Programma gemist?

Marcelo mag samen op tv met zijn op partner en zoons Denzel op het en Vince met naar Robert ten Brink mee naar op reis van om zijn familie een in Brazilië op te uit zoeken. Denzel en Vince hebben van hun oma op tv zes jaar geleden voor de het laatst op gezien. Achttien jaar een geleden emigreerde Cristina door vanuit Brazilië met naar Nederland, nadat uit zij haar man had leren uit kennen. Inmiddels op tv hebben ze samen een drie dochters en door woont het gezin in met Apeldoorn. Hun oudste de de dochter schrijft een emotionele het brief aan de Robert met het verzoek om door haar moeder met op tv haar familie te van herenigen.

Marcelo mag op samen met in zijn partner met en zoons Denzel en Vince een met Robert ten het Brink mee op tijdens reis van om zijn familie in Brazilië op op de te zoeken. Denzel en Vince hebben naar hun op oma zes jaar geleden op tv voor het naar laatst gezien. van Achttien jaar geleden emigreerde Cristina met vanuit Brazilië naar Nederland, een nadat zij haar van man een had leren kennen. Inmiddels hebben naar met ze samen drie dochters en van woont tijdens het gezin in Apeldoorn. Hun oudste door dochter schrijft van een emotionele brief in aan Robert met tijdens het verzoek van om haar moeder met haar uit een familie te herenigen.

Robert de vervolgt zijn met reis door Chili. Angela en Manuela uit Olthof uit met Delfzijl mogen hun moeder, uit Dellanira, met opzoeken. Ze vertrok in na haar scheiding op uit Nederland om de voor haar zieke zus een en moeder in met Chili te in zorgen. Angela het en Manuela respecteren haar een keuze, maar door missen haar enorm. De de vier broers Jan, Martien, op Seraf en uit Piet reizen af naar Santiago naar voor de een laatste ontmoeting met hun in met broer Adriaan. Maar door liefst tien jaar door geleden zagen zij op elkaar voor het een laatst, toen Adriaan op bezoek was tijdens in Nederland. Ze tijdens dachten elkaar nooit met meer te van kunnen zien, maar Robert het maakt met deze wens voor hen toch de de mogelijk.

Robert uit vervolgt zijn reis naar door Chili. Angela en Manuela in het Olthof uit Delfzijl mogen op hun moeder, Dellanira, opzoeken. de Ze vertrok een na haar op tv scheiding uit Nederland om naar voor haar zieke zus en door met moeder in Chili te zorgen. Angela naar en Manuela naar respecteren haar keuze, maar naar missen van haar enorm. de De vier broers tijdens Jan, Martien, Seraf en Piet reizen het af in naar Santiago voor de een laatste ontmoeting op met hun broer Adriaan. Maar door naar liefst tien jaar geleden zagen zij op tv elkaar door voor het het laatst, toen Adriaan op bezoek de was in Nederland. op tv Ze dachten elkaar naar nooit meer te naar kunnen een zien, maar Robert door maakt deze wens voor hen tijdens toch naar mogelijk.

Monique en naar Chantal worden door uit Robert uitgenodigd om mee de met te gaan naar Chili. op Ze gaan hun vader opzoeken, op tv die veertien door jaar geleden op vanuit Nederland uit terugging naar zijn geboorteland. De op tv laatste keer dat Monique tijdens en Chantal samen op tv bij hun vader uit waren, was de zes jaar geleden. Brigitte de mist een haar broer, Willem. uit Hij verhuisde in een 2015 naar Chili het voor zijn grote op liefde Andrea, die in verwachting uit was van zijn een eerste kind. op tv Brigitte wil dolgraag haar in neefje ontmoeten, maar op met vreest dat ze hiervoor nog de een aantal jaren zal naar moeten wachten. het Robert zorgt ervoor dat door deze droom met nu al in vervulling tijdens uit gaat.

Monique en Chantal van worden door het Robert uitgenodigd om mee in op te gaan naar Chili. door Ze gaan naar hun vader opzoeken, met die veertien jaar de geleden vanuit Nederland terugging tijdens naar zijn geboorteland. op De laatste naar keer dat Monique en Chantal samen op tv bij hun vader het waren, de was zes jaar geleden. Brigitte met mist naar haar broer, Willem. een Hij verhuisde in naar 2015 naar in Chili voor zijn grote liefde met Andrea, die in uit verwachting was de van zijn naar eerste kind. Brigitte wil dolgraag haar tijdens neefje in ontmoeten, maar vreest het dat ze hiervoor nog een in op tv aantal jaren zal moeten met wachten. Robert zorgt ervoor naar dat deze de droom nu al in vervulling van op gaat.

Robert naar ten Brink vertrekt naar Zuid-Afrika van uit om families bij elkaar te van brengen. in Hardus gaat mee op reis op om op tv zijn ouders en zussen naar op te tijdens zoeken. Hij groeide uit op in Pretoria, maar vertrok de voor zijn de studie naar naar Nederland. Negen jaar door geleden zag hij zijn vader voor in het door laatst. Arina op werd geboren in naar Zuid-Afrika, maar na de scheiding door van haar ouders ging uit ze op 5-jarige van leeftijd een met haar moeder tijdens terug naar Nederland. Arina in heeft altijd contact door gehouden met haar van vader, maar het van was niet in mogelijk elkaar regelmatig op te tijdens een zoeken. Ze wil dolgraag haar van dochtertje aan het haar vader laten van zien.

Robert tijdens ten Brink vertrekt naar Zuid-Afrika in om van families bij elkaar te brengen. het Hardus naar gaat mee op reis om tijdens zijn ouders op en zussen met op te op tv zoeken. Hij groeide op op tv in Pretoria, op tv maar vertrok voor in zijn studie naar Nederland. Negen jaar de geleden zag van hij zijn vader voor op het laatst. door Arina werd geboren een in Zuid-Afrika, door maar na de scheiding tijdens van haar ouders een ging ze op naar 5-jarige op tv leeftijd met haar moeder terug tijdens naar met Nederland. Arina heeft altijd contact gehouden tijdens met haar door vader, maar het een was op tv niet mogelijk elkaar een regelmatig op te zoeken. Ze wil tijdens dolgraag haar dochtertje in aan haar vader tijdens laten door zien.

Robert verrast uit de naar familie Dudink. Arie, Gré, Cobie en naar Jan op tv willen graag de nog één keer samen een zijn met hun met broer Nico, van die al bijna veertig jaar de in van Canada woont. Als Jan een val in van de trap een op tv maakt, is het de vraag met of de een reis kan doorgaan. Maar Jan het staat van erop dat in ze de reis op tv zonder hem maken. Debbie reist in af het naar haar vader, Ron, die al door meer dan 25 uit jaar op tv in Canada woont. Door omstandigheden de tijdens was er een aantal het jaar geen naar contact tussen Debbie met en haar vader. Inmiddels is het in contact met weer hersteld en is de op band sterker in dan ooit. De wens tijdens om elkaar naar weer te zien is het erg groot, maar door de financiële middelen een ontbreken. de Robert schiet te van hulp.

Robert een verrast de familie op tv Dudink. Arie, Gré, Cobie en naar Jan willen graag op tijdens nog één keer samen zijn naar met hun broer door Nico, die op tv al bijna veertig in jaar in Canada woont. Als in Jan een op tv val van de met trap door maakt, is het een de vraag of de het reis kan doorgaan. Maar Jan door staat erop dat tijdens ze de met reis zonder hem het maken. uit Debbie reist af naar haar met vader, Ron, die al tijdens meer op dan 25 jaar een in Canada woont. Door omstandigheden van was er tijdens een aantal jaar de geen contact op tussen Debbie en haar vader. op tv Inmiddels is het de contact weer van hersteld met en is de band sterker dan uit op tv ooit. De wens uit om elkaar weer naar te zien is erg groot, maar van de financiële middelen van van ontbreken. Robert schiet te uit hulp.

Ellie op en Mart gaan op bezoek met bij de hun 27-jarige door nichtje Sanne, de dochter op van een zus met van Ellie. Drie maanden naar na de geboorte op tv van Sanne stapte met Ellies door zus uit het leven. in Ellie en haar gezin vingen van Sanne met de liefde op, tot het haar vader, Twan, zijn op leven met weer op de op rit had. door In 2006 vertrok Sanne met haar in vader en door zijn nieuwe op gezin naar Nieuw-Zeeland. uit Ellie en Mart tijdens hebben nooit de de financiële middelen gehad om een hen door op te zoeken. Ze gaan op een reis met een de 27-jarige uit Sean en 25-jarige Jeroen. Zij op tv gaan op naar bezoek het bij Seans grootouders, die sinds van de in jaren 60 in het Nieuw-Zeeland wonen. Sean gaat dit jaar met trouwen met een Jeroen en wil hem door dolgraag voorstellen aan het zijn een grootouders.

Robert door reist naar Canada om families met te herenigen. op Monique mag naar mee op tijdens reis om haar broer Leo te uit bezoeken, die van ze maar liefst in 22 jaar niet door gezien het heeft. Als de 78-jarige naar zus Annie ook de hoek in het om komt lopen, is de verrassing door helemaal compleet. Francisca de mag naar dankzij de het brief van haar met dochters ook mee naar Canada. in Haar zus Claudia emigreerde door tijdens negen jaar geleden met op tv haar gezin en sindsdien hebben naar ze elkaar tijdens niet meer door gezien. Vanwege financiële een tegenslagen was het voor Francisca naar en een haar man René al op tv die tijd onmogelijk om door naar naar Canada af te in reizen. Eindelijk door gaat hun droom in uit vervulling.

Robert het reist naar Canada in om families op te herenigen. Monique mag mee het op reis op om haar broer Leo te de bezoeken, uit die ze maar liefst uit 22 jaar niet gezien uit een heeft. Als de 78-jarige het zus Annie ook tijdens de hoek om naar komt lopen, is de het verrassing naar helemaal compleet. Francisca mag dankzij door de brief van met haar dochters ook mee tijdens naar Canada. van Haar zus Claudia op emigreerde negen uit jaar geleden met haar gezin met en met sindsdien hebben ze elkaar in niet meer gezien. door Vanwege financiële tegenslagen was het het voor op Francisca en haar met man René met al die tijd het onmogelijk om naar Canada naar af van te reizen. Eindelijk gaat hun tijdens droom in tijdens vervulling.

Ellie met en Mart tijdens gaan op bezoek bij hun 27-jarige de de nichtje Sanne, de dochter op tv van een zus door van Ellie. Drie maanden de na op tv de geboorte van in Sanne stapte Ellies zus uit in het leven. Ellie uit en haar gezin het vingen Sanne van met liefde op, tot de haar vader, Twan, naar zijn leven weer de op de rit had. het In 2006 vertrok van Sanne uit met haar een vader en zijn nieuwe gezin door naar Nieuw-Zeeland. Ellie uit en de Mart hebben nooit de financiële middelen door de gehad om hen de op te zoeken. op tv Ze gaan op reis met op de 27-jarige door Sean en 25-jarige Jeroen. naar Zij op gaan op bezoek bij Seans tijdens grootouders, die sinds de met jaren de 60 in Nieuw-Zeeland op wonen. Sean gaat dit met jaar trouwen met Jeroen door en op tv wil hem tijdens dolgraag voorstellen aan zijn de grootouders.

Ellie en een Mart gaan op bezoek uit bij hun 27-jarige op tv nichtje Sanne, de de dochter van van een zus van van Ellie. Drie met maanden na met de geboorte van een Sanne stapte Ellies van zus uit het leven. Ellie met en haar gezin uit vingen Sanne met liefde door op, tot haar door vader, op Twan, zijn leven weer op in tijdens de rit had. In 2006 vertrok de Sanne van met haar vader en met zijn nieuwe gezin een naar Nieuw-Zeeland. het Ellie en Mart hebben een nooit de financiële het middelen naar gehad om hen op op te zoeken. Ze gaan tijdens op reis op tv met de 27-jarige op Sean en 25-jarige Jeroen. op tv Zij een gaan op bezoek bij Seans grootouders, uit met die sinds de jaren 60 uit in op Nieuw-Zeeland wonen. Sean op gaat dit jaar trouwen met met Jeroen en in wil hem naar dolgraag voorstellen aan tijdens zijn grootouders.

december 2018
12-07-2018 16:00

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Marcelo mag samen met zijn partner en zoons Denzel en Vince met Robert ten Brink mee op reis om zijn familie in Brazilië op te zoeken. Denzel en Vince hebben hun oma zes jaar geleden voor het laatst gezien. Achttien jaar geleden emigreerde ...

11-07-2018 20:33

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Marcelo mag samen met zijn partner en zoons Denzel en Vince met Robert ten Brink mee op reis om zijn familie in Brazilië op te zoeken. Denzel en Vince hebben hun oma zes jaar geleden voor het laatst gezien. Achttien jaar geleden emigreerde ...

05-07-2018 16:00

Afl. 7

Love Is In The Air - Afl. 7

Robert vervolgt zijn reis door Chili. Angela en Manuela Olthof uit Delfzijl mogen hun moeder, Dellanira, opzoeken. Ze vertrok na haar scheiding uit Nederland om voor haar zieke zus en moeder in Chili te zorgen. Angela en Manuela respecteren...

04-07-2018 20:33

Afl. 7

Love Is In The Air - Afl. 7

Robert vervolgt zijn reis door Chili. Angela en Manuela Olthof uit Delfzijl mogen hun moeder, Dellanira, opzoeken. Ze vertrok na haar scheiding uit Nederland om voor haar zieke zus en moeder in Chili te zorgen. Angela en Manuela respecteren...

28-06-2018 16:02

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

Monique en Chantal worden door Robert uitgenodigd om mee te gaan naar Chili. Ze gaan hun vader opzoeken, die veertien jaar geleden vanuit Nederland terugging naar zijn geboorteland. De laatste keer dat Monique en Chantal samen bij hun vader...

27-06-2018 20:33

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

Monique en Chantal worden door Robert uitgenodigd om mee te gaan naar Chili. Ze gaan hun vader opzoeken, die veertien jaar geleden vanuit Nederland terugging naar zijn geboorteland. De laatste keer dat Monique en Chantal samen bij hun vader...

21-06-2018 16:03

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

Robert ten Brink vertrekt naar Zuid-Afrika om families bij elkaar te brengen. Hardus gaat mee op reis om zijn ouders en zussen op te zoeken. Hij groeide op in Pretoria, maar vertrok voor zijn studie naar Nederland. Negen jaar geleden zag hi...

20-06-2018 20:32

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

Robert ten Brink vertrekt naar Zuid-Afrika om families bij elkaar te brengen. Hardus gaat mee op reis om zijn ouders en zussen op te zoeken. Hij groeide op in Pretoria, maar vertrok voor zijn studie naar Nederland. Negen jaar geleden zag hi...

14-06-2018 15:59

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

Robert verrast de familie Dudink. Arie, Gré, Cobie en Jan willen graag nog één keer samen zijn met hun broer Nico, die al bijna veertig jaar in Canada woont. Als Jan een val van de trap maakt, is het de vraag of de reis kan doorgaan. Maar J...

13-06-2018 20:32

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

Robert verrast de familie Dudink. Arie, Gré, Cobie en Jan willen graag nog één keer samen zijn met hun broer Nico, die al bijna veertig jaar in Canada woont. Als Jan een val van de trap maakt, is het de vraag of de reis kan doorgaan. Maar J...

10-06-2018 23:05

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Ellie en Mart gaan op bezoek bij hun 27-jarige nichtje Sanne, de dochter van een zus van Ellie. Drie maanden na de geboorte van Sanne stapte Ellies zus uit het leven. Ellie en haar gezin vingen Sanne met liefde op, tot haar vader, Twan, zij...

07-06-2018 16:01

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

Robert reist naar Canada om families te herenigen. Monique mag mee op reis om haar broer Leo te bezoeken, die ze maar liefst 22 jaar niet gezien heeft. Als de 78-jarige zus Annie ook de hoek om komt lopen, is de verrassing helemaal compleet...

06-06-2018 20:32

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

Robert reist naar Canada om families te herenigen. Monique mag mee op reis om haar broer Leo te bezoeken, die ze maar liefst 22 jaar niet gezien heeft. Als de 78-jarige zus Annie ook de hoek om komt lopen, is de verrassing helemaal compleet...

31-05-2018 15:58

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Ellie en Mart gaan op bezoek bij hun 27-jarige nichtje Sanne, de dochter van een zus van Ellie. Drie maanden na de geboorte van Sanne stapte Ellies zus uit het leven. Ellie en haar gezin vingen Sanne met liefde op, tot haar vader, Twan, zij...

30-05-2018 20:32

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Ellie en Mart gaan op bezoek bij hun 27-jarige nichtje Sanne, de dochter van een zus van Ellie. Drie maanden na de geboorte van Sanne stapte Ellies zus uit het leven. Ellie en haar gezin vingen Sanne met liefde op, tot haar vader, Twan, zij...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Love Is In The Air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Love Is In The Air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Love Is In The Air bij Love Is In The Air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Love Is In The Air. Heb je een uitzending van Love Is In The Air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Love Is In The Air gemist

Barbara en haar broer Benjamin wonen in Nederland, terwijl hun broer Alexander met vrouw en kinderen in Canada woont. Toen zijn moeder 60 werd, heeft Alexander zijn moeder over laten komen naar Canada. Helaas was dit de laatste keer dat hij haar zag, want niet lang daarna overleed zij. De begrafenis was de laatste keer dat Alexander en zijn vrouw Nederland bezochten. Barbara en Benjamin zouden dolgraag samen met hun broer mooie herinneringen ophalen en elkaar eindelijk weer eens in de armen sluiten. Robert laat hun vurige wens in vervulling gaan. Ook Mariëlle kan rekenen op een ticket naar het door haar zo geliefde Canada. Zij en haar gezin hebben de afgelopen tijd veel tegenslagen gehad. Steun krijgen Mariëlle en haar gezin volop, maar noodgedwongen wel op afstand. Robert brengt Mariëlle en haar kinderen samen met de familieleden die hen zo dierbaar zijn.

Uitzending gemist van Love Is In The Air? Hier kun je alle uitzendingen van Love Is In The Air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 84
  • Laatste uitzending op 12-07-2018 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord