Programma gemist?

Herman gaat naar naar Duitsland om door de familie Van Vliet een te hulp te een schieten. In 2012 de beginnen ze uit met het op tv runnen van op tv een kasteel, met een daarin een aantal appartementen een en een kleine op bistro. De in zaken lopen echter op niet goed en ze hebben er op veel geld in naar moeten steken uit om de met boel draaiende te de houden. Zoon Dylan met kan het op tv niet aanzien dat zijn ouders van er op tv langzaam aan onderdoor gaan en de schakelt Hermans hulp op tv in.

Herman den een Blijker op vliegt naar Noorwegen, door waar Roel achttien uit jaar geleden zijn met eigen Hollandse pannenkoekenrestaurant startte. Als op zijn compagnon in Anthea in 2010 een naar hartaanval krijgt, in gaat het bergafwaarts uit met het restaurant. door Het lukt Roel niet het op met tij te keren en naar zijn dochter maakt zich ernstig de zorgen. de Zij vraagt de uiteindelijk Herman om van hulp.

Herman het den Blijker is op naar Gran de Canaria, waar Renzo negen jaar geleden de zijn eigen Zoo de Restaurant opende. Zijn van inkomsten zijn echter tijdens een niet voldoende om alle uit onkosten te betalen. Renzo tijdens eindigt iedere door maand diep de in de min en door zijn broer Ivest schiet hem in te naar hulp, samen met tijdens Herman. Bij aankomst het blijkt echter dat Renzo uit helemaal niet met zit te wachten op Hermans uit op hulp.

Herman den met Blijker met strijkt neer in het Griekse kustplaatsje op tijdens Gialova. Hier opende de 70-jarige uit Hetty vier in jaar geleden restaurant 'Meandros'. Helaas op tv dreigt uit Hetty's droom in duigen naar te vallen. op Haar gezondheid laat door te wensen over en door het restaurant loopt zo uit slecht dat haar op tv tijdens dochter noodgedwongen uit Nederland over moet met komen om te van helpen. Herman krijgt van vanuit meerdere de hoeken het verzoek de met helpende hand te door bieden. Eenmaal ter een plaatse blijkt dat door moeder uit en dochter totaal in niet op één lijn de zitten de over hoe de zaak de gerund moet van worden.

Herman op tv den Blijker is op Mallorca door een in het toeristische plaatsje Cala Ratjada, door waar Herbert twaalf op jaar geleden een op eigen restaurant opende. tijdens door Lange tijd gaat het het goed, totdat hij het en zijn naar partner twee jaar geleden tijdens uit elkaar gaan. met De echtscheiding kost Herbert handenvol tijdens van geld, waardoor hij de in deuren van zijn restaurant bijna in moet sluiten. Zijn in dochter Corinna kan in het niet aanzien in en laat met alles in uit Nederland achter om haar vader op tv op te helpen met het op tv redden van zijn de zaak. Herman in schiet de twee te door hulp.

Herman op den Blijker is in op Zuid-Spanje, in waar de Nederlandse Nenno en zijn van Columbiaanse vriend Iván in van twee jaar geleden een klein restaurantje in openden. Ze een lieten alles in Nederland de achter van en stortten zich in het tijdens avontuur, door maar al gauw verandert op de droom in een op tv nachtmerrie. Er komen met veel te weinig de gasten en tijdens alle financiële de reserves raken op. Nenno's broer een Bart op tv maakt zich in Nederland veel uit zorgen en vraagt het Herman uit om hulp. uit Bij aankomst in Spanje met schrikt Herman zo van de uit ernstige met toestand waarin het restaurant het verkeert, dat hij een voor het eerst met overweegt op zelf zijn biezen uit te pakken.

Herman een reist af naar het Zuid-Franse uit met Saint-Paul-de-Vence, een klein toeristisch door dorp in de buurt het van met Nice. Hier runnen Pinky door en haar met man Eric hun restaurant naar 'Malabar'. Ze van zijn de afgelopen een jaren diep in de door schulden geraakt en het moeten iedere dag keihard in werken om naar de deuren door van hun zaak in open te kunnen tijdens houden. In Nederland op tv maakt de zus van Pinky op tv zich grote zorgen en door een Herman overvalt haar op met de vraag om van samen met hem Pinky een en haar man te naar van hulp te schieten.

Acht jaar het geleden beginnen Karin en met op tv Edwin hun eigen restaurantje in met Tursac, middenin op tv de Dordogne in Frankrijk. naar Edwin staat met in de keuken en naar Karin neemt de het bediening voor haar tijdens rekening. door De ouders van Karin de gaan ook tijdens mee. Ze helpen waar nodig een en steken steeds opnieuw op geld in van de op zaak, maar er komt geen uit cent door uit. Als de vader van op tv Karin hartproblemen en een met beroerte krijgt, naar overwegen Karin en op tv Edwin te stoppen. een Ze besluiten ondanks alle door ellende toch tijdens te blijven. Hermans met hulp wordt op tv ingeroepen door een maar liefst twee een vrienden van de ouders van in Karin. Wanneer hij aankomt, tijdens blijkt van al snel dat er familieproblemen in zijn uit die niet opgelost kunnen op worden door een lik een verf en goed de uit eten.

Als Carla van tien jaar uit geleden op met vakantie in Turkije is, met valt ze uit als een blok voor tijdens de Turkse Mehmet tijdens en verhuist ze van uiteindelijk naar Turkije. Samen met door Mehmet begint op ze `Restaurant Carla´ in op Alanya, van dat loopt als een trein. uit uit Na enkele jaren wordt naar de huur drastisch verhoogd. Carla met en Mehmet door kunnen dit van niet betalen en beginnen een tijdens nieuw restaurant in naar het een nabijgelegen Mahmutlar, door genaamd `The Golden met Harp´. Door de introductie van allinclusivehotels met tijdens en de crisis een lopen de inkomsten van het restaurant uit door terug. Daarbij heeft een Carla ook nog een erfelijke spierziekte, in waardoor van ze eigenlijk fysiek niet tijdens in staat is naar hard te werken. een Zus Aukje van kan de ellendige situatie in op op tv Turkije niet langer aanzien het en doet in een noodoproep aan op Herman.

Stapelverliefd de op Luis, een een Portugese man, is Marjan het vijftien jaar geleden op door het uit vliegtuig gestapt op om nooit meer terug uit te komen naar naar Nederland. Marjan en Luis krijgen een een zoontje, Senna, met en zijn erg de gelukkig. tijdens Luis realiseert zijn droom: een naar een appartementencomplex met restaurant aan de Portugese in naar kust. Als ze op vakantie zijn in uit in Brazilië, slaat tijdens het noodlot dramatisch toe. in Bij een naar ernstig auto-ongeluk raken op tv zowel Luis als Senna de zwaargewond. Met zoon Senna gaat de het al snel van beter, met maar Luis uit komt gehandicapt uit de coma met en overlijdt uit een aantal uit jaren later aan de gevolgen van op het ongeluk. op Marjan de laat het runnen van het met appartementencomplex en restaurant op tv over aan de naar compagnon van de haar man, totdat ze door erachter komt dat tijdens ze de op grote schaal wordt opgelicht. Dan de besluit ze op zonder enige horecaervaring de de zaak in eigen op hand te nemen de om nog iets door te redden van uit tijdens de droom van haar man. Marjans in met tweelingzus Josien maakt zich ernstig uit zorgen. naar Hermans hulp is meer dan door gewenst.

Moeder in Mairis schakelt Hermans op hulp in, wanneer zij ontdekt het dat de een horecazaak van haar dochter naar Michelle de en schoonzoon Martijn de op Curaçao zo op slecht loopt, dat ze op overwegen hun huis van te door verkopen. Dit met terwijl ze net naar een paar maanden een dochtertje in hebben. Herman vliegt naar het tijdens het hem bekende eiland, met met zijn hulptroepen in het zijn het kielzog. Bij aankomst lijkt de het erop dat hij met net te laat een is. Martijn en het Michelle het hebben zojuist besloten de deuren te het sluiten met van het restaurantgedeelte van hun naar zaak Cinco, door die tevens naar als club functioneert. Grote naar vraag: wat uit kan Herman doen door om de toekomst door van Martijn en Michelle op tv op hun een zo geliefde van eiland veilig te de stellen?

Stapelverliefd naar op Luis, het een Portugese man, is Marjan vijftien van jaar geleden uit op op het vliegtuig gestapt om nooit meer tijdens terug te op komen naar op Nederland. Marjan en Luis het krijgen met een zoontje, Senna, en zijn op heel gelukkig. een Luis realiseert zijn met droom: een appartementencomplex de met restaurant aan de Portugese tijdens kust. Als tijdens ze op tv op vakantie zijn van in Brazilië, slaat het een noodlot dramatisch toe. Bij het een op tv ernstig auto-ongeluk raken zowel Luis als naar Senna zwaargewond. op tv Met zoon op Senna gaat het al door snel beter, maar Luis een komt gehandicapt uit uit de coma in en overlijdt een een aantal jaren later aan het de de gevolgen van tijdens het ongeluk. Marjan laat het runnen een van het appartementencomplex tijdens en in restaurant over aan het de compagnon van op tv haar man, totdat door ze erachter komt dat met ze op naar grote schaal wordt een opgelicht. Dan door besluit ze zonder enige tijdens horecaervaring de op tv zaak in eigen hand te met nemen om nog iets op te redden van met de van droom van het haar man. Marjans tweelingzus uit Josien maakt zich op tv ernstig zorgen. Hermans in hulp is meer in dan gewenst.

Moeder Mairis schakelt met Hermans de hulp in, door wanneer zij erachter komt dat de naar horecazaak van uit haar dochter de Michelle en schoonzoon Martijn uit op tijdens Curaçao zo slecht van loopt, dat ze overwegen hun van huis te verkopen. in Dit terwijl van ze net een naar paar maanden een met dochtertje hebben. Herman vliegt op tv naar het in hem bekende eiland, met van zijn de hulptroepen in zijn kielzog. Bij naar aankomst lijkt uit het erop naar dat hij net te in laat is. Martijn op en het Michelle hebben zojuist besloten de de deuren te het sluiten van met het restaurantgedeelte van hun met zaak Cinco, die tevens als op tv club functioneert. Grote in vraag: de wat kan Herman de doen om de toekomst het van naar Martijn en naar Michelle op hun zo geliefde eiland in op tv veilig te stellen?

De Hollandse het Thea begon dertig jaar in geleden een horecazaak op in het Cefalù, op het Italiaanse eiland op tv Sicilië. Jarenlang op tv deed een ze goede zaken, maar door de laatste maanden door dreigt haar door droom uiteen te spatten, het omdat de gasten wegblijven en van in de schulden enorm oplopen. de Thea runt het tijdens restaurant inmiddels noodgedwongen met haar uit op 21-jarige zoon David, tijdens want geld voor op personeel is er niet. het Thea´s dochter met Eva, die in de Nederland woont, kan het tijdens niet aanzien van dat het levenswerk van van haar trotse door moeder ter ziele driegt uit te gaan. Als Herman door Eva uit komt vertellen dat haar brief hem in niet onberoerd in heeft gelaten, naar heeft hij nog van een verrassing uit voor haar. Eenmaal op in Sicilië komt Herman er met al snel een achter dat de door trotse Thea niet van uit plan in is klakkeloos zijn in adviezen aan te op nemen.

Herman het vertrekt naar Nerja van in Zuid-Spanje. Vijf jaar geleden uit hebben met Johan en van Jeanette de stap gewaagd door om daar samen met hun een tijdens drie kinderen naartoe naar te verhuizen. Aan de Costa del de naar Sol kunnen ze eindelijk hun droom in in vervulling met laten gaan: in het runnen van op tv een eigen het restaurant. Maar na uit jaren van keihard werken en de talloze tegenslagen, ziet het in naar ernaar uit dat ze naar hun droom moeten opgeven en het terug moeten tijdens keren naar Nederland. Iris op tv en met Annelies, de twee zussen van door in Jeanette, schakelen Hermans hulp tijdens in.

februari 2019
10-06-2014 21:31

Afl. 7

Herman Gaat Ver - Afl. 7

Herman gaat naar Duitsland om de familie Van Vliet te hulp te schieten. In 2012 beginnen ze met het runnen van een kasteel, met daarin een aantal appartementen en een kleine bistro. De zaken lopen echter niet goed en ze hebben er veel geld ...

03-06-2014 21:33

Afl. 6

Herman Gaat Ver - Afl. 6

Herman den Blijker vliegt naar Noorwegen, waar Roel achttien jaar geleden zijn eigen Hollandse pannenkoekenrestaurant startte. Als zijn compagnon Anthea in 2010 een hartaanval krijgt, gaat het bergafwaarts met het restaurant. Het lukt Roel ...

27-05-2014 21:30

Afl. 5

Herman Gaat Ver - Afl. 5

Herman den Blijker is op Gran Canaria, waar Renzo negen jaar geleden zijn eigen Zoo Restaurant opende. Zijn inkomsten zijn echter niet voldoende om alle onkosten te betalen. Renzo eindigt iedere maand diep in de min en zijn broer Ivest schi...

20-05-2014 21:34

Afl. 4

Herman Gaat Ver - Afl. 4

Herman den Blijker strijkt neer in het Griekse kustplaatsje Gialova. Hier opende de 70-jarige Hetty vier jaar geleden restaurant 'Meandros'. Helaas dreigt Hetty's droom in duigen te vallen. Haar gezondheid laat te wensen over en het restaur...

13-05-2014 21:33

Afl. 3

Herman Gaat Ver - Afl. 3

Herman den Blijker is op Mallorca in het toeristische plaatsje Cala Ratjada, waar Herbert twaalf jaar geleden een eigen restaurant opende. Lange tijd gaat het goed, totdat hij en zijn partner twee jaar geleden uit elkaar gaan. De echtscheid...

06-05-2014 21:33

Afl. 2

Herman Gaat Ver - Afl. 2

Herman den Blijker is in Zuid-Spanje, waar de Nederlandse Nenno en zijn Columbiaanse vriend Iván twee jaar geleden een klein restaurantje openden. Ze lieten alles in Nederland achter en stortten zich in het avontuur, maar al gauw verandert ...

29-04-2014 21:31

Afl. 1

Herman Gaat Ver - Afl. 1

Herman reist af naar het Zuid-Franse Saint-Paul-de-Vence, een klein toeristisch dorp in de buurt van Nice. Hier runnen Pinky en haar man Eric hun restaurant 'Malabar'. Ze zijn de afgelopen jaren diep in de schulden geraakt en moeten iedere ...

04-12-2012 21:31

Aflevering 8

Herman Gaat Ver - Aflevering 8

Acht jaar geleden beginnen Karin en Edwin hun eigen restaurantje in Tursac, middenin de Dordogne in Frankrijk. Edwin staat in de keuken en Karin neemt de bediening voor haar rekening. De ouders van Karin gaan ook mee. Ze helpen waar nodig e...

27-11-2012 21:27

Aflevering 7

Herman Gaat Ver - Aflevering 7

Als Carla tien jaar geleden op vakantie in Turkije is, valt ze als een blok voor de Turkse Mehmet en verhuist ze uiteindelijk naar Turkije. Samen met Mehmet begint ze `Restaurant Carla´ in Alanya, dat loopt als een trein. Na enkele jaren wo...

20-11-2012 21:29

Aflevering 6

Herman Gaat Ver - Aflevering 6

Stapelverliefd op Luis, een Portugese man, is Marjan vijftien jaar geleden op het vliegtuig gestapt om nooit meer terug te komen naar Nederland. Marjan en Luis krijgen een zoontje, Senna, en zijn erg gelukkig. Luis realiseert zijn droom: ee...

13-11-2012 21:27

Aflevering 5

Herman Gaat Ver - Aflevering 5

Moeder Mairis schakelt Hermans hulp in, wanneer zij ontdekt dat de horecazaak van haar dochter Michelle en schoonzoon Martijn op Curaçao zo slecht loopt, dat ze overwegen hun huis te verkopen. Dit terwijl ze net een paar maanden een dochte...

06-11-2012 21:31

Aflevering 4

Herman Gaat Ver - Aflevering 4

Stapelverliefd op Luis, een Portugese man, is Marjan vijftien jaar geleden op het vliegtuig gestapt om nooit meer terug te komen naar Nederland. Marjan en Luis krijgen een zoontje, Senna, en zijn heel gelukkig. Luis realiseert zijn droom: e...

30-10-2012 21:30

Aflevering 3

Herman Gaat Ver - Aflevering 3

Moeder Mairis schakelt Hermans hulp in, wanneer zij erachter komt dat de horecazaak van haar dochter Michelle en schoonzoon Martijn op Curaçao zo slecht loopt, dat ze overwegen hun huis te verkopen. Dit terwijl ze net een paar maanden een ...

23-10-2012 21:34

Aflevering 2

Herman Gaat Ver - Aflevering 2

De Hollandse Thea begon dertig jaar geleden een horecazaak in Cefalù, op het Italiaanse eiland Sicilië. Jarenlang deed ze goede zaken, maar de laatste maanden dreigt haar droom uiteen te spatten, omdat de gasten wegblijven en de schulden en...

16-10-2012 21:35

Aflevering 1

Herman Gaat Ver - Aflevering 1

Herman vertrekt naar Nerja in Zuid-Spanje. Vijf jaar geleden hebben Johan en Jeanette de stap gewaagd om daar samen met hun drie kinderen naartoe te verhuizen. Aan de Costa del Sol kunnen ze eindelijk hun droom in vervulling laten gaan: het...

Herman Gaat Ver gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Gaat Ver de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Gaat Ver bij Herman Gaat Ver liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Gaat Ver. Heb je een uitzending van Herman Gaat Ver gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Gaat Ver gemist

Herman vertrekt naar Nerja in Zuid-Spanje. Vijf jaar geleden hebben Johan en Jeanette de stap gewaagd om daar samen met hun drie kinderen naartoe te verhuizen. Aan de Costa del Sol kunnen ze eindelijk hun droom in vervulling laten gaan: het runnen van een eigen restaurant. Maar na jaren van keihard werken en talloze tegenslagen, ziet het ernaar uit dat ze hun droom moeten opgeven en terug moeten keren naar Nederland. Iris en Annelies, de twee zussen van Jeanette, schakelen Hermans hulp in.

Uitzending gemist van Herman Gaat Ver? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Gaat Ver kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 10-06-2014 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord