Programma gemist?

'Je bent er uit nooit!' in met Anne met Marjan Zwaan en Saskia op tv Temmink. Anne is jaloers. op tv Haar moeder lijkt tijdens meer om de met arme kinderen in Afrika op te geven dan met in om haar. * 'Ik vind het in gewoon niet de kunnen, naar dit' met Samuel op Reurekas en Sanne den uit Hartogh. Samuel kijkt best tegen op tv zijn het oudere stoere stiefbroer op, maar naar er in zijn grenzen. * 'Omdat de er uit niemand was zoals ik' een met Mara Marsman door en Stefan tijdens de Walle. Mara uit is opgetogen over het het feit dat er met een boek zal worden geschreven tijdens over met haar transgenderschap. Vader tijdens Stefan is bang dat ze tijdens dat niet tijdens aankan.

'Kijk, op tv hij was wel in naar één keer dood' op tv met Teun Stokkel en het Fabian Jansen. door Teun heeft per tijdens ongeluk de door kat van zijn Duitse het leraar doodgereden. met Zijn wat op nonchalante houding maakt de situatie er met niet veel door beter op. * op tv 'Je de hebt geen vinger uitgestoken' met Mirre van naar Licht en Yannick van de Velde. tijdens Toen Mirre op werd naar aangevallen door vijf jongens in wist haar oudere broer niets het beters te doen de dan van veilige op afstand een foto's te tijdens maken. Dat zit tijdens haar, op z'n zachtst de gezegd, niet door lekker. * 'Je het gaat gewoon weg' met met Mara Marsman en Eva uit van der Gucht. uit Mara kan het de niet goed vinden met tijdens haar stiefmoeder en van een wil graag weer bij haar tijdens eigen moeder Eva wonen. in Eva moet naar dan het wel haar plannen op opgeven om een b&b in uit Frankrijk te door beginnen.

'Omdat jij overal op scheten naar laat' met het Mara Marsman en Stefan van de Walle. Mara wordt gepest de het vanwege het gedrag van haar vader naar en ze naar spreekt hem erop aan. naar Vinden ze met een de oplossing? 'Doe 's effe een niet zo een hysterisch' met Daantje van der Poel naar en Saskia een Temmink. Daantje's ouders zijn uit gescheiden. Haar moeder met probeert haar een in te op tv laten zien op dat ze een door te rooskleurig beeld heeft van door haar door vader. 'Mijn broertje is toevallig van nierdonor' uit met Teun Stokkel op en Anna Raadsveld. De spreekbeurt uit van Teun valt niet het in goeie op tv aarde bij de lerares. door Houdt hij voet uit bij de stuk?

'Ik uit heb niks gedaan' op met Shilo Barihuta tijdens en Achmed uit Akkabi. Aan Shilo de taak tijdens om een een racistische agent te overtuigen een van tijdens zijn goede bedoelingen. 'Ik van wil dat oma door hier blijft' met Rosanne Botland op tv en Eva Van in der Gucht. tijdens Oma dementeert en kleindochter met tijdens Rosanne wil dat ze het bij haar en door haar moeder in huis komt. door Maar in haar moeder heeft niet zulke met van fijne jeugdherinneringen en wil tijdens oma het liefst naar zo ver mogelijk door in een verpleegtehuis. uit 'En je laat ons het gewoon in met de steek' met door Samuel Reurekas, een Saskia Temmink en Sanne door den Hartogh. Samuel een zal de minnares een van zijn vader het wel eens zeggen waar op tv het op op staat.

'Vertel naar iets over van papa' met Pauline van Bas en Eva op tv Van der Gucht. Eva heeft een haar veertienjarige dochter Pauline tijdens nooit iets op willen het vertellen over haar vader. uit Dat pikt Pauline niet de meer. * 'Maar d'r uit zit geen hond tijdens aan' met Robin naar Welten en in Yannick van van de Velde. Robin op tv wil wel eens weten wie door die uit zonderlinge overbuurman is. * in 'Vind tijdens je dat ik op tv te dik ben?' door met Aiko Beemsterboer de en Anna Raadsveld. Aiko is een op straat gescout als op tv model. van Daar zijn echter met wel consequenties tijdens aan verbonden.

'Weg de met die bh's, door joh' met Juna de Leeuw een en van Eva Van der Gucht. uit Is Juna ontvankelijk voor het de kritiek tijdens van haar op tv moeder op haar op tv opvatting over met haar uiterlijk? 'Daar ging ik van wel de wat te ver' met uit Teun Stokkel en op Nasrdin Dchar. Teun is niet van erg te door spreken over de het gedrag van zijn van vader, van een beroemd wiskundige die binnenkort in te gast is in op tv College Tour. Maar door uit moet hij dat naar met buiten brengen? 'Je hebt het uit over kunstkontjes' op met op tv Mirre Licht en Stefan de Walle. in de Mirre wil niet dat de haar vader de de intieme foto's, die in hij jaren geleden van haar uit tijdens maakte, gaat exposeren.

'Misschien tijdens wil ik met wel met een gast met bril met op date' de met Teun Stokkel en naar uit Yannick van de Velde. het Is Yannick wel de naar aangewezen persoon om zijn met het jongere broertje te adviseren over op hoe je het iemand moet met versieren? * 'Dus ik heb door een op racistische moeder' met Daantje van der een Poel tijdens en Eva Van der tijdens Gucht. Daantje op probeert zijn moeder ervan te het overtuigen dat echt het niet op alle moslims tijdens terroristen zijn. De op tv vraag is of hem dat met lukt. * 'Ik in wil niet een dat je mijn met leven online op tv gooit' met Lieke een Westerveld en Saskia in Temmink. Is Lieke met alleen boos op van haar moeder over het schrijven in van columns over van haar privéleven, door of speelt er tijdens toch nog iets op anders?

'Leek naar ze op door mij?' met Anne Marjan Zwaan naar en Sanne den Hartogh. de Anne op Marjan ontmoet het het middelbare schoolvriendje van uit haar inmiddels overleden van moeder. Ze wil alles over naar hun verliefdheid op tv weten. tijdens 'Relax, het komt gewoon door goed' met de Noah de Nooij en Achmed de Akkabi. Noah heeft op in heel jonge leeftijd een zijn ouders verloren. naar het Oom Achmed heeft hem indertijd de vanuit in het oorlogsgebied meegenomen naar Nederland. Die van ergert zich aan tijdens het verwende op tv gedrag van zijn puberneef op tv en het vindt het verschrikkelijk tijdens dat Noah zo slordig omgaat door het met de kansen die hij met zelf nooit de heeft gehad. met 'Die tokus mag in de broek op tv blijven' op met Daantje van der op tv Poel en Fabian Jansen. van Toen van ze nog klein was het vond Daantje het wel het leuk, die uit vrijgevochten en het knuffelige oom. een Maar hoe maakt ze tijdens hem nu een duidelijk dat ze als 14-jarige van geen behoefte van meer heeft in aan al dat lichamelijke op tv contact?

'Wat hebben we door gelachen op tv met die rolstoelen' met door Anne Marjan Zwaan en de Nasrdin Dchar. Hij op was uit als een soort op vader voor haar het toen ze allebei met een kanker in het ziekenhuis uit lagen. Na op tv twee jaar komen ze het elkaar toevallig tijdens tegen. Zij is helemaal tijdens genezen, hij is op tv weer door ziek - ongeneeslijk. * door 'Er is helemaal geen een hel' met de Pauline Bas en naar Yannick van uit de Velde. Yannick heeft gezien het dat zijn zusje van heeft gezoend met de een meisje. In door met hun streng gelovige naar gezin een doodzonde! uit * 'Ik ben een YouTube-hit' een met de Noah de Nooij in en Eva Van der Gucht. Moet door moeder meegaan in naar de vluchtige de YouTube-wereld van haar met zoon?

'We de hebben gezoend' met Teun naar Stokkel en Stefan de een Walle. op tv Vader treft het vriendje op tv van zijn veertienjarige dochter met 's nachts tijdens in de naar keuken aan. Hebben ze op echt alleen de maar gezoend? 'Jij speelt een met met loverboy?' met Noah de Nooij en uit Nasrdin naar Dchar. Het is met even slikken voor het Nasrdin als hij hoort welke in rol zijn door zoon krijgt het in een populaire soap. de 'Ik een vind het lastig uit dat je blind bent' met Mirre in Licht en in Teun Stokkel. een Hoe maak je het uit op tv het met je blinde door vriendinnetje?

'Je hebt een staan bekken' met tijdens Bob Ott in en Nasrdin Dchar. Bob is met heel slecht in uit op tv wiskunde, maar krijgt een tijdens goede beoordeling. het Zou dat te maken een hebben met dat door hij zijn tijdens vader heeft zien zoenen met de door wiskundelerares? 'En je met tong hing toevallig de in z'n mond' door met Shahine van El Hamus en het Yannick van de een Velde. Shahine raakt in tijdens verwarring als naar hij de zijn oudere broer naar uit een homobar ziet van komen. Hij naar gaat toch binnenkort met in zijn vriendin trouwen? 'Omdat op tv ik een uit aap zag!' met Mirre tijdens Licht en Eva tijdens Van der Gucht. het Mirre is naar woedend als haar de moeder, een beroemd schrijfster, op naar tv van vertelt over uit de dood van haar in dochter. Van haar uit dus.

'Hoe oud de wìl je dat op tv ik ben?' een met Mirre Licht door en Sanne den Hartogh. door Mirre brengt tijdens bar weinig door terecht van haar skilessen. een Ze lijkt er dan van ook niet helemaal op tv bij van met haar hoofd. 'Meestal stelt 't uit op tv niks voor' met Juna de op tv Leeuw en Saskia Temmink. tijdens Juna komt op op school met uit een blauw op tv oog. Haar gymnastieklerares het wil het naadje van de een kous weten. 'Jij door houdt in vast aan van het fucking lot' met Nasrdin Dchar, met Shahine El uit Hamus het en Sanne den Hartogh. op Na een in auto-ongeluk kan het leven van een het dochter alleen worden het gered door met de transplantatie de van de lever van haar, tijdens ten een dode opgeschreven, moeder. Wat naar te door doen? Een duivels dilemma naar waarover stiefvader en de zoon radicaal verschillend door denken.

'Je tijdens moet echt meer ballen hebben' de met Bob op Ott en het Anna Raadsveld. Anna wordt gepest van tijdens door haar leerlingen. Een door van die leerlingen op tv komt haar thuis met bezoeken. 'Omdat zij mijn enige de vriendin is' op met Pauline tijdens Bas en tijdens Stefan de Walle. Pauline en haar door vader Stefan tijdens zijn naar uitgenodigd om te komen door eten bij haar Syrische vriendinnetje. op Stefan op heeft het echter op tv niet zo een op buitenlanders. 'Die vind in ik echt een een lekker ding' met Teun een Stokkel en Sanne de den Hartogh. Leraar tijdens Duits heeft per op ongeluk op naaktfoto's van hemzelf op tv naar zijn leerling Teun op gestuurd. En laat deze er een nou de heel slecht voor staan in met tijdens Duits.

'Ik ben een verliefd op je' een met Shahine El Hamus, met Anna naar Raadsveld en Emma de Bruijn. met Het tijdens is Valentijnsdag. Shahine heeft het rozen gekocht. Voor de tijdens oudere zus van tijdens zijn vriendinnetje... 'Mensen het hoeven niet zo in te op sterven' met op tv Aiko Beemsterboer en Eva Van der in Gucht. Aiko vindt in een potje pillen, op afkomstig uit tijdens China. Ze heeft naar een het vermoeden waarvoor die naar dienen en vraagt haar moeder in om uitleg. 'Al die van wijven, jongen... al door dat naar gezeik' met het Bob Ott en Sanne door den Hartogh. naar Gek wordt hij tijdens van al zijn opdringerige fans. het Daarom wil het de razend populaire naar artiest Bob in een andere kant op door met zijn uit muzikale carrière. Zijn manager is op daar bepaald niet het blij met mee.

'Ik op vind je gewoon echt stom' het naar met Mirre Licht en op tv Sanne den Hartogh. Mirre van chat al door een tijdje tijdens met een leuke jongen. Maar op is deze 'Jan' in wel zo op tv leuk? 'Ik uit wil met jou mee, nu!' met naar Shahine El Hamus een tijdens en Stefan de uit Walle. Wat vind Shahine erger: dat in zijn ouders gaan een scheiden of in dat met ze bij elkaar blijven? 'Dan heb naar ik de wereld een gered' met op tv Teun Stokkel en Achmed op Akkabi. Teun heeft naar een geweldig ecologisch op tv plan ontwikkeld dat het alom naar geprezen wordt. in Hij kan het op geld van zijn steenrijke, op tv maar doodzieke oom daarbij goed tijdens naar gebruiken.

januari 2019
11-11-2018 12:40

Je bent er nooit, Ik vind het gewoon niet kunnen dit, Omdat er niemand was zoals ik

DE VLOER OP JR. - Je bent er nooit, Ik vind het gewoon niet kunnen dit, Omdat er niemand was zoals ik

'Je bent er nooit!' met Anne Marjan Zwaan en Saskia Temmink. Anne is jaloers. Haar moeder lijkt meer om de arme kinderen in Afrika te geven dan om haar. * 'Ik vind het gewoon niet kunnen, dit' met Samuel Reurekas en Sanne den Hartogh. Samue...

04-11-2018 12:40

Kijk, hij was wel in een keer dood, Je hebt geen vinger uitgestoken, Je gaat gewoon weg

DE VLOER OP JR. - Kijk, hij was wel in een keer dood, Je hebt geen vinger uitgestoken, Je gaat gewoon weg

'Kijk, hij was wel in één keer dood' met Teun Stokkel en Fabian Jansen. Teun heeft per ongeluk de kat van zijn Duitse leraar doodgereden. Zijn wat nonchalante houding maakt de situatie er niet veel beter op. * 'Je hebt geen vinger uitgestok...

28-10-2018 13:40

Omdat jij overal scheten laat, Doe's effe niet zo hysterisch, Mijn broertje is toevallig nierdonor

DE VLOER OP JR. - Omdat jij overal scheten laat, Doe's effe niet zo hysterisch, Mijn broertje is toevallig nierdonor

'Omdat jij overal scheten laat' met Mara Marsman en Stefan de Walle. Mara wordt gepest vanwege het gedrag van haar vader en ze spreekt hem erop aan. Vinden ze een oplossing? 'Doe 's effe niet zo hysterisch' met Daantje van der Poel en Saski...

21-10-2018 12:45

Ik heb niks gedaan, Ik wil dat oma hier blijft, En je laat ons gewoon in de steek

DE VLOER OP JR. - Ik heb niks gedaan, Ik wil dat oma hier blijft, En je laat ons gewoon in de steek

'Ik heb niks gedaan' met Shilo Barihuta en Achmed Akkabi. Aan Shilo de taak om een racistische agent te overtuigen van zijn goede bedoelingen. 'Ik wil dat oma hier blijft' met Rosanne Botland en Eva Van der Gucht. Oma dementeert en kleindoc...

14-10-2018 12:35

Vertel iets over papa, Maar d'r zit geen hond aan, Vind je dat ik te dik ben?

DE VLOER OP JR. - Vertel iets over papa, Maar d'r zit geen hond aan, Vind je dat ik te dik ben?

'Vertel iets over papa' met Pauline Bas en Eva Van der Gucht. Eva heeft haar veertienjarige dochter Pauline nooit iets willen vertellen over haar vader. Dat pikt Pauline niet meer. * 'Maar d'r zit geen hond aan' met Robin Welten en Yannick ...

07-10-2018 12:40

Weg met die BH's joh, Daar ging ik wel wat ver, Je hebt het over kunstkontjes

DE VLOER OP JR. - Weg met die BH's joh, Daar ging ik wel wat ver, Je hebt het over kunstkontjes

'Weg met die bh's, joh' met Juna de Leeuw en Eva Van der Gucht. Is Juna ontvankelijk voor de kritiek van haar moeder op haar opvatting over haar uiterlijk? 'Daar ging ik wel wat te ver' met Teun Stokkel en Nasrdin Dchar. Teun is niet erg te...

30-09-2018 12:40

Misschien wil ik wel met een gast met bril op date, Dus ik heb een racistische moeder, Ik wil niet dat je mijn leven online gooit

DE VLOER OP JR. - Misschien wil ik wel met een gast met bril op date, Dus ik heb een racistische moeder, Ik wil niet dat je mijn leven online gooit

'Misschien wil ik wel met een gast met bril op date' met Teun Stokkel en Yannick van de Velde. Is Yannick wel de aangewezen persoon om zijn jongere broertje te adviseren over hoe je iemand moet versieren? * 'Dus ik heb een racistische moede...

23-09-2018 12:40

Leek ze op mij? Relax, het komt gewoon goed, Die tokus mag in de broek blijven

DE VLOER OP JR. - Leek ze op mij? Relax, het komt gewoon goed, Die tokus mag in de broek blijven

'Leek ze op mij?' met Anne Marjan Zwaan en Sanne den Hartogh. Anne Marjan ontmoet het middelbare schoolvriendje van haar inmiddels overleden moeder. Ze wil alles over hun verliefdheid weten. 'Relax, het komt gewoon goed' met Noah de Nooij e...

16-09-2018 12:40

Wat hebben we gelachen, Er is helemaal geen hel, Ik ben een YouTube-hit

DE VLOER OP JR. - Wat hebben we gelachen, Er is helemaal geen hel, Ik ben een YouTube-hit

'Wat hebben we gelachen met die rolstoelen' met Anne Marjan Zwaan en Nasrdin Dchar. Hij was als een soort vader voor haar toen ze allebei met kanker in het ziekenhuis lagen. Na twee jaar komen ze elkaar toevallig tegen. Zij is helemaal gene...

09-09-2018 12:50

We hebben gezoend, Jij speelt een loverboy, Ik vind het lastig dat je blind bent

DE VLOER OP JR. - We hebben gezoend, Jij speelt een loverboy, Ik vind het lastig dat je blind bent

'We hebben gezoend' met Teun Stokkel en Stefan de Walle. Vader treft het vriendje van zijn veertienjarige dochter 's nachts in de keuken aan. Hebben ze echt alleen maar gezoend? 'Jij speelt een loverboy?' met Noah de Nooij en Nasrdin Dchar....

22-10-2017 12:05

bekken, tong, aap

DE VLOER OP JR. - bekken, tong, aap

'Je hebt staan bekken' met Bob Ott en Nasrdin Dchar. Bob is heel slecht in wiskunde, maar krijgt een goede beoordeling. Zou dat te maken hebben met dat hij zijn vader heeft zien zoenen met de wiskundelerares? 'En je tong hing toevallig in z...

15-10-2017 12:05

Hoe oud?, stelt niks voor, fucking lot

DE VLOER OP JR. - Hoe oud?, stelt niks voor,  fucking lot

'Hoe oud wìl je dat ik ben?' met Mirre Licht en Sanne den Hartogh. Mirre brengt bar weinig terecht van haar skilessen. Ze lijkt er dan ook niet helemaal bij met haar hoofd. 'Meestal stelt 't niks voor' met Juna de Leeuw en Saskia Temmink. J...

08-10-2017 12:05

meer ballen hebben.., mijn enige vriendin, lekker ding.

DE VLOER OP JR. - meer ballen hebben.., mijn enige vriendin, lekker ding.

'Je moet echt meer ballen hebben' met Bob Ott en Anna Raadsveld. Anna wordt gepest door haar leerlingen. Een van die leerlingen komt haar thuis bezoeken. 'Omdat zij mijn enige vriendin is' met Pauline Bas en Stefan de Walle. Pauline en haar...

01-10-2017 12:05

verliefd, sterven, al die wijven

DE VLOER OP JR. - verliefd, sterven, al die wijven

'Ik ben verliefd op je' met Shahine El Hamus, Anna Raadsveld en Emma de Bruijn. Het is Valentijnsdag. Shahine heeft rozen gekocht. Voor de oudere zus van zijn vriendinnetje... 'Mensen hoeven niet zo te sterven' met Aiko Beemsterboer en Eva ...

24-09-2017 12:10

echt stom, met jou mee!, wereld gered

DE VLOER OP JR. - echt stom,  met jou mee!, wereld gered

'Ik vind je gewoon echt stom' met Mirre Licht en Sanne den Hartogh. Mirre chat al een tijdje met een leuke jongen. Maar is deze 'Jan' wel zo leuk? 'Ik wil met jou mee, nu!' met Shahine El Hamus en Stefan de Walle. Wat vind Shahine erger: da...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DE VLOER OP JR. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DE VLOER OP JR. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DE VLOER OP JR. bij DE VLOER OP JR. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DE VLOER OP JR.. Heb je een uitzending van DE VLOER OP JR. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DE VLOER OP JR. gemist

Het gaat volgens dezelfde eenvoudige formule te werk als het vertrouwde De Vloer Op. Onvoorbereid krijgen acteurs een opdracht, samen improviseren ze een verhaal. Alleen deze keer spelen de acteurs uit de vaste kern van De vloer op met verrassend getalenteerde kinderen. Acteur/spelleider Leopold Witte geeft de opdrachten, soms uit het kinderleven gegrepen, soms ongebreidelde fantasie.

Uitzending gemist van DE VLOER OP JR.? Hier kun je alle uitzendingen van DE VLOER OP JR. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 12:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord