Programma gemist?

Vanavond is de uit twaalfde en laatste tijdens aflevering op tv van het naar zesde seizoen van Dokter Tinus. naar In deze aflevering uit wordt de naar bruiloft van Ken en de Jantien van gevierd. Alles lijkt goed naar te gaan. op Maar dan is het bruidspaar en in de getuige plotseling uit verdwenen. Tinus op moet overal de inspringen, hij heeft het op tv er maar druk mee. tijdens En het dan eindigt de avond ook het voor op hem met een met verrassing.

Dokter Tinus, met oftewel de briljante vaatchirurg in Martinus Elsenbosch, geeft een zijn functie van op vanwege een bloedfobie. op tv Hij een wijkt uit naar het dorp het Wourkem tijdens om zich daar uit te vestigen als de door enige op praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer uit van deze hitserie, met naar door hierin de vraag, het gaat Tinus de in liefde weer opnieuw vinden? Tinus wordt op tv uit opgeroepen door de burgemeester, die met hulp zoekt voor met haar van zoon. Geheel tegen op tv zijn zin gaat hij tijdens naar het bos, waar de op tv twee op tv in een vakantiehuisje zitten. op tv Bert wil samenwerken het met Dokter Tinus. Tinus met uit moet hier niets van van hebben. Kim weet op tv dat weet ook. Nu in Tinus in naar het bos de zit, probeert zij een uit alle macht de patiënten van in de Tinus te behoeden voor de de praatjes van op tv Bert. Ze op moet zelfs inspringen als één van in Berts klanten bijna tijdens een bezwijkt.

Dokter Tinus, door oftewel de briljante vaatchirurg met Martinus door Elsenbosch, geeft zijn functie naar op op vanwege een bloedfobie. Hij uit wijkt uit naar het dorp op van Wourkem om zich op tv daar te vestigen als de enige een praktiserende huisarts. de Het hele dorp is uit in het de ban naar van filmopnames over uit de verzetsheld van Wourkem. De van straten en oevers door van door de rivier zijn omgedoopt tot met locaties uit de Tweede de Wereldoorlog. Iedereen door heeft van een aandeel in de film, door zelfs Ken probeert met de zijn rol van Duitse de militair met uit overtuiging te spelen. Alleen Tinus naar doet niet door mee, die heeft geen de tijd op tv voor dat soort onzin. Tot hij door ongewild tijdens toch in door het spektakel wordt betrokken en misschien op naar wel de hoofdrol van van de dag kan gaan op spelen.

Dokter een Tinus, oftewel de briljante uit vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft van zijn het functie op vanwege een bloedfobie. door Hij wijkt tijdens uit naar het dorp in Wourkem het om zich van daar te vestigen als de op enige praktiserende naar huisarts. Seizoen van 6 alweer van deze hitserie, met naar uit hierin de vraag, uit gaat Tinus de liefde met weer opnieuw vinden? tijdens Martinus worstelt door met zijn beroepsgeheim. Zal naar hij Martha de in waarheid vertellen over haar nieuwe de geliefde? Ken heeft uit uit zijn handen vol met aan een vervelende puber tijdens op een het brommer. Wat hij ook probeert, de tijdens op jongen ontglipt hem telkens weer. in Kim is in tot over op haar oren verliefd van op Hero. Martinus doet het erg zijn best om met afspraakjes met op tv Nienke te doen slagen, want een de de dokter en de schooljuf, dat een is van de perfecte op combinatie.

Dokter Tinus, oftewel uit de briljante vaatchirurg naar Martinus Elsenbosch, tijdens geeft zijn functie op in vanwege uit een bloedfobie. met Hij wijkt uit uit naar het dorp Wourkem om zich op tv daar te vestigen een als in de enige praktiserende op tv huisarts. Seizoen 6 alweer van met deze op tv hitserie, met hierin de op vraag, met gaat Tinus de liefde weer in opnieuw vinden? Jantien wordt in ontdekt als fotomodel tijdens en de stort zich op haar een nieuwe naar carrière. Ken is hierdoor in de de war, omdat met hij dacht dat zij het kinderen wil. van Maar nee, Jantien uit heeft tijdens nu hele andere dingen aan van haar van hoofd. Ken vraagt advies tijdens aan Bert. Bert heeft het naar licht heeft en in hij denkt dat in hij heel door Wourkem kan helpen van met uit zijn speciale gaven. met Tinus kan geen begrip tijdens opbrengen voor Martha, die voor van een man met uit het het verleden een sprong in het op diepe wil uit wagen.

Dokter Tinus, oftewel in in de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, op tv geeft een zijn functie op vanwege op tv een bloedfobie. Hij wijkt uit op tv naar van het dorp Wourkem om zich een tijdens daar te vestigen als de de enige praktiserende op huisarts. Seizoen 6 alweer uit van deze hitserie, met met hierin de de vraag, gaat tijdens Tinus de liefde een weer opnieuw de vinden? Zofia waarschuwt in Martinus dat hij door te weinig slaapt. het Tinus vindt haar zorgen onzin, van hij is naar een goede dokter, slaapgebrek of door niet. Als in hij Harry uit op het oog het verliest omdat hij in slaap met valt, vraagt hij met toch advies in aan Zofia. Die heeft tijdens een op tv wel heel een ongebruikelijke oplossing. Kim heeft van ook een slaapprobleem, maar naar zij valt juist in uit uit zenuwen voor haar tentamen in slaap. op Hierdoor door dreigt ze het haar tentamen te missen. Koos door zoekt naar een nieuwe uitdaging in zijn leven. op De Van in Dongens kunnen hem de wel helpen, maar de of dat op nou zo'n goed idee van is.

Dokter Tinus, op tv oftewel een de briljante vaatchirurg op Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op op vanwege een in bloedfobie. Hij wijkt uit tijdens naar het dorp op tv Wourkem om zich op daar te uit vestigen als de enige door praktiserende huisarts. Dokter een Tinus is erg naar op blij met Zofia, zijn nieuwe tijdens huishoudster. Het op tv is een vrouw tijdens van weinig woorden, die ook in nog tijdens eens hard werkt en door voor allerlei problemen de een praktische oplossing heeft. door Dat bevalt op tv Tinus wel. Mevrouw Hanszen door vindt dat helemaal tijdens niks. Uit alle naar de macht probeert ze de aandacht op tv van Tinus op te tijdens eisen. door Ken wil een kleine op tv ingreep laten op doen, speciaal voor zijn van Jantien. Maar is tijdens hij wel met dapper genoeg?

Dokter in Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg op tv naar Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie een op een vanwege een bloedfobie. Hij wijkt een uit op tv naar het dorp Wourkem om naar zich daar te vestigen uit als de enige op praktiserende huisarts. Aangespoord van door tijdens Martha gaat Tinus naar naar een dansavond waar hij door tijdens een perfect danspaar met vormt met een bijzondere tijdens vrouw. Koos probeert een op tv opdringerige dame naar te ontlopen en op tv ook Ken weet niet tijdens wat naar hij aan moet de met aandacht uit onverwachte hoek. op tv Ondertussen moet Ken van zich op bezighouden met een kippendief die het op dorp onveilig maakt. met Heeft die uit kippendief iets de te maken met het bouwproject op van dat Bert in Wourkem wil het realiseren?

Dokter uit Tinus, oftewel de briljante op vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft op tv zijn functie op uit vanwege een bloedfobie. met Hij door wijkt uit naar het met dorp Wourkem om een zich daar te vestigen op tv met als de enige praktiserende naar huisarts. Tante Martha vindt dat in Tinus weer eens uit op zoek moet in tijdens naar een vrouw. de Eigenlijk gunt het hele dorp dokter op de Tinus wel weer een uit nieuwe relatie. Maar de dating-avond de die Tinus uitprobeert een is geen succes. tijdens Tot Tinus' grote tijdens een schrik blijkt Kim geen op tv diploma voor dokters-assistente te in hebben. in Tinus moet streng zijn en in ontslaat haar: zonder het een diploma kan uit Kim op tv haar werk toch niet goed uitvoeren. met Bert uit stort zich weer op tijdens een nieuw van project, maar kiest hij door wel op de juiste zakenpartners?

Dokter Tinus, het oftewel de briljante door vaatchirurg Martinus Elsenbosch, uit geeft zijn functie op in vanwege een de bloedfobie. op Hij wijkt uit naar tijdens het dorp Wourkem om zich met op tv daar te vestigen als tijdens de enige praktiserende huisarts. tijdens Wourkem tijdens wordt opgeschrikt door naar een mysterieuze brommerrijder een die het rustige dorp onveilig uit maakt. Een tijdens taak voor Ken, maar in zijn hoofd loopt over uit van andere uit dingen: de nieuwe burgemeester op tv moet ontvangen de worden. En belangrijker de nog, Ken naar moet ervoor zorgen een dat Jantien zwanger raakt. uit Het wordt een hem allemaal de een beetje te uit veel. Aan dokter Tinus heeft door hij door ook niets, die van wil er alles aan van doen om de dokter Santberg te het ontmaskeren.

Dokter Tinus, oftewel naar de briljante met vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft van zijn functie op op vanwege een bloedfobie. naar Hij wijkt het uit door naar het dorp uit Wourkem om zich daar te op tv vestigen als uit de enige praktiserende een huisarts. Dokter Tinus is tijdelijk op terug in door Wourkem om zijn de tante te naar begeleiden. Martha is herstellende tijdens van tbc, maar met moet niks hebben in van Tinus' een betutteling. Tinus met wil zijn vervangster, op tv dokter Santberg, streng toespreken over op hoe in ze haar praktijk voert. het De dorpsbewoners zijn tijdens ervan overtuigd dat Tinus naar zal blijven. Maar van Tinus heeft andere een plannen. Zullen de Wourkemmers naar van hem kunnen overhalen te door blijven?

Na de vijf succesvolle reeksen is door de van komische dramaserie Dokter Tinus met vanaf vanavond terug bij SBS6. naar De serie gaat naar verder waar op tv seizoen tijdens 5 eindigde. Met het vertrekken van op zijn zoon en het zijn vrouw (actrice van tijdens Jennifer Hofman) blijft uit de dokter met een grote leegte op tv achter. het In eerste instantie het vlucht hij op naar de grote tijdens stad, terwijl een andere een dokter haar in intrek in de dorpspraktijk op tv neemt. Zij ziet er weliswaar naar leuk uit, tijdens maar haar kennis naar is ver in onder de maat. Het de leidt tot grote door ergernis bij de dorpelingen. in door Dokter Tinus kan het door niet langer aanzien naar en keert terug. Maar hoe op tv kan in hij weer door gelukkig worden in een van dorp waar het tegelijkertijd zoveel pijnlijke (liefdes)herinneringen liggen? De naar dorpelingen helpen cupido met uiteraard graag tijdens een het handje, waardoor al snel bijzondere situaties naar de ontstaan in het normaal uit zo rustige het plattelandsdorp… Weet een vrouw hem tijdens te bekoren? In het nieuwe op seizoen tijdens is ook de een rol is met weggelegd voor Merlijn Kamerling, zoon uit van Isa en Antonie. op Hij uit kruipt in met de huid van het Pepijn Ophuis, de van vandalistische puberzoon van de nieuwe met burgemeester uit van Wourkem. Zij wordt gespeeld door op tv actrice Tina in de Bruin, met bekend van de Net5-series Bitterzoet op en Julia’s uit Tango, Komt een man een bij de dokter, tijdens etc. Dokter Tinus, gebaseerd uit op de Britse met serie Doc de Martin, is een komische van op dramaserie van SBS6 over een op tv briljante vaatchirurg uit de door grote naar stad die zijn het functie moet opgeven vanwege op tv een bloedfobie. een Hij wijkt uit uit naar een klein dorp, een ver weg van de een op Randstad, om zich daar te van vestigen als de van enige praktiserende op tv huisarts.

maart 2020
13-11-2017 20:30

Slot: Dokter Tinus

Dokter Tinus - Slot: Dokter Tinus

Vanavond is de twaalfde en laatste aflevering van het zesde seizoen van Dokter Tinus. In deze aflevering wordt de bruiloft van Ken en Jantien gevierd. Alles lijkt goed te gaan. Maar dan is het bruidspaar en de getuige plotseling verdwenen. ...

06-11-2017 20:30

Aflevering 11

Dokter Tinus - Aflevering 11

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

30-10-2017 20:30

Aflevering 10

Dokter Tinus - Aflevering 10

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Het hele dorp is in de ban v...

23-10-2017 20:30

Aflevering 9

Dokter Tinus - Aflevering 9

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

16-10-2017 20:30

Aflevering 8

Dokter Tinus - Aflevering 8

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

09-10-2017 20:30

Aflevering 7

Dokter Tinus - Aflevering 7

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

02-10-2017 20:30

Aflevering 6

Dokter Tinus - Aflevering 6

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Dokter Tinus is erg blij met...

25-09-2017 20:30

Aflevering 5

Dokter Tinus - Aflevering 5

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Aangespoord door Martha gaat...

18-09-2017 20:30

Aflevering 4

Dokter Tinus - Aflevering 4

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Tante Martha vindt dat Tinus...

11-09-2017 20:30

Aflevering 3

Dokter Tinus - Aflevering 3

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Wourkem wordt opgeschrikt do...

04-09-2017 20:30

Aflevering 2

Dokter Tinus - Aflevering 2

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Dokter Tinus is tijdelijk te...

28-08-2017 20:30

Terug: Dokter Tinus

Dokter Tinus - Terug: Dokter Tinus

Na vijf succesvolle reeksen is de komische dramaserie Dokter Tinus vanaf vanavond terug bij SBS6. De serie gaat verder waar seizoen 5 eindigde. Met het vertrekken van zijn zoon en zijn vrouw (actrice Jennifer Hofman) blijft de dokter met ee...

14-11-2016 20:30

Aflevering 12

Dokter Tinus - Aflevering 12

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-11-2016 20:30

Aflevering 11

Dokter Tinus - Aflevering 11

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-10-2016 20:30

Aflevering 10

Dokter Tinus - Aflevering 10

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokter Tinus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokter Tinus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokter Tinus bij Dokter Tinus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokter Tinus. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokter Tinus gemist

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Hier kun je alle uitzendingen van Dokter Tinus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 100
  • Laatste uitzending op 13-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!