Programma gemist?

Documentaire Documentairemaker Arjan uit Vlakveld portretteert door drie bevlogen leraren met uit op het Voortgezet onderwijs. Twee door docenten en een door oud-docent stoppen hun naar hele ziel en van zaligheid in hun de werk.

september 2021
01-10-2012 21:00

Aflevering van maandag 1 oktober 2012

Avond van het onderwijs - Aflevering van maandag 1 oktober 2012

Documentaire Documentairemaker Arjan Vlakveld portretteert drie bevlogen leraren uit het Voortgezet onderwijs. Twee docenten en een oud-docent stoppen hun hele ziel en zaligheid in hun werk.

Avond van het onderwijs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Avond van het onderwijs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Avond van het onderwijs bij Avond van het onderwijs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Avond van het onderwijs. Heb je een uitzending van Avond van het onderwijs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Avond van het onderwijs gemist

In de Week van het Onderwijs brengt de NTR: een live thema-avond over de kwaliteit van het onderwijs in Nederland. Onder leiding van presentatoren Joost Karhof en Pernille La Lau wordt met belanghebbenden gediscussieerd. In korte reportages wordt duidelijk waar de knelpunten zitten en ouders vertellen hun verhaal.

Uitzending gemist van Avond van het onderwijs? Hier kun je alle uitzendingen van Avond van het onderwijs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-10-2012 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!