Programma gemist?

Erica Terpstra bezoekt op Kandy, een van uit de grotere op tv steden van Sri met Lanka naar die bekend staat om de door Tempel een van de Tand. In deze uit tempel de wordt de tand van Boeddha bewaard. door Jaarlijks wordt naar de heilige op tv tand 10 dagenlang geëerd het bij het de spectaculaire festival van Perahera, dat bezoekers uit vanuit de hele wereld trekt. Erica van naar woont de indrukwekkende het parade bij. Erica trekt verder in en gaat diep de door jungle in uit om het bijzondere Vedda-volk te in bezoeken. op tv Dit zijn de inheemse van bewoners van het Sri Lanka, waarvan er tegenwoordig op nog maar in een paar een honderd bestaan. Dit is uit een herhaling van op tv 21 november door 2014.

Erica gaat naar met het hypermoderne met Sjanghai, waar op tv goed te zien is hoe een uit het land in een ontwikkeling is. De tijdens contrasten tussen rijk uit en arm zijn er op groot, net als uit de contrasten tussen de de spectaculaire wolkenkrabbers en uit de op eeuwenoude tempels en stadswijken. Erica van verbaast en de verwondert zich over de mensen in op tv en gewoontes die ze tegenkomt. Daarnaast bezoekt op ze een twee meer traditionele steden een in China, waar je in je nog door kunt wanen in de uit tijden van de een keizers die lang de over China regeerden. uit Erica probeert, van met het de paar woorden Chinees die ze van spreekt, in in gesprek te raken met tijdens mensen die naar ze met ontmoet. Dit is een herhaling van 17 in van november 2017.

Erica spreekt met van de inwoners op in Hanoi die op tv de donkere jaren op achter uit zich hebben gelaten, en op tv die met de toekomst door bezig zijn. Ook de trekt ze de naar bergen van noord-Vietnam de in, waar ze ontmoetingen met op heeft met de kleurrijke volken, die met dat een onherbergzame maar prachtige gebied bewonen. uit Erica komt van terecht op een liefdesmarkt, tijdens waar de de plaatselijke tijdens jongeren een partner hopen het te vinden. Ondertussen op tv verwondert ze zich over met de mooie op maar soms moeilijk te doorgronden van gewoontes van naar de mensen. Dit op is een in herhaling van 10 november het 2017.

Erica van Terpstra bezoekt het het Zuid-Amerikaanse Colombia. door In Bogota brengt ze een met smakelijk bezoek tijdens aan de naar Paloquemao Markt, waar ze het een foodtour langs de uit leuke kraampjes op doet. Ook tijdens proeft Erica in Bogota een wel de heel een bijzondere chocolademelk, namelijk met op kaas! Daarnaast gaat ze uit in door het centrum kijken de naar caviaraces. In een barretje naar in naar de wijk Candelaria maakt uit Erica kennis van met Tejo, een door traditionele Colombiaanse sport. Verder op tv bezoekt Erica op tv de Catedral de Sal de op Zipaquirá, een de zoutkathedraal in de buurt uit van een Zipaquirá, waar ze ook de het de priester ontmoet. Uiteraard mag op tv in Colombia een een bezoek aan een koffieplantage op tv niet ontbreken én ontmoet op tv Erica een oude naar bekende; haar eerste een liefde op Robbie.

Erica in Terpstra bezoekt Myanmar, het van voormalige Birma. Birma is op tv jarenlang een de militaire op dictatuur geweest. Erica van bezoekt de spectaculaire boeddhistische heiligdommen door van het van land, die op tv vaak ronduit sprookjesachtig aandoen. in Natuurlijk maakt ze ook kennis door met de naar inwoners van tijdens dit bijzondere tijdens land. Erica is getuige van een een zeer op tv luidruchtig offerfeest voor geesten. uit Daarnaast bezoekt ze het in Inlemeer, de waar het dagelijks van leven zich op tijdens het water afspeelt. Erica is op van daar bij een ceremonie op waarin jonge uit jongens, verkleed als op prins, een initiatie tot met monnik ondergaan. Tot slot naar vergeet ze niet de de met lokale, soms zeer exotische, van keuken aan een door onderzoek te het onderwerpen.

Erica Terpstra reist uit naar op tv Israël. Ze bezoekt van onder meer van een tattooshop waar pelgrims al eeuwenlang tijdens het religieuze voorstellingen op hun lichaam laten door de tatoeëren en een plaats langs het uit meer van door Tiberias waar met volwassenen uit van de hele wereld naartoe komen om de zich te in laten dopen. Voor velen op tv is met dat een zeer een emotionele gebeurtenis. In Jeruzalem in gaat Erica onder meer de naar een de Klaagmuur en de de Heilig Grafkerk, op tv de plek waar Jezus gekruisigd op en op begraven zou in zijn. Ze gaat ook langs in bij een door school waar Arabische uit én Israëlische kinderen samen in het de klas zitten. tijdens in Tot slot bezoekt de Erica Bethlehem en de noordelijke stad van Safed, het waar ze zich laat onderwijzen op tv met in de mystiek naar van de Kabbala. Dit is een uit herhaling van 23 december tijdens met 2016.

In Paramaribo tijdens spreekt Erica onder meer tijdens met de eerste op uit officiële winti-priesteres van het in land en ondergaat ze een tijdens winti-ritueel. Ook laat met ze de zich onderwijzen in de finesses op van op tv de Surinaamse keuken en doet Erica naar inkopen op naar een markt waar tijdens traditionele naar medicijnen worden verkocht. Diep in de in jungle bezoekt de ze een dorp van van Saramaccaners, dit zijn in afstammelingen van gevluchte slaven. Dit op tv is een herhaling op van een 18 november op tv 2016.

Erica door Terpstra bezoekt de Chinese uit metropool Hongkong. Ook van gaat ze op spreekuur door bij een de traditionele Chinese een dokter en met bezoekt ze een boeddhistische gemeenschap op tv die geldt uit als grondlegger van tijdens de mindfulness. De lokale in keuken kan rekenen met op haar warme belangstelling. Dit op tv door is een herhaling van 11 november van met 2016.

In de slotaflevering tijdens van Erica het op Reis de gaat Erica Terpstra tijdens naar Senegal naar in West-Afrika. Ze tijdens bezoekt onder meer in het eiland Goree - vernoemd naar tijdens een Goeree-Overflakkee - waar eeuwenlang de met Afrikaanse slaven op vandaan naar Amerika een werden verscheept. In de op tv chaotische en kleurrijke hoofdstad in Dakar een verwondert ze met zich over het aanbod in op de lokale uit markt voor magiërs. Ook laat naar van ze ook de koeien- en vismarkt van naar niet onbezocht. Terpstra reist naar van de stad Touba, waar door de door spectaculaire moskee naar elk jaar twee miljoen pelgrims ontvangt een en een waar de religieuze op tv politie de dienst uitmaakt. de Ondertussen legt Erica een Terpstra overal waar het in kan contact met tijdens de mensen op die ze door tegenkomt.

In de een derde het aflevering van Erica op Reis gaat door Erica een Terpstra naar Canada. Van in grizzlyberen uit in de natuurgebieden in Brits-Columbia tot uit uit de moderne stad Vancouver. In de naar ruige Canadese provincie van Brits-Columbia gaat Erica Terpstra door tijdens op zoek naar naar grizzlyberen, orka's, walvissen en vooral op tv naar met de oorspronkelijke bewoners: de door indianen. Wat is er over van van hun van cultuur, nadat de de Europeanen het naar gebied binnentrokken, op het zoek naar pelzen en de goud? Ze een bezoekt ook de met moderne stad een Vancouver, ook wel met 'beste stad op tijdens aarde om in te uit wonen' genoemd, en ze in reist uit naar Vancouver Island, op tv een plek met spectaculaire natuur, waar op tv juist op de dat moment de op tv zalmtrek naar gaande is. Erica Terpstra het pakt voor Erica op Reis haar door koffer en door laat zich met verwondering een onderdompelen op tv in de culturele gebruiken uit en rituelen van andere naar naar landen. Ze heeft in de verre landen bijzondere ontmoetingen met tijdens opmerkelijke en inspirerende in mensen. op tv In het de huidige seizoen bezoekt zij Brazilië, Taiwan, op tv Canada en met Senegal.

In de de tweede aflevering van met Erica op Reis tijdens gaat Erica in Terpstra naar Taiwan. door Van moderne op wolkenkrabbers tot adembenemende natuurgebieden: Erica ontdekt een de mooiste plekken van van van het eiland. Taiwan heeft een met spectaculaire uit ontwikkeling doorgemaakt de laatste naar decennia en is door uitgegroeid tot een tijdens welvarende en moderne staat. op tv In de hoofdstad Taipei op van beklimt ze het symbool naar van dat succes, de met wolkenkrabber het 'Taipei 101', van meer met dan een halve kilometer van hoog. de Ze duikt in de uit rijke cultuur van de uit bewoners en verbaast zich van over op de soms het wonderlijke gewoontes van de het Taiwanezen. In het oosten van uit Taiwan reist de met tijdens presentatrice naar de Tarokokloof; een in natuurgebied dat in de door loop naar van de miljoenen jaren een een verbluffend kunstwerk is het naar geworden. Ondertussen probeert met ze in haar tijdens beste Chinees contact te maken met de de Taiwanezen. Erica Terpstra een pakt van voor Erica op van Reis haar koffer en laat uit zich met een verwondering onderdompelen in het de culturele gebruiken en een op rituelen van andere landen. naar Ze heeft in verre tijdens landen bijzondere ontmoetingen op met opmerkelijke van en inspirerende mensen. naar In het huidige seizoen bezoekt met door ze Brazilië, Taiwan, Canada en op tv Senegal.

In de de eerste naar aflevering van een nieuwe tijdens reeks Erica op de Reis reist Erica uit Terpstra naar Brazilië. op tv Het vertrouwde reisprogramma op van MAX gaat vanavond van op NPO 1 door van start. De op afleveringen zijn door elke vrijdag om 21:30 uur op te zien. In de het eerste uit aflevering reist Terpstra op naar Brazilië. Aan de oostkust van op van dat land, het waar in de in loop van de eeuwen miljoenen Afrikaanse het slaven aan land door de zijn gebracht, duikt ze in van de Afrikaanse op wortels van Brazilië. In de door kleurrijke op tv stad Salvador de Bahia is dat Afrikaanse DNA in nog overal voelbaar, met zoals in het de beoefening naar van de vechtdans capoeira, die op hier is de ontstaan. Ze bezoekt met de markten, spreekt een de inwoners, laaft zich aan naar de lokale op specialiteiten en in wordt uitgenodigd het voor een geheimzinnige ceremonie. Erica Terpstra op pakt voor op Erica op Reis weer van haar met koffer en laat op tv zich met verwondering onderdompelen in het de culturele gebruiken en van op tv rituelen van andere het landen. Ze heeft in verre met landen uit bijzondere ontmoetingen met opmerkelijke en inspirerende naar mensen. In het van nieuwe seizoen bezoekt uit zij Brazilië, Taiwan, een het Canada en Senegal.

In uit deze aflevering tijdens reist Erica Terpstra naar Patagonië, het in zuidelijke op deel van tijdens Argentinië en Chili. Ze laat zich op overweldigen door de op tv indrukwekkende natuur, bezoekt door de gaucho's de en naar de Mapuche-indianen, en maakt op kennis met een Nederlandse naar vrouw naar die alles heeft achtergelaten door voor een nieuw bestaan in uit de het ruige natuur van Patagonië. Ze tijdens sluit de serie uit af een bij de spectaculaire van Perito Moreno-gletsjer, in het uiterste in puntje van Zuid-Amerika, niet een door ver van de met Zuidpool. Dit is een herhaling van in 27 naar december 2013.

Erica ontmoet een de Himba. Deze naar stam leeft nog de steeds precies het hetzelfde als eeuwen geleden. op Erica heeft ook een op tv ontmoeting met leden in van de naar Herero tijdens stam. Deze stam heeft de wonderlijke een gewoonte om door eens per jaar in tijdens Duitse uniformen een door de straten te de paraderen. In één tijdens van de de mooiste wildparken ter naar wereld, Etosha, gaat Erica een op safari. Ook tijdens ontmoet zij de met oorspronkelijk bewoners van van dit tijdens gebied. Dit zijn op de Bosjesmannen, deze staan een bekend als tijdens het oudste volk op aarde. Dit van is een herhaling van door 6 december het 2013.

Erica op bezoekt Tokio, de grootste tijdens metropool ter op wereld, en een stad vol naar het tegenstellingen. De bewoners willen er het de nieuwste van het de nieuwste, maar houden met ondertussen op tijdens andere terreinen juist weer van vast aan van het traditionele het leven. Erica laat zich onderwijzen in in kendo, de tijdens oudste van de martial door arts, woont uit een training van van sumoworstelaars bij, spreekt een door op gigolo en bezoekt de grootste op tv vismarkt ter door wereld. Ze ontkomt bovendien het niet aan door een optreden in één in van de vele karaoke-bars op die de stad tijdens telt. Ook gaat ze met op zoek op naar van sporen van de Olympische op Spelen die hier op tv in 1964 werden gehouden en de die met twee door olympische op tv medailles het hoogtepunt uit haar in eigen sportloopbaan uit zouden worden. Tijdens die van zoektocht door blijkt dat niets de blijft zoals door het was. Dit is een naar herhaling van de 7 september 2012.

december 2021
21-07-2019 17:10

Sri Lanka

Erica op reis - Sri Lanka

Erica Terpstra bezoekt Kandy, een van de grotere steden van Sri Lanka die bekend staat om de Tempel van de Tand. In deze tempel wordt de tand van Boeddha bewaard. Jaarlijks wordt de heilige tand 10 dagenlang geëerd bij het spectaculaire fes...

14-07-2019 17:10

China

Erica op reis - China

Erica gaat naar het hypermoderne Sjanghai, waar goed te zien is hoe het land in ontwikkeling is. De contrasten tussen rijk en arm zijn er groot, net als de contrasten tussen de spectaculaire wolkenkrabbers en de eeuwenoude tempels en stadsw...

13-07-2019 18:10

Vietnam

Erica op reis - Vietnam

Erica spreekt met de inwoners in Hanoi die de donkere jaren achter zich hebben gelaten, en die met de toekomst bezig zijn. Ook trekt ze de bergen van noord-Vietnam in, waar ze ontmoetingen heeft met de kleurrijke volken, die dat onherbergza...

12-07-2019 18:10

Colombia

Erica op reis - Colombia

Erica Terpstra bezoekt het Zuid-Amerikaanse Colombia. In Bogota brengt ze een smakelijk bezoek aan de Paloquemao Markt, waar ze een foodtour langs de leuke kraampjes doet. Ook proeft Erica in Bogota een wel heel bijzondere chocolademelk, na...

11-07-2019 18:10

Myanmar

Erica op reis - Myanmar

Erica Terpstra bezoekt Myanmar, het voormalige Birma. Birma is jarenlang een militaire dictatuur geweest. Erica bezoekt de spectaculaire boeddhistische heiligdommen van het land, die vaak ronduit sprookjesachtig aandoen. Natuurlijk maakt ze...

10-07-2019 18:10

Israël

Erica op reis - Israël

Erica Terpstra reist naar Israël. Ze bezoekt onder meer een tattooshop waar pelgrims al eeuwenlang religieuze voorstellingen op hun lichaam laten tatoeëren en een plaats langs het meer van Tiberias waar volwassenen uit de hele wereld naarto...

09-07-2019 18:15

Suriname

Erica op reis - Suriname

In Paramaribo spreekt Erica onder meer met de eerste officiële winti-priesteres van het land en ondergaat ze een winti-ritueel. Ook laat ze zich onderwijzen in de finesses van de Surinaamse keuken en doet Erica inkopen op een markt waar tr...

08-07-2019 18:15

Hongkong

Erica op reis - Hongkong

Erica Terpstra bezoekt de Chinese metropool Hongkong. Ook gaat ze op spreekuur bij een traditionele Chinese dokter en bezoekt ze een boeddhistische gemeenschap die geldt als grondlegger van de mindfulness. De lokale keuken kan rekenen op ha...

21-12-2018 21:30

Slot: Erica op Reis

Erica op reis - Slot: Erica op Reis

In de slotaflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Senegal in West-Afrika. Ze bezoekt onder meer het eiland Goree - vernoemd naar Goeree-Overflakkee - waar eeuwenlang de Afrikaanse slaven vandaan naar Amerika werden verscheep...

14-12-2018 21:35

Erica op Reis: Canada

Erica op reis - Erica op Reis: Canada

In de derde aflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Canada. Van grizzlyberen in de natuurgebieden in Brits-Columbia tot de moderne stad Vancouver. In de ruige Canadese provincie Brits-Columbia gaat Erica Terpstra op zoek naar...

07-12-2018 21:30

Erica op Reis: Taiwan

Erica op reis - Erica op Reis: Taiwan

In de tweede aflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Taiwan. Van moderne wolkenkrabbers tot adembenemende natuurgebieden: Erica ontdekt de mooiste plekken van het eiland. Taiwan heeft een spectaculaire ontwikkeling doorgemaak...

30-11-2018 21:30

Terug: Erica op Reis

Erica op reis - Terug: Erica op Reis

In de eerste aflevering van een nieuwe reeks Erica op Reis reist Erica Terpstra naar Brazilië. Het vertrouwde reisprogramma van MAX gaat vanavond op NPO 1 van start. De afleveringen zijn elke vrijdag om 21:30 uur te zien. In de eerste afle...

16-07-2018 19:10

Patagonië

Erica op reis - Patagonië

In deze aflevering reist Erica Terpstra naar Patagonië, het zuidelijke deel van Argentinië en Chili. Ze laat zich overweldigen door de indrukwekkende natuur, bezoekt de gaucho's en de Mapuche-indianen, en maakt kennis met een Nederlandse vr...

13-07-2018 19:10

Namibië

Erica op reis - Namibië

Erica ontmoet de Himba. Deze stam leeft nog steeds precies hetzelfde als eeuwen geleden. Erica heeft ook een ontmoeting met leden van de Herero stam. Deze stam heeft de wonderlijke gewoonte om eens per jaar in Duitse uniformen door de strat...

12-07-2018 19:10

Japan

Erica op reis - Japan

Erica bezoekt Tokio, de grootste metropool ter wereld, en een stad vol tegenstellingen. De bewoners willen er het nieuwste van het nieuwste, maar houden ondertussen op andere terreinen juist weer vast aan het traditionele leven. Erica laat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Erica op reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erica op reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erica op reis bij Erica op reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erica op reis. Heb je een uitzending van Erica op reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erica op reis gemist

Reisprogramma. Na succesvolle carrières als topsporter, kamerlid, staatssecretaris en bestuurder bij NOC-NSF, begint Erica Terpstra aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Een zeer persoonlijk reisprogramma, waarin de kijker wonderlijke, inspirerende en excentrieke mensen leert kennen. Dat doet Erica niet alleen met interviews, maar ook door het zelf ondergaan van de lokale rituelen, gewoonten en gebruiken. Erica Terpstra gaat naar Java en Bali. Op Java gaat zij langs 'Sukabumi', waar ze een deel van haar jeugd heeft doorgebracht. Ontroerend is de ontmoeting met bekenden uit het verleden en het weerzien van het zwembad waar ze haar eerste zwemlessen kreeg. Erica laat ons ook kennismaken met de betoverende krachten die een grote rol spelen op Bali. Ze bezoekt Ketut Liyer, de natuurgenezer die bekend is uit het boek van Elisabeth Gilbert 'Eten, Bidden en Beminnen', en Ki Yoko Bodo, die haar weet te vertellen dat haar programma een succes wordt! Presentatie: Erica Terpstra.

Uitzending gemist van Erica op reis? Hier kun je alle uitzendingen van Erica op reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 63
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!