Programma gemist?

De broer het van Daphne Geerdink, op tv Elroy, woont al met sinds naar 2004 in Costa Rica. op tv Daphne heeft Elroy nog nooit naar kunnen opzoeken met vanwege geldgebrek. tijdens Ze reist samen met het haar kinderen door en ouders met Robert ten met het Brink mee. De Nederlandse tijdens Leonie Rojas uit heeft in Costa Rica gewoond. Na op tv het in dramatische verlies tijdens van haar eerste van man vond ze nieuw geluk het bij de Costa Ricaanse met Gilberto. Samen een kregen ze twee kinderen. van Toen Leonie tijdens een postnatale depressie het kreeg, besloot Gilberto om naar met van het gezin naar van Nederland te verhuizen. een Leonie beseft hoe erg in Gilberto zijn familie mist van de en wil hem dolgraag een met hen door herenigen.

De naar 31-jarige Esther woonde in met Argentinië met haar ex-man door en van zoontje. Vanwege de door slechte relatie met haar ex de vluchtte ze in terug naar Nederland. tijdens Haar met moeder heeft de eerste jaren van het haar kleinzoon moeten met missen en datzelfde door lijkt een te gebeuren met haar tweede door kleinkind. Haar op zoon, Dennis, woont namelijk de van in Canada. Esther op tv roept de hulp in door van Robert met ten Brink om het op gezin te herenigen. Arthur op en Lien uit van der Kroft nemen ook de deel aan de een reis door naar Canada. De een 76-jarige Arthur wil op dolgraag zijn een broer zien die in in 1956 naar het Noord-Amerikaanse met land door emigreerde.

De het 86-jarige Johan op tv van der Geest vertrok het ruim zestig een jaar geleden naar Nieuw-Zeeland en naar startte daar een gezin. van een Na het stranden van door zijn huwelijk kwam Johan het weer in contact met met zijn jeugdliefde een Jacqueline. Toen Jacquelines gezondheid naar op tv achteruitging, verhuisde Johan voor haar naar in Nederland. Als gevolg van van dat naar besluit met heeft Johan zijn met familie in Nieuw-Zeeland al tijdens vier jaar niet meer gezien. naar Familie De een Vries uit Jubbega in reist ook op tv af naar Nieuw-Zeeland. Moeder Irma op tv heeft haar zus door Janke op ook al vier op tv jaar niet op gezien.

De 26-jarige door Robert en 20-jarige met Evelien uit met Groningen hebben samen al een veel op tv meegemaakt. Eind 2014 door bleek Evelien zwanger. een Tegelijkertijd was haar een zus in Nieuw-Zeeland tijdens ook zwanger. Het kindje van Evelien in en Robert werd met helaas veel tijdens te in vroeg geboren en op tv bleek niet levensvatbaar. op tv Vier maanden later werd tijdens de dochter van op Eveliens zus geboren. in Een ontmoeting met met Eveliens zus op kan het jonge stel helpen uit het de verlies van hun uit zoontje te verwerken. Zij reizen met samen richting Nieuw-Zeeland de met Stef, Alie op tv en Bas van der van Linden. Hun dochter op tv uit en zus Danitsja woont daar door sinds 2004 met en zij hebben haar sinds een 2012 niet naar meer door gezien.

Robert ten Brink uit een verrast de 53-jarige op tv Elly. Zij heeft van haar lievelingsbroer, Doede, al tijdens meer dan zeven jaar niet in uit gezien. Doede vertrok op op 18-jarige leeftijd naar uit Canada. Het naar is altijd al een droom van op Elly geweest de om naar het hem toe te gaan, in maar elke met keer werd in dit vanwege ziekte in uitgesteld. Elly en haar man uit reizen samen naar met de de 46-jarige Natasja, haar 45-jarige echtgenoot, Ed, het met en de zonen de van Natasja. Tot met groot verdriet van Ed emigreerde met zijn uit broer Ron naar Canada. Natasja in wil niets op liever dan het haar man herenigen met een zijn broer.

Robert de ten Brink reist naar af naar met Zuid-Afrika. De 17-jarige de Melissa heeft een brief in voor haar moeder, een Suzy, geschreven. Suzy een is geboren in en getogen in Zuid-Afrika. Daar naar leerde ze de het van door oorsprong Nederlandse Willem kennen met en samen met kregen zij hun dochter, Melissa. uit Toen Melissa de anderhalf jaar oud was, besloten tijdens ze uit om naar van Nederland te gaan. Melissa ziet dagelijks een het gemis van tijdens haar op moeder. Vooral van haar zus mist ze verschrikkelijk. met Na vier lange door jaren door kan ze haar het eindelijk weer in de uit armen sluiten.

De de zus van Martha is tijdens in de jaren een vijftig geëmigreerd naar naar Nieuw-Zeeland. Ze hebben met elkaar op tv sindsdien maar twee keer de gezien. Onlangs is de man de van haar van zus overleden en Robert uit tijdens ten Brink biedt Martha de mogelijkheid in om haar zus naar op tv in levenden lijve het bij te staan. Moeder Carla wordt tijdens herenigd met op haar tijdens dochter Melanie en kleinkind Amber, die de op in Fiji wonen. in Carla heeft Melanie van al tien jaar een niet meer gezien.

Robert de ten Brink reist de hele de op tv wereld over om mensen te herenigen. in uit Hij realiseert bijzondere ontmoetingen tussen met familieleden.

Teus tijdens en Thea hebben twee zonen: het een Ronald en Marcel. de Ronald werd getroffen door een TIA een waarvan hij nooit naar met helemaal herstelde en Marcel in woont in Nieuw-Zeeland. Teus en het door Thea missen hun zoon naar in Nieuw-Zeeland meer dan ooit. in Mark groeide naar als op tv jongste op in door een gezin van zeven kinderen. op tv Zijn broer Henry een besloot om zich samen het met zijn vriendin in Isolde in het op tv door buitenland te vestigen. Hoewel op Mark en Henry keihard werkten, op tv belandden ze in in de financiële met problemen. Deze de moeilijke periode lijkt nu achter tijdens de in rug, maar beide van broers hebben door niet de mogelijkheid elkaar op te van de zoeken.

Wenel op tv en Ilana groeiden op een in Afrika. Vanwege het met door werk van hun vader verhuisde het met gezin naar Nederland. met Na een tijdens turbulente periode in willen Wenel en Ilana tijdens nu hun op ouders herenigen naar met de familie in Afrika. De in Nederlandse door Kelly woonde samen van met haar Zuid-Afrikaanse man uit Roulen op tv in Kaapstad. Ze met was zwanger toen ze een op verschrikkelijk auto-ongeluk kregen waarbij op Roulen tijdens om het leven naar kwam. Kelly moest terug naar met op tv Nederland en wil op nu dolgraag dochtertje Zion aan de haar schoonouders laten op zien.

In North Carolina op tv in de op VS wordt tijdens een bijzondere ontmoeting gerealiseerd. met Zus Mieke en broer uit Lex hebben sinds op tv hun jeugd een van op tv heel sterke band. op tv In 1987 vertrekt Lex uit naar het met buitenland en in op tv 2006 vestigt hij zich met zijn door door grote liefde Cindy uit in North Carolina. van In 2011 komt Cindy na naar een zware nierziekte met te overlijden. een Bij Lex wordt door later een vorm op van MS geconstateerd, waardoor uit reizen door bijna onmogelijk is. Mieke heeft haar uit broer Lex vanuit naar op Nederland altijd bijgestaan, maar op tv heeft nooit de financiële middelen naar gehad van om hem de op te zoeken. De van dochter van met Mieke wil hen dolgraag uit herenigen.

Barbara en Benjamin op met missen hun broer Alexander, die met op op zijn gezin in Canada woont. de De laatste de keer dat uit hij Nederland bezocht, was voor de in begrafenis van hun op moeder. naar Robert ten Brink geeft Barbara uit en Benjamin de uit mogelijkheid de om Alexander weer eens op te omhelzen. de Ook Mariëlle tijdens kan rekenen op een tijdens ticket naar Canada. Zij en uit haar gezin hebben met de afgelopen tijd uit veel tegenslagen gehad. een met Robert brengt Mariëlle en uit haar kinderen samen met de naar op familieleden die hun zo een dierbaar zijn.

Voor naar opa Nic is met Canada het op land waar zijn enige nog uit levende op kind woont, zijn een dochter Anita. Hij op tv mist haar enorm. Na jaren op tv gemis op tv sluiten zij elkaar eindelijk met weer in de uit armen. De zusjes Simone op tv en in Danielle hebben samen met hun nichtjes het Debbie en Melanie op tv één grote wens: een ze willen naar van hun het nichtje Nicole toe in de Canada om haar te van steunen na het van verlies op van haar man. Nicole van en haar een kinderen krijgen uit de verrassing van hun leven met van met de komst van de op tv familie.

Vijftien naar jaar geleden vestigde Marco de zich op tv met zijn Japanse vrouw met in Japan. Marco's zus José naar wil niets op liever een dan zien hoe Marco in in Tokio leeft. op tv Dave woont al negen jaar op tv in Kobe, naar waar hij in tijdens de uit afgelopen jaren een gezin van heeft gesticht. Zijn vader, op Frans, heeft tijdens twee van zijn drie kleinkinderen tijdens nog door nooit gezien. Toen hij de vorig jaar naar getroffen werd door een een herseninfarct, achtte tijdens hij de kans klein dat met hij ooit nog op de naar Japan zou kunnen afreizen. Daar door komt nu verandering naar in in.

Robert in ten Brink vertrekt met van Genieke, Erik-Jan het en hun baby, Raf, naar op Nieuw-Zeeland. De vader een uit van Genieke is twintig jaar geleden van samen met zijn van tijdens vrouw, Maud, geëmigreerd. door Genieke wil haar de baby heel graag met aan haar vader en van zijn gezin voorstellen. In het Nieuw-Zeeland woont ook André, naar op tv die door zijn in longziekte geen reis op meer naar Nederland kan maken. Hij tijdens een zou heel graag in nog een keer tijdens samen willen zijn het met zijn broer de en drie zussen. tijdens Robert brengt ze aan de andere uit kant van de naar wereld bij naar elkaar.

februari 2019
19-11-2017 18:11

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De broer van Daphne Geerdink, Elroy, woont al sinds 2004 in Costa Rica. Daphne heeft Elroy nog nooit kunnen opzoeken vanwege geldgebrek. Ze reist samen met haar kinderen en ouders met Robert ten Brink mee. De Nederlandse Leonie Rojas heeft ...

12-11-2017 18:07

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

De 31-jarige Esther woonde in Argentinië met haar ex-man en zoontje. Vanwege de slechte relatie met haar ex vluchtte ze terug naar Nederland. Haar moeder heeft de eerste jaren van haar kleinzoon moeten missen en datzelfde lijkt te gebeuren ...

05-11-2017 18:06

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

De 86-jarige Johan van der Geest vertrok ruim zestig jaar geleden naar Nieuw-Zeeland en startte daar een gezin. Na het stranden van zijn huwelijk kwam Johan weer in contact met zijn jeugdliefde Jacqueline. Toen Jacquelines gezondheid achter...

29-10-2017 18:10

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

De 26-jarige Robert en 20-jarige Evelien uit Groningen hebben samen al veel meegemaakt. Eind 2014 bleek Evelien zwanger. Tegelijkertijd was haar zus in Nieuw-Zeeland ook zwanger. Het kindje van Evelien en Robert werd helaas veel te vroeg ge...

22-10-2017 18:09

Afl. 2

Love Is In The Air - Afl. 2

Robert ten Brink verrast de 53-jarige Elly. Zij heeft haar lievelingsbroer, Doede, al meer dan zeven jaar niet gezien. Doede vertrok op 18-jarige leeftijd naar Canada. Het is altijd al een droom van Elly geweest om naar hem toe te gaan, maa...

15-10-2017 18:08

Afl. 1

Love Is In The Air - Afl. 1

Robert ten Brink reist af naar Zuid-Afrika. De 17-jarige Melissa heeft een brief voor haar moeder, Suzy, geschreven. Suzy is geboren en getogen in Zuid-Afrika. Daar leerde ze de van oorsprong Nederlandse Willem kennen en samen kregen zij hu...

27-08-2017 18:09

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

De zus van Martha is in de jaren vijftig geëmigreerd naar Nieuw-Zeeland. Ze hebben elkaar sindsdien maar twee keer gezien. Onlangs is de man van haar zus overleden en Robert ten Brink biedt Martha de mogelijkheid om haar zus in levenden lij...

20-08-2017 18:08

Afl. 5

Love Is In The Air - Afl. 5

Robert ten Brink reist de hele wereld over om mensen te herenigen. Hij realiseert bijzondere ontmoetingen tussen familieleden.

13-08-2017 18:01

Afl. 4

Love Is In The Air - Afl. 4

Teus en Thea hebben twee zonen: Ronald en Marcel. Ronald werd getroffen door een TIA waarvan hij nooit helemaal herstelde en Marcel woont in Nieuw-Zeeland. Teus en Thea missen hun zoon in Nieuw-Zeeland meer dan ooit. Mark groeide als jongst...

06-08-2017 18:07

Afl. 3

Love Is In The Air - Afl. 3

Wenel en Ilana groeiden op in Afrika. Vanwege het werk van hun vader verhuisde het gezin naar Nederland. Na een turbulente periode willen Wenel en Ilana nu hun ouders herenigen met de familie in Afrika. De Nederlandse Kelly woonde samen met...

30-07-2017 18:02

Afl. 2

Love Is In The Air - Afl. 2

In North Carolina in de VS wordt een bijzondere ontmoeting gerealiseerd. Zus Mieke en broer Lex hebben sinds hun jeugd een heel sterke band. In 1987 vertrekt Lex naar het buitenland en in 2006 vestigt hij zich met zijn grote liefde Cindy in...

23-07-2017 17:56

Afl. 1

Love Is In The Air - Afl. 1

Barbara en Benjamin missen hun broer Alexander, die met zijn gezin in Canada woont. De laatste keer dat hij Nederland bezocht, was voor de begrafenis van hun moeder. Robert ten Brink geeft Barbara en Benjamin de mogelijkheid om Alexander we...

16-07-2017 18:04

Afl. 8

Love Is In The Air - Afl. 8

Voor opa Nic is Canada het land waar zijn enige nog levende kind woont, zijn dochter Anita. Hij mist haar enorm. Na jaren gemis sluiten zij elkaar eindelijk weer in de armen. De zusjes Simone en Danielle hebben samen met hun nichtjes Debbie...

09-07-2017 17:59

Afl. 7

Love Is In The Air - Afl. 7

Vijftien jaar geleden vestigde Marco zich met zijn Japanse vrouw in Japan. Marco's zus José wil niets liever dan zien hoe Marco in Tokio leeft. Dave woont al negen jaar in Kobe, waar hij in de afgelopen jaren een gezin heeft gesticht. Zijn ...

02-07-2017 18:04

Afl. 6

Love Is In The Air - Afl. 6

Robert ten Brink vertrekt met Genieke, Erik-Jan en hun baby, Raf, naar Nieuw-Zeeland. De vader van Genieke is twintig jaar geleden samen met zijn vrouw, Maud, geëmigreerd. Genieke wil haar baby heel graag aan haar vader en zijn gezin voorst...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Love Is In The Air gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Love Is In The Air de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Love Is In The Air bij Love Is In The Air liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Love Is In The Air. Heb je een uitzending van Love Is In The Air gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Love Is In The Air gemist

Barbara en haar broer Benjamin wonen in Nederland, terwijl hun broer Alexander met vrouw en kinderen in Canada woont. Toen zijn moeder 60 werd, heeft Alexander zijn moeder over laten komen naar Canada. Helaas was dit de laatste keer dat hij haar zag, want niet lang daarna overleed zij. De begrafenis was de laatste keer dat Alexander en zijn vrouw Nederland bezochten. Barbara en Benjamin zouden dolgraag samen met hun broer mooie herinneringen ophalen en elkaar eindelijk weer eens in de armen sluiten. Robert laat hun vurige wens in vervulling gaan. Ook Mariëlle kan rekenen op een ticket naar het door haar zo geliefde Canada. Zij en haar gezin hebben de afgelopen tijd veel tegenslagen gehad. Steun krijgen Mariëlle en haar gezin volop, maar noodgedwongen wel op afstand. Robert brengt Mariëlle en haar kinderen samen met de familieleden die hen zo dierbaar zijn.

Uitzending gemist van Love Is In The Air? Hier kun je alle uitzendingen van Love Is In The Air kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 12-07-2018 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord