Programma gemist?

Menno naar Bentveld daagt zes uit bekende Nederlanders uit om terug door te naar keren naar de schoolbanken en op tv nog eens eindexamen op te het doen.

Menno uit Bentveld daagt tijdens zes bekende Nederlanders uit door om terug van te keren naar de schoolbanken en op tv in nog eens eindexamen te naar doen.

januari 2020
03-11-2012 14:20

Brokstukken - Auteurs

Herexamen - Brokstukken - Auteurs

Menno Bentveld daagt zes bekende Nederlanders uit om terug te keren naar de schoolbanken en nog eens eindexamen te doen.

06-10-2012 16:30

Musical - smaakmakers

Herexamen - Musical - smaakmakers

Menno Bentveld daagt zes bekende Nederlanders uit om terug te keren naar de schoolbanken en nog eens eindexamen te doen.

Herexamen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herexamen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herexamen bij Herexamen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herexamen. Heb je een uitzending van Herexamen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herexamen gemist

Zes bekende Nederlanders worden uitgedaagd om terug te keren naar de schoolbanken en nog eens eindexamen te doen. Afl.: Het woeden der gehele wereld - Radio 3 FM. Maarten Heijmans, Miryanna van Reeden van Huug van Tienhoven nemen het op tegen Sander Lantinga, Sander de Heer en Paul Rabbering. Presentatie: Menno Bentveld.

Uitzending gemist van Herexamen? Hier kun je alle uitzendingen van Herexamen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-11-2012 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!