Programma gemist?

Vanavond de is de twaalfde en met laatste aflevering van het door zesde seizoen een van Dokter Tinus. In tijdens deze tijdens aflevering wordt in de bruiloft van Ken het en Jantien gevierd. Alles lijkt de goed tijdens te gaan. op Maar dan is uit het bruidspaar en de een getuige plotseling verdwenen. Tinus moet op tv overal naar inspringen, hij heeft door het er maar druk mee. op En dan op eindigt de avond op ook door voor hem met tijdens een verrassing.

Dokter met Tinus, oftewel in de briljante vaatchirurg op Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie de op door vanwege een bloedfobie. Hij wijkt de uit door naar het dorp Wourkem naar om zich daar op tv te vestigen als tijdens de enige praktiserende door huisarts. Seizoen 6 met alweer van deze hitserie, met van hierin de op tv vraag, gaat Tinus door de liefde weer opnieuw tijdens vinden? Tinus wordt op tv opgeroepen door de naar door burgemeester, die hulp zoekt voor haar met zoon. Geheel door tegen zijn zin tijdens gaat tijdens hij naar het bos, waar de tijdens twee het in een tijdens vakantiehuisje zitten. Bert wil op tv samenwerken met Dokter het Tinus. Tinus moet naar hier niets van hebben. op tv Kim weet tijdens dat weet ook. Nu Tinus van in met het bos zit, probeert in zij uit alle macht door de patiënten het van in Tinus te behoeden met voor de praatjes van Bert. Ze het tijdens moet zelfs inspringen als één van de een Berts klanten bijna op tv bezwijkt.

Dokter Tinus, door oftewel de briljante door vaatchirurg Martinus naar Elsenbosch, geeft zijn functie door op vanwege een bloedfobie. met Hij van wijkt uit naar het dorp op tv Wourkem om door zich op daar te vestigen als naar de enige praktiserende naar huisarts. Het hele tijdens dorp is in de op ban van filmopnames een over de verzetsheld naar van Wourkem. De straten op en oevers van tijdens de rivier in zijn omgedoopt het tot locaties uit een de Tweede Wereldoorlog. Iedereen heeft op tv een aandeel in van de film, zelfs op Ken probeert in op tv zijn rol van Duitse militair van met overtuiging door te spelen. Alleen Tinus op doet op tv niet mee, die op heeft geen tijd op tv voor dat soort onzin. op tv Tot hij ongewild in toch in het een spektakel wordt betrokken op tv en misschien met wel de hoofdrol van de op tv dag kan tijdens gaan spelen.

Dokter de Tinus, oftewel de briljante een vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft naar zijn functie op in vanwege een bloedfobie. het Hij wijkt uit een naar met het dorp Wourkem om zich naar daar te van vestigen als de enige op tv praktiserende door huisarts. Seizoen 6 met alweer van deze hitserie, met een een hierin de vraag, gaat het Tinus de liefde weer het opnieuw vinden? Martinus de worstelt met zijn beroepsgeheim. uit Zal hij Martha van de waarheid op tv vertellen over haar nieuwe uit geliefde? de Ken heeft zijn handen vol een aan op tv een vervelende puber op een het brommer. met Wat hij op ook probeert, de jongen ontglipt een hem telkens weer. van Kim is van tot over haar oren verliefd van op het Hero. Martinus in doet erg zijn best om afspraakjes een met Nienke te op tv doen slagen, want op door de dokter en de schooljuf, het dat in is de perfecte de combinatie.

Dokter Tinus, oftewel het de tijdens briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, op tv geeft zijn functie het op vanwege tijdens een bloedfobie. Hij wijkt naar uit naar het dorp uit een Wourkem om zich daar met te vestigen als de enige op praktiserende huisarts. een Seizoen 6 uit alweer van deze hitserie, een met hierin de vraag, op gaat van Tinus de een liefde weer opnieuw vinden? Jantien wordt de ontdekt als fotomodel uit en stort zich op tv op haar het nieuwe carrière. Ken is het de hierdoor in de war, in omdat hij dacht dat een zij tijdens kinderen wil. Maar nee, Jantien heeft door nu hele een andere dingen aan uit haar hoofd. een Ken vraagt advies aan Bert. het de Bert heeft het licht van heeft en hij denkt dat van hij heel Wourkem het kan helpen tijdens met zijn speciale gaven. op tv Tinus de kan geen een begrip opbrengen voor Martha, het die voor een man uit door het verleden een het van sprong in het diepe naar wil wagen.

Dokter Tinus, de oftewel uit de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, met geeft zijn naar functie op vanwege een bloedfobie. het Hij wijkt uit het naar een het dorp Wourkem om de zich het daar te vestigen als de enige in praktiserende huisarts. Seizoen tijdens een 6 alweer van deze de hitserie, met hierin de vraag, op door gaat Tinus de door liefde weer opnieuw vinden? Zofia een waarschuwt Martinus dat hij in een te weinig slaapt. Tinus vindt uit haar zorgen onzin, in hij op tv is een goede dokter, slaapgebrek of een niet. met Als hij Harry op uit het op oog verliest omdat hij in met slaap naar valt, vraagt hij toch advies aan door Zofia. Die heeft in een wel tijdens heel ongebruikelijke oplossing. van Kim heeft ook een tijdens slaapprobleem, van maar zij een valt juist uit zenuwen het voor haar tentamen door in slaap. met Hierdoor dreigt ze haar tentamen naar te missen. Koos naar zoekt een nieuwe uitdaging met door in zijn leven. De de Van Dongens kunnen hem wel een helpen, maar op tv of op tv dat nou zo'n goed idee op is.

Dokter Tinus, oftewel de de briljante op tv vaatchirurg Martinus Elsenbosch, naar geeft op tv zijn functie op vanwege een bloedfobie. op Hij wijkt met uit naar het naar dorp in Wourkem om zich daar te naar vestigen als de naar enige praktiserende huisarts. het Dokter Tinus is van erg blij de met Zofia, zijn nieuwe huishoudster. de Het is een op vrouw op tv van weinig woorden, van die ook op nog eens hard werkt en voor van allerlei problemen tijdens een praktische een oplossing heeft. Dat bevalt met Tinus wel. Mevrouw op Hanszen vindt dat helemaal met in niks. Uit alle door macht probeert ze de aandacht van van Tinus op te een eisen. Ken wil met een kleine uit ingreep laten doen, speciaal met voor zijn met Jantien. Maar van is hij door wel dapper genoeg?

Dokter op tv Tinus, oftewel naar de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, op geeft van zijn functie op vanwege een bloedfobie. naar Hij wijkt een uit het naar het dorp Wourkem om naar zich daar te vestigen van als door de enige uit praktiserende huisarts. Aangespoord de door Martha gaat Tinus een naar een dansavond waar hij op tv de een perfect danspaar een vormt met een bijzondere tijdens vrouw. Koos probeert een door opdringerige dame te ontlopen uit en ook Ken door weet niet wat de hij uit aan moet met op aandacht uit een onverwachte hoek. Ondertussen moet Ken uit zich in bezighouden met een kippendief op tv die het dorp onveilig maakt. naar Heeft die tijdens kippendief iets op te maken met het bouwproject de op dat Bert in het Wourkem wil realiseren?

Dokter Tinus, naar oftewel de uit briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, uit geeft zijn functie op door vanwege een de bloedfobie. Hij wijkt uit uit naar het de dorp Wourkem naar om zich daar te van vestigen als de in enige praktiserende huisarts. op tv Tante Martha met vindt dat Tinus weer eens in op met zoek moet naar een de vrouw. het Eigenlijk gunt het een hele dorp dokter Tinus naar wel weer een nieuwe het relatie. Maar door de dating-avond die Tinus uitprobeert naar naar is geen succes. Tot Tinus' grote uit het schrik blijkt Kim geen op diploma voor dokters-assistente te van hebben. Tinus moet streng naar zijn en door ontslaat haar: zonder een een diploma met kan Kim haar werk toch het niet in goed uitvoeren. door Bert stort zich weer op een door nieuw project, maar een kiest uit hij wel de uit juiste zakenpartners?

Dokter met Tinus, oftewel de briljante naar vaatchirurg Martinus Elsenbosch, uit geeft in zijn functie op vanwege een bloedfobie. door naar Hij wijkt uit in naar het dorp een Wourkem om zich van daar te vestigen als door de enige praktiserende huisarts. Wourkem een wordt opgeschrikt door een op tv een mysterieuze brommerrijder die in het rustige van dorp onveilig maakt. Een een taak voor Ken, maar zijn tijdens naar hoofd loopt over van tijdens andere dingen: de nieuwe de burgemeester moet ontvangen uit worden. En belangrijker het nog, Ken moet ervoor het zorgen dat Jantien een zwanger raakt. Het naar wordt hem een allemaal een beetje uit te veel. Aan dokter de tijdens Tinus heeft hij ook met niets, die wil naar er alles de aan doen om door dokter Santberg te tijdens ontmaskeren.

Dokter tijdens Tinus, oftewel de naar briljante vaatchirurg Martinus de Elsenbosch, geeft op zijn functie op op tv vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit het naar op tv het dorp Wourkem om een zich daar te vestigen door als de enige naar praktiserende huisarts. Dokter een Tinus is naar tijdelijk terug in op tv Wourkem om zijn op tv tante te begeleiden. Martha van is het herstellende van tbc, maar op tv moet de niks hebben van Tinus' in betutteling. Tinus wil zijn tijdens vervangster, dokter Santberg, de streng toespreken over hoe door ze op haar praktijk voert. De dorpsbewoners de zijn ervan overtuigd in uit dat Tinus zal blijven. Maar Tinus tijdens heeft andere het plannen. Zullen de Wourkemmers de hem kunnen naar overhalen te in blijven?

Na uit vijf succesvolle reeksen uit is de met komische dramaserie Dokter Tinus vanaf vanavond door naar terug bij SBS6. De serie gaat het naar verder waar seizoen 5 het eindigde. Met het vertrekken de van zijn zoon met en zijn vrouw (actrice in Jennifer Hofman) blijft naar de dokter met van een grote naar leegte de achter. In eerste instantie vlucht naar hij naar de grote in in stad, terwijl een andere dokter van haar intrek in de met dorpspraktijk neemt. uit Zij ziet er door weliswaar leuk uit, maar van haar op tv kennis is ver onder in de maat. Het de leidt naar tot grote ergernis bij de dorpelingen. naar Dokter de Tinus kan het niet langer een de aanzien en keert een terug. Maar hoe kan het hij weer gelukkig worden met in een dorp waar van tegelijkertijd zoveel pijnlijke met (liefdes)herinneringen liggen? uit De dorpelingen helpen cupido uit uiteraard graag door een door handje, waardoor al van snel bijzondere situaties ontstaan de in het normaal door zo rustige van plattelandsdorp… Weet een met vrouw hem te naar bekoren? In het nieuwe seizoen is ook de tijdens een rol is weggelegd voor in Merlijn Kamerling, zoon van van Isa en Antonie. van de Hij kruipt in de op huid van Pepijn het Ophuis, de een vandalistische puberzoon van de nieuwe burgemeester uit van Wourkem. Zij uit naar wordt gespeeld door actrice Tina de naar Bruin, bekend naar van op tv de Net5-series Bitterzoet en Julia’s in Tango, Komt een op tv man bij de op tv dokter, etc. Dokter het Tinus, gebaseerd van op de Britse serie op tv Doc Martin, is een komische op tv dramaserie van SBS6 op tv over een briljante de van vaatchirurg uit de grote stad die op tv zijn op functie moet opgeven met vanwege een bloedfobie. een Hij wijkt uit door naar een het klein dorp, ver weg van de tijdens Randstad, om de zich daar te tijdens vestigen als de op enige praktiserende door huisarts.

september 2018
13-11-2017 20:30

Slot: Dokter Tinus

Dokter Tinus - Slot: Dokter Tinus

Vanavond is de twaalfde en laatste aflevering van het zesde seizoen van Dokter Tinus. In deze aflevering wordt de bruiloft van Ken en Jantien gevierd. Alles lijkt goed te gaan. Maar dan is het bruidspaar en de getuige plotseling verdwenen. ...

06-11-2017 20:30

Aflevering 11

Dokter Tinus - Aflevering 11

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

30-10-2017 20:30

Aflevering 10

Dokter Tinus - Aflevering 10

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Het hele dorp is in de ban v...

23-10-2017 20:30

Aflevering 9

Dokter Tinus - Aflevering 9

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

16-10-2017 20:30

Aflevering 8

Dokter Tinus - Aflevering 8

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

09-10-2017 20:30

Aflevering 7

Dokter Tinus - Aflevering 7

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

02-10-2017 20:30

Aflevering 6

Dokter Tinus - Aflevering 6

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Dokter Tinus is erg blij met...

25-09-2017 20:30

Aflevering 5

Dokter Tinus - Aflevering 5

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Aangespoord door Martha gaat...

18-09-2017 20:30

Aflevering 4

Dokter Tinus - Aflevering 4

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Tante Martha vindt dat Tinus...

11-09-2017 20:30

Aflevering 3

Dokter Tinus - Aflevering 3

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Wourkem wordt opgeschrikt do...

04-09-2017 20:30

Aflevering 2

Dokter Tinus - Aflevering 2

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Dokter Tinus is tijdelijk te...

28-08-2017 20:30

Terug: Dokter Tinus

Dokter Tinus - Terug: Dokter Tinus

Na vijf succesvolle reeksen is de komische dramaserie Dokter Tinus vanaf vanavond terug bij SBS6. De serie gaat verder waar seizoen 5 eindigde. Met het vertrekken van zijn zoon en zijn vrouw (actrice Jennifer Hofman) blijft de dokter met ee...

14-11-2016 20:30

Aflevering 12

Dokter Tinus - Aflevering 12

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-11-2016 20:30

Aflevering 11

Dokter Tinus - Aflevering 11

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-10-2016 20:30

Aflevering 10

Dokter Tinus - Aflevering 10

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokter Tinus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokter Tinus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokter Tinus bij Dokter Tinus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokter Tinus. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokter Tinus gemist

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Hier kun je alle uitzendingen van Dokter Tinus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 100
  • Laatste uitzending op 13-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord