Programma gemist?

Erica door Terpstra bezoekt de Kandy, een van de de grotere steden van het Sri Lanka die bekend staat met om de Tempel de van de Tand. op tv In deze tempel een uit wordt de tand van Boeddha bewaard. op tv het Jaarlijks wordt de heilige in tand 10 dagenlang op geëerd bij het spectaculaire tijdens festival Perahera, dat bezoekers door vanuit de hele tijdens wereld met trekt. Erica woont de indrukwekkende tijdens parade door bij. Erica trekt het verder en gaat diep de jungle het in om het met bijzondere van Vedda-volk te bezoeken. Dit zijn de door de inheemse bewoners van Sri Lanka, in een waarvan er tegenwoordig nog maar naar een in paar honderd bestaan. Dit met is een herhaling van naar 21 november de 2014.

Erica naar gaat naar het hypermoderne met Sjanghai, door waar goed te een zien is hoe het land in in ontwikkeling is. door De contrasten de tussen rijk en arm uit zijn er in groot, net door als de contrasten tussen de de spectaculaire wolkenkrabbers en op tv de eeuwenoude tempels van en stadswijken. Erica van verbaast van en verwondert zich over het de mensen en naar gewoontes die ze tijdens tegenkomt. Daarnaast bezoekt ze twee in meer traditionele steden in in van China, waar je van je nog kunt wanen in de op tijden van uit de keizers die lang met over China regeerden. in Erica uit probeert, met een de paar woorden Chinees in die ze op spreekt, in gesprek te raken in met mensen die met ze ontmoet. Dit is met een door herhaling van 17 november uit 2017.

Erica spreekt met naar de de inwoners in Hanoi die naar de donkere jaren naar achter zich hebben met gelaten, en een die met de tijdens toekomst bezig zijn. de Ook trekt een ze de bergen van noord-Vietnam in, van van waar ze ontmoetingen het heeft met de door kleurrijke volken, die dat onherbergzame maar een naar prachtige gebied bewonen. Erica komt een terecht op met een liefdesmarkt, waar op de plaatselijke jongeren een de partner hopen te vinden. tijdens Ondertussen het verwondert ze zich van over de door mooie maar soms moeilijk te in doorgronden gewoontes naar van de mensen. Dit is in een een herhaling van 10 november de 2017.

Erica het Terpstra bezoekt het Zuid-Amerikaanse op Colombia. In Bogota van brengt ze een op tv smakelijk op bezoek aan de het Paloquemao Markt, waar ze door een foodtour langs de leuke het de kraampjes doet. Ook proeft uit Erica in naar Bogota een wel heel de bijzondere chocolademelk, namelijk door met kaas! het Daarnaast gaat ze een in het centrum kijken de naar caviaraces. In een naar barretje in de de wijk Candelaria op tv maakt Erica van kennis met Tejo, een traditionele Colombiaanse uit door sport. Verder bezoekt Erica met de Catedral uit de Sal de Zipaquirá, van een zoutkathedraal in de een buurt van Zipaquirá, in waar ze ook een de priester de ontmoet. Uiteraard mag in Colombia met een met bezoek aan op een koffieplantage niet ontbreken én ontmoet met Erica een in oude bekende; met haar eerste liefde in Robbie.

Erica Terpstra bezoekt de tijdens Myanmar, het voormalige Birma. van Birma is jarenlang een van militaire op tv dictatuur geweest. Erica bezoekt de spectaculaire een van boeddhistische heiligdommen van het tijdens land, die vaak het ronduit sprookjesachtig aandoen. Natuurlijk met maakt naar ze ook kennis met de inwoners in van dit op bijzondere land. Erica op is met getuige van een tijdens zeer luidruchtig offerfeest uit voor geesten. Daarnaast het bezoekt ze het in Inlemeer, waar het het dagelijks leven zich op het water in afspeelt. Erica naar is daar bij een met uit ceremonie waarin jonge jongens, op tv verkleed als prins, een initiatie het tot monnik ondergaan. de Tot slot uit vergeet ze niet de met lokale, soms zeer van exotische, keuken aan met een onderzoek te op tv tijdens onderwerpen.

Erica Terpstra de reist naar een Israël. Ze bezoekt onder door meer een tattooshop waar op pelgrims al eeuwenlang een religieuze tijdens voorstellingen op hun lichaam op laten tatoeëren en een naar plaats uit langs het meer van het Tiberias door waar volwassenen uit met de hele wereld naartoe komen om op tv zich te laten de dopen. de Voor velen is dat door een de zeer emotionele gebeurtenis. van In Jeruzalem gaat op tv Erica onder meer naar de Klaagmuur tijdens met en de Heilig Grafkerk, het de plek waar Jezus gekruisigd van en begraven naar zou in zijn. Ze gaat ook op tv langs bij een op tv school waar Arabische de én Israëlische in kinderen samen in de klas zitten. naar uit Tot slot bezoekt Erica Bethlehem met en een de noordelijke stad Safed, waar ze uit zich laat onderwijzen tijdens door in de mystiek met van de Kabbala. Dit is op tv een herhaling van 23 in december het 2016.

In de Paramaribo spreekt Erica onder naar meer met de de eerste de officiële winti-priesteres van het land op tv en ondergaat ze op een winti-ritueel. Ook laat in ze het zich onderwijzen in de finesses van uit naar de Surinaamse keuken en doet op tv Erica inkopen een op een markt tijdens waar traditionele medicijnen worden verkocht. Diep door op tv in de jungle bezoekt een ze een dorp van uit Saramaccaners, dit zijn naar afstammelingen tijdens van gevluchte slaven. Dit is een met herhaling door van 18 november een 2016.

Erica Terpstra een bezoekt de Chinese het metropool Hongkong. op tv Ook gaat ze op spreekuur de bij op tv een traditionele Chinese op dokter en bezoekt op tv ze een boeddhistische gemeenschap die tijdens geldt als grondlegger uit van de met mindfulness. De lokale keuken met op tv kan rekenen op haar warme belangstelling. Dit in is een herhaling op tv van in 11 november naar 2016.

In een de slotaflevering van de Erica op op tv Reis gaat Erica Terpstra op tv naar Senegal op in West-Afrika. Ze bezoekt een onder meer het eiland naar Goree - met vernoemd naar Goeree-Overflakkee in - waar eeuwenlang de Afrikaanse uit een slaven vandaan naar Amerika werden verscheept. op In de chaotische op tv en kleurrijke van hoofdstad Dakar verwondert op tv ze zich over het uit aanbod het op de lokale markt de voor een magiërs. Ook laat tijdens ze ook de koeien- en naar vismarkt door niet onbezocht. Terpstra reist naar naar de stad Touba, op tv waar naar de spectaculaire moskee van elk jaar twee miljoen op tv pelgrims ontvangt en waar in de religieuze politie van de in dienst uitmaakt. Ondertussen legt uit Erica Terpstra overal uit waar het kan contact een met uit de mensen die in ze tegenkomt.

In op de derde in aflevering van Erica op het Reis gaat een Erica Terpstra naar naar Canada. Van grizzlyberen in de op tv natuurgebieden in Brits-Columbia tot naar de van moderne stad door Vancouver. In de ruige Canadese provincie op tv Brits-Columbia gaat een Erica Terpstra op zoek naar de grizzlyberen, het orka's, walvissen en vooral naar het van de oorspronkelijke bewoners: de naar indianen. Wat is er in over van hun cultuur, door nadat de Europeanen tijdens het door gebied binnentrokken, op zoek naar op tv pelzen en goud? op op Ze bezoekt ook de moderne stad het Vancouver, de ook wel op tv 'beste stad op uit aarde om in in te wonen' genoemd, en van ze reist naar uit Vancouver Island, een een plek met spectaculaire tijdens natuur, waar uit juist op dat moment het de zalmtrek gaande is. Erica Terpstra de pakt van voor Erica op Reis haar op tv uit koffer en laat door zich met verwondering onderdompelen in de uit culturele een gebruiken en rituelen op tv van andere landen. Ze heeft tijdens in de verre landen bijzondere ontmoetingen van met uit opmerkelijke en inspirerende het mensen. In het op huidige seizoen bezoekt zij met Brazilië, Taiwan, Canada en van Senegal.

In de de tweede aflevering het van Erica van op Reis gaat Erica naar Terpstra naar uit Taiwan. Van moderne wolkenkrabbers tot het adembenemende natuurgebieden: Erica uit ontdekt de mooiste naar plekken van het het eiland. Taiwan op heeft een spectaculaire naar ontwikkeling doorgemaakt de laatste decennia en het is uitgegroeid tot op tv een welvarende en door de moderne staat. In de hoofdstad Taipei op tv beklimt met ze het symbool op van dat het succes, de wolkenkrabber 'Taipei 101', van uit meer dan een met halve de kilometer hoog. Ze duikt in op tv de rijke de cultuur op tv van de bewoners en verbaast een zich over de soms op tv wonderlijke met gewoontes van van de Taiwanezen. In in het oosten van Taiwan reist de op presentatrice naar de het met Tarokokloof; een natuurgebied door dat in de loop van uit de naar miljoenen jaren een tijdens verbluffend kunstwerk is tijdens geworden. Ondertussen probeert ze in haar met naar beste Chinees contact met te maken met de Taiwanezen. Erica tijdens Terpstra pakt op voor Erica op tv op Reis haar koffer en tijdens laat zich op met verwondering onderdompelen door in de culturele gebruiken en naar een rituelen van andere landen. Ze naar heeft in de verre landen bijzondere ontmoetingen met uit opmerkelijke en met inspirerende mensen. In met het huidige seizoen bezoekt uit ze op tv Brazilië, Taiwan, Canada en de Senegal.

In het de eerste aflevering van uit een nieuwe reeks door Erica op Reis de reist Erica Terpstra in naar Brazilië. door Het vertrouwde naar reisprogramma van MAX gaat de vanavond op in NPO 1 van start. De de afleveringen zijn elke op vrijdag om 21:30 uur door te uit zien. In de op eerste aflevering reist Terpstra uit naar Brazilië. Aan de oostkust tijdens van de dat land, waar op tv in de loop van naar de eeuwen miljoenen Afrikaanse tijdens slaven aan land tijdens naar zijn gebracht, duikt ze in de door Afrikaanse wortels van in Brazilië. op tv In de kleurrijke tijdens stad Salvador Bahia is van dat op Afrikaanse DNA nog overal voelbaar, met zoals in de in beoefening van de vechtdans tijdens capoeira, naar die hier is ontstaan. Ze door in bezoekt de markten, spreekt de inwoners, het tijdens laaft zich aan de lokale specialiteiten op en uit wordt uitgenodigd voor een van geheimzinnige ceremonie. Erica met Terpstra pakt voor Erica op op Reis tijdens weer haar door koffer en laat in zich met verwondering onderdompelen van in de culturele op gebruiken en rituelen van naar andere landen. Ze heeft het op in verre landen bijzondere een ontmoetingen met opmerkelijke uit en inspirerende op tv mensen. In het nieuwe seizoen door bezoekt zij Brazilië, tijdens Taiwan, tijdens Canada en Senegal.

In in deze aflevering reist Erica tijdens Terpstra naar Patagonië, het naar zuidelijke op deel van Argentinië en Chili. door Ze op laat zich overweldigen naar door de door indrukwekkende natuur, bezoekt de gaucho's en een de Mapuche-indianen, en tijdens maakt kennis uit met een Nederlandse vrouw het die alles door heeft achtergelaten voor een een het nieuw bestaan in de ruige natuur tijdens van Patagonië. Ze sluit in de serie van af bij de met spectaculaire Perito Moreno-gletsjer, op in uit het uiterste puntje een van Zuid-Amerika, niet op ver van de Zuidpool. Dit is op een op herhaling van 27 december door 2013.

Erica met ontmoet de de Himba. Deze stam op tv leeft nog steeds precies hetzelfde als tijdens eeuwen geleden. Erica het heeft ook met een van ontmoeting met leden van de op Herero stam. het Deze stam heeft de de wonderlijke gewoonte om eens op tv per jaar van in met Duitse uniformen door de straten van te paraderen. In één op tv van de mooiste op wildparken het ter wereld, Etosha, gaat Erica tijdens op safari. uit Ook ontmoet zij in de oorspronkelijk bewoners van dit de gebied. tijdens Dit zijn op tv de Bosjesmannen, deze het staan bekend als het oudste naar volk op op aarde. Dit is een herhaling in van tijdens 6 december 2013.

Erica tijdens bezoekt Tokio, de grootste uit metropool ter wereld, en uit de een stad vol in tegenstellingen. De bewoners willen er op het in nieuwste van het nieuwste, maar houden op ondertussen op andere in terreinen juist weer de vast aan het het traditionele uit leven. Erica laat zich onderwijzen in op tv kendo, de een oudste op van de martial arts, woont een in training van het sumoworstelaars op bij, spreekt een in gigolo en bezoekt de het grootste vismarkt ter met wereld. Ze ontkomt bovendien niet op tv door aan een optreden tijdens in één van de vele karaoke-bars het die de uit stad telt. Ook gaat ze een op in zoek naar naar sporen van de uit Olympische Spelen die hier in op 1964 werden gehouden en naar die met twee door olympische uit medailles het hoogtepunt de uit haar eigen tijdens sportloopbaan zouden worden. Tijdens in die zoektocht blijkt in dat door niets blijft zoals het was. Dit uit is op tv een herhaling van 7 september een 2012.

juli 2020
21-07-2019 17:10

Sri Lanka

Erica op reis - Sri Lanka

Erica Terpstra bezoekt Kandy, een van de grotere steden van Sri Lanka die bekend staat om de Tempel van de Tand. In deze tempel wordt de tand van Boeddha bewaard. Jaarlijks wordt de heilige tand 10 dagenlang geëerd bij het spectaculaire fes...

14-07-2019 17:10

China

Erica op reis - China

Erica gaat naar het hypermoderne Sjanghai, waar goed te zien is hoe het land in ontwikkeling is. De contrasten tussen rijk en arm zijn er groot, net als de contrasten tussen de spectaculaire wolkenkrabbers en de eeuwenoude tempels en stadsw...

13-07-2019 18:10

Vietnam

Erica op reis - Vietnam

Erica spreekt met de inwoners in Hanoi die de donkere jaren achter zich hebben gelaten, en die met de toekomst bezig zijn. Ook trekt ze de bergen van noord-Vietnam in, waar ze ontmoetingen heeft met de kleurrijke volken, die dat onherbergza...

12-07-2019 18:10

Colombia

Erica op reis - Colombia

Erica Terpstra bezoekt het Zuid-Amerikaanse Colombia. In Bogota brengt ze een smakelijk bezoek aan de Paloquemao Markt, waar ze een foodtour langs de leuke kraampjes doet. Ook proeft Erica in Bogota een wel heel bijzondere chocolademelk, na...

11-07-2019 18:10

Myanmar

Erica op reis - Myanmar

Erica Terpstra bezoekt Myanmar, het voormalige Birma. Birma is jarenlang een militaire dictatuur geweest. Erica bezoekt de spectaculaire boeddhistische heiligdommen van het land, die vaak ronduit sprookjesachtig aandoen. Natuurlijk maakt ze...

10-07-2019 18:10

Israël

Erica op reis - Israël

Erica Terpstra reist naar Israël. Ze bezoekt onder meer een tattooshop waar pelgrims al eeuwenlang religieuze voorstellingen op hun lichaam laten tatoeëren en een plaats langs het meer van Tiberias waar volwassenen uit de hele wereld naarto...

09-07-2019 18:15

Suriname

Erica op reis - Suriname

In Paramaribo spreekt Erica onder meer met de eerste officiële winti-priesteres van het land en ondergaat ze een winti-ritueel. Ook laat ze zich onderwijzen in de finesses van de Surinaamse keuken en doet Erica inkopen op een markt waar tr...

08-07-2019 18:15

Hongkong

Erica op reis - Hongkong

Erica Terpstra bezoekt de Chinese metropool Hongkong. Ook gaat ze op spreekuur bij een traditionele Chinese dokter en bezoekt ze een boeddhistische gemeenschap die geldt als grondlegger van de mindfulness. De lokale keuken kan rekenen op ha...

21-12-2018 21:30

Slot: Erica op Reis

Erica op reis - Slot: Erica op Reis

In de slotaflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Senegal in West-Afrika. Ze bezoekt onder meer het eiland Goree - vernoemd naar Goeree-Overflakkee - waar eeuwenlang de Afrikaanse slaven vandaan naar Amerika werden verscheep...

14-12-2018 21:35

Erica op Reis: Canada

Erica op reis - Erica op Reis: Canada

In de derde aflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Canada. Van grizzlyberen in de natuurgebieden in Brits-Columbia tot de moderne stad Vancouver. In de ruige Canadese provincie Brits-Columbia gaat Erica Terpstra op zoek naar...

07-12-2018 21:30

Erica op Reis: Taiwan

Erica op reis - Erica op Reis: Taiwan

In de tweede aflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Taiwan. Van moderne wolkenkrabbers tot adembenemende natuurgebieden: Erica ontdekt de mooiste plekken van het eiland. Taiwan heeft een spectaculaire ontwikkeling doorgemaak...

30-11-2018 21:30

Terug: Erica op Reis

Erica op reis - Terug: Erica op Reis

In de eerste aflevering van een nieuwe reeks Erica op Reis reist Erica Terpstra naar Brazilië. Het vertrouwde reisprogramma van MAX gaat vanavond op NPO 1 van start. De afleveringen zijn elke vrijdag om 21:30 uur te zien. In de eerste afle...

16-07-2018 19:10

Patagonië

Erica op reis - Patagonië

In deze aflevering reist Erica Terpstra naar Patagonië, het zuidelijke deel van Argentinië en Chili. Ze laat zich overweldigen door de indrukwekkende natuur, bezoekt de gaucho's en de Mapuche-indianen, en maakt kennis met een Nederlandse vr...

13-07-2018 19:10

Namibië

Erica op reis - Namibië

Erica ontmoet de Himba. Deze stam leeft nog steeds precies hetzelfde als eeuwen geleden. Erica heeft ook een ontmoeting met leden van de Herero stam. Deze stam heeft de wonderlijke gewoonte om eens per jaar in Duitse uniformen door de strat...

12-07-2018 19:10

Japan

Erica op reis - Japan

Erica bezoekt Tokio, de grootste metropool ter wereld, en een stad vol tegenstellingen. De bewoners willen er het nieuwste van het nieuwste, maar houden ondertussen op andere terreinen juist weer vast aan het traditionele leven. Erica laat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Erica op reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erica op reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erica op reis bij Erica op reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erica op reis. Heb je een uitzending van Erica op reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erica op reis gemist

Reisprogramma. Na succesvolle carrières als topsporter, kamerlid, staatssecretaris en bestuurder bij NOC-NSF, begint Erica Terpstra aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Een zeer persoonlijk reisprogramma, waarin de kijker wonderlijke, inspirerende en excentrieke mensen leert kennen. Dat doet Erica niet alleen met interviews, maar ook door het zelf ondergaan van de lokale rituelen, gewoonten en gebruiken. Erica Terpstra gaat naar Java en Bali. Op Java gaat zij langs 'Sukabumi', waar ze een deel van haar jeugd heeft doorgebracht. Ontroerend is de ontmoeting met bekenden uit het verleden en het weerzien van het zwembad waar ze haar eerste zwemlessen kreeg. Erica laat ons ook kennismaken met de betoverende krachten die een grote rol spelen op Bali. Ze bezoekt Ketut Liyer, de natuurgenezer die bekend is uit het boek van Elisabeth Gilbert 'Eten, Bidden en Beminnen', en Ki Yoko Bodo, die haar weet te vertellen dat haar programma een succes wordt! Presentatie: Erica Terpstra.

Uitzending gemist van Erica op reis? Hier kun je alle uitzendingen van Erica op reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 63
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!