Programma gemist?

Vanavond is op de van twaalfde en laatste aflevering naar van het in zesde seizoen van in Dokter Tinus. In deze aflevering het wordt de op bruiloft van Ken en door Jantien gevierd. Alles naar lijkt goed te gaan. van Maar op tv dan is het tijdens bruidspaar en de getuige door plotseling verdwenen. Tinus met moet uit overal inspringen, hij op tv heeft het er maar druk de mee. En dan van eindigt de avond een ook voor van hem met door een verrassing.

Dokter Tinus, het oftewel de in briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft op tv zijn de functie op vanwege op een bloedfobie. Hij wijkt het uit naar een het dorp Wourkem om zich in daar te vestigen de als de uit enige praktiserende het huisarts. Seizoen de 6 alweer van door deze hitserie, met hierin op de vraag, gaat naar Tinus de de liefde weer opnieuw vinden? in Tinus wordt de opgeroepen door de burgemeester, die hulp met zoekt het voor haar zoon. Geheel in tegen zijn naar zin gaat hij de naar het bos, waar de het tijdens twee in een vakantiehuisje zitten. tijdens Bert het wil samenwerken met Dokter van Tinus. Tinus moet hier niets uit van in hebben. Kim weet dat met weet ook. op tv Nu Tinus in het bos uit van zit, probeert zij uit alle op macht de patiënten van een uit Tinus te behoeden voor de op praatjes van Bert. Ze uit moet met zelfs inspringen als één uit van Berts tijdens klanten bijna van bezwijkt.

Dokter de Tinus, oftewel de naar briljante vaatchirurg van Martinus Elsenbosch, geeft met zijn functie op vanwege een op bloedfobie. Hij wijkt uit het naar tijdens het dorp uit Wourkem om zich daar te door vestigen als de tijdens enige het praktiserende huisarts. Het hele dorp is met in de door ban van filmopnames van over in de verzetsheld van Wourkem. op tv De straten en op oevers van de naar rivier zijn omgedoopt door tot locaties met uit de Tweede Wereldoorlog. Iedereen naar heeft uit een aandeel in de film, op tv zelfs Ken het probeert zijn in rol van van Duitse militair met overtuiging in te spelen. Alleen Tinus het doet niet mee, de die heeft geen tijd door voor uit dat soort onzin. Tot hij met ongewild tijdens toch in het uit spektakel wordt betrokken en op misschien wel een de hoofdrol van het de dag kan een gaan spelen.

Dokter de Tinus, oftewel de briljante naar vaatchirurg Martinus het Elsenbosch, geeft zijn functie van op vanwege met een bloedfobie. op tv Hij wijkt uit in naar het dorp Wourkem om zich op de daar te vestigen als tijdens de enige praktiserende huisarts. Seizoen in 6 alweer van met deze door hitserie, met naar hierin de vraag, gaat Tinus in de liefde weer op opnieuw vinden? Martinus uit worstelt met zijn beroepsgeheim. op een Zal hij Martha de waarheid vertellen naar over het haar nieuwe geliefde? in Ken heeft van zijn handen vol aan een vervelende op tv puber op het een brommer. Wat hij van ook probeert, de op jongen ontglipt hem met telkens weer. op Kim een is tot over haar het oren verliefd op door Hero. Martinus op doet erg zijn best op tv om afspraakjes met Nienke van te doen slagen, uit want de naar dokter en de schooljuf, dat met op tv is de perfecte van combinatie.

Dokter door Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg met Martinus Elsenbosch, geeft het de zijn functie op vanwege met een bloedfobie. Hij wijkt de uit naar tijdens het dorp Wourkem om de zich daar de te vestigen als de tijdens enige tijdens praktiserende huisarts. Seizoen met 6 alweer van deze hitserie, een met op hierin de vraag, het gaat Tinus de liefde weer opnieuw in naar vinden? Jantien wordt ontdekt op als fotomodel en stort het zich op in haar nieuwe carrière. Ken het is hierdoor in het de war, omdat in hij dacht dat zij door kinderen wil. op Maar nee, op tv Jantien heeft nu hele door andere dingen aan de haar hoofd. Ken op vraagt advies aan Bert. in in Bert heeft het van licht heeft en in hij denkt dat hij in heel Wourkem door kan helpen met met zijn speciale gaven. tijdens Tinus kan geen een begrip opbrengen voor Martha, van die voor een man uit op het verleden een een een sprong in het diepe op tv wil wagen.

Dokter Tinus, in oftewel de briljante vaatchirurg op tv Martinus Elsenbosch, geeft een door zijn functie op naar vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit een naar het dorp met Wourkem om zich naar daar van te vestigen als van de enige praktiserende huisarts. in Seizoen 6 alweer in van door deze hitserie, met hierin de vraag, in gaat Tinus de naar liefde weer met opnieuw naar vinden? Zofia waarschuwt Martinus dat hij naar te door weinig slaapt. Tinus op tv vindt haar zorgen in onzin, hij op tv is een goede dokter, slaapgebrek uit of niet. Als van hij Harry uit het het oog verliest de omdat hij naar in slaap valt, vraagt hij door toch advies aan in in Zofia. Die heeft een wel op heel met ongebruikelijke oplossing. Kim heeft ook een uit slaapprobleem, maar zij de valt juist door uit zenuwen voor haar de tentamen in slaap. op tv door Hierdoor dreigt ze haar tentamen te naar missen. op Koos zoekt een nieuwe uit uitdaging op in zijn leven. op tv De Van Dongens kunnen hem wel de helpen, maar met of uit dat nou zo'n door goed idee is.

Dokter Tinus, oftewel op uit de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, in geeft zijn functie tijdens op vanwege tijdens een bloedfobie. Hij tijdens wijkt uit naar het op tv dorp Wourkem om de zich daar te het vestigen als door de enige praktiserende huisarts. Dokter uit Tinus is erg het blij met naar Zofia, op zijn nieuwe huishoudster. op tv Het is een met vrouw van weinig op woorden, die ook nog eens het hard een werkt en voor allerlei problemen uit een praktische oplossing de heeft. Dat bevalt het Tinus wel. Mevrouw naar Hanszen vindt dat de helemaal niks. het Uit alle macht probeert tijdens ze de aandacht van door Tinus op naar te eisen. Ken uit wil een kleine ingreep uit laten doen, speciaal naar voor zijn Jantien. uit Maar de is hij wel dapper in genoeg?

Dokter tijdens Tinus, oftewel de briljante naar vaatchirurg uit Martinus Elsenbosch, geeft door zijn functie op vanwege op tv een bloedfobie. Hij wijkt een uit uit naar het dorp van Wourkem om zich uit daar te vestigen in als de enige praktiserende naar huisarts. Aangespoord door Martha door gaat Tinus naar een een dansavond tijdens waar hij een de perfect danspaar het vormt met een bijzondere in vrouw. Koos probeert een van opdringerige met dame te ontlopen het en ook Ken weet van niet wat hij aan moet de met aandacht de uit onverwachte tijdens hoek. Ondertussen moet Ken naar zich bezighouden met naar een kippendief op die het dorp onveilig maakt. uit op tv Heeft die kippendief tijdens iets te maken met het bouwproject met dat Bert in met Wourkem wil uit realiseren?

Dokter naar Tinus, oftewel de briljante uit vaatchirurg tijdens Martinus Elsenbosch, geeft zijn door functie op vanwege een bloedfobie. met Hij wijkt uit op naar het dorp een Wourkem door om zich op tv daar te vestigen als de de enige praktiserende huisarts. uit Tante Martha met vindt dat het Tinus weer eens op zoek met moet naar tijdens een vrouw. Eigenlijk gunt het het hele door dorp dokter Tinus wel weer op een nieuwe relatie. met op Maar de dating-avond die Tinus uitprobeert van is geen succes. van Tot Tinus' grote op tv schrik blijkt het Kim in geen diploma voor dokters-assistente te hebben. op tv Tinus van moet streng zijn een en ontslaat haar: zonder uit een diploma kan Kim door haar met werk toch niet het goed uitvoeren. Bert in stort zich weer in op een nieuw project, op tv maar uit kiest hij wel de juiste de zakenpartners?

Dokter in Tinus, oftewel de briljante het vaatchirurg Martinus de Elsenbosch, geeft zijn functie op het uit vanwege een bloedfobie. Hij uit wijkt uit naar met het dorp Wourkem om zich de daar van te vestigen als de het enige praktiserende op huisarts. Wourkem op tv wordt opgeschrikt door een mysterieuze uit brommerrijder die het met rustige dorp onveilig maakt. de Een taak op voor tijdens Ken, maar zijn hoofd loopt over met de van andere dingen: de nieuwe burgemeester het moet op tv ontvangen worden. En op tv belangrijker nog, naar Ken moet ervoor zorgen het dat Jantien zwanger raakt. Het uit het wordt hem allemaal een beetje op te veel. tijdens Aan dokter Tinus heeft in hij ook niets, die met de wil er alles aan doen om in dokter uit Santberg te van ontmaskeren.

Dokter Tinus, oftewel in de briljante vaatchirurg in Martinus Elsenbosch, geeft de zijn op tv functie op vanwege een bloedfobie. de Hij wijkt de uit naar naar het dorp op tv Wourkem om zich een daar te vestigen als de de enige praktiserende huisarts. in Dokter Tinus in is tijdelijk terug in Wourkem van op om zijn tante te met begeleiden. Martha op tv is herstellende van op tbc, maar moet niks hebben van in Tinus' de betutteling. Tinus wil door zijn vervangster, van dokter Santberg, streng het toespreken over hoe ze haar praktijk op voert. De dorpsbewoners van zijn ervan tijdens overtuigd dat Tinus zal de blijven. op Maar Tinus heeft met andere plannen. Zullen van de Wourkemmers hem kunnen in overhalen te de blijven?

Na in vijf succesvolle reeksen is de de komische het dramaserie Dokter Tinus op tv vanaf vanavond terug bij SBS6. tijdens De op serie gaat verder waar de seizoen 5 eindigde. van Met het vertrekken uit van zijn zoon uit en zijn vrouw (actrice de Jennifer in Hofman) blijft de dokter met van een op tv grote leegte achter. In eerste door instantie vlucht hij van naar van de grote stad, de terwijl een op andere dokter haar intrek op in de dorpspraktijk neemt. uit Zij ziet er weliswaar door leuk uit, een maar haar kennis is het ver onder de door maat. Het leidt de tot grote op ergernis bij in de dorpelingen. Dokter Tinus van kan het niet langer een aanzien in en keert terug. Maar van hoe kan hij door weer gelukkig worden in in een dorp van waar van tegelijkertijd zoveel pijnlijke (liefdes)herinneringen liggen? in De in dorpelingen helpen cupido uiteraard het graag een handje, door waardoor al snel bijzondere situaties op tv een ontstaan in het normaal zo een rustige plattelandsdorp… Weet van een vrouw hem in te bekoren? In het een nieuwe seizoen is met ook een in rol is weggelegd naar voor Merlijn Kamerling, zoon van de Isa en op Antonie. Hij kruipt in door de huid van het Pepijn Ophuis, met de vandalistische puberzoon van op de op tv nieuwe burgemeester van Wourkem. een Zij wordt gespeeld door van actrice Tina de tijdens Bruin, de bekend van de Net5-series in Bitterzoet en Julia’s de Tango, Komt op een man bij de dokter, in op tv etc. Dokter Tinus, gebaseerd op de op Britse serie uit Doc Martin, is op een komische dramaserie van SBS6 op over een op briljante vaatchirurg uit de de de grote stad die zijn de functie moet opgeven vanwege met een het bloedfobie. Hij wijkt uit een naar een klein dorp, ver een naar weg van de door Randstad, om zich daar uit te vestigen als de enige op tv met praktiserende huisarts.

juli 2019
13-11-2017 20:30

Slot: Dokter Tinus

Dokter Tinus - Slot: Dokter Tinus

Vanavond is de twaalfde en laatste aflevering van het zesde seizoen van Dokter Tinus. In deze aflevering wordt de bruiloft van Ken en Jantien gevierd. Alles lijkt goed te gaan. Maar dan is het bruidspaar en de getuige plotseling verdwenen. ...

06-11-2017 20:30

Aflevering 11

Dokter Tinus - Aflevering 11

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

30-10-2017 20:30

Aflevering 10

Dokter Tinus - Aflevering 10

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Het hele dorp is in de ban v...

23-10-2017 20:30

Aflevering 9

Dokter Tinus - Aflevering 9

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

16-10-2017 20:30

Aflevering 8

Dokter Tinus - Aflevering 8

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

09-10-2017 20:30

Aflevering 7

Dokter Tinus - Aflevering 7

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

02-10-2017 20:30

Aflevering 6

Dokter Tinus - Aflevering 6

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Dokter Tinus is erg blij met...

25-09-2017 20:30

Aflevering 5

Dokter Tinus - Aflevering 5

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Aangespoord door Martha gaat...

18-09-2017 20:30

Aflevering 4

Dokter Tinus - Aflevering 4

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Tante Martha vindt dat Tinus...

11-09-2017 20:30

Aflevering 3

Dokter Tinus - Aflevering 3

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Wourkem wordt opgeschrikt do...

04-09-2017 20:30

Aflevering 2

Dokter Tinus - Aflevering 2

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Dokter Tinus is tijdelijk te...

28-08-2017 20:30

Terug: Dokter Tinus

Dokter Tinus - Terug: Dokter Tinus

Na vijf succesvolle reeksen is de komische dramaserie Dokter Tinus vanaf vanavond terug bij SBS6. De serie gaat verder waar seizoen 5 eindigde. Met het vertrekken van zijn zoon en zijn vrouw (actrice Jennifer Hofman) blijft de dokter met ee...

14-11-2016 20:30

Aflevering 12

Dokter Tinus - Aflevering 12

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-11-2016 20:30

Aflevering 11

Dokter Tinus - Aflevering 11

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-10-2016 20:30

Aflevering 10

Dokter Tinus - Aflevering 10

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokter Tinus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokter Tinus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokter Tinus bij Dokter Tinus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokter Tinus. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokter Tinus gemist

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Hier kun je alle uitzendingen van Dokter Tinus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 100
  • Laatste uitzending op 13-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord