Programma gemist?

Herman gaat een naar Duitsland van om de familie uit Van Vliet uit te hulp te schieten. het In 2012 beginnen ze in met het runnen van van een kasteel, met een daarin een aantal van appartementen en een het kleine bistro. uit De zaken lopen op echter niet goed naar en ze hebben er uit veel door geld in moeten steken een om de het boel draaiende te door houden. Zoon Dylan kan het naar niet aanzien met dat zijn tijdens ouders er langzaam naar aan onderdoor gaan en schakelt naar Hermans hulp door in.

Herman een den Blijker op vliegt naar Noorwegen, naar waar Roel achttien jaar geleden zijn het de eigen Hollandse pannenkoekenrestaurant in startte. Als zijn compagnon Anthea op tv in 2010 een hartaanval naar krijgt, gaat het uit tijdens bergafwaarts met het restaurant. het Het lukt Roel niet het een tij te met keren en zijn dochter op tv maakt uit zich ernstig zorgen. Zij in vraagt uiteindelijk Herman om naar uit hulp.

Herman den in Blijker met is op Gran Canaria, waar Renzo met met negen jaar geleden zijn eigen Zoo tijdens Restaurant opende. op Zijn inkomsten zijn echter met niet met voldoende om alle onkosten het te het betalen. Renzo eindigt iedere maand met diep met in de min en zijn het broer Ivest schiet hem tijdens te met hulp, samen met Herman. op Bij aankomst blijkt met echter dat op Renzo helemaal niet van zit te wachten op met Hermans uit hulp.

Herman den van Blijker strijkt op tv neer in op het Griekse kustplaatsje door Gialova. Hier opende de 70-jarige Hetty van naar vier jaar geleden restaurant op 'Meandros'. Helaas de dreigt Hetty's droom de in duigen te vallen. Haar gezondheid in laat te wensen de over in en het restaurant de loopt zo slecht dat haar door dochter noodgedwongen door uit Nederland over moet van met komen om te helpen. met Herman krijgt vanuit meerdere hoeken met het verzoek een de uit helpende hand te naar bieden. Eenmaal ter plaatse blijkt dat de moeder en door dochter tijdens totaal niet op één lijn in zitten over hoe op tv de zaak naar gerund moet een worden.

Herman den naar Blijker naar is op Mallorca uit in het toeristische plaatsje Cala op tv Ratjada, waar tijdens Herbert twaalf jaar geleden naar een eigen restaurant opende. het Lange tijd van gaat het goed, het totdat hij en op tv zijn partner twee jaar met geleden uit elkaar het gaan. De echtscheiding een kost Herbert op handenvol geld, van waardoor hij met de deuren van zijn restaurant met bijna moet sluiten. Zijn op tv dochter van Corinna kan het in niet aanzien en op tv laat alles in Nederland achter het om haar vader in het te helpen met het redden van de zijn zaak. Herman uit de schiet de twee te in hulp.

Herman den naar Blijker is in een Zuid-Spanje, op waar de Nederlandse Nenno en zijn in in Columbiaanse vriend Iván een twee jaar geleden een op tv klein restaurantje openden. Ze lieten van in alles in Nederland achter en stortten de zich in van het tijdens avontuur, maar al gauw verandert de het droom op in een nachtmerrie. Er door komen veel te het weinig op tv gasten en alle financiële van reserves raken op. Nenno's broer uit Bart maakt zich een in in Nederland veel zorgen naar en vraagt Herman om hulp. met Bij aankomst in een Spanje schrikt op Herman zo van het de ernstige toestand waarin op het in restaurant verkeert, dat hij voor uit het eerst in overweegt zelf zijn biezen op van te pakken.

Herman het reist af naar in het Zuid-Franse in Saint-Paul-de-Vence, een klein toeristisch dorp in in de buurt van in Nice. de Hier runnen uit Pinky en haar man Eric door hun restaurant 'Malabar'. uit Ze zijn de afgelopen op jaren diep een in in de schulden geraakt en moeten iedere tijdens dag uit keihard werken om de een deuren van door hun zaak een open te kunnen houden. In van Nederland maakt de zus door van Pinky zich uit grote zorgen van en Herman overvalt haar tijdens met de vraag in op om samen met hem Pinky en door haar man te met met hulp te schieten.

Acht jaar geleden het een beginnen Karin en Edwin hun door eigen restaurantje op in Tursac, de middenin de Dordogne in Frankrijk. in Edwin staat in van de keuken van en Karin neemt met de bediening voor haar rekening. van De met ouders van met Karin gaan ook mee. het Ze helpen waar nodig met en steken steeds opnieuw naar geld in de de zaak, maar met er komt geen een cent uit. met Als de met vader van Karin hartproblemen en een op tv van beroerte krijgt, overwegen Karin en van Edwin te van stoppen. Ze naar besluiten ondanks alle ellende van toch te blijven. Hermans hulp uit wordt ingeroepen door met tijdens maar liefst twee vrienden van uit de ouders van Karin. met Wanneer de hij aankomt, blijkt al naar snel dat het er familieproblemen zijn tijdens die niet een opgelost kunnen worden door de een lik verf en goed tijdens het eten.

Als in Carla tien de jaar geleden op vakantie door in Turkije tijdens is, valt ze de als een blok voor de op tv Turkse Mehmet uit en verhuist ze uiteindelijk een naar Turkije. van Samen met Mehmet begint van ze `Restaurant het Carla´ in van Alanya, dat loopt als een de trein. Na het enkele jaren wordt de uit huur drastisch verhoogd. op tv Carla en Mehmet kunnen in dit niet betalen een en beginnen een in nieuw restaurant in op het nabijgelegen op Mahmutlar, genaamd `The uit Golden Harp´. op Door de introductie uit van allinclusivehotels en de op tv crisis lopen de inkomsten op van op tv het restaurant terug. Daarbij door heeft Carla ook nog de een erfelijke de spierziekte, op waardoor ze eigenlijk fysiek niet in door naar staat is hard te werken. Zus in Aukje kan de op met ellendige situatie in Turkije niet met langer de aanzien en doet een noodoproep naar aan op Herman.

Stapelverliefd op Luis, het een Portugese op man, is Marjan vijftien op tv jaar van geleden op het vliegtuig gestapt een tijdens om nooit meer terug door te komen naar uit Nederland. Marjan en Luis krijgen op tv een zoontje, Senna, tijdens een en zijn erg gelukkig. in Luis realiseert tijdens zijn droom: een appartementencomplex met restaurant door aan uit de Portugese kust. Als op ze op met vakantie zijn in Brazilië, op tv slaat het noodlot dramatisch met uit toe. Bij een ernstig naar auto-ongeluk raken zowel de Luis als Senna zwaargewond. Met de zoon Senna naar gaat op het al snel beter, in maar Luis naar komt gehandicapt uit de coma de en overlijdt een een aantal jaren uit later aan de door gevolgen van het door ongeluk. Marjan laat het runnen naar van met het appartementencomplex en restaurant naar over aan de compagnon op van naar haar man, totdat naar ze erachter de komt dat ze op grote de schaal wordt opgelicht. Dan de besluit op tv ze zonder enige horecaervaring van de zaak in eigen naar hand te van nemen met om nog iets te redden van het de droom naar van haar man. Marjans van tweelingzus door Josien maakt zich tijdens ernstig zorgen. Hermans van hulp is meer dan in gewenst.

Moeder Mairis schakelt door Hermans hulp het in, wanneer zij ontdekt van van dat de horecazaak van haar met dochter Michelle en van schoonzoon Martijn op een Curaçao zo slecht uit loopt, dat naar ze overwegen hun van huis te verkopen. tijdens Dit terwijl ze van net een een paar maanden een op tv dochtertje hebben. Herman in vliegt naar het hem een bekende eiland, door met zijn hulptroepen in het zijn kielzog. Bij van aankomst lijkt het het erop dat hij net het te laat tijdens is. Martijn en van Michelle de hebben zojuist besloten op de deuren te in sluiten van het restaurantgedeelte van hun uit zaak tijdens Cinco, die tevens met als club functioneert. van Grote vraag: wat kan uit Herman doen op om de toekomst van van Martijn op tv en Michelle op tv op hun zo op geliefde eiland veilig te op tv stellen?

Stapelverliefd op naar Luis, een de Portugese man, is Marjan uit vijftien tijdens jaar geleden op een het vliegtuig gestapt om door nooit meer met terug te komen naar Nederland. Marjan een en in Luis krijgen een op tv zoontje, Senna, en op tv zijn heel een gelukkig. Luis realiseert zijn droom: een met appartementencomplex door met restaurant aan de met Portugese kust. Als ze op uit op vakantie zijn in Brazilië, door slaat uit het noodlot dramatisch uit toe. Bij een ernstig naar auto-ongeluk raken zowel Luis met als in Senna zwaargewond. Met zoon naar Senna gaat het al door snel door beter, maar Luis van komt gehandicapt uit de van coma en overlijdt een van aantal naar jaren later aan de gevolgen van op tv het in ongeluk. Marjan laat het runnen met van in het appartementencomplex en restaurant over een aan de met compagnon van haar man, een in totdat ze erachter komt dat de ze op met grote schaal wordt opgelicht. Dan met besluit ze van zonder enige horecaervaring de door in zaak in eigen hand te nemen de om nog iets met te redden van van de droom met van haar man. tijdens Marjans tweelingzus Josien in maakt zich ernstig uit zorgen. tijdens Hermans hulp is meer tijdens dan gewenst.

Moeder in Mairis schakelt naar Hermans hulp in, wanneer het zij erachter komt van dat de horecazaak van haar door dochter de Michelle en schoonzoon Martijn een op Curaçao zo slecht de loopt, uit dat ze een overwegen hun huis te verkopen. met Dit terwijl op tv ze een net een paar maanden de een dochtertje in hebben. Herman vliegt naar het hem uit bekende een eiland, met zijn een hulptroepen in zijn kielzog. Bij op tv aankomst lijkt het door van erop dat hij uit net te laat is. met Martijn en tijdens Michelle hebben zojuist besloten naar de deuren te sluiten met van het restaurantgedeelte van in hun zaak in Cinco, die tevens als op club door functioneert. Grote vraag: wat met kan Herman van doen om de toekomst van van het Martijn en Michelle van op hun zo uit geliefde eiland in veilig te stellen?

De Hollandse Thea met begon dertig in jaar de geleden een horecazaak in Cefalù, naar op op tv het Italiaanse eiland Sicilië. in Jarenlang deed ze goede zaken, het in maar de laatste maanden dreigt haar van droom uiteen op te spatten, omdat met de gasten het wegblijven en de schulden van enorm oplopen. Thea runt door het door restaurant inmiddels noodgedwongen met haar uit tijdens 21-jarige zoon David, want het geld voor personeel is er tijdens niet. Thea´s dochter in Eva, die in een in Nederland woont, kan tijdens het niet aanzien met dat het levenswerk van haar trotse op moeder ter het ziele driegt van te gaan. Als een Herman Eva komt vertellen dat de haar brief hem door niet op tv onberoerd heeft gelaten, heeft hij het een nog een verrassing voor haar. Eenmaal op tv op met Sicilië komt Herman er een al snel achter dat met de trotse van Thea niet van van plan uit is klakkeloos in zijn adviezen aan te van nemen.

Herman vertrekt naar door uit Nerja in Zuid-Spanje. op tv Vijf jaar geleden hebben uit Johan en Jeanette het de stap gewaagd om de daar samen met van hun tijdens drie kinderen naartoe uit te verhuizen. Aan de Costa del tijdens Sol door kunnen ze eindelijk hun droom van in tijdens vervulling laten door gaan: het runnen van een door eigen op restaurant. Maar na in jaren van keihard werken en talloze tijdens tegenslagen, ziet het het ernaar uit naar dat ze hun droom naar moeten van opgeven en terug moeten op tv keren op naar Nederland. Iris en Annelies, de in van twee zussen van Jeanette, schakelen naar Hermans hulp tijdens in.

december 2019
10-06-2014 21:31

Afl. 7

Herman Gaat Ver - Afl. 7

Herman gaat naar Duitsland om de familie Van Vliet te hulp te schieten. In 2012 beginnen ze met het runnen van een kasteel, met daarin een aantal appartementen en een kleine bistro. De zaken lopen echter niet goed en ze hebben er veel geld ...

03-06-2014 21:33

Afl. 6

Herman Gaat Ver - Afl. 6

Herman den Blijker vliegt naar Noorwegen, waar Roel achttien jaar geleden zijn eigen Hollandse pannenkoekenrestaurant startte. Als zijn compagnon Anthea in 2010 een hartaanval krijgt, gaat het bergafwaarts met het restaurant. Het lukt Roel ...

27-05-2014 21:30

Afl. 5

Herman Gaat Ver - Afl. 5

Herman den Blijker is op Gran Canaria, waar Renzo negen jaar geleden zijn eigen Zoo Restaurant opende. Zijn inkomsten zijn echter niet voldoende om alle onkosten te betalen. Renzo eindigt iedere maand diep in de min en zijn broer Ivest schi...

20-05-2014 21:34

Afl. 4

Herman Gaat Ver - Afl. 4

Herman den Blijker strijkt neer in het Griekse kustplaatsje Gialova. Hier opende de 70-jarige Hetty vier jaar geleden restaurant 'Meandros'. Helaas dreigt Hetty's droom in duigen te vallen. Haar gezondheid laat te wensen over en het restaur...

13-05-2014 21:33

Afl. 3

Herman Gaat Ver - Afl. 3

Herman den Blijker is op Mallorca in het toeristische plaatsje Cala Ratjada, waar Herbert twaalf jaar geleden een eigen restaurant opende. Lange tijd gaat het goed, totdat hij en zijn partner twee jaar geleden uit elkaar gaan. De echtscheid...

06-05-2014 21:33

Afl. 2

Herman Gaat Ver - Afl. 2

Herman den Blijker is in Zuid-Spanje, waar de Nederlandse Nenno en zijn Columbiaanse vriend Iván twee jaar geleden een klein restaurantje openden. Ze lieten alles in Nederland achter en stortten zich in het avontuur, maar al gauw verandert ...

29-04-2014 21:31

Afl. 1

Herman Gaat Ver - Afl. 1

Herman reist af naar het Zuid-Franse Saint-Paul-de-Vence, een klein toeristisch dorp in de buurt van Nice. Hier runnen Pinky en haar man Eric hun restaurant 'Malabar'. Ze zijn de afgelopen jaren diep in de schulden geraakt en moeten iedere ...

04-12-2012 21:31

Aflevering 8

Herman Gaat Ver - Aflevering 8

Acht jaar geleden beginnen Karin en Edwin hun eigen restaurantje in Tursac, middenin de Dordogne in Frankrijk. Edwin staat in de keuken en Karin neemt de bediening voor haar rekening. De ouders van Karin gaan ook mee. Ze helpen waar nodig e...

27-11-2012 21:27

Aflevering 7

Herman Gaat Ver - Aflevering 7

Als Carla tien jaar geleden op vakantie in Turkije is, valt ze als een blok voor de Turkse Mehmet en verhuist ze uiteindelijk naar Turkije. Samen met Mehmet begint ze `Restaurant Carla´ in Alanya, dat loopt als een trein. Na enkele jaren wo...

20-11-2012 21:29

Aflevering 6

Herman Gaat Ver - Aflevering 6

Stapelverliefd op Luis, een Portugese man, is Marjan vijftien jaar geleden op het vliegtuig gestapt om nooit meer terug te komen naar Nederland. Marjan en Luis krijgen een zoontje, Senna, en zijn erg gelukkig. Luis realiseert zijn droom: ee...

13-11-2012 21:27

Aflevering 5

Herman Gaat Ver - Aflevering 5

Moeder Mairis schakelt Hermans hulp in, wanneer zij ontdekt dat de horecazaak van haar dochter Michelle en schoonzoon Martijn op Curaçao zo slecht loopt, dat ze overwegen hun huis te verkopen. Dit terwijl ze net een paar maanden een dochte...

06-11-2012 21:31

Aflevering 4

Herman Gaat Ver - Aflevering 4

Stapelverliefd op Luis, een Portugese man, is Marjan vijftien jaar geleden op het vliegtuig gestapt om nooit meer terug te komen naar Nederland. Marjan en Luis krijgen een zoontje, Senna, en zijn heel gelukkig. Luis realiseert zijn droom: e...

30-10-2012 21:30

Aflevering 3

Herman Gaat Ver - Aflevering 3

Moeder Mairis schakelt Hermans hulp in, wanneer zij erachter komt dat de horecazaak van haar dochter Michelle en schoonzoon Martijn op Curaçao zo slecht loopt, dat ze overwegen hun huis te verkopen. Dit terwijl ze net een paar maanden een ...

23-10-2012 21:34

Aflevering 2

Herman Gaat Ver - Aflevering 2

De Hollandse Thea begon dertig jaar geleden een horecazaak in Cefalù, op het Italiaanse eiland Sicilië. Jarenlang deed ze goede zaken, maar de laatste maanden dreigt haar droom uiteen te spatten, omdat de gasten wegblijven en de schulden en...

16-10-2012 21:35

Aflevering 1

Herman Gaat Ver - Aflevering 1

Herman vertrekt naar Nerja in Zuid-Spanje. Vijf jaar geleden hebben Johan en Jeanette de stap gewaagd om daar samen met hun drie kinderen naartoe te verhuizen. Aan de Costa del Sol kunnen ze eindelijk hun droom in vervulling laten gaan: het...

Herman Gaat Ver gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Gaat Ver de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Gaat Ver bij Herman Gaat Ver liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Gaat Ver. Heb je een uitzending van Herman Gaat Ver gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Gaat Ver gemist

Herman vertrekt naar Nerja in Zuid-Spanje. Vijf jaar geleden hebben Johan en Jeanette de stap gewaagd om daar samen met hun drie kinderen naartoe te verhuizen. Aan de Costa del Sol kunnen ze eindelijk hun droom in vervulling laten gaan: het runnen van een eigen restaurant. Maar na jaren van keihard werken en talloze tegenslagen, ziet het ernaar uit dat ze hun droom moeten opgeven en terug moeten keren naar Nederland. Iris en Annelies, de twee zussen van Jeanette, schakelen Hermans hulp in.

Uitzending gemist van Herman Gaat Ver? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Gaat Ver kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 10-06-2014 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!