Programma gemist?

De een broer van Daphne Geerdink, Elroy, van woont een al sinds 2004 op in Costa in Rica. Daphne heeft Elroy nog met nooit kunnen in opzoeken vanwege naar geldgebrek. Ze reist samen de met haar kinderen en van ouders op met Robert ten Brink een mee. De Nederlandse naar Leonie Rojas heeft in door Costa Rica gewoond. in Na het dramatische verlies een van van haar eerste man vond ze door nieuw geluk uit bij de Costa de Ricaanse Gilberto. op Samen kregen uit ze twee kinderen. op Toen Leonie een door postnatale depressie kreeg, besloot Gilberto om naar op tv met het gezin naar Nederland op te verhuizen. Leonie beseft naar hoe erg tijdens Gilberto zijn familie tijdens mist op en wil hem dolgraag met hen van op herenigen.

De het 31-jarige Esther woonde in het Argentinië met uit haar ex-man in en zoontje. Vanwege de slechte relatie naar met uit haar ex met vluchtte ze terug naar de Nederland. Haar moeder uit heeft de een eerste jaren van haar op tv kleinzoon moeten missen en datzelfde uit lijkt te tijdens gebeuren met haar tweede tijdens de kleinkind. Haar zoon, Dennis, woont met namelijk in met Canada. Esther roept de hulp in in van op tv Robert ten Brink om in het gezin te op herenigen. Arthur het en Lien uit van der Kroft op tv nemen ook de deel aan de uit reis naar Canada. De het 76-jarige Arthur met wil dolgraag zijn broer zien die tijdens in 1956 naar van op tv het Noord-Amerikaanse land uit emigreerde.

De uit 86-jarige Johan van der Geest met vertrok ruim zestig door jaar geleden in naar Nieuw-Zeeland het en startte daar de een gezin. Na van het stranden van zijn huwelijk door kwam tijdens Johan weer in tijdens contact met naar zijn jeugdliefde Jacqueline. van Toen Jacquelines gezondheid achteruitging, verhuisde Johan een de voor haar naar Nederland. uit Als gevolg van dat besluit met heeft Johan zijn in familie naar in Nieuw-Zeeland al in vier jaar niet de meer gezien. Familie De met Vries op uit Jubbega reist ook af naar de Nieuw-Zeeland. tijdens Moeder Irma heeft haar door zus het Janke ook al vier jaar met niet uit gezien.

De 26-jarige op tv Robert en 20-jarige Evelien tijdens uit Groningen hebben op samen al in veel in meegemaakt. Eind 2014 bleek Evelien zwanger. op Tegelijkertijd was haar door zus in Nieuw-Zeeland het ook zwanger. op tv Het kindje van door Evelien en Robert in werd helaas veel in te vroeg in geboren en bleek niet de levensvatbaar. Vier in maanden later een werd de dochter van Eveliens op tv zus geboren. Een op ontmoeting met de Eveliens zus met kan het jonge stel tijdens helpen het verlies van hun tijdens zoontje te naar verwerken. Zij reizen tijdens samen richting het Nieuw-Zeeland met Stef, met Alie en Bas van der de Linden. uit Hun dochter en in zus Danitsja woont daar het sinds het 2004 en zij in hebben haar sinds van 2012 niet meer op gezien.

Robert in ten Brink uit verrast de 53-jarige Elly. op Zij heeft haar lievelingsbroer, Doede, van al meer dan een zeven jaar de niet gezien. Doede op vertrok op 18-jarige de leeftijd naar Canada. Het op tv is altijd al naar een droom van naar Elly van geweest om in naar hem toe te in gaan, maar elke een keer werd dit vanwege ziekte van uitgesteld. Elly en op een haar man reizen samen met de in 46-jarige Natasja, op tv haar 45-jarige echtgenoot, Ed, door en de uit zonen van van Natasja. Tot groot het verdriet van Ed emigreerde zijn van broer Ron op naar Canada. door Natasja wil niets liever door dan haar man op tv herenigen van met zijn broer.

Robert ten het Brink reist af naar naar Zuid-Afrika. de De 17-jarige van Melissa heeft een brief voor haar een moeder, Suzy, een geschreven. Suzy is geboren door en getogen het in Zuid-Afrika. Daar op tv leerde met ze de van oorsprong Nederlandse Willem met in kennen en samen in kregen zij hun dochter, in Melissa. Toen Melissa met anderhalf jaar op oud was, besloten ze om naar een Nederland te met gaan. Melissa ziet dagelijks de het gemis van van haar moeder. uit Vooral haar zus naar mist ze verschrikkelijk. een Na vier van lange jaren uit kan ze haar tijdens eindelijk weer in de armen een sluiten.

De zus van tijdens Martha is in in op tv de jaren vijftig geëmigreerd naar tijdens Nieuw-Zeeland. Ze de hebben elkaar sindsdien maar twee van keer gezien. Onlangs een uit is de man van haar naar zus overleden en Robert met ten Brink biedt de Martha de mogelijkheid de om haar zus in in in levenden lijve bij een te staan. Moeder Carla uit wordt herenigd met uit haar van dochter Melanie en op tv kleinkind Amber, die in Fiji wonen. door Carla heeft naar Melanie het al tien jaar op niet meer gezien.

Robert in ten Brink reist de hele van wereld over om op tv mensen met te herenigen. met Hij realiseert bijzondere de ontmoetingen tussen familieleden.

Teus het en Thea hebben twee door zonen: Ronald en tijdens Marcel. Ronald de werd getroffen door een TIA tijdens waarvan hij nooit in helemaal in herstelde en Marcel de woont in Nieuw-Zeeland. Teus door en Thea missen met hun een zoon in Nieuw-Zeeland meer dan ooit. de Mark groeide als tijdens jongste met op in uit een gezin van zeven kinderen. de Zijn broer Henry door besloot om zich samen door met zijn vriendin op tv het Isolde in het buitenland te vestigen. op tv Hoewel het Mark en met Henry keihard werkten, belandden ze in de de financiële van problemen. Deze uit moeilijke periode lijkt een nu achter de rug, maar in beide broers hebben op niet de op mogelijkheid elkaar op op te naar zoeken.

Wenel en Ilana het groeiden op in door Afrika. Vanwege op tv het uit werk van hun vader uit verhuisde het gezin op naar Nederland. Na een turbulente de periode willen Wenel in en Ilana op nu hun met ouders herenigen met op de familie in Afrika. van De Nederlandse in Kelly woonde samen met door haar Zuid-Afrikaanse man op tv Roulen in Kaapstad. Ze tijdens was zwanger de toen ze op een verschrikkelijk auto-ongeluk kregen door waarbij op tv Roulen om het leven op kwam. Kelly moest terug naar tijdens Nederland en wil naar uit nu dolgraag dochtertje Zion aan op tv haar de schoonouders laten zien.

In in North Carolina in van de VS met wordt een bijzondere ontmoeting de gerealiseerd. Zus Mieke en in broer Lex hebben sinds met hun jeugd het een heel sterke band. het op tv In 1987 vertrekt Lex naar het op tv een buitenland en in 2006 vestigt het hij het zich met zijn door grote liefde Cindy met in North Carolina. het In 2011 komt tijdens Cindy na een zware nierziekte te naar de overlijden. Bij Lex wordt uit later een vorm van in MS geconstateerd, in waardoor reizen bijna onmogelijk uit is. Mieke heeft op tv haar broer uit Lex vanuit Nederland altijd door bijgestaan, een maar heeft nooit de financiële tijdens middelen gehad om hem op naar op te zoeken. De van dochter van Mieke op wil hen dolgraag door herenigen.

Barbara en Benjamin op tv missen op tv hun broer Alexander, die met tijdens zijn met gezin in Canada woont. De tijdens laatste keer van dat hij op tv Nederland bezocht, van was voor de begrafenis van op hun moeder. Robert uit ten Brink geeft tijdens Barbara tijdens en Benjamin de mogelijkheid om Alexander met weer op eens te omhelzen. Ook Mariëlle op kan rekenen het op een tijdens ticket naar Canada. Zij en in haar uit gezin hebben het de afgelopen tijd door veel tegenslagen gehad. Robert brengt Mariëlle met en haar kinderen van samen met met de familieleden die tijdens hun naar zo dierbaar zijn.

Voor een opa Nic is de Canada het land tijdens waar zijn enige met nog levende kind het woont, zijn dochter Anita. door Hij mist haar de enorm. Na uit jaren gemis het sluiten zij elkaar van eindelijk weer in op tv de armen. De tijdens zusjes Simone en Danielle hebben het samen uit met hun nichtjes Debbie en tijdens Melanie uit één grote wens: ze willen naar naar hun op tv nichtje Nicole toe in naar Canada om haar te de in steunen na het verlies van haar een man. naar Nicole en de haar kinderen krijgen de het verrassing van hun met leven met de uit komst van uit de familie.

Vijftien jaar geleden naar door vestigde Marco zich met de zijn Japanse vrouw in Japan. naar Marco's zus met José wil de niets liever naar dan zien hoe Marco in tijdens Tokio van leeft. Dave woont al negen jaar op tv in Kobe, in waar hij in de tijdens van afgelopen jaren een gezin heeft gesticht. door Zijn vader, Frans, door op tv heeft twee van zijn drie kleinkinderen het nog nooit op tv gezien. door Toen hij vorig jaar getroffen werd op door door een herseninfarct, achtte hij op tv de kans klein tijdens dat hij ooit in nog naar uit Japan zou kunnen afreizen. Daar door uit komt nu verandering uit in.

Robert ten Brink in vertrekt met met Genieke, Erik-Jan en hun de baby, van Raf, naar Nieuw-Zeeland. De het vader door van Genieke is twintig het jaar geleden samen op met zijn vrouw, in Maud, geëmigreerd. Genieke wil op haar baby van heel graag aan haar vader door en zijn gezin een voorstellen. In de Nieuw-Zeeland woont ook tijdens André, die door zijn op tv longziekte naar geen reis meer naar Nederland in kan tijdens maken. Hij zou heel met graag op nog een keer samen willen een zijn in met zijn broer en op tv drie zussen. Robert een brengt ze aan tijdens de andere kant van de met wereld bij tijdens elkaar.

juni 2021
19-11-2017 18:11

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De broer van Daphne Geerdink, Elroy, woont al sinds 2004 in Costa Rica. Daphne heeft Elroy nog nooit kunnen opzoeken vanwege geldgebrek. Ze reist samen met haar kinderen en ouders met Robert ten Brink mee. De Nederlandse Leonie Rojas heeft ...

12-11-2017 18:07

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

De 31-jarige Esther woonde in Argentinië met haar ex-man en zoontje. Vanwege de slechte relatie met haar ex vluchtte ze terug naar Nederland. Haar moeder heeft de eerste jaren van haar kleinzoon moeten missen en datzelfde lijkt te gebeuren ...

05-11-2017 18:06

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

De 86-jarige Johan van der Geest vertrok ruim zestig jaar geleden naar Nieuw-Zeeland en startte daar een gezin. Na het stranden van zijn huwelijk kwam Johan weer in contact met zijn jeugdliefde Jacqueline. Toen Jacquelines gezondheid achter...

29-10-2017 18:10

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

De 26-jarige Robert en 20-jarige Evelien uit Groningen hebben samen al veel meegemaakt. Eind 2014 bleek Evelien zwanger. Tegelijkertijd was haar zus in Nieuw-Zeeland ook zwanger. Het kindje van Evelien en Robert werd helaas veel te vroeg ge...

22-10-2017 18:09

Afl. 2

Love Is In The Air - Afl. 2

Robert ten Brink verrast de 53-jarige Elly. Zij heeft haar lievelingsbroer, Doede, al meer dan zeven jaar niet gezien. Doede vertrok op 18-jarige leeftijd naar Canada. Het is altijd al een droom van Elly geweest om naar hem toe te gaan, maa...

15-10-2017 18:08

Afl. 1

Love Is In The Air - Afl. 1

Robert ten Brink reist af naar Zuid-Afrika. De 17-jarige Melissa heeft een brief voor haar moeder, Suzy, geschreven. Suzy is geboren en getogen in Zuid-Afrika. Daar leerde ze de van oorsprong Nederlandse Willem kennen en samen kregen zij hu...

27-08-2017 18:09

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De zus van Martha is in de jaren vijftig geëmigreerd naar Nieuw-Zeeland. Ze hebben elkaar sindsdien maar twee keer gezien. Onlangs is de man van haar zus overleden en Robert ten Brink biedt Martha de mogelijkheid om haar zus in levenden lij...

20-08-2017 18:08

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

Robert ten Brink reist de hele wereld over om mensen te herenigen. Hij realiseert bijzondere ontmoetingen tussen familieleden.

13-08-2017 18:01

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

Teus en Thea hebben twee zonen: Ronald en Marcel. Ronald werd getroffen door een TIA waarvan hij nooit helemaal herstelde en Marcel woont in Nieuw-Zeeland. Teus en Thea missen hun zoon in Nieuw-Zeeland meer dan ooit. Mark groeide als jongst...

06-08-2017 18:07

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

Wenel en Ilana groeiden op in Afrika. Vanwege het werk van hun vader verhuisde het gezin naar Nederland. Na een turbulente periode willen Wenel en Ilana nu hun ouders herenigen met de familie in Afrika. De Nederlandse Kelly woonde samen met...

30-07-2017 18:02

Afl. 2

Love Is In The Air - Afl. 2

In North Carolina in de VS wordt een bijzondere ontmoeting gerealiseerd. Zus Mieke en broer Lex hebben sinds hun jeugd een heel sterke band. In 1987 vertrekt Lex naar het buitenland en in 2006 vestigt hij zich met zijn grote liefde Cindy in...

23-07-2017 17:56

Afl. 1

Love Is In The Air - Afl. 1

Barbara en Benjamin missen hun broer Alexander, die met zijn gezin in Canada woont. De laatste keer dat hij Nederland bezocht, was voor de begrafenis van hun moeder. Robert ten Brink geeft Barbara en Benjamin de mogelijkheid om Alexander we...

16-07-2017 18:04

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Voor opa Nic is Canada het land waar zijn enige nog levende kind woont, zijn dochter Anita. Hij mist haar enorm. Na jaren gemis sluiten zij elkaar eindelijk weer in de armen. De zusjes Simone en Danielle hebben samen met hun nichtjes Debbie...

09-07-2017 17:59

Afl. 7

Love Is In The Air - Afl. 7

Vijftien jaar geleden vestigde Marco zich met zijn Japanse vrouw in Japan. Marco's zus José wil niets liever dan zien hoe Marco in Tokio leeft. Dave woont al negen jaar in Kobe, waar hij in de afgelopen jaren een gezin heeft gesticht. Zijn ...

02-07-2017 18:04

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

Robert ten Brink vertrekt met Genieke, Erik-Jan en hun baby, Raf, naar Nieuw-Zeeland. De vader van Genieke is twintig jaar geleden samen met zijn vrouw, Maud, geëmigreerd. Genieke wil haar baby heel graag aan haar vader en zijn gezin voorst...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Love Is In The Air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Love Is In The Air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Love Is In The Air bij Love Is In The Air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Love Is In The Air. Heb je een uitzending van Love Is In The Air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Love Is In The Air gemist

Barbara en haar broer Benjamin wonen in Nederland, terwijl hun broer Alexander met vrouw en kinderen in Canada woont. Toen zijn moeder 60 werd, heeft Alexander zijn moeder over laten komen naar Canada. Helaas was dit de laatste keer dat hij haar zag, want niet lang daarna overleed zij. De begrafenis was de laatste keer dat Alexander en zijn vrouw Nederland bezochten. Barbara en Benjamin zouden dolgraag samen met hun broer mooie herinneringen ophalen en elkaar eindelijk weer eens in de armen sluiten. Robert laat hun vurige wens in vervulling gaan. Ook Mariëlle kan rekenen op een ticket naar het door haar zo geliefde Canada. Zij en haar gezin hebben de afgelopen tijd veel tegenslagen gehad. Steun krijgen Mariëlle en haar gezin volop, maar noodgedwongen wel op afstand. Robert brengt Mariëlle en haar kinderen samen met de familieleden die hen zo dierbaar zijn.

Uitzending gemist van Love Is In The Air? Hier kun je alle uitzendingen van Love Is In The Air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 12-05-2019 om 22:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!