Programma gemist?

In het speciale een een programma 'Sint & De uit Leeuw' laat Paul de de Leeuw op met behulp van de Sint op tv weer de nodige de wensen in het vervulling gaan.Meer Het bezoek van de Sinterklaas op aan Paul tijdens de Leeuw is door inmiddels al bijna net het zo'n traditie als pakjesavond zelf. een Dit jaar maakt op tv de Sint gelukkig in de geen uitzondering! In het speciale programma op 'Sint & De het op Leeuw' laat Paul de met Leeuw met behulp van de het Sint uit weer de nodige wensen tijdens in met vervulling gaan. Paul zet hiermee de op tv traditie voort, die in jaren terug het is ontstaan met in zijn shows naar 'Laat de Leeuw', 'PaPaul', uit 'Mooi! Weer de Leeuw' van en 'Langs met de op Leeuw'.Minder

In dit op tv programma een persoonlijk interview een van op Rob Trip met op André Kuipers en een terugblik uit op op zijn ruimte-avontuur.

mei 2020
05-12-2014 20:30

TIP Sint & De Leeuw

NOS André Kuipers terug in Nederland - TIP   Sint & De Leeuw

In het speciale programma 'Sint & De Leeuw' laat Paul de Leeuw met behulp van de Sint weer de nodige wensen in vervulling gaan.Meer Het bezoek van Sinterklaas aan Paul de Leeuw is inmiddels al bijna net zo'n traditie als pakjesavond zelf. D...

29-08-2012 20:30

Aflevering van woensdag 29 augustus 2012

NOS André Kuipers terug in Nederland - Aflevering van woensdag 29 augustus 2012

In dit programma een persoonlijk interview van Rob Trip met André Kuipers en een terugblik op zijn ruimte-avontuur.

NOS André Kuipers terug in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS André Kuipers terug in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS André Kuipers terug in Nederland bij NOS André Kuipers terug in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS André Kuipers terug in Nederland. Heb je een uitzending van NOS André Kuipers terug in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS André Kuipers terug in Nederland gemist

NOS André Kuipers terug in Nederland

Uitzending gemist van NOS André Kuipers terug in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van NOS André Kuipers terug in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-12-2014 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!