Programma gemist?

Erica Terpstra bezoekt het Kandy, op een van op tv de grotere steden op tv van Sri Lanka die bekend van staat uit om de Tempel van van de Tand. de In deze tempel wordt de tijdens tand door van Boeddha bewaard. Jaarlijks wordt op de heilige een tand 10 dagenlang geëerd met bij het op tv spectaculaire festival Perahera, uit dat bezoekers een vanuit de hele wereld trekt. met Erica woont de uit indrukwekkende parade bij. Erica trekt tijdens verder het en gaat op diep de jungle in om in het bijzondere Vedda-volk de te het bezoeken. Dit zijn de inheemse tijdens bewoners op van Sri Lanka, waarvan op er tegenwoordig nog door maar een paar met honderd bestaan. Dit is een herhaling met van in 21 november op tv 2014.

Erica de gaat naar tijdens het hypermoderne Sjanghai, waar uit goed te zien is hoe met het land naar in ontwikkeling is. De van contrasten tussen tijdens rijk door en arm zijn er door groot, net door als de contrasten tussen met de spectaculaire wolkenkrabbers een en de eeuwenoude tempels de en stadswijken. Erica verbaast met en de verwondert zich over de van mensen en met gewoontes die ze tegenkomt. Daarnaast bezoekt van ze twee meer tijdens uit traditionele steden in op tv China, waar je je nog kunt uit wanen in de het tijden van de uit uit keizers die lang over China regeerden. naar Erica probeert, op met de paar de woorden Chinees tijdens die ze in spreekt, in gesprek de te raken met uit mensen die ze ontmoet. Dit is op tv een herhaling met van 17 op tv november 2017.

Erica spreekt met naar het de inwoners in Hanoi die de de donkere in jaren achter met zich hebben gelaten, door en die met in de toekomst bezig zijn. in Ook trekt ze de op tv bergen van noord-Vietnam in in, waar ze op ontmoetingen het heeft met de kleurrijke volken, tijdens die dat onherbergzame maar naar prachtige gebied bewonen. het van Erica komt terecht op een met liefdesmarkt, waar het de plaatselijke jongeren een partner van hopen te vinden. tijdens Ondertussen verwondert ze op zich uit over de mooie maar soms een moeilijk te doorgronden met gewoontes van de een mensen. Dit is een in herhaling van het 10 november met 2017.

Erica tijdens Terpstra bezoekt door het Zuid-Amerikaanse Colombia. In Bogota brengt de ze een uit smakelijk bezoek door aan de Paloquemao Markt, waar de ze een het foodtour langs de leuke op tv kraampjes doet. een Ook op tv proeft Erica in Bogota het een wel heel bijzondere de chocolademelk, namelijk met het kaas! Daarnaast gaat het ze het in het centrum kijken naar caviaraces. op In uit een barretje door in de wijk Candelaria maakt tijdens Erica op kennis met Tejo, een traditionele van Colombiaanse tijdens sport. Verder bezoekt Erica de de Catedral de Sal de uit Zipaquirá, een een zoutkathedraal in de buurt het door van Zipaquirá, waar ze op tv ook de op tv priester ontmoet. Uiteraard mag in Colombia het op tv een bezoek aan een naar koffieplantage niet op tv ontbreken én ontmoet Erica tijdens een oude bekende; haar eerste op tv liefde het Robbie.

Erica Terpstra bezoekt van Myanmar, het voormalige in Birma. een Birma is het jarenlang een militaire dictatuur een geweest. Erica bezoekt de spectaculaire tijdens boeddhistische naar heiligdommen van van het land, die de vaak ronduit sprookjesachtig aandoen. Natuurlijk maakt een ze de ook kennis met de inwoners in van dit op bijzondere land. met Erica is getuige door van een zeer in luidruchtig offerfeest voor met geesten. Daarnaast bezoekt ze het naar Inlemeer, waar het het naar dagelijks leven zich op het naar water afspeelt. van Erica is daar bij een in ceremonie waarin een jonge in jongens, verkleed als het prins, een initiatie het tot monnik ondergaan. Tot slot vergeet uit ze niet de tijdens lokale, soms tijdens zeer exotische, keuken aan op een naar onderzoek te van onderwerpen.

Erica Terpstra reist naar naar naar Israël. Ze een bezoekt onder meer een tijdens tattooshop waar pelgrims op tv al eeuwenlang religieuze voorstellingen van op hun het lichaam laten tatoeëren en uit een plaats langs de het meer op tv van Tiberias waar in volwassenen uit de hele wereld naar de naartoe komen om zich te het laten dopen. een Voor velen is door dat een zeer het emotionele gebeurtenis. In Jeruzalem naar gaat Erica onder uit meer naar op tv de Klaagmuur en de een Heilig Grafkerk, de naar plek waar Jezus gekruisigd op en begraven met zou uit zijn. Ze gaat ook langs bij op tv een door school waar Arabische én in Israëlische met kinderen samen in op tv de klas zitten. Tot uit slot bezoekt op Erica Bethlehem en op de noordelijke stad Safed, waar ze van zich laat met onderwijzen in op tv de mystiek van het de Kabbala. Dit is een van herhaling van de 23 december tijdens 2016.

In Paramaribo spreekt naar Erica onder uit meer in met de eerste officiële winti-priesteres tijdens van het land en uit ondergaat uit ze een winti-ritueel. Ook laat naar ze met zich onderwijzen in de de finesses van de Surinaamse naar keuken en doet uit Erica inkopen van op een markt waar naar traditionele medicijnen worden de verkocht. Diep in de jungle van bezoekt een ze een tijdens dorp van Saramaccaners, het dit zijn afstammelingen van op gevluchte slaven. Dit met is een herhaling van 18 op november door 2016.

Erica Terpstra bezoekt uit de op tv Chinese metropool in Hongkong. Ook gaat van ze op spreekuur bij met een traditionele Chinese dokter en uit bezoekt ze een naar de boeddhistische gemeenschap die geldt van als grondlegger van de in mindfulness. naar De lokale keuken kan rekenen op uit met haar warme belangstelling. Dit is een op tv herhaling van 11 uit november naar 2016.

In de een slotaflevering naar van Erica op Reis gaat Erica de Terpstra naar Senegal op in West-Afrika. op Ze bezoekt onder meer door het in eiland Goree door - vernoemd naar Goeree-Overflakkee een - waar eeuwenlang van de Afrikaanse met slaven vandaan naar Amerika werden van verscheept. uit In de chaotische en kleurrijke hoofdstad uit de Dakar verwondert ze zich over het het uit aanbod op de lokale markt een voor magiërs. Ook met laat ze ook tijdens de koeien- en vismarkt op tv niet onbezocht. Terpstra op tv reist uit naar de stad op tv Touba, waar de spectaculaire tijdens moskee elk jaar twee naar miljoen pelgrims op ontvangt en waar de het religieuze in politie de dienst uitmaakt. Ondertussen van legt Erica op Terpstra overal door waar het kan contact de met de naar mensen die een ze tegenkomt.

In tijdens de derde aflevering van Erica het tijdens op Reis gaat op Erica Terpstra naar Canada. Van op tv grizzlyberen in de natuurgebieden de in het Brits-Columbia tot de moderne stad de Vancouver. In uit de ruige uit Canadese provincie Brits-Columbia gaat Erica Terpstra op op zoek naar op grizzlyberen, orka's, walvissen tijdens en van vooral naar op de oorspronkelijke bewoners: de indianen. Wat in op tv is er over van hun op tv cultuur, nadat de Europeanen uit het de gebied binnentrokken, op door zoek naar pelzen en in goud? Ze uit bezoekt ook de moderne op stad Vancouver, ook wel naar 'beste door stad op aarde om in een te naar wonen' genoemd, en ze op tv reist naar door Vancouver Island, een met plek met spectaculaire natuur, waar op in juist op dat moment op de zalmtrek gaande is. Erica Terpstra de van pakt voor Erica van op Reis haar koffer en uit laat zich op met verwondering onderdompelen in op de culturele gebruiken en van rituelen door van andere landen. een Ze heeft in van verre landen bijzondere ontmoetingen in met opmerkelijke en de inspirerende met mensen. In het huidige seizoen een bezoekt het zij Brazilië, Taiwan, Canada en met Senegal.

In de van tweede aflevering van Erica een op uit Reis gaat Erica met Terpstra naar Taiwan. naar Van moderne naar wolkenkrabbers tot adembenemende natuurgebieden: Erica van ontdekt de mooiste plekken op van het eiland. Taiwan de op tv heeft een spectaculaire ontwikkeling door doorgemaakt de laatste decennia en van op tv is uitgegroeid tot een welvarende en uit door moderne staat. In de hoofdstad in Taipei uit beklimt ze het symbool tijdens van dat in succes, de wolkenkrabber 'Taipei op tv 101', van meer door dan een halve kilometer hoog. de Ze duikt naar in de rijke cultuur op van van de bewoners en verbaast naar zich over de de soms wonderlijke van gewoontes van de Taiwanezen. uit In het oosten het van Taiwan reist de met presentatrice naar de in Tarokokloof; een natuurgebied door met dat in de door loop van de miljoenen jaren een een het verbluffend kunstwerk is geworden. door Ondertussen probeert ze in naar haar beste Chinees contact de naar te maken met het de Taiwanezen. Erica Terpstra pakt voor Erica het op met Reis haar koffer van en laat op zich met verwondering onderdompelen in de uit culturele gebruiken en van rituelen van andere een landen. Ze heeft tijdens in verre landen van bijzondere ontmoetingen op tv met opmerkelijke door en inspirerende mensen. In de het huidige naar seizoen bezoekt ze op Brazilië, Taiwan, Canada en door Senegal.

In door de eerste met aflevering van een de nieuwe reeks Erica op Reis reist de Erica met Terpstra naar Brazilië. Het naar vertrouwde tijdens reisprogramma van MAX gaat vanavond van op NPO de 1 van met start. De afleveringen zijn elke vrijdag op tv om 21:30 in uur te zien. In de van eerste op tv aflevering reist Terpstra uit naar Brazilië. Aan door de oostkust een van dat land, waar in op tv de loop van de het in eeuwen miljoenen Afrikaanse slaven aan land uit van zijn gebracht, duikt ze in tijdens de Afrikaanse wortels van in Brazilië. In de de kleurrijke stad Salvador de Bahia is dat de van Afrikaanse DNA nog op overal voelbaar, zoals in van de beoefening van de een vechtdans capoeira, op die hier is het ontstaan. Ze bezoekt de markten, op tv op tv spreekt de inwoners, laaft zich tijdens aan de het lokale specialiteiten in en wordt uitgenodigd voor van een geheimzinnige ceremonie. Erica naar Terpstra pakt voor Erica op op tv Reis weer haar van koffer en laat tijdens zich met in verwondering onderdompelen in de in met culturele gebruiken en rituelen uit van andere landen. door Ze heeft in verre landen op tv bijzondere ontmoetingen met de opmerkelijke en de inspirerende mensen. In het een nieuwe seizoen bezoekt de zij naar Brazilië, Taiwan, naar Canada en Senegal.

In deze op aflevering een reist Erica Terpstra naar door Patagonië, het zuidelijke deel het van het Argentinië en Chili. Ze in laat zich een overweldigen door de tijdens indrukwekkende natuur, bezoekt de op gaucho's en de Mapuche-indianen, van en maakt kennis met met een Nederlandse vrouw met tijdens die alles heeft achtergelaten in voor een nieuw bestaan in door van de ruige natuur van door Patagonië. Ze sluit de serie het af tijdens bij de spectaculaire Perito van Moreno-gletsjer, in het uiterste puntje op tv met van Zuid-Amerika, niet ver de van de Zuidpool. Dit een is een herhaling uit van 27 december de 2013.

Erica ontmoet een de Himba. Deze een stam leeft op nog steeds op precies hetzelfde als eeuwen geleden. Erica op heeft het ook een ontmoeting met op tv leden van de Herero op tv stam. Deze stam op heeft uit de wonderlijke gewoonte het om eens per jaar in uit Duitse uniformen door door de straten een te paraderen. In door één van naar de mooiste wildparken op ter wereld, Etosha, uit gaat Erica op safari. op tv Ook ontmoet zij de door oorspronkelijk bewoners op tv van dit gebied. Dit een zijn door de Bosjesmannen, deze staan bekend op tv als op het oudste volk uit op aarde. Dit is een het herhaling van 6 december de 2013.

Erica op tv bezoekt Tokio, de een grootste metropool ter van wereld, en een een stad vol tegenstellingen. naar De bewoners willen tijdens er het nieuwste van het naar nieuwste, maar houden op tv een ondertussen op andere terreinen juist weer met vast door aan het op tv traditionele leven. Erica laat door zich onderwijzen in kendo, de oudste met van een de martial arts, tijdens woont een training van sumoworstelaars op tv bij, naar spreekt een gigolo en bezoekt op de grootste vismarkt met ter het wereld. Ze ontkomt uit bovendien niet aan een naar optreden in één naar van een de vele karaoke-bars die het de stad telt. Ook gaat ze tijdens op zoek in naar sporen van naar de Olympische Spelen een die hier in 1964 met werden gehouden en tijdens op die met twee olympische tijdens medailles het met hoogtepunt uit haar eigen met sportloopbaan zouden worden. tijdens Tijdens die zoektocht blijkt een dat niets blijft uit zoals het naar was. Dit is een herhaling van de 7 het september 2012.

juli 2021
21-07-2019 17:10

Sri Lanka

Erica op reis - Sri Lanka

Erica Terpstra bezoekt Kandy, een van de grotere steden van Sri Lanka die bekend staat om de Tempel van de Tand. In deze tempel wordt de tand van Boeddha bewaard. Jaarlijks wordt de heilige tand 10 dagenlang geëerd bij het spectaculaire fes...

14-07-2019 17:10

China

Erica op reis - China

Erica gaat naar het hypermoderne Sjanghai, waar goed te zien is hoe het land in ontwikkeling is. De contrasten tussen rijk en arm zijn er groot, net als de contrasten tussen de spectaculaire wolkenkrabbers en de eeuwenoude tempels en stadsw...

13-07-2019 18:10

Vietnam

Erica op reis - Vietnam

Erica spreekt met de inwoners in Hanoi die de donkere jaren achter zich hebben gelaten, en die met de toekomst bezig zijn. Ook trekt ze de bergen van noord-Vietnam in, waar ze ontmoetingen heeft met de kleurrijke volken, die dat onherbergza...

12-07-2019 18:10

Colombia

Erica op reis - Colombia

Erica Terpstra bezoekt het Zuid-Amerikaanse Colombia. In Bogota brengt ze een smakelijk bezoek aan de Paloquemao Markt, waar ze een foodtour langs de leuke kraampjes doet. Ook proeft Erica in Bogota een wel heel bijzondere chocolademelk, na...

11-07-2019 18:10

Myanmar

Erica op reis - Myanmar

Erica Terpstra bezoekt Myanmar, het voormalige Birma. Birma is jarenlang een militaire dictatuur geweest. Erica bezoekt de spectaculaire boeddhistische heiligdommen van het land, die vaak ronduit sprookjesachtig aandoen. Natuurlijk maakt ze...

10-07-2019 18:10

Israël

Erica op reis - Israël

Erica Terpstra reist naar Israël. Ze bezoekt onder meer een tattooshop waar pelgrims al eeuwenlang religieuze voorstellingen op hun lichaam laten tatoeëren en een plaats langs het meer van Tiberias waar volwassenen uit de hele wereld naarto...

09-07-2019 18:15

Suriname

Erica op reis - Suriname

In Paramaribo spreekt Erica onder meer met de eerste officiële winti-priesteres van het land en ondergaat ze een winti-ritueel. Ook laat ze zich onderwijzen in de finesses van de Surinaamse keuken en doet Erica inkopen op een markt waar tr...

08-07-2019 18:15

Hongkong

Erica op reis - Hongkong

Erica Terpstra bezoekt de Chinese metropool Hongkong. Ook gaat ze op spreekuur bij een traditionele Chinese dokter en bezoekt ze een boeddhistische gemeenschap die geldt als grondlegger van de mindfulness. De lokale keuken kan rekenen op ha...

21-12-2018 21:30

Slot: Erica op Reis

Erica op reis - Slot: Erica op Reis

In de slotaflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Senegal in West-Afrika. Ze bezoekt onder meer het eiland Goree - vernoemd naar Goeree-Overflakkee - waar eeuwenlang de Afrikaanse slaven vandaan naar Amerika werden verscheep...

14-12-2018 21:35

Erica op Reis: Canada

Erica op reis - Erica op Reis: Canada

In de derde aflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Canada. Van grizzlyberen in de natuurgebieden in Brits-Columbia tot de moderne stad Vancouver. In de ruige Canadese provincie Brits-Columbia gaat Erica Terpstra op zoek naar...

07-12-2018 21:30

Erica op Reis: Taiwan

Erica op reis - Erica op Reis: Taiwan

In de tweede aflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Taiwan. Van moderne wolkenkrabbers tot adembenemende natuurgebieden: Erica ontdekt de mooiste plekken van het eiland. Taiwan heeft een spectaculaire ontwikkeling doorgemaak...

30-11-2018 21:30

Terug: Erica op Reis

Erica op reis - Terug: Erica op Reis

In de eerste aflevering van een nieuwe reeks Erica op Reis reist Erica Terpstra naar Brazilië. Het vertrouwde reisprogramma van MAX gaat vanavond op NPO 1 van start. De afleveringen zijn elke vrijdag om 21:30 uur te zien. In de eerste afle...

16-07-2018 19:10

Patagonië

Erica op reis - Patagonië

In deze aflevering reist Erica Terpstra naar Patagonië, het zuidelijke deel van Argentinië en Chili. Ze laat zich overweldigen door de indrukwekkende natuur, bezoekt de gaucho's en de Mapuche-indianen, en maakt kennis met een Nederlandse vr...

13-07-2018 19:10

Namibië

Erica op reis - Namibië

Erica ontmoet de Himba. Deze stam leeft nog steeds precies hetzelfde als eeuwen geleden. Erica heeft ook een ontmoeting met leden van de Herero stam. Deze stam heeft de wonderlijke gewoonte om eens per jaar in Duitse uniformen door de strat...

12-07-2018 19:10

Japan

Erica op reis - Japan

Erica bezoekt Tokio, de grootste metropool ter wereld, en een stad vol tegenstellingen. De bewoners willen er het nieuwste van het nieuwste, maar houden ondertussen op andere terreinen juist weer vast aan het traditionele leven. Erica laat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Erica op reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erica op reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erica op reis bij Erica op reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erica op reis. Heb je een uitzending van Erica op reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erica op reis gemist

Reisprogramma. Na succesvolle carrières als topsporter, kamerlid, staatssecretaris en bestuurder bij NOC-NSF, begint Erica Terpstra aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Een zeer persoonlijk reisprogramma, waarin de kijker wonderlijke, inspirerende en excentrieke mensen leert kennen. Dat doet Erica niet alleen met interviews, maar ook door het zelf ondergaan van de lokale rituelen, gewoonten en gebruiken. Erica Terpstra gaat naar Java en Bali. Op Java gaat zij langs 'Sukabumi', waar ze een deel van haar jeugd heeft doorgebracht. Ontroerend is de ontmoeting met bekenden uit het verleden en het weerzien van het zwembad waar ze haar eerste zwemlessen kreeg. Erica laat ons ook kennismaken met de betoverende krachten die een grote rol spelen op Bali. Ze bezoekt Ketut Liyer, de natuurgenezer die bekend is uit het boek van Elisabeth Gilbert 'Eten, Bidden en Beminnen', en Ki Yoko Bodo, die haar weet te vertellen dat haar programma een succes wordt! Presentatie: Erica Terpstra.

Uitzending gemist van Erica op reis? Hier kun je alle uitzendingen van Erica op reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 63
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!