Programma gemist?

'Je van bent er nooit!' met op tv Anne Marjan in Zwaan en Saskia Temmink. Anne in is jaloers. Haar met een moeder lijkt meer om van de arme kinderen in op tv Afrika met te geven dan om haar. * op tv 'Ik vind het met gewoon van niet kunnen, dit' met met Samuel tijdens Reurekas en Sanne den een Hartogh. Samuel kijkt in best tegen zijn uit oudere stoere stiefbroer op, een maar er zijn grenzen. de * de 'Omdat er naar niemand was zoals ik' met Mara naar Marsman en uit Stefan in de Walle. Mara tijdens is opgetogen over het van feit dat er de een boek zal uit worden geschreven over haar transgenderschap. met Vader Stefan is de naar bang dat ze naar dat niet aankan.

'Kijk, op hij was wel een in één keer dood' met met het Teun Stokkel en Fabian Jansen. Teun het heeft per ongeluk het de kat op tv van zijn Duitse een leraar doodgereden. een Zijn wat nonchalante houding met maakt in de situatie er niet veel naar beter op. naar * 'Je van hebt geen vinger uitgestoken' met Mirre door Licht uit en Yannick het van de Velde. Toen Mirre de werd aangevallen van door vijf jongens wist van haar oudere de broer niets beters naar te doen dan van veilige uit afstand foto's te de maken. Dat een zit haar, op door z'n tijdens zachtst gezegd, niet lekker. * van 'Je gaat met gewoon weg' met op tv Mara Marsman in en Eva van der uit Gucht. Mara kan het niet in goed vinden op tv met haar stiefmoeder en door wil graag weer op tv bij in haar eigen op moeder Eva wonen. Eva moet van dan wel haar naar plannen opgeven door om een b&b in op Frankrijk te naar beginnen.

'Omdat jij van overal scheten laat' uit met van Mara Marsman en Stefan naar de Walle. Mara wordt van gepest vanwege het op gedrag van haar vader naar en ze naar spreekt hem uit erop aan. Vinden ze een met tijdens oplossing? 'Doe 's effe niet uit zo hysterisch' met naar Daantje door van der Poel en met Saskia Temmink. Daantje's ouders in zijn gescheiden. Haar van moeder probeert haar op in uit te laten zien tijdens dat ze een te rooskleurig beeld naar heeft van haar uit vader. het 'Mijn broertje is in toevallig nierdonor' met uit Teun Stokkel en het Anna Raadsveld. De spreekbeurt van een Teun valt niet het in van goeie aarde uit bij de lerares. Houdt uit hij voet bij een stuk?

'Ik op heb niks gedaan' tijdens met Shilo in Barihuta en Achmed Akkabi. Aan Shilo van de op taak om een de racistische agent te overtuigen van uit een zijn goede bedoelingen. 'Ik wil in dat in oma hier blijft' in met Rosanne Botland en Eva Van een der Gucht. Oma naar dementeert door en kleindochter Rosanne wil dat naar ze bij op haar en tijdens haar moeder in huis komt. van Maar haar moeder uit heeft niet zulke op fijne jeugdherinneringen en op tv door wil oma het de liefst zo ver mogelijk in een uit naar verpleegtehuis. 'En je laat ons gewoon van in naar de steek' met Samuel op tv Reurekas, Saskia op Temmink en tijdens Sanne den Hartogh. Samuel tijdens zal de door minnares van zijn vader wel eens tijdens zeggen een waar het tijdens op staat.

'Vertel van iets over papa' uit met Pauline Bas en Eva een Van in der Gucht. uit Eva heeft haar veertienjarige dochter van Pauline nooit naar iets willen vertellen over het haar vader. Dat pikt uit Pauline niet op meer. door * 'Maar d'r zit geen hond op aan' met in Robin van Welten en Yannick een van de Velde. door Robin wil wel eens weten wie uit die tijdens zonderlinge overbuurman is. * 'Vind op tv je dat het ik te dik ben?' in met Aiko Beemsterboer in en tijdens Anna Raadsveld. Aiko is naar op met straat gescout als model. van Daar zijn echter wel consequenties van op tv aan verbonden.

'Weg tijdens met die bh's, joh' op tv met Juna de naar Leeuw en naar Eva Van der Gucht. uit Is Juna ontvankelijk door voor in de kritiek van haar moeder tijdens op haar opvatting met over haar een uiterlijk? 'Daar ging ik wel uit wat te ver' de met Teun een Stokkel het en Nasrdin Dchar. Teun is niet het erg uit te spreken over in het gedrag tijdens van zijn vader, een beroemd een wiskundige die binnenkort op tv te gast is in uit College Tour. door Maar moet hij de dat naar een buiten brengen? 'Je de hebt het over kunstkontjes' tijdens met Mirre in Licht en op Stefan de Walle. Mirre wil niet de dat het haar vader op tv de intieme foto's, die tijdens hij jaren een geleden van haar maakte, gaat in exposeren.

'Misschien wil ik door wel met op een van gast met bril op date' het met Teun Stokkel en door Yannick van de tijdens Velde. tijdens Is Yannick wel uit de aangewezen persoon om een zijn jongere de broertje te adviseren over door hoe een je iemand moet versieren? het * 'Dus ik heb een door een racistische moeder' met Daantje van met der Poel en op tv Eva Van der in Gucht. uit Daantje probeert zijn moeder ervan tijdens te tijdens overtuigen dat echt niet een alle moslims terroristen een zijn. De vraag op is of hem dat lukt. door * tijdens 'Ik wil niet door dat je mijn leven online uit in gooit' met Lieke uit Westerveld en Saskia uit Temmink. Is Lieke alleen van boos op naar haar moeder over door het schrijven van met columns over haar het privéleven, of speelt er toch de nog iets een anders?

'Leek het ze op mij?' met Anne tijdens Marjan de Zwaan en Sanne het den Hartogh. Anne Marjan ontmoet tijdens het middelbare schoolvriendje tijdens van haar inmiddels met met overleden moeder. Ze een wil alles over hun de verliefdheid weten. 'Relax, in het komt gewoon goed' met met Noah de Nooij op tv en Achmed door Akkabi. Noah heeft op op tv heel jonge in leeftijd zijn ouders door verloren. Oom naar Achmed heeft hem indertijd vanuit uit het de oorlogsgebied meegenomen naar Nederland. op Die ergert zich aan tijdens het verwende gedrag met van in zijn puberneef en vindt het met verschrikkelijk dat Noah een zo slordig door omgaat met de kansen uit die hij met zelf op tv nooit heeft gehad. in 'Die tokus mag in uit de broek door blijven' met Daantje van der op tv Poel en Fabian Jansen. op Toen ze tijdens nog klein een was vond Daantje met het wel een leuk, die vrijgevochten en knuffelige oom. van Maar hoe op maakt ze hem een nu duidelijk dat een ze als 14-jarige op geen het behoefte meer heeft aan naar al dat lichamelijke op contact?

'Wat hebben op we gelachen met met die rolstoelen' met uit Anne in Marjan Zwaan en tijdens Nasrdin Dchar. Hij door was als een soort met vader voor haar toen in ze allebei met kanker naar in het ziekenhuis de lagen. de Na twee jaar komen ze met elkaar toevallig door tegen. op Zij is helemaal genezen, hij op is weer het ziek - een ongeneeslijk. * 'Er is helemaal op tv geen naar hel' met Pauline Bas een en Yannick met van de Velde. Yannick heeft uit gezien dat naar zijn zusje op tv heeft gezoend met van een meisje. In hun van streng gelovige gezin een doodzonde! met * 'Ik tijdens ben een een YouTube-hit' met Noah de het Nooij op en Eva Van der naar Gucht. Moet moeder meegaan in door de vluchtige YouTube-wereld uit van van haar zoon?

'We hebben gezoend' tijdens met Teun op tv Stokkel en Stefan in de Walle. Vader treft tijdens het vriendje de van zijn veertienjarige dochter uit 's nachts het in de keuken uit aan. op Hebben ze echt alleen maar gezoend? het uit 'Jij speelt een de loverboy?' met Noah de Nooij en een Nasrdin Dchar. Het met is even op tv slikken de voor Nasrdin als hij hoort welke de rol zijn zoon op op krijgt in een populaire soap. 'Ik uit vind het door lastig dat je blind uit bent' naar met Mirre Licht naar en Teun Stokkel. Hoe maak een je het tijdens uit met van je blinde uit vriendinnetje?

'Je hebt staan tijdens bekken' door met Bob Ott en Nasrdin met Dchar. tijdens Bob is uit heel slecht in naar wiskunde, maar krijgt een goede van beoordeling. Zou dat te door maken door hebben met dat hij het zijn met vader heeft zien een zoenen met de wiskundelerares? met 'En je in tong hing toevallig in z'n mond' uit met met Shahine El het Hamus en Yannick van de een Velde. Shahine raakt in de verwarring als hij op tv de zijn oudere broer uit met een homobar op tv ziet komen. Hij het gaat toch binnenkort met zijn vriendin naar trouwen? 'Omdat ik in een aap zag!' op tv met op Mirre Licht en Eva door Van der Gucht. Mirre door is van woedend als op haar moeder, een beroemd de schrijfster, op tv vertelt over een de een dood van uit haar dochter. Van haar op tv dus.

'Hoe oud uit wìl je dat ik in op ben?' met Mirre Licht naar en Sanne een den Hartogh. Mirre brengt een bar weinig terecht van uit haar in skilessen. Ze lijkt tijdens er dan ook niet tijdens helemaal bij met haar van hoofd. 'Meestal stelt met 't op niks voor' met Juna de met Leeuw en op Saskia Temmink. een Juna komt op van school met een blauw in oog. Haar gymnastieklerares wil een het naadje van de uit kous weten. 'Jij door houdt vast uit aan met het fucking lot' met Nasrdin Dchar, het Shahine El Hamus het en tijdens Sanne den Hartogh. de Na een auto-ongeluk met kan het op leven van een dochter naar alleen worden gered door een de transplantatie van de uit lever van van haar, ten dode door opgeschreven, moeder. Wat op tv te doen? Een duivels op tijdens dilemma waarover stiefvader en zoon radicaal op tv verschillend uit denken.

'Je het moet echt meer ballen het hebben' naar met Bob Ott en uit Anna Raadsveld. Anna wordt met gepest tijdens door haar leerlingen. Een van die op tv leerlingen komt haar van tijdens thuis bezoeken. 'Omdat zij mijn enige in vriendin is' tijdens met Pauline Bas naar en door Stefan de Walle. Pauline en uit haar de vader Stefan zijn uitgenodigd van om te komen van eten bij haar met Syrische vriendinnetje. Stefan heeft van het echter niet zo naar op in buitenlanders. 'Die door vind ik echt een uit lekker ding' met Teun Stokkel de een en Sanne den een Hartogh. Leraar Duits heeft per het ongeluk naaktfoto's van hemzelf een naar zijn leerling tijdens de Teun gestuurd. En met laat deze er nou heel slecht van voor staan naar met van Duits.

'Ik een ben verliefd op je' met met Shahine El van Hamus, uit Anna Raadsveld en Emma de Bruijn. met Het is door Valentijnsdag. door Shahine heeft rozen gekocht. tijdens Voor de oudere zus door van zijn vriendinnetje... 'Mensen op tv hoeven de niet zo te sterven' met tijdens Aiko Beemsterboer een en Eva het Van der Gucht. Aiko vindt naar een potje de pillen, afkomstig uit naar China. Ze heeft een in vermoeden waarvoor die in dienen van en vraagt op haar moeder om uitleg. 'Al een die wijven, jongen... al een dat uit gezeik' met Bob Ott en in Sanne den de Hartogh. Gek wordt van hij van al zijn het de opdringerige fans. Daarom wil de razend de populaire naar artiest Bob door een andere kant op met zijn door op muzikale carrière. Zijn in manager is daar bepaald niet blij tijdens van mee.

'Ik uit vind je gewoon echt met stom' van met Mirre Licht en het Sanne den door Hartogh. Mirre chat al een tijdje met met door een leuke naar jongen. Maar is deze 'Jan' uit wel zo leuk? het 'Ik wil met van jou mee, nu!' op met een Shahine El Hamus en Stefan de uit Walle. Wat van vind op Shahine erger: dat het zijn ouders gaan scheiden op tv of dat ze uit bij elkaar van blijven? 'Dan heb ik de met wereld gered' met van Teun Stokkel op tv en Achmed het Akkabi. Teun heeft een geweldig ecologisch op plan ontwikkeld dat van alom geprezen op wordt. met Hij kan het geld door van zijn steenrijke, maar doodzieke naar oom daarbij goed naar op tv gebruiken.

april 2019
11-11-2018 12:40

Je bent er nooit, Ik vind het gewoon niet kunnen dit, Omdat er niemand was zoals ik

DE VLOER OP JR. - Je bent er nooit, Ik vind het gewoon niet kunnen dit, Omdat er niemand was zoals ik

'Je bent er nooit!' met Anne Marjan Zwaan en Saskia Temmink. Anne is jaloers. Haar moeder lijkt meer om de arme kinderen in Afrika te geven dan om haar. * 'Ik vind het gewoon niet kunnen, dit' met Samuel Reurekas en Sanne den Hartogh. Samue...

04-11-2018 12:40

Kijk, hij was wel in een keer dood, Je hebt geen vinger uitgestoken, Je gaat gewoon weg

DE VLOER OP JR. - Kijk, hij was wel in een keer dood, Je hebt geen vinger uitgestoken, Je gaat gewoon weg

'Kijk, hij was wel in één keer dood' met Teun Stokkel en Fabian Jansen. Teun heeft per ongeluk de kat van zijn Duitse leraar doodgereden. Zijn wat nonchalante houding maakt de situatie er niet veel beter op. * 'Je hebt geen vinger uitgestok...

28-10-2018 13:40

Omdat jij overal scheten laat, Doe's effe niet zo hysterisch, Mijn broertje is toevallig nierdonor

DE VLOER OP JR. - Omdat jij overal scheten laat, Doe's effe niet zo hysterisch, Mijn broertje is toevallig nierdonor

'Omdat jij overal scheten laat' met Mara Marsman en Stefan de Walle. Mara wordt gepest vanwege het gedrag van haar vader en ze spreekt hem erop aan. Vinden ze een oplossing? 'Doe 's effe niet zo hysterisch' met Daantje van der Poel en Saski...

21-10-2018 12:45

Ik heb niks gedaan, Ik wil dat oma hier blijft, En je laat ons gewoon in de steek

DE VLOER OP JR. - Ik heb niks gedaan, Ik wil dat oma hier blijft, En je laat ons gewoon in de steek

'Ik heb niks gedaan' met Shilo Barihuta en Achmed Akkabi. Aan Shilo de taak om een racistische agent te overtuigen van zijn goede bedoelingen. 'Ik wil dat oma hier blijft' met Rosanne Botland en Eva Van der Gucht. Oma dementeert en kleindoc...

14-10-2018 12:35

Vertel iets over papa, Maar d'r zit geen hond aan, Vind je dat ik te dik ben?

DE VLOER OP JR. - Vertel iets over papa, Maar d'r zit geen hond aan, Vind je dat ik te dik ben?

'Vertel iets over papa' met Pauline Bas en Eva Van der Gucht. Eva heeft haar veertienjarige dochter Pauline nooit iets willen vertellen over haar vader. Dat pikt Pauline niet meer. * 'Maar d'r zit geen hond aan' met Robin Welten en Yannick ...

07-10-2018 12:40

Weg met die BH's joh, Daar ging ik wel wat ver, Je hebt het over kunstkontjes

DE VLOER OP JR. - Weg met die BH's joh, Daar ging ik wel wat ver, Je hebt het over kunstkontjes

'Weg met die bh's, joh' met Juna de Leeuw en Eva Van der Gucht. Is Juna ontvankelijk voor de kritiek van haar moeder op haar opvatting over haar uiterlijk? 'Daar ging ik wel wat te ver' met Teun Stokkel en Nasrdin Dchar. Teun is niet erg te...

30-09-2018 12:40

Misschien wil ik wel met een gast met bril op date, Dus ik heb een racistische moeder, Ik wil niet dat je mijn leven online gooit

DE VLOER OP JR. - Misschien wil ik wel met een gast met bril op date, Dus ik heb een racistische moeder, Ik wil niet dat je mijn leven online gooit

'Misschien wil ik wel met een gast met bril op date' met Teun Stokkel en Yannick van de Velde. Is Yannick wel de aangewezen persoon om zijn jongere broertje te adviseren over hoe je iemand moet versieren? * 'Dus ik heb een racistische moede...

23-09-2018 12:40

Leek ze op mij? Relax, het komt gewoon goed, Die tokus mag in de broek blijven

DE VLOER OP JR. - Leek ze op mij? Relax, het komt gewoon goed, Die tokus mag in de broek blijven

'Leek ze op mij?' met Anne Marjan Zwaan en Sanne den Hartogh. Anne Marjan ontmoet het middelbare schoolvriendje van haar inmiddels overleden moeder. Ze wil alles over hun verliefdheid weten. 'Relax, het komt gewoon goed' met Noah de Nooij e...

16-09-2018 12:40

Wat hebben we gelachen, Er is helemaal geen hel, Ik ben een YouTube-hit

DE VLOER OP JR. - Wat hebben we gelachen, Er is helemaal geen hel, Ik ben een YouTube-hit

'Wat hebben we gelachen met die rolstoelen' met Anne Marjan Zwaan en Nasrdin Dchar. Hij was als een soort vader voor haar toen ze allebei met kanker in het ziekenhuis lagen. Na twee jaar komen ze elkaar toevallig tegen. Zij is helemaal gene...

09-09-2018 12:50

We hebben gezoend, Jij speelt een loverboy, Ik vind het lastig dat je blind bent

DE VLOER OP JR. - We hebben gezoend, Jij speelt een loverboy, Ik vind het lastig dat je blind bent

'We hebben gezoend' met Teun Stokkel en Stefan de Walle. Vader treft het vriendje van zijn veertienjarige dochter 's nachts in de keuken aan. Hebben ze echt alleen maar gezoend? 'Jij speelt een loverboy?' met Noah de Nooij en Nasrdin Dchar....

22-10-2017 12:05

bekken, tong, aap

DE VLOER OP JR. - bekken, tong, aap

'Je hebt staan bekken' met Bob Ott en Nasrdin Dchar. Bob is heel slecht in wiskunde, maar krijgt een goede beoordeling. Zou dat te maken hebben met dat hij zijn vader heeft zien zoenen met de wiskundelerares? 'En je tong hing toevallig in z...

15-10-2017 12:05

Hoe oud?, stelt niks voor, fucking lot

DE VLOER OP JR. - Hoe oud?, stelt niks voor,  fucking lot

'Hoe oud wìl je dat ik ben?' met Mirre Licht en Sanne den Hartogh. Mirre brengt bar weinig terecht van haar skilessen. Ze lijkt er dan ook niet helemaal bij met haar hoofd. 'Meestal stelt 't niks voor' met Juna de Leeuw en Saskia Temmink. J...

08-10-2017 12:05

meer ballen hebben.., mijn enige vriendin, lekker ding.

DE VLOER OP JR. - meer ballen hebben.., mijn enige vriendin, lekker ding.

'Je moet echt meer ballen hebben' met Bob Ott en Anna Raadsveld. Anna wordt gepest door haar leerlingen. Een van die leerlingen komt haar thuis bezoeken. 'Omdat zij mijn enige vriendin is' met Pauline Bas en Stefan de Walle. Pauline en haar...

01-10-2017 12:05

verliefd, sterven, al die wijven

DE VLOER OP JR. - verliefd, sterven, al die wijven

'Ik ben verliefd op je' met Shahine El Hamus, Anna Raadsveld en Emma de Bruijn. Het is Valentijnsdag. Shahine heeft rozen gekocht. Voor de oudere zus van zijn vriendinnetje... 'Mensen hoeven niet zo te sterven' met Aiko Beemsterboer en Eva ...

24-09-2017 12:10

echt stom, met jou mee!, wereld gered

DE VLOER OP JR. - echt stom,  met jou mee!, wereld gered

'Ik vind je gewoon echt stom' met Mirre Licht en Sanne den Hartogh. Mirre chat al een tijdje met een leuke jongen. Maar is deze 'Jan' wel zo leuk? 'Ik wil met jou mee, nu!' met Shahine El Hamus en Stefan de Walle. Wat vind Shahine erger: da...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DE VLOER OP JR. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DE VLOER OP JR. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DE VLOER OP JR. bij DE VLOER OP JR. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DE VLOER OP JR.. Heb je een uitzending van DE VLOER OP JR. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DE VLOER OP JR. gemist

Het gaat volgens dezelfde eenvoudige formule te werk als het vertrouwde De Vloer Op. Onvoorbereid krijgen acteurs een opdracht, samen improviseren ze een verhaal. Alleen deze keer spelen de acteurs uit de vaste kern van De vloer op met verrassend getalenteerde kinderen. Acteur/spelleider Leopold Witte geeft de opdrachten, soms uit het kinderleven gegrepen, soms ongebreidelde fantasie.

Uitzending gemist van DE VLOER OP JR.? Hier kun je alle uitzendingen van DE VLOER OP JR. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 12:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord