Programma gemist?

Nu in Barbie en Michael in niet langer met z´n met tweeën zijn, de is het soms een kwestie naar uit van aanpassen. Een van nachtje ongestoord doorslapen de is er niet meer bij. Daar het komt bij op dat Michael op drukker is dan het ooit en dan zijn uit er nog alle voorbereidingen door voor naar de opening van van Barbies nieuwe het bar, wat een echte Haagse door society de happening moet worden. in Voor de opening het wordt alles uit de met kast getrokken, zodat naar het er spectaculair uitziet. Barbie in en Michael gaan de samen door met Angelina naar naar de seksshop om uit een korset uit te met zoeken en met Barbie krijgt in paaldansles, zodat ze in op de grote uit opening een leuk showtje met weg kan tijdens geven.

Barbie wordt ontslagen door op tv uit het ziekenhuis en het gezin naar tijdens gaat naar huis. Bij het door zien tijdens van alle mooie versieringen die tijdens Cor en Ron hebben tijdens de geregeld, wordt het Barbie van opnieuw allemaal te veel. de Het in wordt spannend om te zien hoe naar Gucci zal reageren de uit op Barbies kleine prinses; iedereen houdt op tv van zijn hart vast. Alle belangrijke gebeurtenissen op die horen bij het een geboorte een komen langs: het de aangeven van Angelina het op een het gemeentehuis, de in geboortekaartjes schrijven en wegbrengen. Als de van kraamtranen weer een het beetje door opgedroogd zijn, is op mama er klaar voor in om zich weer in op tv volle glorie aan met de uit buitenwereld te tonen! Er is van door immers een leuk feestje in het tijdens vooruitzicht: tijdens Michaels verjaardag. Maar voordat de de kersverse mama als het vanouds door in de lampen kan in gaan hangen, moet in ze het wel even door de wasstraat; tanden met bleken, wimpers, tijdens wenkbrauwen en nieuwe nagels. naar Daarna kan het met recht gezegd worden: met Barbie is door back!

Barbie bevalt! de Het is een zware in strijd, maar met zodra Barbie Angelina door in haar de armen heeft, is uit ze alles vergeten. Angelina maakt uit Barbie uit zeer emotioneel: alles waar een ze ooit van droomde op is van uitgekomen.

Barbie zit het erdoorheen. De afgelopen tijdens weken hebben naar gezorgd voor zowel de geestelijke als lichamelijke slijtageslag. naar Ze probeert allerlei met wondermiddeltjes tijdens uit om weeën op te wekken. op Van uit het eten van het in hart van een ananas op tv tot het drinken de in van grapefruitsap met op tonic, van het met eten van Michaels naar roti met sambal tot het de hakken in de huiskamer, uit niets helpt. Barbie uit op tv kan niet meer en op de artsen van besluiten de bevalling in op te leiden. Ze is door door het door dolle en kan geen dag op langer wachten uit om haar kleine een meid in op haar armen te van houden. De een artsen rekenen op enkele dagen totdat tijdens de behandeling aanslaat, het maar de dit gebeurt tot ieders op tv verrassing tijdens nog diezelfde dag.

Het in grote moment nadert en op de bevalling kan ieder door moment kan plaatsvinden. het Wanneer door de naam het van de baby het eindelijk bekend is, de laat Michael die tijdens op zijn rug tatoeëren. van Barbies moeder tijdens Cora maakt zich zorgen om Barbie een haar slechte tijdens voorbereiding door op de bevalling en schaft daarom een in het diepste naar geheim een voorlichtings-dvd op tv aan. De naar hele familie de heeft zich opgedoft tijdens om gezamenlijk van de 23e verjaardag op tv van Barbie te vieren. Omdat de Barbie door haar op tv zwangerschap niet ouderwets in op tv de lampen door kan hangen, tijdens is er dit jaar gekozen in voor een op wat meer ingetogen familiediner door de bij een wokrestaurant. Eenmaal met thuis wacht de Hagenezen een op onaangename een verrassing.

augustus 2021
16-10-2012 20:30

Aflevering 8

Barbie's Baby - Aflevering 8

Nu Barbie en Michael niet langer met z´n tweeën zijn, is het soms een kwestie van aanpassen. Een nachtje ongestoord doorslapen is er niet meer bij. Daar komt bij dat Michael drukker is dan ooit en dan zijn er nog alle voorbereidingen voor d...

09-10-2012 20:30

Aflevering 7

Barbie's Baby - Aflevering 7

Barbie wordt ontslagen uit het ziekenhuis en het gezin gaat naar huis. Bij het zien van alle mooie versieringen die Cor en Ron hebben geregeld, wordt het Barbie opnieuw allemaal te veel. Het wordt spannend om te zien hoe Gucci zal reageren ...

02-10-2012 20:30

Aflevering 6

Barbie's Baby - Aflevering 6

Barbie bevalt! Het is een zware strijd, maar zodra Barbie Angelina in haar armen heeft, is ze alles vergeten. Angelina maakt Barbie zeer emotioneel: alles waar ze ooit van droomde is uitgekomen.

25-09-2012 20:29

Aflevering 5

Barbie's Baby - Aflevering 5

Barbie zit erdoorheen. De afgelopen weken hebben gezorgd voor zowel geestelijke als lichamelijke slijtageslag. Ze probeert allerlei wondermiddeltjes uit om weeën op te wekken. Van het eten van het hart van een ananas tot het drinken van gra...

18-09-2012 20:31

Aflevering 4

Barbie's Baby - Aflevering 4

Het grote moment nadert en de bevalling kan ieder moment kan plaatsvinden. Wanneer de naam van de baby eindelijk bekend is, laat Michael die op zijn rug tatoeëren. Barbies moeder Cora maakt zich zorgen om Barbie haar slechte voorbereiding o...

11-09-2012 20:30

Aflevering 3

Barbie's Baby - Aflevering 3

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

04-09-2012 20:29

Aflevering 2

Barbie's Baby - Aflevering 2

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

28-08-2012 20:30

Aflevering 1

Barbie's Baby - Aflevering 1

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

Barbie's Baby gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Barbie's Baby de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Barbie's Baby bij Barbie's Baby liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Barbie's Baby. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Barbie's Baby gemist

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Barbie's Baby, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van Barbie's Baby gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Barbie's Baby? Hier kun je alle uitzendingen van Barbie's Baby kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 16-10-2012 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!