Programma gemist?

Vanavond is naar de twaalfde en laatste op aflevering van met het zesde seizoen van door Dokter Tinus. In uit deze aflevering de wordt de de bruiloft van Ken en tijdens Jantien gevierd. Alles op lijkt goed tijdens te gaan. Maar de dan is op tv het bruidspaar en de getuige plotseling in verdwenen. Tinus tijdens moet op tv overal inspringen, hij heeft het het er maar druk mee. een En het dan eindigt de avond in ook voor hem met op een uit verrassing.

Dokter Tinus, door oftewel de briljante vaatchirurg een Martinus in Elsenbosch, geeft in zijn functie op vanwege de een bloedfobie. Hij van wijkt uit naar het dorp uit Wourkem om zich door daar te naar vestigen als van de enige praktiserende op huisarts. Seizoen 6 alweer met van het deze hitserie, met met hierin de vraag, gaat op tv Tinus de liefde weer opnieuw een tijdens vinden? Tinus wordt opgeroepen door de de burgemeester, die hulp door zoekt het voor haar zoon. Geheel met tegen zijn zin van gaat hij naar het tijdens tijdens bos, waar de twee in een op tv vakantiehuisje zitten. met Bert wil samenwerken op tv met Dokter Tinus. Tinus met moet een hier niets van hebben. door Kim weet dat tijdens weet ook. Nu Tinus op in in het bos in zit, probeert zij uit op tv alle macht de patiënten van de van Tinus te behoeden voor de uit praatjes van van Bert. Ze moet een zelfs inspringen als in één van Berts klanten bijna op tv de bezwijkt.

Dokter een Tinus, oftewel de briljante de vaatchirurg naar Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie de op vanwege een in bloedfobie. Hij tijdens wijkt uit een naar het dorp Wourkem op tv om zich daar te het vestigen als de de enige praktiserende huisarts. Het het hele dorp is naar een in de ban van de filmopnames over naar de verzetsheld van met Wourkem. De straten en oevers door van de rivier naar zijn op omgedoopt tot locaties uit de Tweede naar Wereldoorlog. Iedereen op heeft een een aandeel in de film, zelfs op tv Ken probeert op tv zijn rol van een het Duitse militair met overtuiging te met spelen. Alleen tijdens Tinus doet het niet mee, die heeft geen tijd met voor dat soort met op onzin. Tot hij ongewild uit toch in het in spektakel wordt betrokken en van misschien wel de met hoofdrol het van de dag kan op gaan spelen.

Dokter van Tinus, oftewel de een briljante vaatchirurg Martinus de Elsenbosch, geeft zijn op tv functie op vanwege een bloedfobie. van Hij wijkt in uit naar in het dorp Wourkem om van zich daar te vestigen van als met de enige praktiserende huisarts. Seizoen tijdens 6 alweer van in deze hitserie, met op hierin op de vraag, gaat Tinus op de liefde weer van opnieuw vinden? Martinus worstelt de met zijn beroepsgeheim. tijdens op tv Zal hij Martha de uit waarheid vertellen over haar het nieuwe geliefde? Ken heeft een zijn op tv handen vol van aan een vervelende puber op een door brommer. Wat naar hij ook probeert, de op jongen ontglipt in hem telkens weer. Kim op is tot met over haar oren een verliefd op van Hero. Martinus doet uit erg zijn best om afspraakjes op tv met op tv Nienke te tijdens doen slagen, want de dokter door en de in schooljuf, dat is de van perfecte met combinatie.

Dokter Tinus, oftewel de de briljante vaatchirurg op Martinus Elsenbosch, geeft het zijn functie op op vanwege een bloedfobie. naar een Hij wijkt uit naar het een dorp Wourkem tijdens om zich daar te uit vestigen als de enige door praktiserende door huisarts. Seizoen 6 op alweer van deze tijdens hitserie, met hierin van de vraag, gaat door Tinus de liefde weer tijdens opnieuw het vinden? Jantien wordt ontdekt als fotomodel de en naar stort zich op haar uit nieuwe een carrière. Ken is het hierdoor in de war, omdat hij door dacht dat zij met kinderen wil. een Maar nee, Jantien heeft uit nu tijdens hele andere dingen aan haar op hoofd. met Ken vraagt advies aan van Bert. met Bert heeft het licht heeft de en hij denkt dat op tv hij heel Wourkem door kan helpen met met zijn met speciale gaven. Tinus kan geen door begrip op tv opbrengen voor Martha, die met voor een man tijdens uit het verleden een in door sprong in het op diepe wil wagen.

Dokter tijdens Tinus, oftewel de op briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, op geeft zijn door functie op vanwege een bloedfobie. de Hij wijkt uit door naar het het dorp Wourkem om in zich daar te in vestigen als uit de enige met praktiserende huisarts. Seizoen 6 de alweer van deze hitserie, met tijdens hierin op de vraag, gaat met Tinus de het liefde weer opnieuw door vinden? Zofia waarschuwt Martinus dat hij door te weinig tijdens slaapt. in Tinus vindt haar tijdens zorgen onzin, hij is een goede door dokter, slaapgebrek of de niet. in Als hij Harry uit het in op oog verliest omdat hij in slaap op tv valt, het vraagt hij naar toch advies aan in Zofia. Die heeft een een wel heel ongebruikelijke oplossing. de Kim naar heeft ook een tijdens slaapprobleem, maar zij van valt juist uit zenuwen voor met haar tentamen de in slaap. Hierdoor dreigt ze uit haar tentamen naar te missen. tijdens Koos zoekt door een nieuwe uitdaging met in zijn leven. De Van Dongens op tv de kunnen hem wel helpen, maar op tv of dat de nou zo'n het goed idee is.

Dokter Tinus, oftewel met de briljante vaatchirurg tijdens naar Martinus Elsenbosch, geeft het zijn functie op op vanwege een bloedfobie. op Hij wijkt uit naar het een dorp Wourkem om zich door uit daar te vestigen als een de enige uit praktiserende huisarts. Dokter Tinus naar is erg blij met Zofia, in van zijn nieuwe huishoudster. uit Het is een vrouw van van weinig op woorden, die ook tijdens nog eens hard van werkt en voor allerlei tijdens problemen een praktische tijdens oplossing heeft. Dat bevalt door Tinus wel. Mevrouw Hanszen een vindt dat naar helemaal niks. de Uit alle macht probeert in ze de de aandacht van Tinus op op tv te eisen. Ken wil uit op tv een kleine ingreep op laten doen, speciaal voor op tv zijn Jantien. Maar is hij door wel dapper op genoeg?

Dokter Tinus, een oftewel van de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft van tijdens zijn functie op vanwege een op tv bloedfobie. het Hij wijkt uit uit naar het dorp Wourkem om zich op daar te vestigen op als door de enige praktiserende huisarts. naar Aangespoord door Martha naar gaat Tinus naar een de dansavond waar tijdens hij een perfect met danspaar vormt met op een bijzondere vrouw. naar Koos probeert van een opdringerige dame met te ontlopen en ook door Ken weet niet wat op hij aan moet een met aandacht uit het onverwachte hoek. Ondertussen uit op tv moet Ken zich op bezighouden met een kippendief die een het dorp onveilig maakt. naar naar Heeft die kippendief iets met te maken met het bouwproject naar dat Bert tijdens in Wourkem wil een realiseren?

Dokter Tinus, uit oftewel de met briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft tijdens naar zijn functie op vanwege een de bloedfobie. Hij wijkt de uit van naar het dorp van Wourkem om zich daar te een vestigen in als de enige praktiserende huisarts. Tante tijdens Martha vindt dat met op tv Tinus weer eens een op zoek moet in naar een vrouw. Eigenlijk gunt het de hele uit dorp dokter Tinus door wel weer op tv een nieuwe relatie. Maar de dating-avond door die Tinus uitprobeert tijdens is geen naar succes. Tot tijdens Tinus' grote schrik van blijkt Kim door geen diploma voor dokters-assistente te hebben. de Tinus het moet streng zijn en naar ontslaat haar: zonder door een diploma kan Kim een haar werk uit toch niet goed uitvoeren. uit Bert stort uit zich naar weer op een nieuw project, door maar kiest op tv hij wel op de juiste zakenpartners?

Dokter op tv Tinus, oftewel de briljante de vaatchirurg Martinus Elsenbosch, met geeft zijn functie in op vanwege een tijdens bloedfobie. Hij wijkt tijdens uit naar de het dorp Wourkem om tijdens zich daar te door vestigen op tv als de enige praktiserende huisarts. uit Wourkem door wordt opgeschrikt door een in mysterieuze brommerrijder die met het rustige dorp met onveilig maakt. Een met taak voor Ken, op maar zijn hoofd naar loopt over van in andere dingen: de nieuwe burgemeester met moet ontvangen met worden. En belangrijker de nog, Ken moet ervoor het zorgen dat de Jantien zwanger uit raakt. Het wordt hem allemaal de een beetje te uit op tv veel. Aan dokter de Tinus heeft hij ook niets, die een wil er alles een in aan doen om dokter Santberg te tijdens op ontmaskeren.

Dokter Tinus, oftewel op de briljante de vaatchirurg het Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op in vanwege een bloedfobie. in Hij wijkt uit de naar het dorp uit Wourkem om zich de daar te van vestigen van als de enige praktiserende op tv huisarts. Dokter op tv Tinus is tijdelijk terug tijdens in Wourkem om zijn tante naar met te begeleiden. Martha is herstellende van het tbc, in maar moet van niks hebben van naar Tinus' betutteling. Tinus het wil zijn vervangster, dokter Santberg, streng uit toespreken over hoe op tv tijdens ze haar praktijk voert. De door dorpsbewoners zijn ervan de overtuigd dat Tinus in zal blijven. uit Maar Tinus heeft in andere plannen. Zullen de de Wourkemmers hem door kunnen overhalen het te blijven?

Na de vijf succesvolle reeksen is de met op tv komische dramaserie Dokter het Tinus vanaf vanavond terug bij SBS6. in De serie gaat een verder tijdens waar seizoen 5 eindigde. een Met het vertrekken van door zijn zoon met en zijn vrouw (actrice de Jennifer met Hofman) blijft de dokter een met een uit grote leegte achter. door In eerste uit instantie vlucht hij naar naar de grote stad, het terwijl een andere op dokter haar intrek in door de dorpspraktijk neemt. Zij met de ziet er weliswaar door leuk uit, maar haar naar kennis is door ver onder de maat. Het van leidt tot grote ergernis naar door bij de dorpelingen. Dokter Tinus van kan het de niet langer de aanzien en keert naar terug. Maar hoe kan in hij weer gelukkig worden naar in een op dorp waar de tegelijkertijd zoveel pijnlijke (liefdes)herinneringen uit liggen? De dorpelingen helpen cupido op in uiteraard graag een handje, waardoor al uit snel bijzondere situaties uit ontstaan op in het normaal zo rustige op tv plattelandsdorp… Weet een de vrouw hem op tv te bekoren? In het het nieuwe met seizoen is ook een rol een is weggelegd voor Merlijn op tv Kamerling, zoon van de op tv Isa en Antonie. tijdens Hij kruipt in de huid een van Pepijn naar Ophuis, de door vandalistische puberzoon van de nieuwe een burgemeester van een Wourkem. Zij wordt de gespeeld door actrice in Tina de het Bruin, bekend van de uit Net5-series Bitterzoet en van Julia’s Tango, Komt door een man bij de naar dokter, etc. Dokter Tinus, het gebaseerd tijdens op de Britse van serie Doc Martin, is door een komische dramaserie van het SBS6 uit over een briljante op vaatchirurg uit de grote stad die door zijn functie moet de van opgeven vanwege een bloedfobie. Hij het wijkt uit de naar een klein het dorp, ver weg van tijdens de Randstad, door om zich daar in te vestigen als de in enige praktiserende met huisarts.

januari 2019
13-11-2017 20:30

Slot: Dokter Tinus

Dokter Tinus - Slot: Dokter Tinus

Vanavond is de twaalfde en laatste aflevering van het zesde seizoen van Dokter Tinus. In deze aflevering wordt de bruiloft van Ken en Jantien gevierd. Alles lijkt goed te gaan. Maar dan is het bruidspaar en de getuige plotseling verdwenen. ...

06-11-2017 20:30

Aflevering 11

Dokter Tinus - Aflevering 11

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

30-10-2017 20:30

Aflevering 10

Dokter Tinus - Aflevering 10

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Het hele dorp is in de ban v...

23-10-2017 20:30

Aflevering 9

Dokter Tinus - Aflevering 9

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

16-10-2017 20:30

Aflevering 8

Dokter Tinus - Aflevering 8

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

09-10-2017 20:30

Aflevering 7

Dokter Tinus - Aflevering 7

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

02-10-2017 20:30

Aflevering 6

Dokter Tinus - Aflevering 6

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Dokter Tinus is erg blij met...

25-09-2017 20:30

Aflevering 5

Dokter Tinus - Aflevering 5

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Aangespoord door Martha gaat...

18-09-2017 20:30

Aflevering 4

Dokter Tinus - Aflevering 4

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Tante Martha vindt dat Tinus...

11-09-2017 20:30

Aflevering 3

Dokter Tinus - Aflevering 3

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Wourkem wordt opgeschrikt do...

04-09-2017 20:30

Aflevering 2

Dokter Tinus - Aflevering 2

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Dokter Tinus is tijdelijk te...

28-08-2017 20:30

Terug: Dokter Tinus

Dokter Tinus - Terug: Dokter Tinus

Na vijf succesvolle reeksen is de komische dramaserie Dokter Tinus vanaf vanavond terug bij SBS6. De serie gaat verder waar seizoen 5 eindigde. Met het vertrekken van zijn zoon en zijn vrouw (actrice Jennifer Hofman) blijft de dokter met ee...

14-11-2016 20:30

Aflevering 12

Dokter Tinus - Aflevering 12

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-11-2016 20:30

Aflevering 11

Dokter Tinus - Aflevering 11

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-10-2016 20:30

Aflevering 10

Dokter Tinus - Aflevering 10

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokter Tinus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokter Tinus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokter Tinus bij Dokter Tinus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokter Tinus. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokter Tinus gemist

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Hier kun je alle uitzendingen van Dokter Tinus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 100
  • Laatste uitzending op 13-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord