Programma gemist?

Vanavond met is de de twaalfde en laatste aflevering van uit het zesde seizoen uit van Dokter Tinus. In op deze aflevering wordt met de bruiloft van het Ken en de Jantien gevierd. de Alles lijkt goed te gaan. naar Maar dan de is het het bruidspaar en de getuige plotseling in verdwenen. in Tinus moet een overal inspringen, hij heeft door het er maar uit druk mee. tijdens En dan eindigt naar de avond ook voor hem met tijdens een op verrassing.

Dokter de Tinus, oftewel op de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft een zijn functie een op vanwege van een bloedfobie. Hij wijkt uit de naar het het dorp Wourkem tijdens om zich daar het te vestigen als de een enige praktiserende huisarts. met Seizoen 6 van alweer van deze het hitserie, met op tv hierin de vraag, tijdens gaat Tinus de op liefde weer opnieuw vinden? Tinus wordt de opgeroepen door de van met burgemeester, die hulp zoekt voor door haar zoon. Geheel tegen naar zijn zin in gaat naar hij naar het bos, waar op de twee in een met vakantiehuisje een zitten. Bert in wil samenwerken met Dokter Tinus. met Tinus moet hier niets in van hebben. Kim in weet dat van weet ook. Nu Tinus tijdens in het naar bos zit, in probeert zij naar uit alle macht de patiënten uit van op Tinus te behoeden voor op tv de praatjes in van Bert. Ze de moet zelfs inspringen als één tijdens van Berts het klanten bijna in bezwijkt.

Dokter in Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg met Martinus Elsenbosch, met geeft zijn tijdens functie op vanwege een bloedfobie. op Hij wijkt uit met naar het dorp op tv tijdens Wourkem om zich daar te vestigen met als de het enige de praktiserende huisarts. Het hele naar dorp is in op tv de ban van op filmopnames over de verzetsheld van van Wourkem. De straten naar in en oevers van de rivier zijn door omgedoopt tot op tv locaties uit door de Tweede uit Wereldoorlog. Iedereen heeft een aandeel van in de film, zelfs het Ken probeert de zijn rol van tijdens Duitse militair van met overtuiging van te spelen. Alleen Tinus doet de de niet mee, die met heeft geen tijd voor dat door soort onzin. Tot hij op tv ongewild toch uit in het spektakel wordt van betrokken en door misschien wel de hoofdrol met van met de dag kan op tv gaan spelen.

Dokter Tinus, oftewel op tv de briljante van vaatchirurg de Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie in op vanwege een op tv bloedfobie. op Hij wijkt uit naar het met dorp Wourkem het om zich een daar te vestigen als de het enige praktiserende huisarts. door Seizoen 6 alweer met van deze hitserie, met een uit hierin de vraag, gaat van Tinus de liefde weer opnieuw in vinden? naar Martinus worstelt tijdens met zijn beroepsgeheim. uit Zal hij Martha de waarheid de vertellen op over haar nieuwe de geliefde? Ken heeft uit zijn handen vol aan een vervelende uit puber op een uit brommer. Wat naar hij ook probeert, in de jongen ontglipt de hem telkens door weer. Kim is tot door over in haar oren verliefd op Hero. Martinus met doet een erg zijn best het om afspraakjes met op tv Nienke te doen slagen, want het de dokter op tv en de schooljuf, tijdens dat is de perfecte op tv een combinatie.

Dokter Tinus, uit oftewel de de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft van het zijn functie op vanwege een bloedfobie. uit Hij wijkt uit een met naar het dorp op Wourkem om zich daar een te vestigen als de enige op praktiserende op tv huisarts. Seizoen een 6 alweer van op tv deze hitserie, met hierin een de vraag, gaat Tinus met de tijdens liefde weer opnieuw op tv vinden? Jantien wordt ontdekt als fotomodel het uit en stort zich op haar het nieuwe carrière. Ken uit is hierdoor in de de war, omdat op tv hij dacht op dat zij kinderen wil. een Maar nee, Jantien op heeft nu tijdens hele andere dingen aan een haar hoofd. het Ken vraagt advies aan het Bert. op tv Bert heeft het op tv licht heeft en hij door denkt dat hij heel Wourkem naar uit kan helpen met zijn speciale naar gaven. Tinus kan geen op tv begrip van opbrengen voor met Martha, die voor een man uit uit het de verleden een tijdens sprong in het diepe een wil wagen.

Dokter de Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg van met Martinus Elsenbosch, geeft zijn het functie op vanwege een door bloedfobie. uit Hij wijkt uit naar het van dorp op Wourkem om zich daar op tv te vestigen als door de enige praktiserende huisarts. op tv Seizoen naar 6 alweer van deze hitserie, de met hierin de het vraag, gaat in Tinus de liefde weer op tv opnieuw vinden? Zofia van waarschuwt Martinus met dat hij te op weinig slaapt. Tinus vindt van haar naar zorgen onzin, hij is een tijdens goede de dokter, slaapgebrek of niet. Als hij uit Harry met uit het oog verliest in omdat uit hij in slaap van valt, vraagt hij met toch advies aan Zofia. Die uit heeft tijdens een wel heel ongebruikelijke oplossing. in Kim heeft ook een een uit slaapprobleem, maar zij uit valt juist uit zenuwen met voor haar tentamen in slaap. naar Hierdoor dreigt in ze haar het tentamen te missen. op Koos zoekt een nieuwe uitdaging op tv in zijn leven. de de De Van Dongens kunnen door hem wel helpen, maar of uit dat nou tijdens zo'n goed door idee is.

Dokter van Tinus, oftewel het de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, een geeft tijdens zijn functie op vanwege een op bloedfobie. Hij wijkt door uit naar op het dorp uit Wourkem om zich naar daar te vestigen als van de enige praktiserende huisarts. door Dokter tijdens Tinus is erg blij met tijdens Zofia, zijn nieuwe huishoudster. het Het is een een vrouw een van weinig woorden, die tijdens ook nog eens door hard werkt de en voor in allerlei problemen een een praktische oplossing heeft. in Dat bevalt Tinus in wel. Mevrouw Hanszen vindt de dat helemaal niks. Uit alle de met macht probeert ze de aandacht van van Tinus op te van eisen. op tv Ken wil een kleine ingreep tijdens laten doen, speciaal door voor tijdens zijn Jantien. Maar is een hij een wel dapper genoeg?

Dokter Tinus, oftewel in de briljante vaatchirurg met Martinus naar Elsenbosch, geeft zijn functie op op vanwege een bloedfobie. naar Hij wijkt uit het naar de het dorp Wourkem om in zich daar te naar vestigen als van de enige praktiserende in huisarts. Aangespoord door Martha gaat de Tinus naar op tv een het dansavond waar hij een van perfect danspaar vormt door met een in bijzondere vrouw. Koos probeert een een opdringerige de dame te ontlopen uit en ook Ken weet niet in wat hij aan moet tijdens met met aandacht uit onverwachte hoek. op Ondertussen van moet Ken zich bezighouden uit met een door kippendief die het dorp onveilig maakt. in Heeft tijdens die kippendief iets te met maken met door het bouwproject dat Bert naar in Wourkem op tv wil realiseren?

Dokter Tinus, het oftewel in de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft met zijn functie in op vanwege op een bloedfobie. Hij wijkt op tv uit naar het dorp het Wourkem om zich een in daar te vestigen als de de enige praktiserende huisarts. uit Tante door Martha vindt dat Tinus door weer eens op zoek naar moet naar een vrouw. door Eigenlijk gunt het naar hele dorp dokter van Tinus wel weer een een nieuwe met relatie. Maar de in dating-avond die Tinus uitprobeert van is geen uit succes. Tot het Tinus' grote schrik door blijkt Kim geen op diploma voor dokters-assistente te met hebben. Tinus moet op tv streng zijn en ontslaat door naar haar: zonder een diploma kan een Kim haar met werk toch niet goed een uitvoeren. Bert in stort zich weer op tijdens een nieuw project, op maar kiest hij het wel de juiste uit zakenpartners?

Dokter Tinus, oftewel tijdens van de briljante vaatchirurg Martinus de Elsenbosch, geeft zijn functie op een vanwege van een bloedfobie. Hij wijkt uit naar met naar het dorp Wourkem met om zich daar te vestigen tijdens als door de enige praktiserende huisarts. op tv Wourkem wordt opgeschrikt in door door een mysterieuze brommerrijder die het een rustige uit dorp onveilig maakt. Een taak uit voor Ken, op tv maar zijn hoofd van loopt over van met andere dingen: de nieuwe burgemeester met moet naar ontvangen worden. En belangrijker nog, uit Ken op moet ervoor zorgen dat Jantien op tv zwanger raakt. in Het door wordt hem allemaal een beetje met te veel. tijdens Aan dokter op Tinus heeft hij ook niets, in die het wil er alles aan op doen om dokter Santberg te van een ontmaskeren.

Dokter het Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg het met Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op met vanwege op tv een bloedfobie. Hij wijkt tijdens uit naar het de dorp Wourkem om met zich daar te de vestigen door als de enige praktiserende huisarts. tijdens Dokter Tinus is tijdelijk een het terug in Wourkem tijdens om zijn tante te begeleiden. Martha uit is herstellende in van tbc, maar op moet niks uit hebben van Tinus' door betutteling. Tinus wil met zijn vervangster, dokter Santberg, streng naar uit toespreken over hoe ze haar praktijk op tv de voert. De dorpsbewoners zijn ervan overtuigd tijdens dat Tinus op tv zal blijven. op Maar Tinus een heeft andere plannen. Zullen tijdens de Wourkemmers hem kunnen overhalen naar tijdens te blijven?

Na vijf succesvolle een reeksen is de uit komische dramaserie Dokter met Tinus op vanaf vanavond terug bij SBS6. het De in serie gaat verder waar op seizoen 5 eindigde. op tv Met het door vertrekken van zijn zoon door en zijn vrouw (actrice uit Jennifer met Hofman) blijft de de dokter met de een grote leegte achter. op tv In eerste instantie vlucht uit hij naar de grote uit naar stad, terwijl een andere dokter haar op tv uit intrek in de dorpspraktijk neemt. van Zij tijdens ziet er weliswaar leuk uit, in maar haar kennis is van ver op onder de maat. Het leidt met tot grote ergernis tijdens bij tijdens de dorpelingen. Dokter Tinus kan op tv tijdens het niet langer aanzien een en keert een terug. Maar hoe kan hij op tv weer gelukkig worden in naar een een dorp waar tegelijkertijd naar zoveel pijnlijke (liefdes)herinneringen liggen? De het dorpelingen helpen cupido tijdens uiteraard de graag een handje, waardoor al de snel bijzondere van situaties ontstaan in het op tv normaal zo de rustige uit plattelandsdorp… Weet een vrouw hem te de van bekoren? In het nieuwe seizoen is een ook een rol is tijdens weggelegd een voor Merlijn Kamerling, de zoon van Isa het en Antonie. Hij in kruipt in de van huid van uit Pepijn Ophuis, de met vandalistische puberzoon van de nieuwe door burgemeester van Wourkem. tijdens Zij wordt gespeeld naar door actrice Tina op de Bruin, bekend van van de Net5-series op Bitterzoet op tv en Julia’s Tango, op Komt een man bij de op tv dokter, etc. Dokter Tinus, een gebaseerd op de uit Britse serie tijdens Doc Martin, tijdens is een komische dramaserie van SBS6 in tijdens over een briljante vaatchirurg uit uit de grote stad die de zijn het functie moet opgeven vanwege door een bloedfobie. uit Hij wijkt uit naar een van klein dorp, ver uit weg in van de naar Randstad, om zich met daar te vestigen met als de enige de praktiserende huisarts.

juni 2018
13-11-2017 20:30

Slot: Dokter Tinus

Dokter Tinus - Slot: Dokter Tinus

Vanavond is de twaalfde en laatste aflevering van het zesde seizoen van Dokter Tinus. In deze aflevering wordt de bruiloft van Ken en Jantien gevierd. Alles lijkt goed te gaan. Maar dan is het bruidspaar en de getuige plotseling verdwenen. ...

06-11-2017 20:30

Aflevering 11

Dokter Tinus - Aflevering 11

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

30-10-2017 20:30

Aflevering 10

Dokter Tinus - Aflevering 10

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Het hele dorp is in de ban v...

23-10-2017 20:30

Aflevering 9

Dokter Tinus - Aflevering 9

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

16-10-2017 20:30

Aflevering 8

Dokter Tinus - Aflevering 8

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

09-10-2017 20:30

Aflevering 7

Dokter Tinus - Aflevering 7

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

02-10-2017 20:30

Aflevering 6

Dokter Tinus - Aflevering 6

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Dokter Tinus is erg blij met...

25-09-2017 20:30

Aflevering 5

Dokter Tinus - Aflevering 5

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Aangespoord door Martha gaat...

18-09-2017 20:30

Aflevering 4

Dokter Tinus - Aflevering 4

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Tante Martha vindt dat Tinus...

11-09-2017 20:30

Aflevering 3

Dokter Tinus - Aflevering 3

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Wourkem wordt opgeschrikt do...

04-09-2017 20:30

Aflevering 2

Dokter Tinus - Aflevering 2

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Dokter Tinus is tijdelijk te...

28-08-2017 20:30

Terug: Dokter Tinus

Dokter Tinus - Terug: Dokter Tinus

Na vijf succesvolle reeksen is de komische dramaserie Dokter Tinus vanaf vanavond terug bij SBS6. De serie gaat verder waar seizoen 5 eindigde. Met het vertrekken van zijn zoon en zijn vrouw (actrice Jennifer Hofman) blijft de dokter met ee...

14-11-2016 20:30

Aflevering 12

Dokter Tinus - Aflevering 12

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-11-2016 20:30

Aflevering 11

Dokter Tinus - Aflevering 11

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-10-2016 20:30

Aflevering 10

Dokter Tinus - Aflevering 10

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokter Tinus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokter Tinus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokter Tinus bij Dokter Tinus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokter Tinus. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokter Tinus gemist

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Hier kun je alle uitzendingen van Dokter Tinus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 100
  • Laatste uitzending op 13-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord