Programma gemist?

Voortzetting van het de uitzending een met Jolande op Withuis. Ze werd op tv 5 augustus genoodzaakt een de uitzending te staken wegens hevige op migraine. Jolande Withuis tijdens door (Zutphen 1949) is tijdens historisch socioloog en het schrijfster.

september 2021
01-09-2012 23:40

Aflevering van zaterdag 1 september 2012

Extra editie Zomergasten met Jolande Withuis - Aflevering van zaterdag 1 september 2012

Voortzetting van de uitzending met Jolande Withuis. Ze werd 5 augustus genoodzaakt de uitzending te staken wegens hevige migraine. Jolande Withuis (Zutphen 1949) is historisch socioloog en schrijfster.

Extra editie Zomergasten met Jolande Withuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Extra editie Zomergasten met Jolande Withuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Extra editie Zomergasten met Jolande Withuis bij Extra editie Zomergasten met Jolande Withuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Extra editie Zomergasten met Jolande Withuis. Heb je een uitzending van Extra editie Zomergasten met Jolande Withuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Extra editie Zomergasten met Jolande Withuis gemist

Voortzetting van de Zomergasten-uitzending met Jolande Withuis. Zij werd tijdens de liveuitzending op 5 augustus genoodzaakt de uizending te staken vanwege een hevige migraineaanval. Jolande Withuis (Zutphen 1949) is historisch socioloog en schrijfster. Withuis' biografie van de Nederlandse verzetsheld Pim Boellaard, Weest manlijk, zijt sterk (2008) beleefde acht herdrukken en werd bekroond met de Grote Geschiedenisprijs en de Erik Hazelhoff Roelfzema Biografieprijs. Eerder won ze al de NWO-Eurekaprijs voor Na het kamp. Vriendschap en politieke strijd (2005), over de onderlinge verhoudingen tussen gevangenen van concentratiekampen als Dachau en Buchenwald tijdens en na de Tweede Wereldoorlog. Haar essay 'Mijn kwaadaardige onderhuurders' werd genomineerd voor de Pfizer Persprijs 2010 voor kankervoorlichting. In deze voortzetting van haar Zomergastenavond heeft de sociologe, biografe en detective-verslindster nog fragmenten voor ons in petto van o.a. het verschrikkelijk zware leven van Brigitte Kaandorp en uit de prachtige nieuwe verfilming van Jane Eyre met Michael Fassbender en Mia Wasikowska. Maar we beginnen natuurlijk waar we gebleven waren: bij het bijzondere filmpje van verzetsheld Pim Boellaard, opgenomen kort na de bevrijding in concentratiekamp Dachau. Presentatie: Jan Leyers.

Uitzending gemist van Extra editie Zomergasten met Jolande Withuis? Hier kun je alle uitzendingen van Extra editie Zomergasten met Jolande Withuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-09-2012 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!