Programma gemist?

De broer van op een Daphne Geerdink, Elroy, woont met al sinds 2004 in Costa een Rica. op Daphne heeft Elroy nog nooit door kunnen opzoeken op vanwege door geldgebrek. Ze reist samen van met haar de kinderen en ouders met op tv Robert ten uit Brink mee. De Nederlandse Leonie van Rojas heeft door in Costa Rica gewoond. Na door het in dramatische verlies met van haar eerste man vond met ze op nieuw geluk bij de Costa Ricaanse met Gilberto. Samen door kregen ze twee de kinderen. Toen Leonie een van postnatale een depressie kreeg, besloot Gilberto tijdens om met op het gezin naar op Nederland te tijdens verhuizen. Leonie beseft hoe tijdens erg Gilberto zijn familie mist uit en wil in hem dolgraag met de hen de herenigen.

De de 31-jarige Esther woonde in Argentinië uit met de haar ex-man en zoontje. uit Vanwege de naar slechte relatie met door haar ex vluchtte ze terug het naar Nederland. uit Haar moeder heeft uit de eerste jaren van in tijdens haar kleinzoon moeten missen en met datzelfde lijkt te op tv gebeuren met haar tweede tijdens met kleinkind. Haar zoon, Dennis, woont namelijk tijdens met in Canada. Esther roept de naar hulp in van door Robert ten Brink om uit het gezin tijdens te herenigen. Arthur en een door Lien van der Kroft nemen het ook door deel aan de reis naar een Canada. van De 76-jarige Arthur wil dolgraag zijn de op broer zien die met in 1956 naar de het Noord-Amerikaanse land een emigreerde.

De 86-jarige op Johan van der Geest met vertrok ruim zestig een jaar geleden het naar door Nieuw-Zeeland en startte daar een gezin. de Na het stranden op uit van zijn huwelijk kwam Johan weer het de in contact met zijn met jeugdliefde Jacqueline. Toen Jacquelines de gezondheid achteruitging, van verhuisde Johan voor naar haar naar naar Nederland. Als gevolg op tv van dat besluit heeft Johan een zijn met familie in Nieuw-Zeeland al de vier jaar van niet meer gezien. Familie De de Vries op tv uit Jubbega reist ook af een naar Nieuw-Zeeland. Moeder Irma in tijdens heeft haar zus een Janke ook al vier jaar niet de op gezien.

De 26-jarige Robert de op en 20-jarige Evelien uit Groningen op hebben met samen al veel meegemaakt. Eind 2014 de bleek op tv Evelien zwanger. naar Tegelijkertijd was haar tijdens zus in Nieuw-Zeeland ook het zwanger. Het naar kindje van Evelien en Robert werd het helaas uit veel te vroeg geboren en in bleek naar niet levensvatbaar. in Vier maanden later een werd de dochter van Eveliens zus tijdens uit geboren. Een ontmoeting met Eveliens zus een kan het het jonge uit stel helpen het verlies op tv van hun zoontje te van verwerken. Zij reizen door samen een richting Nieuw-Zeeland met uit Stef, Alie en Bas van van der Linden. Hun door dochter van en zus Danitsja woont daar sinds op de 2004 en zij hebben haar sinds van op tv 2012 niet meer naar gezien.

Robert ten Brink op door verrast de 53-jarige Elly. Zij heeft van haar lievelingsbroer, Doede, van al het meer dan zeven jaar niet de gezien. met Doede vertrok op 18-jarige de leeftijd naar Canada. het Het is altijd op al een droom in van Elly van geweest om naar hem toe op tv te gaan, maar tijdens elke keer tijdens werd dit vanwege door ziekte uitgesteld. Elly en tijdens haar man de reizen samen met op de 46-jarige tijdens Natasja, haar 45-jarige echtgenoot, Ed, tijdens op tv en de zonen van Natasja. van Tot groot verdriet de van Ed uit emigreerde zijn met broer Ron naar Canada. Natasja wil tijdens niets liever de dan het haar man herenigen met zijn uit broer.

Robert ten naar Brink reist af de naar Zuid-Afrika. De 17-jarige op tv Melissa heeft een het brief voor het haar moeder, Suzy, geschreven. op tv Suzy is geboren met op tv en getogen in Zuid-Afrika. Daar leerde de ze de tijdens van oorsprong Nederlandse Willem op kennen op en samen kregen uit zij hun dochter, Melissa. Toen uit in Melissa anderhalf jaar oud was, door besloten ze door om naar Nederland door te gaan. Melissa ziet dagelijks een het tijdens gemis van haar moeder. Vooral op tv haar van zus mist ze verschrikkelijk. Na uit vier lange naar jaren met kan ze haar eindelijk in weer in door de armen sluiten.

De zus het van Martha is tijdens in naar de jaren vijftig geëmigreerd naar op Nieuw-Zeeland. Ze hebben in elkaar op sindsdien maar twee keer een gezien. Onlangs is de op tv man een van haar zus overleden en met Robert ten het Brink biedt Martha de mogelijkheid op tv door om haar zus in levenden de lijve bij te door staan. Moeder Carla op wordt herenigd met van haar dochter het Melanie en kleinkind het Amber, die naar in Fiji wonen. Carla heeft van Melanie al tien jaar op tv door niet meer gezien.

Robert ten Brink op tv op reist de hele wereld over naar om door mensen te herenigen. Hij realiseert uit bijzondere ontmoetingen in tussen familieleden.

Teus en Thea een naar hebben twee zonen: Ronald een en Marcel. tijdens Ronald werd getroffen door een TIA het waarvan hij nooit door helemaal in herstelde en Marcel op woont in Nieuw-Zeeland. Teus en uit Thea missen hun met zoon in de Nieuw-Zeeland op tv meer dan ooit. Mark met groeide als jongste op op in een in gezin van zeven kinderen. Zijn uit broer Henry besloot naar uit om zich samen met zijn vriendin van Isolde het in het buitenland te vestigen. tijdens op tv Hoewel Mark en met Henry keihard werkten, belandden ze in het de financiële op tv problemen. Deze moeilijke door periode een lijkt nu achter de rug, maar met beide broers op hebben de niet de mogelijkheid op elkaar op te tijdens zoeken.

Wenel en naar Ilana in groeiden op in Afrika. Vanwege het door werk van uit hun vader verhuisde het naar gezin op tv naar Nederland. Na een turbulente met van periode willen Wenel en Ilana nu van hun het ouders herenigen met de met familie in Afrika. De van met Nederlandse Kelly woonde samen met met haar Zuid-Afrikaanse op man Roulen in door Kaapstad. Ze was op zwanger toen ze een verschrikkelijk tijdens auto-ongeluk kregen met waarbij Roulen om het met leven tijdens kwam. Kelly moest terug naar het Nederland tijdens en wil de nu dolgraag dochtertje Zion in aan haar schoonouders laten naar zien.

In North de Carolina met in de VS door wordt een bijzondere op ontmoeting gerealiseerd. Zus Mieke van en broer een Lex hebben sinds door hun jeugd een naar heel sterke band. op In 1987 vertrekt Lex naar het het buitenland en met in 2006 vestigt tijdens hij zich in met zijn grote met liefde Cindy uit in North Carolina. door In 2011 komt Cindy na een door zware nierziekte in te overlijden. Bij Lex door wordt later op tv een vorm van tijdens MS geconstateerd, waardoor reizen naar bijna onmogelijk is. op met Mieke heeft haar uit broer Lex vanuit Nederland altijd de bijgestaan, maar heeft tijdens nooit de de financiële middelen gehad om hem van op op te zoeken. De dochter de van Mieke wil het hen dolgraag in herenigen.

Barbara op tv en Benjamin missen hun broer uit Alexander, die met de de zijn gezin in Canada woont. tijdens De laatste keer van dat op hij Nederland bezocht, op was voor de begrafenis de van hun de moeder. Robert ten de Brink geeft Barbara een en Benjamin de mogelijkheid om Alexander tijdens naar weer eens te omhelzen. Ook Mariëlle het kan rekenen op in door een ticket naar Canada. Zij en op tv haar gezin met hebben de tijdens afgelopen tijd met veel tegenslagen gehad. Robert brengt Mariëlle naar en het haar kinderen samen op tv met de familieleden door die hun zo in dierbaar zijn.

Voor naar opa Nic is op tv Canada het de land waar zijn met enige nog levende kind woont, het zijn dochter van Anita. Hij mist haar enorm. op tv Na jaren gemis naar sluiten zij op elkaar eindelijk het weer in op tv de armen. De zusjes Simone naar en Danielle hebben samen een met hun een nichtjes Debbie met en Melanie naar één grote wens: het ze willen naar hun nichtje Nicole in naar toe in Canada om naar haar te steunen na het het verlies van haar in man. Nicole en door haar kinderen op tv krijgen de in verrassing van hun de leven met de komst van van de de familie.

Vijftien op tv jaar geleden op tv vestigde Marco zich met zijn de Japanse op tv vrouw in Japan. Marco's zus de José in wil niets liever de dan zien hoe Marco in Tokio naar leeft. Dave in woont van al negen jaar in Kobe, waar naar op tv hij in de op afgelopen jaren een gezin heeft in gesticht. Zijn naar vader, Frans, heeft twee van in op zijn drie kleinkinderen nog nooit een gezien. Toen hij vorig op op tv jaar getroffen werd door een een herseninfarct, achtte hij de het kans klein van dat hij ooit nog tijdens naar Japan zou het met kunnen afreizen. Daar komt nu uit verandering uit in.

Robert ten Brink tijdens vertrekt met Genieke, door Erik-Jan van en hun baby, het Raf, naar Nieuw-Zeeland. De in vader door van Genieke is twintig jaar geleden in samen met tijdens zijn vrouw, naar Maud, geëmigreerd. de Genieke wil haar de baby heel graag aan het haar vader op tv en zijn gezin voorstellen. In Nieuw-Zeeland het van woont ook André, die door uit zijn longziekte geen reis op tv meer tijdens naar Nederland kan maken. Hij naar zou heel graag een nog een door keer samen willen zijn op tv met naar zijn broer en tijdens drie zussen. Robert een brengt ze aan de andere tijdens het kant van de wereld de bij elkaar.

oktober 2018
19-11-2017 18:11

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De broer van Daphne Geerdink, Elroy, woont al sinds 2004 in Costa Rica. Daphne heeft Elroy nog nooit kunnen opzoeken vanwege geldgebrek. Ze reist samen met haar kinderen en ouders met Robert ten Brink mee. De Nederlandse Leonie Rojas heeft ...

12-11-2017 18:07

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

De 31-jarige Esther woonde in Argentinië met haar ex-man en zoontje. Vanwege de slechte relatie met haar ex vluchtte ze terug naar Nederland. Haar moeder heeft de eerste jaren van haar kleinzoon moeten missen en datzelfde lijkt te gebeuren ...

05-11-2017 18:06

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

De 86-jarige Johan van der Geest vertrok ruim zestig jaar geleden naar Nieuw-Zeeland en startte daar een gezin. Na het stranden van zijn huwelijk kwam Johan weer in contact met zijn jeugdliefde Jacqueline. Toen Jacquelines gezondheid achter...

29-10-2017 18:10

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

De 26-jarige Robert en 20-jarige Evelien uit Groningen hebben samen al veel meegemaakt. Eind 2014 bleek Evelien zwanger. Tegelijkertijd was haar zus in Nieuw-Zeeland ook zwanger. Het kindje van Evelien en Robert werd helaas veel te vroeg ge...

22-10-2017 18:09

Afl. 2

Love Is In The Air - Afl. 2

Robert ten Brink verrast de 53-jarige Elly. Zij heeft haar lievelingsbroer, Doede, al meer dan zeven jaar niet gezien. Doede vertrok op 18-jarige leeftijd naar Canada. Het is altijd al een droom van Elly geweest om naar hem toe te gaan, maa...

15-10-2017 18:08

Afl. 1

Love Is In The Air - Afl. 1

Robert ten Brink reist af naar Zuid-Afrika. De 17-jarige Melissa heeft een brief voor haar moeder, Suzy, geschreven. Suzy is geboren en getogen in Zuid-Afrika. Daar leerde ze de van oorsprong Nederlandse Willem kennen en samen kregen zij hu...

27-08-2017 18:09

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De zus van Martha is in de jaren vijftig geëmigreerd naar Nieuw-Zeeland. Ze hebben elkaar sindsdien maar twee keer gezien. Onlangs is de man van haar zus overleden en Robert ten Brink biedt Martha de mogelijkheid om haar zus in levenden lij...

20-08-2017 18:08

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

Robert ten Brink reist de hele wereld over om mensen te herenigen. Hij realiseert bijzondere ontmoetingen tussen familieleden.

13-08-2017 18:01

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

Teus en Thea hebben twee zonen: Ronald en Marcel. Ronald werd getroffen door een TIA waarvan hij nooit helemaal herstelde en Marcel woont in Nieuw-Zeeland. Teus en Thea missen hun zoon in Nieuw-Zeeland meer dan ooit. Mark groeide als jongst...

06-08-2017 18:07

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

Wenel en Ilana groeiden op in Afrika. Vanwege het werk van hun vader verhuisde het gezin naar Nederland. Na een turbulente periode willen Wenel en Ilana nu hun ouders herenigen met de familie in Afrika. De Nederlandse Kelly woonde samen met...

30-07-2017 18:02

Afl. 2

Love Is In The Air - Afl. 2

In North Carolina in de VS wordt een bijzondere ontmoeting gerealiseerd. Zus Mieke en broer Lex hebben sinds hun jeugd een heel sterke band. In 1987 vertrekt Lex naar het buitenland en in 2006 vestigt hij zich met zijn grote liefde Cindy in...

23-07-2017 17:56

Afl. 1

Love Is In The Air - Afl. 1

Barbara en Benjamin missen hun broer Alexander, die met zijn gezin in Canada woont. De laatste keer dat hij Nederland bezocht, was voor de begrafenis van hun moeder. Robert ten Brink geeft Barbara en Benjamin de mogelijkheid om Alexander we...

16-07-2017 18:04

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Voor opa Nic is Canada het land waar zijn enige nog levende kind woont, zijn dochter Anita. Hij mist haar enorm. Na jaren gemis sluiten zij elkaar eindelijk weer in de armen. De zusjes Simone en Danielle hebben samen met hun nichtjes Debbie...

09-07-2017 17:59

Afl. 7

Love Is In The Air - Afl. 7

Vijftien jaar geleden vestigde Marco zich met zijn Japanse vrouw in Japan. Marco's zus José wil niets liever dan zien hoe Marco in Tokio leeft. Dave woont al negen jaar in Kobe, waar hij in de afgelopen jaren een gezin heeft gesticht. Zijn ...

02-07-2017 18:04

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

Robert ten Brink vertrekt met Genieke, Erik-Jan en hun baby, Raf, naar Nieuw-Zeeland. De vader van Genieke is twintig jaar geleden samen met zijn vrouw, Maud, geëmigreerd. Genieke wil haar baby heel graag aan haar vader en zijn gezin voorst...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Love Is In The Air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Love Is In The Air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Love Is In The Air bij Love Is In The Air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Love Is In The Air. Heb je een uitzending van Love Is In The Air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Love Is In The Air gemist

Barbara en haar broer Benjamin wonen in Nederland, terwijl hun broer Alexander met vrouw en kinderen in Canada woont. Toen zijn moeder 60 werd, heeft Alexander zijn moeder over laten komen naar Canada. Helaas was dit de laatste keer dat hij haar zag, want niet lang daarna overleed zij. De begrafenis was de laatste keer dat Alexander en zijn vrouw Nederland bezochten. Barbara en Benjamin zouden dolgraag samen met hun broer mooie herinneringen ophalen en elkaar eindelijk weer eens in de armen sluiten. Robert laat hun vurige wens in vervulling gaan. Ook Mariëlle kan rekenen op een ticket naar het door haar zo geliefde Canada. Zij en haar gezin hebben de afgelopen tijd veel tegenslagen gehad. Steun krijgen Mariëlle en haar gezin volop, maar noodgedwongen wel op afstand. Robert brengt Mariëlle en haar kinderen samen met de familieleden die hen zo dierbaar zijn.

Uitzending gemist van Love Is In The Air? Hier kun je alle uitzendingen van Love Is In The Air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 12-07-2018 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord