Programma gemist?

In Nieuw-Zeeland een verrast tijdens Robert ten Brink de 24-jarige Angela van een met de komst van haar door ouders Frits en door Lianne. Tijdens met een stage in 2011 tijdens viel Angela voor met een charmante Nieuw-Zeelander naar en het bleef daar. Nu er bij uit haar baarmoederhalskanker door is geconstateerd, willen haar door ouders niets liever een dan hun op dochter bijstaan de in deze moeilijke tijd. Robert reist met ook een met Faas en Wilma, op tv die deze reis eigenlijk het op vier jaar geleden tijdens al zouden maken. Net voor vertrek de raakten twee van tijdens hun naar zoons betrokken bij naar een auto-ongeluk. de Hun zoon Jan raakte in coma uit en een moest vechten naar voor zijn leven. Nu het op leven weer de een beetje uit op de rit is, is het van tijd om deze van reis alsnog door te gaan naar maken.

In uit Nieuw-Zeeland verrast Robert in ten Brink de 24-jarige Angela in door met de komst van haar ouders op op Frits en Lianne. Tijdens een stage in in 2011 op tv viel een Angela voor een charmante de Nieuw-Zeelander en bleef een daar. Nu er bij door haar baarmoederhalskanker op is geconstateerd, willen haar ouders een niets liever dan op tv hun door dochter bijstaan in deze een moeilijke in tijd. Robert reist naar ook met Faas en tijdens Wilma, die deze reis op tv eigenlijk vier door jaar geleden al door zouden maken. Net de voor vertrek raakten twee van een hun zoons betrokken tijdens bij de een auto-ongeluk. Hun zoon Jan uit raakte in in coma en het moest vechten voor in zijn leven. Nu tijdens het leven weer door een beetje op de rit met is, is met het tijd om deze in reis alsnog uit te gaan op tv maken.

In Nieuw-Zeeland in verrast Robert ten de Brink de 24-jarige Angela naar met de komst door van op haar ouders Frits en Lianne. met Tijdens in een stage in met 2011 viel Angela op tv voor een charmante een Nieuw-Zeelander en tijdens bleef daar. Nu er bij haar een uit baarmoederhalskanker is geconstateerd, het willen haar ouders niets liever dan tijdens hun dochter bijstaan uit in op tv deze moeilijke uit tijd. Robert reist ook met Faas uit en met Wilma, die deze reis eigenlijk van in vier jaar geleden al zouden maken. op tv Net voor vertrek het raakten twee naar van hun zoons van betrokken bij een van auto-ongeluk. Hun met zoon Jan met raakte in coma en moest de vechten voor zijn leven. het Nu het leven op tv weer een op tv beetje op uit de rit is, is op tv het tijd om tijdens deze reis met alsnog te de gaan maken.

De broer tijdens van Daphne uit Geerdink, Elroy, de woont al sinds tijdens 2004 in Costa Rica. Daphne heeft een met Elroy nog nooit kunnen opzoeken vanwege op geldgebrek. uit Ze reist samen haar van kinderen en een ouders met Robert ten naar Brink tijdens mee. De Nederlandse Leonie op Rojas heeft in Costa Rica een gewoond. door Na het dramatische verlies van op tv haar eerste man naar vond ze op nieuw geluk bij met de op Costa Ricaanse Gilberto. Samen kregen uit ze twee kinderen. Toen van Leonie een uit postnatale depressie kreeg, uit besloot Gilberto om met van een het gezin naar Nederland op te verhuizen. Leonie beseft het hoe naar erg Gilberto zijn familie tijdens mist en wil hem in dolgraag tijdens met hen herenigen.

De met broer van Daphne Geerdink, van Elroy, woont het al sinds 2004 in Costa de Rica. Daphne heeft tijdens Elroy tijdens nog nooit kunnen naar opzoeken vanwege op geldgebrek. Ze reist de samen haar kinderen en van ouders met Robert door ten Brink mee. De Nederlandse in Leonie van Rojas heeft in Costa in Rica de gewoond. Na het dramatische verlies met van haar eerste een man vond op tv ze nieuw geluk op tv bij de van Costa Ricaanse Gilberto. uit Samen kregen ze twee kinderen. uit Toen Leonie een op tv postnatale depressie kreeg, met besloot door Gilberto om met het een gezin naar Nederland te een verhuizen. tijdens Leonie beseft hoe erg Gilberto uit zijn familie mist door en wil hem de dolgraag met het hen herenigen.

De broer op van het Daphne Geerdink, Elroy, woont in al sinds 2004 in Costa naar Rica. Daphne van heeft Elroy nog nooit uit kunnen opzoeken de vanwege op tv geldgebrek. Ze reist op samen haar kinderen van en ouders met Robert ten Brink tijdens naar mee. De Nederlandse tijdens Leonie Rojas heeft in Costa tijdens Rica gewoond. een Na het door dramatische verlies van haar eerste man in vond uit ze nieuw geluk naar bij de Costa door Ricaanse Gilberto. Samen kregen ze het twee uit kinderen. Toen Leonie een postnatale op depressie kreeg, van besloot Gilberto het om met het van gezin naar Nederland op tv te verhuizen. Leonie beseft hoe met erg een Gilberto zijn familie het mist en wil hem dolgraag in met door hen herenigen.

De de 31-jarige Esther woonde naar in Argentinië met haar ex-man naar en zoontje. Vanwege op in de slechte relatie van met haar ex vluchtte ze terug op tv door naar Nederland. Haar moeder het heeft de eerste naar jaren van haar kleinzoon een moeten missen en datzelfde op tv lijkt uit te gebeuren met op haar tweede kleinkind. op tv Haar zoon, Dennis, woont van namelijk in Canada. Esther uit roept naar de hulp in door van Robert op tv ten Brink om van het gezin te het herenigen. Arthur en het Lien van der Kroft nemen in ook deel aan de op reis naar Canada. in De met 76-jarige Arthur wil naar dolgraag zijn het broer zien die in een 1956 naar het Noord-Amerikaanse uit land op tv emigreerde.

De op 31-jarige Esther woonde op tv in Argentinië tijdens met haar ex-man en zoontje. van Vanwege de slechte naar relatie door met haar ex vluchtte ze tijdens terug van naar Nederland. Haar moeder uit heeft de tijdens eerste jaren van haar de kleinzoon moeten missen van en datzelfde lijkt te door gebeuren met haar tweede op kleinkind. een Haar zoon, het Dennis, woont namelijk op tv in Canada. Esther roept de hulp uit in van Robert op tv ten Brink naar om het de gezin te herenigen. Arthur en naar Lien een van der van Kroft nemen ook deel aan de de reis naar een Canada. De naar 76-jarige Arthur naar wil dolgraag zijn broer op tv zien die in het 1956 naar het Noord-Amerikaanse uit land tijdens emigreerde.

De 31-jarige Esther van woonde in uit Argentinië met haar ex-man het door en zoontje. Vanwege de naar slechte relatie met haar naar ex vluchtte met ze terug naar Nederland. Haar een moeder heeft uit de naar eerste jaren van haar kleinzoon moeten op tv missen en datzelfde op lijkt de te gebeuren met haar tweede een kleinkind. Haar met zoon, Dennis, naar woont namelijk in Canada. in Esther roept de met hulp uit in van Robert ten van Brink om het het gezin te herenigen. Arthur en op Lien van tijdens der Kroft nemen met ook deel aan de het door reis naar Canada. De 76-jarige op Arthur tijdens wil dolgraag zijn broer zien tijdens die in het 1956 naar het de Noord-Amerikaanse land het emigreerde.

De 86-jarige Johan de van der Geest op tv vertrok ruim 60 in jaar op tv geleden naar Nieuw-Zeeland en met startte daar een een gezin. naar Na het stranden van in zijn huwelijk op kwam Johan weer in op contact met door zijn jeugdliefde Jacqueline. Toen Jaquelines gezondheid de met achteruitging, verhuisde Johan voor in haar naar uit Nederland. Als gevolg het van dat besluit heeft Johan van zijn familie in Nieuw-Zeeland een al het vier jaar niet meer gezien. een Familie door De Vries uit Jubbega in reist ook af door naar Nieuw-Zeeland. Moeder op tv Irma heeft de haar zus Janke ook al op vier jaar met niet met gezien.

De 86-jarige door Johan tijdens van der Geest van vertrok ruim 60 jaar geleden naar op Nieuw-Zeeland en startte naar uit daar een gezin. Na met het stranden van op tv zijn huwelijk kwam Johan weer van tijdens in contact met zijn jeugdliefde Jacqueline. een uit Toen Jaquelines gezondheid achteruitging, naar verhuisde Johan van voor haar naar Nederland. Als tijdens gevolg van dat besluit tijdens heeft Johan zijn door familie in Nieuw-Zeeland op al vier tijdens jaar niet uit meer gezien. Familie De Vries uit uit Jubbega reist door ook af naar in Nieuw-Zeeland. Moeder Irma in heeft haar op tv zus Janke ook van al vier jaar het niet op tv gezien.

De tijdens 86-jarige Johan van der het Geest vertrok ruim uit 60 van jaar geleden naar Nieuw-Zeeland en startte in daar op een gezin. Na het naar stranden op tv van zijn huwelijk kwam het Johan weer in contact met met op zijn jeugdliefde Jacqueline. Toen Jaquelines naar gezondheid naar achteruitging, verhuisde Johan voor haar naar uit op tv Nederland. Als gevolg van de dat besluit heeft Johan door zijn familie van in Nieuw-Zeeland al vier jaar op tv niet meer gezien. op Familie door De Vries uit uit Jubbega reist ook af naar op tv Nieuw-Zeeland. van Moeder Irma van heeft haar zus Janke ook een al vier van jaar niet uit gezien.

Vanavond in is de laatste aflevering de van dit op tv vijfde seizoen een van Love Is In op The Air, waarin in Robert ten Brink mensen met op familieleden in in verre buitenlanden bezoekt de die ze niet van makkelijk zelf kunnen bezoeken. van Vanaf uit volgende week woensdag worden uit oude op tv afleveringen van Love de Is In The naar Air herhaald. Marcelo mag samen op tv met zijn partner van en zoons Denzel en tijdens Vince met naar Robert mee op door reis om zijn familie in uit Brazili? op te van zoeken. Denzel en uit Vince naar hebben hun oma met zes jaar geleden in voor het laatst een gezien. Marcelo heeft de wens naar dat op tv zij hun oma nog eens naar bewust mogen met meemaken. Achttien op tv jaar geleden emigreerde Cristina vanuit tijdens Brazilië naar met Nederland nadat zij een haar man op had leren kennen. op Inmiddels hebben met ze samen drie dochters van en woont het gezin op in tijdens Apeldoorn. Hun oudste dochter, tijdens Barbara, schrijft een emotionele brief een van aan Robert met het van verzoek om de haar moeder met op tv haar familie te op herenigen.

Robert met vervolgt zijn reis de door Chili. Angela naar en Manuela Olthof uit Delfzijl het mogen hun op tv moeder, Dellanira, opzoeken. van Ze vertrok na tijdens haar scheiding uit Nederland op een om voor haar zieke zus en van op moeder in Chili tijdens te zorgen. Angela en van Manuela respecteren haar keuze, maar uit naar missen haar enorm. uit De vier broers in Jan, Martien, Seraf en de Piet reizen af naar Santiago tijdens voor door een laatste ontmoeting met hun op broer Adriaan. Maar in liefst tien jaar het een geleden zagen zij elkaar voor het het laatst, toen met Adriaan op tv op bezoek was in Nederland. Ze het dachten elkaar nooit uit meer te kunnen tijdens zien, maar Robert de maakt deze wens een voor hen toch tijdens op tv mogelijk.

Monique het en Chantal worden door in Robert uitgenodigd om van mee te gaan naar een Chili. naar Ze gaan hun de vader opzoeken, die veertien jaar van geleden vanuit op Nederland terugging naar tijdens zijn geboorteland. De op laatste van keer dat Monique en door Chantal samen bij op tv hun vader waren, naar was zes jaar geleden. Brigitte op mist door haar broer, Willem. Hij tijdens verhuisde in een 2015 naar Chili voor zijn op grote op tv liefde Andrea, naar die in verwachting op was van zijn eerste kind. in Brigitte wil naar dolgraag haar met neefje ontmoeten, maar met vreest dat ze hiervoor van nog een aantal jaren zal tijdens moeten naar wachten. Robert zorgt van ervoor dat deze droom nu uit al in uit vervulling een gaat.

januari 2018
24-07-2017 00:11

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

In Nieuw-Zeeland verrast Robert ten Brink de 24-jarige Angela met de komst van haar ouders Frits en Lianne. Tijdens een stage in 2011 viel Angela voor een charmante Nieuw-Zeelander en bleef daar. Nu er bij haar baarmoederhalskanker is gecon...

20-07-2017 15:02

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

In Nieuw-Zeeland verrast Robert ten Brink de 24-jarige Angela met de komst van haar ouders Frits en Lianne. Tijdens een stage in 2011 viel Angela voor een charmante Nieuw-Zeelander en bleef daar. Nu er bij haar baarmoederhalskanker is gecon...

19-07-2017 20:31

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

In Nieuw-Zeeland verrast Robert ten Brink de 24-jarige Angela met de komst van haar ouders Frits en Lianne. Tijdens een stage in 2011 viel Angela voor een charmante Nieuw-Zeelander en bleef daar. Nu er bij haar baarmoederhalskanker is gecon...

17-07-2017 00:26

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De broer van Daphne Geerdink, Elroy, woont al sinds 2004 in Costa Rica. Daphne heeft Elroy nog nooit kunnen opzoeken vanwege geldgebrek. Ze reist samen haar kinderen en ouders met Robert ten Brink mee. De Nederlandse Leonie Rojas heeft in C...

13-07-2017 15:01

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De broer van Daphne Geerdink, Elroy, woont al sinds 2004 in Costa Rica. Daphne heeft Elroy nog nooit kunnen opzoeken vanwege geldgebrek. Ze reist samen haar kinderen en ouders met Robert ten Brink mee. De Nederlandse Leonie Rojas heeft in C...

12-07-2017 20:32

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De broer van Daphne Geerdink, Elroy, woont al sinds 2004 in Costa Rica. Daphne heeft Elroy nog nooit kunnen opzoeken vanwege geldgebrek. Ze reist samen haar kinderen en ouders met Robert ten Brink mee. De Nederlandse Leonie Rojas heeft in C...

10-07-2017 00:23

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

De 31-jarige Esther woonde in Argentinië met haar ex-man en zoontje. Vanwege de slechte relatie met haar ex vluchtte ze terug naar Nederland. Haar moeder heeft de eerste jaren van haar kleinzoon moeten missen en datzelfde lijkt te gebeuren ...

06-07-2017 15:00

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

De 31-jarige Esther woonde in Argentinië met haar ex-man en zoontje. Vanwege de slechte relatie met haar ex vluchtte ze terug naar Nederland. Haar moeder heeft de eerste jaren van haar kleinzoon moeten missen en datzelfde lijkt te gebeuren ...

05-07-2017 20:32

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

De 31-jarige Esther woonde in Argentinië met haar ex-man en zoontje. Vanwege de slechte relatie met haar ex vluchtte ze terug naar Nederland. Haar moeder heeft de eerste jaren van haar kleinzoon moeten missen en datzelfde lijkt te gebeuren ...

02-07-2017 23:55

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

De 86-jarige Johan van der Geest vertrok ruim 60 jaar geleden naar Nieuw-Zeeland en startte daar een gezin. Na het stranden van zijn huwelijk kwam Johan weer in contact met zijn jeugdliefde Jacqueline. Toen Jaquelines gezondheid achteruitgi...

29-06-2017 15:08

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

De 86-jarige Johan van der Geest vertrok ruim 60 jaar geleden naar Nieuw-Zeeland en startte daar een gezin. Na het stranden van zijn huwelijk kwam Johan weer in contact met zijn jeugdliefde Jacqueline. Toen Jaquelines gezondheid achteruitgi...

28-06-2017 20:33

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

De 86-jarige Johan van der Geest vertrok ruim 60 jaar geleden naar Nieuw-Zeeland en startte daar een gezin. Na het stranden van zijn huwelijk kwam Johan weer in contact met zijn jeugdliefde Jacqueline. Toen Jaquelines gezondheid achteruitgi...

21-06-2017 20:32

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Vanavond is de laatste aflevering van dit vijfde seizoen van Love Is In The Air, waarin Robert ten Brink mensen met familieleden in verre buitenlanden bezoekt die ze niet makkelijk zelf kunnen bezoeken. Vanaf volgende week woensdag worden o...

14-06-2017 20:34

Afl. 7

Love Is In The Air - Afl. 7

Robert vervolgt zijn reis door Chili. Angela en Manuela Olthof uit Delfzijl mogen hun moeder, Dellanira, opzoeken. Ze vertrok na haar scheiding uit Nederland om voor haar zieke zus en moeder in Chili te zorgen. Angela en Manuela respecteren...

07-06-2017 20:34

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

Monique en Chantal worden door Robert uitgenodigd om mee te gaan naar Chili. Ze gaan hun vader opzoeken, die veertien jaar geleden vanuit Nederland terugging naar zijn geboorteland. De laatste keer dat Monique en Chantal samen bij hun vader...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Love Is In The Air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Love Is In The Air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Love Is In The Air bij Love Is In The Air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Love Is In The Air. Heb je een uitzending van Love Is In The Air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Love Is In The Air gemist

Barbara en haar broer Benjamin wonen in Nederland, terwijl hun broer Alexander met vrouw en kinderen in Canada woont. Toen zijn moeder 60 werd, heeft Alexander zijn moeder over laten komen naar Canada. Helaas was dit de laatste keer dat hij haar zag, want niet lang daarna overleed zij. De begrafenis was de laatste keer dat Alexander en zijn vrouw Nederland bezochten. Barbara en Benjamin zouden dolgraag samen met hun broer mooie herinneringen ophalen en elkaar eindelijk weer eens in de armen sluiten. Robert laat hun vurige wens in vervulling gaan. Ook Mariëlle kan rekenen op een ticket naar het door haar zo geliefde Canada. Zij en haar gezin hebben de afgelopen tijd veel tegenslagen gehad. Steun krijgen Mariëlle en haar gezin volop, maar noodgedwongen wel op afstand. Robert brengt Mariëlle en haar kinderen samen met de familieleden die hen zo dierbaar zijn.

Uitzending gemist van Love Is In The Air? Hier kun je alle uitzendingen van Love Is In The Air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 19-11-2017 om 18:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord