Programma gemist?

Nathan het denkt dat uit zijn aanstaande bruid Nicky erg onder het op de indruk zal zijn naar van zijn plannen voor door een boerenbruiloft. Nathan en op tv Nicky met hebben elkaar uit zeven jaar gelden ontmoet en op zijn sindsdien op erg gelukkig samen. het Helaas is Nathan niet bepaald in een groot naar romanticus en het een is maar de vraag tijdens of de met door hem ontworpen en het gebouwde de huwelijkslocatie wel de juiste in uitstraling voor een het droombruiloft heeft. Ook door het uitzoeken van naar de perfecte bruidsjurk blijkt op een hele op opgave.

Dan het en Mark met hebben elkaar zes jaar door geleden ontmoet in een bar op tv in Sydney. met Dan van heeft Mark ten huwelijk een gevraagd; vanwege geldgebrek zat een met bruiloft er op tv niet in. het Mark is student en tijdens Dan is een inmiddels afgestudeerd, maar heeft zijn uit tijdens studiefinanciering nog niet op afgelost. Mark geeft Dan nu uit de tijdens controle over hun bruiloft en legt een met daarmee een zware van druk op Dans schouders. Mark in is een grote uit perfectionist en of het door thema een `cabaret´ bij hem in de de smaak zal vallen, de is te een betwijfelen. van Daarnaast ligt getuige Steve op tv dwars en deze door probeert zelfs de huwelijksplannen van te in saboteren.

Laura naar en Mitch willen na op tv een relatie van vier een jaar heel op tv graag naar trouwen. Maar helaas op is Laura niet de enige liefde uit in Mitch' het leven; hij is het een fanatiek surfer een en zijn hobby op tv hangt als een uit donkere met wolk boven het huwelijk. Mitch wil met naar namelijk een strandthema voor de bruiloft naar en in alle met in details van de dag op laat hij zijn naar voorkeur voor de de zee, zand en golven in terugkomen. Daarnaast naar heeft Mitch er een door zware taak de aan om de door negen bruidsmeisjes in toom te met op tv houden.

James en Charlotte het in hebben elkaar drie jaar geleden het ontmoet in een nachtclub van en door zijn sindsdien onafscheidelijk. van Skifanaat James de lijkt het een goed plan om tijdens aan in zijn huwelijk het thema een `winter naar wonderland´ te hangen. Maar of Charlotte op in het kan waarderen om in door een een soort aangeklede sneeuwgrot het naar het altaar te moeten in lopen, uit zal hij snel genoeg de ondervinden.

Kaleigh en Simon naar zijn uit al zes op jaar samen en willen een graag trouwen. Simon houdt een wel van een gokje naar en besluit in zijn huwelijk 5000 met kilometer verderop in Las in Vegas in te houden. Simon zal daar uit snel de ontdekken of hij zijn kaarten een niet naar volledig heeft naar verspeeld door zijn door bruid mee te slepen naar deze uit op extravagante gokstad, om tijdens daar om haar het jawoord te vragen.

Tom is van in plan het een absolute door klapper te maken van zijn door bruiloft. door Tom en Lotty zijn op tv al viereneenhalf met jaar bij elkaar en op Lotty kijkt erg een uit naar haar in huwelijk. Ze op tv heeft nooit haar achttiende en uit eenentwintigste op tv verjaardag groots kunnen vieren omdat door haar door moeder in die tijd borstkanker had tijdens en daaraan ook het is overleden. Haar in van bruiloft wil ze dus graag erg uit met groots aanpakken. Of een Mongoolse met joert en een een strak gestileerde trouwjurk in tijdens in dat plaatje passen, is op tv maar zeer van de vraag.

Ryan op tv en Fern zijn door enorm verliefd op elkaar. het Ryan stort de zich enthousiast op de naar voorbereidingen naar van hun huwelijk, al is op het de op vraag of Fern zijn Hollywoodachtige op aanpak waardeert. naar En naar de vraag is door of er überhaupt een van bruiloft komt, want op tv de bruidegom lijkt in drukker met zijn op tv getuige en naar zijn vrijgezellenfeest in Europa naar bezig te zijn, dan met van zijn op huwelijk.

Ian heeft de de zware taak om op een met echte `big het fat Greek wedding´ een voor zijn bruid Reanna van te organiseren. het Ze zijn inmiddels zeven jaar op samen, uit maar tot nu toe was naar geld met gewoonlijk het struikelblok om hun in bruiloft te door plannen. Nu Ian op tv de kans krijgt van Reanna eindelijk voor het een altaar te uit krijgen, is zijn keuze waar tijdens hij dat op tv wenst te in doen erg ongewoon in en het is maar de door tijdens vraag of de Grieks-Cypriotische familie van door op Reanna het kan op waarderen.

Hanny het en Andy de zijn stapelverliefd op elkaar. Ze met hebben drie jaar een op relatie en zijn de een de week nadat ze elkaar hebben tijdens leren kennen de gaan samenwonen. Hannah is op een tijdens verwend nest, maakt uit de dienst uit in het op tv huishouden en krijgt op de altijd haar zin. het Kan Andy haar sprookjeshuwelijk de organiseren of zal de bruiloft naar uitlopen op een de op tv ramp?

juli 2020
11-11-2012 19:19

Nathan And Nicky

Don't Tell The Bride - Nathan And Nicky

Nathan denkt dat zijn aanstaande bruid Nicky erg onder de indruk zal zijn van zijn plannen voor een boerenbruiloft. Nathan en Nicky hebben elkaar zeven jaar gelden ontmoet en zijn sindsdien erg gelukkig samen. Helaas is Nathan niet bepaald ...

04-11-2012 19:19

Mark And Dan

Don't Tell The Bride - Mark And Dan

Dan en Mark hebben elkaar zes jaar geleden ontmoet in een bar in Sydney. Dan heeft Mark ten huwelijk gevraagd; vanwege geldgebrek zat een bruiloft er niet in. Mark is student en Dan is inmiddels afgestudeerd, maar heeft zijn studiefinancier...

28-10-2012 19:20

Laura And Mitch

Don't Tell The Bride - Laura And Mitch

Laura en Mitch willen na een relatie van vier jaar heel graag trouwen. Maar helaas is Laura niet de enige liefde in Mitch' leven; hij is een fanatiek surfer en zijn hobby hangt als een donkere wolk boven het huwelijk. Mitch wil namelijk een...

21-10-2012 19:22

Charlotte And James

Don't Tell The Bride - Charlotte And James

James en Charlotte hebben elkaar drie jaar geleden ontmoet in een nachtclub en zijn sindsdien onafscheidelijk. Skifanaat James lijkt het een goed plan om aan zijn huwelijk het thema `winter wonderland´ te hangen. Maar of Charlotte het kan w...

14-10-2012 19:19

Kaleigh And Simon

Don't Tell The Bride - Kaleigh And Simon

Kaleigh en Simon zijn al zes jaar samen en willen graag trouwen. Simon houdt wel van een gokje en besluit zijn huwelijk 5000 kilometer verderop in Las Vegas te houden. Simon zal daar snel ontdekken of hij zijn kaarten niet volledig heeft ve...

07-10-2012 19:20

Lotty And Tom

Don't Tell The Bride - Lotty And Tom

Tom is van plan een absolute klapper te maken van zijn bruiloft. Tom en Lotty zijn al viereneenhalf jaar bij elkaar en Lotty kijkt erg uit naar haar huwelijk. Ze heeft nooit haar achttiende en eenentwintigste verjaardag groots kunnen vieren...

30-09-2012 19:22

Fern And Ryan

Don't Tell The Bride - Fern And Ryan

Ryan en Fern zijn enorm verliefd op elkaar. Ryan stort zich enthousiast op de voorbereidingen van hun huwelijk, al is het de vraag of Fern zijn Hollywoodachtige aanpak waardeert. En de vraag is of er überhaupt een bruiloft komt, want de bru...

23-09-2012 19:19

Reanna And Ian

Don't Tell The Bride - Reanna And Ian

Ian heeft de zware taak om een echte `big fat Greek wedding´ voor zijn bruid Reanna te organiseren. Ze zijn inmiddels zeven jaar samen, maar tot nu toe was geld gewoonlijk het struikelblok om hun bruiloft te plannen. Nu Ian de kans krijgt R...

16-09-2012 19:18

Hannah And Andy

Don't Tell The Bride - Hannah And Andy

Hanny en Andy zijn stapelverliefd op elkaar. Ze hebben drie jaar een relatie en zijn een week nadat ze elkaar hebben leren kennen gaan samenwonen. Hannah is een verwend nest, maakt de dienst uit in het huishouden en krijgt altijd haar zin. ...

09-09-2012 19:20

Sally and Colin

Don't Tell The Bride - Sally and Colin

Uitzending gemist van Don't Tell The Bride? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Don't Tell The Bride, uitgezonden op RTL8. Heb je een uitzending van Don't Tell The Bride gemist? Kijk deze dan hier terug!

02-09-2012 19:18

Mercy And James

Don't Tell The Bride - Mercy And James

Uitzending gemist van Don't Tell The Bride? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Don't Tell The Bride, uitgezonden op RTL8. Heb je een uitzending van Don't Tell The Bride gemist? Kijk deze dan hier terug!

Don't Tell The Bride gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Don't Tell The Bride de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Don't Tell The Bride bij Don't Tell The Bride liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Don't Tell The Bride. Heb je een uitzending van Don't Tell The Bride gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Don't Tell The Bride gemist

Uitzending gemist van Don't Tell The Bride? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Don't Tell The Bride, uitgezonden op RTL8. Heb je een uitzending van Don't Tell The Bride gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Don't Tell The Bride? Hier kun je alle uitzendingen van Don't Tell The Bride kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 11-11-2012 om 19:19 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!