Programma gemist?

De de broer van in Daphne Geerdink, Elroy, in woont al sinds 2004 in Costa een Rica. Daphne heeft tijdens Elroy nog op tv nooit kunnen op tv opzoeken vanwege geldgebrek. Ze de reist tijdens samen met haar kinderen en uit ouders met Robert ten een Brink mee. de De uit Nederlandse Leonie Rojas van heeft in Costa Rica gewoond. Na het tijdens het dramatische verlies van haar eerste van op man vond ze nieuw geluk het bij de Costa van Ricaanse Gilberto. de Samen kregen ze twee in kinderen. Toen Leonie in een postnatale in depressie kreeg, op tv besloot Gilberto om met naar het gezin naar Nederland te door uit verhuizen. Leonie beseft uit hoe erg Gilberto de zijn familie mist op en wil hem dolgraag met hen de een herenigen.

De op tv 31-jarige Esther woonde in Argentinië naar een met haar ex-man en zoontje. een Vanwege naar de slechte relatie met haar ex het vluchtte ze van terug naar door Nederland. Haar moeder tijdens heeft de eerste jaren door van van haar kleinzoon moeten missen en datzelfde een lijkt op te gebeuren met een haar tweede door kleinkind. Haar zoon, Dennis, van woont namelijk door in Canada. Esther roept de hulp door in van Robert tijdens door ten Brink om tijdens het gezin te herenigen. Arthur door en Lien van een der Kroft nemen ook van deel tijdens aan de de reis naar Canada. De 76-jarige de Arthur wil dolgraag op tv zijn broer naar zien die in met 1956 naar het Noord-Amerikaanse van land met emigreerde.

De 86-jarige in Johan van der Geest een vertrok ruim op tv zestig jaar geleden van naar Nieuw-Zeeland en startte naar daar een een gezin. Na het stranden met van op tv zijn huwelijk kwam Johan door weer in contact uit met een zijn jeugdliefde Jacqueline. Toen Jacquelines gezondheid het achteruitging, tijdens verhuisde Johan voor haar naar met Nederland. tijdens Als gevolg van dat besluit de heeft Johan zijn het familie in uit Nieuw-Zeeland al vier een jaar het niet meer gezien. Familie De de Vries uit Jubbega reist de ook af naar naar Nieuw-Zeeland. het Moeder Irma van heeft haar zus tijdens Janke ook al op vier jaar niet met gezien.

De het 26-jarige Robert en 20-jarige Evelien het uit Groningen hebben met met samen al veel meegemaakt. Eind 2014 een bleek met Evelien zwanger. Tegelijkertijd was van haar zus in Nieuw-Zeeland uit ook zwanger. Het van kindje de van Evelien en Robert tijdens werd helaas veel op tv te vroeg geboren de en bleek niet levensvatbaar. in de Vier maanden later werd door de dochter van Eveliens zus in van geboren. Een ontmoeting met Eveliens door zus kan in het jonge van stel helpen het verlies van een hun met zoontje te verwerken. Zij reizen in samen richting Nieuw-Zeeland met tijdens Stef, Alie door en Bas van naar der Linden. Hun tijdens dochter de en zus Danitsja woont daar sinds de met 2004 en zij hebben haar de sinds 2012 de niet meer het gezien.

Robert ten Brink van verrast de tijdens 53-jarige Elly. Zij heeft met haar lievelingsbroer, Doede, naar de al meer dan zeven jaar op niet naar gezien. Doede vertrok op op tv 18-jarige leeftijd in naar Canada. Het is altijd in al van een droom van in Elly geweest om naar het hem toe een te gaan, maar elke keer door werd uit dit vanwege ziekte van uitgesteld. Elly en haar op man reizen tijdens samen met de 46-jarige van Natasja, haar 45-jarige echtgenoot, Ed, het en de zonen op tv van met Natasja. Tot groot op tv verdriet van uit Ed emigreerde zijn op tv broer Ron naar op Canada. Natasja wil niets de liever dan haar man herenigen in met met zijn broer.

Robert tijdens ten Brink reist af op tv naar Zuid-Afrika. op De 17-jarige op Melissa heeft een brief uit voor haar moeder, Suzy, geschreven. naar tijdens Suzy is geboren en getogen een in het Zuid-Afrika. Daar leerde ze uit de van oorsprong de Nederlandse Willem kennen en naar samen kregen met zij hun dochter, Melissa. naar Toen door Melissa anderhalf jaar oud was, door besloten ze om naar het Nederland door te gaan. Melissa ziet op dagelijks het gemis van in haar moeder. Vooral op haar in zus mist ze een verschrikkelijk. Na vier op lange jaren kan ze op tv haar door eindelijk weer in de armen de sluiten.

De met zus van Martha is op in de uit jaren vijftig geëmigreerd op tv naar Nieuw-Zeeland. Ze hebben een elkaar sindsdien maar van twee keer gezien. Onlangs door is het de man in van haar zus overleden en op Robert ten Brink een biedt door Martha de mogelijkheid om haar zus in in levenden lijve tijdens bij te staan. naar naar Moeder Carla wordt herenigd met van haar dochter Melanie en tijdens kleinkind Amber, uit die in met Fiji wonen. in Carla heeft Melanie op al tien jaar niet uit meer gezien.

Robert op ten Brink reist de hele door wereld over om uit door mensen te herenigen. Hij realiseert bijzondere naar ontmoetingen tussen uit familieleden.

Teus en met Thea hebben twee in zonen: Ronald op tv en Marcel. Ronald werd getroffen een door door een TIA waarvan hij nooit in uit helemaal herstelde en Marcel woont door in Nieuw-Zeeland. uit Teus en Thea het missen hun zoon naar in Nieuw-Zeeland meer dan naar ooit. Mark groeide als naar jongste op naar in een gezin in van zeven kinderen. Zijn naar broer Henry besloot het de om zich samen met met zijn vriendin Isolde uit in het buitenland te naar vestigen. Hoewel van Mark en Henry op keihard werkten, op belandden ze in de het financiële problemen. Deze moeilijke periode van lijkt door nu achter de rug, maar de beide op tv broers hebben niet uit de mogelijkheid elkaar het op te naar zoeken.

Wenel door en Ilana groeiden op op tv in Afrika. tijdens Vanwege het een werk van hun vader verhuisde het uit in gezin naar Nederland. Na het een turbulente met periode willen Wenel naar en Ilana nu met hun ouders herenigen met met de familie in Afrika. op De Nederlandse een Kelly woonde samen met haar van Zuid-Afrikaanse in man Roulen naar in Kaapstad. Ze het was zwanger toen ze het een verschrikkelijk het auto-ongeluk kregen waarbij het Roulen om het leven kwam. op tv Kelly moest terug op naar Nederland en tijdens wil nu dolgraag dochtertje een Zion aan naar haar schoonouders naar laten zien.

In North een Carolina in de VS op tv wordt een op bijzondere ontmoeting een gerealiseerd. Zus in Mieke en broer Lex hebben naar sinds door hun jeugd een heel sterke band. tijdens In 1987 vertrekt op tv Lex tijdens naar het in buitenland en in het 2006 vestigt hij zich het met zijn grote liefde naar Cindy een in North Carolina. In 2011 van komt Cindy na de een naar zware nierziekte te overlijden. Bij Lex op tv wordt later een door vorm van MS een geconstateerd, waardoor reizen op tv bijna onmogelijk is. een het Mieke heeft haar broer Lex het vanuit door Nederland altijd bijgestaan, maar heeft tijdens nooit de met financiële middelen gehad om uit hem op de te zoeken. De dochter uit van op tv Mieke wil hen de dolgraag herenigen.

Barbara en Benjamin uit tijdens missen hun broer Alexander, die met in zijn gezin in met Canada woont. het De laatste keer dat naar van hij Nederland bezocht, was voor met de een begrafenis van hun moeder. Robert ten van met Brink geeft Barbara en uit Benjamin de mogelijkheid van om Alexander een weer eens te omhelzen. Ook op Mariëlle kan rekenen op op tv een ticket in naar Canada. uit Zij en in haar gezin hebben de van afgelopen tijd veel met tegenslagen gehad. Robert naar brengt Mariëlle en haar naar kinderen het samen met de van familieleden die hun zo dierbaar van zijn.

Voor met opa Nic is Canada op het door land waar zijn enige in nog levende kind woont, zijn de dochter op Anita. Hij mist in haar enorm. het Na jaren gemis sluiten zij met elkaar eindelijk uit weer in in de armen. De op tv zusjes Simone en Danielle op hebben samen met hun naar nichtjes Debbie en Melanie door één grote wens: uit ze willen op naar hun nichtje Nicole een toe in naar Canada om op haar te steunen na de het in verlies van haar man. Nicole op tv en naar haar kinderen krijgen de naar verrassing van hun leven uit met de komst van een in de familie.

Vijftien de jaar geleden uit vestigde Marco zich in met zijn Japanse vrouw in Japan. tijdens Marco's zus José het wil niets een liever dan zien een hoe Marco in Tokio in leeft. op tv Dave woont de al negen jaar de in Kobe, waar hij op in de tijdens afgelopen jaren een gezin heeft gesticht. de Zijn vader, Frans, de tijdens heeft twee van zijn drie kleinkinderen de nog nooit gezien. naar Toen hij vorig in jaar getroffen werd door door een van herseninfarct, achtte hij van de kans een klein dat hij ooit nog uit naar op tv Japan zou kunnen afreizen. uit Daar tijdens komt nu verandering uit in.

Robert ten Brink met vertrekt met in Genieke, Erik-Jan en hun tijdens baby, Raf, naar op tv Nieuw-Zeeland. door De vader van Genieke tijdens is twintig met jaar geleden samen op met zijn vrouw, een Maud, geëmigreerd. Genieke in wil haar baby de heel graag aan haar vader met en van zijn gezin voorstellen. In Nieuw-Zeeland naar woont ook met André, die op door zijn op tv longziekte geen reis van meer naar Nederland van kan maken. Hij door zou heel graag de nog een keer samen uit willen zijn met zijn broer de en drie van zussen. Robert brengt ze de aan de het andere kant uit van de wereld bij tijdens elkaar.

augustus 2018
19-11-2017 18:11

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De broer van Daphne Geerdink, Elroy, woont al sinds 2004 in Costa Rica. Daphne heeft Elroy nog nooit kunnen opzoeken vanwege geldgebrek. Ze reist samen met haar kinderen en ouders met Robert ten Brink mee. De Nederlandse Leonie Rojas heeft ...

12-11-2017 18:07

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

De 31-jarige Esther woonde in Argentinië met haar ex-man en zoontje. Vanwege de slechte relatie met haar ex vluchtte ze terug naar Nederland. Haar moeder heeft de eerste jaren van haar kleinzoon moeten missen en datzelfde lijkt te gebeuren ...

05-11-2017 18:06

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

De 86-jarige Johan van der Geest vertrok ruim zestig jaar geleden naar Nieuw-Zeeland en startte daar een gezin. Na het stranden van zijn huwelijk kwam Johan weer in contact met zijn jeugdliefde Jacqueline. Toen Jacquelines gezondheid achter...

29-10-2017 18:10

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

De 26-jarige Robert en 20-jarige Evelien uit Groningen hebben samen al veel meegemaakt. Eind 2014 bleek Evelien zwanger. Tegelijkertijd was haar zus in Nieuw-Zeeland ook zwanger. Het kindje van Evelien en Robert werd helaas veel te vroeg ge...

22-10-2017 18:09

Afl. 2

Love Is In The Air - Afl. 2

Robert ten Brink verrast de 53-jarige Elly. Zij heeft haar lievelingsbroer, Doede, al meer dan zeven jaar niet gezien. Doede vertrok op 18-jarige leeftijd naar Canada. Het is altijd al een droom van Elly geweest om naar hem toe te gaan, maa...

15-10-2017 18:08

Afl. 1

Love Is In The Air - Afl. 1

Robert ten Brink reist af naar Zuid-Afrika. De 17-jarige Melissa heeft een brief voor haar moeder, Suzy, geschreven. Suzy is geboren en getogen in Zuid-Afrika. Daar leerde ze de van oorsprong Nederlandse Willem kennen en samen kregen zij hu...

27-08-2017 18:09

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De zus van Martha is in de jaren vijftig geëmigreerd naar Nieuw-Zeeland. Ze hebben elkaar sindsdien maar twee keer gezien. Onlangs is de man van haar zus overleden en Robert ten Brink biedt Martha de mogelijkheid om haar zus in levenden lij...

20-08-2017 18:08

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

Robert ten Brink reist de hele wereld over om mensen te herenigen. Hij realiseert bijzondere ontmoetingen tussen familieleden.

13-08-2017 18:01

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

Teus en Thea hebben twee zonen: Ronald en Marcel. Ronald werd getroffen door een TIA waarvan hij nooit helemaal herstelde en Marcel woont in Nieuw-Zeeland. Teus en Thea missen hun zoon in Nieuw-Zeeland meer dan ooit. Mark groeide als jongst...

06-08-2017 18:07

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

Wenel en Ilana groeiden op in Afrika. Vanwege het werk van hun vader verhuisde het gezin naar Nederland. Na een turbulente periode willen Wenel en Ilana nu hun ouders herenigen met de familie in Afrika. De Nederlandse Kelly woonde samen met...

30-07-2017 18:02

Afl. 2

Love Is In The Air - Afl. 2

In North Carolina in de VS wordt een bijzondere ontmoeting gerealiseerd. Zus Mieke en broer Lex hebben sinds hun jeugd een heel sterke band. In 1987 vertrekt Lex naar het buitenland en in 2006 vestigt hij zich met zijn grote liefde Cindy in...

23-07-2017 17:56

Afl. 1

Love Is In The Air - Afl. 1

Barbara en Benjamin missen hun broer Alexander, die met zijn gezin in Canada woont. De laatste keer dat hij Nederland bezocht, was voor de begrafenis van hun moeder. Robert ten Brink geeft Barbara en Benjamin de mogelijkheid om Alexander we...

16-07-2017 18:04

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Voor opa Nic is Canada het land waar zijn enige nog levende kind woont, zijn dochter Anita. Hij mist haar enorm. Na jaren gemis sluiten zij elkaar eindelijk weer in de armen. De zusjes Simone en Danielle hebben samen met hun nichtjes Debbie...

09-07-2017 17:59

Afl. 7

Love Is In The Air - Afl. 7

Vijftien jaar geleden vestigde Marco zich met zijn Japanse vrouw in Japan. Marco's zus José wil niets liever dan zien hoe Marco in Tokio leeft. Dave woont al negen jaar in Kobe, waar hij in de afgelopen jaren een gezin heeft gesticht. Zijn ...

02-07-2017 18:04

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

Robert ten Brink vertrekt met Genieke, Erik-Jan en hun baby, Raf, naar Nieuw-Zeeland. De vader van Genieke is twintig jaar geleden samen met zijn vrouw, Maud, geëmigreerd. Genieke wil haar baby heel graag aan haar vader en zijn gezin voorst...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Love Is In The Air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Love Is In The Air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Love Is In The Air bij Love Is In The Air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Love Is In The Air. Heb je een uitzending van Love Is In The Air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Love Is In The Air gemist

Barbara en haar broer Benjamin wonen in Nederland, terwijl hun broer Alexander met vrouw en kinderen in Canada woont. Toen zijn moeder 60 werd, heeft Alexander zijn moeder over laten komen naar Canada. Helaas was dit de laatste keer dat hij haar zag, want niet lang daarna overleed zij. De begrafenis was de laatste keer dat Alexander en zijn vrouw Nederland bezochten. Barbara en Benjamin zouden dolgraag samen met hun broer mooie herinneringen ophalen en elkaar eindelijk weer eens in de armen sluiten. Robert laat hun vurige wens in vervulling gaan. Ook Mariëlle kan rekenen op een ticket naar het door haar zo geliefde Canada. Zij en haar gezin hebben de afgelopen tijd veel tegenslagen gehad. Steun krijgen Mariëlle en haar gezin volop, maar noodgedwongen wel op afstand. Robert brengt Mariëlle en haar kinderen samen met de familieleden die hen zo dierbaar zijn.

Uitzending gemist van Love Is In The Air? Hier kun je alle uitzendingen van Love Is In The Air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 12-07-2018 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord