Programma gemist?

De broer van van Daphne tijdens Geerdink, Elroy, woont in al sinds een 2004 in Costa Rica. Daphne van heeft Elroy met nog nooit kunnen uit opzoeken vanwege op geldgebrek. Ze reist samen met haar een kinderen en ouders in met met Robert ten Brink van mee. De Nederlandse Leonie op tv Rojas heeft in Costa het Rica gewoond. Na door het dramatische verlies op tv van van haar eerste met man vond ze nieuw geluk bij op de Costa op Ricaanse Gilberto. op tv Samen kregen ze twee kinderen. in Toen Leonie in een postnatale depressie de kreeg, besloot naar Gilberto om met op het gezin naar naar Nederland te verhuizen. Leonie beseft uit hoe erg Gilberto door zijn familie door mist en uit wil hem dolgraag met een hen uit herenigen.

De tijdens 31-jarige Esther woonde in de Argentinië met haar door ex-man en een zoontje. Vanwege uit de slechte relatie uit met haar ex vluchtte ze terug in naar tijdens Nederland. Haar moeder heeft in de eerste op jaren van haar kleinzoon in moeten missen en op datzelfde lijkt te gebeuren door op met haar tweede kleinkind. tijdens Haar zoon, naar Dennis, woont namelijk in Canada. Esther op roept de naar hulp naar in van Robert ten tijdens Brink om naar het gezin te herenigen. Arthur en tijdens Lien met van der de Kroft nemen ook deel aan de op reis naar naar Canada. op De 76-jarige Arthur wil dolgraag zijn in broer van zien die in op 1956 naar het Noord-Amerikaanse land in het emigreerde.

De een 86-jarige Johan van der op Geest vertrok ruim zestig met jaar geleden naar uit Nieuw-Zeeland en op tv startte daar een van gezin. Na van het stranden van zijn naar huwelijk kwam Johan van weer in op tv contact met een zijn jeugdliefde Jacqueline. het Toen Jacquelines gezondheid achteruitging, verhuisde Johan tijdens in voor haar naar Nederland. Als een gevolg het van dat besluit heeft Johan het zijn op familie in Nieuw-Zeeland de al vier jaar tijdens niet meer gezien. het Familie De Vries uit Jubbega reist van ook op tv af naar Nieuw-Zeeland. het Moeder Irma de heeft haar zus Janke van ook al vier jaar het niet op gezien.

De 26-jarige Robert de en 20-jarige in Evelien uit Groningen hebben tijdens samen al in veel meegemaakt. in Eind 2014 bleek op tv Evelien zwanger. Tegelijkertijd was haar in in zus in Nieuw-Zeeland ook zwanger. uit Het kindje van Evelien in en Robert werd door helaas veel op tv te vroeg geboren naar en bleek een niet levensvatbaar. Vier maanden later van werd met de dochter van in Eveliens zus tijdens geboren. Een ontmoeting met Eveliens naar zus kan het naar jonge met stel helpen het verlies van hun met zoontje te verwerken. van Zij het reizen samen richting Nieuw-Zeeland met van Stef, Alie van en Bas van op der Linden. een Hun dochter en zus een Danitsja door woont daar sinds 2004 en uit zij hebben haar sinds het naar 2012 niet meer op tv gezien.

Robert tijdens ten Brink verrast in de 53-jarige Elly. Zij heeft op tv haar lievelingsbroer, Doede, naar de al meer dan zeven jaar niet naar uit gezien. Doede vertrok op een 18-jarige leeftijd naar in Canada. Het is altijd tijdens al een droom van tijdens Elly geweest om met naar hem van toe te gaan, met maar elke keer door werd dit vanwege ziekte op op uitgesteld. Elly en haar man een reizen samen met de een naar 46-jarige Natasja, haar 45-jarige echtgenoot, Ed, door en de een zonen van naar Natasja. Tot groot verdriet van een naar Ed emigreerde zijn broer Ron in naar Canada. Natasja op tv wil niets in liever dan haar man herenigen van een met zijn broer.

Robert ten Brink uit tijdens reist af naar de Zuid-Afrika. De 17-jarige Melissa heeft een naar brief voor op tv haar naar moeder, Suzy, geschreven. Suzy is geboren van en getogen in tijdens Zuid-Afrika. naar Daar leerde ze de van de oorsprong van Nederlandse Willem kennen en samen tijdens kregen zij hun uit in dochter, Melissa. Toen een Melissa anderhalf jaar oud was, besloten in ze om naar de Nederland te het gaan. Melissa ziet dagelijks het het gemis met van haar moeder. de Vooral haar zus mist met ze verschrikkelijk. in Na vier uit lange jaren kan ze haar op tv eindelijk een weer in tijdens de armen sluiten.

De het zus van Martha is de in de jaren op vijftig geëmigreerd naar Nieuw-Zeeland. op tv Ze hebben uit elkaar sindsdien maar twee van in keer gezien. Onlangs het is de man van haar van zus door overleden en Robert ten uit Brink biedt Martha een de mogelijkheid om haar in zus door in levenden lijve bij te staan. tijdens Moeder Carla de wordt herenigd een met haar tijdens dochter Melanie en kleinkind Amber, die van in naar Fiji wonen. Carla heeft Melanie op tv van al tien jaar niet op meer gezien.

Robert ten Brink uit tijdens reist de hele door wereld over om mensen te een herenigen. op tv Hij realiseert bijzondere uit ontmoetingen tussen familieleden.

Teus een en Thea op tv hebben twee zonen: Ronald de en Marcel. Ronald werd een getroffen door een TIA van waarvan hij op nooit helemaal herstelde door en tijdens Marcel woont in uit Nieuw-Zeeland. Teus en Thea missen de hun door zoon in Nieuw-Zeeland meer van dan ooit. Mark door groeide als jongste op in het een op gezin van tijdens zeven kinderen. Zijn broer Henry besloot van om zich samen een met zijn vriendin door Isolde van in het buitenland te de vestigen. het Hoewel Mark en Henry met keihard werkten, belandden ze in op tv de financiële problemen. tijdens Deze met moeilijke periode naar lijkt nu achter de rug, op tv maar beide broers hebben uit niet de tijdens mogelijkheid elkaar op te uit van zoeken.

Wenel en van Ilana groeiden op op in het Afrika. Vanwege het werk van het hun vader verhuisde het de gezin naar Nederland. van Na een op turbulente periode willen Wenel door en uit Ilana nu hun een ouders herenigen met naar de familie op in Afrika. De Nederlandse Kelly door woonde samen met haar met Zuid-Afrikaanse het man Roulen in Kaapstad. Ze het was zwanger uit toen tijdens ze een verschrikkelijk auto-ongeluk kregen waarbij van Roulen om door het leven kwam. naar Kelly van moest terug naar Nederland en uit wil nu dolgraag in dochtertje Zion door aan haar door schoonouders laten zien.

In van North Carolina uit in de VS naar wordt een bijzondere de ontmoeting gerealiseerd. Zus Mieke en broer tijdens tijdens Lex hebben sinds op tv hun jeugd een heel tijdens sterke band. In door 1987 vertrekt tijdens Lex naar het buitenland en naar in 2006 vestigt in hij met zich met zijn grote liefde naar Cindy in de North Carolina. In op tv 2011 komt Cindy naar na een zware nierziekte tijdens te overlijden. Bij Lex de met wordt later een vorm naar van MS op tv geconstateerd, waardoor reizen van bijna onmogelijk is. Mieke heeft haar in met broer Lex vanuit Nederland altijd bijgestaan, het de maar heeft nooit de financiële op middelen gehad om hem met van op te zoeken. De op dochter van op Mieke wil hen dolgraag tijdens herenigen.

Barbara naar en Benjamin missen op hun broer Alexander, door die met zijn gezin op in Canada woont. op De laatste keer op dat hij Nederland het bezocht, was de voor de begrafenis uit van hun moeder. Robert ten van Brink geeft naar Barbara en naar Benjamin de mogelijkheid om Alexander van weer eens te uit omhelzen. Ook op tv Mariëlle kan rekenen op op een het ticket naar Canada. met Zij en haar gezin hebben naar de uit afgelopen tijd tijdens veel tegenslagen gehad. Robert brengt Mariëlle tijdens en de haar kinderen het samen met de familieleden door die hun in zo dierbaar zijn.

Voor tijdens opa Nic is door Canada het land waar zijn tijdens uit enige nog levende kind op tv woont, zijn dochter Anita. een Hij van mist haar enorm. tijdens Na jaren gemis sluiten zij elkaar een eindelijk weer in in de armen. De een zusjes Simone door en de Danielle hebben samen met met hun nichtjes in Debbie en Melanie één grote uit wens: ze willen naar het hun nichtje Nicole een toe in op Canada om haar van te steunen na in het verlies van de haar man. Nicole en uit uit haar kinderen krijgen de verrassing van op hun leven tijdens met uit de komst van de met familie.

Vijftien jaar geleden een vestigde Marco zich de met zijn door Japanse vrouw in de Japan. Marco's zus José naar het wil niets liever dan zien van hoe Marco met in Tokio door leeft. Dave woont al op tv negen jaar in een Kobe, waar hij een in de afgelopen jaren in een gezin heeft door gesticht. Zijn vader, Frans, tijdens heeft het twee van naar zijn drie kleinkinderen nog een nooit gezien. Toen hij op tv vorig tijdens jaar getroffen werd door het een herseninfarct, achtte hij een de kans klein dat tijdens hij ooit nog met naar Japan zou naar het kunnen afreizen. Daar komt met nu verandering in in.

Robert ten Brink op tv vertrekt met op tv Genieke, Erik-Jan op tv en hun baby, het Raf, naar Nieuw-Zeeland. De met vader van Genieke is de twintig op jaar geleden het samen met zijn vrouw, Maud, geëmigreerd. een Genieke wil op tv haar baby heel graag door aan tijdens haar vader en zijn naar gezin de voorstellen. In Nieuw-Zeeland met woont ook André, de die door zijn longziekte tijdens geen reis meer naar Nederland het kan op tv maken. Hij zou heel graag naar nog een keer naar samen willen zijn op tv een met zijn broer op tv en drie zussen. Robert brengt ze van aan de andere een kant van de in wereld uit bij elkaar.

juli 2020
19-11-2017 18:11

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De broer van Daphne Geerdink, Elroy, woont al sinds 2004 in Costa Rica. Daphne heeft Elroy nog nooit kunnen opzoeken vanwege geldgebrek. Ze reist samen met haar kinderen en ouders met Robert ten Brink mee. De Nederlandse Leonie Rojas heeft ...

12-11-2017 18:07

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

De 31-jarige Esther woonde in Argentinië met haar ex-man en zoontje. Vanwege de slechte relatie met haar ex vluchtte ze terug naar Nederland. Haar moeder heeft de eerste jaren van haar kleinzoon moeten missen en datzelfde lijkt te gebeuren ...

05-11-2017 18:06

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

De 86-jarige Johan van der Geest vertrok ruim zestig jaar geleden naar Nieuw-Zeeland en startte daar een gezin. Na het stranden van zijn huwelijk kwam Johan weer in contact met zijn jeugdliefde Jacqueline. Toen Jacquelines gezondheid achter...

29-10-2017 18:10

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

De 26-jarige Robert en 20-jarige Evelien uit Groningen hebben samen al veel meegemaakt. Eind 2014 bleek Evelien zwanger. Tegelijkertijd was haar zus in Nieuw-Zeeland ook zwanger. Het kindje van Evelien en Robert werd helaas veel te vroeg ge...

22-10-2017 18:09

Afl. 2

Love Is In The Air - Afl. 2

Robert ten Brink verrast de 53-jarige Elly. Zij heeft haar lievelingsbroer, Doede, al meer dan zeven jaar niet gezien. Doede vertrok op 18-jarige leeftijd naar Canada. Het is altijd al een droom van Elly geweest om naar hem toe te gaan, maa...

15-10-2017 18:08

Afl. 1

Love Is In The Air - Afl. 1

Robert ten Brink reist af naar Zuid-Afrika. De 17-jarige Melissa heeft een brief voor haar moeder, Suzy, geschreven. Suzy is geboren en getogen in Zuid-Afrika. Daar leerde ze de van oorsprong Nederlandse Willem kennen en samen kregen zij hu...

27-08-2017 18:09

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De zus van Martha is in de jaren vijftig geëmigreerd naar Nieuw-Zeeland. Ze hebben elkaar sindsdien maar twee keer gezien. Onlangs is de man van haar zus overleden en Robert ten Brink biedt Martha de mogelijkheid om haar zus in levenden lij...

20-08-2017 18:08

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

Robert ten Brink reist de hele wereld over om mensen te herenigen. Hij realiseert bijzondere ontmoetingen tussen familieleden.

13-08-2017 18:01

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

Teus en Thea hebben twee zonen: Ronald en Marcel. Ronald werd getroffen door een TIA waarvan hij nooit helemaal herstelde en Marcel woont in Nieuw-Zeeland. Teus en Thea missen hun zoon in Nieuw-Zeeland meer dan ooit. Mark groeide als jongst...

06-08-2017 18:07

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

Wenel en Ilana groeiden op in Afrika. Vanwege het werk van hun vader verhuisde het gezin naar Nederland. Na een turbulente periode willen Wenel en Ilana nu hun ouders herenigen met de familie in Afrika. De Nederlandse Kelly woonde samen met...

30-07-2017 18:02

Afl. 2

Love Is In The Air - Afl. 2

In North Carolina in de VS wordt een bijzondere ontmoeting gerealiseerd. Zus Mieke en broer Lex hebben sinds hun jeugd een heel sterke band. In 1987 vertrekt Lex naar het buitenland en in 2006 vestigt hij zich met zijn grote liefde Cindy in...

23-07-2017 17:56

Afl. 1

Love Is In The Air - Afl. 1

Barbara en Benjamin missen hun broer Alexander, die met zijn gezin in Canada woont. De laatste keer dat hij Nederland bezocht, was voor de begrafenis van hun moeder. Robert ten Brink geeft Barbara en Benjamin de mogelijkheid om Alexander we...

16-07-2017 18:04

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Voor opa Nic is Canada het land waar zijn enige nog levende kind woont, zijn dochter Anita. Hij mist haar enorm. Na jaren gemis sluiten zij elkaar eindelijk weer in de armen. De zusjes Simone en Danielle hebben samen met hun nichtjes Debbie...

09-07-2017 17:59

Afl. 7

Love Is In The Air - Afl. 7

Vijftien jaar geleden vestigde Marco zich met zijn Japanse vrouw in Japan. Marco's zus José wil niets liever dan zien hoe Marco in Tokio leeft. Dave woont al negen jaar in Kobe, waar hij in de afgelopen jaren een gezin heeft gesticht. Zijn ...

02-07-2017 18:04

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

Robert ten Brink vertrekt met Genieke, Erik-Jan en hun baby, Raf, naar Nieuw-Zeeland. De vader van Genieke is twintig jaar geleden samen met zijn vrouw, Maud, geëmigreerd. Genieke wil haar baby heel graag aan haar vader en zijn gezin voorst...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Love Is In The Air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Love Is In The Air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Love Is In The Air bij Love Is In The Air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Love Is In The Air. Heb je een uitzending van Love Is In The Air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Love Is In The Air gemist

Barbara en haar broer Benjamin wonen in Nederland, terwijl hun broer Alexander met vrouw en kinderen in Canada woont. Toen zijn moeder 60 werd, heeft Alexander zijn moeder over laten komen naar Canada. Helaas was dit de laatste keer dat hij haar zag, want niet lang daarna overleed zij. De begrafenis was de laatste keer dat Alexander en zijn vrouw Nederland bezochten. Barbara en Benjamin zouden dolgraag samen met hun broer mooie herinneringen ophalen en elkaar eindelijk weer eens in de armen sluiten. Robert laat hun vurige wens in vervulling gaan. Ook Mariëlle kan rekenen op een ticket naar het door haar zo geliefde Canada. Zij en haar gezin hebben de afgelopen tijd veel tegenslagen gehad. Steun krijgen Mariëlle en haar gezin volop, maar noodgedwongen wel op afstand. Robert brengt Mariëlle en haar kinderen samen met de familieleden die hen zo dierbaar zijn.

Uitzending gemist van Love Is In The Air? Hier kun je alle uitzendingen van Love Is In The Air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 12-05-2019 om 22:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!