Programma gemist?

President Isimo besluit tijdens om alle lelijke in kinderen met op te sluiten. Dus op tv ook Paul, met hij is 11 jaar uit oud en het wordt gepest omdat hij hele een grote flaporen met heeft. Hoe tijdens kan hij de president naar en zijn plan de verslaan?

september 2021
23-09-2012 01:05

Aflevering van zondag 23 september 2012

Filmlab: De club van lelijke kinderen - Aflevering van zondag 23 september 2012

President Isimo besluit om alle lelijke kinderen op te sluiten. Dus ook Paul, hij is 11 jaar oud en wordt gepest omdat hij hele grote flaporen heeft. Hoe kan hij de president en zijn plan verslaan?

Filmlab: De club van lelijke kinderen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: De club van lelijke kinderen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: De club van lelijke kinderen bij Filmlab: De club van lelijke kinderen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: De club van lelijke kinderen. Heb je een uitzending van Filmlab: De club van lelijke kinderen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: De club van lelijke kinderen gemist

De Club van Lelijke Kinderen vertelt het verhaal van president Isimo die besluit om alle lelijke kinderen op te sluiten. Paul is 11 jaar oud en wordt gepest omdat hij hele grote flaporen heeft. Hij is stiekem verliefd op Sara, het mooiste meisje van de klas, maar denkt dat zij hem niet leuk vindt omdat hij lelijk is.

Uitzending gemist van Filmlab: De club van lelijke kinderen? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: De club van lelijke kinderen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-09-2012 om 01:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!