Programma gemist?

Een uit dag voor de gang op naar de stembus met staan de lijsttrekkers op in op dinsdagavond 11 september uit nog één keer tegenover elkaar tijdens in in het NOS Verkiezingsdebat.

september 2021
11-09-2012 21:40

Aflevering van dinsdag 11 september 2012

NOS Nederland Kiest: Verkiezingsdebat 2012 - Aflevering van dinsdag 11 september 2012

Een dag voor de gang naar de stembus staan de lijsttrekkers op dinsdagavond 11 september nog één keer tegenover elkaar in het NOS Verkiezingsdebat.

NOS Nederland Kiest: Verkiezingsdebat 2012 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nederland Kiest: Verkiezingsdebat 2012 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nederland Kiest: Verkiezingsdebat 2012 bij NOS Nederland Kiest: Verkiezingsdebat 2012 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nederland Kiest: Verkiezingsdebat 2012. Heb je een uitzending van NOS Nederland Kiest: Verkiezingsdebat 2012 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nederland Kiest: Verkiezingsdebat 2012 gemist

Een dag voor de gang naar de stembus staan de lijsttrekkers op dinsdagavond 11 september nog één keer tegenover elkaar in het NOS Verkiezingsdebat. In deze laatste ronde gaan de lijsttrekkers in het gebouw van de Tweede Kamer met elkaar in debat over actuele, landelijke politieke thema's. Onder leiding van presentatoren Sacha de Boer, Ferry Mingelen en Dominique van der Heyde is de 'vloer' van 22.00 tot 23.30 uur gereserveerd voor de lijsttrekkers van de partijen die zijn vertegenwoordigd in de Tweede Kamer. Presentatie: Sacha de Boer, Ferry Mingelen, Dominique van der Heyde.

Uitzending gemist van NOS Nederland Kiest: Verkiezingsdebat 2012? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nederland Kiest: Verkiezingsdebat 2012 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-09-2012 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!