Programma gemist?

Robert verrast de de familie Dudink. Arie, tijdens Gré, Cobie een en met Jan willen graag van nog één keer samen zijn met uit hun broer in Nico, die al tijdens bijna veertig van jaar in in Canada woont. Als tijdens Jan een val van de de trap tijdens maakt, is het de van vraag of op tv de reis kan doorgaan. Maar Jan uit staat erop op dat ze de reis van zonder hem maken. op Debbie reist af het op tv naar haar vader, Ron, een die al het meer dan 25 op tv jaar in Canada woont. naar Door omstandigheden was er een op aantal op tv jaar geen contact tussen Debbie naar uit en haar vader. Inmiddels is het door contact weer hersteld uit en is naar de band sterker tijdens dan ooit. De wens naar om elkaar een weer te zien door is erg groot, naar maar de naar financiële middelen in ontbreken. Robert schiet te het hulp.

Robert verrast de in familie Dudink. Arie, tijdens Gré, tijdens Cobie en uit Jan willen graag nog één het keer samen door zijn met hun broer Nico, in op die al bijna veertig een jaar in Canada woont. Als in Jan een een val van de trap op tv maakt, is het in de vraag of tijdens uit de reis kan doorgaan. naar Maar Jan staat erop dat van het ze de reis zonder hem maken. het Debbie reist af door met naar haar vader, Ron, die met al op tv meer dan 25 de jaar in Canada woont. op Door omstandigheden was er naar een met aantal jaar geen een contact tussen Debbie en haar vader. naar Inmiddels is door het contact weer hersteld op tv en tijdens is de band sterker een dan ooit. op tv De wens om elkaar weer op te zien de is erg groot, door maar de financiële het middelen de ontbreken. Robert schiet te van hulp.

Ellie en Mart op tv gaan op op bezoek op bij hun 27-jarige naar nichtje Sanne, de dochter uit van een tijdens zus van Ellie. Drie in maanden na met de geboorte van uit Sanne stapte Ellies zus in uit het leven. Ellie tijdens en haar het gezin vingen Sanne met met liefde op, in tot haar vader, de Twan, zijn leven weer in op de van rit had. de In 2006 vertrok Sanne met met haar vader in en zijn nieuwe gezin naar in Nieuw-Zeeland. Ellie en een Mart van hebben nooit de financiële middelen tijdens gehad door om hen op te zoeken. een Ze gaan op de reis met de in 27-jarige Sean uit en 25-jarige de Jeroen. Zij gaan het op bezoek bij Seans grootouders, tijdens die sinds door de jaren 60 in uit Nieuw-Zeeland wonen. het Sean gaat dit jaar tijdens trouwen naar met Jeroen uit en wil hem het dolgraag voorstellen aan met zijn grootouders.

Robert reist naar in Canada tijdens om families te tijdens herenigen. Monique mag mee op op reis om uit haar broer van Leo te bezoeken, uit die ze maar liefst naar 22 naar jaar niet gezien heeft. de Als de 78-jarige zus Annie met ook op tv de hoek om komt door lopen, is een de verrassing helemaal compleet. van Francisca mag dankzij de op brief op tv van haar uit dochters ook mee naar Canada. een Haar zus het Claudia emigreerde negen jaar het geleden met haar gezin door en sindsdien hebben van op ze elkaar niet in meer gezien. Vanwege financiële tegenslagen was van het voor Francisca het en haar uit man René al naar die tijd onmogelijk uit om naar Canada af de te reizen. Eindelijk tijdens gaat op tv hun droom in met vervulling.

Robert op tv reist naar Canada om families het op tv te herenigen. Monique mag mee op uit reis om haar op een broer Leo te bezoeken, die naar ze op tv maar liefst 22 jaar tijdens niet gezien heeft. met Als de 78-jarige zus op tv Annie ook de hoek met om komt lopen, van is met de verrassing naar helemaal compleet. Francisca mag dankzij naar de brief van de haar dochters ook het mee naar van Canada. Haar zus tijdens Claudia emigreerde tijdens negen jaar geleden met haar gezin van en tijdens sindsdien hebben ze elkaar met niet meer gezien. van Vanwege financiële tegenslagen was door het in voor Francisca en haar man naar René van al die tijd onmogelijk op om naar op tv Canada af in te reizen. Eindelijk gaat hun door droom in het vervulling.

Ellie door en Mart gaan op bezoek een bij hun door 27-jarige nichtje in Sanne, de dochter van met een zus van Ellie. van het Drie maanden na het de geboorte van Sanne stapte door Ellies een zus uit het leven. uit Ellie en haar gezin vingen uit uit Sanne met liefde op, tot op tv haar vader, Twan, zijn door leven weer op door de rit had. van op tv In 2006 vertrok Sanne met haar op tv vader naar en zijn nieuwe uit gezin naar naar Nieuw-Zeeland. Ellie en Mart hebben nooit in de naar financiële middelen gehad om hen uit op te zoeken. het van Ze gaan op reis naar met de 27-jarige uit Sean en 25-jarige Jeroen. Zij in gaan op bezoek van bij Seans van grootouders, die sinds uit de jaren 60 van in met Nieuw-Zeeland wonen. Sean door gaat dit jaar naar trouwen met Jeroen en wil hem op tv dolgraag voorstellen op tv aan met zijn grootouders.

Ellie op en Mart naar gaan op bezoek tijdens bij hun 27-jarige door nichtje Sanne, de dochter van een in zus van Ellie. met Drie maanden na de op tv de geboorte van Sanne stapte Ellies de zus in uit het leven. Ellie en op tv haar uit gezin vingen Sanne met liefde in op op, tot haar van vader, Twan, zijn leven weer door op de rit had. het In 2006 door vertrok Sanne met haar door vader en in zijn op tv nieuwe gezin naar Nieuw-Zeeland. Ellie en van Mart hebben nooit in de financiële op middelen gehad om op hen op door te zoeken. Ze gaan op met uit reis met de 27-jarige Sean het en op tv 25-jarige Jeroen. Zij gaan uit op bezoek door bij Seans grootouders, die sinds de door jaren 60 tijdens in Nieuw-Zeeland wonen. Sean op in gaat dit jaar van trouwen met Jeroen een en wil hem dolgraag voorstellen een aan zijn naar grootouders.

De de 32-jarige boerenzoon Wilco verhuisde naar uit de Nieuw-Zeeland om daar zijn eigen boerenbedrijf naar te starten. van Een hard gelag het voor ouders de Marina en Wil. op tv Zowel hij als zijn de gezin worden tijdens enorm gemist, ook tijdens door Wilco's twee naar jongere broers. Hun reisgenoten het zijn op tv de zussen Charlotte en op Marjolein. Op zeer jonge leeftijd op verloren zij in en hun het oudste zus, Marieke, hun ouders van bij een uit auto-ongeluk. het Marieke vertrok in 1989 naar Nieuw-Zeeland de en sindsdien zijn door de zussen nooit de meer lang samen uit geweest. uit De laatste keer met dat ze elkaar met gezien hebben, is door ook alweer vijftien naar jaar geleden.

De 32-jarige van boerenzoon in Wilco verhuisde naar Nieuw-Zeeland om door daar zijn het eigen boerenbedrijf te starten. uit Een hard gelag voor de ouders een Marina en Wil. Zowel hij tijdens als zijn met gezin met worden enorm gemist, ook door de Wilco's met twee jongere broers. Hun in reisgenoten zijn de zussen op Charlotte en Marjolein. Op op zeer van jonge leeftijd verloren een zij en door hun oudste zus, Marieke, hun ouders het een bij een auto-ongeluk. Marieke vertrok in door 1989 naar door Nieuw-Zeeland en sindsdien van zijn de zussen op tv nooit meer lang samen op tv tijdens geweest. De laatste op tv keer dat ze naar elkaar gezien hebben, op is ook alweer vijftien jaar op geleden.

De op 32-jarige boerenzoon de Wilco verhuisde naar Nieuw-Zeeland om daar met zijn met eigen boerenbedrijf te starten. tijdens Een hard de gelag voor ouders het Marina en naar Wil. Zowel hij van als zijn gezin worden enorm uit gemist, ook door naar Wilco's twee jongere van broers. op tv Hun reisgenoten zijn de zussen Charlotte de en Marjolein. de Op zeer uit jonge leeftijd verloren zij tijdens en op tv hun oudste zus, Marieke, uit hun ouders bij een auto-ongeluk. door Marieke vertrok in naar 1989 van naar Nieuw-Zeeland en sindsdien zijn in de zussen de nooit meer lang samen een geweest. met De laatste keer dat door ze op elkaar gezien hebben, is door ook alweer vijftien jaar uit geleden.

Linda het gaat met naar haar zoontjes op bezoek in bij haar ouders naar in Nieuw-Zeeland. Haar moeder is een naar nog overgekomen bij de geboorte op tv van op tv haar jongste kleinzoon, maar Linda's op vader heeft naar hem nog nooit gezien. Daarbij op tv lijdt de de moeder naar van Linda aan in dementie. Linda wil in dolgraag dat zij het en haar kinderen haar moeder nog uit een op tv keer meemaken voordat ze verder in achteruitgaat. Rob en van een zijn zussen, Yvonne, Bea met en Marja, reizen ook uit mee. uit Zij gaan op bezoek bij hun uit oudste broer, de de 82-jarige Wil, die met ruim 60 jaar in het geleden naar Nieuw-Zeeland de vertrok.

Linda van gaat met haar zoontjes de op van bezoek bij haar ouders in Nieuw-Zeeland. van Haar moeder van is nog overgekomen uit bij de geboorte een van in haar jongste kleinzoon, uit maar Linda's vader heeft hem met nog nooit gezien. door Daarbij lijdt met de moeder van Linda aan in dementie. Linda op tv wil de dolgraag dat zij en haar kinderen van haar moeder uit nog een keer tijdens meemaken voordat ze verder de achteruitgaat. Rob en met zijn tijdens zussen, Yvonne, Bea en op tv Marja, in reizen ook mee. Zij gaan op door naar bezoek bij hun oudste een broer, de op 82-jarige Wil, die ruim 60 een jaar geleden naar naar Nieuw-Zeeland een vertrok.

Linda gaat met op tv haar zoontjes het op bezoek bij haar op tv ouders de in Nieuw-Zeeland. met Haar moeder is nog overgekomen naar bij de de geboorte van haar het jongste kleinzoon, maar Linda's het vader heeft hem nog uit op nooit gezien. Daarbij lijdt met de moeder van van Linda aan dementie. Linda wil door dolgraag dat uit zij en de haar kinderen haar moeder nog het in een keer meemaken voordat ze door verder achteruitgaat. op tv Rob en zijn met zussen, Yvonne, Bea en naar Marja, reizen ook mee. van Zij gaan op tv op bezoek bij op hun oudste broer, tijdens de 82-jarige Wil, van die op ruim 60 jaar geleden naar Nieuw-Zeeland op de vertrok.

De door 85-jarige Gre op gaat op bezoek bij haar 82-jarige tijdens zus, op tv Riet, in Nieuw-Zeeland. Riet van vertrok 58 in jaar geleden tijdens met haar toenmalige man door naar Nieuw-Zeeland. naar Vooral het afscheid van Gre, uit haar lievelingszus, viel uit haar zwaar. Gre een maakt de op tv reis met Rick en met zijn zoon, Martijn. Rick op tv heeft in een dochter uit een eerdere van relatie, van Natasha. Toen tijdens die relatie strandde, werd Natasha met door haar moeder de meegenomen van naar Nieuw-Zeeland. Rick heeft haar daar het met nog enkele keren het bezocht, totdat het contact werd tijdens verbroken door de op moeizame relatie met zijn met ex. Een paar met jaar de geleden wist Rick zijn dochter op gelukkig weer op met te door sporen.

De 85-jarige door Gre in gaat op bezoek tijdens bij haar 82-jarige zus, Riet, op tv in Nieuw-Zeeland. op tv Riet vertrok 58 jaar geleden van met haar in toenmalige man door naar Nieuw-Zeeland. tijdens Vooral het afscheid van Gre, haar tijdens lievelingszus, viel op tv haar zwaar. Gre maakt de de op tv reis met Rick op tv en zijn zoon, het Martijn. Rick heeft naar een dochter uit een een eerdere relatie, Natasha. uit Toen die relatie strandde, in werd Natasha door op haar door moeder meegenomen naar Nieuw-Zeeland. Rick het heeft in haar daar tijdens nog enkele keren uit bezocht, totdat het contact werd verbroken een door de op tv moeizame naar relatie met zijn ex. Een paar naar jaar een geleden wist Rick zijn dochter met gelukkig weer op naar te naar sporen.

juni 2018
14-06-2018 15:59

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

Robert verrast de familie Dudink. Arie, Gré, Cobie en Jan willen graag nog één keer samen zijn met hun broer Nico, die al bijna veertig jaar in Canada woont. Als Jan een val van de trap maakt, is het de vraag of de reis kan doorgaan. Maar J...

13-06-2018 20:32

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

Robert verrast de familie Dudink. Arie, Gré, Cobie en Jan willen graag nog één keer samen zijn met hun broer Nico, die al bijna veertig jaar in Canada woont. Als Jan een val van de trap maakt, is het de vraag of de reis kan doorgaan. Maar J...

10-06-2018 23:05

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Ellie en Mart gaan op bezoek bij hun 27-jarige nichtje Sanne, de dochter van een zus van Ellie. Drie maanden na de geboorte van Sanne stapte Ellies zus uit het leven. Ellie en haar gezin vingen Sanne met liefde op, tot haar vader, Twan, zij...

07-06-2018 16:01

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

Robert reist naar Canada om families te herenigen. Monique mag mee op reis om haar broer Leo te bezoeken, die ze maar liefst 22 jaar niet gezien heeft. Als de 78-jarige zus Annie ook de hoek om komt lopen, is de verrassing helemaal compleet...

06-06-2018 20:32

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

Robert reist naar Canada om families te herenigen. Monique mag mee op reis om haar broer Leo te bezoeken, die ze maar liefst 22 jaar niet gezien heeft. Als de 78-jarige zus Annie ook de hoek om komt lopen, is de verrassing helemaal compleet...

31-05-2018 15:58

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Ellie en Mart gaan op bezoek bij hun 27-jarige nichtje Sanne, de dochter van een zus van Ellie. Drie maanden na de geboorte van Sanne stapte Ellies zus uit het leven. Ellie en haar gezin vingen Sanne met liefde op, tot haar vader, Twan, zij...

30-05-2018 20:32

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Ellie en Mart gaan op bezoek bij hun 27-jarige nichtje Sanne, de dochter van een zus van Ellie. Drie maanden na de geboorte van Sanne stapte Ellies zus uit het leven. Ellie en haar gezin vingen Sanne met liefde op, tot haar vader, Twan, zij...

27-05-2018 22:31

Afl. 7

Love Is In The Air - Afl. 7

De 32-jarige boerenzoon Wilco verhuisde naar Nieuw-Zeeland om daar zijn eigen boerenbedrijf te starten. Een hard gelag voor ouders Marina en Wil. Zowel hij als zijn gezin worden enorm gemist, ook door Wilco's twee jongere broers. Hun reisge...

24-05-2018 15:59

Afl. 7

Love Is In The Air - Afl. 7

De 32-jarige boerenzoon Wilco verhuisde naar Nieuw-Zeeland om daar zijn eigen boerenbedrijf te starten. Een hard gelag voor ouders Marina en Wil. Zowel hij als zijn gezin worden enorm gemist, ook door Wilco's twee jongere broers. Hun reisge...

23-05-2018 20:33

Afl. 7

Love Is In The Air - Afl. 7

De 32-jarige boerenzoon Wilco verhuisde naar Nieuw-Zeeland om daar zijn eigen boerenbedrijf te starten. Een hard gelag voor ouders Marina en Wil. Zowel hij als zijn gezin worden enorm gemist, ook door Wilco's twee jongere broers. Hun reisge...

20-05-2018 22:36

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

Linda gaat met haar zoontjes op bezoek bij haar ouders in Nieuw-Zeeland. Haar moeder is nog overgekomen bij de geboorte van haar jongste kleinzoon, maar Linda's vader heeft hem nog nooit gezien. Daarbij lijdt de moeder van Linda aan dementi...

17-05-2018 15:58

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

Linda gaat met haar zoontjes op bezoek bij haar ouders in Nieuw-Zeeland. Haar moeder is nog overgekomen bij de geboorte van haar jongste kleinzoon, maar Linda's vader heeft hem nog nooit gezien. Daarbij lijdt de moeder van Linda aan dementi...

16-05-2018 20:32

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

Linda gaat met haar zoontjes op bezoek bij haar ouders in Nieuw-Zeeland. Haar moeder is nog overgekomen bij de geboorte van haar jongste kleinzoon, maar Linda's vader heeft hem nog nooit gezien. Daarbij lijdt de moeder van Linda aan dementi...

13-05-2018 22:35

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

De 85-jarige Gre gaat op bezoek bij haar 82-jarige zus, Riet, in Nieuw-Zeeland. Riet vertrok 58 jaar geleden met haar toenmalige man naar Nieuw-Zeeland. Vooral het afscheid van Gre, haar lievelingszus, viel haar zwaar. Gre maakt de reis met...

10-05-2018 15:59

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

De 85-jarige Gre gaat op bezoek bij haar 82-jarige zus, Riet, in Nieuw-Zeeland. Riet vertrok 58 jaar geleden met haar toenmalige man naar Nieuw-Zeeland. Vooral het afscheid van Gre, haar lievelingszus, viel haar zwaar. Gre maakt de reis met...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Love Is In The Air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Love Is In The Air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Love Is In The Air bij Love Is In The Air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Love Is In The Air. Heb je een uitzending van Love Is In The Air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Love Is In The Air gemist

Barbara en haar broer Benjamin wonen in Nederland, terwijl hun broer Alexander met vrouw en kinderen in Canada woont. Toen zijn moeder 60 werd, heeft Alexander zijn moeder over laten komen naar Canada. Helaas was dit de laatste keer dat hij haar zag, want niet lang daarna overleed zij. De begrafenis was de laatste keer dat Alexander en zijn vrouw Nederland bezochten. Barbara en Benjamin zouden dolgraag samen met hun broer mooie herinneringen ophalen en elkaar eindelijk weer eens in de armen sluiten. Robert laat hun vurige wens in vervulling gaan. Ook Mariëlle kan rekenen op een ticket naar het door haar zo geliefde Canada. Zij en haar gezin hebben de afgelopen tijd veel tegenslagen gehad. Steun krijgen Mariëlle en haar gezin volop, maar noodgedwongen wel op afstand. Robert brengt Mariëlle en haar kinderen samen met de familieleden die hen zo dierbaar zijn.

Uitzending gemist van Love Is In The Air? Hier kun je alle uitzendingen van Love Is In The Air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 76
  • Laatste uitzending op 14-06-2018 om 15:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord