Programma gemist?

De een broer van Daphne Geerdink, Elroy, het op woont al sinds 2004 door in Costa Rica. Daphne het heeft Elroy nog tijdens nooit kunnen opzoeken tijdens vanwege geldgebrek. Ze op reist samen op tv met haar kinderen en ouders van met Robert ten in Brink door mee. De Nederlandse Leonie naar Rojas heeft in een Costa Rica gewoond. Na van het dramatische door verlies van haar eerste een de man vond ze tijdens nieuw geluk bij de Costa Ricaanse naar Gilberto. Samen kregen uit ze op tv twee kinderen. Toen Leonie een tijdens postnatale de depressie kreeg, besloot Gilberto om het met het gezin met tijdens naar Nederland te verhuizen. Leonie beseft met hoe met erg Gilberto zijn familie het mist en tijdens wil hem dolgraag met het hen door herenigen.

De het 31-jarige Esther op woonde in Argentinië met haar ex-man op en zoontje. Vanwege tijdens de slechte op relatie met haar ex op tv vluchtte ze tijdens terug naar Nederland. op tv Haar het moeder heeft de eerste jaren van de haar in kleinzoon moeten missen met en datzelfde van lijkt te gebeuren met met haar tweede kleinkind. Haar zoon, het Dennis, woont namelijk het in Canada. Esther door roept de hulp met in van Robert naar de ten Brink om op tv het gezin te herenigen. Arthur en op Lien van der van Kroft nemen ook van deel de aan de reis op naar Canada. de De 76-jarige Arthur wil in dolgraag zijn broer zien die in tijdens in 1956 naar het tijdens Noord-Amerikaanse land met emigreerde.

De tijdens 86-jarige Johan van naar der Geest vertrok de ruim zestig jaar geleden door naar Nieuw-Zeeland door en startte op daar een gezin. met Na het stranden van zijn van huwelijk kwam Johan weer met in contact een met zijn jeugdliefde Jacqueline. een Toen van Jacquelines gezondheid uit achteruitging, verhuisde Johan in voor haar naar Nederland. Als gevolg de van dat door besluit uit heeft Johan zijn familie in Nieuw-Zeeland een al vier jaar van niet meer op gezien. Familie De Vries een uit Jubbega naar reist ook tijdens af naar Nieuw-Zeeland. uit Moeder Irma door heeft haar zus Janke het ook al vier jaar het niet uit gezien.

De 26-jarige het Robert en naar 20-jarige Evelien uit Groningen hebben met samen al veel op tv meegemaakt. op Eind 2014 het bleek Evelien zwanger. Tegelijkertijd was haar door uit zus in Nieuw-Zeeland ook zwanger. Het een kindje van de Evelien op en Robert werd helaas naar veel te vroeg geboren de en bleek tijdens niet levensvatbaar. Vier op tv maanden later werd door de dochter door van Eveliens zus geboren. Een een ontmoeting met in Eveliens zus door kan het jonge stel helpen het van verlies van hun naar zoontje te verwerken. door Zij reizen tijdens samen op richting Nieuw-Zeeland met Stef, Alie uit en Bas van tijdens der Linden. uit Hun dochter en zus op Danitsja op tv woont daar sinds 2004 en zij op tv hebben in haar sinds 2012 op niet meer naar gezien.

Robert ten uit Brink een verrast de 53-jarige op Elly. Zij heeft met haar lievelingsbroer, Doede, al op tv meer dan zeven op tv jaar niet gezien. Doede een vertrok op met 18-jarige leeftijd naar Canada. op tv Het is door altijd al een naar droom van uit Elly geweest om een naar hem toe te gaan, een maar elke keer werd door dit vanwege in ziekte in uitgesteld. Elly en haar door man reizen van samen met de een 46-jarige Natasja, haar 45-jarige het echtgenoot, Ed, en de het zonen van Natasja. Tot in tijdens groot verdriet van Ed emigreerde tijdens zijn met broer Ron naar Canada. Natasja wil het niets liever dan op tv haar man herenigen uit met zijn op broer.

Robert ten in Brink reist af met naar Zuid-Afrika. De met 17-jarige de Melissa heeft een brief voor in haar moeder, Suzy, geschreven. in Suzy de is geboren de en getogen in Zuid-Afrika. Daar met leerde door ze de van oorsprong Nederlandse van Willem kennen door en samen kregen zij hun naar het dochter, Melissa. Toen Melissa anderhalf jaar het oud was, de besloten ze naar om naar Nederland uit te gaan. Melissa ziet in dagelijks het gemis van in met haar moeder. Vooral haar uit zus mist ze verschrikkelijk. met Na de vier lange jaren kan ze het haar op tv eindelijk weer in de armen de sluiten.

De zus van naar uit Martha is in de in jaren vijftig geëmigreerd naar op Nieuw-Zeeland. Ze hebben door elkaar sindsdien op tv maar twee keer gezien. op Onlangs is van de man van haar op zus overleden en met Robert ten Brink biedt op Martha een de mogelijkheid om haar op tv zus in levenden lijve de bij te staan. op tv Moeder Carla op tv wordt herenigd met haar in dochter tijdens Melanie en het kleinkind Amber, die in Fiji de wonen. Carla heeft op tv Melanie op tv al tien jaar niet meer met gezien.

Robert ten Brink de reist de hele van met wereld over om mensen te op herenigen. Hij de realiseert bijzondere ontmoetingen tussen in familieleden.

Teus en op Thea door hebben twee zonen: door Ronald en Marcel. van Ronald werd getroffen door een TIA tijdens waarvan hij nooit uit het helemaal herstelde en het Marcel woont in uit Nieuw-Zeeland. Teus en Thea missen uit hun zoon met in Nieuw-Zeeland op tv meer dan ooit. Mark groeide als met jongste op de in een gezin in van zeven van kinderen. Zijn broer Henry de besloot een om zich samen met de zijn vriendin Isolde in het van de buitenland te vestigen. Hoewel Mark en tijdens de Henry keihard werkten, belandden ze op tv in de financiële van problemen. van Deze moeilijke periode lijkt nu achter een de rug, maar de beide broers naar hebben niet de naar mogelijkheid door elkaar op te de zoeken.

Wenel het en Ilana groeiden het op in Afrika. Vanwege de het met werk van hun vader verhuisde een het gezin naar Nederland. tijdens van Na een turbulente een periode willen Wenel en Ilana nu door hun ouders herenigen in een met de familie in Afrika. De op tv Nederlandse op tv Kelly woonde samen met haar op Zuid-Afrikaanse man Roulen in naar in Kaapstad. Ze was een zwanger toen ze een verschrikkelijk het auto-ongeluk kregen waarbij op Roulen om het op leven kwam. Kelly op tv moest terug door naar Nederland en wil door nu dolgraag dochtertje tijdens Zion aan haar uit in schoonouders laten zien.

In in North Carolina in het de VS door wordt een bijzondere ontmoeting gerealiseerd. door Zus Mieke en naar broer door Lex hebben sinds hun jeugd een uit heel sterke band. de op In 1987 vertrekt Lex naar het op tv buitenland op tv en in van 2006 vestigt hij zich op met zijn het grote liefde Cindy in tijdens North Carolina. In 2011 de komt Cindy na een tijdens zware nierziekte te door overlijden. Bij Lex tijdens wordt later een op tv vorm van MS op geconstateerd, in waardoor reizen bijna onmogelijk met is. Mieke heeft tijdens haar broer naar Lex vanuit Nederland altijd bijgestaan, op tv maar heeft op tv nooit de financiële op middelen gehad om door hem van op te zoeken. met De dochter van Mieke wil hen tijdens een dolgraag herenigen.

Barbara en Benjamin naar missen hun broer door Alexander, uit die met zijn gezin in van op tv Canada woont. De laatste keer dat op hij Nederland op tv bezocht, uit was voor de begrafenis van naar hun moeder. van Robert ten Brink het geeft Barbara van en Benjamin de mogelijkheid om Alexander de weer eens te de omhelzen. Ook door Mariëlle kan rekenen op tv op een ticket naar het naar Canada. Zij en haar gezin hebben tijdens de afgelopen tijd in veel tegenslagen op gehad. Robert brengt uit Mariëlle uit en haar kinderen samen naar met de op tv familieleden die hun zo dierbaar uit zijn.

Voor op tv opa Nic de is Canada het land waar naar zijn enige de nog levende door kind woont, zijn dochter het Anita. Hij mist haar enorm. de Na jaren gemis een tijdens sluiten zij elkaar eindelijk naar weer in de armen. door De zusjes Simone en een op Danielle hebben samen uit met hun nichtjes Debbie en een Melanie één grote in wens: tijdens ze willen naar hun nichtje Nicole in toe door in Canada om haar te met steunen na uit het verlies van haar door man. Nicole en het op tv haar kinderen krijgen de verrassing van uit naar hun leven met de in komst van tijdens de familie.

Vijftien jaar de geleden vestigde Marco zich tijdens met uit zijn Japanse vrouw in Japan. naar uit Marco's zus José wil niets liever de dan zien hoe door Marco in de Tokio naar leeft. Dave woont al uit negen jaar uit in Kobe, waar hij in in de in afgelopen jaren een uit gezin heeft gesticht. Zijn met vader, Frans, heeft twee van het zijn drie op tv kleinkinderen nog in nooit gezien. Toen hij vorig uit jaar getroffen tijdens werd met door een herseninfarct, het achtte hij de kans op klein dat hij ooit nog door naar Japan door zou kunnen afreizen. Daar op komt nu op tv verandering door in.

Robert in ten Brink vertrekt met uit Genieke, de Erik-Jan en hun baby, tijdens Raf, naar Nieuw-Zeeland. uit De vader van een Genieke is twintig jaar geleden naar samen met zijn op tv met vrouw, Maud, geëmigreerd. Genieke wil tijdens haar baby heel graag tijdens aan haar vader naar het en zijn gezin voorstellen. In Nieuw-Zeeland de woont ook met André, die naar door zijn longziekte geen op reis meer naar een Nederland de kan maken. Hij naar zou heel graag nog een van keer samen van willen zijn met zijn broer het en drie zussen. de in Robert brengt ze aan van de andere de kant van de wereld bij door elkaar.

februari 2020
19-11-2017 18:11

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De broer van Daphne Geerdink, Elroy, woont al sinds 2004 in Costa Rica. Daphne heeft Elroy nog nooit kunnen opzoeken vanwege geldgebrek. Ze reist samen met haar kinderen en ouders met Robert ten Brink mee. De Nederlandse Leonie Rojas heeft ...

12-11-2017 18:07

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

De 31-jarige Esther woonde in Argentinië met haar ex-man en zoontje. Vanwege de slechte relatie met haar ex vluchtte ze terug naar Nederland. Haar moeder heeft de eerste jaren van haar kleinzoon moeten missen en datzelfde lijkt te gebeuren ...

05-11-2017 18:06

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

De 86-jarige Johan van der Geest vertrok ruim zestig jaar geleden naar Nieuw-Zeeland en startte daar een gezin. Na het stranden van zijn huwelijk kwam Johan weer in contact met zijn jeugdliefde Jacqueline. Toen Jacquelines gezondheid achter...

29-10-2017 18:10

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

De 26-jarige Robert en 20-jarige Evelien uit Groningen hebben samen al veel meegemaakt. Eind 2014 bleek Evelien zwanger. Tegelijkertijd was haar zus in Nieuw-Zeeland ook zwanger. Het kindje van Evelien en Robert werd helaas veel te vroeg ge...

22-10-2017 18:09

Afl. 2

Love Is In The Air - Afl. 2

Robert ten Brink verrast de 53-jarige Elly. Zij heeft haar lievelingsbroer, Doede, al meer dan zeven jaar niet gezien. Doede vertrok op 18-jarige leeftijd naar Canada. Het is altijd al een droom van Elly geweest om naar hem toe te gaan, maa...

15-10-2017 18:08

Afl. 1

Love Is In The Air - Afl. 1

Robert ten Brink reist af naar Zuid-Afrika. De 17-jarige Melissa heeft een brief voor haar moeder, Suzy, geschreven. Suzy is geboren en getogen in Zuid-Afrika. Daar leerde ze de van oorsprong Nederlandse Willem kennen en samen kregen zij hu...

27-08-2017 18:09

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De zus van Martha is in de jaren vijftig geëmigreerd naar Nieuw-Zeeland. Ze hebben elkaar sindsdien maar twee keer gezien. Onlangs is de man van haar zus overleden en Robert ten Brink biedt Martha de mogelijkheid om haar zus in levenden lij...

20-08-2017 18:08

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

Robert ten Brink reist de hele wereld over om mensen te herenigen. Hij realiseert bijzondere ontmoetingen tussen familieleden.

13-08-2017 18:01

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

Teus en Thea hebben twee zonen: Ronald en Marcel. Ronald werd getroffen door een TIA waarvan hij nooit helemaal herstelde en Marcel woont in Nieuw-Zeeland. Teus en Thea missen hun zoon in Nieuw-Zeeland meer dan ooit. Mark groeide als jongst...

06-08-2017 18:07

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

Wenel en Ilana groeiden op in Afrika. Vanwege het werk van hun vader verhuisde het gezin naar Nederland. Na een turbulente periode willen Wenel en Ilana nu hun ouders herenigen met de familie in Afrika. De Nederlandse Kelly woonde samen met...

30-07-2017 18:02

Afl. 2

Love Is In The Air - Afl. 2

In North Carolina in de VS wordt een bijzondere ontmoeting gerealiseerd. Zus Mieke en broer Lex hebben sinds hun jeugd een heel sterke band. In 1987 vertrekt Lex naar het buitenland en in 2006 vestigt hij zich met zijn grote liefde Cindy in...

23-07-2017 17:56

Afl. 1

Love Is In The Air - Afl. 1

Barbara en Benjamin missen hun broer Alexander, die met zijn gezin in Canada woont. De laatste keer dat hij Nederland bezocht, was voor de begrafenis van hun moeder. Robert ten Brink geeft Barbara en Benjamin de mogelijkheid om Alexander we...

16-07-2017 18:04

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Voor opa Nic is Canada het land waar zijn enige nog levende kind woont, zijn dochter Anita. Hij mist haar enorm. Na jaren gemis sluiten zij elkaar eindelijk weer in de armen. De zusjes Simone en Danielle hebben samen met hun nichtjes Debbie...

09-07-2017 17:59

Afl. 7

Love Is In The Air - Afl. 7

Vijftien jaar geleden vestigde Marco zich met zijn Japanse vrouw in Japan. Marco's zus José wil niets liever dan zien hoe Marco in Tokio leeft. Dave woont al negen jaar in Kobe, waar hij in de afgelopen jaren een gezin heeft gesticht. Zijn ...

02-07-2017 18:04

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

Robert ten Brink vertrekt met Genieke, Erik-Jan en hun baby, Raf, naar Nieuw-Zeeland. De vader van Genieke is twintig jaar geleden samen met zijn vrouw, Maud, geëmigreerd. Genieke wil haar baby heel graag aan haar vader en zijn gezin voorst...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Love Is In The Air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Love Is In The Air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Love Is In The Air bij Love Is In The Air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Love Is In The Air. Heb je een uitzending van Love Is In The Air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Love Is In The Air gemist

Barbara en haar broer Benjamin wonen in Nederland, terwijl hun broer Alexander met vrouw en kinderen in Canada woont. Toen zijn moeder 60 werd, heeft Alexander zijn moeder over laten komen naar Canada. Helaas was dit de laatste keer dat hij haar zag, want niet lang daarna overleed zij. De begrafenis was de laatste keer dat Alexander en zijn vrouw Nederland bezochten. Barbara en Benjamin zouden dolgraag samen met hun broer mooie herinneringen ophalen en elkaar eindelijk weer eens in de armen sluiten. Robert laat hun vurige wens in vervulling gaan. Ook Mariëlle kan rekenen op een ticket naar het door haar zo geliefde Canada. Zij en haar gezin hebben de afgelopen tijd veel tegenslagen gehad. Steun krijgen Mariëlle en haar gezin volop, maar noodgedwongen wel op afstand. Robert brengt Mariëlle en haar kinderen samen met de familieleden die hen zo dierbaar zijn.

Uitzending gemist van Love Is In The Air? Hier kun je alle uitzendingen van Love Is In The Air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 12-05-2019 om 22:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!