Programma gemist?

In de met slotaflevering van Erica op door het Reis gaat Erica Terpstra naar Senegal door in West-Afrika. Ze tijdens bezoekt onder meer de van het eiland Goree - van vernoemd naar Goeree-Overflakkee tijdens - waar eeuwenlang de Afrikaanse door slaven vandaan van naar een Amerika werden verscheept. In van de chaotische en kleurrijke het hoofdstad Dakar verwondert het ze zich over het het aanbod op op tv de lokale markt voor uit magiërs. een Ook laat ze tijdens ook de koeien- en vismarkt op tv niet onbezocht. van Terpstra reist naar de uit stad Touba, door waar de op tv spectaculaire moskee elk jaar op twee een miljoen pelgrims ontvangt en waar de de op religieuze politie de dienst uitmaakt. Ondertussen een uit legt Erica Terpstra overal het waar het kan contact van met in de mensen die ze op tegenkomt.

In de met derde aflevering van de Erica op Reis een gaat Erica uit Terpstra naar Canada. op tv Van grizzlyberen door in de natuurgebieden in Brits-Columbia tot op de moderne stad in Vancouver. In de met ruige Canadese provincie Brits-Columbia met gaat Erica een Terpstra op zoek naar door grizzlyberen, uit orka's, walvissen een en vooral naar het de oorspronkelijke bewoners: de een indianen. Wat is er met over van in hun cultuur, nadat de Europeanen de het in gebied binnentrokken, op naar zoek naar pelzen en goud? uit Ze bezoekt uit ook door de moderne stad Vancouver, het ook wel 'beste door stad op aarde om een in te wonen' op tv genoemd, en ze in reist naar Vancouver met Island, in een plek met spectaculaire een natuur, waar juist op dat in moment de zalmtrek uit gaande een is. Erica Terpstra pakt met voor Erica op naar Reis haar een koffer en laat zich met door verwondering onderdompelen in de naar van culturele gebruiken en rituelen van naar andere landen. Ze op tv heeft de in verre landen bijzondere door ontmoetingen met opmerkelijke en van inspirerende mensen. In het tijdens huidige seizoen bezoekt door met zij Brazilië, Taiwan, Canada uit en Senegal.

In door de tweede aflevering van de Erica met op Reis gaat Erica op tv Terpstra naar Taiwan. Van uit moderne wolkenkrabbers tot adembenemende uit het natuurgebieden: Erica ontdekt de mooiste plekken op van het op tv eiland. Taiwan heeft een uit spectaculaire ontwikkeling naar doorgemaakt de met laatste decennia en is uitgegroeid tot uit tijdens een welvarende en moderne uit staat. In in de hoofdstad Taipei de beklimt ze het symbool op tv van dat succes, van de wolkenkrabber 'Taipei 101', op van meer door dan een een halve kilometer hoog. Ze duikt uit in de rijke op tv cultuur in van de bewoners met en verbaast zich over de het soms in wonderlijke gewoontes van van de Taiwanezen. In het oosten van het Taiwan met reist de presentatrice van naar de Tarokokloof; een natuurgebied naar dat in tijdens de loop van de het miljoenen jaren met een verbluffend kunstwerk door is geworden. Ondertussen probeert naar ze het in haar beste Chinees in contact op te maken met de Taiwanezen. Erica Terpstra in pakt voor tijdens Erica op Reis naar haar koffer en laat op tv zich met een verwondering onderdompelen in de van culturele gebruiken en op tv rituelen tijdens van andere de landen. Ze heeft een in verre landen bijzondere op tv ontmoetingen met opmerkelijke en het inspirerende door mensen. In het huidige met seizoen bezoekt door ze Brazilië, Taiwan, Canada en een Senegal.

In een de eerste aflevering van van een nieuwe reeks de Erica op Reis door reist uit Erica Terpstra naar Brazilië. Het vertrouwde tijdens reisprogramma van van MAX gaat vanavond in op NPO 1 van in start. De afleveringen het zijn van elke vrijdag de om 21:30 uur te het zien. In de eerste tijdens aflevering reist met Terpstra naar Brazilië. Aan de oostkust tijdens van dat in land, waar uit in de loop naar van de eeuwen miljoenen Afrikaanse tijdens slaven tijdens aan land door zijn gebracht, duikt ze op tv in de Afrikaanse wortels in van een Brazilië. In de kleurrijke een stad Salvador Bahia is dat op tv Afrikaanse DNA nog van overal voelbaar, op zoals in het de beoefening van de naar vechtdans tijdens capoeira, die hier is van ontstaan. Ze bezoekt de in markten, spreekt de inwoners, van laaft zich aan in uit de lokale specialiteiten in en wordt uitgenodigd voor een geheimzinnige met tijdens ceremonie. Erica Terpstra pakt voor Erica een op Reis weer haar naar koffer en laat het zich met verwondering op onderdompelen in de het culturele gebruiken op tv en rituelen van van andere landen. Ze het heeft in van verre landen bijzondere ontmoetingen met met opmerkelijke van en inspirerende mensen. in In het nieuwe van seizoen bezoekt zij naar Brazilië, Taiwan, Canada en met Senegal.

In tijdens deze aflevering reist op Erica Terpstra naar Patagonië, op het zuidelijke deel van met Argentinië en van Chili. Ze laat zich met in overweldigen door de indrukwekkende natuur, bezoekt met de gaucho's de en de Mapuche-indianen, tijdens en maakt kennis tijdens met een Nederlandse vrouw door naar die alles heeft tijdens achtergelaten voor een nieuw bestaan met in de uit ruige natuur van een Patagonië. Ze sluit de serie af in bij de uit spectaculaire Perito naar Moreno-gletsjer, in het tijdens uiterste puntje van een Zuid-Amerika, niet ver van de het uit Zuidpool. Dit is een herhaling van in 27 december in 2013.

Erica naar ontmoet de naar Himba. Deze stam leeft nog steeds in precies hetzelfde als de eeuwen geleden. uit Erica heeft ook een uit ontmoeting door met leden van de met Herero een stam. Deze stam heeft de wonderlijke de gewoonte om door eens per jaar in de Duitse uniformen van door de naar straten te naar paraderen. In één van de mooiste een wildparken ter wereld, Etosha, de met gaat Erica op safari. Ook ontmoet de zij met de oorspronkelijk bewoners van op tv dit gebied. Dit zijn op de op Bosjesmannen, deze door staan bekend als de het oudste volk op aarde. Dit het is het een herhaling van 6 december van 2013.

Erica een bezoekt Tokio, uit de grootste metropool ter wereld, en het van een stad vol tegenstellingen. tijdens De bewoners willen het er het een nieuwste van het nieuwste, het maar houden van ondertussen op andere terreinen juist op weer een vast aan het traditionele van leven. Erica laat zich op tv onderwijzen in op tv kendo, de oudste van de martial op tv arts, woont een van training van door sumoworstelaars een bij, spreekt een een gigolo en bezoekt de grootste vismarkt in ter op wereld. Ze ontkomt bovendien niet op naar aan een optreden in één van van de vele karaoke-bars tijdens naar die de stad telt. Ook gaat een ze op uit zoek naar sporen van het de met Olympische Spelen die hier in 1964 het werden gehouden en naar met die met twee tijdens olympische medailles het een hoogtepunt uit haar eigen sportloopbaan zouden in worden. Tijdens die naar op zoektocht blijkt dat niets blijft tijdens zoals het was. Dit tijdens is een herhaling van het 7 september met 2012.

De de piramide van Cheops is met het laatst op tv overgebleven wereldwonder van de met antieke tijdens wereld. Erica moet natuurlijk even door gaan door kijken en staat de en passant nog even het oog in in oog met de uit legendarische sfinx. Een met boottocht met de Dahabiya geeft tijdens je een kijkje naar in de lange door geschiedenis in van het Egyptische op Rijk. Van Caïro door tot Luxor en de van het platteland tot een diner de met uitzicht op op tv een prachtige tempel: het alles kan in naar de dit deel van de wereld. Dit van is een herhaling in van 5 oktober met 2012.

Erica gaat naar met het hypermoderne door Shanghai, waar goed te tijdens zien is hoe uit het het land in ontwikkeling is. De tijdens contrasten uit tussen rijk en van arm zijn er groot, net van met als de contrasten tussen de spectaculaire van wolkenkrabbers en de de door eeuwenoude tempels en stadswijken. Erica het verbaast en in verwondert zich over op tv de mensen en een gewoontes die een ze tegenkomt. Daarnaast naar bezoekt ze twee meer traditionele uit steden in China, waar tijdens de je je nog naar kunt wanen in de de tijden van de door keizers die tijdens lang over China regeerden. de Erica probeert, met de uit paar woorden Chinees in die ze spreekt, naar in een gesprek te raken tijdens met mensen die ze van ontmoet.

Erica een spreekt met de inwoners uit in op Hanoi die de donkere jaren met achter zich een hebben gelaten, en met die met het de toekomst bezig zijn. de Ook trekt ze de door bergen het van noord-Vietnam in, waar ze in ontmoetingen in heeft met de een kleurrijke volken, die dat onherbergzame maar een prachtige met gebied bewonen. Erica komt terecht in op een tijdens liefdesmarkt, in waar de plaatselijke jongeren op een partner hopen te vinden. in Ondertussen verwondert door ze van zich over de mooie een maar soms moeilijk te tijdens doorgronden gewoontes van de met een mensen.

Duizenden een jaren hadden de indianen, of de Native Americans, met in het zuidwesten van met de Verenigde het Staten het een rijk alleen. Tegenwoordig zijn ze in aangewezen uit op natuurreservaten, waar naar ze hun met oude levensstijl nog zoveel mogelijk tijdens proberen te behouden. het Erica zocht de Navajo-stam de op. Het leven tijdens tijdens van cowboys was een stuk minder de door romantisch dan de talloze westernfilms doen tijdens vermoeden. met Hard werken was het devies, een maar gelukkig was uit er op nu en dan ook naar plek voor naar wat vertier: de een welbekende rodeo’s. Erica op leert er van de kunst van het tijdens paardrijden, lassowerpen en in pistoolschieten. Ongeveer de zeventig procent van het zuidwesten tijdens van tijdens de Verenigde Staten bestaat in uit woestijn. Door tijdens inmiddels opgedroogde rivieren op in Colorado ontstonden diepe kloven, op waarvan de de Grand Canyon op tv verreweg de bekendste is. door De aangrenzende staat een Arizona, een aan Colorado verbonden via het in vierstatenpunt, op is voor Erica een prima door plek om op zoek het te gaan naar het goud. Dit is een met herhaling van met 28 september de 2012.

Erica ziet door in een van uit de oudste landen op tv ter wereld het ‘Achtste van Wereldwonder’, op tv kijkt rond tijdens op de grootste markt in van Afrika en van brengt een bezoek aan in Het Vergiftigde Paradijs. uit De elf kerken tijdens van Lalibela worden een ook wel in het Achtste het Wereldwonder genoemd. Ze zijn in de op dertiende eeuw in het opdracht van in de toenmalige koning van Lalibela uit tijdens de rotsen gehakt, door naar verluidt uit voor de mensen die het zich in niet konden met veroorloven door naar Jeruzalem af te een reizen. Erica met bezoekt de Mercato, de het grootste markt van op Afrika. Van laptoptassen naar tot speren en van op tv vijftiende-eeuwse bijbels tot traditionele de medicijnen: alles is op tv hier te koop. uit Voor Nederlandse met begrippen is uit de markt in de hoofdstad uit Addis Abeba een met puinhoop, op tv maar het van is dé plek om door te onderhandelen met de uit duizenden handelaren die het er van rondlopen. Ethiopië is een van land van uitersten. een In de Omovallei tijdens komen die uitersten bijeen: op een een relatief klein op tv door stuk grond leeft naar een enorme verscheidenheid aan op tv volkeren. De vallei is de op het oog een op prachtig van landschap, maar de extreme op tv droogte, naar hitte en regenval uit hebben de plek de weinig de verhullende bijnaam in Het Vergiftigde Paradijs gegeven. Dit naar is een het herhaling van 21 september met 2012.

Erica in Terpstra dompelt zich onder in in de door wonderlijke wereld van het Midden-Oosterse op land Oman. Oman van is één op van de laatste de sultanaten die op tv de wereld tijdens nog kent. Het is een in land van nomaden, van van de sprookjes door van 1001 de nacht, maar naar ook van onverwachte op natuurschoon en bijzonder hartelijke en een gastvrije mensen. Erica de bezoekt op tv markten waar kamelen, met wierook en mirre worden verhandeld en naar die rechtstreeks door uit de Middeleeuwen lijken door te stammen. op tv Ze spreekt een tijdens Arabische prinses tijdens en een Nederlandse van vrouw die hier een een heel bijzonder leven van leidt. Ze door reist dwars het door de woestijn, langs de oases en bedoeïenenkampen en verbaast door zich over met de gewoonten in en gebruiken van de mensen het die dit van land bewonen. Dit op tv is een op herhaling van 14 september in 2012.

Erica Terpstra een reist naar Japan op tv waar naar ze zich onder andere laat op onderwijzen in kendo. Erica op tv naar bezoekt Tokio, de door grootste metropool ter wereld, tijdens en een stad de vol tegenstellingen. naar De bewoners willen er het nieuwste het van het naar nieuwste, maar van houden ondertussen met op andere terreinen juist op tv weer vast aan het op tv traditionele leven. Erica laat op tv zich onderwijzen een in kendo, op de oudste van de martial op arts, woont van een training op van sumoworstelaars bij, spreekt op tv een gigolo en een bezoekt de grootste vismarkt in ter naar wereld. Ze ontkomt bovendien niet in aan met een optreden in één het van de door vele karaoke-bars die de stad naar een telt. Ook gaat ze op uit zoek naar met sporen van de met Olympische Spelen die hier in op tv 1964 van werden gehouden en die met uit twee in olympische medailles het hoogtepunt uit naar haar eigen sportloopbaan zouden naar worden. het Tijdens die zoektocht in blijkt dat niets blijft zoals het het was. Dit de is tijdens een herhaling van 7 de september 2012.

Erica het Terpstra is in Myanmar, naar waar ze onder andere met de spectaculaire van boeddhistische heiligdommen op tv van het land naar bezoekt. Erica Terpstra tijdens bezoekt Myanmar, het voormalige met Birma. Birma is jarenlang op tv op tv een militaire dictatuur geweest. naar Erica bezoekt de spectaculaire op tv boeddhistische heiligdommen van in het land, die vaak uit ronduit sprookjesachtig aandoen. de Natuurlijk maakt een ze ook de kennis met de inwoners naar van dit bijzondere land. de Erica is een getuige de van een zeer luidruchtig offerfeest voor een geesten. Daarnaast bezoekt het ze het Inlemeer, op tv met waar het dagelijks leven zich tijdens op het water door afspeelt. Erica is daar tijdens bij de een ceremonie de waarin jonge jongens, met verkleed als prins, een initiatie tot de het monnik ondergaan. Tot slot vergeet door ze niet de lokale van - van soms zeer exotische uit - keuken aan een door onderzoek het te onderwerpen. Dit is door een herhaling van op 30 december 2016.

april 2019
21-12-2018 21:30

Slot: Erica op Reis

Erica op reis - Slot: Erica op Reis

In de slotaflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Senegal in West-Afrika. Ze bezoekt onder meer het eiland Goree - vernoemd naar Goeree-Overflakkee - waar eeuwenlang de Afrikaanse slaven vandaan naar Amerika werden verscheep...

14-12-2018 21:35

Erica op Reis: Canada

Erica op reis - Erica op Reis: Canada

In de derde aflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Canada. Van grizzlyberen in de natuurgebieden in Brits-Columbia tot de moderne stad Vancouver. In de ruige Canadese provincie Brits-Columbia gaat Erica Terpstra op zoek naar...

07-12-2018 21:30

Erica op Reis: Taiwan

Erica op reis - Erica op Reis: Taiwan

In de tweede aflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Taiwan. Van moderne wolkenkrabbers tot adembenemende natuurgebieden: Erica ontdekt de mooiste plekken van het eiland. Taiwan heeft een spectaculaire ontwikkeling doorgemaak...

30-11-2018 21:30

Terug: Erica op Reis

Erica op reis - Terug: Erica op Reis

In de eerste aflevering van een nieuwe reeks Erica op Reis reist Erica Terpstra naar Brazilië. Het vertrouwde reisprogramma van MAX gaat vanavond op NPO 1 van start. De afleveringen zijn elke vrijdag om 21:30 uur te zien. In de eerste afle...

16-07-2018 19:10

Patagonië

Erica op reis - Patagonië

In deze aflevering reist Erica Terpstra naar Patagonië, het zuidelijke deel van Argentinië en Chili. Ze laat zich overweldigen door de indrukwekkende natuur, bezoekt de gaucho's en de Mapuche-indianen, en maakt kennis met een Nederlandse vr...

13-07-2018 19:10

Namibië

Erica op reis - Namibië

Erica ontmoet de Himba. Deze stam leeft nog steeds precies hetzelfde als eeuwen geleden. Erica heeft ook een ontmoeting met leden van de Herero stam. Deze stam heeft de wonderlijke gewoonte om eens per jaar in Duitse uniformen door de strat...

12-07-2018 19:10

Japan

Erica op reis - Japan

Erica bezoekt Tokio, de grootste metropool ter wereld, en een stad vol tegenstellingen. De bewoners willen er het nieuwste van het nieuwste, maar houden ondertussen op andere terreinen juist weer vast aan het traditionele leven. Erica laat...

09-07-2018 19:10

Egypte

Erica op reis - Egypte

De piramide van Cheops is het laatst overgebleven wereldwonder van de antieke wereld. Erica moet natuurlijk even gaan kijken en staat en passant nog even oog in oog met de legendarische sfinx. Een boottocht met de Dahabiya geeft je een kijk...

17-11-2017 23:30

China

Erica op reis - China

Erica gaat naar het hypermoderne Shanghai, waar goed te zien is hoe het land in ontwikkeling is. De contrasten tussen rijk en arm zijn er groot, net als de contrasten tussen de spectaculaire wolkenkrabbers en de eeuwenoude tempels en stadsw...

10-11-2017 22:25

Vietnam

Erica op reis - Vietnam

Erica spreekt met de inwoners in Hanoi die de donkere jaren achter zich hebben gelaten, en die met de toekomst bezig zijn. Ook trekt ze de bergen van noord-Vietnam in, waar ze ontmoetingen heeft met de kleurrijke volken, die dat onherbergza...

09-07-2017 18:10

Verenigde Staten

Erica op reis - Verenigde Staten

Duizenden jaren hadden de indianen, of Native Americans, in het zuidwesten van de Verenigde Staten het rijk alleen. Tegenwoordig zijn ze aangewezen op natuurreservaten, waar ze hun oude levensstijl nog zoveel mogelijk proberen te behouden. ...

02-07-2017 18:10

Ethiopië

Erica op reis - Ethiopië

Erica ziet in een van de oudste landen ter wereld het ‘Achtste Wereldwonder’, kijkt rond op de grootste markt van Afrika en brengt een bezoek aan Het Vergiftigde Paradijs. De elf kerken van Lalibela worden ook wel het Achtste Wereldwonder g...

28-05-2017 18:10

Oman

Erica op reis - Oman

Erica Terpstra dompelt zich onder in de wonderlijke wereld van het Midden-Oosterse land Oman. Oman is één van de laatste sultanaten die de wereld nog kent. Het is een land van nomaden, van de sprookjes van 1001 nacht, maar ook van onverwach...

30-04-2017 18:10

Japan

Erica op reis - Japan

Erica Terpstra reist naar Japan waar ze zich onder andere laat onderwijzen in kendo. Erica bezoekt Tokio, de grootste metropool ter wereld, en een stad vol tegenstellingen. De bewoners willen er het nieuwste van het nieuwste, maar houden on...

25-03-2017 16:15

Myanmar

Erica op reis - Myanmar

Erica Terpstra is in Myanmar, waar ze onder andere de spectaculaire boeddhistische heiligdommen van het land bezoekt. Erica Terpstra bezoekt Myanmar, het voormalige Birma. Birma is jarenlang een militaire dictatuur geweest. Erica bezoekt de...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Erica op reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erica op reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erica op reis bij Erica op reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erica op reis. Heb je een uitzending van Erica op reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erica op reis gemist

Reisprogramma. Na succesvolle carrières als topsporter, kamerlid, staatssecretaris en bestuurder bij NOC-NSF, begint Erica Terpstra aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Een zeer persoonlijk reisprogramma, waarin de kijker wonderlijke, inspirerende en excentrieke mensen leert kennen. Dat doet Erica niet alleen met interviews, maar ook door het zelf ondergaan van de lokale rituelen, gewoonten en gebruiken. Erica Terpstra gaat naar Java en Bali. Op Java gaat zij langs 'Sukabumi', waar ze een deel van haar jeugd heeft doorgebracht. Ontroerend is de ontmoeting met bekenden uit het verleden en het weerzien van het zwembad waar ze haar eerste zwemlessen kreeg. Erica laat ons ook kennismaken met de betoverende krachten die een grote rol spelen op Bali. Ze bezoekt Ketut Liyer, de natuurgenezer die bekend is uit het boek van Elisabeth Gilbert 'Eten, Bidden en Beminnen', en Ki Yoko Bodo, die haar weet te vertellen dat haar programma een succes wordt! Presentatie: Erica Terpstra.

Uitzending gemist van Erica op reis? Hier kun je alle uitzendingen van Erica op reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 55
  • Laatste uitzending op 21-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord