Programma gemist?

Wim Velthuizen in springt een in de tuin van Paleis met Soestdijk en in Leoni Jansen ontmoet met de kroonprins door én Nelson Mandela.

dirigeren op tv & een met lift ,Jan Janssen krijgt prinselijke op felicitaties, Arie door Kreling geeft tijdens Prins Bernhard tijdens een lift en van Willem-Alexander krijgt een een spoedcursus dirigeren.

Chrispijn Geus Tromp een is met 10 jaar in en is helemaal weg van in olifanten. Hij de spaart ze en op tv heeft een eigen uit olifantenkrant opgericht.

De op koninklijke familie op is in het in Friese Makkum.

Oorlogsveteraan op tv Harald Gillissen in heeft een bijzondere ontmoeting met de Prins Willem met Alexander.

mei 2020
03-10-2012 21:07

Aflevering van woensdag 3 oktober 2012

De Prins & ik - Aflevering van woensdag 3 oktober 2012

Wim Velthuizen springt in de tuin van Paleis Soestdijk en Leoni Jansen ontmoet de kroonprins én Nelson Mandela.

26-09-2012 19:25

Wielrennen

De Prins & ik - Wielrennen

dirigeren & een lift ,Jan Janssen krijgt prinselijke felicitaties, Arie Kreling geeft Prins Bernhard een lift en Willem-Alexander krijgt een spoedcursus dirigeren.

19-09-2012 21:15

Aflevering van woensdag 19 september 2012

De Prins & ik - Aflevering van woensdag 19 september 2012

Chrispijn Geus Tromp is 10 jaar en is helemaal weg van olifanten. Hij spaart ze en heeft een eigen olifantenkrant opgericht.

12-09-2012 22:54

Aflevering van woensdag 12 september 2012

De Prins & ik - Aflevering van woensdag 12 september 2012

De koninklijke familie is in het Friese Makkum.

05-09-2012 20:43

Aflevering van woensdag 5 september 2012

De Prins & ik - Aflevering van woensdag 5 september 2012

Oorlogsveteraan Harald Gillissen heeft een bijzondere ontmoeting met Prins Willem Alexander.

De Prins & ik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Prins & ik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Prins & ik bij De Prins & ik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Prins & ik. Heb je een uitzending van De Prins & ik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Prins & ik gemist

Bekende en minder bekende mensen vertellen unieke anekdotes over hun bijzondere ontmoetingen met de prinsen Bernhard, Claus en Kroonprins Willem-Alexander. Van het afvuren van een kanon op het Torentje, het aaien van zeehondjes op Terschelling en het dirigeren van 's-werelds grootste orkest: opzienbarende, grappige, emotionele, maar vooral gedenkwaardige ontmoetingen staan centraal in deze serie. De personen gaan terug naar de plek van de ontmoeting, laten foto's en souvenirs zien en kijken terug naar unieke beelden van hun ontmoeting. Aan de hand van hun verhalen, vertelt vanuit hun persoonlijke perspectief, wordt een uniek en origineel portret geschetst van drie generaties prinsen. -Oorlogsveteraan Harald Gillissen had een bijzondere ontmoeting met Prins Willem Alexander. Tijdens zijn missie in Srebrenica helpt de kroonprins hem uit een benarde situatie. Harald die verpleegkundige is, raakt van de weg met zijn ambulance en de prins biedt hem in gevaarlijk gebied de helpende hand. -Piloten Rob van Noort en Dries van der Poest Clement vliegen jarenlang als instructeur mee met Prins Bernhard. Ze gaan met hem mee naar zijn geliefde continent Afrika en maken daar zelf opnames met hun eigen camera. Dat levert unieke beelden op. Zo heeft de prins zijn eigen rituelen; tijdens de vlucht maakt hij altijd een puzzel en na een goede landing neemt hij steevast een glaasje wijn in de cockpit. -Xandra van Baarle is student journalistiek als ze Prins Claus ontmoet. Hij volgt een les in journalistieke vaardigheid en zit een uurtje naast haar in de klas. Die ontmoeting wordt vastgelegd door de aanwezige fotografen en een dag later staat ze in prominent in een Duits roddelblad als de 'flirt' van Prins Claus.

Uitzending gemist van De Prins & ik? Hier kun je alle uitzendingen van De Prins & ik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 03-10-2012 om 21:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!