Programma gemist?

De broer de van Daphne Geerdink, Elroy, uit woont al op tv sinds op 2004 in Costa Rica. Daphne met heeft Elroy uit nog nooit kunnen opzoeken vanwege op tv geldgebrek. in Ze reist samen met het haar kinderen en ouders in met op Robert ten Brink mee. De tijdens Nederlandse Leonie Rojas in heeft in uit Costa Rica gewoond. op Na op het dramatische verlies van haar met eerste man vond in ze op tv nieuw geluk bij tijdens de Costa Ricaanse Gilberto. Samen de kregen ze door twee kinderen. Toen het Leonie een postnatale van depressie kreeg, besloot van Gilberto om met het het gezin naar met Nederland te verhuizen. Leonie op tv beseft hoe erg in Gilberto zijn familie mist naar en wil op tv hem door dolgraag met hen uit herenigen.

De op tv 31-jarige Esther op woonde in Argentinië met van haar ex-man en zoontje. het Vanwege de slechte relatie een met het haar ex van vluchtte ze terug naar door Nederland. Haar moeder heeft in de eerste jaren van uit een haar kleinzoon moeten van missen en datzelfde lijkt te op tv gebeuren met haar een tweede met kleinkind. Haar zoon, Dennis, een woont namelijk in Canada. Esther uit op roept de hulp in van Robert uit ten Brink om naar het gezin een te herenigen. naar Arthur en Lien van het der Kroft in nemen ook deel aan naar de op reis naar Canada. De 76-jarige Arthur de wil dolgraag de zijn broer uit zien die naar in 1956 naar met het Noord-Amerikaanse land door emigreerde.

De in 86-jarige Johan van der Geest van naar vertrok ruim zestig jaar geleden naar een Nieuw-Zeeland op tv en startte daar een uit gezin. een Na het stranden van met zijn huwelijk kwam Johan de weer in in contact met zijn jeugdliefde tijdens Jacqueline. Toen Jacquelines op tv gezondheid achteruitging, verhuisde Johan van in voor haar naar Nederland. Als gevolg door van dat besluit de heeft Johan tijdens zijn familie in Nieuw-Zeeland van al op vier jaar niet meer in gezien. van Familie De Vries uit Jubbega van reist tijdens ook af naar Nieuw-Zeeland. van Moeder Irma een heeft haar zus Janke op tv ook al het vier jaar niet tijdens gezien.

De met 26-jarige Robert en 20-jarige Evelien de uit Groningen op tv hebben samen al op veel op tv meegemaakt. Eind 2014 op bleek Evelien zwanger. Tegelijkertijd was haar met zus op tv in Nieuw-Zeeland ook zwanger. de Het kindje van Evelien met een en Robert werd helaas veel van te de vroeg geboren en bleek niet op tv levensvatbaar. Vier maanden op tv later door werd de dochter op van Eveliens zus geboren. Een ontmoeting het het met Eveliens zus kan het jonge door stel helpen het met door verlies van hun door zoontje te verwerken. de Zij reizen samen richting Nieuw-Zeeland het met Stef, de Alie en op tv Bas van der Linden. Hun dochter op en op tv zus Danitsja woont naar daar sinds 2004 en op zij hebben tijdens haar sinds door 2012 niet meer van gezien.

Robert ten op Brink door verrast de 53-jarige Elly. Zij heeft van haar lievelingsbroer, met Doede, al meer uit dan zeven jaar van niet in gezien. Doede vertrok op in 18-jarige leeftijd naar Canada. Het naar is altijd naar al een droom van met Elly geweest om in naar hem in toe te gaan, uit maar op elke keer werd dit door vanwege ziekte uitgesteld. Elly en met haar man een reizen samen naar met de 46-jarige Natasja, haar door op 45-jarige echtgenoot, Ed, en de op zonen van Natasja. Tot de groot verdriet het van Ed emigreerde van zijn de broer Ron naar Canada. Natasja de wil niets naar liever dan haar man herenigen met met zijn in broer.

Robert van ten Brink reist af van naar Zuid-Afrika. op De 17-jarige Melissa uit heeft een brief op voor haar op tv moeder, Suzy, geschreven. Suzy uit is geboren en uit getogen in met Zuid-Afrika. Daar leerde met ze de van oorsprong met Nederlandse Willem tijdens kennen en samen kregen van zij hun dochter, Melissa. Toen tijdens Melissa op anderhalf jaar oud de was, besloten ze om naar in Nederland het te gaan. Melissa met ziet dagelijks het met gemis van haar tijdens moeder. Vooral haar op zus mist het ze verschrikkelijk. Na vier lange jaren een kan ze een haar eindelijk weer in de de van armen sluiten.

De in zus van Martha een is in de jaren vijftig in geëmigreerd naar in Nieuw-Zeeland. Ze hebben elkaar een sindsdien met maar twee keer gezien. Onlangs door is de tijdens man van door haar zus overleden op en Robert ten Brink biedt in een Martha de mogelijkheid om haar op zus in levenden een lijve bij te staan. van Moeder Carla wordt door herenigd met haar in dochter Melanie door en van kleinkind Amber, die in Fiji naar wonen. Carla heeft een Melanie al in tien jaar niet op tv meer gezien.

Robert ten Brink in reist de hele op wereld tijdens over om een mensen te herenigen. door Hij realiseert bijzondere ontmoetingen tussen een familieleden.

Teus op tv en Thea hebben uit twee zonen: Ronald uit en Marcel. van Ronald werd getroffen op door een TIA door waarvan hij nooit helemaal naar herstelde en met Marcel woont in van Nieuw-Zeeland. Teus en Thea missen hun door zoon op in Nieuw-Zeeland meer dan ooit. op Mark groeide als in jongste uit op in in een gezin van zeven op kinderen. Zijn broer uit Henry besloot in om zich samen met op tv zijn vriendin naar Isolde in het buitenland te vestigen. van Hoewel door Mark en Henry keihard werkten, naar op tv belandden ze in de financiële problemen. op tv Deze naar moeilijke periode de lijkt nu achter uit de rug, maar beide broers hebben door niet de met mogelijkheid op tv elkaar op te het zoeken.

Wenel en met Ilana groeiden door op in Afrika. met Vanwege het uit werk van hun vader verhuisde het met de gezin naar Nederland. Na een turbulente door periode van willen Wenel en Ilana uit nu een hun ouders herenigen een met de familie in in Afrika. De Nederlandse Kelly met woonde in samen met haar de Zuid-Afrikaanse man Roulen in Kaapstad. Ze met was van zwanger toen ze een op verschrikkelijk auto-ongeluk tijdens kregen waarbij de Roulen om het leven op kwam. Kelly een moest terug naar Nederland met en wil nu uit dolgraag dochtertje Zion aan op tv haar schoonouders laten tijdens zien.

In in North Carolina in naar de VS wordt tijdens een bijzondere op tv ontmoeting gerealiseerd. Zus Mieke en broer tijdens met Lex hebben sinds uit hun jeugd een van heel sterke band. In het 1987 vertrekt Lex naar in het buitenland de en in 2006 vestigt hij van zich met op tv zijn op tv grote liefde Cindy in uit North Carolina. In 2011 met komt Cindy op na een zware door nierziekte te overlijden. Bij Lex het wordt later een de vorm het van MS geconstateerd, tijdens waardoor reizen bijna naar onmogelijk is. Mieke heeft haar door broer op tv Lex vanuit door Nederland altijd bijgestaan, maar heeft het nooit de financiële middelen met gehad om het hem op te zoeken. naar De dochter op tv van Mieke de wil hen op dolgraag herenigen.

Barbara en naar Benjamin missen hun van broer Alexander, die van met zijn gezin in door Canada tijdens woont. De laatste keer door dat hij van Nederland bezocht, was door voor de met begrafenis van hun moeder. Robert met ten Brink geeft Barbara de en Benjamin een de mogelijkheid om Alexander de weer eens met te omhelzen. Ook op tv Mariëlle kan uit rekenen op een ticket de naar op tv Canada. Zij en in haar gezin hebben de afgelopen uit tijd veel tegenslagen gehad. door Robert brengt Mariëlle van en haar naar kinderen op samen met de met familieleden die hun zo dierbaar met zijn.

Voor uit opa Nic is Canada het het land waar de zijn enige uit nog levende van kind woont, zijn dochter Anita. Hij met mist haar enorm. uit uit Na jaren gemis door sluiten zij elkaar door eindelijk weer in op tv de armen. De zusjes Simone en de het Danielle hebben samen tijdens met hun nichtjes Debbie op en Melanie één grote een wens: ze op tv willen naar hun door nichtje Nicole toe in de Canada om naar haar te steunen na een het verlies van haar het man. Nicole en tijdens haar van kinderen krijgen de verrassing tijdens van hun leven op tv met op de komst van het de familie.

Vijftien in jaar geleden vestigde een Marco zich op tv met zijn Japanse vrouw in Japan. tijdens Marco's uit zus José wil door niets liever tijdens dan zien hoe Marco in in Tokio leeft. door Dave woont al negen jaar tijdens in Kobe, waar in hij in de op tv afgelopen jaren een in naar gezin heeft gesticht. op tv Zijn vader, Frans, tijdens heeft twee van zijn op drie kleinkinderen de nog nooit gezien. Toen in hij vorig jaar getroffen werd tijdens door een herseninfarct, uit achtte hij door de kans klein dat van hij ooit met nog in naar Japan zou kunnen afreizen. Daar door komt nu van verandering de in.

Robert een ten Brink vertrekt met Genieke, van Erik-Jan tijdens en hun op baby, Raf, naar het Nieuw-Zeeland. De vader van tijdens Genieke is twintig jaar geleden naar samen met de zijn vrouw, naar Maud, geëmigreerd. Genieke wil haar met in baby heel graag aan haar de vader en zijn gezin in voorstellen. met In Nieuw-Zeeland de woont ook André, die door zijn op tv tijdens longziekte geen reis meer de naar Nederland kan maken. met Hij zou heel op tv graag nog een keer van samen willen zijn op tv met op tv zijn broer en door drie zussen. Robert brengt ze op aan naar de andere kant naar van de wereld bij met elkaar.

oktober 2021
19-11-2017 18:11

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De broer van Daphne Geerdink, Elroy, woont al sinds 2004 in Costa Rica. Daphne heeft Elroy nog nooit kunnen opzoeken vanwege geldgebrek. Ze reist samen met haar kinderen en ouders met Robert ten Brink mee. De Nederlandse Leonie Rojas heeft ...

12-11-2017 18:07

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

De 31-jarige Esther woonde in Argentinië met haar ex-man en zoontje. Vanwege de slechte relatie met haar ex vluchtte ze terug naar Nederland. Haar moeder heeft de eerste jaren van haar kleinzoon moeten missen en datzelfde lijkt te gebeuren ...

05-11-2017 18:06

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

De 86-jarige Johan van der Geest vertrok ruim zestig jaar geleden naar Nieuw-Zeeland en startte daar een gezin. Na het stranden van zijn huwelijk kwam Johan weer in contact met zijn jeugdliefde Jacqueline. Toen Jacquelines gezondheid achter...

29-10-2017 18:10

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

De 26-jarige Robert en 20-jarige Evelien uit Groningen hebben samen al veel meegemaakt. Eind 2014 bleek Evelien zwanger. Tegelijkertijd was haar zus in Nieuw-Zeeland ook zwanger. Het kindje van Evelien en Robert werd helaas veel te vroeg ge...

22-10-2017 18:09

Afl. 2

Love Is In The Air - Afl. 2

Robert ten Brink verrast de 53-jarige Elly. Zij heeft haar lievelingsbroer, Doede, al meer dan zeven jaar niet gezien. Doede vertrok op 18-jarige leeftijd naar Canada. Het is altijd al een droom van Elly geweest om naar hem toe te gaan, maa...

15-10-2017 18:08

Afl. 1

Love Is In The Air - Afl. 1

Robert ten Brink reist af naar Zuid-Afrika. De 17-jarige Melissa heeft een brief voor haar moeder, Suzy, geschreven. Suzy is geboren en getogen in Zuid-Afrika. Daar leerde ze de van oorsprong Nederlandse Willem kennen en samen kregen zij hu...

27-08-2017 18:09

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De zus van Martha is in de jaren vijftig geëmigreerd naar Nieuw-Zeeland. Ze hebben elkaar sindsdien maar twee keer gezien. Onlangs is de man van haar zus overleden en Robert ten Brink biedt Martha de mogelijkheid om haar zus in levenden lij...

20-08-2017 18:08

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

Robert ten Brink reist de hele wereld over om mensen te herenigen. Hij realiseert bijzondere ontmoetingen tussen familieleden.

13-08-2017 18:01

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

Teus en Thea hebben twee zonen: Ronald en Marcel. Ronald werd getroffen door een TIA waarvan hij nooit helemaal herstelde en Marcel woont in Nieuw-Zeeland. Teus en Thea missen hun zoon in Nieuw-Zeeland meer dan ooit. Mark groeide als jongst...

06-08-2017 18:07

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

Wenel en Ilana groeiden op in Afrika. Vanwege het werk van hun vader verhuisde het gezin naar Nederland. Na een turbulente periode willen Wenel en Ilana nu hun ouders herenigen met de familie in Afrika. De Nederlandse Kelly woonde samen met...

30-07-2017 18:02

Afl. 2

Love Is In The Air - Afl. 2

In North Carolina in de VS wordt een bijzondere ontmoeting gerealiseerd. Zus Mieke en broer Lex hebben sinds hun jeugd een heel sterke band. In 1987 vertrekt Lex naar het buitenland en in 2006 vestigt hij zich met zijn grote liefde Cindy in...

23-07-2017 17:56

Afl. 1

Love Is In The Air - Afl. 1

Barbara en Benjamin missen hun broer Alexander, die met zijn gezin in Canada woont. De laatste keer dat hij Nederland bezocht, was voor de begrafenis van hun moeder. Robert ten Brink geeft Barbara en Benjamin de mogelijkheid om Alexander we...

16-07-2017 18:04

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Voor opa Nic is Canada het land waar zijn enige nog levende kind woont, zijn dochter Anita. Hij mist haar enorm. Na jaren gemis sluiten zij elkaar eindelijk weer in de armen. De zusjes Simone en Danielle hebben samen met hun nichtjes Debbie...

09-07-2017 17:59

Afl. 7

Love Is In The Air - Afl. 7

Vijftien jaar geleden vestigde Marco zich met zijn Japanse vrouw in Japan. Marco's zus José wil niets liever dan zien hoe Marco in Tokio leeft. Dave woont al negen jaar in Kobe, waar hij in de afgelopen jaren een gezin heeft gesticht. Zijn ...

02-07-2017 18:04

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

Robert ten Brink vertrekt met Genieke, Erik-Jan en hun baby, Raf, naar Nieuw-Zeeland. De vader van Genieke is twintig jaar geleden samen met zijn vrouw, Maud, geëmigreerd. Genieke wil haar baby heel graag aan haar vader en zijn gezin voorst...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Love Is In The Air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Love Is In The Air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Love Is In The Air bij Love Is In The Air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Love Is In The Air. Heb je een uitzending van Love Is In The Air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Love Is In The Air gemist

Barbara en haar broer Benjamin wonen in Nederland, terwijl hun broer Alexander met vrouw en kinderen in Canada woont. Toen zijn moeder 60 werd, heeft Alexander zijn moeder over laten komen naar Canada. Helaas was dit de laatste keer dat hij haar zag, want niet lang daarna overleed zij. De begrafenis was de laatste keer dat Alexander en zijn vrouw Nederland bezochten. Barbara en Benjamin zouden dolgraag samen met hun broer mooie herinneringen ophalen en elkaar eindelijk weer eens in de armen sluiten. Robert laat hun vurige wens in vervulling gaan. Ook Mariëlle kan rekenen op een ticket naar het door haar zo geliefde Canada. Zij en haar gezin hebben de afgelopen tijd veel tegenslagen gehad. Steun krijgen Mariëlle en haar gezin volop, maar noodgedwongen wel op afstand. Robert brengt Mariëlle en haar kinderen samen met de familieleden die hen zo dierbaar zijn.

Uitzending gemist van Love Is In The Air? Hier kun je alle uitzendingen van Love Is In The Air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 12-05-2019 om 22:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!