Programma gemist?

De van broer van tijdens Daphne Geerdink, Elroy, van woont al sinds in 2004 in Costa Rica. het Daphne heeft Elroy nog nooit met van kunnen opzoeken vanwege geldgebrek. Ze op reist uit samen met haar kinderen op en ouders met Robert uit ten Brink mee. De met door Nederlandse Leonie Rojas heeft in door Costa Rica gewoond. op Na het dramatische verlies door van haar eerste naar man vond ze uit nieuw geluk bij uit op de Costa Ricaanse Gilberto. van Samen kregen ze twee kinderen. op tv Toen Leonie een een uit postnatale depressie kreeg, besloot met Gilberto om met tijdens het gezin naar Nederland te in verhuizen. de Leonie beseft naar hoe erg Gilberto zijn familie mist in en een wil hem in dolgraag met hen van herenigen.

De een 31-jarige Esther woonde door in Argentinië in met haar ex-man en zoontje. op Vanwege de het slechte relatie met haar uit ex vluchtte in ze terug naar Nederland. Haar van moeder met heeft de eerste jaren van tijdens het haar kleinzoon moeten een missen en datzelfde lijkt door te gebeuren met haar op tweede kleinkind. Haar zoon, tijdens tijdens Dennis, woont namelijk in Canada. Esther uit roept door de hulp in van Robert de ten Brink om naar het gezin te op tv herenigen. Arthur en het met Lien van der Kroft nemen ook met deel aan naar de reis naar tijdens Canada. De 76-jarige op Arthur wil dolgraag uit zijn broer zien die naar in 1956 uit naar het Noord-Amerikaanse door land uit emigreerde.

De 86-jarige Johan door tijdens van der Geest vertrok ruim tijdens zestig jaar geleden naar op Nieuw-Zeeland en met startte daar in een gezin. Na het het stranden van op zijn huwelijk kwam Johan weer op tv tijdens in contact met zijn jeugdliefde Jacqueline. uit Toen Jacquelines de gezondheid door achteruitging, verhuisde Johan voor haar tijdens naar Nederland. Als tijdens gevolg tijdens van dat besluit heeft Johan zijn van familie in tijdens Nieuw-Zeeland de al vier jaar een niet meer gezien. uit Familie De Vries uit Jubbega reist in ook af een naar Nieuw-Zeeland. Moeder Irma een heeft haar zus door Janke ook al de het vier jaar niet een gezien.

De 26-jarige Robert naar de en 20-jarige Evelien in uit Groningen hebben samen tijdens al veel meegemaakt. Eind 2014 uit bleek het Evelien zwanger. Tegelijkertijd was het haar zus in Nieuw-Zeeland met ook zwanger. van Het kindje van door Evelien en Robert een werd helaas veel te door vroeg door geboren en bleek niet levensvatbaar. door op tv Vier maanden later werd de dochter met van Eveliens met zus geboren. Een met ontmoeting met Eveliens zus tijdens kan tijdens het jonge stel helpen in het in verlies van hun zoontje te verwerken. met Zij de reizen samen op tv richting Nieuw-Zeeland met Stef, tijdens Alie en Bas uit van der Linden. uit Hun dochter op tv en zus Danitsja woont daar tijdens sinds tijdens 2004 en zij hebben haar sinds tijdens 2012 niet meer op door gezien.

Robert ten door Brink verrast op tv de 53-jarige Elly. van Zij heeft de haar lievelingsbroer, Doede, al met meer dan zeven jaar de niet gezien. door Doede vertrok op 18-jarige leeftijd van naar door Canada. Het is altijd al in een de droom van Elly in geweest om het naar hem toe te gaan, in maar elke keer op tv werd dit vanwege ziekte door met uitgesteld. Elly en haar naar man reizen samen op met de tijdens 46-jarige Natasja, haar 45-jarige echtgenoot, met Ed, en op de zonen van Natasja. Tot op tv door groot verdriet van door Ed emigreerde zijn broer Ron naar van Canada. Natasja de wil op niets liever dan haar man door herenigen met zijn met broer.

Robert op ten Brink reist op af naar Zuid-Afrika. op De 17-jarige Melissa de heeft een brief voor haar uit moeder, Suzy, een geschreven. een Suzy is geboren en met getogen in Zuid-Afrika. Daar leerde naar ze de een van oorsprong Nederlandse op Willem kennen de en samen tijdens kregen zij hun de dochter, Melissa. Toen Melissa van anderhalf jaar oud was, uit besloten ze om een naar Nederland met te gaan. Melissa ziet tijdens dagelijks het tijdens gemis van haar op tv moeder. Vooral haar zus op tv mist ze verschrikkelijk. Na uit vier lange jaren uit het kan ze haar eindelijk weer in door op de armen sluiten.

De de zus van Martha een is in de jaren vijftig met geëmigreerd naar van Nieuw-Zeeland. Ze hebben naar elkaar sindsdien op maar twee keer gezien. tijdens Onlangs met is de man op tv van haar zus in overleden en Robert een ten Brink biedt Martha de op tv mogelijkheid om met haar zus in levenden op tv lijve bij te staan. in Moeder Carla wordt het herenigd met haar de dochter Melanie en de kleinkind Amber, tijdens die in Fiji wonen. van op tv Carla heeft Melanie op al tien jaar niet meer tijdens gezien.

Robert het ten Brink reist naar de hele op tv wereld over om mensen te op tv herenigen. Hij realiseert bijzondere het ontmoetingen uit tussen familieleden.

Teus met en Thea op hebben twee zonen: Ronald door en Marcel. Ronald door werd getroffen door een door TIA waarvan in hij nooit helemaal herstelde op tv en Marcel een woont in Nieuw-Zeeland. Teus naar en op Thea missen hun van zoon in Nieuw-Zeeland meer op dan ooit. op Mark groeide als met jongste op in een gezin van op tv tijdens zeven kinderen. Zijn broer Henry besloot naar om op zich samen met zijn uit vriendin in Isolde in het buitenland de te vestigen. Hoewel Mark op en Henry het keihard werkten, belandden ze het in op tv de financiële problemen. Deze moeilijke periode uit lijkt nu achter het de rug, maar het beide door broers hebben met niet de mogelijkheid elkaar het op te op zoeken.

Wenel op tv en Ilana groeiden door op in Afrika. Vanwege op het werk van tijdens hun vader verhuisde door het gezin naar Nederland. tijdens een Na een turbulente periode willen tijdens Wenel en Ilana de nu hun ouders tijdens herenigen met de naar familie in de Afrika. De Nederlandse Kelly op woonde het samen met haar Zuid-Afrikaanse het man Roulen in uit Kaapstad. Ze was zwanger toen van ze een verschrikkelijk op tv auto-ongeluk een kregen waarbij Roulen het om het leven met kwam. Kelly moest terug uit naar Nederland en een wil nu dolgraag dochtertje op tv met Zion aan haar schoonouders laten een zien.

In North Carolina het uit in de VS wordt met een bijzondere ontmoeting gerealiseerd. in Zus Mieke en broer in Lex naar hebben sinds hun jeugd een op tv heel sterke band. in op tv In 1987 vertrekt Lex naar met het buitenland en in in van 2006 vestigt hij zich met de zijn een grote liefde Cindy in North tijdens Carolina. In 2011 komt het Cindy de na een zware in nierziekte te overlijden. Bij Lex tijdens wordt het later een vorm met van MS geconstateerd, waardoor met reizen bijna onmogelijk is. een in Mieke heeft haar broer in Lex vanuit Nederland altijd naar bijgestaan, maar heeft tijdens nooit de het financiële middelen gehad om hem door op te door zoeken. De uit dochter van Mieke wil tijdens hen dolgraag van herenigen.

Barbara op en Benjamin missen hun broer tijdens met Alexander, die met door zijn gezin in de Canada woont. De laatste op tv keer dat hij Nederland bezocht, het was voor een de begrafenis van tijdens hun op moeder. Robert ten Brink geeft Barbara door en Benjamin de met op mogelijkheid om Alexander van weer eens te omhelzen. Ook Mariëlle van kan met rekenen op een ticket naar van Canada. Zij door en naar haar gezin hebben de in afgelopen tijd tijdens veel tegenslagen gehad. Robert de brengt Mariëlle en op tv haar kinderen samen een met de familieleden die hun met zo dierbaar op zijn.

Voor op tv opa Nic is Canada op tv het land waar een zijn enige nog het levende van kind woont, zijn naar dochter Anita. Hij mist de haar enorm. een Na jaren gemis sluiten de zij elkaar naar eindelijk weer in op de armen. De zusjes Simone op en Danielle hebben tijdens samen met hun nichtjes met Debbie en Melanie van één grote op tv wens: het ze willen naar hun nichtje van Nicole de toe in Canada om in haar te het steunen na het verlies met van haar man. Nicole het en haar kinderen de krijgen de tijdens verrassing van hun uit leven met de komst in van de het familie.

Vijftien de jaar geleden vestigde Marco zich in met zijn Japanse uit de vrouw in Japan. Marco's uit zus José wil naar niets liever een dan zien hoe Marco door in Tokio leeft. Dave tijdens woont een al negen jaar in Kobe, in waar hij in de tijdens afgelopen jaren van een gezin een heeft gesticht. Zijn vader, Frans, met heeft twee van van zijn uit drie kleinkinderen in nog nooit gezien. Toen hij door vorig jaar de getroffen werd door een van herseninfarct, achtte hij de op kans een klein dat hij ooit naar nog uit naar Japan zou kunnen afreizen. de Daar het komt nu verandering op tv in.

Robert van ten Brink door vertrekt met Genieke, Erik-Jan en hun uit baby, Raf, naar in Nieuw-Zeeland. De een vader van in Genieke is het twintig jaar geleden samen met op tv zijn vrouw, Maud, het geëmigreerd. Genieke wil haar door baby heel op graag aan haar vader de en zijn op gezin tijdens voorstellen. In Nieuw-Zeeland woont het ook André, die door een zijn longziekte geen reis naar meer naar op tv Nederland kan maken. Hij op zou heel graag door nog een in keer samen willen zijn op met zijn van broer en drie zussen. naar Robert van brengt ze op tv aan de andere kant het van de wereld bij naar elkaar.

december 2018
19-11-2017 18:11

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De broer van Daphne Geerdink, Elroy, woont al sinds 2004 in Costa Rica. Daphne heeft Elroy nog nooit kunnen opzoeken vanwege geldgebrek. Ze reist samen met haar kinderen en ouders met Robert ten Brink mee. De Nederlandse Leonie Rojas heeft ...

12-11-2017 18:07

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

De 31-jarige Esther woonde in Argentinië met haar ex-man en zoontje. Vanwege de slechte relatie met haar ex vluchtte ze terug naar Nederland. Haar moeder heeft de eerste jaren van haar kleinzoon moeten missen en datzelfde lijkt te gebeuren ...

05-11-2017 18:06

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

De 86-jarige Johan van der Geest vertrok ruim zestig jaar geleden naar Nieuw-Zeeland en startte daar een gezin. Na het stranden van zijn huwelijk kwam Johan weer in contact met zijn jeugdliefde Jacqueline. Toen Jacquelines gezondheid achter...

29-10-2017 18:10

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

De 26-jarige Robert en 20-jarige Evelien uit Groningen hebben samen al veel meegemaakt. Eind 2014 bleek Evelien zwanger. Tegelijkertijd was haar zus in Nieuw-Zeeland ook zwanger. Het kindje van Evelien en Robert werd helaas veel te vroeg ge...

22-10-2017 18:09

Afl. 2

Love Is In The Air - Afl. 2

Robert ten Brink verrast de 53-jarige Elly. Zij heeft haar lievelingsbroer, Doede, al meer dan zeven jaar niet gezien. Doede vertrok op 18-jarige leeftijd naar Canada. Het is altijd al een droom van Elly geweest om naar hem toe te gaan, maa...

15-10-2017 18:08

Afl. 1

Love Is In The Air - Afl. 1

Robert ten Brink reist af naar Zuid-Afrika. De 17-jarige Melissa heeft een brief voor haar moeder, Suzy, geschreven. Suzy is geboren en getogen in Zuid-Afrika. Daar leerde ze de van oorsprong Nederlandse Willem kennen en samen kregen zij hu...

27-08-2017 18:09

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De zus van Martha is in de jaren vijftig geëmigreerd naar Nieuw-Zeeland. Ze hebben elkaar sindsdien maar twee keer gezien. Onlangs is de man van haar zus overleden en Robert ten Brink biedt Martha de mogelijkheid om haar zus in levenden lij...

20-08-2017 18:08

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

Robert ten Brink reist de hele wereld over om mensen te herenigen. Hij realiseert bijzondere ontmoetingen tussen familieleden.

13-08-2017 18:01

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

Teus en Thea hebben twee zonen: Ronald en Marcel. Ronald werd getroffen door een TIA waarvan hij nooit helemaal herstelde en Marcel woont in Nieuw-Zeeland. Teus en Thea missen hun zoon in Nieuw-Zeeland meer dan ooit. Mark groeide als jongst...

06-08-2017 18:07

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

Wenel en Ilana groeiden op in Afrika. Vanwege het werk van hun vader verhuisde het gezin naar Nederland. Na een turbulente periode willen Wenel en Ilana nu hun ouders herenigen met de familie in Afrika. De Nederlandse Kelly woonde samen met...

30-07-2017 18:02

Afl. 2

Love Is In The Air - Afl. 2

In North Carolina in de VS wordt een bijzondere ontmoeting gerealiseerd. Zus Mieke en broer Lex hebben sinds hun jeugd een heel sterke band. In 1987 vertrekt Lex naar het buitenland en in 2006 vestigt hij zich met zijn grote liefde Cindy in...

23-07-2017 17:56

Afl. 1

Love Is In The Air - Afl. 1

Barbara en Benjamin missen hun broer Alexander, die met zijn gezin in Canada woont. De laatste keer dat hij Nederland bezocht, was voor de begrafenis van hun moeder. Robert ten Brink geeft Barbara en Benjamin de mogelijkheid om Alexander we...

16-07-2017 18:04

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Voor opa Nic is Canada het land waar zijn enige nog levende kind woont, zijn dochter Anita. Hij mist haar enorm. Na jaren gemis sluiten zij elkaar eindelijk weer in de armen. De zusjes Simone en Danielle hebben samen met hun nichtjes Debbie...

09-07-2017 17:59

Afl. 7

Love Is In The Air - Afl. 7

Vijftien jaar geleden vestigde Marco zich met zijn Japanse vrouw in Japan. Marco's zus José wil niets liever dan zien hoe Marco in Tokio leeft. Dave woont al negen jaar in Kobe, waar hij in de afgelopen jaren een gezin heeft gesticht. Zijn ...

02-07-2017 18:04

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

Robert ten Brink vertrekt met Genieke, Erik-Jan en hun baby, Raf, naar Nieuw-Zeeland. De vader van Genieke is twintig jaar geleden samen met zijn vrouw, Maud, geëmigreerd. Genieke wil haar baby heel graag aan haar vader en zijn gezin voorst...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Love Is In The Air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Love Is In The Air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Love Is In The Air bij Love Is In The Air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Love Is In The Air. Heb je een uitzending van Love Is In The Air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Love Is In The Air gemist

Barbara en haar broer Benjamin wonen in Nederland, terwijl hun broer Alexander met vrouw en kinderen in Canada woont. Toen zijn moeder 60 werd, heeft Alexander zijn moeder over laten komen naar Canada. Helaas was dit de laatste keer dat hij haar zag, want niet lang daarna overleed zij. De begrafenis was de laatste keer dat Alexander en zijn vrouw Nederland bezochten. Barbara en Benjamin zouden dolgraag samen met hun broer mooie herinneringen ophalen en elkaar eindelijk weer eens in de armen sluiten. Robert laat hun vurige wens in vervulling gaan. Ook Mariëlle kan rekenen op een ticket naar het door haar zo geliefde Canada. Zij en haar gezin hebben de afgelopen tijd veel tegenslagen gehad. Steun krijgen Mariëlle en haar gezin volop, maar noodgedwongen wel op afstand. Robert brengt Mariëlle en haar kinderen samen met de familieleden die hen zo dierbaar zijn.

Uitzending gemist van Love Is In The Air? Hier kun je alle uitzendingen van Love Is In The Air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 12-07-2018 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord