Programma gemist?

Duizenden naar jaren hadden de met indianen, of Native op Americans, in het zuidwesten tijdens van de Verenigde in Staten naar het rijk alleen. Tegenwoordig een zijn ze aangewezen op natuurreservaten, op waar ze een hun oude levensstijl het nog zoveel mogelijk proberen uit van te behouden. Erica zocht van de Navajo-stam met op. Het leven van door cowboys was een stuk het minder romantisch dan uit de talloze westernfilms doen tijdens vermoeden. van Hard werken op tv was het devies, maar gelukkig tijdens was naar er nu en dan ook plek van voor wat vertier: het tijdens de welbekende rodeo’s. op tv Erica leert er de kunst het van het paardrijden, naar lassowerpen het en pistoolschieten. Ongeveer op zeventig procent van het zuidwesten van op de Verenigde het Staten bestaat uit door woestijn. Door op tv inmiddels opgedroogde rivieren in op tv Colorado tijdens ontstonden diepe kloven, tijdens waarvan de Grand met Canyon verreweg de bekendste in is. De aangrenzende het staat Arizona, aan Colorado verbonden een via het met vierstatenpunt, is voor het Erica een een prima plek om op zoek de te gaan met naar tijdens goud. Dit is een herhaling van een 28 september in 2012.

Erica het ziet in in een van de oudste uit landen ter wereld het ‘Achtste tijdens met Wereldwonder’, kijkt rond op de grootste op tv markt op van Afrika en brengt naar een bezoek aan uit Het Vergiftigde Paradijs. De tijdens elf het kerken van Lalibela in worden ook wel het Achtste het Wereldwonder genoemd. op tv Ze zijn naar in de dertiende eeuw in een opdracht in van de toenmalige koning Lalibela met uit de rotsen in gehakt, naar door verluidt voor de mensen op tv die het het zich op tv niet konden veroorloven naar Jeruzalem af uit te reizen. Erica op bezoekt het de Mercato, de een grootste markt van Afrika. Van van laptoptassen naar tot speren en van door vijftiende-eeuwse bijbels tot traditionele tijdens door medicijnen: alles is op hier te koop. Voor uit Nederlandse begrippen is de markt in in met de hoofdstad Addis een Abeba een puinhoop, maar het de op tv is dé plek om met te onderhandelen door met de duizenden handelaren in die er rondlopen. Ethiopië is uit een land tijdens van uitersten. In de een op tv Omovallei komen die uitersten bijeen: op op een naar relatief klein stuk in grond leeft het een enorme verscheidenheid het aan volkeren. De vallei een is op op het oog een op tv prachtig landschap, maar de extreme droogte, een hitte en regenval in hebben de de plek de uit weinig verhullende bijnaam Het in Vergiftigde Paradijs op gegeven. Dit is een door herhaling van 21 september met 2012.

Erica een Terpstra dompelt zich onder door in de wonderlijke van wereld van het Midden-Oosterse op land naar Oman. Oman is van één van de laatste sultanaten van die de op tv wereld nog kent. Het naar is een van land van nomaden, van met de sprookjes op tv van 1001 de nacht, maar ook van tijdens onverwachte natuurschoon en bijzonder met hartelijke op tv en gastvrije mensen. van Erica bezoekt het markten waar kamelen, van wierook en mirre worden tijdens verhandeld en die rechtstreeks uit uit de de Middeleeuwen lijken te het stammen. Ze spreekt een Arabische de prinses op tv en een een Nederlandse vrouw die door hier een heel bijzonder leven leidt. naar Ze uit reist dwars door de woestijn, van langs een oases en bedoeïenenkampen en verbaast naar zich over naar de op tv gewoonten en gebruiken van de mensen op tv die tijdens dit land het bewonen. Dit is een herhaling van van 14 september in 2012.

Erica naar Terpstra reist naar Japan waar uit ze zich door onder andere laat onderwijzen de in kendo. van Erica tijdens bezoekt Tokio, de grootste op tv metropool ter wereld, en een uit stad vol uit tegenstellingen. naar De bewoners willen er het nieuwste uit in van het nieuwste, het maar houden ondertussen op andere terreinen naar juist op tv weer vast aan het van traditionele leven. een Erica laat naar zich onderwijzen in met kendo, de oudste van op tv de martial arts, op tv woont een tijdens training van sumoworstelaars het bij, spreekt een gigolo en bezoekt door de grootste op tv vismarkt ter wereld. Ze uit ontkomt bovendien niet het van aan een optreden in één tijdens van de door vele karaoke-bars die de op stad telt. Ook gaat het ze op zoek naar in sporen van de uit Olympische in Spelen die hier door in 1964 werden gehouden en tijdens die op met twee olympische medailles op tv het hoogtepunt uit haar met eigen het sportloopbaan zouden worden. Tijdens die op tv zoektocht op tv blijkt dat met niets blijft zoals het was. Dit is op tv op tv een herhaling van met 7 september 2012.

Erica op Terpstra is in Myanmar, waar het ze onder op tv andere de op spectaculaire boeddhistische heiligdommen op van het in land bezoekt. Erica het Terpstra bezoekt Myanmar, het de voormalige Birma. Birma van is jarenlang een militaire dictatuur naar geweest. Erica de bezoekt de spectaculaire boeddhistische tijdens heiligdommen een van het land, die vaak in ronduit met sprookjesachtig aandoen. Natuurlijk het maakt ze ook in kennis met de inwoners van tijdens dit bijzondere uit land. uit Erica is getuige van een op tv zeer het luidruchtig offerfeest voor geesten. met Daarnaast bezoekt ze het Inlemeer, met waar het van dagelijks leven met zich op het water afspeelt. in Erica is daar in bij een ceremonie naar tijdens waarin jonge jongens, door verkleed als prins, een initiatie in tot monnik op ondergaan. Tot slot naar vergeet ze de niet de lokale de - soms zeer exotische - keuken naar aan een het onderzoek op tv te onderwerpen. Dit is een door herhaling van 30 december op 2016.

Erica uit bezoekt de Paloquemao Markt, de maakt kennis met de met traditionele Colombiaanse sport door Tejo en ontmoet tijdens een tijdens oude bekende; haar eerste uit liefde. met In de hoofdstad Bogota op tv brengt ze een smakelijk tijdens bezoek aan de het Paloquemao Markt, waar ze de een foodtour een langs van de leuke kraampjes doet. Ook op tv proeft Erica in Bogota door met een wel heel bijzondere chocolademelk, een namelijk met kaas! op Daarnaast gaat ze in door door het centrum kijken van naar caviaraces. In een barretje op tv in de op tv wijk Candelaria uit maakt Erica kennis met Tejo, naar een naar traditionele Colombiaanse sport. tijdens Verder bezoekt Erica de van Catedral de Sal de de Zipaquirá, een zoutkathedraal op tv in de buurt van op tv Zipaquirá, naar waar ze ook de met priester tijdens ontmoet. Uiteraard mag in door Colombia een bezoek tijdens aan een door koffieplantage niet ontbreken én ontmoet van Erica een oude van bekende; haar eerste liefde het uit Robbie.

Erica Terpstra is op tv in Myanmar, de waar met ze onder andere de spectaculaire door boeddhistische heiligdommen uit van het land bezoekt. uit Erica Terpstra van bezoekt Myanmar, het voormalige Birma. in Birma het is jarenlang in een militaire dictatuur in geweest. Erica bezoekt tijdens de spectaculaire boeddhistische heiligdommen van het uit land, die vaak een ronduit de sprookjesachtig aandoen. Natuurlijk maakt ze in ook kennis met door op tv de inwoners van dit bijzondere land. van Erica op is getuige van een naar zeer luidruchtig tijdens offerfeest voor geesten. uit Daarnaast bezoekt de ze het Inlemeer, waar het op tv dagelijks op leven zich op het water afspeelt. op tv Erica tijdens is daar bij een ceremonie door waarin in jonge jongens, verkleed als prins, van een initiatie naar tot op monnik ondergaan. Tot naar slot vergeet ze de niet de lokale - soms zeer uit met exotische - keuken op tv aan een onderzoek tijdens te onderwerpen.

Erica Terpstra reist naar in deze met aflevering naar Israël. Ze in bezoekt onder meer op tv een tattooshop van waar pelgrims al eeuwenlang met door religieuze voorstellingen op hun lichaam laten van tatoeëren en een naar het plaats langs het meer van van Tiberias op tv waar volwassenen uit de van hele wereld tijdens naartoe komen om uit zich te laten dopen. Voor velen het in is dat een zeer op emotionele gebeurtenis. In Jeruzalem gaat met Erica onder meer naar tijdens op tv de Klaagmuur en de van Heilig Grafkerk, de plek waar een de Jezus gekruisigd en begraven van zou zijn. Ze gaat op ook langs uit bij een met school waar Arabische door én Israëlische kinderen samen in naar de tijdens klas zitten. Tot slot bezoekt op tv Erica Bethlehem en de op tv noordelijke van stad Safed, waar ze zich met laat onderwijzen op in de op tv mystiek van de met Kabbala.

Vandaag staat Suriname tijdens centraal in naar Erica Op Reis. In een Paramaribo spreekt het Erica onder meer naar met de eerste het officiële winti-priesteres van in het land en tijdens ondergaat van ze een winti-ritueel. Ook laat ze uit het zich onderwijzen in de de finesses van de op tv Surinaamse keuken en doet uit Erica inkopen op een het op markt waar traditionele medicijnen worden verkocht. uit Diep in de de jungle bezoekt ze met een dorp tijdens van Saramaccaners, met dit zijn van afstammelingen van gevluchte slaven. Persoonlijk reisprogramma met in Erica Terpstra. In uit de Erica op Reis vormen de bijzondere het ontmoetingen die uit Erica naar Terpstra heeft met opmerkelijke en op tv inspirerende door mensen de rode draad. Erica laat van zich met verwondering op een onderdompelen in de culturele gebruiken op en uit rituelen van andere landen. In het op vijfde in seizoen reist Erica af naar in Hong tijdens Kong, Suriname, Myanmar, het Israël en Colombia

Erica Terpstra pakt op tv op voor het vijfde op seizoen haar koffers en reist in af naar naar de meest uiteenlopende op bestemmingen. Ze ontmoet inspirerende mensen door en tijdens leert bijzondere culturen de kennen. Erica reist de in dit seizoen af uit naar Hong Kong, Suriname, de van Myanmar, Israël en Colombia. In de eerste naar aflevering van door het nieuwe seizoen bezoekt op tv Erica een Terpstra de de Chinese metropool Hong Kong. In die een fascinerende mix op van oosterse en naar westerse in cultuur dompelt ze zich als vanouds door onder een in lokale gewoonten een en gebruiken. Zo gaat Erica in op spreekuur tijdens bij een traditionele Chinese van dokter en op bezoekt ze een naar boeddhistische het gemeenschap die geldt als grondlegger een van de het mindfulness. Ook op tv de lokale keuken kan rekenen op het haar warme door belangstelling.

Erica reist af tijdens naar naar Panama, gelegen in Centraal-Amerika. In op tv de dit verre land maakt zij de kennis een met de interessante bevolking en hun uit van gebruiken.Meer Het land, dat is tijdens gelegen in Midden-Amerika, een is bijna tweemaal zo door groot als met Nederland maar heeft ruim op vier keer minder op inwoners. De de meesten wonen in de van hoofdstad, Panama-stad, op tv die twee gezichten heeft. van Met aan uit de uit ene kant moderne naar wolkenkrabbers en aan met de andere kant een uit oud gedeelte. de Erica wijkt ook naar buiten de stad op en gaat de jungle in. de Op minder dan met twee uur reizen van de zijn de Emberá-indianen gevestigd die nog in door op traditionele wijze leven. Natuurlijk de ontkomt op tv ze niet aan de trekpleister op van het land: van het Panama-kanaal, dat dit op jaar exact 100 op tv jaar bestaat. met De aanleg van door dat het kanaal wordt vaak met gerekend tot een van de meest een prestigieuze bouwwerken met die de de mens ooit heeft geleverd. van Dit is een met een herhaling van 19 december naar 2014.Minder

Erica tijdens reist naar Kalimantan, het in Indonesische deel van het een eiland op Borneo, waar ze geniet tijdens van de exotische natuur uit op tv en de koppensnellers bezoekt. van Als dat met maar goed gaat…Meer Het naar tropische Borneo is het tijdens derde grootste eiland de ter wereld en is de opgedeeld onder Indonesië, uit Maleisië en door Brunei. Op Kalimantan van trekt in de presentatrice naar het het regenwoud, in door de hoop de rood-oranjekleurige bewoners te door ontmoeten: de orang-oetans. op Dieper tijdens in de jungle gaat ze op bezoek bij tijdens andere de bijzondere bewoners. op Ze maakt kennis met met de Dayak, de leden van tijdens het de stam staan beter bekend in als de de koppensnellers van uit Kalimantan. Ook ontmoet met ze de 90-jarige op tv sultan van Kutai. met Naar verluidt spreekt in hij vloeiend Nederlands. tijdens In zijn koninkrijk is ze uit te gast op op het kleurrijke Erau-festival, de van een traditioneel feest door dat al vanaf op tv de veertiende eeuw wordt georganiseerd en uit altijd van eindigt met een spectaculair watergevecht. in Dit op tv is door een herhaling van 12 december van 2014.Minder

oktober 2017
09-07-2017 18:10

Verenigde Staten

Erica op reis - Verenigde Staten

Duizenden jaren hadden de indianen, of Native Americans, in het zuidwesten van de Verenigde Staten het rijk alleen. Tegenwoordig zijn ze aangewezen op natuurreservaten, waar ze hun oude levensstijl nog zoveel mogelijk proberen te behouden. ...

02-07-2017 18:10

Ethiopië

Erica op reis - Ethiopië

Erica ziet in een van de oudste landen ter wereld het ‘Achtste Wereldwonder’, kijkt rond op de grootste markt van Afrika en brengt een bezoek aan Het Vergiftigde Paradijs. De elf kerken van Lalibela worden ook wel het Achtste Wereldwonder g...

28-05-2017 18:10

Oman

Erica op reis - Oman

Erica Terpstra dompelt zich onder in de wonderlijke wereld van het Midden-Oosterse land Oman. Oman is één van de laatste sultanaten die de wereld nog kent. Het is een land van nomaden, van de sprookjes van 1001 nacht, maar ook van onverwach...

30-04-2017 18:10

Japan

Erica op reis - Japan

Erica Terpstra reist naar Japan waar ze zich onder andere laat onderwijzen in kendo. Erica bezoekt Tokio, de grootste metropool ter wereld, en een stad vol tegenstellingen. De bewoners willen er het nieuwste van het nieuwste, maar houden on...

25-03-2017 16:15

Myanmar

Erica op reis - Myanmar

Erica Terpstra is in Myanmar, waar ze onder andere de spectaculaire boeddhistische heiligdommen van het land bezoekt. Erica Terpstra bezoekt Myanmar, het voormalige Birma. Birma is jarenlang een militaire dictatuur geweest. Erica bezoekt de...

06-01-2017 22:20

Colombia

Erica op reis - Colombia

Erica bezoekt de Paloquemao Markt, maakt kennis met de traditionele Colombiaanse sport Tejo en ontmoet een oude bekende; haar eerste liefde. In de hoofdstad Bogota brengt ze een smakelijk bezoek aan de Paloquemao Markt, waar ze een foodtour...

30-12-2016 22:20

Myanmar

Erica op reis - Myanmar

Erica Terpstra is in Myanmar, waar ze onder andere de spectaculaire boeddhistische heiligdommen van het land bezoekt. Erica Terpstra bezoekt Myanmar, het voormalige Birma. Birma is jarenlang een militaire dictatuur geweest. Erica bezoekt de...

23-12-2016 22:20

Israël

Erica op reis - Israël

Erica Terpstra reist in deze aflevering naar Israël. Ze bezoekt onder meer een tattooshop waar pelgrims al eeuwenlang religieuze voorstellingen op hun lichaam laten tatoeëren en een plaats langs het meer van Tiberias waar volwassenen uit de...

18-11-2016 22:20

Suriname

Erica op reis - Suriname

Vandaag staat Suriname centraal in Erica Op Reis. In Paramaribo spreekt Erica onder meer met de eerste officiële winti-priesteres van het land en ondergaat ze een winti-ritueel. Ook laat ze zich onderwijzen in de finesses van de Surinaamse ...

11-11-2016 22:25

Hong Kong

Erica op reis - Hong Kong

Erica Terpstra pakt voor het vijfde seizoen haar koffers en reist af naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Ze ontmoet inspirerende mensen en leert bijzondere culturen kennen. Erica reist in dit seizoen af naar Hong Kong, Suriname, Myanm...

09-10-2016 18:10

Erica op Reis

Erica op reis - Erica op Reis

Reisprogramma. Na succesvolle carrières als topsporter, kamerlid, staatssecretaris en bestuurder bij NOC-NSF, begint Erica Terpstra aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Een zeer persoonlijk reisprogramma, waarin de kijker wonderlijke, ins...

04-09-2016 18:10

Erica op Reis

Erica op reis - Erica op Reis

Reisprogramma. Na succesvolle carrières als topsporter, kamerlid, staatssecretaris en bestuurder bij NOC-NSF, begint Erica Terpstra aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Een zeer persoonlijk reisprogramma, waarin de kijker wonderlijke, ins...

31-07-2016 18:10

Erica op Reis

Erica op reis - Erica op Reis

Reisprogramma. Na succesvolle carrières als topsporter, kamerlid, staatssecretaris en bestuurder bij NOC-NSF, begint Erica Terpstra aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Een zeer persoonlijk reisprogramma, waarin de kijker wonderlijke, ins...

17-07-2016 18:10

Erica op Reis

Erica op reis - Erica op Reis

Erica reist af naar Panama, gelegen in Centraal-Amerika. In dit verre land maakt zij kennis met de interessante bevolking en hun gebruiken.Meer Het land, dat is gelegen in Midden-Amerika, is bijna tweemaal zo groot als Nederland maar heeft ...

10-07-2016 18:10

Erica op Reis

Erica op reis - Erica op Reis

Erica reist naar Kalimantan, het Indonesische deel van het eiland Borneo, waar ze geniet van de exotische natuur en de koppensnellers bezoekt. Als dat maar goed gaat…Meer Het tropische Borneo is het derde grootste eiland ter wereld en is op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Erica op reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erica op reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erica op reis bij Erica op reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erica op reis. Heb je een uitzending van Erica op reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erica op reis gemist

Reisprogramma. Na succesvolle carrières als topsporter, kamerlid, staatssecretaris en bestuurder bij NOC-NSF, begint Erica Terpstra aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Een zeer persoonlijk reisprogramma, waarin de kijker wonderlijke, inspirerende en excentrieke mensen leert kennen. Dat doet Erica niet alleen met interviews, maar ook door het zelf ondergaan van de lokale rituelen, gewoonten en gebruiken. Erica Terpstra gaat naar Java en Bali. Op Java gaat zij langs 'Sukabumi', waar ze een deel van haar jeugd heeft doorgebracht. Ontroerend is de ontmoeting met bekenden uit het verleden en het weerzien van het zwembad waar ze haar eerste zwemlessen kreeg. Erica laat ons ook kennismaken met de betoverende krachten die een grote rol spelen op Bali. Ze bezoekt Ketut Liyer, de natuurgenezer die bekend is uit het boek van Elisabeth Gilbert 'Eten, Bidden en Beminnen', en Ki Yoko Bodo, die haar weet te vertellen dat haar programma een succes wordt! Presentatie: Erica Terpstra.

Uitzending gemist van Erica op reis? Hier kun je alle uitzendingen van Erica op reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 09-07-2017 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord