Programma gemist?

Jack en uit Molly Campbell van hebben alles wat hun op tv hartje begeert. van Het leven kan op tv niet mooier. Totdat blijkt een dat van de adoptiepapieren van hun zoon op Joey niet rechtsgeldig zijn.Meer de Jack en het Molly Campbell hebben alles in wat hun hartje door een begeert. Een groot door huis in een dure wijk, een een met goedbetaalde baan en een schitterende zoon, op van Joey. Het leven kan niet mooier. een Totdat blijkt dat met de adoptiepapieren het van naar Joey niet rechtsgeldig zijn. De biologische met vader op van Joey, naar Rip, heeft zijn straf op tv in de gevangenis uitgezeten uit en wil tijdens een gezin stichten met zijn met vrouw Wendy. uit Als hij ontdekt door dat hij al uit een zoon heeft en van de zijn handtekening op de adoptiepapieren een is vervalst, besluit tijdens hij zijn het kind terug te halen. De uit rechter geeft een hem gelijk. De het droom uit van Rip en zijn vrouw Wendy het komt uit. Maar van de wereld een van Jack de en Molly stort in. Ze van grijpen iedere mogelijkheid in het aan om Joey een te behouden, maar alle wegen lijken het dood te op tv lopen. op Joey moet overgedragen worden aan het zijn tijdens biologische ouders, Rip met en Wendy. Al gauw blijkt in dat een Rip nog niet los is uit gekomen van zijn van gewelddadige verleden. Voor Joey het de begint een onzekere van periode.Minder

Documentaire naar De Dalai Lama spreekt zich het steeds ferventer met uit over het door belang van boeddhistische waarden door in het op onderwijs en tijdens onderstreept daarbij publiekelijk door dat deze waarden niet als het religie gezien het moeten op worden.

december 2021
13-12-2014 00:10

Film op 2: Like dandelion dust

Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid - Film op 2: Like dandelion dust

Jack en Molly Campbell hebben alles wat hun hartje begeert. Het leven kan niet mooier. Totdat blijkt dat de adoptiepapieren van hun zoon Joey niet rechtsgeldig zijn.Meer Jack en Molly Campbell hebben alles wat hun hartje begeert. Een groot ...

07-10-2012 13:55

Aflevering van zondag 7 oktober 2012

Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid - Aflevering van zondag 7 oktober 2012

Documentaire De Dalai Lama spreekt zich steeds ferventer uit over het belang van boeddhistische waarden in het onderwijs en onderstreept daarbij publiekelijk dat deze waarden niet als religie gezien moeten worden.

Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid bij Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid. Heb je een uitzending van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid gemist

Documentaire.

Uitzending gemist van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid? Hier kun je alle uitzendingen van Dalai Lama: Het éénzijn van de mensheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-12-2014 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!