Programma gemist?

Herman naar gaat naar Duitsland om de in de familie Van Vliet te hulp te tijdens schieten. In de 2012 beginnen ze een met het runnen in van een kasteel, met door daarin op een aantal appartementen en naar een kleine van bistro. De uit zaken lopen echter op niet goed en ze hebben uit er veel in geld in moeten in steken om op de boel draaiende te houden. op tv Zoon Dylan kan een het niet op aanzien dat van zijn ouders er op langzaam aan onderdoor gaan tijdens en schakelt Hermans hulp in in.

Herman van den Blijker vliegt naar uit Noorwegen, waar Roel in achttien tijdens jaar geleden zijn eigen Hollandse door pannenkoekenrestaurant startte. Als uit zijn compagnon Anthea op in 2010 een uit hartaanval krijgt, van gaat het in bergafwaarts met het restaurant. Het lukt naar op Roel niet het tij te van keren en zijn dochter tijdens maakt op tv zich ernstig zorgen. Zij vraagt op van uiteindelijk Herman om door hulp.

Herman met den Blijker is de op Gran Canaria, waar een Renzo op negen jaar geleden zijn eigen Zoo in Restaurant tijdens opende. Zijn inkomsten met zijn echter tijdens niet voldoende om naar alle onkosten te betalen. door Renzo eindigt iedere maand uit diep in de op min en zijn broer op Ivest schiet op tv hem te hulp, samen een met Herman. naar Bij aankomst blijkt echter op op dat Renzo helemaal een niet zit te wachten op naar Hermans uit hulp.

Herman den Blijker in strijkt neer naar in het Griekse naar kustplaatsje naar Gialova. Hier opende de de 70-jarige Hetty vier een jaar geleden restaurant 'Meandros'. met Helaas dreigt naar Hetty's droom in in duigen te op vallen. Haar gezondheid laat een te wensen over en het op tv restaurant loopt zo de slecht dat haar van dochter noodgedwongen uit op Nederland over moet een komen om in te helpen. Herman tijdens krijgt vanuit in meerdere hoeken het van verzoek de helpende hand van te bieden. Eenmaal de ter plaatse blijkt dat het moeder een en dochter naar totaal niet op één lijn zitten de over met hoe de door zaak gerund moet in worden.

Herman op den Blijker is op met Mallorca naar in het toeristische plaatsje Cala met Ratjada, waar de Herbert twaalf jaar naar geleden een eigen op tv restaurant opende. Lange tijd gaat uit het goed, totdat uit tijdens hij en zijn partner twee uit jaar geleden uit naar elkaar gaan. De echtscheiding op tv kost van Herbert handenvol geld, waardoor uit hij de de deuren van zijn restaurant op bijna moet sluiten. van Zijn dochter Corinna kan een het niet op tv aanzien en laat tijdens alles in Nederland achter uit tijdens om haar vader een te helpen met het redden door van zijn van zaak. Herman schiet in de twee te in hulp.

Herman het den Blijker is in van Zuid-Spanje, waar de in Nederlandse Nenno van en zijn Columbiaanse vriend Iván op door twee jaar geleden een klein restaurantje op tv in openden. Ze lieten alles in Nederland op tv achter en op stortten een zich in het avontuur, maar al tijdens gauw verandert op tv de droom in van een nachtmerrie. tijdens Er komen veel op te weinig gasten naar en alle financiële reserves door raken op. Nenno's broer een op tv Bart maakt zich in Nederland in veel naar zorgen en vraagt Herman om met hulp. Bij aankomst met in in Spanje schrikt Herman zo van de tijdens ernstige toestand op tv waarin van het restaurant verkeert, dat hij van voor het het eerst overweegt zelf op zijn biezen te tijdens pakken.

Herman reist in af de naar het Zuid-Franse Saint-Paul-de-Vence, een naar klein toeristisch dorp in op tv een de buurt van Nice. Hier runnen met Pinky en tijdens haar man door Eric hun restaurant 'Malabar'. naar Ze zijn de een afgelopen jaren op tv diep in de schulden geraakt in en een moeten iedere dag keihard het werken om de de deuren een van hun zaak open te door kunnen in houden. In Nederland maakt de zus door van Pinky zich het grote zorgen uit en door Herman overvalt haar met met de vraag om samen op tv met hem Pinky en naar tijdens haar man te een hulp te schieten.

Acht de jaar geleden uit beginnen Karin en Edwin een hun eigen in restaurantje in Tursac, middenin de een Dordogne in de Frankrijk. Edwin staat in de op keuken naar en Karin een neemt de bediening voor haar tijdens rekening. De op tv ouders van Karin gaan een ook mee. Ze helpen een waar de nodig en steken steeds opnieuw met in geld in de zaak, maar in er met komt geen cent uit. Als op tv de vader op tv van Karin van hartproblemen en een beroerte naar krijgt, overwegen Karin en Edwin van te stoppen. Ze tijdens uit besluiten ondanks alle ellende toch op te blijven. Hermans hulp met in wordt ingeroepen door van maar liefst twee naar vrienden van de ouders van in Karin. Wanneer de hij aankomt, van blijkt al snel dat er uit familieproblemen de zijn die niet opgelost kunnen het worden door een lik op verf en goed het door eten.

Als in Carla tien jaar geleden een op vakantie in uit Turkije is, valt met ze als op tv een blok van voor de Turkse Mehmet en door verhuist van ze uiteindelijk naar door Turkije. Samen met de Mehmet begint ze `Restaurant tijdens Carla´ in Alanya, in dat loopt als een trein. met Na enkele jaren een wordt de huur op tv drastisch tijdens verhoogd. Carla en naar Mehmet kunnen dit niet het betalen en beginnen door een het nieuw restaurant in het nabijgelegen het Mahmutlar, genaamd `The naar Golden Harp´. Door de op tv introductie op tv van allinclusivehotels en op tv de crisis lopen de op inkomsten het van het restaurant in terug. Daarbij heeft Carla ook met nog een erfelijke met spierziekte, waardoor ze door eigenlijk fysiek door niet in tijdens staat is hard te uit werken. Zus Aukje kan de van ellendige situatie tijdens in Turkije niet tijdens langer naar aanzien en doet een noodoproep uit aan een Herman.

Stapelverliefd op Luis, door een Portugese man, het is de Marjan vijftien jaar geleden op het het vliegtuig in gestapt om tijdens nooit meer terug van te komen naar het Nederland. Marjan en Luis op krijgen een zoontje, Senna, naar en zijn van erg gelukkig. tijdens Luis realiseert zijn droom: de een het appartementencomplex met restaurant aan in de Portugese in kust. Als ze met op vakantie zijn in Brazilië, slaat het naar het noodlot dramatisch toe. op Bij een ernstig auto-ongeluk door raken op zowel Luis als Senna het zwaargewond. Met zoon Senna met gaat het al snel met beter, maar met Luis komt uit gehandicapt uit de coma en in overlijdt een van aantal jaren later aan op tv de gevolgen op van op het ongeluk. Marjan laat het het runnen van het appartementencomplex op en met restaurant over aan naar de compagnon van haar man, uit totdat het ze erachter komt dat ze van op uit grote schaal tijdens wordt opgelicht. Dan besluit in ze zonder de enige horecaervaring de zaak in in eigen hand met te nemen om nog iets door te van redden van het de droom van een haar man. Marjans tweelingzus Josien maakt naar door zich ernstig zorgen. Hermans hulp naar is meer dan in gewenst.

Moeder in Mairis schakelt Hermans hulp naar in, wanneer op tv zij ontdekt dat de horecazaak door van haar op tv dochter Michelle en schoonzoon op tv Martijn op Curaçao op van zo slecht loopt, dat ze van overwegen hun huis door te het verkopen. Dit terwijl ze net het een paar maanden door een dochtertje uit hebben. Herman vliegt naar op tv het hem bekende op eiland, met een zijn in hulptroepen in zijn kielzog. naar Bij aankomst lijkt het erop een dat in hij net de te laat is. Martijn en Michelle een hebben het zojuist besloten de deuren te tijdens sluiten van het het restaurantgedeelte op tv van hun op zaak Cinco, die tevens als club de functioneert. het Grote vraag: wat kan naar Herman doen om van de toekomst van op tv op Martijn en Michelle op hun zo op geliefde eiland tijdens veilig te op stellen?

Stapelverliefd door op Luis, een Portugese op tv man, is Marjan vijftien tijdens jaar uit geleden op tijdens het vliegtuig gestapt om nooit meer de met terug te komen naar Nederland. Marjan uit en uit Luis krijgen een door zoontje, Senna, en uit zijn heel gelukkig. Luis realiseert door zijn een droom: een appartementencomplex het met restaurant aan met de Portugese kust. Als op ze op vakantie zijn uit uit in Brazilië, slaat het noodlot door dramatisch toe. van Bij een door ernstig auto-ongeluk raken van zowel Luis als Senna zwaargewond. Met op zoon Senna gaat van het al tijdens snel beter, maar Luis door komt van gehandicapt uit de met coma en overlijdt een door aantal jaren later een aan de gevolgen tijdens van het naar ongeluk. Marjan laat een het runnen een van het appartementencomplex met en restaurant over aan de naar compagnon van haar het man, totdat op tv ze erachter komt dat op tv ze de op grote schaal wordt opgelicht. Dan uit besluit het ze zonder enige horecaervaring de uit zaak tijdens in eigen hand te in nemen om nog tijdens iets te redden van een de tijdens droom van haar man. door Marjans tweelingzus in Josien maakt zich de ernstig zorgen. van Hermans hulp is een meer dan gewenst.

Moeder Mairis uit schakelt tijdens Hermans hulp in, wanneer van zij erachter komt dat de in horecazaak naar van haar in dochter Michelle en in schoonzoon Martijn op Curaçao zo van slecht uit loopt, dat ze overwegen door hun huis te verkopen. Dit met uit terwijl ze net een paar van maanden een dochtertje naar hebben. Herman op vliegt naar van het hem bekende eiland, met op tv zijn een hulptroepen in zijn kielzog. de Bij aankomst lijkt het naar erop dat hij van tijdens net te laat is. Martijn op tv en tijdens Michelle hebben zojuist besloten de deuren door te sluiten van in het restaurantgedeelte van een uit hun zaak Cinco, die het tevens als club functioneert. naar Grote vraag: wat het kan Herman doen om tijdens de het toekomst van uit Martijn en in Michelle op hun zo in geliefde eiland veilig te op tv stellen?

De tijdens Hollandse Thea begon dertig jaar een in geleden een horecazaak in Cefalù, op naar het Italiaanse in eiland Sicilië. Jarenlang deed op tv door ze goede zaken, maar de laatste in maanden dreigt uit haar de droom uiteen te spatten, in omdat de gasten wegblijven en het op tv de schulden enorm met oplopen. Thea runt het van restaurant inmiddels van noodgedwongen met haar 21-jarige zoon met David, want geld op voor personeel is de er naar niet. Thea´s dochter Eva, het die in Nederland uit woont, kan een het niet aanzien dat het levenswerk tijdens van met haar trotse van moeder ter ziele de driegt te gaan. Als de Herman Eva komt vertellen dat uit haar brief op tv hem niet met onberoerd heeft gelaten, heeft hij door nog op een verrassing van voor haar. Eenmaal op naar Sicilië komt Herman door er al snel tijdens achter dat de trotse Thea van door niet van plan is klakkeloos in zijn op adviezen aan te op nemen.

Herman tijdens vertrekt naar Nerja in Zuid-Spanje. op Vijf jaar geleden op tv hebben een Johan en Jeanette de stap op tv van gewaagd om daar samen in met hun drie uit kinderen naartoe te met verhuizen. Aan de Costa door del Sol kunnen het ze tijdens eindelijk hun droom in op vervulling laten gaan: door het runnen van van een eigen restaurant. van Maar na jaren van keihard op tv uit werken en talloze een tegenslagen, ziet het ernaar met uit dat ze hun met droom door moeten opgeven en terug op moeten keren in naar Nederland. Iris en van Annelies, de twee zussen van het het Jeanette, schakelen Hermans hulp het in.

december 2018
10-06-2014 21:31

Afl. 7

Herman Gaat Ver - Afl. 7

Herman gaat naar Duitsland om de familie Van Vliet te hulp te schieten. In 2012 beginnen ze met het runnen van een kasteel, met daarin een aantal appartementen en een kleine bistro. De zaken lopen echter niet goed en ze hebben er veel geld ...

03-06-2014 21:33

Afl. 6

Herman Gaat Ver - Afl. 6

Herman den Blijker vliegt naar Noorwegen, waar Roel achttien jaar geleden zijn eigen Hollandse pannenkoekenrestaurant startte. Als zijn compagnon Anthea in 2010 een hartaanval krijgt, gaat het bergafwaarts met het restaurant. Het lukt Roel ...

27-05-2014 21:30

Afl. 5

Herman Gaat Ver - Afl. 5

Herman den Blijker is op Gran Canaria, waar Renzo negen jaar geleden zijn eigen Zoo Restaurant opende. Zijn inkomsten zijn echter niet voldoende om alle onkosten te betalen. Renzo eindigt iedere maand diep in de min en zijn broer Ivest schi...

20-05-2014 21:34

Afl. 4

Herman Gaat Ver - Afl. 4

Herman den Blijker strijkt neer in het Griekse kustplaatsje Gialova. Hier opende de 70-jarige Hetty vier jaar geleden restaurant 'Meandros'. Helaas dreigt Hetty's droom in duigen te vallen. Haar gezondheid laat te wensen over en het restaur...

13-05-2014 21:33

Afl. 3

Herman Gaat Ver - Afl. 3

Herman den Blijker is op Mallorca in het toeristische plaatsje Cala Ratjada, waar Herbert twaalf jaar geleden een eigen restaurant opende. Lange tijd gaat het goed, totdat hij en zijn partner twee jaar geleden uit elkaar gaan. De echtscheid...

06-05-2014 21:33

Afl. 2

Herman Gaat Ver - Afl. 2

Herman den Blijker is in Zuid-Spanje, waar de Nederlandse Nenno en zijn Columbiaanse vriend Iván twee jaar geleden een klein restaurantje openden. Ze lieten alles in Nederland achter en stortten zich in het avontuur, maar al gauw verandert ...

29-04-2014 21:31

Afl. 1

Herman Gaat Ver - Afl. 1

Herman reist af naar het Zuid-Franse Saint-Paul-de-Vence, een klein toeristisch dorp in de buurt van Nice. Hier runnen Pinky en haar man Eric hun restaurant 'Malabar'. Ze zijn de afgelopen jaren diep in de schulden geraakt en moeten iedere ...

04-12-2012 21:31

Aflevering 8

Herman Gaat Ver - Aflevering 8

Acht jaar geleden beginnen Karin en Edwin hun eigen restaurantje in Tursac, middenin de Dordogne in Frankrijk. Edwin staat in de keuken en Karin neemt de bediening voor haar rekening. De ouders van Karin gaan ook mee. Ze helpen waar nodig e...

27-11-2012 21:27

Aflevering 7

Herman Gaat Ver - Aflevering 7

Als Carla tien jaar geleden op vakantie in Turkije is, valt ze als een blok voor de Turkse Mehmet en verhuist ze uiteindelijk naar Turkije. Samen met Mehmet begint ze `Restaurant Carla´ in Alanya, dat loopt als een trein. Na enkele jaren wo...

20-11-2012 21:29

Aflevering 6

Herman Gaat Ver - Aflevering 6

Stapelverliefd op Luis, een Portugese man, is Marjan vijftien jaar geleden op het vliegtuig gestapt om nooit meer terug te komen naar Nederland. Marjan en Luis krijgen een zoontje, Senna, en zijn erg gelukkig. Luis realiseert zijn droom: ee...

13-11-2012 21:27

Aflevering 5

Herman Gaat Ver - Aflevering 5

Moeder Mairis schakelt Hermans hulp in, wanneer zij ontdekt dat de horecazaak van haar dochter Michelle en schoonzoon Martijn op Curaçao zo slecht loopt, dat ze overwegen hun huis te verkopen. Dit terwijl ze net een paar maanden een dochte...

06-11-2012 21:31

Aflevering 4

Herman Gaat Ver - Aflevering 4

Stapelverliefd op Luis, een Portugese man, is Marjan vijftien jaar geleden op het vliegtuig gestapt om nooit meer terug te komen naar Nederland. Marjan en Luis krijgen een zoontje, Senna, en zijn heel gelukkig. Luis realiseert zijn droom: e...

30-10-2012 21:30

Aflevering 3

Herman Gaat Ver - Aflevering 3

Moeder Mairis schakelt Hermans hulp in, wanneer zij erachter komt dat de horecazaak van haar dochter Michelle en schoonzoon Martijn op Curaçao zo slecht loopt, dat ze overwegen hun huis te verkopen. Dit terwijl ze net een paar maanden een ...

23-10-2012 21:34

Aflevering 2

Herman Gaat Ver - Aflevering 2

De Hollandse Thea begon dertig jaar geleden een horecazaak in Cefalù, op het Italiaanse eiland Sicilië. Jarenlang deed ze goede zaken, maar de laatste maanden dreigt haar droom uiteen te spatten, omdat de gasten wegblijven en de schulden en...

16-10-2012 21:35

Aflevering 1

Herman Gaat Ver - Aflevering 1

Herman vertrekt naar Nerja in Zuid-Spanje. Vijf jaar geleden hebben Johan en Jeanette de stap gewaagd om daar samen met hun drie kinderen naartoe te verhuizen. Aan de Costa del Sol kunnen ze eindelijk hun droom in vervulling laten gaan: het...

Herman Gaat Ver gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Gaat Ver de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Gaat Ver bij Herman Gaat Ver liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Gaat Ver. Heb je een uitzending van Herman Gaat Ver gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Gaat Ver gemist

Herman vertrekt naar Nerja in Zuid-Spanje. Vijf jaar geleden hebben Johan en Jeanette de stap gewaagd om daar samen met hun drie kinderen naartoe te verhuizen. Aan de Costa del Sol kunnen ze eindelijk hun droom in vervulling laten gaan: het runnen van een eigen restaurant. Maar na jaren van keihard werken en talloze tegenslagen, ziet het ernaar uit dat ze hun droom moeten opgeven en terug moeten keren naar Nederland. Iris en Annelies, de twee zussen van Jeanette, schakelen Hermans hulp in.

Uitzending gemist van Herman Gaat Ver? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Gaat Ver kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 10-06-2014 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord