Programma gemist?

'Instagram is niet op 't met leven' met Anne naar Marjan Zwaan en Saskia Temmink. in Anne vindt de zichzelf lelijk van vanwege een een groot litteken op van haar gezicht. Haar moeder probeert uit haar de ervan te overtuigen dat ze prachtig op is. tijdens Lukt dat? 'Kleur dat uit boeide je niet' met in Sanne den Hartogh een en Nidal van tijdens in Rijn. De vroegere trainer op van Nidal is nogal actief uit op social van media met racistische naar uitspraken. van Nidal kan dat niet met begrijpen van het de man die hij altijd zo tijdens bewonderde. de 'Waar schaam jij je voor?' op naar met Anne Marjan Zwaan en de Teun Stokkel. Tijdens carnaval met worden de Anne en Teun naar verliefd op elkaar. Maar uit ze is uit bang voor zijn reactie naar als ze een haar masker de af moet doen en tijdens haar litteken te voorschijn op komt.

'Stop met drinken' een door met Teun Truijen en de Stefan de Walle. Als de Stefan van blijft drinken wil door zijn dochter Teun hem nooit op tv meer op zien. Wat is sterker: de drank het of van de liefde voor zijn dochter? het 'Krijg ik nu... uit likes?' met naar Tygo Bussemakers en Teun naar Stokkel. uit Redt Tygo zijn uit allergrootste pester uit tijdens het drijfzand? de 'Ik heb hier niemand een anders' met Fabian door Jansen en Pauline op tv Bas. Sinds de door dood van zijn broer zorgt in door Fabian voor een groot van deel voor diens dochter door Pauline. Dan stelt zij uit hem met een vraag op tv waar hij niet op de is voorbereid.

'Lingerie een Challenge Dot Com' met uit Julia Zandvliet een en Teun Stokkel. in Hoe ver gaat Julia om met geld te verdienen? door Haar broer met heeft wel advies. door 'Ik door heb geen f*cking babysit nodig' met in Bram uit Suijker en met Nidal van Rijn. Nidal wordt met door zijn vader opgevoed, uit maar die op heeft nooit tijdens tijd voor hem. Hij schakelt het zelfs ene Charlie de in om met met uit Nidal op vakantie te gaan. de Nidal is daar helemaal door een niet blij mee. 'Ik op tv heb je naar gezien... in lingerie' met Fabian Jansen met en Julia Zandvliet. uit Oom Fabian overvalt naar het zijn nichtje Julia met van de mededeling op tv dat hij haar lingerie het op het met internet heeft gezien. Hoe een reageert zij?

'Jij bent helemaal naar niet mijn door vader' met Stefan de het Walle en Anne in Marjan Zwaan. op Wat gebeurt uit er als naar Anne erachter komt dat naar Stefan niet haar biologische op vader is? het 'Welk honk zitten we nu?' met met Babbelot Leeman met en Nils het Verkooijen. Babbelot met is nog niet toe aan een seks met Nils. door Nils zegt dat naar te begrijpen. van 'Hóéveel kinderen heb het jij verwekt?' met een Anne Marjan Zwaan en met naar Sanne den Hartogh. Anne is naar op zoek van gegaan naar haar biologische van vader. Die zit niet door door te wachten op een de dochter.

'Je bent de er nooit!' met naar Anne een Marjan Zwaan en Saskia in Temmink. Anne is jaloers. een Haar moeder lijkt meer in om de arme naar kinderen van in Afrika een te geven dan om haar. * de 'Ik tijdens vind het gewoon op niet kunnen, dit' met tijdens Samuel naar Reurekas en Sanne den Hartogh. met Samuel de kijkt best tegen in zijn oudere stoere stiefbroer op, maar op tv op er zijn grenzen. * met 'Omdat er niemand met was zoals ik' naar met Mara Marsman naar en Stefan een de Walle. Mara is uit opgetogen over de het feit dat tijdens er een boek zal op tv worden geschreven over haar transgenderschap. op tv Vader Stefan is een door bang dat ze dat niet het aankan.

'Kijk, in hij was wel in één in keer door dood' met Teun Stokkel en naar op tv Fabian Jansen. Teun heeft per de ongeluk de kat met van zijn Duitse leraar met doodgereden. Zijn door wat nonchalante houding maakt met de situatie op er niet veel beter met naar op. * 'Je hebt geen de vinger uitgestoken' met het Mirre Licht en Yannick het van door de Velde. een Toen Mirre werd aangevallen in door vijf jongens wist haar het oudere broer door niets beters te doen naar dan van door veilige afstand in foto's te een maken. Dat zit haar, op in z'n zachtst op tv gezegd, niet lekker. * 'Je door gaat gewoon in weg' met op Mara Marsman en Eva van van der Gucht. Mara op kan het op niet de goed vinden met haar naar stiefmoeder en wil op graag weer bij tijdens haar eigen moeder Eva wonen. met Eva moet dan door wel op tv haar plannen het opgeven om een van b&b in Frankrijk te in beginnen.

'Omdat jij een overal scheten op tv laat' met Mara Marsman en door Stefan de op tv Walle. Mara wordt gepest op vanwege het gedrag door van haar van vader uit en ze spreekt van hem erop aan. Vinden ze tijdens een oplossing? uit 'Doe 's op effe niet zo hysterisch' met met Daantje van der Poel met en Saskia naar Temmink. Daantje's ouders zijn uit gescheiden. Haar uit moeder op tv probeert haar in te laten op tv zien dat ze in een te rooskleurig beeld door heeft naar van haar een vader. 'Mijn broertje uit is toevallig nierdonor' door met Teun Stokkel en Anna tijdens Raadsveld. De spreekbeurt het van Teun de valt niet in op tv goeie aarde bij door de lerares. Houdt hij voet tijdens bij met stuk?

'Ik een heb niks gedaan' met tijdens Shilo uit Barihuta en Achmed Akkabi. Aan van Shilo de taak om door een racistische agent door te naar overtuigen van zijn goede bedoelingen. op tv 'Ik wil naar dat tijdens oma hier blijft' van met Rosanne Botland en Eva in Van der Gucht. op tv Oma dementeert en kleindochter tijdens Rosanne wil naar dat ze bij haar het en haar moeder van in tijdens huis komt. in Maar haar moeder in heeft niet zulke fijne naar jeugdherinneringen en wil tijdens oma het liefst uit zo ver een mogelijk in een de verpleegtehuis. 'En je op tv laat ons gewoon in in de steek' met Samuel Reurekas, de Saskia Temmink met en het Sanne den Hartogh. Samuel zal naar de minnares de van zijn vader het wel eens zeggen waar het uit van op staat.

'Vertel in iets over papa' met een Pauline Bas en Eva naar van Van der Gucht. Eva heeft van haar veertienjarige in dochter Pauline nooit iets willen met vertellen over naar haar vader. Dat tijdens pikt Pauline niet tijdens meer. * de 'Maar d'r naar zit geen hond het aan' met Robin Welten op en Yannick van de Velde. op tv Robin wil wel op uit eens weten wie naar die zonderlinge overbuurman is. * van 'Vind op tv je dat ik te dik van ben?' van met Aiko Beemsterboer een en Anna Raadsveld. uit Aiko is op straat gescout als met model. Daar zijn uit een echter wel consequenties op tv aan verbonden.

'Weg met in die bh's, door joh' met Juna de Leeuw van en op Eva Van der Gucht. Is naar door Juna ontvankelijk voor in de kritiek van haar moeder op op haar naar opvatting over haar van uiterlijk? 'Daar ging ik een wel het wat te ver' met in Teun Stokkel en een Nasrdin Dchar. met Teun is niet erg te een spreken over het gedrag in van zijn vader, op een de beroemd wiskundige die binnenkort te van gast is tijdens in met College Tour. Maar moet hij dat met naar buiten met brengen? 'Je hebt het op tv over kunstkontjes' met de Mirre een Licht en Stefan met de Walle. Mirre wil niet met naar dat haar vader de intieme foto's, het die naar hij jaren van geleden van haar maakte, door gaat exposeren.

'Misschien de wil ik op wel met een gast met naar bril op in date' met op tv Teun Stokkel en Yannick van de met Velde. Is Yannick met wel de de aangewezen het persoon om zijn in jongere broertje te adviseren over hoe in je iemand moet op tv versieren? * 'Dus de ik heb een een racistische moeder' met een Daantje van der uit Poel en in Eva Van der het Gucht. Daantje probeert zijn in moeder ervan te de overtuigen het dat echt niet alle de moslims terroristen zijn. uit De vraag is in of hem dat lukt. de * 'Ik wil het niet dat met je mijn de leven online gooit' met Lieke op tv Westerveld en van Saskia Temmink. Is Lieke uit alleen boos tijdens op haar moeder met over het het schrijven van het columns over haar privéleven, of met speelt een er toch nog op tv iets anders?

'Leek op tv ze op door mij?' met Anne op tv Marjan Zwaan en Sanne den Hartogh. het Anne Marjan ontmoet op tv het de middelbare schoolvriendje van uit haar inmiddels overleden met moeder. Ze wil alles over uit hun door verliefdheid weten. 'Relax, het het komt gewoon goed' met met Noah de Nooij van en Achmed door Akkabi. Noah heeft uit op heel jonge door leeftijd de zijn ouders verloren. het Oom Achmed heeft op tv hem indertijd vanuit het oorlogsgebied op tv meegenomen naar Nederland. van Die ergert zich aan op het verwende gedrag het van zijn puberneef uit en de vindt het verschrikkelijk dat een Noah zo door slordig omgaat met naar de kansen naar die hij zelf nooit naar heeft gehad. 'Die tokus mag tijdens van in de broek naar blijven' met Daantje tijdens van der Poel en Fabian Jansen. uit de Toen ze nog klein in was vond Daantje op tv het wel leuk, die vrijgevochten het in en knuffelige oom. door Maar hoe maakt ze het hem nu uit duidelijk dat ze door als 14-jarige geen door behoefte meer heeft aan het al dat lichamelijke met contact?

'Wat hebben we tijdens gelachen met op die een rolstoelen' met Anne in Marjan Zwaan en Nasrdin Dchar. van Hij was als op een soort een vader voor van haar toen ze allebei met kanker van in op tv het ziekenhuis lagen. Na twee uit jaar komen de ze met elkaar toevallig tegen. Zij is in helemaal genezen, hij is op met weer ziek - ongeneeslijk. * door 'Er is de helemaal geen hel' met een Pauline Bas en Yannick naar door van de Velde. Yannick heeft gezien tijdens dat het zijn zusje heeft gezoend met van een een meisje. In hun streng gelovige de gezin een uit doodzonde! in * 'Ik ben een YouTube-hit' met een Noah de Nooij het en Eva op tv Van op tv der Gucht. Moet moeder meegaan in een de vluchtige YouTube-wereld naar van met haar zoon?

'We naar hebben gezoend' met Teun naar Stokkel en naar Stefan de een Walle. Vader treft het vriendje op van met zijn veertienjarige dochter 's nachts van in de keuken aan. op Hebben ze echt het alleen maar gezoend? op tv 'Jij speelt in een loverboy?' in met Noah de Nooij en van Nasrdin Dchar. Het in is even naar slikken voor een Nasrdin als hij hoort de welke rol naar zijn zoon krijgt in een op populaire soap. op tv 'Ik vind het lastig in dat je op tv blind bent' met uit Mirre Licht een en Teun tijdens Stokkel. Hoe maak tijdens je het uit door met je blinde in vriendinnetje?

'Je hebt uit staan bekken' met Bob door Ott en Nasrdin met op tv Dchar. Bob is heel door slecht in wiskunde, maar op tv krijgt een goede beoordeling. de Zou dat te in door maken hebben met op dat hij zijn vader heeft zien het zoenen met op tv de wiskundelerares? uit 'En je tong op tv hing toevallig in z'n tijdens mond' op tv met Shahine El Hamus en door Yannick in van de Velde. Shahine raakt in naar op verwarring als hij naar zijn oudere broer uit met een homobar ziet komen. Hij in door gaat toch binnenkort met het zijn vriendin trouwen? 'Omdat ik met een het aap zag!' met Mirre Licht naar en tijdens Eva Van der Gucht. Mirre de is een woedend als haar moeder, een een beroemd schrijfster, op door tv vertelt naar over de dood van de haar dochter. Van in in haar dus.

maart 2021
06-10-2019 11:10

Instagram is niet je leven, Kleur boeide je niet, Waar schaam jij je voor?

DE VLOER OP JR. - Instagram is niet je leven, Kleur boeide je niet, Waar schaam jij je voor?

'Instagram is niet 't leven' met Anne Marjan Zwaan en Saskia Temmink. Anne vindt zichzelf lelijk vanwege een groot litteken op haar gezicht. Haar moeder probeert haar ervan te overtuigen dat ze prachtig is. Lukt dat? 'Kleur dat boeide je ni...

29-09-2019 12:00

Stop met drinken, Krijg ik nu... likes? Ik heb hier niemand anders

DE VLOER OP JR. - Stop met drinken, Krijg ik nu... likes? Ik heb hier niemand anders

'Stop met drinken' met Teun Truijen en Stefan de Walle. Als Stefan blijft drinken wil zijn dochter Teun hem nooit meer zien. Wat is sterker: de drank of de liefde voor zijn dochter? 'Krijg ik nu... likes?' met Tygo Bussemakers en Teun Stokk...

22-09-2019 11:40

Lingerie challenge.com, Geen f*cking babysit nodig, Gezien..in lingerie

DE VLOER OP JR. - Lingerie challenge.com, Geen f*cking babysit nodig, Gezien..in lingerie

'Lingerie Challenge Dot Com' met Julia Zandvliet en Teun Stokkel. Hoe ver gaat Julia om geld te verdienen? Haar broer heeft wel advies. 'Ik heb geen f*cking babysit nodig' met Bram Suijker en Nidal van Rijn. Nidal wordt door zijn vader opge...

15-09-2019 11:30

Niet mijn vader, Welk honk? Hoeveel kinderen?

DE VLOER OP JR. - Niet mijn vader, Welk honk? Hoeveel kinderen?

'Jij bent helemaal niet mijn vader' met Stefan de Walle en Anne Marjan Zwaan. Wat gebeurt er als Anne erachter komt dat Stefan niet haar biologische vader is? 'Welk honk zitten we nu?' met Babbelot Leeman en Nils Verkooijen. Babbelot is nog...

11-11-2018 12:40

Je bent er nooit, Ik vind het gewoon niet kunnen dit, Omdat er niemand was zoals ik

DE VLOER OP JR. - Je bent er nooit, Ik vind het gewoon niet kunnen dit, Omdat er niemand was zoals ik

'Je bent er nooit!' met Anne Marjan Zwaan en Saskia Temmink. Anne is jaloers. Haar moeder lijkt meer om de arme kinderen in Afrika te geven dan om haar. * 'Ik vind het gewoon niet kunnen, dit' met Samuel Reurekas en Sanne den Hartogh. Samue...

04-11-2018 12:40

Kijk, hij was wel in een keer dood, Je hebt geen vinger uitgestoken, Je gaat gewoon weg

DE VLOER OP JR. - Kijk, hij was wel in een keer dood, Je hebt geen vinger uitgestoken, Je gaat gewoon weg

'Kijk, hij was wel in één keer dood' met Teun Stokkel en Fabian Jansen. Teun heeft per ongeluk de kat van zijn Duitse leraar doodgereden. Zijn wat nonchalante houding maakt de situatie er niet veel beter op. * 'Je hebt geen vinger uitgestok...

28-10-2018 13:40

Omdat jij overal scheten laat, Doe's effe niet zo hysterisch, Mijn broertje is toevallig nierdonor

DE VLOER OP JR. - Omdat jij overal scheten laat, Doe's effe niet zo hysterisch, Mijn broertje is toevallig nierdonor

'Omdat jij overal scheten laat' met Mara Marsman en Stefan de Walle. Mara wordt gepest vanwege het gedrag van haar vader en ze spreekt hem erop aan. Vinden ze een oplossing? 'Doe 's effe niet zo hysterisch' met Daantje van der Poel en Saski...

21-10-2018 12:45

Ik heb niks gedaan, Ik wil dat oma hier blijft, En je laat ons gewoon in de steek

DE VLOER OP JR. - Ik heb niks gedaan, Ik wil dat oma hier blijft, En je laat ons gewoon in de steek

'Ik heb niks gedaan' met Shilo Barihuta en Achmed Akkabi. Aan Shilo de taak om een racistische agent te overtuigen van zijn goede bedoelingen. 'Ik wil dat oma hier blijft' met Rosanne Botland en Eva Van der Gucht. Oma dementeert en kleindoc...

14-10-2018 12:35

Vertel iets over papa, Maar d'r zit geen hond aan, Vind je dat ik te dik ben?

DE VLOER OP JR. - Vertel iets over papa, Maar d'r zit geen hond aan, Vind je dat ik te dik ben?

'Vertel iets over papa' met Pauline Bas en Eva Van der Gucht. Eva heeft haar veertienjarige dochter Pauline nooit iets willen vertellen over haar vader. Dat pikt Pauline niet meer. * 'Maar d'r zit geen hond aan' met Robin Welten en Yannick ...

07-10-2018 12:40

Weg met die BH's joh, Daar ging ik wel wat ver, Je hebt het over kunstkontjes

DE VLOER OP JR. - Weg met die BH's joh, Daar ging ik wel wat ver, Je hebt het over kunstkontjes

'Weg met die bh's, joh' met Juna de Leeuw en Eva Van der Gucht. Is Juna ontvankelijk voor de kritiek van haar moeder op haar opvatting over haar uiterlijk? 'Daar ging ik wel wat te ver' met Teun Stokkel en Nasrdin Dchar. Teun is niet erg te...

30-09-2018 12:40

Misschien wil ik wel met een gast met bril op date, Dus ik heb een racistische moeder, Ik wil niet dat je mijn leven online gooit

DE VLOER OP JR. - Misschien wil ik wel met een gast met bril op date, Dus ik heb een racistische moeder, Ik wil niet dat je mijn leven online gooit

'Misschien wil ik wel met een gast met bril op date' met Teun Stokkel en Yannick van de Velde. Is Yannick wel de aangewezen persoon om zijn jongere broertje te adviseren over hoe je iemand moet versieren? * 'Dus ik heb een racistische moede...

23-09-2018 12:40

Leek ze op mij? Relax, het komt gewoon goed, Die tokus mag in de broek blijven

DE VLOER OP JR. - Leek ze op mij? Relax, het komt gewoon goed, Die tokus mag in de broek blijven

'Leek ze op mij?' met Anne Marjan Zwaan en Sanne den Hartogh. Anne Marjan ontmoet het middelbare schoolvriendje van haar inmiddels overleden moeder. Ze wil alles over hun verliefdheid weten. 'Relax, het komt gewoon goed' met Noah de Nooij e...

16-09-2018 12:40

Wat hebben we gelachen, Er is helemaal geen hel, Ik ben een YouTube-hit

DE VLOER OP JR. - Wat hebben we gelachen, Er is helemaal geen hel, Ik ben een YouTube-hit

'Wat hebben we gelachen met die rolstoelen' met Anne Marjan Zwaan en Nasrdin Dchar. Hij was als een soort vader voor haar toen ze allebei met kanker in het ziekenhuis lagen. Na twee jaar komen ze elkaar toevallig tegen. Zij is helemaal gene...

09-09-2018 12:50

We hebben gezoend, Jij speelt een loverboy, Ik vind het lastig dat je blind bent

DE VLOER OP JR. - We hebben gezoend, Jij speelt een loverboy, Ik vind het lastig dat je blind bent

'We hebben gezoend' met Teun Stokkel en Stefan de Walle. Vader treft het vriendje van zijn veertienjarige dochter 's nachts in de keuken aan. Hebben ze echt alleen maar gezoend? 'Jij speelt een loverboy?' met Noah de Nooij en Nasrdin Dchar....

22-10-2017 12:05

bekken, tong, aap

DE VLOER OP JR. - bekken, tong, aap

'Je hebt staan bekken' met Bob Ott en Nasrdin Dchar. Bob is heel slecht in wiskunde, maar krijgt een goede beoordeling. Zou dat te maken hebben met dat hij zijn vader heeft zien zoenen met de wiskundelerares? 'En je tong hing toevallig in z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DE VLOER OP JR. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DE VLOER OP JR. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DE VLOER OP JR. bij DE VLOER OP JR. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DE VLOER OP JR.. Heb je een uitzending van DE VLOER OP JR. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DE VLOER OP JR. gemist

Het gaat volgens dezelfde eenvoudige formule te werk als het vertrouwde De Vloer Op. Onvoorbereid krijgen acteurs een opdracht, samen improviseren ze een verhaal. Alleen deze keer spelen de acteurs uit de vaste kern van De vloer op met verrassend getalenteerde kinderen. Acteur/spelleider Leopold Witte geeft de opdrachten, soms uit het kinderleven gegrepen, soms ongebreidelde fantasie.

Uitzending gemist van DE VLOER OP JR.? Hier kun je alle uitzendingen van DE VLOER OP JR. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!