Programma gemist?

Herman met gaat naar Duitsland om de op tv familie Van op tv Vliet te uit hulp te schieten. In van 2012 de beginnen ze met het runnen van in een kasteel, met tijdens tijdens daarin een aantal appartementen en een op de kleine bistro. De de zaken lopen echter niet goed en de ze hebben het er veel geld met in moeten steken om tijdens de boel van draaiende de te houden. Zoon Dylan op kan het niet aanzien dat met zijn ouders naar er van langzaam aan onderdoor met gaan en schakelt Hermans hulp het in.

Herman den Blijker in vliegt naar op tv Noorwegen, waar Roel achttien uit van jaar geleden zijn eigen Hollandse pannenkoekenrestaurant uit startte. naar Als zijn compagnon de Anthea in 2010 het een hartaanval het krijgt, gaat het bergafwaarts de met het restaurant. het Het lukt Roel niet het het tij door te keren en zijn tijdens dochter door maakt zich ernstig zorgen. Zij de vraagt uiteindelijk uit Herman om tijdens hulp.

Herman den Blijker de is in op Gran Canaria, waar de Renzo negen jaar geleden van zijn eigen Zoo van het Restaurant opende. Zijn inkomsten zijn echter een naar niet voldoende om alle in onkosten te betalen. Renzo tijdens eindigt iedere maand diep tijdens in naar de min en zijn op tv broer Ivest schiet hem op tv te tijdens hulp, samen het met Herman. Bij in aankomst blijkt echter dat op Renzo helemaal niet het zit te wachten het op Hermans in hulp.

Herman in den Blijker strijkt neer op in het op Griekse kustplaatsje Gialova. met Hier opende de 70-jarige door Hetty vier jaar geleden met een restaurant 'Meandros'. Helaas dreigt Hetty's droom het in duigen tijdens te vallen. Haar door gezondheid tijdens laat te wensen over en het van restaurant loopt op zo slecht dat door haar het dochter noodgedwongen uit uit Nederland over moet komen in om te helpen. Herman krijgt op vanuit met meerdere hoeken het in verzoek de helpende in hand te bieden. Eenmaal ter met plaatse blijkt dat de moeder en dochter het totaal niet op op één lijn zitten op over naar hoe de zaak gerund het moet met worden.

Herman den Blijker tijdens is op Mallorca een in het toeristische met plaatsje het Cala Ratjada, waar door Herbert twaalf jaar geleden een in uit eigen restaurant opende. van Lange tijd gaat het het goed, totdat een hij en zijn partner een twee jaar geleden uit in elkaar tijdens gaan. De echtscheiding kost Herbert handenvol in geld, waardoor hij naar de deuren van door zijn in restaurant bijna in moet sluiten. Zijn naar dochter Corinna kan het door niet aanzien en laat alles naar in Nederland achter met om haar vader tijdens te helpen met door door het redden van zijn op tv zaak. Herman schiet door de twee te op hulp.

Herman den Blijker in is tijdens in Zuid-Spanje, met waar de Nederlandse Nenno en zijn een Columbiaanse in vriend Iván van twee jaar geleden een klein het restaurantje openden. Ze tijdens lieten alles van in Nederland met achter en stortten zich in in het avontuur, maar al met door gauw verandert de met droom in een nachtmerrie. op Er komen veel te in weinig gasten op en alle door financiële reserves raken op tv op. Nenno's broer Bart maakt tijdens zich in Nederland tijdens veel zorgen en de vraagt Herman door om hulp. met Bij aankomst in Spanje schrikt de Herman in zo van de ernstige op tv toestand waarin het restaurant verkeert, naar dat hij voor van het van eerst overweegt een zelf zijn biezen op te pakken.

Herman reist af met met naar het Zuid-Franse Saint-Paul-de-Vence, op tv een klein toeristisch in dorp in de buurt in van Nice. Hier runnen tijdens Pinky en van haar man Eric hun een restaurant een 'Malabar'. Ze zijn de naar afgelopen jaren door diep in de een schulden geraakt uit en moeten iedere dag met keihard werken om tijdens de deuren van de hun zaak een open te kunnen houden. In op Nederland maakt de zus het van Pinky door zich grote uit zorgen en Herman overvalt haar de met de tijdens vraag om samen de met hem Pinky van en van haar man te het hulp te schieten.

Acht jaar door geleden uit beginnen Karin en Edwin hun uit eigen restaurantje in Tursac, op tv door middenin de Dordogne in Frankrijk. Edwin op staat in door de keuken en met Karin neemt de tijdens bediening voor in haar rekening. op tv De ouders van het Karin gaan ook mee. Ze uit helpen waar nodig en het steken steeds opnieuw tijdens geld in de de met zaak, maar er komt geen een cent uit. naar Als de vader van uit Karin in hartproblemen en een beroerte krijgt, in overwegen Karin en Edwin door te van stoppen. Ze een besluiten ondanks alle met ellende toch te in blijven. Hermans hulp wordt ingeroepen door op naar maar liefst twee van vrienden van de ouders de van Karin. op Wanneer hij aankomt, blijkt al snel met dat er uit familieproblemen zijn die tijdens niet opgelost op tv kunnen worden naar door een lik van verf en goed op eten.

Als Carla tien een jaar in geleden op op vakantie in Turkije is, valt naar ze op tv als een blok voor tijdens de Turkse Mehmet door en verhuist ze door uiteindelijk naar Turkije. Samen met van Mehmet begint ze met `Restaurant Carla´ de in Alanya, dat loopt naar naar als een trein. Na enkele jaren uit wordt de door huur van drastisch verhoogd. Carla in en Mehmet kunnen op tv dit niet betalen en beginnen de een nieuw in restaurant in het nabijgelegen in Mahmutlar, genaamd `The Golden van het Harp´. Door de introductie van met allinclusivehotels en door de crisis lopen de de inkomsten op van het restaurant terug. Daarbij heeft tijdens Carla ook nog tijdens in een erfelijke spierziekte, waardoor ze door eigenlijk fysiek niet in het staat het is hard te werken. op Zus Aukje kan de uit ellendige naar situatie in de Turkije niet langer aanzien en in doet een noodoproep aan een van Herman.

Stapelverliefd op tv op Luis, op een Portugese man, is met Marjan vijftien jaar geleden met op met het vliegtuig gestapt van om nooit meer terug met te komen naar tijdens Nederland. Marjan en Luis van krijgen een het zoontje, Senna, en met zijn erg gelukkig. Luis realiseert door op zijn droom: een in appartementencomplex met restaurant aan de de Portugese kust. naar Als ze op vakantie een zijn in op Brazilië, slaat het noodlot dramatisch een tijdens toe. Bij een naar ernstig auto-ongeluk raken zowel Luis als op Senna zwaargewond. naar Met zoon op tv Senna gaat het al een snel beter, uit maar Luis komt gehandicapt het uit de coma met en het overlijdt een aantal jaren het later aan de gevolgen van op het ongeluk. naar Marjan van laat het runnen tijdens van het appartementencomplex en restaurant naar over aan in de compagnon van op haar man, totdat ze van erachter komt dat ze met door op grote schaal wordt opgelicht. Dan door besluit met ze zonder een enige horecaervaring de zaak in in eigen hand te nemen een van om nog iets te redden van de de droom van op haar de man. Marjans tweelingzus door Josien maakt zich ernstig zorgen. naar Hermans hulp is uit meer dan van gewenst.

Moeder op tv Mairis schakelt uit Hermans hulp in, tijdens wanneer zij ontdekt dat tijdens de horecazaak van door haar dochter Michelle en schoonzoon een Martijn in op Curaçao zo in slecht loopt, dat van ze overwegen hun huis te het in verkopen. Dit terwijl naar ze net een paar een maanden een dochtertje van hebben. Herman vliegt de naar het het hem bekende op tv eiland, met zijn hulptroepen in op zijn de kielzog. Bij aankomst uit lijkt het erop dat het hij net te laat op is. Martijn en Michelle van hebben met zojuist besloten de deuren te naar op tv sluiten van het tijdens restaurantgedeelte van hun op zaak Cinco, die de tevens als club functioneert. Grote de vraag: wat kan Herman op de doen om de toekomst van door Martijn naar en Michelle in op hun zo geliefde eiland uit veilig te in stellen?

Stapelverliefd op van Luis, door een Portugese man, is Marjan een vijftien jaar geleden op de het tijdens vliegtuig gestapt om nooit meer op terug van te komen naar Nederland. de Marjan en een Luis krijgen een in zoontje, Senna, en de zijn heel gelukkig. in Luis realiseert zijn droom: een met appartementencomplex met restaurant het aan de uit Portugese van kust. Als ze op vakantie zijn het in Brazilië, uit slaat het noodlot dramatisch naar toe. Bij door een tijdens ernstig auto-ongeluk raken zowel een Luis als naar Senna zwaargewond. Met zoon Senna gaat het het met al snel beter, maar Luis in komt van gehandicapt uit de coma met en overlijdt de een aantal jaren later van aan op tv de gevolgen van het op tv ongeluk. Marjan laat het het runnen uit van het appartementencomplex met en restaurant over van aan de compagnon een van haar man, totdat ze erachter uit komt dat met ze op grote met schaal wordt opgelicht. tijdens Dan besluit ze zonder van enige horecaervaring tijdens de zaak van in eigen hand te in nemen om door nog iets te met redden van de droom van door op tv haar man. Marjans tweelingzus Josien met maakt zich ernstig zorgen. in Hermans op hulp is naar meer dan gewenst.

Moeder Mairis het schakelt Hermans het hulp in, uit wanneer zij erachter komt dat de met horecazaak van het haar naar dochter Michelle en schoonzoon Martijn van op op Curaçao zo slecht tijdens loopt, dat ze overwegen hun op huis te van verkopen. Dit terwijl door ze net een paar op tv in maanden een dochtertje op tv hebben. Herman vliegt op tv naar het hem bekende met eiland, met zijn hulptroepen in het zijn met kielzog. Bij door aankomst lijkt het erop op tv dat hij net te laat met tijdens is. Martijn en op Michelle hebben zojuist besloten de deuren op te sluiten van van het met restaurantgedeelte van hun zaak Cinco, op tv naar die tevens als club functioneert. een Grote vraag: wat kan in Herman doen om een de toekomst in van Martijn en van Michelle op tijdens hun in zo geliefde eiland op veilig te stellen?

De Hollandse uit Thea begon dertig met jaar geleden een horecazaak uit in Cefalù, op tv op een het Italiaanse eiland Sicilië. Jarenlang deed met ze goede in zaken, het maar de laatste maanden dreigt haar naar droom van uiteen te het spatten, omdat de gasten wegblijven een en de schulden naar enorm oplopen. Thea runt op het restaurant naar inmiddels noodgedwongen met in haar 21-jarige van zoon David, een want geld voor personeel is er op tv niet. Thea´s dochter in Eva, die in uit in Nederland woont, kan het niet met aanzien dat met het levenswerk van haar trotse van moeder ter het ziele driegt te tijdens gaan. Als Herman de Eva de komt vertellen dat haar brief op hem niet onberoerd heeft van gelaten, heeft op hij nog het een verrassing de voor haar. Eenmaal het op Sicilië komt Herman er al naar snel achter van dat de trotse Thea in niet van het plan is klakkeloos door zijn adviezen in aan te tijdens nemen.

Herman naar vertrekt naar naar Nerja in Zuid-Spanje. Vijf jaar een geleden hebben in Johan en op tv Jeanette de stap gewaagd om daar met samen met hun in drie kinderen in naartoe te verhuizen. Aan op tv de Costa del in Sol kunnen ze tijdens eindelijk hun droom naar in van vervulling laten gaan: van het runnen van een eigen op restaurant. Maar tijdens na jaren naar van keihard werken en de talloze de tegenslagen, ziet het ernaar uit dat een ze hun van droom moeten door opgeven en terug in moeten keren de naar Nederland. Iris uit en Annelies, de twee zussen tijdens van Jeanette, schakelen met Hermans hulp op in.

februari 2020
10-06-2014 21:31

Afl. 7

Herman Gaat Ver - Afl. 7

Herman gaat naar Duitsland om de familie Van Vliet te hulp te schieten. In 2012 beginnen ze met het runnen van een kasteel, met daarin een aantal appartementen en een kleine bistro. De zaken lopen echter niet goed en ze hebben er veel geld ...

03-06-2014 21:33

Afl. 6

Herman Gaat Ver - Afl. 6

Herman den Blijker vliegt naar Noorwegen, waar Roel achttien jaar geleden zijn eigen Hollandse pannenkoekenrestaurant startte. Als zijn compagnon Anthea in 2010 een hartaanval krijgt, gaat het bergafwaarts met het restaurant. Het lukt Roel ...

27-05-2014 21:30

Afl. 5

Herman Gaat Ver - Afl. 5

Herman den Blijker is op Gran Canaria, waar Renzo negen jaar geleden zijn eigen Zoo Restaurant opende. Zijn inkomsten zijn echter niet voldoende om alle onkosten te betalen. Renzo eindigt iedere maand diep in de min en zijn broer Ivest schi...

20-05-2014 21:34

Afl. 4

Herman Gaat Ver - Afl. 4

Herman den Blijker strijkt neer in het Griekse kustplaatsje Gialova. Hier opende de 70-jarige Hetty vier jaar geleden restaurant 'Meandros'. Helaas dreigt Hetty's droom in duigen te vallen. Haar gezondheid laat te wensen over en het restaur...

13-05-2014 21:33

Afl. 3

Herman Gaat Ver - Afl. 3

Herman den Blijker is op Mallorca in het toeristische plaatsje Cala Ratjada, waar Herbert twaalf jaar geleden een eigen restaurant opende. Lange tijd gaat het goed, totdat hij en zijn partner twee jaar geleden uit elkaar gaan. De echtscheid...

06-05-2014 21:33

Afl. 2

Herman Gaat Ver - Afl. 2

Herman den Blijker is in Zuid-Spanje, waar de Nederlandse Nenno en zijn Columbiaanse vriend Iván twee jaar geleden een klein restaurantje openden. Ze lieten alles in Nederland achter en stortten zich in het avontuur, maar al gauw verandert ...

29-04-2014 21:31

Afl. 1

Herman Gaat Ver - Afl. 1

Herman reist af naar het Zuid-Franse Saint-Paul-de-Vence, een klein toeristisch dorp in de buurt van Nice. Hier runnen Pinky en haar man Eric hun restaurant 'Malabar'. Ze zijn de afgelopen jaren diep in de schulden geraakt en moeten iedere ...

04-12-2012 21:31

Aflevering 8

Herman Gaat Ver - Aflevering 8

Acht jaar geleden beginnen Karin en Edwin hun eigen restaurantje in Tursac, middenin de Dordogne in Frankrijk. Edwin staat in de keuken en Karin neemt de bediening voor haar rekening. De ouders van Karin gaan ook mee. Ze helpen waar nodig e...

27-11-2012 21:27

Aflevering 7

Herman Gaat Ver - Aflevering 7

Als Carla tien jaar geleden op vakantie in Turkije is, valt ze als een blok voor de Turkse Mehmet en verhuist ze uiteindelijk naar Turkije. Samen met Mehmet begint ze `Restaurant Carla´ in Alanya, dat loopt als een trein. Na enkele jaren wo...

20-11-2012 21:29

Aflevering 6

Herman Gaat Ver - Aflevering 6

Stapelverliefd op Luis, een Portugese man, is Marjan vijftien jaar geleden op het vliegtuig gestapt om nooit meer terug te komen naar Nederland. Marjan en Luis krijgen een zoontje, Senna, en zijn erg gelukkig. Luis realiseert zijn droom: ee...

13-11-2012 21:27

Aflevering 5

Herman Gaat Ver - Aflevering 5

Moeder Mairis schakelt Hermans hulp in, wanneer zij ontdekt dat de horecazaak van haar dochter Michelle en schoonzoon Martijn op Curaçao zo slecht loopt, dat ze overwegen hun huis te verkopen. Dit terwijl ze net een paar maanden een dochte...

06-11-2012 21:31

Aflevering 4

Herman Gaat Ver - Aflevering 4

Stapelverliefd op Luis, een Portugese man, is Marjan vijftien jaar geleden op het vliegtuig gestapt om nooit meer terug te komen naar Nederland. Marjan en Luis krijgen een zoontje, Senna, en zijn heel gelukkig. Luis realiseert zijn droom: e...

30-10-2012 21:30

Aflevering 3

Herman Gaat Ver - Aflevering 3

Moeder Mairis schakelt Hermans hulp in, wanneer zij erachter komt dat de horecazaak van haar dochter Michelle en schoonzoon Martijn op Curaçao zo slecht loopt, dat ze overwegen hun huis te verkopen. Dit terwijl ze net een paar maanden een ...

23-10-2012 21:34

Aflevering 2

Herman Gaat Ver - Aflevering 2

De Hollandse Thea begon dertig jaar geleden een horecazaak in Cefalù, op het Italiaanse eiland Sicilië. Jarenlang deed ze goede zaken, maar de laatste maanden dreigt haar droom uiteen te spatten, omdat de gasten wegblijven en de schulden en...

16-10-2012 21:35

Aflevering 1

Herman Gaat Ver - Aflevering 1

Herman vertrekt naar Nerja in Zuid-Spanje. Vijf jaar geleden hebben Johan en Jeanette de stap gewaagd om daar samen met hun drie kinderen naartoe te verhuizen. Aan de Costa del Sol kunnen ze eindelijk hun droom in vervulling laten gaan: het...

Herman Gaat Ver gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Gaat Ver de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Gaat Ver bij Herman Gaat Ver liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Gaat Ver. Heb je een uitzending van Herman Gaat Ver gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Gaat Ver gemist

Herman vertrekt naar Nerja in Zuid-Spanje. Vijf jaar geleden hebben Johan en Jeanette de stap gewaagd om daar samen met hun drie kinderen naartoe te verhuizen. Aan de Costa del Sol kunnen ze eindelijk hun droom in vervulling laten gaan: het runnen van een eigen restaurant. Maar na jaren van keihard werken en talloze tegenslagen, ziet het ernaar uit dat ze hun droom moeten opgeven en terug moeten keren naar Nederland. Iris en Annelies, de twee zussen van Jeanette, schakelen Hermans hulp in.

Uitzending gemist van Herman Gaat Ver? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Gaat Ver kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 10-06-2014 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!