Programma gemist?

Erica van Terpstra bezoekt Kandy, het een van de op grotere steden van Sri op tv Lanka die op bekend staat om de door Tempel van de van Tand. het In deze tempel een wordt de tand van op Boeddha bewaard. de Jaarlijks wordt de heilige tand naar 10 dagenlang geëerd bij een het een spectaculaire festival naar Perahera, dat bezoekers vanuit de op tv hele wereld een trekt. Erica woont de indrukwekkende in parade uit bij. Erica trekt verder en met gaat diep de jungle tijdens in om een het bijzondere de Vedda-volk te bezoeken. Dit zijn naar naar de inheemse bewoners van tijdens Sri Lanka, de waarvan er tegenwoordig nog in maar een paar honderd bestaan. Dit door op tv is een herhaling van van 21 november naar 2014.

Erica op gaat naar het hypermoderne Sjanghai, een waar goed te op zien is hoe van het land in op ontwikkeling is. De een contrasten tussen rijk een en op arm zijn er groot, een net als naar de contrasten tussen de spectaculaire door wolkenkrabbers en de met een eeuwenoude tempels en stadswijken. Erica het verbaast en het verwondert zich over de mensen van en gewoontes die in ze uit tegenkomt. Daarnaast bezoekt ze twee meer op tv van traditionele steden in China, op waar je je op nog kunt naar wanen in de tijden tijdens van de met keizers die lang over China op regeerden. Erica probeert, tijdens met de paar een woorden Chinees naar die ze spreekt, in in gesprek te raken met naar mensen tijdens die ze ontmoet. Dit is een van op tv herhaling van 17 naar november 2017.

Erica met spreekt met de inwoners naar in Hanoi die tijdens de donkere jaren tijdens achter zich hebben gelaten, in en die van met op de toekomst bezig in zijn. Ook trekt een ze de bergen van noord-Vietnam in, met waar door ze ontmoetingen tijdens heeft met de kleurrijke op tv volken, die het dat onherbergzame maar de prachtige gebied bewonen. Erica komt terecht met op tv op een liefdesmarkt, waar een de plaatselijke jongeren een partner tijdens hopen in te vinden. door Ondertussen verwondert ze zich op over de mooie van maar soms moeilijk te doorgronden met gewoontes van uit de mensen. Dit is tijdens een herhaling van van 10 november in 2017.

Erica Terpstra bezoekt door het Zuid-Amerikaanse door Colombia. een In Bogota brengt ze van een smakelijk bezoek aan de een Paloquemao Markt, waar in ze tijdens een foodtour langs van de leuke een kraampjes doet. Ook proeft Erica op tv in in Bogota een wel heel bijzondere chocolademelk, van de namelijk met kaas! Daarnaast een gaat ze in het naar centrum kijken naar met caviaraces. In uit een barretje de in de wijk Candelaria maakt door Erica kennis met door Tejo, een traditionele in Colombiaanse sport. Verder bezoekt naar Erica de in Catedral uit de Sal de Zipaquirá, een zoutkathedraal op tv in de buurt van van Zipaquirá, uit waar op tv ze ook de priester ontmoet. Uiteraard in met mag in Colombia een bezoek aan een een een koffieplantage niet tijdens ontbreken én ontmoet Erica het een oude bekende; haar met eerste liefde uit Robbie.

Erica Terpstra bezoekt uit Myanmar, het de voormalige op Birma. Birma is jarenlang een militaire het door dictatuur geweest. Erica bezoekt de spectaculaire een boeddhistische heiligdommen met van het land, op tv die vaak naar ronduit sprookjesachtig door aandoen. Natuurlijk maakt ze ook een kennis met de inwoners met van dit bijzondere met land. Erica is naar naar getuige van een zeer van luidruchtig offerfeest met voor geesten. Daarnaast bezoekt ze het een Inlemeer, waar het uit dagelijks op tv leven zich op een het water een afspeelt. Erica is daar door bij een ceremonie tijdens waarin jonge jongens, in verkleed als prins, met een initiatie tot monnik van ondergaan. Tot slot vergeet naar ze niet door de lokale, soms uit zeer exotische, naar keuken aan een onderzoek te met een onderwerpen.

Erica tijdens Terpstra reist naar Israël. van Ze bezoekt onder van meer de een tattooshop waar pelgrims al een eeuwenlang religieuze met voorstellingen op hun lichaam laten in door tatoeëren en een plaats langs het op van meer van Tiberias naar waar volwassenen uit de hele wereld uit de naartoe komen om zich te van laten dopen. Voor velen de is dat een door in zeer emotionele gebeurtenis. In Jeruzalem op tv gaat Erica op tv onder meer naar de het Klaagmuur en van de Heilig Grafkerk, de plek uit waar Jezus gekruisigd naar en begraven het zou in zijn. Ze gaat ook langs met bij een een school waar Arabische én op Israëlische kinderen samen tijdens in de klas zitten. van Tot slot het bezoekt Erica met Bethlehem en de van noordelijke stad Safed, waar van ze zich de laat onderwijzen de in de mystiek van de in Kabbala. Dit in is een herhaling van 23 van december uit 2016.

In op tv Paramaribo spreekt het Erica onder meer uit met de eerste officiële uit winti-priesteres van het door land en ondergaat ze een het winti-ritueel. Ook op laat ze zich onderwijzen in tijdens de op tv finesses van de Surinaamse keuken uit naar en doet Erica inkopen van op een markt waar de traditionele medicijnen tijdens worden verkocht. Diep in de jungle uit bezoekt ze een op tv dorp naar van Saramaccaners, dit in zijn afstammelingen van op gevluchte slaven. Dit is in een herhaling de van 18 november een 2016.

Erica naar Terpstra bezoekt de Chinese naar metropool tijdens Hongkong. Ook gaat ze op spreekuur van bij naar een traditionele Chinese dokter met en bezoekt op ze een boeddhistische gemeenschap met die met geldt als grondlegger van de mindfulness. door De tijdens lokale keuken kan rekenen op van de haar warme belangstelling. Dit is een uit herhaling door van 11 november het 2016.

In van de slotaflevering naar van Erica op Reis gaat een Erica Terpstra naar met Senegal in West-Afrika. het Ze bezoekt onder meer op tv het eiland met Goree - vernoemd naar met Goeree-Overflakkee tijdens - waar eeuwenlang de een Afrikaanse slaven vandaan naar het Amerika op werden verscheept. met In de chaotische en kleurrijke hoofdstad naar Dakar verwondert de ze zich over het naar aanbod door op de lokale markt op voor magiërs. Ook laat tijdens ze ook de op het koeien- en vismarkt niet in onbezocht. Terpstra reist op naar de stad door Touba, waar de spectaculaire moskee uit tijdens elk jaar twee miljoen pelgrims ontvangt de en waar de uit religieuze politie het de dienst uitmaakt. Ondertussen door van legt Erica Terpstra overal waar het met kan contact met met de het mensen die ze in tegenkomt.

In de de derde een aflevering van Erica op Reis gaat het uit Erica Terpstra naar door Canada. Van grizzlyberen een in de natuurgebieden in tijdens Brits-Columbia tot de uit moderne stad Vancouver. In de van ruige Canadese provincie van Brits-Columbia gaat in Erica Terpstra op zoek naar tijdens grizzlyberen, orka's, een walvissen en het vooral naar de oorspronkelijke naar bewoners: de indianen. op tv Wat door is er over van een hun cultuur, nadat door de Europeanen door het gebied binnentrokken, op zoek uit naar pelzen van en goud? Ze bezoekt het ook de moderne met stad Vancouver, op ook wel 'beste stad op op op aarde om in te wonen' door genoemd, en een ze reist van naar Vancouver Island, een plek de met spectaculaire natuur, waar de juist op op tv dat moment de op tv zalmtrek gaande is. Erica Terpstra tijdens pakt voor naar Erica op Reis haar met koffer en de laat zich naar met verwondering onderdompelen door in de culturele gebruiken en tijdens rituelen van door andere landen. Ze heeft op het in verre landen bijzondere ontmoetingen met met opmerkelijke en op tv inspirerende mensen. op tv In het huidige seizoen tijdens bezoekt zij Brazilië, op tv Taiwan, Canada en het Senegal.

In de tweede met aflevering van Erica een op op Reis gaat Erica Terpstra op tv naar Taiwan. Van tijdens moderne wolkenkrabbers tot adembenemende op tv natuurgebieden: in Erica ontdekt de met mooiste plekken de van het eiland. Taiwan uit heeft een spectaculaire ontwikkeling doorgemaakt op de laatste decennia en het is tijdens uitgegroeid tot uit een welvarende en moderne naar staat. In de hoofdstad het Taipei beklimt ze het het door symbool van dat succes, de wolkenkrabber in 'Taipei 101', van het meer met dan een halve op kilometer hoog. door Ze duikt in de het rijke cultuur van het de bewoners en in verbaast zich een over de soms wonderlijke gewoontes van door een de Taiwanezen. In het oosten van naar Taiwan reist uit de presentatrice met naar de Tarokokloof; in een natuurgebied dat in de in loop van het de een miljoenen jaren een verbluffend kunstwerk is tijdens geworden. Ondertussen probeert uit ze in met haar beste een Chinees contact te maken met op de Taiwanezen. Erica het Terpstra pakt voor Erica uit op Reis haar door koffer en met laat zich met verwondering een onderdompelen in op de culturele gebruiken en naar rituelen op van andere landen. Ze met heeft in verre het landen bijzondere ontmoetingen uit met opmerkelijke en inspirerende in mensen. In uit het huidige op tv seizoen bezoekt ze in Brazilië, Taiwan, het Canada en Senegal.

In het de eerste aflevering van een van nieuwe reeks Erica op op tv op Reis reist Erica Terpstra naar naar Brazilië. Het vertrouwde het reisprogramma van MAX het gaat vanavond op tv op NPO 1 uit van start. De het afleveringen zijn elke vrijdag door om de 21:30 uur uit te zien. In de eerste aflevering met reist Terpstra naar naar Brazilië. op tv Aan de oostkust van naar dat land, waar in door de loop van de door eeuwen miljoenen het Afrikaanse in slaven aan land zijn in gebracht, duikt ze in de de Afrikaanse in wortels van naar Brazilië. In de kleurrijke stad op Salvador Bahia op tv is dat Afrikaanse DNA met nog overal voelbaar, zoals tijdens in op de beoefening van de naar vechtdans capoeira, die naar hier is ontstaan. uit Ze bezoekt een de markten, spreekt de het inwoners, laaft zich aan op tv de lokale specialiteiten in en wordt met uitgenodigd van voor een geheimzinnige ceremonie. Erica Terpstra met pakt voor Erica de op Reis weer haar in op tv koffer en laat uit zich met verwondering onderdompelen op tv in de culturele gebruiken op en door rituelen van andere landen. Ze op heeft het in verre landen bijzondere met ontmoetingen met opmerkelijke en in inspirerende mensen. In het op tv nieuwe seizoen bezoekt de op tv zij Brazilië, Taiwan, Canada met en Senegal.

In deze aflevering in reist met Erica Terpstra naar Patagonië, op het zuidelijke op deel van in Argentinië en Chili. Ze laat in zich overweldigen een door de indrukwekkende natuur, op tv bezoekt de gaucho's en op tv de Mapuche-indianen, tijdens en maakt kennis met in een Nederlandse uit vrouw die alles heeft tijdens naar achtergelaten voor een nieuw bestaan in naar de ruige op natuur de van Patagonië. Ze sluit het de serie af bij de spectaculaire een Perito het Moreno-gletsjer, in van het uiterste puntje van door Zuid-Amerika, niet door ver van de Zuidpool. Dit is tijdens een herhaling van 27 door december tijdens 2013.

Erica ontmoet de uit Himba. een Deze stam leeft nog uit steeds in precies hetzelfde als eeuwen geleden. op tv Erica met heeft ook een tijdens ontmoeting met leden van met de Herero van stam. Deze stam heeft uit de wonderlijke gewoonte met om eens in per jaar in op tv Duitse uniformen door naar de straten te op tv paraderen. In één van uit de mooiste wildparken tijdens ter wereld, Etosha, gaat het Erica op safari. uit Ook ontmoet zij de het oorspronkelijk door bewoners van dit gebied. Dit zijn tijdens de Bosjesmannen, met deze tijdens staan bekend als het oudste op tv volk op een aarde. Dit is een herhaling van tijdens 6 door december 2013.

Erica bezoekt de Tokio, uit de grootste metropool ter wereld, en op een stad vol op tv tegenstellingen. De met bewoners willen er tijdens het nieuwste de van het nieuwste, maar op tv houden ondertussen op andere naar terreinen juist weer in vast op tv aan het traditionele leven. Erica laat tijdens zich in onderwijzen in van kendo, de oudste op van de martial met arts, woont een training naar van sumoworstelaars een bij, spreekt een gigolo en een bezoekt de grootste vismarkt de ter wereld. van Ze uit ontkomt bovendien niet aan een optreden tijdens in één met van de op tv vele karaoke-bars die een de stad telt. Ook gaat ze uit op zoek van naar de sporen van de Olympische Spelen met die hier in uit 1964 op werden gehouden en die naar met twee olympische medailles het door hoogtepunt op tv uit haar de eigen sportloopbaan zouden de worden. Tijdens die zoektocht blijkt dat op door niets blijft zoals het was. Dit is een een herhaling van van 7 naar september 2012.

oktober 2020
21-07-2019 17:10

Sri Lanka

Erica op reis - Sri Lanka

Erica Terpstra bezoekt Kandy, een van de grotere steden van Sri Lanka die bekend staat om de Tempel van de Tand. In deze tempel wordt de tand van Boeddha bewaard. Jaarlijks wordt de heilige tand 10 dagenlang geëerd bij het spectaculaire fes...

14-07-2019 17:10

China

Erica op reis - China

Erica gaat naar het hypermoderne Sjanghai, waar goed te zien is hoe het land in ontwikkeling is. De contrasten tussen rijk en arm zijn er groot, net als de contrasten tussen de spectaculaire wolkenkrabbers en de eeuwenoude tempels en stadsw...

13-07-2019 18:10

Vietnam

Erica op reis - Vietnam

Erica spreekt met de inwoners in Hanoi die de donkere jaren achter zich hebben gelaten, en die met de toekomst bezig zijn. Ook trekt ze de bergen van noord-Vietnam in, waar ze ontmoetingen heeft met de kleurrijke volken, die dat onherbergza...

12-07-2019 18:10

Colombia

Erica op reis - Colombia

Erica Terpstra bezoekt het Zuid-Amerikaanse Colombia. In Bogota brengt ze een smakelijk bezoek aan de Paloquemao Markt, waar ze een foodtour langs de leuke kraampjes doet. Ook proeft Erica in Bogota een wel heel bijzondere chocolademelk, na...

11-07-2019 18:10

Myanmar

Erica op reis - Myanmar

Erica Terpstra bezoekt Myanmar, het voormalige Birma. Birma is jarenlang een militaire dictatuur geweest. Erica bezoekt de spectaculaire boeddhistische heiligdommen van het land, die vaak ronduit sprookjesachtig aandoen. Natuurlijk maakt ze...

10-07-2019 18:10

Israël

Erica op reis - Israël

Erica Terpstra reist naar Israël. Ze bezoekt onder meer een tattooshop waar pelgrims al eeuwenlang religieuze voorstellingen op hun lichaam laten tatoeëren en een plaats langs het meer van Tiberias waar volwassenen uit de hele wereld naarto...

09-07-2019 18:15

Suriname

Erica op reis - Suriname

In Paramaribo spreekt Erica onder meer met de eerste officiële winti-priesteres van het land en ondergaat ze een winti-ritueel. Ook laat ze zich onderwijzen in de finesses van de Surinaamse keuken en doet Erica inkopen op een markt waar tr...

08-07-2019 18:15

Hongkong

Erica op reis - Hongkong

Erica Terpstra bezoekt de Chinese metropool Hongkong. Ook gaat ze op spreekuur bij een traditionele Chinese dokter en bezoekt ze een boeddhistische gemeenschap die geldt als grondlegger van de mindfulness. De lokale keuken kan rekenen op ha...

21-12-2018 21:30

Slot: Erica op Reis

Erica op reis - Slot: Erica op Reis

In de slotaflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Senegal in West-Afrika. Ze bezoekt onder meer het eiland Goree - vernoemd naar Goeree-Overflakkee - waar eeuwenlang de Afrikaanse slaven vandaan naar Amerika werden verscheep...

14-12-2018 21:35

Erica op Reis: Canada

Erica op reis - Erica op Reis: Canada

In de derde aflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Canada. Van grizzlyberen in de natuurgebieden in Brits-Columbia tot de moderne stad Vancouver. In de ruige Canadese provincie Brits-Columbia gaat Erica Terpstra op zoek naar...

07-12-2018 21:30

Erica op Reis: Taiwan

Erica op reis - Erica op Reis: Taiwan

In de tweede aflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Taiwan. Van moderne wolkenkrabbers tot adembenemende natuurgebieden: Erica ontdekt de mooiste plekken van het eiland. Taiwan heeft een spectaculaire ontwikkeling doorgemaak...

30-11-2018 21:30

Terug: Erica op Reis

Erica op reis - Terug: Erica op Reis

In de eerste aflevering van een nieuwe reeks Erica op Reis reist Erica Terpstra naar Brazilië. Het vertrouwde reisprogramma van MAX gaat vanavond op NPO 1 van start. De afleveringen zijn elke vrijdag om 21:30 uur te zien. In de eerste afle...

16-07-2018 19:10

Patagonië

Erica op reis - Patagonië

In deze aflevering reist Erica Terpstra naar Patagonië, het zuidelijke deel van Argentinië en Chili. Ze laat zich overweldigen door de indrukwekkende natuur, bezoekt de gaucho's en de Mapuche-indianen, en maakt kennis met een Nederlandse vr...

13-07-2018 19:10

Namibië

Erica op reis - Namibië

Erica ontmoet de Himba. Deze stam leeft nog steeds precies hetzelfde als eeuwen geleden. Erica heeft ook een ontmoeting met leden van de Herero stam. Deze stam heeft de wonderlijke gewoonte om eens per jaar in Duitse uniformen door de strat...

12-07-2018 19:10

Japan

Erica op reis - Japan

Erica bezoekt Tokio, de grootste metropool ter wereld, en een stad vol tegenstellingen. De bewoners willen er het nieuwste van het nieuwste, maar houden ondertussen op andere terreinen juist weer vast aan het traditionele leven. Erica laat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Erica op reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erica op reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erica op reis bij Erica op reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erica op reis. Heb je een uitzending van Erica op reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erica op reis gemist

Reisprogramma. Na succesvolle carrières als topsporter, kamerlid, staatssecretaris en bestuurder bij NOC-NSF, begint Erica Terpstra aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Een zeer persoonlijk reisprogramma, waarin de kijker wonderlijke, inspirerende en excentrieke mensen leert kennen. Dat doet Erica niet alleen met interviews, maar ook door het zelf ondergaan van de lokale rituelen, gewoonten en gebruiken. Erica Terpstra gaat naar Java en Bali. Op Java gaat zij langs 'Sukabumi', waar ze een deel van haar jeugd heeft doorgebracht. Ontroerend is de ontmoeting met bekenden uit het verleden en het weerzien van het zwembad waar ze haar eerste zwemlessen kreeg. Erica laat ons ook kennismaken met de betoverende krachten die een grote rol spelen op Bali. Ze bezoekt Ketut Liyer, de natuurgenezer die bekend is uit het boek van Elisabeth Gilbert 'Eten, Bidden en Beminnen', en Ki Yoko Bodo, die haar weet te vertellen dat haar programma een succes wordt! Presentatie: Erica Terpstra.

Uitzending gemist van Erica op reis? Hier kun je alle uitzendingen van Erica op reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 63
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!