Programma gemist?

Erica het Terpstra bezoekt Kandy, tijdens een van de grotere van steden de van Sri Lanka die bekend op tv staat om door de Tempel de van de Tand. In tijdens deze tempel wordt de een tand van Boeddha door bewaard. het Jaarlijks wordt de heilige tand een 10 dagenlang op geëerd bij op tv het spectaculaire festival Perahera, dat bezoekers op tv vanuit de hele op tv wereld trekt. Erica in woont tijdens de indrukwekkende parade bij. Erica tijdens trekt verder de en gaat diep de tijdens jungle de in om het bijzondere Vedda-volk te op van bezoeken. Dit zijn de inheemse op bewoners een van Sri Lanka, waarvan er tegenwoordig met nog maar een een tijdens paar honderd bestaan. Dit is een herhaling op tv van door 21 november naar 2014.

Erica op tv gaat naar van het hypermoderne Sjanghai, waar op tv goed te op tv zien is hoe van het land in ontwikkeling is. op tv De contrasten tussen rijk op in en arm zijn uit er groot, net op tv als de contrasten uit tussen de spectaculaire wolkenkrabbers door en de eeuwenoude uit tempels en stadswijken. Erica een verbaast en verwondert door zich over de uit mensen en gewoontes uit die ze tegenkomt. Daarnaast met bezoekt ze twee op meer traditionele door steden in uit China, waar je van je nog kunt door wanen in de tijden van de op tv keizers die lang het het over China regeerden. een Erica probeert, met de paar uit woorden met Chinees die ze tijdens spreekt, in gesprek te uit raken met mensen die het ze ontmoet. Dit is een in van herhaling van 17 november met 2017.

Erica spreekt met tijdens de inwoners in tijdens Hanoi van die de donkere jaren achter uit zich hebben gelaten, van en die met naar de toekomst bezig met zijn. Ook trekt tijdens ze de bergen het van noord-Vietnam in, naar een waar ze ontmoetingen heeft uit met de kleurrijke volken, in die van dat onherbergzame maar prachtige een gebied bewonen. Erica in komt terecht op een op liefdesmarkt, waar door de plaatselijke jongeren uit een partner hopen te vinden. tijdens Ondertussen de verwondert ze zich over de in uit mooie maar soms naar moeilijk te doorgronden tijdens gewoontes van de van mensen. Dit is een herhaling van 10 een november het 2017.

Erica in Terpstra bezoekt het Zuid-Amerikaanse Colombia. het In Bogota tijdens brengt tijdens ze een smakelijk bezoek aan de in Paloquemao Markt, naar waar ze een van foodtour van langs de leuke kraampjes uit doet. Ook proeft Erica in een Bogota een met wel door heel bijzondere chocolademelk, namelijk met kaas! in naar Daarnaast gaat ze in het naar centrum kijken het naar caviaraces. In tijdens een barretje naar in de wijk Candelaria op maakt Erica kennis naar met Tejo, een traditionele met Colombiaanse sport. van Verder bezoekt naar Erica de Catedral de Sal de op Zipaquirá, een in zoutkathedraal in de buurt naar met van Zipaquirá, waar ze met ook de priester ontmoet. uit Uiteraard mag in Colombia een een bezoek in aan een koffieplantage een niet ontbreken én ontmoet het Erica in een oude door bekende; haar eerste liefde het Robbie.

Erica een Terpstra bezoekt in Myanmar, het voormalige Birma. Birma is het jarenlang een militaire uit dictatuur geweest. op Erica bezoekt de spectaculaire tijdens boeddhistische heiligdommen in van het land, die van vaak op tv ronduit sprookjesachtig aandoen. Natuurlijk maakt een ze ook kennis naar met de inwoners op van dit op bijzondere land. Erica is het getuige van uit een zeer luidruchtig offerfeest een voor geesten. Daarnaast naar bezoekt ze het het Inlemeer, waar met het dagelijks leven zich in op het water uit afspeelt. Erica tijdens is daar een bij een ceremonie waarin in jonge met jongens, verkleed als tijdens prins, een initiatie tot monnik van ondergaan. door Tot slot vergeet op ze niet de lokale, op tv soms zeer exotische, keuken een aan een onderzoek op te naar onderwerpen.

Erica op tv Terpstra reist naar Israël. Ze tijdens bezoekt onder uit meer de een tattooshop waar het pelgrims al eeuwenlang religieuze op voorstellingen op hun lichaam laten met tatoeëren en het een plaats langs het in meer van tijdens Tiberias waar van volwassenen uit van de hele wereld naartoe komen om op zich te tijdens laten dopen. naar Voor velen is dat een door door zeer emotionele gebeurtenis. een In Jeruzalem gaat op Erica onder meer van naar de Klaagmuur en de Heilig op Grafkerk, uit de plek waar Jezus gekruisigd het en begraven zou op zijn. Ze gaat door ook langs bij een een school op tv waar op Arabische én Israëlische kinderen samen het in de klas zitten. de Tot slot op bezoekt uit Erica Bethlehem en de noordelijke stad uit Safed, waar ze met van zich laat onderwijzen in de mystiek naar van de Kabbala. Dit de is een op tv herhaling van een 23 december naar 2016.

In Paramaribo uit spreekt een Erica onder meer met de met eerste officiële winti-priesteres van een het land en naar ondergaat ze een het winti-ritueel. Ook laat met ze in zich onderwijzen in de op finesses van de Surinaamse naar keuken en tijdens doet Erica inkopen op uit een markt waar een traditionele medicijnen worden van verkocht. Diep op tv in de jungle door bezoekt ze een dorp van Saramaccaners, op dit zijn afstammelingen op tv van gevluchte slaven. Dit door is een met herhaling van een 18 november van 2016.

Erica uit Terpstra bezoekt de Chinese metropool uit Hongkong. tijdens Ook gaat ze op op spreekuur een bij een traditionele Chinese tijdens dokter en de bezoekt ze een boeddhistische uit gemeenschap die geldt als grondlegger tijdens van het de mindfulness. De lokale keuken in kan rekenen van op haar warme belangstelling. Dit naar is op een herhaling van het 11 november van 2016.

In de slotaflevering van van Erica met op Reis gaat met Erica Terpstra uit naar Senegal in West-Afrika. Ze door bezoekt onder meer naar het eiland tijdens Goree - vernoemd naar met Goeree-Overflakkee - op waar eeuwenlang de Afrikaanse op tijdens slaven vandaan naar met Amerika werden verscheept. In van de chaotische en kleurrijke hoofdstad tijdens Dakar naar verwondert ze zich over op tv het aanbod op uit de lokale markt op tv voor magiërs. tijdens Ook laat ze ook de op op koeien- en vismarkt niet onbezocht. de Terpstra reist naar de in stad Touba, tijdens waar op tv de spectaculaire moskee met elk jaar twee miljoen pelgrims ontvangt een en waar de door religieuze politie de het dienst uitmaakt. uit Ondertussen legt Erica in Terpstra overal tijdens waar het kan contact met naar de mensen die de naar ze tegenkomt.

In de in derde aflevering door van Erica op Reis gaat uit Erica Terpstra met naar door Canada. Van grizzlyberen door in de natuurgebieden in Brits-Columbia tot op tv de de moderne stad Vancouver. In de ruige met Canadese de provincie Brits-Columbia gaat van Erica Terpstra de op zoek naar door grizzlyberen, orka's, walvissen de en vooral naar uit de oorspronkelijke bewoners: op de indianen. Wat is er naar over op van hun cultuur, nadat op de Europeanen het gebied binnentrokken, uit op zoek van naar een pelzen en goud? op Ze bezoekt ook de moderne naar stad op tv Vancouver, ook wel tijdens 'beste stad op aarde om met in te tijdens wonen' genoemd, en ze reist door naar op Vancouver Island, een plek met in op tv spectaculaire natuur, waar juist op dat van moment de van zalmtrek op tv gaande is. Erica Terpstra pakt voor Erica tijdens op Reis haar een koffer en laat uit zich met tijdens verwondering onderdompelen in naar de culturele gebruiken uit en naar rituelen van andere landen. Ze uit heeft de in verre landen bijzondere ontmoetingen de met het opmerkelijke en inspirerende op mensen. In het huidige seizoen bezoekt tijdens zij Brazilië, een Taiwan, naar Canada en Senegal.

In de op tweede aflevering van van Erica op door Reis gaat Erica Terpstra op tv naar naar Taiwan. Van moderne wolkenkrabbers uit tot adembenemende natuurgebieden: Erica ontdekt naar de mooiste plekken op van het eiland. Taiwan uit heeft een spectaculaire tijdens ontwikkeling doorgemaakt de uit op tv laatste decennia en op tv is uitgegroeid tot een het welvarende en moderne staat. door In de uit hoofdstad Taipei beklimt door ze het met symbool van dat succes, de door wolkenkrabber 'Taipei 101', van uit meer de dan een halve kilometer op tv hoog. met Ze duikt in de rijke op cultuur van de door bewoners en verbaast zich in over de op soms wonderlijke gewoontes van met uit de Taiwanezen. In het oosten van in Taiwan naar reist de presentatrice een naar de Tarokokloof; van een natuurgebied dat in de de met loop van de uit miljoenen jaren een verbluffend kunstwerk is door geworden. Ondertussen uit probeert ze in op haar beste uit Chinees contact tijdens te maken met de Taiwanezen. Erica tijdens Terpstra door pakt voor Erica op Reis haar het in koffer en laat zich met verwondering een onderdompelen in op de een culturele gebruiken en op rituelen van andere de landen. Ze heeft op tv in verre landen bijzondere ontmoetingen met met uit opmerkelijke en inspirerende mensen. In tijdens het van huidige seizoen bezoekt ze uit Brazilië, Taiwan, Canada en uit Senegal.

In op de eerste een aflevering van een nieuwe reeks Erica in op Reis naar reist Erica Terpstra naar uit Brazilië. Het vertrouwde tijdens reisprogramma van MAX naar gaat vanavond op van met NPO 1 van op start. De afleveringen zijn op tv elke vrijdag om door 21:30 uur te zien. In de van eerste in aflevering reist Terpstra naar Brazilië. met Aan de oostkust de van tijdens dat land, waar in de naar loop van de uit eeuwen op miljoenen Afrikaanse slaven aan land met het zijn gebracht, duikt ze in de de Afrikaanse in wortels van Brazilië. In met de kleurrijke een stad Salvador Bahia is dat de van Afrikaanse DNA nog overal voelbaar, een zoals in de de beoefening met van de vechtdans capoeira, de die hier tijdens is ontstaan. Ze door bezoekt de markten, in spreekt de inwoners, laaft op tv zich aan de op lokale specialiteiten van en wordt uitgenodigd door voor een geheimzinnige ceremonie. Erica Terpstra pakt met voor op Erica op Reis weer het haar koffer en tijdens laat zich met de verwondering onderdompelen een in de in culturele gebruiken en naar rituelen van andere met landen. Ze heeft tijdens in verre landen naar bijzondere ontmoetingen met opmerkelijke en in inspirerende mensen. In het het nieuwe op tv seizoen bezoekt zij Brazilië, Taiwan, het Canada en uit Senegal.

In deze tijdens aflevering reist Erica naar Terpstra naar tijdens Patagonië, het tijdens zuidelijke deel van tijdens Argentinië en Chili. een Ze laat zich overweldigen het door de indrukwekkende natuur, van bezoekt de naar gaucho's en de Mapuche-indianen, en uit maakt kennis met door een Nederlandse vrouw de uit die alles heeft achtergelaten voor van een nieuw bestaan het in de ruige natuur naar van op Patagonië. Ze sluit de tijdens serie af bij de spectaculaire de Perito in Moreno-gletsjer, in het uiterste puntje de door van Zuid-Amerika, niet op ver van de Zuidpool. Dit is uit een herhaling tijdens van 27 december een 2013.

Erica ontmoet de op het Himba. Deze stam leeft nog naar steeds precies tijdens hetzelfde als eeuwen geleden. de Erica heeft ook met een uit ontmoeting met leden het van de Herero het stam. Deze stam heeft de wonderlijke uit gewoonte om uit eens per jaar een in van Duitse uniformen door de straten tijdens te paraderen. In één van op tv de een mooiste wildparken ter wereld, een Etosha, gaat Erica met op safari. Ook tijdens ontmoet zij de in oorspronkelijk in bewoners van dit naar gebied. Dit zijn de in Bosjesmannen, deze staan bekend naar als van het oudste volk op aarde. Dit is het tijdens een herhaling van een 6 december 2013.

Erica door bezoekt Tokio, een de grootste metropool ter wereld, en in een stad naar vol het tegenstellingen. De bewoners de willen er het nieuwste met van het nieuwste, maar houden in ondertussen op door andere terreinen juist in weer vast met aan het traditionele leven. Erica laat tijdens zich met onderwijzen in uit kendo, de oudste van de martial het arts, woont naar een op training van sumoworstelaars bij, spreekt een naar het gigolo en bezoekt de het grootste vismarkt ter een wereld. Ze ontkomt tijdens bovendien niet aan door een optreden in één het van de vele karaoke-bars op die in de stad telt. Ook gaat ze tijdens op zoek naar door sporen met van de Olympische van Spelen die hier in 1964 naar werden gehouden en met in die met twee olympische medailles het het hoogtepunt met uit haar eigen sportloopbaan naar zouden worden. Tijdens die tijdens zoektocht de blijkt dat niets blijft een zoals met het was. Dit is een herhaling van tijdens de 7 september 2012.

juli 2019
21-07-2019 17:10

Sri Lanka

Erica op reis - Sri Lanka

Erica Terpstra bezoekt Kandy, een van de grotere steden van Sri Lanka die bekend staat om de Tempel van de Tand. In deze tempel wordt de tand van Boeddha bewaard. Jaarlijks wordt de heilige tand 10 dagenlang geëerd bij het spectaculaire fes...

14-07-2019 17:10

China

Erica op reis - China

Erica gaat naar het hypermoderne Sjanghai, waar goed te zien is hoe het land in ontwikkeling is. De contrasten tussen rijk en arm zijn er groot, net als de contrasten tussen de spectaculaire wolkenkrabbers en de eeuwenoude tempels en stadsw...

13-07-2019 18:10

Vietnam

Erica op reis - Vietnam

Erica spreekt met de inwoners in Hanoi die de donkere jaren achter zich hebben gelaten, en die met de toekomst bezig zijn. Ook trekt ze de bergen van noord-Vietnam in, waar ze ontmoetingen heeft met de kleurrijke volken, die dat onherbergza...

12-07-2019 18:10

Colombia

Erica op reis - Colombia

Erica Terpstra bezoekt het Zuid-Amerikaanse Colombia. In Bogota brengt ze een smakelijk bezoek aan de Paloquemao Markt, waar ze een foodtour langs de leuke kraampjes doet. Ook proeft Erica in Bogota een wel heel bijzondere chocolademelk, na...

11-07-2019 18:10

Myanmar

Erica op reis - Myanmar

Erica Terpstra bezoekt Myanmar, het voormalige Birma. Birma is jarenlang een militaire dictatuur geweest. Erica bezoekt de spectaculaire boeddhistische heiligdommen van het land, die vaak ronduit sprookjesachtig aandoen. Natuurlijk maakt ze...

10-07-2019 18:10

Israël

Erica op reis - Israël

Erica Terpstra reist naar Israël. Ze bezoekt onder meer een tattooshop waar pelgrims al eeuwenlang religieuze voorstellingen op hun lichaam laten tatoeëren en een plaats langs het meer van Tiberias waar volwassenen uit de hele wereld naarto...

09-07-2019 18:15

Suriname

Erica op reis - Suriname

In Paramaribo spreekt Erica onder meer met de eerste officiële winti-priesteres van het land en ondergaat ze een winti-ritueel. Ook laat ze zich onderwijzen in de finesses van de Surinaamse keuken en doet Erica inkopen op een markt waar tr...

08-07-2019 18:15

Hongkong

Erica op reis - Hongkong

Erica Terpstra bezoekt de Chinese metropool Hongkong. Ook gaat ze op spreekuur bij een traditionele Chinese dokter en bezoekt ze een boeddhistische gemeenschap die geldt als grondlegger van de mindfulness. De lokale keuken kan rekenen op ha...

21-12-2018 21:30

Slot: Erica op Reis

Erica op reis - Slot: Erica op Reis

In de slotaflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Senegal in West-Afrika. Ze bezoekt onder meer het eiland Goree - vernoemd naar Goeree-Overflakkee - waar eeuwenlang de Afrikaanse slaven vandaan naar Amerika werden verscheep...

14-12-2018 21:35

Erica op Reis: Canada

Erica op reis - Erica op Reis: Canada

In de derde aflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Canada. Van grizzlyberen in de natuurgebieden in Brits-Columbia tot de moderne stad Vancouver. In de ruige Canadese provincie Brits-Columbia gaat Erica Terpstra op zoek naar...

07-12-2018 21:30

Erica op Reis: Taiwan

Erica op reis - Erica op Reis: Taiwan

In de tweede aflevering van Erica op Reis gaat Erica Terpstra naar Taiwan. Van moderne wolkenkrabbers tot adembenemende natuurgebieden: Erica ontdekt de mooiste plekken van het eiland. Taiwan heeft een spectaculaire ontwikkeling doorgemaak...

30-11-2018 21:30

Terug: Erica op Reis

Erica op reis - Terug: Erica op Reis

In de eerste aflevering van een nieuwe reeks Erica op Reis reist Erica Terpstra naar Brazilië. Het vertrouwde reisprogramma van MAX gaat vanavond op NPO 1 van start. De afleveringen zijn elke vrijdag om 21:30 uur te zien. In de eerste afle...

16-07-2018 19:10

Patagonië

Erica op reis - Patagonië

In deze aflevering reist Erica Terpstra naar Patagonië, het zuidelijke deel van Argentinië en Chili. Ze laat zich overweldigen door de indrukwekkende natuur, bezoekt de gaucho's en de Mapuche-indianen, en maakt kennis met een Nederlandse vr...

13-07-2018 19:10

Namibië

Erica op reis - Namibië

Erica ontmoet de Himba. Deze stam leeft nog steeds precies hetzelfde als eeuwen geleden. Erica heeft ook een ontmoeting met leden van de Herero stam. Deze stam heeft de wonderlijke gewoonte om eens per jaar in Duitse uniformen door de strat...

12-07-2018 19:10

Japan

Erica op reis - Japan

Erica bezoekt Tokio, de grootste metropool ter wereld, en een stad vol tegenstellingen. De bewoners willen er het nieuwste van het nieuwste, maar houden ondertussen op andere terreinen juist weer vast aan het traditionele leven. Erica laat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Erica op reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erica op reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erica op reis bij Erica op reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erica op reis. Heb je een uitzending van Erica op reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erica op reis gemist

Reisprogramma. Na succesvolle carrières als topsporter, kamerlid, staatssecretaris en bestuurder bij NOC-NSF, begint Erica Terpstra aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Een zeer persoonlijk reisprogramma, waarin de kijker wonderlijke, inspirerende en excentrieke mensen leert kennen. Dat doet Erica niet alleen met interviews, maar ook door het zelf ondergaan van de lokale rituelen, gewoonten en gebruiken. Erica Terpstra gaat naar Java en Bali. Op Java gaat zij langs 'Sukabumi', waar ze een deel van haar jeugd heeft doorgebracht. Ontroerend is de ontmoeting met bekenden uit het verleden en het weerzien van het zwembad waar ze haar eerste zwemlessen kreeg. Erica laat ons ook kennismaken met de betoverende krachten die een grote rol spelen op Bali. Ze bezoekt Ketut Liyer, de natuurgenezer die bekend is uit het boek van Elisabeth Gilbert 'Eten, Bidden en Beminnen', en Ki Yoko Bodo, die haar weet te vertellen dat haar programma een succes wordt! Presentatie: Erica Terpstra.

Uitzending gemist van Erica op reis? Hier kun je alle uitzendingen van Erica op reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 63
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord