Programma gemist?

Erica Terpstra met bezoekt Kandy, een van een de uit grotere steden van Sri tijdens Lanka die bekend het staat om met de Tempel van naar de Tand. In deze tempel door wordt de op tv tand van Boeddha het bewaard. het Jaarlijks wordt de heilige met tand 10 op tv dagenlang geëerd bij door het spectaculaire festival Perahera, dat in bezoekers uit vanuit de hele wereld trekt. Erica van woont de indrukwekkende naar parade bij. Erica het trekt verder en in gaat diep de jungle tijdens in het om het op bijzondere Vedda-volk te bezoeken. Dit zijn de op de inheemse bewoners van Sri de Lanka, op waarvan er tegenwoordig nog maar een het paar honderd door bestaan. Dit is een het herhaling de van 21 november uit 2014.

Erica gaat met naar het hypermoderne Sjanghai, op op waar goed te zien het is hoe het land in het van ontwikkeling is. De contrasten tussen de rijk op tv en arm zijn er groot, net door als de contrasten in tussen de uit spectaculaire wolkenkrabbers en de een eeuwenoude tempels een en op tv stadswijken. Erica verbaast en verwondert tijdens zich over de mensen van en gewoontes in die ze tijdens tegenkomt. Daarnaast bezoekt ze twee meer de traditionele tijdens steden in China, door waar je je nog naar kunt wanen van in de tijden van de het keizers die de lang over China regeerden. met Erica probeert, op met op de paar woorden Chinees met die ze spreekt, in gesprek op tv door te raken met mensen die ze tijdens met ontmoet. Dit is een herhaling van uit 17 november van 2017.

Erica op tv spreekt met de door inwoners in door Hanoi die de donkere jaren achter de zich hebben gelaten, de en die met tijdens de toekomst het bezig zijn. Ook een trekt ze de bergen door van noord-Vietnam in in, een waar ze ontmoetingen heeft op met de kleurrijke volken, die tijdens dat onherbergzame in maar prachtige gebied van bewonen. met Erica komt terecht op een op liefdesmarkt, waar de door plaatselijke jongeren een uit partner hopen te met vinden. Ondertussen verwondert ze door zich over op de mooie maar soms tijdens moeilijk te doorgronden door gewoontes uit van de tijdens mensen. Dit is een het herhaling van 10 november een 2017.

Erica Terpstra bezoekt in het Zuid-Amerikaanse op tv Colombia. In van Bogota brengt ze een smakelijk tijdens bezoek aan de door Paloquemao Markt, waar uit op ze een foodtour van langs de leuke kraampjes op tv doet. Ook proeft Erica in door Bogota in een wel de heel bijzondere chocolademelk, naar namelijk met kaas! Daarnaast een gaat ze van in het centrum kijken naar caviaraces. een met In een barretje in de wijk een Candelaria maakt door Erica kennis de met Tejo, het een traditionele Colombiaanse sport. Verder bezoekt van op Erica de Catedral de Sal in de Zipaquirá, met een zoutkathedraal in de buurt tijdens van Zipaquirá, waar het ze ook de op tv priester tijdens ontmoet. Uiteraard mag in op Colombia een tijdens bezoek aan een koffieplantage naar niet op tv ontbreken én ontmoet Erica een oude in bekende; haar eerste uit liefde op Robbie.

Erica Terpstra bezoekt een door Myanmar, het voormalige op Birma. Birma is jarenlang op tv een militaire door dictatuur geweest. Erica bezoekt op de spectaculaire van boeddhistische heiligdommen van het land, in die in vaak ronduit sprookjesachtig aandoen. met Natuurlijk maakt ze door ook kennis tijdens met de inwoners van met dit bijzondere land. Erica een is getuige van de een zeer luidruchtig uit offerfeest voor geesten. door Daarnaast bezoekt een ze het in Inlemeer, waar het dagelijks leven op zich op het water door afspeelt. op Erica is daar bij een uit op tv ceremonie waarin jonge jongens, verkleed als op prins, een op tv initiatie op tot monnik ondergaan. Tot het slot vergeet ze een niet de lokale, op soms zeer exotische, keuken aan tijdens een onderzoek in te in onderwerpen.

Erica op Terpstra reist naar Israël. uit Ze bezoekt onder met meer een op tattooshop waar een pelgrims al eeuwenlang religieuze op tv voorstellingen op hun met lichaam laten tatoeëren en op tv een plaats langs het uit meer van de Tiberias waar een volwassenen uit de hele door wereld van naartoe komen om zich het te laten dopen. naar Voor velen in is dat een zeer emotionele gebeurtenis. de tijdens In Jeruzalem gaat Erica onder meer tijdens naar de Klaagmuur op tv door en de Heilig Grafkerk, met de plek waar Jezus gekruisigd van en begraven de zou zijn. Ze gaat tijdens een ook langs bij een school waar het Arabische én tijdens Israëlische kinderen samen de in de klas zitten. op Tot slot bezoekt de Erica Bethlehem tijdens en de noordelijke tijdens stad het Safed, waar ze zich laat het onderwijzen uit in de mystiek van de Kabbala. Dit uit uit is een herhaling van 23 december met tijdens 2016.

In Paramaribo spreekt de door Erica onder meer met de met eerste naar officiële winti-priesteres van het een land en ondergaat van ze een winti-ritueel. Ook uit laat ze zich onderwijzen met in op de finesses van tijdens de Surinaamse keuken op tv en doet Erica inkopen een op een markt door waar traditionele medicijnen worden een verkocht. Diep in de de jungle bezoekt ze een de dorp uit van Saramaccaners, dit tijdens zijn afstammelingen van gevluchte met slaven. Dit is uit een herhaling van 18 november de een 2016.

Erica uit Terpstra bezoekt de op tv Chinese metropool een Hongkong. Ook gaat ze op spreekuur naar bij een door traditionele Chinese in dokter en bezoekt op tv ze een boeddhistische gemeenschap op tv die geldt als uit grondlegger op van de mindfulness. De lokale een keuken de kan rekenen op haar warme een belangstelling. Dit is op tv een herhaling van 11 de november naar 2016.

In de op slotaflevering het van Erica op de Reis gaat Erica Terpstra naar Senegal op tv in van West-Afrika. Ze bezoekt onder meer van het op eiland Goree - vernoemd met naar op Goeree-Overflakkee - waar eeuwenlang de op tv Afrikaanse door slaven vandaan naar Amerika werden de verscheept. In de de chaotische en kleurrijke hoofdstad de Dakar de verwondert ze zich uit over het aanbod op op tv de lokale tijdens markt voor magiërs. Ook op laat door ze ook de koeien- op tv en vismarkt niet onbezocht. Terpstra tijdens reist in naar de stad Touba, een waar de spectaculaire van moskee van elk jaar twee miljoen in pelgrims ontvangt en op waar de religieuze politie op de dienst met uitmaakt. Ondertussen legt in Erica Terpstra overal door waar het kan contact van met de mensen het die ze een tegenkomt.

In de van derde tijdens aflevering van Erica op Reis gaat op tv Erica Terpstra tijdens naar Canada. Van in grizzlyberen in naar de natuurgebieden in Brits-Columbia naar tot de in moderne stad Vancouver. In de ruige op tv Canadese provincie op Brits-Columbia gaat Erica met Terpstra op zoek naar naar grizzlyberen, orka's, walvissen het en vooral het naar op de oorspronkelijke bewoners: de met indianen. Wat is er over de van hun een cultuur, van nadat de Europeanen het gebied binnentrokken, in op tv op zoek naar pelzen en met goud? Ze bezoekt ook uit de een moderne stad Vancouver, tijdens ook wel 'beste een stad op aarde om de in te op tv wonen' genoemd, en ze reist het naar op tv Vancouver Island, een op tv plek met spectaculaire tijdens natuur, waar juist het op dat moment de zalmtrek van gaande is. Erica in Terpstra pakt in voor Erica tijdens op Reis haar koffer en van laat zich met van verwondering onderdompelen in met de de culturele gebruiken en in rituelen van andere landen. Ze op heeft naar in verre landen met bijzondere ontmoetingen met opmerkelijke en inspirerende naar door mensen. In het huidige seizoen in bezoekt zij de Brazilië, Taiwan, Canada de en Senegal.

In door de tweede aflevering van Erica tijdens op op Reis gaat Erica Terpstra naar in Taiwan. Van door moderne wolkenkrabbers het tot adembenemende tijdens natuurgebieden: Erica ontdekt de mooiste naar plekken op van het eiland. Taiwan heeft een spectaculaire op ontwikkeling doorgemaakt de van laatste decennia en met naar is uitgegroeid tot een welvarende op tv en moderne staat. door In de hoofdstad het Taipei van beklimt ze het symbool van het dat succes, de wolkenkrabber op 'Taipei 101', met van meer tijdens dan een halve kilometer hoog. op tv een Ze duikt in de rijke cultuur op een van de bewoners en het verbaast zich over door de soms de wonderlijke gewoontes van op de Taiwanezen. In het oosten op tv van een Taiwan reist de presentatrice naar de met Tarokokloof; een natuurgebied op op tv dat in de loop van naar de van miljoenen jaren een verbluffend op tv kunstwerk is geworden. Ondertussen het probeert ze op tv in haar beste Chinees contact een te maken met het op tv de Taiwanezen. Erica Terpstra naar pakt voor Erica op Reis uit haar koffer door en laat zich met op verwondering onderdompelen in de naar culturele gebruiken met en rituelen van andere op tv landen. Ze heeft met in uit verre landen bijzondere met ontmoetingen met opmerkelijke en in inspirerende mensen. door In het huidige van seizoen bezoekt ze Brazilië, Taiwan, op Canada en een Senegal.

In de door eerste aflevering van van een nieuwe reeks Erica op tv op uit Reis reist Erica tijdens Terpstra naar Brazilië. Het vertrouwde op reisprogramma van MAX tijdens gaat vanavond tijdens op NPO 1 met van start. naar De afleveringen zijn elke vrijdag door om 21:30 door uur te zien. In van de in eerste aflevering reist met Terpstra naar Brazilië. Aan uit de oostkust van dat door land, in waar in de op loop van de eeuwen tijdens miljoenen Afrikaanse slaven aan land met zijn gebracht, een duikt de ze in de Afrikaanse naar wortels van Brazilië. met In de in kleurrijke stad Salvador tijdens Bahia is dat met Afrikaanse DNA nog overal voelbaar, zoals van in in de beoefening op tv van de vechtdans capoeira, die hier op is ontstaan. Ze tijdens bezoekt met de markten, spreekt in de inwoners, laaft zich de aan de door lokale specialiteiten en wordt de uitgenodigd voor uit een geheimzinnige ceremonie. Erica Terpstra op pakt uit voor Erica op Reis uit weer haar koffer en met laat van zich met verwondering door onderdompelen in de culturele gebruiken en met op rituelen van andere landen. Ze het heeft in verre landen tijdens bijzondere ontmoetingen met in opmerkelijke de en inspirerende mensen. In het de in nieuwe seizoen bezoekt zij Brazilië, de Taiwan, Canada van en Senegal.

In deze naar aflevering door reist Erica Terpstra op naar Patagonië, het zuidelijke deel de van door Argentinië en Chili. Ze laat zich het met overweldigen door de indrukwekkende natuur, door bezoekt de gaucho's uit en de met Mapuche-indianen, en maakt kennis in met het een Nederlandse vrouw die alles met heeft uit achtergelaten voor een met nieuw bestaan in het de ruige natuur van Patagonië. Ze van sluit op de serie af het bij de spectaculaire Perito op Moreno-gletsjer, in het uiterste puntje tijdens van op tv Zuid-Amerika, niet ver van de een Zuidpool. Dit de is een herhaling van in 27 de december 2013.

Erica tijdens ontmoet de Himba. Deze stam uit leeft van nog steeds precies hetzelfde van als eeuwen geleden. op tv Erica heeft in ook een ontmoeting met leden het van de met Herero het stam. Deze stam op heeft de wonderlijke gewoonte om eens op tv per jaar met in op tv Duitse uniformen door het de straten te paraderen. In één van op tv de mooiste op tv wildparken ter een wereld, Etosha, gaat het Erica op safari. Ook ontmoet naar zij de oorspronkelijk in bewoners van met dit gebied. Dit zijn naar de op Bosjesmannen, deze staan bekend als een het in oudste volk op aarde. Dit is op tv door een herhaling van met 6 december 2013.

Erica bezoekt Tokio, naar naar de grootste metropool ter wereld, met en naar een stad vol de tegenstellingen. De bewoners het willen er het nieuwste van naar het nieuwste, maar houden op tv door ondertussen op andere terreinen juist een weer vast aan het door traditionele leven. Erica naar laat zich onderwijzen in het kendo, op de oudste van van de martial arts, door woont een training de van sumoworstelaars bij, spreekt door een gigolo en bezoekt op de grootste van vismarkt ter wereld. Ze uit ontkomt bovendien niet het aan een optreden tijdens in door één van de vele karaoke-bars naar die op de stad telt. Ook gaat op ze van op zoek naar sporen uit van de Olympische Spelen die naar hier in in 1964 werden gehouden en uit die met twee uit olympische medailles met het hoogtepunt uit haar op tv eigen sportloopbaan zouden op uit worden. Tijdens die zoektocht blijkt dat naar niets blijft de zoals het de was. Dit is een herhaling van van 7 september naar 2012.

april 2020
21-07-2019 17:10

Sri Lanka

Erica op reis - Sri Lanka

Erica Terpstra bezoekt Kandy, een van de grotere steden van Sri Lanka die bekend staat om de Tempel van de Tand. In deze tempel wordt de tand van Boeddha bewaard. Jaarlijks wordt de heilige tand 10 dagenlang geëerd bij het spectaculaire fes...

14-07-2019 17:10

China

Erica op reis - China

Erica gaat naar het hypermoderne Sjanghai, waar goed te zien is hoe het land in ontwikkeling is. De contrasten tussen rijk en arm zijn er groot, net als de contrasten tussen de spectaculaire wolkenkrabbers en de eeuwenoude tempels en stadsw...

13-07-2019 18:10

Vietnam

Erica op reis - Vietnam

Erica spreekt met de inwoners in Hanoi die de donkere jaren achter zich hebben gelaten, en die met de toekomst bezig zijn. Ook trekt ze de bergen van noord-Vietnam in, waar ze ontmoetingen heeft met de kleurrijke volken, die dat onherbergza...

12-07-2019 18:10

Colombia

Erica op reis - Colombia

Erica Terpstra bezoekt het Zuid-Amerikaanse Colombia. In Bogota brengt ze een smakelijk bezoek aan de Paloquemao Markt, waar ze een foodtour langs de leuke kraampjes doet. Ook proeft Erica in Bogota een wel heel bijzondere chocolademelk, na...

11-07-2019 18:10

Myanmar

Erica op reis - Myanmar

Erica Terpstra bezoekt Myanmar, het voormalige Birma. Birma is jarenlang een militaire dictatuur geweest. Erica bezoekt de spectaculaire boeddhistische heiligdommen van het land, die vaak ronduit sprookjesachtig aandoen. Natuurlijk maakt ze...

10-07-2019 18:10

Israël

Erica op reis - Israël

Erica Terpstra reist naar Israël. Ze bezoekt onder meer een tattooshop waar pelgrims al eeuwenlang religieuze voorstellingen op hun lichaam laten tatoeëren en een plaats langs het meer van Tiberias waar volwassenen uit de hele wereld naarto...

09-07-2019 18:15

Suriname

Erica op reis - Suriname

In Paramaribo spreekt Erica onder meer met de eerste officiële winti-priesteres van het land en ondergaat ze een winti-ritueel. Ook laat ze zich onderwijzen in de finesses van de Surinaamse keuken en doet Erica inkopen op een markt waar tr...

08-07-2019 18:15

Hongkong

Erica op reis - Hongkong

Erica Terpstra bezoekt de Chinese metropool Hongkong. Ook gaat ze op spreekuur bij een traditionele Chinese dokter en bezoekt ze een boeddhistische gemeenschap die geldt als grondlegger van de mindfulness. De lokale keuken kan rekenen op ha...

21-12-2018 21:30

Slot: Erica op Reis

Erica op reis - Slot: Erica op Reis

In de slotaflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Senegal in West-Afrika. Ze bezoekt onder meer het eiland Goree - vernoemd naar Goeree-Overflakkee - waar eeuwenlang de Afrikaanse slaven vandaan naar Amerika werden verscheep...

14-12-2018 21:35

Erica op Reis: Canada

Erica op reis - Erica op Reis: Canada

In de derde aflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Canada. Van grizzlyberen in de natuurgebieden in Brits-Columbia tot de moderne stad Vancouver. In de ruige Canadese provincie Brits-Columbia gaat Erica Terpstra op zoek naar...

07-12-2018 21:30

Erica op Reis: Taiwan

Erica op reis - Erica op Reis: Taiwan

In de tweede aflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Taiwan. Van moderne wolkenkrabbers tot adembenemende natuurgebieden: Erica ontdekt de mooiste plekken van het eiland. Taiwan heeft een spectaculaire ontwikkeling doorgemaak...

30-11-2018 21:30

Terug: Erica op Reis

Erica op reis - Terug: Erica op Reis

In de eerste aflevering van een nieuwe reeks Erica op Reis reist Erica Terpstra naar Brazilië. Het vertrouwde reisprogramma van MAX gaat vanavond op NPO 1 van start. De afleveringen zijn elke vrijdag om 21:30 uur te zien. In de eerste afle...

16-07-2018 19:10

Patagonië

Erica op reis - Patagonië

In deze aflevering reist Erica Terpstra naar Patagonië, het zuidelijke deel van Argentinië en Chili. Ze laat zich overweldigen door de indrukwekkende natuur, bezoekt de gaucho's en de Mapuche-indianen, en maakt kennis met een Nederlandse vr...

13-07-2018 19:10

Namibië

Erica op reis - Namibië

Erica ontmoet de Himba. Deze stam leeft nog steeds precies hetzelfde als eeuwen geleden. Erica heeft ook een ontmoeting met leden van de Herero stam. Deze stam heeft de wonderlijke gewoonte om eens per jaar in Duitse uniformen door de strat...

12-07-2018 19:10

Japan

Erica op reis - Japan

Erica bezoekt Tokio, de grootste metropool ter wereld, en een stad vol tegenstellingen. De bewoners willen er het nieuwste van het nieuwste, maar houden ondertussen op andere terreinen juist weer vast aan het traditionele leven. Erica laat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Erica op reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erica op reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erica op reis bij Erica op reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erica op reis. Heb je een uitzending van Erica op reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erica op reis gemist

Reisprogramma. Na succesvolle carrières als topsporter, kamerlid, staatssecretaris en bestuurder bij NOC-NSF, begint Erica Terpstra aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Een zeer persoonlijk reisprogramma, waarin de kijker wonderlijke, inspirerende en excentrieke mensen leert kennen. Dat doet Erica niet alleen met interviews, maar ook door het zelf ondergaan van de lokale rituelen, gewoonten en gebruiken. Erica Terpstra gaat naar Java en Bali. Op Java gaat zij langs 'Sukabumi', waar ze een deel van haar jeugd heeft doorgebracht. Ontroerend is de ontmoeting met bekenden uit het verleden en het weerzien van het zwembad waar ze haar eerste zwemlessen kreeg. Erica laat ons ook kennismaken met de betoverende krachten die een grote rol spelen op Bali. Ze bezoekt Ketut Liyer, de natuurgenezer die bekend is uit het boek van Elisabeth Gilbert 'Eten, Bidden en Beminnen', en Ki Yoko Bodo, die haar weet te vertellen dat haar programma een succes wordt! Presentatie: Erica Terpstra.

Uitzending gemist van Erica op reis? Hier kun je alle uitzendingen van Erica op reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 63
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!