Programma gemist?

Jack het en Molly het Campbell hebben alles wat hun een hartje begeert. een Het leven tijdens kan niet mooier. Totdat blijkt dat met de adoptiepapieren van van hun zoon Joey een naar niet rechtsgeldig zijn.Meer Jack en Molly een Campbell hebben alles door wat hun hartje op tv begeert. Een groot door tijdens huis in een dure wijk, een van goedbetaalde baan en naar een schitterende naar zoon, tijdens Joey. Het leven kan niet mooier. met Totdat blijkt dat in de op tv adoptiepapieren van Joey niet het rechtsgeldig zijn. De met biologische vader van Joey, van Rip, heeft met zijn straf in in de gevangenis uitgezeten van en een wil een gezin door stichten met zijn het vrouw Wendy. Als hij ontdekt dat naar hij al een in van zoon heeft en in zijn handtekening op de adoptiepapieren is een vervalst, besluit tijdens hij zijn de kind terug door te halen. De op tv rechter geeft hem gelijk. naar De droom uit van Rip en zijn van vrouw Wendy komt een uit. Maar de wereld van van in Jack en Molly stort in. Ze in grijpen iedere mogelijkheid door aan uit om Joey te behouden, tijdens maar alle het wegen lijken dood met te lopen. op tv Joey moet overgedragen van worden aan zijn biologische ouders, door Rip en Wendy. met Al gauw blijkt dat uit Rip nog met niet los is gekomen een uit van zijn gewelddadige verleden. Voor Joey door het begint een onzekere uit periode.Minder

Documentaire De uit Dalai het Lama spreekt zich steeds ferventer uit in over het belang met van boeddhistische tijdens waarden in het onderwijs van van en onderstreept daarbij op publiekelijk dat deze waarden niet op tv als religie gezien moeten op tv een worden.

september 2020
13-12-2014 00:10

Film op 2: Like dandelion dust

Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid - Film op 2: Like dandelion dust

Jack en Molly Campbell hebben alles wat hun hartje begeert. Het leven kan niet mooier. Totdat blijkt dat de adoptiepapieren van hun zoon Joey niet rechtsgeldig zijn.Meer Jack en Molly Campbell hebben alles wat hun hartje begeert. Een groot ...

07-10-2012 13:55

Aflevering van zondag 7 oktober 2012

Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid - Aflevering van zondag 7 oktober 2012

Documentaire De Dalai Lama spreekt zich steeds ferventer uit over het belang van boeddhistische waarden in het onderwijs en onderstreept daarbij publiekelijk dat deze waarden niet als religie gezien moeten worden.

Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid bij Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid. Heb je een uitzending van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid gemist

Documentaire.

Uitzending gemist van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid? Hier kun je alle uitzendingen van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-12-2014 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!