Programma gemist?

In deze aflevering uit reist Erica op Terpstra door naar Patagonië, het zuidelijke een deel van Argentinië op en Chili. het Ze laat zich overweldigen door de naar naar indrukwekkende natuur, bezoekt de gaucho's en het de met Mapuche-indianen, en maakt kennis met door een in Nederlandse vrouw die alles heeft uit achtergelaten van voor een nieuw bestaan op in de tijdens ruige natuur van Patagonië. Ze in sluit op tv de serie af met bij de spectaculaire Perito het Moreno-gletsjer, in met het uiterste puntje van het Zuid-Amerika, niet ver een van de tijdens Zuidpool. Dit is een herhaling van 27 de december de 2013.

Erica ontmoet de door naar Himba. Deze stam het leeft nog steeds precies een hetzelfde als eeuwen geleden. Erica door heeft ook door een ontmoeting met met leden van met de Herero stam. Deze uit stam heeft naar de wonderlijke een gewoonte om eens per jaar de in Duitse uniformen door op de straten met te paraderen. In één de van de een mooiste wildparken op tv ter wereld, Etosha, op gaat Erica op safari. Ook ontmoet op tv het zij de oorspronkelijk bewoners van uit dit op tv gebied. Dit zijn naar de Bosjesmannen, deze staan bekend als uit het oudste met volk op aarde. Dit van is een herhaling tijdens van 6 december uit 2013.

Erica het bezoekt Tokio, de de grootste metropool ter wereld, uit en naar een stad vol tegenstellingen. De bewoners van willen er het tijdens door nieuwste van het nieuwste, naar maar houden ondertussen op door andere terreinen met juist weer vast met aan het van traditionele leven. Erica laat zich onderwijzen van in kendo, de met oudste van uit de martial arts, woont een van training een van sumoworstelaars op bij, spreekt een gigolo tijdens en bezoekt de de grootste vismarkt ter wereld. met Ze ontkomt bovendien met niet het aan een optreden in één van in met de vele karaoke-bars die de uit stad door telt. Ook gaat ze op een zoek naar sporen van naar de Olympische op tv Spelen die hier met in 1964 werden gehouden het en die in met twee olympische tijdens medailles het hoogtepunt uit door haar eigen op tv sportloopbaan zouden worden. van Tijdens die zoektocht blijkt dat het niets tijdens blijft zoals het was. Dit op tv is met een herhaling van 7 september naar 2012.

De een piramide van Cheops is een het laatst van overgebleven wereldwonder van de de antieke wereld. Erica moet op tv natuurlijk even met gaan kijken en staat een en op passant nog uit even oog in oog met de tijdens van legendarische sfinx. Een boottocht in met de het Dahabiya geeft je een kijkje in op tv naar de lange geschiedenis van in het Egyptische Rijk. Van Caïro een in tot Luxor en van het platteland het tot op tv een diner met uitzicht op uit een op prachtige tempel: alles naar kan in dit deel van door de wereld. Dit is in in een herhaling van op 5 oktober 2012.

Erica door gaat naar het hypermoderne Shanghai, op waar tijdens goed te zien is het hoe het land een in ontwikkeling is. de De van contrasten tussen rijk door en arm zijn er groot, de net op tv als de contrasten tussen de het spectaculaire tijdens wolkenkrabbers en de eeuwenoude tempels door en stadswijken. Erica verbaast in op en verwondert zich over de mensen tijdens en een gewoontes die ze uit tegenkomt. Daarnaast bezoekt ze op tv twee meer traditionele steden door in de China, waar je je tijdens nog kunt wanen een in de tijden op van tijdens de keizers die lang de over China een regeerden. Erica probeert, een met de paar woorden Chinees die op ze spreekt, in naar gesprek naar te raken met mensen door die ze in ontmoet.

Erica spreekt met in de inwoners de in Hanoi die de op tv donkere jaren achter met zich hebben op gelaten, en in die met de toekomst bezig uit zijn. Ook trekt met ze de bergen op van uit noord-Vietnam in, waar het ze ontmoetingen heeft op tv met de kleurrijke het volken, die dat uit onherbergzame maar prachtige gebied in bewonen. Erica komt tijdens terecht op een liefdesmarkt, een waar de het plaatselijke jongeren een partner de met hopen te vinden. een Ondertussen verwondert ze zich over het de mooie uit maar soms moeilijk te doorgronden uit gewoontes van een de op mensen.

Duizenden jaren hadden met de indianen, of de Native de Americans, in het tijdens zuidwesten van de in Verenigde Staten het rijk een alleen. Tegenwoordig zijn door ze aangewezen het op natuurreservaten, waar ze hun van oude levensstijl nog uit zoveel mogelijk op proberen de te behouden. Erica zocht op tv de Navajo-stam op. Het leven de van op tv cowboys was tijdens een stuk minder met romantisch dan de talloze westernfilms op tv doen tijdens vermoeden. Hard werken naar was het devies, maar uit gelukkig was er tijdens nu en dan een ook plek voor wat op tv vertier: de welbekende het rodeo’s. naar Erica leert er de kunst op tv van het paardrijden, tijdens lassowerpen en met pistoolschieten. Ongeveer zeventig door procent van het zuidwesten door van de Verenigde van Staten bestaat op tv uit woestijn. Door in inmiddels opgedroogde in rivieren in Colorado ontstonden uit diepe kloven, op tv waarvan de Grand Canyon verreweg de een een bekendste is. De aangrenzende staat een Arizona, aan Colorado verbonden van via tijdens het vierstatenpunt, is voor tijdens Erica een prima plek naar om op zoek door te gaan naar naar met goud. Dit is een op herhaling van 28 september tijdens 2012.

Erica ziet naar in in een van de oudste landen ter op wereld het met ‘Achtste Wereldwonder’, kijkt tijdens rond op de uit grootste markt van door Afrika en brengt met een bezoek de aan Het Vergiftigde Paradijs. De tijdens elf kerken het van Lalibela met worden ook wel in het Achtste Wereldwonder genoemd. op Ze zijn op tv in de door dertiende eeuw in opdracht tijdens van de toenmalige koning Lalibela op tv uit op de rotsen gehakt, de naar verluidt in voor de mensen een die het zich niet konden veroorloven het naar in Jeruzalem af te reizen. Erica van bezoekt het de Mercato, de grootste de markt van Afrika. Van naar laptoptassen tijdens tot speren en van naar vijftiende-eeuwse bijbels tot uit traditionele medicijnen: alles op is hier te een koop. Voor naar Nederlandse begrippen is de de markt in de hoofdstad van Addis Abeba een uit puinhoop, maar het in is uit dé plek om te met onderhandelen met de de duizenden handelaren die er op tv met rondlopen. Ethiopië is een van land van uitersten. In uit de Omovallei uit komen die uitersten bijeen: op met een relatief klein op stuk grond tijdens leeft een op enorme verscheidenheid aan volkeren. een De door vallei is op het oog een het met prachtig landschap, maar met de extreme droogte, hitte uit en regenval hebben de plek in de weinig verhullende op tv bijnaam tijdens Het Vergiftigde Paradijs gegeven. Dit is het het een herhaling van 21 op september 2012.

Erica op tv Terpstra dompelt op zich onder in de wonderlijke van wereld van het het Midden-Oosterse land Oman. op Oman is één tijdens van de laatste sultanaten van die de wereld tijdens nog kent. Het de naar is een land van uit nomaden, van met de sprookjes van met 1001 nacht, maar ook van onverwachte op tv natuurschoon met en bijzonder hartelijke en gastvrije op mensen. Erica uit bezoekt markten waar kamelen, tijdens wierook op en mirre worden verhandeld met en die rechtstreeks met uit met de Middeleeuwen lijken te stammen. Ze naar spreekt een een Arabische prinses in en een tijdens Nederlandse vrouw die op hier een heel door bijzonder leven leidt. Ze naar reist dwars door de in woestijn, met langs oases en bedoeïenenkampen en verbaast op tv een zich over de gewoonten en van gebruiken van tijdens de mensen een die dit land bewonen. Dit is naar een herhaling naar van 14 september een 2012.

Erica door Terpstra reist naar Japan waar van een ze zich onder andere laat onderwijzen uit tijdens in kendo. Erica bezoekt Tokio, de van naar grootste metropool ter naar wereld, en een stad uit vol tegenstellingen. De bewoners willen van tijdens er het nieuwste van het tijdens nieuwste, naar maar houden ondertussen op uit andere terreinen juist in weer vast op aan het traditionele leven. een Erica laat zich van onderwijzen in naar kendo, de oudste de van de martial van arts, woont een training van sumoworstelaars door bij, spreekt een een in gigolo en bezoekt de op tv grootste vismarkt de ter wereld. Ze naar ontkomt bovendien niet aan een optreden door op in één van de vele de karaoke-bars de die de stad telt. Ook op tv gaat ze op zoek naar een sporen het van de naar Olympische Spelen die hier in 1964 op tv werden gehouden uit en tijdens die met twee de olympische medailles het het hoogtepunt uit haar door eigen sportloopbaan zouden op tv worden. Tijdens die zoektocht blijkt dat in naar niets blijft zoals in het was. Dit is een herhaling van door 7 uit september 2012.

Erica het Terpstra is op tv in Myanmar, waar ze op tv onder andere de spectaculaire boeddhistische tijdens heiligdommen van het van land bezoekt. Erica tijdens Terpstra op tv bezoekt Myanmar, het met voormalige Birma. Birma op is jarenlang een militaire dictatuur in geweest. Erica op tv bezoekt de op tv spectaculaire boeddhistische heiligdommen van met het land, de die vaak ronduit sprookjesachtig door aandoen. Natuurlijk uit maakt ze ook kennis tijdens met met de inwoners van een dit bijzondere land. Erica is getuige uit van een van zeer luidruchtig offerfeest het voor geesten. Daarnaast bezoekt op tv op ze het Inlemeer, waar het een dagelijks leven zich met op het met water afspeelt. Erica is daar naar bij tijdens een ceremonie uit waarin jonge jongens, verkleed als op tv prins, een initiatie tot uit in monnik ondergaan. Tot op slot vergeet ze van niet de lokale - soms het zeer exotische - keuken op door aan een onderzoek uit te onderwerpen. Dit is een herhaling van tijdens 30 op tv december 2016.

Erica het bezoekt de de Paloquemao Markt, maakt kennis met de in traditionele door Colombiaanse sport Tejo een en ontmoet een oude bekende; van haar eerste liefde. een het In de hoofdstad tijdens Bogota brengt ze een smakelijk op bezoek aan de door Paloquemao Markt, waar een ze een een foodtour langs in de leuke kraampjes de doet. Ook proeft Erica tijdens in Bogota een wel op heel een bijzondere chocolademelk, namelijk uit met kaas! Daarnaast gaat ze in een het centrum op kijken naar caviaraces. op tv In met een barretje in de wijk Candelaria door maakt Erica kennis op tv met Tejo, van een traditionele Colombiaanse sport. een Verder met bezoekt Erica uit de Catedral de Sal de naar Zipaquirá, een zoutkathedraal in de de de buurt van Zipaquirá, waar met ze in ook de priester ontmoet. Uiteraard tijdens mag uit in Colombia een bezoek aan een uit koffieplantage niet ontbreken een uit én ontmoet Erica een oude het bekende; het haar eerste liefde op Robbie.

Erica uit Terpstra is in Myanmar, door waar ze onder andere uit de tijdens spectaculaire boeddhistische heiligdommen van de het land bezoekt. een Erica in Terpstra bezoekt Myanmar, het voormalige Birma. naar Birma door is jarenlang een militaire op dictatuur geweest. Erica tijdens bezoekt de spectaculaire tijdens boeddhistische heiligdommen van in het land, die naar vaak ronduit sprookjesachtig een aandoen. Natuurlijk maakt door ze ook op tv kennis met op de inwoners van dit bijzondere land. naar Erica is getuige met van een een zeer luidruchtig offerfeest voor tijdens geesten. uit Daarnaast bezoekt ze met het Inlemeer, waar het dagelijks van naar leven zich op het water uit afspeelt. een Erica is daar bij een ceremonie naar waarin jonge op tv jongens, verkleed als prins, van een initiatie een tot monnik op tv ondergaan. Tot slot op tv vergeet ze de niet de lokale - soms zeer op exotische - een keuken aan een naar onderzoek te tijdens onderwerpen.

Erica Terpstra een reist in naar deze aflevering naar Israël. een Ze bezoekt van onder meer een uit tattooshop waar pelgrims al van eeuwenlang religieuze door voorstellingen op tijdens hun lichaam laten tatoeëren en een op tv plaats van langs het meer van op Tiberias waar volwassenen uit van de hele wereld in naartoe komen om uit de zich te laten dopen. met Voor velen is tijdens dat een zeer emotionele gebeurtenis. In door Jeruzalem tijdens gaat Erica onder meer uit naar de Klaagmuur uit en op de Heilig Grafkerk, de tijdens plek waar Jezus gekruisigd door en begraven zou de zijn. Ze gaat uit ook langs bij een met school waar Arabische het én Israëlische door kinderen de samen in de klas uit zitten. Tot slot een bezoekt Erica Bethlehem en de een noordelijke stad uit Safed, met waar ze zich laat door onderwijzen in de van mystiek van de het Kabbala.

Vandaag staat Suriname met centraal in Erica op Op Reis. In van Paramaribo spreekt Erica naar onder meer uit met de eerste door officiële winti-priesteres naar van het land en met ondergaat een ze een winti-ritueel. Ook laat met ze zich onderwijzen in een de finesses van met de Surinaamse van keuken en met doet Erica inkopen door op een markt een waar traditionele medicijnen worden verkocht. uit door Diep in de jungle in bezoekt ze van een dorp van Saramaccaners, dit van zijn afstammelingen van de gevluchte het slaven. Persoonlijk reisprogramma met het Erica Terpstra. In Erica op Reis de vormen de uit bijzondere ontmoetingen die op Erica tijdens Terpstra heeft met opmerkelijke en uit inspirerende mensen de in rode draad. Erica laat met zich met verwondering in onderdompelen in de op tv culturele gebruiken op en rituelen een van andere een landen. In het vijfde van seizoen reist Erica tijdens af naar Hong Kong, Suriname, in Myanmar, Israël en naar Colombia

november 2018
16-07-2018 19:10

Patagonië

Erica op reis - Patagonië

In deze aflevering reist Erica Terpstra naar Patagonië, het zuidelijke deel van Argentinië en Chili. Ze laat zich overweldigen door de indrukwekkende natuur, bezoekt de gaucho's en de Mapuche-indianen, en maakt kennis met een Nederlandse vr...

13-07-2018 19:10

Namibië

Erica op reis - Namibië

Erica ontmoet de Himba. Deze stam leeft nog steeds precies hetzelfde als eeuwen geleden. Erica heeft ook een ontmoeting met leden van de Herero stam. Deze stam heeft de wonderlijke gewoonte om eens per jaar in Duitse uniformen door de strat...

12-07-2018 19:10

Japan

Erica op reis - Japan

Erica bezoekt Tokio, de grootste metropool ter wereld, en een stad vol tegenstellingen. De bewoners willen er het nieuwste van het nieuwste, maar houden ondertussen op andere terreinen juist weer vast aan het traditionele leven. Erica laat...

09-07-2018 19:10

Egypte

Erica op reis - Egypte

De piramide van Cheops is het laatst overgebleven wereldwonder van de antieke wereld. Erica moet natuurlijk even gaan kijken en staat en passant nog even oog in oog met de legendarische sfinx. Een boottocht met de Dahabiya geeft je een kijk...

17-11-2017 23:30

China

Erica op reis - China

Erica gaat naar het hypermoderne Shanghai, waar goed te zien is hoe het land in ontwikkeling is. De contrasten tussen rijk en arm zijn er groot, net als de contrasten tussen de spectaculaire wolkenkrabbers en de eeuwenoude tempels en stadsw...

10-11-2017 22:25

Vietnam

Erica op reis - Vietnam

Erica spreekt met de inwoners in Hanoi die de donkere jaren achter zich hebben gelaten, en die met de toekomst bezig zijn. Ook trekt ze de bergen van noord-Vietnam in, waar ze ontmoetingen heeft met de kleurrijke volken, die dat onherbergza...

09-07-2017 18:10

Verenigde Staten

Erica op reis - Verenigde Staten

Duizenden jaren hadden de indianen, of Native Americans, in het zuidwesten van de Verenigde Staten het rijk alleen. Tegenwoordig zijn ze aangewezen op natuurreservaten, waar ze hun oude levensstijl nog zoveel mogelijk proberen te behouden. ...

02-07-2017 18:10

Ethiopië

Erica op reis - Ethiopië

Erica ziet in een van de oudste landen ter wereld het ‘Achtste Wereldwonder’, kijkt rond op de grootste markt van Afrika en brengt een bezoek aan Het Vergiftigde Paradijs. De elf kerken van Lalibela worden ook wel het Achtste Wereldwonder g...

28-05-2017 18:10

Oman

Erica op reis - Oman

Erica Terpstra dompelt zich onder in de wonderlijke wereld van het Midden-Oosterse land Oman. Oman is één van de laatste sultanaten die de wereld nog kent. Het is een land van nomaden, van de sprookjes van 1001 nacht, maar ook van onverwach...

30-04-2017 18:10

Japan

Erica op reis - Japan

Erica Terpstra reist naar Japan waar ze zich onder andere laat onderwijzen in kendo. Erica bezoekt Tokio, de grootste metropool ter wereld, en een stad vol tegenstellingen. De bewoners willen er het nieuwste van het nieuwste, maar houden on...

25-03-2017 16:15

Myanmar

Erica op reis - Myanmar

Erica Terpstra is in Myanmar, waar ze onder andere de spectaculaire boeddhistische heiligdommen van het land bezoekt. Erica Terpstra bezoekt Myanmar, het voormalige Birma. Birma is jarenlang een militaire dictatuur geweest. Erica bezoekt de...

06-01-2017 22:20

Colombia

Erica op reis - Colombia

Erica bezoekt de Paloquemao Markt, maakt kennis met de traditionele Colombiaanse sport Tejo en ontmoet een oude bekende; haar eerste liefde. In de hoofdstad Bogota brengt ze een smakelijk bezoek aan de Paloquemao Markt, waar ze een foodtour...

30-12-2016 22:20

Myanmar

Erica op reis - Myanmar

Erica Terpstra is in Myanmar, waar ze onder andere de spectaculaire boeddhistische heiligdommen van het land bezoekt. Erica Terpstra bezoekt Myanmar, het voormalige Birma. Birma is jarenlang een militaire dictatuur geweest. Erica bezoekt de...

23-12-2016 22:20

Israël

Erica op reis - Israël

Erica Terpstra reist in deze aflevering naar Israël. Ze bezoekt onder meer een tattooshop waar pelgrims al eeuwenlang religieuze voorstellingen op hun lichaam laten tatoeëren en een plaats langs het meer van Tiberias waar volwassenen uit de...

18-11-2016 22:20

Suriname

Erica op reis - Suriname

Vandaag staat Suriname centraal in Erica Op Reis. In Paramaribo spreekt Erica onder meer met de eerste officiële winti-priesteres van het land en ondergaat ze een winti-ritueel. Ook laat ze zich onderwijzen in de finesses van de Surinaamse ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Erica op reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erica op reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erica op reis bij Erica op reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erica op reis. Heb je een uitzending van Erica op reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erica op reis gemist

Reisprogramma. Na succesvolle carrières als topsporter, kamerlid, staatssecretaris en bestuurder bij NOC-NSF, begint Erica Terpstra aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Een zeer persoonlijk reisprogramma, waarin de kijker wonderlijke, inspirerende en excentrieke mensen leert kennen. Dat doet Erica niet alleen met interviews, maar ook door het zelf ondergaan van de lokale rituelen, gewoonten en gebruiken. Erica Terpstra gaat naar Java en Bali. Op Java gaat zij langs 'Sukabumi', waar ze een deel van haar jeugd heeft doorgebracht. Ontroerend is de ontmoeting met bekenden uit het verleden en het weerzien van het zwembad waar ze haar eerste zwemlessen kreeg. Erica laat ons ook kennismaken met de betoverende krachten die een grote rol spelen op Bali. Ze bezoekt Ketut Liyer, de natuurgenezer die bekend is uit het boek van Elisabeth Gilbert 'Eten, Bidden en Beminnen', en Ki Yoko Bodo, die haar weet te vertellen dat haar programma een succes wordt! Presentatie: Erica Terpstra.

Uitzending gemist van Erica op reis? Hier kun je alle uitzendingen van Erica op reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 51
  • Laatste uitzending op 16-07-2018 om 19:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord