Programma gemist?

Vanavond is de in twaalfde en laatste door aflevering een van het zesde seizoen uit van Dokter Tinus. In het deze aflevering wordt door uit de bruiloft van Ken de en Jantien uit gevierd. Alles lijkt goed uit te gaan. Maar op dan is door het bruidspaar en de getuige een plotseling verdwenen. door Tinus moet overal inspringen, op tv hij tijdens heeft het er met maar druk mee. En dan de eindigt de de avond ook voor hem in met een het verrassing.

Dokter Tinus, een oftewel op de briljante vaatchirurg Martinus door Elsenbosch, geeft zijn functie op een vanwege een bloedfobie. de naar Hij wijkt uit naar op tv het dorp Wourkem om zich tijdens daar te vestigen tijdens als de tijdens enige tijdens praktiserende huisarts. Seizoen 6 op alweer van deze hitserie, van met uit hierin de vraag, gaat Tinus de van liefde de weer opnieuw vinden? met Tinus wordt opgeroepen door het de burgemeester, tijdens die hulp van zoekt voor haar een zoon. Geheel tegen de zijn zin gaat op tv hij naar het uit bos, waar de twee in een een vakantiehuisje het zitten. Bert uit wil samenwerken met Dokter Tinus. Tinus het moet het hier niets van hebben. Kim een weet dat weet de ook. een Nu Tinus in naar het bos zit, probeert op zij uit alle macht een de van patiënten van Tinus te op tv behoeden naar voor de praatjes van door Bert. Ze een moet zelfs inspringen als één door van Berts klanten bijna een door bezwijkt.

Dokter Tinus, een oftewel de briljante vaatchirurg het uit Martinus Elsenbosch, geeft zijn op functie op vanwege een op bloedfobie. Hij wijkt op tv uit naar het dorp het Wourkem een om zich in daar te vestigen als de naar enige praktiserende naar huisarts. Het hele uit dorp is in de ban naar van filmopnames van over de verzetsheld door van Wourkem. naar De straten en oevers van met de rivier zijn op een omgedoopt tot locaties uit de de Tweede door Wereldoorlog. Iedereen heeft de een aandeel in de film, zelfs naar het Ken probeert met zijn rol van Duitse militair uit met overtuiging van te spelen. uit Alleen Tinus doet niet mee, die op heeft op geen tijd voor dat op tv soort onzin. Tot door hij ongewild toch in tijdens op tv het spektakel wordt door betrokken en misschien wel de van hoofdrol van op de dag kan in gaan spelen.

Dokter van Tinus, oftewel de uit briljante vaatchirurg Martinus een Elsenbosch, geeft zijn tijdens functie op van vanwege een bloedfobie. naar Hij wijkt uit naar tijdens het dorp met Wourkem om zich daar te vestigen in als de enige op door praktiserende huisarts. Seizoen 6 door alweer van deze een hitserie, met naar hierin de vraag, gaat Tinus de de liefde het weer opnieuw vinden? Martinus worstelt uit met naar zijn beroepsgeheim. naar Zal hij Martha de naar waarheid vertellen over haar op nieuwe geliefde? Ken tijdens heeft zijn met handen vol tijdens aan een vervelende door puber op een brommer. in Wat hij ook probeert, op tv de jongen de ontglipt hem telkens weer. Kim tijdens is op tv tot over haar oren door verliefd op Hero. Martinus met doet erg naar zijn best om door afspraakjes met Nienke te door doen slagen, want uit de dokter het en de schooljuf, van dat is op de perfecte door combinatie.

Dokter Tinus, oftewel met op de briljante vaatchirurg Martinus naar Elsenbosch, geeft zijn met functie op tijdens vanwege een bloedfobie. Hij wijkt met uit met naar het dorp Wourkem om naar zich daar te het vestigen als de tijdens enige praktiserende huisarts. het Seizoen 6 alweer van een deze hitserie, de met hierin de vraag, door gaat Tinus de het liefde weer opnieuw een vinden? Jantien wordt door ontdekt van als fotomodel en stort op tv zich op tijdens haar nieuwe carrière. met Ken is hierdoor in de het een war, omdat hij dacht dat uit zij kinderen wil. de Maar nee, met Jantien heeft nu met hele andere naar dingen aan haar hoofd. op Ken vraagt advies aan Bert. een Bert heeft het met licht heeft een en hij naar denkt dat hij met heel Wourkem kan helpen met een op tv zijn speciale gaven. de Tinus kan geen begrip opbrengen op tv voor een Martha, die voor een man uit het het verleden een op tv de sprong in het naar diepe wil wagen.

Dokter tijdens Tinus, oftewel op de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, uit geeft op zijn functie op vanwege uit een bloedfobie. Hij in wijkt uit naar naar het dorp tijdens Wourkem om zich daar te het vestigen als de enige op tv praktiserende huisarts. Seizoen tijdens door 6 alweer van deze hitserie, op met hierin in de vraag, op gaat Tinus de liefde in weer opnieuw vinden? Zofia waarschuwt door Martinus tijdens dat hij te weinig slaapt. op Tinus vindt de haar zorgen onzin, het hij is tijdens een goede dokter, met slaapgebrek of niet. Als hij tijdens Harry naar uit het oog verliest in omdat met hij in slaap valt, naar vraagt hij met toch advies aan op tv Zofia. Die heeft een wel uit heel ongebruikelijke oplossing. Kim het het heeft ook een slaapprobleem, maar van zij valt juist op uit door zenuwen voor haar tentamen in in slaap. Hierdoor in dreigt ze een haar tentamen te missen. Koos zoekt uit de een nieuwe uitdaging in zijn een leven. De Van op tv Dongens kunnen op hem wel helpen, uit maar of dat tijdens nou zo'n goed idee van is.

Dokter van Tinus, oftewel de van briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, op tv geeft zijn functie op tijdens vanwege op een bloedfobie. Hij wijkt uit het naar het dorp met Wourkem om naar zich daar te tijdens vestigen als de het enige praktiserende huisarts. Dokter op Tinus is van erg blij naar met Zofia, zijn nieuwe de huishoudster. Het tijdens is een vrouw uit van weinig woorden, die een ook nog de eens hard tijdens werkt en voor allerlei problemen een een praktische oplossing met heeft. Dat in bevalt Tinus op wel. Mevrouw Hanszen vindt dat helemaal de niks. Uit alle tijdens naar macht probeert ze de aandacht naar van Tinus door op te van eisen. Ken wil een een kleine ingreep laten doen, een speciaal voor op tv zijn Jantien. Maar is hij het wel dapper op genoeg?

Dokter de Tinus, oftewel de op tv briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, door geeft zijn naar functie op vanwege een met bloedfobie. Hij wijkt uit op tv naar het dorp tijdens Wourkem om zich tijdens daar te tijdens vestigen als door de enige praktiserende huisarts. Aangespoord het door het Martha gaat Tinus naar op tv een dansavond waar hij met op een perfect danspaar vormt met een uit bijzondere vrouw. Koos met probeert een uit opdringerige dame te in ontlopen en ook naar Ken weet de niet wat hij aan moet op met uit aandacht uit onverwachte hoek. Ondertussen naar moet Ken zich de bezighouden met een het kippendief die het op tv dorp onveilig maakt. het een Heeft die kippendief iets te maken het met het bouwproject naar de dat Bert in Wourkem naar wil realiseren?

Dokter tijdens Tinus, oftewel de van briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, door geeft zijn op functie op tijdens vanwege een bloedfobie. op tv Hij wijkt uit naar het dorp de Wourkem om door zich een daar te vestigen als naar de enige praktiserende huisarts. tijdens Tante Martha vindt het dat Tinus door weer eens op zoek uit moet naar een vrouw. op Eigenlijk gunt het uit hele op dorp dokter Tinus op wel weer een een nieuwe relatie. Maar de dating-avond op tv een die Tinus uitprobeert is geen succes. tijdens tijdens Tot Tinus' grote van schrik blijkt Kim uit geen diploma voor dokters-assistente te de hebben. Tinus moet streng uit uit zijn en ontslaat haar: met zonder een tijdens diploma kan Kim haar door werk toch niet goed uitvoeren. op Bert op stort zich weer op het een tijdens nieuw project, maar tijdens kiest hij wel de juiste in zakenpartners?

Dokter op tv Tinus, oftewel de briljante tijdens vaatchirurg op Martinus Elsenbosch, geeft zijn op functie op op vanwege een bloedfobie. op Hij wijkt uit naar uit het dorp Wourkem om zich tijdens daar te naar vestigen als op de enige praktiserende op huisarts. Wourkem wordt door opgeschrikt door een mysterieuze een brommerrijder die het op rustige dorp door onveilig maakt. Een taak tijdens voor het Ken, maar zijn hoofd loopt op over op tv van andere dingen: in de nieuwe burgemeester moet ontvangen worden. een met En belangrijker nog, Ken het moet ervoor zorgen dat in Jantien zwanger raakt. op Het wordt een hem allemaal een beetje te in veel. Aan het dokter Tinus heeft in hij ook het niets, die het wil er alles aan van doen om dokter op tv Santberg te op ontmaskeren.

Dokter de Tinus, oftewel van de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft van tijdens zijn functie op het vanwege een bloedfobie. Hij op tv wijkt uit naar het tijdens dorp Wourkem om op tv zich daar te met vestigen als de met enige in praktiserende huisarts. Dokter Tinus is tijdelijk het terug het in Wourkem in om zijn tante te begeleiden. het Martha is in herstellende van tijdens tbc, maar moet niks hebben van naar Tinus' op betutteling. Tinus wil van zijn vervangster, dokter Santberg, streng met toespreken over op hoe ze haar praktijk op tv voert. een De dorpsbewoners zijn ervan overtuigd van dat Tinus zal de een blijven. Maar Tinus heeft andere plannen. met Zullen met de Wourkemmers hem kunnen tijdens overhalen te de blijven?

Na vijf van succesvolle reeksen tijdens is de komische door dramaserie Dokter Tinus vanaf door vanavond terug bij met SBS6. De serie gaat door verder waar op tv seizoen 5 eindigde. Met op tv het vertrekken in van zijn zoon tijdens en zijn de vrouw (actrice Jennifer het Hofman) blijft een de dokter met een grote leegte de achter. In eerste op instantie tijdens vlucht hij het naar de grote stad, terwijl het een andere dokter het haar het intrek in de op tv dorpspraktijk neemt. Zij ziet er weliswaar op leuk in uit, maar haar het kennis is ver de onder de maat. naar Het leidt tot de grote ergernis bij de door dorpelingen. Dokter Tinus het kan het niet tijdens langer aanzien een en keert terug. het Maar hoe uit kan hij weer gelukkig tijdens worden in een dorp waar op tv tegelijkertijd zoveel de pijnlijke (liefdes)herinneringen op liggen? De dorpelingen helpen van cupido naar uiteraard graag een handje, op tv waardoor al tijdens snel bijzondere situaties ontstaan door in het van normaal zo rustige plattelandsdorp… Weet met een vrouw hem met te bekoren? In het op nieuwe seizoen is het ook een rol van is een weggelegd voor Merlijn een Kamerling, zoon van Isa de en Antonie. Hij kruipt met in de huid het van Pepijn Ophuis, de uit vandalistische puberzoon naar van een de nieuwe burgemeester van Wourkem. Zij door wordt door gespeeld door actrice Tina de de Bruin, op tv bekend van de op tv Net5-series Bitterzoet en Julia’s Tango, in Komt een man in bij de dokter, tijdens etc. Dokter het Tinus, gebaseerd met op de Britse een serie Doc Martin, op is een komische dramaserie van SBS6 de over een briljante naar vaatchirurg een uit de op tv grote stad die zijn op functie moet opgeven vanwege een door bloedfobie. in Hij wijkt uit naar door een klein dorp, tijdens ver weg uit van de de Randstad, om zich daar een te vestigen op als de enige praktiserende op tv huisarts.

augustus 2020
13-11-2017 20:30

Slot: Dokter Tinus

Dokter Tinus - Slot: Dokter Tinus

Vanavond is de twaalfde en laatste aflevering van het zesde seizoen van Dokter Tinus. In deze aflevering wordt de bruiloft van Ken en Jantien gevierd. Alles lijkt goed te gaan. Maar dan is het bruidspaar en de getuige plotseling verdwenen. ...

06-11-2017 20:30

Aflevering 11

Dokter Tinus - Aflevering 11

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

30-10-2017 20:30

Aflevering 10

Dokter Tinus - Aflevering 10

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Het hele dorp is in de ban v...

23-10-2017 20:30

Aflevering 9

Dokter Tinus - Aflevering 9

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

16-10-2017 20:30

Aflevering 8

Dokter Tinus - Aflevering 8

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

09-10-2017 20:30

Aflevering 7

Dokter Tinus - Aflevering 7

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

02-10-2017 20:30

Aflevering 6

Dokter Tinus - Aflevering 6

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Dokter Tinus is erg blij met...

25-09-2017 20:30

Aflevering 5

Dokter Tinus - Aflevering 5

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Aangespoord door Martha gaat...

18-09-2017 20:30

Aflevering 4

Dokter Tinus - Aflevering 4

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Tante Martha vindt dat Tinus...

11-09-2017 20:30

Aflevering 3

Dokter Tinus - Aflevering 3

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Wourkem wordt opgeschrikt do...

04-09-2017 20:30

Aflevering 2

Dokter Tinus - Aflevering 2

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Dokter Tinus is tijdelijk te...

28-08-2017 20:30

Terug: Dokter Tinus

Dokter Tinus - Terug: Dokter Tinus

Na vijf succesvolle reeksen is de komische dramaserie Dokter Tinus vanaf vanavond terug bij SBS6. De serie gaat verder waar seizoen 5 eindigde. Met het vertrekken van zijn zoon en zijn vrouw (actrice Jennifer Hofman) blijft de dokter met ee...

14-11-2016 20:30

Aflevering 12

Dokter Tinus - Aflevering 12

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-11-2016 20:30

Aflevering 11

Dokter Tinus - Aflevering 11

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-10-2016 20:30

Aflevering 10

Dokter Tinus - Aflevering 10

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokter Tinus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokter Tinus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokter Tinus bij Dokter Tinus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokter Tinus. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokter Tinus gemist

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Hier kun je alle uitzendingen van Dokter Tinus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 100
  • Laatste uitzending op 13-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!