Programma gemist?

Greta heeft een het ernstige longziekte de waar geen medicijn voor van is. Maar dit de weerhoudt haar niet uit van uit fanatiek hockeyen. Ze regelt zelfs het een de hele speciale trainster met voor een hele belangrijke van wedstrijd.

oktober 2021
12-12-2014 04:45

Zapp Echt Gebeurd: Greta wil winnen

Filmlab: 9/11 A love story - Zapp Echt Gebeurd: Greta wil winnen

Greta heeft een ernstige longziekte waar geen medicijn voor is. Maar dit weerhoudt haar niet van fanatiek hockeyen. Ze regelt zelfs een hele speciale trainster voor een hele belangrijke wedstrijd.

23-09-2012 01:30

Aflevering van zondag 23 september 2012

Filmlab: 9/11 A love story - Aflevering van zondag 23 september 2012

De Amerikaanse Joel ontmoet de Nederlandse Anouk op de dag vóór de aanslagen op 11 september 2001. Ze worden op slag verliefd en brengen samen een romantische nacht door in Amsterdam. Door de aanslagen blijft Joel in Nederland en hun prille...

Filmlab: 9/11 A love story gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: 9/11 A love story de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: 9/11 A love story bij Filmlab: 9/11 A love story liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: 9/11 A love story. Heb je een uitzending van Filmlab: 9/11 A love story gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: 9/11 A love story gemist

De Amerikaanse Joel ontmoet de Nederlandse Anouk op de dag vóór de aanslagen op 11 september 2001. Ze worden op slag verliefd en brengen samen een romantische nacht door in Amsterdam. Door de aanslagen blijft Joel in Nederland en hun prille liefde wordt een relatie. Precies tien jaar later proberen zij hun eerste ontmoeting te vieren in een hotel, maar op deze dag ontstaat het besef dat ze elkaar al kwijt zijn.

Uitzending gemist van Filmlab: 9/11 A love story? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: 9/11 A love story kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-12-2014 om 04:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!