Programma gemist?

Nathan denkt dat het tijdens zijn aanstaande bruid Nicky uit erg onder naar de indruk zal zijn op tv van zijn plannen voor een naar boerenbruiloft. Nathan en door Nicky op tv hebben elkaar op zeven jaar gelden ontmoet en met zijn sindsdien tijdens erg gelukkig naar samen. Helaas is Nathan niet bepaald door een de groot romanticus naar en het is maar de op vraag of de door naar uit hem ontworpen en gebouwde uit huwelijkslocatie wel de juiste de uitstraling voor een droombruiloft in heeft. Ook het tijdens uitzoeken tijdens van de perfecte bruidsjurk blijkt het een hele naar opgave.

Dan van en Mark hebben op elkaar zes jaar door geleden ontmoet in op tv een bar in van Sydney. Dan heeft naar Mark ten huwelijk op gevraagd; vanwege in geldgebrek zat een uit bruiloft er niet op tv in. Mark is student en Dan van op tv is inmiddels afgestudeerd, maar met heeft zijn studiefinanciering nog met niet uit afgelost. Mark geeft Dan op tv nu de controle over in hun van bruiloft en legt daarmee een op tv zware druk met op Dans de schouders. Mark is een grote door perfectionist de en of het thema een `cabaret´ bij hem in de in smaak een zal vallen, is een te betwijfelen. Daarnaast ligt getuige in Steve dwars op tv en een deze probeert zelfs de met huwelijksplannen te door saboteren.

Laura en een Mitch een willen na een relatie van vier door jaar heel in graag het trouwen. Maar helaas van is Laura niet op tv de enige liefde in Mitch' op leven; hij met is een fanatiek surfer de en zijn hobby hangt in als een uit donkere wolk op boven het huwelijk. de Mitch wil namelijk een op tv strandthema voor de het bruiloft en in alle van details op tv van de dag laat naar hij zijn voorkeur voor op de zee, zand naar tijdens en golven terugkomen. Daarnaast heeft uit Mitch er een met zware uit taak aan om uit de negen bruidsmeisjes naar in toom te in houden.

James in en Charlotte hebben elkaar in drie jaar geleden door ontmoet van in een nachtclub in en zijn sindsdien een onafscheidelijk. Skifanaat James lijkt het een de goed tijdens plan om aan zijn huwelijk op tv het thema `winter tijdens wonderland´ uit te hangen. Maar of van Charlotte op tv het kan waarderen om door een het soort aangeklede sneeuwgrot op tv naar het van altaar te moeten lopen, een zal in hij snel genoeg tijdens ondervinden.

Kaleigh en op tv Simon zijn al zes uit jaar de samen en naar willen graag trouwen. Simon houdt op wel met van een gokje en besluit zijn uit op tv huwelijk 5000 kilometer verderop in Las van Vegas met te houden. Simon zal daar van snel ontdekken of een hij zijn met kaarten niet het volledig heeft het verspeeld door zijn bruid uit mee te een slepen naar deze extravagante gokstad, om op daar tijdens om haar jawoord te naar vragen.

Tom uit is van plan een van absolute uit klapper te maken van op zijn bruiloft. Tom naar en Lotty zijn al een viereneenhalf jaar bij elkaar naar en Lotty in kijkt erg uit naar de haar uit huwelijk. Ze van heeft nooit haar achttiende en eenentwintigste met verjaardag groots kunnen van uit vieren omdat haar moeder een in die tijd borstkanker de had en daaraan ook met van is overleden. Haar bruiloft wil door ze een dus graag erg groots aanpakken. Of tijdens van een Mongoolse joert een en een strak gestileerde trouwjurk naar in dat plaatje in passen, is maar een zeer de op vraag.

Ryan en Fern door in zijn enorm verliefd op met elkaar. Ryan het stort zich enthousiast in op de voorbereidingen van hun huwelijk, tijdens door al is het de op tv vraag of Fern zijn Hollywoodachtige het met aanpak waardeert. En de vraag is een of er überhaupt door naar een bruiloft komt, want tijdens de bruidegom van lijkt drukker met op zijn getuige en zijn vrijgezellenfeest het in Europa bezig te uit zijn, dan op met zijn uit huwelijk.

Ian naar heeft de zware taak tijdens om een echte de `big tijdens fat Greek wedding´ tijdens voor zijn bruid Reanna tijdens te organiseren. Ze zijn tijdens inmiddels zeven de jaar samen, maar door tot nu toe was geld een gewoonlijk het uit struikelblok om hun bruiloft door de te plannen. Nu Ian de op tv kans krijgt door Reanna eindelijk voor het het altaar te met krijgen, is zijn keuze waar op hij dat een wenst te uit doen erg ongewoon en een het een is maar de vraag van of de de Grieks-Cypriotische familie van met Reanna het kan op tv waarderen.

Hanny en naar Andy zijn stapelverliefd uit op elkaar. Ze in hebben de drie jaar een relatie en zijn op tv een week naar nadat ze met elkaar hebben tijdens leren kennen gaan samenwonen. van Hannah is een uit verwend nest, maakt de dienst op uit op tv in het huishouden en naar krijgt altijd haar uit zin. Kan Andy haar van sprookjeshuwelijk organiseren of de zal de met bruiloft uitlopen in op een tijdens ramp?

juni 2021
11-11-2012 19:19

Nathan And Nicky

Don't Tell The Bride - Nathan And Nicky

Nathan denkt dat zijn aanstaande bruid Nicky erg onder de indruk zal zijn van zijn plannen voor een boerenbruiloft. Nathan en Nicky hebben elkaar zeven jaar gelden ontmoet en zijn sindsdien erg gelukkig samen. Helaas is Nathan niet bepaald ...

04-11-2012 19:19

Mark And Dan

Don't Tell The Bride - Mark And Dan

Dan en Mark hebben elkaar zes jaar geleden ontmoet in een bar in Sydney. Dan heeft Mark ten huwelijk gevraagd; vanwege geldgebrek zat een bruiloft er niet in. Mark is student en Dan is inmiddels afgestudeerd, maar heeft zijn studiefinancier...

28-10-2012 19:20

Laura And Mitch

Don't Tell The Bride - Laura And Mitch

Laura en Mitch willen na een relatie van vier jaar heel graag trouwen. Maar helaas is Laura niet de enige liefde in Mitch' leven; hij is een fanatiek surfer en zijn hobby hangt als een donkere wolk boven het huwelijk. Mitch wil namelijk een...

21-10-2012 19:22

Charlotte And James

Don't Tell The Bride - Charlotte And James

James en Charlotte hebben elkaar drie jaar geleden ontmoet in een nachtclub en zijn sindsdien onafscheidelijk. Skifanaat James lijkt het een goed plan om aan zijn huwelijk het thema `winter wonderland´ te hangen. Maar of Charlotte het kan w...

14-10-2012 19:19

Kaleigh And Simon

Don't Tell The Bride - Kaleigh And Simon

Kaleigh en Simon zijn al zes jaar samen en willen graag trouwen. Simon houdt wel van een gokje en besluit zijn huwelijk 5000 kilometer verderop in Las Vegas te houden. Simon zal daar snel ontdekken of hij zijn kaarten niet volledig heeft ve...

07-10-2012 19:20

Lotty And Tom

Don't Tell The Bride - Lotty And Tom

Tom is van plan een absolute klapper te maken van zijn bruiloft. Tom en Lotty zijn al viereneenhalf jaar bij elkaar en Lotty kijkt erg uit naar haar huwelijk. Ze heeft nooit haar achttiende en eenentwintigste verjaardag groots kunnen vieren...

30-09-2012 19:22

Fern And Ryan

Don't Tell The Bride - Fern And Ryan

Ryan en Fern zijn enorm verliefd op elkaar. Ryan stort zich enthousiast op de voorbereidingen van hun huwelijk, al is het de vraag of Fern zijn Hollywoodachtige aanpak waardeert. En de vraag is of er überhaupt een bruiloft komt, want de bru...

23-09-2012 19:19

Reanna And Ian

Don't Tell The Bride - Reanna And Ian

Ian heeft de zware taak om een echte `big fat Greek wedding´ voor zijn bruid Reanna te organiseren. Ze zijn inmiddels zeven jaar samen, maar tot nu toe was geld gewoonlijk het struikelblok om hun bruiloft te plannen. Nu Ian de kans krijgt R...

16-09-2012 19:18

Hannah And Andy

Don't Tell The Bride - Hannah And Andy

Hanny en Andy zijn stapelverliefd op elkaar. Ze hebben drie jaar een relatie en zijn een week nadat ze elkaar hebben leren kennen gaan samenwonen. Hannah is een verwend nest, maakt de dienst uit in het huishouden en krijgt altijd haar zin. ...

09-09-2012 19:20

Sally and Colin

Don't Tell The Bride - Sally and Colin

Uitzending gemist van Don't Tell The Bride? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Don't Tell The Bride, uitgezonden op RTL8. Heb je een uitzending van Don't Tell The Bride gemist? Kijk deze dan hier terug!

02-09-2012 19:18

Mercy And James

Don't Tell The Bride - Mercy And James

Uitzending gemist van Don't Tell The Bride? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Don't Tell The Bride, uitgezonden op RTL8. Heb je een uitzending van Don't Tell The Bride gemist? Kijk deze dan hier terug!

Don't Tell The Bride gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Don't Tell The Bride de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Don't Tell The Bride bij Don't Tell The Bride liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Don't Tell The Bride. Heb je een uitzending van Don't Tell The Bride gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Don't Tell The Bride gemist

Uitzending gemist van Don't Tell The Bride? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Don't Tell The Bride, uitgezonden op RTL8. Heb je een uitzending van Don't Tell The Bride gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Don't Tell The Bride? Hier kun je alle uitzendingen van Don't Tell The Bride kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 11-11-2012 om 19:19 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!