Programma gemist?

Vanavond is in de met twaalfde en laatste aflevering van het het zesde seizoen van tijdens Dokter Tinus. In op deze aflevering van wordt van de bruiloft van Ken en Jantien naar gevierd. Alles lijkt de goed de te gaan. Maar met dan is het op tv bruidspaar en de getuige plotseling met verdwenen. een Tinus moet tijdens overal inspringen, hij heeft de het er maar druk mee. tijdens het En dan eindigt de avond ook van voor hem door met een met verrassing.

Dokter Tinus, tijdens oftewel de briljante vaatchirurg uit op tv Martinus Elsenbosch, geeft in zijn functie op vanwege een van bloedfobie. Hij wijkt het uit naar het dorp van Wourkem om op tv zich daar te op vestigen in als de enige praktiserende de huisarts. Seizoen 6 alweer naar van deze hitserie, met op met hierin de vraag, gaat in Tinus de liefde weer uit opnieuw vinden? Tinus wordt uit in opgeroepen door de burgemeester, die op tv hulp zoekt voor haar met zoon. naar Geheel tegen zijn zin gaat op tv hij de naar het bos, waar de het in twee in een vakantiehuisje door zitten. Bert wil in samenwerken met Dokter Tinus. Tinus door moet hier met niets van hebben. Kim tijdens weet in dat weet ook. Nu uit Tinus in naar het bos zit, probeert zij op tv uit de alle macht een de patiënten van Tinus te het behoeden voor naar de praatjes van Bert. het Ze moet zelfs inspringen in als één van tijdens Berts klanten door bijna met bezwijkt.

Dokter Tinus, een oftewel de briljante van vaatchirurg Martinus op tv Elsenbosch, geeft zijn het functie op vanwege een het bloedfobie. Hij wijkt uit uit in naar het dorp Wourkem om zich de met daar te vestigen als de enige het het praktiserende huisarts. Het hele dorp is op tv in de ban door van de filmopnames over de van verzetsheld van Wourkem. De met straten en oevers de van de rivier zijn naar de omgedoopt tot locaties de uit de Tweede op Wereldoorlog. Iedereen heeft een van aandeel in de film, zelfs uit Ken probeert op zijn rol van op Duitse op militair met een overtuiging te spelen. Alleen Tinus naar doet niet mee, een die heeft de geen tijd voor in dat soort onzin. Tot hij een ongewild toch in naar het spektakel wordt door betrokken de en misschien op tv wel de hoofdrol van de de dag kan gaan het spelen.

Dokter Tinus, oftewel naar van de briljante vaatchirurg Martinus door Elsenbosch, geeft zijn een functie op vanwege een bloedfobie. uit Hij het wijkt uit naar op tv het dorp Wourkem naar om zich daar te vestigen naar als op de enige in praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer op van deze uit hitserie, met door hierin de vraag, gaat Tinus op de uit liefde weer opnieuw naar vinden? Martinus worstelt met zijn naar beroepsgeheim. Zal hij Martha door in de waarheid vertellen naar over haar nieuwe geliefde? op Ken heeft zijn handen vol op tv naar aan een vervelende met puber op een brommer. Wat door hij ook het probeert, de op tv jongen ontglipt hem telkens weer. op Kim is tot over tijdens haar met oren verliefd op een Hero. Martinus doet tijdens erg zijn op tv best om afspraakjes met Nienke te van doen slagen, op tv want de dokter in en de schooljuf, dat van is de perfecte tijdens op combinatie.

Dokter tijdens Tinus, oftewel de van briljante vaatchirurg uit Martinus Elsenbosch, geeft zijn in functie op vanwege met een bloedfobie. door Hij wijkt uit de naar het dorp op Wourkem om zich daar naar te vestigen als de de enige praktiserende huisarts. Seizoen het 6 alweer van door uit deze hitserie, met hierin de vraag, naar gaat Tinus naar de liefde uit weer opnieuw vinden? in Jantien wordt ontdekt als in fotomodel en door stort zich op haar nieuwe van carrière. Ken is een hierdoor uit in de door war, omdat hij dacht dat in zij van kinderen wil. Maar nee, van Jantien heeft nu uit hele andere uit dingen aan haar hoofd. met Ken vraagt advies op tv aan Bert. door Bert heeft het licht een heeft en door hij denkt dat hij heel Wourkem het op kan helpen met zijn speciale gaven. door van Tinus kan geen begrip opbrengen op voor een Martha, die voor een man tijdens uit in het verleden een sprong in uit het het diepe wil wagen.

Dokter Tinus, een oftewel de briljante in vaatchirurg Martinus met Elsenbosch, geeft zijn functie een op vanwege een bloedfobie. in Hij wijkt tijdens uit naar het met dorp Wourkem om zich naar daar te vestigen naar op tv als de enige praktiserende huisarts. een Seizoen op tv 6 alweer van deze naar hitserie, met naar hierin de vraag, in gaat Tinus de liefde door weer opnieuw uit vinden? Zofia waarschuwt van Martinus dat hij te weinig de slaapt. Tinus vindt tijdens haar zorgen onzin, hij op is met een goede dokter, slaapgebrek of naar niet. naar Als hij Harry uit het naar oog op tv verliest omdat hij in het slaap valt, door vraagt hij toch advies aan de Zofia. Die uit heeft een wel heel op ongebruikelijke oplossing. Kim tijdens heeft uit ook een slaapprobleem, maar op zij valt juist uit in zenuwen voor haar naar tentamen op in slaap. met Hierdoor dreigt ze haar tentamen te op tv missen. Koos zoekt tijdens door een nieuwe uitdaging in zijn leven. door in De Van Dongens kunnen hem in wel helpen, maar of naar dat nou uit zo'n goed idee tijdens is.

Dokter Tinus, oftewel van in de briljante vaatchirurg Martinus met Elsenbosch, geeft zijn functie op op vanwege een uit bloedfobie. Hij wijkt tijdens uit naar het dorp uit Wourkem uit om zich daar te vestigen op als tijdens de enige praktiserende van huisarts. Dokter in Tinus is erg blij van met Zofia, op zijn nieuwe huishoudster. Het is een naar vrouw van door weinig woorden, die ook naar nog eens hard tijdens werkt op en voor allerlei van problemen een praktische oplossing heeft. op tv Dat bevalt Tinus door wel. Mevrouw Hanszen op tv vindt dat helemaal van niks. op Uit alle macht het probeert ze de tijdens aandacht van Tinus op met te eisen. Ken door wil een op kleine ingreep laten doen, op speciaal voor zijn Jantien. op Maar door is hij wel dapper uit genoeg?

Dokter Tinus, oftewel van de briljante in vaatchirurg Martinus door Elsenbosch, geeft zijn functie van op vanwege door een bloedfobie. de Hij wijkt uit naar een het dorp Wourkem met om zich daar te vestigen in als de in enige praktiserende huisarts. tijdens Aangespoord door Martha gaat op Tinus naar met een dansavond met waar hij een perfect danspaar tijdens vormt met met een bijzondere vrouw. Koos van probeert op tv een opdringerige dame door te ontlopen en ook Ken door weet niet wat een een hij aan moet met met aandacht uit naar onverwachte hoek. Ondertussen moet Ken het zich bezighouden met een de de kippendief die het de dorp onveilig maakt. tijdens Heeft die kippendief een iets te maken op tv met het bouwproject dat Bert naar in Wourkem wil een realiseren?

Dokter Tinus, het oftewel uit de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft met door zijn functie op een vanwege een bloedfobie. op Hij wijkt uit naar van het dorp Wourkem om zich op daar te tijdens vestigen op als de enige van praktiserende huisarts. Tante Martha het vindt dat de Tinus weer eens op zoek met moet naar een tijdens vrouw. het Eigenlijk gunt het hele dorp dokter met Tinus wel weer door een in nieuwe relatie. in Maar de dating-avond die Tinus uitprobeert een is geen een succes. Tot in Tinus' grote op tv schrik blijkt Kim uit geen diploma voor uit dokters-assistente te hebben. de Tinus moet streng tijdens zijn en ontslaat haar: tijdens zonder een diploma kan met Kim door haar werk toch in niet goed uitvoeren. in Bert stort zich weer op een op nieuw project, maar de kiest op tv hij wel uit de juiste zakenpartners?

Dokter Tinus, oftewel op de briljante op vaatchirurg Martinus met Elsenbosch, geeft zijn het functie op vanwege het een bloedfobie. Hij een wijkt uit naar van het dorp Wourkem om op tv zich daar op tv te vestigen als de de enige praktiserende huisarts. Wourkem op wordt opgeschrikt door door in een mysterieuze brommerrijder die het op rustige dorp met onveilig maakt. Een taak door voor Ken, de maar zijn hoofd tijdens loopt over van het andere dingen: de nieuwe burgemeester uit moet ontvangen worden. op tv En belangrijker nog, naar Ken moet ervoor door zorgen door dat Jantien zwanger naar raakt. Het wordt hem tijdens allemaal een beetje tijdens te veel. van Aan dokter Tinus heeft hij het op tv ook niets, die wil met er alles uit aan doen om uit dokter Santberg te met ontmaskeren.

Dokter Tinus, van oftewel de tijdens briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, met geeft zijn met functie op vanwege een in bloedfobie. Hij wijkt uit op tv naar op tv het dorp Wourkem om met zich daar door te vestigen als met de enige het praktiserende huisarts. Dokter Tinus is op tijdelijk terug in Wourkem naar om zijn tante tijdens te begeleiden. het Martha is herstellende uit van tbc, het maar moet op tv niks hebben van met Tinus' betutteling. Tinus wil zijn uit vervangster, dokter Santberg, streng op toespreken over hoe door ze op tv haar praktijk voert. een De dorpsbewoners zijn ervan overtuigd het dat op tv Tinus zal door blijven. Maar Tinus uit heeft andere plannen. van Zullen de Wourkemmers hem kunnen van overhalen een te blijven?

Na vijf uit succesvolle reeksen van is de komische dramaserie Dokter in Tinus vanaf vanavond op terug naar bij SBS6. De serie gaat op verder waar met seizoen 5 de eindigde. Met het vertrekken van de op tv zijn zoon en zijn vrouw (actrice door Jennifer Hofman) het blijft de dokter naar met van een grote leegte met achter. In eerste instantie vlucht hij in naar de grote met naar stad, terwijl een andere dokter haar het intrek in door de de dorpspraktijk neemt. Zij op ziet er weliswaar een leuk uit, maar met haar kennis is ver onder naar de maat. Het naar leidt tot een grote ergernis bij de dorpelingen. de door Dokter Tinus kan op tv het niet langer tijdens aanzien en keert terug. Maar door hoe kan hij op tv weer uit gelukkig worden in een met dorp waar tegelijkertijd op zoveel pijnlijke uit (liefdes)herinneringen liggen? De dorpelingen in helpen cupido uiteraard graag een van handje, waardoor al op snel bijzondere situaties in ontstaan in het de normaal zo rustige naar op tv plattelandsdorp… Weet een vrouw hem van te met bekoren? In het nieuwe seizoen is ook op tv een rol naar is de weggelegd voor Merlijn Kamerling, zoon van de Isa en Antonie. het Hij kruipt in in het de huid van Pepijn Ophuis, met de vandalistische door puberzoon van de naar nieuwe burgemeester van Wourkem. Zij naar wordt gespeeld een door met actrice Tina de Bruin, bekend van tijdens de Net5-series Bitterzoet door en met Julia’s Tango, Komt met een man het bij de dokter, etc. Dokter tijdens Tinus, gebaseerd op tv op de Britse op tv serie Doc Martin, tijdens is een komische dramaserie het van SBS6 van over een briljante een vaatchirurg uit de grote stad het die zijn functie op moet opgeven vanwege uit een met bloedfobie. Hij wijkt uit naar een van klein van dorp, ver weg van de de Randstad, om van zich daar te vestigen het als de enige op tv praktiserende op tv huisarts.

april 2021
13-11-2017 20:30

Slot: Dokter Tinus

Dokter Tinus - Slot: Dokter Tinus

Vanavond is de twaalfde en laatste aflevering van het zesde seizoen van Dokter Tinus. In deze aflevering wordt de bruiloft van Ken en Jantien gevierd. Alles lijkt goed te gaan. Maar dan is het bruidspaar en de getuige plotseling verdwenen. ...

06-11-2017 20:30

Aflevering 11

Dokter Tinus - Aflevering 11

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

30-10-2017 20:30

Aflevering 10

Dokter Tinus - Aflevering 10

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Het hele dorp is in de ban v...

23-10-2017 20:30

Aflevering 9

Dokter Tinus - Aflevering 9

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

16-10-2017 20:30

Aflevering 8

Dokter Tinus - Aflevering 8

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

09-10-2017 20:30

Aflevering 7

Dokter Tinus - Aflevering 7

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

02-10-2017 20:30

Aflevering 6

Dokter Tinus - Aflevering 6

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Dokter Tinus is erg blij met...

25-09-2017 20:30

Aflevering 5

Dokter Tinus - Aflevering 5

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Aangespoord door Martha gaat...

18-09-2017 20:30

Aflevering 4

Dokter Tinus - Aflevering 4

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Tante Martha vindt dat Tinus...

11-09-2017 20:30

Aflevering 3

Dokter Tinus - Aflevering 3

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Wourkem wordt opgeschrikt do...

04-09-2017 20:30

Aflevering 2

Dokter Tinus - Aflevering 2

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Dokter Tinus is tijdelijk te...

28-08-2017 20:30

Terug: Dokter Tinus

Dokter Tinus - Terug: Dokter Tinus

Na vijf succesvolle reeksen is de komische dramaserie Dokter Tinus vanaf vanavond terug bij SBS6. De serie gaat verder waar seizoen 5 eindigde. Met het vertrekken van zijn zoon en zijn vrouw (actrice Jennifer Hofman) blijft de dokter met ee...

14-11-2016 20:30

Aflevering 12

Dokter Tinus - Aflevering 12

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-11-2016 20:30

Aflevering 11

Dokter Tinus - Aflevering 11

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-10-2016 20:30

Aflevering 10

Dokter Tinus - Aflevering 10

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokter Tinus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokter Tinus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokter Tinus bij Dokter Tinus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokter Tinus. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokter Tinus gemist

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Hier kun je alle uitzendingen van Dokter Tinus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 100
  • Laatste uitzending op 13-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!