Programma gemist?

Vanavond tijdens is de twaalfde op tv en laatste naar aflevering van het zesde het seizoen van Dokter Tinus. In op deze de aflevering wordt tijdens de bruiloft van Ken en Jantien op tv gevierd. uit Alles lijkt goed te gaan. een van Maar dan is het bruidspaar het en de getuige plotseling een in verdwenen. Tinus moet uit overal inspringen, hij heeft het er door maar druk tijdens mee. En dan eindigt in het de avond ook voor door hem met een naar verrassing.

Dokter uit Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg tijdens op tv Martinus Elsenbosch, geeft tijdens zijn functie op vanwege een de bloedfobie. Hij wijkt uit uit naar de het dorp Wourkem om de zich een daar te vestigen als de uit enige praktiserende met huisarts. Seizoen 6 alweer met van uit deze hitserie, met met hierin de vraag, gaat in Tinus de liefde weer opnieuw tijdens vinden? Tinus wordt in opgeroepen door uit de burgemeester, die van hulp de zoekt voor haar zoon. Geheel tegen op in zijn zin gaat hij naar het op tv bos, naar waar de van twee in een vakantiehuisje zitten. Bert het wil van samenwerken met Dokter van Tinus. Tinus met moet hier niets op tv van hebben. Kim weet in dat weet uit ook. Nu Tinus in de het bos zit, in probeert zij uit alle met macht de patiënten een van Tinus van te behoeden voor de praatjes door van Bert. Ze het moet op zelfs inspringen als een één van de Berts klanten bijna tijdens bezwijkt.

Dokter van Tinus, oftewel de tijdens briljante vaatchirurg Martinus uit Elsenbosch, geeft zijn functie door op vanwege een een bloedfobie. Hij uit wijkt uit naar op tv het dorp Wourkem om zich de op tv daar te vestigen als de in enige praktiserende huisarts. Het in hele dorp met is in de de ban naar van filmopnames over tijdens de verzetsheld van Wourkem. van De straten de en oevers van de het rivier zijn omgedoopt tijdens tot locaties uit de Tweede naar Wereldoorlog. Iedereen tijdens heeft van een aandeel in de film, zelfs naar Ken probeert de de zijn rol van Duitse militair naar met overtuiging met te spelen. Alleen met Tinus doet niet uit mee, die heeft geen tijd van voor op tv dat soort onzin. tijdens Tot hij ongewild toch in met het een spektakel wordt betrokken en misschien in wel tijdens de hoofdrol naar van de dag kan het gaan spelen.

Dokter Tinus, oftewel van de briljante in vaatchirurg Martinus door Elsenbosch, geeft zijn functie met op vanwege een bloedfobie. op tv Hij op wijkt uit naar het dorp in Wourkem een om zich daar te het vestigen als de uit enige praktiserende huisarts. een Seizoen 6 alweer van naar de deze hitserie, met hierin de van vraag, gaat een Tinus de liefde weer opnieuw tijdens vinden? Martinus worstelt op tv met zijn beroepsgeheim. de Zal hij Martha met de op tv waarheid vertellen over op tv haar nieuwe geliefde? Ken heeft een zijn handen vol door aan een naar vervelende puber tijdens op een brommer. Wat hij door ook op probeert, de uit jongen ontglipt hem telkens weer. tijdens Kim is het tot over door haar oren verliefd op Hero. in Martinus doet op erg zijn het best om afspraakjes met Nienke te op tv door doen slagen, want de van dokter en de schooljuf, de dat is uit de perfecte op combinatie.

Dokter naar Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg in Martinus Elsenbosch, naar geeft zijn functie de op in vanwege een bloedfobie. Hij wijkt van uit naar het dorp door een Wourkem om zich daar te in vestigen naar als de enige praktiserende een huisarts. Seizoen 6 alweer van het tijdens deze hitserie, met hierin de de vraag, een gaat Tinus de liefde weer uit opnieuw vinden? Jantien wordt door ontdekt op tv als fotomodel op tv en stort zich op haar nieuwe op carrière. Ken van is door hierdoor in de war, omdat naar hij dacht een dat zij kinderen wil. op Maar nee, Jantien door heeft uit nu hele andere tijdens dingen aan haar hoofd. een Ken vraagt een advies aan Bert. Bert heeft het het licht in heeft en in hij denkt dat hij heel Wourkem in kan helpen op tv met zijn speciale op gaven. met Tinus kan geen begrip opbrengen tijdens voor Martha, die in voor tijdens een man uit met het verleden een sprong op tv in het diepe door wil wagen.

Dokter van Tinus, oftewel de naar briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft het zijn functie op op door vanwege een bloedfobie. Hij op wijkt uit naar uit het dorp Wourkem om op tv zich daar te vestigen naar als de enige op praktiserende huisarts. naar Seizoen 6 naar alweer van op deze hitserie, met hierin de vraag, een gaat Tinus naar de liefde in weer opnieuw vinden? Zofia waarschuwt uit Martinus dat hij een te weinig tijdens slaapt. door Tinus vindt haar in zorgen onzin, hij is door een goede dokter, slaapgebrek met of niet. een Als hij tijdens Harry uit het oog verliest omdat op hij in slaap door valt, vraagt hij op tv toch advies aan een Zofia. het Die heeft een wel een heel ongebruikelijke oplossing. in Kim heeft ook een op tv slaapprobleem, maar zij het valt juist op uit zenuwen voor het haar op tv tentamen in slaap. het Hierdoor dreigt ze haar tentamen op te missen. van Koos zoekt een nieuwe met uitdaging in op zijn leven. De Van Dongens van uit kunnen hem wel naar helpen, maar of de dat nou zo'n goed met idee is.

Dokter Tinus, oftewel tijdens de briljante door vaatchirurg de Martinus Elsenbosch, geeft op tv zijn functie op vanwege een bloedfobie. naar Hij in wijkt uit naar het op tv dorp Wourkem om het zich daar te vestigen uit als op de enige praktiserende met huisarts. Dokter Tinus van is erg blij met de Zofia, zijn nieuwe huishoudster. door Het is een van vrouw van weinig van woorden, die ook door nog eens van hard werkt en voor het allerlei problemen een met praktische op oplossing heeft. Dat bevalt Tinus door van wel. Mevrouw Hanszen vindt dat helemaal door niks. Uit door alle macht op probeert ze de aandacht van van Tinus op tv op te eisen. Ken wil met een een kleine ingreep laten doen, speciaal van voor in zijn Jantien. Maar is hij door wel een dapper genoeg?

Dokter Tinus, oftewel de de briljante vaatchirurg tijdens Martinus Elsenbosch, geeft uit zijn op tv functie op vanwege uit een bloedfobie. Hij wijkt de uit naar uit het dorp tijdens Wourkem om zich daar door te vestigen naar als de enige met praktiserende huisarts. Aangespoord door Martha gaat uit Tinus naar op een dansavond de waar hij een perfect op tv danspaar het vormt met een bijzondere vrouw. door Koos uit probeert een opdringerige dame op tv te ontlopen en naar ook Ken weet niet wat van hij van aan moet met in aandacht uit onverwachte in hoek. Ondertussen moet Ken zich met het bezighouden met een kippendief door die het dorp onveilig maakt. uit uit Heeft die kippendief iets te maken de met het met bouwproject dat naar Bert in op Wourkem wil realiseren?

Dokter door Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg de Martinus in Elsenbosch, geeft tijdens zijn functie op vanwege door een bloedfobie. van Hij wijkt uit naar het het dorp Wourkem om naar zich het daar te vestigen als de enige op tv praktiserende op huisarts. Tante op Martha vindt dat Tinus weer op tv eens op zoek een moet in naar een vrouw. Eigenlijk gunt het op hele dorp dokter met Tinus wel weer van een nieuwe met relatie. Maar de tijdens dating-avond die Tinus op uitprobeert is op geen succes. Tot Tinus' grote het het schrik blijkt Kim geen tijdens diploma voor dokters-assistente te tijdens hebben. tijdens Tinus moet streng zijn en ontslaat het haar: zonder een een naar diploma kan Kim haar werk toch met tijdens niet goed uitvoeren. Bert naar stort zich tijdens weer op een een nieuw project, maar kiest hij wel in het de juiste zakenpartners?

Dokter Tinus, met oftewel de briljante door vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft van zijn functie door op vanwege op tv een bloedfobie. Hij wijkt uit uit naar op het dorp door Wourkem om zich op daar te vestigen als de de enige praktiserende naar huisarts. Wourkem de wordt opgeschrikt door een mysterieuze naar brommerrijder naar die het rustige dorp onveilig maakt. van Een taak voor naar Ken, in maar zijn hoofd loopt door over van naar andere dingen: uit de nieuwe burgemeester moet met ontvangen worden. En belangrijker op nog, de Ken moet ervoor zorgen dat met Jantien zwanger raakt. Het met wordt hem door allemaal een beetje te uit veel. naar Aan dokter Tinus heeft hij naar ook niets, een die wil er alles op aan doen door om dokter Santberg te uit door ontmaskeren.

Dokter Tinus, op oftewel de briljante vaatchirurg op tv Martinus Elsenbosch, geeft de zijn functie de op met vanwege een bloedfobie. Hij wijkt naar uit tijdens naar het dorp Wourkem op om zich daar te van vestigen als de op tv enige praktiserende met huisarts. Dokter Tinus is van tijdelijk terug de in Wourkem om zijn met tante een te begeleiden. Martha naar is herstellende van tbc, maar moet in niks hebben van op Tinus' door betutteling. Tinus wil naar zijn vervangster, dokter Santberg, op streng toespreken een over hoe ze haar praktijk de voert. De tijdens dorpsbewoners zijn ervan overtuigd een in dat Tinus zal blijven. Maar Tinus tijdens op tv heeft andere plannen. Zullen van de Wourkemmers op hem kunnen overhalen te uit blijven?

Na vijf met succesvolle reeksen is de naar op tv komische dramaserie Dokter Tinus vanaf vanavond naar terug in bij SBS6. De serie op tv gaat op tv verder waar seizoen 5 eindigde. naar Met het vertrekken uit van zijn zoon en een zijn vrouw (actrice door Jennifer Hofman) blijft naar de met dokter met een het grote leegte achter. het In eerste instantie vlucht hij met op tv naar de grote tijdens stad, terwijl een andere van dokter haar intrek tijdens in de dorpspraktijk van neemt. Zij ziet er tijdens weliswaar leuk naar uit, maar het haar kennis is ver onder de door maat. Het door leidt tot grote een ergernis bij de van dorpelingen. Dokter op Tinus kan het niet uit langer aanzien het en keert terug. in Maar hoe met kan hij weer gelukkig worden op tv in een dorp waar de naar tegelijkertijd zoveel pijnlijke op (liefdes)herinneringen liggen? De dorpelingen helpen cupido op uiteraard graag een met handje, waardoor het al snel bijzondere door situaties ontstaan in het naar normaal zo van rustige plattelandsdorp… Weet met een vrouw hem het te bekoren? In het tijdens nieuwe seizoen is ook de een op rol is in weggelegd voor Merlijn Kamerling, zoon van naar Isa en Antonie. een tijdens Hij kruipt in de naar huid van Pepijn Ophuis, van de vandalistische puberzoon van de met de nieuwe burgemeester van Wourkem. op tv Zij wordt gespeeld op tv door actrice Tina de uit Bruin, bekend op van de naar Net5-series Bitterzoet en Julia’s door Tango, Komt in een man tijdens bij de dokter, etc. Dokter de Tinus, gebaseerd op in de Britse een serie Doc Martin, is een naar komische dramaserie door van SBS6 over een briljante op tv vaatchirurg uit in de het grote stad die zijn functie moet uit opgeven vanwege de een bloedfobie. Hij op tv wijkt uit naar de een klein met dorp, ver weg op tv van de Randstad, om zich op tv daar op tv te vestigen van als de enige praktiserende van huisarts.

november 2017
13-11-2017 20:30

Slot: Dokter Tinus

Dokter Tinus - Slot: Dokter Tinus

Vanavond is de twaalfde en laatste aflevering van het zesde seizoen van Dokter Tinus. In deze aflevering wordt de bruiloft van Ken en Jantien gevierd. Alles lijkt goed te gaan. Maar dan is het bruidspaar en de getuige plotseling verdwenen. ...

06-11-2017 20:30

Aflevering 11

Dokter Tinus - Aflevering 11

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

30-10-2017 20:30

Aflevering 10

Dokter Tinus - Aflevering 10

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Het hele dorp is in de ban v...

23-10-2017 20:30

Aflevering 9

Dokter Tinus - Aflevering 9

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

16-10-2017 20:30

Aflevering 8

Dokter Tinus - Aflevering 8

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

09-10-2017 20:30

Aflevering 7

Dokter Tinus - Aflevering 7

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

02-10-2017 20:30

Aflevering 6

Dokter Tinus - Aflevering 6

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Dokter Tinus is erg blij met...

25-09-2017 20:30

Aflevering 5

Dokter Tinus - Aflevering 5

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Aangespoord door Martha gaat...

18-09-2017 20:30

Aflevering 4

Dokter Tinus - Aflevering 4

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Tante Martha vindt dat Tinus...

11-09-2017 20:30

Aflevering 3

Dokter Tinus - Aflevering 3

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Wourkem wordt opgeschrikt do...

04-09-2017 20:30

Aflevering 2

Dokter Tinus - Aflevering 2

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Dokter Tinus is tijdelijk te...

28-08-2017 20:30

Terug: Dokter Tinus

Dokter Tinus - Terug: Dokter Tinus

Na vijf succesvolle reeksen is de komische dramaserie Dokter Tinus vanaf vanavond terug bij SBS6. De serie gaat verder waar seizoen 5 eindigde. Met het vertrekken van zijn zoon en zijn vrouw (actrice Jennifer Hofman) blijft de dokter met ee...

14-11-2016 20:30

Aflevering 12

Dokter Tinus - Aflevering 12

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-11-2016 20:30

Aflevering 11

Dokter Tinus - Aflevering 11

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-10-2016 20:30

Aflevering 10

Dokter Tinus - Aflevering 10

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokter Tinus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokter Tinus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokter Tinus bij Dokter Tinus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokter Tinus. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokter Tinus gemist

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Hier kun je alle uitzendingen van Dokter Tinus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 100
  • Laatste uitzending op 13-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord