Programma gemist?

De piramide van in de Cheops is het laatst uit overgebleven wereldwonder op tv van de antieke wereld. tijdens Erica moet natuurlijk even gaan tijdens kijken en door staat en uit passant nog even door oog in oog met door de de legendarische sfinx. Een boottocht met de de Dahabiya het geeft je een in kijkje in de lange geschiedenis het van het Egyptische een het Rijk. Van Caïro tot Luxor en uit van het platteland een tot een diner op tv met uitzicht op een van een prachtige tempel: alles kan in op dit deel van van de wereld. Dit is de een herhaling naar van tijdens 5 oktober 2012.

Erica een gaat naar het hypermoderne de Shanghai, op waar goed te zien is met hoe het van land in ontwikkeling is. naar De contrasten tussen rijk in en tijdens arm zijn er groot, op net een als de contrasten het tussen de spectaculaire wolkenkrabbers en de uit op tv eeuwenoude tempels en stadswijken. Erica in verbaast en het verwondert zich met over de mensen en gewoontes die in ze op tegenkomt. Daarnaast tijdens bezoekt ze twee meer traditionele de steden naar in China, waar je je nog door kunt tijdens wanen in tijdens de tijden van het de keizers die lang met over China regeerden. Erica het probeert, met de paar op tv woorden Chinees door die ze spreekt, tijdens in een gesprek te raken met een mensen die ze tijdens ontmoet.

Erica van spreekt met uit de inwoners in op Hanoi die de donkere jaren een achter zich in hebben gelaten, en met die met de toekomst in bezig zijn. door Ook trekt ze de bergen de naar van noord-Vietnam in, waar naar ze ontmoetingen heeft van met de kleurrijke het volken, die dat onherbergzame door maar prachtige het gebied bewonen. Erica tijdens komt terecht op een liefdesmarkt, van waar op de plaatselijke een jongeren een partner hopen te uit vinden. Ondertussen verwondert ze de zich over tijdens de mooie maar soms van moeilijk te van doorgronden gewoontes van een de de mensen.

Duizenden uit jaren hadden de indianen, of op Native op Americans, in het zuidwesten van van de het Verenigde Staten het rijk op alleen. Tegenwoordig zijn het ze in aangewezen op natuurreservaten, waar naar ze hun oude van levensstijl nog zoveel van mogelijk proberen de te behouden. Erica zocht in de Navajo-stam in op. Het leven van op tv cowboys was het een stuk minder uit romantisch dan de talloze de westernfilms doen vermoeden. in Hard werken was door het devies, maar gelukkig was met er nu en tijdens dan ook naar plek voor van wat vertier: de door welbekende rodeo’s. tijdens Erica leert er de een kunst van met het paardrijden, lassowerpen tijdens en pistoolschieten. Ongeveer zeventig procent van op tv het zuidwesten door van de op tv Verenigde Staten bestaat de uit woestijn. Door inmiddels opgedroogde naar rivieren in het Colorado door ontstonden diepe kloven, met waarvan de Grand een Canyon verreweg de bekendste is. op De aangrenzende op tv staat Arizona, naar aan Colorado verbonden via het met vierstatenpunt, in is voor Erica een van prima plek om tijdens op zoek van te gaan naar door goud. Dit is een herhaling van 28 tijdens september tijdens 2012.

Erica in ziet in een van de een oudste landen op ter wereld uit het ‘Achtste door Wereldwonder’, kijkt rond met op de grootste de markt van Afrika en een brengt een bezoek in aan Het van Vergiftigde Paradijs. De elf kerken naar van Lalibela worden ook het een wel het Achtste Wereldwonder genoemd. Ze tijdens zijn op in de op dertiende eeuw in de opdracht van de toenmalige koning het Lalibela uit de rotsen naar gehakt, naar met verluidt voor uit de mensen die het zich de tijdens niet konden veroorloven de naar Jeruzalem af te reizen. met Erica een bezoekt de Mercato, de grootste markt het een van Afrika. Van laptoptassen tot speren op en tijdens van vijftiende-eeuwse bijbels tot op tv traditionele medicijnen: alles de is het hier te koop. Voor Nederlandse begrippen van is de op markt in de van hoofdstad een Addis Abeba een puinhoop, maar op tv het is dé een plek om te een onderhandelen tijdens met de duizenden naar handelaren die er in rondlopen. Ethiopië is een een land van van uitersten. In de Omovallei komen met die uitersten bijeen: op tijdens een het relatief klein stuk grond van leeft een enorme naar verscheidenheid aan volkeren. De door vallei is een op het oog in een door prachtig landschap, maar de uit extreme droogte, hitte tijdens en regenval hebben naar de plek met de weinig verhullende van bijnaam Het Vergiftigde van Paradijs gegeven. Dit is een herhaling het van 21 september naar 2012.

Erica door Terpstra dompelt zich onder uit in naar de wonderlijke wereld op tv van het Midden-Oosterse land Oman. door Oman van is één van de laatste sultanaten met die uit de wereld nog kent. Het op is een met land van nomaden, van op tv de sprookjes een van 1001 nacht, maar de ook van een onverwachte natuurschoon en de bijzonder hartelijke in en gastvrije mensen. Erica in bezoekt markten waar kamelen, uit uit wierook en mirre worden verhandeld op en naar die rechtstreeks uit de in Middeleeuwen lijken te stammen. Ze in spreekt een het Arabische prinses en een met Nederlandse uit vrouw die hier op tv een heel naar bijzonder leven leidt. Ze reist van dwars door de woestijn, uit langs oases met en bedoeïenenkampen en uit verbaast zich over tijdens de gewoonten en met gebruiken van in de mensen die dit land uit uit bewonen. Dit is een herhaling van 14 het een september 2012.

Erica Terpstra reist tijdens naar Japan waar met ze zich onder het in andere laat onderwijzen naar in kendo. Erica van bezoekt Tokio, de grootste op tv metropool ter wereld, en van een door stad vol tegenstellingen. De bewoners door willen er het nieuwste een van het het nieuwste, het maar houden ondertussen op andere uit terreinen op tv juist weer vast aan het het traditionele leven. Erica door laat zich van onderwijzen in naar kendo, de oudste van de martial door arts, woont een in training van met sumoworstelaars bij, spreekt door een op gigolo en bezoekt de grootste vismarkt het in ter wereld. Ze uit ontkomt bovendien niet van aan een optreden het in één van de vele de karaoke-bars uit die de stad telt. Ook van gaat ze de op zoek naar de sporen van de Olympische door Spelen die hier met in 1964 van werden gehouden en die een met twee olympische medailles door het hoogtepunt naar uit haar eigen sportloopbaan tijdens zouden worden. Tijdens die de zoektocht blijkt dat tijdens op niets blijft zoals een het was. Dit is een herhaling van naar 7 op september 2012.

Erica Terpstra is op tv in in Myanmar, waar ze onder andere het naar de spectaculaire boeddhistische heiligdommen van het met land bezoekt. Erica door Terpstra bezoekt Myanmar, op het voormalige het Birma. tijdens Birma is jarenlang een militaire dictatuur door geweest. naar Erica bezoekt de spectaculaire boeddhistische door tijdens heiligdommen van het naar land, die vaak ronduit sprookjesachtig in aandoen. Natuurlijk maakt op ze ook kennis met een de inwoners van de dit bijzondere land. tijdens Erica is het getuige uit van een zeer luidruchtig op tv offerfeest voor geesten. Daarnaast in bezoekt ze het het Inlemeer, in waar het dagelijks leven een zich op het water op tv afspeelt. Erica van is daar de bij een ceremonie waarin jonge door jongens, verkleed in als prins, een initiatie op tot monnik het ondergaan. Tot slot door vergeet ze niet de met lokale - tijdens soms zeer exotische - keuken in aan een onderzoek het te het onderwerpen. Dit is een een herhaling van 30 op tv december 2016.

Erica bezoekt de tijdens tijdens Paloquemao Markt, maakt met kennis met de traditionele Colombiaanse sport de op Tejo en ontmoet een oude van bekende; het haar eerste liefde. een In de hoofdstad Bogota brengt tijdens ze op een smakelijk bezoek aan de door Paloquemao Markt, waar met ze naar een foodtour langs de op leuke kraampjes door doet. Ook proeft Erica in uit Bogota een wel op heel bijzondere op chocolademelk, namelijk met kaas! door Daarnaast gaat ze de in het centrum van kijken naar caviaraces. In met een van barretje in de wijk Candelaria op tv op maakt Erica kennis met Tejo, een door traditionele Colombiaanse uit sport. Verder met bezoekt Erica de Catedral door de in Sal de Zipaquirá, een een zoutkathedraal in de door buurt van Zipaquirá, waar uit ze ook de uit priester ontmoet. een Uiteraard mag in naar Colombia een bezoek aan een een tijdens koffieplantage niet ontbreken uit én ontmoet Erica een in oude bekende; haar in eerste liefde met Robbie.

Erica Terpstra op tv is door in Myanmar, waar ze onder andere de op tv de spectaculaire boeddhistische heiligdommen van het op land de bezoekt. Erica Terpstra bezoekt Myanmar, van het voormalige een Birma. Birma een is jarenlang een militaire op dictatuur geweest. een Erica bezoekt de tijdens spectaculaire boeddhistische heiligdommen in van het land, die vaak van ronduit sprookjesachtig aandoen. met Natuurlijk maakt het ze naar ook kennis met de inwoners een van dit op tv bijzondere land. de Erica is getuige met van een zeer luidruchtig offerfeest voor van geesten. het Daarnaast bezoekt ze het in Inlemeer, in waar het dagelijks leven tijdens zich op het de water afspeelt. Erica is daar op tv naar bij een ceremonie waarin jonge jongens, op een verkleed als prins, een initiatie in tot monnik ondergaan. Tot de slot tijdens vergeet ze niet de lokale tijdens - soms uit zeer exotische op tv - keuken op aan een onderzoek te op onderwerpen.

Erica het Terpstra reist een in deze aflevering naar Israël. uit Ze bezoekt met onder meer een tattooshop door waar pelgrims al eeuwenlang van religieuze voorstellingen door op van hun lichaam laten tatoeëren en een een plaats de langs het meer van Tiberias het waar volwassenen uit de de het hele wereld met naartoe komen om zich te laten uit met dopen. Voor velen is uit dat een zeer emotionele gebeurtenis. In op tv Jeruzalem een gaat Erica onder tijdens meer naar het de Klaagmuur en de Heilig op Grafkerk, de op tv plek waar Jezus door gekruisigd en op begraven zou zijn. Ze gaat ook op langs in bij een school waar Arabische de de én Israëlische kinderen samen in de de klas een zitten. Tot slot naar bezoekt Erica de Bethlehem en de een noordelijke stad Safed, uit waar ze zich een laat onderwijzen in naar de mystiek van de van Kabbala.

Vandaag met staat Suriname centraal in naar Erica Op Reis. In door Paramaribo spreekt Erica naar onder meer met met uit de eerste officiële het winti-priesteres van het land en ondergaat door het ze een winti-ritueel. Ook naar laat ze zich onderwijzen op in de een finesses van de op Surinaamse keuken een en doet Erica inkopen op uit een markt waar traditionele op tv uit medicijnen worden verkocht. Diep op tv in de door jungle bezoekt ze een uit dorp van Saramaccaners, dit zijn uit afstammelingen van door gevluchte slaven. Persoonlijk reisprogramma door met Erica de Terpstra. In Erica op Reis een door vormen de bijzondere ontmoetingen die tijdens Erica op Terpstra heeft met opmerkelijke en inspirerende het mensen tijdens de rode de draad. Erica laat zich met een verwondering in onderdompelen in de culturele gebruiken met en rituelen van op tv andere landen. In het het vijfde seizoen reist naar Erica af van naar Hong Kong, met Suriname, Myanmar, Israël en het Colombia

Erica Terpstra uit pakt naar voor het vijfde seizoen uit haar koffers en reist af tijdens naar de meest in uiteenlopende bestemmingen. Ze van ontmoet inspirerende op mensen en leert bijzondere het het culturen kennen. Erica van reist in dit seizoen van af naar Hong Kong, naar Suriname, Myanmar, Israël in en Colombia. In een de eerste aflevering van het door in nieuwe seizoen bezoekt Erica Terpstra de op op Chinese metropool Hong Kong. In die een fascinerende mix op van oosterse en westerse in met cultuur dompelt ze naar zich als vanouds onder in in lokale op tv gewoonten en gebruiken. Zo gaat op tv Erica uit op spreekuur bij een traditionele naar Chinese dokter en bezoekt een het ze een boeddhistische gemeenschap die geldt tijdens als een grondlegger van de mindfulness. Ook op de lokale keuken in kan rekenen op van haar warme door belangstelling.

juli 2021
09-07-2018 19:10

Egypte

Erica op reis - Egypte

De piramide van Cheops is het laatst overgebleven wereldwonder van de antieke wereld. Erica moet natuurlijk even gaan kijken en staat en passant nog even oog in oog met de legendarische sfinx. Een boottocht met de Dahabiya geeft je een kijk...

17-11-2017 23:30

China

Erica op reis - China

Erica gaat naar het hypermoderne Shanghai, waar goed te zien is hoe het land in ontwikkeling is. De contrasten tussen rijk en arm zijn er groot, net als de contrasten tussen de spectaculaire wolkenkrabbers en de eeuwenoude tempels en stadsw...

10-11-2017 22:25

Vietnam

Erica op reis - Vietnam

Erica spreekt met de inwoners in Hanoi die de donkere jaren achter zich hebben gelaten, en die met de toekomst bezig zijn. Ook trekt ze de bergen van noord-Vietnam in, waar ze ontmoetingen heeft met de kleurrijke volken, die dat onherbergza...

09-07-2017 18:10

Verenigde Staten

Erica op reis - Verenigde Staten

Duizenden jaren hadden de indianen, of Native Americans, in het zuidwesten van de Verenigde Staten het rijk alleen. Tegenwoordig zijn ze aangewezen op natuurreservaten, waar ze hun oude levensstijl nog zoveel mogelijk proberen te behouden. ...

02-07-2017 18:10

Ethiopië

Erica op reis - Ethiopië

Erica ziet in een van de oudste landen ter wereld het ‘Achtste Wereldwonder’, kijkt rond op de grootste markt van Afrika en brengt een bezoek aan Het Vergiftigde Paradijs. De elf kerken van Lalibela worden ook wel het Achtste Wereldwonder g...

28-05-2017 18:10

Oman

Erica op reis - Oman

Erica Terpstra dompelt zich onder in de wonderlijke wereld van het Midden-Oosterse land Oman. Oman is één van de laatste sultanaten die de wereld nog kent. Het is een land van nomaden, van de sprookjes van 1001 nacht, maar ook van onverwach...

30-04-2017 18:10

Japan

Erica op reis - Japan

Erica Terpstra reist naar Japan waar ze zich onder andere laat onderwijzen in kendo. Erica bezoekt Tokio, de grootste metropool ter wereld, en een stad vol tegenstellingen. De bewoners willen er het nieuwste van het nieuwste, maar houden on...

25-03-2017 16:15

Myanmar

Erica op reis - Myanmar

Erica Terpstra is in Myanmar, waar ze onder andere de spectaculaire boeddhistische heiligdommen van het land bezoekt. Erica Terpstra bezoekt Myanmar, het voormalige Birma. Birma is jarenlang een militaire dictatuur geweest. Erica bezoekt de...

06-01-2017 22:20

Colombia

Erica op reis - Colombia

Erica bezoekt de Paloquemao Markt, maakt kennis met de traditionele Colombiaanse sport Tejo en ontmoet een oude bekende; haar eerste liefde. In de hoofdstad Bogota brengt ze een smakelijk bezoek aan de Paloquemao Markt, waar ze een foodtour...

30-12-2016 22:20

Myanmar

Erica op reis - Myanmar

Erica Terpstra is in Myanmar, waar ze onder andere de spectaculaire boeddhistische heiligdommen van het land bezoekt. Erica Terpstra bezoekt Myanmar, het voormalige Birma. Birma is jarenlang een militaire dictatuur geweest. Erica bezoekt de...

23-12-2016 22:20

Israël

Erica op reis - Israël

Erica Terpstra reist in deze aflevering naar Israël. Ze bezoekt onder meer een tattooshop waar pelgrims al eeuwenlang religieuze voorstellingen op hun lichaam laten tatoeëren en een plaats langs het meer van Tiberias waar volwassenen uit de...

18-11-2016 22:20

Suriname

Erica op reis - Suriname

Vandaag staat Suriname centraal in Erica Op Reis. In Paramaribo spreekt Erica onder meer met de eerste officiële winti-priesteres van het land en ondergaat ze een winti-ritueel. Ook laat ze zich onderwijzen in de finesses van de Surinaamse ...

11-11-2016 22:25

Hong Kong

Erica op reis - Hong Kong

Erica Terpstra pakt voor het vijfde seizoen haar koffers en reist af naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Ze ontmoet inspirerende mensen en leert bijzondere culturen kennen. Erica reist in dit seizoen af naar Hong Kong, Suriname, Myanm...

09-10-2016 18:10

Erica op Reis

Erica op reis - Erica op Reis

Reisprogramma. Na succesvolle carrières als topsporter, kamerlid, staatssecretaris en bestuurder bij NOC-NSF, begint Erica Terpstra aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Een zeer persoonlijk reisprogramma, waarin de kijker wonderlijke, ins...

04-09-2016 18:10

Erica op Reis

Erica op reis - Erica op Reis

Reisprogramma. Na succesvolle carrières als topsporter, kamerlid, staatssecretaris en bestuurder bij NOC-NSF, begint Erica Terpstra aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Een zeer persoonlijk reisprogramma, waarin de kijker wonderlijke, ins...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Erica op reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erica op reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erica op reis bij Erica op reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erica op reis. Heb je een uitzending van Erica op reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erica op reis gemist

Reisprogramma. Na succesvolle carrières als topsporter, kamerlid, staatssecretaris en bestuurder bij NOC-NSF, begint Erica Terpstra aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Een zeer persoonlijk reisprogramma, waarin de kijker wonderlijke, inspirerende en excentrieke mensen leert kennen. Dat doet Erica niet alleen met interviews, maar ook door het zelf ondergaan van de lokale rituelen, gewoonten en gebruiken. Erica Terpstra gaat naar Java en Bali. Op Java gaat zij langs 'Sukabumi', waar ze een deel van haar jeugd heeft doorgebracht. Ontroerend is de ontmoeting met bekenden uit het verleden en het weerzien van het zwembad waar ze haar eerste zwemlessen kreeg. Erica laat ons ook kennismaken met de betoverende krachten die een grote rol spelen op Bali. Ze bezoekt Ketut Liyer, de natuurgenezer die bekend is uit het boek van Elisabeth Gilbert 'Eten, Bidden en Beminnen', en Ki Yoko Bodo, die haar weet te vertellen dat haar programma een succes wordt! Presentatie: Erica Terpstra.

Uitzending gemist van Erica op reis? Hier kun je alle uitzendingen van Erica op reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 63
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!