Programma gemist?

'Instagram is niet tijdens 't leven' met met Anne Marjan Zwaan naar en Saskia Temmink. van Anne vindt zichzelf naar lelijk vanwege een een groot op tv litteken op haar gezicht. door Haar moeder tijdens probeert haar het ervan te overtuigen door dat ze prachtig is. Lukt dat? de 'Kleur dat het boeide je niet' met naar Sanne den Hartogh door en Nidal van met Rijn. De vroegere door trainer van op Nidal is nogal actief het op social media door met racistische uitspraken. naar Nidal kan een dat niet begrijpen van naar de een man die hij altijd op tv zo bewonderde. 'Waar schaam de jij je met voor?' met Anne een Marjan Zwaan op en Teun Stokkel. Tijdens in carnaval worden Anne en uit Teun verliefd in op elkaar. tijdens Maar ze tijdens is bang voor zijn reactie uit als op tv ze haar masker op tv af moet doen en haar op tv litteken te op tv voorschijn komt.

'Stop met drinken' de met tijdens Teun Truijen en met Stefan de Walle. Als Stefan in blijft drinken tijdens wil zijn dochter van Teun hem nooit meer de zien. Wat op is sterker: uit de drank of de in liefde voor naar zijn dochter? 'Krijg ik nu... een likes?' met Tygo op tijdens Bussemakers en Teun Stokkel. Redt Tygo uit op tv zijn allergrootste pester uit het drijfzand? op tv 'Ik heb hier op de niemand anders' met een Fabian Jansen en op tv Pauline Bas. Sinds de dood in van zijn in broer zorgt Fabian voor met een groot deel van voor diens dochter de Pauline. Dan stelt zij naar hem een vraag op op waar hij niet uit op is voorbereid.

'Lingerie Challenge op tv Dot Com' op met Julia Zandvliet en Teun naar Stokkel. Hoe ver een een gaat Julia om op geld te verdienen? Haar in broer heeft van wel advies. 'Ik heb geen f*cking naar babysit nodig' tijdens met Bram Suijker uit en Nidal op van Rijn. Nidal met wordt door zijn vader opgevoed, met maar die heeft op nooit de tijd voor hem. naar Hij schakelt zelfs ene de Charlie het in om met Nidal op vakantie in te gaan. Nidal met is daar helemaal door niet op tv blij mee. 'Ik heb het je gezien... in in lingerie' met Fabian Jansen met op en Julia Zandvliet. Oom Fabian overvalt op zijn nichtje van Julia met de uit mededeling dat het hij haar lingerie op het naar in internet heeft gezien. de Hoe reageert zij?

'Jij naar bent helemaal een niet mijn vader' met op tv Stefan de Walle en Anne het van Marjan Zwaan. Wat gebeurt er als de Anne erachter komt door dat Stefan in niet haar de biologische vader is? van 'Welk honk zitten we nu?' de met het Babbelot Leeman en Nils Verkooijen. in tijdens Babbelot is nog niet toe aan tijdens seks met door Nils. Nils zegt dat van de te begrijpen. 'Hóéveel de kinderen heb jij tijdens verwekt?' met Anne Marjan Zwaan en door Sanne op den Hartogh. de Anne is op zoek een gegaan naar haar op tv biologische vader. van Die zit niet te wachten met op een een dochter.

'Je naar bent er nooit!' de met Anne in Marjan Zwaan en Saskia Temmink. op tv Anne is jaloers. Haar in moeder door lijkt meer om de arme op tv tijdens kinderen in Afrika te tijdens geven dan tijdens om haar. * tijdens 'Ik vind het naar gewoon niet kunnen, uit dit' met Samuel Reurekas en Sanne uit den Hartogh. met Samuel kijkt een best tegen zijn oudere stoere op stiefbroer op, maar van er zijn tijdens grenzen. * 'Omdat van er niemand in was zoals ik' met Mara een Marsman en op Stefan de op Walle. Mara is met opgetogen over het feit dat het er een boek door zal worden een geschreven met over haar transgenderschap. Vader Stefan is door bang dat met ze dat niet naar aankan.

'Kijk, hij was door wel in één met keer dood' door met Teun Stokkel en de Fabian Jansen. van Teun de heeft per ongeluk de kat van van op tv zijn Duitse leraar doodgereden. in Zijn wat nonchalante met houding maakt de van situatie er van niet veel beter op. een * 'Je hebt geen vinger op tv uitgestoken' met Mirre door Licht en Yannick tijdens van de Velde. op Toen het Mirre werd aangevallen door vijf uit jongens in wist haar uit oudere broer niets op tv beters te doen tijdens dan van veilige afstand met foto's te op maken. Dat zit haar, de op z'n zachtst gezegd, naar niet lekker. * 'Je van gaat gewoon weg' een het met Mara Marsman en de Eva van der Gucht. Mara het kan met het niet goed uit vinden met haar in stiefmoeder en wil graag weer van bij van haar eigen de moeder Eva wonen. Eva het moet dan wel haar de plannen opgeven om door een b&b in op Frankrijk te uit beginnen.

'Omdat jij overal van scheten laat' de met uit Mara Marsman en Stefan de Walle. door Mara wordt naar gepest vanwege het op gedrag van haar vader een en het ze spreekt de hem erop aan. op Vinden ze een oplossing? 'Doe 's uit effe door niet zo hysterisch' een met Daantje van der in Poel en Saskia Temmink. de Daantje's ouders zijn naar gescheiden. Haar moeder een probeert haar op in te laten in zien het dat ze een te tijdens rooskleurig beeld heeft van de haar vader. 'Mijn met broertje is toevallig nierdonor' het met Teun door Stokkel en met Anna Raadsveld. De spreekbeurt van de uit Teun valt niet in goeie aarde tijdens bij de lerares. van het Houdt hij voet bij op stuk?

'Ik heb met niks gedaan' met Shilo uit Barihuta en uit Achmed het Akkabi. Aan Shilo op tv de taak om een racistische door agent te overtuigen van naar op tv zijn goede bedoelingen. 'Ik wil dat van oma op hier blijft' met Rosanne met Botland en Eva met Van uit der Gucht. Oma dementeert door en kleindochter Rosanne uit wil dat ze bij haar een en haar moeder op een in huis komt. Maar haar moeder van heeft niet zulke van fijne jeugdherinneringen in en in wil oma het liefst het zo ver mogelijk in van een verpleegtehuis. 'En je tijdens laat ons gewoon tijdens met in de steek' met Samuel van Reurekas, Saskia Temmink en het van Sanne den Hartogh. op tv Samuel zal de minnares van van zijn vader wel op tv eens zeggen tijdens waar het op van staat.

'Vertel iets over op tijdens papa' met Pauline Bas van en Eva Van in der Gucht. Eva met heeft haar veertienjarige dochter met Pauline nooit iets op willen vertellen over het haar vader. Dat tijdens pikt Pauline met niet meer. door * 'Maar d'r zit op tv geen hond aan' naar met Robin Welten de en Yannick van de de Velde. Robin van wil wel eens weten in wie die zonderlinge het overbuurman de is. * 'Vind je dat ik naar te in dik ben?' met met Aiko Beemsterboer en Anna naar Raadsveld. Aiko is op van straat gescout tijdens als in model. Daar zijn echter wel de consequenties het aan verbonden.

'Weg met op die bh's, joh' met op tv uit Juna de Leeuw en Eva tijdens Van der de Gucht. Is uit Juna ontvankelijk voor de kritiek naar van op tv haar moeder op met haar opvatting over de haar uiterlijk? 'Daar ging op ik wel wat te ver' uit met de Teun Stokkel en Nasrdin tijdens Dchar. Teun is niet op tv erg met te spreken over het gedrag naar van zijn vader, tijdens een beroemd wiskundige tijdens die binnenkort te in gast door is in College van Tour. Maar moet hij dat tijdens naar buiten op tv brengen? 'Je hebt door het op over kunstkontjes' met op tv Mirre Licht en naar Stefan de Walle. Mirre uit wil niet door dat haar vader de intieme foto's, met die hij jaren op geleden van haar met op tv maakte, gaat exposeren.

'Misschien de wil ik wel tijdens met een gast op met bril op date' met op in Teun Stokkel en Yannick met van de Velde. Is Yannick een wel de aangewezen met persoon om zijn met jongere broertje te tijdens door adviseren over hoe je iemand in moet met versieren? * 'Dus ik naar heb een racistische moeder' het met Daantje van uit der het Poel en Eva op tv Van der Gucht. Daantje probeert met zijn moeder ervan op te overtuigen dat uit echt niet op alle moslims terroristen van zijn. De vraag is tijdens of het hem dat lukt. * 'Ik wil het naar niet dat je door mijn leven online door gooit' met Lieke Westerveld en Saskia met Temmink. het Is Lieke alleen met boos op haar moeder de over een het schrijven van columns over in haar privéleven, op tv of speelt er toch op tv nog door iets anders?

'Leek ze op een door mij?' met Anne Marjan Zwaan en tijdens Sanne den door Hartogh. een Anne Marjan ontmoet met het middelbare schoolvriendje een van haar inmiddels overleden moeder. een Ze wil alles naar over door hun verliefdheid weten. 'Relax, met het komt gewoon goed' met het Noah in de Nooij en Achmed Akkabi. uit Noah heeft op op tv heel het jonge leeftijd zijn ouders op verloren. Oom Achmed door heeft uit hem indertijd vanuit het oorlogsgebied meegenomen in naar in Nederland. Die ergert zich van aan op tv het verwende gedrag van zijn in puberneef en vindt het tijdens verschrikkelijk naar dat Noah zo slordig omgaat uit met de op tv kansen die hij zelf uit nooit heeft naar gehad. 'Die van tokus mag in de broek het in blijven' met Daantje van der Poel een en door Fabian Jansen. tijdens Toen ze nog uit klein was vond door Daantje het wel leuk, door die vrijgevochten en knuffelige een oom. Maar hoe uit maakt met ze hem nu duidelijk dat ze naar als 14-jarige geen door behoefte meer heeft een aan van al dat lichamelijke in contact?

'Wat hebben een we in gelachen met die rolstoelen' tijdens met Anne Marjan Zwaan en de Nasrdin op tv Dchar. Hij was uit als een soort vader het voor haar toen met ze allebei met de kanker in het ziekenhuis uit lagen. Na twee uit jaar komen ze in elkaar toevallig van tegen. Zij is in helemaal genezen, door hij is weer ziek - van op tv ongeneeslijk. * 'Er met is helemaal geen de hel' met Pauline Bas en Yannick door van van de Velde. Yannick in heeft gezien dat zijn de zusje heeft gezoend met op een meisje. een In hun het streng gelovige in gezin een doodzonde! * 'Ik ben op een YouTube-hit' uit met Noah de een Nooij het en Eva Van der Gucht. Moet van moeder in meegaan in de vluchtige op YouTube-wereld de van haar zoon?

'We uit hebben gezoend' met met Teun Stokkel uit en Stefan de Walle. Vader treft op tv het vriendje van met zijn veertienjarige het dochter de 's nachts in de keuken de aan. Hebben ze echt een de alleen maar gezoend? uit 'Jij speelt een loverboy?' met Noah de uit de Nooij en Nasrdin Dchar. door Het door is even slikken voor Nasrdin het als hij hoort naar welke rol zijn zoon de krijgt in in een populaire een soap. 'Ik vind het op lastig dat je op tv blind bent' met op Mirre de Licht en Teun Stokkel. Hoe met maak de je het uit met in je blinde van vriendinnetje?

'Je van hebt staan op tv bekken' met Bob Ott door en Nasrdin Dchar. Bob is met heel slecht in op wiskunde, door maar krijgt een uit goede beoordeling. door Zou dat te maken hebben met uit dat hij zijn met vader heeft op tv zien zoenen met de van wiskundelerares? met 'En je een tong hing toevallig door in z'n mond' op met Shahine El Hamus en Yannick het tijdens van de Velde. Shahine op raakt in verwarring tijdens als hij zijn uit oudere broer naar uit een homobar ziet door komen. Hij gaat toch binnenkort door met uit zijn vriendin trouwen? 'Omdat een ik een aap zag!' een met Mirre op tv Licht en Eva Van van der Gucht. Mirre op tv is woedend als uit haar moeder, de een beroemd schrijfster, naar op tv vertelt over van met de dood van haar uit dochter. Van haar een dus.

augustus 2021
06-10-2019 11:10

Instagram is niet je leven, Kleur boeide je niet, Waar schaam jij je voor?

DE VLOER OP JR. - Instagram is niet je leven, Kleur boeide je niet, Waar schaam jij je voor?

'Instagram is niet 't leven' met Anne Marjan Zwaan en Saskia Temmink. Anne vindt zichzelf lelijk vanwege een groot litteken op haar gezicht. Haar moeder probeert haar ervan te overtuigen dat ze prachtig is. Lukt dat? 'Kleur dat boeide je ni...

29-09-2019 12:00

Stop met drinken, Krijg ik nu... likes? Ik heb hier niemand anders

DE VLOER OP JR. - Stop met drinken, Krijg ik nu... likes? Ik heb hier niemand anders

'Stop met drinken' met Teun Truijen en Stefan de Walle. Als Stefan blijft drinken wil zijn dochter Teun hem nooit meer zien. Wat is sterker: de drank of de liefde voor zijn dochter? 'Krijg ik nu... likes?' met Tygo Bussemakers en Teun Stokk...

22-09-2019 11:40

Lingerie challenge.com, Geen f*cking babysit nodig, Gezien..in lingerie

DE VLOER OP JR. - Lingerie challenge.com, Geen f*cking babysit nodig, Gezien..in lingerie

'Lingerie Challenge Dot Com' met Julia Zandvliet en Teun Stokkel. Hoe ver gaat Julia om geld te verdienen? Haar broer heeft wel advies. 'Ik heb geen f*cking babysit nodig' met Bram Suijker en Nidal van Rijn. Nidal wordt door zijn vader opge...

15-09-2019 11:30

Niet mijn vader, Welk honk? Hoeveel kinderen?

DE VLOER OP JR. - Niet mijn vader, Welk honk? Hoeveel kinderen?

'Jij bent helemaal niet mijn vader' met Stefan de Walle en Anne Marjan Zwaan. Wat gebeurt er als Anne erachter komt dat Stefan niet haar biologische vader is? 'Welk honk zitten we nu?' met Babbelot Leeman en Nils Verkooijen. Babbelot is nog...

11-11-2018 12:40

Je bent er nooit, Ik vind het gewoon niet kunnen dit, Omdat er niemand was zoals ik

DE VLOER OP JR. - Je bent er nooit, Ik vind het gewoon niet kunnen dit, Omdat er niemand was zoals ik

'Je bent er nooit!' met Anne Marjan Zwaan en Saskia Temmink. Anne is jaloers. Haar moeder lijkt meer om de arme kinderen in Afrika te geven dan om haar. * 'Ik vind het gewoon niet kunnen, dit' met Samuel Reurekas en Sanne den Hartogh. Samue...

04-11-2018 12:40

Kijk, hij was wel in een keer dood, Je hebt geen vinger uitgestoken, Je gaat gewoon weg

DE VLOER OP JR. - Kijk, hij was wel in een keer dood, Je hebt geen vinger uitgestoken, Je gaat gewoon weg

'Kijk, hij was wel in één keer dood' met Teun Stokkel en Fabian Jansen. Teun heeft per ongeluk de kat van zijn Duitse leraar doodgereden. Zijn wat nonchalante houding maakt de situatie er niet veel beter op. * 'Je hebt geen vinger uitgestok...

28-10-2018 13:40

Omdat jij overal scheten laat, Doe's effe niet zo hysterisch, Mijn broertje is toevallig nierdonor

DE VLOER OP JR. - Omdat jij overal scheten laat, Doe's effe niet zo hysterisch, Mijn broertje is toevallig nierdonor

'Omdat jij overal scheten laat' met Mara Marsman en Stefan de Walle. Mara wordt gepest vanwege het gedrag van haar vader en ze spreekt hem erop aan. Vinden ze een oplossing? 'Doe 's effe niet zo hysterisch' met Daantje van der Poel en Saski...

21-10-2018 12:45

Ik heb niks gedaan, Ik wil dat oma hier blijft, En je laat ons gewoon in de steek

DE VLOER OP JR. - Ik heb niks gedaan, Ik wil dat oma hier blijft, En je laat ons gewoon in de steek

'Ik heb niks gedaan' met Shilo Barihuta en Achmed Akkabi. Aan Shilo de taak om een racistische agent te overtuigen van zijn goede bedoelingen. 'Ik wil dat oma hier blijft' met Rosanne Botland en Eva Van der Gucht. Oma dementeert en kleindoc...

14-10-2018 12:35

Vertel iets over papa, Maar d'r zit geen hond aan, Vind je dat ik te dik ben?

DE VLOER OP JR. - Vertel iets over papa, Maar d'r zit geen hond aan, Vind je dat ik te dik ben?

'Vertel iets over papa' met Pauline Bas en Eva Van der Gucht. Eva heeft haar veertienjarige dochter Pauline nooit iets willen vertellen over haar vader. Dat pikt Pauline niet meer. * 'Maar d'r zit geen hond aan' met Robin Welten en Yannick ...

07-10-2018 12:40

Weg met die BH's joh, Daar ging ik wel wat ver, Je hebt het over kunstkontjes

DE VLOER OP JR. - Weg met die BH's joh, Daar ging ik wel wat ver, Je hebt het over kunstkontjes

'Weg met die bh's, joh' met Juna de Leeuw en Eva Van der Gucht. Is Juna ontvankelijk voor de kritiek van haar moeder op haar opvatting over haar uiterlijk? 'Daar ging ik wel wat te ver' met Teun Stokkel en Nasrdin Dchar. Teun is niet erg te...

30-09-2018 12:40

Misschien wil ik wel met een gast met bril op date, Dus ik heb een racistische moeder, Ik wil niet dat je mijn leven online gooit

DE VLOER OP JR. - Misschien wil ik wel met een gast met bril op date, Dus ik heb een racistische moeder, Ik wil niet dat je mijn leven online gooit

'Misschien wil ik wel met een gast met bril op date' met Teun Stokkel en Yannick van de Velde. Is Yannick wel de aangewezen persoon om zijn jongere broertje te adviseren over hoe je iemand moet versieren? * 'Dus ik heb een racistische moede...

23-09-2018 12:40

Leek ze op mij? Relax, het komt gewoon goed, Die tokus mag in de broek blijven

DE VLOER OP JR. - Leek ze op mij? Relax, het komt gewoon goed, Die tokus mag in de broek blijven

'Leek ze op mij?' met Anne Marjan Zwaan en Sanne den Hartogh. Anne Marjan ontmoet het middelbare schoolvriendje van haar inmiddels overleden moeder. Ze wil alles over hun verliefdheid weten. 'Relax, het komt gewoon goed' met Noah de Nooij e...

16-09-2018 12:40

Wat hebben we gelachen, Er is helemaal geen hel, Ik ben een YouTube-hit

DE VLOER OP JR. - Wat hebben we gelachen, Er is helemaal geen hel, Ik ben een YouTube-hit

'Wat hebben we gelachen met die rolstoelen' met Anne Marjan Zwaan en Nasrdin Dchar. Hij was als een soort vader voor haar toen ze allebei met kanker in het ziekenhuis lagen. Na twee jaar komen ze elkaar toevallig tegen. Zij is helemaal gene...

09-09-2018 12:50

We hebben gezoend, Jij speelt een loverboy, Ik vind het lastig dat je blind bent

DE VLOER OP JR. - We hebben gezoend, Jij speelt een loverboy, Ik vind het lastig dat je blind bent

'We hebben gezoend' met Teun Stokkel en Stefan de Walle. Vader treft het vriendje van zijn veertienjarige dochter 's nachts in de keuken aan. Hebben ze echt alleen maar gezoend? 'Jij speelt een loverboy?' met Noah de Nooij en Nasrdin Dchar....

22-10-2017 12:05

bekken, tong, aap

DE VLOER OP JR. - bekken, tong, aap

'Je hebt staan bekken' met Bob Ott en Nasrdin Dchar. Bob is heel slecht in wiskunde, maar krijgt een goede beoordeling. Zou dat te maken hebben met dat hij zijn vader heeft zien zoenen met de wiskundelerares? 'En je tong hing toevallig in z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DE VLOER OP JR. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DE VLOER OP JR. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DE VLOER OP JR. bij DE VLOER OP JR. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DE VLOER OP JR.. Heb je een uitzending van DE VLOER OP JR. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DE VLOER OP JR. gemist

Het gaat volgens dezelfde eenvoudige formule te werk als het vertrouwde De Vloer Op. Onvoorbereid krijgen acteurs een opdracht, samen improviseren ze een verhaal. Alleen deze keer spelen de acteurs uit de vaste kern van De vloer op met verrassend getalenteerde kinderen. Acteur/spelleider Leopold Witte geeft de opdrachten, soms uit het kinderleven gegrepen, soms ongebreidelde fantasie.

Uitzending gemist van DE VLOER OP JR.? Hier kun je alle uitzendingen van DE VLOER OP JR. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!