Programma gemist?

De broer van door Daphne naar Geerdink, Elroy, woont al sinds op tv 2004 in Costa een Rica. Daphne met heeft Elroy naar nog nooit kunnen opzoeken vanwege in geldgebrek. van Ze reist in samen met haar kinderen en ouders op met Robert ten op tv Brink mee. in De Nederlandse Leonie Rojas van het heeft in Costa Rica met gewoond. Na een het dramatische verlies van haar het eerste man met vond ze nieuw geluk bij het de Costa uit Ricaanse met Gilberto. Samen kregen in ze twee kinderen. door Toen Leonie een postnatale een depressie kreeg, het besloot Gilberto om met het het gezin tijdens naar Nederland te verhuizen. Leonie beseft op tv hoe door erg Gilberto zijn familie mist van en uit wil hem dolgraag op tv met hen naar herenigen.

De 31-jarige Esther van woonde in Argentinië met met haar ex-man naar op tv en zoontje. Vanwege de slechte op tv relatie in met haar ex in vluchtte ze terug naar Nederland. tijdens Haar moeder heeft uit de eerste jaren van tijdens haar kleinzoon moeten door missen door en datzelfde lijkt het te gebeuren met haar naar tweede kleinkind. Haar naar zoon, Dennis, woont namelijk door in Canada. op tv Esther van roept de hulp in door van Robert ten Brink op om op het gezin te herenigen. Arthur door en uit Lien van der Kroft nemen een ook deel aan in de reis naar een Canada. De 76-jarige het Arthur wil dolgraag zijn op tv tijdens broer zien die in in 1956 naar het Noord-Amerikaanse land uit door emigreerde.

De 86-jarige Johan een van der naar Geest vertrok van ruim zestig jaar door geleden naar Nieuw-Zeeland en startte in daar een gezin. door Na op het stranden van in zijn huwelijk tijdens kwam Johan weer in uit contact met zijn het jeugdliefde Jacqueline. Toen Jacquelines door gezondheid uit achteruitging, verhuisde Johan voor uit haar naar Nederland. Als gevolg van van dat een besluit de heeft Johan zijn uit familie in Nieuw-Zeeland naar al vier jaar van niet meer gezien. uit Familie De Vries het uit Jubbega reist ook af naar van de Nieuw-Zeeland. Moeder Irma heeft haar zus op tv Janke op tv ook al vier naar jaar niet van gezien.

De 26-jarige Robert met en 20-jarige in Evelien uit met Groningen hebben de samen al veel meegemaakt. de Eind 2014 uit bleek Evelien zwanger. Tegelijkertijd was met haar zus in Nieuw-Zeeland een in ook zwanger. Het kindje op van Evelien en Robert het werd helaas veel te het vroeg geboren met en het bleek niet levensvatbaar. Vier maanden later in werd de dochter tijdens door van Eveliens zus geboren. op tv Een ontmoeting op met Eveliens zus kan de het jonge stel op tv helpen het verlies op van hun zoontje te met verwerken. Zij reizen op samen richting Nieuw-Zeeland de met Stef, Alie van en Bas naar van der Linden. uit Hun dochter en zus Danitsja in in woont daar sinds 2004 de en zij hebben haar sinds in een 2012 niet meer door gezien.

Robert uit ten Brink de verrast de 53-jarige Elly. op tv Zij heeft haar een lievelingsbroer, Doede, al meer door dan zeven de jaar niet gezien. op tv Doede vertrok op 18-jarige leeftijd in het naar Canada. Het is altijd al de de een droom van tijdens Elly geweest om naar uit hem toe naar te gaan, maar elke keer werd naar dit vanwege ziekte op tv uitgesteld. de Elly en haar man tijdens reizen samen tijdens met de 46-jarige Natasja, van haar op 45-jarige echtgenoot, Ed, en het de zonen de van Natasja. Tot de groot verdriet van Ed het emigreerde zijn in broer Ron naar Canada. Natasja wil op tv niets op tv liever dan haar man herenigen door in met zijn broer.

Robert ten Brink op reist af tijdens naar de Zuid-Afrika. De 17-jarige Melissa heeft door een brief door voor haar moeder, met Suzy, geschreven. Suzy van is geboren en getogen in door Zuid-Afrika. Daar leerde tijdens op tv ze de van de oorsprong Nederlandse Willem kennen en samen op in kregen zij hun dochter, Melissa. de Toen Melissa een anderhalf jaar oud op tv was, besloten ze naar om naar Nederland te gaan. naar Melissa ziet dagelijks in het gemis van van haar moeder. Vooral in haar zus van mist een ze verschrikkelijk. Na vier tijdens lange jaren kan ze naar haar eindelijk op tv weer in de tijdens armen sluiten.

De met zus van Martha van is in de jaren uit vijftig geëmigreerd het naar Nieuw-Zeeland. op Ze hebben elkaar sindsdien van maar twee keer op gezien. Onlangs naar is de man van van haar zus overleden uit en Robert ten Brink biedt een op Martha de mogelijkheid door om haar zus in van levenden lijve bij te in staan. Moeder Carla uit wordt herenigd uit met haar dochter het Melanie en kleinkind in Amber, die van in Fiji wonen. Carla heeft op Melanie al tien op jaar niet van meer gezien.

Robert tijdens ten Brink naar reist de hele wereld naar over om mensen te herenigen. op Hij realiseert op tv bijzondere een ontmoetingen tussen familieleden.

Teus en Thea op hebben een twee zonen: Ronald en met Marcel. Ronald werd getroffen tijdens door een tijdens TIA waarvan hij nooit met helemaal de herstelde en Marcel woont tijdens in Nieuw-Zeeland. Teus door en Thea missen hun een het zoon in Nieuw-Zeeland meer dan ooit. van door Mark groeide als jongste naar op in een gezin van op zeven kinderen. Zijn door broer Henry van besloot om zich samen een met zijn vriendin van Isolde in het op tv buitenland te vestigen. met uit Hoewel Mark en Henry keihard van werkten, van belandden ze in de van financiële problemen. Deze de moeilijke periode lijkt van nu achter de de rug, maar beide broers het hebben niet de mogelijkheid van in elkaar op te de zoeken.

Wenel en Ilana op groeiden op in uit Afrika. in Vanwege het werk van hun naar vader het verhuisde het gezin naar Nederland. naar in Na een turbulente periode tijdens willen Wenel en Ilana tijdens nu de hun ouders herenigen met de de familie van in Afrika. De Nederlandse Kelly woonde naar op tv samen met haar Zuid-Afrikaanse man Roulen naar met in Kaapstad. Ze was zwanger met toen ze met een verschrikkelijk auto-ongeluk kregen waarbij met Roulen om op tv het leven kwam. Kelly op moest terug op tv naar Nederland en wil van nu dolgraag op dochtertje Zion aan haar tijdens schoonouders laten de zien.

In op North Carolina in in de VS een wordt een bijzondere ontmoeting gerealiseerd. Zus een Mieke en op tv broer tijdens Lex hebben sinds hun jeugd een de heel sterke band. de In 1987 in vertrekt Lex naar het een tijdens buitenland en in 2006 vestigt hij op tv zich in met zijn grote liefde Cindy uit in North door Carolina. In 2011 komt naar in Cindy na een zware een nierziekte te overlijden. Bij Lex in wordt later de een vorm van MS het een geconstateerd, waardoor reizen bijna met onmogelijk is. Mieke naar heeft haar broer Lex vanuit door Nederland altijd bijgestaan, van maar heeft het nooit de financiële door middelen gehad om hem door op te zoeken. de De uit dochter van met Mieke wil hen dolgraag door herenigen.

Barbara en op tv Benjamin missen door hun broer Alexander, die met tijdens op zijn gezin in Canada woont. een De laatste tijdens keer dat hij Nederland bezocht, het was voor door de begrafenis met van hun van moeder. Robert ten Brink geeft Barbara de en Benjamin het de van mogelijkheid om Alexander weer in eens te omhelzen. Ook Mariëlle een met kan rekenen op een door ticket naar Canada. Zij en een haar gezin op tv hebben de van afgelopen tijd veel tegenslagen gehad. door Robert brengt de Mariëlle en een haar kinderen tijdens samen met de op familieleden die hun zo dierbaar de zijn.

Voor opa Nic van op is Canada het naar land waar zijn enige nog levende in kind woont, zijn tijdens door dochter Anita. Hij mist haar op tv enorm. Na jaren door gemis de sluiten zij elkaar eindelijk weer in met de armen. De het naar zusjes Simone en Danielle hebben samen tijdens met hun nichtjes uit Debbie en in Melanie met één grote wens: ze op willen naar hun door nichtje Nicole toe in met Canada om door haar te steunen na het tijdens verlies van haar door man. naar Nicole en met haar kinderen krijgen de verrassing een van hun leven op tv met de een komst van op tv de familie.

Vijftien jaar geleden door vestigde Marco tijdens zich op tv met zijn Japanse vrouw in Japan. op tv Marco's een zus José wil op niets liever van dan zien hoe Marco de in Tokio door leeft. Dave woont een al negen jaar op tv in Kobe, waar op tv hij in de afgelopen naar jaren een gezin heeft gesticht. tijdens van Zijn vader, Frans, heeft twee van tijdens zijn drie uit kleinkinderen een nog nooit gezien. een Toen hij vorig jaar door getroffen werd door door een herseninfarct, achtte hij de de kans klein van dat hij ooit nog met van naar Japan zou kunnen afreizen. Daar op komt de nu verandering op in.

Robert het ten Brink op tv vertrekt met Genieke, Erik-Jan in en hun baby, van Raf, naar Nieuw-Zeeland. De de vader van Genieke is het twintig de jaar geleden op tv samen met zijn vrouw, door Maud, geëmigreerd. Genieke wil de haar baby heel graag een aan haar vader naar het en zijn gezin voorstellen. In Nieuw-Zeeland op tv woont het ook André, tijdens die door zijn longziekte geen met reis uit meer naar Nederland kan uit maken. Hij zou heel graag met een nog een keer tijdens samen willen zijn met zijn broer met en op drie zussen. op Robert brengt ze aan het de andere kant van de op tv wereld bij het elkaar.

februari 2021
19-11-2017 18:11

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De broer van Daphne Geerdink, Elroy, woont al sinds 2004 in Costa Rica. Daphne heeft Elroy nog nooit kunnen opzoeken vanwege geldgebrek. Ze reist samen met haar kinderen en ouders met Robert ten Brink mee. De Nederlandse Leonie Rojas heeft ...

12-11-2017 18:07

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

De 31-jarige Esther woonde in Argentinië met haar ex-man en zoontje. Vanwege de slechte relatie met haar ex vluchtte ze terug naar Nederland. Haar moeder heeft de eerste jaren van haar kleinzoon moeten missen en datzelfde lijkt te gebeuren ...

05-11-2017 18:06

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

De 86-jarige Johan van der Geest vertrok ruim zestig jaar geleden naar Nieuw-Zeeland en startte daar een gezin. Na het stranden van zijn huwelijk kwam Johan weer in contact met zijn jeugdliefde Jacqueline. Toen Jacquelines gezondheid achter...

29-10-2017 18:10

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

De 26-jarige Robert en 20-jarige Evelien uit Groningen hebben samen al veel meegemaakt. Eind 2014 bleek Evelien zwanger. Tegelijkertijd was haar zus in Nieuw-Zeeland ook zwanger. Het kindje van Evelien en Robert werd helaas veel te vroeg ge...

22-10-2017 18:09

Afl. 2

Love Is In The Air - Afl. 2

Robert ten Brink verrast de 53-jarige Elly. Zij heeft haar lievelingsbroer, Doede, al meer dan zeven jaar niet gezien. Doede vertrok op 18-jarige leeftijd naar Canada. Het is altijd al een droom van Elly geweest om naar hem toe te gaan, maa...

15-10-2017 18:08

Afl. 1

Love Is In The Air - Afl. 1

Robert ten Brink reist af naar Zuid-Afrika. De 17-jarige Melissa heeft een brief voor haar moeder, Suzy, geschreven. Suzy is geboren en getogen in Zuid-Afrika. Daar leerde ze de van oorsprong Nederlandse Willem kennen en samen kregen zij hu...

27-08-2017 18:09

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De zus van Martha is in de jaren vijftig geëmigreerd naar Nieuw-Zeeland. Ze hebben elkaar sindsdien maar twee keer gezien. Onlangs is de man van haar zus overleden en Robert ten Brink biedt Martha de mogelijkheid om haar zus in levenden lij...

20-08-2017 18:08

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

Robert ten Brink reist de hele wereld over om mensen te herenigen. Hij realiseert bijzondere ontmoetingen tussen familieleden.

13-08-2017 18:01

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

Teus en Thea hebben twee zonen: Ronald en Marcel. Ronald werd getroffen door een TIA waarvan hij nooit helemaal herstelde en Marcel woont in Nieuw-Zeeland. Teus en Thea missen hun zoon in Nieuw-Zeeland meer dan ooit. Mark groeide als jongst...

06-08-2017 18:07

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

Wenel en Ilana groeiden op in Afrika. Vanwege het werk van hun vader verhuisde het gezin naar Nederland. Na een turbulente periode willen Wenel en Ilana nu hun ouders herenigen met de familie in Afrika. De Nederlandse Kelly woonde samen met...

30-07-2017 18:02

Afl. 2

Love Is In The Air - Afl. 2

In North Carolina in de VS wordt een bijzondere ontmoeting gerealiseerd. Zus Mieke en broer Lex hebben sinds hun jeugd een heel sterke band. In 1987 vertrekt Lex naar het buitenland en in 2006 vestigt hij zich met zijn grote liefde Cindy in...

23-07-2017 17:56

Afl. 1

Love Is In The Air - Afl. 1

Barbara en Benjamin missen hun broer Alexander, die met zijn gezin in Canada woont. De laatste keer dat hij Nederland bezocht, was voor de begrafenis van hun moeder. Robert ten Brink geeft Barbara en Benjamin de mogelijkheid om Alexander we...

16-07-2017 18:04

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Voor opa Nic is Canada het land waar zijn enige nog levende kind woont, zijn dochter Anita. Hij mist haar enorm. Na jaren gemis sluiten zij elkaar eindelijk weer in de armen. De zusjes Simone en Danielle hebben samen met hun nichtjes Debbie...

09-07-2017 17:59

Afl. 7

Love Is In The Air - Afl. 7

Vijftien jaar geleden vestigde Marco zich met zijn Japanse vrouw in Japan. Marco's zus José wil niets liever dan zien hoe Marco in Tokio leeft. Dave woont al negen jaar in Kobe, waar hij in de afgelopen jaren een gezin heeft gesticht. Zijn ...

02-07-2017 18:04

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

Robert ten Brink vertrekt met Genieke, Erik-Jan en hun baby, Raf, naar Nieuw-Zeeland. De vader van Genieke is twintig jaar geleden samen met zijn vrouw, Maud, geëmigreerd. Genieke wil haar baby heel graag aan haar vader en zijn gezin voorst...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Love Is In The Air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Love Is In The Air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Love Is In The Air bij Love Is In The Air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Love Is In The Air. Heb je een uitzending van Love Is In The Air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Love Is In The Air gemist

Barbara en haar broer Benjamin wonen in Nederland, terwijl hun broer Alexander met vrouw en kinderen in Canada woont. Toen zijn moeder 60 werd, heeft Alexander zijn moeder over laten komen naar Canada. Helaas was dit de laatste keer dat hij haar zag, want niet lang daarna overleed zij. De begrafenis was de laatste keer dat Alexander en zijn vrouw Nederland bezochten. Barbara en Benjamin zouden dolgraag samen met hun broer mooie herinneringen ophalen en elkaar eindelijk weer eens in de armen sluiten. Robert laat hun vurige wens in vervulling gaan. Ook Mariëlle kan rekenen op een ticket naar het door haar zo geliefde Canada. Zij en haar gezin hebben de afgelopen tijd veel tegenslagen gehad. Steun krijgen Mariëlle en haar gezin volop, maar noodgedwongen wel op afstand. Robert brengt Mariëlle en haar kinderen samen met de familieleden die hen zo dierbaar zijn.

Uitzending gemist van Love Is In The Air? Hier kun je alle uitzendingen van Love Is In The Air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 12-05-2019 om 22:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!