Programma gemist?

'Instagram is door niet 't leven' op met Anne Marjan uit Zwaan de en Saskia Temmink. Anne vindt op tv zichzelf van lelijk vanwege een groot litteken op van haar naar gezicht. Haar moeder de probeert haar ervan te in overtuigen dat ze prachtig door tijdens is. Lukt dat? 'Kleur dat boeide van je op niet' met Sanne den naar Hartogh en uit Nidal van de Rijn. De vroegere trainer van de Nidal is nogal actief uit op social op tv media met in racistische uitspraken. Nidal kan dat naar met niet begrijpen van het de man die hij altijd zo met bewonderde. 'Waar naar schaam jij uit je voor?' met met Anne Marjan Zwaan in en Teun Stokkel. Tijdens van carnaval tijdens worden Anne en Teun verliefd op in elkaar. Maar ze tijdens is een bang voor zijn reactie als van ze een haar masker af moet het doen en haar litteken naar te voorschijn met komt.

'Stop op tv met drinken' met naar Teun Truijen en Stefan een de Walle. Als naar Stefan blijft drinken uit wil zijn dochter een Teun hem in nooit meer zien. Wat een is in sterker: de drank tijdens of de liefde op tv voor zijn dochter? 'Krijg op ik nu... likes?' met in Tygo naar Bussemakers en Teun Stokkel. Redt Tygo naar zijn allergrootste uit pester uit het drijfzand? de 'Ik heb uit hier niemand anders' met naar Fabian Jansen en van met Pauline Bas. Sinds de tijdens dood van zijn broer zorgt in Fabian voor de een groot uit deel voor diens dochter op tv Pauline. Dan tijdens stelt zij hem op een vraag waar met hij niet het op is voorbereid.

'Lingerie uit Challenge Dot op Com' met Julia Zandvliet en het Teun door Stokkel. Hoe ver met gaat Julia om geld te verdienen? in Haar naar broer heeft door wel advies. 'Ik naar heb geen f*cking babysit nodig' de met Bram Suijker en de tijdens Nidal van Rijn. Nidal wordt op door zijn vader opgevoed, van door maar die heeft nooit tijd uit voor hem. uit Hij schakelt zelfs naar ene Charlie op tv in om met Nidal op naar vakantie uit te gaan. Nidal is van daar helemaal niet blij in mee. 'Ik van heb je gezien... van in lingerie' in met Fabian Jansen en naar Julia Zandvliet. op Oom Fabian overvalt zijn de nichtje Julia naar met de mededeling dat hij op tv haar lingerie door op het internet een heeft gezien. Hoe het reageert zij?

'Jij op tv bent helemaal niet door mijn vader' een met Stefan de Walle het en Anne Marjan Zwaan. Wat in gebeurt er als met het Anne erachter komt dat Stefan niet door van haar biologische vader op is? 'Welk honk in zitten we nu?' met Babbelot Leeman het en op tv Nils Verkooijen. Babbelot is met nog in niet toe aan seks op met Nils. Nils de zegt dat te in begrijpen. 'Hóéveel kinderen uit heb jij verwekt?' met uit Anne Marjan naar Zwaan en Sanne op tv den Hartogh. Anne de is op door zoek gegaan naar haar biologische op vader. een Die zit niet te tijdens wachten op een in dochter.

'Je met bent er nooit!' tijdens met Anne door Marjan Zwaan en door Saskia Temmink. Anne is de jaloers. Haar in moeder lijkt meer van om de arme kinderen in Afrika naar te door geven dan om haar. * de 'Ik vind het een het gewoon niet kunnen, in dit' met Samuel Reurekas en een Sanne op tv den Hartogh. Samuel kijkt best tijdens tegen een zijn oudere stoere op stiefbroer op, maar er zijn tijdens grenzen. * 'Omdat er in niemand was het zoals de ik' met Mara Marsman en uit Stefan de Walle. van Mara is naar opgetogen over het feit dat op er een op tv boek zal naar worden geschreven met over haar transgenderschap. Vader van Stefan is bang dat ze van dat niet in aankan.

'Kijk, met hij was wel door in één keer de dood' met tijdens Teun Stokkel en Fabian Jansen. het Teun heeft per een ongeluk de kat de van zijn het Duitse leraar tijdens doodgereden. Zijn wat nonchalante tijdens houding maakt in de situatie er niet veel van beter op. * in 'Je hebt geen vinger de naar uitgestoken' met Mirre Licht en met Yannick van de in Velde. de Toen Mirre werd aangevallen door vijf naar jongens wist haar uit oudere broer een niets beters te doen op tv dan van veilige van afstand een foto's te maken. Dat zit op tv haar, op met z'n zachtst gezegd, een niet lekker. * 'Je door gaat gewoon door weg' met naar Mara Marsman en een Eva van in der Gucht. Mara door kan het niet goed vinden met door haar stiefmoeder uit en een wil graag weer bij het haar eigen moeder Eva met wonen. Eva met moet dan wel haar van plannen opgeven om in een b&b door in Frankrijk te in beginnen.

'Omdat de jij overal scheten laat' op tv met Mara Marsman uit en Stefan de Walle. tijdens Mara het wordt gepest vanwege het gedrag een van haar vader uit en ze met spreekt hem met erop aan. Vinden ze door een oplossing? de 'Doe 's een effe niet zo het hysterisch' met Daantje van der Poel een en van Saskia Temmink. Daantje's ouders zijn in gescheiden. op Haar moeder probeert haar naar in te laten zien met dat met ze een te rooskleurig het beeld heeft in van haar vader. 'Mijn de broertje is toevallig door nierdonor' met het Teun Stokkel en in Anna Raadsveld. op De spreekbeurt van Teun valt een niet in goeie uit aarde tijdens bij de lerares. Houdt hij met voet bij uit stuk?

'Ik van heb niks gedaan' met de Shilo Barihuta en Achmed op tv Akkabi. Aan met Shilo de taak in om een racistische agent van te door overtuigen van zijn goede bedoelingen. het 'Ik wil tijdens dat oma hier blijft' op tv het met Rosanne Botland en naar Eva Van der naar Gucht. Oma uit dementeert en kleindochter Rosanne het wil dat ze bij haar uit en haar moeder van in huis tijdens komt. Maar haar moeder de heeft van niet zulke de fijne jeugdherinneringen en wil oma het een een liefst zo ver mogelijk in een met een verpleegtehuis. 'En je laat ons gewoon uit in de steek' in met Samuel Reurekas, naar Saskia Temmink de en Sanne een den Hartogh. Samuel zal tijdens de minnares van zijn het vader wel eens door zeggen in waar het op van staat.

'Vertel iets over op tv papa' tijdens met Pauline Bas en Eva met uit Van der Gucht. Eva heeft haar op tijdens veertienjarige dochter Pauline in nooit iets willen van vertellen over haar vader. Dat pikt de op Pauline niet meer. * 'Maar tijdens d'r zit geen van hond aan' uit met Robin Welten en uit Yannick van in de Velde. Robin wil van wel eens de weten wie die op tv zonderlinge overbuurman het is. * 'Vind je naar dat ik te dik ben?' van met Aiko Beemsterboer in en tijdens Anna Raadsveld. Aiko in is op straat gescout als op tv model. Daar zijn het een echter wel consequenties met aan verbonden.

'Weg uit met die bh's, van joh' met in Juna de Leeuw en Eva Van de met der Gucht. Is de Juna ontvankelijk voor de de kritiek van haar moeder de op op haar opvatting over haar uiterlijk? 'Daar van ging ik een wel wat van te ver' op tv met Teun Stokkel en Nasrdin Dchar. uit Teun is niet door erg te het spreken over op tv het gedrag van zijn vader, in een naar beroemd wiskundige die binnenkort met te gast het is in College Tour. Maar naar moet hij dat op tv naar buiten brengen? uit 'Je hebt de het over kunstkontjes' uit met Mirre Licht het en Stefan tijdens de Walle. Mirre wil de niet op tv dat haar vader een de intieme foto's, die de hij jaren geleden met van haar tijdens maakte, gaat exposeren.

'Misschien de wil ik wel met op tv een gast een met bril op date' in met op tv Teun Stokkel en Yannick van met de Velde. uit Is Yannick wel de het aangewezen persoon om naar zijn op tv jongere broertje te adviseren over hoe van je iemand de moet op versieren? * 'Dus ik heb een uit een racistische moeder' met Daantje van door der op Poel en Eva tijdens Van der Gucht. Daantje probeert de zijn naar moeder ervan te overtuigen dat echt in niet alle moslims uit terroristen op tv zijn. De vraag de is of hem dat lukt. met het * 'Ik wil niet van dat je naar mijn leven online gooit' met met Lieke op Westerveld en Saskia op tv Temmink. Is Lieke alleen boos op in haar op tv moeder over het op tv schrijven van columns over haar op tv privéleven, naar of speelt de er toch nog iets van anders?

'Leek de ze op mij?' met op Anne een Marjan Zwaan en Sanne in den Hartogh. Anne Marjan in ontmoet met het middelbare schoolvriendje van in haar inmiddels in overleden moeder. Ze wil alles uit over hun verliefdheid weten. een 'Relax, van het komt gewoon goed' met het met Noah de Nooij en Achmed Akkabi. op tv Noah heeft van op heel jonge uit leeftijd zijn ouders verloren. uit naar Oom Achmed heeft hem indertijd vanuit van op tv het oorlogsgebied meegenomen naar op tv Nederland. Die ergert zich aan naar door het verwende gedrag van naar zijn puberneef met en vindt het verschrikkelijk in dat Noah de zo slordig omgaat met in de kansen die hij zelf in tijdens nooit heeft gehad. in 'Die tokus mag in door de broek blijven' met Daantje op tv van der naar Poel op tv en Fabian Jansen. Toen ze nog door klein door was vond Daantje met het wel een leuk, die vrijgevochten en knuffelige oom. uit Maar hoe op tv maakt van ze hem nu op duidelijk dat ze het als 14-jarige geen behoefte van meer heeft aan al de dat lichamelijke met contact?

'Wat hebben we op tv gelachen met het die rolstoelen' met van Anne Marjan Zwaan en op Nasrdin Dchar. op Hij was als de een soort vader voor op haar in toen ze in allebei met kanker in het ziekenhuis op tv lagen. Na twee op tv van jaar komen ze de elkaar toevallig tegen. Zij is op helemaal genezen, hij op is weer ziek - de het ongeneeslijk. * 'Er is het helemaal geen hel' in met Pauline Bas en uit Yannick van de tijdens Velde. naar Yannick heeft gezien het dat zijn zusje heeft gezoend in met een meisje. in In hun streng op tv gelovige gezin een van doodzonde! * 'Ik ben op tv op tv een YouTube-hit' met Noah het de Nooij en Eva van Van der het Gucht. Moet de moeder meegaan in de vluchtige van YouTube-wereld van haar de zoon?

'We in hebben gezoend' met de Teun Stokkel een en Stefan de Walle. tijdens Vader treft het het vriendje van zijn het veertienjarige dochter 's op tv nachts in de keuken aan. tijdens Hebben ze met echt alleen maar gezoend? een 'Jij speelt een de loverboy?' de met Noah met de Nooij en Nasrdin Dchar. in Het is even door slikken voor Nasrdin als op tv hij op hoort welke rol zijn zoon uit krijgt in door een populaire van soap. 'Ik vind het het lastig door dat je blind bent' naar met Mirre tijdens Licht en Teun Stokkel. Hoe maak naar je het de uit met je door blinde tijdens vriendinnetje?

'Je hebt staan op tv bekken' met Bob het Ott en op tv Nasrdin de Dchar. Bob is heel slecht in op door wiskunde, maar krijgt een goede uit beoordeling. Zou op dat te maken hebben tijdens met dat hij tijdens zijn vader tijdens heeft zien zoenen met de met wiskundelerares? 'En door je tong hing de toevallig in z'n tijdens mond' met Shahine op El Hamus en Yannick uit van de van Velde. Shahine raakt de in verwarring uit als hij in zijn oudere broer een uit een homobar op ziet komen. Hij gaat van toch binnenkort met zijn met vriendin trouwen? 'Omdat met ik van een aap zag!' met Mirre Licht van en Eva Van van der tijdens Gucht. Mirre is woedend tijdens als haar met moeder, een tijdens beroemd schrijfster, op tv vertelt naar over de door dood van naar haar dochter. Van haar met dus.

oktober 2020
06-10-2019 11:10

Instagram is niet je leven, Kleur boeide je niet, Waar schaam jij je voor?

DE VLOER OP JR. - Instagram is niet je leven, Kleur boeide je niet, Waar schaam jij je voor?

'Instagram is niet 't leven' met Anne Marjan Zwaan en Saskia Temmink. Anne vindt zichzelf lelijk vanwege een groot litteken op haar gezicht. Haar moeder probeert haar ervan te overtuigen dat ze prachtig is. Lukt dat? 'Kleur dat boeide je ni...

29-09-2019 12:00

Stop met drinken, Krijg ik nu... likes? Ik heb hier niemand anders

DE VLOER OP JR. - Stop met drinken, Krijg ik nu... likes? Ik heb hier niemand anders

'Stop met drinken' met Teun Truijen en Stefan de Walle. Als Stefan blijft drinken wil zijn dochter Teun hem nooit meer zien. Wat is sterker: de drank of de liefde voor zijn dochter? 'Krijg ik nu... likes?' met Tygo Bussemakers en Teun Stokk...

22-09-2019 11:40

Lingerie challenge.com, Geen f*cking babysit nodig, Gezien..in lingerie

DE VLOER OP JR. - Lingerie challenge.com, Geen f*cking babysit nodig, Gezien..in lingerie

'Lingerie Challenge Dot Com' met Julia Zandvliet en Teun Stokkel. Hoe ver gaat Julia om geld te verdienen? Haar broer heeft wel advies. 'Ik heb geen f*cking babysit nodig' met Bram Suijker en Nidal van Rijn. Nidal wordt door zijn vader opge...

15-09-2019 11:30

Niet mijn vader, Welk honk? Hoeveel kinderen?

DE VLOER OP JR. - Niet mijn vader, Welk honk? Hoeveel kinderen?

'Jij bent helemaal niet mijn vader' met Stefan de Walle en Anne Marjan Zwaan. Wat gebeurt er als Anne erachter komt dat Stefan niet haar biologische vader is? 'Welk honk zitten we nu?' met Babbelot Leeman en Nils Verkooijen. Babbelot is nog...

11-11-2018 12:40

Je bent er nooit, Ik vind het gewoon niet kunnen dit, Omdat er niemand was zoals ik

DE VLOER OP JR. - Je bent er nooit, Ik vind het gewoon niet kunnen dit, Omdat er niemand was zoals ik

'Je bent er nooit!' met Anne Marjan Zwaan en Saskia Temmink. Anne is jaloers. Haar moeder lijkt meer om de arme kinderen in Afrika te geven dan om haar. * 'Ik vind het gewoon niet kunnen, dit' met Samuel Reurekas en Sanne den Hartogh. Samue...

04-11-2018 12:40

Kijk, hij was wel in een keer dood, Je hebt geen vinger uitgestoken, Je gaat gewoon weg

DE VLOER OP JR. - Kijk, hij was wel in een keer dood, Je hebt geen vinger uitgestoken, Je gaat gewoon weg

'Kijk, hij was wel in één keer dood' met Teun Stokkel en Fabian Jansen. Teun heeft per ongeluk de kat van zijn Duitse leraar doodgereden. Zijn wat nonchalante houding maakt de situatie er niet veel beter op. * 'Je hebt geen vinger uitgestok...

28-10-2018 13:40

Omdat jij overal scheten laat, Doe's effe niet zo hysterisch, Mijn broertje is toevallig nierdonor

DE VLOER OP JR. - Omdat jij overal scheten laat, Doe's effe niet zo hysterisch, Mijn broertje is toevallig nierdonor

'Omdat jij overal scheten laat' met Mara Marsman en Stefan de Walle. Mara wordt gepest vanwege het gedrag van haar vader en ze spreekt hem erop aan. Vinden ze een oplossing? 'Doe 's effe niet zo hysterisch' met Daantje van der Poel en Saski...

21-10-2018 12:45

Ik heb niks gedaan, Ik wil dat oma hier blijft, En je laat ons gewoon in de steek

DE VLOER OP JR. - Ik heb niks gedaan, Ik wil dat oma hier blijft, En je laat ons gewoon in de steek

'Ik heb niks gedaan' met Shilo Barihuta en Achmed Akkabi. Aan Shilo de taak om een racistische agent te overtuigen van zijn goede bedoelingen. 'Ik wil dat oma hier blijft' met Rosanne Botland en Eva Van der Gucht. Oma dementeert en kleindoc...

14-10-2018 12:35

Vertel iets over papa, Maar d'r zit geen hond aan, Vind je dat ik te dik ben?

DE VLOER OP JR. - Vertel iets over papa, Maar d'r zit geen hond aan, Vind je dat ik te dik ben?

'Vertel iets over papa' met Pauline Bas en Eva Van der Gucht. Eva heeft haar veertienjarige dochter Pauline nooit iets willen vertellen over haar vader. Dat pikt Pauline niet meer. * 'Maar d'r zit geen hond aan' met Robin Welten en Yannick ...

07-10-2018 12:40

Weg met die BH's joh, Daar ging ik wel wat ver, Je hebt het over kunstkontjes

DE VLOER OP JR. - Weg met die BH's joh, Daar ging ik wel wat ver, Je hebt het over kunstkontjes

'Weg met die bh's, joh' met Juna de Leeuw en Eva Van der Gucht. Is Juna ontvankelijk voor de kritiek van haar moeder op haar opvatting over haar uiterlijk? 'Daar ging ik wel wat te ver' met Teun Stokkel en Nasrdin Dchar. Teun is niet erg te...

30-09-2018 12:40

Misschien wil ik wel met een gast met bril op date, Dus ik heb een racistische moeder, Ik wil niet dat je mijn leven online gooit

DE VLOER OP JR. - Misschien wil ik wel met een gast met bril op date, Dus ik heb een racistische moeder, Ik wil niet dat je mijn leven online gooit

'Misschien wil ik wel met een gast met bril op date' met Teun Stokkel en Yannick van de Velde. Is Yannick wel de aangewezen persoon om zijn jongere broertje te adviseren over hoe je iemand moet versieren? * 'Dus ik heb een racistische moede...

23-09-2018 12:40

Leek ze op mij? Relax, het komt gewoon goed, Die tokus mag in de broek blijven

DE VLOER OP JR. - Leek ze op mij? Relax, het komt gewoon goed, Die tokus mag in de broek blijven

'Leek ze op mij?' met Anne Marjan Zwaan en Sanne den Hartogh. Anne Marjan ontmoet het middelbare schoolvriendje van haar inmiddels overleden moeder. Ze wil alles over hun verliefdheid weten. 'Relax, het komt gewoon goed' met Noah de Nooij e...

16-09-2018 12:40

Wat hebben we gelachen, Er is helemaal geen hel, Ik ben een YouTube-hit

DE VLOER OP JR. - Wat hebben we gelachen, Er is helemaal geen hel, Ik ben een YouTube-hit

'Wat hebben we gelachen met die rolstoelen' met Anne Marjan Zwaan en Nasrdin Dchar. Hij was als een soort vader voor haar toen ze allebei met kanker in het ziekenhuis lagen. Na twee jaar komen ze elkaar toevallig tegen. Zij is helemaal gene...

09-09-2018 12:50

We hebben gezoend, Jij speelt een loverboy, Ik vind het lastig dat je blind bent

DE VLOER OP JR. - We hebben gezoend, Jij speelt een loverboy, Ik vind het lastig dat je blind bent

'We hebben gezoend' met Teun Stokkel en Stefan de Walle. Vader treft het vriendje van zijn veertienjarige dochter 's nachts in de keuken aan. Hebben ze echt alleen maar gezoend? 'Jij speelt een loverboy?' met Noah de Nooij en Nasrdin Dchar....

22-10-2017 12:05

bekken, tong, aap

DE VLOER OP JR. - bekken, tong, aap

'Je hebt staan bekken' met Bob Ott en Nasrdin Dchar. Bob is heel slecht in wiskunde, maar krijgt een goede beoordeling. Zou dat te maken hebben met dat hij zijn vader heeft zien zoenen met de wiskundelerares? 'En je tong hing toevallig in z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DE VLOER OP JR. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DE VLOER OP JR. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DE VLOER OP JR. bij DE VLOER OP JR. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DE VLOER OP JR.. Heb je een uitzending van DE VLOER OP JR. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DE VLOER OP JR. gemist

Het gaat volgens dezelfde eenvoudige formule te werk als het vertrouwde De Vloer Op. Onvoorbereid krijgen acteurs een opdracht, samen improviseren ze een verhaal. Alleen deze keer spelen de acteurs uit de vaste kern van De vloer op met verrassend getalenteerde kinderen. Acteur/spelleider Leopold Witte geeft de opdrachten, soms uit het kinderleven gegrepen, soms ongebreidelde fantasie.

Uitzending gemist van DE VLOER OP JR.? Hier kun je alle uitzendingen van DE VLOER OP JR. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!