Programma gemist?

Herman gaat op tv naar Duitsland om de een familie Van naar Vliet te uit hulp te tijdens schieten. In 2012 beginnen ze uit met het runnen van van naar een kasteel, met daarin naar een aantal appartementen en de een kleine bistro. De naar zaken lopen een echter niet goed tijdens en ze hebben met er veel geld in door moeten steken met om de met boel draaiende te het houden. Zoon Dylan kan op tv het uit niet aanzien dat zijn in ouders er met langzaam aan onderdoor gaan en schakelt naar Hermans hulp op in.

Herman den in Blijker vliegt in naar Noorwegen, van waar Roel achttien tijdens jaar geleden zijn eigen Hollandse pannenkoekenrestaurant op startte. Als zijn uit compagnon Anthea met in een 2010 een hartaanval krijgt, gaat het van bergafwaarts met het op naar restaurant. Het lukt Roel niet het door tijdens tij te keren op tv en zijn dochter maakt zich op tv ernstig zorgen. het Zij vraagt uiteindelijk uit Herman om van hulp.

Herman den naar Blijker is tijdens op Gran Canaria, waar van Renzo met negen jaar geleden zijn eigen uit Zoo naar Restaurant opende. Zijn inkomsten met zijn echter niet voldoende het om alle onkosten met te op betalen. Renzo eindigt iedere maand diep op tv in de min naar en zijn van broer Ivest schiet de hem te hulp, samen uit de met Herman. Bij aankomst blijkt van echter een dat Renzo helemaal niet naar zit te wachten door op Hermans door hulp.

Herman met den Blijker strijkt op tv neer in op tv het Griekse kustplaatsje Gialova. Hier door opende de 70-jarige Hetty uit vier op jaar geleden restaurant 'Meandros'. een Helaas de dreigt Hetty's droom op tv in duigen te vallen. Haar naar gezondheid laat te wensen naar over en het het naar restaurant loopt zo slecht tijdens dat haar dochter in noodgedwongen uit Nederland over het moet komen om een te helpen. Herman op krijgt uit vanuit meerdere hoeken het verzoek met de helpende hand te het door bieden. Eenmaal ter plaatse blijkt dat door op tv moeder en dochter totaal niet op een één de lijn zitten over hoe het de zaak gerund door moet naar worden.

Herman een den Blijker is op Mallorca naar in het in toeristische plaatsje met Cala Ratjada, waar Herbert twaalf uit jaar geleden een in eigen restaurant opende. de Lange tijd een gaat het goed, totdat naar hij en op zijn partner van twee jaar geleden uit uit elkaar gaan. De echtscheiding een kost op tv Herbert handenvol van geld, waardoor hij de deuren van tijdens door zijn restaurant bijna in moet sluiten. Zijn dochter Corinna kan door naar het niet aanzien uit en laat alles de in Nederland achter om haar met vader te helpen met op tv een het redden van zijn zaak. in Herman schiet de uit twee te tijdens hulp.

Herman een den Blijker van is in Zuid-Spanje, waar de een Nederlandse Nenno en zijn de het Columbiaanse vriend Iván twee naar jaar geleden een klein restaurantje door uit openden. Ze lieten alles in in Nederland achter en stortten met zich in het naar avontuur, maar de al gauw met verandert de droom tijdens in een nachtmerrie. Er tijdens komen veel tijdens te weinig gasten en alle van financiële reserves raken op op. Nenno's op tv broer de Bart maakt zich in in Nederland veel zorgen en vraagt een Herman door om hulp. Bij met aankomst in Spanje schrikt Herman op op tv zo van de ernstige toestand waarin op tv het restaurant verkeert, tijdens het dat hij voor het eerst uit overweegt zelf zijn de biezen te de pakken.

Herman op reist af naar het Zuid-Franse de Saint-Paul-de-Vence, een klein met naar toeristisch dorp in van de buurt van Nice. uit Hier runnen het Pinky en haar tijdens man Eric hun door restaurant 'Malabar'. Ze zijn de in afgelopen jaren de diep in van de schulden geraakt naar en moeten iedere naar dag keihard werken met om de deuren in van hun zaak open te naar kunnen houden. In Nederland het het maakt de zus uit van Pinky zich grote zorgen en het Herman overvalt haar naar met de vraag uit om samen naar met hem Pinky naar en haar het man te tijdens hulp te schieten.

Acht op tv jaar geleden beginnen Karin en door Edwin hun eigen op restaurantje in Tursac, naar middenin de Dordogne een het in Frankrijk. Edwin staat in met de van keuken en Karin neemt op de bediening voor haar rekening. de De door ouders van de Karin gaan ook mee. een Ze helpen waar een nodig en steken steeds opnieuw naar met geld in de door zaak, maar er komt geen op cent uit. Als tijdens de op tv vader van Karin naar hartproblemen en een beroerte krijgt, overwegen in Karin en Edwin een te stoppen. Ze van besluiten ondanks van alle ellende uit toch te blijven. Hermans hulp van wordt op ingeroepen door op maar liefst twee vrienden van in de ouders van van Karin. Wanneer de hij aankomt, met blijkt al snel dat door er familieproblemen zijn die op tv niet opgelost kunnen worden met naar door een lik op verf en goed met eten.

Als Carla een tien jaar geleden van op vakantie in van Turkije is, in valt ze als een blok naar voor het de Turkse Mehmet en verhuist de ze uiteindelijk van naar Turkije. tijdens Samen met Mehmet begint met ze `Restaurant Carla´ in met Alanya, dat loopt met in als een trein. Na een enkele jaren wordt de uit huur drastisch van verhoogd. Carla en Mehmet naar kunnen op tv dit niet betalen en beginnen een met nieuw restaurant in de het nabijgelegen van Mahmutlar, genaamd `The Golden met Harp´. Door de in introductie naar van allinclusivehotels en de op tv crisis lopen op de inkomsten van het restaurant het in terug. Daarbij heeft Carla het ook nog een erfelijke spierziekte, tijdens door waardoor ze eigenlijk door fysiek niet in de staat is hard te werken. Zus van Aukje kan met de ellendige tijdens situatie in Turkije niet op langer aanzien en op tv doet een door noodoproep aan de Herman.

Stapelverliefd op Luis, op tv een Portugese uit man, is Marjan vijftien uit jaar geleden op een het vliegtuig gestapt uit op tv om nooit meer terug te komen met naar Nederland. Marjan een en Luis door krijgen een van zoontje, Senna, en zijn van erg van gelukkig. Luis realiseert zijn droom: naar een appartementencomplex de met restaurant een aan de Portugese kust. Als ze een op vakantie zijn door een in Brazilië, slaat naar het noodlot dramatisch toe. een Bij een ernstig auto-ongeluk van raken zowel Luis van als Senna van zwaargewond. Met een zoon Senna gaat het op al snel het beter, maar Luis komt gehandicapt in uit de van coma en overlijdt een aantal door jaren later aan een de gevolgen van met de het ongeluk. Marjan laat het het runnen van uit het appartementencomplex en van restaurant over aan de compagnon het van haar naar man, totdat ze erachter de komt tijdens dat ze op grote schaal naar van wordt opgelicht. Dan besluit de ze zonder enige horecaervaring de uit zaak in naar eigen hand te naar nemen om nog iets met met te redden van de van droom van haar in man. Marjans tweelingzus Josien een maakt zich van ernstig zorgen. Hermans hulp is uit meer dan van gewenst.

Moeder op tv Mairis schakelt Hermans hulp in, door wanneer zij ontdekt uit dat de horecazaak door van door haar dochter met Michelle en schoonzoon het Martijn op Curaçao zo slecht loopt, van dat ze tijdens overwegen hun een huis te verkopen. op Dit terwijl op tv ze net een paar het maanden een dochtertje hebben. met Herman vliegt naar op het hem bekende een eiland, de met zijn hulptroepen in tijdens zijn kielzog. Bij naar aankomst lijkt uit het erop dat hij naar net de te laat is. Martijn en Michelle in hebben zojuist tijdens besloten de deuren de te sluiten een van het restaurantgedeelte van hun uit zaak Cinco, die van tevens als club tijdens een functioneert. Grote vraag: op tv wat kan Herman uit doen om de toekomst van het Martijn en Michelle het op hun zo in tijdens geliefde eiland veilig te de stellen?

Stapelverliefd op op Luis, een Portugese man, de de is Marjan vijftien uit jaar geleden op een het vliegtuig gestapt de om nooit meer terug te komen met van naar Nederland. Marjan en Luis met krijgen een zoontje, Senna, op op tv en zijn heel door gelukkig. Luis realiseert zijn droom: een met appartementencomplex met de restaurant aan naar de Portugese kust. Als ze op op vakantie zijn een in het Brazilië, slaat tijdens het noodlot dramatisch toe. door Bij een van ernstig auto-ongeluk raken zowel tijdens Luis als Senna zwaargewond. Met in zoon Senna met gaat het het al snel beter, maar het Luis komt van gehandicapt uit de coma op en overlijdt een tijdens aantal jaren door later aan de gevolgen van het het ongeluk. een Marjan laat het naar runnen van een het appartementencomplex en restaurant over een van aan de compagnon van haar man, uit totdat ze op tv erachter komt het dat ze naar op grote schaal wordt met opgelicht. Dan besluit ze op zonder uit enige horecaervaring de zaak door in eigen hand te in nemen om de nog iets te redden van de de droom van van haar naar man. Marjans tijdens tweelingzus Josien maakt zich ernstig naar zorgen. tijdens Hermans hulp is meer dan een gewenst.

Moeder de Mairis schakelt met Hermans hulp in, wanneer zij erachter de komt dat de van horecazaak van haar de dochter Michelle en op schoonzoon Martijn op met Curaçao met zo slecht loopt, in dat ze overwegen op hun huis te verkopen. uit Dit in terwijl ze naar net een paar maanden een een dochtertje op hebben. Herman vliegt naar het hem van uit bekende eiland, met van zijn hulptroepen in met zijn kielzog. Bij aankomst lijkt naar het erop dat de hij net naar te laat is. in Martijn en Michelle hebben op tv zojuist besloten de deuren de te sluiten met van het restaurantgedeelte van van hun in zaak Cinco, die tevens in als club functioneert. Grote door vraag: met wat kan tijdens Herman doen om de toekomst van in naar Martijn en Michelle op hun tijdens zo tijdens geliefde eiland veilig te een stellen?

De de Hollandse Thea begon dertig het jaar geleden een door horecazaak in Cefalù, op op het Italiaanse met eiland Sicilië. Jarenlang deed in ze goede door zaken, op maar de laatste maanden dreigt haar een droom het uiteen te door spatten, omdat de de gasten wegblijven en de schulden tijdens enorm de oplopen. Thea runt het restaurant inmiddels uit noodgedwongen met haar door de 21-jarige zoon David, want het geld voor personeel is naar er niet. Thea´s dochter een Eva, die op in uit Nederland woont, kan het niet op tv aanzien dat het levenswerk tijdens van haar trotse door moeder ter door ziele door driegt te gaan. Als het Herman Eva komt vertellen door dat met haar brief hem niet onberoerd in heeft gelaten, heeft hij op nog een verrassing uit voor haar. door Eenmaal op Sicilië met komt Herman van er al snel het achter dat de trotse uit Thea niet van met plan is de klakkeloos zijn door adviezen aan in te nemen.

Herman vertrekt naar in in Nerja in Zuid-Spanje. de Vijf jaar geleden hebben Johan en naar Jeanette uit de stap uit gewaagd om daar samen een met hun drie door kinderen naartoe te met verhuizen. Aan de de Costa del Sol kunnen de ze eindelijk hun droom met in vervulling laten in gaan: het uit runnen van een een eigen restaurant. Maar na uit jaren van een keihard werken een en talloze tegenslagen, ziet het het tijdens ernaar uit dat ze hun het droom moeten een opgeven en op terug moeten keren naar Nederland. op tv Iris en Annelies, de een twee zussen in van tijdens Jeanette, schakelen Hermans met hulp in.

september 2019
10-06-2014 21:31

Afl. 7

Herman Gaat Ver - Afl. 7

Herman gaat naar Duitsland om de familie Van Vliet te hulp te schieten. In 2012 beginnen ze met het runnen van een kasteel, met daarin een aantal appartementen en een kleine bistro. De zaken lopen echter niet goed en ze hebben er veel geld ...

03-06-2014 21:33

Afl. 6

Herman Gaat Ver - Afl. 6

Herman den Blijker vliegt naar Noorwegen, waar Roel achttien jaar geleden zijn eigen Hollandse pannenkoekenrestaurant startte. Als zijn compagnon Anthea in 2010 een hartaanval krijgt, gaat het bergafwaarts met het restaurant. Het lukt Roel ...

27-05-2014 21:30

Afl. 5

Herman Gaat Ver - Afl. 5

Herman den Blijker is op Gran Canaria, waar Renzo negen jaar geleden zijn eigen Zoo Restaurant opende. Zijn inkomsten zijn echter niet voldoende om alle onkosten te betalen. Renzo eindigt iedere maand diep in de min en zijn broer Ivest schi...

20-05-2014 21:34

Afl. 4

Herman Gaat Ver - Afl. 4

Herman den Blijker strijkt neer in het Griekse kustplaatsje Gialova. Hier opende de 70-jarige Hetty vier jaar geleden restaurant 'Meandros'. Helaas dreigt Hetty's droom in duigen te vallen. Haar gezondheid laat te wensen over en het restaur...

13-05-2014 21:33

Afl. 3

Herman Gaat Ver - Afl. 3

Herman den Blijker is op Mallorca in het toeristische plaatsje Cala Ratjada, waar Herbert twaalf jaar geleden een eigen restaurant opende. Lange tijd gaat het goed, totdat hij en zijn partner twee jaar geleden uit elkaar gaan. De echtscheid...

06-05-2014 21:33

Afl. 2

Herman Gaat Ver - Afl. 2

Herman den Blijker is in Zuid-Spanje, waar de Nederlandse Nenno en zijn Columbiaanse vriend Iván twee jaar geleden een klein restaurantje openden. Ze lieten alles in Nederland achter en stortten zich in het avontuur, maar al gauw verandert ...

29-04-2014 21:31

Afl. 1

Herman Gaat Ver - Afl. 1

Herman reist af naar het Zuid-Franse Saint-Paul-de-Vence, een klein toeristisch dorp in de buurt van Nice. Hier runnen Pinky en haar man Eric hun restaurant 'Malabar'. Ze zijn de afgelopen jaren diep in de schulden geraakt en moeten iedere ...

04-12-2012 21:31

Aflevering 8

Herman Gaat Ver - Aflevering 8

Acht jaar geleden beginnen Karin en Edwin hun eigen restaurantje in Tursac, middenin de Dordogne in Frankrijk. Edwin staat in de keuken en Karin neemt de bediening voor haar rekening. De ouders van Karin gaan ook mee. Ze helpen waar nodig e...

27-11-2012 21:27

Aflevering 7

Herman Gaat Ver - Aflevering 7

Als Carla tien jaar geleden op vakantie in Turkije is, valt ze als een blok voor de Turkse Mehmet en verhuist ze uiteindelijk naar Turkije. Samen met Mehmet begint ze `Restaurant Carla´ in Alanya, dat loopt als een trein. Na enkele jaren wo...

20-11-2012 21:29

Aflevering 6

Herman Gaat Ver - Aflevering 6

Stapelverliefd op Luis, een Portugese man, is Marjan vijftien jaar geleden op het vliegtuig gestapt om nooit meer terug te komen naar Nederland. Marjan en Luis krijgen een zoontje, Senna, en zijn erg gelukkig. Luis realiseert zijn droom: ee...

13-11-2012 21:27

Aflevering 5

Herman Gaat Ver - Aflevering 5

Moeder Mairis schakelt Hermans hulp in, wanneer zij ontdekt dat de horecazaak van haar dochter Michelle en schoonzoon Martijn op Curaçao zo slecht loopt, dat ze overwegen hun huis te verkopen. Dit terwijl ze net een paar maanden een dochte...

06-11-2012 21:31

Aflevering 4

Herman Gaat Ver - Aflevering 4

Stapelverliefd op Luis, een Portugese man, is Marjan vijftien jaar geleden op het vliegtuig gestapt om nooit meer terug te komen naar Nederland. Marjan en Luis krijgen een zoontje, Senna, en zijn heel gelukkig. Luis realiseert zijn droom: e...

30-10-2012 21:30

Aflevering 3

Herman Gaat Ver - Aflevering 3

Moeder Mairis schakelt Hermans hulp in, wanneer zij erachter komt dat de horecazaak van haar dochter Michelle en schoonzoon Martijn op Curaçao zo slecht loopt, dat ze overwegen hun huis te verkopen. Dit terwijl ze net een paar maanden een ...

23-10-2012 21:34

Aflevering 2

Herman Gaat Ver - Aflevering 2

De Hollandse Thea begon dertig jaar geleden een horecazaak in Cefalù, op het Italiaanse eiland Sicilië. Jarenlang deed ze goede zaken, maar de laatste maanden dreigt haar droom uiteen te spatten, omdat de gasten wegblijven en de schulden en...

16-10-2012 21:35

Aflevering 1

Herman Gaat Ver - Aflevering 1

Herman vertrekt naar Nerja in Zuid-Spanje. Vijf jaar geleden hebben Johan en Jeanette de stap gewaagd om daar samen met hun drie kinderen naartoe te verhuizen. Aan de Costa del Sol kunnen ze eindelijk hun droom in vervulling laten gaan: het...

Herman Gaat Ver gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Gaat Ver de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Gaat Ver bij Herman Gaat Ver liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Gaat Ver. Heb je een uitzending van Herman Gaat Ver gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Gaat Ver gemist

Herman vertrekt naar Nerja in Zuid-Spanje. Vijf jaar geleden hebben Johan en Jeanette de stap gewaagd om daar samen met hun drie kinderen naartoe te verhuizen. Aan de Costa del Sol kunnen ze eindelijk hun droom in vervulling laten gaan: het runnen van een eigen restaurant. Maar na jaren van keihard werken en talloze tegenslagen, ziet het ernaar uit dat ze hun droom moeten opgeven en terug moeten keren naar Nederland. Iris en Annelies, de twee zussen van Jeanette, schakelen Hermans hulp in.

Uitzending gemist van Herman Gaat Ver? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Gaat Ver kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 10-06-2014 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord