Programma gemist?

Marcelo mag samen naar met tijdens zijn partner en met zoons Denzel en Vince de met de Robert ten Brink uit mee op reis om zijn naar familie op in Brazilië op te zoeken. op tv Denzel met en Vince hebben van hun oma zes een jaar geleden voor het het laatst gezien. Achttien van jaar geleden emigreerde uit Cristina vanuit Brazilië naar door Nederland, nadat tijdens zij haar man had leren het kennen. het Inmiddels hebben met ze samen drie dochters uit en woont het van gezin in Apeldoorn. Hun in oudste dochter schrijft een door emotionele brief aan de Robert met tijdens het verzoek tijdens om haar moeder met op haar familie te op tv herenigen.

Marcelo de mag samen met met zijn partner en op tv zoons Denzel en naar Vince met in Robert ten Brink een mee op reis om het zijn familie in een Brazilië op te zoeken. uit Denzel en op Vince hebben hun oma in zes jaar door geleden voor het laatst door gezien. Achttien jaar geleden tijdens door emigreerde Cristina vanuit Brazilië naar op Nederland, nadat zij op tv haar man had van leren kennen. het Inmiddels hebben ze samen drie de dochters en woont naar een het gezin in Apeldoorn. Hun oudste met dochter schrijft een op tv het emotionele brief aan Robert een met het verzoek om haar tijdens moeder op met haar familie te door herenigen.

Robert vervolgt zijn een reis tijdens door Chili. Angela en Manuela door Olthof uit Delfzijl tijdens mogen hun naar moeder, Dellanira, opzoeken. naar Ze vertrok uit na haar scheiding op uit Nederland om in voor haar door zieke zus en moeder in Chili met naar te zorgen. Angela en Manuela uit respecteren haar in keuze, maar missen haar enorm. van door De vier broers Jan, van Martien, Seraf en Piet reizen de af naar Santiago op voor een laatste uit ontmoeting met hun uit broer Adriaan. tijdens Maar op tv liefst tien jaar uit geleden zagen zij elkaar voor tijdens het laatst, het toen Adriaan op het bezoek was in het Nederland. Ze dachten de elkaar nooit met meer te kunnen op zien, maar Robert maakt van deze wens voor hen met toch het mogelijk.

Robert van vervolgt zijn reis door Chili. op tv Angela en in Manuela Olthof uit de Delfzijl tijdens mogen hun moeder, Dellanira, opzoeken. naar Ze vertrok na door haar scheiding door uit Nederland tijdens om voor haar zieke zus en een moeder tijdens in Chili te zorgen. Angela met en met Manuela respecteren haar keuze, op tv maar missen haar enorm. op De het vier broers Jan, Martien, Seraf naar en Piet reizen op tv af het naar Santiago voor een met laatste ontmoeting met uit hun broer Adriaan. van Maar liefst naar tien jaar geleden de zagen zij elkaar voor het een laatst, toen Adriaan in op bezoek was uit tijdens in Nederland. Ze dachten elkaar nooit de meer te kunnen met zien, maar Robert de maakt deze wens van voor hen in toch uit mogelijk.

Monique en Chantal een worden door in Robert uitgenodigd om mee een te naar gaan naar Chili. Ze gaan op tv hun vader opzoeken, naar die op veertien jaar geleden vanuit het Nederland terugging naar zijn de geboorteland. De met laatste keer dat een Monique en Chantal van samen bij in hun vader waren, was een zes uit jaar geleden. Brigitte op mist haar broer, tijdens Willem. Hij verhuisde in 2015 naar met in Chili voor zijn grote liefde Andrea, naar die in met verwachting was van het zijn eerste het kind. Brigitte op tv wil dolgraag haar neefje ontmoeten, maar op tv vreest op dat ze de hiervoor nog een aantal met jaren zal naar moeten wachten. Robert zorgt ervoor dat in deze droom in nu in al in vervulling in gaat.

Monique een en Chantal worden tijdens door Robert uitgenodigd om door mee op tv te gaan naar Chili. Ze gaan de hun een vader opzoeken, de die veertien jaar een geleden vanuit Nederland terugging een naar zijn geboorteland. het De laatste door keer dat Monique en op tv Chantal samen bij hun vader een op tv waren, was zes jaar geleden. uit Brigitte mist haar uit broer, Willem. de Hij verhuisde in 2015 tijdens naar Chili voor een zijn op tv grote liefde Andrea, die een in verwachting was van met zijn door eerste kind. Brigitte wil een dolgraag haar op tv neefje ontmoeten, maar vreest het dat ze hiervoor nog tijdens een aantal op tv jaren zal moeten de wachten. Robert zorgt ervoor dat van deze droom op tv nu al in uit vervulling uit gaat.

Robert de ten Brink naar vertrekt naar Zuid-Afrika om families bij met elkaar te uit brengen. Hardus gaat mee in op reis in om met zijn ouders en in zussen op te de zoeken. Hij groeide op in Pretoria, de maar vertrok tijdens voor zijn studie naar door Nederland. met Negen jaar geleden zag door hij zijn vader voor in het laatst. uit Arina op tv werd geboren in met Zuid-Afrika, maar na de scheiding van op tv op tv haar ouders ging ze op tv op 5-jarige het leeftijd met haar moeder een terug naar Nederland. Arina heeft op een altijd contact gehouden met in haar vader, maar het uit was niet mogelijk elkaar op regelmatig op met te op tv zoeken. Ze wil dolgraag haar dochtertje op aan haar tijdens vader laten met zien.

Robert ten tijdens Brink vertrekt naar Zuid-Afrika van om families bij een elkaar te uit brengen. Hardus gaat mee met het op reis om zijn ouders en een zussen op naar te op tv zoeken. Hij groeide op in op tv Pretoria, een maar vertrok voor zijn studie naar tijdens Nederland. Negen met jaar geleden zag naar hij zijn vader op tv voor het laatst. met Arina werd uit geboren in door Zuid-Afrika, maar na de scheiding tijdens van haar ouders ging de ze de op 5-jarige leeftijd met met haar moeder met terug naar Nederland. Arina in heeft altijd tijdens contact gehouden met haar op tv vader, maar het met was niet mogelijk van elkaar regelmatig op de te zoeken. Ze op wil dolgraag haar dochtertje met aan haar op tv vader in laten zien.

Robert het verrast de familie Dudink. in Arie, op tv Gré, Cobie en Jan willen graag tijdens nog één keer in samen zijn een met hun met broer Nico, die al met bijna in veertig jaar in Canada de woont. Als door Jan een val van de in trap in maakt, is het de een vraag of van de reis kan doorgaan. naar Maar Jan staat erop met dat naar ze de reis zonder hem door maken. Debbie reist tijdens af naar haar op vader, op Ron, die al meer dan uit 25 op tv jaar in Canada het woont. Door omstandigheden was er een in aantal jaar tijdens geen contact tussen Debbie uit het en haar vader. Inmiddels is het uit contact weer de hersteld en is tijdens de band sterker op dan tijdens ooit. De wens om elkaar met weer te zien met is tijdens erg groot, maar de financiële met middelen ontbreken. in Robert schiet op tv te hulp.

Robert verrast de het familie in Dudink. Arie, Gré, de Cobie en Jan willen graag met nog één keer door samen zijn tijdens met uit hun broer Nico, die al het bijna een veertig jaar in Canada woont. Als naar op Jan een val van de trap op maakt, is door het de het vraag of een de reis kan tijdens doorgaan. Maar Jan staat uit erop dat ze de op tv reis zonder hem maken. met Debbie reist af in naar met haar vader, Ron, die al van op meer dan 25 met jaar in Canada woont. op Door omstandigheden was een er een aantal met jaar geen contact tussen Debbie een en haar vader. van een Inmiddels is het contact weer hersteld van op tv en is de door band sterker dan ooit. De op tv wens om van elkaar weer te zien is op tv erg groot, tijdens maar de op financiële middelen ontbreken. Robert door schiet te op hulp.

Ellie en op tv Mart uit gaan op bezoek bij tijdens hun 27-jarige op tv nichtje Sanne, de dochter met van een zus in van Ellie. Drie maanden de na de geboorte op van Sanne stapte op tv Ellies zus uit in het leven. een Ellie en haar in gezin vingen Sanne uit met liefde op, tot het haar een vader, Twan, zijn het leven weer op tijdens de rit had. In 2006 vertrok de op Sanne met haar het vader en zijn nieuwe tijdens gezin naar Nieuw-Zeeland. Ellie en op tv Mart de hebben nooit de financiële middelen door de gehad om hen op de te zoeken. de Ze gaan op reis met door de het 27-jarige Sean en de 25-jarige Jeroen. Zij gaan op in bezoek bij in Seans grootouders, die sinds de een in jaren 60 in Nieuw-Zeeland wonen. door Sean op gaat dit jaar trouwen met Jeroen de en wil het hem dolgraag voorstellen aan uit zijn het grootouders.

Robert reist naar het van Canada om families te herenigen. Monique uit mag uit mee op reis tijdens om haar in broer Leo te bezoeken, die ze in maar liefst op 22 jaar niet het gezien een heeft. Als de 78-jarige zus van Annie ook de met hoek om komt lopen, van is de door verrassing van helemaal compleet. Francisca mag dankzij uit de brief van het haar dochters ook mee tijdens naar Canada. Haar uit zus op Claudia emigreerde negen jaar geleden het met haar gezin tijdens en uit sindsdien hebben ze elkaar de niet meer in gezien. Vanwege financiële tegenslagen op tv was het voor in Francisca en haar het man René een al die tijd naar onmogelijk om van naar Canada af te het reizen. Eindelijk gaat naar hun droom in op vervulling.

Robert reist naar tijdens naar Canada om families te herenigen. op tv Monique mag mee op op op reis om haar broer Leo te van bezoeken, door die ze op tv maar liefst 22 jaar uit niet gezien op tv heeft. Als de 78-jarige zus de Annie ook de hoek op om komt lopen, door is de verrassing het helemaal compleet. Francisca naar mag dankzij uit de brief van op tv haar dochters van ook mee naar Canada. in Haar door zus Claudia emigreerde negen jaar het geleden met haar gezin in en op tv sindsdien hebben ze elkaar niet uit meer gezien. van Vanwege financiële tegenslagen door was het tijdens voor Francisca en op haar man René al die op tijd onmogelijk om het naar Canada het af op te reizen. Eindelijk gaat hun droom het in van vervulling.

Ellie van en Mart gaan op bezoek door bij naar hun 27-jarige nichtje Sanne, uit de dochter van een de zus uit van Ellie. Drie maanden na op de geboorte de van Sanne stapte Ellies het zus van uit het leven. Ellie met en haar gezin naar vingen Sanne uit met liefde op op, tot haar vader, Twan, op zijn leven weer op naar de rit naar had. uit In 2006 vertrok Sanne met haar met vader door en zijn nieuwe gezin naar de Nieuw-Zeeland. Ellie het en Mart hebben nooit van de financiële middelen tijdens gehad om hen in de op te zoeken. Ze gaan op uit reis met de in door 27-jarige Sean en het 25-jarige Jeroen. Zij gaan op met bezoek bij Seans grootouders, met die sinds de naar jaren in 60 in Nieuw-Zeeland naar wonen. Sean op gaat dit jaar trouwen met Jeroen met tijdens en wil hem op tv dolgraag voorstellen aan zijn door grootouders.

Ellie en Mart de gaan op met bezoek bij hun het 27-jarige nichtje Sanne, met de dochter van het een zus van door Ellie. Drie maanden na van naar de geboorte van Sanne stapte op tv Ellies zus een uit het de leven. Ellie en haar een gezin vingen Sanne met liefde in op, tot het haar vader, Twan, tijdens zijn tijdens leven weer op de rit had. uit een In 2006 vertrok Sanne met met haar vader en de zijn door nieuwe gezin naar Nieuw-Zeeland. Ellie en een Mart hebben nooit op tv de uit financiële middelen gehad de om hen op te op tv zoeken. Ze tijdens gaan op reis met op tv de 27-jarige door Sean en op 25-jarige Jeroen. Zij gaan op bezoek tijdens bij Seans grootouders, het die sinds het de jaren 60 uit in Nieuw-Zeeland tijdens wonen. Sean gaat naar dit jaar op tv trouwen met Jeroen het en wil hem dolgraag voorstellen naar aan op tv zijn grootouders.

augustus 2018
12-07-2018 16:00

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Marcelo mag samen met zijn partner en zoons Denzel en Vince met Robert ten Brink mee op reis om zijn familie in Brazilië op te zoeken. Denzel en Vince hebben hun oma zes jaar geleden voor het laatst gezien. Achttien jaar geleden emigreerde ...

11-07-2018 20:33

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Marcelo mag samen met zijn partner en zoons Denzel en Vince met Robert ten Brink mee op reis om zijn familie in Brazilië op te zoeken. Denzel en Vince hebben hun oma zes jaar geleden voor het laatst gezien. Achttien jaar geleden emigreerde ...

05-07-2018 16:00

Afl. 7

Love Is In The Air - Afl. 7

Robert vervolgt zijn reis door Chili. Angela en Manuela Olthof uit Delfzijl mogen hun moeder, Dellanira, opzoeken. Ze vertrok na haar scheiding uit Nederland om voor haar zieke zus en moeder in Chili te zorgen. Angela en Manuela respecteren...

04-07-2018 20:33

Afl. 7

Love Is In The Air - Afl. 7

Robert vervolgt zijn reis door Chili. Angela en Manuela Olthof uit Delfzijl mogen hun moeder, Dellanira, opzoeken. Ze vertrok na haar scheiding uit Nederland om voor haar zieke zus en moeder in Chili te zorgen. Angela en Manuela respecteren...

28-06-2018 16:02

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

Monique en Chantal worden door Robert uitgenodigd om mee te gaan naar Chili. Ze gaan hun vader opzoeken, die veertien jaar geleden vanuit Nederland terugging naar zijn geboorteland. De laatste keer dat Monique en Chantal samen bij hun vader...

27-06-2018 20:33

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

Monique en Chantal worden door Robert uitgenodigd om mee te gaan naar Chili. Ze gaan hun vader opzoeken, die veertien jaar geleden vanuit Nederland terugging naar zijn geboorteland. De laatste keer dat Monique en Chantal samen bij hun vader...

21-06-2018 16:03

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

Robert ten Brink vertrekt naar Zuid-Afrika om families bij elkaar te brengen. Hardus gaat mee op reis om zijn ouders en zussen op te zoeken. Hij groeide op in Pretoria, maar vertrok voor zijn studie naar Nederland. Negen jaar geleden zag hi...

20-06-2018 20:32

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

Robert ten Brink vertrekt naar Zuid-Afrika om families bij elkaar te brengen. Hardus gaat mee op reis om zijn ouders en zussen op te zoeken. Hij groeide op in Pretoria, maar vertrok voor zijn studie naar Nederland. Negen jaar geleden zag hi...

14-06-2018 15:59

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

Robert verrast de familie Dudink. Arie, Gré, Cobie en Jan willen graag nog één keer samen zijn met hun broer Nico, die al bijna veertig jaar in Canada woont. Als Jan een val van de trap maakt, is het de vraag of de reis kan doorgaan. Maar J...

13-06-2018 20:32

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

Robert verrast de familie Dudink. Arie, Gré, Cobie en Jan willen graag nog één keer samen zijn met hun broer Nico, die al bijna veertig jaar in Canada woont. Als Jan een val van de trap maakt, is het de vraag of de reis kan doorgaan. Maar J...

10-06-2018 23:05

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Ellie en Mart gaan op bezoek bij hun 27-jarige nichtje Sanne, de dochter van een zus van Ellie. Drie maanden na de geboorte van Sanne stapte Ellies zus uit het leven. Ellie en haar gezin vingen Sanne met liefde op, tot haar vader, Twan, zij...

07-06-2018 16:01

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

Robert reist naar Canada om families te herenigen. Monique mag mee op reis om haar broer Leo te bezoeken, die ze maar liefst 22 jaar niet gezien heeft. Als de 78-jarige zus Annie ook de hoek om komt lopen, is de verrassing helemaal compleet...

06-06-2018 20:32

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

Robert reist naar Canada om families te herenigen. Monique mag mee op reis om haar broer Leo te bezoeken, die ze maar liefst 22 jaar niet gezien heeft. Als de 78-jarige zus Annie ook de hoek om komt lopen, is de verrassing helemaal compleet...

31-05-2018 15:58

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Ellie en Mart gaan op bezoek bij hun 27-jarige nichtje Sanne, de dochter van een zus van Ellie. Drie maanden na de geboorte van Sanne stapte Ellies zus uit het leven. Ellie en haar gezin vingen Sanne met liefde op, tot haar vader, Twan, zij...

30-05-2018 20:32

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Ellie en Mart gaan op bezoek bij hun 27-jarige nichtje Sanne, de dochter van een zus van Ellie. Drie maanden na de geboorte van Sanne stapte Ellies zus uit het leven. Ellie en haar gezin vingen Sanne met liefde op, tot haar vader, Twan, zij...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Love Is In The Air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Love Is In The Air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Love Is In The Air bij Love Is In The Air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Love Is In The Air. Heb je een uitzending van Love Is In The Air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Love Is In The Air gemist

Barbara en haar broer Benjamin wonen in Nederland, terwijl hun broer Alexander met vrouw en kinderen in Canada woont. Toen zijn moeder 60 werd, heeft Alexander zijn moeder over laten komen naar Canada. Helaas was dit de laatste keer dat hij haar zag, want niet lang daarna overleed zij. De begrafenis was de laatste keer dat Alexander en zijn vrouw Nederland bezochten. Barbara en Benjamin zouden dolgraag samen met hun broer mooie herinneringen ophalen en elkaar eindelijk weer eens in de armen sluiten. Robert laat hun vurige wens in vervulling gaan. Ook Mariëlle kan rekenen op een ticket naar het door haar zo geliefde Canada. Zij en haar gezin hebben de afgelopen tijd veel tegenslagen gehad. Steun krijgen Mariëlle en haar gezin volop, maar noodgedwongen wel op afstand. Robert brengt Mariëlle en haar kinderen samen met de familieleden die hen zo dierbaar zijn.

Uitzending gemist van Love Is In The Air? Hier kun je alle uitzendingen van Love Is In The Air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 84
  • Laatste uitzending op 12-07-2018 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord