Programma gemist?

De broer een van Daphne tijdens Geerdink, Elroy, woont al door sinds 2004 in Costa van Rica. Daphne heeft op tv Elroy uit nog nooit kunnen opzoeken tijdens vanwege geldgebrek. Ze uit reist samen met van haar kinderen met en ouders met een Robert ten Brink mee. De op Nederlandse Leonie een Rojas heeft op tv in Costa Rica gewoond. Na het het op dramatische verlies van haar door eerste man vond ze het van nieuw geluk bij de Costa Ricaanse op tv Gilberto. Samen kregen naar ze twee naar kinderen. Toen met Leonie een postnatale depressie kreeg, met besloot met Gilberto om met naar het gezin naar Nederland het te verhuizen. op tv Leonie beseft hoe erg Gilberto uit door zijn familie mist en wil hem een naar dolgraag met hen uit herenigen.

De 31-jarige uit Esther woonde in Argentinië van op tv met haar ex-man en zoontje. Vanwege de de slechte relatie op tv van met haar ex vluchtte van ze terug op tv naar Nederland. Haar moeder heeft de van eerste jaren van een haar kleinzoon uit moeten missen de en datzelfde lijkt te op tv gebeuren met met haar tweede kleinkind. een Haar zoon, Dennis, met woont namelijk in op tv Canada. Esther het roept de hulp in van uit Robert ten Brink op tv om in het gezin te herenigen. het Arthur en Lien van der de een Kroft nemen ook deel aan naar de een reis naar Canada. De 76-jarige op Arthur op wil dolgraag zijn met broer zien die in 1956 van naar het Noord-Amerikaanse land het het emigreerde.

De op 86-jarige Johan de van der Geest vertrok ruim zestig op tv jaar geleden tijdens naar in Nieuw-Zeeland en startte daar het een gezin. Na op tv het stranden van zijn door huwelijk naar kwam Johan weer de in contact met zijn jeugdliefde in Jacqueline. Toen naar Jacquelines gezondheid met achteruitging, verhuisde Johan voor haar van naar Nederland. Als in gevolg door van dat besluit heeft op Johan zijn familie op in Nieuw-Zeeland al uit vier jaar het niet meer gezien. uit Familie De Vries uit de Jubbega reist ook op af naar naar Nieuw-Zeeland. Moeder Irma heeft haar een zus Janke ook al naar vier jaar niet van van gezien.

De 26-jarige Robert op en op 20-jarige Evelien op tv uit Groningen hebben samen in al veel meegemaakt. Eind op 2014 bleek op Evelien zwanger. Tegelijkertijd was haar een zus in Nieuw-Zeeland het in ook zwanger. Het naar kindje van Evelien en het Robert werd helaas de veel te vroeg geboren en van bleek niet levensvatbaar. op tv Vier maanden van later werd de dochter naar van naar Eveliens zus uit geboren. Een ontmoeting met Eveliens zus tijdens kan het naar jonge stel een helpen het verlies van hun de zoontje te met verwerken. Zij op tv reizen samen richting Nieuw-Zeeland met de Stef, van Alie en Bas van der een Linden. Hun dochter het en zus Danitsja van woont daar sinds tijdens van 2004 en zij van hebben haar sinds 2012 niet met meer door gezien.

Robert tijdens ten Brink door verrast de 53-jarige op tv Elly. Zij heeft in haar lievelingsbroer, Doede, al met meer dan zeven het jaar niet gezien. uit Doede vertrok op 18-jarige leeftijd met naar Canada. een Het met is altijd al een droom met van Elly van geweest om naar het hem toe te gaan, de maar elke keer werd tijdens dit vanwege ziekte tijdens uitgesteld. in Elly en haar naar man reizen samen door met de 46-jarige het Natasja, haar 45-jarige echtgenoot, Ed, van en de zonen op tv de van Natasja. Tot groot met verdriet van het Ed emigreerde zijn broer op Ron naar Canada. Natasja wil het niets liever met dan haar man door herenigen met door zijn broer.

Robert ten op Brink reist af naar met Zuid-Afrika. De 17-jarige op Melissa heeft een op tv een brief voor haar de moeder, Suzy, geschreven. door Suzy is geboren en getogen in tijdens tijdens Zuid-Afrika. Daar leerde tijdens ze de van met oorsprong Nederlandse Willem kennen en samen tijdens een kregen zij hun dochter, op Melissa. Toen Melissa op anderhalf jaar naar oud was, besloten ze om op tv naar Nederland te gaan. naar Melissa ziet dagelijks naar het het gemis van haar moeder. uit Vooral haar zus uit mist uit ze verschrikkelijk. Na vier naar lange jaren kan in ze haar eindelijk weer in door de het armen sluiten.

De zus van van Martha is in door de jaren de vijftig geëmigreerd naar Nieuw-Zeeland. tijdens Ze uit hebben elkaar in sindsdien maar twee keer gezien. Onlangs het is de man een van een haar zus overleden en in Robert tijdens ten Brink biedt door Martha de mogelijkheid om naar haar zus in levenden naar lijve een bij te staan. Moeder Carla uit wordt door herenigd met haar dochter Melanie en in kleinkind Amber, in die in Fiji wonen. op Carla heeft op Melanie al tien de jaar in niet meer gezien.

Robert ten Brink met reist de hele met wereld met over om mensen te herenigen. op tv in Hij realiseert bijzondere ontmoetingen door tussen familieleden.

Teus een en Thea in hebben twee zonen: de Ronald en Marcel. met Ronald werd getroffen door een op TIA de waarvan hij nooit helemaal herstelde het en Marcel woont de in Nieuw-Zeeland. Teus op tv en Thea missen hun door zoon in door Nieuw-Zeeland meer dan tijdens ooit. een Mark groeide als jongste op in het een gezin van met zeven kinderen. naar Zijn broer Henry op besloot om van zich samen de met zijn vriendin van Isolde in het het buitenland te vestigen. Hoewel Mark en tijdens van Henry keihard werkten, belandden door ze in de financiële problemen. door Deze moeilijke op tv periode lijkt uit nu achter de rug, uit maar naar beide broers hebben op niet de mogelijkheid elkaar tijdens op te door zoeken.

Wenel uit en Ilana groeiden in op in Afrika. met Vanwege het werk van uit hun vader verhuisde het uit gezin naar naar Nederland. Na een een turbulente op periode willen Wenel en Ilana op tv nu hun met ouders herenigen met op de familie in Afrika. De van een Nederlandse Kelly woonde samen met op tv haar Zuid-Afrikaanse het man Roulen in Kaapstad. het Ze was zwanger door toen ze een tijdens verschrikkelijk auto-ongeluk kregen het waarbij naar Roulen om het leven kwam. Kelly door moest naar terug naar Nederland en wil de nu naar dolgraag dochtertje Zion door aan haar schoonouders laten naar zien.

In North Carolina een in van de VS wordt een uit bijzondere ontmoeting gerealiseerd. tijdens Zus Mieke en op broer op Lex hebben sinds hun op jeugd een heel een sterke band. In 1987 een vertrekt Lex de naar het met buitenland en in 2006 vestigt hij door zich met zijn op grote liefde het Cindy in het North Carolina. In 2011 komt van Cindy na een op zware door nierziekte te tijdens overlijden. Bij Lex wordt later een met vorm van MS door geconstateerd, waardoor reizen een bijna van onmogelijk is. uit Mieke heeft haar het broer Lex vanuit Nederland het altijd bijgestaan, maar heeft nooit het de financiële middelen door gehad tijdens om hem op te zoeken. op de De dochter van Mieke wil hen de met dolgraag herenigen.

Barbara en naar Benjamin de missen hun broer Alexander, die op tv met zijn gezin in in Canada woont. De een laatste tijdens keer dat de hij Nederland bezocht, was voor de van uit begrafenis van hun van moeder. Robert ten Brink tijdens geeft Barbara en tijdens Benjamin de mogelijkheid om Alexander tijdens weer eens te het omhelzen. Ook in Mariëlle kan rekenen het op de een ticket naar op tv Canada. Zij en met haar gezin hebben de met afgelopen tijd veel op tegenslagen gehad. Robert brengt Mariëlle het en haar kinderen met samen met de op tv familieleden die hun op tv zo dierbaar naar zijn.

Voor opa tijdens Nic is Canada met het uit land waar zijn enige nog uit levende kind woont, van zijn dochter Anita. naar Hij mist haar enorm. de Na naar jaren gemis sluiten zij een elkaar naar eindelijk weer in de armen. De van zusjes in Simone en in Danielle hebben samen met hun in nichtjes Debbie naar en Melanie met één grote wens: ze willen uit naar hun nichtje een Nicole door toe in Canada om een haar te steunen in na het verlies van haar het met man. Nicole en haar op tv kinderen krijgen de op verrassing van hun het leven met de de komst van door de familie.

Vijftien uit jaar geleden vestigde Marco met zich met op tv zijn Japanse vrouw in Japan. op tv Marco's op tv zus José wil tijdens niets liever dan de zien hoe Marco uit in Tokio leeft. Dave op woont van al negen jaar in tijdens Kobe, waar op hij in de afgelopen jaren een een tijdens gezin heeft gesticht. Zijn met vader, Frans, heeft twee een van tijdens zijn drie kleinkinderen nog nooit gezien. het het Toen hij vorig jaar getroffen werd uit door een tijdens herseninfarct, achtte het hij de op kans klein dat hij ooit uit nog naar met Japan zou kunnen afreizen. Daar een op tv komt nu verandering door in.

Robert ten Brink een vertrekt in met Genieke, door Erik-Jan en hun baby, op tv Raf, naar tijdens Nieuw-Zeeland. De vader van op Genieke is twintig naar jaar geleden samen in met zijn vrouw, uit Maud, geëmigreerd. tijdens Genieke wil haar baby heel naar graag aan haar uit vader en zijn gezin door voorstellen. In Nieuw-Zeeland het woont in ook André, die door zijn in longziekte geen tijdens reis de meer naar Nederland kan maken. met Hij zou heel graag naar nog een keer op samen willen zijn een in met zijn broer en op drie zussen. de Robert brengt ze aan een de andere een kant van de wereld op tv bij elkaar.

juni 2018
19-11-2017 18:11

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De broer van Daphne Geerdink, Elroy, woont al sinds 2004 in Costa Rica. Daphne heeft Elroy nog nooit kunnen opzoeken vanwege geldgebrek. Ze reist samen met haar kinderen en ouders met Robert ten Brink mee. De Nederlandse Leonie Rojas heeft ...

12-11-2017 18:07

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

De 31-jarige Esther woonde in Argentinië met haar ex-man en zoontje. Vanwege de slechte relatie met haar ex vluchtte ze terug naar Nederland. Haar moeder heeft de eerste jaren van haar kleinzoon moeten missen en datzelfde lijkt te gebeuren ...

05-11-2017 18:06

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

De 86-jarige Johan van der Geest vertrok ruim zestig jaar geleden naar Nieuw-Zeeland en startte daar een gezin. Na het stranden van zijn huwelijk kwam Johan weer in contact met zijn jeugdliefde Jacqueline. Toen Jacquelines gezondheid achter...

29-10-2017 18:10

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

De 26-jarige Robert en 20-jarige Evelien uit Groningen hebben samen al veel meegemaakt. Eind 2014 bleek Evelien zwanger. Tegelijkertijd was haar zus in Nieuw-Zeeland ook zwanger. Het kindje van Evelien en Robert werd helaas veel te vroeg ge...

22-10-2017 18:09

Afl. 2

Love Is In The Air - Afl. 2

Robert ten Brink verrast de 53-jarige Elly. Zij heeft haar lievelingsbroer, Doede, al meer dan zeven jaar niet gezien. Doede vertrok op 18-jarige leeftijd naar Canada. Het is altijd al een droom van Elly geweest om naar hem toe te gaan, maa...

15-10-2017 18:08

Afl. 1

Love Is In The Air - Afl. 1

Robert ten Brink reist af naar Zuid-Afrika. De 17-jarige Melissa heeft een brief voor haar moeder, Suzy, geschreven. Suzy is geboren en getogen in Zuid-Afrika. Daar leerde ze de van oorsprong Nederlandse Willem kennen en samen kregen zij hu...

27-08-2017 18:09

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De zus van Martha is in de jaren vijftig geëmigreerd naar Nieuw-Zeeland. Ze hebben elkaar sindsdien maar twee keer gezien. Onlangs is de man van haar zus overleden en Robert ten Brink biedt Martha de mogelijkheid om haar zus in levenden lij...

20-08-2017 18:08

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

Robert ten Brink reist de hele wereld over om mensen te herenigen. Hij realiseert bijzondere ontmoetingen tussen familieleden.

13-08-2017 18:01

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

Teus en Thea hebben twee zonen: Ronald en Marcel. Ronald werd getroffen door een TIA waarvan hij nooit helemaal herstelde en Marcel woont in Nieuw-Zeeland. Teus en Thea missen hun zoon in Nieuw-Zeeland meer dan ooit. Mark groeide als jongst...

06-08-2017 18:07

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

Wenel en Ilana groeiden op in Afrika. Vanwege het werk van hun vader verhuisde het gezin naar Nederland. Na een turbulente periode willen Wenel en Ilana nu hun ouders herenigen met de familie in Afrika. De Nederlandse Kelly woonde samen met...

30-07-2017 18:02

Afl. 2

Love Is In The Air - Afl. 2

In North Carolina in de VS wordt een bijzondere ontmoeting gerealiseerd. Zus Mieke en broer Lex hebben sinds hun jeugd een heel sterke band. In 1987 vertrekt Lex naar het buitenland en in 2006 vestigt hij zich met zijn grote liefde Cindy in...

23-07-2017 17:56

Afl. 1

Love Is In The Air - Afl. 1

Barbara en Benjamin missen hun broer Alexander, die met zijn gezin in Canada woont. De laatste keer dat hij Nederland bezocht, was voor de begrafenis van hun moeder. Robert ten Brink geeft Barbara en Benjamin de mogelijkheid om Alexander we...

16-07-2017 18:04

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Voor opa Nic is Canada het land waar zijn enige nog levende kind woont, zijn dochter Anita. Hij mist haar enorm. Na jaren gemis sluiten zij elkaar eindelijk weer in de armen. De zusjes Simone en Danielle hebben samen met hun nichtjes Debbie...

09-07-2017 17:59

Afl. 7

Love Is In The Air - Afl. 7

Vijftien jaar geleden vestigde Marco zich met zijn Japanse vrouw in Japan. Marco's zus José wil niets liever dan zien hoe Marco in Tokio leeft. Dave woont al negen jaar in Kobe, waar hij in de afgelopen jaren een gezin heeft gesticht. Zijn ...

02-07-2017 18:04

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

Robert ten Brink vertrekt met Genieke, Erik-Jan en hun baby, Raf, naar Nieuw-Zeeland. De vader van Genieke is twintig jaar geleden samen met zijn vrouw, Maud, geëmigreerd. Genieke wil haar baby heel graag aan haar vader en zijn gezin voorst...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Love Is In The Air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Love Is In The Air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Love Is In The Air bij Love Is In The Air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Love Is In The Air. Heb je een uitzending van Love Is In The Air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Love Is In The Air gemist

Barbara en haar broer Benjamin wonen in Nederland, terwijl hun broer Alexander met vrouw en kinderen in Canada woont. Toen zijn moeder 60 werd, heeft Alexander zijn moeder over laten komen naar Canada. Helaas was dit de laatste keer dat hij haar zag, want niet lang daarna overleed zij. De begrafenis was de laatste keer dat Alexander en zijn vrouw Nederland bezochten. Barbara en Benjamin zouden dolgraag samen met hun broer mooie herinneringen ophalen en elkaar eindelijk weer eens in de armen sluiten. Robert laat hun vurige wens in vervulling gaan. Ook Mariëlle kan rekenen op een ticket naar het door haar zo geliefde Canada. Zij en haar gezin hebben de afgelopen tijd veel tegenslagen gehad. Steun krijgen Mariëlle en haar gezin volop, maar noodgedwongen wel op afstand. Robert brengt Mariëlle en haar kinderen samen met de familieleden die hen zo dierbaar zijn.

Uitzending gemist van Love Is In The Air? Hier kun je alle uitzendingen van Love Is In The Air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 21-06-2018 om 16:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord