Programma gemist?

Herman gaat het naar Duitsland om op de met familie Van Vliet in te hulp te schieten. een In 2012 beginnen ze het met het runnen de van de een kasteel, met daarin op tv een aantal appartementen en naar een kleine in bistro. De zaken lopen in echter niet goed naar en ze met hebben er veel geld in op op moeten steken om de boel draaiende door te een houden. Zoon Dylan kan op het niet in aanzien dat zijn ouders naar er langzaam aan onderdoor met op tv gaan en schakelt van Hermans hulp in.

Herman den Blijker in vliegt het naar Noorwegen, met waar Roel achttien jaar geleden zijn tijdens eigen Hollandse pannenkoekenrestaurant het startte. Als zijn op compagnon naar Anthea in 2010 een op tv hartaanval krijgt, in gaat het in bergafwaarts met het restaurant. op Het lukt Roel tijdens niet het tij in te keren in en zijn dochter maakt zich de ernstig zorgen. Zij van vraagt een uiteindelijk Herman om op hulp.

Herman door den Blijker is op door Gran Canaria, het waar Renzo negen jaar geleden in zijn eigen Zoo met het Restaurant opende. Zijn inkomsten zijn in echter tijdens niet voldoende om in alle onkosten te in betalen. Renzo eindigt op iedere maand diep op in de min en zijn broer uit Ivest schiet hem van te hulp, in samen met Herman. Bij de aankomst uit blijkt echter dat in Renzo helemaal niet in zit te wachten op met Hermans naar hulp.

Herman de den Blijker strijkt in neer in het Griekse kustplaatsje een Gialova. Hier opende het de 70-jarige met Hetty door vier jaar geleden restaurant 'Meandros'. een Helaas dreigt van Hetty's droom op in duigen te vallen. Haar de gezondheid laat te in wensen een over en het restaurant loopt op zo slecht dat de haar op dochter noodgedwongen uit met Nederland over moet komen het om te helpen. Herman op krijgt vanuit meerdere hoeken door het verzoek door de helpende het hand te bieden. Eenmaal de ter plaatse blijkt met dat moeder en de dochter totaal van niet op uit één lijn zitten over hoe de tijdens uit zaak gerund moet de worden.

Herman den Blijker met door is op Mallorca op tv in het toeristische plaatsje Cala op Ratjada, waar Herbert twaalf de van jaar geleden een eigen door restaurant opende. Lange op tijd gaat het op tv goed, totdat hij de en zijn partner in twee jaar van geleden uit elkaar een gaan. De echtscheiding in kost Herbert handenvol geld, op tv waardoor hij uit de deuren van met zijn restaurant bijna moet met sluiten. Zijn van dochter Corinna kan het niet uit aanzien en tijdens laat alles een in Nederland achter het om haar vader in te helpen met het redden door van zijn zaak. in Herman een schiet de twee op te hulp.

Herman in den Blijker is in Zuid-Spanje, op waar de tijdens Nederlandse Nenno op en zijn Columbiaanse door vriend Iván op twee jaar geleden een klein restaurantje een door openden. Ze lieten naar alles in Nederland door achter en stortten zich in met het avontuur, maar op tv al gauw door verandert de droom naar in een nachtmerrie. Er komen op tv veel door te weinig gasten en met alle financiële door reserves raken op. Nenno's uit broer uit Bart maakt zich in op Nederland veel zorgen en tijdens vraagt Herman het om hulp. Bij in aankomst in uit Spanje schrikt Herman zo van op de met ernstige toestand waarin het restaurant verkeert, van dat op hij voor op tv het eerst overweegt zelf zijn biezen uit te de pakken.

Herman reist uit af naar een het Zuid-Franse Saint-Paul-de-Vence, uit een klein toeristisch dorp in een de buurt in van Nice. Hier runnen naar door Pinky en haar man Eric hun naar tijdens restaurant 'Malabar'. Ze zijn de afgelopen op tv jaren diep het in de schulden met geraakt en moeten op tv iedere dag met keihard werken om de deuren de van hun op zaak een open te kunnen houden. In met Nederland maakt het de zus van Pinky een zich grote zorgen en door naar Herman overvalt haar met de vraag het om de samen met hem Pinky het en haar man te op hulp van te schieten.

Acht jaar geleden een beginnen Karin en in Edwin het hun eigen restaurantje in het Tursac, middenin de van Dordogne in met Frankrijk. Edwin staat door in de keuken en het Karin naar neemt de bediening door voor haar rekening. De ouders van van Karin in gaan ook mee. Ze helpen het waar het nodig en op steken steeds opnieuw geld naar in de zaak, maar er tijdens naar komt geen cent uit. een Als de vader van de Karin hartproblemen door en een op beroerte krijgt, overwegen Karin op en Edwin te het stoppen. Ze besluiten ondanks alle met ellende uit toch te blijven. Hermans hulp van wordt ingeroepen door naar maar door liefst twee vrienden van in de in ouders van Karin. Wanneer naar hij aankomt, blijkt al door snel dat er familieproblemen het zijn in die niet door opgelost kunnen worden door een lik van van verf en goed met eten.

Als Carla tijdens tien jaar door geleden op vakantie op in Turkije is, valt op ze als op tv een blok voor de Turkse tijdens Mehmet op tv en verhuist ze een uiteindelijk naar Turkije. Samen op tv met naar Mehmet begint ze `Restaurant Carla´ een in Alanya, dat tijdens loopt als een het trein. Na enkele jaren door wordt de huur de drastisch verhoogd. uit Carla en een Mehmet kunnen dit de niet betalen en beginnen een tijdens nieuw restaurant in in het nabijgelegen in Mahmutlar, genaamd `The Golden van met Harp´. Door de introductie van allinclusivehotels door en door de crisis lopen tijdens de inkomsten van het door restaurant terug. Daarbij door heeft uit Carla ook nog een erfelijke naar spierziekte, waardoor ze eigenlijk van fysiek niet in naar staat is hard van te in werken. Zus tijdens Aukje kan de ellendige van situatie in Turkije niet langer op tv aanzien en doet het een noodoproep door aan een Herman.

Stapelverliefd het op Luis, een Portugese tijdens man, is een Marjan vijftien een jaar geleden op het vliegtuig op tv gestapt om tijdens nooit meer terug te komen in naar van Nederland. Marjan en Luis het krijgen een zoontje, op Senna, en het zijn erg een gelukkig. Luis realiseert zijn droom: een het appartementencomplex met restaurant op tv aan het de Portugese het kust. Als ze uit op vakantie zijn in Brazilië, slaat de het noodlot naar dramatisch met toe. Bij een ernstig auto-ongeluk op tv raken zowel op Luis als Senna op tv zwaargewond. Met zoon de Senna gaat het al snel van in beter, maar Luis komt gehandicapt op uit de coma en het overlijdt met een aantal jaren van later aan de gevolgen van naar het door ongeluk. Marjan laat het van runnen een van het appartementencomplex en restaurant over in aan de op tv compagnon van haar man, uit totdat ze op tv erachter komt dat in ze op grote van schaal wordt de opgelicht. Dan besluit door ze zonder met enige horecaervaring de zaak op tv in eigen hand te nemen het om in nog iets te redden op tv van op de droom van door haar man. Marjans tweelingzus in Josien maakt zich ernstig zorgen. op tv in Hermans hulp is meer van dan gewenst.

Moeder uit Mairis schakelt het Hermans hulp in, wanneer zij ontdekt met uit dat de horecazaak van in haar dochter Michelle en op tv schoonzoon Martijn op op tv Curaçao zo slecht een loopt, dat de ze overwegen hun met huis te verkopen. uit Dit terwijl op tv ze net een paar op tv maanden met een dochtertje hebben. met Herman vliegt naar het de hem bekende een eiland, met zijn hulptroepen in zijn uit kielzog. Bij aankomst op lijkt het erop in dat hij net door te laat de is. Martijn uit en Michelle door hebben zojuist besloten de van deuren te op sluiten van het restaurantgedeelte van hun tijdens op tv zaak Cinco, die tevens als de club van functioneert. Grote vraag: wat van kan Herman een doen om de toekomst van het Martijn en Michelle op tv van op hun zo het geliefde eiland veilig te in stellen?

Stapelverliefd een op Luis, een Portugese man, de is op tv Marjan vijftien jaar geleden op met het naar vliegtuig gestapt om nooit meer met terug te komen de naar Nederland. met Marjan en tijdens Luis krijgen een zoontje, de Senna, en zijn van heel gelukkig. Luis realiseert in zijn droom: op een het appartementencomplex met restaurant aan de de Portugese kust. Als op ze op vakantie zijn op in Brazilië, slaat door het op tv noodlot dramatisch toe. van Bij een ernstig tijdens auto-ongeluk raken uit zowel Luis als Senna zwaargewond. Met de van zoon Senna gaat het al snel de beter, tijdens maar Luis met komt gehandicapt uit de coma uit en uit overlijdt een aantal jaren later aan naar tijdens de gevolgen van het ongeluk. door Marjan met laat het runnen met van het appartementencomplex een en restaurant over aan de compagnon de van uit haar man, totdat naar ze erachter komt dat uit ze op grote tijdens schaal op wordt opgelicht. Dan besluit ze de zonder enige horecaervaring met de zaak in met eigen hand te het nemen op om nog iets te redden van van de een droom van haar man. Marjans de tweelingzus Josien met maakt de zich ernstig zorgen. de Hermans hulp is meer dan tijdens gewenst.

Moeder Mairis schakelt op het Hermans hulp in, het wanneer zij erachter komt dat uit de horecazaak tijdens van haar door dochter Michelle en naar schoonzoon Martijn op Curaçao zo in slecht loopt, door dat ze overwegen tijdens hun huis te verkopen. Dit de terwijl ze met net op een paar maanden een in dochtertje hebben. Herman vliegt op tv naar van het hem bekende eiland, van met naar zijn hulptroepen in zijn het kielzog. Bij aankomst het lijkt het erop dat hij een net een te laat is. Martijn een en het Michelle hebben zojuist uit besloten de deuren te sluiten van het van het restaurantgedeelte van het hun zaak Cinco, die tevens op tv als de club functioneert. Grote op vraag: wat kan Herman doen om tijdens de toekomst de van uit Martijn en tijdens Michelle op hun zo geliefde eiland met veilig te uit stellen?

De Hollandse Thea in een begon dertig jaar geleden het een horecazaak in Cefalù, door op met het Italiaanse eiland tijdens Sicilië. Jarenlang deed ze goede zaken, door maar de tijdens laatste maanden dreigt het haar droom op tv uiteen te spatten, omdat de het gasten wegblijven en een de schulden enorm op oplopen. Thea een runt het restaurant naar inmiddels naar noodgedwongen met haar uit 21-jarige zoon David, want van geld voor de personeel is er niet. Thea´s dochter naar Eva, die de in Nederland woont, van kan het niet van aanzien met dat het levenswerk van haar in trotse moeder ter op ziele een driegt te gaan. Als de Herman Eva komt vertellen dat uit op tv haar brief hem niet een onberoerd heeft uit gelaten, heeft hij nog het een verrassing voor het haar. Eenmaal op Sicilië komt het Herman er al naar snel achter op dat de trotse Thea uit tijdens niet van plan met is klakkeloos met zijn adviezen aan te een nemen.

Herman vertrekt naar van van Nerja in Zuid-Spanje. Vijf jaar uit geleden op hebben Johan en Jeanette de stap op tv met gewaagd om daar het samen met hun drie kinderen de naartoe te verhuizen. Aan uit de naar Costa del Sol kunnen ze door eindelijk hun droom door in vervulling uit laten een gaan: het runnen van een eigen van de restaurant. Maar na jaren door van keihard tijdens werken en talloze tegenslagen, ziet het op ernaar uit op dat ze op tv hun droom de moeten opgeven en terug in moeten keren op naar Nederland. Iris en de Annelies, de twee zussen tijdens van in Jeanette, schakelen Hermans hulp op tv in.

juli 2020
10-06-2014 21:31

Afl. 7

Herman Gaat Ver - Afl. 7

Herman gaat naar Duitsland om de familie Van Vliet te hulp te schieten. In 2012 beginnen ze met het runnen van een kasteel, met daarin een aantal appartementen en een kleine bistro. De zaken lopen echter niet goed en ze hebben er veel geld ...

03-06-2014 21:33

Afl. 6

Herman Gaat Ver - Afl. 6

Herman den Blijker vliegt naar Noorwegen, waar Roel achttien jaar geleden zijn eigen Hollandse pannenkoekenrestaurant startte. Als zijn compagnon Anthea in 2010 een hartaanval krijgt, gaat het bergafwaarts met het restaurant. Het lukt Roel ...

27-05-2014 21:30

Afl. 5

Herman Gaat Ver - Afl. 5

Herman den Blijker is op Gran Canaria, waar Renzo negen jaar geleden zijn eigen Zoo Restaurant opende. Zijn inkomsten zijn echter niet voldoende om alle onkosten te betalen. Renzo eindigt iedere maand diep in de min en zijn broer Ivest schi...

20-05-2014 21:34

Afl. 4

Herman Gaat Ver - Afl. 4

Herman den Blijker strijkt neer in het Griekse kustplaatsje Gialova. Hier opende de 70-jarige Hetty vier jaar geleden restaurant 'Meandros'. Helaas dreigt Hetty's droom in duigen te vallen. Haar gezondheid laat te wensen over en het restaur...

13-05-2014 21:33

Afl. 3

Herman Gaat Ver - Afl. 3

Herman den Blijker is op Mallorca in het toeristische plaatsje Cala Ratjada, waar Herbert twaalf jaar geleden een eigen restaurant opende. Lange tijd gaat het goed, totdat hij en zijn partner twee jaar geleden uit elkaar gaan. De echtscheid...

06-05-2014 21:33

Afl. 2

Herman Gaat Ver - Afl. 2

Herman den Blijker is in Zuid-Spanje, waar de Nederlandse Nenno en zijn Columbiaanse vriend Iván twee jaar geleden een klein restaurantje openden. Ze lieten alles in Nederland achter en stortten zich in het avontuur, maar al gauw verandert ...

29-04-2014 21:31

Afl. 1

Herman Gaat Ver - Afl. 1

Herman reist af naar het Zuid-Franse Saint-Paul-de-Vence, een klein toeristisch dorp in de buurt van Nice. Hier runnen Pinky en haar man Eric hun restaurant 'Malabar'. Ze zijn de afgelopen jaren diep in de schulden geraakt en moeten iedere ...

04-12-2012 21:31

Aflevering 8

Herman Gaat Ver - Aflevering 8

Acht jaar geleden beginnen Karin en Edwin hun eigen restaurantje in Tursac, middenin de Dordogne in Frankrijk. Edwin staat in de keuken en Karin neemt de bediening voor haar rekening. De ouders van Karin gaan ook mee. Ze helpen waar nodig e...

27-11-2012 21:27

Aflevering 7

Herman Gaat Ver - Aflevering 7

Als Carla tien jaar geleden op vakantie in Turkije is, valt ze als een blok voor de Turkse Mehmet en verhuist ze uiteindelijk naar Turkije. Samen met Mehmet begint ze `Restaurant Carla´ in Alanya, dat loopt als een trein. Na enkele jaren wo...

20-11-2012 21:29

Aflevering 6

Herman Gaat Ver - Aflevering 6

Stapelverliefd op Luis, een Portugese man, is Marjan vijftien jaar geleden op het vliegtuig gestapt om nooit meer terug te komen naar Nederland. Marjan en Luis krijgen een zoontje, Senna, en zijn erg gelukkig. Luis realiseert zijn droom: ee...

13-11-2012 21:27

Aflevering 5

Herman Gaat Ver - Aflevering 5

Moeder Mairis schakelt Hermans hulp in, wanneer zij ontdekt dat de horecazaak van haar dochter Michelle en schoonzoon Martijn op Curaçao zo slecht loopt, dat ze overwegen hun huis te verkopen. Dit terwijl ze net een paar maanden een dochte...

06-11-2012 21:31

Aflevering 4

Herman Gaat Ver - Aflevering 4

Stapelverliefd op Luis, een Portugese man, is Marjan vijftien jaar geleden op het vliegtuig gestapt om nooit meer terug te komen naar Nederland. Marjan en Luis krijgen een zoontje, Senna, en zijn heel gelukkig. Luis realiseert zijn droom: e...

30-10-2012 21:30

Aflevering 3

Herman Gaat Ver - Aflevering 3

Moeder Mairis schakelt Hermans hulp in, wanneer zij erachter komt dat de horecazaak van haar dochter Michelle en schoonzoon Martijn op Curaçao zo slecht loopt, dat ze overwegen hun huis te verkopen. Dit terwijl ze net een paar maanden een ...

23-10-2012 21:34

Aflevering 2

Herman Gaat Ver - Aflevering 2

De Hollandse Thea begon dertig jaar geleden een horecazaak in Cefalù, op het Italiaanse eiland Sicilië. Jarenlang deed ze goede zaken, maar de laatste maanden dreigt haar droom uiteen te spatten, omdat de gasten wegblijven en de schulden en...

16-10-2012 21:35

Aflevering 1

Herman Gaat Ver - Aflevering 1

Herman vertrekt naar Nerja in Zuid-Spanje. Vijf jaar geleden hebben Johan en Jeanette de stap gewaagd om daar samen met hun drie kinderen naartoe te verhuizen. Aan de Costa del Sol kunnen ze eindelijk hun droom in vervulling laten gaan: het...

Herman Gaat Ver gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Gaat Ver de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Gaat Ver bij Herman Gaat Ver liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Gaat Ver. Heb je een uitzending van Herman Gaat Ver gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Gaat Ver gemist

Herman vertrekt naar Nerja in Zuid-Spanje. Vijf jaar geleden hebben Johan en Jeanette de stap gewaagd om daar samen met hun drie kinderen naartoe te verhuizen. Aan de Costa del Sol kunnen ze eindelijk hun droom in vervulling laten gaan: het runnen van een eigen restaurant. Maar na jaren van keihard werken en talloze tegenslagen, ziet het ernaar uit dat ze hun droom moeten opgeven en terug moeten keren naar Nederland. Iris en Annelies, de twee zussen van Jeanette, schakelen Hermans hulp in.

Uitzending gemist van Herman Gaat Ver? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Gaat Ver kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 10-06-2014 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!