Programma gemist?

In tijdens het speciale programma 'Sint & in De Leeuw' laat door Paul de Leeuw met met behulp door van de op tv Sint weer de uit nodige wensen in de vervulling gaan.Meer Het uit bezoek van Sinterklaas aan uit Paul tijdens de Leeuw is inmiddels een al bijna net zo'n uit traditie tijdens als pakjesavond zelf. Dit jaar uit maakt de in Sint gelukkig geen op tv uitzondering! In het speciale op tv programma 'Sint & De in Leeuw' laat Paul uit een de Leeuw met van behulp van de Sint weer de op nodige wensen in het op tv vervulling gaan. Paul zet het hiermee de traditie voort, met die op jaren terug is een ontstaan in zijn shows tijdens 'Laat de Leeuw', het 'PaPaul', 'Mooi! Weer de op Leeuw' van en 'Langs de tijdens Leeuw'.Minder

In dit een programma een persoonlijk interview in van Rob een Trip met uit André Kuipers en een naar terugblik op naar zijn ruimte-avontuur.

januari 2021
05-12-2014 20:30

TIP Sint & De Leeuw

NOS André Kuipers terug in Nederland - TIP   Sint & De Leeuw

In het speciale programma 'Sint & De Leeuw' laat Paul de Leeuw met behulp van de Sint weer de nodige wensen in vervulling gaan.Meer Het bezoek van Sinterklaas aan Paul de Leeuw is inmiddels al bijna net zo'n traditie als pakjesavond zelf. D...

29-08-2012 20:30

Aflevering van woensdag 29 augustus 2012

NOS André Kuipers terug in Nederland - Aflevering van woensdag 29 augustus 2012

In dit programma een persoonlijk interview van Rob Trip met André Kuipers en een terugblik op zijn ruimte-avontuur.

NOS André Kuipers terug in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS André Kuipers terug in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS André Kuipers terug in Nederland bij NOS André Kuipers terug in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS André Kuipers terug in Nederland. Heb je een uitzending van NOS André Kuipers terug in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS André Kuipers terug in Nederland gemist

NOS André Kuipers terug in Nederland

Uitzending gemist van NOS André Kuipers terug in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van NOS André Kuipers terug in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-12-2014 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!