Programma gemist?

Jack en uit Molly Campbell hebben een alles wat hun met hartje begeert. Het leven van kan naar niet mooier. uit Totdat blijkt dat de adoptiepapieren van in hun zoon een Joey niet uit rechtsgeldig zijn.Meer Jack en op Molly door Campbell hebben alles wat hun de hartje begeert. Een groot uit huis een in een dure wijk, op een goedbetaalde in baan en de een schitterende zoon, naar Joey. Het leven kan in niet mooier. Totdat blijkt dat van naar de adoptiepapieren van Joey niet met rechtsgeldig zijn. De biologische van vader uit van Joey, Rip, heeft zijn uit straf in de door gevangenis het uitgezeten en wil een tijdens gezin de stichten met zijn vrouw Wendy. Als een een hij ontdekt dat hij al in een zoon uit heeft en tijdens zijn handtekening op de adoptiepapieren op tv is in vervalst, besluit hij de zijn kind terug te halen. De uit rechter de geeft hem gelijk. van De droom van tijdens Rip en zijn vrouw Wendy in komt uit. in Maar de de wereld van Jack en Molly op tv stort in. Ze de tijdens grijpen iedere mogelijkheid de aan om Joey te de behouden, maar alle wegen het lijken dood te lopen. door Joey moet overgedragen naar van worden aan zijn biologische ouders, Rip de en Wendy. Al in gauw in blijkt dat Rip nog niet in met los is gekomen van van zijn gewelddadige verleden. Voor in Joey begint een van onzekere in periode.Minder

Documentaire De Dalai op op tv Lama spreekt zich steeds ferventer uit naar naar over het belang van op tv boeddhistische waarden in het in onderwijs en onderstreept het daarbij publiekelijk dat tijdens deze in waarden niet als religie gezien moeten op tv door worden.

september 2021
13-12-2014 00:10

Film op 2: Like dandelion dust

Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid - Film op 2: Like dandelion dust

Jack en Molly Campbell hebben alles wat hun hartje begeert. Het leven kan niet mooier. Totdat blijkt dat de adoptiepapieren van hun zoon Joey niet rechtsgeldig zijn.Meer Jack en Molly Campbell hebben alles wat hun hartje begeert. Een groot ...

07-10-2012 13:55

Aflevering van zondag 7 oktober 2012

Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid - Aflevering van zondag 7 oktober 2012

Documentaire De Dalai Lama spreekt zich steeds ferventer uit over het belang van boeddhistische waarden in het onderwijs en onderstreept daarbij publiekelijk dat deze waarden niet als religie gezien moeten worden.

Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid bij Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid. Heb je een uitzending van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid gemist

Documentaire.

Uitzending gemist van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid? Hier kun je alle uitzendingen van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-12-2014 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!