Programma gemist?

Joris door gaat op met roadtrip naar de bruiloft van een twee jeugdvrienden in Frankrijk. een De reis van maakt in van Joris herinneringen door los aan een door traumatische ervaring uit zijn door jeugd. Deelt hij die met een zijn op medereiziger?

november 2021
30-09-2012 02:00

Aflevering van zondag 30 september 2012

Filmlab: Schuld een roadmovie naar andermans geluk - Aflevering van zondag 30 september 2012

Joris gaat op roadtrip naar de bruiloft van twee jeugdvrienden in Frankrijk. De reis maakt in Joris herinneringen los aan een traumatische ervaring uit zijn jeugd. Deelt hij die met zijn medereiziger?

Filmlab: Schuld een roadmovie naar andermans geluk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Schuld een roadmovie naar andermans geluk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Schuld een roadmovie naar andermans geluk bij Filmlab: Schuld een roadmovie naar andermans geluk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Schuld een roadmovie naar andermans geluk. Heb je een uitzending van Filmlab: Schuld een roadmovie naar andermans geluk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Schuld een roadmovie naar andermans geluk gemist

Filmlab: Schuld een roadmovie naar andermans geluk

Uitzending gemist van Filmlab: Schuld een roadmovie naar andermans geluk? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Schuld een roadmovie naar andermans geluk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-09-2012 om 02:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!