Programma gemist?

Nathan denkt met dat zijn aanstaande bruid de Nicky erg onder met de indruk in zal zijn van zijn van plannen tijdens voor een van boerenbruiloft. Nathan en naar Nicky hebben elkaar zeven jaar gelden op ontmoet en het zijn op sindsdien erg gelukkig samen. Helaas is uit Nathan niet bepaald naar een groot in romanticus en het op tv is maar het de vraag het of de door hem ontworpen en in gebouwde huwelijkslocatie een wel de juiste door uitstraling voor een met droombruiloft heeft. het Ook het uitzoeken de van de perfecte uit bruidsjurk blijkt tijdens een hele opgave.

Dan en Mark uit hebben het elkaar zes jaar geleden uit ontmoet in een uit bar in in Sydney. Dan heeft Mark ten een met huwelijk gevraagd; vanwege naar geldgebrek zat een bruiloft er niet de met in. Mark is met student en Dan is in inmiddels afgestudeerd, maar heeft het zijn op studiefinanciering nog niet afgelost. Mark de geeft Dan tijdens nu de controle over van hun bruiloft het en legt daarmee een zware de druk op Dans tijdens schouders. het Mark is een uit grote perfectionist en of het het thema het `cabaret´ bij hem door in de van smaak zal vallen, is te van betwijfelen. Daarnaast ligt getuige de Steve op tv dwars en deze probeert zelfs op de huwelijksplannen te de het saboteren.

Laura door en Mitch met willen na een relatie van het vier jaar heel van graag trouwen. Maar helaas in naar is Laura niet de enige liefde met in Mitch' leven; van hij door is een fanatiek surfer op tv en zijn hobby hangt het als een op tv donkere wolk boven in het huwelijk. Mitch tijdens wil in namelijk een strandthema voor de op tv bruiloft en naar in alle details van de van dag laat hij tijdens zijn voorkeur het voor de de zee, zand en golven terugkomen. door Daarnaast heeft naar Mitch er door een zware taak in aan om de door negen bruidsmeisjes in toom naar te op tv houden.

James van en Charlotte naar hebben elkaar drie in jaar geleden ontmoet in een nachtclub van en zijn sindsdien de onafscheidelijk. met Skifanaat James lijkt het een door goed plan om het aan uit zijn huwelijk het thema van `winter wonderland´ de te hangen. van Maar of Charlotte het kan door waarderen om uit door een soort aangeklede sneeuwgrot tijdens naar het tijdens altaar te moeten lopen, naar naar zal hij snel genoeg door ondervinden.

Kaleigh de en Simon zijn met al zes jaar door samen en willen op tv graag trouwen. Simon houdt in wel van een gokje een op tv en besluit zijn in huwelijk 5000 kilometer van verderop in Las Vegas van te houden. Simon door zal daar snel ontdekken of tijdens hij een zijn kaarten niet volledig heeft de het verspeeld door zijn bruid mee op te in slepen naar deze van extravagante gokstad, om tijdens daar om haar jawoord te met vragen.

Tom op tv is van plan een absolute op tv de klapper te maken van van zijn bruiloft. Tom van en Lotty zijn tijdens al viereneenhalf jaar bij elkaar in uit en Lotty kijkt erg uit op tv naar haar huwelijk. uit Ze heeft nooit haar naar achttiende en een eenentwintigste verjaardag groots kunnen een vieren een omdat haar moeder de in die tijd borstkanker op had en daaraan een ook is overleden. door Haar bruiloft wil ze door dus naar graag erg groots aanpakken. Of de een Mongoolse joert op tv en tijdens een strak gestileerde trouwjurk het in dat tijdens plaatje passen, is maar zeer van de op vraag.

Ryan een en Fern zijn enorm in verliefd op elkaar. met Ryan stort zich van enthousiast op de voorbereidingen een van door hun huwelijk, al is het uit naar de vraag of Fern zijn het Hollywoodachtige aanpak waardeert. door En de vraag is een of er überhaupt een een bruiloft tijdens komt, want de bruidegom op tv tijdens lijkt drukker met zijn getuige uit en zijn vrijgezellenfeest een in Europa bezig de te het zijn, dan met een zijn huwelijk.

Ian uit heeft de uit zware taak om een echte tijdens `big fat Greek de wedding´ voor zijn bruid naar Reanna een te organiseren. Ze zijn inmiddels op zeven jaar op samen, op maar tot nu toe was naar geld gewoonlijk het struikelblok door om hun bruiloft tijdens te plannen. Nu uit Ian van de kans krijgt een Reanna eindelijk voor het door altaar op te krijgen, is zijn keuze waar naar hij dat het wenst te doen erg door op ongewoon en het is op maar de vraag of de tijdens tijdens Grieks-Cypriotische familie van Reanna het kan van het waarderen.

Hanny van en Andy zijn stapelverliefd de op elkaar. Ze hebben van drie jaar een naar relatie en naar zijn een uit week nadat ze elkaar hebben op tv leren kennen de gaan samenwonen. door Hannah is een van verwend nest, maakt uit de dienst in uit in het met huishouden en krijgt altijd haar het zin. Kan van Andy haar sprookjeshuwelijk van organiseren of zal in de bruiloft uitlopen op op tv een met ramp?

februari 2021
11-11-2012 19:19

Nathan And Nicky

Don't Tell The Bride - Nathan And Nicky

Nathan denkt dat zijn aanstaande bruid Nicky erg onder de indruk zal zijn van zijn plannen voor een boerenbruiloft. Nathan en Nicky hebben elkaar zeven jaar gelden ontmoet en zijn sindsdien erg gelukkig samen. Helaas is Nathan niet bepaald ...

04-11-2012 19:19

Mark And Dan

Don't Tell The Bride - Mark And Dan

Dan en Mark hebben elkaar zes jaar geleden ontmoet in een bar in Sydney. Dan heeft Mark ten huwelijk gevraagd; vanwege geldgebrek zat een bruiloft er niet in. Mark is student en Dan is inmiddels afgestudeerd, maar heeft zijn studiefinancier...

28-10-2012 19:20

Laura And Mitch

Don't Tell The Bride - Laura And Mitch

Laura en Mitch willen na een relatie van vier jaar heel graag trouwen. Maar helaas is Laura niet de enige liefde in Mitch' leven; hij is een fanatiek surfer en zijn hobby hangt als een donkere wolk boven het huwelijk. Mitch wil namelijk een...

21-10-2012 19:22

Charlotte And James

Don't Tell The Bride - Charlotte And James

James en Charlotte hebben elkaar drie jaar geleden ontmoet in een nachtclub en zijn sindsdien onafscheidelijk. Skifanaat James lijkt het een goed plan om aan zijn huwelijk het thema `winter wonderland´ te hangen. Maar of Charlotte het kan w...

14-10-2012 19:19

Kaleigh And Simon

Don't Tell The Bride - Kaleigh And Simon

Kaleigh en Simon zijn al zes jaar samen en willen graag trouwen. Simon houdt wel van een gokje en besluit zijn huwelijk 5000 kilometer verderop in Las Vegas te houden. Simon zal daar snel ontdekken of hij zijn kaarten niet volledig heeft ve...

07-10-2012 19:20

Lotty And Tom

Don't Tell The Bride - Lotty And Tom

Tom is van plan een absolute klapper te maken van zijn bruiloft. Tom en Lotty zijn al viereneenhalf jaar bij elkaar en Lotty kijkt erg uit naar haar huwelijk. Ze heeft nooit haar achttiende en eenentwintigste verjaardag groots kunnen vieren...

30-09-2012 19:22

Fern And Ryan

Don't Tell The Bride - Fern And Ryan

Ryan en Fern zijn enorm verliefd op elkaar. Ryan stort zich enthousiast op de voorbereidingen van hun huwelijk, al is het de vraag of Fern zijn Hollywoodachtige aanpak waardeert. En de vraag is of er überhaupt een bruiloft komt, want de bru...

23-09-2012 19:19

Reanna And Ian

Don't Tell The Bride - Reanna And Ian

Ian heeft de zware taak om een echte `big fat Greek wedding´ voor zijn bruid Reanna te organiseren. Ze zijn inmiddels zeven jaar samen, maar tot nu toe was geld gewoonlijk het struikelblok om hun bruiloft te plannen. Nu Ian de kans krijgt R...

16-09-2012 19:18

Hannah And Andy

Don't Tell The Bride - Hannah And Andy

Hanny en Andy zijn stapelverliefd op elkaar. Ze hebben drie jaar een relatie en zijn een week nadat ze elkaar hebben leren kennen gaan samenwonen. Hannah is een verwend nest, maakt de dienst uit in het huishouden en krijgt altijd haar zin. ...

09-09-2012 19:20

Sally and Colin

Don't Tell The Bride - Sally and Colin

Uitzending gemist van Don't Tell The Bride? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Don't Tell The Bride, uitgezonden op RTL8. Heb je een uitzending van Don't Tell The Bride gemist? Kijk deze dan hier terug!

02-09-2012 19:18

Mercy And James

Don't Tell The Bride - Mercy And James

Uitzending gemist van Don't Tell The Bride? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Don't Tell The Bride, uitgezonden op RTL8. Heb je een uitzending van Don't Tell The Bride gemist? Kijk deze dan hier terug!

Don't Tell The Bride gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Don't Tell The Bride de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Don't Tell The Bride bij Don't Tell The Bride liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Don't Tell The Bride. Heb je een uitzending van Don't Tell The Bride gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Don't Tell The Bride gemist

Uitzending gemist van Don't Tell The Bride? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Don't Tell The Bride, uitgezonden op RTL8. Heb je een uitzending van Don't Tell The Bride gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Don't Tell The Bride? Hier kun je alle uitzendingen van Don't Tell The Bride kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 11-11-2012 om 19:19 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!