Programma gemist?

Vanavond naar is de twaalfde en met laatste aflevering van op het zesde seizoen een van Dokter Tinus. de In deze naar aflevering wordt de bruiloft van tijdens Ken en Jantien van op tv gevierd. Alles lijkt goed te door gaan. in Maar dan is het bruidspaar op en een de getuige plotseling verdwenen. Tinus moet in de overal inspringen, hij uit heeft het er maar druk mee. naar van En dan eindigt de de avond ook een voor hem met met een verrassing.

Dokter Tinus, oftewel het de briljante van vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft uit zijn door functie op vanwege een bloedfobie. op tv Hij wijkt uit naar tijdens naar het dorp Wourkem om zich op tv daar het te vestigen als de enige naar praktiserende huisarts. Seizoen op 6 in alweer van naar deze hitserie, met hierin de op tv vraag, gaat Tinus de van liefde weer in opnieuw vinden? in Tinus wordt opgeroepen van door de burgemeester, die hulp een zoekt voor haar uit zoon. Geheel tegen de tijdens zijn zin gaat hij door naar het bos, waar de met twee door in een vakantiehuisje zitten. een Bert wil samenwerken met in Dokter Tinus. Tinus van met moet hier niets van de hebben. Kim weet dat een weet ook. met Nu Tinus in in het bos op zit, probeert zij naar uit alle macht de uit patiënten van in Tinus te behoeden van voor de praatjes van Bert. op Ze in moet zelfs inspringen het als één van Berts klanten bijna uit op tv bezwijkt.

Dokter Tinus, oftewel het de briljante in vaatchirurg Martinus Elsenbosch, tijdens geeft zijn functie de op door vanwege een bloedfobie. door Hij wijkt uit naar het dorp op een Wourkem om zich daar te op vestigen op tv als de enige praktiserende huisarts. Het het hele dorp door is van in de ban van filmopnames het over de naar verzetsheld van Wourkem. van De straten en oevers naar van de rivier zijn op tv in omgedoopt tot locaties uit de met Tweede tijdens Wereldoorlog. Iedereen heeft een aandeel uit in de een film, zelfs Ken het probeert met zijn rol van naar Duitse militair met overtuiging te uit spelen. Alleen Tinus doet uit het niet mee, die heeft geen tijd van voor dat met soort onzin. Tot hij op ongewild toch tijdens in het met spektakel wordt betrokken in en misschien op wel de hoofdrol van de naar dag van kan gaan spelen.

Dokter Tinus, naar oftewel het de briljante vaatchirurg Martinus tijdens Elsenbosch, geeft zijn functie op het vanwege een bloedfobie. naar Hij de wijkt uit op naar het dorp met Wourkem om zich daar te door vestigen door als de enige praktiserende huisarts. Seizoen de 6 alweer de van deze tijdens hitserie, met hierin tijdens de vraag, gaat de Tinus de liefde op weer opnieuw vinden? op Martinus worstelt met zijn beroepsgeheim. naar Zal hij met Martha de waarheid vertellen van over de haar nieuwe geliefde? een Ken heeft in zijn handen vol aan een vervelende door door puber op een brommer. Wat hij met uit ook probeert, de jongen uit ontglipt hem telkens weer. de Kim is met tot over in haar oren verliefd op het Hero. Martinus de doet erg zijn door best om afspraakjes een met Nienke te doen een slagen, want de dokter en in de schooljuf, naar dat op tv is de perfecte van combinatie.

Dokter Tinus, een oftewel de de briljante vaatchirurg Martinus een Elsenbosch, geeft van zijn functie op tijdens vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit in naar het in dorp Wourkem om de zich naar daar te vestigen als de enige in praktiserende huisarts. uit Seizoen met 6 alweer van deze van hitserie, met uit hierin de vraag, gaat op tv Tinus de liefde van weer opnieuw vinden? een Jantien wordt ontdekt de als fotomodel en stort tijdens zich op haar nieuwe in naar carrière. Ken is hierdoor in het de war, omdat in hij dacht naar dat zij kinderen wil. Maar het nee, Jantien tijdens heeft nu tijdens hele andere dingen van aan haar in hoofd. Ken vraagt advies op tv aan Bert. Bert heeft uit het tijdens licht heeft en hij denkt dat met hij door heel Wourkem naar kan helpen met zijn de speciale gaven. het Tinus kan geen begrip van opbrengen voor Martha, die voor met een man uit tijdens het verleden een op tv sprong het in het diepe wil naar wagen.

Dokter uit Tinus, oftewel de briljante de vaatchirurg Martinus Elsenbosch, de geeft zijn door functie op vanwege door een bloedfobie. Hij wijkt uit in een naar het dorp tijdens Wourkem om zich daar te vestigen uit een als de enige praktiserende huisarts. uit Seizoen op 6 alweer van tijdens deze hitserie, met uit hierin de vraag, gaat Tinus van de liefde weer opnieuw tijdens van vinden? Zofia waarschuwt Martinus dat hij met te door weinig slaapt. Tinus vindt haar tijdens zorgen onzin, de hij is uit een goede dokter, slaapgebrek tijdens of niet. op Als hij Harry naar uit het oog verliest op tv omdat tijdens hij in slaap valt, uit vraagt hij naar toch advies aan Zofia. tijdens Die heeft een wel heel van ongebruikelijke oplossing. Kim op tv heeft ook een een slaapprobleem, maar zij naar valt door juist uit op zenuwen voor haar tentamen in slaap. het een Hierdoor dreigt ze haar op tentamen te missen. Koos zoekt met een nieuwe uitdaging op in zijn leven. tijdens De Van op tv Dongens een kunnen hem wel helpen, van maar of dat nou van zo'n goed met idee is.

Dokter Tinus, van oftewel de in briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft naar zijn functie de op vanwege een op bloedfobie. op Hij wijkt uit naar uit het dorp in Wourkem om zich daar te de vestigen een als de enige praktiserende met huisarts. Dokter Tinus op is erg blij met Zofia, de op tv zijn nieuwe huishoudster. Het uit is een vrouw door van weinig woorden, die uit ook door nog eens hard werkt naar en voor allerlei problemen naar een praktische oplossing heeft. op Dat bevalt het Tinus van wel. Mevrouw Hanszen vindt dat helemaal op niks. Uit alle van tijdens macht probeert ze de uit aandacht van Tinus op op te eisen. Ken wil naar een kleine ingreep tijdens laten doen, speciaal tijdens voor op zijn Jantien. van Maar is hij wel dapper het genoeg?

Dokter met Tinus, oftewel uit de briljante vaatchirurg Martinus op tv Elsenbosch, geeft zijn functie een op vanwege een het bloedfobie. van Hij wijkt uit naar het de dorp Wourkem om op zich daar te vestigen naar tijdens als de enige praktiserende met huisarts. Aangespoord in door Martha gaat het Tinus naar een dansavond een waar hij een perfect danspaar uit vormt met een op bijzondere vrouw. een Koos de probeert een opdringerige dame een te ontlopen en ook in Ken weet het niet wat op hij aan moet met tijdens aandacht uit onverwachte hoek. tijdens Ondertussen moet Ken uit zich bezighouden met op tv een in kippendief die het dorp onveilig maakt. op Heeft die kippendief naar door iets te maken met met het bouwproject dat Bert in in uit Wourkem wil realiseren?

Dokter de Tinus, oftewel de naar briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft op zijn functie op van naar vanwege een bloedfobie. op tv Hij wijkt uit naar het met dorp Wourkem om in zich daar van te vestigen als de enige naar praktiserende huisarts. Tante tijdens Martha vindt op tv dat uit Tinus weer eens het op zoek moet naar in een vrouw. Eigenlijk gunt in het hele dorp in dokter Tinus wel weer tijdens een nieuwe relatie. op tv Maar de naar dating-avond die Tinus uitprobeert naar is naar geen succes. met Tot Tinus' grote schrik blijkt Kim tijdens door geen diploma voor dokters-assistente op te hebben. Tinus moet van streng zijn en ontslaat de haar: zonder op tv een diploma kan Kim een haar het werk toch niet goed uitvoeren. in van Bert stort zich weer op tv op een nieuw project, uit maar op kiest hij wel op de juiste zakenpartners?

Dokter Tinus, oftewel op tv de briljante vaatchirurg door Martinus Elsenbosch, geeft uit zijn een functie op vanwege een uit bloedfobie. Hij de wijkt uit op tv naar het dorp Wourkem om zich door daar in te vestigen het als de enige praktiserende huisarts. uit Wourkem wordt opgeschrikt een door een op mysterieuze brommerrijder de die het rustige het dorp onveilig maakt. het Een taak voor Ken, in maar zijn hoofd in loopt over van op andere dingen: de nieuwe burgemeester de moet van ontvangen worden. En belangrijker de nog, op Ken moet ervoor zorgen dat in Jantien zwanger raakt. Het tijdens wordt het hem allemaal een naar beetje te veel. door Aan dokter Tinus heeft hij uit ook niets, door die wil op tv er alles aan doen om door dokter Santberg te op uit ontmaskeren.

Dokter op tv Tinus, oftewel het de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, door geeft zijn functie op tijdens vanwege een uit bloedfobie. Hij wijkt uit op tv het naar het dorp Wourkem op tv om zich van daar te vestigen als de enige de praktiserende huisarts. Dokter een Tinus is tijdelijk het terug in Wourkem naar om naar zijn tante te begeleiden. Martha op tv is herstellende op van tbc, maar een moet niks met hebben van Tinus' betutteling. op Tinus uit wil zijn vervangster, dokter in Santberg, streng naar toespreken over hoe ze haar een praktijk voert. een De dorpsbewoners zijn naar ervan overtuigd dat Tinus zal in blijven. Maar Tinus tijdens heeft andere op plannen. Zullen de Wourkemmers op tv de hem kunnen overhalen te uit blijven?

Na tijdens vijf succesvolle reeksen door is de tijdens komische dramaserie Dokter Tinus vanaf vanavond de terug bij naar SBS6. De serie van gaat verder in waar seizoen het 5 eindigde. Met het vertrekken van door zijn zoon en met zijn vrouw (actrice een Jennifer Hofman) van blijft de het dokter met een grote leegte op achter. In eerste in instantie vlucht hij naar naar de grote op stad, het terwijl een van andere dokter haar intrek met in de dorpspraktijk met neemt. Zij ziet op tv er weliswaar door leuk uit, maar haar de kennis is ver het onder de maat. op Het leidt van tot grote ergernis bij de op tv dorpelingen. Dokter naar Tinus kan het niet langer een aanzien op tv en keert terug. op tv Maar hoe kan hij weer uit gelukkig in worden in een de dorp waar tegelijkertijd zoveel tijdens pijnlijke op (liefdes)herinneringen liggen? De dorpelingen helpen cupido op uiteraard de graag een het handje, waardoor al in snel bijzondere situaties ontstaan in een het van normaal zo rustige door plattelandsdorp… Weet een vrouw hem uit te bekoren? In het nieuwe tijdens seizoen het is ook op tv een rol is weggelegd op tv voor Merlijn de Kamerling, zoon van Isa en het Antonie. Hij tijdens kruipt in de huid op tv van op Pepijn Ophuis, de door vandalistische puberzoon van op de nieuwe burgemeester van van Wourkem. Zij wordt een gespeeld door actrice Tina met de Bruin, bekend uit van een de Net5-series Bitterzoet en op tv Julia’s Tango, Komt een het man bij de dokter, het etc. Dokter een Tinus, gebaseerd op de in Britse serie op tv Doc Martin, op tv is een komische dramaserie op van SBS6 uit over een briljante vaatchirurg uit naar de grote stad uit die zijn functie moet in opgeven in vanwege een op bloedfobie. Hij wijkt uit naar de een klein een dorp, ver weg van op tv de Randstad, om uit zich met daar te vestigen met als de enige praktiserende het huisarts.

maart 2019
13-11-2017 20:30

Slot: Dokter Tinus

Dokter Tinus - Slot: Dokter Tinus

Vanavond is de twaalfde en laatste aflevering van het zesde seizoen van Dokter Tinus. In deze aflevering wordt de bruiloft van Ken en Jantien gevierd. Alles lijkt goed te gaan. Maar dan is het bruidspaar en de getuige plotseling verdwenen. ...

06-11-2017 20:30

Aflevering 11

Dokter Tinus - Aflevering 11

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

30-10-2017 20:30

Aflevering 10

Dokter Tinus - Aflevering 10

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Het hele dorp is in de ban v...

23-10-2017 20:30

Aflevering 9

Dokter Tinus - Aflevering 9

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

16-10-2017 20:30

Aflevering 8

Dokter Tinus - Aflevering 8

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

09-10-2017 20:30

Aflevering 7

Dokter Tinus - Aflevering 7

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

02-10-2017 20:30

Aflevering 6

Dokter Tinus - Aflevering 6

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Dokter Tinus is erg blij met...

25-09-2017 20:30

Aflevering 5

Dokter Tinus - Aflevering 5

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Aangespoord door Martha gaat...

18-09-2017 20:30

Aflevering 4

Dokter Tinus - Aflevering 4

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Tante Martha vindt dat Tinus...

11-09-2017 20:30

Aflevering 3

Dokter Tinus - Aflevering 3

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Wourkem wordt opgeschrikt do...

04-09-2017 20:30

Aflevering 2

Dokter Tinus - Aflevering 2

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Dokter Tinus is tijdelijk te...

28-08-2017 20:30

Terug: Dokter Tinus

Dokter Tinus - Terug: Dokter Tinus

Na vijf succesvolle reeksen is de komische dramaserie Dokter Tinus vanaf vanavond terug bij SBS6. De serie gaat verder waar seizoen 5 eindigde. Met het vertrekken van zijn zoon en zijn vrouw (actrice Jennifer Hofman) blijft de dokter met ee...

14-11-2016 20:30

Aflevering 12

Dokter Tinus - Aflevering 12

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-11-2016 20:30

Aflevering 11

Dokter Tinus - Aflevering 11

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-10-2016 20:30

Aflevering 10

Dokter Tinus - Aflevering 10

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokter Tinus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokter Tinus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokter Tinus bij Dokter Tinus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokter Tinus. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokter Tinus gemist

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Hier kun je alle uitzendingen van Dokter Tinus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 100
  • Laatste uitzending op 13-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord