Programma gemist?

Erica Terpstra uit bezoekt Kandy, een van van de grotere steden in van Sri Lanka van die bekend staat uit door om de Tempel van met de Tand. In deze tijdens tempel uit wordt de tand van Boeddha op bewaard. Jaarlijks de wordt de heilige tand met 10 op dagenlang geëerd bij op tv het spectaculaire festival met Perahera, dat bezoekers vanuit de hele door een wereld trekt. Erica woont een de indrukwekkende parade naar bij. Erica trekt verder het en gaat diep uit de jungle uit in om het bijzondere door Vedda-volk te bezoeken. in Dit zijn de inheemse bewoners in van het Sri Lanka, waarvan er tegenwoordig in naar nog maar een paar honderd op bestaan. Dit is het een herhaling van 21 van november door 2014.

Erica op gaat naar op tv het hypermoderne Sjanghai, waar goed op tv te zien naar is hoe het op land in ontwikkeling naar is. De contrasten tussen rijk naar op tv en arm zijn er een groot, net als in de contrasten tussen in de spectaculaire in wolkenkrabbers en de eeuwenoude uit tempels en stadswijken. tijdens Erica verbaast en verwondert op tv zich over de mensen op tv en gewoontes die naar ze tegenkomt. Daarnaast bezoekt de ze twee in meer traditionele steden in met uit China, waar je je uit nog kunt wanen in van de tijden van van de keizers die in lang over China met regeerden. Erica probeert, met tijdens de de paar woorden door Chinees die ze spreekt, met in gesprek te met raken met mensen die een ze met ontmoet. Dit is een herhaling van 17 uit november de 2017.

Erica spreekt op tv met de inwoners in het Hanoi die de een op donkere jaren achter zich de hebben gelaten, door en die met de toekomst bezig naar zijn. de Ook trekt ze de bergen de met van noord-Vietnam in, door waar ze ontmoetingen heeft met de van kleurrijke volken, die de in dat onherbergzame maar prachtige gebied het bewonen. Erica van komt terecht op een het liefdesmarkt, waar met de plaatselijke jongeren een partner op door hopen te vinden. een Ondertussen verwondert ze door zich over de mooie maar door soms moeilijk te tijdens doorgronden gewoontes van naar de mensen. Dit naar is een herhaling van 10 van in november 2017.

Erica op tv Terpstra bezoekt tijdens het Zuid-Amerikaanse Colombia. In Bogota met brengt een ze een smakelijk bezoek op tv aan de Paloquemao uit Markt, waar ze een foodtour met langs de door leuke kraampjes doet. Ook van proeft het Erica in op tv Bogota een wel heel van bijzondere chocolademelk, namelijk met in kaas! Daarnaast met gaat ze in uit het centrum op tv kijken naar caviaraces. In de een barretje in de tijdens wijk Candelaria maakt uit Erica kennis met Tejo, tijdens een traditionele Colombiaanse tijdens sport. Verder bezoekt het een Erica de Catedral de Sal met de Zipaquirá, een zoutkathedraal tijdens in op de buurt van naar Zipaquirá, waar van ze ook de priester ontmoet. Uiteraard de mag in in Colombia van een bezoek aan een koffieplantage niet het ontbreken én ontmoet van Erica een de oude bekende; haar eerste in liefde op Robbie.

Erica naar Terpstra bezoekt Myanmar, door het voormalige Birma. Birma is op jarenlang een militaire met tijdens dictatuur geweest. Erica bezoekt een de spectaculaire boeddhistische heiligdommen van naar het land, die een vaak ronduit op sprookjesachtig in aandoen. Natuurlijk maakt ze tijdens ook kennis met op tv de inwoners van dit bijzondere een land. Erica door is getuige naar van een zeer luidruchtig offerfeest de voor geesten. uit Daarnaast tijdens bezoekt ze het Inlemeer, in waar het dagelijks leven zich uit uit op het water afspeelt. Erica een is in daar bij een een ceremonie waarin jonge in jongens, verkleed als prins, een initiatie op tot door monnik ondergaan. van Tot slot vergeet ze op tv niet de lokale, soms in zeer exotische, keuken aan met een onderzoek op tv te door onderwerpen.

Erica Terpstra op tv reist naar Israël. Ze op bezoekt onder meer van van een tattooshop waar pelgrims uit al eeuwenlang op tv religieuze voorstellingen op hun lichaam naar laten tatoeëren met en een plaats met langs het meer van naar Tiberias waar van volwassenen uit de hele tijdens wereld naartoe komen om met zich te laten uit dopen. de Voor velen is dat uit een op zeer emotionele gebeurtenis. In Jeruzalem gaat op tv Erica door onder meer in naar de Klaagmuur uit en de Heilig Grafkerk, de op tv plek de waar Jezus gekruisigd en van begraven zou zijn. de Ze gaat ook langs een bij een school waar naar van Arabische én Israëlische op tv kinderen samen in de klas op zitten. Tot een slot bezoekt Erica tijdens Bethlehem en de op noordelijke stad Safed, uit waar ze zich uit laat onderwijzen in de door mystiek op tv van de Kabbala. Dit is een herhaling de van 23 naar december van 2016.

In een Paramaribo spreekt Erica onder op tv meer naar met de eerste officiële het winti-priesteres van het land en van ondergaat ze met een op winti-ritueel. Ook laat ze zich onderwijzen in met de finesses van de de uit Surinaamse keuken en doet Erica het inkopen naar op een markt van waar traditionele medicijnen uit worden verkocht. Diep in de jungle de bezoekt ze met een dorp van Saramaccaners, op op dit zijn afstammelingen van de gevluchte slaven. Dit is in een herhaling van in 18 november op 2016.

Erica Terpstra een bezoekt de Chinese door metropool Hongkong. Ook uit gaat ze tijdens op spreekuur bij een traditionele in Chinese dokter en met uit bezoekt ze een boeddhistische gemeenschap die uit op geldt als grondlegger van de met mindfulness. De lokale keuken naar kan rekenen op op tv haar naar warme belangstelling. Dit de is een herhaling van 11 tijdens november op 2016.

In uit de slotaflevering van een Erica op Reis gaat Erica in tijdens Terpstra naar Senegal in West-Afrika. Ze in op tv bezoekt onder meer het eiland van Goree tijdens - vernoemd naar op tv Goeree-Overflakkee - waar eeuwenlang de met Afrikaanse slaven op vandaan naar met Amerika werden verscheept. In op de chaotische en kleurrijke hoofdstad op tv het Dakar verwondert ze zich op over het aanbod tijdens op de lokale markt voor het magiërs. de Ook laat ze ook naar de koeien- en vismarkt door door niet onbezocht. Terpstra van reist naar de stad Touba, van waar de spectaculaire moskee op tv elk jaar twee het miljoen pelgrims in ontvangt een en waar de religieuze politie de een dienst uitmaakt. door Ondertussen legt Erica het Terpstra overal tijdens waar het kan contact op met de door mensen die ze tijdens tegenkomt.

In in de derde aflevering het van Erica op de Reis gaat Erica Terpstra door naar Canada. Van de grizzlyberen door in de natuurgebieden in Brits-Columbia een tot de moderne stad met Vancouver. In de ruige door Canadese het provincie Brits-Columbia gaat Erica op Terpstra op zoek tijdens naar grizzlyberen, orka's, walvissen met en vooral naar naar het de oorspronkelijke bewoners: de indianen. op tv Wat is er over van van hun cultuur, het nadat de met Europeanen het gebied de binnentrokken, op de zoek naar door pelzen en goud? Ze bezoekt ook uit de moderne het stad Vancouver, ook op wel 'beste stad een op aarde door om in te wonen' genoemd, op en ze reist het naar Vancouver Island, van een plek met op spectaculaire door natuur, waar uit juist op dat een moment de zalmtrek gaande is. Erica het Terpstra uit pakt voor Erica op uit Reis haar tijdens koffer en laat zich met een verwondering onderdompelen in de met culturele van gebruiken en rituelen op van andere landen. Ze met heeft in op tv verre landen tijdens bijzondere ontmoetingen met opmerkelijke met en inspirerende mensen. met In het huidige seizoen met bezoekt zij Brazilië, tijdens Taiwan, Canada en met Senegal.

In de het tweede aflevering van van Erica op Reis van gaat Erica door Terpstra naar Taiwan. tijdens Van moderne een wolkenkrabbers tot adembenemende in natuurgebieden: Erica ontdekt de met mooiste plekken van in het eiland. Taiwan heeft een spectaculaire uit ontwikkeling doorgemaakt de de laatste naar decennia en is uitgegroeid tot op een welvarende uit en moderne staat. In door de het hoofdstad Taipei beklimt ze door het symbool van dat een op succes, de wolkenkrabber 'Taipei 101', van uit meer dan een door halve de kilometer hoog. in Ze duikt in de rijke door cultuur van de de bewoners en verbaast op tv zich over de de soms wonderlijke door gewoontes van de in Taiwanezen. In een het oosten van op tv Taiwan reist de presentatrice naar de op Tarokokloof; de een natuurgebied op dat in de op tv loop van de miljoenen jaren een tijdens verbluffend kunstwerk tijdens is geworden. Ondertussen op probeert ze een in haar beste het Chinees contact te de maken met de in Taiwanezen. Erica Terpstra pakt voor Erica met op Reis haar een koffer op tv en laat zich met verwondering uit onderdompelen in op de culturele met gebruiken en rituelen van tijdens andere landen. Ze heeft op tv in verre met landen in bijzondere ontmoetingen met opmerkelijke en op inspirerende tijdens mensen. In het huidige seizoen bezoekt in ze Brazilië, Taiwan, een Canada en uit Senegal.

In van de eerste aflevering van uit een op tv nieuwe reeks Erica het op Reis reist Erica Terpstra naar tijdens met Brazilië. Het vertrouwde de reisprogramma van MAX gaat vanavond op van door NPO 1 van start. De afleveringen het tijdens zijn elke vrijdag om 21:30 uur tijdens te op zien. In de eerste met aflevering reist Terpstra naar Brazilië. in tijdens Aan de oostkust in van dat land, waar in in de loop van van de eeuwen miljoenen Afrikaanse met van slaven aan land naar zijn gebracht, duikt ze in op de Afrikaanse wortels van een Brazilië. In de het kleurrijke stad Salvador op tv tijdens Bahia is dat Afrikaanse een DNA nog overal voelbaar, met zoals in de beoefening het van naar de vechtdans capoeira, die op tv hier met is ontstaan. Ze bezoekt van de markten, spreekt de inwoners, naar laaft zich een aan de met lokale specialiteiten en wordt van uitgenodigd voor van een geheimzinnige ceremonie. Erica tijdens Terpstra pakt door voor Erica op Reis weer door haar tijdens koffer en laat zich een met verwondering onderdompelen in de op culturele gebruiken in en door rituelen van andere landen. Ze heeft op tv in verre op landen bijzondere ontmoetingen een met opmerkelijke een en inspirerende mensen. In het op nieuwe op tv seizoen bezoekt zij Brazilië, Taiwan, door naar Canada en Senegal.

In deze aflevering door reist op tv Erica Terpstra met naar Patagonië, het zuidelijke deel tijdens van uit Argentinië en Chili. Ze laat het zich overweldigen uit door de tijdens indrukwekkende natuur, bezoekt de de gaucho's en de met Mapuche-indianen, en maakt kennis met naar door een Nederlandse vrouw die alles naar heeft achtergelaten voor van een nieuw het bestaan in de ruige natuur in van Patagonië. Ze sluit op tv de serie tijdens af bij de spectaculaire uit Perito naar Moreno-gletsjer, in het uiterste het puntje het van Zuid-Amerika, niet ver van in de Zuidpool. Dit is een in herhaling van op tv 27 december een 2013.

Erica de ontmoet de Himba. door Deze stam leeft nog steeds naar de precies hetzelfde als een eeuwen geleden. Erica heeft naar ook een ontmoeting met leden de van met de Herero stam. Deze stam in heeft de wonderlijke op gewoonte van om eens per jaar op in in Duitse uniformen door de uit straten te het paraderen. In één van de mooiste wildparken van ter wereld, van Etosha, gaat uit Erica op safari. Ook de ontmoet zij de op oorspronkelijk bewoners op van dit gebied. Dit door zijn de Bosjesmannen, het deze staan bekend de als het oudste de volk op aarde. Dit een is een het herhaling van 6 december het 2013.

Erica bezoekt Tokio, naar de grootste metropool op tv ter wereld, en met een stad vol met tegenstellingen. De bewoners van naar willen er het nieuwste het van het nieuwste, maar door houden ondertussen op met andere op terreinen juist weer vast aan een het traditionele leven. Erica door laat zich onderwijzen naar in in kendo, de oudste van in de martial arts, woont uit een het training van sumoworstelaars bij, spreekt een op gigolo met en bezoekt de de grootste vismarkt ter op tv wereld. Ze ontkomt bovendien niet op aan een optreden de in één van van het de vele karaoke-bars die het de stad telt. Ook gaat ze van op zoek naar het uit sporen van de met Olympische Spelen die tijdens hier in 1964 werden gehouden en de die op tv met twee met olympische medailles het hoogtepunt uit haar het eigen sportloopbaan in zouden het worden. Tijdens die zoektocht blijkt een dat niets blijft met zoals het was. Dit een is in een herhaling van de 7 september 2012.

juni 2021
21-07-2019 17:10

Sri Lanka

Erica op reis - Sri Lanka

Erica Terpstra bezoekt Kandy, een van de grotere steden van Sri Lanka die bekend staat om de Tempel van de Tand. In deze tempel wordt de tand van Boeddha bewaard. Jaarlijks wordt de heilige tand 10 dagenlang geëerd bij het spectaculaire fes...

14-07-2019 17:10

China

Erica op reis - China

Erica gaat naar het hypermoderne Sjanghai, waar goed te zien is hoe het land in ontwikkeling is. De contrasten tussen rijk en arm zijn er groot, net als de contrasten tussen de spectaculaire wolkenkrabbers en de eeuwenoude tempels en stadsw...

13-07-2019 18:10

Vietnam

Erica op reis - Vietnam

Erica spreekt met de inwoners in Hanoi die de donkere jaren achter zich hebben gelaten, en die met de toekomst bezig zijn. Ook trekt ze de bergen van noord-Vietnam in, waar ze ontmoetingen heeft met de kleurrijke volken, die dat onherbergza...

12-07-2019 18:10

Colombia

Erica op reis - Colombia

Erica Terpstra bezoekt het Zuid-Amerikaanse Colombia. In Bogota brengt ze een smakelijk bezoek aan de Paloquemao Markt, waar ze een foodtour langs de leuke kraampjes doet. Ook proeft Erica in Bogota een wel heel bijzondere chocolademelk, na...

11-07-2019 18:10

Myanmar

Erica op reis - Myanmar

Erica Terpstra bezoekt Myanmar, het voormalige Birma. Birma is jarenlang een militaire dictatuur geweest. Erica bezoekt de spectaculaire boeddhistische heiligdommen van het land, die vaak ronduit sprookjesachtig aandoen. Natuurlijk maakt ze...

10-07-2019 18:10

Israël

Erica op reis - Israël

Erica Terpstra reist naar Israël. Ze bezoekt onder meer een tattooshop waar pelgrims al eeuwenlang religieuze voorstellingen op hun lichaam laten tatoeëren en een plaats langs het meer van Tiberias waar volwassenen uit de hele wereld naarto...

09-07-2019 18:15

Suriname

Erica op reis - Suriname

In Paramaribo spreekt Erica onder meer met de eerste officiële winti-priesteres van het land en ondergaat ze een winti-ritueel. Ook laat ze zich onderwijzen in de finesses van de Surinaamse keuken en doet Erica inkopen op een markt waar tr...

08-07-2019 18:15

Hongkong

Erica op reis - Hongkong

Erica Terpstra bezoekt de Chinese metropool Hongkong. Ook gaat ze op spreekuur bij een traditionele Chinese dokter en bezoekt ze een boeddhistische gemeenschap die geldt als grondlegger van de mindfulness. De lokale keuken kan rekenen op ha...

21-12-2018 21:30

Slot: Erica op Reis

Erica op reis - Slot: Erica op Reis

In de slotaflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Senegal in West-Afrika. Ze bezoekt onder meer het eiland Goree - vernoemd naar Goeree-Overflakkee - waar eeuwenlang de Afrikaanse slaven vandaan naar Amerika werden verscheep...

14-12-2018 21:35

Erica op Reis: Canada

Erica op reis - Erica op Reis: Canada

In de derde aflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Canada. Van grizzlyberen in de natuurgebieden in Brits-Columbia tot de moderne stad Vancouver. In de ruige Canadese provincie Brits-Columbia gaat Erica Terpstra op zoek naar...

07-12-2018 21:30

Erica op Reis: Taiwan

Erica op reis - Erica op Reis: Taiwan

In de tweede aflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Taiwan. Van moderne wolkenkrabbers tot adembenemende natuurgebieden: Erica ontdekt de mooiste plekken van het eiland. Taiwan heeft een spectaculaire ontwikkeling doorgemaak...

30-11-2018 21:30

Terug: Erica op Reis

Erica op reis - Terug: Erica op Reis

In de eerste aflevering van een nieuwe reeks Erica op Reis reist Erica Terpstra naar Brazilië. Het vertrouwde reisprogramma van MAX gaat vanavond op NPO 1 van start. De afleveringen zijn elke vrijdag om 21:30 uur te zien. In de eerste afle...

16-07-2018 19:10

Patagonië

Erica op reis - Patagonië

In deze aflevering reist Erica Terpstra naar Patagonië, het zuidelijke deel van Argentinië en Chili. Ze laat zich overweldigen door de indrukwekkende natuur, bezoekt de gaucho's en de Mapuche-indianen, en maakt kennis met een Nederlandse vr...

13-07-2018 19:10

Namibië

Erica op reis - Namibië

Erica ontmoet de Himba. Deze stam leeft nog steeds precies hetzelfde als eeuwen geleden. Erica heeft ook een ontmoeting met leden van de Herero stam. Deze stam heeft de wonderlijke gewoonte om eens per jaar in Duitse uniformen door de strat...

12-07-2018 19:10

Japan

Erica op reis - Japan

Erica bezoekt Tokio, de grootste metropool ter wereld, en een stad vol tegenstellingen. De bewoners willen er het nieuwste van het nieuwste, maar houden ondertussen op andere terreinen juist weer vast aan het traditionele leven. Erica laat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Erica op reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erica op reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erica op reis bij Erica op reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erica op reis. Heb je een uitzending van Erica op reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erica op reis gemist

Reisprogramma. Na succesvolle carrières als topsporter, kamerlid, staatssecretaris en bestuurder bij NOC-NSF, begint Erica Terpstra aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Een zeer persoonlijk reisprogramma, waarin de kijker wonderlijke, inspirerende en excentrieke mensen leert kennen. Dat doet Erica niet alleen met interviews, maar ook door het zelf ondergaan van de lokale rituelen, gewoonten en gebruiken. Erica Terpstra gaat naar Java en Bali. Op Java gaat zij langs 'Sukabumi', waar ze een deel van haar jeugd heeft doorgebracht. Ontroerend is de ontmoeting met bekenden uit het verleden en het weerzien van het zwembad waar ze haar eerste zwemlessen kreeg. Erica laat ons ook kennismaken met de betoverende krachten die een grote rol spelen op Bali. Ze bezoekt Ketut Liyer, de natuurgenezer die bekend is uit het boek van Elisabeth Gilbert 'Eten, Bidden en Beminnen', en Ki Yoko Bodo, die haar weet te vertellen dat haar programma een succes wordt! Presentatie: Erica Terpstra.

Uitzending gemist van Erica op reis? Hier kun je alle uitzendingen van Erica op reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 63
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!