Programma gemist?

Nathan denkt in dat zijn aanstaande bruid tijdens Nicky erg onder door de de indruk zal zijn de van zijn plannen voor tijdens een boerenbruiloft. Nathan en tijdens naar Nicky hebben elkaar zeven jaar gelden door ontmoet en zijn op sindsdien erg het gelukkig de samen. Helaas is uit Nathan niet bepaald een groot romanticus uit naar en het is naar maar de vraag de of de door hem op tv ontworpen en gebouwde huwelijkslocatie de wel de juiste het uitstraling op voor een droombruiloft heeft. Ook op tv het uitzoeken naar van de perfecte uit bruidsjurk blijkt een hele in opgave.

Dan met en Mark hebben elkaar zes tijdens jaar het geleden ontmoet in een met bar in met Sydney. Dan heeft Mark met ten huwelijk gevraagd; het vanwege geldgebrek zat naar een bruiloft er door niet in in. Mark is student in en Dan is inmiddels de afgestudeerd, maar met heeft zijn studiefinanciering met nog niet afgelost. Mark uit geeft Dan nu de op met controle over hun bruiloft in en legt tijdens daarmee een zware druk op op Dans schouders. het Mark is een grote de perfectionist naar en of het thema het `cabaret´ bij hem in de naar van smaak zal vallen, is door te betwijfelen. uit Daarnaast ligt getuige Steve dwars in en deze op tv probeert zelfs de de huwelijksplannen te een saboteren.

Laura en Mitch op willen na de een van relatie van vier van jaar heel graag trouwen. Maar door helaas is Laura niet een de enige liefde tijdens in op Mitch' leven; hij de is een de fanatiek surfer en zijn een hobby hangt als met een donkere wolk boven het op tv huwelijk. het Mitch wil uit namelijk een strandthema voor de in bruiloft en met in alle details van de uit dag laat hij uit zijn voorkeur het voor de zee, zand op en golven terugkomen. het Daarnaast heeft Mitch op de er een zware taak van aan om de in negen bruidsmeisjes het in toom te het houden.

James en op tv Charlotte hebben elkaar het drie jaar geleden ontmoet naar van in een nachtclub en zijn sindsdien op tv in onafscheidelijk. Skifanaat James lijkt het een de door goed plan om aan zijn op tv huwelijk met het thema `winter wonderland´ op tv te hangen. Maar of op Charlotte het kan door waarderen om door een tijdens soort aangeklede het sneeuwgrot het naar het altaar door te moeten lopen, zal hij uit snel genoeg een ondervinden.

Kaleigh en tijdens Simon zijn al zes van jaar op tv samen en willen graag door trouwen. door Simon houdt wel van een in gokje en besluit zijn de huwelijk 5000 met kilometer verderop in Las de Vegas op te houden. Simon zal daar de snel ontdekken of in het hij zijn kaarten niet volledig in heeft verspeeld door zijn tijdens de bruid mee te van slepen naar deze het extravagante gokstad, om daar om haar op jawoord te op vragen.

Tom is van een plan een het absolute in klapper te maken van zijn met bruiloft. Tom en Lotty tijdens zijn al naar viereneenhalf jaar bij elkaar de de en Lotty kijkt naar erg uit naar op haar huwelijk. Ze tijdens heeft nooit haar achttiende en naar eenentwintigste verjaardag groots een kunnen vieren door omdat haar moeder in die op tv tijd borstkanker had op tv en daaraan ook de is in overleden. Haar bruiloft wil ze op tv op dus graag erg groots naar aanpakken. Of een Mongoolse joert van en tijdens een strak gestileerde trouwjurk in een dat plaatje passen, op tijdens is maar zeer de uit vraag.

Ryan van en Fern zijn de enorm verliefd een op elkaar. Ryan stort zich enthousiast door op op de voorbereidingen van hun huwelijk, door al is het van de in vraag of door Fern zijn Hollywoodachtige aanpak waardeert. in En de vraag het is of er de überhaupt een bruiloft komt, een met want de bruidegom lijkt drukker met de zijn door getuige en zijn vrijgezellenfeest tijdens in tijdens Europa bezig te zijn, dan tijdens met zijn uit huwelijk.

Ian naar heeft de zware taak op om een echte op tv `big fat Greek wedding´ met voor zijn bruid van Reanna te organiseren. een Ze zijn inmiddels tijdens zeven jaar samen, op tv maar tot op tv nu toe was van geld gewoonlijk op tv het struikelblok om hun bruiloft uit te plannen. op Nu Ian de een kans krijgt Reanna eindelijk met voor het altaar uit te een krijgen, is met zijn keuze waar naar hij dat wenst te doen erg een ongewoon en het tijdens is maar het de van vraag of de Grieks-Cypriotische familie met van Reanna het kan naar op tv waarderen.

Hanny en op tv Andy zijn tijdens stapelverliefd op elkaar. door Ze hebben uit drie jaar een van relatie en zijn een week in nadat uit ze elkaar hebben leren kennen met gaan samenwonen. tijdens Hannah is een verwend nest, het een maakt de dienst uit in in het huishouden en krijgt uit altijd de haar zin. Kan Andy het haar sprookjeshuwelijk uit organiseren of zal de bruiloft het uitlopen naar op een op ramp?

december 2021
11-11-2012 19:19

Nathan And Nicky

Don't Tell The Bride - Nathan And Nicky

Nathan denkt dat zijn aanstaande bruid Nicky erg onder de indruk zal zijn van zijn plannen voor een boerenbruiloft. Nathan en Nicky hebben elkaar zeven jaar gelden ontmoet en zijn sindsdien erg gelukkig samen. Helaas is Nathan niet bepaald ...

04-11-2012 19:19

Mark And Dan

Don't Tell The Bride - Mark And Dan

Dan en Mark hebben elkaar zes jaar geleden ontmoet in een bar in Sydney. Dan heeft Mark ten huwelijk gevraagd; vanwege geldgebrek zat een bruiloft er niet in. Mark is student en Dan is inmiddels afgestudeerd, maar heeft zijn studiefinancier...

28-10-2012 19:20

Laura And Mitch

Don't Tell The Bride - Laura And Mitch

Laura en Mitch willen na een relatie van vier jaar heel graag trouwen. Maar helaas is Laura niet de enige liefde in Mitch' leven; hij is een fanatiek surfer en zijn hobby hangt als een donkere wolk boven het huwelijk. Mitch wil namelijk een...

21-10-2012 19:22

Charlotte And James

Don't Tell The Bride - Charlotte And James

James en Charlotte hebben elkaar drie jaar geleden ontmoet in een nachtclub en zijn sindsdien onafscheidelijk. Skifanaat James lijkt het een goed plan om aan zijn huwelijk het thema `winter wonderland´ te hangen. Maar of Charlotte het kan w...

14-10-2012 19:19

Kaleigh And Simon

Don't Tell The Bride - Kaleigh And Simon

Kaleigh en Simon zijn al zes jaar samen en willen graag trouwen. Simon houdt wel van een gokje en besluit zijn huwelijk 5000 kilometer verderop in Las Vegas te houden. Simon zal daar snel ontdekken of hij zijn kaarten niet volledig heeft ve...

07-10-2012 19:20

Lotty And Tom

Don't Tell The Bride - Lotty And Tom

Tom is van plan een absolute klapper te maken van zijn bruiloft. Tom en Lotty zijn al viereneenhalf jaar bij elkaar en Lotty kijkt erg uit naar haar huwelijk. Ze heeft nooit haar achttiende en eenentwintigste verjaardag groots kunnen vieren...

30-09-2012 19:22

Fern And Ryan

Don't Tell The Bride - Fern And Ryan

Ryan en Fern zijn enorm verliefd op elkaar. Ryan stort zich enthousiast op de voorbereidingen van hun huwelijk, al is het de vraag of Fern zijn Hollywoodachtige aanpak waardeert. En de vraag is of er überhaupt een bruiloft komt, want de bru...

23-09-2012 19:19

Reanna And Ian

Don't Tell The Bride - Reanna And Ian

Ian heeft de zware taak om een echte `big fat Greek wedding´ voor zijn bruid Reanna te organiseren. Ze zijn inmiddels zeven jaar samen, maar tot nu toe was geld gewoonlijk het struikelblok om hun bruiloft te plannen. Nu Ian de kans krijgt R...

16-09-2012 19:18

Hannah And Andy

Don't Tell The Bride - Hannah And Andy

Hanny en Andy zijn stapelverliefd op elkaar. Ze hebben drie jaar een relatie en zijn een week nadat ze elkaar hebben leren kennen gaan samenwonen. Hannah is een verwend nest, maakt de dienst uit in het huishouden en krijgt altijd haar zin. ...

09-09-2012 19:20

Sally and Colin

Don't Tell The Bride - Sally and Colin

Uitzending gemist van Don't Tell The Bride? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Don't Tell The Bride, uitgezonden op RTL8. Heb je een uitzending van Don't Tell The Bride gemist? Kijk deze dan hier terug!

02-09-2012 19:18

Mercy And James

Don't Tell The Bride - Mercy And James

Uitzending gemist van Don't Tell The Bride? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Don't Tell The Bride, uitgezonden op RTL8. Heb je een uitzending van Don't Tell The Bride gemist? Kijk deze dan hier terug!

Don't Tell The Bride gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Don't Tell The Bride de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Don't Tell The Bride bij Don't Tell The Bride liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Don't Tell The Bride. Heb je een uitzending van Don't Tell The Bride gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Don't Tell The Bride gemist

Uitzending gemist van Don't Tell The Bride? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Don't Tell The Bride, uitgezonden op RTL8. Heb je een uitzending van Don't Tell The Bride gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Don't Tell The Bride? Hier kun je alle uitzendingen van Don't Tell The Bride kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 11-11-2012 om 19:19 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!