Programma gemist?

Seizoen uit 3 - Aflevering 4 het - Show waarin naar Robert ten Brink een geliefden samenbrengt: tijdens In Nieuw-Zeeland verrast op Robert de 24-jarige de Angela met van de komst van haar naar ouders Frits en Lianne. Tijdens van een stage in in 2011 viel een Angela voor een charmante het Nieuw-Zeelander en tijdens bleef daar. Nu naar er bij naar haar baarmoederhalskanker is geconstateerd, van willen haar tijdens ouders niets van liever dan hun dochter tijdens bijstaan in deze tijdens moeilijke tijd. Robert reist het ook met met Faas en het Wilma, die deze door reis eigenlijk vier jaar geleden al door zouden maken. Net op tv voor op tv vertrek raakten twee in van hun zoons betrokken op bij een auto-ongeluk. een Hun naar zoon Jan raakte van in coma en moest vechten voor het zijn leven. een Nu het leven tijdens weer de een beetje op tijdens de rit is, is het tijd met de om deze reis alsnog te gaan een de maken.

In Nieuw-Zeeland het verrast Robert van ten Brink in de 24-jarige Angela met de komst op tv van haar ouders in Frits en op tv Lianne. in Tijdens een stage in 2011 door viel Angela voor een een charmante in Nieuw-Zeelander en bleef daar. Nu tijdens er bij tijdens haar baarmoederhalskanker is op tv geconstateerd, willen haar ouders van niets in liever dan hun dochter op bijstaan in deze moeilijke het tijd. Robert reist in ook met het Faas en van Wilma, die deze reis eigenlijk door vier jaar geleden op tv van al zouden maken. een Net voor vertrek op tv raakten twee van het hun zoons betrokken bij tijdens een auto-ongeluk. Hun naar zoon Jan raakte in van coma en moest vechten van voor uit zijn leven. Nu het een leven weer een beetje uit op de tijdens rit is, op tv is het tijd om deze van de reis alsnog te gaan in maken.

In op tv Nieuw-Zeeland verrast Robert met ten Brink de 24-jarige van Angela met de van komst van haar ouders op tv Frits en Lianne. uit Tijdens een stage naar in 2011 viel de Angela voor een van charmante Nieuw-Zeelander uit en bleef naar daar. Nu er een bij haar het baarmoederhalskanker is geconstateerd, door willen haar ouders niets met liever dan uit hun dochter bijstaan een in deze moeilijke tijd. tijdens Robert reist ook met op tv Faas en een Wilma, die deze op tv reis eigenlijk vier tijdens jaar geleden al zouden maken. een Net voor vertrek met raakten in twee van hun zoons betrokken op tv bij een auto-ongeluk. het Hun zoon uit Jan raakte in coma de en met moest vechten voor zijn leven. van Nu het met leven door weer een beetje in op de rit is, is het in op tv tijd om deze reis alsnog door te gaan door maken.

De broer de van Daphne van Geerdink, Elroy, woont op tv al sinds naar 2004 in Costa Rica. Daphne heeft met Elroy nog nooit van kunnen opzoeken tijdens vanwege geldgebrek. Ze naar reist op tv samen haar kinderen en ouders in met Robert ten Brink uit mee. De door Nederlandse Leonie Rojas heeft van in Costa een Rica gewoond. Na het op tv dramatische verlies een van op haar eerste man vond met ze nieuw geluk bij de een een Costa Ricaanse Gilberto. Samen door kregen ze de twee kinderen. Toen Leonie een een postnatale op depressie kreeg, besloot Gilberto om met door naar het gezin naar Nederland te van verhuizen. op Leonie beseft hoe erg Gilberto door zijn familie op mist en met wil hem dolgraag op met hen herenigen.

De door broer van tijdens Daphne Geerdink, Elroy, op tv woont al sinds 2004 de in Costa Rica. naar Daphne heeft Elroy nog naar nooit uit kunnen opzoeken vanwege geldgebrek. uit Ze reist samen haar de kinderen en met ouders met Robert ten Brink uit mee. De in Nederlandse met Leonie Rojas heeft in Costa met Rica op tv gewoond. Na het dramatische een verlies van een haar eerste man vond ze nieuw op geluk bij in de Costa Ricaanse het Gilberto. Samen naar kregen ze twee kinderen. door Toen Leonie op een postnatale depressie kreeg, besloot uit Gilberto om op met op het gezin naar Nederland te verhuizen. naar met Leonie beseft hoe erg Gilberto zijn een familie mist en de uit wil hem dolgraag met hen het herenigen.

De de broer van naar Daphne Geerdink, Elroy, woont de al sinds 2004 op tv in Costa naar Rica. Daphne heeft Elroy door nog nooit kunnen opzoeken tijdens vanwege op geldgebrek. Ze reist samen haar naar kinderen op en ouders met op tv Robert ten Brink mee. naar De Nederlandse Leonie in Rojas heeft uit in Costa Rica gewoond. tijdens Na het dramatische verlies van van haar eerste de man vond ze nieuw tijdens geluk door bij de Costa uit Ricaanse Gilberto. de Samen kregen ze twee kinderen. Toen op tijdens Leonie een postnatale met depressie kreeg, besloot Gilberto op tv om met het op tv gezin naar Nederland te naar verhuizen. Leonie beseft hoe door op erg Gilberto zijn familie mist en door wil hem in dolgraag met hen naar herenigen.

De 31-jarige het Esther woonde in Argentinië in met haar de ex-man op tv en zoontje. Vanwege de slechte relatie de met door haar ex tijdens vluchtte ze terug naar Nederland. van Haar moeder in heeft de eerste naar jaren van haar kleinzoon uit moeten missen en de datzelfde lijkt te gebeuren op met haar van tweede kleinkind. uit Haar zoon, naar Dennis, woont namelijk tijdens in Canada. Esther roept de hulp uit in van het Robert ten tijdens Brink om het het gezin te het herenigen. Arthur en de Lien van der Kroft nemen ook met deel aan tijdens de reis naar naar Canada. De van 76-jarige Arthur met wil dolgraag zijn broer zien uit die in in 1956 naar het het Noord-Amerikaanse land op tv emigreerde.

De een 31-jarige Esther woonde van in Argentinië met haar een ex-man en zoontje. de Vanwege de slechte relatie het met haar naar ex vluchtte ze terug het naar Nederland. Haar uit in moeder heeft de uit eerste jaren van haar uit kleinzoon moeten missen en datzelfde in lijkt te gebeuren het met haar tweede naar kleinkind. Haar naar zoon, Dennis, woont namelijk op tv op tv in Canada. Esther roept de met hulp in van Robert in ten Brink op tv om een het gezin te herenigen. door Arthur en op tv Lien van der van Kroft nemen ook deel aan de van reis de naar Canada. tijdens De 76-jarige Arthur het wil dolgraag zijn een broer zien die in 1956 de naar het Noord-Amerikaanse het land tijdens emigreerde.

De van 31-jarige Esther woonde in tijdens Argentinië tijdens met haar ex-man en van zoontje. Vanwege de slechte een relatie met haar ex tijdens vluchtte ze terug het naar Nederland. Haar uit moeder met heeft de eerste jaren de van haar door kleinzoon moeten missen door en datzelfde in lijkt te gebeuren met haar tweede naar de kleinkind. Haar zoon, Dennis, woont namelijk naar in Canada. op Esther het roept de hulp in in van Robert het ten Brink om het gezin met te op tv herenigen. Arthur en Lien van der op tv Kroft uit nemen ook deel aan uit de een reis naar Canada. De 76-jarige Arthur het wil dolgraag naar zijn broer zien die naar op tv in 1956 naar het Noord-Amerikaanse land het in emigreerde.

De op 86-jarige Johan van der Geest naar vertrok ruim de 60 jaar geleden naar het Nieuw-Zeeland op en startte daar de een gezin. tijdens Na het stranden van naar zijn huwelijk kwam Johan met weer het in contact met zijn jeugdliefde Jacqueline. een Toen met Jaquelines gezondheid achteruitging, verhuisde Johan tijdens voor haar naar een Nederland. uit Als gevolg van dat besluit door heeft Johan zijn een familie in Nieuw-Zeeland naar op al vier jaar niet meer met gezien. Familie De van Vries uit de Jubbega reist ook af tijdens naar Nieuw-Zeeland. Moeder van Irma heeft haar uit zus Janke uit ook al vier tijdens jaar niet naar gezien.

De 86-jarige in Johan van in der Geest het vertrok ruim 60 jaar geleden naar het de Nieuw-Zeeland en startte daar uit een gezin. Na naar het stranden van op tv zijn huwelijk uit kwam Johan weer in contact door met zijn door jeugdliefde Jacqueline. op Toen Jaquelines gezondheid achteruitging, verhuisde Johan van voor met haar naar Nederland. Als op tv gevolg op van dat besluit heeft Johan met zijn familie in met Nieuw-Zeeland al vier jaar een niet meer naar gezien. Familie De Vries uit uit op Jubbega reist ook af de naar Nieuw-Zeeland. Moeder het Irma heeft haar zus door Janke uit ook al met vier jaar niet in gezien.

De 86-jarige Johan de van met der Geest vertrok ruim 60 het met jaar geleden naar een Nieuw-Zeeland en startte daar een de gezin. Na het stranden van van zijn door huwelijk kwam met Johan weer in naar contact met zijn jeugdliefde op tv Jacqueline. Toen door Jaquelines gezondheid achteruitging, op tv verhuisde Johan voor haar van naar door Nederland. Als gevolg van dat besluit op heeft Johan door zijn familie in het Nieuw-Zeeland al de vier jaar niet door meer gezien. Familie De Vries door uit Jubbega op tv reist ook af op naar Nieuw-Zeeland. Moeder op Irma heeft haar zus de Janke door ook al vier door jaar niet de gezien.

Vanavond is de uit laatste aflevering van met dit vijfde seizoen van van Love op Is In op The Air, waarin Robert uit ten Brink naar mensen met familieleden in verre het buitenlanden bezoekt naar die ze niet makkelijk van zelf in kunnen bezoeken. uit Vanaf volgende week woensdag worden oude op tv afleveringen op tv van Love Is in In The Air herhaald. Marcelo een mag samen met zijn in partner en uit zoons Denzel en de Vince uit met Robert mee op reis op om met zijn familie in Brazili? op in te tijdens zoeken. Denzel en Vince hebben op hun van oma zes jaar geleden voor in het naar laatst gezien. Marcelo heeft de tijdens wens uit dat zij hun oma nog eens door bewust mogen van meemaken. Achttien jaar geleden met emigreerde uit Cristina vanuit op Brazilië naar Nederland nadat zij de haar man had leren op tv kennen. Inmiddels op hebben ze samen drie in dochters en woont de het van gezin in Apeldoorn. het Hun oudste dochter, op Barbara, schrijft een emotionele een brief aan Robert door met de het verzoek om op haar moeder met haar familie te tijdens van herenigen.

Robert van vervolgt zijn reis door Chili. op tv Angela en tijdens Manuela Olthof uit Delfzijl het uit mogen hun moeder, Dellanira, op opzoeken. Ze vertrok na met haar scheiding uit naar Nederland om voor tijdens haar zieke naar zus en moeder in Chili op tv te zorgen. Angela op het en Manuela respecteren uit haar keuze, maar missen haar enorm. door De vier broers door Jan, Martien, van Seraf en Piet een reizen door af naar Santiago op voor een laatste de ontmoeting met hun met broer Adriaan. Maar op tv liefst tien jaar geleden tijdens zagen zij elkaar voor de het laatst, toen naar Adriaan op bezoek was met naar in Nederland. Ze dachten elkaar nooit door meer te op tv kunnen zien, in maar Robert op maakt deze wens voor hen tijdens toch naar mogelijk.

Monique en Chantal op worden door Robert in tijdens uitgenodigd om mee te gaan naar van Chili. Ze op tv gaan hun van vader opzoeken, die veertien jaar door geleden vanuit Nederland op terugging naar van zijn uit geboorteland. De laatste keer dat Monique met op en Chantal samen bij op hun vader waren, was zes van jaar naar geleden. Brigitte mist haar in broer, Willem. in Hij verhuisde met in 2015 naar uit Chili voor zijn grote liefde Andrea, naar die in naar verwachting was van in zijn eerste het kind. Brigitte wil dolgraag op haar neefje ontmoeten, maar uit vreest dat ze in hiervoor nog door een door aantal jaren zal moeten wachten. door Robert zorgt de ervoor dat in deze droom nu de al in vervulling naar gaat.

juli 2017
24-07-2017 00:11

Love Is in the Air

Love Is In The Air - Love Is in the Air

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Show waarin Robert ten Brink geliefden samenbrengt: In Nieuw-Zeeland verrast Robert de 24-jarige Angela met de komst van haar ouders Frits en Lianne. Tijdens een stage in 2011 viel Angela voor een charmante Nieuw-...

20-07-2017 15:02

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

In Nieuw-Zeeland verrast Robert ten Brink de 24-jarige Angela met de komst van haar ouders Frits en Lianne. Tijdens een stage in 2011 viel Angela voor een charmante Nieuw-Zeelander en bleef daar. Nu er bij haar baarmoederhalskanker is gecon...

19-07-2017 20:31

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

In Nieuw-Zeeland verrast Robert ten Brink de 24-jarige Angela met de komst van haar ouders Frits en Lianne. Tijdens een stage in 2011 viel Angela voor een charmante Nieuw-Zeelander en bleef daar. Nu er bij haar baarmoederhalskanker is gecon...

17-07-2017 00:26

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De broer van Daphne Geerdink, Elroy, woont al sinds 2004 in Costa Rica. Daphne heeft Elroy nog nooit kunnen opzoeken vanwege geldgebrek. Ze reist samen haar kinderen en ouders met Robert ten Brink mee. De Nederlandse Leonie Rojas heeft in C...

13-07-2017 15:01

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De broer van Daphne Geerdink, Elroy, woont al sinds 2004 in Costa Rica. Daphne heeft Elroy nog nooit kunnen opzoeken vanwege geldgebrek. Ze reist samen haar kinderen en ouders met Robert ten Brink mee. De Nederlandse Leonie Rojas heeft in C...

12-07-2017 20:32

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De broer van Daphne Geerdink, Elroy, woont al sinds 2004 in Costa Rica. Daphne heeft Elroy nog nooit kunnen opzoeken vanwege geldgebrek. Ze reist samen haar kinderen en ouders met Robert ten Brink mee. De Nederlandse Leonie Rojas heeft in C...

10-07-2017 00:23

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

De 31-jarige Esther woonde in Argentinië met haar ex-man en zoontje. Vanwege de slechte relatie met haar ex vluchtte ze terug naar Nederland. Haar moeder heeft de eerste jaren van haar kleinzoon moeten missen en datzelfde lijkt te gebeuren ...

06-07-2017 15:00

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

De 31-jarige Esther woonde in Argentinië met haar ex-man en zoontje. Vanwege de slechte relatie met haar ex vluchtte ze terug naar Nederland. Haar moeder heeft de eerste jaren van haar kleinzoon moeten missen en datzelfde lijkt te gebeuren ...

05-07-2017 20:32

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

De 31-jarige Esther woonde in Argentinië met haar ex-man en zoontje. Vanwege de slechte relatie met haar ex vluchtte ze terug naar Nederland. Haar moeder heeft de eerste jaren van haar kleinzoon moeten missen en datzelfde lijkt te gebeuren ...

02-07-2017 23:55

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

De 86-jarige Johan van der Geest vertrok ruim 60 jaar geleden naar Nieuw-Zeeland en startte daar een gezin. Na het stranden van zijn huwelijk kwam Johan weer in contact met zijn jeugdliefde Jacqueline. Toen Jaquelines gezondheid achteruitgi...

29-06-2017 15:08

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

De 86-jarige Johan van der Geest vertrok ruim 60 jaar geleden naar Nieuw-Zeeland en startte daar een gezin. Na het stranden van zijn huwelijk kwam Johan weer in contact met zijn jeugdliefde Jacqueline. Toen Jaquelines gezondheid achteruitgi...

28-06-2017 20:33

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

De 86-jarige Johan van der Geest vertrok ruim 60 jaar geleden naar Nieuw-Zeeland en startte daar een gezin. Na het stranden van zijn huwelijk kwam Johan weer in contact met zijn jeugdliefde Jacqueline. Toen Jaquelines gezondheid achteruitgi...

21-06-2017 20:32

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Vanavond is de laatste aflevering van dit vijfde seizoen van Love Is In The Air, waarin Robert ten Brink mensen met familieleden in verre buitenlanden bezoekt die ze niet makkelijk zelf kunnen bezoeken. Vanaf volgende week woensdag worden o...

14-06-2017 20:34

Afl. 7

Love Is In The Air - Afl. 7

Robert vervolgt zijn reis door Chili. Angela en Manuela Olthof uit Delfzijl mogen hun moeder, Dellanira, opzoeken. Ze vertrok na haar scheiding uit Nederland om voor haar zieke zus en moeder in Chili te zorgen. Angela en Manuela respecteren...

07-06-2017 20:34

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

Monique en Chantal worden door Robert uitgenodigd om mee te gaan naar Chili. Ze gaan hun vader opzoeken, die veertien jaar geleden vanuit Nederland terugging naar zijn geboorteland. De laatste keer dat Monique en Chantal samen bij hun vader...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Love Is In The Air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Love Is In The Air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Love Is In The Air bij Love Is In The Air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Love Is In The Air. Heb je een uitzending van Love Is In The Air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Love Is In The Air gemist

Barbara en haar broer Benjamin wonen in Nederland, terwijl hun broer Alexander met vrouw en kinderen in Canada woont. Toen zijn moeder 60 werd, heeft Alexander zijn moeder over laten komen naar Canada. Helaas was dit de laatste keer dat hij haar zag, want niet lang daarna overleed zij. De begrafenis was de laatste keer dat Alexander en zijn vrouw Nederland bezochten. Barbara en Benjamin zouden dolgraag samen met hun broer mooie herinneringen ophalen en elkaar eindelijk weer eens in de armen sluiten. Robert laat hun vurige wens in vervulling gaan. Ook Mariëlle kan rekenen op een ticket naar het door haar zo geliefde Canada. Zij en haar gezin hebben de afgelopen tijd veel tegenslagen gehad. Steun krijgen Mariëlle en haar gezin volop, maar noodgedwongen wel op afstand. Robert brengt Mariëlle en haar kinderen samen met de familieleden die hen zo dierbaar zijn.

Uitzending gemist van Love Is In The Air? Hier kun je alle uitzendingen van Love Is In The Air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 24-07-2017 om 00:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord