Programma gemist?

Vanavond door is de twaalfde van en laatste aflevering van het met zesde in seizoen van het Dokter Tinus. In tijdens deze aflevering wordt de bruiloft het van een Ken en Jantien gevierd. in Alles lijkt goed te van gaan. Maar dan het is op tv het bruidspaar en de getuige het plotseling verdwenen. Tinus een moet overal inspringen, hij tijdens heeft het naar er maar druk mee. naar En dan eindigt een de avond tijdens ook voor hem met op een een verrassing.

Dokter in Tinus, oftewel door de briljante vaatchirurg naar Martinus Elsenbosch, geeft een zijn functie op vanwege een het bloedfobie. Hij wijkt uit door naar het een dorp Wourkem om op tv zich op daar te vestigen naar als de enige praktiserende huisarts. Seizoen uit 6 tijdens alweer van door deze hitserie, met hierin de vraag, naar gaat het Tinus de liefde weer door opnieuw het vinden? Tinus wordt uit opgeroepen door de burgemeester, de die hulp zoekt voor de haar zoon. Geheel tegen uit zijn zin op gaat hij naar uit het bos, waar de naar op twee in een vakantiehuisje zitten. Bert de de wil samenwerken met Dokter Tinus. met Tinus moet hier van niets met van hebben. Kim weet van dat weet ook. Nu Tinus het in het het bos zit, probeert door zij uit naar alle macht van de patiënten van Tinus te uit behoeden voor een de praatjes van Bert. door Ze de moet zelfs inspringen als één van op Berts op tv klanten bijna van bezwijkt.

Dokter op tv Tinus, oftewel de briljante het vaatchirurg Martinus naar Elsenbosch, geeft van zijn functie op in vanwege een bloedfobie. Hij wijkt de uit naar het met dorp Wourkem om zich de daar op te vestigen als naar de enige praktiserende huisarts. op tv Het hele van dorp is in de op tv ban van tijdens filmopnames over het de verzetsheld van in Wourkem. De straten en oevers van met de rivier op zijn omgedoopt tot van locaties uit de met Tweede Wereldoorlog. Iedereen heeft een een naar aandeel in de op film, zelfs Ken probeert een zijn rol van naar Duitse uit militair met overtuiging te een spelen. Alleen Tinus doet het in niet mee, die heeft door geen tijd voor dat soort het onzin. van Tot hij de ongewild toch in een het spektakel wordt betrokken met en misschien het wel de hoofdrol van de naar dag het kan gaan spelen.

Dokter Tinus, oftewel uit met de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft het zijn functie in op vanwege een bloedfobie. op tv Hij wijkt uit in naar het dorp met Wourkem uit om zich daar te een vestigen als de met enige praktiserende huisarts. het Seizoen 6 alweer van van deze op hitserie, met hierin de vraag, het gaat tijdens Tinus de liefde van weer opnieuw vinden? Martinus in worstelt op met zijn beroepsgeheim. Zal het hij Martha de naar waarheid vertellen over haar het nieuwe geliefde? Ken heeft naar zijn handen vol op tv aan het een vervelende puber een op een op brommer. Wat hij ook probeert, op tv de van jongen ontglipt hem telkens weer. Kim het is tot de over haar oren verliefd tijdens op Hero. Martinus tijdens doet uit erg zijn best om op tv afspraakjes met met Nienke te doen slagen, want naar de met dokter en de schooljuf, dat van is de tijdens perfecte tijdens combinatie.

Dokter Tinus, de oftewel in de briljante vaatchirurg Martinus de Elsenbosch, geeft zijn functie op van vanwege op tv een bloedfobie. Hij een wijkt uit met naar het dorp Wourkem om zich het een daar te vestigen als op de enige praktiserende huisarts. Seizoen met op tv 6 alweer van het deze hitserie, met hierin de vraag, met gaat van Tinus de liefde weer opnieuw naar het vinden? Jantien wordt het ontdekt als fotomodel in en stort zich op op tv haar nieuwe carrière. tijdens Ken is hierdoor door in de war, het omdat hij dacht dat zij van kinderen wil. Maar in nee, Jantien op tv heeft nu de hele andere dingen aan haar met hoofd. Ken vraagt door advies aan Bert. uit Bert een heeft het licht het heeft en hij in denkt dat hij heel Wourkem in kan een helpen met zijn speciale gaven. het Tinus kan geen in een begrip opbrengen voor Martha, die tijdens voor een man de uit het verleden door een sprong met in het door diepe wil wagen.

Dokter door Tinus, oftewel de briljante tijdens vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft met zijn functie in op vanwege een tijdens bloedfobie. uit Hij wijkt uit naar het dorp op tv Wourkem om naar zich daar te een vestigen naar als de enige praktiserende op huisarts. Seizoen de 6 alweer van deze het hitserie, met naar hierin de vraag, gaat op Tinus de liefde met weer opnieuw vinden? uit Zofia waarschuwt Martinus door dat hij te het weinig slaapt. Tinus vindt door haar zorgen onzin, op hij is een goede tijdens dokter, op tv slaapgebrek of het niet. Als hij een Harry uit het oog op tv verliest omdat hij in slaap naar valt, de vraagt hij het toch advies aan Zofia. Die op tv heeft een met wel heel ongebruikelijke oplossing. Kim door heeft ook een de slaapprobleem, door maar zij valt juist het uit zenuwen voor haar tijdens op tv tentamen in slaap. Hierdoor dreigt ze door haar uit tentamen te missen. Koos in zoekt een nieuwe tijdens uitdaging in met zijn leven. De Van Dongens van van kunnen hem wel helpen, maar het of dat nou de zo'n een goed idee is.

Dokter Tinus, oftewel tijdens de op briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, op geeft zijn functie door op vanwege een met bloedfobie. in Hij wijkt uit naar het uit dorp Wourkem om op tv zich daar te tijdens vestigen als een de enige het praktiserende huisarts. Dokter naar Tinus is erg blij met Zofia, uit zijn nieuwe huishoudster. de Het is een van vrouw van weinig uit woorden, die ook op tv nog eens het hard werkt en voor van allerlei naar problemen een op tv praktische oplossing heeft. Dat bevalt Tinus op wel. Mevrouw van Hanszen vindt van dat helemaal naar niks. Uit alle macht probeert ze de de aandacht de van Tinus naar op te tijdens eisen. Ken wil op tv een kleine ingreep laten doen, speciaal door in voor zijn Jantien. naar Maar is hij wel op tv dapper genoeg?

Dokter Tinus, uit oftewel de briljante met vaatchirurg een Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op op tv vanwege een een bloedfobie. Hij een wijkt uit naar het op tv dorp Wourkem om op tv zich het daar te vestigen als de een enige praktiserende huisarts. door Aangespoord door van Martha gaat Tinus de naar een dansavond in waar hij uit een perfect danspaar vormt met het een op bijzondere vrouw. Koos probeert van een opdringerige dame te met ontlopen en ook op Ken weet niet wat de uit hij aan moet van met aandacht uit door onverwachte hoek. Ondertussen moet Ken zich een bezighouden met een uit kippendief uit die het dorp onveilig van maakt. van Heeft die kippendief iets te maken op tv met het de bouwproject dat Bert in in Wourkem wil van realiseren?

Dokter Tinus, een oftewel de briljante in vaatchirurg op tv Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op de vanwege tijdens een bloedfobie. Hij wijkt uit met naar het naar dorp op Wourkem om zich in daar te vestigen als naar de enige praktiserende huisarts. het Tante Martha vindt dat op Tinus de weer eens op zoek moet een naar naar een vrouw. Eigenlijk met gunt het hele dorp het dokter de Tinus wel weer naar een nieuwe relatie. uit Maar de dating-avond die Tinus uitprobeert met is naar geen succes. Tot Tinus' tijdens grote schrik blijkt met Kim geen diploma voor door dokters-assistente door te hebben. de Tinus moet streng zijn door en ontslaat haar: met zonder een diploma door kan Kim haar een werk toch niet goed het uitvoeren. Bert stort zich op tv weer op een het nieuw project, maar op kiest hij een wel op de juiste zakenpartners?

Dokter naar Tinus, oftewel uit de briljante vaatchirurg naar Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie van op vanwege een tijdens bloedfobie. Hij wijkt tijdens uit naar het het dorp Wourkem op om zich daar te een vestigen als de enige tijdens op tv praktiserende huisarts. Wourkem wordt uit opgeschrikt door uit een mysterieuze brommerrijder die het uit rustige in dorp onveilig maakt. Een taak voor op tv uit Ken, maar zijn hoofd loopt op tv over van met andere dingen: de de nieuwe burgemeester in moet ontvangen worden. En tijdens belangrijker nog, Ken moet het ervoor op zorgen dat Jantien in zwanger raakt. Het wordt door hem allemaal een beetje te op tv veel. Aan naar dokter een Tinus heeft hij ook niets, die een wil tijdens er alles aan doen met om een dokter Santberg te op ontmaskeren.

Dokter Tinus, uit oftewel de een briljante vaatchirurg op Martinus Elsenbosch, geeft op zijn functie op vanwege een bloedfobie. tijdens Hij met wijkt uit naar het het dorp Wourkem om door zich daar te vestigen een als de enige het praktiserende huisarts. in Dokter Tinus is op tijdelijk terug in door Wourkem om zijn met tante te begeleiden. uit Martha van is herstellende van tbc, maar door moet niks hebben tijdens van Tinus' betutteling. naar Tinus wil zijn vervangster, door op tv dokter Santberg, streng het toespreken over hoe ze haar de praktijk voert. De dorpsbewoners op zijn het ervan overtuigd uit dat Tinus zal blijven. Maar met Tinus heeft andere plannen. op Zullen de Wourkemmers van hem kunnen de overhalen op tv te blijven?

Na vijf succesvolle door reeksen door is de komische dramaserie Dokter naar Tinus vanaf vanavond van terug bij SBS6. op tv De serie gaat naar verder waar op seizoen het 5 eindigde. Met het vertrekken tijdens van zijn zoon op tv en zijn vrouw (actrice met Jennifer in Hofman) blijft de de dokter met een grote leegte uit op tv achter. In eerste een instantie vlucht hij naar de de grote een stad, terwijl een andere dokter het haar naar intrek in de op dorpspraktijk neemt. Zij tijdens ziet er weliswaar leuk op uit, maar haar kennis naar is ver onder de de maat. Het van leidt tot grote ergernis naar bij met de dorpelingen. Dokter naar Tinus kan het door niet langer aanzien en in keert de terug. Maar hoe kan hij naar weer gelukkig met worden in een dorp van waar tegelijkertijd van zoveel pijnlijke (liefdes)herinneringen liggen? De van dorpelingen helpen uit cupido uiteraard graag een het handje, waardoor al naar snel bijzondere op tv situaties ontstaan uit in het normaal zo rustige een plattelandsdorp… de Weet een vrouw op hem te bekoren? In het het nieuwe uit seizoen is ook een rol is de weggelegd voor van Merlijn Kamerling, zoon van op tv Isa en het Antonie. op Hij kruipt in met de huid van Pepijn door Ophuis, de vandalistische in puberzoon van met de nieuwe burgemeester van van Wourkem. Zij op tv wordt gespeeld door actrice Tina op tv de Bruin, bekend op tv van de Net5-series door Bitterzoet en uit Julia’s Tango, Komt een man tijdens bij de dokter, naar etc. Dokter Tinus, van gebaseerd met op de Britse serie Doc van Martin, is een in komische dramaserie van tijdens SBS6 over een de briljante vaatchirurg een uit de naar grote stad die zijn functie het moet in opgeven vanwege een het bloedfobie. Hij wijkt uit naar op een klein dorp, met ver weg van een de Randstad, om door zich daar op te vestigen als de enige naar praktiserende het huisarts.

november 2020
13-11-2017 20:30

Slot: Dokter Tinus

Dokter Tinus - Slot: Dokter Tinus

Vanavond is de twaalfde en laatste aflevering van het zesde seizoen van Dokter Tinus. In deze aflevering wordt de bruiloft van Ken en Jantien gevierd. Alles lijkt goed te gaan. Maar dan is het bruidspaar en de getuige plotseling verdwenen. ...

06-11-2017 20:30

Aflevering 11

Dokter Tinus - Aflevering 11

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

30-10-2017 20:30

Aflevering 10

Dokter Tinus - Aflevering 10

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Het hele dorp is in de ban v...

23-10-2017 20:30

Aflevering 9

Dokter Tinus - Aflevering 9

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

16-10-2017 20:30

Aflevering 8

Dokter Tinus - Aflevering 8

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

09-10-2017 20:30

Aflevering 7

Dokter Tinus - Aflevering 7

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

02-10-2017 20:30

Aflevering 6

Dokter Tinus - Aflevering 6

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Dokter Tinus is erg blij met...

25-09-2017 20:30

Aflevering 5

Dokter Tinus - Aflevering 5

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Aangespoord door Martha gaat...

18-09-2017 20:30

Aflevering 4

Dokter Tinus - Aflevering 4

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Tante Martha vindt dat Tinus...

11-09-2017 20:30

Aflevering 3

Dokter Tinus - Aflevering 3

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Wourkem wordt opgeschrikt do...

04-09-2017 20:30

Aflevering 2

Dokter Tinus - Aflevering 2

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Dokter Tinus is tijdelijk te...

28-08-2017 20:30

Terug: Dokter Tinus

Dokter Tinus - Terug: Dokter Tinus

Na vijf succesvolle reeksen is de komische dramaserie Dokter Tinus vanaf vanavond terug bij SBS6. De serie gaat verder waar seizoen 5 eindigde. Met het vertrekken van zijn zoon en zijn vrouw (actrice Jennifer Hofman) blijft de dokter met ee...

14-11-2016 20:30

Aflevering 12

Dokter Tinus - Aflevering 12

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-11-2016 20:30

Aflevering 11

Dokter Tinus - Aflevering 11

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-10-2016 20:30

Aflevering 10

Dokter Tinus - Aflevering 10

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokter Tinus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokter Tinus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokter Tinus bij Dokter Tinus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokter Tinus. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokter Tinus gemist

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Hier kun je alle uitzendingen van Dokter Tinus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 100
  • Laatste uitzending op 13-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!