Programma gemist?

Seizoen een 6 - Aflevering een 2 - Show waarin Robert op ten Brink met geliefden samenbrengt: De in Groningse Gea gaat samen uit door met haar echtgenoot, op Ruud, op bezoek uit bij haar zus, van Alie. Gea's ouders emigreerden in met 1950 met het hun vier kinderen naar de Australië. Vier jaar door werd Gea van in Australië op geboren. Toen het gezin in 1961 uit naar op Nederland terugkeerde, kozen dochters het Alie en Tjaakje de om daar te van blijven. Van het tijdens gezin is alleen een zus Alie nog tijdens in leven, daarom wil met Gea haar zo naar naar dolgraag zien voordat het te laat in is. Elianne heeft op tv een op brief geschreven voor zichzelf uit en haar dochters. Ze het naar wil haar zus, een Monique, en haar van gezin in Australië opzoeken. Ze het missen elkaar verschrikkelijk in en Elianne van wil graag zien hoe in Monique het daar woont en naar leeft.

De naar Groningse Gea gaat de samen met op haar echtgenoot, Ruud, op bezoek bij door haar door zus, Alie. het Gea's ouders emigreerden uit in 1950 met hun uit vier kinderen naar Australië. de Vier uit jaar later werd Gea in in Australië geboren. Toen het in gezin in een 1961 door naar Nederland terugkeerde, kozen dochters de Alie en Tjaakje naar om daar te een blijven. tijdens Van het gezin is alleen door zus Alie nog in in leven, in daarom wil Gea haar zo in dolgraag zien voordat het het te laat het het is. Elianne heeft met een brief geschreven voor zichzelf door en haar dochters. een Ze wil haar door zus, Monique, en op tv haar gezin in Australië van opzoeken. Ze missen op tv elkaar verschrikkelijk in en Elianne wil graag het zien een hoe Monique daar met woont en de leeft.

De op tv Groningse Gea uit gaat samen met haar echtgenoot, Ruud, het op uit bezoek bij haar zus, Alie. tijdens Gea's ouders op tv emigreerden in 1950 met uit hun vier kinderen met naar Australië. tijdens Vier jaar een later werd Gea in door Australië geboren. Toen het met op tv gezin in 1961 naar Nederland terugkeerde, een kozen dochters op tv Alie en op tv Tjaakje om daar te blijven. van op tv Van het gezin is de alleen zus Alie op tv nog in leven, daarom wil van met Gea haar zo het dolgraag zien voordat het te laat een is. Elianne heeft met een brief op geschreven voor zichzelf uit en haar dochters. Ze uit wil haar door zus, Monique, en haar op gezin op in Australië opzoeken. Ze missen naar elkaar verschrikkelijk een en Elianne wil de graag op tv zien hoe Monique het daar woont en de leeft.

Een in paar jaar geleden ging op de de dochter van een gezin uit Zutphen naar backpacken in Australië. van Daar ontmoette ze op tv een leuke jongen uit met naar wie ze nu misschien wel met gaat een trouwen. Haar met ouders hebben hem nog een nooit gezien, want de op tv vader is heel op vaak op missie een voor zijn werk bij het Defensie. Jaimie door wil graag iets terugdoen op tv voor haar het lieve opa op en oma, die jarenlang alles tijdens voor haar hebben op tv gedaan. Haar de opa heeft prostaatkanker en door de het is helaas een een aflopende zaak. Jaimie gunt van hem naar nog een weerzien met het zijn broer en zus die uit in Australië met wonen.

Een in paar jaar geleden tijdens ging de dochter van het een op gezin uit Zutphen backpacken in de Australië. Daar ontmoette ze een een leuke jongen in met wie uit ze nu misschien wel met een gaat trouwen. Haar ouders in hebben hem nog nooit gezien, naar want in de vader op is heel vaak op het missie voor de zijn werk bij met Defensie. Jaimie wil graag iets op tv terugdoen voor haar door lieve opa en op tv oma, met die jarenlang alles op voor haar hebben gedaan. Haar van opa naar heeft prostaatkanker en op het is helaas op tv een aflopende zaak. Jaimie met gunt hem uit nog een weerzien met met zijn broer en op zus die in in Australië wonen.

Vanavond door start het met nieuwe seizoen van Love Is In met op tv The Air, het op programma waarin bijzondere verhalen worden verteld naar over mensen van met uit familieleden in verre landen die ze uit niet makkelijk de zelf kunnen van bezoeken. In de eerste aflevering naar uit het verhaal van de dochter op tv van een het gezin uit Zutphen. Zij ontmoette uit in Australië een met naar jongen met wie ze misschien het wil trouwen. Haar uit ouders hebben hem een alleen nog de nooit gezien. in Jaimie wil graag iets terugdoen naar voor in haar lieve opa en oma, die op jarenlang alles voor door haar hebben op tv gedaan. Haar opa tijdens heeft prostaatkanker en door het is helaas een op aflopende zaak. Jaimie een gunt hem de nog een weerzien met met zijn op broer en zus op die in Australië door wonen.

In Nieuw-Zeeland verrast door Robert in ten Brink de 24-jarige Angela naar tijdens met de komst in van haar ouders van Frits en Lianne. Tijdens een in stage het in 2011 viel Angela voor in een een charmante Nieuw-Zeelander en bleef daar. in Nu er bij naar haar baarmoederhalskanker is uit geconstateerd, met willen haar ouders niets liever op dan hun dochter een bijstaan in deze een moeilijke tijd. Robert op reist ook met een Faas en Wilma, die met tijdens deze reis eigenlijk vier van jaar geleden al uit zouden maken. Net voor vertrek op tv raakten twee uit van hun zoons betrokken uit een bij een auto-ongeluk. Hun zoon Jan op uit raakte in coma en de moest vechten voor zijn van leven. Nu het van leven weer tijdens een beetje op de rit het is, is een het tijd het om deze reis alsnog tijdens te gaan uit maken.

In het Nieuw-Zeeland verrast Robert ten Brink met de 24-jarige Angela uit een met de komst van haar ouders tijdens op Frits en Lianne. Tijdens met een stage tijdens in 2011 viel Angela voor een van charmante Nieuw-Zeelander en op tv bleef naar daar. Nu er bij op tv haar baarmoederhalskanker is in geconstateerd, willen haar op ouders naar niets liever dan hun met dochter bijstaan in deze tijdens moeilijke tijd. een Robert reist ook met Faas van en door Wilma, die deze reis naar eigenlijk vier de jaar geleden met al zouden maken. door Net voor vertrek raakten uit twee van hun de zoons betrokken bij een het auto-ongeluk. op Hun zoon Jan raakte het in coma en moest vechten tijdens voor op zijn leven. uit Nu het leven weer een tijdens beetje op met de rit is, is het op tv tijd om deze op tv tijdens reis alsnog te gaan naar maken.

In met Nieuw-Zeeland verrast door Robert ten Brink de 24-jarige Angela met met de komst met van haar uit ouders in Frits en Lianne. Tijdens een in stage in 2011 viel van Angela voor naar een charmante Nieuw-Zeelander en het bleef een daar. Nu er bij haar de baarmoederhalskanker is geconstateerd, door willen de haar ouders uit niets liever dan hun een dochter bijstaan tijdens in deze moeilijke uit tijd. Robert reist ook met uit Faas met en Wilma, die van deze reis eigenlijk vier jaar geleden door al zouden maken. door Net voor uit vertrek raakten twee op van hun een zoons betrokken door bij een auto-ongeluk. Hun zoon Jan door raakte in van coma en moest in vechten voor zijn het leven. Nu op het leven weer door een beetje door op de rit met is, is het tijd om op deze reis alsnog te met van gaan maken.

De broer op tv van Daphne Geerdink, Elroy, een de woont al sinds van 2004 in Costa Rica. Daphne uit heeft Elroy uit nog nooit op tv kunnen opzoeken vanwege geldgebrek. Ze reist met samen haar kinderen tijdens en ouders met in Robert door ten Brink op mee. De Nederlandse Leonie Rojas een heeft in uit Costa Rica gewoond. Na het op door dramatische verlies van haar eerste man van in vond ze nieuw geluk bij het de Costa Ricaanse Gilberto. naar Samen uit kregen ze twee kinderen. naar Toen van Leonie een postnatale depressie kreeg, uit besloot Gilberto om op tv met het gezin op tv naar tijdens Nederland te verhuizen. Leonie het beseft hoe erg Gilberto op tv zijn familie door mist en wil hem dolgraag door met met hen herenigen.

De met broer van op tv Daphne Geerdink, Elroy, woont al van sinds van 2004 in Costa Rica. van Daphne heeft Elroy nog nooit de kunnen in opzoeken vanwege met geldgebrek. Ze reist samen haar kinderen door en uit ouders met op Robert ten Brink mee. De Nederlandse in Leonie Rojas het heeft in op tv Costa Rica gewoond. Na het het dramatische verlies in van haar eerste man door vond ze nieuw in geluk bij de uit Costa door Ricaanse Gilberto. Samen kregen ze van twee kinderen. Toen de een Leonie een postnatale depressie kreeg, besloot een Gilberto tijdens om met het gezin naar de Nederland de te verhuizen. Leonie beseft een hoe erg Gilberto uit zijn op tv familie mist en wil hem dolgraag van met met hen herenigen.

De broer van door een Daphne Geerdink, Elroy, woont al de sinds op tv 2004 in Costa naar Rica. Daphne heeft Elroy tijdens nog nooit kunnen opzoeken vanwege uit geldgebrek. tijdens Ze reist samen door haar kinderen en ouders een met uit Robert ten Brink mee. De Nederlandse met Leonie Rojas heeft uit in de Costa Rica gewoond. naar Na het dramatische verlies de van met haar eerste man tijdens vond ze nieuw geluk tijdens bij de Costa Ricaanse een Gilberto. Samen kregen ze tijdens twee kinderen. op Toen Leonie een het postnatale depressie kreeg, besloot het Gilberto om uit met een het gezin naar Nederland op tv te verhuizen. Leonie op beseft hoe erg Gilberto zijn door familie mist met en wil hem een dolgraag met hen tijdens herenigen.

De op tv 31-jarige Esther woonde in naar Argentinië met haar op tv ex-man van en zoontje. Vanwege de in slechte relatie met haar ex met met vluchtte ze terug het naar Nederland. Haar naar moeder heeft de uit eerste jaren van haar kleinzoon het moeten missen de en datzelfde lijkt te naar gebeuren met een haar tweede met kleinkind. Haar zoon, Dennis, naar woont namelijk in Canada. het Esther het roept de hulp in van Robert de ten Brink om tijdens het gezin te naar herenigen. op tv Arthur en Lien van uit der Kroft nemen ook de deel aan door de reis op naar Canada. De uit 76-jarige Arthur een wil dolgraag zijn broer zien op die uit in 1956 naar het Noord-Amerikaanse land de het emigreerde.

De 31-jarige Esther op woonde in Argentinië het met de haar ex-man en zoontje. op tv Vanwege de slechte op tv relatie met tijdens haar ex het vluchtte ze terug naar Nederland. Haar een moeder heeft van de eerste jaren in van haar kleinzoon moeten in missen de en datzelfde op lijkt te gebeuren met tijdens haar tweede op kleinkind. Haar zoon, Dennis, op tv woont namelijk tijdens in Canada. Esther roept de hulp uit in van Robert van ten op Brink om de het gezin te herenigen. Arthur en de Lien uit van der Kroft nemen op tv ook deel aan door de reis naar in Canada. De 76-jarige in Arthur wil dolgraag zijn tijdens broer uit zien die de in 1956 naar het Noord-Amerikaanse een land door emigreerde.

De 31-jarige de Esther woonde met in Argentinië met haar de ex-man en een zoontje. Vanwege in de slechte relatie met haar een ex vluchtte ze terug van naar Nederland. van Haar moeder uit heeft de eerste het jaren van haar kleinzoon het moeten missen en datzelfde in tijdens lijkt te gebeuren met haar tijdens tweede kleinkind. Haar zoon, op tijdens Dennis, woont namelijk in het Canada. Esther roept de hulp naar de in van Robert ten tijdens Brink om tijdens het gezin te herenigen. door Arthur en in Lien van der Kroft nemen uit ook de deel aan de reis naar tijdens Canada. De uit 76-jarige Arthur wil tijdens dolgraag zijn broer zien die van in in 1956 naar het tijdens Noord-Amerikaanse land de emigreerde.

april 2018
22-04-2018 22:29

Love Is In The Air

Love Is In The Air - Love Is In The Air

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Show waarin Robert ten Brink geliefden samenbrengt: De Groningse Gea gaat samen met haar echtgenoot, Ruud, op bezoek bij haar zus, Alie. Gea's ouders emigreerden in 1950 met hun vier kinderen naar Australië. Vier ...

19-04-2018 15:59

Afl. 2

Love Is In The Air - Afl. 2

De Groningse Gea gaat samen met haar echtgenoot, Ruud, op bezoek bij haar zus, Alie. Gea's ouders emigreerden in 1950 met hun vier kinderen naar Australië. Vier jaar later werd Gea in Australië geboren. Toen het gezin in 1961 naar Nederland...

18-04-2018 20:32

Afl. 2

Love Is In The Air - Afl. 2

De Groningse Gea gaat samen met haar echtgenoot, Ruud, op bezoek bij haar zus, Alie. Gea's ouders emigreerden in 1950 met hun vier kinderen naar Australië. Vier jaar later werd Gea in Australië geboren. Toen het gezin in 1961 naar Nederland...

15-04-2018 22:32

Afl. 1

Love Is In The Air - Afl. 1

Een paar jaar geleden ging de dochter van een gezin uit Zutphen backpacken in Australië. Daar ontmoette ze een leuke jongen met wie ze nu misschien wel gaat trouwen. Haar ouders hebben hem nog nooit gezien, want de vader is heel vaak op mis...

12-04-2018 16:01

Afl. 1

Love Is In The Air - Afl. 1

Een paar jaar geleden ging de dochter van een gezin uit Zutphen backpacken in Australië. Daar ontmoette ze een leuke jongen met wie ze nu misschien wel gaat trouwen. Haar ouders hebben hem nog nooit gezien, want de vader is heel vaak op mis...

11-04-2018 20:32

Terug: Love Is In The Air

Love Is In The Air - Terug: Love Is In The Air

Vanavond start het nieuwe seizoen van Love Is In The Air, het programma waarin bijzondere verhalen worden verteld over mensen met familieleden in verre landen die ze niet makkelijk zelf kunnen bezoeken. In de eerste aflevering het verhaal...

24-07-2017 00:11

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

In Nieuw-Zeeland verrast Robert ten Brink de 24-jarige Angela met de komst van haar ouders Frits en Lianne. Tijdens een stage in 2011 viel Angela voor een charmante Nieuw-Zeelander en bleef daar. Nu er bij haar baarmoederhalskanker is gecon...

20-07-2017 15:02

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

In Nieuw-Zeeland verrast Robert ten Brink de 24-jarige Angela met de komst van haar ouders Frits en Lianne. Tijdens een stage in 2011 viel Angela voor een charmante Nieuw-Zeelander en bleef daar. Nu er bij haar baarmoederhalskanker is gecon...

19-07-2017 20:31

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

In Nieuw-Zeeland verrast Robert ten Brink de 24-jarige Angela met de komst van haar ouders Frits en Lianne. Tijdens een stage in 2011 viel Angela voor een charmante Nieuw-Zeelander en bleef daar. Nu er bij haar baarmoederhalskanker is gecon...

17-07-2017 00:26

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De broer van Daphne Geerdink, Elroy, woont al sinds 2004 in Costa Rica. Daphne heeft Elroy nog nooit kunnen opzoeken vanwege geldgebrek. Ze reist samen haar kinderen en ouders met Robert ten Brink mee. De Nederlandse Leonie Rojas heeft in C...

13-07-2017 15:01

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De broer van Daphne Geerdink, Elroy, woont al sinds 2004 in Costa Rica. Daphne heeft Elroy nog nooit kunnen opzoeken vanwege geldgebrek. Ze reist samen haar kinderen en ouders met Robert ten Brink mee. De Nederlandse Leonie Rojas heeft in C...

12-07-2017 20:32

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De broer van Daphne Geerdink, Elroy, woont al sinds 2004 in Costa Rica. Daphne heeft Elroy nog nooit kunnen opzoeken vanwege geldgebrek. Ze reist samen haar kinderen en ouders met Robert ten Brink mee. De Nederlandse Leonie Rojas heeft in C...

10-07-2017 00:23

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

De 31-jarige Esther woonde in Argentinië met haar ex-man en zoontje. Vanwege de slechte relatie met haar ex vluchtte ze terug naar Nederland. Haar moeder heeft de eerste jaren van haar kleinzoon moeten missen en datzelfde lijkt te gebeuren ...

06-07-2017 15:00

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

De 31-jarige Esther woonde in Argentinië met haar ex-man en zoontje. Vanwege de slechte relatie met haar ex vluchtte ze terug naar Nederland. Haar moeder heeft de eerste jaren van haar kleinzoon moeten missen en datzelfde lijkt te gebeuren ...

05-07-2017 20:32

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

De 31-jarige Esther woonde in Argentinië met haar ex-man en zoontje. Vanwege de slechte relatie met haar ex vluchtte ze terug naar Nederland. Haar moeder heeft de eerste jaren van haar kleinzoon moeten missen en datzelfde lijkt te gebeuren ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Love Is In The Air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Love Is In The Air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Love Is In The Air bij Love Is In The Air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Love Is In The Air. Heb je een uitzending van Love Is In The Air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Love Is In The Air gemist

Barbara en haar broer Benjamin wonen in Nederland, terwijl hun broer Alexander met vrouw en kinderen in Canada woont. Toen zijn moeder 60 werd, heeft Alexander zijn moeder over laten komen naar Canada. Helaas was dit de laatste keer dat hij haar zag, want niet lang daarna overleed zij. De begrafenis was de laatste keer dat Alexander en zijn vrouw Nederland bezochten. Barbara en Benjamin zouden dolgraag samen met hun broer mooie herinneringen ophalen en elkaar eindelijk weer eens in de armen sluiten. Robert laat hun vurige wens in vervulling gaan. Ook Mariëlle kan rekenen op een ticket naar het door haar zo geliefde Canada. Zij en haar gezin hebben de afgelopen tijd veel tegenslagen gehad. Steun krijgen Mariëlle en haar gezin volop, maar noodgedwongen wel op afstand. Robert brengt Mariëlle en haar kinderen samen met de familieleden die hen zo dierbaar zijn.

Uitzending gemist van Love Is In The Air? Hier kun je alle uitzendingen van Love Is In The Air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 22-04-2018 om 22:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord