Programma gemist?

In het uit speciale programma 'Sint & in De tijdens Leeuw' laat Paul de Leeuw met met behulp van van de Sint tijdens weer de nodige wensen tijdens de in vervulling gaan.Meer met Het bezoek van Sinterklaas aan Paul uit de Leeuw is de inmiddels al bijna het net zo'n traditie een als pakjesavond zelf. door Dit door jaar maakt de op tv Sint gelukkig geen uitzondering! door In het speciale een programma 'Sint op & De Leeuw' op tv laat Paul de Leeuw een met behulp in van de Sint weer in de nodige naar wensen in vervulling op tv gaan. Paul zet hiermee een de traditie door voort, die een jaren terug is door ontstaan in zijn shows 'Laat in de Leeuw', 'PaPaul', een 'Mooi! Weer de de Leeuw' op en 'Langs de op tv Leeuw'.Minder

In dit op programma een persoonlijk interview door van Rob met Trip met André met Kuipers en een uit terugblik op zijn naar ruimte-avontuur.

september 2020
05-12-2014 20:30

TIP Sint & De Leeuw

NOS André Kuipers terug in Nederland - TIP   Sint & De Leeuw

In het speciale programma 'Sint & De Leeuw' laat Paul de Leeuw met behulp van de Sint weer de nodige wensen in vervulling gaan.Meer Het bezoek van Sinterklaas aan Paul de Leeuw is inmiddels al bijna net zo'n traditie als pakjesavond zelf. D...

29-08-2012 20:30

Aflevering van woensdag 29 augustus 2012

NOS André Kuipers terug in Nederland - Aflevering van woensdag 29 augustus 2012

In dit programma een persoonlijk interview van Rob Trip met André Kuipers en een terugblik op zijn ruimte-avontuur.

NOS André Kuipers terug in Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS André Kuipers terug in Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS André Kuipers terug in Nederland bij NOS André Kuipers terug in Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS André Kuipers terug in Nederland. Heb je een uitzending van NOS André Kuipers terug in Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS André Kuipers terug in Nederland gemist

NOS André Kuipers terug in Nederland

Uitzending gemist van NOS André Kuipers terug in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van NOS André Kuipers terug in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-12-2014 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!