Programma gemist?

Herman gaat naar uit Duitsland tijdens om de familie een Van Vliet op tv te hulp te schieten. In op tv 2012 beginnen een ze met tijdens het runnen van de een kasteel, met uit daarin een aantal appartementen een en een kleine bistro. op tv De zaken lopen echter met niet goed naar en ze hebben uit er veel met geld in op tv moeten steken om de boel draaiende uit te naar houden. Zoon Dylan kan het een niet uit aanzien dat de zijn ouders er langzaam aan tijdens onderdoor gaan en schakelt een Hermans een hulp in.

Herman naar den Blijker vliegt naar het Noorwegen, door waar Roel achttien op jaar geleden zijn eigen Hollandse op tv pannenkoekenrestaurant startte. een Als zijn compagnon Anthea in een 2010 een in hartaanval krijgt, de gaat het met bergafwaarts met het restaurant. Het naar lukt Roel niet het op tij te in keren tijdens en zijn dochter maakt in zich ernstig zorgen. Zij het vraagt uiteindelijk op Herman om naar hulp.

Herman een den Blijker is op Gran van Canaria, door waar Renzo negen jaar geleden uit met zijn eigen Zoo Restaurant opende. Zijn door inkomsten zijn een echter niet voldoende van om alle onkosten uit te betalen. Renzo in eindigt iedere maand in diep in de op min met en zijn broer Ivest schiet hem een uit te hulp, samen met naar Herman. Bij aankomst blijkt tijdens echter dat Renzo helemaal met niet zit te in wachten op Hermans het het hulp.

Herman op tv den Blijker strijkt neer door in het Griekse kustplaatsje een op tv Gialova. Hier opende de op 70-jarige Hetty vier op tv jaar geleden restaurant 'Meandros'. op tv Helaas een dreigt Hetty's droom op tv in duigen te een vallen. Haar gezondheid in laat te wensen over het en het restaurant loopt zo door het slecht dat haar door dochter noodgedwongen uit Nederland in over moet op tv komen om te helpen. op Herman krijgt vanuit tijdens meerdere hoeken het verzoek de het helpende het hand te bieden. Eenmaal een ter plaatse door blijkt dat moeder en dochter op totaal op tv niet op één lijn zitten met over hoe de met zaak gerund moet tijdens in worden.

Herman het den Blijker naar is op Mallorca de in het toeristische plaatsje Cala door Ratjada, van waar Herbert twaalf door jaar geleden een op eigen restaurant opende. Lange tijd van gaat het goed, totdat op hij en uit zijn partner twee op tv jaar uit geleden uit elkaar gaan. De van echtscheiding kost Herbert handenvol naar geld, met waardoor hij de deuren van op zijn restaurant op tv bijna moet sluiten. uit Zijn dochter Corinna kan tijdens het niet aanzien naar en laat alles de de in Nederland achter om haar vader op te de helpen met het redden de van in zijn zaak. Herman schiet uit de twee te naar hulp.

Herman door den Blijker is door in Zuid-Spanje, op waar de Nederlandse het Nenno en zijn Columbiaanse vriend door Iván twee uit jaar geleden van een klein restaurantje openden. Ze op tv lieten alles naar in Nederland achter en stortten met zich in het in avontuur, maar op al met gauw verandert de droom in een van door nachtmerrie. Er komen uit veel te weinig tijdens gasten en alle financiële reserves raken het op. de Nenno's broer met Bart maakt zich op tv in Nederland veel zorgen en de vraagt Herman om hulp. van Bij aankomst in een Spanje de schrikt Herman zo van de op tv ernstige toestand tijdens waarin het de restaurant verkeert, naar dat hij voor het op eerst overweegt zelf zijn in biezen te tijdens pakken.

Herman reist af op tv uit naar het Zuid-Franse Saint-Paul-de-Vence, een door klein toeristisch dorp met in de buurt in van Nice. Hier runnen tijdens Pinky uit en haar man Eric de hun restaurant 'Malabar'. van Ze met zijn de afgelopen jaren diep een in de schulden het geraakt op tv en moeten iedere door dag keihard werken om de deuren met met van hun zaak open door te kunnen houden. In het Nederland maakt op tv de zus van Pinky naar zich grote zorgen en in Herman naar overvalt haar met de vraag door om samen met de hem Pinky en met haar de man te hulp door te schieten.

Acht tijdens jaar geleden beginnen Karin en tijdens in Edwin hun eigen restaurantje in uit Tursac, middenin de Dordogne van in Frankrijk. met Edwin staat in de door keuken en door Karin neemt de tijdens bediening voor uit haar rekening. De ouders van van Karin gaan ook de mee. op tv Ze helpen waar nodig en in steken steeds tijdens opnieuw geld in met de zaak, maar tijdens er naar komt geen cent uit. uit Als de vader van Karin naar hartproblemen en een door beroerte in krijgt, overwegen Karin en Edwin naar op tv te stoppen. Ze besluiten ondanks uit alle ellende toch te met blijven. Hermans door hulp wordt ingeroepen op door maar liefst uit twee vrienden uit van de ouders het van Karin. Wanneer hij aankomt, uit blijkt al op tv snel dat het er familieproblemen zijn op die niet opgelost kunnen het worden naar door een lik door verf en goed het eten.

Als Carla in tien jaar de geleden op vakantie in Turkije in is, valt ze met als een blok op voor de van Turkse Mehmet het en verhuist ze uiteindelijk naar door Turkije. met Samen met een Mehmet begint ze een `Restaurant Carla´ in door Alanya, dat loopt als een trein. op Na enkele met jaren wordt de huur uit drastisch verhoogd. tijdens Carla in en Mehmet kunnen dit tijdens niet betalen en beginnen in een door nieuw restaurant in het nabijgelegen Mahmutlar, op tijdens genaamd `The Golden Harp´. de Door de tijdens introductie van allinclusivehotels en een de crisis lopen de inkomsten een de van het restaurant uit terug. Daarbij heeft Carla ook nog de een erfelijke van spierziekte, waardoor met ze eigenlijk fysiek niet van in staat op is hard te werken. met Zus Aukje kan de uit ellendige van situatie in Turkije niet langer met aanzien en doet in een noodoproep tijdens aan het Herman.

Stapelverliefd op Luis, de uit een Portugese man, is Marjan uit vijftien jaar geleden op de op het vliegtuig gestapt om nooit meer op met terug te komen in naar Nederland. Marjan en tijdens Luis krijgen een zoontje, met Senna, en zijn erg van de gelukkig. Luis realiseert zijn droom: een een appartementencomplex in met restaurant uit aan de Portugese het kust. Als ze op vakantie het zijn in in Brazilië, slaat het noodlot naar dramatisch het toe. Bij een ernstig met auto-ongeluk raken zowel Luis tijdens als Senna met zwaargewond. Met tijdens zoon Senna gaat op tv het al snel met beter, maar Luis van komt gehandicapt uit de een coma en overlijdt een een aantal jaren uit later aan de gevolgen de van het ongeluk. op Marjan in laat het runnen van het appartementencomplex op en op tv restaurant over aan van de compagnon van haar man, een totdat een ze erachter komt dat tijdens ze uit op grote schaal met wordt opgelicht. Dan besluit uit ze zonder enige horecaervaring de de zaak met in eigen tijdens hand te nemen om nog tijdens iets te redden van in de tijdens droom van haar man. Marjans het tweelingzus Josien met maakt zich ernstig zorgen. het Hermans hulp is van meer dan op tv gewenst.

Moeder naar Mairis schakelt Hermans hulp tijdens in, een wanneer zij ontdekt dat de een horecazaak naar van haar dochter Michelle en in schoonzoon uit Martijn op Curaçao tijdens zo slecht loopt, dat ze overwegen op in hun huis te verkopen. Dit de terwijl de ze net een paar in maanden op een dochtertje hebben. Herman vliegt naar door een het hem bekende op eiland, met zijn hulptroepen in zijn tijdens kielzog. Bij door aankomst lijkt het een erop dat hij tijdens net te van laat is. Martijn en Michelle het hebben zojuist op besloten de deuren te tijdens sluiten naar van het restaurantgedeelte van hun van zaak Cinco, die op tevens als met club functioneert. Grote op vraag: wat in kan Herman met doen om de toekomst van uit Martijn van en Michelle op tv op hun zo geliefde eiland de veilig te door stellen?

Stapelverliefd van op Luis, een uit Portugese man, is Marjan vijftien op tv door jaar geleden op het vliegtuig gestapt tijdens om naar nooit meer terug te naar komen op tv naar Nederland. Marjan en in Luis krijgen een door zoontje, Senna, en op tv zijn heel met gelukkig. Luis realiseert zijn droom: in een appartementencomplex met het restaurant aan de een Portugese kust. Als ze uit op vakantie tijdens zijn in Brazilië, slaat de van het noodlot dramatisch toe. van Bij een ernstig auto-ongeluk tijdens raken zowel Luis uit als Senna zwaargewond. de Met zoon Senna op gaat het al snel het een beter, maar Luis komt gehandicapt uit tijdens de tijdens coma en overlijdt een het aantal jaren later aan een de in gevolgen van het ongeluk. door Marjan laat het tijdens runnen van het door appartementencomplex en restaurant in over aan tijdens de compagnon van haar met man, totdat ze met erachter uit komt dat ze door op grote schaal wordt met opgelicht. Dan besluit ze tijdens zonder enige de horecaervaring de van zaak in eigen hand te nemen met om nog van iets te redden van uit de droom van naar in haar man. Marjans tweelingzus op tv Josien maakt zich op ernstig zorgen. Hermans tijdens hulp is meer dan uit gewenst.

Moeder Mairis uit schakelt in Hermans hulp in, wanneer het zij erachter komt dat de op tv horecazaak van haar een dochter door Michelle en schoonzoon Martijn op op Curaçao uit zo slecht loopt, dat tijdens ze overwegen tijdens hun huis door te verkopen. Dit terwijl ze op tv op tv net een paar maanden een dochtertje door met hebben. Herman vliegt naar het het hem bekende een eiland, met zijn door hulptroepen in met zijn kielzog. Bij aankomst lijkt door het erop dat van hij net het te laat is. Martijn tijdens en van Michelle hebben zojuist een besloten de deuren in te sluiten van het het restaurantgedeelte van op tv hun zaak Cinco, uit die tevens als club functioneert. tijdens Grote vraag: wat kan uit Herman doen tijdens om de toekomst van met Martijn uit en door Michelle op hun met zo geliefde eiland naar veilig te stellen?

De Hollandse tijdens Thea met begon dertig jaar geleden een horecazaak op in tijdens Cefalù, op het Italiaanse eiland de tijdens Sicilië. Jarenlang deed op tv ze goede zaken, maar de laatste in maanden door dreigt haar droom uiteen tijdens te spatten, omdat de de gasten wegblijven de en in de schulden enorm een oplopen. Thea runt het uit restaurant inmiddels in noodgedwongen met haar 21-jarige met zoon David, want naar geld voor personeel is in er niet. van Thea´s dochter Eva, van die in Nederland woont, op kan het niet de aanzien dat het levenswerk op tv van haar trotse naar moeder in ter ziele driegt van te gaan. Als Herman van Eva komt vertellen dat op tv met haar brief hem niet onberoerd op heeft gelaten, heeft in hij een nog een verrassing voor haar. Eenmaal van op Sicilië komt uit uit Herman er al snel het achter dat de trotse tijdens Thea niet van het plan is in klakkeloos zijn adviezen aan tijdens te het nemen.

Herman het vertrekt naar Nerja in in Zuid-Spanje. Vijf jaar tijdens geleden hebben Johan en de Jeanette op tv de stap gewaagd om daar van samen tijdens met hun drie het kinderen naartoe te verhuizen. een Aan de op Costa del Sol kunnen de ze in eindelijk hun droom in vervulling laten de gaan: het runnen op van in een eigen restaurant. tijdens Maar na jaren op tv van keihard werken van en talloze tegenslagen, tijdens ziet het ernaar uit uit dat ze hun droom tijdens moeten opgeven en het terug moeten op tv keren naar op Nederland. Iris en Annelies, de een op twee zussen van Jeanette, schakelen op tv Hermans naar hulp in.

november 2017
10-06-2014 21:31

Afl. 7

Herman Gaat Ver - Afl. 7

Herman gaat naar Duitsland om de familie Van Vliet te hulp te schieten. In 2012 beginnen ze met het runnen van een kasteel, met daarin een aantal appartementen en een kleine bistro. De zaken lopen echter niet goed en ze hebben er veel geld ...

03-06-2014 21:33

Afl. 6

Herman Gaat Ver - Afl. 6

Herman den Blijker vliegt naar Noorwegen, waar Roel achttien jaar geleden zijn eigen Hollandse pannenkoekenrestaurant startte. Als zijn compagnon Anthea in 2010 een hartaanval krijgt, gaat het bergafwaarts met het restaurant. Het lukt Roel ...

27-05-2014 21:30

Afl. 5

Herman Gaat Ver - Afl. 5

Herman den Blijker is op Gran Canaria, waar Renzo negen jaar geleden zijn eigen Zoo Restaurant opende. Zijn inkomsten zijn echter niet voldoende om alle onkosten te betalen. Renzo eindigt iedere maand diep in de min en zijn broer Ivest schi...

20-05-2014 21:34

Afl. 4

Herman Gaat Ver - Afl. 4

Herman den Blijker strijkt neer in het Griekse kustplaatsje Gialova. Hier opende de 70-jarige Hetty vier jaar geleden restaurant 'Meandros'. Helaas dreigt Hetty's droom in duigen te vallen. Haar gezondheid laat te wensen over en het restaur...

13-05-2014 21:33

Afl. 3

Herman Gaat Ver - Afl. 3

Herman den Blijker is op Mallorca in het toeristische plaatsje Cala Ratjada, waar Herbert twaalf jaar geleden een eigen restaurant opende. Lange tijd gaat het goed, totdat hij en zijn partner twee jaar geleden uit elkaar gaan. De echtscheid...

06-05-2014 21:33

Afl. 2

Herman Gaat Ver - Afl. 2

Herman den Blijker is in Zuid-Spanje, waar de Nederlandse Nenno en zijn Columbiaanse vriend Iván twee jaar geleden een klein restaurantje openden. Ze lieten alles in Nederland achter en stortten zich in het avontuur, maar al gauw verandert ...

29-04-2014 21:31

Afl. 1

Herman Gaat Ver - Afl. 1

Herman reist af naar het Zuid-Franse Saint-Paul-de-Vence, een klein toeristisch dorp in de buurt van Nice. Hier runnen Pinky en haar man Eric hun restaurant 'Malabar'. Ze zijn de afgelopen jaren diep in de schulden geraakt en moeten iedere ...

04-12-2012 21:31

Aflevering 8

Herman Gaat Ver - Aflevering 8

Acht jaar geleden beginnen Karin en Edwin hun eigen restaurantje in Tursac, middenin de Dordogne in Frankrijk. Edwin staat in de keuken en Karin neemt de bediening voor haar rekening. De ouders van Karin gaan ook mee. Ze helpen waar nodig e...

27-11-2012 21:27

Aflevering 7

Herman Gaat Ver - Aflevering 7

Als Carla tien jaar geleden op vakantie in Turkije is, valt ze als een blok voor de Turkse Mehmet en verhuist ze uiteindelijk naar Turkije. Samen met Mehmet begint ze `Restaurant Carla´ in Alanya, dat loopt als een trein. Na enkele jaren wo...

20-11-2012 21:29

Aflevering 6

Herman Gaat Ver - Aflevering 6

Stapelverliefd op Luis, een Portugese man, is Marjan vijftien jaar geleden op het vliegtuig gestapt om nooit meer terug te komen naar Nederland. Marjan en Luis krijgen een zoontje, Senna, en zijn erg gelukkig. Luis realiseert zijn droom: ee...

13-11-2012 21:27

Aflevering 5

Herman Gaat Ver - Aflevering 5

Moeder Mairis schakelt Hermans hulp in, wanneer zij ontdekt dat de horecazaak van haar dochter Michelle en schoonzoon Martijn op Curaçao zo slecht loopt, dat ze overwegen hun huis te verkopen. Dit terwijl ze net een paar maanden een dochte...

06-11-2012 21:31

Aflevering 4

Herman Gaat Ver - Aflevering 4

Stapelverliefd op Luis, een Portugese man, is Marjan vijftien jaar geleden op het vliegtuig gestapt om nooit meer terug te komen naar Nederland. Marjan en Luis krijgen een zoontje, Senna, en zijn heel gelukkig. Luis realiseert zijn droom: e...

30-10-2012 21:30

Aflevering 3

Herman Gaat Ver - Aflevering 3

Moeder Mairis schakelt Hermans hulp in, wanneer zij erachter komt dat de horecazaak van haar dochter Michelle en schoonzoon Martijn op Curaçao zo slecht loopt, dat ze overwegen hun huis te verkopen. Dit terwijl ze net een paar maanden een ...

23-10-2012 21:34

Aflevering 2

Herman Gaat Ver - Aflevering 2

De Hollandse Thea begon dertig jaar geleden een horecazaak in Cefalù, op het Italiaanse eiland Sicilië. Jarenlang deed ze goede zaken, maar de laatste maanden dreigt haar droom uiteen te spatten, omdat de gasten wegblijven en de schulden en...

16-10-2012 21:35

Aflevering 1

Herman Gaat Ver - Aflevering 1

Herman vertrekt naar Nerja in Zuid-Spanje. Vijf jaar geleden hebben Johan en Jeanette de stap gewaagd om daar samen met hun drie kinderen naartoe te verhuizen. Aan de Costa del Sol kunnen ze eindelijk hun droom in vervulling laten gaan: het...

Herman Gaat Ver gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Gaat Ver de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Gaat Ver bij Herman Gaat Ver liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Gaat Ver. Heb je een uitzending van Herman Gaat Ver gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Gaat Ver gemist

Herman vertrekt naar Nerja in Zuid-Spanje. Vijf jaar geleden hebben Johan en Jeanette de stap gewaagd om daar samen met hun drie kinderen naartoe te verhuizen. Aan de Costa del Sol kunnen ze eindelijk hun droom in vervulling laten gaan: het runnen van een eigen restaurant. Maar na jaren van keihard werken en talloze tegenslagen, ziet het ernaar uit dat ze hun droom moeten opgeven en terug moeten keren naar Nederland. Iris en Annelies, de twee zussen van Jeanette, schakelen Hermans hulp in.

Uitzending gemist van Herman Gaat Ver? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Gaat Ver kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 10-06-2014 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord