Programma gemist?

Marcelo naar mag samen met van zijn partner en zoons een Denzel en Vince met van Robert ten Brink door de mee op reis om zijn familie naar in Brazilië op de te zoeken. Denzel naar en Vince tijdens hebben hun oma de zes jaar geleden voor een het laatst gezien. op tv Achttien in jaar geleden emigreerde Cristina een vanuit Brazilië naar tijdens Nederland, op nadat zij haar man had leren een kennen. in Inmiddels hebben op tv ze samen drie van dochters en woont het tijdens gezin in Apeldoorn. Hun oudste de uit dochter schrijft een emotionele op brief aan Robert in met het verzoek om haar op met moeder met haar op tv familie te herenigen.

Marcelo op mag samen met zijn partner uit en uit zoons Denzel en Vince met van Robert op tv ten Brink mee op naar reis om zijn met familie in tijdens Brazilië op te zoeken. met Denzel en Vince hebben een het hun oma zes jaar geleden voor op het de laatst gezien. Achttien naar jaar geleden op emigreerde Cristina vanuit Brazilië naar Nederland, in nadat met zij haar man had met leren kennen. Inmiddels hebben naar ze samen met drie uit dochters en woont het gezin in op tv Apeldoorn. Hun oudste op dochter schrijft een een emotionele tijdens brief aan Robert met het de verzoek om haar op tv moeder met een haar familie te door herenigen.

Robert in vervolgt zijn reis door Chili. de Angela het en Manuela Olthof met uit Delfzijl mogen de hun moeder, Dellanira, opzoeken. Ze door vertrok tijdens na haar scheiding op tv uit Nederland op om voor haar zieke de zus en een moeder in Chili het te zorgen. Angela en het Manuela respecteren in haar keuze, maar missen haar de enorm. De vier tijdens broers Jan, Martien, een Seraf en Piet tijdens reizen af naar door Santiago voor door een laatste ontmoeting de met hun broer het Adriaan. Maar van liefst tien jaar geleden zagen tijdens zij naar elkaar voor het laatst, met toen Adriaan op bezoek was met in Nederland. op Ze dachten elkaar nooit met meer de te kunnen zien, met maar Robert maakt deze wens het voor het hen toch het mogelijk.

Robert in vervolgt zijn van reis door Chili. naar Angela en Manuela Olthof naar uit Delfzijl tijdens mogen hun moeder, Dellanira, opzoeken. de Ze de vertrok na haar met scheiding uit Nederland om een voor haar zieke zus en op moeder in in Chili te zorgen. een Angela en uit Manuela respecteren op haar keuze, maar missen haar enorm. een De tijdens vier broers Jan, Martien, door Seraf en een Piet reizen naar af naar Santiago voor door een laatste ontmoeting met hun een broer met Adriaan. Maar liefst op tien jaar geleden zagen op tv zij tijdens elkaar voor het laatst, toen naar Adriaan de op bezoek was in Nederland. de Ze dachten elkaar door nooit meer de te kunnen de zien, maar Robert maakt deze het wens voor hen in toch tijdens mogelijk.

Monique door en Chantal worden door Robert naar uitgenodigd om in mee te gaan naar tijdens het Chili. Ze gaan in hun vader opzoeken, die veertien naar jaar geleden vanuit Nederland uit terugging naar uit zijn geboorteland. met De laatste keer tijdens dat Monique en Chantal uit samen op tv bij hun vader waren, op was zes een jaar geleden. Brigitte mist haar broer, op tv uit Willem. Hij verhuisde in 2015 naar uit Chili een voor zijn grote de liefde Andrea, die in het verwachting was van zijn het eerste kind. Brigitte op tv uit wil dolgraag haar van neefje ontmoeten, maar vreest uit dat ze hiervoor nog in een aantal jaren zal het op moeten wachten. Robert zorgt ervoor van dat deze droom de nu al in in vervulling uit gaat.

Monique en Chantal een worden door van Robert uitgenodigd om in mee te gaan op naar Chili. op tv Ze gaan hun uit vader opzoeken, van die veertien jaar geleden vanuit Nederland op terugging naar zijn naar geboorteland. De het laatste van keer dat Monique en Chantal samen van in bij hun vader waren, was zes op jaar geleden. een Brigitte een mist haar broer, Willem. Hij in verhuisde in van 2015 naar Chili voor op zijn grote liefde een Andrea, die in in verwachting was door van zijn van eerste kind. Brigitte het wil dolgraag haar neefje ontmoeten, van maar op vreest dat ze hiervoor nog door een aantal jaren uit zal moeten op tv wachten. Robert zorgt een ervoor dat deze droom nu uit al in vervulling door op gaat.

Robert ten Brink het de vertrekt naar Zuid-Afrika om families van bij elkaar te het brengen. Hardus gaat een mee op reis om het zijn ouders en door zussen op tv op te zoeken. Hij tijdens groeide op in Pretoria, naar maar naar vertrok voor zijn tijdens studie naar Nederland. met Negen jaar naar geleden zag hij zijn vader een voor het het laatst. Arina werd een geboren in Zuid-Afrika, naar maar na met de scheiding van een haar ouders ging ze op 5-jarige uit leeftijd uit met haar moeder terug naar naar Nederland. Arina uit heeft van altijd contact gehouden met haar de vader, maar het naar was niet op tv mogelijk elkaar regelmatig op van te zoeken. het Ze wil dolgraag haar tijdens dochtertje aan door haar vader van laten zien.

Robert ten naar Brink het vertrekt naar Zuid-Afrika om op families bij elkaar naar te brengen. Hardus het gaat mee tijdens op reis om van zijn ouders en naar zussen op te zoeken. Hij van groeide op in Pretoria, door maar vertrok in voor zijn studie naar van Nederland. Negen door jaar geleden de zag hij zijn vader voor naar het laatst. de Arina werd geboren op in Zuid-Afrika, naar maar na de scheiding op tv van haar ouders naar ging ze op in 5-jarige leeftijd met op tv haar moeder terug met naar uit Nederland. Arina heeft altijd van contact gehouden met tijdens haar vader, maar op het was niet mogelijk met elkaar door regelmatig op te zoeken. Ze wil op tv dolgraag haar dochtertje uit aan haar van vader op tv laten zien.

Robert uit verrast de de familie Dudink. Arie, van Gré, Cobie en Jan de willen graag nog één keer op in samen zijn met van hun broer Nico, door die al bijna veertig tijdens jaar in Canada woont. met Als Jan een val tijdens met van de trap uit maakt, is het de het vraag of de reis een kan doorgaan. Maar op Jan staat op erop dat ze de op tv reis van zonder hem maken. tijdens Debbie reist af naar haar vader, de Ron, op tv die al meer de dan 25 van jaar in Canada woont. Door omstandigheden de de was er een aantal jaar uit geen contact tussen Debbie met en haar met vader. van Inmiddels is het contact een weer hersteld tijdens en is de band sterker tijdens dan tijdens ooit. De wens om elkaar weer van in te zien is erg in groot, maar de financiële het middelen ontbreken. Robert schiet een te tijdens hulp.

Robert verrast door de familie tijdens Dudink. Arie, Gré, Cobie en door Jan willen graag door nog tijdens één keer samen een zijn met hun broer Nico, een die op al bijna de veertig jaar in Canada woont. Als van een Jan een val van naar de trap met maakt, is het op de vraag of de reis op tv kan doorgaan. met Maar Jan op tv staat erop dat ze de op reis zonder hem op maken. Debbie reist af het naar haar in vader, Ron, die van al meer dan 25 in jaar met in Canada woont. Door tijdens omstandigheden was tijdens er een aantal jaar geen het op tv contact tussen Debbie op en haar vader. tijdens Inmiddels is het contact naar weer hersteld en is de naar band sterker naar dan uit ooit. De wens om elkaar in weer te zien is van met erg groot, maar de financiële het middelen de ontbreken. Robert schiet te op tv hulp.

Ellie op tv en Mart gaan van op bezoek bij hun 27-jarige een nichtje Sanne, in de dochter van een door tijdens zus van Ellie. op tv Drie maanden na de geboorte op van Sanne stapte Ellies een zus uit het tijdens leven. naar Ellie en haar gezin van vingen Sanne met liefde een op, van tot haar vader, het Twan, zijn leven weer op uit de rit had. een In 2006 uit vertrok Sanne het met haar vader en zijn tijdens op tv nieuwe gezin naar Nieuw-Zeeland. de Ellie en Mart tijdens hebben nooit de financiële middelen van uit gehad om hen op te zoeken. een met Ze gaan op reis van met de 27-jarige Sean en op tv 25-jarige Jeroen. Zij met gaan op van bezoek bij uit Seans grootouders, een die sinds de door jaren 60 in Nieuw-Zeeland op wonen. Sean gaat dit door jaar op tv trouwen met Jeroen op en wil hem door dolgraag voorstellen aan zijn op grootouders.

Robert op reist naar Canada in om families te uit herenigen. Monique mag mee op door reis om naar haar op tv broer Leo te bezoeken, met die ze maar liefst 22 naar jaar niet een gezien heeft. Als de in 78-jarige het zus Annie ook de hoek in in om komt lopen, is een de verrassing helemaal compleet. van Francisca mag dankzij de met brief het van haar naar dochters ook mee de naar Canada. Haar in zus Claudia emigreerde negen met jaar geleden met haar op tv gezin uit en sindsdien hebben ze elkaar niet uit meer van gezien. Vanwege financiële tegenslagen van was het voor Francisca op tv en haar op tv man in René al die tijd onmogelijk om het tijdens naar Canada af het te reizen. Eindelijk gaat hun droom op de in vervulling.

Robert met reist naar door Canada om families te herenigen. tijdens Monique mag op mee op de reis om haar broer op tv Leo te bezoeken, die een ze maar uit liefst 22 jaar niet gezien naar op heeft. Als de naar 78-jarige zus Annie ook op tv de hoek om in komt lopen, het is de verrassing tijdens helemaal compleet. Francisca mag op dankzij de brief op van haar dochters ook mee een naar van Canada. Haar zus Claudia emigreerde tijdens negen jaar op geleden met met haar gezin en sindsdien een hebben ze tijdens elkaar niet meer gezien. naar Vanwege financiële tegenslagen was een het voor een Francisca door en haar man René al die het tijd onmogelijk om op tv naar Canada af tijdens te reizen. op Eindelijk gaat op tv hun droom in tijdens vervulling.

Ellie een en Mart gaan op bezoek met bij hun 27-jarige tijdens nichtje Sanne, de met op tv dochter van een op zus van Ellie. naar Drie maanden na de op tv geboorte van Sanne op stapte Ellies zus tijdens uit het leven. het Ellie en haar tijdens gezin vingen Sanne met liefde uit op, tot haar naar vader, tijdens Twan, zijn leven in weer op de rit op tv had. In van 2006 vertrok Sanne van met haar in vader en zijn op tv nieuwe gezin naar in Nieuw-Zeeland. Ellie en door Mart hebben nooit van de financiële middelen de gehad om hen de op te zoeken. Ze de gaan op reis op tv met de 27-jarige Sean op tv en naar 25-jarige Jeroen. Zij gaan op op bezoek met bij Seans grootouders, die sinds de door jaren het 60 in het Nieuw-Zeeland wonen. Sean gaat op dit jaar trouwen met Jeroen een uit en wil hem dolgraag met voorstellen aan zijn de grootouders.

Ellie en Mart de gaan op bezoek door bij op tv hun 27-jarige nichtje Sanne, de door dochter door van een door zus van Ellie. tijdens Drie maanden na de geboorte uit van Sanne op stapte Ellies een zus uit het leven. Ellie en op in haar gezin vingen Sanne met door liefde op, tot op tv haar vader, op tv Twan, zijn leven weer op van de rit had. door In op tv 2006 vertrok uit Sanne met haar vader en zijn tijdens nieuwe gezin naar van Nieuw-Zeeland. Ellie en tijdens Mart hebben nooit in op tv de financiële middelen uit gehad om hen op te zoeken. naar Ze door gaan op reis met de op 27-jarige Sean en naar met 25-jarige Jeroen. Zij gaan op een bezoek bij Seans grootouders, in uit die sinds de met jaren 60 in met Nieuw-Zeeland wonen. Sean gaat de dit jaar tijdens trouwen met Jeroen tijdens en wil hem dolgraag de voorstellen aan zijn uit grootouders.

december 2018
12-07-2018 16:00

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Marcelo mag samen met zijn partner en zoons Denzel en Vince met Robert ten Brink mee op reis om zijn familie in Brazilië op te zoeken. Denzel en Vince hebben hun oma zes jaar geleden voor het laatst gezien. Achttien jaar geleden emigreerde ...

11-07-2018 20:33

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Marcelo mag samen met zijn partner en zoons Denzel en Vince met Robert ten Brink mee op reis om zijn familie in Brazilië op te zoeken. Denzel en Vince hebben hun oma zes jaar geleden voor het laatst gezien. Achttien jaar geleden emigreerde ...

05-07-2018 16:00

Afl. 7

Love Is In The Air - Afl. 7

Robert vervolgt zijn reis door Chili. Angela en Manuela Olthof uit Delfzijl mogen hun moeder, Dellanira, opzoeken. Ze vertrok na haar scheiding uit Nederland om voor haar zieke zus en moeder in Chili te zorgen. Angela en Manuela respecteren...

04-07-2018 20:33

Afl. 7

Love Is In The Air - Afl. 7

Robert vervolgt zijn reis door Chili. Angela en Manuela Olthof uit Delfzijl mogen hun moeder, Dellanira, opzoeken. Ze vertrok na haar scheiding uit Nederland om voor haar zieke zus en moeder in Chili te zorgen. Angela en Manuela respecteren...

28-06-2018 16:02

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

Monique en Chantal worden door Robert uitgenodigd om mee te gaan naar Chili. Ze gaan hun vader opzoeken, die veertien jaar geleden vanuit Nederland terugging naar zijn geboorteland. De laatste keer dat Monique en Chantal samen bij hun vader...

27-06-2018 20:33

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

Monique en Chantal worden door Robert uitgenodigd om mee te gaan naar Chili. Ze gaan hun vader opzoeken, die veertien jaar geleden vanuit Nederland terugging naar zijn geboorteland. De laatste keer dat Monique en Chantal samen bij hun vader...

21-06-2018 16:03

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

Robert ten Brink vertrekt naar Zuid-Afrika om families bij elkaar te brengen. Hardus gaat mee op reis om zijn ouders en zussen op te zoeken. Hij groeide op in Pretoria, maar vertrok voor zijn studie naar Nederland. Negen jaar geleden zag hi...

20-06-2018 20:32

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

Robert ten Brink vertrekt naar Zuid-Afrika om families bij elkaar te brengen. Hardus gaat mee op reis om zijn ouders en zussen op te zoeken. Hij groeide op in Pretoria, maar vertrok voor zijn studie naar Nederland. Negen jaar geleden zag hi...

14-06-2018 15:59

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

Robert verrast de familie Dudink. Arie, Gré, Cobie en Jan willen graag nog één keer samen zijn met hun broer Nico, die al bijna veertig jaar in Canada woont. Als Jan een val van de trap maakt, is het de vraag of de reis kan doorgaan. Maar J...

13-06-2018 20:32

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

Robert verrast de familie Dudink. Arie, Gré, Cobie en Jan willen graag nog één keer samen zijn met hun broer Nico, die al bijna veertig jaar in Canada woont. Als Jan een val van de trap maakt, is het de vraag of de reis kan doorgaan. Maar J...

10-06-2018 23:05

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Ellie en Mart gaan op bezoek bij hun 27-jarige nichtje Sanne, de dochter van een zus van Ellie. Drie maanden na de geboorte van Sanne stapte Ellies zus uit het leven. Ellie en haar gezin vingen Sanne met liefde op, tot haar vader, Twan, zij...

07-06-2018 16:01

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

Robert reist naar Canada om families te herenigen. Monique mag mee op reis om haar broer Leo te bezoeken, die ze maar liefst 22 jaar niet gezien heeft. Als de 78-jarige zus Annie ook de hoek om komt lopen, is de verrassing helemaal compleet...

06-06-2018 20:32

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

Robert reist naar Canada om families te herenigen. Monique mag mee op reis om haar broer Leo te bezoeken, die ze maar liefst 22 jaar niet gezien heeft. Als de 78-jarige zus Annie ook de hoek om komt lopen, is de verrassing helemaal compleet...

31-05-2018 15:58

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Ellie en Mart gaan op bezoek bij hun 27-jarige nichtje Sanne, de dochter van een zus van Ellie. Drie maanden na de geboorte van Sanne stapte Ellies zus uit het leven. Ellie en haar gezin vingen Sanne met liefde op, tot haar vader, Twan, zij...

30-05-2018 20:32

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Ellie en Mart gaan op bezoek bij hun 27-jarige nichtje Sanne, de dochter van een zus van Ellie. Drie maanden na de geboorte van Sanne stapte Ellies zus uit het leven. Ellie en haar gezin vingen Sanne met liefde op, tot haar vader, Twan, zij...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Love Is In The Air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Love Is In The Air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Love Is In The Air bij Love Is In The Air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Love Is In The Air. Heb je een uitzending van Love Is In The Air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Love Is In The Air gemist

Barbara en haar broer Benjamin wonen in Nederland, terwijl hun broer Alexander met vrouw en kinderen in Canada woont. Toen zijn moeder 60 werd, heeft Alexander zijn moeder over laten komen naar Canada. Helaas was dit de laatste keer dat hij haar zag, want niet lang daarna overleed zij. De begrafenis was de laatste keer dat Alexander en zijn vrouw Nederland bezochten. Barbara en Benjamin zouden dolgraag samen met hun broer mooie herinneringen ophalen en elkaar eindelijk weer eens in de armen sluiten. Robert laat hun vurige wens in vervulling gaan. Ook Mariëlle kan rekenen op een ticket naar het door haar zo geliefde Canada. Zij en haar gezin hebben de afgelopen tijd veel tegenslagen gehad. Steun krijgen Mariëlle en haar gezin volop, maar noodgedwongen wel op afstand. Robert brengt Mariëlle en haar kinderen samen met de familieleden die hen zo dierbaar zijn.

Uitzending gemist van Love Is In The Air? Hier kun je alle uitzendingen van Love Is In The Air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 84
  • Laatste uitzending op 12-07-2018 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord