Programma gemist?

In het het speciale programma 'Sint & door De Leeuw' laat een in Paul de Leeuw met behulp de van de Sint het weer de nodige wensen een in vervulling op gaan.Meer Het bezoek de van Sinterklaas aan Paul een de in Leeuw is inmiddels al van bijna net zo'n door traditie het als pakjesavond zelf. Dit jaar maakt het de Sint gelukkig van geen uitzondering! op tv In het speciale op tv programma 'Sint & tijdens De Leeuw' op tv laat Paul de Leeuw met op behulp van de in op Sint weer de nodige wensen in van vervulling gaan. Paul op zet hiermee tijdens de met traditie voort, die van jaren terug is ontstaan in tijdens zijn shows de 'Laat de met Leeuw', 'PaPaul', 'Mooi! het Weer de Leeuw' tijdens en 'Langs de van Leeuw'.Minder

In in dit programma een een persoonlijk interview van Rob Trip een met André Kuipers met tijdens en een terugblik op zijn tijdens ruimte-avontuur.

september 2021
05-12-2014 20:30

TIP Sint & De Leeuw

NOS André Kuipers terug in Nederland - TIP   Sint & De Leeuw

In het speciale programma 'Sint & De Leeuw' laat Paul de Leeuw met behulp van de Sint weer de nodige wensen in vervulling gaan.Meer Het bezoek van Sinterklaas aan Paul de Leeuw is inmiddels al bijna net zo'n traditie als pakjesavond zelf. D...

29-08-2012 20:30

Aflevering van woensdag 29 augustus 2012

NOS André Kuipers terug in Nederland - Aflevering van woensdag 29 augustus 2012

In dit programma een persoonlijk interview van Rob Trip met André Kuipers en een terugblik op zijn ruimte-avontuur.

NOS André Kuipers terug in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS André Kuipers terug in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS André Kuipers terug in Nederland bij NOS André Kuipers terug in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS André Kuipers terug in Nederland. Heb je een uitzending van NOS André Kuipers terug in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS André Kuipers terug in Nederland gemist

NOS André Kuipers terug in Nederland

Uitzending gemist van NOS André Kuipers terug in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van NOS André Kuipers terug in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-12-2014 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!