Programma gemist?

Erica met Terpstra bezoekt Kandy, een tijdens van de grotere naar steden op van Sri Lanka die bekend een staat een om de Tempel van de tijdens Tand. In deze op tempel wordt tijdens de tand van Boeddha het bewaard. Jaarlijks op wordt de heilige tand 10 een uit dagenlang geëerd bij door het spectaculaire festival Perahera, dat bezoekers met vanuit de uit hele in wereld trekt. Erica woont op de indrukwekkende parade bij. Erica trekt op verder met en gaat diep de jungle het in om op het de bijzondere Vedda-volk te bezoeken. Dit zijn een op tv de inheemse bewoners van Sri op Lanka, waarvan er in tegenwoordig nog de maar een paar honderd bestaan. Dit door is een herhaling met van op 21 november in 2014.

Erica gaat naar door het de hypermoderne Sjanghai, waar goed het te zien is tijdens hoe het door land in ontwikkeling tijdens is. De een contrasten tussen rijk en arm zijn door naar er groot, net als de tijdens contrasten de tussen de spectaculaire het wolkenkrabbers en de eeuwenoude tempels en het stadswijken. Erica verbaast de en verwondert zich de over uit de mensen en de gewoontes die naar ze tegenkomt. Daarnaast bezoekt de ze twee meer op tv traditionele steden in China, waar door je op tv je nog kunt wanen in de de tijden op tv van de keizers die het lang over op tv China regeerden. Erica probeert, met op naar de paar woorden Chinees die tijdens ze spreekt, in met gesprek op te raken met mensen die ze met ontmoet. Dit is een een het herhaling van 17 november naar 2017.

Erica van spreekt met op de inwoners in Hanoi die met de donkere naar jaren achter een zich hebben gelaten, en die met de de toekomst op tv bezig zijn. Ook op trekt ze de bergen van van noord-Vietnam in in, waar op ze ontmoetingen op heeft met de door kleurrijke volken, die dat met onherbergzame maar prachtige gebied tijdens bewonen. Erica op komt terecht op een tijdens liefdesmarkt, tijdens waar de plaatselijke jongeren een de partner hopen te in vinden. Ondertussen verwondert door ze zich in over de door mooie maar soms een moeilijk te doorgronden gewoontes door van de mensen. Dit is de een herhaling van 10 tijdens november door 2017.

Erica tijdens Terpstra bezoekt het Zuid-Amerikaanse Colombia. een In Bogota brengt van ze een smakelijk naar bezoek van aan de Paloquemao Markt, waar met ze een foodtour op tv langs door de leuke kraampjes doet. het Ook proeft op Erica in met Bogota een wel naar heel bijzondere chocolademelk, uit namelijk met kaas! Daarnaast gaat ze met in het centrum op kijken naar met caviaraces. In een uit barretje in de wijk een Candelaria het maakt Erica een kennis met Tejo, een traditionele Colombiaanse uit sport. op tv Verder bezoekt Erica met de Catedral de Sal de tijdens Zipaquirá, een een zoutkathedraal de in de buurt van van Zipaquirá, waar ze ook een de priester ontmoet. Uiteraard van tijdens mag in Colombia een op tv bezoek aan op een koffieplantage niet ontbreken én ontmoet op Erica een tijdens oude bekende; door haar eerste op liefde Robbie.

Erica door Terpstra bezoekt Myanmar, het het voormalige door Birma. Birma is van jarenlang een militaire dictatuur geweest. Erica de op bezoekt de spectaculaire boeddhistische heiligdommen van naar het land, door die vaak ronduit sprookjesachtig tijdens op tv aandoen. Natuurlijk maakt ze op tv ook kennis met het de inwoners van naar dit bijzondere land. het Erica is getuige van een een de zeer luidruchtig offerfeest voor geesten. Daarnaast op bezoekt ze tijdens het Inlemeer, waar het door dagelijks leven door zich op op het water afspeelt. naar Erica is daar bij een op tv ceremonie op waarin jonge een jongens, verkleed als prins, op tv een initiatie tot naar monnik ondergaan. Tot slot vergeet tijdens ze niet tijdens de lokale, soms uit zeer exotische, keuken de aan een door onderzoek te in onderwerpen.

Erica met Terpstra reist het naar Israël. Ze bezoekt onder het meer een tattooshop waar door pelgrims al een eeuwenlang religieuze voorstellingen het op hun lichaam het laten tatoeëren de en een uit plaats langs het meer van Tiberias op tv tijdens waar volwassenen uit de hele wereld in naartoe komen om uit zich te laten een dopen. Voor velen tijdens is tijdens dat een op zeer emotionele gebeurtenis. In Jeruzalem uit gaat Erica onder tijdens meer naar de op tv Klaagmuur en de op tv Heilig Grafkerk, de plek op tv waar Jezus uit gekruisigd tijdens en begraven zou zijn. naar Ze gaat ook langs bij uit een school waar in Arabische én van Israëlische op kinderen samen in de klas met zitten. Tot slot op tv bezoekt een Erica Bethlehem en de het noordelijke stad Safed, uit waar ze zich laat onderwijzen tijdens in tijdens de mystiek van de de Kabbala. Dit door is een herhaling van 23 december een tijdens 2016.

In tijdens Paramaribo spreekt Erica tijdens onder meer naar met de eerste officiële tijdens winti-priesteres van het land naar en een ondergaat ze een winti-ritueel. Ook laat op tv ze zich onderwijzen met in de finesses van uit de Surinaamse uit keuken en doet Erica tijdens inkopen op naar een markt door waar traditionele medicijnen worden verkocht. Diep met in van de jungle het bezoekt ze een dorp van Saramaccaners, van dit zijn op afstammelingen van gevluchte tijdens slaven. Dit is het een herhaling op van 18 november het 2016.

Erica in Terpstra bezoekt in de Chinese metropool Hongkong. Ook gaat van ze op spreekuur in bij in een traditionele naar Chinese dokter en bezoekt ze een in boeddhistische gemeenschap die het geldt als grondlegger door van van de mindfulness. van De lokale keuken kan de rekenen op haar op warme belangstelling. Dit van is een herhaling van 11 met november tijdens 2016.

In de slotaflevering door van uit Erica op Reis gaat tijdens Erica Terpstra naar Senegal met in West-Afrika. Ze het bezoekt onder op tv meer het uit eiland Goree in - vernoemd naar Goeree-Overflakkee naar - waar eeuwenlang de op tv Afrikaanse slaven op tv vandaan naar Amerika werden verscheept. door op In de chaotische en kleurrijke hoofdstad tijdens in Dakar verwondert ze zich het over het aanbod op de de lokale op tv markt voor magiërs. Ook laat tijdens ze ook de met koeien- op en vismarkt niet onbezocht. Terpstra tijdens reist naar naar de de stad Touba, waar door de spectaculaire moskee de elk jaar twee miljoen een pelgrims ontvangt en waar de uit religieuze politie met de dienst uitmaakt. de Ondertussen legt Erica het Terpstra een overal waar het kan op contact met de mensen door die ze in tegenkomt.

In de naar derde aflevering op tv van Erica op Reis gaat het Erica van Terpstra naar Canada. Van grizzlyberen de op in de natuurgebieden in in Brits-Columbia tot de moderne stad van Vancouver. In de op ruige Canadese provincie de Brits-Columbia van gaat Erica Terpstra op zoek uit naar grizzlyberen, het orka's, walvissen en vooral de naar de oorspronkelijke bewoners: de op tv de indianen. Wat is op tv er over van op hun cultuur, nadat uit de Europeanen het gebied het binnentrokken, op zoek de naar in pelzen en goud? Ze bezoekt met ook de moderne het stad Vancouver, tijdens ook wel 'beste stad op met aarde naar om in het te wonen' genoemd, en tijdens ze reist naar Vancouver naar Island, een een plek met in spectaculaire natuur, waar juist op op dat moment het de zalmtrek gaande is. Erica van Terpstra van pakt voor Erica op in Reis haar een koffer en laat zich met op tv verwondering onderdompelen in het de culturele gebruiken en het rituelen in van andere landen. in Ze heeft in verre landen op tv bijzondere een ontmoetingen met opmerkelijke en inspirerende de mensen. het In het huidige tijdens seizoen bezoekt zij naar Brazilië, Taiwan, Canada en van Senegal.

In op de tweede aflevering van op Erica op Reis uit gaat Erica tijdens Terpstra naar op Taiwan. Van moderne van wolkenkrabbers tot adembenemende natuurgebieden: Erica een ontdekt de mooiste plekken met van het op eiland. Taiwan op heeft een spectaculaire naar ontwikkeling doorgemaakt de laatste decennia het en is uitgegroeid tijdens tot een welvarende en naar moderne het staat. In de de hoofdstad Taipei beklimt ze op tv het symbool in van dat op tv succes, de wolkenkrabber 'Taipei het 101', van naar meer dan een door halve kilometer hoog. Ze duikt een in de tijdens rijke cultuur van de met bewoners en verbaast een zich over de op tv soms wonderlijke gewoontes tijdens van het de Taiwanezen. In het het oosten van Taiwan reist op de presentatrice naar de tijdens Tarokokloof; een natuurgebied een dat in de naar loop van de tijdens miljoenen jaren op tv een verbluffend kunstwerk met is geworden. naar Ondertussen probeert ze in in haar het beste Chinees contact te maken het met de Taiwanezen. Erica door Terpstra naar pakt voor Erica op Reis haar uit koffer en op tv laat zich met verwondering tijdens in onderdompelen in de culturele gebruiken uit en rituelen het van andere landen. Ze de heeft in verre landen van bijzondere ontmoetingen met met met opmerkelijke en inspirerende mensen. In het uit huidige seizoen het bezoekt ze Brazilië, naar Taiwan, Canada en tijdens Senegal.

In de met eerste aflevering van uit een nieuwe reeks Erica een op Reis naar reist Erica uit Terpstra naar de Brazilië. Het vertrouwde reisprogramma van MAX in gaat vanavond op de NPO 1 een van start. De afleveringen van zijn elke op vrijdag om de 21:30 uur te zien. In van de eerste aflevering de reist Terpstra op naar Brazilië. Aan de oostkust uit van dat met land, waar op tv in de loop van de uit eeuwen miljoenen Afrikaanse door slaven aan in land van zijn gebracht, duikt ze het in de Afrikaanse wortels met van Brazilië. op In de kleurrijke stad tijdens Salvador een Bahia is dat Afrikaanse DNA in nog door overal voelbaar, zoals in de tijdens beoefening van de het vechtdans capoeira, die het hier het is ontstaan. Ze bezoekt de markten, door spreekt de inwoners, in laaft zich van aan van de lokale specialiteiten van en wordt uitgenodigd voor een geheimzinnige het ceremonie. Erica Terpstra pakt het voor Erica op op tv de Reis weer haar op tv koffer en laat op zich met verwondering onderdompelen in de door culturele gebruiken naar en rituelen van andere op landen. Ze heeft door in uit verre landen bijzondere ontmoetingen de met opmerkelijke en inspirerende in mensen. In de het nieuwe seizoen tijdens bezoekt zij Brazilië, Taiwan, door Canada en op Senegal.

In deze aflevering van op tv reist Erica Terpstra met naar Patagonië, het zuidelijke deel van met Argentinië en Chili. op Ze van laat zich overweldigen door de in indrukwekkende natuur, tijdens bezoekt uit de gaucho's en de op Mapuche-indianen, en maakt door kennis met een de Nederlandse vrouw tijdens die alles heeft achtergelaten voor de een nieuw bestaan in op de ruige natuur op van tijdens Patagonië. Ze sluit de serie een af bij de op spectaculaire Perito Moreno-gletsjer, het in het tijdens uiterste puntje van Zuid-Amerika, naar niet ver van van de het Zuidpool. Dit is een herhaling van op 27 december op 2013.

Erica ontmoet het de uit Himba. Deze stam naar leeft nog steeds precies in hetzelfde als eeuwen geleden. op tv Erica heeft met ook een ontmoeting met op leden van naar de Herero stam. de Deze stam heeft de de wonderlijke gewoonte om eens een per jaar een in Duitse een uniformen door de straten te op tv paraderen. In één van door de mooiste op tv wildparken ter wereld, Etosha, de de gaat Erica op safari. tijdens Ook ontmoet een zij de oorspronkelijk bewoners op van dit gebied. Dit op tv zijn van de Bosjesmannen, deze staan bekend als tijdens het oudste volk tijdens op van aarde. Dit is een herhaling op tv van 6 december tijdens 2013.

Erica bezoekt op Tokio, de grootste tijdens metropool op ter wereld, en een stad tijdens vol in tegenstellingen. De bewoners willen door er het nieuwste van het in door nieuwste, maar houden naar ondertussen op andere terreinen in juist weer vast op aan het traditionele leven. Erica tijdens laat zich onderwijzen in uit op kendo, de oudste van de martial uit door arts, woont een training op tv van sumoworstelaars bij, spreekt een op tv gigolo en op bezoekt de de grootste vismarkt ter door wereld. Ze ontkomt in bovendien niet aan een optreden met in één van van de vele karaoke-bars een die de stad op telt. Ook gaat ze de op zoek naar uit sporen van op tv de uit Olympische Spelen die uit hier in 1964 werden gehouden en door die met van twee olympische medailles het op hoogtepunt uit de haar eigen sportloopbaan zouden op op tv worden. Tijdens die zoektocht blijkt dat naar niets blijft zoals naar het was. Dit een is een herhaling van tijdens 7 september naar 2012.

januari 2020
21-07-2019 17:10

Sri Lanka

Erica op reis - Sri Lanka

Erica Terpstra bezoekt Kandy, een van de grotere steden van Sri Lanka die bekend staat om de Tempel van de Tand. In deze tempel wordt de tand van Boeddha bewaard. Jaarlijks wordt de heilige tand 10 dagenlang geëerd bij het spectaculaire fes...

14-07-2019 17:10

China

Erica op reis - China

Erica gaat naar het hypermoderne Sjanghai, waar goed te zien is hoe het land in ontwikkeling is. De contrasten tussen rijk en arm zijn er groot, net als de contrasten tussen de spectaculaire wolkenkrabbers en de eeuwenoude tempels en stadsw...

13-07-2019 18:10

Vietnam

Erica op reis - Vietnam

Erica spreekt met de inwoners in Hanoi die de donkere jaren achter zich hebben gelaten, en die met de toekomst bezig zijn. Ook trekt ze de bergen van noord-Vietnam in, waar ze ontmoetingen heeft met de kleurrijke volken, die dat onherbergza...

12-07-2019 18:10

Colombia

Erica op reis - Colombia

Erica Terpstra bezoekt het Zuid-Amerikaanse Colombia. In Bogota brengt ze een smakelijk bezoek aan de Paloquemao Markt, waar ze een foodtour langs de leuke kraampjes doet. Ook proeft Erica in Bogota een wel heel bijzondere chocolademelk, na...

11-07-2019 18:10

Myanmar

Erica op reis - Myanmar

Erica Terpstra bezoekt Myanmar, het voormalige Birma. Birma is jarenlang een militaire dictatuur geweest. Erica bezoekt de spectaculaire boeddhistische heiligdommen van het land, die vaak ronduit sprookjesachtig aandoen. Natuurlijk maakt ze...

10-07-2019 18:10

Israël

Erica op reis - Israël

Erica Terpstra reist naar Israël. Ze bezoekt onder meer een tattooshop waar pelgrims al eeuwenlang religieuze voorstellingen op hun lichaam laten tatoeëren en een plaats langs het meer van Tiberias waar volwassenen uit de hele wereld naarto...

09-07-2019 18:15

Suriname

Erica op reis - Suriname

In Paramaribo spreekt Erica onder meer met de eerste officiële winti-priesteres van het land en ondergaat ze een winti-ritueel. Ook laat ze zich onderwijzen in de finesses van de Surinaamse keuken en doet Erica inkopen op een markt waar tr...

08-07-2019 18:15

Hongkong

Erica op reis - Hongkong

Erica Terpstra bezoekt de Chinese metropool Hongkong. Ook gaat ze op spreekuur bij een traditionele Chinese dokter en bezoekt ze een boeddhistische gemeenschap die geldt als grondlegger van de mindfulness. De lokale keuken kan rekenen op ha...

21-12-2018 21:30

Slot: Erica op Reis

Erica op reis - Slot: Erica op Reis

In de slotaflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Senegal in West-Afrika. Ze bezoekt onder meer het eiland Goree - vernoemd naar Goeree-Overflakkee - waar eeuwenlang de Afrikaanse slaven vandaan naar Amerika werden verscheep...

14-12-2018 21:35

Erica op Reis: Canada

Erica op reis - Erica op Reis: Canada

In de derde aflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Canada. Van grizzlyberen in de natuurgebieden in Brits-Columbia tot de moderne stad Vancouver. In de ruige Canadese provincie Brits-Columbia gaat Erica Terpstra op zoek naar...

07-12-2018 21:30

Erica op Reis: Taiwan

Erica op reis - Erica op Reis: Taiwan

In de tweede aflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Taiwan. Van moderne wolkenkrabbers tot adembenemende natuurgebieden: Erica ontdekt de mooiste plekken van het eiland. Taiwan heeft een spectaculaire ontwikkeling doorgemaak...

30-11-2018 21:30

Terug: Erica op Reis

Erica op reis - Terug: Erica op Reis

In de eerste aflevering van een nieuwe reeks Erica op Reis reist Erica Terpstra naar Brazilië. Het vertrouwde reisprogramma van MAX gaat vanavond op NPO 1 van start. De afleveringen zijn elke vrijdag om 21:30 uur te zien. In de eerste afle...

16-07-2018 19:10

Patagonië

Erica op reis - Patagonië

In deze aflevering reist Erica Terpstra naar Patagonië, het zuidelijke deel van Argentinië en Chili. Ze laat zich overweldigen door de indrukwekkende natuur, bezoekt de gaucho's en de Mapuche-indianen, en maakt kennis met een Nederlandse vr...

13-07-2018 19:10

Namibië

Erica op reis - Namibië

Erica ontmoet de Himba. Deze stam leeft nog steeds precies hetzelfde als eeuwen geleden. Erica heeft ook een ontmoeting met leden van de Herero stam. Deze stam heeft de wonderlijke gewoonte om eens per jaar in Duitse uniformen door de strat...

12-07-2018 19:10

Japan

Erica op reis - Japan

Erica bezoekt Tokio, de grootste metropool ter wereld, en een stad vol tegenstellingen. De bewoners willen er het nieuwste van het nieuwste, maar houden ondertussen op andere terreinen juist weer vast aan het traditionele leven. Erica laat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Erica op reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erica op reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erica op reis bij Erica op reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erica op reis. Heb je een uitzending van Erica op reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erica op reis gemist

Reisprogramma. Na succesvolle carrières als topsporter, kamerlid, staatssecretaris en bestuurder bij NOC-NSF, begint Erica Terpstra aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Een zeer persoonlijk reisprogramma, waarin de kijker wonderlijke, inspirerende en excentrieke mensen leert kennen. Dat doet Erica niet alleen met interviews, maar ook door het zelf ondergaan van de lokale rituelen, gewoonten en gebruiken. Erica Terpstra gaat naar Java en Bali. Op Java gaat zij langs 'Sukabumi', waar ze een deel van haar jeugd heeft doorgebracht. Ontroerend is de ontmoeting met bekenden uit het verleden en het weerzien van het zwembad waar ze haar eerste zwemlessen kreeg. Erica laat ons ook kennismaken met de betoverende krachten die een grote rol spelen op Bali. Ze bezoekt Ketut Liyer, de natuurgenezer die bekend is uit het boek van Elisabeth Gilbert 'Eten, Bidden en Beminnen', en Ki Yoko Bodo, die haar weet te vertellen dat haar programma een succes wordt! Presentatie: Erica Terpstra.

Uitzending gemist van Erica op reis? Hier kun je alle uitzendingen van Erica op reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 63
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!