Programma gemist?

In het speciale van programma door 'Sint & De Leeuw' de laat Paul op tv de Leeuw de met behulp van de Sint uit weer de nodige naar wensen in door vervulling gaan.Meer Het bezoek van uit Sinterklaas op tv aan Paul de naar Leeuw is inmiddels uit al bijna net met zo'n traditie als het pakjesavond zelf. Dit jaar het maakt de Sint uit gelukkig geen de uitzondering! In het speciale programma van 'Sint in & De Leeuw' laat met Paul de Leeuw op tv met behulp van de uit Sint weer de tijdens nodige wensen op tv in vervulling gaan. door Paul zet op hiermee de naar traditie voort, die jaren terug is de ontstaan in op zijn shows in 'Laat de Leeuw', op tv 'PaPaul', 'Mooi! Weer een de Leeuw' en 'Langs de in in Leeuw'.Minder

In dit programma van een persoonlijk van interview door van Rob Trip de met André Kuipers en een tijdens terugblik op het zijn ruimte-avontuur.

mei 2021
05-12-2014 20:30

TIP Sint & De Leeuw

NOS André Kuipers terug in Nederland - TIP   Sint & De Leeuw

In het speciale programma 'Sint & De Leeuw' laat Paul de Leeuw met behulp van de Sint weer de nodige wensen in vervulling gaan.Meer Het bezoek van Sinterklaas aan Paul de Leeuw is inmiddels al bijna net zo'n traditie als pakjesavond zelf. D...

29-08-2012 20:30

Aflevering van woensdag 29 augustus 2012

NOS André Kuipers terug in Nederland - Aflevering van woensdag 29 augustus 2012

In dit programma een persoonlijk interview van Rob Trip met André Kuipers en een terugblik op zijn ruimte-avontuur.

NOS André Kuipers terug in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS André Kuipers terug in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS André Kuipers terug in Nederland bij NOS André Kuipers terug in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS André Kuipers terug in Nederland. Heb je een uitzending van NOS André Kuipers terug in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS André Kuipers terug in Nederland gemist

NOS André Kuipers terug in Nederland

Uitzending gemist van NOS André Kuipers terug in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van NOS André Kuipers terug in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-12-2014 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!