Programma gemist?

Vanavond is door de tijdens twaalfde en laatste aflevering van het een zesde seizoen van op tv op Dokter Tinus. In deze aflevering wordt van de naar bruiloft van uit Ken en Jantien de gevierd. Alles lijkt goed te gaan. een Maar dan naar is het van bruidspaar en de getuige naar plotseling verdwenen. de Tinus moet overal inspringen, het hij heeft het tijdens er maar druk mee. het En van dan eindigt de avond ook het voor naar hem met tijdens een verrassing.

Dokter tijdens Tinus, oftewel de briljante tijdens vaatchirurg in Martinus Elsenbosch, geeft de zijn functie op vanwege een bloedfobie. naar Hij van wijkt uit naar het uit dorp Wourkem om zich een daar de te vestigen het als de enige praktiserende huisarts. Seizoen in 6 alweer van de deze met hitserie, met hierin de vraag, van gaat Tinus de naar liefde door weer opnieuw vinden? Tinus wordt door opgeroepen door in de burgemeester, van die hulp zoekt voor haar het zoon. Geheel tegen in zijn op tv zin gaat op hij naar het uit bos, waar de met twee in een de vakantiehuisje zitten. Bert wil samenwerken met uit Dokter in Tinus. Tinus moet hier een niets van op hebben. Kim weet dat weet op ook. Nu uit Tinus een in het bos op tv zit, probeert zij uit de alle macht de patiënten van met Tinus te behoeden tijdens voor op tv de praatjes de van Bert. Ze moet zelfs inspringen uit in als één van met Berts klanten bijna uit bezwijkt.

Dokter Tinus, uit oftewel de briljante het vaatchirurg Martinus de Elsenbosch, geeft zijn functie een op het vanwege een bloedfobie. Hij wijkt op uit met naar het dorp Wourkem om zich in daar te de vestigen als naar de enige uit praktiserende huisarts. Het hele tijdens dorp is de in de ban van filmopnames het over de de verzetsheld van Wourkem. een De straten en oevers van met de rivier zijn door omgedoopt tot locaties tijdens naar uit de Tweede in Wereldoorlog. Iedereen heeft een aandeel in een tijdens de film, zelfs Ken probeert in naar zijn rol van Duitse militair met tijdens overtuiging naar te spelen. door Alleen Tinus doet niet mee, die het naar heeft geen tijd voor dat op tv soort op onzin. Tot hij ongewild toch in de het met spektakel wordt met betrokken en misschien wel op de hoofdrol van op de dag uit kan gaan spelen.

Dokter Tinus, op tv oftewel de een briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, door geeft zijn functie op in vanwege een bloedfobie. met Hij op wijkt uit naar het de dorp Wourkem om de zich op tv daar te vestigen op tv als de enige in praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van met in deze hitserie, met tijdens hierin de vraag, tijdens gaat Tinus de liefde het weer opnieuw uit vinden? Martinus worstelt met zijn beroepsgeheim. de Zal hij in Martha de waarheid vertellen een over haar nieuwe door geliefde? Ken heeft in zijn handen vol in van aan een vervelende de puber op een brommer. Wat naar hij ook naar probeert, de jongen door ontglipt hem telkens weer. Kim naar is tot tijdens over haar oren met verliefd op Hero. het Martinus de doet erg zijn best naar om afspraakjes met Nienke te door door doen slagen, want de naar dokter en met de schooljuf, dat is de naar perfecte naar combinatie.

Dokter tijdens Tinus, oftewel de briljante op vaatchirurg Martinus Elsenbosch, de geeft zijn functie tijdens op tijdens vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit door naar op het dorp Wourkem om zich een in daar te vestigen als de in enige praktiserende huisarts. Seizoen de 6 alweer een van deze hitserie, met het hierin de vraag, uit gaat Tinus de met liefde weer op opnieuw vinden? een Jantien wordt ontdekt als tijdens fotomodel en stort zich het op op haar nieuwe carrière. Ken met is hierdoor in de de war, omdat de hij op dacht dat zij kinderen wil. Maar op tv nee, Jantien heeft het nu hele tijdens andere dingen aan op haar tijdens hoofd. Ken vraagt advies aan Bert. van van Bert heeft het licht op tv heeft en op hij denkt dat naar hij heel Wourkem uit kan helpen met met zijn speciale gaven. door Tinus kan geen op tv begrip opbrengen voor tijdens Martha, die voor een man uit het het in verleden een sprong in door het diepe wil uit wagen.

Dokter Tinus, de oftewel de in briljante vaatchirurg Martinus van Elsenbosch, geeft zijn functie op met vanwege de een bloedfobie. Hij wijkt uit de naar naar het dorp op Wourkem om zich daar te in vestigen als de enige een praktiserende huisarts. Seizoen in 6 alweer tijdens van deze hitserie, met met hierin het de vraag, tijdens gaat Tinus de naar liefde weer opnieuw vinden? het Zofia waarschuwt Martinus van dat hij te weinig slaapt. door Tinus vindt de haar zorgen het onzin, hij is een goede de dokter, slaapgebrek het of niet. Als tijdens hij Harry door uit het oog verliest omdat het met hij in slaap naar valt, vraagt hij uit toch advies aan Zofia. Die heeft uit tijdens een wel heel ongebruikelijke oplossing. een Kim naar heeft ook een slaapprobleem, met maar zij naar valt juist uit van zenuwen voor haar het tentamen in slaap. tijdens Hierdoor dreigt ze haar een tentamen te missen. Koos op zoekt een nieuwe uitdaging op tv in in zijn leven. van De Van Dongens de kunnen hem wel door helpen, maar of met dat nou zo'n goed uit idee is.

Dokter in Tinus, oftewel met de briljante vaatchirurg Martinus op Elsenbosch, geeft zijn functie op met vanwege een bloedfobie. met Hij in wijkt uit de naar het dorp Wourkem van om zich daar op tv te vestigen als met de enige praktiserende tijdens huisarts. Dokter Tinus tijdens is erg blij met met Zofia, zijn een nieuwe huishoudster. uit Het is een vrouw met van weinig de woorden, die ook nog de eens hard werkt en voor in allerlei problemen een op tv praktische oplossing naar heeft. Dat bevalt Tinus op wel. uit Mevrouw Hanszen vindt dat tijdens helemaal niks. naar Uit alle macht probeert op tv ze de de aandacht van Tinus de op te een eisen. Ken wil een het kleine ingreep laten in doen, speciaal op voor zijn Jantien. Maar de is hij wel dapper in genoeg?

Dokter Tinus, een oftewel de briljante vaatchirurg een Martinus Elsenbosch, geeft van zijn functie op het een vanwege een bloedfobie. Hij wijkt tijdens uit naar het dorp op tv Wourkem om zich van daar te van vestigen als de enige op de praktiserende huisarts. Aangespoord door door Martha gaat Tinus naar het een dansavond in waar hij met een perfect danspaar het vormt met een bijzondere vrouw. Koos in probeert een op opdringerige dame uit te ontlopen door en ook Ken de weet niet wat hij naar aan moet met aandacht naar uit onverwachte hoek. Ondertussen met met moet Ken zich bezighouden met door een kippendief die het van dorp onveilig in maakt. door Heeft die kippendief iets te tijdens maken met de het bouwproject uit dat Bert in Wourkem wil in realiseren?

Dokter een Tinus, oftewel de briljante tijdens vaatchirurg Martinus Elsenbosch, naar geeft zijn door functie op naar vanwege een bloedfobie. door Hij wijkt uit naar tijdens het dorp met Wourkem om zich daar op tv te vestigen als de enige op tv praktiserende huisarts. een Tante een Martha vindt dat Tinus weer eens het op op zoek moet naar een tijdens vrouw. in Eigenlijk gunt het met hele dorp dokter Tinus door wel weer een nieuwe relatie. tijdens van Maar de dating-avond die Tinus uitprobeert in is geen tijdens succes. Tot Tinus' in grote met schrik blijkt Kim door geen diploma voor dokters-assistente op tv te hebben. Tinus moet streng een zijn en ontslaat uit haar: zonder de een diploma kan Kim op tv het haar werk toch een niet goed uitvoeren. Bert stort zich de weer op een door nieuw het project, maar kiest hij het wel de de juiste zakenpartners?

Dokter tijdens Tinus, oftewel uit de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, naar geeft zijn functie van op vanwege in een bloedfobie. Hij op wijkt uit naar op tv het dorp Wourkem om zich op op daar te vestigen als van de enige praktiserende van huisarts. Wourkem wordt opgeschrikt door tijdens een een mysterieuze brommerrijder tijdens die het rustige met dorp onveilig maakt. Een taak de voor Ken, maar tijdens zijn hoofd loopt over een van andere tijdens dingen: met de nieuwe burgemeester moet ontvangen worden. naar En een belangrijker nog, Ken moet met ervoor zorgen dat Jantien op tv zwanger raakt. uit Het wordt hem allemaal het een beetje van te veel. Aan een dokter Tinus naar heeft hij ook niets, van die wil tijdens er alles aan doen om de in dokter Santberg te een ontmaskeren.

Dokter door Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg met tijdens Martinus Elsenbosch, geeft zijn tijdens functie op vanwege een door bloedfobie. Hij wijkt uit op tv naar naar het dorp Wourkem om een zich met daar te vestigen als de door enige de praktiserende huisarts. Dokter Tinus is tijdelijk op op tv terug in Wourkem om het zijn tante te begeleiden. naar Martha is herstellende van in tbc, maar het moet niks hebben op van Tinus' betutteling. het Tinus wil van zijn vervangster, dokter het Santberg, streng toespreken een over hoe met ze haar praktijk voert. De op dorpsbewoners zijn ervan overtuigd door dat Tinus de zal blijven. Maar naar Tinus op tv heeft andere plannen. Zullen uit de Wourkemmers hem kunnen tijdens overhalen te op tv blijven?

Na vijf succesvolle in reeksen een is de komische op tv dramaserie Dokter een Tinus vanaf vanavond terug bij op SBS6. De serie door gaat een verder waar seizoen 5 eindigde. Met een het van vertrekken van met zijn zoon en het zijn vrouw (actrice Jennifer de Hofman) blijft de dokter met op een grote op tv leegte achter. In in eerste door instantie vlucht hij naar van de grote stad, terwijl het een andere het dokter haar op tv intrek in de dorpspraktijk door neemt. Zij met ziet er weliswaar leuk uit, door maar haar kennis op is ver naar onder de maat. Het leidt van tot grote de ergernis bij de uit dorpelingen. Dokter Tinus uit kan het niet langer een aanzien door en keert terug. Maar in hoe kan tijdens hij weer een gelukkig worden in een dorp waar uit een tegelijkertijd zoveel pijnlijke (liefdes)herinneringen liggen? De naar dorpelingen het helpen cupido uiteraard tijdens graag een handje, waardoor al met snel door bijzondere situaties uit ontstaan in het normaal zo rustige naar plattelandsdorp… een Weet een vrouw een hem te bekoren? In het nieuwe op seizoen is door ook het een rol is weggelegd het voor Merlijn Kamerling, op zoon van Isa naar en Antonie. Hij kruipt in een de huid het van Pepijn van Ophuis, de in vandalistische puberzoon van de nieuwe op tv burgemeester van Wourkem. Zij van wordt gespeeld op door in actrice Tina de Bruin, bekend een van de van Net5-series Bitterzoet en Julia’s op tv Tango, op Komt een man in bij de dokter, etc. Dokter de Tinus, gebaseerd op de Britse de serie uit Doc Martin, is een komische van dramaserie van van SBS6 over een uit briljante vaatchirurg uit de een grote tijdens stad die in zijn functie moet opgeven van vanwege een de bloedfobie. Hij wijkt uit naar een de een klein dorp, ver weg met van de Randstad, om zich in daar te vestigen in als in de enige praktiserende op tv huisarts.

juli 2021
13-11-2017 20:30

Slot: Dokter Tinus

Dokter Tinus - Slot: Dokter Tinus

Vanavond is de twaalfde en laatste aflevering van het zesde seizoen van Dokter Tinus. In deze aflevering wordt de bruiloft van Ken en Jantien gevierd. Alles lijkt goed te gaan. Maar dan is het bruidspaar en de getuige plotseling verdwenen. ...

06-11-2017 20:30

Aflevering 11

Dokter Tinus - Aflevering 11

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

30-10-2017 20:30

Aflevering 10

Dokter Tinus - Aflevering 10

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Het hele dorp is in de ban v...

23-10-2017 20:30

Aflevering 9

Dokter Tinus - Aflevering 9

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

16-10-2017 20:30

Aflevering 8

Dokter Tinus - Aflevering 8

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

09-10-2017 20:30

Aflevering 7

Dokter Tinus - Aflevering 7

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

02-10-2017 20:30

Aflevering 6

Dokter Tinus - Aflevering 6

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Dokter Tinus is erg blij met...

25-09-2017 20:30

Aflevering 5

Dokter Tinus - Aflevering 5

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Aangespoord door Martha gaat...

18-09-2017 20:30

Aflevering 4

Dokter Tinus - Aflevering 4

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Tante Martha vindt dat Tinus...

11-09-2017 20:30

Aflevering 3

Dokter Tinus - Aflevering 3

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Wourkem wordt opgeschrikt do...

04-09-2017 20:30

Aflevering 2

Dokter Tinus - Aflevering 2

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Dokter Tinus is tijdelijk te...

28-08-2017 20:30

Terug: Dokter Tinus

Dokter Tinus - Terug: Dokter Tinus

Na vijf succesvolle reeksen is de komische dramaserie Dokter Tinus vanaf vanavond terug bij SBS6. De serie gaat verder waar seizoen 5 eindigde. Met het vertrekken van zijn zoon en zijn vrouw (actrice Jennifer Hofman) blijft de dokter met ee...

14-11-2016 20:30

Aflevering 12

Dokter Tinus - Aflevering 12

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-11-2016 20:30

Aflevering 11

Dokter Tinus - Aflevering 11

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-10-2016 20:30

Aflevering 10

Dokter Tinus - Aflevering 10

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokter Tinus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokter Tinus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokter Tinus bij Dokter Tinus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokter Tinus. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokter Tinus gemist

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Hier kun je alle uitzendingen van Dokter Tinus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 100
  • Laatste uitzending op 13-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!