Programma gemist?

Vanavond is het de twaalfde en laatste door aflevering in van het zesde seizoen van in Dokter Tinus. In naar het deze aflevering wordt het de bruiloft van Ken in en Jantien gevierd. Alles het lijkt goed te door gaan. Maar dan op is het bruidspaar en tijdens de in getuige plotseling op tv verdwenen. Tinus moet overal inspringen, hij op heeft het er de door maar druk mee. En dan met eindigt de van avond ook voor in hem met een de verrassing.

Dokter in Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg naar door Martinus Elsenbosch, geeft uit zijn functie op een vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit uit naar het dorp door Wourkem om zich een daar te vestigen van als in de enige praktiserende huisarts. Seizoen de op 6 alweer van deze hitserie, met de hierin de vraag, de gaat op tv Tinus de liefde weer opnieuw de vinden? Tinus wordt tijdens opgeroepen door de het burgemeester, de die hulp zoekt voor haar door een zoon. Geheel tegen op tv zijn zin gaat hij uit naar het bos, waar door de twee in een de vakantiehuisje van zitten. Bert wil samenwerken met naar Dokter door Tinus. Tinus moet hier niets op tv van hebben. Kim op weet dat weet op ook. Nu Tinus door een in het bos zit, probeert van zij uit alle macht van de uit patiënten van Tinus te door behoeden de voor de praatjes de van Bert. Ze moet zelfs inspringen naar uit als één van Berts op tv klanten bijna op tv bezwijkt.

Dokter Tinus, oftewel een de briljante vaatchirurg uit Martinus Elsenbosch, naar geeft zijn van functie op vanwege een het bloedfobie. Hij wijkt uit door naar in het dorp met Wourkem om zich daar tijdens te vestigen als de op tv enige praktiserende huisarts. naar Het tijdens hele dorp is in uit de ban van filmopnames over op tv de verzetsheld van door Wourkem. naar De straten in en oevers van de tijdens rivier zijn omgedoopt met tot locaties uit de Tweede door Wereldoorlog. Iedereen uit heeft een op aandeel in de door film, zelfs Ken met probeert naar zijn rol van Duitse militair met met overtuiging een te spelen. op Alleen Tinus doet niet mee, van die heeft geen tijd een voor dat soort op tv het onzin. Tot hij uit ongewild toch in het een spektakel wordt betrokken en de misschien wel de een hoofdrol van de dag op kan gaan naar spelen.

Dokter Tinus, van oftewel de een briljante vaatchirurg de Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie uit op naar vanwege een bloedfobie. Hij naar wijkt uit door naar het dorp op tv Wourkem om zich daar tijdens te vestigen door als de enige praktiserende tijdens huisarts. Seizoen met 6 alweer van uit deze hitserie, met hierin de vraag, uit gaat Tinus de de liefde weer met opnieuw vinden? Martinus worstelt tijdens naar met zijn beroepsgeheim. Zal hij op tv Martha op tv de waarheid vertellen over haar nieuwe uit geliefde? Ken uit heeft zijn handen vol uit aan een naar vervelende puber op in een brommer. Wat op tv hij ook in probeert, de jongen ontglipt het hem telkens weer. van Kim is het tot over haar oren verliefd tijdens van op Hero. Martinus doet erg zijn het best om afspraakjes in met Nienke tijdens te doen slagen, want op tv op de dokter en de schooljuf, dat naar op tv is de perfecte in combinatie.

Dokter tijdens Tinus, oftewel de briljante door vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft van zijn tijdens functie op vanwege een met bloedfobie. in Hij wijkt uit naar naar het dorp door Wourkem om zich daar te vestigen naar het als de enige praktiserende huisarts. met Seizoen 6 de alweer van deze uit hitserie, met naar hierin de vraag, gaat Tinus de een liefde weer de opnieuw met vinden? Jantien wordt ontdekt het als fotomodel en stort zich de op haar uit nieuwe carrière. Ken is met hierdoor naar in de war, omdat hij het uit dacht dat zij naar kinderen wil. Maar nee, door Jantien heeft nu hele op tv andere dingen aan haar tijdens hoofd. Ken vraagt in advies aan door Bert. Bert heeft het de licht heeft en van hij denkt dat een hij heel een Wourkem kan helpen met met zijn speciale gaven. naar het Tinus kan geen begrip een opbrengen voor Martha, die voor op een van man uit het verleden een door naar sprong in het diepe naar wil wagen.

Dokter Tinus, oftewel de de briljante door vaatchirurg Martinus op tv Elsenbosch, geeft zijn op tv functie op vanwege een bloedfobie. door Hij in wijkt uit naar een het dorp uit Wourkem om zich daar te naar vestigen tijdens als de enige praktiserende van huisarts. Seizoen door 6 alweer van deze hitserie, tijdens met hierin de een vraag, gaat een Tinus de liefde weer opnieuw het van vinden? Zofia waarschuwt Martinus op dat hij te weinig slaapt. een Tinus vindt op tv haar zorgen onzin, hij tijdens is een goede een op tv dokter, slaapgebrek of op niet. Als hij Harry met uit het oog verliest met omdat hij in slaap met in valt, vraagt hij toch advies met aan Zofia. Die met heeft een wel de heel ongebruikelijke oplossing. Kim een heeft ook door een slaapprobleem, maar op zij valt op juist uit zenuwen voor haar de tentamen uit in slaap. op Hierdoor dreigt ze haar tentamen te naar missen. Koos zoekt met een nieuwe tijdens uitdaging in het zijn leven. De Van de Dongens kunnen tijdens hem wel op tv helpen, maar of dat nou zo'n uit goed idee het is.

Dokter op tv Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg een Martinus Elsenbosch, op geeft uit zijn functie op vanwege door een bloedfobie. Hij wijkt tijdens uit op tv naar het dorp Wourkem om met zich daar te vestigen op in als de enige praktiserende huisarts. Dokter door Tinus is op erg tijdens blij met Zofia, zijn nieuwe van huishoudster. met Het is een vrouw een van weinig naar woorden, die ook nog eens van hard werkt van en voor allerlei problemen op tv een van praktische oplossing heeft. Dat in bevalt Tinus door wel. Mevrouw Hanszen vindt dat helemaal het niks. met Uit alle macht probeert ze een de van aandacht van Tinus op te naar in eisen. Ken wil een in kleine ingreep een laten doen, speciaal met voor zijn Jantien. Maar is hij met wel dapper op tv genoeg?

Dokter Tinus, oftewel een de met briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft uit zijn functie tijdens op vanwege een bloedfobie. naar Hij de wijkt uit naar naar het dorp met Wourkem om zich in daar te vestigen als de enige naar praktiserende huisarts. op tv Aangespoord door Martha gaat tijdens tijdens Tinus naar een de dansavond waar hij een naar perfect danspaar vormt met tijdens een bijzondere van vrouw. Koos probeert met een opdringerige uit dame te ontlopen op en ook Ken weet niet door wat op tv hij aan moet met aandacht uit op onverwachte hoek. Ondertussen op moet Ken zich door bezighouden met door een van kippendief die het met dorp onveilig maakt. Heeft die kippendief van van iets te maken met in het bouwproject dat Bert in van naar Wourkem wil realiseren?

Dokter Tinus, in oftewel de briljante op vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft van in zijn functie op vanwege een met bloedfobie. Hij wijkt in uit naar het het dorp Wourkem om in zich daar een te vestigen als op tv de enige praktiserende een huisarts. Tante Martha vindt op dat de Tinus weer eens op zoek door moet met naar een vrouw. Eigenlijk op tv gunt het hele dorp dokter uit Tinus van wel weer een nieuwe het relatie. Maar de met dating-avond die een Tinus uitprobeert is geen succes. met Tot Tinus' grote met schrik blijkt naar Kim geen diploma voor met dokters-assistente te hebben. een Tinus moet streng tijdens zijn en ontslaat op tv haar: door zonder een diploma kan Kim door haar werk op toch naar niet goed uitvoeren. in Bert stort zich weer de op een met nieuw project, maar kiest in hij wel de juiste tijdens zakenpartners?

Dokter met Tinus, oftewel de een briljante vaatchirurg door Martinus Elsenbosch, geeft zijn een functie op vanwege een bloedfobie. uit Hij wijkt uit tijdens naar met het dorp Wourkem om van zich naar daar te vestigen als de op tv enige praktiserende huisarts. Wourkem naar wordt opgeschrikt door in een mysterieuze op tv brommerrijder die het tijdens rustige dorp van onveilig maakt. het Een taak voor Ken, maar van zijn hoofd loopt over tijdens het van andere dingen: uit de nieuwe burgemeester moet ontvangen in worden. En het belangrijker nog, Ken moet ervoor met door zorgen dat Jantien zwanger raakt. op Het wordt naar hem allemaal een beetje te met veel. het Aan dokter Tinus op heeft hij ook niets, van die wil op er alles aan doen op tv om dokter de Santberg te uit ontmaskeren.

Dokter Tinus, in oftewel het de briljante vaatchirurg op Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op op vanwege een bloedfobie. uit Hij van wijkt uit naar het dorp naar Wourkem om uit zich door daar te vestigen als de van enige tijdens praktiserende huisarts. Dokter Tinus is de tijdelijk uit terug in Wourkem om zijn tante in te begeleiden. op Martha is herstellende van het tbc, uit maar moet niks hebben de van Tinus' betutteling. uit Tinus wil zijn tijdens vervangster, dokter Santberg, streng een toespreken van over hoe een ze haar praktijk voert. naar De dorpsbewoners zijn ervan op tv overtuigd dat Tinus uit zal blijven. Maar de Tinus het heeft andere plannen. door Zullen de Wourkemmers hem met kunnen overhalen te de blijven?

Na vijf succesvolle naar reeksen is de met komische dramaserie Dokter met Tinus vanaf vanavond de uit terug bij SBS6. De serie gaat in verder waar uit seizoen een 5 eindigde. Met het vertrekken van op tv zijn zoon en het zijn met vrouw (actrice Jennifer de Hofman) blijft de dokter met het een grote in leegte achter. In eerste het instantie vlucht tijdens hij naar de op grote stad, tijdens terwijl een andere van dokter haar intrek tijdens in de dorpspraktijk neemt. Zij in ziet er weliswaar op tv leuk uit, maar op haar kennis is de ver in onder de uit maat. Het leidt tot van grote ergernis bij de naar dorpelingen. Dokter Tinus door kan het niet langer door aanzien in en keert terug. Maar hoe naar kan hij door weer gelukkig worden uit in een tijdens dorp waar van tegelijkertijd zoveel pijnlijke (liefdes)herinneringen liggen? De uit dorpelingen helpen de cupido uiteraard naar graag een handje, door waardoor al snel bijzondere een situaties ontstaan door in het normaal zo met rustige plattelandsdorp… op Weet een vrouw hem te uit bekoren? In het nieuwe van op tv seizoen is ook op een rol is weggelegd voor Merlijn op van Kamerling, zoon van Isa en Antonie. van Hij met kruipt in de huid uit van Pepijn Ophuis, de van de vandalistische puberzoon van de een nieuwe burgemeester van uit Wourkem. Zij wordt het gespeeld door actrice Tina de tijdens Bruin, bekend in van de Net5-series een Bitterzoet met en Julia’s Tango, Komt een in man tijdens bij de dokter, etc. Dokter Tinus, met gebaseerd op de Britse de tijdens serie Doc Martin, op is een komische dramaserie van SBS6 op tv de over een briljante vaatchirurg uit de in grote op stad die zijn op functie moet opgeven vanwege met een bloedfobie. Hij wijkt met uit naar een met klein op dorp, ver het weg van de Randstad, in om zich een daar te vestigen als van de enige praktiserende door huisarts.

november 2018
13-11-2017 20:30

Slot: Dokter Tinus

Dokter Tinus - Slot: Dokter Tinus

Vanavond is de twaalfde en laatste aflevering van het zesde seizoen van Dokter Tinus. In deze aflevering wordt de bruiloft van Ken en Jantien gevierd. Alles lijkt goed te gaan. Maar dan is het bruidspaar en de getuige plotseling verdwenen. ...

06-11-2017 20:30

Aflevering 11

Dokter Tinus - Aflevering 11

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

30-10-2017 20:30

Aflevering 10

Dokter Tinus - Aflevering 10

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Het hele dorp is in de ban v...

23-10-2017 20:30

Aflevering 9

Dokter Tinus - Aflevering 9

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

16-10-2017 20:30

Aflevering 8

Dokter Tinus - Aflevering 8

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

09-10-2017 20:30

Aflevering 7

Dokter Tinus - Aflevering 7

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

02-10-2017 20:30

Aflevering 6

Dokter Tinus - Aflevering 6

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Dokter Tinus is erg blij met...

25-09-2017 20:30

Aflevering 5

Dokter Tinus - Aflevering 5

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Aangespoord door Martha gaat...

18-09-2017 20:30

Aflevering 4

Dokter Tinus - Aflevering 4

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Tante Martha vindt dat Tinus...

11-09-2017 20:30

Aflevering 3

Dokter Tinus - Aflevering 3

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Wourkem wordt opgeschrikt do...

04-09-2017 20:30

Aflevering 2

Dokter Tinus - Aflevering 2

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Dokter Tinus is tijdelijk te...

28-08-2017 20:30

Terug: Dokter Tinus

Dokter Tinus - Terug: Dokter Tinus

Na vijf succesvolle reeksen is de komische dramaserie Dokter Tinus vanaf vanavond terug bij SBS6. De serie gaat verder waar seizoen 5 eindigde. Met het vertrekken van zijn zoon en zijn vrouw (actrice Jennifer Hofman) blijft de dokter met ee...

14-11-2016 20:30

Aflevering 12

Dokter Tinus - Aflevering 12

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-11-2016 20:30

Aflevering 11

Dokter Tinus - Aflevering 11

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-10-2016 20:30

Aflevering 10

Dokter Tinus - Aflevering 10

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokter Tinus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokter Tinus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokter Tinus bij Dokter Tinus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokter Tinus. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokter Tinus gemist

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Hier kun je alle uitzendingen van Dokter Tinus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 100
  • Laatste uitzending op 13-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord