Programma gemist?
april 2017
19-04-2017 20:32

Terug: Love Is In The Air

Love Is In The Air - Afl. 1

In een nieuw en alweer vijfde seizoen van ‘Love Is In The Air’ bezoekt Robert ten Brink mensen met familieleden in verre buitenlanden die ze niet makkelijk zelf kunnen bezoeken. Vanaf vanavond worden zestien nieuwe verhalen verteld met deze keer veelal Zuid-Amerika als bestemming. Maar ook Canada en Zuid-Afrika zijn het toneel van bijzondere ontmoetingen en liefdevolle herenigingen. The sky is the limit wanneer Robert en zijn team de wereld over reizen! De eerste aflevering van het nieuwe seizoen speelt zich af in Zuid-Amerika. In Argentinië woont Henry, de broer van Erica. Erica groeide op in Argentinië, maar op zestienjarige leeftijd vertrok ze met haar moeder en broers naar Nederland. Henry bleef in Argentinië, waar hij al een heel leven had opgebouwd in Tres Arroyos. Tien jaar geleden zagen Henry en Erica elkaar voor het laatst en eindelijk kunnen ze elkaar weer in de armen sluiten. Ook Monique, Eric en Dané gaan mee naar Argentinië. Hun dochter en zus Nicky is voor haar grote liefde naar Buenos Aires verhuisd en sindsdien is het gemis enorm. Als Eric zijn baan verliest, is het de vraag wanneer ze Nicky weer kunnen zien. Sinds haar vertrek vragen haar ouders en zusje zich af waar ze terecht is gekomen. Eindelijk wordt het gezin met elkaar herenigd. Deze en andere verhalen zijn vanaf vanavond te zien in het nieuwe seizoen van ‘Love Is In The Air’.

08-06-2016 20:33

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De broer van Daphne Geerdink, Elroy, woont al sinds 2004 in Costa Rica. Daphne heeft Elroy nog nooit kunnen opzoeken in het prachtige land, omdat ze daar geen geld voor heeft. Daphne reist samen haar kinderen en ouders met Robert ten Brink mee. De Nederlandse Leonie Rojas heeft in Costa Rica gewoond. Na een dramatisch verlies van haar eerste man vond ze nieuw geluk bij de Costa Ricaanse Gilberto. Samen met hem kreeg ze twee kinderen. Toen Leonie een postnatale depressie kreeg, besloot Gilberto dat het tijd was om met het gezin naar Nederland te verhuizen. Leonie beseft hoe erg Gilberto zijn familie mist en wil hem dolgraag met hen herenigen.

01-06-2016 20:32

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

De 31-jarige Esther Bruins en haar moeder, Margo, hebben een zware tijd achter de rug. Esther woonde in Argentinië met haar ex-man en zoontje. Vanwege de slechte relatie met haar ex vluchtte ze terug naar Nederland. Niet veel later kreeg Esther een hartstilstand, waardoor ze nu met een pacemaker leeft. Haar moeder heeft de eerste jaren van haar kleinzoon moeten missen en datzelfde lijkt te gebeuren met haar tweede kleinkind. Haar zoon, Dennis, woont namelijk in Canada. Esther roept de hulp in van Robert ten Brink om het gezin te herenigen. Arthur en Lien van der Kroft nemen ook deel aan de reis naar Canada. De 76-jarige Arthur wil dolgraag zijn broer zien die in 1956 naar het Noord-Amerikaanse land emigreerde.

25-05-2016 20:34

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

De 86-jarige Johan van der Geest vertrok ruim 60 jaar geleden naar Nieuw-Zeeland. Hij bouwde daar een leven op, trouwde en kreeg kinderen. Toen zijn huwelijk strandde, kwam Johan weer in contact met zijn Nederlandse jeugdliefde Jacqueline. Vier jaar geleden besloot Johan om voor Jacqueline naar Nederland te verhuizen, omdat haar gezondheid snel achteruit ging. Als gevolg van dat besluit heeft Johan zijn zus, kinderen en kleinkinderen al die tijd niet meer gezien. Familie De Vries uit Jubbega reist ook af naar Nieuw-Zeeland. Moeder Irma heeft haar zus Janke ook al vier jaar niet gezien. Robert ten Brink herenigt zijn medereizigers met de familieleden die ze zo enorm hebben gemist.

18-05-2016 20:36

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

De 26-jarige Robert en 20-jarige Evelien uit Groningen hebben samen al veel meegemaakt. Eind 2014 bleek Evelien zwanger. Tegelijkertijd was haar zus in Nieuw-Zeeland ook zwanger. Het kindje van Evelien en Robert werd helaas veel te vroeg geboren en bleek niet levensvatbaar. Vier maanden later werd de dochter van Eveliens zus geboren. Een ontmoeting met Eveliens zus kan het jonge stel helpen het verlies van hun zoontje te verwerken. Zij reizen samen richting Nieuw-Zeeland met Stef, Alie en Bas van der Linden. Hun dochter en zus Danitsja woont daar sinds 2004 en zij hebben haar sinds 2012 niet meer gezien.

11-05-2016 20:32

Afl. 2

Love Is In The Air - Afl. 2

Robert verrast de 53-jarige Elly. Zij heeft haar lievelingsbroer, Doede, al meer dan zeven jaar niet gezien. Doede vertrok op 18-jarige leeftijd naar Canada. Het is altijd al een droom van Elly geweest om naar hem toe te gaan, maar elke keer werd dit vanwege ziekte uitgesteld. Elly en haar man reizen samen met de 46-jarige Natasja, haar 45-jarige echtgenoot Ed en de zonen van Natasja. Tot groot verdriet van Ed emigreerde zijn broer Ron naar Canada. Natasja wil niets liever dan haar man herenigen met zijn broer.

04-05-2016 20:40

Afl. 1

Love Is In The Air - Afl. 1

Robert reist af naar Zuid-Afrika. De zeventienjarige Melissa heeft een brief voor haar moeder, Suzy, geschreven. Suzy is geboren en getogen in Zuid-Afrika. Daar leerde ze de van oorsprong Nederlandse Willem kennen en samen kregen zij hun dochter, Melissa. Toen Melissa anderhalf jaar oud was, besloten ze om naar Nederland te gaan. Melissa ziet dagelijks het gemis van haar moeder. Vooral haar zus mist ze verschrikkelijk. Na vier lange jaren kan ze haar eindelijk weer in de armen te sluiten.

15-10-2014 20:34

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Opa Nic weet wat het is om je kinderen te moeten missen. Zijn zoon overleed op dertigjarige leeftijd terwijl hij een kindje op komst had. Dat heeft een enorme impact gehad op de familie en het gezin. Canada is van oudsher een land waar veel Nederlanders naartoe geëmigreerd zijn om hun geluk te beproeven. Voor opa Nic is Canada het land waar zijn enige kind woont, dochter Anita, die hij enorm mist. Na jaren gemis sluiten zij elkaar eindelijk weer in de armen. De zusjes Simone en Danielle hebben samen met hun nichtjes Debbie en Melanie één grote wens: ze willen naar hun nichtje Nicole toe in Canada om haar te steunen na het verlies van haar man. Nicole is de liefde van haar leven Todd verloren na een lange strijd tegen kanker. Daarna blijft ze met haar vier jonge kinderen achter in Canada. Zij krijgt de verrassing van haar leven met de komst van haar familie.

08-10-2014 20:35

Afl. 7

Love Is In The Air - Afl. 7

Vijftien jaar geleden vestigde Marco zich met zijn Japanse vrouw in Japan. Zijn ouders in Nederland schreven Robert met hun grootste wens: hun dochter José mist haar broer en soulmate Marco ontzettend en wil niets liever dan kennismaken met Marco's leven in Tokyo. Ook Frans heeft maar een grote wens. Zijn zoon Dave woont al negen jaar in Kobe, waar hij in de afgelopen jaren een gezin heeft gesticht. Opa Frans heeft twee van de drie kleinkinderen nog nooit gezien. Toen hij vorig jaar getroffen werd door een herseninfarct achtte hij de kans klein dat hij ooit nog in staat zou zijn om naar Japan af te reizen om daar Dave en zijn kleinkinderen in zijn armen te kunnen sluiten.

01-10-2014 20:33

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

Robert vertrekt met Genieke, Erik-Jan en hun vijf maanden oude baby Raf naar Nieuw-Zeeland. De vader van Genieke is twintig jaar geleden samen met zijn vrouw Maud geëmigreerd. Daar zijn ze een nieuw leven begonnen en hebben een gezin gesticht. Genieke wil haar baby heel graag aan haar vader en zijn gezin voorstellen. In Nieuw-Zeeland woont ook André die door zijn longziekte geen reis meer naar Nederland kan maken. Hij zou heel graag nog een keer samen zijn met zijn broer en drie zussen willen zijn voordat het er misschien nooit meer van komt. Robert brengt de broers en zussen samen en dat aan de andere kant van de wereld.

24-09-2014 20:32

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

Toen Pieter in 2008 op vakantie ging naar Brazilië werd hij stapelverliefd op Luciana. Bij thuiskomst bleek het meer te zijn dan alleen een vakantieliefde en na drie jaar kregen zij samen zelfs een dochtertje, Samara. Stiefmoeder Carry schrijft Robert met het emotionele verzoek om samen met haar man Jan en Pieter naar Brazilië te mogen gaan zodat ze met eigen ogen kunnen zien hoe Luciana daar woont en leeft. Maar de allerbelangrijkste reden is natuurlijk dat zij Samara weer in hun armen kunnen sluiten. En Jan is ruim drieëndertig jaar geleden met zijn vrouw Elly naar Brazilië vertrokken om daar een boerenbedrijf op te zetten. Het beloofde land bleek een land met veel obstakels en na de dood van Elly stond Jan er met vier kinderen alleen voor. Zus Irma schreef Robert een indrukwekkende brief waarin ze omschrijft hoe groot het gemis is en met de vraag of zij met haar drie zussen en broer herenigd mogen worden met hun broer Jan.

17-09-2014 20:33

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

Robert reist naar de andere kant van de wereld. In Nieuw-Zeeland gaat hij de 24-jarige Angela verrassen met de komst van haar ouders Frits en Lianne. Angela is in 2011, na een stage in Auckland, gevallen voor een charmante Nieuw-Zeelander en daar gebleven. Nu is er baarmoederhalskanker geconstateerd en dan is Nederland wel heel ver weg. Frits en Lianne willen niets liever dan naar hun dochter toe om haar bij te staan in deze moeilijke tijd. Robert reist ook met Faas en Wilma, die deze reis eigenlijk vier jaar geleden al zouden gaan maken, maar net voor vertrek raakten twee van hun zoons betrokken bij een auto-ongeluk. Wout kwam er zonder kleerscheuren vanaf, maar Jan raakte in coma en heeft gevochten voor zijn leven. Wilma en Faas staan vanaf dit vreselijke moment dag en nacht voor Jan klaar. Nu het leven weer een beetje op de rit is, is het tijd om deze reis alsnog te gaan maken.

10-09-2014 20:35

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

Robert neemt de zusjes Thea en Marie-Térèse mee naar Maleisië om daar zus Bertine te verrassen met een bezoek. Bertine is drie jaar geleden geëmigreerd naar Langkawi. In 2013 werd zij ernstig ziek en in dezelfde tijd overleed hun moeder in Nederland. De drie zusjes willen niets liever dan samen zijn om hun verdriet te verwerken. Anneke en haar dochter Britta reizen na de hereniging van de drie zusjes door met Robert naar Zuid-Korea. Britta wil haar moeder graag herenigen met haar broer Sven die in Seoul woont. Anneke is totaal ingestort na het overlijden van haar zoon Ingvar. Zij heeft het zo nodig om samen te zijn met haar kinderen, dat Robert geen moment heeft getwijfeld om door te vliegen naar Seoul.

03-09-2014 20:35

Afl. 2

Love Is In The Air - Afl. 2

Robert verrast Jean Paul en Simone en hun kinderen Milou en Ramon door met hen mee te gaan naar Zuid-Afrika. Twaalf jaar geleden is Pauline, de zus van Jean Paul, daar naartoe geëmigreerd om balletles te geven aan kansarme kinderen. De band tussen broer en zus is heel speciaal, maar toch hebben ze elkaar deze twaalf jaar niet kunnen opzoeken. Bea en Rien emigreerden in 1963 naar Zuid-Afrika en stichtten een gezin. Door een noodlottig auto-ongeluk kwam hun zoon Larry om het leven en beide dochters verlieten Zuid-Afrika om hun geluk ergens anders te beproeven. Bea en Rien besloten daarom terug naar Nederland te gaan. Uiteindelijk is dochter Sacha weer in Zuid-Afrika gaan wonen. Robert nodigt Bea en Rien uit om samen met Bianca het gezin weer te herenigen op Zuid-Afrikaanse bodem.

27-08-2014 20:30

Afl. 1

Love Is In The Air - Afl. 1

Robert nodigt Hennie uit om samen met hem af te reizen naar Thailand, waar haar broer Jan woont. Jan en zijn vrouw Paula zijn verliefd geworden op Thailand. Zo verliefd dat ze Nederland negen jaar geleden hebben verruild voor het zonnige Phuket. Helaas is Paula onlangs, veel te jong, overleden. Hennie wil dan ook niets liever dan haar broer steunen in deze ontzettend moeilijke tijd. Hennie reist niet alleen met Robert mee naar het land van de glimlach. Ook Teun en zijn vrouw Ingrid hebben samen met hun kinderen een grote wens. Zij willen heel graag zien, voelen, ruiken hoe Mark, de broer van Teun en tevens zijn beste vriend, samen met zijn gezin leeft in de drukke stad Bangkok. Zus Katelijne schreef de wens voor het gezin en laat zij nou net ook in Thailand zijn.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Love Is In The Air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Love Is In The Air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Love Is In The Air bij Love Is In The Air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Love Is In The Air. Heb je een uitzending van Love Is In The Air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Love Is In The Air gemist

Barbara en haar broer Benjamin wonen in Nederland, terwijl hun broer Alexander met vrouw en kinderen in Canada woont. Toen zijn moeder 60 werd, heeft Alexander zijn moeder over laten komen naar Canada. Helaas was dit de laatste keer dat hij haar zag, want niet lang daarna overleed zij. De begrafenis was de laatste keer dat Alexander en zijn vrouw Nederland bezochten. Barbara en Benjamin zouden dolgraag samen met hun broer mooie herinneringen ophalen en elkaar eindelijk weer eens in de armen sluiten. Robert laat hun vurige wens in vervulling gaan. Ook Mariëlle kan rekenen op een ticket naar het door haar zo geliefde Canada. Zij en haar gezin hebben de afgelopen tijd veel tegenslagen gehad. Steun krijgen Mariëlle en haar gezin volop, maar noodgedwongen wel op afstand. Robert brengt Mariëlle en haar kinderen samen met de familieleden die hen zo dierbaar zijn.

Uitzending gemist van Love Is In The Air? Hier kun je alle uitzendingen van Love Is In The Air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 23-04-2017 om 18:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord