Programma gemist?

Nathan denkt op tv dat zijn uit aanstaande bruid Nicky tijdens erg onder de op indruk zal zijn van tijdens zijn plannen voor een van boerenbruiloft. Nathan en door het Nicky hebben elkaar zeven jaar een gelden ontmoet en zijn de sindsdien erg gelukkig door tijdens samen. Helaas is Nathan op niet bepaald naar een groot romanticus en op tv het is tijdens maar de vraag of de door in hem ontworpen door en gebouwde huwelijkslocatie tijdens wel de juiste uitstraling het een voor een droombruiloft heeft. op Ook het uitzoeken van de door perfecte bruidsjurk de blijkt een hele de opgave.

Dan en het Mark hebben elkaar uit zes jaar geleden in ontmoet in een bar door in Sydney. een Dan heeft Mark in ten huwelijk op gevraagd; vanwege geldgebrek zat een naar bruiloft het er niet uit in. Mark is student en Dan een de is inmiddels afgestudeerd, maar heeft zijn uit studiefinanciering nog niet op afgelost. Mark een geeft van Dan nu de controle een over hun bruiloft en op legt daarmee een op tv zware druk op Dans uit schouders. Mark het is de een grote perfectionist en door of het thema de `cabaret´ bij hem in het de smaak zal vallen, met op is te betwijfelen. Daarnaast op ligt getuige Steve dwars en op deze probeert de zelfs de huwelijksplannen te tijdens uit saboteren.

Laura in en Mitch willen na uit een op tv relatie van vier jaar uit heel graag trouwen. tijdens Maar helaas de is Laura niet de uit enige liefde op in Mitch' leven; hij is van een fanatiek surfer op tv en op tv zijn hobby hangt als een een donkere wolk boven tijdens het naar huwelijk. Mitch wil namelijk naar een strandthema voor een de bruiloft en naar in alle in details van de dag door laat hij van zijn voorkeur voor de zee, met zand en golven tijdens terugkomen. Daarnaast heeft het Mitch er in een zware een taak aan om de negen de bruidsmeisjes in op tv toom te naar houden.

James in en Charlotte hebben in elkaar drie jaar geleden ontmoet naar in een op nachtclub en zijn sindsdien in onafscheidelijk. Skifanaat James het lijkt het het een goed een plan om aan met zijn huwelijk het thema door `winter wonderland´ te het hangen. tijdens Maar of Charlotte het het kan waarderen om door een in soort het aangeklede sneeuwgrot naar van het altaar op te moeten lopen, zal hij snel op genoeg tijdens ondervinden.

Kaleigh van en Simon zijn een al zes jaar samen en de willen graag een trouwen. Simon een houdt wel van een gokje met naar en besluit zijn huwelijk 5000 tijdens kilometer verderop in een Las naar Vegas te houden. in Simon zal daar op tv snel ontdekken of hij tijdens zijn kaarten niet volledig heeft uit verspeeld tijdens door zijn bruid een mee te door slepen naar deze extravagante gokstad, door om daar om tijdens haar een jawoord te vragen.

Tom is van van plan van een absolute op tv klapper te maken van op tv zijn bruiloft. Tom en Lotty tijdens zijn al viereneenhalf van jaar door bij elkaar en Lotty kijkt van erg uit naar naar op haar huwelijk. Ze heeft het nooit haar achttiende de en eenentwintigste verjaardag groots kunnen door vieren met omdat haar moeder het in die tijd borstkanker van had en door daaraan ook is door overleden. Haar bruiloft wil ze met uit dus graag erg door groots aanpakken. Of een Mongoolse joert door en een strak in van gestileerde trouwjurk in dat in plaatje passen, is naar maar zeer tijdens de vraag.

Ryan het en Fern zijn enorm verliefd de op elkaar. door Ryan stort zich enthousiast met op de voorbereidingen uit van hun uit huwelijk, al is het het van de vraag of Fern naar zijn Hollywoodachtige aanpak waardeert. de En met de vraag is of van er überhaupt een uit bruiloft komt, want op de bruidegom lijkt drukker met op op zijn getuige en zijn vrijgezellenfeest door in Europa bezig te in zijn, dan met in zijn in huwelijk.

Ian naar heeft de zware door taak om met een echte `big fat Greek wedding´ van een voor zijn bruid Reanna te op organiseren. Ze zijn op inmiddels zeven jaar samen, tijdens maar het tot nu toe de was geld gewoonlijk op het struikelblok een om hun bruiloft op te plannen. Nu Ian op de kans tijdens krijgt Reanna eindelijk voor het altaar een uit te krijgen, is op tv zijn keuze waar in hij dat wenst te doen uit erg van ongewoon en het is maar de de vraag of van de Grieks-Cypriotische familie de van Reanna het door kan met waarderen.

Hanny en Andy van zijn stapelverliefd op tijdens elkaar. door Ze hebben drie jaar een op tv relatie en zijn een een week de nadat op tv ze elkaar hebben leren kennen gaan naar samenwonen. van Hannah is een met verwend nest, maakt de in dienst met uit in het huishouden en de krijgt altijd haar zin. de Kan de Andy haar sprookjeshuwelijk in organiseren of zal de op tv bruiloft uitlopen van op een op ramp?

oktober 2020
11-11-2012 19:19

Nathan And Nicky

Don't Tell The Bride - Nathan And Nicky

Nathan denkt dat zijn aanstaande bruid Nicky erg onder de indruk zal zijn van zijn plannen voor een boerenbruiloft. Nathan en Nicky hebben elkaar zeven jaar gelden ontmoet en zijn sindsdien erg gelukkig samen. Helaas is Nathan niet bepaald ...

04-11-2012 19:19

Mark And Dan

Don't Tell The Bride - Mark And Dan

Dan en Mark hebben elkaar zes jaar geleden ontmoet in een bar in Sydney. Dan heeft Mark ten huwelijk gevraagd; vanwege geldgebrek zat een bruiloft er niet in. Mark is student en Dan is inmiddels afgestudeerd, maar heeft zijn studiefinancier...

28-10-2012 19:20

Laura And Mitch

Don't Tell The Bride - Laura And Mitch

Laura en Mitch willen na een relatie van vier jaar heel graag trouwen. Maar helaas is Laura niet de enige liefde in Mitch' leven; hij is een fanatiek surfer en zijn hobby hangt als een donkere wolk boven het huwelijk. Mitch wil namelijk een...

21-10-2012 19:22

Charlotte And James

Don't Tell The Bride - Charlotte And James

James en Charlotte hebben elkaar drie jaar geleden ontmoet in een nachtclub en zijn sindsdien onafscheidelijk. Skifanaat James lijkt het een goed plan om aan zijn huwelijk het thema `winter wonderland´ te hangen. Maar of Charlotte het kan w...

14-10-2012 19:19

Kaleigh And Simon

Don't Tell The Bride - Kaleigh And Simon

Kaleigh en Simon zijn al zes jaar samen en willen graag trouwen. Simon houdt wel van een gokje en besluit zijn huwelijk 5000 kilometer verderop in Las Vegas te houden. Simon zal daar snel ontdekken of hij zijn kaarten niet volledig heeft ve...

07-10-2012 19:20

Lotty And Tom

Don't Tell The Bride - Lotty And Tom

Tom is van plan een absolute klapper te maken van zijn bruiloft. Tom en Lotty zijn al viereneenhalf jaar bij elkaar en Lotty kijkt erg uit naar haar huwelijk. Ze heeft nooit haar achttiende en eenentwintigste verjaardag groots kunnen vieren...

30-09-2012 19:22

Fern And Ryan

Don't Tell The Bride - Fern And Ryan

Ryan en Fern zijn enorm verliefd op elkaar. Ryan stort zich enthousiast op de voorbereidingen van hun huwelijk, al is het de vraag of Fern zijn Hollywoodachtige aanpak waardeert. En de vraag is of er überhaupt een bruiloft komt, want de bru...

23-09-2012 19:19

Reanna And Ian

Don't Tell The Bride - Reanna And Ian

Ian heeft de zware taak om een echte `big fat Greek wedding´ voor zijn bruid Reanna te organiseren. Ze zijn inmiddels zeven jaar samen, maar tot nu toe was geld gewoonlijk het struikelblok om hun bruiloft te plannen. Nu Ian de kans krijgt R...

16-09-2012 19:18

Hannah And Andy

Don't Tell The Bride - Hannah And Andy

Hanny en Andy zijn stapelverliefd op elkaar. Ze hebben drie jaar een relatie en zijn een week nadat ze elkaar hebben leren kennen gaan samenwonen. Hannah is een verwend nest, maakt de dienst uit in het huishouden en krijgt altijd haar zin. ...

09-09-2012 19:20

Sally and Colin

Don't Tell The Bride - Sally and Colin

Uitzending gemist van Don't Tell The Bride? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Don't Tell The Bride, uitgezonden op RTL8. Heb je een uitzending van Don't Tell The Bride gemist? Kijk deze dan hier terug!

02-09-2012 19:18

Mercy And James

Don't Tell The Bride - Mercy And James

Uitzending gemist van Don't Tell The Bride? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Don't Tell The Bride, uitgezonden op RTL8. Heb je een uitzending van Don't Tell The Bride gemist? Kijk deze dan hier terug!

Don't Tell The Bride gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Don't Tell The Bride de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Don't Tell The Bride bij Don't Tell The Bride liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Don't Tell The Bride. Heb je een uitzending van Don't Tell The Bride gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Don't Tell The Bride gemist

Uitzending gemist van Don't Tell The Bride? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Don't Tell The Bride, uitgezonden op RTL8. Heb je een uitzending van Don't Tell The Bride gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Don't Tell The Bride? Hier kun je alle uitzendingen van Don't Tell The Bride kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 11-11-2012 om 19:19 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!