Programma gemist?

Vanavond is de op tv een twaalfde en laatste aflevering van het naar zesde door seizoen van op tv Dokter Tinus. In deze tijdens aflevering wordt de naar bruiloft van in Ken en Jantien gevierd. tijdens Alles lijkt tijdens goed te gaan. Maar dan is met het door bruidspaar en de getuige plotseling met verdwenen. met Tinus moet overal met inspringen, hij naar heeft het er maar een druk mee. En het dan eindigt de avond ook tijdens met voor hem met een van verrassing.

Dokter Tinus, oftewel door tijdens de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft uit zijn op tv functie op in vanwege een bloedfobie. de Hij wijkt uit naar het op tv dorp Wourkem om op zich daar te vestigen naar als door de enige praktiserende huisarts. Seizoen een 6 alweer door van deze naar hitserie, met hierin de vraag, het door gaat Tinus de liefde op tv weer opnieuw vinden? Tinus door wordt door opgeroepen door de burgemeester, die door hulp zoekt voor op haar zoon. Geheel tegen naar zijn zin gaat van hij naar tijdens het bos, een waar de met twee in een vakantiehuisje zitten. Bert met wil door samenwerken met Dokter Tinus. Tinus de moet hier op niets het van hebben. Kim weet dat van weet ook. door Nu Tinus in uit het bos zit, probeert van zij uit alle op tv macht de patiënten van met Tinus te door behoeden een voor de praatjes van op Bert. Ze op tv moet zelfs inspringen als op één van Berts klanten bijna op tv van bezwijkt.

Dokter een Tinus, oftewel de briljante naar vaatchirurg naar Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op naar vanwege een tijdens bloedfobie. Hij door wijkt uit naar van het dorp Wourkem om zich door daar te van vestigen als uit de enige praktiserende door huisarts. Het hele dorp in is in de ban naar van filmopnames uit over de de verzetsheld van op Wourkem. De straten en tijdens oevers van de de rivier zijn door omgedoopt tot locaties uit de Tweede de Wereldoorlog. uit Iedereen heeft een de aandeel in tijdens de film, zelfs in Ken probeert zijn rol het van Duitse militair op met overtuiging te spelen. van Alleen Tinus naar doet niet mee, het die uit heeft geen tijd voor dat soort met met onzin. Tot hij uit ongewild toch in het in spektakel wordt betrokken en tijdens misschien wel de hoofdrol een van de dag naar kan gaan van spelen.

Dokter Tinus, oftewel op de van briljante vaatchirurg met Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie het op vanwege een bloedfobie. in Hij wijkt uit naar naar het door dorp Wourkem om zich de op tv daar te vestigen als met de enige praktiserende huisarts. Seizoen met 6 alweer met van deze uit hitserie, met naar hierin de vraag, gaat Tinus de uit liefde weer door opnieuw vinden? de Martinus worstelt met zijn beroepsgeheim. uit Zal hij uit Martha de waarheid vertellen uit over haar van nieuwe het geliefde? Ken heeft zijn handen vol op het aan een vervelende het puber op een brommer. Wat hij op tv ook probeert, op de jongen ontglipt hem door telkens weer. met Kim is op tot over haar in oren verliefd op van Hero. Martinus doet tijdens erg zijn best om afspraakjes de een met Nienke te doen slagen, want het de dokter en van de schooljuf, op dat is de naar perfecte de combinatie.

Dokter Tinus, oftewel de de met briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft van zijn functie op op tv vanwege een bloedfobie. op tv naar Hij wijkt uit naar een het dorp Wourkem om tijdens zich daar te op vestigen een als de enige praktiserende door huisarts. Seizoen op tv 6 alweer van deze hitserie, met tijdens het hierin de vraag, gaat Tinus tijdens de liefde weer tijdens opnieuw het vinden? Jantien wordt ontdekt als een fotomodel de en stort zich met op haar nieuwe carrière. Ken is naar hierdoor in de op tv war, omdat tijdens hij dacht dat uit zij kinderen het wil. Maar nee, Jantien een heeft op tv nu hele andere dingen aan op tv haar hoofd. door Ken vraagt met advies aan Bert. Bert op tv heeft het licht met heeft en hij het denkt dat hij heel Wourkem met kan naar helpen met zijn speciale gaven. het Tinus kan uit geen tijdens begrip opbrengen voor in Martha, die voor een van man uit het verleden een op tv sprong op tv in het diepe wil op tv wagen.

Dokter op tv Tinus, oftewel de uit briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, met geeft zijn functie het op vanwege een door bloedfobie. Hij wijkt door uit naar het het dorp Wourkem om uit zich daar door te vestigen tijdens als de enige praktiserende huisarts. Seizoen op met 6 alweer van deze in hitserie, met hierin op tv de vraag, gaat door Tinus de op tv liefde weer opnieuw vinden? in Zofia waarschuwt Martinus dat hij met de te weinig slaapt. Tinus vindt een haar zorgen onzin, in hij is een door goede dokter, slaapgebrek op of niet. Als hij op Harry uit naar het oog verliest tijdens omdat hij door in slaap valt, vraagt hij van toch advies aan uit Zofia. Die heeft de een in wel heel ongebruikelijke tijdens oplossing. Kim heeft ook van een tijdens slaapprobleem, maar zij valt uit juist uit tijdens zenuwen voor haar tentamen met in slaap. Hierdoor dreigt op tv ze haar de tentamen te op tv missen. Koos zoekt een met nieuwe uitdaging in zijn leven. tijdens De Van op tv Dongens kunnen hem wel op helpen, van maar of dat nou in zo'n goed de idee is.

Dokter uit Tinus, oftewel de de briljante vaatchirurg Martinus met Elsenbosch, geeft uit zijn functie op vanwege met een bloedfobie. de Hij wijkt uit naar het uit dorp Wourkem om zich de daar te vestigen op tv als de enige een praktiserende huisarts. op Dokter Tinus is erg een blij met Zofia, met zijn nieuwe huishoudster. van Het is een op tv vrouw van weinig op de woorden, die ook nog naar eens hard werkt op tv en voor tijdens allerlei problemen een praktische oplossing heeft. op het Dat bevalt Tinus wel. Mevrouw Hanszen door vindt dat helemaal een niks. Uit in alle macht probeert naar ze de met aandacht van Tinus van op te eisen. met Ken wil een kleine een ingreep laten een doen, speciaal voor zijn Jantien. in tijdens Maar is hij wel een dapper genoeg?

Dokter uit Tinus, oftewel de de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft het zijn functie op op tv vanwege een bloedfobie. de in Hij wijkt uit naar het tijdens dorp door Wourkem om zich daar te naar vestigen als de de enige met praktiserende huisarts. Aangespoord door de Martha gaat Tinus naar naar een het dansavond waar hij een perfect danspaar op in vormt met een op tv bijzondere vrouw. Koos probeert een door opdringerige dame een te ontlopen met en ook Ken een weet niet wat hij tijdens aan moet met in aandacht uit onverwachte hoek. Ondertussen de moet Ken zich de bezighouden met in een kippendief die in het dorp onveilig naar maakt. Heeft die kippendief op uit iets te maken een met het bouwproject dat Bert het in Wourkem wil op tv realiseren?

Dokter van Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg op tv door Martinus Elsenbosch, geeft een zijn functie op naar vanwege een bloedfobie. Hij met wijkt uit naar het een dorp het Wourkem om zich daar te vestigen het als de enige in praktiserende huisarts. in Tante op tv Martha vindt dat Tinus weer met eens op zoek het moet naar een met vrouw. Eigenlijk uit gunt het hele dorp met dokter Tinus wel weer van een een nieuwe relatie. Maar de dating-avond tijdens die Tinus tijdens uitprobeert is geen succes. de Tot op Tinus' grote door schrik blijkt Kim geen met diploma voor de dokters-assistente te hebben. Tinus moet streng door op tv zijn en ontslaat haar: zonder een op tv diploma kan Kim van uit haar werk toch het niet goed uitvoeren. het Bert stort zich het weer op een nieuw project, maar van het kiest hij wel de met juiste zakenpartners?

Dokter een Tinus, oftewel van de briljante vaatchirurg Martinus van Elsenbosch, geeft zijn functie op van een vanwege een bloedfobie. tijdens Hij wijkt uit naar het van dorp Wourkem om op zich daar te vestigen tijdens als in de enige praktiserende uit huisarts. Wourkem het wordt opgeschrikt door een mysterieuze door brommerrijder die het met rustige dorp een onveilig maakt. Een taak uit voor door Ken, maar zijn hoofd uit loopt over van met andere dingen: de in nieuwe burgemeester moet ontvangen een worden. En belangrijker nog, uit Ken moet op tv ervoor tijdens zorgen dat Jantien zwanger raakt. op Het tijdens wordt hem allemaal een een beetje te veel. Aan een dokter van Tinus heeft hij ook niets, een die naar wil er alles aan doen om naar dokter Santberg van te tijdens ontmaskeren.

Dokter tijdens Tinus, oftewel in de briljante vaatchirurg Martinus de Elsenbosch, geeft de zijn functie op de vanwege een bloedfobie. Hij naar wijkt uit naar tijdens het dorp Wourkem de om zich daar te op tv vestigen als de enige naar naar praktiserende huisarts. Dokter op tv Tinus is tijdelijk terug in Wourkem het om zijn naar tante te het begeleiden. Martha is herstellende de van tbc, maar moet tijdens niks in hebben van Tinus' betutteling. uit Tinus in wil zijn vervangster, dokter Santberg, streng op tv toespreken over hoe in ze haar praktijk door voert. De uit dorpsbewoners zijn ervan overtuigd het het dat Tinus zal een blijven. Maar Tinus door heeft andere plannen. Zullen de door Wourkemmers hem door kunnen overhalen het te blijven?

Na vijf door succesvolle tijdens reeksen is de komische dramaserie Dokter het Tinus een vanaf vanavond terug bij in SBS6. een De serie gaat verder waar op tv seizoen 5 eindigde. uit Met het tijdens vertrekken van zijn uit zoon en zijn vrouw (actrice uit Jennifer door Hofman) blijft op de dokter met een grote het leegte achter. In eerste op instantie de vlucht hij naar de grote het stad, terwijl van een in andere dokter haar intrek in uit de dorpspraktijk neemt. tijdens Zij ziet naar er weliswaar naar leuk uit, maar haar kennis is de ver onder van de op maat. Het leidt tijdens tot grote ergernis bij de dorpelingen. het Dokter op tv Tinus kan naar het niet langer tijdens aanzien en keert terug. Maar hoe de kan op hij weer gelukkig worden in naar de een dorp waar tegelijkertijd naar zoveel pijnlijke (liefdes)herinneringen liggen? met De dorpelingen helpen cupido van uiteraard graag een van handje, op tv waardoor al snel bijzondere door situaties ontstaan in het het normaal zo rustige met uit plattelandsdorp… Weet een vrouw naar hem te bekoren? In met het nieuwe tijdens seizoen is ook in een rol is weggelegd voor Merlijn een in Kamerling, zoon van Isa en Antonie. naar Hij de kruipt in de huid op van Pepijn met Ophuis, de vandalistische puberzoon uit van op tv de nieuwe burgemeester van naar Wourkem. Zij het wordt gespeeld door actrice Tina op tv de uit Bruin, bekend van de door Net5-series Bitterzoet naar en Julia’s Tango, in Komt een man bij uit de dokter, etc. Dokter Tinus, gebaseerd van de op de Britse serie naar Doc Martin, is naar een komische dramaserie van de SBS6 over een briljante van vaatchirurg uit de op tv op tv grote stad die zijn functie de moet opgeven vanwege in een bloedfobie. in Hij wijkt uit naar een door klein naar dorp, ver weg van de van Randstad, een om zich daar te vestigen van als naar de enige praktiserende door huisarts.

februari 2018
13-11-2017 20:30

Slot: Dokter Tinus

Dokter Tinus - Slot: Dokter Tinus

Vanavond is de twaalfde en laatste aflevering van het zesde seizoen van Dokter Tinus. In deze aflevering wordt de bruiloft van Ken en Jantien gevierd. Alles lijkt goed te gaan. Maar dan is het bruidspaar en de getuige plotseling verdwenen. ...

06-11-2017 20:30

Aflevering 11

Dokter Tinus - Aflevering 11

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

30-10-2017 20:30

Aflevering 10

Dokter Tinus - Aflevering 10

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Het hele dorp is in de ban v...

23-10-2017 20:30

Aflevering 9

Dokter Tinus - Aflevering 9

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

16-10-2017 20:30

Aflevering 8

Dokter Tinus - Aflevering 8

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

09-10-2017 20:30

Aflevering 7

Dokter Tinus - Aflevering 7

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Seizoen 6 alweer van deze hi...

02-10-2017 20:30

Aflevering 6

Dokter Tinus - Aflevering 6

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Dokter Tinus is erg blij met...

25-09-2017 20:30

Aflevering 5

Dokter Tinus - Aflevering 5

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Aangespoord door Martha gaat...

18-09-2017 20:30

Aflevering 4

Dokter Tinus - Aflevering 4

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Tante Martha vindt dat Tinus...

11-09-2017 20:30

Aflevering 3

Dokter Tinus - Aflevering 3

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Wourkem wordt opgeschrikt do...

04-09-2017 20:30

Aflevering 2

Dokter Tinus - Aflevering 2

Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Dokter Tinus is tijdelijk te...

28-08-2017 20:30

Terug: Dokter Tinus

Dokter Tinus - Terug: Dokter Tinus

Na vijf succesvolle reeksen is de komische dramaserie Dokter Tinus vanaf vanavond terug bij SBS6. De serie gaat verder waar seizoen 5 eindigde. Met het vertrekken van zijn zoon en zijn vrouw (actrice Jennifer Hofman) blijft de dokter met ee...

14-11-2016 20:30

Aflevering 12

Dokter Tinus - Aflevering 12

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-11-2016 20:30

Aflevering 11

Dokter Tinus - Aflevering 11

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-10-2016 20:30

Aflevering 10

Dokter Tinus - Aflevering 10

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokter Tinus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokter Tinus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokter Tinus bij Dokter Tinus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokter Tinus. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokter Tinus gemist

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokter Tinus, uitgezonden op SBS 6. Heb je een uitzending van Dokter Tinus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokter Tinus? Hier kun je alle uitzendingen van Dokter Tinus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 100
  • Laatste uitzending op 13-11-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord