Programma gemist?

Herman gaat naar in Duitsland met om de het familie Van Vliet de te hulp te schieten. In van 2012 op tv beginnen ze met het naar runnen van een kasteel, met tijdens daarin een aantal de appartementen en een op tv kleine bistro. De op tv zaken lopen echter de niet goed de en ze hebben er een veel geld tijdens in moeten door steken om de boel draaiende tijdens te de houden. Zoon Dylan naar kan het niet naar aanzien dat van zijn ouders er langzaam op aan onderdoor gaan de en schakelt Hermans hulp tijdens in.

Herman den Blijker op vliegt een naar Noorwegen, in waar Roel achttien de jaar geleden zijn eigen Hollandse op pannenkoekenrestaurant startte. Als zijn naar compagnon van Anthea in 2010 door een hartaanval krijgt, op gaat het tijdens bergafwaarts met het met restaurant. Het lukt Roel uit niet het tij het te keren tijdens en zijn dochter maakt zich uit ernstig zorgen. een Zij vraagt uiteindelijk Herman om naar door hulp.

Herman den op Blijker is door op Gran Canaria, waar Renzo het negen een jaar geleden zijn eigen Zoo een Restaurant met opende. Zijn inkomsten zijn echter uit niet een voldoende om alle door onkosten te betalen. Renzo op tv eindigt iedere maand diep het in op tv de min en een zijn broer Ivest met schiet hem te door hulp, samen naar met Herman. Bij aankomst blijkt het echter dat Renzo helemaal in niet zit te naar wachten op uit Hermans in hulp.

Herman den Blijker de strijkt neer op in het naar Griekse kustplaatsje Gialova. Hier door opende de 70-jarige Hetty een met vier jaar geleden door restaurant 'Meandros'. Helaas dreigt door Hetty's droom in duigen uit te vallen. met Haar gezondheid laat in te wensen over het en het op tv restaurant loopt zo een slecht dat haar op dochter noodgedwongen uit Nederland over de moet komen uit om te helpen. in Herman krijgt vanuit uit meerdere hoeken door het verzoek de helpende hand een te met bieden. Eenmaal ter op tv plaatse blijkt dat door moeder en dochter op totaal niet op één lijn zitten uit door over hoe de van zaak gerund moet tijdens worden.

Herman de den Blijker is op door Mallorca in het toeristische uit plaatsje Cala op Ratjada, waar Herbert in twaalf jaar op tv geleden een met eigen restaurant opende. Lange een tijd gaat het goed, totdat uit hij en een zijn partner twee op tv jaar geleden uit op elkaar naar gaan. De echtscheiding kost naar Herbert handenvol van geld, waardoor hij de op deuren van zijn het restaurant bijna van moet sluiten. Zijn dochter Corinna uit kan het een niet aanzien naar en laat alles in de Nederland achter om haar vader op tijdens te helpen met het redden de van zijn zaak. het Herman in schiet de twee te in hulp.

Herman tijdens den Blijker het is in Zuid-Spanje, door waar de Nederlandse Nenno en zijn de Columbiaanse vriend Iván tijdens twee jaar geleden met een klein restaurantje uit openden. Ze lieten in alles in Nederland tijdens achter door en stortten zich in uit het tijdens avontuur, maar al uit gauw verandert de naar droom in een nachtmerrie. van Er komen in veel te weinig gasten de en alle van financiële reserves raken op. Nenno's broer op Bart maakt in zich in Nederland veel het zorgen en vraagt door op Herman om hulp. in Bij aankomst in Spanje schrikt door Herman op tv zo van de uit ernstige toestand waarin het restaurant tijdens verkeert, naar dat hij voor het eerst van overweegt zelf zijn biezen het te door pakken.

Herman reist af de naar op tv het Zuid-Franse Saint-Paul-de-Vence, een klein uit toeristisch dorp in de de door buurt van Nice. Hier op tv runnen Pinky het en haar man Eric hun uit restaurant 'Malabar'. Ze door zijn de afgelopen op tv jaren diep in van het de schulden geraakt uit en moeten iedere dag keihard werken het om uit de deuren naar van hun zaak in open te kunnen houden. op tv In Nederland maakt de in zus van Pinky uit zich grote zorgen en van Herman overvalt haar uit met de vraag op om van samen met hem Pinky de en haar man op te hulp te op tv schieten.

Acht de jaar geleden beginnen Karin op en op tv Edwin hun eigen naar restaurantje in Tursac, middenin het de Dordogne op in Frankrijk. Edwin staat in in de keuken en een Karin neemt de door bediening voor haar van rekening. tijdens De ouders van Karin gaan uit ook mee. in Ze helpen waar nodig en uit op tv steken steeds opnieuw geld in tijdens de zaak, uit maar er komt geen naar cent uit. Als de uit door vader van Karin hartproblemen en het een beroerte krijgt, de overwegen het Karin en Edwin te stoppen. Ze op tv besluiten in ondanks alle ellende het toch te blijven. Hermans hulp door wordt ingeroepen door in maar liefst twee uit vrienden van uit de met ouders van Karin. Wanneer hij aankomt, tijdens blijkt al snel op tv op tv dat er familieproblemen zijn van die niet opgelost kunnen worden op tijdens door een lik verf en door goed op eten.

Als Carla tien met jaar een geleden op vakantie in Turkije een is, valt met ze als op tv een blok het voor de Turkse de Mehmet en verhuist ze uiteindelijk naar naar het Turkije. Samen met van Mehmet begint ze een `Restaurant Carla´ in tijdens Alanya, dat loopt als een met trein. Na enkele uit jaren naar wordt de huur drastisch verhoogd. in Carla en Mehmet kunnen het op tv dit niet betalen en tijdens beginnen een nieuw door restaurant in het met nabijgelegen Mahmutlar, genaamd `The uit Golden met Harp´. Door de op tv introductie van allinclusivehotels en de in crisis de lopen de inkomsten van het door restaurant terug. met Daarbij heeft tijdens Carla ook nog een erfelijke op tv spierziekte, waardoor ze op eigenlijk fysiek niet in de met staat is hard te werken. van Zus door Aukje kan de een ellendige situatie in Turkije niet van langer aanzien de en doet een noodoproep aan uit een Herman.

Stapelverliefd op Luis, uit een Portugese man, naar uit is Marjan vijftien de jaar geleden op het vliegtuig in gestapt om het nooit meer terug te op tv komen naar Nederland. Marjan in en Luis de krijgen een zoontje, een Senna, en zijn op erg gelukkig. naar Luis realiseert zijn met droom: een appartementencomplex op met restaurant aan de uit Portugese kust. Als ze op op vakantie naar zijn in Brazilië, slaat uit het noodlot op dramatisch toe. Bij een de ernstig auto-ongeluk de raken zowel Luis als naar op tv Senna zwaargewond. Met het zoon Senna gaat het door al snel beter, maar Luis de van komt gehandicapt uit de tijdens coma en overlijdt van een aantal jaren later aan het een de gevolgen van het ongeluk. de Marjan laat met het runnen van in het appartementencomplex en restaurant tijdens over op tv aan de compagnon van de haar man, totdat ze erachter een komt dat met ze op grote schaal het het wordt opgelicht. Dan besluit ze zonder in enige naar horecaervaring de met zaak in eigen hand te nemen tijdens om met nog iets te redden van door de uit droom van tijdens haar man. Marjans tweelingzus Josien maakt tijdens zich op tv ernstig zorgen. op tv Hermans hulp is op tv meer dan gewenst.

Moeder Mairis schakelt uit Hermans hulp de in, wanneer zij van ontdekt dat de horecazaak op tv het van haar dochter Michelle en schoonzoon met Martijn op een Curaçao tijdens zo slecht loopt, door dat ze overwegen het hun huis te verkopen. tijdens Dit terwijl ze een net een paar een maanden een dochtertje hebben. door tijdens Herman vliegt naar het door hem bekende op tv eiland, met zijn hulptroepen met in zijn kielzog. Bij aankomst met lijkt door het erop tijdens dat hij net te in laat is. Martijn en Michelle naar hebben zojuist uit besloten de de deuren te sluiten van het op restaurantgedeelte uit van hun het zaak Cinco, die tevens uit als club functioneert. Grote op vraag: naar wat kan Herman doen om uit de toekomst van van Martijn en Michelle tijdens op tv op hun zo op tv geliefde eiland veilig te door stellen?

Stapelverliefd op op tv Luis, van een Portugese man, is Marjan een vijftien jaar een geleden op het vliegtuig gestapt op tv om nooit op meer terug te komen op tv naar op Nederland. Marjan en op tv Luis krijgen het een zoontje, Senna, en zijn heel in tijdens gelukkig. Luis realiseert met zijn droom: een appartementencomplex met de restaurant met aan de Portugese kust. Als ze een op vakantie zijn een door in Brazilië, slaat het noodlot uit dramatisch toe. op Bij een ernstig de auto-ongeluk raken zowel Luis als van het Senna zwaargewond. Met met zoon Senna gaat het een al snel beter, maar Luis op tv komt op tv gehandicapt uit door de coma en met overlijdt een aantal jaren later het aan door de gevolgen van het het ongeluk. Marjan laat het met runnen van op tv het appartementencomplex op en restaurant over op aan de compagnon van de haar man, totdat tijdens ze erachter komt dat op ze op grote het schaal wordt tijdens opgelicht. Dan het besluit ze zonder enige horecaervaring het de zaak in het eigen de hand te nemen om een nog iets te op tv redden van met de droom van haar man. de Marjans tweelingzus Josien maakt met zich in ernstig zorgen. van Hermans hulp is tijdens meer dan gewenst.

Moeder naar Mairis schakelt Hermans hulp tijdens in, wanneer zij het erachter komt dat de de een horecazaak van haar dochter Michelle de en schoonzoon Martijn op uit Curaçao uit zo slecht loopt, dat het ze overwegen hun met huis te van verkopen. Dit terwijl ze van net een op paar maanden een dochtertje op tv hebben. Herman vliegt in met naar het hem bekende eiland, met door een zijn hulptroepen in op zijn kielzog. Bij aankomst lijkt naar het erop dat hij op net te laat uit is. Martijn en tijdens Michelle hebben door zojuist besloten uit de deuren tijdens te sluiten van tijdens het restaurantgedeelte van hun in zaak Cinco, in die tevens als club functioneert. Grote de vraag: wat kan naar van Herman doen om door de toekomst van Martijn en naar door Michelle op hun zo geliefde het eiland veilig te tijdens stellen?

De Hollandse in Thea van begon dertig jaar geleden een horecazaak tijdens door in Cefalù, op het Italiaanse eiland een Sicilië. Jarenlang op deed ze goede met zaken, maar door de laatste van maanden dreigt haar droom tijdens uiteen te de spatten, omdat de gasten tijdens wegblijven en de met schulden enorm oplopen. Thea runt op het restaurant van inmiddels op tv noodgedwongen met haar 21-jarige zoon David, het door want geld voor personeel op is er niet. op tv Thea´s dochter Eva, op tv die in op Nederland woont, kan het niet een aanzien het dat het levenswerk van tijdens haar trotse moeder ter ziele met driegt met te gaan. Als Herman een Eva komt uit vertellen dat haar tijdens brief hem niet onberoerd uit heeft gelaten, heeft hij op nog van een verrassing voor haar. Eenmaal naar op naar Sicilië komt Herman er al uit snel achter van dat de op trotse Thea op tv niet van plan is klakkeloos op uit zijn adviezen aan te door nemen.

Herman vertrekt in naar Nerja op tv in Zuid-Spanje. tijdens Vijf jaar geleden uit hebben Johan en Jeanette de stap tijdens gewaagd van om daar op tv samen met hun drie van kinderen naartoe te verhuizen. uit Aan de de Costa del Sol door kunnen ze eindelijk hun naar droom in vervulling door laten gaan: een het runnen op tv van een eigen restaurant. Maar na een jaren van naar keihard op tv werken en talloze met tegenslagen, ziet het ernaar het uit dat ze uit hun droom moeten de opgeven en terug uit moeten keren een naar Nederland. Iris en Annelies, naar de twee zussen van het van Jeanette, schakelen Hermans door hulp in.

juni 2021
10-06-2014 21:31

Afl. 7

Herman Gaat Ver - Afl. 7

Herman gaat naar Duitsland om de familie Van Vliet te hulp te schieten. In 2012 beginnen ze met het runnen van een kasteel, met daarin een aantal appartementen en een kleine bistro. De zaken lopen echter niet goed en ze hebben er veel geld ...

03-06-2014 21:33

Afl. 6

Herman Gaat Ver - Afl. 6

Herman den Blijker vliegt naar Noorwegen, waar Roel achttien jaar geleden zijn eigen Hollandse pannenkoekenrestaurant startte. Als zijn compagnon Anthea in 2010 een hartaanval krijgt, gaat het bergafwaarts met het restaurant. Het lukt Roel ...

27-05-2014 21:30

Afl. 5

Herman Gaat Ver - Afl. 5

Herman den Blijker is op Gran Canaria, waar Renzo negen jaar geleden zijn eigen Zoo Restaurant opende. Zijn inkomsten zijn echter niet voldoende om alle onkosten te betalen. Renzo eindigt iedere maand diep in de min en zijn broer Ivest schi...

20-05-2014 21:34

Afl. 4

Herman Gaat Ver - Afl. 4

Herman den Blijker strijkt neer in het Griekse kustplaatsje Gialova. Hier opende de 70-jarige Hetty vier jaar geleden restaurant 'Meandros'. Helaas dreigt Hetty's droom in duigen te vallen. Haar gezondheid laat te wensen over en het restaur...

13-05-2014 21:33

Afl. 3

Herman Gaat Ver - Afl. 3

Herman den Blijker is op Mallorca in het toeristische plaatsje Cala Ratjada, waar Herbert twaalf jaar geleden een eigen restaurant opende. Lange tijd gaat het goed, totdat hij en zijn partner twee jaar geleden uit elkaar gaan. De echtscheid...

06-05-2014 21:33

Afl. 2

Herman Gaat Ver - Afl. 2

Herman den Blijker is in Zuid-Spanje, waar de Nederlandse Nenno en zijn Columbiaanse vriend Iván twee jaar geleden een klein restaurantje openden. Ze lieten alles in Nederland achter en stortten zich in het avontuur, maar al gauw verandert ...

29-04-2014 21:31

Afl. 1

Herman Gaat Ver - Afl. 1

Herman reist af naar het Zuid-Franse Saint-Paul-de-Vence, een klein toeristisch dorp in de buurt van Nice. Hier runnen Pinky en haar man Eric hun restaurant 'Malabar'. Ze zijn de afgelopen jaren diep in de schulden geraakt en moeten iedere ...

04-12-2012 21:31

Aflevering 8

Herman Gaat Ver - Aflevering 8

Acht jaar geleden beginnen Karin en Edwin hun eigen restaurantje in Tursac, middenin de Dordogne in Frankrijk. Edwin staat in de keuken en Karin neemt de bediening voor haar rekening. De ouders van Karin gaan ook mee. Ze helpen waar nodig e...

27-11-2012 21:27

Aflevering 7

Herman Gaat Ver - Aflevering 7

Als Carla tien jaar geleden op vakantie in Turkije is, valt ze als een blok voor de Turkse Mehmet en verhuist ze uiteindelijk naar Turkije. Samen met Mehmet begint ze `Restaurant Carla´ in Alanya, dat loopt als een trein. Na enkele jaren wo...

20-11-2012 21:29

Aflevering 6

Herman Gaat Ver - Aflevering 6

Stapelverliefd op Luis, een Portugese man, is Marjan vijftien jaar geleden op het vliegtuig gestapt om nooit meer terug te komen naar Nederland. Marjan en Luis krijgen een zoontje, Senna, en zijn erg gelukkig. Luis realiseert zijn droom: ee...

13-11-2012 21:27

Aflevering 5

Herman Gaat Ver - Aflevering 5

Moeder Mairis schakelt Hermans hulp in, wanneer zij ontdekt dat de horecazaak van haar dochter Michelle en schoonzoon Martijn op Curaçao zo slecht loopt, dat ze overwegen hun huis te verkopen. Dit terwijl ze net een paar maanden een dochte...

06-11-2012 21:31

Aflevering 4

Herman Gaat Ver - Aflevering 4

Stapelverliefd op Luis, een Portugese man, is Marjan vijftien jaar geleden op het vliegtuig gestapt om nooit meer terug te komen naar Nederland. Marjan en Luis krijgen een zoontje, Senna, en zijn heel gelukkig. Luis realiseert zijn droom: e...

30-10-2012 21:30

Aflevering 3

Herman Gaat Ver - Aflevering 3

Moeder Mairis schakelt Hermans hulp in, wanneer zij erachter komt dat de horecazaak van haar dochter Michelle en schoonzoon Martijn op Curaçao zo slecht loopt, dat ze overwegen hun huis te verkopen. Dit terwijl ze net een paar maanden een ...

23-10-2012 21:34

Aflevering 2

Herman Gaat Ver - Aflevering 2

De Hollandse Thea begon dertig jaar geleden een horecazaak in Cefalù, op het Italiaanse eiland Sicilië. Jarenlang deed ze goede zaken, maar de laatste maanden dreigt haar droom uiteen te spatten, omdat de gasten wegblijven en de schulden en...

16-10-2012 21:35

Aflevering 1

Herman Gaat Ver - Aflevering 1

Herman vertrekt naar Nerja in Zuid-Spanje. Vijf jaar geleden hebben Johan en Jeanette de stap gewaagd om daar samen met hun drie kinderen naartoe te verhuizen. Aan de Costa del Sol kunnen ze eindelijk hun droom in vervulling laten gaan: het...

Herman Gaat Ver gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Gaat Ver de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Gaat Ver bij Herman Gaat Ver liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Gaat Ver. Heb je een uitzending van Herman Gaat Ver gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Gaat Ver gemist

Herman vertrekt naar Nerja in Zuid-Spanje. Vijf jaar geleden hebben Johan en Jeanette de stap gewaagd om daar samen met hun drie kinderen naartoe te verhuizen. Aan de Costa del Sol kunnen ze eindelijk hun droom in vervulling laten gaan: het runnen van een eigen restaurant. Maar na jaren van keihard werken en talloze tegenslagen, ziet het ernaar uit dat ze hun droom moeten opgeven en terug moeten keren naar Nederland. Iris en Annelies, de twee zussen van Jeanette, schakelen Hermans hulp in.

Uitzending gemist van Herman Gaat Ver? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Gaat Ver kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 10-06-2014 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!