Programma gemist?

Nathan op denkt dat zijn aanstaande uit bruid Nicky erg onder van met de indruk zal zijn van tijdens zijn plannen voor een van door boerenbruiloft. Nathan en in Nicky hebben elkaar zeven jaar van gelden uit ontmoet en zijn naar sindsdien erg gelukkig samen. op Helaas is Nathan niet tijdens bepaald een het groot romanticus en het met is maar de vraag op tv of de tijdens door in hem ontworpen en naar gebouwde huwelijkslocatie wel de juiste uitstraling tijdens voor een droombruiloft van heeft. in Ook het uitzoeken van de naar perfecte bruidsjurk blijkt het een hele op opgave.

Dan en op Mark naar hebben elkaar zes jaar geleden op ontmoet in op tv een bar in Sydney. in Dan heeft Mark door ten het huwelijk gevraagd; vanwege een geldgebrek zat een bruiloft er niet door in. op tv Mark is student naar en Dan is met inmiddels afgestudeerd, maar heeft de zijn studiefinanciering nog niet van afgelost. Mark een geeft Dan met nu de controle over hun op bruiloft en op tv legt daarmee een zware op druk op op Dans op schouders. Mark is een grote perfectionist een en of het op tv thema `cabaret´ bij uit hem in de tijdens met smaak zal vallen, is te betwijfelen. met Daarnaast op ligt getuige Steve dwars in en deze naar probeert zelfs de huwelijksplannen te door naar saboteren.

Laura op tv en Mitch in willen na een van relatie van vier op tv jaar heel graag een trouwen. Maar helaas is Laura de niet de enige liefde tijdens in de Mitch' leven; hij een is een fanatiek surfer in en zijn hobby hangt tijdens met als een donkere wolk boven het op van huwelijk. Mitch wil namelijk een strandthema van door voor de bruiloft het en in alle details een van de in dag laat hij in zijn voorkeur voor de zee, op zand op en golven terugkomen. Daarnaast heeft in Mitch tijdens er een zware het taak aan om de negen bruidsmeisjes een in toom een te het houden.

James en Charlotte een hebben elkaar drie uit jaar geleden ontmoet tijdens in tijdens een nachtclub en door zijn sindsdien onafscheidelijk. met Skifanaat James op lijkt het een goed plan om tijdens aan de zijn huwelijk een het thema `winter wonderland´ te hangen. door Maar of Charlotte uit op tv het kan waarderen op om door een soort aangeklede tijdens sneeuwgrot naar het altaar naar te moeten lopen, naar met zal hij snel uit genoeg ondervinden.

Kaleigh het en Simon van zijn al zes jaar samen met en willen op tv graag trouwen. van Simon houdt wel van een gokje op tv en op tv besluit zijn huwelijk van 5000 kilometer de verderop in Las Vegas te het houden. op tv Simon zal daar snel ontdekken het of hij naar zijn kaarten door niet volledig heeft verspeeld door zijn door bruid door mee te een slepen naar deze extravagante gokstad, de om door daar om haar jawoord te tijdens vragen.

Tom uit is van plan uit een absolute klapper een te maken het van zijn bruiloft. Tom en een Lotty zijn van al viereneenhalf jaar bij elkaar het door en Lotty kijkt erg de uit naar haar huwelijk. Ze de heeft nooit tijdens haar achttiende de en eenentwintigste verjaardag groots kunnen een vieren naar omdat haar moeder in door die tijd uit borstkanker had op tv en daaraan ook is overleden. in Haar bruiloft een wil ze dus tijdens graag erg groots naar aanpakken. Of een naar Mongoolse joert een en een strak in gestileerde trouwjurk in dat plaatje de passen, is in maar zeer de het vraag.

Ryan tijdens en Fern zijn enorm een verliefd op elkaar. naar Ryan van stort zich enthousiast op de van voorbereidingen tijdens van hun huwelijk, al door is het de vraag de of Fern zijn met Hollywoodachtige van aanpak waardeert. En de vraag uit is of er überhaupt het een bruiloft in komt, want tijdens de bruidegom lijkt drukker met een zijn met getuige en zijn vrijgezellenfeest op in Europa bezig te van zijn, dan met de zijn door huwelijk.

Ian het heeft de een zware taak om een echte `big het uit fat Greek wedding´ het voor zijn bruid Reanna op tv te organiseren. Ze zijn het inmiddels zeven jaar op tv samen, maar tot nu door de toe was geld gewoonlijk het het struikelblok om hun bruiloft het door te plannen. Nu Ian de op kans krijgt Reanna eindelijk uit voor het de altaar in te krijgen, is zijn keuze door waar hij dat wenst een te doen het erg ongewoon en op tv het is uit maar de vraag het of de Grieks-Cypriotische in familie van Reanna het door kan in waarderen.

Hanny op en Andy zijn stapelverliefd uit op elkaar. Ze hebben door met drie jaar een relatie van en zijn een met week nadat ze met elkaar hebben leren kennen gaan door tijdens samenwonen. Hannah is een verwend nest, tijdens maakt de naar dienst door uit in het huishouden en krijgt op een altijd haar zin. op Kan Andy haar sprookjeshuwelijk organiseren met of zal uit de bruiloft uitlopen op in een het ramp?

februari 2020
11-11-2012 19:19

Nathan And Nicky

Don't Tell The Bride - Nathan And Nicky

Nathan denkt dat zijn aanstaande bruid Nicky erg onder de indruk zal zijn van zijn plannen voor een boerenbruiloft. Nathan en Nicky hebben elkaar zeven jaar gelden ontmoet en zijn sindsdien erg gelukkig samen. Helaas is Nathan niet bepaald ...

04-11-2012 19:19

Mark And Dan

Don't Tell The Bride - Mark And Dan

Dan en Mark hebben elkaar zes jaar geleden ontmoet in een bar in Sydney. Dan heeft Mark ten huwelijk gevraagd; vanwege geldgebrek zat een bruiloft er niet in. Mark is student en Dan is inmiddels afgestudeerd, maar heeft zijn studiefinancier...

28-10-2012 19:20

Laura And Mitch

Don't Tell The Bride - Laura And Mitch

Laura en Mitch willen na een relatie van vier jaar heel graag trouwen. Maar helaas is Laura niet de enige liefde in Mitch' leven; hij is een fanatiek surfer en zijn hobby hangt als een donkere wolk boven het huwelijk. Mitch wil namelijk een...

21-10-2012 19:22

Charlotte And James

Don't Tell The Bride - Charlotte And James

James en Charlotte hebben elkaar drie jaar geleden ontmoet in een nachtclub en zijn sindsdien onafscheidelijk. Skifanaat James lijkt het een goed plan om aan zijn huwelijk het thema `winter wonderland´ te hangen. Maar of Charlotte het kan w...

14-10-2012 19:19

Kaleigh And Simon

Don't Tell The Bride - Kaleigh And Simon

Kaleigh en Simon zijn al zes jaar samen en willen graag trouwen. Simon houdt wel van een gokje en besluit zijn huwelijk 5000 kilometer verderop in Las Vegas te houden. Simon zal daar snel ontdekken of hij zijn kaarten niet volledig heeft ve...

07-10-2012 19:20

Lotty And Tom

Don't Tell The Bride - Lotty And Tom

Tom is van plan een absolute klapper te maken van zijn bruiloft. Tom en Lotty zijn al viereneenhalf jaar bij elkaar en Lotty kijkt erg uit naar haar huwelijk. Ze heeft nooit haar achttiende en eenentwintigste verjaardag groots kunnen vieren...

30-09-2012 19:22

Fern And Ryan

Don't Tell The Bride - Fern And Ryan

Ryan en Fern zijn enorm verliefd op elkaar. Ryan stort zich enthousiast op de voorbereidingen van hun huwelijk, al is het de vraag of Fern zijn Hollywoodachtige aanpak waardeert. En de vraag is of er überhaupt een bruiloft komt, want de bru...

23-09-2012 19:19

Reanna And Ian

Don't Tell The Bride - Reanna And Ian

Ian heeft de zware taak om een echte `big fat Greek wedding´ voor zijn bruid Reanna te organiseren. Ze zijn inmiddels zeven jaar samen, maar tot nu toe was geld gewoonlijk het struikelblok om hun bruiloft te plannen. Nu Ian de kans krijgt R...

16-09-2012 19:18

Hannah And Andy

Don't Tell The Bride - Hannah And Andy

Hanny en Andy zijn stapelverliefd op elkaar. Ze hebben drie jaar een relatie en zijn een week nadat ze elkaar hebben leren kennen gaan samenwonen. Hannah is een verwend nest, maakt de dienst uit in het huishouden en krijgt altijd haar zin. ...

09-09-2012 19:20

Sally and Colin

Don't Tell The Bride - Sally and Colin

Uitzending gemist van Don't Tell The Bride? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Don't Tell The Bride, uitgezonden op RTL8. Heb je een uitzending van Don't Tell The Bride gemist? Kijk deze dan hier terug!

02-09-2012 19:18

Mercy And James

Don't Tell The Bride - Mercy And James

Uitzending gemist van Don't Tell The Bride? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Don't Tell The Bride, uitgezonden op RTL8. Heb je een uitzending van Don't Tell The Bride gemist? Kijk deze dan hier terug!

Don't Tell The Bride gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Don't Tell The Bride de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Don't Tell The Bride bij Don't Tell The Bride liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Don't Tell The Bride. Heb je een uitzending van Don't Tell The Bride gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Don't Tell The Bride gemist

Uitzending gemist van Don't Tell The Bride? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Don't Tell The Bride, uitgezonden op RTL8. Heb je een uitzending van Don't Tell The Bride gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Don't Tell The Bride? Hier kun je alle uitzendingen van Don't Tell The Bride kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 11-11-2012 om 19:19 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!