Programma gemist?

Jack met en Molly Campbell uit hebben alles wat met hun hartje begeert. Het leven de het kan niet mooier. Totdat blijkt dat de de tijdens adoptiepapieren van hun zoon uit Joey niet uit rechtsgeldig zijn.Meer een Jack en Molly Campbell hebben alles het wat met hun hartje begeert. Een groot uit huis in door een dure wijk, de een goedbetaalde baan de en tijdens een schitterende zoon, Joey. Het uit leven kan niet een mooier. Totdat op tv blijkt dat de adoptiepapieren van op tv tijdens Joey niet rechtsgeldig zijn. De biologische van vader tijdens van Joey, op Rip, heeft zijn straf in met de gevangenis naar uitgezeten en wil een gezin op stichten met zijn uit vrouw Wendy. Als in hij naar ontdekt dat hij al door een zoon heeft en van zijn handtekening op door de de adoptiepapieren is vervalst, besluit hij met zijn kind in terug op te halen. De het rechter geeft hem gelijk. De droom een van Rip en de zijn vrouw Wendy in komt uit. van Maar de wereld door van door Jack en Molly stort in. Ze naar grijpen iedere uit mogelijkheid naar aan om Joey te behouden, met maar alle wegen in lijken dood te met lopen. Joey moet de overgedragen worden door aan zijn biologische ouders, Rip naar en uit Wendy. Al gauw door blijkt dat Rip nog naar niet los een is gekomen van zijn met gewelddadige verleden. Voor in Joey begint uit een onzekere naar periode.Minder

Documentaire De de Dalai Lama spreekt van zich steeds ferventer uit uit over op het belang van van boeddhistische waarden in het tijdens onderwijs en onderstreept daarbij van naar publiekelijk dat deze waarden op niet als religie gezien moeten tijdens uit worden.

oktober 2020
13-12-2014 00:10

Film op 2: Like dandelion dust

Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid - Film op 2: Like dandelion dust

Jack en Molly Campbell hebben alles wat hun hartje begeert. Het leven kan niet mooier. Totdat blijkt dat de adoptiepapieren van hun zoon Joey niet rechtsgeldig zijn.Meer Jack en Molly Campbell hebben alles wat hun hartje begeert. Een groot ...

07-10-2012 13:55

Aflevering van zondag 7 oktober 2012

Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid - Aflevering van zondag 7 oktober 2012

Documentaire De Dalai Lama spreekt zich steeds ferventer uit over het belang van boeddhistische waarden in het onderwijs en onderstreept daarbij publiekelijk dat deze waarden niet als religie gezien moeten worden.

Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid bij Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid. Heb je een uitzending van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid gemist

Documentaire.

Uitzending gemist van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid? Hier kun je alle uitzendingen van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-12-2014 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!