Programma gemist?

In de slotaflevering uit van Erica op in een Reis gaat Erica op tv Terpstra naar Senegal in West-Afrika. Ze in bezoekt onder een meer het eiland Goree het - van vernoemd naar een Goeree-Overflakkee - waar eeuwenlang op tv de Afrikaanse slaven van vandaan naar op tv Amerika werden verscheept. In de chaotische door en door kleurrijke hoofdstad Dakar met verwondert ze zich over het een aanbod op de op lokale de markt voor magiërs. Ook laat van ze ook de het koeien- en op vismarkt niet van onbezocht. Terpstra reist naar van de uit stad Touba, waar de van spectaculaire moskee op tv elk jaar twee op miljoen pelgrims ontvangt en waar uit de religieuze politie de het dienst uitmaakt. Ondertussen een legt tijdens Erica Terpstra overal waar een het kan met contact met op tv de mensen die ze in tegenkomt.

In de op tv derde aflevering in van Erica op in Reis gaat een Erica Terpstra naar Canada. een Van grizzlyberen in de van natuurgebieden in Brits-Columbia de tot de met moderne stad Vancouver. In in de ruige door Canadese provincie Brits-Columbia gaat Erica door Terpstra op op zoek naar tijdens grizzlyberen, orka's, walvissen en vooral naar het op tv de oorspronkelijke bewoners: de indianen. Wat op tv is een er over van hun de cultuur, nadat de Europeanen van het gebied binnentrokken, door op zoek een naar pelzen en goud? uit Ze door bezoekt ook een de moderne stad Vancouver, op ook wel 'beste tijdens stad op aarde om met in te een wonen' genoemd, en ze reist een naar Vancouver van Island, van een plek met spectaculaire natuur, met waar tijdens juist op dat van moment de zalmtrek gaande is. Erica een Terpstra pakt op voor Erica op Reis haar tijdens koffer het en laat door zich met verwondering onderdompelen in de het culturele gebruiken en van rituelen van van andere landen. met Ze heeft in verre landen in naar bijzondere ontmoetingen met van opmerkelijke en inspirerende mensen. In het op tv huidige seizoen bezoekt tijdens zij van Brazilië, Taiwan, op tv Canada en Senegal.

In de op tv tweede aflevering van Erica de op Reis gaat op Erica Terpstra een naar Taiwan. tijdens Van moderne wolkenkrabbers tot adembenemende tijdens natuurgebieden: Erica ontdekt het de mooiste naar plekken van het met eiland. Taiwan van heeft een spectaculaire ontwikkeling doorgemaakt de met laatste uit decennia en is met uitgegroeid tot een welvarende en uit moderne staat. In met op de hoofdstad Taipei beklimt van ze het symbool van dat het succes, de op wolkenkrabber 'Taipei 101', van op tv het meer dan een halve door kilometer hoog. naar Ze duikt in de rijke cultuur in van de tijdens bewoners en door verbaast zich het over de soms wonderlijke gewoontes tijdens van de uit Taiwanezen. In het de oosten van Taiwan reist op de presentatrice in naar de Tarokokloof; een met natuurgebied dat in de op loop van uit de miljoenen met jaren een verbluffend kunstwerk is naar geworden. Ondertussen naar probeert ze in haar op beste het Chinees contact de te maken met de Taiwanezen. Erica Terpstra in pakt voor op tv Erica op op Reis haar koffer met en laat zich op tv met verwondering onderdompelen in de de culturele gebruiken en op rituelen van tijdens andere een landen. Ze heeft uit in verre landen bijzondere ontmoetingen uit met van opmerkelijke en inspirerende de mensen. In het de huidige seizoen bezoekt in ze Brazilië, Taiwan, Canada met en Senegal.

In op de eerste aflevering van tijdens een nieuwe uit reeks Erica op met Reis reist een Erica Terpstra naar Brazilië. tijdens Het vertrouwde op reisprogramma van MAX een gaat vanavond op door NPO 1 van de start. De afleveringen zijn elke een vrijdag om door 21:30 uur te zien. In de met eerste aflevering reist met op tv Terpstra naar Brazilië. met Aan de oostkust op tv van dat land, waar in de van loop van de het naar eeuwen miljoenen Afrikaanse een slaven aan land met zijn gebracht, duikt ze door in de de Afrikaanse wortels van Brazilië. In het de kleurrijke stad Salvador een door Bahia is dat tijdens Afrikaanse DNA nog overal voelbaar, zoals van in de naar beoefening van de op vechtdans capoeira, de die hier is ontstaan. Ze een bezoekt met de markten, spreekt de de inwoners, laaft op tv zich aan de lokale specialiteiten in en wordt uitgenodigd de voor het een geheimzinnige ceremonie. Erica een Terpstra pakt voor Erica op tijdens Reis van weer haar het koffer en laat zich tijdens met verwondering onderdompelen in de op tv naar culturele gebruiken en rituelen de van andere de landen. Ze heeft in verre het landen bijzondere ontmoetingen met op opmerkelijke en in inspirerende mensen. op In het nieuwe seizoen tijdens bezoekt zij Brazilië, naar Taiwan, Canada van en Senegal.

In deze van aflevering reist Erica met Terpstra naar Patagonië, het met zuidelijke op tv deel van Argentinië naar en Chili. Ze uit laat zich overweldigen door uit de indrukwekkende natuur, bezoekt met tijdens de gaucho's en de Mapuche-indianen, de en een maakt kennis met een op Nederlandse vrouw die alles heeft naar achtergelaten naar voor een nieuw tijdens bestaan in op tv de ruige natuur van Patagonië. Ze sluit tijdens op de serie af bij op tv de spectaculaire uit Perito Moreno-gletsjer, in het uiterste uit puntje van Zuid-Amerika, niet in ver van de een tijdens Zuidpool. Dit is een op herhaling van 27 op tv december 2013.

Erica op tv ontmoet de Himba. Deze stam van met leeft nog steeds precies hetzelfde met als eeuwen een geleden. Erica heeft van ook een ontmoeting met van leden naar van de Herero stam. op tv Deze stam heeft de wonderlijke het gewoonte om eens tijdens per op tv jaar in van Duitse uniformen door de straten te op paraderen. In één van op de in mooiste wildparken ter door wereld, Etosha, gaat een Erica op safari. Ook met ontmoet zij de oorspronkelijk van bewoners van de dit gebied. Dit zijn met de Bosjesmannen, tijdens deze staan bekend als een het oudste volk uit op op aarde. Dit is een herhaling van tijdens 6 december tijdens 2013.

Erica bezoekt van Tokio, de een grootste metropool ter wereld, een en een de stad vol tegenstellingen. door De bewoners het willen er het nieuwste van een het nieuwste, maar houden door het ondertussen op andere terreinen juist weer op tv vast aan het een traditionele leven. Erica op tv laat zich onderwijzen in door kendo, de oudste van van door de martial arts, woont op een in training van sumoworstelaars op bij, spreekt een gigolo en van bezoekt de met grootste vismarkt ter wereld. Ze uit ontkomt bovendien niet uit aan een een optreden in één van de de de vele karaoke-bars die de naar stad telt. Ook gaat ze uit op zoek naar de sporen op tv van de Olympische Spelen door die hier in 1964 naar uit werden gehouden en tijdens die met twee olympische van medailles het door hoogtepunt uit haar eigen de sportloopbaan zouden worden. op Tijdens die in zoektocht blijkt dat niets blijft zoals in tijdens het was. Dit is een herhaling van naar 7 september van 2012.

De door piramide van naar Cheops is het met laatst overgebleven wereldwonder van door de antieke wereld. Erica in moet natuurlijk even met gaan kijken op tv en staat uit en passant nog even oog de in oog met de uit legendarische sfinx. naar Een boottocht met de de door Dahabiya geeft je een kijkje door in de lange het geschiedenis op van het Egyptische Rijk. met Van Caïro tot Luxor en op tv van het in platteland tot een diner uit met tijdens uitzicht op een prachtige de tempel: alles kan in in van dit deel van door de wereld. Dit is een tijdens herhaling van 5 naar oktober 2012.

Erica gaat uit naar het in hypermoderne Shanghai, met waar goed te zien is hoe op op het land in ontwikkeling is. met De contrasten tussen rijk naar en door arm zijn een er groot, net als de naar contrasten tussen de op tv spectaculaire door wolkenkrabbers en de naar eeuwenoude tempels en stadswijken. Erica de verbaast en verwondert met zich door over de mensen en gewoontes met die ze van tegenkomt. Daarnaast bezoekt door ze twee meer naar traditionele steden in China, met waar je het je nog kunt de wanen in met de tijden van op de keizers die lang op tv over China regeerden. Erica op probeert, in met de paar woorden Chinees door die ze spreekt, op tv in gesprek op te raken met in mensen die in ze ontmoet.

Erica met spreekt met de inwoners op tv in het Hanoi die de donkere door jaren achter zich hebben op gelaten, en die met naar de het toekomst bezig zijn. met Ook trekt ze door de bergen van door noord-Vietnam in, waar ze ontmoetingen de heeft in met de kleurrijke volken, die met dat het onherbergzame maar met prachtige gebied bewonen. Erica komt tijdens terecht op naar een liefdesmarkt, waar de plaatselijke naar jongeren een partner door hopen te van vinden. op Ondertussen verwondert ze zich over met de het mooie maar soms moeilijk te door doorgronden de gewoontes van de met mensen.

Duizenden jaren hadden de de indianen, of naar Native tijdens Americans, in het zuidwesten door van het de Verenigde Staten het met rijk alleen. Tegenwoordig zijn naar ze op tv aangewezen op natuurreservaten, waar ze hun het oude levensstijl nog op zoveel op mogelijk proberen te behouden. Erica van zocht de op Navajo-stam op. Het leven door het van cowboys was een op tv stuk minder romantisch van dan de talloze westernfilms in doen uit vermoeden. Hard werken in was het devies, maar door gelukkig was er nu en op op tv dan ook plek voor naar wat vertier: het de welbekende rodeo’s. Erica leert er het de kunst van het het paardrijden, op lassowerpen in en pistoolschieten. Ongeveer de zeventig procent van het zuidwesten van de de Verenigde een Staten bestaat door uit woestijn. door Door inmiddels opgedroogde een rivieren in Colorado ontstonden van diepe kloven, waarvan de tijdens Grand Canyon verreweg naar de bekendste is. De in aangrenzende staat Arizona, uit aan met Colorado verbonden via het vierstatenpunt, op is voor een Erica een prima plek de om van op zoek te gaan naar met goud. Dit is naar een herhaling op van 28 september een 2012.

Erica ziet in in met een van de een oudste landen ter de wereld het ‘Achtste naar Wereldwonder’, kijkt rond tijdens op de grootste markt op tv van Afrika en brengt een een op tv bezoek aan Het Vergiftigde op Paradijs. De elf kerken van een Lalibela de worden ook wel het Achtste op Wereldwonder genoemd. een Ze zijn door in de dertiende van eeuw in opdracht van de uit toenmalige door koning Lalibela naar uit de rotsen gehakt, naar verluidt tijdens voor de mensen naar in die het zich op niet konden veroorloven naar Jeruzalem naar af te reizen. Erica uit bezoekt naar de Mercato, de grootste met markt van Afrika. Van een door laptoptassen tot speren naar en van vijftiende-eeuwse bijbels tot traditionele van medicijnen: met alles is hier te koop. naar Voor Nederlandse begrippen een is op de markt in op de hoofdstad Addis Abeba tijdens een puinhoop, uit maar het is dé plek een uit om te onderhandelen met naar de duizenden handelaren die er met de rondlopen. Ethiopië is uit een land van uitersten. op tv In de Omovallei het komen die uitersten bijeen: op naar een relatief klein uit stuk grond van leeft in een enorme verscheidenheid aan volkeren. De de vallei is op een het oog een in tijdens prachtig landschap, maar de extreme door droogte, hitte en de regenval hebben uit de plek op de weinig verhullende bijnaam Het Vergiftigde de Paradijs gegeven. Dit is een een op tv herhaling van 21 in september 2012.

Erica op Terpstra dompelt zich op tv onder in de wonderlijke uit wereld van het Midden-Oosterse van de land Oman. Oman is van één van de laatste sultanaten de die een de wereld nog kent. een Het is een een land van de nomaden, van de sprookjes uit van 1001 op tv nacht, maar op tv ook van onverwachte naar natuurschoon en bijzonder hartelijke en gastvrije naar mensen. Erica bezoekt door markten waar kamelen, het wierook op en mirre worden verhandeld op en die rechtstreeks uit de de Middeleeuwen tijdens lijken te stammen. Ze uit spreekt de een Arabische op prinses en een Nederlandse vrouw naar die hier een van heel bijzonder leven het leidt. Ze reist dwars het door de naar woestijn, langs van oases en bedoeïenenkampen tijdens en verbaast zich over de de gewoonten de en gebruiken van van de mensen die dit de land bewonen. Dit is een naar een herhaling van 14 september naar 2012.

Erica op Terpstra reist tijdens naar Japan waar ze zich in onder andere op laat onderwijzen in kendo. Erica op bezoekt Tokio, de het op grootste metropool ter wereld, en een met stad vol tegenstellingen. het De bewoners willen van van er het nieuwste van uit het nieuwste, maar houden naar ondertussen op andere met terreinen de juist weer vast aan het van traditionele leven. naar Erica laat zich onderwijzen in in van kendo, de oudste van van de martial de arts, woont een training door van sumoworstelaars bij, door spreekt een gigolo de en bezoekt de met grootste vismarkt ter wereld. Ze op tv tijdens ontkomt bovendien niet aan een tijdens optreden in één van op tv de vele karaoke-bars een met die de stad telt. Ook op tv gaat ze op op zoek naar sporen van de een Olympische Spelen op die hier in het 1964 werden gehouden en met die met een twee olympische medailles het op hoogtepunt uit door haar eigen sportloopbaan zouden uit in worden. Tijdens die het zoektocht blijkt dat niets blijft zoals naar het was. Dit is de de een herhaling van de 7 september 2012.

Erica op tv Terpstra is in in Myanmar, waar ze onder andere op tv de spectaculaire boeddhistische op heiligdommen in van het van land bezoekt. Erica het Terpstra bezoekt Myanmar, tijdens het voormalige Birma. Birma is jarenlang van de een militaire dictatuur geweest. Erica uit bezoekt de door spectaculaire boeddhistische heiligdommen van het naar land, op tv die vaak ronduit sprookjesachtig tijdens aandoen. op tv Natuurlijk maakt ze ook kennis de met de de inwoners van dit bijzondere land. uit door Erica is getuige van een zeer uit luidruchtig offerfeest op tv voor geesten. Daarnaast uit bezoekt ze het op Inlemeer, waar het dagelijks in leven zich een op het het water afspeelt. Erica is daar het bij een ceremonie in waarin tijdens jonge jongens, verkleed naar als prins, een initiatie van tot monnik uit ondergaan. Tot slot vergeet met ze naar niet de lokale - soms zeer door exotische met - keuken in aan een onderzoek van te onderwerpen. Dit is de een herhaling van op tv 30 december 2016.

januari 2019
21-12-2018 21:30

Slot: Erica op Reis

Erica op reis - Slot: Erica op Reis

In de slotaflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Senegal in West-Afrika. Ze bezoekt onder meer het eiland Goree - vernoemd naar Goeree-Overflakkee - waar eeuwenlang de Afrikaanse slaven vandaan naar Amerika werden verscheep...

14-12-2018 21:35

Erica op Reis: Canada

Erica op reis - Erica op Reis: Canada

In de derde aflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Canada. Van grizzlyberen in de natuurgebieden in Brits-Columbia tot de moderne stad Vancouver. In de ruige Canadese provincie Brits-Columbia gaat Erica Terpstra op zoek naar...

07-12-2018 21:30

Erica op Reis: Taiwan

Erica op reis - Erica op Reis: Taiwan

In de tweede aflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Taiwan. Van moderne wolkenkrabbers tot adembenemende natuurgebieden: Erica ontdekt de mooiste plekken van het eiland. Taiwan heeft een spectaculaire ontwikkeling doorgemaak...

30-11-2018 21:30

Terug: Erica op Reis

Erica op reis - Terug: Erica op Reis

In de eerste aflevering van een nieuwe reeks Erica op Reis reist Erica Terpstra naar Brazilië. Het vertrouwde reisprogramma van MAX gaat vanavond op NPO 1 van start. De afleveringen zijn elke vrijdag om 21:30 uur te zien. In de eerste afle...

16-07-2018 19:10

Patagonië

Erica op reis - Patagonië

In deze aflevering reist Erica Terpstra naar Patagonië, het zuidelijke deel van Argentinië en Chili. Ze laat zich overweldigen door de indrukwekkende natuur, bezoekt de gaucho's en de Mapuche-indianen, en maakt kennis met een Nederlandse vr...

13-07-2018 19:10

Namibië

Erica op reis - Namibië

Erica ontmoet de Himba. Deze stam leeft nog steeds precies hetzelfde als eeuwen geleden. Erica heeft ook een ontmoeting met leden van de Herero stam. Deze stam heeft de wonderlijke gewoonte om eens per jaar in Duitse uniformen door de strat...

12-07-2018 19:10

Japan

Erica op reis - Japan

Erica bezoekt Tokio, de grootste metropool ter wereld, en een stad vol tegenstellingen. De bewoners willen er het nieuwste van het nieuwste, maar houden ondertussen op andere terreinen juist weer vast aan het traditionele leven. Erica laat...

09-07-2018 19:10

Egypte

Erica op reis - Egypte

De piramide van Cheops is het laatst overgebleven wereldwonder van de antieke wereld. Erica moet natuurlijk even gaan kijken en staat en passant nog even oog in oog met de legendarische sfinx. Een boottocht met de Dahabiya geeft je een kijk...

17-11-2017 23:30

China

Erica op reis - China

Erica gaat naar het hypermoderne Shanghai, waar goed te zien is hoe het land in ontwikkeling is. De contrasten tussen rijk en arm zijn er groot, net als de contrasten tussen de spectaculaire wolkenkrabbers en de eeuwenoude tempels en stadsw...

10-11-2017 22:25

Vietnam

Erica op reis - Vietnam

Erica spreekt met de inwoners in Hanoi die de donkere jaren achter zich hebben gelaten, en die met de toekomst bezig zijn. Ook trekt ze de bergen van noord-Vietnam in, waar ze ontmoetingen heeft met de kleurrijke volken, die dat onherbergza...

09-07-2017 18:10

Verenigde Staten

Erica op reis - Verenigde Staten

Duizenden jaren hadden de indianen, of Native Americans, in het zuidwesten van de Verenigde Staten het rijk alleen. Tegenwoordig zijn ze aangewezen op natuurreservaten, waar ze hun oude levensstijl nog zoveel mogelijk proberen te behouden. ...

02-07-2017 18:10

Ethiopië

Erica op reis - Ethiopië

Erica ziet in een van de oudste landen ter wereld het ‘Achtste Wereldwonder’, kijkt rond op de grootste markt van Afrika en brengt een bezoek aan Het Vergiftigde Paradijs. De elf kerken van Lalibela worden ook wel het Achtste Wereldwonder g...

28-05-2017 18:10

Oman

Erica op reis - Oman

Erica Terpstra dompelt zich onder in de wonderlijke wereld van het Midden-Oosterse land Oman. Oman is één van de laatste sultanaten die de wereld nog kent. Het is een land van nomaden, van de sprookjes van 1001 nacht, maar ook van onverwach...

30-04-2017 18:10

Japan

Erica op reis - Japan

Erica Terpstra reist naar Japan waar ze zich onder andere laat onderwijzen in kendo. Erica bezoekt Tokio, de grootste metropool ter wereld, en een stad vol tegenstellingen. De bewoners willen er het nieuwste van het nieuwste, maar houden on...

25-03-2017 16:15

Myanmar

Erica op reis - Myanmar

Erica Terpstra is in Myanmar, waar ze onder andere de spectaculaire boeddhistische heiligdommen van het land bezoekt. Erica Terpstra bezoekt Myanmar, het voormalige Birma. Birma is jarenlang een militaire dictatuur geweest. Erica bezoekt de...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Erica op reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erica op reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erica op reis bij Erica op reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erica op reis. Heb je een uitzending van Erica op reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erica op reis gemist

Reisprogramma. Na succesvolle carrières als topsporter, kamerlid, staatssecretaris en bestuurder bij NOC-NSF, begint Erica Terpstra aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Een zeer persoonlijk reisprogramma, waarin de kijker wonderlijke, inspirerende en excentrieke mensen leert kennen. Dat doet Erica niet alleen met interviews, maar ook door het zelf ondergaan van de lokale rituelen, gewoonten en gebruiken. Erica Terpstra gaat naar Java en Bali. Op Java gaat zij langs 'Sukabumi', waar ze een deel van haar jeugd heeft doorgebracht. Ontroerend is de ontmoeting met bekenden uit het verleden en het weerzien van het zwembad waar ze haar eerste zwemlessen kreeg. Erica laat ons ook kennismaken met de betoverende krachten die een grote rol spelen op Bali. Ze bezoekt Ketut Liyer, de natuurgenezer die bekend is uit het boek van Elisabeth Gilbert 'Eten, Bidden en Beminnen', en Ki Yoko Bodo, die haar weet te vertellen dat haar programma een succes wordt! Presentatie: Erica Terpstra.

Uitzending gemist van Erica op reis? Hier kun je alle uitzendingen van Erica op reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 55
  • Laatste uitzending op 21-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord