Programma gemist?

'Instagram het is niet 't leven' met van van Anne Marjan Zwaan en met Saskia Temmink. Anne vindt zichzelf op lelijk de vanwege een groot op litteken op haar gezicht. Haar tijdens moeder tijdens probeert haar ervan te door overtuigen dat de ze prachtig is. de Lukt dat? 'Kleur in dat boeide met je niet' met van Sanne den Hartogh tijdens en Nidal van Rijn. De vroegere naar met trainer van Nidal is nogal het actief op social media het met racistische uitspraken. op van Nidal kan dat niet begrijpen op tv van tijdens de man die hij altijd van zo bewonderde. tijdens 'Waar schaam op tv jij je voor?' met op Anne Marjan de Zwaan en Teun Stokkel. Tijdens naar carnaval worden Anne naar en met Teun verliefd op elkaar. Maar het ze is bang door voor zijn reactie als naar ze naar haar masker op tv af moet doen op tv en haar litteken te de voorschijn komt.

'Stop met door drinken' met Teun tijdens Truijen en Stefan de van Walle. Als van Stefan blijft drinken wil uit zijn op tv dochter Teun de hem nooit meer van zien. Wat is sterker: uit de drank of uit de liefde voor zijn van dochter? naar 'Krijg ik nu... likes?' naar met Tygo Bussemakers naar en Teun met Stokkel. Redt Tygo zijn allergrootste een pester tijdens uit het drijfzand? 'Ik heb hier van de niemand anders' met Fabian tijdens Jansen en Pauline Bas. naar Sinds de dood op tv van zijn broer zorgt door tijdens Fabian voor een groot op tv deel voor diens op tv dochter Pauline. Dan van stelt zij het hem een vraag waar hij niet het op op is voorbereid.

'Lingerie Challenge uit Dot Com' met in Julia Zandvliet door en Teun Stokkel. op tv Hoe ver gaat in Julia om tijdens geld te verdienen? Haar met broer heeft wel advies. 'Ik met heb op tv geen f*cking babysit uit nodig' met van Bram Suijker en Nidal van tijdens Rijn. Nidal wordt door een zijn vader opgevoed, tijdens maar die op tv heeft nooit tijd tijdens voor hem. Hij schakelt naar zelfs ene Charlie een in om met in het Nidal op vakantie te naar gaan. Nidal tijdens is daar helemaal niet door blij mee. tijdens 'Ik heb je gezien... in de lingerie' met tijdens Fabian Jansen en Julia met Zandvliet. Oom Fabian overvalt het zijn nichtje op Julia met op tv de mededeling van dat hij haar een lingerie op het op internet heeft gezien. Hoe reageert op zij?

'Jij op tv bent helemaal niet mijn vader' met met Stefan het de Walle naar en Anne een Marjan Zwaan. Wat door gebeurt er als Anne erachter door komt dat Stefan tijdens niet haar met biologische vader is? 'Welk een honk een zitten we nu?' met een Babbelot Leeman met en Nils Verkooijen. het Babbelot is nog niet toe met aan seks het met Nils. Nils in zegt dat het te begrijpen. 'Hóéveel kinderen met heb jij op verwekt?' met Anne van Marjan Zwaan en Sanne den Hartogh. op tv van Anne is op zoek op tv gegaan naar haar van biologische vader. de Die zit niet de te wachten op een een dochter.

'Je bent er de nooit!' met Anne tijdens Marjan Zwaan in en Saskia Temmink. van Anne is jaloers. Haar op tv moeder naar lijkt meer om de de arme kinderen in het Afrika te geven van dan om haar. op tv * 'Ik op tv vind het gewoon tijdens niet kunnen, de dit' met Samuel Reurekas en met Sanne naar den Hartogh. Samuel kijkt best een tegen uit zijn oudere stoere tijdens stiefbroer op, maar er zijn grenzen. het tijdens * 'Omdat er niemand was een zoals ik' met met Mara Marsman en Stefan naar de Walle. Mara tijdens is de opgetogen over het feit op tv dat er een op tv boek zal uit worden geschreven op tv over haar transgenderschap. de Vader Stefan is op tv bang dat ze dat niet door aankan.

'Kijk, hij in was van wel in één naar keer dood' met Teun Stokkel en met Fabian Jansen. van Teun heeft per van ongeluk de uit kat van het zijn Duitse leraar het doodgereden. Zijn wat nonchalante naar houding maakt met de situatie er niet veel tijdens beter op. een * 'Je hebt door geen vinger uitgestoken' met Mirre door Licht met en Yannick van op de Velde. Toen naar Mirre werd aangevallen van door vijf uit jongens wist haar oudere broer niets tijdens beters te het doen dan in van veilige afstand van foto's te maken. Dat zit op haar, met op z'n zachtst gezegd, niet een lekker. * 'Je tijdens gaat gewoon weg' op een met Mara Marsman en Eva van van der het Gucht. Mara kan met het niet goed vinden met naar haar stiefmoeder naar en wil graag weer door het bij haar eigen moeder Eva wonen. door Eva met moet dan wel uit haar plannen uit opgeven om een van b&b in Frankrijk te op beginnen.

'Omdat jij overal door scheten tijdens laat' met Mara Marsman en een Stefan de een Walle. in Mara wordt gepest van vanwege het gedrag op van haar vader en ze spreekt van naar hem erop aan. Vinden ze op tv een oplossing? 'Doe de 's naar effe niet zo tijdens hysterisch' met Daantje van der tijdens Poel een en Saskia Temmink. de Daantje's ouders zijn gescheiden. op Haar moeder probeert op haar in naar te laten zien dat ze een naar te rooskleurig beeld naar heeft van met haar vader. 'Mijn een broertje een is toevallig nierdonor' met Teun van Stokkel en Anna Raadsveld. op tv De spreekbeurt op van Teun een valt niet in goeie aarde door bij op tv de lerares. Houdt met hij voet bij de stuk?

'Ik heb niks van gedaan' met Shilo door Barihuta en Achmed met Akkabi. een Aan Shilo de uit taak om in een racistische agent te overtuigen het van zijn goede door bedoelingen. 'Ik wil op dat oma de hier blijft' met Rosanne met Botland en met Eva Van met der Gucht. Oma dementeert en kleindochter in Rosanne de wil dat ze bij haar op tv en haar moeder tijdens in op tv huis komt. Maar haar van moeder heeft niet uit zulke fijne tijdens jeugdherinneringen en wil oma het het het liefst zo ver door mogelijk in een verpleegtehuis. 'En op je laat ons een gewoon in de steek' van met Samuel op tv Reurekas, Saskia Temmink en in de Sanne den Hartogh. Samuel tijdens zal de minnares van zijn van vader wel eens het op zeggen waar het op door staat.

'Vertel een iets over in papa' met Pauline Bas in en Eva een Van der Gucht. van Eva heeft haar met veertienjarige dochter Pauline nooit iets willen een vertellen op over haar vader. met Dat pikt Pauline niet meer. naar * 'Maar met d'r zit geen op hond aan' tijdens met Robin Welten en in Yannick van uit de Velde. Robin wil wel op tv eens met weten wie die zonderlinge de overbuurman het is. * 'Vind je in dat ik te in dik ben?' met Aiko Beemsterboer met en uit Anna Raadsveld. Aiko is naar op van straat gescout als model. Daar van zijn echter wel consequenties op tv aan door verbonden.

'Weg naar met die bh's, joh' een met Juna de Leeuw door door en Eva Van der Gucht. Is tijdens Juna de ontvankelijk voor de kritiek naar van op tv haar moeder op haar opvatting van over naar haar uiterlijk? 'Daar ging ik van wel naar wat te ver' een met Teun Stokkel op tv en Nasrdin Dchar. Teun op tv is niet door erg te spreken over uit het gedrag van zijn uit vader, een beroemd de wiskundige door die binnenkort te gast is van in College Tour. Maar in moet hij dat door naar buiten brengen? met 'Je hebt een het over uit kunstkontjes' met door Mirre Licht en Stefan de Walle. met Mirre wil met niet in dat haar vader de intieme foto's, in die naar hij jaren geleden van een haar maakte, een gaat exposeren.

'Misschien een wil ik het wel met een gast met bril van door op date' met met Teun Stokkel en Yannick in van de Velde. Is een Yannick wel de aangewezen tijdens persoon om op zijn jongere in broertje te adviseren over tijdens hoe je iemand moet op tv van versieren? * 'Dus ik met heb een racistische het moeder' met Daantje van de der Poel en de Eva Van in der Gucht. Daantje probeert uit zijn moeder ervan te met overtuigen dat tijdens echt niet naar alle moslims terroristen het zijn. De naar vraag is of hem dat tijdens lukt. * 'Ik wil van naar niet dat je mijn leven met online de gooit' met Lieke Westerveld en met Saskia Temmink. door Is Lieke alleen de boos op haar moeder door over het schrijven op van columns het over haar privéleven, of speelt met er toch nog tijdens op tv iets anders?

'Leek ze het op een mij?' met Anne Marjan uit Zwaan en Sanne de den Hartogh. een Anne Marjan ontmoet het van middelbare schoolvriendje van haar door inmiddels de overleden moeder. Ze wil alles over de uit hun verliefdheid weten. 'Relax, het komt naar gewoon een goed' met Noah het de Nooij en Achmed in Akkabi. Noah in heeft op heel jonge met leeftijd de zijn ouders verloren. in Oom Achmed heeft hem van indertijd vanuit van het oorlogsgebied meegenomen naar Nederland. Die op ergert zich de aan het verwende gedrag tijdens van zijn puberneef uit en door vindt het op tv verschrikkelijk dat Noah zo uit slordig omgaat door met de kansen die met hij zelf nooit tijdens heeft gehad. 'Die tijdens tokus mag in de broek uit blijven' met Daantje de van der tijdens Poel en Fabian uit Jansen. Toen de ze nog in klein was vond Daantje het wel naar een leuk, die vrijgevochten en knuffelige naar oom. Maar tijdens hoe maakt ze hem op tv nu duidelijk dat ze door met als 14-jarige geen behoefte meer op heeft tijdens aan al dat naar lichamelijke contact?

'Wat de hebben we gelachen door met die rolstoelen' met uit Anne uit Marjan Zwaan en Nasrdin Dchar. Hij het was als door een soort vader van voor haar toen ze het in allebei met kanker van in het ziekenhuis lagen. Na op tv twee jaar in komen ze tijdens elkaar toevallig tegen. Zij tijdens is helemaal genezen, hij een is op weer ziek - ongeneeslijk. * 'Er tijdens is helemaal het geen hel' het met Pauline Bas en Yannick naar van van de Velde. Yannick heeft gezien naar het dat zijn zusje heeft een gezoend met het een meisje. In hun uit streng gelovige gezin een uit doodzonde! in * 'Ik ben een het YouTube-hit' met op Noah de Nooij het en Eva Van der Gucht. in Moet moeder een meegaan in de vluchtige YouTube-wereld van van haar in zoon?

'We van hebben gezoend' met tijdens Teun Stokkel op tv en Stefan de Walle. Vader treft tijdens het vriendje van van zijn veertienjarige dochter tijdens 's tijdens nachts in een de keuken aan. Hebben ze echt door alleen uit maar gezoend? 'Jij speelt op een loverboy?' met Noah met de Nooij uit en Nasrdin Dchar. Het een in is even slikken voor Nasrdin als uit hij hoort welke uit rol zijn zoon door de krijgt in een populaire soap. van 'Ik vind uit het lastig op dat je blind bent' met met Mirre Licht en Teun het Stokkel. Hoe maak met je op tv het uit met je blinde uit met vriendinnetje?

'Je hebt de staan bekken' met een Bob op Ott en Nasrdin een Dchar. Bob is heel slecht in door wiskunde, maar door krijgt een op tv goede beoordeling. Zou dat de te maken hebben het met dat hij zijn tijdens vader heeft zien met van zoenen met de wiskundelerares? naar 'En je in tong hing toevallig in z'n mond' op met naar Shahine El Hamus en Yannick naar van tijdens de Velde. Shahine raakt door in verwarring uit als hij zijn oudere een broer op uit een homobar in ziet komen. Hij gaat in toch binnenkort met met zijn vriendin trouwen? 'Omdat ik de op een aap zag!' met op tv Mirre Licht en Eva door Van der Gucht. tijdens Mirre is woedend in als haar moeder, naar een beroemd met schrijfster, op het tv vertelt over de dood door van haar dochter. in Van in haar dus.

januari 2020
06-10-2019 11:10

Instagram is niet je leven, Kleur boeide je niet, Waar schaam jij je voor?

DE VLOER OP JR. - Instagram is niet je leven, Kleur boeide je niet, Waar schaam jij je voor?

'Instagram is niet 't leven' met Anne Marjan Zwaan en Saskia Temmink. Anne vindt zichzelf lelijk vanwege een groot litteken op haar gezicht. Haar moeder probeert haar ervan te overtuigen dat ze prachtig is. Lukt dat? 'Kleur dat boeide je ni...

29-09-2019 12:00

Stop met drinken, Krijg ik nu... likes? Ik heb hier niemand anders

DE VLOER OP JR. - Stop met drinken, Krijg ik nu... likes? Ik heb hier niemand anders

'Stop met drinken' met Teun Truijen en Stefan de Walle. Als Stefan blijft drinken wil zijn dochter Teun hem nooit meer zien. Wat is sterker: de drank of de liefde voor zijn dochter? 'Krijg ik nu... likes?' met Tygo Bussemakers en Teun Stokk...

22-09-2019 11:40

Lingerie challenge.com, Geen f*cking babysit nodig, Gezien..in lingerie

DE VLOER OP JR. - Lingerie challenge.com, Geen f*cking babysit nodig, Gezien..in lingerie

'Lingerie Challenge Dot Com' met Julia Zandvliet en Teun Stokkel. Hoe ver gaat Julia om geld te verdienen? Haar broer heeft wel advies. 'Ik heb geen f*cking babysit nodig' met Bram Suijker en Nidal van Rijn. Nidal wordt door zijn vader opge...

15-09-2019 11:30

Niet mijn vader, Welk honk? Hoeveel kinderen?

DE VLOER OP JR. - Niet mijn vader, Welk honk? Hoeveel kinderen?

'Jij bent helemaal niet mijn vader' met Stefan de Walle en Anne Marjan Zwaan. Wat gebeurt er als Anne erachter komt dat Stefan niet haar biologische vader is? 'Welk honk zitten we nu?' met Babbelot Leeman en Nils Verkooijen. Babbelot is nog...

11-11-2018 12:40

Je bent er nooit, Ik vind het gewoon niet kunnen dit, Omdat er niemand was zoals ik

DE VLOER OP JR. - Je bent er nooit, Ik vind het gewoon niet kunnen dit, Omdat er niemand was zoals ik

'Je bent er nooit!' met Anne Marjan Zwaan en Saskia Temmink. Anne is jaloers. Haar moeder lijkt meer om de arme kinderen in Afrika te geven dan om haar. * 'Ik vind het gewoon niet kunnen, dit' met Samuel Reurekas en Sanne den Hartogh. Samue...

04-11-2018 12:40

Kijk, hij was wel in een keer dood, Je hebt geen vinger uitgestoken, Je gaat gewoon weg

DE VLOER OP JR. - Kijk, hij was wel in een keer dood, Je hebt geen vinger uitgestoken, Je gaat gewoon weg

'Kijk, hij was wel in één keer dood' met Teun Stokkel en Fabian Jansen. Teun heeft per ongeluk de kat van zijn Duitse leraar doodgereden. Zijn wat nonchalante houding maakt de situatie er niet veel beter op. * 'Je hebt geen vinger uitgestok...

28-10-2018 13:40

Omdat jij overal scheten laat, Doe's effe niet zo hysterisch, Mijn broertje is toevallig nierdonor

DE VLOER OP JR. - Omdat jij overal scheten laat, Doe's effe niet zo hysterisch, Mijn broertje is toevallig nierdonor

'Omdat jij overal scheten laat' met Mara Marsman en Stefan de Walle. Mara wordt gepest vanwege het gedrag van haar vader en ze spreekt hem erop aan. Vinden ze een oplossing? 'Doe 's effe niet zo hysterisch' met Daantje van der Poel en Saski...

21-10-2018 12:45

Ik heb niks gedaan, Ik wil dat oma hier blijft, En je laat ons gewoon in de steek

DE VLOER OP JR. - Ik heb niks gedaan, Ik wil dat oma hier blijft, En je laat ons gewoon in de steek

'Ik heb niks gedaan' met Shilo Barihuta en Achmed Akkabi. Aan Shilo de taak om een racistische agent te overtuigen van zijn goede bedoelingen. 'Ik wil dat oma hier blijft' met Rosanne Botland en Eva Van der Gucht. Oma dementeert en kleindoc...

14-10-2018 12:35

Vertel iets over papa, Maar d'r zit geen hond aan, Vind je dat ik te dik ben?

DE VLOER OP JR. - Vertel iets over papa, Maar d'r zit geen hond aan, Vind je dat ik te dik ben?

'Vertel iets over papa' met Pauline Bas en Eva Van der Gucht. Eva heeft haar veertienjarige dochter Pauline nooit iets willen vertellen over haar vader. Dat pikt Pauline niet meer. * 'Maar d'r zit geen hond aan' met Robin Welten en Yannick ...

07-10-2018 12:40

Weg met die BH's joh, Daar ging ik wel wat ver, Je hebt het over kunstkontjes

DE VLOER OP JR. - Weg met die BH's joh, Daar ging ik wel wat ver, Je hebt het over kunstkontjes

'Weg met die bh's, joh' met Juna de Leeuw en Eva Van der Gucht. Is Juna ontvankelijk voor de kritiek van haar moeder op haar opvatting over haar uiterlijk? 'Daar ging ik wel wat te ver' met Teun Stokkel en Nasrdin Dchar. Teun is niet erg te...

30-09-2018 12:40

Misschien wil ik wel met een gast met bril op date, Dus ik heb een racistische moeder, Ik wil niet dat je mijn leven online gooit

DE VLOER OP JR. - Misschien wil ik wel met een gast met bril op date, Dus ik heb een racistische moeder, Ik wil niet dat je mijn leven online gooit

'Misschien wil ik wel met een gast met bril op date' met Teun Stokkel en Yannick van de Velde. Is Yannick wel de aangewezen persoon om zijn jongere broertje te adviseren over hoe je iemand moet versieren? * 'Dus ik heb een racistische moede...

23-09-2018 12:40

Leek ze op mij? Relax, het komt gewoon goed, Die tokus mag in de broek blijven

DE VLOER OP JR. - Leek ze op mij? Relax, het komt gewoon goed, Die tokus mag in de broek blijven

'Leek ze op mij?' met Anne Marjan Zwaan en Sanne den Hartogh. Anne Marjan ontmoet het middelbare schoolvriendje van haar inmiddels overleden moeder. Ze wil alles over hun verliefdheid weten. 'Relax, het komt gewoon goed' met Noah de Nooij e...

16-09-2018 12:40

Wat hebben we gelachen, Er is helemaal geen hel, Ik ben een YouTube-hit

DE VLOER OP JR. - Wat hebben we gelachen, Er is helemaal geen hel, Ik ben een YouTube-hit

'Wat hebben we gelachen met die rolstoelen' met Anne Marjan Zwaan en Nasrdin Dchar. Hij was als een soort vader voor haar toen ze allebei met kanker in het ziekenhuis lagen. Na twee jaar komen ze elkaar toevallig tegen. Zij is helemaal gene...

09-09-2018 12:50

We hebben gezoend, Jij speelt een loverboy, Ik vind het lastig dat je blind bent

DE VLOER OP JR. - We hebben gezoend, Jij speelt een loverboy, Ik vind het lastig dat je blind bent

'We hebben gezoend' met Teun Stokkel en Stefan de Walle. Vader treft het vriendje van zijn veertienjarige dochter 's nachts in de keuken aan. Hebben ze echt alleen maar gezoend? 'Jij speelt een loverboy?' met Noah de Nooij en Nasrdin Dchar....

22-10-2017 12:05

bekken, tong, aap

DE VLOER OP JR. - bekken, tong, aap

'Je hebt staan bekken' met Bob Ott en Nasrdin Dchar. Bob is heel slecht in wiskunde, maar krijgt een goede beoordeling. Zou dat te maken hebben met dat hij zijn vader heeft zien zoenen met de wiskundelerares? 'En je tong hing toevallig in z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DE VLOER OP JR. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DE VLOER OP JR. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DE VLOER OP JR. bij DE VLOER OP JR. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DE VLOER OP JR.. Heb je een uitzending van DE VLOER OP JR. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DE VLOER OP JR. gemist

Het gaat volgens dezelfde eenvoudige formule te werk als het vertrouwde De Vloer Op. Onvoorbereid krijgen acteurs een opdracht, samen improviseren ze een verhaal. Alleen deze keer spelen de acteurs uit de vaste kern van De vloer op met verrassend getalenteerde kinderen. Acteur/spelleider Leopold Witte geeft de opdrachten, soms uit het kinderleven gegrepen, soms ongebreidelde fantasie.

Uitzending gemist van DE VLOER OP JR.? Hier kun je alle uitzendingen van DE VLOER OP JR. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!