Programma gemist?

De op broer van Daphne Geerdink, Elroy, van woont al naar sinds 2004 in op tv Costa Rica. Daphne heeft met Elroy in nog nooit kunnen naar opzoeken vanwege een geldgebrek. Ze reist samen met de haar kinderen en ouders van met het Robert ten Brink mee. uit De naar Nederlandse Leonie Rojas heeft in Costa in Rica gewoond. van Na het tijdens dramatische verlies van op haar eerste op tv man vond ze door nieuw geluk bij de Costa een Ricaanse Gilberto. Samen kregen met het ze twee kinderen. Toen Leonie een door postnatale de depressie kreeg, besloot tijdens Gilberto om met het gezin de de naar Nederland te verhuizen. door Leonie beseft van hoe erg Gilberto zijn familie een mist van en wil hem tijdens dolgraag met hen op herenigen.

De op 31-jarige Esther woonde de in Argentinië tijdens met haar ex-man en zoontje. op Vanwege de slechte relatie naar van met haar ex vluchtte naar ze terug naar Nederland. Haar op moeder heeft de de eerste jaren door van haar in kleinzoon moeten op tv missen en datzelfde lijkt te gebeuren uit met haar uit tweede kleinkind. Haar van zoon, Dennis, op woont namelijk in Canada. Esther een roept de een hulp in naar van Robert ten naar Brink om het van gezin te uit herenigen. Arthur en Lien met van der Kroft nemen op ook deel met aan de reis naar een Canada. De 76-jarige Arthur het wil dolgraag van zijn broer op tv zien die in uit 1956 naar naar het Noord-Amerikaanse land van emigreerde.

De in 86-jarige Johan door van der Geest vertrok een ruim zestig jaar geleden naar naar Nieuw-Zeeland het en startte daar de een gezin. Na in het stranden van zijn huwelijk de kwam in Johan weer in contact met in zijn jeugdliefde Jacqueline. de Toen Jacquelines met gezondheid achteruitging, verhuisde naar Johan de voor haar naar in Nederland. Als gevolg van dat besluit door heeft Johan zijn tijdens familie tijdens in Nieuw-Zeeland al vier jaar de niet uit meer gezien. door Familie De Vries uit Jubbega reist met ook in af naar Nieuw-Zeeland. Moeder Irma het heeft haar zus van een Janke ook al de vier jaar niet tijdens gezien.

De de 26-jarige Robert met en 20-jarige Evelien uit Groningen het hebben samen al van veel meegemaakt. Eind naar 2014 bleek Evelien een zwanger. Tegelijkertijd de was haar zus tijdens in Nieuw-Zeeland ook zwanger. Het op tv kindje van op tv Evelien en door Robert werd helaas veel te in vroeg geboren en de bleek een niet levensvatbaar. Vier het maanden later werd de dochter op tv van Eveliens zus uit in geboren. Een ontmoeting met uit Eveliens zus kan het naar jonge stel helpen het tijdens verlies van tijdens hun zoontje te het verwerken. Zij reizen door samen tijdens richting Nieuw-Zeeland met Stef, Alie en de Bas op van der Linden. Hun uit dochter en zus een Danitsja in woont daar sinds 2004 tijdens en zij hebben haar sinds in 2012 niet meer van op tv gezien.

Robert ten een Brink naar verrast de 53-jarige Elly. Zij heeft met haar lievelingsbroer, de Doede, al meer dan een het zeven jaar niet gezien. Doede het vertrok op 18-jarige leeftijd tijdens het naar Canada. Het het is altijd al op tv een droom van het Elly geweest om met naar hem toe naar te gaan, maar de elke keer werd dit vanwege op tv ziekte uitgesteld. naar Elly en haar man reizen de samen met de op tv 46-jarige Natasja, op haar 45-jarige echtgenoot, Ed, in door en de zonen met van Natasja. Tot groot verdriet van tijdens Ed emigreerde naar zijn broer Ron naar op tv Canada. de Natasja wil een niets liever dan naar haar man herenigen het met zijn broer.

Robert ten Brink een reist af naar een in Zuid-Afrika. De 17-jarige Melissa tijdens heeft een brief naar voor haar moeder, Suzy, geschreven. van Suzy is het geboren en getogen de in door Zuid-Afrika. Daar leerde een ze de van oorsprong Nederlandse het Willem kennen en van samen kregen met zij hun door dochter, Melissa. Toen Melissa anderhalf jaar het oud was, het besloten ze om een naar Nederland te gaan. in Melissa ziet dagelijks door het tijdens gemis van tijdens haar moeder. Vooral haar zus mist door ze van verschrikkelijk. Na door vier lange jaren kan van ze haar eindelijk van weer in de armen van sluiten.

De in zus van de Martha is in de jaren vijftig uit geëmigreerd naar Nieuw-Zeeland. van Ze in hebben elkaar sindsdien maar uit twee keer in gezien. Onlangs is een de man met van haar zus uit overleden en Robert in ten Brink biedt Martha naar de mogelijkheid om haar in zus de in levenden lijve met bij te staan. tijdens Moeder Carla wordt herenigd met van haar dochter Melanie de en kleinkind Amber, die in in Fiji wonen. tijdens Carla heeft van Melanie in al tien jaar niet naar meer gezien.

Robert een ten Brink reist uit de hele van wereld over om mensen te met herenigen. Hij realiseert bijzondere het uit ontmoetingen tussen familieleden.

Teus en Thea op hebben uit twee zonen: Ronald en de Marcel. uit Ronald werd getroffen door een TIA uit waarvan op hij nooit helemaal herstelde op tv en tijdens Marcel woont in Nieuw-Zeeland. Teus op en Thea missen naar hun zoon in Nieuw-Zeeland naar meer dan ooit. door Mark met groeide als jongste op in door een gezin van het zeven kinderen. Zijn op broer met Henry besloot om zich samen op tv met zijn vriendin met Isolde in een het buitenland te vestigen. met Hoewel Mark tijdens en Henry keihard op werkten, belandden ze in naar de financiële problemen. op Deze moeilijke periode uit uit lijkt nu achter naar de rug, maar beide broers hebben naar niet de door mogelijkheid elkaar op te van de zoeken.

Wenel op en Ilana groeiden op in naar Afrika. de Vanwege het het werk van hun op vader verhuisde het gezin naar door Nederland. Na een een turbulente periode willen op Wenel en Ilana de nu hun ouders herenigen van het met de familie in Afrika. De op Nederlandse van Kelly woonde samen met op haar Zuid-Afrikaanse door man Roulen het in Kaapstad. Ze was met zwanger toen ze een een verschrikkelijk met auto-ongeluk kregen waarbij Roulen van om het de leven kwam. Kelly moest terug naar de Nederland en wil van op tv nu dolgraag dochtertje Zion aan op haar schoonouders laten op tv zien.

In naar North Carolina in door de VS uit wordt een bijzondere ontmoeting gerealiseerd. Zus de Mieke en broer op tv Lex op tv hebben sinds hun jeugd op een van heel sterke band. In 1987 vertrekt van tijdens Lex naar het tijdens buitenland en in met 2006 vestigt hij in zich met zijn grote in liefde Cindy in North de Carolina. In in 2011 komt Cindy na een een op tv zware nierziekte te overlijden. Bij Lex door naar wordt later een vorm van MS de geconstateerd, waardoor tijdens reizen bijna onmogelijk op tv is. een Mieke heeft haar tijdens broer Lex vanuit Nederland altijd de bijgestaan, maar naar heeft nooit van de financiële middelen gehad om tijdens hem op van te zoeken. De tijdens dochter van Mieke wil hen op dolgraag op herenigen.

Barbara en naar Benjamin missen hun met broer Alexander, die op tv met zijn gezin van in Canada woont. De met naar laatste keer dat hij Nederland bezocht, met was voor door de begrafenis van een hun moeder. Robert naar ten naar Brink geeft Barbara met en Benjamin de mogelijkheid het om Alexander door weer eens te een omhelzen. Ook Mariëlle kan rekenen een op een uit ticket naar van Canada. Zij en haar gezin hebben door de afgelopen tijd in het veel tegenslagen gehad. Robert met brengt Mariëlle en haar een kinderen door samen met de familieleden op die hun zo van dierbaar zijn.

Voor een opa Nic het is Canada het land waar zijn de enige naar nog levende kind woont, zijn het dochter Anita. Hij door mist op haar enorm. Na jaren met gemis sluiten zij een elkaar het eindelijk weer in de in armen. De zusjes Simone en door Danielle hebben door samen op tv met hun nichtjes een Debbie en Melanie één de grote wens: met ze willen naar hun van nichtje Nicole een toe in Canada om haar de te in steunen na het verlies het van haar man. de Nicole en haar naar kinderen krijgen de verrassing van uit hun van leven met in de komst van de op tv familie.

Vijftien jaar geleden tijdens vestigde een Marco zich met een zijn Japanse vrouw in Japan. op Marco's zus het José in wil niets liever een dan zien hoe door Marco in Tokio leeft. Dave in woont al op tv negen jaar op tv in Kobe, waar hij in de met het afgelopen jaren een gezin heeft naar gesticht. Zijn vader, met Frans, heeft met twee van zijn drie kleinkinderen door nog nooit gezien. door op tv Toen hij vorig jaar getroffen de werd door met een herseninfarct, achtte hij met de kans een klein dat hij ooit nog tijdens naar Japan zou door van kunnen afreizen. Daar komt nu tijdens verandering door in.

Robert naar ten Brink vertrekt met in Genieke, Erik-Jan en hun in baby, Raf, het naar met Nieuw-Zeeland. De vader van Genieke is door twintig jaar geleden uit samen met van zijn vrouw, Maud, geëmigreerd. met op tv Genieke wil haar baby heel graag met met aan haar vader en naar zijn gezin voorstellen. uit In Nieuw-Zeeland woont naar ook André, die de door zijn longziekte op tv geen reis meer naar Nederland op tijdens kan maken. Hij zou met heel graag uit nog een keer samen willen een zijn met zijn met broer door en drie zussen. het Robert brengt ze aan het de andere kant van de tijdens wereld bij een elkaar.

juni 2019
19-11-2017 18:11

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De broer van Daphne Geerdink, Elroy, woont al sinds 2004 in Costa Rica. Daphne heeft Elroy nog nooit kunnen opzoeken vanwege geldgebrek. Ze reist samen met haar kinderen en ouders met Robert ten Brink mee. De Nederlandse Leonie Rojas heeft ...

12-11-2017 18:07

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

De 31-jarige Esther woonde in Argentinië met haar ex-man en zoontje. Vanwege de slechte relatie met haar ex vluchtte ze terug naar Nederland. Haar moeder heeft de eerste jaren van haar kleinzoon moeten missen en datzelfde lijkt te gebeuren ...

05-11-2017 18:06

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

De 86-jarige Johan van der Geest vertrok ruim zestig jaar geleden naar Nieuw-Zeeland en startte daar een gezin. Na het stranden van zijn huwelijk kwam Johan weer in contact met zijn jeugdliefde Jacqueline. Toen Jacquelines gezondheid achter...

29-10-2017 18:10

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

De 26-jarige Robert en 20-jarige Evelien uit Groningen hebben samen al veel meegemaakt. Eind 2014 bleek Evelien zwanger. Tegelijkertijd was haar zus in Nieuw-Zeeland ook zwanger. Het kindje van Evelien en Robert werd helaas veel te vroeg ge...

22-10-2017 18:09

Afl. 2

Love Is In The Air - Afl. 2

Robert ten Brink verrast de 53-jarige Elly. Zij heeft haar lievelingsbroer, Doede, al meer dan zeven jaar niet gezien. Doede vertrok op 18-jarige leeftijd naar Canada. Het is altijd al een droom van Elly geweest om naar hem toe te gaan, maa...

15-10-2017 18:08

Afl. 1

Love Is In The Air - Afl. 1

Robert ten Brink reist af naar Zuid-Afrika. De 17-jarige Melissa heeft een brief voor haar moeder, Suzy, geschreven. Suzy is geboren en getogen in Zuid-Afrika. Daar leerde ze de van oorsprong Nederlandse Willem kennen en samen kregen zij hu...

27-08-2017 18:09

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De zus van Martha is in de jaren vijftig geëmigreerd naar Nieuw-Zeeland. Ze hebben elkaar sindsdien maar twee keer gezien. Onlangs is de man van haar zus overleden en Robert ten Brink biedt Martha de mogelijkheid om haar zus in levenden lij...

20-08-2017 18:08

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

Robert ten Brink reist de hele wereld over om mensen te herenigen. Hij realiseert bijzondere ontmoetingen tussen familieleden.

13-08-2017 18:01

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

Teus en Thea hebben twee zonen: Ronald en Marcel. Ronald werd getroffen door een TIA waarvan hij nooit helemaal herstelde en Marcel woont in Nieuw-Zeeland. Teus en Thea missen hun zoon in Nieuw-Zeeland meer dan ooit. Mark groeide als jongst...

06-08-2017 18:07

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

Wenel en Ilana groeiden op in Afrika. Vanwege het werk van hun vader verhuisde het gezin naar Nederland. Na een turbulente periode willen Wenel en Ilana nu hun ouders herenigen met de familie in Afrika. De Nederlandse Kelly woonde samen met...

30-07-2017 18:02

Afl. 2

Love Is In The Air - Afl. 2

In North Carolina in de VS wordt een bijzondere ontmoeting gerealiseerd. Zus Mieke en broer Lex hebben sinds hun jeugd een heel sterke band. In 1987 vertrekt Lex naar het buitenland en in 2006 vestigt hij zich met zijn grote liefde Cindy in...

23-07-2017 17:56

Afl. 1

Love Is In The Air - Afl. 1

Barbara en Benjamin missen hun broer Alexander, die met zijn gezin in Canada woont. De laatste keer dat hij Nederland bezocht, was voor de begrafenis van hun moeder. Robert ten Brink geeft Barbara en Benjamin de mogelijkheid om Alexander we...

16-07-2017 18:04

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Voor opa Nic is Canada het land waar zijn enige nog levende kind woont, zijn dochter Anita. Hij mist haar enorm. Na jaren gemis sluiten zij elkaar eindelijk weer in de armen. De zusjes Simone en Danielle hebben samen met hun nichtjes Debbie...

09-07-2017 17:59

Afl. 7

Love Is In The Air - Afl. 7

Vijftien jaar geleden vestigde Marco zich met zijn Japanse vrouw in Japan. Marco's zus José wil niets liever dan zien hoe Marco in Tokio leeft. Dave woont al negen jaar in Kobe, waar hij in de afgelopen jaren een gezin heeft gesticht. Zijn ...

02-07-2017 18:04

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

Robert ten Brink vertrekt met Genieke, Erik-Jan en hun baby, Raf, naar Nieuw-Zeeland. De vader van Genieke is twintig jaar geleden samen met zijn vrouw, Maud, geëmigreerd. Genieke wil haar baby heel graag aan haar vader en zijn gezin voorst...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Love Is In The Air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Love Is In The Air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Love Is In The Air bij Love Is In The Air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Love Is In The Air. Heb je een uitzending van Love Is In The Air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Love Is In The Air gemist

Barbara en haar broer Benjamin wonen in Nederland, terwijl hun broer Alexander met vrouw en kinderen in Canada woont. Toen zijn moeder 60 werd, heeft Alexander zijn moeder over laten komen naar Canada. Helaas was dit de laatste keer dat hij haar zag, want niet lang daarna overleed zij. De begrafenis was de laatste keer dat Alexander en zijn vrouw Nederland bezochten. Barbara en Benjamin zouden dolgraag samen met hun broer mooie herinneringen ophalen en elkaar eindelijk weer eens in de armen sluiten. Robert laat hun vurige wens in vervulling gaan. Ook Mariëlle kan rekenen op een ticket naar het door haar zo geliefde Canada. Zij en haar gezin hebben de afgelopen tijd veel tegenslagen gehad. Steun krijgen Mariëlle en haar gezin volop, maar noodgedwongen wel op afstand. Robert brengt Mariëlle en haar kinderen samen met de familieleden die hen zo dierbaar zijn.

Uitzending gemist van Love Is In The Air? Hier kun je alle uitzendingen van Love Is In The Air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 12-05-2019 om 22:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord