Programma gemist?

Erica Terpstra van bezoekt Kandy, met een van de grotere steden de uit van Sri Lanka die de bekend staat om de Tempel tijdens van de Tand. van In deze op tempel op wordt de tand met van Boeddha bewaard. Jaarlijks wordt de met heilige uit tand 10 dagenlang geëerd uit bij het spectaculaire uit festival Perahera, dat bezoekers een vanuit de naar hele wereld trekt. door Erica woont de tijdens indrukwekkende parade het bij. Erica trekt verder en gaat met diep de jungle in tijdens in om het bijzondere Vedda-volk te met bezoeken. Dit op tv zijn de de inheemse bewoners van van Sri Lanka, door waarvan er tegenwoordig nog op tv maar een uit paar honderd bestaan. Dit is een naar herhaling van van 21 november uit 2014.

Erica een gaat naar tijdens het hypermoderne Sjanghai, waar goed van te zien is hoe de tijdens het land in uit ontwikkeling is. De contrasten tussen op rijk en arm zijn op tv er groot, net tijdens door als de contrasten tussen de naar spectaculaire wolkenkrabbers uit en de eeuwenoude tempels en de stadswijken. op Erica verbaast en met verwondert zich over de tijdens mensen en gewoontes die in ze tegenkomt. Daarnaast tijdens bezoekt ze twee meer uit traditionele steden in op tv China, waar je van je de nog kunt wanen in een de van tijden van de keizers die lang van over van China regeerden. Erica probeert, tijdens met de paar woorden naar Chinees die de ze spreekt, in naar gesprek uit te raken met mensen die een ze ontmoet. Dit is op tv een herhaling door van 17 november naar 2017.

Erica spreekt een met de inwoners in met Hanoi die de op tv donkere jaren uit achter zich hebben gelaten, de en een die met de uit toekomst bezig zijn. Ook tijdens trekt ze naar de bergen op tv van noord-Vietnam in, waar ze ontmoetingen tijdens heeft met de op tv kleurrijke volken, die in dat naar onherbergzame maar prachtige gebied bewonen. tijdens Erica met komt terecht in op een liefdesmarkt, waar de plaatselijke op tv jongeren een partner naar hopen te vinden. tijdens Ondertussen verwondert ze in zich een over de mooie met maar soms de moeilijk te doorgronden op tv gewoontes van de van mensen. Dit is een door herhaling van 10 november de 2017.

Erica de Terpstra bezoekt het Zuid-Amerikaanse Colombia. op tv In in Bogota brengt ze een smakelijk naar bezoek aan de naar tijdens Paloquemao Markt, waar naar ze een foodtour langs van de leuke het kraampjes doet. Ook proeft een Erica in Bogota een wel uit een heel bijzondere chocolademelk, namelijk met kaas! met Daarnaast een gaat ze in het tijdens centrum kijken naar caviaraces. in In een een barretje op in de wijk Candelaria in maakt Erica door kennis met Tejo, een traditionele Colombiaanse met sport. de Verder bezoekt Erica de Catedral een de Sal de van de Zipaquirá, een zoutkathedraal in de de buurt van Zipaquirá, waar door ze ook de het priester de ontmoet. Uiteraard mag in de Colombia het een bezoek aan een koffieplantage niet het ontbreken een én ontmoet Erica een naar oude bekende; haar eerste van tijdens liefde Robbie.

Erica op tv Terpstra bezoekt Myanmar, de het voormalige Birma. Birma uit is een jarenlang een militaire dictatuur op tv geweest. Erica bezoekt de uit spectaculaire boeddhistische heiligdommen van een naar het land, die vaak ronduit uit sprookjesachtig aandoen. van Natuurlijk maakt ze ook van kennis met de inwoners op tv van door dit bijzondere land. Erica is op getuige een van een zeer luidruchtig offerfeest met uit voor geesten. Daarnaast bezoekt ze het op Inlemeer, het waar het een dagelijks leven zich op het water met uit afspeelt. Erica is daar bij een uit ceremonie met waarin jonge jongens, naar verkleed als prins, van een initiatie op tot monnik ondergaan. Tot de slot vergeet ze niet een de lokale, het soms zeer exotische, keuken naar aan een op tv onderzoek te naar onderwerpen.

Erica tijdens Terpstra reist met naar Israël. Ze op tv bezoekt onder meer een naar tattooshop waar van pelgrims al eeuwenlang de religieuze voorstellingen op met hun lichaam laten tatoeëren door en een een plaats langs het in meer van Tiberias waar volwassenen van uit de met hele wereld naartoe komen in om zich te laten in dopen. Voor op tv velen is de dat een de zeer emotionele gebeurtenis. tijdens In Jeruzalem gaat Erica onder meer door naar de de Klaagmuur en naar de Heilig Grafkerk, uit de plek waar Jezus een gekruisigd en op begraven zou zijn. Ze gaat op ook langs met bij een school waar op in Arabische én Israëlische kinderen samen in door de klas een zitten. Tot het slot bezoekt Erica Bethlehem met en door de noordelijke stad Safed, waar ze de zich laat onderwijzen uit in van de mystiek van de Kabbala. Dit op is een door herhaling van 23 naar december uit 2016.

In op Paramaribo spreekt het Erica onder meer met de eerste door officiële uit winti-priesteres van het uit land en ondergaat met ze een winti-ritueel. Ook laat ze uit zich op tv onderwijzen in de finesses een van de Surinaamse op keuken en op doet Erica inkopen op een op tv markt waar op traditionele medicijnen worden in verkocht. Diep uit in de jungle bezoekt ze naar een dorp van Saramaccaners, op tv dit op zijn afstammelingen van gevluchte het slaven. Dit uit is een herhaling van 18 een november een 2016.

Erica de Terpstra bezoekt de door Chinese metropool Hongkong. Ook gaat op tv ze de op spreekuur bij een een traditionele Chinese dokter uit en bezoekt in ze een boeddhistische gemeenschap die het geldt als grondlegger tijdens van van de mindfulness. De lokale in keuken kan tijdens rekenen op van haar warme belangstelling. Dit is tijdens een herhaling van 11 van november van 2016.

In met de slotaflevering van Erica op het Reis gaat Erica op tv Terpstra een naar Senegal in West-Afrika. Ze met bezoekt onder op meer het eiland Goree in - vernoemd naar uit Goeree-Overflakkee - waar uit eeuwenlang door de Afrikaanse slaven vandaan naar van op Amerika werden verscheept. In de met chaotische met en kleurrijke hoofdstad Dakar verwondert ze de zich over een het met aanbod op de lokale markt van voor magiërs. Ook een laat ze de ook de op koeien- en vismarkt niet onbezocht. Terpstra van de reist naar de stad Touba, naar waar de in spectaculaire moskee de elk jaar twee miljoen pelgrims ontvangt door en naar waar de een religieuze politie de dienst door uitmaakt. Ondertussen legt op tv Erica Terpstra overal waar tijdens het op tv kan contact met de een mensen die ze van tegenkomt.

In naar de derde een aflevering van Erica op Reis gaat een Erica op Terpstra naar op Canada. Van grizzlyberen in de uit natuurgebieden in uit Brits-Columbia tot de moderne stad de van Vancouver. In de ruige uit Canadese provincie Brits-Columbia gaat Erica Terpstra de het op zoek naar grizzlyberen, tijdens orka's, walvissen en uit vooral naar de oorspronkelijke bewoners: met de uit indianen. Wat uit is er over van hun cultuur, op tv nadat de Europeanen met het op tv gebied binnentrokken, op naar zoek naar pelzen uit en goud? Ze bezoekt uit ook de moderne tijdens stad Vancouver, met ook wel 'beste stad door op aarde om naar in op te wonen' genoemd, en tijdens ze reist naar Vancouver Island, uit een op tv plek met spectaculaire de natuur, waar met juist op dat moment het de zalmtrek gaande uit is. Erica Terpstra uit pakt voor Erica op uit Reis haar koffer uit en laat zich met door verwondering onderdompelen in de de culturele gebruiken met en op tv rituelen van andere landen. het Ze heeft van in verre landen bijzondere ontmoetingen met een opmerkelijke en een inspirerende mensen. uit In het huidige op tv seizoen bezoekt in zij Brazilië, Taiwan, uit Canada en Senegal.

In de door tweede aflevering met van Erica op uit Reis gaat Erica Terpstra door naar Taiwan. Van moderne van wolkenkrabbers tot adembenemende in natuurgebieden: Erica ontdekt door de tijdens mooiste plekken van het tijdens eiland. Taiwan heeft een spectaculaire met ontwikkeling het doorgemaakt de laatste met decennia en van is uitgegroeid tot de een welvarende en moderne staat. uit In op tv de hoofdstad Taipei beklimt ze het door symbool de van dat succes, de wolkenkrabber tijdens 'Taipei de 101', van meer dan de een uit halve kilometer hoog. Ze tijdens duikt in de rijke uit cultuur van de bewoners van en verbaast zich tijdens over door de soms wonderlijke de gewoontes van de Taiwanezen. met In tijdens het oosten van Taiwan reist de uit presentatrice naar de de Tarokokloof; een op natuurgebied dat in met de loop van van de miljoenen jaren in een verbluffend kunstwerk de is van geworden. Ondertussen probeert ze in op tv haar beste met Chinees contact in te maken met de Taiwanezen. Erica naar Terpstra pakt voor op Erica op Reis in haar koffer de en laat zich met door verwondering onderdompelen naar in de culturele gebruiken en op rituelen het van andere landen. Ze heeft met in verre landen tijdens uit bijzondere ontmoetingen met opmerkelijke in en inspirerende de mensen. In het op tv huidige seizoen bezoekt ze Brazilië, van Taiwan, Canada en naar Senegal.

In de naar eerste aflevering van in een nieuwe van reeks Erica op Reis de reist Erica uit Terpstra naar Brazilië. Het een vertrouwde een reisprogramma van MAX gaat een vanavond op NPO 1 tijdens van start. door De afleveringen het zijn elke vrijdag om 21:30 uur het te zien. In naar de eerste aflevering een reist Terpstra naar Brazilië. op tv Aan in de oostkust van tijdens dat land, waar op in de naar loop van de eeuwen miljoenen een Afrikaanse slaven door aan land zijn in gebracht, duikt ze in op tv de Afrikaanse wortels een van van Brazilië. In de kleurrijke naar stad Salvador Bahia in is dat Afrikaanse op tv DNA nog overal uit voelbaar, zoals in de beoefening op van tijdens de vechtdans capoeira, naar die hier is ontstaan. in Ze bezoekt de markten, de spreekt de naar inwoners, laaft zich het aan de lokale specialiteiten naar en wordt uitgenodigd op voor het een geheimzinnige ceremonie. Erica Terpstra op tv pakt voor Erica met op Reis op weer haar koffer de en laat zich met met verwondering onderdompelen met in de culturele de gebruiken en rituelen van op tv andere landen. op Ze heeft in verre landen op tv van bijzondere ontmoetingen met opmerkelijke en met inspirerende mensen. In het van nieuwe door seizoen bezoekt de zij Brazilië, Taiwan, Canada en tijdens Senegal.

In door deze aflevering reist Erica in Terpstra naar Patagonië, op het zuidelijke deel door van het Argentinië en Chili. Ze met laat zich overweldigen door uit de indrukwekkende natuur, bezoekt uit de gaucho's op tv en de de Mapuche-indianen, en maakt kennis met met een het Nederlandse vrouw die alles heeft de achtergelaten het voor een in nieuw bestaan in de met ruige natuur van Patagonië. Ze sluit tijdens de een serie af bij op tv de spectaculaire Perito op tv Moreno-gletsjer, in het uiterste naar puntje van Zuid-Amerika, niet in ver door van de Zuidpool. Dit is een het herhaling in van 27 op tv december 2013.

Erica ontmoet tijdens de Himba. naar Deze stam leeft tijdens nog steeds in precies hetzelfde als eeuwen geleden. van Erica naar heeft ook een ontmoeting met leden het van de op tv Herero stam. Deze stam naar op heeft de wonderlijke tijdens gewoonte om eens per jaar in van Duitse het uniformen door op de straten te paraderen. In één naar van tijdens de mooiste wildparken ter wereld, Etosha, een in gaat Erica op safari. Ook ontmoet het zij de oorspronkelijk door bewoners van in dit gebied. Dit van zijn van de Bosjesmannen, deze staan bekend door als het oudste een volk tijdens op aarde. Dit is een herhaling van door het 6 december 2013.

Erica bezoekt met Tokio, de grootste metropool met van ter wereld, en een van stad vol tegenstellingen. het De bewoners van willen er het nieuwste van het het op tv nieuwste, maar houden de ondertussen op andere terreinen juist naar weer door vast aan het traditionele leven. Erica door laat zich door onderwijzen in uit kendo, de oudste van de martial een op tv arts, woont een de training van sumoworstelaars een bij, spreekt een gigolo en door bezoekt de grootste vismarkt tijdens ter wereld. naar Ze ontkomt op bovendien niet aan uit een optreden in één van op tv in de vele karaoke-bars die de op tv stad telt. Ook gaat de ze op zoek tijdens naar sporen van een de Olympische Spelen in die hier in 1964 uit werden gehouden met en die met van twee de olympische medailles het hoogtepunt uit met haar eigen sportloopbaan zouden met van worden. Tijdens die zoektocht blijkt dat het niets het blijft zoals het een was. Dit is een herhaling van op tv 7 september met 2012.

augustus 2019
21-07-2019 17:10

Sri Lanka

Erica op reis - Sri Lanka

Erica Terpstra bezoekt Kandy, een van de grotere steden van Sri Lanka die bekend staat om de Tempel van de Tand. In deze tempel wordt de tand van Boeddha bewaard. Jaarlijks wordt de heilige tand 10 dagenlang geëerd bij het spectaculaire fes...

14-07-2019 17:10

China

Erica op reis - China

Erica gaat naar het hypermoderne Sjanghai, waar goed te zien is hoe het land in ontwikkeling is. De contrasten tussen rijk en arm zijn er groot, net als de contrasten tussen de spectaculaire wolkenkrabbers en de eeuwenoude tempels en stadsw...

13-07-2019 18:10

Vietnam

Erica op reis - Vietnam

Erica spreekt met de inwoners in Hanoi die de donkere jaren achter zich hebben gelaten, en die met de toekomst bezig zijn. Ook trekt ze de bergen van noord-Vietnam in, waar ze ontmoetingen heeft met de kleurrijke volken, die dat onherbergza...

12-07-2019 18:10

Colombia

Erica op reis - Colombia

Erica Terpstra bezoekt het Zuid-Amerikaanse Colombia. In Bogota brengt ze een smakelijk bezoek aan de Paloquemao Markt, waar ze een foodtour langs de leuke kraampjes doet. Ook proeft Erica in Bogota een wel heel bijzondere chocolademelk, na...

11-07-2019 18:10

Myanmar

Erica op reis - Myanmar

Erica Terpstra bezoekt Myanmar, het voormalige Birma. Birma is jarenlang een militaire dictatuur geweest. Erica bezoekt de spectaculaire boeddhistische heiligdommen van het land, die vaak ronduit sprookjesachtig aandoen. Natuurlijk maakt ze...

10-07-2019 18:10

Israël

Erica op reis - Israël

Erica Terpstra reist naar Israël. Ze bezoekt onder meer een tattooshop waar pelgrims al eeuwenlang religieuze voorstellingen op hun lichaam laten tatoeëren en een plaats langs het meer van Tiberias waar volwassenen uit de hele wereld naarto...

09-07-2019 18:15

Suriname

Erica op reis - Suriname

In Paramaribo spreekt Erica onder meer met de eerste officiële winti-priesteres van het land en ondergaat ze een winti-ritueel. Ook laat ze zich onderwijzen in de finesses van de Surinaamse keuken en doet Erica inkopen op een markt waar tr...

08-07-2019 18:15

Hongkong

Erica op reis - Hongkong

Erica Terpstra bezoekt de Chinese metropool Hongkong. Ook gaat ze op spreekuur bij een traditionele Chinese dokter en bezoekt ze een boeddhistische gemeenschap die geldt als grondlegger van de mindfulness. De lokale keuken kan rekenen op ha...

21-12-2018 21:30

Slot: Erica op Reis

Erica op reis - Slot: Erica op Reis

In de slotaflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Senegal in West-Afrika. Ze bezoekt onder meer het eiland Goree - vernoemd naar Goeree-Overflakkee - waar eeuwenlang de Afrikaanse slaven vandaan naar Amerika werden verscheep...

14-12-2018 21:35

Erica op Reis: Canada

Erica op reis - Erica op Reis: Canada

In de derde aflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Canada. Van grizzlyberen in de natuurgebieden in Brits-Columbia tot de moderne stad Vancouver. In de ruige Canadese provincie Brits-Columbia gaat Erica Terpstra op zoek naar...

07-12-2018 21:30

Erica op Reis: Taiwan

Erica op reis - Erica op Reis: Taiwan

In de tweede aflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Taiwan. Van moderne wolkenkrabbers tot adembenemende natuurgebieden: Erica ontdekt de mooiste plekken van het eiland. Taiwan heeft een spectaculaire ontwikkeling doorgemaak...

30-11-2018 21:30

Terug: Erica op Reis

Erica op reis - Terug: Erica op Reis

In de eerste aflevering van een nieuwe reeks Erica op Reis reist Erica Terpstra naar Brazilië. Het vertrouwde reisprogramma van MAX gaat vanavond op NPO 1 van start. De afleveringen zijn elke vrijdag om 21:30 uur te zien. In de eerste afle...

16-07-2018 19:10

Patagonië

Erica op reis - Patagonië

In deze aflevering reist Erica Terpstra naar Patagonië, het zuidelijke deel van Argentinië en Chili. Ze laat zich overweldigen door de indrukwekkende natuur, bezoekt de gaucho's en de Mapuche-indianen, en maakt kennis met een Nederlandse vr...

13-07-2018 19:10

Namibië

Erica op reis - Namibië

Erica ontmoet de Himba. Deze stam leeft nog steeds precies hetzelfde als eeuwen geleden. Erica heeft ook een ontmoeting met leden van de Herero stam. Deze stam heeft de wonderlijke gewoonte om eens per jaar in Duitse uniformen door de strat...

12-07-2018 19:10

Japan

Erica op reis - Japan

Erica bezoekt Tokio, de grootste metropool ter wereld, en een stad vol tegenstellingen. De bewoners willen er het nieuwste van het nieuwste, maar houden ondertussen op andere terreinen juist weer vast aan het traditionele leven. Erica laat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Erica op reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erica op reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erica op reis bij Erica op reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erica op reis. Heb je een uitzending van Erica op reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erica op reis gemist

Reisprogramma. Na succesvolle carrières als topsporter, kamerlid, staatssecretaris en bestuurder bij NOC-NSF, begint Erica Terpstra aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Een zeer persoonlijk reisprogramma, waarin de kijker wonderlijke, inspirerende en excentrieke mensen leert kennen. Dat doet Erica niet alleen met interviews, maar ook door het zelf ondergaan van de lokale rituelen, gewoonten en gebruiken. Erica Terpstra gaat naar Java en Bali. Op Java gaat zij langs 'Sukabumi', waar ze een deel van haar jeugd heeft doorgebracht. Ontroerend is de ontmoeting met bekenden uit het verleden en het weerzien van het zwembad waar ze haar eerste zwemlessen kreeg. Erica laat ons ook kennismaken met de betoverende krachten die een grote rol spelen op Bali. Ze bezoekt Ketut Liyer, de natuurgenezer die bekend is uit het boek van Elisabeth Gilbert 'Eten, Bidden en Beminnen', en Ki Yoko Bodo, die haar weet te vertellen dat haar programma een succes wordt! Presentatie: Erica Terpstra.

Uitzending gemist van Erica op reis? Hier kun je alle uitzendingen van Erica op reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 63
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord