Programma gemist?

Herman een gaat naar Duitsland om uit de familie met Van Vliet te hulp te het schieten. het In 2012 beginnen ze op tv met op het runnen van een kasteel, met met daarin uit een aantal appartementen in en een kleine bistro. door De zaken een lopen echter het niet goed en ze hebben in er veel geld van in op tv moeten steken om het de boel draaiende op tv te houden. Zoon Dylan kan in het niet aanzien dat door zijn ouders er in langzaam aan onderdoor met gaan en tijdens schakelt Hermans hulp op in.

Herman met den Blijker vliegt naar Noorwegen, in op tv waar Roel achttien naar jaar geleden zijn eigen door Hollandse pannenkoekenrestaurant startte. Als met zijn door compagnon Anthea in 2010 een hartaanval van krijgt, uit gaat het bergafwaarts in met het restaurant. naar Het lukt het Roel niet het tij te met keren en zijn met dochter de maakt zich ernstig zorgen. Zij de vraagt uiteindelijk uit Herman om de hulp.

Herman den naar Blijker is op tijdens Gran op Canaria, waar Renzo negen jaar geleden met zijn eigen op tv Zoo Restaurant van opende. Zijn inkomsten zijn echter in naar niet voldoende om alle onkosten op te betalen. Renzo uit eindigt iedere maand diep het in op tv de min en zijn broer het uit Ivest schiet hem op te hulp, samen met Herman. van Bij aankomst blijkt echter uit dat Renzo helemaal tijdens naar niet zit te van wachten op Hermans tijdens hulp.

Herman den op Blijker strijkt neer in de het op tv Griekse kustplaatsje de Gialova. Hier opende de 70-jarige naar Hetty vier jaar de geleden restaurant de 'Meandros'. Helaas dreigt door Hetty's droom het in duigen te vallen. Haar met gezondheid tijdens laat te wensen over en van het restaurant loopt in zo slecht op tv dat haar dochter op tv noodgedwongen uit Nederland het over moet komen om te een helpen. Herman een krijgt naar vanuit meerdere hoeken het verzoek de naar helpende hand in te bieden. Eenmaal het ter plaatse blijkt tijdens dat moeder op en dochter totaal door niet op één lijn zitten op tv over hoe het de zaak gerund moet naar een worden.

Herman van den Blijker is op Mallorca in in met het toeristische plaatsje Cala Ratjada, het waar Herbert de twaalf jaar geleden een een eigen restaurant met opende. Lange tijd naar gaat in het goed, totdat hij een en zijn partner twee een jaar geleden de uit elkaar gaan. het De echtscheiding kost Herbert door handenvol geld, waardoor hij in de een deuren van zijn restaurant een bijna in moet sluiten. Zijn dochter Corinna uit kan tijdens het niet aanzien en op laat alles in Nederland naar achter om haar vader de te naar helpen met het redden uit van zijn zaak. Herman uit schiet de twee naar te tijdens hulp.

Herman den Blijker naar is naar in Zuid-Spanje, waar de Nederlandse met Nenno en zijn op tv Columbiaanse vriend van Iván twee op jaar geleden een klein restaurantje met een openden. Ze lieten op alles in Nederland door achter en stortten de zich in het naar avontuur, maar al gauw op verandert de droom een in een nachtmerrie. Er op komen veel op te weinig gasten met en alle financiële reserves raken in op. Nenno's uit broer Bart maakt naar zich door in Nederland veel zorgen met en vraagt Herman om tijdens hulp. Bij met aankomst in Spanje schrikt Herman de zo op van de ernstige toestand waarin naar het restaurant verkeert, van dat hij voor van het eerst overweegt de door zelf zijn biezen te tijdens pakken.

Herman tijdens reist af naar het door Zuid-Franse Saint-Paul-de-Vence, in een klein toeristisch dorp in in de buurt van tijdens Nice. Hier een runnen Pinky en met haar man naar Eric hun restaurant 'Malabar'. Ze van zijn de afgelopen op jaren uit diep in de schulden geraakt met de en moeten iedere dag keihard door werken om in de deuren van met hun zaak open met te kunnen houden. In Nederland het maakt in de zus van Pinky zich op tv van grote zorgen en Herman overvalt haar in met de vraag op tv om een samen met hem het Pinky en haar man een te hulp te van schieten.

Acht jaar in geleden beginnen Karin in en Edwin hun eigen op tv restaurantje tijdens in Tursac, middenin de Dordogne met in Frankrijk. Edwin de staat in uit de keuken op tv en Karin neemt de op tv bediening voor haar van rekening. De in ouders van op tv Karin gaan ook mee. Ze van helpen waar nodig en naar steken steeds opnieuw van geld een in de zaak, maar er van door komt geen cent uit. Als tijdens de vader van door Karin hartproblemen en een op tv beroerte krijgt, overwegen tijdens Karin en van Edwin op te stoppen. Ze besluiten ondanks alle een ellende toch op te het blijven. Hermans hulp wordt ingeroepen in door maar liefst uit twee vrienden van de de ouders van Karin. door op tv Wanneer hij aankomt, blijkt al op tv snel een dat er familieproblemen zijn die niet in opgelost kunnen worden van door een lik met op verf en goed door eten.

Als Carla tien van naar jaar geleden op vakantie in Turkije een is, valt ze met als een blok de met voor de Turkse door Mehmet en verhuist ze uiteindelijk naar uit Turkije. Samen met op tv Mehmet naar begint ze van `Restaurant Carla´ in Alanya, een dat loopt als een tijdens trein. het Na enkele jaren wordt de tijdens huur het drastisch verhoogd. Carla naar en Mehmet kunnen dit met niet betalen en beginnen een op tv op tv nieuw restaurant in het nabijgelegen Mahmutlar, door van genaamd `The Golden Harp´. Door een de een introductie van allinclusivehotels uit en de crisis lopen de inkomsten de van het naar restaurant terug. de Daarbij heeft door Carla ook nog een erfelijke spierziekte, van waardoor ze met eigenlijk fysiek op niet in staat de is hard te werken. een Zus Aukje kan de het ellendige situatie een in het Turkije niet langer aanzien en een doet een noodoproep aan op tv met Herman.

Stapelverliefd uit op Luis, een met Portugese man, is Marjan op vijftien jaar geleden het op het in vliegtuig gestapt om nooit meer op terug te komen door naar het Nederland. Marjan en een Luis krijgen een uit zoontje, Senna, door en zijn erg gelukkig. Luis van realiseert uit zijn droom: een appartementencomplex met door restaurant met aan de Portugese een kust. Als ze met op vakantie zijn in in Brazilië, slaat het de noodlot dramatisch toe. Bij een op tv ernstig op tv auto-ongeluk raken zowel Luis tijdens als Senna zwaargewond. Met op zoon Senna de gaat het een al snel beter, maar Luis in komt het gehandicapt uit met de coma en een overlijdt een aantal jaren de later aan de gevolgen op van het tijdens ongeluk. Marjan door laat het runnen van het appartementencomplex tijdens en restaurant een over aan de compagnon in een van haar man, totdat het ze erachter komt door dat ze een op grote schaal wordt opgelicht. Dan uit besluit de ze zonder enige horecaervaring de op tv zaak in het eigen hand een te nemen op tv om nog iets door te redden van met de droom van haar man. Marjans naar tweelingzus Josien op tv maakt zich ernstig op zorgen. Hermans met hulp is meer door dan gewenst.

Moeder door Mairis schakelt Hermans op tv hulp in, wanneer zij uit ontdekt dat op de horecazaak van haar dochter tijdens tijdens Michelle en schoonzoon Martijn op in Curaçao zo slecht van loopt, dat ze overwegen naar naar hun huis te verkopen. uit Dit terwijl ze net in met een paar maanden een een dochtertje hebben. Herman vliegt naar het met het hem bekende eiland, het met zijn hulptroepen in op zijn kielzog. Bij aankomst in lijkt het erop het dat door hij net te laat van is. Martijn en Michelle uit hebben zojuist besloten tijdens de van deuren te sluiten in van het restaurantgedeelte van door hun zaak uit Cinco, die tevens naar als club functioneert. Grote met vraag: wat kan Herman op tv doen om de uit toekomst van het tijdens Martijn en Michelle op hun op zo geliefde met eiland veilig te van stellen?

Stapelverliefd op op Luis, een Portugese man, een is Marjan vijftien naar jaar geleden uit op in het vliegtuig gestapt om nooit op meer terug te met komen naar het Nederland. Marjan en Luis uit krijgen een zoontje, met Senna, en met zijn heel gelukkig. Luis realiseert op tv zijn uit droom: een tijdens appartementencomplex met restaurant aan de van Portugese kust. Als ze van van op vakantie zijn in Brazilië, van slaat de het noodlot dramatisch toe. op Bij een ernstig auto-ongeluk raken een uit zowel Luis als Senna in zwaargewond. Met op zoon Senna gaat door het al snel de beter, maar Luis komt gehandicapt uit uit de coma een en overlijdt van een aantal met jaren later aan de gevolgen het van uit het ongeluk. Marjan laat het op runnen van uit het appartementencomplex naar en restaurant over aan met de compagnon van het haar man, uit totdat ze erachter in komt dat ze op grote schaal tijdens wordt met opgelicht. Dan de besluit ze zonder het enige horecaervaring de met zaak in eigen hand te tijdens nemen om nog tijdens iets de te redden van de droom het van haar man. Marjans op tv tweelingzus Josien de maakt zich ernstig zorgen. op tv Hermans een hulp is meer op dan gewenst.

Moeder Mairis de schakelt Hermans uit hulp in, wanneer zij erachter in komt het dat de tijdens horecazaak van haar dochter met Michelle en met schoonzoon Martijn op Curaçao van zo slecht loopt, dat ze door overwegen hun van huis te uit verkopen. Dit terwijl op tv ze net een paar door met maanden een dochtertje een hebben. Herman vliegt naar het naar hem bekende eiland, met het uit zijn hulptroepen in zijn met kielzog. Bij aankomst lijkt naar het door erop dat hij net te laat tijdens uit is. Martijn en het Michelle hebben zojuist besloten de tijdens deuren van te sluiten van het een restaurantgedeelte van hun zaak van Cinco, op tv die tevens als club tijdens functioneert. Grote vraag: wat met kan Herman een doen om de de toekomst van in Martijn en van Michelle op hun zo geliefde van eiland veilig met te stellen?

De op Hollandse Thea begon dertig de jaar geleden een horecazaak in in Cefalù, op het het Italiaanse door eiland een Sicilië. Jarenlang deed ze uit goede zaken, maar de laatste het maanden dreigt in haar in droom uiteen te spatten, omdat de van gasten wegblijven in en de schulden een enorm oplopen. in Thea runt het met restaurant inmiddels noodgedwongen met tijdens haar 21-jarige zoon David, door op want geld voor personeel is de er niet. tijdens Thea´s dochter Eva, die een in van Nederland woont, kan het het niet aanzien dat het tijdens levenswerk van haar een trotse moeder ter ziele op tv driegt te gaan. op Als met Herman Eva een komt vertellen dat tijdens haar brief hem niet naar onberoerd heeft uit gelaten, heeft hij nog uit een verrassing het voor haar. Eenmaal op Sicilië komt met Herman er al met de snel achter dat de trotse Thea op tv niet van op tv in plan is klakkeloos tijdens zijn adviezen aan te van nemen.

Herman op vertrekt naar Nerja in op Zuid-Spanje. Vijf jaar het geleden hebben in Johan en Jeanette de op tv stap gewaagd tijdens om daar samen met op hun drie kinderen het naartoe te verhuizen. uit Aan met de Costa del Sol kunnen van ze eindelijk tijdens hun droom in vervulling laten in gaan: het het runnen van een eigen het restaurant. met Maar na in jaren van keihard uit werken en talloze uit tegenslagen, ziet het ernaar uit dat door ze de hun droom moeten opgeven van en terug moeten keren naar naar Nederland. de Iris en in Annelies, de van twee zussen van Jeanette, schakelen op tv Hermans tijdens hulp in.

februari 2021
10-06-2014 21:31

Afl. 7

Herman Gaat Ver - Afl. 7

Herman gaat naar Duitsland om de familie Van Vliet te hulp te schieten. In 2012 beginnen ze met het runnen van een kasteel, met daarin een aantal appartementen en een kleine bistro. De zaken lopen echter niet goed en ze hebben er veel geld ...

03-06-2014 21:33

Afl. 6

Herman Gaat Ver - Afl. 6

Herman den Blijker vliegt naar Noorwegen, waar Roel achttien jaar geleden zijn eigen Hollandse pannenkoekenrestaurant startte. Als zijn compagnon Anthea in 2010 een hartaanval krijgt, gaat het bergafwaarts met het restaurant. Het lukt Roel ...

27-05-2014 21:30

Afl. 5

Herman Gaat Ver - Afl. 5

Herman den Blijker is op Gran Canaria, waar Renzo negen jaar geleden zijn eigen Zoo Restaurant opende. Zijn inkomsten zijn echter niet voldoende om alle onkosten te betalen. Renzo eindigt iedere maand diep in de min en zijn broer Ivest schi...

20-05-2014 21:34

Afl. 4

Herman Gaat Ver - Afl. 4

Herman den Blijker strijkt neer in het Griekse kustplaatsje Gialova. Hier opende de 70-jarige Hetty vier jaar geleden restaurant 'Meandros'. Helaas dreigt Hetty's droom in duigen te vallen. Haar gezondheid laat te wensen over en het restaur...

13-05-2014 21:33

Afl. 3

Herman Gaat Ver - Afl. 3

Herman den Blijker is op Mallorca in het toeristische plaatsje Cala Ratjada, waar Herbert twaalf jaar geleden een eigen restaurant opende. Lange tijd gaat het goed, totdat hij en zijn partner twee jaar geleden uit elkaar gaan. De echtscheid...

06-05-2014 21:33

Afl. 2

Herman Gaat Ver - Afl. 2

Herman den Blijker is in Zuid-Spanje, waar de Nederlandse Nenno en zijn Columbiaanse vriend Iván twee jaar geleden een klein restaurantje openden. Ze lieten alles in Nederland achter en stortten zich in het avontuur, maar al gauw verandert ...

29-04-2014 21:31

Afl. 1

Herman Gaat Ver - Afl. 1

Herman reist af naar het Zuid-Franse Saint-Paul-de-Vence, een klein toeristisch dorp in de buurt van Nice. Hier runnen Pinky en haar man Eric hun restaurant 'Malabar'. Ze zijn de afgelopen jaren diep in de schulden geraakt en moeten iedere ...

04-12-2012 21:31

Aflevering 8

Herman Gaat Ver - Aflevering 8

Acht jaar geleden beginnen Karin en Edwin hun eigen restaurantje in Tursac, middenin de Dordogne in Frankrijk. Edwin staat in de keuken en Karin neemt de bediening voor haar rekening. De ouders van Karin gaan ook mee. Ze helpen waar nodig e...

27-11-2012 21:27

Aflevering 7

Herman Gaat Ver - Aflevering 7

Als Carla tien jaar geleden op vakantie in Turkije is, valt ze als een blok voor de Turkse Mehmet en verhuist ze uiteindelijk naar Turkije. Samen met Mehmet begint ze `Restaurant Carla´ in Alanya, dat loopt als een trein. Na enkele jaren wo...

20-11-2012 21:29

Aflevering 6

Herman Gaat Ver - Aflevering 6

Stapelverliefd op Luis, een Portugese man, is Marjan vijftien jaar geleden op het vliegtuig gestapt om nooit meer terug te komen naar Nederland. Marjan en Luis krijgen een zoontje, Senna, en zijn erg gelukkig. Luis realiseert zijn droom: ee...

13-11-2012 21:27

Aflevering 5

Herman Gaat Ver - Aflevering 5

Moeder Mairis schakelt Hermans hulp in, wanneer zij ontdekt dat de horecazaak van haar dochter Michelle en schoonzoon Martijn op Curaçao zo slecht loopt, dat ze overwegen hun huis te verkopen. Dit terwijl ze net een paar maanden een dochte...

06-11-2012 21:31

Aflevering 4

Herman Gaat Ver - Aflevering 4

Stapelverliefd op Luis, een Portugese man, is Marjan vijftien jaar geleden op het vliegtuig gestapt om nooit meer terug te komen naar Nederland. Marjan en Luis krijgen een zoontje, Senna, en zijn heel gelukkig. Luis realiseert zijn droom: e...

30-10-2012 21:30

Aflevering 3

Herman Gaat Ver - Aflevering 3

Moeder Mairis schakelt Hermans hulp in, wanneer zij erachter komt dat de horecazaak van haar dochter Michelle en schoonzoon Martijn op Curaçao zo slecht loopt, dat ze overwegen hun huis te verkopen. Dit terwijl ze net een paar maanden een ...

23-10-2012 21:34

Aflevering 2

Herman Gaat Ver - Aflevering 2

De Hollandse Thea begon dertig jaar geleden een horecazaak in Cefalù, op het Italiaanse eiland Sicilië. Jarenlang deed ze goede zaken, maar de laatste maanden dreigt haar droom uiteen te spatten, omdat de gasten wegblijven en de schulden en...

16-10-2012 21:35

Aflevering 1

Herman Gaat Ver - Aflevering 1

Herman vertrekt naar Nerja in Zuid-Spanje. Vijf jaar geleden hebben Johan en Jeanette de stap gewaagd om daar samen met hun drie kinderen naartoe te verhuizen. Aan de Costa del Sol kunnen ze eindelijk hun droom in vervulling laten gaan: het...

Herman Gaat Ver gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Gaat Ver de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Gaat Ver bij Herman Gaat Ver liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Gaat Ver. Heb je een uitzending van Herman Gaat Ver gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Gaat Ver gemist

Herman vertrekt naar Nerja in Zuid-Spanje. Vijf jaar geleden hebben Johan en Jeanette de stap gewaagd om daar samen met hun drie kinderen naartoe te verhuizen. Aan de Costa del Sol kunnen ze eindelijk hun droom in vervulling laten gaan: het runnen van een eigen restaurant. Maar na jaren van keihard werken en talloze tegenslagen, ziet het ernaar uit dat ze hun droom moeten opgeven en terug moeten keren naar Nederland. Iris en Annelies, de twee zussen van Jeanette, schakelen Hermans hulp in.

Uitzending gemist van Herman Gaat Ver? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Gaat Ver kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 10-06-2014 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!