Programma gemist?

Jack en door Molly Campbell een hebben alles de wat hun hartje begeert. Het een leven uit kan niet mooier. Totdat blijkt uit dat een de adoptiepapieren van hun zoon tijdens Joey niet rechtsgeldig een zijn.Meer Jack en de Molly Campbell hebben tijdens alles wat hun hartje op begeert. door Een groot huis in een een dure wijk, uit een goedbetaalde tijdens baan en een schitterende het zoon, uit Joey. Het leven kan niet mooier. het Totdat door blijkt dat de in adoptiepapieren van Joey niet van rechtsgeldig zijn. in De biologische vader van een Joey, Rip, heeft zijn naar straf in de naar gevangenis uitgezeten een en wil een gezin in stichten met zijn het vrouw de Wendy. Als tijdens hij ontdekt dat hij al tijdens een zoon heeft het en zijn in handtekening op de van adoptiepapieren is vervalst, besluit hij uit zijn de kind terug te halen. met De rechter geeft hem naar gelijk. De droom tijdens van het Rip en op zijn vrouw Wendy komt uit. de Maar de wereld met van Jack en op tv Molly door stort in. Ze van grijpen iedere mogelijkheid aan om naar Joey te het behouden, maar alle wegen op lijken de dood te lopen. Joey op tv moet overgedragen door worden aan zijn biologische ouders, tijdens Rip in en Wendy. Al gauw blijkt met dat op Rip nog niet los op tv is gekomen het van zijn gewelddadige verleden. Voor Joey tijdens begint tijdens een onzekere uit periode.Minder

Documentaire de De Dalai Lama van spreekt zich naar steeds ferventer uit over het belang met van boeddhistische waarden het in op tv het onderwijs en onderstreept met daarbij publiekelijk dat de deze waarden niet als met een religie gezien moeten het worden.

mei 2021
13-12-2014 00:10

Film op 2: Like dandelion dust

Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid - Film op 2: Like dandelion dust

Jack en Molly Campbell hebben alles wat hun hartje begeert. Het leven kan niet mooier. Totdat blijkt dat de adoptiepapieren van hun zoon Joey niet rechtsgeldig zijn.Meer Jack en Molly Campbell hebben alles wat hun hartje begeert. Een groot ...

07-10-2012 13:55

Aflevering van zondag 7 oktober 2012

Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid - Aflevering van zondag 7 oktober 2012

Documentaire De Dalai Lama spreekt zich steeds ferventer uit over het belang van boeddhistische waarden in het onderwijs en onderstreept daarbij publiekelijk dat deze waarden niet als religie gezien moeten worden.

Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid bij Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid. Heb je een uitzending van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid gemist

Documentaire.

Uitzending gemist van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid? Hier kun je alle uitzendingen van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-12-2014 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!