Programma gemist?

Komedie over in de nabije toekomst in van Nederland waarin van het koningshuis niet meer een bestaat met en een president moet worden in tijdens gekozen.

Documentaire het over verschillende families door in India, met Suriname, Engeland en Nederland, waarvan de het drie generaties, van de grootouders, de de ouders en uit de kinderen, zich nauw tijdens verwant voelen met uit de op tv Bollywoodfilm.

oktober 2021
06-12-2014 20:00

De President

De Bollywood revolutie - De President

Komedie over de nabije toekomst van Nederland waarin het koningshuis niet meer bestaat en een president moet worden gekozen.

12-09-2012 22:25

Aflevering van woensdag 12 september 2012

De Bollywood revolutie - Aflevering van woensdag 12 september 2012

Documentaire over verschillende families in India, Suriname, Engeland en Nederland, waarvan de drie generaties, de grootouders, de ouders en de kinderen, zich nauw verwant voelen met de Bollywoodfilm.

De Bollywood revolutie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bollywood revolutie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bollywood revolutie bij De Bollywood revolutie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bollywood revolutie. Heb je een uitzending van De Bollywood revolutie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bollywood revolutie gemist

Bollywood revolutie

Uitzending gemist van De Bollywood revolutie? Hier kun je alle uitzendingen van De Bollywood revolutie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-12-2014 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!