Programma gemist?

Vanavond is de op tv twaalfde en op tv laatste aflevering van tijdens het zesde seizoen naar van Dokter Tinus. op tv In deze aflevering op tv wordt de door bruiloft van de Ken en Jantien gevierd. naar Alles lijkt op goed te gaan. Maar op tv dan is het het bruidspaar en op de getuige plotseling verdwenen. tijdens Tinus moet overal een inspringen, hij heeft een het er maar met druk mee. En uit dan eindigt op de avond ook door voor hem met een in verrassing.

Dokter in Tinus, oftewel de de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, op geeft zijn op tv functie op tijdens vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit tijdens naar het dorp uit Wourkem om de zich daar te op tv vestigen als de in enige praktiserende huisarts. in Seizoen de 6 alweer van naar deze hitserie, met hierin de van vraag, gaat door Tinus de liefde weer opnieuw uit vinden? Tinus wordt op het opgeroepen door de burgemeester, die hulp de zoekt voor op tv haar zoon. Geheel tegen door het zijn zin gaat hij op naar het uit bos, waar de twee in door een tijdens vakantiehuisje zitten. Bert uit wil samenwerken met van Dokter Tinus. Tinus moet hier een niets van met hebben. Kim weet naar dat weet ook. Nu van Tinus in het in bos zit, probeert zij uit uit alle macht naar de op patiënten van uit Tinus te behoeden voor tijdens de praatjes van op tv Bert. Ze moet zelfs met inspringen de als één van de Berts klanten bijna een bezwijkt.

Dokter Tinus, op oftewel door de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, een geeft zijn functie in op vanwege van een bloedfobie. tijdens Hij wijkt uit naar het dorp in door Wourkem om zich daar te de vestigen als de enige een praktiserende huisarts. Het naar hele in dorp is in naar de ban van filmopnames uit over uit de verzetsheld van een Wourkem. De straten van en oevers van de de rivier zijn omgedoopt naar tot locaties uit de Tweede met Wereldoorlog. op Iedereen heeft een aandeel in de de film, naar zelfs Ken probeert door zijn uit rol van het Duitse militair met overtuiging te spelen. het op tv Alleen Tinus doet niet mee, die naar heeft van geen tijd voor dat soort in onzin. op Tot hij ongewild toch met in naar het spektakel wordt tijdens betrokken en misschien wel de hoofdrol naar van de dag tijdens in kan gaan spelen.

Dokter Tinus, het oftewel de een briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, van geeft zijn het functie op vanwege een bloedfobie. met op Hij wijkt uit naar met het dorp Wourkem om tijdens zich daar op tv te vestigen het als de enige praktiserende huisarts. Seizoen het 6 alweer van door deze tijdens hitserie, met een hierin de vraag, gaat in Tinus de liefde weer opnieuw op vinden? Martinus worstelt de met zijn beroepsgeheim. het Zal hij op tv Martha de waarheid vertellen de uit over haar nieuwe een geliefde? Ken heeft door zijn handen vol aan een door vervelende puber op een in brommer. Wat hij uit ook probeert, de met jongen de ontglipt hem van telkens weer. Kim is een tot over met haar oren verliefd op Hero. een Martinus doet erg zijn door het best om afspraakjes met van Nienke te doen van slagen, want in de dokter en de de schooljuf, dat is de een perfecte uit combinatie.

Dokter de Tinus, oftewel de op tv briljante vaatchirurg het Martinus Elsenbosch, geeft zijn uit functie op vanwege in een bloedfobie. naar Hij wijkt uit naar naar het dorp door Wourkem om zich daar te vestigen op het als de enige praktiserende huisarts. Seizoen op 6 uit alweer van deze op tv hitserie, met hierin op de vraag, gaat Tinus de de liefde weer in opnieuw vinden? Jantien van wordt ontdekt de als fotomodel en stort op tv zich de op haar nieuwe carrière. op tv Ken is het hierdoor in de war, omdat hij het dacht dat tijdens zij kinderen een wil. Maar nee, Jantien heeft uit naar nu hele andere op tv dingen aan haar hoofd. Ken tijdens vraagt advies aan van Bert. uit Bert heeft het licht heeft de en hij denkt uit dat hij het heel Wourkem kan helpen met met zijn van speciale gaven. Tinus kan geen naar begrip opbrengen voor van Martha, die voor een een man op tv uit het verleden uit een het sprong in het de diepe wil wagen.

Dokter naar Tinus, oftewel de briljante van vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft op tv zijn het functie op vanwege een met bloedfobie. Hij tijdens wijkt uit naar het dorp uit Wourkem om zich de uit daar te vestigen als op de enige praktiserende huisarts. Seizoen met 6 alweer van een een deze hitserie, met hierin de door vraag, gaat Tinus de door met liefde weer opnieuw een vinden? Zofia waarschuwt Martinus dat hij een te van weinig slaapt. Tinus naar vindt haar zorgen onzin, naar hij is een tijdens goede dokter, slaapgebrek een of niet. Als hij op tijdens Harry uit het oog het verliest omdat hij in op slaap valt, vraagt hij in toch advies van aan Zofia. op Die heeft een wel door heel tijdens ongebruikelijke oplossing. Kim tijdens heeft ook een slaapprobleem, maar zij van valt juist met uit in zenuwen voor haar in tentamen in slaap. Hierdoor de dreigt ze haar tentamen te door missen. Koos zoekt tijdens een nieuwe uitdaging naar in zijn leven. naar De Van tijdens Dongens kunnen hem wel op helpen, het maar of dat nou zo'n uit een goed idee is.

Dokter door Tinus, oftewel de in briljante vaatchirurg Martinus uit Elsenbosch, geeft zijn functie op het vanwege een tijdens bloedfobie. Hij wijkt uit in naar het in dorp op tv Wourkem om zich daar te tijdens vestigen als de enige met een praktiserende huisarts. Dokter Tinus is erg op tv blij met met Zofia, zijn nieuwe huishoudster. op uit Het is een vrouw van tijdens weinig woorden, die ook een nog tijdens eens hard werkt en op voor allerlei problemen een van uit praktische oplossing heeft. met Dat bevalt Tinus wel. in Mevrouw Hanszen door vindt dat helemaal in niks. Uit alle macht met probeert ze de aandacht een van Tinus op te uit eisen. de Ken wil een de kleine ingreep laten doen, speciaal met het voor zijn Jantien. Maar is hij naar de wel dapper genoeg?

Dokter Tinus, een oftewel de briljante door vaatchirurg Martinus Elsenbosch, een geeft zijn op tv functie op vanwege een bloedfobie. op tv de Hij wijkt uit naar het dorp door tijdens Wourkem om zich daar op te vestigen als naar de enige praktiserende van huisarts. Aangespoord met door Martha gaat Tinus naar uit een dansavond waar naar hij een perfect danspaar uit vormt met een een bijzondere uit vrouw. Koos naar probeert een opdringerige dame een te ontlopen en in ook Ken weet niet het wat hij aan naar moet met op tv aandacht uit tijdens onverwachte hoek. Ondertussen tijdens moet Ken zich bezighouden met een naar met kippendief die het dorp onveilig maakt. tijdens de Heeft die kippendief iets een te maken met het uit bouwproject dat het Bert in Wourkem op wil realiseren?

Dokter tijdens Tinus, oftewel het de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, in geeft tijdens zijn functie op vanwege een bloedfobie. op Hij op wijkt uit naar het dorp met Wourkem om zich de tijdens daar te vestigen als op de enige op tv praktiserende huisarts. Tante Martha vindt dat in een Tinus weer eens op zoek moet tijdens uit naar een vrouw. Eigenlijk tijdens gunt het hele dorp door dokter Tinus wel een weer een tijdens nieuwe relatie. Maar op de dating-avond die Tinus van uitprobeert van is geen succes. Tot Tinus' grote het schrik uit blijkt Kim tijdens geen diploma voor een dokters-assistente te hebben. op Tinus moet streng zijn en tijdens ontslaat haar: van zonder een tijdens diploma kan Kim haar werk tijdens toch op tv niet goed uitvoeren. Bert tijdens stort zich weer op een met naar nieuw project, maar kiest op hij wel door de juiste zakenpartners?

Dokter naar Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg in met Martinus Elsenbosch, geeft de zijn functie op van vanwege een bloedfobie. Hij van wijkt uit met naar het dorp Wourkem om uit zich door daar te vestigen als de het enige het praktiserende huisarts. Wourkem wordt opgeschrikt door uit een een mysterieuze brommerrijder die het rustige met dorp een onveilig maakt. Een taak uit voor op tv Ken, maar zijn hoofd loopt een over van andere dingen: in de nieuwe burgemeester door moet ontvangen door worden. En op tv belangrijker nog, Ken moet ervoor door zorgen in dat Jantien zwanger raakt. Het van wordt hem allemaal tijdens de een beetje te in veel. Aan dokter Tinus heeft hij op in ook niets, die wil er het alles aan van doen om dokter Santberg tijdens te het ontmaskeren.

Dokter Tinus, van oftewel de briljante vaatchirurg de Martinus Elsenbosch, geeft door zijn in functie op vanwege een bloedfobie. met Hij op wijkt uit naar het dorp van Wourkem om zich uit daar het te vestigen als de tijdens enige praktiserende huisarts. Dokter in Tinus door is tijdelijk het terug in Wourkem om zijn tante van uit te begeleiden. Martha naar is herstellende van tbc, maar moet van tijdens niks hebben van door Tinus' betutteling. Tinus de wil zijn vervangster, dokter Santberg, streng het toespreken over hoe op ze haar een praktijk voert. naar De dorpsbewoners zijn een ervan overtuigd dat het Tinus zal blijven. Maar Tinus een heeft andere plannen. een van Zullen de Wourkemmers tijdens hem kunnen overhalen te van blijven?

Na vijf succesvolle naar reeksen is de de komische dramaserie tijdens Dokter Tinus het vanaf vanavond terug bij door SBS6. De serie gaat op verder waar seizoen uit 5 eindigde. op Met het de vertrekken van zijn zoon en tijdens zijn vrouw van (actrice door Jennifer Hofman) blijft de dokter met op tv met een grote leegte achter. In een eerste instantie vlucht tijdens hij naar de in grote op stad, terwijl een andere door dokter haar tijdens intrek in de de dorpspraktijk neemt. Zij ziet er het weliswaar leuk naar uit, maar haar kennis is de in ver onder de maat. op Het leidt tot een grote ergernis een bij de dorpelingen. Dokter van Tinus kan het niet een langer aanzien en in keert terug. uit Maar hoe kan hij de weer gelukkig worden op tv in een dorp door waar tegelijkertijd zoveel pijnlijke naar (liefdes)herinneringen liggen? de De dorpelingen helpen cupido op tv naar uiteraard graag een handje, een waardoor al naar snel bijzondere situaties ontstaan in het op in normaal zo rustige naar plattelandsdorp… Weet een vrouw uit hem te tijdens bekoren? In het nieuwe seizoen is ook van een uit rol is weggelegd voor Merlijn tijdens Kamerling, zoon van op Isa en naar Antonie. Hij kruipt naar in de huid met van Pepijn Ophuis, naar de vandalistische puberzoon uit van de nieuwe burgemeester tijdens van Wourkem. Zij op tv wordt gespeeld op door door actrice Tina de het Bruin, bekend van de Net5-series Bitterzoet op tv en Julia’s Tango, op Komt een het man uit bij de dokter, etc. Dokter in Tinus, gebaseerd op de Britse naar serie Doc een Martin, is een het komische de dramaserie van SBS6 over het een briljante vaatchirurg uit de tijdens op grote stad die zijn het functie moet opgeven vanwege in een bloedfobie. in Hij wijkt uit naar een de klein dorp, op ver weg van de een Randstad, met om zich daar te vestigen op als de enige op tv praktiserende in huisarts.

december 2018
13-11-2017 20:30

Slot: Dokter Tinus

Dokter Tinus - Slot: Dokter Tinus

Vanavond is de twaalfde en laatste aflevering van het zesde seizoen van Dokter Tinus. In deze aflevering wordt de bruiloft van Ken en Jantien gevierd. Alles lijkt goed te gaan. Maar dan is het bruidspaar en de getuige plotseling verdwenen. ...

06-11-2017 20:30

Aflevering 11

Dokter Tinus - Aflevering 11

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

30-10-2017 20:30

Aflevering 10

Dokter Tinus - Aflevering 10

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Het hele dorp is in de ban v...

23-10-2017 20:30

Aflevering 9

Dokter Tinus - Aflevering 9

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

16-10-2017 20:30

Aflevering 8

Dokter Tinus - Aflevering 8

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

09-10-2017 20:30

Aflevering 7

Dokter Tinus - Aflevering 7

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

02-10-2017 20:30

Aflevering 6

Dokter Tinus - Aflevering 6

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Dokter Tinus is erg blij met...

25-09-2017 20:30

Aflevering 5

Dokter Tinus - Aflevering 5

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Aangespoord door Martha gaat...

18-09-2017 20:30

Aflevering 4

Dokter Tinus - Aflevering 4

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Tante Martha vindt dat Tinus...

11-09-2017 20:30

Aflevering 3

Dokter Tinus - Aflevering 3

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Wourkem wordt opgeschrikt do...

04-09-2017 20:30

Aflevering 2

Dokter Tinus - Aflevering 2

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Dokter Tinus is tijdelijk te...

28-08-2017 20:30

Terug: Dokter Tinus

Dokter Tinus - Terug: Dokter Tinus

Na vijf succesvolle reeksen is de komische dramaserie Dokter Tinus vanaf vanavond terug bij SBS6. De serie gaat verder waar seizoen 5 eindigde. Met het vertrekken van zijn zoon en zijn vrouw (actrice Jennifer Hofman) blijft de dokter met ee...

14-11-2016 20:30

Aflevering 12

Dokter Tinus - Aflevering 12

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-11-2016 20:30

Aflevering 11

Dokter Tinus - Aflevering 11

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-10-2016 20:30

Aflevering 10

Dokter Tinus - Aflevering 10

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokter Tinus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokter Tinus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokter Tinus bij Dokter Tinus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokter Tinus. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokter Tinus gemist

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Hier kun je alle uitzendingen van Dokter Tinus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 100
  • Laatste uitzending op 13-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord