Programma gemist?

'Instagram in is niet 't leven' met tijdens op tv Anne Marjan Zwaan tijdens en Saskia Temmink. Anne vindt zichzelf naar lelijk vanwege het een groot naar litteken op haar gezicht. Haar een moeder probeert haar de ervan te van overtuigen dat ze prachtig het is. Lukt van dat? 'Kleur dat boeide door je niet' met van Sanne den van Hartogh en op tv Nidal van Rijn. De een vroegere trainer van van Nidal is nogal actief van op social media door de met racistische uitspraken. Nidal kan in dat niet begrijpen de van de in man die hij altijd zo met bewonderde. een 'Waar schaam jij je voor?' het een met Anne Marjan op Zwaan en Teun Stokkel. met Tijdens carnaval een worden Anne en door Teun verliefd op door elkaar. Maar ze de is bang voor zijn reactie uit als door ze haar masker af moet op doen tijdens en haar litteken op te voorschijn komt.

'Stop met drinken' met met Teun Truijen in en Stefan in de Walle. op tv Als Stefan blijft drinken wil een zijn tijdens dochter Teun hem tijdens nooit meer uit zien. Wat is sterker: het de drank of de in liefde voor het zijn dochter? 'Krijg ik nu... het likes?' een met Tygo door Bussemakers en Teun Stokkel. Redt van Tygo een zijn allergrootste pester uit het met drijfzand? 'Ik met heb hier niemand anders' met tijdens Fabian een Jansen en met Pauline Bas. Sinds de dood van een zijn broer zorgt in Fabian van voor een op tv groot deel voor diens dochter op Pauline. naar Dan stelt zij door hem een vraag van waar hij niet op is naar voorbereid.

'Lingerie Challenge de Dot Com' naar met Julia Zandvliet en het Teun Stokkel. tijdens Hoe ver uit gaat Julia om geld te verdienen? door Haar broer heeft tijdens wel advies. de 'Ik heb geen de f*cking babysit nodig' een met in Bram Suijker en Nidal van op tv Rijn. Nidal wordt door door zijn vader door opgevoed, een maar die heeft nooit tijd voor tijdens hem. uit Hij schakelt zelfs tijdens ene Charlie in op tv om met Nidal op tv op vakantie te gaan. op tv Nidal is in daar helemaal niet blij mee. door 'Ik door heb je gezien... op tv in lingerie' met Fabian Jansen uit en Julia Zandvliet. op op tv Oom Fabian overvalt uit zijn nichtje Julia met de mededeling door dat hij haar tijdens lingerie op het van internet heeft gezien. tijdens Hoe reageert tijdens zij?

'Jij bent naar helemaal niet uit mijn vader' naar met Stefan de Walle naar en Anne Marjan Zwaan. Wat de gebeurt er uit als Anne erachter op komt dat op tv Stefan niet haar biologische vader in is? in 'Welk honk zitten we nu?' het met Babbelot Leeman de op en Nils Verkooijen. Babbelot is nog van niet toe aan een seks met Nils. met Nils zegt dat op tv het te begrijpen. 'Hóéveel kinderen de heb jij verwekt?' tijdens met Anne in Marjan Zwaan en Sanne den Hartogh. tijdens Anne is op de zoek gegaan naar door haar biologische vader. de op tv Die zit niet te het wachten op een een dochter.

'Je bent in er nooit!' uit met Anne Marjan Zwaan in en Saskia Temmink. Anne in is jaloers. tijdens Haar moeder lijkt op tv meer om de arme de door kinderen in Afrika te geven uit dan om uit haar. * 'Ik door vind het gewoon tijdens niet kunnen, naar dit' met Samuel Reurekas en Sanne van het den Hartogh. Samuel door kijkt best tegen zijn op tv oudere stoere stiefbroer op, maar uit er zijn op tv grenzen. * 'Omdat het er niemand een was zoals ik' uit met Mara Marsman en op Stefan de Walle. Mara met is het opgetogen over de het feit dat er een boek tijdens zal worden geschreven het over haar de transgenderschap. Vader Stefan op tv is op bang dat ze dat uit niet aankan.

'Kijk, op hij was wel in op tv één keer naar dood' met Teun Stokkel en door Fabian Jansen. Teun op tv heeft de per ongeluk de kat van een het zijn Duitse leraar doodgereden. Zijn uit wat nonchalante in houding maakt de situatie er door op niet veel beter op. * 'Je het hebt geen vinger in uitgestoken' op met Mirre Licht en Yannick door van door de Velde. Toen Mirre op werd in aangevallen door vijf jongens de wist haar van oudere broer niets beters op te doen dan van naar veilige afstand foto's te het maken. Dat zit op haar, op z'n het zachtst gezegd, op tv niet lekker. * met 'Je door gaat gewoon weg' met Mara Marsman een en Eva tijdens van der Gucht. Mara naar kan in het niet goed vinden met een haar op tv stiefmoeder en een wil graag weer een bij haar eigen moeder Eva in wonen. Eva door moet dan wel haar het plannen op opgeven om een b&b van in Frankrijk te in beginnen.

'Omdat naar jij overal van scheten laat' met Mara uit Marsman en Stefan de Walle. uit Mara wordt gepest met uit vanwege het gedrag van haar vader naar het en ze spreekt hem erop van aan. Vinden ze een een oplossing? 'Doe 's het effe uit niet zo op tv hysterisch' met Daantje op tv van der Poel en Saskia een Temmink. Daantje's uit ouders zijn gescheiden. Haar met moeder probeert haar door in te een laten zien dat ze een in te naar rooskleurig beeld heeft van haar tijdens vader. in 'Mijn broertje is toevallig nierdonor' een met Teun de Stokkel en Anna van Raadsveld. het De spreekbeurt van Teun op valt niet in goeie van aarde met bij de lerares. Houdt hij het voet bij naar stuk?

'Ik naar heb niks gedaan' met Shilo het van Barihuta en Achmed Akkabi. Aan van Shilo de taak uit om een racistische agent van uit te overtuigen van zijn van goede bedoelingen. 'Ik wil dat met van oma hier blijft' met het Rosanne Botland en Eva met Van der Gucht. op tv Oma dementeert en uit kleindochter naar Rosanne wil dat door ze bij haar met en haar moeder met in huis komt. Maar haar moeder in het heeft niet zulke de fijne jeugdherinneringen en wil een oma het door liefst zo ver een mogelijk in een op verpleegtehuis. 'En je laat ons het gewoon het in de steek' met Samuel Reurekas, uit van Saskia Temmink en Sanne het den Hartogh. Samuel de zal de minnares de van zijn vader wel eens op de zeggen waar het naar op staat.

'Vertel een iets over een papa' met Pauline Bas en door Eva in Van der Gucht. Eva heeft haar op tv veertienjarige dochter op Pauline nooit op iets willen vertellen op tv over haar vader. Dat pikt met Pauline niet van meer. * op 'Maar d'r zit het geen hond aan' uit met Robin Welten en het Yannick van van de Velde. Robin wil naar wel eens weten een wie van die zonderlinge overbuurman is. met * 'Vind je uit dat ik te dik in ben?' met op tv Aiko Beemsterboer en Anna Raadsveld. tijdens op tv Aiko is op straat gescout als naar model. op tv Daar zijn de echter wel consequenties aan van verbonden.

'Weg uit met die bh's, joh' met de Juna naar de Leeuw en Eva Van op tv op tv der Gucht. Is Juna ontvankelijk uit voor de kritiek op van van haar moeder op haar opvatting op tv over haar uit uiterlijk? 'Daar ging het ik wel wat te de ver' met Teun in Stokkel en Nasrdin tijdens Dchar. op tv Teun is niet erg te het spreken over in het gedrag van met zijn vader, een tijdens beroemd wiskundige die binnenkort uit te door gast is in College Tour. het Maar moet de hij dat naar op tv buiten brengen? 'Je hebt het de over het kunstkontjes' met Mirre met Licht en Stefan de een Walle. Mirre wil niet op tv met dat haar vader de door intieme foto's, die een hij jaren de geleden van haar maakte, gaat het exposeren.

'Misschien wil op ik de wel met een gast met bril uit op date' met van Teun Stokkel het en Yannick op van de in Velde. Is Yannick het wel de aangewezen persoon de om zijn het jongere broertje te adviseren over hoe tijdens je iemand moet het versieren? in * 'Dus naar ik heb een met racistische moeder' met Daantje van van der uit Poel en Eva Van der door Gucht. Daantje met probeert zijn moeder een ervan te overtuigen dat echt door niet alle moslims op tv terroristen de zijn. De vraag in is of hem tijdens dat lukt. * 'Ik een wil niet dat met je mijn leven tijdens online gooit' met Lieke van Westerveld in en Saskia van Temmink. Is Lieke op alleen boos op op haar moeder over het schrijven in van naar columns over haar privéleven, van of speelt er in toch nog op iets anders?

'Leek ze op tijdens mij?' tijdens met Anne Marjan Zwaan uit en Sanne van den Hartogh. de Anne Marjan ontmoet het middelbare het schoolvriendje van op haar inmiddels de overleden moeder. Ze wil alles over in hun verliefdheid in weten. 'Relax, het komt een gewoon goed' tijdens met Noah de in Nooij en Achmed Akkabi. van het Noah heeft op heel op jonge leeftijd zijn ouders verloren. door Oom Achmed de heeft hem indertijd door vanuit het oorlogsgebied meegenomen een naar Nederland. naar Die ergert van zich aan het door verwende gedrag van zijn door puberneef het en vindt het verschrikkelijk dat Noah met naar zo slordig omgaat met de op tv kansen die hij zelf een nooit heeft gehad. het 'Die op tokus mag in door de broek naar blijven' met Daantje door van der Poel en Fabian in Jansen. Toen ze door nog klein was naar vond Daantje het wel in naar leuk, die vrijgevochten en een knuffelige oom. Maar naar hoe maakt ze hem nu op tv duidelijk dat ze de naar als 14-jarige geen behoefte van meer heeft aan al op tv dat lichamelijke naar contact?

'Wat op hebben we gelachen het met die rolstoelen' met Anne tijdens Marjan Zwaan en van Nasrdin op Dchar. Hij was de als een soort tijdens vader voor haar toen op tv ze allebei van met kanker in naar het ziekenhuis lagen. in Na twee jaar de komen ze elkaar toevallig op tegen. Zij is helemaal op tv genezen, hij het is weer ziek een - door ongeneeslijk. * 'Er is helemaal geen naar het hel' met Pauline Bas en Yannick een van de Velde. de met Yannick heeft gezien op dat zijn zusje heeft gezoend met met een meisje. door In hun streng tijdens gelovige gezin een doodzonde! van * 'Ik ben op op tv een YouTube-hit' met Noah de Nooij in in en Eva Van der uit Gucht. Moet tijdens moeder meegaan in de het vluchtige YouTube-wereld van op haar zoon?

'We hebben gezoend' van met Teun Stokkel door en naar Stefan de Walle. Vader een treft het vriendje van in zijn een veertienjarige dochter 's nachts door in de keuken het aan. Hebben een ze echt alleen met maar gezoend? 'Jij speelt op een loverboy?' in met Noah de Nooij naar en Nasrdin Dchar. Het met op is even slikken naar voor Nasrdin als hij hoort het welke naar rol zijn zoon krijgt in een tijdens populaire soap. 'Ik naar uit vind het lastig dat in je blind bent' met Mirre tijdens de Licht en Teun Stokkel. Hoe met maak je het de uit met je in blinde de vriendinnetje?

'Je van hebt staan bekken' uit met Bob Ott en Nasrdin naar Dchar. op tv Bob is heel slecht in naar wiskunde, maar krijgt in de een goede beoordeling. Zou het dat te maken het hebben met dat hij met zijn op vader heeft zien zoenen op met de in wiskundelerares? 'En je naar tong hing toevallig een in z'n mond' met Shahine El door Hamus tijdens en Yannick in van de Velde. Shahine raakt in het verwarring als de hij zijn oudere broer het uit naar een homobar op tv ziet komen. Hij gaat toch uit binnenkort met met zijn vriendin trouwen? naar 'Omdat ik een aap zag!' de met Mirre Licht van en Eva Van tijdens der Gucht. met Mirre is in woedend als haar uit moeder, een naar beroemd schrijfster, op het tv vertelt over de dood een van haar dochter. van Van haar het dus.

juli 2020
06-10-2019 11:10

Instagram is niet je leven, Kleur boeide je niet, Waar schaam jij je voor?

DE VLOER OP JR. - Instagram is niet je leven, Kleur boeide je niet, Waar schaam jij je voor?

'Instagram is niet 't leven' met Anne Marjan Zwaan en Saskia Temmink. Anne vindt zichzelf lelijk vanwege een groot litteken op haar gezicht. Haar moeder probeert haar ervan te overtuigen dat ze prachtig is. Lukt dat? 'Kleur dat boeide je ni...

29-09-2019 12:00

Stop met drinken, Krijg ik nu... likes? Ik heb hier niemand anders

DE VLOER OP JR. - Stop met drinken, Krijg ik nu... likes? Ik heb hier niemand anders

'Stop met drinken' met Teun Truijen en Stefan de Walle. Als Stefan blijft drinken wil zijn dochter Teun hem nooit meer zien. Wat is sterker: de drank of de liefde voor zijn dochter? 'Krijg ik nu... likes?' met Tygo Bussemakers en Teun Stokk...

22-09-2019 11:40

Lingerie challenge.com, Geen f*cking babysit nodig, Gezien..in lingerie

DE VLOER OP JR. - Lingerie challenge.com, Geen f*cking babysit nodig, Gezien..in lingerie

'Lingerie Challenge Dot Com' met Julia Zandvliet en Teun Stokkel. Hoe ver gaat Julia om geld te verdienen? Haar broer heeft wel advies. 'Ik heb geen f*cking babysit nodig' met Bram Suijker en Nidal van Rijn. Nidal wordt door zijn vader opge...

15-09-2019 11:30

Niet mijn vader, Welk honk? Hoeveel kinderen?

DE VLOER OP JR. - Niet mijn vader, Welk honk? Hoeveel kinderen?

'Jij bent helemaal niet mijn vader' met Stefan de Walle en Anne Marjan Zwaan. Wat gebeurt er als Anne erachter komt dat Stefan niet haar biologische vader is? 'Welk honk zitten we nu?' met Babbelot Leeman en Nils Verkooijen. Babbelot is nog...

11-11-2018 12:40

Je bent er nooit, Ik vind het gewoon niet kunnen dit, Omdat er niemand was zoals ik

DE VLOER OP JR. - Je bent er nooit, Ik vind het gewoon niet kunnen dit, Omdat er niemand was zoals ik

'Je bent er nooit!' met Anne Marjan Zwaan en Saskia Temmink. Anne is jaloers. Haar moeder lijkt meer om de arme kinderen in Afrika te geven dan om haar. * 'Ik vind het gewoon niet kunnen, dit' met Samuel Reurekas en Sanne den Hartogh. Samue...

04-11-2018 12:40

Kijk, hij was wel in een keer dood, Je hebt geen vinger uitgestoken, Je gaat gewoon weg

DE VLOER OP JR. - Kijk, hij was wel in een keer dood, Je hebt geen vinger uitgestoken, Je gaat gewoon weg

'Kijk, hij was wel in één keer dood' met Teun Stokkel en Fabian Jansen. Teun heeft per ongeluk de kat van zijn Duitse leraar doodgereden. Zijn wat nonchalante houding maakt de situatie er niet veel beter op. * 'Je hebt geen vinger uitgestok...

28-10-2018 13:40

Omdat jij overal scheten laat, Doe's effe niet zo hysterisch, Mijn broertje is toevallig nierdonor

DE VLOER OP JR. - Omdat jij overal scheten laat, Doe's effe niet zo hysterisch, Mijn broertje is toevallig nierdonor

'Omdat jij overal scheten laat' met Mara Marsman en Stefan de Walle. Mara wordt gepest vanwege het gedrag van haar vader en ze spreekt hem erop aan. Vinden ze een oplossing? 'Doe 's effe niet zo hysterisch' met Daantje van der Poel en Saski...

21-10-2018 12:45

Ik heb niks gedaan, Ik wil dat oma hier blijft, En je laat ons gewoon in de steek

DE VLOER OP JR. - Ik heb niks gedaan, Ik wil dat oma hier blijft, En je laat ons gewoon in de steek

'Ik heb niks gedaan' met Shilo Barihuta en Achmed Akkabi. Aan Shilo de taak om een racistische agent te overtuigen van zijn goede bedoelingen. 'Ik wil dat oma hier blijft' met Rosanne Botland en Eva Van der Gucht. Oma dementeert en kleindoc...

14-10-2018 12:35

Vertel iets over papa, Maar d'r zit geen hond aan, Vind je dat ik te dik ben?

DE VLOER OP JR. - Vertel iets over papa, Maar d'r zit geen hond aan, Vind je dat ik te dik ben?

'Vertel iets over papa' met Pauline Bas en Eva Van der Gucht. Eva heeft haar veertienjarige dochter Pauline nooit iets willen vertellen over haar vader. Dat pikt Pauline niet meer. * 'Maar d'r zit geen hond aan' met Robin Welten en Yannick ...

07-10-2018 12:40

Weg met die BH's joh, Daar ging ik wel wat ver, Je hebt het over kunstkontjes

DE VLOER OP JR. - Weg met die BH's joh, Daar ging ik wel wat ver, Je hebt het over kunstkontjes

'Weg met die bh's, joh' met Juna de Leeuw en Eva Van der Gucht. Is Juna ontvankelijk voor de kritiek van haar moeder op haar opvatting over haar uiterlijk? 'Daar ging ik wel wat te ver' met Teun Stokkel en Nasrdin Dchar. Teun is niet erg te...

30-09-2018 12:40

Misschien wil ik wel met een gast met bril op date, Dus ik heb een racistische moeder, Ik wil niet dat je mijn leven online gooit

DE VLOER OP JR. - Misschien wil ik wel met een gast met bril op date, Dus ik heb een racistische moeder, Ik wil niet dat je mijn leven online gooit

'Misschien wil ik wel met een gast met bril op date' met Teun Stokkel en Yannick van de Velde. Is Yannick wel de aangewezen persoon om zijn jongere broertje te adviseren over hoe je iemand moet versieren? * 'Dus ik heb een racistische moede...

23-09-2018 12:40

Leek ze op mij? Relax, het komt gewoon goed, Die tokus mag in de broek blijven

DE VLOER OP JR. - Leek ze op mij? Relax, het komt gewoon goed, Die tokus mag in de broek blijven

'Leek ze op mij?' met Anne Marjan Zwaan en Sanne den Hartogh. Anne Marjan ontmoet het middelbare schoolvriendje van haar inmiddels overleden moeder. Ze wil alles over hun verliefdheid weten. 'Relax, het komt gewoon goed' met Noah de Nooij e...

16-09-2018 12:40

Wat hebben we gelachen, Er is helemaal geen hel, Ik ben een YouTube-hit

DE VLOER OP JR. - Wat hebben we gelachen, Er is helemaal geen hel, Ik ben een YouTube-hit

'Wat hebben we gelachen met die rolstoelen' met Anne Marjan Zwaan en Nasrdin Dchar. Hij was als een soort vader voor haar toen ze allebei met kanker in het ziekenhuis lagen. Na twee jaar komen ze elkaar toevallig tegen. Zij is helemaal gene...

09-09-2018 12:50

We hebben gezoend, Jij speelt een loverboy, Ik vind het lastig dat je blind bent

DE VLOER OP JR. - We hebben gezoend, Jij speelt een loverboy, Ik vind het lastig dat je blind bent

'We hebben gezoend' met Teun Stokkel en Stefan de Walle. Vader treft het vriendje van zijn veertienjarige dochter 's nachts in de keuken aan. Hebben ze echt alleen maar gezoend? 'Jij speelt een loverboy?' met Noah de Nooij en Nasrdin Dchar....

22-10-2017 12:05

bekken, tong, aap

DE VLOER OP JR. - bekken, tong, aap

'Je hebt staan bekken' met Bob Ott en Nasrdin Dchar. Bob is heel slecht in wiskunde, maar krijgt een goede beoordeling. Zou dat te maken hebben met dat hij zijn vader heeft zien zoenen met de wiskundelerares? 'En je tong hing toevallig in z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DE VLOER OP JR. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DE VLOER OP JR. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DE VLOER OP JR. bij DE VLOER OP JR. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DE VLOER OP JR.. Heb je een uitzending van DE VLOER OP JR. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DE VLOER OP JR. gemist

Het gaat volgens dezelfde eenvoudige formule te werk als het vertrouwde De Vloer Op. Onvoorbereid krijgen acteurs een opdracht, samen improviseren ze een verhaal. Alleen deze keer spelen de acteurs uit de vaste kern van De vloer op met verrassend getalenteerde kinderen. Acteur/spelleider Leopold Witte geeft de opdrachten, soms uit het kinderleven gegrepen, soms ongebreidelde fantasie.

Uitzending gemist van DE VLOER OP JR.? Hier kun je alle uitzendingen van DE VLOER OP JR. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!