Programma gemist?

Marcelo op tv mag samen met met zijn partner en zoons Denzel in en Vince op tv met Robert ten Brink tijdens mee op de reis om het zijn familie in de Brazilië op met te zoeken. Denzel en Vince op tv hebben uit hun oma zes in jaar geleden voor het laatst gezien. de Achttien het jaar geleden emigreerde Cristina op vanuit Brazilië naar Nederland, op tv van nadat zij haar man het had leren kennen. het Inmiddels hebben ze met samen drie dochters en woont op het tijdens gezin in Apeldoorn. door Hun oudste naar dochter schrijft een emotionele brief het aan Robert met het de op verzoek om haar moeder met een haar familie te met herenigen.

Marcelo van mag samen met zijn in partner en zoons Denzel met en Vince het met Robert door ten Brink uit mee op reis om zijn familie door in Brazilië een op te zoeken. in Denzel en Vince hebben op tv hun het oma zes een jaar geleden voor het uit laatst gezien. Achttien jaar geleden in van emigreerde Cristina vanuit Brazilië door naar Nederland, nadat zij haar naar man had leren met uit kennen. Inmiddels hebben uit ze samen drie dochters en van woont het van gezin in Apeldoorn. uit Hun oudste dochter schrijft van een emotionele brief een aan uit Robert met het verzoek om haar in door moeder met haar op tv familie te herenigen.

Robert tijdens vervolgt zijn reis tijdens door Chili. Angela en Manuela door Olthof uit Delfzijl de mogen in hun moeder, een Dellanira, opzoeken. Ze vertrok na haar uit scheiding uit door Nederland om op tv voor haar zieke zus uit en moeder van in Chili de te zorgen. Angela en Manuela respecteren op tv haar keuze, de maar missen door haar enorm. op tv De vier broers het Jan, Martien, Seraf en op Piet reizen naar af naar Santiago voor tijdens een laatste ontmoeting met hun het broer Adriaan. met Maar liefst tien jaar van geleden zagen zij op elkaar het voor het laatst, toen Adriaan de op bezoek was op in Nederland. Ze tijdens dachten elkaar naar nooit de meer te kunnen zien, maar een Robert maakt met deze wens voor hen toch de door mogelijk.

Robert naar vervolgt zijn reis met door Chili. Angela en Manuela met Olthof uit de Delfzijl mogen op tv hun moeder, in Dellanira, opzoeken. Ze vertrok van na haar scheiding uit een Nederland op om voor haar zieke zus tijdens en moeder in Chili met te zorgen. op Angela en uit Manuela respecteren het haar keuze, maar missen op haar enorm. De tijdens vier broers tijdens Jan, Martien, Seraf en Piet reizen een af van naar Santiago voor een laatste het ontmoeting met in hun broer Adriaan. Maar het liefst de tien jaar geleden op tv zagen zij elkaar voor door het laatst, met toen Adriaan op het bezoek was tijdens in Nederland. Ze dachten door elkaar nooit meer te tijdens kunnen zien, maar de Robert uit maakt deze wens voor hen toch naar op mogelijk.

Monique en van Chantal worden door Robert de van uitgenodigd om mee te gaan naar naar Chili. Ze gaan van hun vader naar opzoeken, die veertien uit jaar geleden vanuit Nederland een terugging naar zijn op tv geboorteland. De van laatste keer op tv dat Monique en Chantal samen van bij van hun vader waren, was op zes jaar door geleden. Brigitte mist haar van broer, Willem. een Hij verhuisde op tv in 2015 naar Chili op tv voor zijn het grote liefde Andrea, die de in verwachting op was van zijn eerste kind. Brigitte van wil dolgraag haar tijdens neefje tijdens ontmoeten, maar met vreest dat ze hiervoor een nog een een aantal jaren zal moeten wachten. tijdens Robert zorgt ervoor dat op tv deze droom nu uit al door in vervulling met gaat.

Monique tijdens en Chantal worden door Robert tijdens met uitgenodigd om mee te gaan met naar Chili. op Ze gaan hun vader op opzoeken, met die veertien jaar geleden vanuit Nederland uit terugging met naar zijn geboorteland. De laatste de keer dat met Monique en een Chantal samen de bij hun vader waren, was op tv zes jaar geleden. uit Brigitte door mist haar broer, naar Willem. Hij verhuisde de in 2015 naar uit Chili voor zijn grote de liefde Andrea, die van in verwachting door was van zijn eerste kind. Brigitte op wil tijdens dolgraag haar neefje ontmoeten, maar met vreest de dat ze hiervoor nog een de aantal van jaren zal moeten met wachten. Robert zorgt met ervoor dat deze in droom nu de al in vervulling naar gaat.

Robert op tv ten Brink vertrekt naar door Zuid-Afrika om families op bij uit elkaar te brengen. Hardus met gaat mee met op reis om zijn ouders de en de zussen op te uit zoeken. Hij groeide op in op Pretoria, maar vertrok door voor uit zijn studie naar tijdens Nederland. Negen jaar geleden zag naar hij zijn vader voor op tv naar het laatst. Arina werd van geboren in uit Zuid-Afrika, maar na de scheiding van van haar op tv ouders ging ze op naar 5-jarige van leeftijd met haar moeder terug naar van Nederland. Arina heeft naar altijd contact met gehouden met met haar vader, de maar het was niet mogelijk elkaar naar regelmatig het op te zoeken. Ze wil met dolgraag haar dochtertje uit naar aan haar vader laten met zien.

Robert het ten Brink vertrekt tijdens naar Zuid-Afrika om families het bij tijdens elkaar te brengen. Hardus de gaat mee tijdens op reis om naar zijn ouders en zussen op te tijdens door zoeken. Hij groeide op in in Pretoria, maar de vertrok voor zijn door studie naar het Nederland. Negen jaar geleden op tv zag hij met zijn vader voor in het laatst. Arina werd geboren in op tv Zuid-Afrika, de maar na de scheiding op van haar ouders ging op tv ze op 5-jarige in leeftijd met met haar moeder naar terug naar het Nederland. Arina heeft altijd contact uit gehouden in met haar vader, maar op tv het was op tv niet mogelijk elkaar regelmatig op het te het zoeken. Ze wil dolgraag haar van dochtertje aan het haar vader laten het zien.

Robert de verrast de familie Dudink. in Arie, Gré, Cobie en het op Jan willen graag van nog één keer samen uit zijn met hun het broer Nico, tijdens die al bijna veertig een jaar in Canada woont. op tv Als Jan een val met van de trap het maakt, met is het de vraag het of de reis naar kan doorgaan. Maar Jan een staat naar erop dat ze de reis naar de zonder hem maken. Debbie tijdens reist af naar haar vader, de Ron, die al tijdens naar meer dan 25 jaar met in Canada woont. in Door omstandigheden door was er een aantal de jaar geen contact tussen Debbie tijdens en haar het vader. Inmiddels een is het in contact weer hersteld en is de een band sterker dan in met ooit. De wens om elkaar weer met te zien de is tijdens erg groot, maar de financiële van middelen naar ontbreken. Robert schiet te op hulp.

Robert van verrast de naar familie Dudink. Arie, tijdens Gré, Cobie en Jan willen het graag nog één van keer samen het zijn met hun broer een Nico, met die al bijna veertig jaar in het Canada het woont. Als op tv Jan een val van op tv de trap maakt, is door het een de vraag of de reis kan naar doorgaan. Maar Jan op staat erop tijdens dat ze met de reis zonder hem maken. in op tv Debbie reist af naar haar vader, naar Ron, die al naar meer dan 25 naar jaar in Canada de woont. Door door omstandigheden was er een een aantal jaar geen in contact tussen Debbie naar en haar op vader. Inmiddels is het naar contact naar weer hersteld en is de op tv band door sterker dan ooit. De met wens uit om elkaar weer te zien in is tijdens erg groot, maar de financiële het middelen door ontbreken. Robert schiet te naar hulp.

Ellie en Mart in gaan op bezoek op tv bij uit hun 27-jarige in nichtje Sanne, de dochter van van een zus van Ellie. uit Drie maanden na van op de geboorte van Sanne stapte Ellies door uit zus uit het leven. Ellie en met haar gezin vingen naar Sanne met liefde door op, tot naar haar vader, Twan, tijdens zijn leven weer een op van de rit had. In 2006 op vertrok Sanne met op haar door vader en zijn nieuwe gezin naar een Nieuw-Zeeland. van Ellie en Mart hebben een nooit de op financiële middelen gehad om hen naar op op tv te zoeken. Ze een gaan op reis met uit de 27-jarige Sean en op 25-jarige door Jeroen. Zij in gaan op bezoek bij in Seans grootouders, die sinds in de jaren 60 in van een Nieuw-Zeeland wonen. Sean gaat dit op tv jaar trouwen op met Jeroen en wil hem een uit dolgraag voorstellen aan zijn de grootouders.

Robert reist naar van met Canada om families op te herenigen. Monique mag mee op een reis om haar tijdens broer Leo te op tv bezoeken, die van ze maar op tv liefst 22 jaar door niet gezien heeft. Als de met 78-jarige zus Annie uit tijdens ook de hoek om het komt lopen, is op tv de verrassing tijdens helemaal compleet. Francisca mag door dankzij de brief van haar op tv dochters ook van mee naar Canada. Haar uit het zus Claudia emigreerde negen jaar geleden uit met haar gezin met in en sindsdien hebben naar ze elkaar niet een meer gezien. Vanwege naar financiële tegenslagen was met het voor Francisca en uit haar man uit René al die tijdens tijd onmogelijk om naar tijdens Canada af te uit reizen. Eindelijk gaat hun in droom in naar vervulling.

Robert reist door naar Canada door om families te het herenigen. Monique mag een mee op reis een om haar broer op Leo te bezoeken, in die ze op tv maar liefst 22 de jaar niet gezien heeft. Als naar de door 78-jarige zus Annie ook de het hoek om komt een lopen, de is de verrassing helemaal compleet. Francisca op tv naar mag dankzij de naar brief van haar dochters een ook mee naar Canada. een Haar zus Claudia emigreerde tijdens negen op tv jaar geleden op met haar gezin en uit sindsdien hebben tijdens ze elkaar niet meer gezien. Vanwege tijdens financiële op tv tegenslagen was het het voor Francisca en haar tijdens man René al van die tijd onmogelijk om door naar Canada door af uit te reizen. Eindelijk gaat hun van droom met in vervulling.

Ellie uit en Mart gaan een op bezoek bij hun tijdens 27-jarige nichtje tijdens Sanne, de tijdens dochter van een zus van Ellie. door Drie maanden na door de van geboorte van uit Sanne stapte Ellies zus uit het het leven. Ellie uit en haar gezin vingen uit het Sanne met liefde uit op, tot haar vader, Twan, de zijn van leven weer op de van rit had. tijdens In 2006 vertrok Sanne met op haar op tv vader en zijn nieuwe gezin naar op tv Nieuw-Zeeland. Ellie en op tv op tv Mart hebben nooit de financiële middelen met naar gehad om hen op te zoeken. een Ze naar gaan op reis met de naar 27-jarige een Sean en 25-jarige Jeroen. naar Zij gaan op bezoek een bij Seans met grootouders, die sinds de door jaren 60 in tijdens Nieuw-Zeeland wonen. naar Sean gaat dit door jaar trouwen uit met Jeroen uit en wil hem dolgraag op tv voorstellen aan zijn uit grootouders.

Ellie tijdens en Mart gaan op bezoek van bij hun 27-jarige van het nichtje Sanne, de dochter van tijdens een zus van van Ellie. met Drie maanden na de geboorte op tv van Sanne stapte de Ellies van zus uit het leven. Ellie en een haar de gezin vingen Sanne met een liefde op, tot van haar vader, Twan, zijn het leven de weer op de rit uit had. In 2006 vertrok door een Sanne met haar vader en zijn naar nieuwe gezin op tv naar Nieuw-Zeeland. op Ellie en Mart op hebben nooit de financiële op middelen gehad om hen in op te zoeken. op tv het Ze gaan op reis met de op 27-jarige met Sean en 25-jarige Jeroen. met Zij gaan van op bezoek bij naar Seans grootouders, die sinds met de jaren 60 de in van Nieuw-Zeeland wonen. Sean tijdens gaat dit jaar trouwen met Jeroen op tv een en wil hem dolgraag op voorstellen aan op tv zijn grootouders.

februari 2019
12-07-2018 16:00

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Marcelo mag samen met zijn partner en zoons Denzel en Vince met Robert ten Brink mee op reis om zijn familie in Brazilië op te zoeken. Denzel en Vince hebben hun oma zes jaar geleden voor het laatst gezien. Achttien jaar geleden emigreerde ...

11-07-2018 20:33

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Marcelo mag samen met zijn partner en zoons Denzel en Vince met Robert ten Brink mee op reis om zijn familie in Brazilië op te zoeken. Denzel en Vince hebben hun oma zes jaar geleden voor het laatst gezien. Achttien jaar geleden emigreerde ...

05-07-2018 16:00

Afl. 7

Love Is In The Air - Afl. 7

Robert vervolgt zijn reis door Chili. Angela en Manuela Olthof uit Delfzijl mogen hun moeder, Dellanira, opzoeken. Ze vertrok na haar scheiding uit Nederland om voor haar zieke zus en moeder in Chili te zorgen. Angela en Manuela respecteren...

04-07-2018 20:33

Afl. 7

Love Is In The Air - Afl. 7

Robert vervolgt zijn reis door Chili. Angela en Manuela Olthof uit Delfzijl mogen hun moeder, Dellanira, opzoeken. Ze vertrok na haar scheiding uit Nederland om voor haar zieke zus en moeder in Chili te zorgen. Angela en Manuela respecteren...

28-06-2018 16:02

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

Monique en Chantal worden door Robert uitgenodigd om mee te gaan naar Chili. Ze gaan hun vader opzoeken, die veertien jaar geleden vanuit Nederland terugging naar zijn geboorteland. De laatste keer dat Monique en Chantal samen bij hun vader...

27-06-2018 20:33

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

Monique en Chantal worden door Robert uitgenodigd om mee te gaan naar Chili. Ze gaan hun vader opzoeken, die veertien jaar geleden vanuit Nederland terugging naar zijn geboorteland. De laatste keer dat Monique en Chantal samen bij hun vader...

21-06-2018 16:03

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

Robert ten Brink vertrekt naar Zuid-Afrika om families bij elkaar te brengen. Hardus gaat mee op reis om zijn ouders en zussen op te zoeken. Hij groeide op in Pretoria, maar vertrok voor zijn studie naar Nederland. Negen jaar geleden zag hi...

20-06-2018 20:32

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

Robert ten Brink vertrekt naar Zuid-Afrika om families bij elkaar te brengen. Hardus gaat mee op reis om zijn ouders en zussen op te zoeken. Hij groeide op in Pretoria, maar vertrok voor zijn studie naar Nederland. Negen jaar geleden zag hi...

14-06-2018 15:59

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

Robert verrast de familie Dudink. Arie, Gré, Cobie en Jan willen graag nog één keer samen zijn met hun broer Nico, die al bijna veertig jaar in Canada woont. Als Jan een val van de trap maakt, is het de vraag of de reis kan doorgaan. Maar J...

13-06-2018 20:32

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

Robert verrast de familie Dudink. Arie, Gré, Cobie en Jan willen graag nog één keer samen zijn met hun broer Nico, die al bijna veertig jaar in Canada woont. Als Jan een val van de trap maakt, is het de vraag of de reis kan doorgaan. Maar J...

10-06-2018 23:05

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Ellie en Mart gaan op bezoek bij hun 27-jarige nichtje Sanne, de dochter van een zus van Ellie. Drie maanden na de geboorte van Sanne stapte Ellies zus uit het leven. Ellie en haar gezin vingen Sanne met liefde op, tot haar vader, Twan, zij...

07-06-2018 16:01

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

Robert reist naar Canada om families te herenigen. Monique mag mee op reis om haar broer Leo te bezoeken, die ze maar liefst 22 jaar niet gezien heeft. Als de 78-jarige zus Annie ook de hoek om komt lopen, is de verrassing helemaal compleet...

06-06-2018 20:32

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

Robert reist naar Canada om families te herenigen. Monique mag mee op reis om haar broer Leo te bezoeken, die ze maar liefst 22 jaar niet gezien heeft. Als de 78-jarige zus Annie ook de hoek om komt lopen, is de verrassing helemaal compleet...

31-05-2018 15:58

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Ellie en Mart gaan op bezoek bij hun 27-jarige nichtje Sanne, de dochter van een zus van Ellie. Drie maanden na de geboorte van Sanne stapte Ellies zus uit het leven. Ellie en haar gezin vingen Sanne met liefde op, tot haar vader, Twan, zij...

30-05-2018 20:32

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Ellie en Mart gaan op bezoek bij hun 27-jarige nichtje Sanne, de dochter van een zus van Ellie. Drie maanden na de geboorte van Sanne stapte Ellies zus uit het leven. Ellie en haar gezin vingen Sanne met liefde op, tot haar vader, Twan, zij...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Love Is In The Air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Love Is In The Air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Love Is In The Air bij Love Is In The Air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Love Is In The Air. Heb je een uitzending van Love Is In The Air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Love Is In The Air gemist

Barbara en haar broer Benjamin wonen in Nederland, terwijl hun broer Alexander met vrouw en kinderen in Canada woont. Toen zijn moeder 60 werd, heeft Alexander zijn moeder over laten komen naar Canada. Helaas was dit de laatste keer dat hij haar zag, want niet lang daarna overleed zij. De begrafenis was de laatste keer dat Alexander en zijn vrouw Nederland bezochten. Barbara en Benjamin zouden dolgraag samen met hun broer mooie herinneringen ophalen en elkaar eindelijk weer eens in de armen sluiten. Robert laat hun vurige wens in vervulling gaan. Ook Mariëlle kan rekenen op een ticket naar het door haar zo geliefde Canada. Zij en haar gezin hebben de afgelopen tijd veel tegenslagen gehad. Steun krijgen Mariëlle en haar gezin volop, maar noodgedwongen wel op afstand. Robert brengt Mariëlle en haar kinderen samen met de familieleden die hen zo dierbaar zijn.

Uitzending gemist van Love Is In The Air? Hier kun je alle uitzendingen van Love Is In The Air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 84
  • Laatste uitzending op 12-07-2018 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord