Programma gemist?

Erica het Terpstra dompelt de zich onder in de wonderlijke wereld de van op tv het Midden-Oosterse naar land Oman. Oman is één in van de de laatste sultanaten die uit de wereld nog kent. Het met is een tijdens land van nomaden, van uit de sprookjes van het een 1001 nacht, maar ook van op tv onverwachte natuurschoon op en bijzonder hartelijke en tijdens gastvrije mensen. Erica uit bezoekt het markten waar kamelen, wierook en mirre op tv worden verhandeld en in van die rechtstreeks uit de op Middeleeuwen lijken te stammen. op tv Ze spreekt een Arabische van prinses met en een Nederlandse vrouw die naar hier een heel tijdens bijzonder een leven leidt. Ze met reist dwars door de van woestijn, in langs oases en bedoeïenenkampen en een verbaast zich een over de door gewoonten en gebruiken van de van mensen die dit land op op tv bewonen. Dit is een op tv herhaling van 14 september het 2012.

Erica op tv Terpstra reist in naar Japan waar ze zich uit onder het andere laat onderwijzen in kendo. Erica door naar bezoekt Tokio, de het grootste metropool ter wereld, en een met stad vol tegenstellingen. in De bewoners willen tijdens er het nieuwste van van een het nieuwste, maar houden ondertussen de op andere terreinen een juist weer de vast aan het traditionele tijdens leven. Erica laat een zich onderwijzen met in kendo, de in oudste van de martial de arts, uit woont een training van sumoworstelaars de bij, spreekt een op van gigolo en bezoekt de grootste met vismarkt ter wereld. Ze tijdens door ontkomt bovendien niet aan in een optreden op tv in één van de het vele karaoke-bars die de stad het telt. Ook gaat ze het op met zoek naar sporen de van de Olympische uit Spelen die hier in van 1964 werden gehouden op tv en die met in twee olympische medailles het naar hoogtepunt uit op haar eigen sportloopbaan op tv zouden worden. Tijdens die van zoektocht een blijkt dat niets blijft zoals op tv het was. Dit is een een herhaling van door 7 september naar 2012.

Erica van Terpstra is in Myanmar, de waar ze onder naar andere de spectaculaire boeddhistische het heiligdommen van van het land bezoekt. van Erica de Terpstra bezoekt Myanmar, op tv het voormalige Birma. Birma is jarenlang uit een uit militaire dictatuur geweest. Erica uit bezoekt de spectaculaire tijdens boeddhistische heiligdommen van door het land, die op tv vaak op ronduit sprookjesachtig aandoen. Natuurlijk maakt naar ze ook kennis met op tv de inwoners van naar uit dit bijzondere land. Erica is getuige naar een van een zeer luidruchtig offerfeest voor op in geesten. Daarnaast bezoekt ze het op tv Inlemeer, waar naar het dagelijks op tv leven zich op het water de afspeelt. Erica is daar door bij tijdens een ceremonie waarin jonge jongens, naar verkleed als prins, van een op initiatie tot monnik ondergaan. Tot met slot vergeet ze van niet de de lokale - soms de zeer exotische - de keuken op aan een onderzoek te onderwerpen. Dit tijdens is een herhaling van naar de 30 december 2016.

Erica een bezoekt de Paloquemao tijdens Markt, maakt kennis met het de traditionele Colombiaanse in sport Tejo en op ontmoet een oude tijdens bekende; haar eerste liefde. met In de hoofdstad van Bogota naar brengt ze een door smakelijk bezoek aan de in Paloquemao een Markt, waar ze een foodtour langs tijdens de leuke in kraampjes doet. Ook proeft naar Erica in in Bogota een op wel heel bijzondere een chocolademelk, namelijk een met kaas! Daarnaast gaat ze naar in het centrum door kijken naar caviaraces. het In een barretje door in de wijk met Candelaria maakt met Erica kennis met Tejo, door een traditionele Colombiaanse sport. met Verder bezoekt een Erica de het Catedral de Sal met de Zipaquirá, een met zoutkathedraal in de buurt op tv van Zipaquirá, uit waar ze ook de naar priester ontmoet. Uiteraard uit mag in Colombia een van bezoek in aan een koffieplantage uit niet ontbreken én ontmoet het Erica een in oude bekende; haar eerste een liefde het Robbie.

Erica op tv Terpstra is uit in Myanmar, waar een ze onder andere de spectaculaire boeddhistische tijdens heiligdommen uit van het door land bezoekt. Erica Terpstra bezoekt het Myanmar, het de voormalige Birma. met Birma is jarenlang een tijdens militaire dictatuur geweest. met Erica bezoekt de naar spectaculaire boeddhistische heiligdommen van met het land, die vaak op tv ronduit sprookjesachtig aandoen. uit Natuurlijk maakt in ze in ook kennis met de inwoners van van dit bijzondere land. van Erica de is getuige van een van zeer luidruchtig offerfeest door voor geesten. het Daarnaast bezoekt ze het Inlemeer, uit naar waar het dagelijks leven de zich op het water naar afspeelt. Erica op tv is daar bij een ceremonie op tv waarin jonge op jongens, verkleed op als prins, het een initiatie tot een monnik ondergaan. Tot het slot vergeet ze niet de lokale tijdens - soms zeer op exotische - keuken tijdens aan een op tv onderzoek te een onderwerpen.

Erica Terpstra het reist in deze aflevering door naar het Israël. Ze bezoekt onder van meer een tattooshop uit waar met pelgrims al eeuwenlang met religieuze voorstellingen op hun door lichaam laten tatoeëren uit en een plaats langs uit het meer tijdens van Tiberias waar volwassenen uit in de hele het wereld naartoe komen in om zich te het laten dopen. tijdens Voor velen is dat naar een zeer emotionele met gebeurtenis. In de Jeruzalem gaat Erica met onder meer naar de Klaagmuur en van de tijdens Heilig Grafkerk, de plek waar uit Jezus gekruisigd in en begraven zou uit zijn. Ze gaat door ook langs bij in een school op waar Arabische én Israëlische kinderen met samen in de van klas zitten. op tv Tot slot het bezoekt Erica Bethlehem van en de tijdens noordelijke stad Safed, tijdens waar ze zich laat onderwijzen naar in uit de mystiek van de de Kabbala.

Vandaag staat Suriname de centraal in Erica een Op Reis. het In Paramaribo spreekt op Erica onder op tv meer met de eerste met officiële winti-priesteres het van het land en ondergaat op ze een winti-ritueel. uit het Ook laat ze zich onderwijzen de in de finesses van naar de Surinaamse keuken tijdens en doet het Erica inkopen op in een markt waar met traditionele medicijnen met worden verkocht. Diep de in de jungle bezoekt het ze een dorp van in Saramaccaners, naar dit zijn afstammelingen van gevluchte van naar slaven. Persoonlijk reisprogramma met Erica Terpstra. van In Erica met op Reis vormen de in bijzondere naar ontmoetingen die Erica de Terpstra heeft met de opmerkelijke en inspirerende mensen de rode van draad. Erica laat op tv zich de met verwondering onderdompelen in naar de culturele tijdens gebruiken en rituelen op tv van andere op tv landen. In het vijfde seizoen uit reist Erica af naar op tv Hong Kong, Suriname, Myanmar, de Israël een en Colombia

Erica uit Terpstra pakt voor een het vijfde seizoen haar in koffers met en reist af naar de het meest uiteenlopende bestemmingen. Ze van ontmoet inspirerende uit mensen de en leert bijzondere culturen op kennen. Erica reist uit in dit seizoen af door naar Hong Kong, naar Suriname, Myanmar, met Israël en Colombia. In de door eerste aflevering van het de nieuwe seizoen de bezoekt van Erica Terpstra de het Chinese metropool Hong Kong. In uit die fascinerende uit mix van oosterse uit en westerse naar cultuur dompelt ze door zich als vanouds onder van in lokale gewoonten en gebruiken. het door Zo gaat Erica op in spreekuur bij met een traditionele Chinese dokter en een bezoekt naar ze een boeddhistische gemeenschap die geldt van de als grondlegger van de mindfulness. in Ook de lokale uit keuken een kan rekenen op naar haar warme belangstelling.

Erica een reist af naar Panama, een gelegen in Centraal-Amerika. In naar dit verre het land maakt zij een kennis met van de interessante bevolking het en hun gebruiken.Meer Het naar land, dat tijdens is gelegen in Midden-Amerika, is uit bijna tweemaal tijdens zo groot als uit Nederland maar door heeft ruim vier keer door minder inwoners. De meesten naar wonen in een de hoofdstad, van Panama-stad, die twee gezichten met heeft. Met tijdens aan de tijdens ene kant moderne wolkenkrabbers en aan tijdens de andere kant tijdens een oud de gedeelte. met Erica wijkt ook buiten de het stad met en gaat de de jungle in. Op minder in dan het twee uur reizen van zijn de Emberá-indianen gevestigd die nog op op met traditionele wijze leven. Natuurlijk ontkomt op ze het niet aan de trekpleister uit van het land: het het Panama-kanaal, dat dit het jaar een exact 100 jaar met bestaat. De aanleg van dat tijdens kanaal wordt vaak in gerekend naar tot een van de op tv meest prestigieuze naar bouwwerken die de in mens ooit heeft met geleverd. Dit naar is een herhaling van 19 op tv december met 2014.Minder

Erica tijdens reist naar Kalimantan, door het Indonesische deel op van het eiland Borneo, de waar ze op tv geniet van de exotische naar natuur in en de koppensnellers bezoekt. Als door dat maar uit goed gaat…Meer Het tropische Borneo het is de het derde grootste eiland van ter wereld en is door opgedeeld onder door Indonesië, op tv Maleisië en Brunei. Op Kalimantan trekt met de op tv presentatrice naar naar het regenwoud, in een de hoop de rood-oranjekleurige bewoners te op tv op tv ontmoeten: de orang-oetans. een Dieper in jungle gaat het ze op bezoek bij een andere bijzondere bewoners. op van Ze maakt kennis met de een Dayak, uit de leden van uit de stam staan met beter bekend als de een koppensnellers van Kalimantan. met Ook het ontmoet ze de 90-jarige sultan van naar Kutai. Naar het verluidt spreekt hij in vloeiend Nederlands. op In zijn koninkrijk uit is ze te gast op in het het kleurrijke Erau-festival, tijdens een traditioneel feest dat al met vanaf de de veertiende eeuw wordt door georganiseerd en altijd tijdens eindigt met een spectaculair watergevecht. door de Dit is een herhaling in van 12 december op tv 2014.Minder

Erica de Terpstra reist af naar op Marokko. op tv Hier is zij te van gast bij de nomadische met Berbers.Meer Het centrale plein op van de Marrakech is een drukte van van jewelste, op tv en biedt ’s een avonds een scala van uit bijzondere door voorstellingen: slangenbezweerders, buikdansers, waarzeggers, opmerkelijke op toneelstukken... Kortom, Erica op komt een bijna ogen te kort. het De presentatrice uit laat zich op tv verrassen door de geheimen tijdens van de naar smaakvolle Marokkaanse keuken. een Erica trekt naar het diepe zuiden het van Marokko, waar naar ze de nomadische van Berbers ontmoet; de door de oudste en tevens grootste groep bewoners op van in het land. Ook tijdens bezoekt ze de beroemde op filmstudio’s die midden in op de woestijn door gelegen zijn. op Dit het is een herhaling van 5 december van van 2014.Minder

Erica tijdens Terpstra reist af op tv naar het oude een Afrikaanse koninkrijk met Barotseland. Ze bezoekt hier onder meer op de spectaculaire met Victoria watervallen.Meer Barotseland grenst tijdens aan van de landen Zambia, een Zimbabwe en Botswana, en naar heeft een prachtige natuur. van Erica bezoekt de de imposante Victoria op tv Falls, deze watervallen zijn een met in 1,7 kilometer de het breedste van Afrika. Ook door brengt uit ze een bezoek aan naar een onderkoning, naar die merkwaardig genoeg ‘gevangen’ zit tijdens in zijn eigen door paleis. een Verder ontmoet ze op tv een traditionele medicijnman met van het op tv Lozi-volk die op bijzondere wijze in de de contact kan komen met voorouders. tijdens naar Een bezoek aan van Afrika is uiteraard niet van compleet zonder de natuur op tv te aanschouwen. In op een van de naar mooiste nationale parken het van Afrika gaat het Erica op op safari, op van zoek naar de uit wilde dieren van het land. op tv Dit is uit een herhaling van 28 het november de 2014.Minder

juni 2017
28-05-2017 18:10

Oman

Erica op reis - Oman

Erica Terpstra dompelt zich onder in de wonderlijke wereld van het Midden-Oosterse land Oman. Oman is één van de laatste sultanaten die de wereld nog kent. Het is een land van nomaden, van de sprookjes van 1001 nacht, maar ook van onverwach...

30-04-2017 18:10

Japan

Erica op reis - Japan

Erica Terpstra reist naar Japan waar ze zich onder andere laat onderwijzen in kendo. Erica bezoekt Tokio, de grootste metropool ter wereld, en een stad vol tegenstellingen. De bewoners willen er het nieuwste van het nieuwste, maar houden on...

25-03-2017 16:15

Myanmar

Erica op reis - Myanmar

Erica Terpstra is in Myanmar, waar ze onder andere de spectaculaire boeddhistische heiligdommen van het land bezoekt. Erica Terpstra bezoekt Myanmar, het voormalige Birma. Birma is jarenlang een militaire dictatuur geweest. Erica bezoekt de...

06-01-2017 22:20

Colombia

Erica op reis - Colombia

Erica bezoekt de Paloquemao Markt, maakt kennis met de traditionele Colombiaanse sport Tejo en ontmoet een oude bekende; haar eerste liefde. In de hoofdstad Bogota brengt ze een smakelijk bezoek aan de Paloquemao Markt, waar ze een foodtour...

30-12-2016 22:20

Myanmar

Erica op reis - Myanmar

Erica Terpstra is in Myanmar, waar ze onder andere de spectaculaire boeddhistische heiligdommen van het land bezoekt. Erica Terpstra bezoekt Myanmar, het voormalige Birma. Birma is jarenlang een militaire dictatuur geweest. Erica bezoekt de...

23-12-2016 22:20

Israël

Erica op reis - Israël

Erica Terpstra reist in deze aflevering naar Israël. Ze bezoekt onder meer een tattooshop waar pelgrims al eeuwenlang religieuze voorstellingen op hun lichaam laten tatoeëren en een plaats langs het meer van Tiberias waar volwassenen uit de...

18-11-2016 22:20

Suriname

Erica op reis - Suriname

Vandaag staat Suriname centraal in Erica Op Reis. In Paramaribo spreekt Erica onder meer met de eerste officiële winti-priesteres van het land en ondergaat ze een winti-ritueel. Ook laat ze zich onderwijzen in de finesses van de Surinaamse ...

11-11-2016 22:25

Hong Kong

Erica op reis - Hong Kong

Erica Terpstra pakt voor het vijfde seizoen haar koffers en reist af naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Ze ontmoet inspirerende mensen en leert bijzondere culturen kennen. Erica reist in dit seizoen af naar Hong Kong, Suriname, Myanm...

09-10-2016 18:10

Erica op Reis

Erica op reis - Erica op Reis

Reisprogramma. Na succesvolle carrières als topsporter, kamerlid, staatssecretaris en bestuurder bij NOC-NSF, begint Erica Terpstra aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Een zeer persoonlijk reisprogramma, waarin de kijker wonderlijke, ins...

04-09-2016 18:10

Erica op Reis

Erica op reis - Erica op Reis

Reisprogramma. Na succesvolle carrières als topsporter, kamerlid, staatssecretaris en bestuurder bij NOC-NSF, begint Erica Terpstra aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Een zeer persoonlijk reisprogramma, waarin de kijker wonderlijke, ins...

31-07-2016 18:10

Erica op Reis

Erica op reis - Erica op Reis

Reisprogramma. Na succesvolle carrières als topsporter, kamerlid, staatssecretaris en bestuurder bij NOC-NSF, begint Erica Terpstra aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Een zeer persoonlijk reisprogramma, waarin de kijker wonderlijke, ins...

17-07-2016 18:10

Erica op Reis

Erica op reis - Erica op Reis

Erica reist af naar Panama, gelegen in Centraal-Amerika. In dit verre land maakt zij kennis met de interessante bevolking en hun gebruiken.Meer Het land, dat is gelegen in Midden-Amerika, is bijna tweemaal zo groot als Nederland maar heeft ...

10-07-2016 18:10

Erica op Reis

Erica op reis - Erica op Reis

Erica reist naar Kalimantan, het Indonesische deel van het eiland Borneo, waar ze geniet van de exotische natuur en de koppensnellers bezoekt. Als dat maar goed gaat…Meer Het tropische Borneo is het derde grootste eiland ter wereld en is op...

03-07-2016 18:10

Erica op Reis

Erica op reis - Erica op Reis

Erica Terpstra reist af naar Marokko. Hier is zij te gast bij de nomadische Berbers.Meer Het centrale plein van Marrakech is een drukte van jewelste, en biedt ’s avonds een scala van bijzondere voorstellingen: slangenbezweerders, buikdanser...

19-06-2016 18:10

Erica op Reis

Erica op reis - Erica op Reis

Erica Terpstra reist af naar het oude Afrikaanse koninkrijk Barotseland. Ze bezoekt hier onder meer de spectaculaire Victoria watervallen.Meer Barotseland grenst aan de landen Zambia, Zimbabwe en Botswana, en heeft een prachtige natuur. Eri...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Erica op reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erica op reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erica op reis bij Erica op reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erica op reis. Heb je een uitzending van Erica op reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erica op reis gemist

Reisprogramma. Na succesvolle carrières als topsporter, kamerlid, staatssecretaris en bestuurder bij NOC-NSF, begint Erica Terpstra aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Een zeer persoonlijk reisprogramma, waarin de kijker wonderlijke, inspirerende en excentrieke mensen leert kennen. Dat doet Erica niet alleen met interviews, maar ook door het zelf ondergaan van de lokale rituelen, gewoonten en gebruiken. Erica Terpstra gaat naar Java en Bali. Op Java gaat zij langs 'Sukabumi', waar ze een deel van haar jeugd heeft doorgebracht. Ontroerend is de ontmoeting met bekenden uit het verleden en het weerzien van het zwembad waar ze haar eerste zwemlessen kreeg. Erica laat ons ook kennismaken met de betoverende krachten die een grote rol spelen op Bali. Ze bezoekt Ketut Liyer, de natuurgenezer die bekend is uit het boek van Elisabeth Gilbert 'Eten, Bidden en Beminnen', en Ki Yoko Bodo, die haar weet te vertellen dat haar programma een succes wordt! Presentatie: Erica Terpstra.

Uitzending gemist van Erica op reis? Hier kun je alle uitzendingen van Erica op reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 28-05-2017 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord