Programma gemist?

Herman op gaat naar Duitsland in om de familie Van de Vliet te hulp te door schieten. In 2012 tijdens beginnen ze door met het runnen op van op een kasteel, met daarin een aantal het appartementen op tv en een kleine het bistro. De zaken lopen echter op niet goed een en ze hebben in er veel geld in de een moeten steken om de boel draaiende het te houden. Zoon de de Dylan kan het het niet aanzien dat zijn ouders op tv er langzaam aan onderdoor op tv gaan en schakelt in Hermans tijdens hulp in.

Herman den door Blijker vliegt naar uit Noorwegen, waar Roel op achttien jaar geleden met zijn eigen Hollandse een pannenkoekenrestaurant startte. Als zijn het in compagnon Anthea in 2010 een uit hartaanval krijgt, van gaat het bergafwaarts met het naar restaurant. Het de lukt Roel niet het de tij te tijdens keren en met zijn dochter maakt zich ernstig een zorgen. op tv Zij vraagt uiteindelijk Herman het om op hulp.

Herman den Blijker op op is op Gran Canaria, waar Renzo de uit negen jaar geleden zijn eigen Zoo op Restaurant op tv opende. Zijn tijdens inkomsten zijn echter niet voldoende naar om alle van onkosten te betalen. op Renzo eindigt iedere maand diep op in de tijdens min en zijn van broer Ivest met schiet hem te hulp, samen uit met Herman. naar Bij aankomst blijkt echter een dat naar Renzo helemaal op tv niet zit te het wachten op Hermans naar hulp.

Herman de den Blijker strijkt neer in de het Griekse kustplaatsje het Gialova. Hier opende het met de 70-jarige Hetty vier jaar van geleden restaurant 'Meandros'. Helaas tijdens dreigt Hetty's droom van in een duigen te vallen. een Haar gezondheid laat te wensen tijdens over en het het met restaurant loopt zo slecht uit dat haar het dochter noodgedwongen uit Nederland over naar moet het komen om te helpen. Herman een krijgt vanuit met meerdere hoeken het in verzoek de op helpende hand te bieden. Eenmaal ter tijdens plaatse blijkt dat naar moeder en dochter het totaal niet door op één lijn zitten op over hoe de een naar zaak gerund moet van worden.

Herman den Blijker uit is in op Mallorca naar in het toeristische plaatsje Cala Ratjada, een op tv waar Herbert twaalf jaar geleden een de eigen op tv restaurant opende. Lange tijd de gaat het het goed, totdat hij en zijn op tv partner twee jaar de naar geleden uit elkaar gaan. De echtscheiding door op tv kost Herbert handenvol geld, waardoor de hij de de deuren van uit zijn restaurant bijna moet sluiten. Zijn het dochter Corinna door kan het op niet aanzien en een laat alles het in Nederland achter om haar vader een te helpen met tijdens naar het redden van door zijn zaak. Herman schiet de twee op op tv te hulp.

Herman den in Blijker met is in Zuid-Spanje, waar de Nederlandse op tv de Nenno en zijn Columbiaanse op tv vriend Iván naar twee jaar geleden een klein restaurantje een openden. Ze in lieten alles in naar Nederland achter en stortten door zich in het door avontuur, maar al naar van gauw verandert de droom in op een nachtmerrie. in Er komen uit veel te weinig op tv gasten en alle financiële reserves raken door van op. Nenno's broer Bart het maakt zich in van Nederland veel zorgen en vraagt uit Herman naar om hulp. Bij aankomst met in uit Spanje schrikt Herman zo van met de tijdens ernstige toestand waarin tijdens het restaurant verkeert, dat een hij voor het eerst overweegt van het zelf zijn biezen te in pakken.

Herman in reist af naar het naar Zuid-Franse Saint-Paul-de-Vence, een klein naar toeristisch een dorp in de buurt een van Nice. Hier runnen de Pinky en de haar tijdens man Eric hun restaurant 'Malabar'. Ze de het zijn de afgelopen jaren diep in de de de schulden geraakt en moeten iedere de dag keihard werken van om de deuren in het van hun zaak open te naar kunnen houden. In Nederland een maakt de tijdens zus van Pinky op zich de grote zorgen en tijdens Herman overvalt haar met van de vraag naar om samen met hem Pinky en met haar naar man te hulp te van schieten.

Acht een jaar geleden de beginnen Karin en Edwin hun van eigen tijdens restaurantje in Tursac, middenin de uit Dordogne in een Frankrijk. Edwin staat op in de keuken in en Karin neemt de bediening naar voor uit haar rekening. met De ouders van Karin gaan het ook mee. Ze helpen door waar nodig en de steken steeds een opnieuw op geld in de zaak, in maar er komt geen cent uit uit. Als uit de vader van naar Karin hartproblemen op en een beroerte krijgt, het overwegen de Karin en Edwin met te stoppen. Ze besluiten ondanks alle door ellende toch te een blijven. de Hermans hulp wordt een ingeroepen door maar liefst in twee vrienden een van de ouders van het Karin. Wanneer hij aankomt, met blijkt een al snel dat de er familieproblemen tijdens zijn die niet opgelost een kunnen worden door een op lik verf en het goed een eten.

Als van Carla tien jaar geleden het op vakantie de in Turkije is, een valt ze als een blok een voor de Turkse tijdens Mehmet en een verhuist ze uiteindelijk op tv naar tijdens Turkije. Samen met Mehmet de begint ze door `Restaurant Carla´ in Alanya, van dat loopt als een een trein. de Na enkele jaren het wordt de huur drastisch tijdens verhoogd. Carla naar en Mehmet kunnen met dit niet betalen en beginnen door een van nieuw restaurant in het nabijgelegen een Mahmutlar, genaamd `The Golden op Harp´. Door op de introductie van allinclusivehotels tijdens en de crisis van lopen de van inkomsten van het restaurant op tv terug. Daarbij heeft de Carla ook nog door een erfelijke op tv spierziekte, waardoor ze eigenlijk het fysiek niet in van staat is een hard te werken. Zus met Aukje kan de de ellendige de situatie in Turkije in niet langer aanzien van en doet op tv een noodoproep aan op Herman.

Stapelverliefd op Luis, de een Portugese op man, is Marjan vijftien uit jaar geleden op een het vliegtuig tijdens gestapt op tv om nooit meer terug op te komen naar uit Nederland. Marjan en tijdens Luis krijgen naar een zoontje, Senna, en zijn erg in gelukkig. op Luis realiseert een zijn droom: een appartementencomplex op tv met restaurant aan de Portugese de kust. tijdens Als ze op tijdens vakantie zijn op tv in Brazilië, slaat het het noodlot dramatisch toe. Bij een tijdens in ernstig auto-ongeluk raken zowel Luis door als Senna in zwaargewond. Met zoon op tv Senna gaat op tv het al snel beter, maar Luis tijdens door komt gehandicapt uit op tv de coma en overlijdt het een aantal jaren later aan naar de gevolgen van tijdens het ongeluk. met Marjan laat het runnen in een van het appartementencomplex en restaurant over met aan de naar compagnon van haar man, tijdens totdat ze in erachter naar komt dat ze op grote schaal naar wordt in opgelicht. Dan besluit door ze zonder op enige horecaervaring de zaak in in eigen hand te nemen in op tv om nog iets te redden van door de droom van naar haar man. tijdens Marjans naar tweelingzus Josien maakt het zich ernstig zorgen. Hermans op tv hulp is meer een dan gewenst.

Moeder Mairis op tv schakelt Hermans in hulp in, wanneer naar zij ontdekt dat de door horecazaak van haar dochter met Michelle en op tv schoonzoon op tv Martijn op Curaçao zo slecht loopt, van dat ze naar overwegen tijdens hun huis te tijdens verkopen. Dit terwijl ze net uit een naar paar maanden een dochtertje tijdens hebben. Herman op tv vliegt naar op tv het hem bekende eiland, tijdens met zijn hulptroepen de in zijn op kielzog. Bij aankomst lijkt het door erop dat hij op net te laat door is. Martijn door en Michelle hebben op zojuist besloten de in deuren te sluiten van naar het van restaurantgedeelte van hun zaak Cinco, uit die tevens in als club het functioneert. Grote vraag: wat van kan Herman doen om uit de toekomst van op Martijn en Michelle uit op hun tijdens zo geliefde eiland veilig door te van stellen?

Stapelverliefd op tv op Luis, een Portugese man, op op tv is Marjan vijftien jaar op tv geleden op van het vliegtuig gestapt om nooit een meer terug te op komen naar Nederland. van Marjan en Luis krijgen de met een zoontje, Senna, en zijn door heel gelukkig. Luis uit realiseert door zijn droom: een appartementencomplex met restaurant naar op tv aan de Portugese kust. met Als ze op van vakantie zijn in Brazilië, tijdens slaat het uit noodlot dramatisch met toe. Bij een ernstig uit auto-ongeluk raken zowel Luis als een naar Senna zwaargewond. Met op tv zoon Senna gaat in het al snel beter, maar de Luis komt gehandicapt op tv uit de met coma en overlijdt het een aantal jaren op later aan de gevolgen van op tv een het ongeluk. Marjan laat het het runnen van op tv het appartementencomplex en in restaurant over naar aan de compagnon van van haar man, totdat ze in erachter komt dat in ze op grote op tv schaal op wordt opgelicht. Dan besluit ze zonder in enige horecaervaring de de zaak in uit eigen uit hand te nemen uit om nog iets te naar redden van de droom het van haar man. op tv Marjans tweelingzus Josien maakt met zich ernstig een zorgen. Hermans naar hulp is het meer dan gewenst.

Moeder Mairis een schakelt tijdens Hermans hulp in, wanneer de zij erachter komt dat de op horecazaak naar van haar dochter Michelle op en een schoonzoon Martijn op Curaçao zo in slecht loopt, op tv dat ze overwegen de hun huis te verkopen. door Dit terwijl ze door net een paar een maanden een dochtertje in hebben. op Herman vliegt naar het uit hem bekende eiland, met met zijn hulptroepen uit in zijn kielzog. tijdens Bij aankomst lijkt het een met erop dat hij net te uit laat is. Martijn naar en Michelle hebben zojuist een besloten de in deuren te sluiten van uit het restaurantgedeelte het van het hun zaak Cinco, die tevens als met in club functioneert. Grote een vraag: wat kan Herman in doen om de met toekomst van in Martijn en naar Michelle op hun zo de geliefde eiland van veilig te stellen?

De Hollandse Thea tijdens begon dertig jaar met uit geleden een horecazaak in Cefalù, het op het Italiaanse van eiland Sicilië. Jarenlang van deed ze goede zaken, tijdens op tv maar de laatste maanden dreigt door haar droom in uiteen te spatten, naar omdat de gasten naar wegblijven en de de schulden enorm oplopen. Thea tijdens runt in het restaurant inmiddels noodgedwongen met van haar 21-jarige zoon David, met want geld door voor personeel is er op niet. Thea´s in dochter van Eva, die in Nederland woont, kan in het niet aanzien met dat het het levenswerk van haar van trotse moeder ter op ziele driegt van te gaan. Als Herman Eva een komt uit vertellen dat met haar brief hem niet uit onberoerd heeft gelaten, een heeft hij nog het een verrassing tijdens voor haar. Eenmaal uit op Sicilië komt de Herman er al snel achter dat op tv de trotse het Thea niet van de plan tijdens is klakkeloos zijn adviezen een aan te op nemen.

Herman vertrekt op naar Nerja op in Zuid-Spanje. een Vijf jaar geleden hebben Johan op en Jeanette de stap met gewaagd om daar een een samen met hun drie in kinderen naartoe te verhuizen. Aan op de Costa del op Sol naar kunnen ze eindelijk hun naar droom in tijdens vervulling laten gaan: het op tv runnen van een de eigen naar restaurant. Maar na het jaren van keihard werken en talloze uit tegenslagen, ziet het in ernaar een uit dat ze het hun droom moeten opgeven en door terug moeten keren de naar Nederland. Iris de en Annelies, op tv de twee zussen van door Jeanette, uit schakelen Hermans hulp de in.

oktober 2020
10-06-2014 21:31

Afl. 7

Herman Gaat Ver - Afl. 7

Herman gaat naar Duitsland om de familie Van Vliet te hulp te schieten. In 2012 beginnen ze met het runnen van een kasteel, met daarin een aantal appartementen en een kleine bistro. De zaken lopen echter niet goed en ze hebben er veel geld ...

03-06-2014 21:33

Afl. 6

Herman Gaat Ver - Afl. 6

Herman den Blijker vliegt naar Noorwegen, waar Roel achttien jaar geleden zijn eigen Hollandse pannenkoekenrestaurant startte. Als zijn compagnon Anthea in 2010 een hartaanval krijgt, gaat het bergafwaarts met het restaurant. Het lukt Roel ...

27-05-2014 21:30

Afl. 5

Herman Gaat Ver - Afl. 5

Herman den Blijker is op Gran Canaria, waar Renzo negen jaar geleden zijn eigen Zoo Restaurant opende. Zijn inkomsten zijn echter niet voldoende om alle onkosten te betalen. Renzo eindigt iedere maand diep in de min en zijn broer Ivest schi...

20-05-2014 21:34

Afl. 4

Herman Gaat Ver - Afl. 4

Herman den Blijker strijkt neer in het Griekse kustplaatsje Gialova. Hier opende de 70-jarige Hetty vier jaar geleden restaurant 'Meandros'. Helaas dreigt Hetty's droom in duigen te vallen. Haar gezondheid laat te wensen over en het restaur...

13-05-2014 21:33

Afl. 3

Herman Gaat Ver - Afl. 3

Herman den Blijker is op Mallorca in het toeristische plaatsje Cala Ratjada, waar Herbert twaalf jaar geleden een eigen restaurant opende. Lange tijd gaat het goed, totdat hij en zijn partner twee jaar geleden uit elkaar gaan. De echtscheid...

06-05-2014 21:33

Afl. 2

Herman Gaat Ver - Afl. 2

Herman den Blijker is in Zuid-Spanje, waar de Nederlandse Nenno en zijn Columbiaanse vriend Iván twee jaar geleden een klein restaurantje openden. Ze lieten alles in Nederland achter en stortten zich in het avontuur, maar al gauw verandert ...

29-04-2014 21:31

Afl. 1

Herman Gaat Ver - Afl. 1

Herman reist af naar het Zuid-Franse Saint-Paul-de-Vence, een klein toeristisch dorp in de buurt van Nice. Hier runnen Pinky en haar man Eric hun restaurant 'Malabar'. Ze zijn de afgelopen jaren diep in de schulden geraakt en moeten iedere ...

04-12-2012 21:31

Aflevering 8

Herman Gaat Ver - Aflevering 8

Acht jaar geleden beginnen Karin en Edwin hun eigen restaurantje in Tursac, middenin de Dordogne in Frankrijk. Edwin staat in de keuken en Karin neemt de bediening voor haar rekening. De ouders van Karin gaan ook mee. Ze helpen waar nodig e...

27-11-2012 21:27

Aflevering 7

Herman Gaat Ver - Aflevering 7

Als Carla tien jaar geleden op vakantie in Turkije is, valt ze als een blok voor de Turkse Mehmet en verhuist ze uiteindelijk naar Turkije. Samen met Mehmet begint ze `Restaurant Carla´ in Alanya, dat loopt als een trein. Na enkele jaren wo...

20-11-2012 21:29

Aflevering 6

Herman Gaat Ver - Aflevering 6

Stapelverliefd op Luis, een Portugese man, is Marjan vijftien jaar geleden op het vliegtuig gestapt om nooit meer terug te komen naar Nederland. Marjan en Luis krijgen een zoontje, Senna, en zijn erg gelukkig. Luis realiseert zijn droom: ee...

13-11-2012 21:27

Aflevering 5

Herman Gaat Ver - Aflevering 5

Moeder Mairis schakelt Hermans hulp in, wanneer zij ontdekt dat de horecazaak van haar dochter Michelle en schoonzoon Martijn op Curaçao zo slecht loopt, dat ze overwegen hun huis te verkopen. Dit terwijl ze net een paar maanden een dochte...

06-11-2012 21:31

Aflevering 4

Herman Gaat Ver - Aflevering 4

Stapelverliefd op Luis, een Portugese man, is Marjan vijftien jaar geleden op het vliegtuig gestapt om nooit meer terug te komen naar Nederland. Marjan en Luis krijgen een zoontje, Senna, en zijn heel gelukkig. Luis realiseert zijn droom: e...

30-10-2012 21:30

Aflevering 3

Herman Gaat Ver - Aflevering 3

Moeder Mairis schakelt Hermans hulp in, wanneer zij erachter komt dat de horecazaak van haar dochter Michelle en schoonzoon Martijn op Curaçao zo slecht loopt, dat ze overwegen hun huis te verkopen. Dit terwijl ze net een paar maanden een ...

23-10-2012 21:34

Aflevering 2

Herman Gaat Ver - Aflevering 2

De Hollandse Thea begon dertig jaar geleden een horecazaak in Cefalù, op het Italiaanse eiland Sicilië. Jarenlang deed ze goede zaken, maar de laatste maanden dreigt haar droom uiteen te spatten, omdat de gasten wegblijven en de schulden en...

16-10-2012 21:35

Aflevering 1

Herman Gaat Ver - Aflevering 1

Herman vertrekt naar Nerja in Zuid-Spanje. Vijf jaar geleden hebben Johan en Jeanette de stap gewaagd om daar samen met hun drie kinderen naartoe te verhuizen. Aan de Costa del Sol kunnen ze eindelijk hun droom in vervulling laten gaan: het...

Herman Gaat Ver gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Gaat Ver de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Gaat Ver bij Herman Gaat Ver liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Gaat Ver. Heb je een uitzending van Herman Gaat Ver gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Gaat Ver gemist

Herman vertrekt naar Nerja in Zuid-Spanje. Vijf jaar geleden hebben Johan en Jeanette de stap gewaagd om daar samen met hun drie kinderen naartoe te verhuizen. Aan de Costa del Sol kunnen ze eindelijk hun droom in vervulling laten gaan: het runnen van een eigen restaurant. Maar na jaren van keihard werken en talloze tegenslagen, ziet het ernaar uit dat ze hun droom moeten opgeven en terug moeten keren naar Nederland. Iris en Annelies, de twee zussen van Jeanette, schakelen Hermans hulp in.

Uitzending gemist van Herman Gaat Ver? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Gaat Ver kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 10-06-2014 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!