Programma gemist?

De naar broer van op tv Daphne Geerdink, Elroy, woont al de sinds het 2004 in Costa Rica. Daphne heeft op tv Elroy met nog nooit kunnen opzoeken naar vanwege geldgebrek. Ze naar reist samen naar met haar kinderen uit en ouders met door Robert ten Brink mee. De in Nederlandse uit Leonie Rojas heeft in Costa uit Rica gewoond. tijdens Na met het dramatische verlies van haar eerste door tijdens man vond ze nieuw geluk bij naar van de Costa Ricaanse Gilberto. Samen in kregen uit ze twee kinderen. uit Toen Leonie een met postnatale depressie kreeg, besloot Gilberto om op tv met het met gezin naar Nederland te het verhuizen. op Leonie beseft hoe erg Gilberto tijdens zijn familie in mist en wil hem een van dolgraag met hen door herenigen.

De 31-jarige Esther met woonde in de Argentinië met haar door ex-man en zoontje. tijdens Vanwege op tv de slechte relatie tijdens met haar ex vluchtte tijdens ze terug van naar Nederland. Haar moeder heeft de van met eerste jaren van haar kleinzoon naar moeten missen en op tv datzelfde lijkt te op gebeuren met naar haar tweede kleinkind. Haar zoon, tijdens Dennis, woont op tv namelijk in Canada. Esther op roept de hulp het in van Robert door ten op tv Brink om het gezin van te herenigen. Arthur in en in Lien van der Kroft nemen naar ook deel aan op de reis naar Canada. door een De 76-jarige Arthur wil met dolgraag zijn broer zien die in van in 1956 naar van het Noord-Amerikaanse land de emigreerde.

De 86-jarige Johan tijdens van der Geest op tv vertrok ruim zestig met jaar geleden naar door Nieuw-Zeeland en startte het daar tijdens een gezin. Na het stranden op tv van zijn naar huwelijk kwam Johan tijdens weer in in contact met zijn jeugdliefde Jacqueline. naar Toen Jacquelines gezondheid op tv achteruitging, verhuisde Johan van voor haar uit naar Nederland. Als in gevolg van in dat besluit heeft Johan zijn in naar familie in Nieuw-Zeeland al uit vier jaar de niet meer gezien. Familie van De Vries de uit Jubbega reist het ook af naar Nieuw-Zeeland. Moeder Irma een in heeft haar zus Janke ook uit al vier jaar niet naar een gezien.

De tijdens 26-jarige Robert met en 20-jarige Evelien van uit Groningen hebben samen op al veel meegemaakt. Eind 2014 uit bleek tijdens Evelien zwanger. Tegelijkertijd de was haar zus in Nieuw-Zeeland op tv ook zwanger. Het tijdens kindje van het Evelien door en Robert werd door helaas veel te vroeg tijdens geboren en bleek in niet levensvatbaar. Vier maanden uit later werd de dochter in een van Eveliens zus geboren. uit Een ontmoeting met Eveliens zus op tv uit kan het jonge door stel helpen het verlies van van hun tijdens zoontje te verwerken. Zij reizen in samen richting Nieuw-Zeeland met het op tv Stef, Alie en de Bas van der Linden. Hun van dochter uit en zus Danitsja woont daar sinds in 2004 en zij op op hebben haar sinds 2012 niet meer een op gezien.

Robert van ten Brink in verrast de 53-jarige Elly. Zij heeft de haar lievelingsbroer, naar Doede, al meer naar dan op tv zeven jaar niet gezien. door Doede vertrok op 18-jarige van leeftijd op tv naar Canada. Het de is altijd al een droom van door Elly geweest om op met naar hem toe te gaan, maar door elke keer met werd dit vanwege ziekte door uitgesteld. Elly met en haar man reizen tijdens samen met naar de de 46-jarige Natasja, haar van 45-jarige echtgenoot, Ed, een en de zonen de van Natasja. Tot op tv groot verdriet van Ed op tv emigreerde zijn de broer Ron naar Canada. Natasja het wil niets liever op dan haar op tv man herenigen met zijn de broer.

Robert ten een Brink reist uit af naar Zuid-Afrika. De 17-jarige een Melissa een heeft een met brief voor haar moeder, Suzy, door geschreven. Suzy is door geboren en in getogen in Zuid-Afrika. door Daar leerde ze de van naar oorsprong uit Nederlandse Willem kennen en uit samen kregen zij een hun dochter, Melissa. uit Toen Melissa tijdens anderhalf jaar oud van was, besloten ze de om naar het Nederland te gaan. Melissa ziet op tv dagelijks van het gemis van op haar moeder. Vooral in haar zus mist ze een verschrikkelijk. Na vier lange jaren het kan ze haar op tv met eindelijk weer in de armen naar sluiten.

De in zus van Martha van is in de door jaren vijftig geëmigreerd naar Nieuw-Zeeland. op een Ze hebben elkaar sindsdien uit maar twee keer gezien. Onlangs met is de man door van het haar zus een overleden en Robert ten Brink biedt een Martha de de mogelijkheid om op tv haar zus in met levenden lijve bij een te staan. het Moeder Carla wordt door herenigd met haar dochter Melanie en naar in kleinkind Amber, die in tijdens Fiji wonen. tijdens Carla heeft Melanie uit al tien jaar niet naar meer gezien.

Robert tijdens ten Brink reist de hele de wereld de over om mensen met te herenigen. Hij realiseert bijzondere in ontmoetingen op tussen familieleden.

Teus en Thea de hebben twee zonen: tijdens op Ronald en Marcel. Ronald naar werd getroffen door een TIA met waarvan een hij nooit helemaal herstelde en naar Marcel woont in een Nieuw-Zeeland. Teus een en Thea met missen hun zoon in Nieuw-Zeeland met meer met dan ooit. tijdens Mark groeide als van jongste op in van een gezin van tijdens zeven kinderen. Zijn broer Henry besloot met op om zich samen met een zijn vriendin een Isolde in het buitenland de te vestigen. Hoewel het Mark en Henry keihard werkten, van belandden ze in van de financiële de problemen. Deze door moeilijke periode lijkt nu het achter de rug, door maar beide broers hebben een het niet de mogelijkheid elkaar op op tv te op zoeken.

Wenel door en Ilana groeiden door op in Afrika. een Vanwege het werk van hun door vader verhuisde naar het de gezin naar Nederland. Na een in turbulente periode van willen Wenel en van Ilana nu hun ouders herenigen een met door de familie in Afrika. De met Nederlandse Kelly een woonde samen met een haar een Zuid-Afrikaanse man Roulen in in Kaapstad. Ze was zwanger uit toen ze een naar verschrikkelijk uit auto-ongeluk kregen waarbij Roulen om met het leven op tv kwam. Kelly naar moest terug naar een Nederland en wil op nu dolgraag dochtertje Zion aan haar uit schoonouders een laten zien.

In het North Carolina in naar de VS op tv wordt een bijzondere ontmoeting gerealiseerd. met Zus Mieke en broer een Lex in hebben sinds hun jeugd een het heel op sterke band. In 1987 vertrekt de Lex naar uit het buitenland en een in met 2006 vestigt hij tijdens zich met zijn grote het liefde Cindy in North Carolina. de van In 2011 komt Cindy na van een zware nierziekte te door overlijden. Bij Lex op wordt later een op vorm het van MS geconstateerd, waardoor op reizen bijna uit onmogelijk is. Mieke heeft op haar broer door Lex vanuit Nederland altijd naar bijgestaan, maar uit heeft nooit de financiële middelen tijdens gehad om hem uit op te zoeken. naar De uit dochter van een Mieke wil hen dolgraag op herenigen.

Barbara en in Benjamin missen hun het broer Alexander, die met uit zijn gezin in de Canada woont. De door laatste keer dat het hij Nederland bezocht, de was voor de een begrafenis van hun de moeder. Robert tijdens ten in Brink geeft Barbara en een Benjamin de mogelijkheid met om Alexander tijdens weer eens te het omhelzen. Ook Mariëlle een kan rekenen op een ticket naar het Canada. Zij een en haar gezin een hebben de afgelopen uit tijd van veel tegenslagen gehad. Robert brengt Mariëlle het en haar kinderen op tv samen met een de familieleden die op hun zo dierbaar een zijn.

Voor op opa Nic is Canada op het land uit waar zijn op enige nog levende kind woont, zijn op tv met dochter Anita. Hij mist haar het enorm. Na jaren de gemis sluiten zij door elkaar eindelijk uit weer in de armen. met De naar zusjes Simone en in Danielle hebben samen met in hun nichtjes Debbie op en Melanie één op grote wens: tijdens ze willen naar op tv hun nichtje Nicole de toe in Canada door om haar te steunen na een het op tv verlies van haar man. Nicole in en haar kinderen op krijgen van de verrassing van hun in leven met de komst een van naar de familie.

Vijftien jaar naar geleden vestigde Marco tijdens zich met met zijn Japanse de vrouw in Japan. Marco's zus de José wil niets liever op dan zien een hoe Marco in naar Tokio leeft. een Dave woont al negen jaar met in Kobe, waar in hij door in de op afgelopen jaren een gezin heeft gesticht. de op tv Zijn vader, Frans, heeft twee van op tv zijn drie op kleinkinderen van nog nooit gezien. Toen hij met vorig jaar getroffen op tv werd op door een herseninfarct, achtte hij de uit kans klein dat op het hij ooit nog naar Japan zou in kunnen afreizen. Daar uit komt de nu verandering een in.

Robert naar ten Brink uit vertrekt met Genieke, Erik-Jan en op hun baby, Raf, tijdens naar Nieuw-Zeeland. De vader van van Genieke is op tv twintig jaar op tv geleden samen met de zijn op tv vrouw, Maud, geëmigreerd. met Genieke wil haar baby van heel graag aan haar vader op tv en zijn gezin tijdens in voorstellen. In Nieuw-Zeeland tijdens woont ook André, die door door zijn longziekte geen het reis meer naar Nederland uit naar kan maken. Hij zou uit heel graag nog een het keer samen naar willen zijn met een zijn broer en drie naar zussen. Robert van brengt ze aan met de andere kant van met de wereld een bij elkaar.

oktober 2020
19-11-2017 18:11

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De broer van Daphne Geerdink, Elroy, woont al sinds 2004 in Costa Rica. Daphne heeft Elroy nog nooit kunnen opzoeken vanwege geldgebrek. Ze reist samen met haar kinderen en ouders met Robert ten Brink mee. De Nederlandse Leonie Rojas heeft ...

12-11-2017 18:07

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

De 31-jarige Esther woonde in Argentinië met haar ex-man en zoontje. Vanwege de slechte relatie met haar ex vluchtte ze terug naar Nederland. Haar moeder heeft de eerste jaren van haar kleinzoon moeten missen en datzelfde lijkt te gebeuren ...

05-11-2017 18:06

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

De 86-jarige Johan van der Geest vertrok ruim zestig jaar geleden naar Nieuw-Zeeland en startte daar een gezin. Na het stranden van zijn huwelijk kwam Johan weer in contact met zijn jeugdliefde Jacqueline. Toen Jacquelines gezondheid achter...

29-10-2017 18:10

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

De 26-jarige Robert en 20-jarige Evelien uit Groningen hebben samen al veel meegemaakt. Eind 2014 bleek Evelien zwanger. Tegelijkertijd was haar zus in Nieuw-Zeeland ook zwanger. Het kindje van Evelien en Robert werd helaas veel te vroeg ge...

22-10-2017 18:09

Afl. 2

Love Is In The Air - Afl. 2

Robert ten Brink verrast de 53-jarige Elly. Zij heeft haar lievelingsbroer, Doede, al meer dan zeven jaar niet gezien. Doede vertrok op 18-jarige leeftijd naar Canada. Het is altijd al een droom van Elly geweest om naar hem toe te gaan, maa...

15-10-2017 18:08

Afl. 1

Love Is In The Air - Afl. 1

Robert ten Brink reist af naar Zuid-Afrika. De 17-jarige Melissa heeft een brief voor haar moeder, Suzy, geschreven. Suzy is geboren en getogen in Zuid-Afrika. Daar leerde ze de van oorsprong Nederlandse Willem kennen en samen kregen zij hu...

27-08-2017 18:09

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De zus van Martha is in de jaren vijftig geëmigreerd naar Nieuw-Zeeland. Ze hebben elkaar sindsdien maar twee keer gezien. Onlangs is de man van haar zus overleden en Robert ten Brink biedt Martha de mogelijkheid om haar zus in levenden lij...

20-08-2017 18:08

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

Robert ten Brink reist de hele wereld over om mensen te herenigen. Hij realiseert bijzondere ontmoetingen tussen familieleden.

13-08-2017 18:01

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

Teus en Thea hebben twee zonen: Ronald en Marcel. Ronald werd getroffen door een TIA waarvan hij nooit helemaal herstelde en Marcel woont in Nieuw-Zeeland. Teus en Thea missen hun zoon in Nieuw-Zeeland meer dan ooit. Mark groeide als jongst...

06-08-2017 18:07

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

Wenel en Ilana groeiden op in Afrika. Vanwege het werk van hun vader verhuisde het gezin naar Nederland. Na een turbulente periode willen Wenel en Ilana nu hun ouders herenigen met de familie in Afrika. De Nederlandse Kelly woonde samen met...

30-07-2017 18:02

Afl. 2

Love Is In The Air - Afl. 2

In North Carolina in de VS wordt een bijzondere ontmoeting gerealiseerd. Zus Mieke en broer Lex hebben sinds hun jeugd een heel sterke band. In 1987 vertrekt Lex naar het buitenland en in 2006 vestigt hij zich met zijn grote liefde Cindy in...

23-07-2017 17:56

Afl. 1

Love Is In The Air - Afl. 1

Barbara en Benjamin missen hun broer Alexander, die met zijn gezin in Canada woont. De laatste keer dat hij Nederland bezocht, was voor de begrafenis van hun moeder. Robert ten Brink geeft Barbara en Benjamin de mogelijkheid om Alexander we...

16-07-2017 18:04

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Voor opa Nic is Canada het land waar zijn enige nog levende kind woont, zijn dochter Anita. Hij mist haar enorm. Na jaren gemis sluiten zij elkaar eindelijk weer in de armen. De zusjes Simone en Danielle hebben samen met hun nichtjes Debbie...

09-07-2017 17:59

Afl. 7

Love Is In The Air - Afl. 7

Vijftien jaar geleden vestigde Marco zich met zijn Japanse vrouw in Japan. Marco's zus José wil niets liever dan zien hoe Marco in Tokio leeft. Dave woont al negen jaar in Kobe, waar hij in de afgelopen jaren een gezin heeft gesticht. Zijn ...

02-07-2017 18:04

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

Robert ten Brink vertrekt met Genieke, Erik-Jan en hun baby, Raf, naar Nieuw-Zeeland. De vader van Genieke is twintig jaar geleden samen met zijn vrouw, Maud, geëmigreerd. Genieke wil haar baby heel graag aan haar vader en zijn gezin voorst...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Love Is In The Air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Love Is In The Air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Love Is In The Air bij Love Is In The Air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Love Is In The Air. Heb je een uitzending van Love Is In The Air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Love Is In The Air gemist

Barbara en haar broer Benjamin wonen in Nederland, terwijl hun broer Alexander met vrouw en kinderen in Canada woont. Toen zijn moeder 60 werd, heeft Alexander zijn moeder over laten komen naar Canada. Helaas was dit de laatste keer dat hij haar zag, want niet lang daarna overleed zij. De begrafenis was de laatste keer dat Alexander en zijn vrouw Nederland bezochten. Barbara en Benjamin zouden dolgraag samen met hun broer mooie herinneringen ophalen en elkaar eindelijk weer eens in de armen sluiten. Robert laat hun vurige wens in vervulling gaan. Ook Mariëlle kan rekenen op een ticket naar het door haar zo geliefde Canada. Zij en haar gezin hebben de afgelopen tijd veel tegenslagen gehad. Steun krijgen Mariëlle en haar gezin volop, maar noodgedwongen wel op afstand. Robert brengt Mariëlle en haar kinderen samen met de familieleden die hen zo dierbaar zijn.

Uitzending gemist van Love Is In The Air? Hier kun je alle uitzendingen van Love Is In The Air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 12-05-2019 om 22:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!