Programma gemist?

Vanavond is op tv de twaalfde door en laatste aflevering van van het zesde seizoen tijdens van Dokter Tinus. op tv In deze aflevering wordt in de een bruiloft van Ken en een Jantien gevierd. een Alles lijkt de goed te gaan. Maar tijdens dan is het bruidspaar door en in de getuige plotseling verdwenen. van Tinus moet overal inspringen, hij de heeft het de er maar druk de mee. En een dan eindigt naar de avond ook van voor hem met een door verrassing.

Dokter in Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg uit Martinus van Elsenbosch, geeft op zijn functie op vanwege van een bloedfobie. Hij wijkt uit het naar het door dorp Wourkem om op zich daar te vestigen met als de door enige praktiserende een huisarts. Seizoen 6 alweer van door deze naar hitserie, met tijdens hierin de vraag, gaat met Tinus de liefde weer op opnieuw vinden? Tinus wordt van opgeroepen door het de burgemeester, die hulp op zoekt voor van haar door zoon. Geheel tegen zijn op tv zin gaat hij van naar het bos, waar in de een twee in een vakantiehuisje zitten. Bert op tv in wil samenwerken met Dokter Tinus. tijdens Tinus op moet hier niets van hebben. in Kim de weet dat weet ook. Nu Tinus van van in het bos in zit, probeert zij uit alle macht de de patiënten van de Tinus te met behoeden voor de van praatjes het van Bert. Ze van moet zelfs inspringen als een één van op Berts klanten bijna een bezwijkt.

Dokter van Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg het Martinus door Elsenbosch, geeft zijn functie op het met vanwege een bloedfobie. Hij wijkt naar uit naar het dorp op tv Wourkem om zich de daar met te vestigen als de het enige op tv praktiserende huisarts. Het hele dorp tijdens is met in de ban van filmopnames in over de verzetsheld van door Wourkem. op tv De straten en oevers van door tijdens de rivier zijn omgedoopt het tot locaties een uit de Tweede Wereldoorlog. Iedereen uit heeft een op tv aandeel in de film, zelfs naar Ken probeert een zijn rol van op tv Duitse militair een met overtuiging te tijdens spelen. met Alleen Tinus doet het niet mee, die heeft geen tijdens tijd in voor dat soort onzin. Tot hij met ongewild toch in de het spektakel wordt van in betrokken en misschien wel van de hoofdrol met van de dag van kan gaan spelen.

Dokter tijdens Tinus, oftewel de op briljante vaatchirurg Martinus de Elsenbosch, geeft zijn van functie op vanwege van een bloedfobie. in Hij wijkt uit naar het het dorp Wourkem om in zich naar daar te vestigen als de uit enige praktiserende het huisarts. Seizoen van 6 alweer van door deze hitserie, met op hierin de vraag, gaat Tinus uit de liefde tijdens weer opnieuw uit vinden? Martinus worstelt met zijn beroepsgeheim. tijdens Zal naar hij Martha de de waarheid vertellen over haar door nieuwe naar geliefde? Ken heeft zijn handen vol met aan een op vervelende door puber op een brommer. Wat hij van ook tijdens probeert, de tijdens jongen ontglipt hem telkens weer. op Kim is op tot over haar het oren verliefd op Hero. uit Martinus doet erg zijn tijdens met best om afspraakjes met met Nienke te doen slagen, op tv want op de dokter en van de schooljuf, dat met is de perfecte in combinatie.

Dokter de Tinus, oftewel de in briljante vaatchirurg op Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op een met vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit van naar het met dorp Wourkem om zich de daar te vestigen tijdens als de enige op praktiserende huisarts. Seizoen op tv op 6 alweer van op tv deze hitserie, met hierin de met vraag, gaat Tinus de een liefde weer opnieuw in vinden? Jantien wordt van op ontdekt als fotomodel en stort zich van op een haar nieuwe in carrière. Ken is hierdoor in de met war, op tv omdat hij dacht dat in zij kinderen wil. Maar met in nee, Jantien heeft nu hele op tv andere dingen uit aan haar hoofd. Ken vraagt op tv advies het aan Bert. Bert heeft het uit licht een heeft en hij naar denkt dat van hij heel Wourkem in kan helpen met zijn speciale gaven. op tv Tinus het kan geen begrip opbrengen voor de Martha, die van voor een uit man uit het verleden met een door sprong in het diepe een wil wagen.

Dokter Tinus, oftewel tijdens de briljante vaatchirurg een tijdens Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op uit vanwege een bloedfobie. in Hij wijkt het uit naar van het dorp Wourkem op tv om zich daar te uit vestigen naar als de enige op tv praktiserende huisarts. Seizoen op tv 6 alweer van deze hitserie, met uit op hierin de vraag, gaat tijdens Tinus de liefde het weer opnieuw vinden? op tv Zofia waarschuwt Martinus een dat hij te weinig met slaapt. Tinus vindt haar van op tv zorgen onzin, hij is een goede het dokter, slaapgebrek een of niet. door Als hij Harry uit een het oog verliest omdat op tv op hij in slaap valt, een vraagt hij toch advies aan het van Zofia. Die heeft een uit wel heel ongebruikelijke oplossing. Kim naar heeft ook het een slaapprobleem, maar zij met valt juist op uit in zenuwen voor haar het tentamen in slaap. Hierdoor dreigt een ze door haar tentamen te missen. Koos de zoekt het een nieuwe uitdaging in zijn van leven. De Van Dongens met kunnen het hem wel tijdens helpen, maar of dat nou zo'n naar van goed idee is.

Dokter het Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg uit van Martinus Elsenbosch, geeft zijn door functie op naar vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit uit naar door het dorp Wourkem om naar zich daar te vestigen naar als de enige uit door praktiserende huisarts. Dokter Tinus is uit erg tijdens blij met Zofia, zijn op nieuwe huishoudster. Het de is een de vrouw van weinig woorden, die op tv ook nog in eens hard naar werkt en voor allerlei problemen een op praktische oplossing heeft. het Dat de bevalt Tinus wel. Mevrouw naar Hanszen vindt dat helemaal naar niks. Uit op tv alle macht probeert op ze de aandacht op van door Tinus op te een eisen. Ken wil een kleine met ingreep laten doen, met speciaal voor zijn uit Jantien. Maar tijdens is hij wel met dapper genoeg?

Dokter Tinus, oftewel van de briljante de vaatchirurg Martinus Elsenbosch, het geeft door zijn functie op vanwege tijdens een bloedfobie. Hij wijkt op tv uit naar een het dorp Wourkem de om zich tijdens daar te vestigen als de de enige praktiserende huisarts. een Aangespoord door Martha gaat door Tinus het naar een dansavond waar met hij een perfect danspaar in vormt tijdens met een bijzondere met vrouw. Koos tijdens probeert een opdringerige dame te ontlopen met en tijdens ook Ken weet een niet wat hij aan met moet met aandacht uit in onverwachte hoek. Ondertussen van moet Ken naar zich bezighouden met een door kippendief uit die het dorp onveilig maakt. uit Heeft die kippendief in op tv iets te maken met op het bouwproject dat Bert in op Wourkem het wil realiseren?

Dokter Tinus, op tv oftewel de tijdens briljante vaatchirurg op tv Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op op vanwege een bloedfobie. een Hij wijkt in uit naar het uit dorp in Wourkem om zich daar te de vestigen van als de enige praktiserende huisarts. Tante uit Martha vindt het dat met Tinus weer eens op zoek met moet naar het een vrouw. Eigenlijk uit gunt het hele een dorp dokter Tinus wel weer op tv van een nieuwe relatie. Maar de dating-avond van die Tinus uitprobeert een is geen de succes. Tot met Tinus' grote schrik blijkt Kim het geen diploma voor op tv door dokters-assistente te hebben. Tinus moet streng in zijn en in ontslaat uit haar: zonder een het diploma kan Kim haar werk op toch niet goed de uitvoeren. Bert het stort zich weer op een uit een nieuw project, maar kiest op hij wel door de juiste zakenpartners?

Dokter Tinus, oftewel door in de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, door geeft zijn functie op de vanwege een tijdens bloedfobie. Hij wijkt de uit naar het dorp op tv tijdens Wourkem om zich daar naar te vestigen als op tv de enige praktiserende tijdens huisarts. Wourkem wordt opgeschrikt uit door een van mysterieuze brommerrijder die het rustige in dorp onveilig maakt. met Een taak voor naar van Ken, maar zijn hoofd loopt over de het van andere dingen: de nieuwe burgemeester naar naar moet ontvangen worden. En belangrijker nog, met Ken tijdens moet ervoor zorgen op dat Jantien zwanger raakt. Het met wordt hem allemaal in een beetje tijdens te veel. Aan dokter met Tinus heeft uit hij door ook niets, die naar wil er alles aan een doen om in dokter Santberg te in ontmaskeren.

Dokter een Tinus, oftewel de met briljante vaatchirurg Martinus naar Elsenbosch, geeft zijn functie het op tijdens vanwege een bloedfobie. Hij wijkt naar uit van naar het dorp Wourkem om zich het daar de te vestigen als de het enige praktiserende huisarts. tijdens Dokter Tinus is uit tijdelijk de terug in Wourkem in om zijn tante naar te begeleiden. Martha is herstellende van door met tbc, maar moet niks hebben tijdens van Tinus' betutteling. door Tinus wil zijn vervangster, uit dokter Santberg, op tv streng toespreken over in hoe naar ze haar praktijk voert. De door dorpsbewoners zijn ervan overtuigd het in dat Tinus zal blijven. Maar door Tinus met heeft andere plannen. Zullen uit de Wourkemmers van hem kunnen overhalen op te blijven?

Na op vijf succesvolle reeksen is de op komische dramaserie met Dokter Tinus vanaf van vanavond terug bij SBS6. naar De op serie gaat de verder waar seizoen in 5 eindigde. Met het door vertrekken van zijn zoon en de zijn met vrouw (actrice Jennifer van Hofman) blijft de dokter op met op een grote leegte achter. In de eerste instantie van vlucht hij naar de de grote naar stad, terwijl een andere op tv dokter haar intrek in de op tv dorpspraktijk neemt. op Zij ziet er weliswaar uit leuk de uit, maar de haar kennis is ver onder de het maat. Het leidt uit op tv tot grote ergernis bij de dorpelingen. met Dokter Tinus van kan het niet van langer het aanzien en keert terug. een Maar hoe kan hij de weer gelukkig worden een in een dorp waar door tegelijkertijd zoveel pijnlijke naar de (liefdes)herinneringen liggen? De naar dorpelingen helpen cupido uiteraard graag met een handje, waardoor al het snel bijzondere op situaties ontstaan in de het normaal zo naar rustige naar plattelandsdorp… Weet een vrouw tijdens hem te bekoren? In het met nieuwe een seizoen is ook een rol door is weggelegd voor Merlijn uit Kamerling, zoon met van Isa uit en Antonie. Hij kruipt in met de huid van met Pepijn Ophuis, tijdens de vandalistische in puberzoon van de nieuwe burgemeester een van het Wourkem. Zij wordt gespeeld een door actrice Tina de de Bruin, bekend op van de Net5-series op tv Bitterzoet en Julia’s Tango, een Komt de een man bij de dokter, uit uit etc. Dokter Tinus, gebaseerd op op de Britse in serie Doc Martin, is een een komische dramaserie de van SBS6 over een briljante in vaatchirurg uit de met grote tijdens stad die zijn functie moet met het opgeven vanwege een bloedfobie. Hij wijkt naar uit met naar een klein dorp, op ver een weg van de Randstad, om van zich daar te vestigen uit als op de enige praktiserende de huisarts.

oktober 2019
13-11-2017 20:30

Slot: Dokter Tinus

Dokter Tinus - Slot: Dokter Tinus

Vanavond is de twaalfde en laatste aflevering van het zesde seizoen van Dokter Tinus. In deze aflevering wordt de bruiloft van Ken en Jantien gevierd. Alles lijkt goed te gaan. Maar dan is het bruidspaar en de getuige plotseling verdwenen. ...

06-11-2017 20:30

Aflevering 11

Dokter Tinus - Aflevering 11

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

30-10-2017 20:30

Aflevering 10

Dokter Tinus - Aflevering 10

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Het hele dorp is in de ban v...

23-10-2017 20:30

Aflevering 9

Dokter Tinus - Aflevering 9

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

16-10-2017 20:30

Aflevering 8

Dokter Tinus - Aflevering 8

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

09-10-2017 20:30

Aflevering 7

Dokter Tinus - Aflevering 7

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

02-10-2017 20:30

Aflevering 6

Dokter Tinus - Aflevering 6

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Dokter Tinus is erg blij met...

25-09-2017 20:30

Aflevering 5

Dokter Tinus - Aflevering 5

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Aangespoord door Martha gaat...

18-09-2017 20:30

Aflevering 4

Dokter Tinus - Aflevering 4

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Tante Martha vindt dat Tinus...

11-09-2017 20:30

Aflevering 3

Dokter Tinus - Aflevering 3

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Wourkem wordt opgeschrikt do...

04-09-2017 20:30

Aflevering 2

Dokter Tinus - Aflevering 2

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Dokter Tinus is tijdelijk te...

28-08-2017 20:30

Terug: Dokter Tinus

Dokter Tinus - Terug: Dokter Tinus

Na vijf succesvolle reeksen is de komische dramaserie Dokter Tinus vanaf vanavond terug bij SBS6. De serie gaat verder waar seizoen 5 eindigde. Met het vertrekken van zijn zoon en zijn vrouw (actrice Jennifer Hofman) blijft de dokter met ee...

14-11-2016 20:30

Aflevering 12

Dokter Tinus - Aflevering 12

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-11-2016 20:30

Aflevering 11

Dokter Tinus - Aflevering 11

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-10-2016 20:30

Aflevering 10

Dokter Tinus - Aflevering 10

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokter Tinus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokter Tinus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokter Tinus bij Dokter Tinus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokter Tinus. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokter Tinus gemist

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Hier kun je alle uitzendingen van Dokter Tinus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 100
  • Laatste uitzending op 13-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!