van en tijdens nieuwe nagels. met Daarna kan met recht gezegd worden: met in Barbie is back!

Barbie een bevalt! Het is een van zware strijd, maar zodra naar Barbie Angelina in met van haar armen heeft, het is ze alles vergeten. de Angelina maakt in Barbie zeer emotioneel: alles waar met ze ooit van droomde op tv is van uitgekomen.

Barbie uit zit erdoorheen. De afgelopen de weken hebben gezorgd voor een zowel geestelijke als op lichamelijke van slijtageslag. Ze een probeert allerlei wondermiddeltjes uit om weeën tijdens op te naar wekken. Van de het eten van het door hart van een ananas tijdens tot het tijdens drinken door van grapefruitsap met tonic, op van het eten een van Michaels roti met het sambal tot het hakken door een in de huiskamer, niets helpt. in Barbie kan niet uit meer uit en de artsen besluiten de bevalling met in naar te leiden. Ze is door het het dolle naar en kan geen dag een langer wachten een om haar op kleine meid in haar de armen te van houden. De artsen naar rekenen op enkele door dagen totdat de naar behandeling aanslaat, maar dit gebeurt uit tot op tv ieders verrassing nog het diezelfde dag.

Het grote het moment nadert en van de tijdens bevalling kan ieder moment op tv kan plaatsvinden. een Wanneer de naam van op de baby eindelijk de bekend is, laat Michael die de op zijn rug op tatoeëren. de Barbies moeder Cora in maakt zich zorgen om Barbie op tv haar een slechte voorbereiding op de bevalling het en schaft een daarom in uit het diepste geheim door een voorlichtings-dvd aan. De hele tijdens familie van heeft zich opgedoft om gezamenlijk met de 23e verjaardag op van Barbie te van vieren. Omdat Barbie een door haar op tv zwangerschap niet naar ouderwets in de met lampen kan van hangen, is er dit jaar gekozen naar van voor een wat door meer ingetogen familiediner op tv bij een wokrestaurant. Eenmaal thuis wacht het de Hagenezen op tv een onaangename op tv verrassing.

oktober 2019
16-10-2012 20:30

Aflevering 8

Barbie's Baby - Aflevering 8

Nu Barbie en Michael niet langer met z´n tweeën zijn, is het soms een kwestie van aanpassen. Een nachtje ongestoord doorslapen is er niet meer bij. Daar komt bij dat Michael drukker is dan ooit en dan zijn er nog alle voorbereidingen voor d...

09-10-2012 20:30

Aflevering 7

Barbie's Baby - Aflevering 7

Barbie wordt ontslagen uit het ziekenhuis en het gezin gaat naar huis. Bij het zien van alle mooie versieringen die Cor en Ron hebben geregeld, wordt het Barbie opnieuw allemaal te veel. Het wordt spannend om te zien hoe Gucci zal reageren ...

02-10-2012 20:30

Aflevering 6

Barbie's Baby - Aflevering 6

Barbie bevalt! Het is een zware strijd, maar zodra Barbie Angelina in haar armen heeft, is ze alles vergeten. Angelina maakt Barbie zeer emotioneel: alles waar ze ooit van droomde is uitgekomen.

25-09-2012 20:29

Aflevering 5

Barbie's Baby - Aflevering 5

Barbie zit erdoorheen. De afgelopen weken hebben gezorgd voor zowel geestelijke als lichamelijke slijtageslag. Ze probeert allerlei wondermiddeltjes uit om weeën op te wekken. Van het eten van het hart van een ananas tot het drinken van gra...

18-09-2012 20:31

Aflevering 4

Barbie's Baby - Aflevering 4

Het grote moment nadert en de bevalling kan ieder moment kan plaatsvinden. Wanneer de naam van de baby eindelijk bekend is, laat Michael die op zijn rug tatoeëren. Barbies moeder Cora maakt zich zorgen om Barbie haar slechte voorbereiding o...

11-09-2012 20:30

Aflevering 3

Barbie's Baby - Aflevering 3

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

04-09-2012 20:29

Aflevering 2

Barbie's Baby - Aflevering 2

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

28-08-2012 20:30

Aflevering 1

Barbie's Baby - Aflevering 1

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

Barbie's Baby gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Barbie's Baby de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Barbie's Baby bij Barbie's Baby liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Barbie's Baby. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Barbie's Baby gemist

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Hier kun je alle uitzendingen van Barbie's Baby kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 16-10-2012 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!