Programma gemist?

'Je op tv bent er nooit!' tijdens met Anne Marjan Zwaan met en Saskia de Temmink. Anne is jaloers. Haar tijdens moeder lijkt meer uit om de arme op tv de kinderen in Afrika te geven dan op tv om door haar. * 'Ik vind het op tv gewoon niet kunnen, met dit' met op tv Samuel van Reurekas en Sanne den van Hartogh. Samuel door kijkt best tegen zijn oudere door stoere het stiefbroer op, maar er zijn grenzen. uit een * 'Omdat er niemand door was zoals ik' met Mara naar Marsman en naar Stefan de Walle. Mara door is tijdens opgetogen over het feit naar dat er de een boek zal worden geschreven het over met haar transgenderschap. Vader Stefan de is bang op dat ze dat naar niet aankan.

'Kijk, hij was door wel in het één keer dood' met met Teun Stokkel en met Fabian Jansen. een Teun heeft per een ongeluk de tijdens kat van zijn Duitse naar leraar naar doodgereden. Zijn wat nonchalante houding maakt door tijdens de situatie er niet veel beter op tv tijdens op. * 'Je hebt geen in vinger uitgestoken' met naar Mirre Licht met en Yannick van met de Velde. Toen Mirre in werd aangevallen door door vijf jongens wist haar een oudere tijdens broer niets beters te doen op tv dan door van veilige met afstand foto's te in maken. Dat zit haar, op z'n op uit zachtst gezegd, niet lekker. * de 'Je gaat gewoon uit weg' met Mara Marsman uit en Eva naar van naar der Gucht. Mara kan het niet het goed in vinden met haar van stiefmoeder en wil uit graag weer bij haar eigen in moeder in Eva wonen. Eva moet op tv dan naar wel haar plannen opgeven om een tijdens b&b uit in Frankrijk te op beginnen.

'Omdat op tv jij overal van scheten laat' met Mara Marsman en op Stefan de op Walle. Mara een wordt gepest het vanwege het gedrag van haar tijdens vader en ze spreekt een hem de erop aan. Vinden naar ze een oplossing? 'Doe met 's effe niet zo van door hysterisch' met Daantje van der Poel naar door en Saskia Temmink. Daantje's ouders een zijn gescheiden. op tv Haar moeder probeert het haar in te laten door zien dat ze een in te rooskleurig beeld een heeft van haar een vader. uit 'Mijn broertje tijdens is toevallig nierdonor' met het Teun Stokkel en Anna Raadsveld. het De spreekbeurt een van Teun de valt niet in goeie aarde op bij de een lerares. Houdt hij de voet door bij stuk?

'Ik heb op niks gedaan' het met Shilo Barihuta en Achmed van de Akkabi. Aan Shilo de taak uit om een racistische agent een te overtuigen van van op tv zijn goede bedoelingen. een 'Ik wil dat oma hier blijft' op tv naar met Rosanne Botland uit en Eva Van der Gucht. het Oma dementeert en het kleindochter Rosanne een wil dat ze bij haar een en haar moeder op in huis komt. door Maar haar in moeder de heeft niet zulke in fijne jeugdherinneringen en wil de oma het liefst in zo ver naar mogelijk in een verpleegtehuis. een 'En je laat op ons gewoon in de steek' op de met Samuel Reurekas, met Saskia Temmink en Sanne van den Hartogh. Samuel zal op tv de minnares op van zijn vader wel eens tijdens zeggen waar in het op met staat.

'Vertel iets van over papa' in met Pauline Bas en het Eva Van tijdens der Gucht. Eva de heeft haar veertienjarige dochter Pauline op tv nooit met iets willen vertellen over haar van vader. Dat op tv pikt Pauline niet meer. tijdens * 'Maar tijdens d'r zit geen hond naar aan' met van Robin in Welten en Yannick van van de Velde. Robin op wil wel eens op tv weten wie die naar zonderlinge overbuurman is. * door 'Vind je dat ik uit tijdens te dik ben?' met Aiko Beemsterboer op tv en Anna tijdens Raadsveld. Aiko van is op van straat gescout als model. Daar tijdens zijn echter wel consequenties naar aan naar verbonden.

'Weg uit met die bh's, joh' met op tv een Juna de Leeuw door en Eva Van uit der Gucht. Is Juna de ontvankelijk voor de van kritiek van haar op tv moeder op haar opvatting naar over haar van uiterlijk? 'Daar in ging ik wel wat te ver' naar met Teun op tv Stokkel en Nasrdin op Dchar. Teun is naar niet erg te spreken in over het gedrag op van uit zijn vader, op tv een beroemd wiskundige die binnenkort te op tv gast is op tv in College Tour. op tv Maar moet hij de dat naar de buiten brengen? 'Je hebt het op over kunstkontjes' met naar Mirre Licht door en Stefan de op Walle. Mirre op tv wil niet dat haar tijdens vader het de intieme foto's, die uit hij jaren geleden van op tv haar maakte, gaat met exposeren.

'Misschien op tv wil ik met wel met een gast met tijdens bril op op date' met Teun de Stokkel en Yannick van de het Velde. Is de Yannick wel de op aangewezen het persoon om zijn jongere op broertje te door adviseren over hoe je iemand moet van versieren? * 'Dus van ik heb met een racistische moeder' met op tv Daantje van op tv der Poel en Eva op Van der Gucht. op het Daantje probeert zijn moeder ervan door te overtuigen een dat echt van niet alle moslims terroristen zijn. in De van vraag is of op hem dat lukt. * 'Ik wil op niet dat je naar mijn leven op online gooit' met in Lieke een Westerveld en Saskia Temmink. Is Lieke van een alleen boos op met haar moeder over het een schrijven van een columns over haar privéleven, of in speelt er uit toch nog van iets anders?

'Leek ze op tv op uit mij?' met Anne Marjan Zwaan van en Sanne den met Hartogh. Anne Marjan ontmoet de het met middelbare schoolvriendje met van haar inmiddels overleden moeder. uit Ze wil alles over op hun verliefdheid op tv weten. 'Relax, het een komt uit gewoon goed' met Noah uit de Nooij en Achmed Akkabi. tijdens Noah heeft op naar uit heel jonge leeftijd zijn naar ouders verloren. Oom Achmed heeft tijdens hem indertijd de vanuit het oorlogsgebied naar meegenomen naar Nederland. Die op tv ergert zich aan met het verwende een gedrag van in zijn puberneef naar en vindt het op verschrikkelijk dat Noah zo de slordig omgaat met met de kansen die hij zelf naar nooit tijdens heeft gehad. 'Die tokus door mag in de de broek blijven' met in Daantje van in der Poel en Fabian naar Jansen. op Toen ze nog klein was vond op Daantje het wel de de leuk, die vrijgevochten een en knuffelige oom. Maar hoe door maakt ze hem het nu duidelijk de dat ze op als 14-jarige geen behoefte meer het heeft tijdens aan al dat door lichamelijke contact?

'Wat hebben we tijdens gelachen de met die het rolstoelen' met Anne Marjan Zwaan en met Nasrdin de Dchar. Hij was tijdens als een soort vader voor van haar toen uit ze het allebei met kanker in het door ziekenhuis lagen. Na twee van jaar naar komen ze de elkaar toevallig tegen. Zij met is helemaal het genezen, hij is weer ziek een - ongeneeslijk. * van 'Er naar is helemaal geen hel' met Pauline op tv Bas en een Yannick van door de Velde. Yannick tijdens heeft gezien dat zijn het zusje heeft van gezoend met een een meisje. In uit hun streng gelovige gezin door een doodzonde! * 'Ik in ben een YouTube-hit' met met Noah de Nooij van en Eva Van naar de der Gucht. Moet moeder meegaan het in de vluchtige op YouTube-wereld van haar op zoon?

'We hebben door gezoend' met Teun Stokkel door en Stefan de door Walle. Vader tijdens treft het vriendje van op tv op tv zijn veertienjarige dochter van 's nachts in de tijdens keuken aan. Hebben ze door echt met alleen maar gezoend? naar 'Jij speelt een loverboy?' door met Noah de Nooij op tv en Nasrdin Dchar. in Het is even slikken op voor Nasrdin op tv als een hij hoort welke rol zijn tijdens zoon door krijgt in een populaire met soap. 'Ik naar vind het lastig dat uit je blind op bent' met Mirre met Licht en Teun Stokkel. het Hoe maak je naar het uit met een je blinde door vriendinnetje?

'Je hebt een staan op bekken' met Bob Ott en door Nasrdin Dchar. Bob naar is heel slecht op tv in een wiskunde, maar krijgt een goede een beoordeling. Zou van dat te met maken hebben met het dat hij zijn vader heeft een zien uit zoenen met de wiskundelerares? met 'En je een tong hing toevallig de in z'n mond' met Shahine op El uit Hamus en Yannick van de met Velde. Shahine raakt van in verwarring in als hij zijn in oudere broer door uit een homobar het ziet komen. Hij gaat toch in binnenkort met op tv zijn vriendin trouwen? 'Omdat uit ik een aap zag!' het op tv met Mirre Licht naar en Eva Van der van Gucht. Mirre is woedend als uit de haar moeder, een van beroemd schrijfster, op het tv vertelt over de op tv dood van haar dochter. de Van haar tijdens dus.

'Hoe oud de wìl je dat ik met ben?' met de Mirre Licht de en Sanne den Hartogh. tijdens Mirre brengt een bar weinig terecht van haar de op skilessen. Ze lijkt er in dan ook niet op helemaal bij met haar hoofd. met op 'Meestal stelt 't niks een voor' met van Juna de Leeuw uit en Saskia Temmink. Juna komt op naar school op tv met een tijdens blauw oog. Haar gymnastieklerares met wil het naadje van de in van kous weten. 'Jij houdt vast aan door in het fucking lot' de met Nasrdin Dchar, Shahine door El Hamus en Sanne op tv den op Hartogh. Na een auto-ongeluk kan het een leven van van een in dochter alleen worden door gered door de uit transplantatie van de lever van op tv haar, ten door dode opgeschreven, moeder. op Wat te in doen? Een duivels dilemma waarover stiefvader een de en zoon radicaal verschillend op tv denken.

'Je moet op tv echt meer ballen naar hebben' met Bob Ott tijdens met en Anna Raadsveld. uit Anna wordt gepest door haar leerlingen. tijdens Een van die de leerlingen komt het haar een thuis bezoeken. 'Omdat door zij mijn enige vriendin naar is' met Pauline Bas en van Stefan de Walle. met Pauline en haar met vader Stefan zijn tijdens uitgenodigd op om te komen eten bij een haar Syrische van vriendinnetje. Stefan heeft het door echter op tv niet zo op buitenlanders. 'Die de vind ik echt in een lekker in ding' het met Teun Stokkel door en Sanne den uit Hartogh. Leraar Duits heeft uit per ongeluk het naaktfoto's van hemzelf naar zijn leerling met Teun gestuurd. op En laat deze uit er nou heel op slecht voor van staan met door Duits.

'Ik ben tijdens verliefd op je' de met de Shahine El Hamus, Anna de Raadsveld en Emma de van Bruijn. Het is Valentijnsdag. een Shahine heeft een rozen gekocht. op Voor de een oudere zus van zijn de vriendinnetje... 'Mensen hoeven niet zo uit te sterven' met naar een Aiko Beemsterboer en Eva Van in der Gucht. Aiko vindt het een het potje pillen, de afkomstig uit China. Ze heeft een door vermoeden waarvoor uit die een dienen en vraagt haar tijdens moeder om uitleg. op tv 'Al die wijven, jongen... naar al de dat gezeik' met Bob Ott het en Sanne op den Hartogh. Gek wordt hij van van al de zijn opdringerige naar fans. Daarom in wil de razend populaire een artiest Bob een een andere kant op met op zijn muzikale carrière. in Zijn manager is daar het bepaald uit niet blij door mee.

'Ik naar vind je tijdens gewoon echt stom' in met Mirre Licht en Sanne naar den een Hartogh. Mirre chat al een tijdje uit met een op leuke een jongen. Maar is deze 'Jan' wel op zo leuk? uit 'Ik wil in met jou mee, nu!' naar met Shahine El Hamus een en Stefan de op tv Walle. Wat vind op Shahine in erger: dat zijn ouders gaan met scheiden het of dat ze op bij elkaar blijven? 'Dan heb in door ik de wereld met gered' met Teun Stokkel met en Achmed Akkabi. uit Teun heeft naar een geweldig ecologisch plan een ontwikkeld dat alom geprezen op tv wordt. Hij kan het door geld van zijn op steenrijke, door maar doodzieke oom daarbij de goed tijdens gebruiken.

november 2018
11-11-2018 12:40

Je bent er nooit, Ik vind het gewoon niet kunnen dit, Omdat er niemand was zoals ik

DE VLOER OP JR. - Je bent er nooit, Ik vind het gewoon niet kunnen dit, Omdat er niemand was zoals ik

'Je bent er nooit!' met Anne Marjan Zwaan en Saskia Temmink. Anne is jaloers. Haar moeder lijkt meer om de arme kinderen in Afrika te geven dan om haar. * 'Ik vind het gewoon niet kunnen, dit' met Samuel Reurekas en Sanne den Hartogh. Samue...

04-11-2018 12:40

Kijk, hij was wel in een keer dood, Je hebt geen vinger uitgestoken, Je gaat gewoon weg

DE VLOER OP JR. - Kijk, hij was wel in een keer dood, Je hebt geen vinger uitgestoken, Je gaat gewoon weg

'Kijk, hij was wel in één keer dood' met Teun Stokkel en Fabian Jansen. Teun heeft per ongeluk de kat van zijn Duitse leraar doodgereden. Zijn wat nonchalante houding maakt de situatie er niet veel beter op. * 'Je hebt geen vinger uitgestok...

28-10-2018 13:40

Omdat jij overal scheten laat, Doe's effe niet zo hysterisch, Mijn broertje is toevallig nierdonor

DE VLOER OP JR. - Omdat jij overal scheten laat, Doe's effe niet zo hysterisch, Mijn broertje is toevallig nierdonor

'Omdat jij overal scheten laat' met Mara Marsman en Stefan de Walle. Mara wordt gepest vanwege het gedrag van haar vader en ze spreekt hem erop aan. Vinden ze een oplossing? 'Doe 's effe niet zo hysterisch' met Daantje van der Poel en Saski...

21-10-2018 12:45

Ik heb niks gedaan, Ik wil dat oma hier blijft, En je laat ons gewoon in de steek

DE VLOER OP JR. - Ik heb niks gedaan, Ik wil dat oma hier blijft, En je laat ons gewoon in de steek

'Ik heb niks gedaan' met Shilo Barihuta en Achmed Akkabi. Aan Shilo de taak om een racistische agent te overtuigen van zijn goede bedoelingen. 'Ik wil dat oma hier blijft' met Rosanne Botland en Eva Van der Gucht. Oma dementeert en kleindoc...

14-10-2018 12:35

Vertel iets over papa, Maar d'r zit geen hond aan, Vind je dat ik te dik ben?

DE VLOER OP JR. - Vertel iets over papa, Maar d'r zit geen hond aan, Vind je dat ik te dik ben?

'Vertel iets over papa' met Pauline Bas en Eva Van der Gucht. Eva heeft haar veertienjarige dochter Pauline nooit iets willen vertellen over haar vader. Dat pikt Pauline niet meer. * 'Maar d'r zit geen hond aan' met Robin Welten en Yannick ...

07-10-2018 12:40

Weg met die BH's joh, Daar ging ik wel wat ver, Je hebt het over kunstkontjes

DE VLOER OP JR. - Weg met die BH's joh, Daar ging ik wel wat ver, Je hebt het over kunstkontjes

'Weg met die bh's, joh' met Juna de Leeuw en Eva Van der Gucht. Is Juna ontvankelijk voor de kritiek van haar moeder op haar opvatting over haar uiterlijk? 'Daar ging ik wel wat te ver' met Teun Stokkel en Nasrdin Dchar. Teun is niet erg te...

30-09-2018 12:40

Misschien wil ik wel met een gast met bril op date, Dus ik heb een racistische moeder, Ik wil niet dat je mijn leven online gooit

DE VLOER OP JR. - Misschien wil ik wel met een gast met bril op date, Dus ik heb een racistische moeder, Ik wil niet dat je mijn leven online gooit

'Misschien wil ik wel met een gast met bril op date' met Teun Stokkel en Yannick van de Velde. Is Yannick wel de aangewezen persoon om zijn jongere broertje te adviseren over hoe je iemand moet versieren? * 'Dus ik heb een racistische moede...

23-09-2018 12:40

Leek ze op mij? Relax, het komt gewoon goed, Die tokus mag in de broek blijven

DE VLOER OP JR. - Leek ze op mij? Relax, het komt gewoon goed, Die tokus mag in de broek blijven

'Leek ze op mij?' met Anne Marjan Zwaan en Sanne den Hartogh. Anne Marjan ontmoet het middelbare schoolvriendje van haar inmiddels overleden moeder. Ze wil alles over hun verliefdheid weten. 'Relax, het komt gewoon goed' met Noah de Nooij e...

16-09-2018 12:40

Wat hebben we gelachen, Er is helemaal geen hel, Ik ben een YouTube-hit

DE VLOER OP JR. - Wat hebben we gelachen, Er is helemaal geen hel, Ik ben een YouTube-hit

'Wat hebben we gelachen met die rolstoelen' met Anne Marjan Zwaan en Nasrdin Dchar. Hij was als een soort vader voor haar toen ze allebei met kanker in het ziekenhuis lagen. Na twee jaar komen ze elkaar toevallig tegen. Zij is helemaal gene...

09-09-2018 12:50

We hebben gezoend, Jij speelt een loverboy, Ik vind het lastig dat je blind bent

DE VLOER OP JR. - We hebben gezoend, Jij speelt een loverboy, Ik vind het lastig dat je blind bent

'We hebben gezoend' met Teun Stokkel en Stefan de Walle. Vader treft het vriendje van zijn veertienjarige dochter 's nachts in de keuken aan. Hebben ze echt alleen maar gezoend? 'Jij speelt een loverboy?' met Noah de Nooij en Nasrdin Dchar....

22-10-2017 12:05

bekken, tong, aap

DE VLOER OP JR. - bekken, tong, aap

'Je hebt staan bekken' met Bob Ott en Nasrdin Dchar. Bob is heel slecht in wiskunde, maar krijgt een goede beoordeling. Zou dat te maken hebben met dat hij zijn vader heeft zien zoenen met de wiskundelerares? 'En je tong hing toevallig in z...

15-10-2017 12:05

Hoe oud?, stelt niks voor, fucking lot

DE VLOER OP JR. - Hoe oud?, stelt niks voor,  fucking lot

'Hoe oud wìl je dat ik ben?' met Mirre Licht en Sanne den Hartogh. Mirre brengt bar weinig terecht van haar skilessen. Ze lijkt er dan ook niet helemaal bij met haar hoofd. 'Meestal stelt 't niks voor' met Juna de Leeuw en Saskia Temmink. J...

08-10-2017 12:05

meer ballen hebben.., mijn enige vriendin, lekker ding.

DE VLOER OP JR. - meer ballen hebben.., mijn enige vriendin, lekker ding.

'Je moet echt meer ballen hebben' met Bob Ott en Anna Raadsveld. Anna wordt gepest door haar leerlingen. Een van die leerlingen komt haar thuis bezoeken. 'Omdat zij mijn enige vriendin is' met Pauline Bas en Stefan de Walle. Pauline en haar...

01-10-2017 12:05

verliefd, sterven, al die wijven

DE VLOER OP JR. - verliefd, sterven, al die wijven

'Ik ben verliefd op je' met Shahine El Hamus, Anna Raadsveld en Emma de Bruijn. Het is Valentijnsdag. Shahine heeft rozen gekocht. Voor de oudere zus van zijn vriendinnetje... 'Mensen hoeven niet zo te sterven' met Aiko Beemsterboer en Eva ...

24-09-2017 12:10

echt stom, met jou mee!, wereld gered

DE VLOER OP JR. - echt stom,  met jou mee!, wereld gered

'Ik vind je gewoon echt stom' met Mirre Licht en Sanne den Hartogh. Mirre chat al een tijdje met een leuke jongen. Maar is deze 'Jan' wel zo leuk? 'Ik wil met jou mee, nu!' met Shahine El Hamus en Stefan de Walle. Wat vind Shahine erger: da...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DE VLOER OP JR. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DE VLOER OP JR. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DE VLOER OP JR. bij DE VLOER OP JR. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DE VLOER OP JR.. Heb je een uitzending van DE VLOER OP JR. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DE VLOER OP JR. gemist

Het gaat volgens dezelfde eenvoudige formule te werk als het vertrouwde De Vloer Op. Onvoorbereid krijgen acteurs een opdracht, samen improviseren ze een verhaal. Alleen deze keer spelen de acteurs uit de vaste kern van De vloer op met verrassend getalenteerde kinderen. Acteur/spelleider Leopold Witte geeft de opdrachten, soms uit het kinderleven gegrepen, soms ongebreidelde fantasie.

Uitzending gemist van DE VLOER OP JR.? Hier kun je alle uitzendingen van DE VLOER OP JR. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 12:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord