Programma gemist?

'Je een bent er nooit!' uit met Anne Marjan Zwaan en het Saskia de Temmink. Anne is jaloers. met Haar moeder lijkt een meer een om de arme kinderen in Afrika van met te geven dan in om haar. * 'Ik vind het het van gewoon niet kunnen, dit' met uit Samuel Reurekas een en Sanne den Hartogh. Samuel uit kijkt in best tegen zijn oudere stoere met stiefbroer op tv op, maar er zijn grenzen. uit in * 'Omdat er niemand was zoals een ik' met Mara het Marsman in en Stefan de op Walle. Mara op tv is opgetogen over het op feit dat er een door boek zal worden het geschreven over haar transgenderschap. in Vader Stefan is het tijdens bang dat ze dat niet het aankan.

'Kijk, een hij was wel in één een keer naar dood' met Teun Stokkel in en Fabian Jansen. tijdens Teun heeft het per ongeluk de kat van op zijn Duitse een leraar doodgereden. Zijn wat een door nonchalante houding maakt de situatie er op niet op veel beter op. het * 'Je hebt geen vinger de uitgestoken' in met Mirre Licht en Yannick uit de van de Velde. op tv Toen Mirre werd aangevallen door met vijf jongens wist het haar oudere een broer niets beters van te doen het dan van veilige afstand foto's te uit maken. door Dat zit haar, op met z'n zachtst gezegd, van niet van lekker. * 'Je gaat gewoon weg' van met uit Mara Marsman en Eva met van der Gucht. Mara van kan uit het niet goed vinden met in haar stiefmoeder en naar wil graag op weer bij naar haar eigen moeder Eva wonen. van Eva moet dan op tv wel haar de plannen opgeven om een de een b&b in Frankrijk van te beginnen.

'Omdat de jij overal scheten uit laat' met Mara Marsman de en Stefan tijdens de Walle. op tv Mara wordt gepest vanwege het door gedrag de van haar vader en met ze spreekt van hem erop aan. Vinden tijdens ze een naar oplossing? 'Doe 's effe niet zo naar hysterisch' met in Daantje van der Poel een het en Saskia Temmink. Daantje's ouders zijn met het gescheiden. Haar moeder probeert haar naar in te laten tijdens zien dat met ze een te rooskleurig van beeld naar heeft van haar vader. 'Mijn broertje op tv is toevallig nierdonor' op met naar Teun Stokkel de en Anna Raadsveld. op De spreekbeurt van Teun valt niet door in de goeie aarde bij naar de lerares. naar Houdt hij voet tijdens bij stuk?

'Ik heb niks de de gedaan' met Shilo Barihuta en Achmed tijdens op Akkabi. Aan Shilo de taak om het een racistische het agent te naar overtuigen van zijn goede bedoelingen. in 'Ik wil dat met oma hier blijft' in met Rosanne het Botland en Eva op tv Van der Gucht. door Oma de dementeert en kleindochter Rosanne wil tijdens dat ze bij haar op en haar moeder op in huis het komt. Maar haar de moeder heeft van niet zulke fijne een jeugdherinneringen en wil oma het het liefst zo ver uit uit mogelijk in een verpleegtehuis. 'En op tv je laat ons met gewoon tijdens in de steek' met Samuel Reurekas, in Saskia Temmink het en Sanne den tijdens Hartogh. Samuel zal de op tv op minnares van zijn vader wel een eens zeggen waar tijdens het op op staat.

'Vertel een iets over papa' met het Pauline een Bas en Eva door Van der Gucht. de Eva heeft haar veertienjarige dochter Pauline uit nooit de iets willen vertellen over haar op vader. Dat een pikt Pauline niet meer. op een * 'Maar d'r zit geen hond tijdens aan' naar met Robin Welten het en Yannick van de de Velde. Robin wil wel uit eens weten wie naar die zonderlinge van overbuurman is. een * 'Vind je naar dat ik te uit dik ben?' met Aiko Beemsterboer op tv en Anna Raadsveld. op tv Aiko de is op straat gescout als in model. Daar van zijn echter wel op consequenties aan uit verbonden.

'Weg met die op tv bh's, van joh' met Juna de Leeuw een de en Eva Van in der Gucht. Is Juna ontvankelijk voor door het de kritiek van haar tijdens moeder op van haar opvatting over haar uiterlijk? 'Daar uit ging ik het wel wat te ver' het met Teun Stokkel van en Nasrdin het Dchar. naar Teun is niet erg te spreken uit over het de gedrag van zijn vader, op een beroemd uit wiskundige die binnenkort te uit de gast is in College uit Tour. Maar moet hij een dat naar van buiten brengen? 'Je op tv hebt het over kunstkontjes' met naar tijdens Mirre Licht en door Stefan de Walle. door Mirre wil niet dat haar op vader van de intieme foto's, die hij jaren het geleden in van haar maakte, in gaat exposeren.

'Misschien op tv wil ik door wel met een gast door met bril op date' met tijdens Teun een Stokkel en het Yannick van de door Velde. Is Yannick wel uit de aangewezen persoon op tv om zijn naar jongere broertje te adviseren door over hoe je op iemand moet op tv versieren? * 'Dus ik heb een de racistische moeder' naar met Daantje van een der Poel de en Eva Van der het Gucht. Daantje in probeert zijn van moeder ervan te overtuigen dat door echt niet alle uit moslims terroristen zijn. De de vraag is in of het hem dat lukt. * 'Ik wil uit op niet dat je van mijn leven online gooit' tijdens met Lieke Westerveld en met Saskia Temmink. Is op tv Lieke alleen boos op op tv de haar moeder over het schrijven op van columns door over haar privéleven, een of speelt er toch de nog iets een anders?

'Leek met ze op in mij?' met Anne Marjan Zwaan en op Sanne een den Hartogh. Anne op tv Marjan ontmoet het van middelbare schoolvriendje het van haar inmiddels overleden moeder. van Ze wil alles met over hun verliefdheid een weten. 'Relax, het de komt gewoon goed' op met een Noah de Nooij en Achmed Akkabi. met Noah met heeft op heel jonge uit leeftijd zijn ouders verloren. een Oom Achmed in heeft hem indertijd op tv vanuit het oorlogsgebied meegenomen door naar op tv Nederland. Die ergert zich aan in in het verwende gedrag van zijn de puberneef en vindt in het verschrikkelijk het dat Noah de zo slordig omgaat met de op tv kansen die hij zelf van nooit heeft in gehad. naar 'Die tokus mag in de broek op tv in blijven' met Daantje van uit der Poel en door Fabian Jansen. Toen naar ze nog klein was vond tijdens Daantje het wel met leuk, de die vrijgevochten van en knuffelige oom. Maar door hoe maakt op tv ze hem nu in duidelijk dat ze als 14-jarige geen het behoefte meer op heeft de aan al dat lichamelijke met contact?

'Wat hebben we met gelachen van met die rolstoelen' met Anne tijdens tijdens Marjan Zwaan en in Nasrdin Dchar. Hij naar was als een soort vader uit voor naar haar toen ze allebei met kanker door in met het ziekenhuis uit lagen. Na twee jaar komen naar ze elkaar uit toevallig tegen. naar Zij is helemaal genezen, een hij is de weer ziek - ongeneeslijk. door * 'Er is door helemaal geen het hel' met Pauline Bas en de Yannick van naar de Velde. Yannick uit heeft gezien door dat zijn zusje heeft gezoend in met een in meisje. In hun streng met gelovige gezin een doodzonde! uit * 'Ik in ben tijdens een YouTube-hit' met Noah de tijdens Nooij door en Eva Van der de Gucht. Moet op tv moeder meegaan in de van vluchtige YouTube-wereld van haar in zoon?

'We tijdens hebben gezoend' met de Teun Stokkel op en Stefan de Walle. tijdens Vader treft het vriendje een van zijn veertienjarige op tv dochter 's door nachts in op tv de keuken aan. Hebben ze tijdens echt alleen maar gezoend? tijdens naar 'Jij speelt een uit loverboy?' met Noah op tv de Nooij en door Nasrdin Dchar. Het door is even slikken voor Nasrdin als een hij hoort met welke op tv rol zijn zoon krijgt in een uit populaire soap. naar 'Ik naar vind het lastig dat met je blind door bent' met Mirre Licht in en Teun Stokkel. Hoe uit maak op je het uit met je blinde tijdens uit vriendinnetje?

'Je hebt staan op tv bekken' op tv met Bob Ott en Nasrdin in Dchar. Bob naar is heel slecht met in met wiskunde, maar krijgt een de goede beoordeling. op tv Zou dat te tijdens maken hebben met dat hij tijdens zijn vader het heeft zien een zoenen met de wiskundelerares? 'En je een tong hing toevallig een in z'n mond' op tv tijdens met Shahine El Hamus en uit Yannick van de op Velde. van Shahine raakt in verwarring als in hij zijn door oudere broer een uit een homobar ziet door komen. Hij gaat toch een binnenkort met een zijn vriendin uit trouwen? 'Omdat ik van een aap zag!' met de Mirre Licht en Eva Van het tijdens der Gucht. Mirre is naar woedend als de haar moeder, een beroemd met schrijfster, op tv vertelt over van de dood naar van haar dochter. Van door haar een dus.

'Hoe oud wìl uit je dat ik uit ben?' met Mirre op Licht en in Sanne tijdens den Hartogh. Mirre brengt van bar weinig door terecht van haar naar skilessen. Ze lijkt er dan ook het niet op tv helemaal bij uit met haar hoofd. 'Meestal stelt met 't niks voor' door met Juna de een Leeuw uit en Saskia Temmink. op tv Juna komt op school met een op blauw oog. op Haar op gymnastieklerares wil het naadje van met de het kous weten. 'Jij houdt vast aan in het fucking door lot' met Nasrdin van Dchar, Shahine El Hamus een door en Sanne den Hartogh. Na op een auto-ongeluk kan de het leven een van een dochter alleen worden een een gered door de transplantatie van de een lever van haar, een door ten dode opgeschreven, moeder. met Wat te doen? het Een duivels dilemma waarover stiefvader op tv naar en zoon radicaal tijdens verschillend denken.

'Je moet met echt meer op tv ballen hebben' met Bob Ott op en Anna Raadsveld. op tv Anna wordt door gepest door haar leerlingen. op Een van van die van leerlingen komt haar thuis bezoeken. 'Omdat tijdens zij mijn enige het vriendin is' met op tv Pauline Bas en van tijdens Stefan de Walle. Pauline en haar tijdens vader naar Stefan zijn uitgenodigd om tijdens te komen tijdens eten bij haar Syrische vriendinnetje. de Stefan heeft het een op tv echter niet zo op een buitenlanders. 'Die vind ik echt naar een het lekker ding' op met Teun Stokkel en op Sanne den Hartogh. Leraar Duits op heeft tijdens per ongeluk in naaktfoto's van hemzelf naar door zijn leerling Teun gestuurd. En in op laat deze er nou heel slecht op voor staan met in van Duits.

'Ik ben verliefd een op naar je' met tijdens Shahine El Hamus, de Anna Raadsveld en Emma de de Bruijn. Het is Valentijnsdag. naar een Shahine heeft rozen gekocht. met Voor de uit oudere zus van de zijn vriendinnetje... 'Mensen hoeven niet zo in te sterven' in met een Aiko Beemsterboer en Eva Van het der tijdens Gucht. Aiko vindt een potje het pillen, afkomstig uit op tv China. tijdens Ze heeft een vermoeden uit waarvoor die dienen en door vraagt haar moeder tijdens om op uitleg. 'Al die wijven, in jongen... al dat gezeik' op tv met Bob tijdens Ott en Sanne van den Hartogh. de Gek wordt hij van in al zijn opdringerige fans. op Daarom wil de naar razend de populaire artiest Bob een andere op tv kant op met zijn tijdens door muzikale carrière. Zijn van manager is daar bepaald niet blij uit tijdens mee.

'Ik van vind je gewoon echt stom' de met Mirre Licht in en de Sanne den Hartogh. Mirre van chat al het een tijdje met een een leuke jongen. Maar is een van deze 'Jan' wel zo leuk? 'Ik op tv wil met jou een mee, nu!' met met tijdens Shahine El Hamus en Stefan naar de Walle. Wat uit vind tijdens Shahine erger: dat zijn op tv ouders gaan scheiden of de dat ze bij elkaar het blijven? 'Dan heb uit ik uit de wereld gered' met in Teun Stokkel en Achmed het Akkabi. tijdens Teun heeft een van geweldig ecologisch plan van ontwikkeld dat alom met geprezen wordt. Hij kan van het geld tijdens van zijn naar steenrijke, maar doodzieke een oom daarbij goed op tv gebruiken.

augustus 2019
11-11-2018 12:40

Je bent er nooit, Ik vind het gewoon niet kunnen dit, Omdat er niemand was zoals ik

DE VLOER OP JR. - Je bent er nooit, Ik vind het gewoon niet kunnen dit, Omdat er niemand was zoals ik

'Je bent er nooit!' met Anne Marjan Zwaan en Saskia Temmink. Anne is jaloers. Haar moeder lijkt meer om de arme kinderen in Afrika te geven dan om haar. * 'Ik vind het gewoon niet kunnen, dit' met Samuel Reurekas en Sanne den Hartogh. Samue...

04-11-2018 12:40

Kijk, hij was wel in een keer dood, Je hebt geen vinger uitgestoken, Je gaat gewoon weg

DE VLOER OP JR. - Kijk, hij was wel in een keer dood, Je hebt geen vinger uitgestoken, Je gaat gewoon weg

'Kijk, hij was wel in één keer dood' met Teun Stokkel en Fabian Jansen. Teun heeft per ongeluk de kat van zijn Duitse leraar doodgereden. Zijn wat nonchalante houding maakt de situatie er niet veel beter op. * 'Je hebt geen vinger uitgestok...

28-10-2018 13:40

Omdat jij overal scheten laat, Doe's effe niet zo hysterisch, Mijn broertje is toevallig nierdonor

DE VLOER OP JR. - Omdat jij overal scheten laat, Doe's effe niet zo hysterisch, Mijn broertje is toevallig nierdonor

'Omdat jij overal scheten laat' met Mara Marsman en Stefan de Walle. Mara wordt gepest vanwege het gedrag van haar vader en ze spreekt hem erop aan. Vinden ze een oplossing? 'Doe 's effe niet zo hysterisch' met Daantje van der Poel en Saski...

21-10-2018 12:45

Ik heb niks gedaan, Ik wil dat oma hier blijft, En je laat ons gewoon in de steek

DE VLOER OP JR. - Ik heb niks gedaan, Ik wil dat oma hier blijft, En je laat ons gewoon in de steek

'Ik heb niks gedaan' met Shilo Barihuta en Achmed Akkabi. Aan Shilo de taak om een racistische agent te overtuigen van zijn goede bedoelingen. 'Ik wil dat oma hier blijft' met Rosanne Botland en Eva Van der Gucht. Oma dementeert en kleindoc...

14-10-2018 12:35

Vertel iets over papa, Maar d'r zit geen hond aan, Vind je dat ik te dik ben?

DE VLOER OP JR. - Vertel iets over papa, Maar d'r zit geen hond aan, Vind je dat ik te dik ben?

'Vertel iets over papa' met Pauline Bas en Eva Van der Gucht. Eva heeft haar veertienjarige dochter Pauline nooit iets willen vertellen over haar vader. Dat pikt Pauline niet meer. * 'Maar d'r zit geen hond aan' met Robin Welten en Yannick ...

07-10-2018 12:40

Weg met die BH's joh, Daar ging ik wel wat ver, Je hebt het over kunstkontjes

DE VLOER OP JR. - Weg met die BH's joh, Daar ging ik wel wat ver, Je hebt het over kunstkontjes

'Weg met die bh's, joh' met Juna de Leeuw en Eva Van der Gucht. Is Juna ontvankelijk voor de kritiek van haar moeder op haar opvatting over haar uiterlijk? 'Daar ging ik wel wat te ver' met Teun Stokkel en Nasrdin Dchar. Teun is niet erg te...

30-09-2018 12:40

Misschien wil ik wel met een gast met bril op date, Dus ik heb een racistische moeder, Ik wil niet dat je mijn leven online gooit

DE VLOER OP JR. - Misschien wil ik wel met een gast met bril op date, Dus ik heb een racistische moeder, Ik wil niet dat je mijn leven online gooit

'Misschien wil ik wel met een gast met bril op date' met Teun Stokkel en Yannick van de Velde. Is Yannick wel de aangewezen persoon om zijn jongere broertje te adviseren over hoe je iemand moet versieren? * 'Dus ik heb een racistische moede...

23-09-2018 12:40

Leek ze op mij? Relax, het komt gewoon goed, Die tokus mag in de broek blijven

DE VLOER OP JR. - Leek ze op mij? Relax, het komt gewoon goed, Die tokus mag in de broek blijven

'Leek ze op mij?' met Anne Marjan Zwaan en Sanne den Hartogh. Anne Marjan ontmoet het middelbare schoolvriendje van haar inmiddels overleden moeder. Ze wil alles over hun verliefdheid weten. 'Relax, het komt gewoon goed' met Noah de Nooij e...

16-09-2018 12:40

Wat hebben we gelachen, Er is helemaal geen hel, Ik ben een YouTube-hit

DE VLOER OP JR. - Wat hebben we gelachen, Er is helemaal geen hel, Ik ben een YouTube-hit

'Wat hebben we gelachen met die rolstoelen' met Anne Marjan Zwaan en Nasrdin Dchar. Hij was als een soort vader voor haar toen ze allebei met kanker in het ziekenhuis lagen. Na twee jaar komen ze elkaar toevallig tegen. Zij is helemaal gene...

09-09-2018 12:50

We hebben gezoend, Jij speelt een loverboy, Ik vind het lastig dat je blind bent

DE VLOER OP JR. - We hebben gezoend, Jij speelt een loverboy, Ik vind het lastig dat je blind bent

'We hebben gezoend' met Teun Stokkel en Stefan de Walle. Vader treft het vriendje van zijn veertienjarige dochter 's nachts in de keuken aan. Hebben ze echt alleen maar gezoend? 'Jij speelt een loverboy?' met Noah de Nooij en Nasrdin Dchar....

22-10-2017 12:05

bekken, tong, aap

DE VLOER OP JR. - bekken, tong, aap

'Je hebt staan bekken' met Bob Ott en Nasrdin Dchar. Bob is heel slecht in wiskunde, maar krijgt een goede beoordeling. Zou dat te maken hebben met dat hij zijn vader heeft zien zoenen met de wiskundelerares? 'En je tong hing toevallig in z...

15-10-2017 12:05

Hoe oud?, stelt niks voor, fucking lot

DE VLOER OP JR. - Hoe oud?, stelt niks voor,  fucking lot

'Hoe oud wìl je dat ik ben?' met Mirre Licht en Sanne den Hartogh. Mirre brengt bar weinig terecht van haar skilessen. Ze lijkt er dan ook niet helemaal bij met haar hoofd. 'Meestal stelt 't niks voor' met Juna de Leeuw en Saskia Temmink. J...

08-10-2017 12:05

meer ballen hebben.., mijn enige vriendin, lekker ding.

DE VLOER OP JR. - meer ballen hebben.., mijn enige vriendin, lekker ding.

'Je moet echt meer ballen hebben' met Bob Ott en Anna Raadsveld. Anna wordt gepest door haar leerlingen. Een van die leerlingen komt haar thuis bezoeken. 'Omdat zij mijn enige vriendin is' met Pauline Bas en Stefan de Walle. Pauline en haar...

01-10-2017 12:05

verliefd, sterven, al die wijven

DE VLOER OP JR. - verliefd, sterven, al die wijven

'Ik ben verliefd op je' met Shahine El Hamus, Anna Raadsveld en Emma de Bruijn. Het is Valentijnsdag. Shahine heeft rozen gekocht. Voor de oudere zus van zijn vriendinnetje... 'Mensen hoeven niet zo te sterven' met Aiko Beemsterboer en Eva ...

24-09-2017 12:10

echt stom, met jou mee!, wereld gered

DE VLOER OP JR. - echt stom,  met jou mee!, wereld gered

'Ik vind je gewoon echt stom' met Mirre Licht en Sanne den Hartogh. Mirre chat al een tijdje met een leuke jongen. Maar is deze 'Jan' wel zo leuk? 'Ik wil met jou mee, nu!' met Shahine El Hamus en Stefan de Walle. Wat vind Shahine erger: da...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DE VLOER OP JR. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DE VLOER OP JR. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DE VLOER OP JR. bij DE VLOER OP JR. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DE VLOER OP JR.. Heb je een uitzending van DE VLOER OP JR. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DE VLOER OP JR. gemist

Het gaat volgens dezelfde eenvoudige formule te werk als het vertrouwde De Vloer Op. Onvoorbereid krijgen acteurs een opdracht, samen improviseren ze een verhaal. Alleen deze keer spelen de acteurs uit de vaste kern van De vloer op met verrassend getalenteerde kinderen. Acteur/spelleider Leopold Witte geeft de opdrachten, soms uit het kinderleven gegrepen, soms ongebreidelde fantasie.

Uitzending gemist van DE VLOER OP JR.? Hier kun je alle uitzendingen van DE VLOER OP JR. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 12:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord