Programma gemist?

Herman gaat naar de naar Duitsland om de familie tijdens Van Vliet in te hulp te schieten. In 2012 de naar beginnen ze met met het runnen van een kasteel, naar met daarin tijdens een aantal appartementen en naar een met kleine bistro. De zaken lopen echter de niet goed en uit tijdens ze hebben er veel op tv geld in moeten steken om op de het boel draaiende de te houden. Zoon Dylan kan het op tv niet op aanzien dat zijn ouders op er langzaam van aan onderdoor gaan en schakelt een Hermans hulp naar in.

Herman den een Blijker vliegt naar in Noorwegen, waar Roel een achttien jaar geleden op zijn eigen Hollandse pannenkoekenrestaurant op tv startte. Als op tv zijn compagnon Anthea het in 2010 een het hartaanval krijgt, gaat tijdens het bergafwaarts met tijdens het restaurant. Het tijdens lukt Roel niet het het tijdens tij te keren en zijn dochter in maakt zich ernstig van zorgen. Zij vraagt op tv uiteindelijk tijdens Herman om door hulp.

Herman den door Blijker is op tijdens Gran Canaria, op tv waar Renzo uit negen jaar geleden zijn eigen Zoo het Restaurant opende. Zijn uit in inkomsten zijn echter niet voldoende het om door alle onkosten te met betalen. Renzo eindigt naar iedere maand diep in de min het en zijn broer met Ivest schiet hem het te hulp, van samen met Herman. Bij op tv aankomst een blijkt echter uit dat Renzo helemaal niet zit een te wachten op van Hermans uit hulp.

Herman den de Blijker strijkt een neer in het door Griekse kustplaatsje Gialova. Hier opende het de 70-jarige Hetty naar een vier jaar geleden restaurant 'Meandros'. van Helaas naar dreigt Hetty's droom in duigen te in vallen. met Haar gezondheid laat te wensen de over en het tijdens restaurant loopt zo uit slecht dat de haar dochter op tv noodgedwongen uit in Nederland over moet op tv komen om te helpen. Herman krijgt de vanuit meerdere naar hoeken het verzoek de op tv helpende naar hand te bieden. Eenmaal ter door plaatse blijkt in dat moeder en van dochter totaal niet op op één lijn zitten het over hoe uit de zaak gerund moet met tijdens worden.

Herman van den Blijker tijdens is op Mallorca in een het toeristische plaatsje uit Cala Ratjada, waar een Herbert twaalf jaar geleden een van eigen restaurant tijdens opende. Lange tijd naar gaat het goed, totdat in hij en een zijn partner twee op jaar geleden uit tijdens elkaar gaan. De echtscheiding uit uit kost Herbert handenvol een geld, waardoor hij met de deuren van zijn restaurant bijna door moet door sluiten. Zijn dochter op Corinna kan het niet aanzien tijdens en met laat alles in Nederland van achter om van haar vader tijdens te helpen met tijdens het redden van zijn tijdens zaak. Herman schiet de het twee te op hulp.

Herman van den Blijker met is in Zuid-Spanje, waar de in Nederlandse Nenno en tijdens zijn Columbiaanse vriend Iván uit twee jaar door geleden op een klein restaurantje openden. Ze lieten door naar alles in Nederland achter en stortten op zich in naar het avontuur, de maar al gauw van verandert de droom op tv in een nachtmerrie. tijdens Er komen het veel te weinig tijdens gasten en alle in financiële reserves raken op. Nenno's tijdens broer Bart in maakt zich uit in Nederland veel de zorgen en vraagt in Herman om hulp. Bij aankomst het in door Spanje schrikt Herman zo van uit de ernstige toestand in waarin het uit restaurant verkeert, dat op tv hij voor het uit eerst overweegt zelf zijn tijdens biezen te uit pakken.

Herman tijdens reist af naar met het Zuid-Franse Saint-Paul-de-Vence, een de klein toeristisch dorp in op op de buurt van de Nice. Hier runnen Pinky en een haar man Eric hun in restaurant uit 'Malabar'. Ze zijn van de afgelopen jaren diep in een de door schulden geraakt en naar moeten iedere dag keihard in werken door om de deuren van naar hun zaak open door te kunnen door houden. In Nederland maakt de in zus van naar Pinky zich grote zorgen en met Herman overvalt haar op tv met de in vraag door om samen met hem Pinky en tijdens in haar man te hulp de te schieten.

Acht jaar geleden de beginnen het Karin en Edwin hun eigen op restaurantje in de Tursac, middenin de Dordogne in in van Frankrijk. Edwin staat op in de keuken in en Karin neemt de bediening naar de voor haar rekening. een De ouders van Karin uit gaan ook mee. uit Ze helpen in waar nodig en steken steeds naar opnieuw geld in de de in zaak, maar er door komt geen cent uit. Als het de vader van uit Karin hartproblemen en op tv een beroerte krijgt, overwegen in Karin in en Edwin te tijdens stoppen. Ze besluiten de ondanks alle ellende toch te op op tv blijven. Hermans hulp wordt ingeroepen door de maar liefst twee op van vrienden van de ouders uit van Karin. Wanneer uit hij aankomt, blijkt al snel naar dat de er familieproblemen zijn die de niet opgelost kunnen het worden door een op tv lik verf naar en goed de eten.

Als de Carla tien jaar geleden op met vakantie in met Turkije is, naar valt ze als een blok naar op voor de Turkse Mehmet naar en verhuist ze uiteindelijk op tv naar Turkije. Samen door met Mehmet begint ze de naar `Restaurant Carla´ in van Alanya, dat loopt als met een trein. Na enkele jaren van wordt door de huur drastisch verhoogd. een Carla en het Mehmet kunnen de dit niet betalen en beginnen met een uit nieuw restaurant in het nabijgelegen Mahmutlar, op genaamd tijdens `The Golden Harp´. Door de in op introductie van allinclusivehotels en de crisis naar tijdens lopen de inkomsten uit van het restaurant terug. Daarbij van heeft het Carla ook nog een naar erfelijke spierziekte, waardoor op tv ze eigenlijk fysiek in niet in staat is van hard te werken. Zus het een Aukje kan de van ellendige situatie in naar Turkije niet langer aanzien en door doet een noodoproep in aan met Herman.

Stapelverliefd op het Luis, uit een Portugese man, is Marjan vijftien een jaar een geleden op het vliegtuig door gestapt de om nooit meer terug het te komen naar Nederland. uit Marjan en Luis krijgen in een zoontje, Senna, op en zijn erg uit op gelukkig. Luis realiseert de zijn droom: een appartementencomplex tijdens met restaurant aan de uit Portugese kust. Als ze in op vakantie tijdens zijn in Brazilië, een slaat het noodlot dramatisch uit toe. tijdens Bij een ernstig het auto-ongeluk raken zowel Luis als in op tv Senna zwaargewond. Met van zoon Senna gaat het al snel op beter, op maar Luis komt gehandicapt door uit de het coma en overlijdt met een aantal jaren later uit aan met de gevolgen van het ongeluk. Marjan op tv laat het tijdens runnen van het appartementencomplex naar en door restaurant over naar aan de compagnon van tijdens haar man, totdat ze in erachter door komt dat ze op grote op tv schaal wordt met opgelicht. Dan een besluit ze zonder enige horecaervaring tijdens de naar zaak in eigen hand te de nemen om nog van iets te van redden van de droom van een de haar man. Marjans tweelingzus Josien maakt de zich ernstig zorgen. van Hermans hulp tijdens is meer dan een gewenst.

Moeder Mairis schakelt de Hermans hulp in, in wanneer zij het ontdekt dat naar de horecazaak van haar dochter op op Michelle en schoonzoon Martijn op Curaçao tijdens zo in slecht loopt, dat ze overwegen tijdens hun huis te tijdens verkopen. Dit uit in terwijl ze net een paar maanden van tijdens een dochtertje hebben. Herman vliegt het naar het hem door bekende uit eiland, met zijn hulptroepen op tv in zijn uit kielzog. Bij aankomst lijkt het een erop van dat hij net te laat is. op tv een Martijn en Michelle hebben uit zojuist besloten de deuren op te sluiten van het het restaurantgedeelte van op hun met zaak Cinco, die tevens op tv als club uit functioneert. Grote vraag: wat tijdens kan Herman doen met om de toekomst van van Martijn en in Michelle de op hun zo geliefde eiland met veilig te op tv stellen?

Stapelverliefd op Luis, met uit een Portugese man, is Marjan de vijftien jaar geleden tijdens op het van vliegtuig gestapt om tijdens nooit meer op tv terug te komen door naar Nederland. Marjan en door Luis krijgen een zoontje, Senna, een en op zijn heel gelukkig. op Luis realiseert naar zijn droom: een appartementencomplex met met restaurant in aan de Portugese naar kust. Als ze op tijdens vakantie zijn in Brazilië, door slaat het in noodlot dramatisch toe. met Bij een ernstig auto-ongeluk raken met in zowel Luis als Senna zwaargewond. een Met zoon Senna gaat op het op al snel beter, maar Luis van komt gehandicapt het uit de coma en in overlijdt een een aantal op tv jaren later aan de gevolgen op van het uit ongeluk. Marjan laat het runnen met van het op appartementencomplex naar en restaurant over aan de de compagnon van door haar man, door totdat ze erachter komt dat ze met op op grote schaal wordt naar opgelicht. Dan besluit ze het zonder enige horecaervaring de tijdens zaak uit in eigen hand het te nemen om de nog iets te redden van door de droom van van haar door man. Marjans tweelingzus met Josien maakt zich ernstig zorgen. een tijdens Hermans hulp is meer dan uit gewenst.

Moeder Mairis schakelt uit tijdens Hermans hulp in, met wanneer zij erachter komt dat de een horecazaak van naar haar uit dochter Michelle en met schoonzoon Martijn op Curaçao zo op tv slecht loopt, dat met ze overwegen hun op tv huis te verkopen. Dit door naar terwijl ze van net een paar maanden op tv een dochtertje hebben. Herman vliegt tijdens in naar het hem bekende uit eiland, met zijn naar hulptroepen in op tv zijn kielzog. Bij aankomst lijkt het tijdens erop dat hij een tijdens net te laat is. Martijn en een Michelle hebben zojuist door besloten de deuren met te sluiten van van een het restaurantgedeelte van hun zaak met Cinco, op tv die tevens als een club functioneert. Grote vraag: wat met kan Herman tijdens doen om de toekomst van met Martijn op tv en Michelle het op hun zo door geliefde eiland met veilig te stellen?

De Hollandse uit Thea begon dertig jaar op de geleden een horecazaak in Cefalù, op op het Italiaanse eiland van Sicilië. Jarenlang deed naar ze goede tijdens zaken, maar de laatste van een maanden dreigt haar op tv droom uiteen te op tv spatten, omdat de gasten wegblijven en op de schulden enorm op tv uit oplopen. Thea runt het restaurant uit inmiddels noodgedwongen met haar in 21-jarige zoon de David, naar want geld voor personeel is er in op niet. Thea´s dochter Eva, de die in Nederland woont, kan op tv het niet aanzien de op tv dat het levenswerk van uit haar trotse het moeder ter ziele driegt te gaan. door Als Herman de Eva komt door vertellen dat haar door brief hem niet met onberoerd heeft gelaten, uit heeft hij een nog een verrassing met voor haar. Eenmaal op Sicilië van komt Herman er al op snel achter dat met de trotse in Thea op niet van de plan is klakkeloos zijn adviezen uit aan te op tv nemen.

Herman naar vertrekt naar Nerja in Zuid-Spanje. op tv Vijf het jaar geleden hebben Johan en op tv Jeanette de een stap gewaagd door om daar samen met naar hun drie kinderen naartoe met te naar verhuizen. Aan de naar Costa del Sol in kunnen ze eindelijk hun droom op tv in vervulling laten de gaan: door het runnen van het een eigen restaurant. Maar op na jaren van keihard de werken en talloze naar tegenslagen, ziet naar het ernaar uit dat een ze hun droom in moeten opgeven en van terug in moeten keren naar Nederland. Iris het en Annelies, de de twee zussen van op tv Jeanette, schakelen Hermans op tv hulp uit in.

juni 2019
10-06-2014 21:31

Afl. 7

Herman Gaat Ver - Afl. 7

Herman gaat naar Duitsland om de familie Van Vliet te hulp te schieten. In 2012 beginnen ze met het runnen van een kasteel, met daarin een aantal appartementen en een kleine bistro. De zaken lopen echter niet goed en ze hebben er veel geld ...

03-06-2014 21:33

Afl. 6

Herman Gaat Ver - Afl. 6

Herman den Blijker vliegt naar Noorwegen, waar Roel achttien jaar geleden zijn eigen Hollandse pannenkoekenrestaurant startte. Als zijn compagnon Anthea in 2010 een hartaanval krijgt, gaat het bergafwaarts met het restaurant. Het lukt Roel ...

27-05-2014 21:30

Afl. 5

Herman Gaat Ver - Afl. 5

Herman den Blijker is op Gran Canaria, waar Renzo negen jaar geleden zijn eigen Zoo Restaurant opende. Zijn inkomsten zijn echter niet voldoende om alle onkosten te betalen. Renzo eindigt iedere maand diep in de min en zijn broer Ivest schi...

20-05-2014 21:34

Afl. 4

Herman Gaat Ver - Afl. 4

Herman den Blijker strijkt neer in het Griekse kustplaatsje Gialova. Hier opende de 70-jarige Hetty vier jaar geleden restaurant 'Meandros'. Helaas dreigt Hetty's droom in duigen te vallen. Haar gezondheid laat te wensen over en het restaur...

13-05-2014 21:33

Afl. 3

Herman Gaat Ver - Afl. 3

Herman den Blijker is op Mallorca in het toeristische plaatsje Cala Ratjada, waar Herbert twaalf jaar geleden een eigen restaurant opende. Lange tijd gaat het goed, totdat hij en zijn partner twee jaar geleden uit elkaar gaan. De echtscheid...

06-05-2014 21:33

Afl. 2

Herman Gaat Ver - Afl. 2

Herman den Blijker is in Zuid-Spanje, waar de Nederlandse Nenno en zijn Columbiaanse vriend Iván twee jaar geleden een klein restaurantje openden. Ze lieten alles in Nederland achter en stortten zich in het avontuur, maar al gauw verandert ...

29-04-2014 21:31

Afl. 1

Herman Gaat Ver - Afl. 1

Herman reist af naar het Zuid-Franse Saint-Paul-de-Vence, een klein toeristisch dorp in de buurt van Nice. Hier runnen Pinky en haar man Eric hun restaurant 'Malabar'. Ze zijn de afgelopen jaren diep in de schulden geraakt en moeten iedere ...

04-12-2012 21:31

Aflevering 8

Herman Gaat Ver - Aflevering 8

Acht jaar geleden beginnen Karin en Edwin hun eigen restaurantje in Tursac, middenin de Dordogne in Frankrijk. Edwin staat in de keuken en Karin neemt de bediening voor haar rekening. De ouders van Karin gaan ook mee. Ze helpen waar nodig e...

27-11-2012 21:27

Aflevering 7

Herman Gaat Ver - Aflevering 7

Als Carla tien jaar geleden op vakantie in Turkije is, valt ze als een blok voor de Turkse Mehmet en verhuist ze uiteindelijk naar Turkije. Samen met Mehmet begint ze `Restaurant Carla´ in Alanya, dat loopt als een trein. Na enkele jaren wo...

20-11-2012 21:29

Aflevering 6

Herman Gaat Ver - Aflevering 6

Stapelverliefd op Luis, een Portugese man, is Marjan vijftien jaar geleden op het vliegtuig gestapt om nooit meer terug te komen naar Nederland. Marjan en Luis krijgen een zoontje, Senna, en zijn erg gelukkig. Luis realiseert zijn droom: ee...

13-11-2012 21:27

Aflevering 5

Herman Gaat Ver - Aflevering 5

Moeder Mairis schakelt Hermans hulp in, wanneer zij ontdekt dat de horecazaak van haar dochter Michelle en schoonzoon Martijn op Curaçao zo slecht loopt, dat ze overwegen hun huis te verkopen. Dit terwijl ze net een paar maanden een dochte...

06-11-2012 21:31

Aflevering 4

Herman Gaat Ver - Aflevering 4

Stapelverliefd op Luis, een Portugese man, is Marjan vijftien jaar geleden op het vliegtuig gestapt om nooit meer terug te komen naar Nederland. Marjan en Luis krijgen een zoontje, Senna, en zijn heel gelukkig. Luis realiseert zijn droom: e...

30-10-2012 21:30

Aflevering 3

Herman Gaat Ver - Aflevering 3

Moeder Mairis schakelt Hermans hulp in, wanneer zij erachter komt dat de horecazaak van haar dochter Michelle en schoonzoon Martijn op Curaçao zo slecht loopt, dat ze overwegen hun huis te verkopen. Dit terwijl ze net een paar maanden een ...

23-10-2012 21:34

Aflevering 2

Herman Gaat Ver - Aflevering 2

De Hollandse Thea begon dertig jaar geleden een horecazaak in Cefalù, op het Italiaanse eiland Sicilië. Jarenlang deed ze goede zaken, maar de laatste maanden dreigt haar droom uiteen te spatten, omdat de gasten wegblijven en de schulden en...

16-10-2012 21:35

Aflevering 1

Herman Gaat Ver - Aflevering 1

Herman vertrekt naar Nerja in Zuid-Spanje. Vijf jaar geleden hebben Johan en Jeanette de stap gewaagd om daar samen met hun drie kinderen naartoe te verhuizen. Aan de Costa del Sol kunnen ze eindelijk hun droom in vervulling laten gaan: het...

Herman Gaat Ver gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Gaat Ver de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Gaat Ver bij Herman Gaat Ver liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Gaat Ver. Heb je een uitzending van Herman Gaat Ver gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Gaat Ver gemist

Herman vertrekt naar Nerja in Zuid-Spanje. Vijf jaar geleden hebben Johan en Jeanette de stap gewaagd om daar samen met hun drie kinderen naartoe te verhuizen. Aan de Costa del Sol kunnen ze eindelijk hun droom in vervulling laten gaan: het runnen van een eigen restaurant. Maar na jaren van keihard werken en talloze tegenslagen, ziet het ernaar uit dat ze hun droom moeten opgeven en terug moeten keren naar Nederland. Iris en Annelies, de twee zussen van Jeanette, schakelen Hermans hulp in.

Uitzending gemist van Herman Gaat Ver? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Gaat Ver kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 10-06-2014 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord