Programma gemist?

Erica Terpstra bezoekt naar Kandy, een naar van de grotere in steden uit van Sri Lanka die bekend staat de om door de Tempel van de in Tand. In door deze tempel naar wordt de tand van Boeddha op tv bewaard. Jaarlijks de wordt de heilige tand 10 uit dagenlang een geëerd bij uit het spectaculaire festival Perahera, dat bezoekers naar vanuit de van hele wereld trekt. in Erica woont naar de indrukwekkende parade bij. Erica trekt het verder door en gaat diep de met jungle in om uit het de bijzondere Vedda-volk te bezoeken. Dit zijn van een de inheemse bewoners een van Sri Lanka, waarvan er tegenwoordig uit nog de maar een paar honderd bestaan. Dit van is door een herhaling door van 21 november op tv 2014.

Erica met gaat naar de het hypermoderne Sjanghai, waar goed te met zien is op tv hoe het land door in ontwikkeling het is. De uit contrasten tussen rijk en arm tijdens zijn er op tv groot, net het als de contrasten tussen de op tv spectaculaire wolkenkrabbers naar en de eeuwenoude van tempels en tijdens stadswijken. Erica verbaast en verwondert zich in over de mensen het en gewoontes met die ze tegenkomt. Daarnaast met bezoekt ze twee van meer in traditionele steden in China, naar waar je je door nog kunt van wanen in de uit tijden van de op keizers die lang over China op regeerden. Erica probeert, met de de paar met woorden Chinees van die ze op tv spreekt, in gesprek te raken met op mensen een die ze ontmoet. Dit is een een herhaling van de 17 november door 2017.

Erica spreekt uit met de inwoners in een tijdens Hanoi die de donkere jaren achter van zich hebben gelaten, van en de die met de toekomst bezig de op tv zijn. Ook trekt ze de door bergen een van noord-Vietnam in, met waar ze ontmoetingen heeft de met de naar kleurrijke volken, die dat naar onherbergzame maar prachtige gebied bewonen. door Erica komt terecht tijdens in op een liefdesmarkt, waar de de plaatselijke jongeren een partner op tv met hopen te vinden. in Ondertussen verwondert ze zich op over de mooie maar naar soms moeilijk op tv te doorgronden gewoontes in van de mensen. Dit naar is een herhaling van in 10 november met 2017.

Erica tijdens Terpstra bezoekt het Zuid-Amerikaanse in Colombia. In uit Bogota brengt ze uit een smakelijk bezoek aan de op op Paloquemao Markt, waar ze op tv een foodtour langs op de leuke kraampjes doet. Ook in tijdens proeft Erica in Bogota met een wel heel tijdens bijzondere chocolademelk, namelijk met kaas! in Daarnaast in gaat ze in het centrum op kijken uit naar caviaraces. In tijdens een barretje door in de wijk Candelaria maakt Erica met kennis in met Tejo, op een traditionele Colombiaanse sport. Verder van bezoekt Erica door de Catedral de Sal de op in Zipaquirá, een zoutkathedraal in de buurt tijdens van Zipaquirá, door waar tijdens ze ook de priester ontmoet. de Uiteraard mag in in Colombia door een bezoek aan het een koffieplantage niet ontbreken én naar ontmoet door Erica een oude bekende; op tv haar eerste uit liefde Robbie.

Erica door Terpstra bezoekt Myanmar, naar het voormalige Birma. Birma met is van jarenlang een militaire uit dictatuur geweest. Erica bezoekt de de spectaculaire boeddhistische het heiligdommen van het naar land, die vaak met ronduit sprookjesachtig tijdens aandoen. Natuurlijk maakt uit ze ook kennis het met de inwoners van de dit bijzondere het land. Erica is de getuige van een uit zeer luidruchtig offerfeest voor een geesten. Daarnaast naar bezoekt ze het Inlemeer, waar op het dagelijks leven de zich op het water met met afspeelt. Erica is daar bij met een tijdens ceremonie waarin jonge jongens, verkleed als in van prins, een initiatie tot monnik ondergaan. op Tot slot naar vergeet ze niet de met door lokale, soms zeer exotische, keuken aan tijdens een onderzoek een te tijdens onderwerpen.

Erica op Terpstra reist naar Israël. tijdens Ze bezoekt onder door meer een tattooshop door waar pelgrims met al eeuwenlang religieuze voorstellingen op op het hun lichaam laten tatoeëren en een het plaats langs het een meer van in Tiberias waar door volwassenen uit de een hele wereld naartoe op tv komen om op zich te laten dopen. Voor velen van is met dat een zeer emotionele op gebeurtenis. In Jeruzalem gaat het Erica onder op meer naar de Klaagmuur van en de het Heilig Grafkerk, de plek op tv waar op Jezus gekruisigd en begraven door zou zijn. door Ze gaat van ook langs bij een een school waar Arabische én Israëlische van kinderen naar samen in in de klas zitten. Tot slot bezoekt uit Erica Bethlehem uit en de noordelijke stad uit Safed, tijdens waar ze zich laat onderwijzen het in de mystiek een door van de Kabbala. Dit met is een herhaling van 23 naar december met 2016.

In Paramaribo op tv spreekt Erica op onder meer met tijdens de eerste officiële met winti-priesteres van het op tv land en ondergaat ze een door winti-ritueel. Ook laat met ze zich onderwijzen van in met de finesses van de Surinaamse keuken uit en op tv doet Erica inkopen op een uit markt de waar traditionele met medicijnen worden verkocht. Diep met in de jungle bezoekt door ze een dorp van op Saramaccaners, tijdens dit zijn afstammelingen van gevluchte slaven. Dit een is een door herhaling van op tv 18 november in 2016.

Erica uit Terpstra bezoekt de Chinese metropool door Hongkong. Ook een gaat ze op uit spreekuur bij een traditionele in Chinese dokter uit en bezoekt naar ze een op boeddhistische gemeenschap die geldt als grondlegger door van naar de mindfulness. naar De lokale keuken kan rekenen door op op tv haar warme belangstelling. Dit op is een herhaling van het 11 november door 2016.

In naar de slotaflevering van de Erica op Reis gaat naar Erica Terpstra naar op Senegal van in West-Afrika. Ze bezoekt op tv onder meer het op eiland Goree op - vernoemd naar Goeree-Overflakkee - waar met eeuwenlang de een Afrikaanse slaven het vandaan naar Amerika naar werden verscheept. In de chaotische met en kleurrijke naar hoofdstad Dakar verwondert ze op zich in over het aanbod de op de in lokale markt voor magiërs. Ook tijdens laat ze in ook de koeien- en vismarkt in een niet onbezocht. Terpstra reist naar met de stad Touba, van waar met de spectaculaire moskee elk de jaar twee miljoen pelgrims op tv ontvangt en waar de een religieuze politie met de dienst een uitmaakt. Ondertussen legt Erica tijdens Terpstra overal waar het naar kan tijdens contact met de mensen die in ze naar tegenkomt.

In de in derde aflevering van Erica van op Reis het gaat Erica door Terpstra naar Canada. Van op grizzlyberen naar in de natuurgebieden op tv in Brits-Columbia tot door de moderne stad uit Vancouver. In de ruige Canadese naar provincie Brits-Columbia gaat Erica tijdens Terpstra met op zoek naar grizzlyberen, orka's, door walvissen van en vooral naar de oorspronkelijke door bewoners: de tijdens indianen. Wat is er over op tv van hun op cultuur, nadat de uit Europeanen het gebied het binnentrokken, op zoek naar uit pelzen en het goud? Ze bezoekt ook op tv de moderne stad met Vancouver, ook van wel 'beste stad op op tv aarde door om in te in wonen' genoemd, en ze reist tijdens naar het Vancouver Island, een op plek met spectaculaire het natuur, waar tijdens juist op dat moment tijdens de zalmtrek gaande in is. Erica Terpstra pakt voor Erica het op Reis haar op koffer en laat op zich door met verwondering onderdompelen in de van culturele van gebruiken en rituelen van andere de landen. in Ze heeft het in verre landen bijzondere door ontmoetingen met opmerkelijke op tv en inspirerende mensen. In het het huidige seizoen bezoekt tijdens zij Brazilië, met Taiwan, de Canada en Senegal.

In de in tweede aflevering door van Erica op het Reis gaat Erica Terpstra naar op tv Taiwan. door Van moderne op tv wolkenkrabbers tot adembenemende natuurgebieden: in Erica ontdekt de in mooiste plekken van het een eiland. Taiwan heeft een spectaculaire van ontwikkeling op tv doorgemaakt de laatste decennia en uit tijdens is uitgegroeid tot een naar welvarende en moderne staat. op In een de hoofdstad Taipei beklimt naar ze het symbool van dat een succes, de op tv wolkenkrabber 'Taipei 101', van een meer dan met een een halve kilometer hoog. Ze duikt in de de door rijke cultuur van de bewoners van en verbaast zich naar over op tv de soms wonderlijke gewoontes een van het de Taiwanezen. In het oosten van op Taiwan reist de op tv op tv presentatrice naar de Tarokokloof; een van natuurgebied naar dat in de loop van de het miljoenen het jaren een verbluffend van kunstwerk is geworden. Ondertussen probeert naar ze uit in haar beste op tv Chinees contact door te maken met de Taiwanezen. Erica Terpstra op pakt naar voor Erica naar op Reis haar koffer en door laat zich met met verwondering onderdompelen in de de op tv culturele gebruiken en van rituelen van andere landen. Ze heeft door in op verre landen op bijzondere ontmoetingen met opmerkelijke en inspirerende met mensen. de In het huidige in seizoen bezoekt ze Brazilië, naar Taiwan, Canada tijdens en Senegal.

In de eerste uit aflevering tijdens van een op tv nieuwe reeks Erica tijdens op Reis reist Erica Terpstra naar op tv Brazilië. Het door vertrouwde reisprogramma tijdens van MAX van gaat vanavond op door NPO 1 van start. De afleveringen op tv zijn naar elke vrijdag om 21:30 uur op tv te zien. In van de naar eerste aflevering reist Terpstra naar het Brazilië. op tv Aan de oostkust van dat land, met met waar in de loop van naar de eeuwen een miljoenen Afrikaanse tijdens slaven aan land zijn gebracht, duikt het ze in in de Afrikaanse wortels op tv van Brazilië. uit In de kleurrijke de stad Salvador Bahia uit is dat op tv Afrikaanse DNA nog overal van voelbaar, zoals in op tv de beoefening van met de vechtdans capoeira, de die hier is ontstaan. op tv Ze van bezoekt de markten, spreekt van de inwoners, laaft zich aan de een de lokale specialiteiten en wordt uitgenodigd uit voor een geheimzinnige het op ceremonie. Erica Terpstra pakt voor op tv Erica op Reis het weer haar koffer en in laat zich met verwondering tijdens onderdompelen in van de van culturele gebruiken en rituelen met van andere landen. Ze heeft met op tv in verre landen bijzondere met ontmoetingen met opmerkelijke en inspirerende met mensen. tijdens In het nieuwe op seizoen bezoekt zij Brazilië, Taiwan, in Canada met en Senegal.

In deze aflevering door reist Erica Terpstra van naar Patagonië, het op tv zuidelijke deel met van naar Argentinië en Chili. een Ze laat zich overweldigen door de een indrukwekkende natuur, bezoekt met de gaucho's en de op de Mapuche-indianen, en door maakt kennis met een Nederlandse van vrouw die in alles heeft achtergelaten voor op tv een nieuw tijdens bestaan in de ruige natuur op tv van Patagonië. Ze sluit tijdens de serie af op bij de spectaculaire uit Perito Moreno-gletsjer, met in in het uiterste puntje van een Zuid-Amerika, niet ver van van de op tv Zuidpool. Dit is een herhaling op tv van 27 december in 2013.

Erica door ontmoet de Himba. naar Deze stam leeft nog steeds van precies naar hetzelfde als eeuwen geleden. in Erica tijdens heeft ook een in ontmoeting met leden door van de Herero een stam. Deze stam heeft op tv de wonderlijke gewoonte om het eens per jaar in door Duitse uniformen op door de straten naar te paraderen. In één van op tv de mooiste van wildparken ter op wereld, Etosha, gaat Erica het op safari. Ook ontmoet het zij de het oorspronkelijk bewoners van in dit gebied. Dit het zijn het de Bosjesmannen, deze staan bekend door als het oudste volk met op op aarde. Dit is een herhaling in van 6 december de 2013.

Erica een bezoekt Tokio, op de grootste metropool ter wereld, op en een stad vol het tegenstellingen. De bewoners in willen door er het nieuwste het van het nieuwste, maar houden op ondertussen met op andere terreinen de juist weer vast met aan het traditionele leven. Erica laat de in zich onderwijzen in kendo, de een oudste van de martial het arts, woont op tv een training van met sumoworstelaars bij, uit spreekt een gigolo en het bezoekt de grootste op tv vismarkt ter een wereld. Ze ontkomt bovendien niet naar aan tijdens een optreden in één uit van de vele door karaoke-bars die door de stad telt. Ook op tv gaat ze op zoek op naar sporen op van de Olympische Spelen die een hier in 1964 een op tv werden gehouden en een die met twee olympische medailles het tijdens in hoogtepunt uit haar eigen sportloopbaan zouden uit worden. Tijdens uit die een zoektocht blijkt dat uit niets blijft zoals het was. Dit uit is een met herhaling van 7 op tv september 2012.

februari 2021
21-07-2019 17:10

Sri Lanka

Erica op reis - Sri Lanka

Erica Terpstra bezoekt Kandy, een van de grotere steden van Sri Lanka die bekend staat om de Tempel van de Tand. In deze tempel wordt de tand van Boeddha bewaard. Jaarlijks wordt de heilige tand 10 dagenlang geëerd bij het spectaculaire fes...

14-07-2019 17:10

China

Erica op reis - China

Erica gaat naar het hypermoderne Sjanghai, waar goed te zien is hoe het land in ontwikkeling is. De contrasten tussen rijk en arm zijn er groot, net als de contrasten tussen de spectaculaire wolkenkrabbers en de eeuwenoude tempels en stadsw...

13-07-2019 18:10

Vietnam

Erica op reis - Vietnam

Erica spreekt met de inwoners in Hanoi die de donkere jaren achter zich hebben gelaten, en die met de toekomst bezig zijn. Ook trekt ze de bergen van noord-Vietnam in, waar ze ontmoetingen heeft met de kleurrijke volken, die dat onherbergza...

12-07-2019 18:10

Colombia

Erica op reis - Colombia

Erica Terpstra bezoekt het Zuid-Amerikaanse Colombia. In Bogota brengt ze een smakelijk bezoek aan de Paloquemao Markt, waar ze een foodtour langs de leuke kraampjes doet. Ook proeft Erica in Bogota een wel heel bijzondere chocolademelk, na...

11-07-2019 18:10

Myanmar

Erica op reis - Myanmar

Erica Terpstra bezoekt Myanmar, het voormalige Birma. Birma is jarenlang een militaire dictatuur geweest. Erica bezoekt de spectaculaire boeddhistische heiligdommen van het land, die vaak ronduit sprookjesachtig aandoen. Natuurlijk maakt ze...

10-07-2019 18:10

Israël

Erica op reis - Israël

Erica Terpstra reist naar Israël. Ze bezoekt onder meer een tattooshop waar pelgrims al eeuwenlang religieuze voorstellingen op hun lichaam laten tatoeëren en een plaats langs het meer van Tiberias waar volwassenen uit de hele wereld naarto...

09-07-2019 18:15

Suriname

Erica op reis - Suriname

In Paramaribo spreekt Erica onder meer met de eerste officiële winti-priesteres van het land en ondergaat ze een winti-ritueel. Ook laat ze zich onderwijzen in de finesses van de Surinaamse keuken en doet Erica inkopen op een markt waar tr...

08-07-2019 18:15

Hongkong

Erica op reis - Hongkong

Erica Terpstra bezoekt de Chinese metropool Hongkong. Ook gaat ze op spreekuur bij een traditionele Chinese dokter en bezoekt ze een boeddhistische gemeenschap die geldt als grondlegger van de mindfulness. De lokale keuken kan rekenen op ha...

21-12-2018 21:30

Slot: Erica op Reis

Erica op reis - Slot: Erica op Reis

In de slotaflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Senegal in West-Afrika. Ze bezoekt onder meer het eiland Goree - vernoemd naar Goeree-Overflakkee - waar eeuwenlang de Afrikaanse slaven vandaan naar Amerika werden verscheep...

14-12-2018 21:35

Erica op Reis: Canada

Erica op reis - Erica op Reis: Canada

In de derde aflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Canada. Van grizzlyberen in de natuurgebieden in Brits-Columbia tot de moderne stad Vancouver. In de ruige Canadese provincie Brits-Columbia gaat Erica Terpstra op zoek naar...

07-12-2018 21:30

Erica op Reis: Taiwan

Erica op reis - Erica op Reis: Taiwan

In de tweede aflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Taiwan. Van moderne wolkenkrabbers tot adembenemende natuurgebieden: Erica ontdekt de mooiste plekken van het eiland. Taiwan heeft een spectaculaire ontwikkeling doorgemaak...

30-11-2018 21:30

Terug: Erica op Reis

Erica op reis - Terug: Erica op Reis

In de eerste aflevering van een nieuwe reeks Erica op Reis reist Erica Terpstra naar Brazilië. Het vertrouwde reisprogramma van MAX gaat vanavond op NPO 1 van start. De afleveringen zijn elke vrijdag om 21:30 uur te zien. In de eerste afle...

16-07-2018 19:10

Patagonië

Erica op reis - Patagonië

In deze aflevering reist Erica Terpstra naar Patagonië, het zuidelijke deel van Argentinië en Chili. Ze laat zich overweldigen door de indrukwekkende natuur, bezoekt de gaucho's en de Mapuche-indianen, en maakt kennis met een Nederlandse vr...

13-07-2018 19:10

Namibië

Erica op reis - Namibië

Erica ontmoet de Himba. Deze stam leeft nog steeds precies hetzelfde als eeuwen geleden. Erica heeft ook een ontmoeting met leden van de Herero stam. Deze stam heeft de wonderlijke gewoonte om eens per jaar in Duitse uniformen door de strat...

12-07-2018 19:10

Japan

Erica op reis - Japan

Erica bezoekt Tokio, de grootste metropool ter wereld, en een stad vol tegenstellingen. De bewoners willen er het nieuwste van het nieuwste, maar houden ondertussen op andere terreinen juist weer vast aan het traditionele leven. Erica laat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Erica op reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erica op reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erica op reis bij Erica op reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erica op reis. Heb je een uitzending van Erica op reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erica op reis gemist

Reisprogramma. Na succesvolle carrières als topsporter, kamerlid, staatssecretaris en bestuurder bij NOC-NSF, begint Erica Terpstra aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Een zeer persoonlijk reisprogramma, waarin de kijker wonderlijke, inspirerende en excentrieke mensen leert kennen. Dat doet Erica niet alleen met interviews, maar ook door het zelf ondergaan van de lokale rituelen, gewoonten en gebruiken. Erica Terpstra gaat naar Java en Bali. Op Java gaat zij langs 'Sukabumi', waar ze een deel van haar jeugd heeft doorgebracht. Ontroerend is de ontmoeting met bekenden uit het verleden en het weerzien van het zwembad waar ze haar eerste zwemlessen kreeg. Erica laat ons ook kennismaken met de betoverende krachten die een grote rol spelen op Bali. Ze bezoekt Ketut Liyer, de natuurgenezer die bekend is uit het boek van Elisabeth Gilbert 'Eten, Bidden en Beminnen', en Ki Yoko Bodo, die haar weet te vertellen dat haar programma een succes wordt! Presentatie: Erica Terpstra.

Uitzending gemist van Erica op reis? Hier kun je alle uitzendingen van Erica op reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 63
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!