Programma gemist?
maart 2017
10-06-2014 21:31

Afl. 7

Herman Gaat Ver - Afl. 7

Herman gaat naar Duitsland om de familie Van Vliet te hulp te schieten. In 2012 beginnen ze met het runnen van een kasteel, met daarin een aantal appartementen en een kleine bistro. De zaken lopen echter niet goed en ze hebben er veel geld in moeten steken om de boel draaiende te houden. Zoon Dylan kan het niet aanzien dat zijn ouders er langzaam aan onderdoor gaan en schakelt Hermans hulp in.

03-06-2014 21:33

Afl. 6

Herman Gaat Ver - Afl. 6

Herman den Blijker vliegt naar Noorwegen, waar Roel achttien jaar geleden zijn eigen Hollandse pannenkoekenrestaurant startte. Als zijn compagnon Anthea in 2010 een hartaanval krijgt, gaat het bergafwaarts met het restaurant. Het lukt Roel niet het tij te keren en zijn dochter maakt zich ernstig zorgen. Zij vraagt uiteindelijk Herman om hulp.

27-05-2014 21:30

Afl. 5

Herman Gaat Ver - Afl. 5

Herman den Blijker is op Gran Canaria, waar Renzo negen jaar geleden zijn eigen Zoo Restaurant opende. Zijn inkomsten zijn echter niet voldoende om alle onkosten te betalen. Renzo eindigt iedere maand diep in de min en zijn broer Ivest schiet hem te hulp, samen met Herman. Bij aankomst blijkt echter dat Renzo helemaal niet zit te wachten op Hermans hulp.

20-05-2014 21:34

Afl. 4

Herman Gaat Ver - Afl. 4

Herman den Blijker strijkt neer in het Griekse kustplaatsje Gialova. Hier opende de 70-jarige Hetty vier jaar geleden restaurant 'Meandros'. Helaas dreigt Hetty's droom in duigen te vallen. Haar gezondheid laat te wensen over en het restaurant loopt zo slecht dat haar dochter noodgedwongen uit Nederland over moet komen om te helpen. Herman krijgt vanuit meerdere hoeken het verzoek de helpende hand te bieden. Eenmaal ter plaatse blijkt dat moeder en dochter totaal niet op één lijn zitten over hoe de zaak gerund moet worden.

13-05-2014 21:33

Afl. 3

Herman Gaat Ver - Afl. 3

Herman den Blijker is op Mallorca in het toeristische plaatsje Cala Ratjada, waar Herbert twaalf jaar geleden een eigen restaurant opende. Lange tijd gaat het goed, totdat hij en zijn partner twee jaar geleden uit elkaar gaan. De echtscheiding kost Herbert handenvol geld, waardoor hij de deuren van zijn restaurant bijna moet sluiten. Zijn dochter Corinna kan het niet aanzien en laat alles in Nederland achter om haar vader te helpen met het redden van zijn zaak. Herman schiet de twee te hulp.

06-05-2014 21:33

Afl. 2

Herman Gaat Ver - Afl. 2

Herman den Blijker is in Zuid-Spanje, waar de Nederlandse Nenno en zijn Columbiaanse vriend Iván twee jaar geleden een klein restaurantje openden. Ze lieten alles in Nederland achter en stortten zich in het avontuur, maar al gauw verandert de droom in een nachtmerrie. Er komen veel te weinig gasten en alle financiële reserves raken op. Nenno's broer Bart maakt zich in Nederland veel zorgen en vraagt Herman om hulp. Bij aankomst in Spanje schrikt Herman zo van de ernstige toestand waarin het restaurant verkeert, dat hij voor het eerst overweegt zelf zijn biezen te pakken.

29-04-2014 21:31

Afl. 1

Herman Gaat Ver - Afl. 1

Herman reist af naar het Zuid-Franse Saint-Paul-de-Vence, een klein toeristisch dorp in de buurt van Nice. Hier runnen Pinky en haar man Eric hun restaurant 'Malabar'. Ze zijn de afgelopen jaren diep in de schulden geraakt en moeten iedere dag keihard werken om de deuren van hun zaak open te kunnen houden. In Nederland maakt de zus van Pinky zich grote zorgen en Herman overvalt haar met de vraag om samen met hem Pinky en haar man te hulp te schieten.

04-12-2012 21:31

Aflevering 8

Herman Gaat Ver - Aflevering 8

Acht jaar geleden beginnen Karin en Edwin hun eigen restaurantje in Tursac, middenin de Dordogne in Frankrijk. Edwin staat in de keuken en Karin neemt de bediening voor haar rekening. De ouders van Karin gaan ook mee. Ze helpen waar nodig en steken steeds opnieuw geld in de zaak, maar er komt geen cent uit. Als de vader van Karin hartproblemen en een beroerte krijgt, overwegen Karin en Edwin te stoppen. Ze besluiten ondanks alle ellende toch te blijven. Hermans hulp wordt ingeroepen door maar liefst twee vrienden van de ouders van Karin. Wanneer hij aankomt, blijkt al snel dat er familieproblemen zijn die niet opgelost kunnen worden door een lik verf en goed eten.

27-11-2012 21:27

Aflevering 7

Herman Gaat Ver - Aflevering 7

Als Carla tien jaar geleden op vakantie in Turkije is, valt ze als een blok voor de Turkse Mehmet en verhuist ze uiteindelijk naar Turkije. Samen met Mehmet begint ze `Restaurant Carla´ in Alanya, dat loopt als een trein. Na enkele jaren wordt de huur drastisch verhoogd. Carla en Mehmet kunnen dit niet betalen en beginnen een nieuw restaurant in het nabijgelegen Mahmutlar, genaamd `The Golden Harp´. Door de introductie van allinclusivehotels en de crisis lopen de inkomsten van het restaurant terug. Daarbij heeft Carla ook nog een erfelijke spierziekte, waardoor ze eigenlijk fysiek niet in staat is hard te werken. Zus Aukje kan de ellendige situatie in Turkije niet langer aanzien en doet een noodoproep aan Herman.

20-11-2012 21:29

Aflevering 6

Herman Gaat Ver - Aflevering 6

Stapelverliefd op Luis, een Portugese man, is Marjan vijftien jaar geleden op het vliegtuig gestapt om nooit meer terug te komen naar Nederland. Marjan en Luis krijgen een zoontje, Senna, en zijn erg gelukkig. Luis realiseert zijn droom: een appartementencomplex met restaurant aan de Portugese kust. Als ze op vakantie zijn in Brazilië, slaat het noodlot dramatisch toe. Bij een ernstig auto-ongeluk raken zowel Luis als Senna zwaargewond. Met zoon Senna gaat het al snel beter, maar Luis komt gehandicapt uit de coma en overlijdt een aantal jaren later aan de gevolgen van het ongeluk. Marjan laat het runnen van het appartementencomplex en restaurant over aan de compagnon van haar man, totdat ze erachter komt dat ze op grote schaal wordt opgelicht. Dan besluit ze zonder enige horecaervaring de zaak in eigen hand te nemen om nog iets te redden van de droom van haar man. Marjans tweelingzus Josien maakt zich ernstig zorgen. Hermans hulp is meer dan gewenst.

13-11-2012 21:27

Aflevering 5

Herman Gaat Ver - Aflevering 5

Moeder Mairis schakelt Hermans hulp in, wanneer zij ontdekt dat de horecazaak van haar dochter Michelle en schoonzoon Martijn op Curaçao zo slecht loopt, dat ze overwegen hun huis te verkopen. Dit terwijl ze net een paar maanden een dochtertje hebben. Herman vliegt naar het hem bekende eiland, met zijn hulptroepen in zijn kielzog. Bij aankomst lijkt het erop dat hij net te laat is. Martijn en Michelle hebben zojuist besloten de deuren te sluiten van het restaurantgedeelte van hun zaak Cinco, die tevens als club functioneert. Grote vraag: wat kan Herman doen om de toekomst van Martijn en Michelle op hun zo geliefde eiland veilig te stellen?

06-11-2012 21:31

Aflevering 4

Herman Gaat Ver - Aflevering 4

Stapelverliefd op Luis, een Portugese man, is Marjan vijftien jaar geleden op het vliegtuig gestapt om nooit meer terug te komen naar Nederland. Marjan en Luis krijgen een zoontje, Senna, en zijn heel gelukkig. Luis realiseert zijn droom: een appartementencomplex met restaurant aan de Portugese kust. Als ze op vakantie zijn in Brazilië, slaat het noodlot dramatisch toe. Bij een ernstig auto-ongeluk raken zowel Luis als Senna zwaargewond. Met zoon Senna gaat het al snel beter, maar Luis komt gehandicapt uit de coma en overlijdt een aantal jaren later aan de gevolgen van het ongeluk. Marjan laat het runnen van het appartementencomplex en restaurant over aan de compagnon van haar man, totdat ze erachter komt dat ze op grote schaal wordt opgelicht. Dan besluit ze zonder enige horecaervaring de zaak in eigen hand te nemen om nog iets te redden van de droom van haar man. Marjans tweelingzus Josien maakt zich ernstig zorgen. Hermans hulp is meer dan gewenst.

30-10-2012 21:30

Aflevering 3

Herman Gaat Ver - Aflevering 3

Moeder Mairis schakelt Hermans hulp in, wanneer zij erachter komt dat de horecazaak van haar dochter Michelle en schoonzoon Martijn op Curaçao zo slecht loopt, dat ze overwegen hun huis te verkopen. Dit terwijl ze net een paar maanden een dochtertje hebben. Herman vliegt naar het hem bekende eiland, met zijn hulptroepen in zijn kielzog. Bij aankomst lijkt het erop dat hij net te laat is. Martijn en Michelle hebben zojuist besloten de deuren te sluiten van het restaurantgedeelte van hun zaak Cinco, die tevens als club functioneert. Grote vraag: wat kan Herman doen om de toekomst van Martijn en Michelle op hun zo geliefde eiland veilig te stellen?

23-10-2012 21:34

Aflevering 2

Herman Gaat Ver - Aflevering 2

De Hollandse Thea begon dertig jaar geleden een horecazaak in Cefalù, op het Italiaanse eiland Sicilië. Jarenlang deed ze goede zaken, maar de laatste maanden dreigt haar droom uiteen te spatten, omdat de gasten wegblijven en de schulden enorm oplopen. Thea runt het restaurant inmiddels noodgedwongen met haar 21-jarige zoon David, want geld voor personeel is er niet. Thea´s dochter Eva, die in Nederland woont, kan het niet aanzien dat het levenswerk van haar trotse moeder ter ziele driegt te gaan. Als Herman Eva komt vertellen dat haar brief hem niet onberoerd heeft gelaten, heeft hij nog een verrassing voor haar. Eenmaal op Sicilië komt Herman er al snel achter dat de trotse Thea niet van plan is klakkeloos zijn adviezen aan te nemen.

16-10-2012 21:35

Aflevering 1

Herman Gaat Ver - Aflevering 1

Herman vertrekt naar Nerja in Zuid-Spanje. Vijf jaar geleden hebben Johan en Jeanette de stap gewaagd om daar samen met hun drie kinderen naartoe te verhuizen. Aan de Costa del Sol kunnen ze eindelijk hun droom in vervulling laten gaan: het runnen van een eigen restaurant. Maar na jaren van keihard werken en talloze tegenslagen, ziet het ernaar uit dat ze hun droom moeten opgeven en terug moeten keren naar Nederland. Iris en Annelies, de twee zussen van Jeanette, schakelen Hermans hulp in.

Herman Gaat Ver gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Gaat Ver de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Gaat Ver bij Herman Gaat Ver liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Gaat Ver. Heb je een uitzending van Herman Gaat Ver gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Gaat Ver gemist

Herman vertrekt naar Nerja in Zuid-Spanje. Vijf jaar geleden hebben Johan en Jeanette de stap gewaagd om daar samen met hun drie kinderen naartoe te verhuizen. Aan de Costa del Sol kunnen ze eindelijk hun droom in vervulling laten gaan: het runnen van een eigen restaurant. Maar na jaren van keihard werken en talloze tegenslagen, ziet het ernaar uit dat ze hun droom moeten opgeven en terug moeten keren naar Nederland. Iris en Annelies, de twee zussen van Jeanette, schakelen Hermans hulp in.

Uitzending gemist van Herman Gaat Ver? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Gaat Ver kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 10-06-2014 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord