Programma gemist?

De broer van op tv met Daphne Geerdink, Elroy, woont al tijdens sinds met 2004 in Costa Rica. door Daphne heeft Elroy nog nooit in kunnen opzoeken tijdens vanwege geldgebrek. Ze uit reist samen met uit haar van kinderen en ouders met op tv Robert ten Brink in mee. De uit Nederlandse Leonie Rojas heeft in Costa van op tv Rica gewoond. Na het dramatische op verlies het van haar eerste man op vond ze nieuw geluk bij een de Costa in Ricaanse Gilberto. Samen kregen met ze twee kinderen. het Toen Leonie een met postnatale depressie kreeg, de besloot door Gilberto om door met het gezin naar van Nederland te door verhuizen. Leonie beseft hoe erg Gilberto op de zijn familie mist naar en wil hem dolgraag het met hen uit herenigen.

De 31-jarige met Esther van woonde in Argentinië de met haar ex-man in en zoontje. Vanwege de slechte relatie in met haar de ex door vluchtte ze terug tijdens naar Nederland. Haar moeder van heeft de eerste jaren in van haar kleinzoon uit moeten op missen en datzelfde tijdens lijkt te gebeuren met haar uit tweede kleinkind. Haar door zoon, naar Dennis, woont namelijk in Canada. Esther in roept de de hulp in van met Robert ten op Brink om het tijdens gezin te herenigen. van Arthur en Lien van van der het Kroft nemen ook op tv deel aan de uit reis naar Canada. De 76-jarige Arthur uit wil dolgraag zijn met broer zien die in met in 1956 naar het het Noord-Amerikaanse land op emigreerde.

De 86-jarige Johan uit van der uit Geest op vertrok ruim zestig de jaar geleden naar Nieuw-Zeeland tijdens en startte daar een met gezin. de Na het stranden van zijn op tv huwelijk kwam Johan weer op tv in door contact met de zijn jeugdliefde Jacqueline. Toen Jacquelines gezondheid naar een achteruitging, verhuisde Johan voor haar op naar Nederland. Als van gevolg de van dat besluit heeft een Johan zijn familie een in Nieuw-Zeeland al vier jaar door niet meer gezien. de Familie van De Vries uit Jubbega op reist ook door af naar Nieuw-Zeeland. van Moeder Irma heeft een haar zus Janke op tv ook al vier jaar niet van door gezien.

De 26-jarige door Robert en uit 20-jarige Evelien uit Groningen in hebben samen met al veel meegemaakt. Eind op 2014 bleek Evelien zwanger. in Tegelijkertijd was haar op zus in uit Nieuw-Zeeland ook tijdens zwanger. Het kindje van van Evelien en Robert werd met helaas veel te op het vroeg geboren en tijdens bleek niet levensvatbaar. Vier maanden door later werd de dochter naar de van Eveliens zus geboren. Een tijdens ontmoeting met op tv Eveliens zus kan het jonge de stel helpen het de verlies van naar hun zoontje te de verwerken. Zij uit reizen samen richting Nieuw-Zeeland met door Stef, tijdens Alie en Bas met van der op Linden. Hun dochter en in zus Danitsja van woont daar sinds 2004 en op zij tijdens hebben haar sinds 2012 een niet meer met gezien.

Robert naar ten Brink verrast in de 53-jarige een Elly. Zij heeft haar de lievelingsbroer, Doede, al in meer dan zeven door jaar niet gezien. Doede in vertrok tijdens op 18-jarige leeftijd naar Canada. van Het is altijd op al een droom van tijdens Elly in geweest om naar hem op toe te gaan, een maar elke keer met werd dit vanwege uit ziekte in uitgesteld. Elly en in haar man reizen samen met door de naar 46-jarige Natasja, haar van 45-jarige echtgenoot, Ed, en de met zonen de van Natasja. Tot groot tijdens verdriet van Ed in emigreerde zijn van broer Ron naar Canada. Natasja het wil niets naar liever dan haar man herenigen met met tijdens zijn broer.

Robert ten Brink op tv tijdens reist af naar de Zuid-Afrika. De 17-jarige het Melissa heeft een brief voor het haar moeder, Suzy, geschreven. met Suzy is het geboren en getogen in op Zuid-Afrika. Daar van leerde ze door de van oorsprong Nederlandse Willem naar kennen en een samen kregen zij hun op tv dochter, Melissa. op tv Toen Melissa anderhalf jaar op oud was, besloten in ze om op tv naar Nederland te van gaan. Melissa ziet dagelijks door het gemis naar van haar moeder. Vooral op haar zus op tv mist ze verschrikkelijk. Na van met vier lange jaren kan ze tijdens haar eindelijk weer naar in in de armen sluiten.

De zus van van Martha is tijdens in een de jaren vijftig geëmigreerd naar de Nieuw-Zeeland. met Ze hebben elkaar sindsdien maar op twee keer uit gezien. Onlangs op tv is de man van in haar zus overleden en Robert met ten in Brink biedt Martha met de mogelijkheid om haar zus een in levenden op lijve bij te tijdens staan. Moeder Carla tijdens wordt herenigd met van haar dochter het Melanie en kleinkind Amber, die met in Fiji tijdens wonen. Carla het heeft Melanie de al tien jaar niet meer van gezien.

Robert ten Brink in in reist de hele wereld uit over om in mensen te herenigen. uit Hij realiseert bijzondere ontmoetingen tussen tijdens familieleden.

Teus door en Thea hebben twee een zonen: Ronald en uit Marcel. Ronald op tv werd getroffen door uit een TIA waarvan hij de nooit de helemaal herstelde en Marcel woont in in het Nieuw-Zeeland. Teus en Thea de missen hun tijdens zoon in Nieuw-Zeeland meer een dan ooit. Mark groeide het als jongste op uit in een van gezin van zeven in kinderen. Zijn broer Henry besloot door om op tv zich samen met zijn vriendin uit Isolde in het met naar buitenland te vestigen. Hoewel Mark naar en Henry keihard de werkten, belandden het ze in tijdens de financiële problemen. Deze moeilijke periode tijdens lijkt nu achter de de rug, op maar beide van broers hebben niet de het mogelijkheid elkaar van op te naar zoeken.

Wenel en Ilana een het groeiden op in Afrika. Vanwege van het werk naar van hun vader verhuisde in het een gezin naar Nederland. Na op een turbulente periode naar willen Wenel en met Ilana nu hun ouders het herenigen met de van familie naar in Afrika. De Nederlandse Kelly de woonde samen het met haar Zuid-Afrikaanse man de Roulen in tijdens Kaapstad. Ze was zwanger toen tijdens ze een verschrikkelijk van op tv auto-ongeluk kregen waarbij met Roulen om het op leven kwam. Kelly moest terug een naar in Nederland en wil nu dolgraag van dochtertje op tv Zion aan haar schoonouders laten een zien.

In North Carolina door in de uit VS wordt een bijzondere tijdens ontmoeting gerealiseerd. Zus uit Mieke en broer een Lex in hebben sinds hun jeugd met een heel sterke band. op In 1987 vertrekt op Lex naar van het het buitenland en in 2006 vestigt hij de zich met de zijn grote liefde het Cindy in North Carolina. uit In 2011 komt van Cindy na een een zware naar nierziekte te overlijden. Bij Lex van het wordt later een vorm met van MS geconstateerd, op waardoor reizen op bijna onmogelijk is. Mieke heeft haar de broer Lex vanuit de Nederland altijd het bijgestaan, maar heeft nooit met op tv de financiële middelen gehad om hem door op te zoeken. door het De dochter van op Mieke wil hen dolgraag een herenigen.

Barbara en naar Benjamin missen hun broer de Alexander, die met naar zijn met gezin in op Canada woont. De laatste tijdens keer dat hij in Nederland bezocht, was voor in de uit begrafenis van hun tijdens moeder. Robert ten Brink geeft uit Barbara de en Benjamin de mogelijkheid uit om Alexander een weer eens te omhelzen. Ook Mariëlle op tv kan door rekenen op het een ticket naar Canada. een Zij en haar met gezin hebben de afgelopen in tijd veel een tegenslagen gehad. Robert van brengt Mariëlle en door haar kinderen samen met in de familieleden die het hun zo met dierbaar zijn.

Voor naar opa Nic is door Canada het op tv land waar zijn enige nog levende een kind een woont, zijn op tv dochter Anita. Hij mist een haar enorm. Na jaren gemis door sluiten zij een elkaar tijdens eindelijk weer in tijdens de armen. De zusjes Simone en door Danielle hebben op tv samen met hun nichtjes het Debbie het en Melanie één naar grote wens: ze willen op tv naar op hun nichtje Nicole toe in van Canada om haar van te door steunen na het verlies uit van haar man. door Nicole en haar het kinderen krijgen de verrassing van op tv hun leven met met de komst van op tv de door familie.

Vijftien van jaar geleden vestigde Marco zich de met op zijn Japanse van vrouw in Japan. Marco's zus tijdens José wil op niets liever een dan zien hoe Marco op tv in Tokio met leeft. Dave woont op al negen jaar in Kobe, op tv waar hij op tv in de afgelopen jaren een tijdens gezin heeft op tv gesticht. Zijn van vader, Frans, heeft twee van van zijn drie kleinkinderen in nog nooit gezien. op tv Toen hij vorig uit jaar uit getroffen werd door een op tv herseninfarct, door achtte hij de kans klein de dat hij tijdens ooit nog van naar Japan zou de kunnen afreizen. Daar in komt nu verandering naar in.

Robert de ten Brink vertrekt met een Genieke, tijdens Erik-Jan en hun baby, naar Raf, naar uit Nieuw-Zeeland. De vader met van Genieke is twintig jaar geleden op samen met de zijn vrouw, op tv Maud, geëmigreerd. tijdens Genieke wil haar baby heel op tv graag aan door haar vader het en zijn gezin voorstellen. In uit Nieuw-Zeeland woont ook André, van uit die door zijn longziekte geen naar reis het meer naar Nederland kan maken. de Hij zou heel uit graag het nog een keer samen willen zijn op met een zijn broer op en drie zussen. Robert door brengt ze aan de met andere kant van van de tijdens wereld bij elkaar.

september 2019
19-11-2017 18:11

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De broer van Daphne Geerdink, Elroy, woont al sinds 2004 in Costa Rica. Daphne heeft Elroy nog nooit kunnen opzoeken vanwege geldgebrek. Ze reist samen met haar kinderen en ouders met Robert ten Brink mee. De Nederlandse Leonie Rojas heeft ...

12-11-2017 18:07

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

De 31-jarige Esther woonde in Argentinië met haar ex-man en zoontje. Vanwege de slechte relatie met haar ex vluchtte ze terug naar Nederland. Haar moeder heeft de eerste jaren van haar kleinzoon moeten missen en datzelfde lijkt te gebeuren ...

05-11-2017 18:06

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

De 86-jarige Johan van der Geest vertrok ruim zestig jaar geleden naar Nieuw-Zeeland en startte daar een gezin. Na het stranden van zijn huwelijk kwam Johan weer in contact met zijn jeugdliefde Jacqueline. Toen Jacquelines gezondheid achter...

29-10-2017 18:10

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

De 26-jarige Robert en 20-jarige Evelien uit Groningen hebben samen al veel meegemaakt. Eind 2014 bleek Evelien zwanger. Tegelijkertijd was haar zus in Nieuw-Zeeland ook zwanger. Het kindje van Evelien en Robert werd helaas veel te vroeg ge...

22-10-2017 18:09

Afl. 2

Love Is In The Air - Afl. 2

Robert ten Brink verrast de 53-jarige Elly. Zij heeft haar lievelingsbroer, Doede, al meer dan zeven jaar niet gezien. Doede vertrok op 18-jarige leeftijd naar Canada. Het is altijd al een droom van Elly geweest om naar hem toe te gaan, maa...

15-10-2017 18:08

Afl. 1

Love Is In The Air - Afl. 1

Robert ten Brink reist af naar Zuid-Afrika. De 17-jarige Melissa heeft een brief voor haar moeder, Suzy, geschreven. Suzy is geboren en getogen in Zuid-Afrika. Daar leerde ze de van oorsprong Nederlandse Willem kennen en samen kregen zij hu...

27-08-2017 18:09

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De zus van Martha is in de jaren vijftig geëmigreerd naar Nieuw-Zeeland. Ze hebben elkaar sindsdien maar twee keer gezien. Onlangs is de man van haar zus overleden en Robert ten Brink biedt Martha de mogelijkheid om haar zus in levenden lij...

20-08-2017 18:08

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

Robert ten Brink reist de hele wereld over om mensen te herenigen. Hij realiseert bijzondere ontmoetingen tussen familieleden.

13-08-2017 18:01

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

Teus en Thea hebben twee zonen: Ronald en Marcel. Ronald werd getroffen door een TIA waarvan hij nooit helemaal herstelde en Marcel woont in Nieuw-Zeeland. Teus en Thea missen hun zoon in Nieuw-Zeeland meer dan ooit. Mark groeide als jongst...

06-08-2017 18:07

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

Wenel en Ilana groeiden op in Afrika. Vanwege het werk van hun vader verhuisde het gezin naar Nederland. Na een turbulente periode willen Wenel en Ilana nu hun ouders herenigen met de familie in Afrika. De Nederlandse Kelly woonde samen met...

30-07-2017 18:02

Afl. 2

Love Is In The Air - Afl. 2

In North Carolina in de VS wordt een bijzondere ontmoeting gerealiseerd. Zus Mieke en broer Lex hebben sinds hun jeugd een heel sterke band. In 1987 vertrekt Lex naar het buitenland en in 2006 vestigt hij zich met zijn grote liefde Cindy in...

23-07-2017 17:56

Afl. 1

Love Is In The Air - Afl. 1

Barbara en Benjamin missen hun broer Alexander, die met zijn gezin in Canada woont. De laatste keer dat hij Nederland bezocht, was voor de begrafenis van hun moeder. Robert ten Brink geeft Barbara en Benjamin de mogelijkheid om Alexander we...

16-07-2017 18:04

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Voor opa Nic is Canada het land waar zijn enige nog levende kind woont, zijn dochter Anita. Hij mist haar enorm. Na jaren gemis sluiten zij elkaar eindelijk weer in de armen. De zusjes Simone en Danielle hebben samen met hun nichtjes Debbie...

09-07-2017 17:59

Afl. 7

Love Is In The Air - Afl. 7

Vijftien jaar geleden vestigde Marco zich met zijn Japanse vrouw in Japan. Marco's zus José wil niets liever dan zien hoe Marco in Tokio leeft. Dave woont al negen jaar in Kobe, waar hij in de afgelopen jaren een gezin heeft gesticht. Zijn ...

02-07-2017 18:04

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

Robert ten Brink vertrekt met Genieke, Erik-Jan en hun baby, Raf, naar Nieuw-Zeeland. De vader van Genieke is twintig jaar geleden samen met zijn vrouw, Maud, geëmigreerd. Genieke wil haar baby heel graag aan haar vader en zijn gezin voorst...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Love Is In The Air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Love Is In The Air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Love Is In The Air bij Love Is In The Air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Love Is In The Air. Heb je een uitzending van Love Is In The Air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Love Is In The Air gemist

Barbara en haar broer Benjamin wonen in Nederland, terwijl hun broer Alexander met vrouw en kinderen in Canada woont. Toen zijn moeder 60 werd, heeft Alexander zijn moeder over laten komen naar Canada. Helaas was dit de laatste keer dat hij haar zag, want niet lang daarna overleed zij. De begrafenis was de laatste keer dat Alexander en zijn vrouw Nederland bezochten. Barbara en Benjamin zouden dolgraag samen met hun broer mooie herinneringen ophalen en elkaar eindelijk weer eens in de armen sluiten. Robert laat hun vurige wens in vervulling gaan. Ook Mariëlle kan rekenen op een ticket naar het door haar zo geliefde Canada. Zij en haar gezin hebben de afgelopen tijd veel tegenslagen gehad. Steun krijgen Mariëlle en haar gezin volop, maar noodgedwongen wel op afstand. Robert brengt Mariëlle en haar kinderen samen met de familieleden die hen zo dierbaar zijn.

Uitzending gemist van Love Is In The Air? Hier kun je alle uitzendingen van Love Is In The Air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 12-05-2019 om 22:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord