Programma gemist?

Jack en een Molly een Campbell hebben alles wat uit hun hartje begeert. op Het leven kan niet met mooier. Totdat blijkt een dat de naar adoptiepapieren van hun zoon Joey op tv niet rechtsgeldig zijn.Meer van Jack en uit Molly Campbell hebben uit alles door wat hun hartje begeert. van Een groot het huis in een door dure wijk, een de goedbetaalde baan en een op tv schitterende zoon, Joey. Het leven met kan niet mooier. in Totdat blijkt op dat de adoptiepapieren tijdens van Joey niet met rechtsgeldig zijn. De biologische de vader van uit Joey, Rip, heeft zijn tijdens naar straf in de gevangenis uitgezeten het en wil met een gezin stichten met op zijn vrouw met Wendy. Als hij ontdekt dat uit hij met al een zoon heeft het en zijn handtekening op op tv de op adoptiepapieren is vervalst, besluit het hij zijn kind terug van te halen. naar De rechter geeft op hem gelijk. uit De droom van Rip het en zijn vrouw Wendy uit komt uit. met Maar de de wereld van Jack en Molly uit uit stort in. Ze door grijpen iedere mogelijkheid aan door om Joey door te behouden, maar alle wegen lijken in dood te op tv lopen. Joey moet overgedragen naar worden van aan zijn biologische van ouders, Rip en Wendy. op tv Al een gauw blijkt dat Rip nog in niet los in is gekomen van zijn de gewelddadige verleden. op Voor Joey begint de een onzekere in periode.Minder

Documentaire de De Dalai Lama spreekt het zich steeds ferventer in uit over het met belang van tijdens boeddhistische waarden naar in het onderwijs en onderstreept door daarbij publiekelijk dat deze van waarden niet als uit religie van gezien moeten van worden.

mei 2020
13-12-2014 00:10

Film op 2: Like dandelion dust

Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid - Film op 2: Like dandelion dust

Jack en Molly Campbell hebben alles wat hun hartje begeert. Het leven kan niet mooier. Totdat blijkt dat de adoptiepapieren van hun zoon Joey niet rechtsgeldig zijn.Meer Jack en Molly Campbell hebben alles wat hun hartje begeert. Een groot ...

07-10-2012 13:55

Aflevering van zondag 7 oktober 2012

Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid - Aflevering van zondag 7 oktober 2012

Documentaire De Dalai Lama spreekt zich steeds ferventer uit over het belang van boeddhistische waarden in het onderwijs en onderstreept daarbij publiekelijk dat deze waarden niet als religie gezien moeten worden.

Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid bij Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid. Heb je een uitzending van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid gemist

Documentaire.

Uitzending gemist van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid? Hier kun je alle uitzendingen van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-12-2014 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!