Programma gemist?

Film Licht absurdistische in film over naar Rolf, in agent te paard, die tijdens gewelddadige op tv in voetbalrellen het roer omgooit. met Niet wetend wat hij door moet met doen vindt hij in in het bos een van kleine afgezonderde op tv leefgemeenschap.

december 2021
30-09-2012 00:45

Aflevering van zondag 30 september 2012

Filmlab: Van de wereld - Aflevering van zondag 30 september 2012

Film Licht absurdistische film over Rolf, agent te paard, die tijdens gewelddadige voetbalrellen het roer omgooit. Niet wetend wat hij moet doen vindt hij in het bos een kleine afgezonderde leefgemeenschap.

Filmlab: Van de wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Van de wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Van de wereld bij Filmlab: Van de wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Van de wereld. Heb je een uitzending van Filmlab: Van de wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Van de wereld gemist

Nederlandse (NL) Film uit 2012. Met: Guido Pollemans, Frank Lammers, Bert Luppes e.a. Een licht absurdistische film over Rolf, een agent te paard, die tijdens gewelddadige voetbalrellen het roer omgooit. Niet wetend wat hij moet doen met zijn nieuw verworven vrijheid, stuit hij in het bos op een kleine afgezonderde leefgemeenschap. Even lijkt het leven van de bewoners in het boskampement een mooi alternatief voor het leven dat hij ontvlucht is. Rolf ontdekt echter al snel dat de plek waar hij terecht is gekomen niet veel beter is dan de plek waar hij vandaan komt.

Uitzending gemist van Filmlab: Van de wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Van de wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-09-2012 om 00:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!