Programma gemist?

Marcelo tijdens mag samen met zijn naar partner en van zoons Denzel en de Vince met Robert naar ten Brink met mee op reis om zijn op familie in Brazilië op uit tijdens te zoeken. Denzel en Vince hebben door hun oma op tv zes in jaar geleden voor het laatst naar gezien. Achttien jaar naar geleden emigreerde in Cristina vanuit tijdens Brazilië naar Nederland, een nadat zij haar de man had leren kennen. Inmiddels het hebben door ze samen drie dochters en op woont uit het gezin in uit Apeldoorn. Hun oudste naar dochter schrijft een emotionele brief aan op Robert het met het verzoek om tijdens haar moeder met haar van familie op te herenigen.

Marcelo mag door samen met het zijn partner en naar zoons Denzel en Vince met het Robert met ten Brink mee op tijdens reis het om zijn familie in Brazilië op de te zoeken. Denzel de door en Vince hebben op hun oma zes jaar geleden op tv voor het laatst op tv gezien. naar Achttien jaar geleden emigreerde een Cristina vanuit Brazilië naar door Nederland, nadat zij haar tijdens man met had leren kennen. in Inmiddels hebben ze samen drie het van dochters en woont het gezin in met Apeldoorn. het Hun oudste dochter schrijft een in emotionele op tv brief aan Robert met door het verzoek om haar het moeder met van haar familie te een herenigen.

Robert naar vervolgt zijn reis door met Chili. Angela door en Manuela Olthof uit op Delfzijl mogen hun met moeder, in Dellanira, opzoeken. Ze de vertrok na haar scheiding uit Nederland een om een voor haar met zieke zus en in moeder in Chili te uit zorgen. Angela en Manuela de respecteren haar keuze, maar met missen naar haar enorm. De vier tijdens broers Jan, de Martien, Seraf en Piet reizen door door af naar Santiago door voor een laatste ontmoeting met een hun een broer Adriaan. Maar het liefst tien jaar op geleden zagen zij elkaar voor naar het uit laatst, toen Adriaan op bezoek was in op in Nederland. Ze dachten elkaar uit nooit een meer te kunnen zien, maar naar Robert maakt deze uit wens voor hen op toch tijdens mogelijk.

Robert van vervolgt zijn reis door uit Chili. van Angela en Manuela Olthof uit op tv Delfzijl mogen het hun moeder, Dellanira, opzoeken. op tv Ze op vertrok na haar naar scheiding uit Nederland tijdens om voor haar zieke zus met en in moeder in Chili te op zorgen. Angela en Manuela respecteren in haar keuze, door maar door missen haar enorm. De een vier broers Jan, een Martien, Seraf en tijdens Piet reizen af naar op tv Santiago voor een laatste in een ontmoeting met hun broer het Adriaan. Maar door liefst tien jaar geleden op zagen zij elkaar de voor het laatst, toen uit Adriaan op bezoek was door in de Nederland. Ze dachten op elkaar nooit meer te uit kunnen zien, naar maar Robert maakt het deze wens voor hen toch in in mogelijk.

Monique door en Chantal worden door op Robert uitgenodigd om mee van te gaan naar op tv Chili. Ze uit gaan hun de vader opzoeken, die veertien jaar het geleden vanuit Nederland in terugging door naar zijn geboorteland. op De laatste keer dat tijdens Monique en van Chantal samen bij hun vader de waren, was op tv zes jaar geleden. tijdens Brigitte mist haar op broer, Willem. in Hij verhuisde in 2015 naar met Chili voor zijn een grote liefde door Andrea, die in verwachting met was van de zijn met eerste kind. Brigitte op tv wil dolgraag haar neefje ontmoeten, op tv maar op tv vreest dat ze hiervoor nog op tv een aantal op jaren zal moeten wachten. op tv Robert zorgt ervoor dat met in deze droom nu door al in vervulling tijdens gaat.

Monique op tv en Chantal worden door Robert met uitgenodigd om van mee te op tv gaan naar Chili. Ze gaan door hun uit vader opzoeken, die tijdens veertien jaar geleden vanuit van Nederland terugging naar naar zijn geboorteland. De laatste uit keer dat de Monique en het Chantal samen bij hun een vader op tv waren, was zes jaar een geleden. Brigitte mist haar de broer, Willem. Hij met verhuisde met in 2015 naar Chili voor op zijn het grote liefde Andrea, de die in verwachting was van een zijn eerste met kind. Brigitte wil op tv dolgraag haar neefje uit ontmoeten, maar vreest uit dat ze hiervoor nog een naar aantal door jaren zal moeten wachten. Robert van zorgt ervoor dat op deze door droom nu al in vervulling op de gaat.

Robert ten Brink op tv met vertrekt naar Zuid-Afrika met om families bij elkaar de te brengen. Hardus gaat door mee uit op reis om zijn een ouders en zussen de op te zoeken. met Hij groeide op in uit Pretoria, in maar vertrok voor zijn op studie naar het Nederland. Negen jaar geleden de zag hij zijn door vader voor het laatst. Arina door werd geboren een in Zuid-Afrika, maar na van de scheiding van een naar haar ouders ging ze op 5-jarige op tv leeftijd met uit haar in moeder terug naar Nederland. Arina uit heeft altijd in contact gehouden met haar naar vader, maar op het was naar niet mogelijk elkaar regelmatig met op te tijdens zoeken. Ze wil uit dolgraag haar dochtertje uit aan haar vader laten de zien.

Robert ten tijdens Brink vertrekt een naar Zuid-Afrika om families naar bij elkaar te brengen. op tv Hardus gaat op mee op reis het om zijn op ouders en zussen op op te de zoeken. Hij groeide van op in Pretoria, maar op tv vertrok voor zijn naar studie naar Nederland. Negen jaar de geleden zag hij in zijn vader met voor het laatst. Arina door tijdens werd geboren in Zuid-Afrika, de maar na de scheiding van door haar ouders een ging een ze op 5-jarige met leeftijd met haar moeder terug naar in Nederland. op tv Arina heeft uit altijd contact gehouden met haar van vader, een maar het was niet met mogelijk elkaar regelmatig op van te zoeken. Ze wil een dolgraag met haar dochtertje aan haar vader een op laten zien.

Robert tijdens verrast de familie tijdens Dudink. Arie, met Gré, Cobie en Jan willen van graag nog één op keer samen zijn tijdens met hun broer de Nico, die al bijna door veertig jaar in met Canada woont. van Als op Jan een val van de naar trap maakt, is het een de op vraag of de reis kan van doorgaan. op Maar Jan staat erop het dat ze de reis door zonder het hem maken. Debbie reist af uit naar in haar vader, Ron, tijdens die al naar meer dan 25 jaar door in Canada woont. Door omstandigheden van was van er een aantal jaar geen een het contact tussen Debbie en haar vader. van Inmiddels is het op tv contact weer hersteld in en is in de band sterker een dan ooit. De het wens een om elkaar weer naar te zien is erg op tv groot, maar de financiële tijdens middelen ontbreken. Robert schiet naar door te hulp.

Robert verrast de de de familie Dudink. Arie, Gré, Cobie tijdens en Jan willen graag op tv uit nog één keer de samen zijn met hun broer naar Nico, die al uit bijna het veertig jaar in op Canada woont. Als Jan een val van van van de trap de maakt, is het de vraag uit of de reis kan een doorgaan. Maar met Jan staat erop dat de ze de op reis zonder hem maken. met Debbie reist af de naar haar vader, een Ron, die het al meer dan naar 25 tijdens jaar in Canada woont. Door omstandigheden tijdens was er een naar aantal naar jaar geen contact tijdens tussen Debbie en haar met vader. van Inmiddels is het contact weer hersteld met en is de in band naar sterker dan ooit. De door wens om een elkaar weer te zien tijdens is erg groot, tijdens maar naar de financiële middelen ontbreken. Robert de schiet te het hulp.

Ellie en Mart een gaan de op bezoek bij hun tijdens 27-jarige door nichtje Sanne, de dochter op tv van een zus van het Ellie. Drie van maanden na de een geboorte van door Sanne stapte Ellies naar zus uit het leven. een Ellie en haar gezin vingen op tv Sanne met liefde door op, van tot haar van vader, Twan, zijn leven weer op op tv op de rit had. In uit 2006 vertrok Sanne met door haar vader door en zijn nieuwe gezin naar de Nieuw-Zeeland. Ellie en de Mart de hebben nooit op tv de financiële middelen gehad van om hen op te in zoeken. Ze gaan met op reis met naar de 27-jarige Sean en door 25-jarige de Jeroen. Zij gaan op bezoek in bij Seans grootouders, een die sinds uit de jaren 60 in het Nieuw-Zeeland wonen. Sean op gaat het dit jaar trouwen met naar Jeroen naar en wil hem dolgraag voorstellen aan het zijn van grootouders.

Robert reist de naar Canada om families een te herenigen. Monique in van mag mee op reis om haar naar uit broer Leo te bezoeken, die door ze maar liefst in 22 jaar niet gezien het heeft. Als met de 78-jarige zus Annie een ook uit de hoek om een komt lopen, is de een verrassing helemaal compleet. Francisca op tv mag dankzij de de brief van haar een in dochters ook mee naar Canada. Haar uit zus Claudia een emigreerde tijdens negen jaar geleden naar met haar gezin en sindsdien hebben van ze op elkaar niet meer gezien. Vanwege uit financiële tegenslagen was het het uit voor Francisca op en haar man René al die de door tijd onmogelijk om de naar Canada af te tijdens reizen. Eindelijk gaat hun van droom in door vervulling.

Robert reist naar op Canada om met families te herenigen. Monique van het mag mee op reis in om haar broer Leo te een bezoeken, die van ze maar liefst op tv 22 op jaar niet gezien heeft. Als de in 78-jarige zus met Annie ook door de hoek het om komt lopen, is de door verrassing van helemaal compleet. Francisca het mag dankzij de brief van van haar dochters ook de mee naar Canada. het Haar zus Claudia emigreerde naar negen naar jaar geleden met een haar gezin tijdens en sindsdien hebben ze elkaar van niet door meer gezien. Vanwege financiële tegenslagen was naar het voor Francisca met en haar een man René al uit die tijd onmogelijk een om naar Canada op tv af te reizen. in Eindelijk gaat hun naar droom naar in vervulling.

Ellie en op tv Mart gaan op bezoek naar bij hun 27-jarige op nichtje Sanne, de in dochter van een door zus een van Ellie. Drie maanden na naar in de geboorte van Sanne stapte Ellies de zus uit het in op leven. Ellie en haar tijdens gezin vingen van Sanne met liefde op, tot op tv haar vader, Twan, een zijn leven een weer op uit de rit had. In 2006 vertrok door tijdens Sanne met haar vader uit en zijn naar nieuwe gezin naar uit Nieuw-Zeeland. Ellie en Mart uit hebben nooit de financiële middelen in gehad om naar hen uit op te zoeken. uit Ze gaan op reis met tijdens de 27-jarige Sean van en 25-jarige op Jeroen. Zij gaan van op bezoek bij Seans in grootouders, die sinds met de jaren 60 in naar op tv Nieuw-Zeeland wonen. Sean met gaat dit jaar tijdens trouwen met Jeroen en de wil hem dolgraag voorstellen aan in zijn met grootouders.

Ellie tijdens en Mart gaan op tijdens bezoek bij hun met 27-jarige nichtje in Sanne, de uit dochter van een zus van Ellie. met Drie maanden tijdens na de tijdens geboorte van Sanne de stapte Ellies met zus uit het leven. van Ellie en met haar gezin vingen op tv Sanne met liefde op, tot haar een door vader, Twan, zijn leven weer op uit het de rit had. In naar 2006 vertrok Sanne met haar een vader en zijn uit naar nieuwe gezin naar in Nieuw-Zeeland. Ellie en Mart met hebben nooit de financiële in middelen gehad om naar hen op te het zoeken. Ze gaan op uit reis met met de 27-jarige tijdens Sean en met 25-jarige Jeroen. Zij gaan op bezoek uit bij Seans grootouders, de die sinds een de uit jaren 60 in Nieuw-Zeeland wonen. Sean met gaat dit met jaar op tv trouwen met Jeroen op tv en wil hem dolgraag door voorstellen aan van zijn grootouders.

oktober 2018
12-07-2018 16:00

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Marcelo mag samen met zijn partner en zoons Denzel en Vince met Robert ten Brink mee op reis om zijn familie in Brazilië op te zoeken. Denzel en Vince hebben hun oma zes jaar geleden voor het laatst gezien. Achttien jaar geleden emigreerde ...

11-07-2018 20:33

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Marcelo mag samen met zijn partner en zoons Denzel en Vince met Robert ten Brink mee op reis om zijn familie in Brazilië op te zoeken. Denzel en Vince hebben hun oma zes jaar geleden voor het laatst gezien. Achttien jaar geleden emigreerde ...

05-07-2018 16:00

Afl. 7

Love Is In The Air - Afl. 7

Robert vervolgt zijn reis door Chili. Angela en Manuela Olthof uit Delfzijl mogen hun moeder, Dellanira, opzoeken. Ze vertrok na haar scheiding uit Nederland om voor haar zieke zus en moeder in Chili te zorgen. Angela en Manuela respecteren...

04-07-2018 20:33

Afl. 7

Love Is In The Air - Afl. 7

Robert vervolgt zijn reis door Chili. Angela en Manuela Olthof uit Delfzijl mogen hun moeder, Dellanira, opzoeken. Ze vertrok na haar scheiding uit Nederland om voor haar zieke zus en moeder in Chili te zorgen. Angela en Manuela respecteren...

28-06-2018 16:02

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

Monique en Chantal worden door Robert uitgenodigd om mee te gaan naar Chili. Ze gaan hun vader opzoeken, die veertien jaar geleden vanuit Nederland terugging naar zijn geboorteland. De laatste keer dat Monique en Chantal samen bij hun vader...

27-06-2018 20:33

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

Monique en Chantal worden door Robert uitgenodigd om mee te gaan naar Chili. Ze gaan hun vader opzoeken, die veertien jaar geleden vanuit Nederland terugging naar zijn geboorteland. De laatste keer dat Monique en Chantal samen bij hun vader...

21-06-2018 16:03

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

Robert ten Brink vertrekt naar Zuid-Afrika om families bij elkaar te brengen. Hardus gaat mee op reis om zijn ouders en zussen op te zoeken. Hij groeide op in Pretoria, maar vertrok voor zijn studie naar Nederland. Negen jaar geleden zag hi...

20-06-2018 20:32

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

Robert ten Brink vertrekt naar Zuid-Afrika om families bij elkaar te brengen. Hardus gaat mee op reis om zijn ouders en zussen op te zoeken. Hij groeide op in Pretoria, maar vertrok voor zijn studie naar Nederland. Negen jaar geleden zag hi...

14-06-2018 15:59

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

Robert verrast de familie Dudink. Arie, Gré, Cobie en Jan willen graag nog één keer samen zijn met hun broer Nico, die al bijna veertig jaar in Canada woont. Als Jan een val van de trap maakt, is het de vraag of de reis kan doorgaan. Maar J...

13-06-2018 20:32

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

Robert verrast de familie Dudink. Arie, Gré, Cobie en Jan willen graag nog één keer samen zijn met hun broer Nico, die al bijna veertig jaar in Canada woont. Als Jan een val van de trap maakt, is het de vraag of de reis kan doorgaan. Maar J...

10-06-2018 23:05

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Ellie en Mart gaan op bezoek bij hun 27-jarige nichtje Sanne, de dochter van een zus van Ellie. Drie maanden na de geboorte van Sanne stapte Ellies zus uit het leven. Ellie en haar gezin vingen Sanne met liefde op, tot haar vader, Twan, zij...

07-06-2018 16:01

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

Robert reist naar Canada om families te herenigen. Monique mag mee op reis om haar broer Leo te bezoeken, die ze maar liefst 22 jaar niet gezien heeft. Als de 78-jarige zus Annie ook de hoek om komt lopen, is de verrassing helemaal compleet...

06-06-2018 20:32

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

Robert reist naar Canada om families te herenigen. Monique mag mee op reis om haar broer Leo te bezoeken, die ze maar liefst 22 jaar niet gezien heeft. Als de 78-jarige zus Annie ook de hoek om komt lopen, is de verrassing helemaal compleet...

31-05-2018 15:58

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Ellie en Mart gaan op bezoek bij hun 27-jarige nichtje Sanne, de dochter van een zus van Ellie. Drie maanden na de geboorte van Sanne stapte Ellies zus uit het leven. Ellie en haar gezin vingen Sanne met liefde op, tot haar vader, Twan, zij...

30-05-2018 20:32

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Ellie en Mart gaan op bezoek bij hun 27-jarige nichtje Sanne, de dochter van een zus van Ellie. Drie maanden na de geboorte van Sanne stapte Ellies zus uit het leven. Ellie en haar gezin vingen Sanne met liefde op, tot haar vader, Twan, zij...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Love Is In The Air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Love Is In The Air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Love Is In The Air bij Love Is In The Air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Love Is In The Air. Heb je een uitzending van Love Is In The Air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Love Is In The Air gemist

Barbara en haar broer Benjamin wonen in Nederland, terwijl hun broer Alexander met vrouw en kinderen in Canada woont. Toen zijn moeder 60 werd, heeft Alexander zijn moeder over laten komen naar Canada. Helaas was dit de laatste keer dat hij haar zag, want niet lang daarna overleed zij. De begrafenis was de laatste keer dat Alexander en zijn vrouw Nederland bezochten. Barbara en Benjamin zouden dolgraag samen met hun broer mooie herinneringen ophalen en elkaar eindelijk weer eens in de armen sluiten. Robert laat hun vurige wens in vervulling gaan. Ook Mariëlle kan rekenen op een ticket naar het door haar zo geliefde Canada. Zij en haar gezin hebben de afgelopen tijd veel tegenslagen gehad. Steun krijgen Mariëlle en haar gezin volop, maar noodgedwongen wel op afstand. Robert brengt Mariëlle en haar kinderen samen met de familieleden die hen zo dierbaar zijn.

Uitzending gemist van Love Is In The Air? Hier kun je alle uitzendingen van Love Is In The Air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 84
  • Laatste uitzending op 12-07-2018 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord