Programma gemist?

Herman gaat naar op uit Duitsland om de een familie Van Vliet te de hulp te schieten. tijdens In 2012 beginnen ze met de het runnen een van een de kasteel, met daarin naar een aantal een appartementen en een kleine naar bistro. De zaken lopen echter met niet goed en het ze hebben door er het veel geld in moeten steken om het de boel op tv draaiende door te houden. Zoon Dylan kan door het niet van aanzien dat een zijn ouders er de langzaam aan onderdoor gaan en het schakelt Hermans uit hulp in.

Herman den van Blijker vliegt uit naar Noorwegen, waar een Roel achttien naar jaar geleden zijn eigen een Hollandse pannenkoekenrestaurant startte. Als naar zijn compagnon tijdens Anthea in 2010 een op tv hartaanval in krijgt, gaat het een bergafwaarts met het restaurant. Het naar lukt in Roel niet het tij te op tv keren en zijn tijdens dochter maakt zich ernstig het uit zorgen. Zij vraagt uiteindelijk naar Herman om op tv hulp.

Herman den van Blijker is op Gran naar Canaria, waar op Renzo door negen jaar geleden zijn eigen Zoo de Restaurant opende. Zijn een de inkomsten zijn echter niet voldoende om op tv alle de onkosten te betalen. op tv Renzo eindigt iedere maand diep in in de het min en zijn in broer Ivest schiet naar hem naar te hulp, samen met op tv Herman. Bij aankomst blijkt echter op dat naar Renzo helemaal niet van zit te wachten op Hermans op met hulp.

Herman in den Blijker strijkt neer in naar het Griekse kustplaatsje van Gialova. Hier in opende de in 70-jarige Hetty vier jaar naar geleden restaurant in 'Meandros'. Helaas tijdens dreigt Hetty's droom in duigen in te vallen. Haar tijdens gezondheid laat een te wensen over en het van restaurant loopt het zo slecht dat haar op tv dochter op noodgedwongen uit Nederland het over moet komen om een te helpen. het Herman krijgt vanuit meerdere met hoeken het verzoek een de helpende hand van te bieden. Eenmaal ter de op tv plaatse blijkt dat moeder en de dochter totaal niet op tijdens op één lijn zitten over hoe de uit zaak gerund door moet een worden.

Herman het den Blijker is op Mallorca tijdens in het naar toeristische plaatsje Cala het Ratjada, waar Herbert twaalf in jaar geleden op een eigen naar restaurant opende. Lange tijd op gaat het goed, totdat op tv hij en zijn het partner het twee jaar geleden een uit elkaar gaan. De echtscheiding tijdens kost een Herbert handenvol geld, uit waardoor hij de deuren van uit zijn restaurant in bijna moet tijdens sluiten. Zijn naar dochter Corinna kan het niet aanzien tijdens met en laat alles in Nederland het achter om tijdens haar vader te op helpen met het redden van de in zijn zaak. Herman schiet de uit twee van te hulp.

Herman door den Blijker naar is in Zuid-Spanje, waar de op tv Nederlandse Nenno en door zijn Columbiaanse op tv vriend Iván twee het jaar geleden een klein uit restaurantje openden. Ze lieten naar alles in Nederland van de achter en stortten zich in naar het avontuur, het maar al door gauw verandert de droom in op tv een nachtmerrie. Er van komen veel in te weinig gasten naar en alle een financiële reserves raken op. Nenno's van broer tijdens Bart maakt zich in Nederland veel met in zorgen en vraagt Herman op om hulp. Bij aankomst in tijdens Spanje op tv schrikt Herman zo tijdens van de ernstige uit toestand waarin in het restaurant verkeert, het dat hij voor het tijdens eerst overweegt zelf zijn biezen op tv te het pakken.

Herman door reist af naar het Zuid-Franse tijdens Saint-Paul-de-Vence, een op tv klein toeristisch van dorp in de buurt naar van Nice. Hier runnen in door Pinky en haar man een Eric hun restaurant 'Malabar'. Ze het zijn de het afgelopen jaren op diep in de schulden geraakt op en het moeten iedere dag keihard werken de om de deuren een van hun een zaak open te kunnen door houden. naar In Nederland maakt de uit zus van in Pinky zich grote het zorgen en op Herman overvalt haar met uit de vraag om samen met op hem door Pinky en het haar man te naar hulp te schieten.

Acht uit jaar geleden beginnen Karin de en Edwin hun naar eigen restaurantje door in Tursac, middenin de Dordogne de in tijdens Frankrijk. Edwin staat in door de keuken op tv en Karin neemt uit de bediening voor een haar rekening. De ouders een van een Karin gaan ook mee. Ze tijdens helpen waar nodig en met steken steeds opnieuw naar geld in met de tijdens zaak, maar er komt geen cent het het uit. Als de vader het van Karin naar hartproblemen en een beroerte krijgt, het overwegen Karin en met Edwin te een stoppen. Ze besluiten ondanks de alle op tv ellende toch te blijven. Hermans hulp een wordt op tv ingeroepen door maar tijdens liefst twee vrienden van de uit ouders van Karin. het op tv Wanneer hij aankomt, blijkt tijdens al snel dat er met familieproblemen zijn die niet van de opgelost kunnen worden door een lik van van verf en goed een eten.

Als Carla het tien in jaar geleden op vakantie in met Turkije is, op valt ze als een tijdens blok voor de Turkse uit Mehmet en van verhuist ze de uiteindelijk naar Turkije. op Samen met Mehmet begint ze op een `Restaurant Carla´ in Alanya, dat loopt met op tv als een trein. Na van enkele jaren wordt het de huur drastisch verhoogd. Carla uit en van Mehmet kunnen door dit niet betalen en beginnen een van nieuw restaurant tijdens in het nabijgelegen Mahmutlar, met genaamd `The het Golden Harp´. Door de uit introductie van allinclusivehotels de en van de crisis lopen met de inkomsten van het het restaurant terug. uit Daarbij heeft op tv Carla ook nog een erfelijke spierziekte, uit waardoor ze eigenlijk de fysiek niet op tv in staat van is hard te werken. Zus met Aukje uit kan de uit ellendige situatie in Turkije van niet langer aanzien en doet het een noodoproep aan uit van Herman.

Stapelverliefd de op Luis, de een Portugese man, is de Marjan vijftien jaar geleden op in het in vliegtuig gestapt om nooit naar meer terug naar te komen naar uit Nederland. Marjan en met Luis krijgen een zoontje, door Senna, een en zijn erg gelukkig. Luis door realiseert zijn van droom: een in appartementencomplex met restaurant aan het de Portugese kust. tijdens Als ze op naar vakantie zijn in Brazilië, in slaat naar het noodlot dramatisch met toe. Bij een ernstig auto-ongeluk op raken zowel Luis op als Senna zwaargewond. op Met zoon door Senna gaat de het al snel beter, maar Luis een een komt gehandicapt uit in de coma en overlijdt een door aantal een jaren later aan de gevolgen het van van het ongeluk. Marjan uit laat het runnen van het door appartementencomplex en restaurant de over aan de compagnon in van naar haar man, totdat op tv ze erachter komt tijdens dat ze op grote schaal door wordt opgelicht. een Dan besluit ze zonder met enige uit horecaervaring de zaak in eigen op tv hand te met nemen om door nog iets te redden uit van de uit droom van haar man. Marjans door de tweelingzus Josien maakt met zich ernstig zorgen. Hermans hulp is met meer naar dan gewenst.

Moeder uit Mairis schakelt Hermans hulp in, in wanneer zij ontdekt van dat de in horecazaak van haar van dochter Michelle en in schoonzoon naar Martijn op Curaçao zo op slecht loopt, dat ze overwegen het de hun huis te verkopen. Dit naar terwijl ze een net een in paar maanden een dochtertje hebben. op op Herman vliegt naar het met hem bekende eiland, met zijn met hulptroepen het in zijn kielzog. Bij aankomst door lijkt het erop door het dat hij net te laat van is. Martijn in en Michelle naar hebben zojuist besloten de op deuren te op sluiten van het restaurantgedeelte van hun in zaak Cinco, van die tevens met als club functioneert. op Grote vraag: wat door kan Herman doen om de van toekomst door van Martijn door en Michelle op hun van zo geliefde eiland in veilig te met stellen?

Stapelverliefd uit op Luis, de een Portugese man, de is Marjan vijftien jaar geleden op door het vliegtuig met gestapt om nooit meer het terug te met komen naar de Nederland. Marjan de en Luis krijgen een op zoontje, Senna, en zijn heel uit gelukkig. op Luis realiseert op zijn droom: een appartementencomplex uit met restaurant aan de een Portugese uit kust. Als ze op het vakantie zijn in Brazilië, slaat op tv het noodlot tijdens dramatisch toe. Bij een de ernstig auto-ongeluk raken door in zowel Luis als Senna zwaargewond. Met van zoon naar Senna gaat het al snel een beter, maar naar Luis komt gehandicapt uit op op tv de coma en overlijdt een aantal door jaren later aan met de gevolgen van van naar het ongeluk. Marjan laat het het runnen van tijdens het appartementencomplex naar en restaurant over aan de in compagnon uit van haar man, totdat ze erachter uit komt dat uit ze op grote schaal op tv wordt het opgelicht. Dan besluit ze door zonder enige met horecaervaring de zaak met in eigen hand te nemen naar om naar nog iets te redden door van de droom de van haar man. uit Marjans van tweelingzus Josien maakt zich een ernstig zorgen. Hermans hulp het is met meer dan gewenst.

Moeder Mairis op tv schakelt Hermans hulp in, met wanneer zij op erachter komt een dat de horecazaak van tijdens haar dochter Michelle naar en schoonzoon Martijn op door Curaçao zo slecht met loopt, dat ze in tijdens overwegen hun huis te verkopen. door Dit terwijl ze het net een een paar op tv maanden een dochtertje van hebben. Herman vliegt door naar het hem bekende eiland, in met zijn hulptroepen in de van zijn kielzog. Bij aankomst lijkt van het erop door dat hij het net te laat tijdens is. Martijn en met Michelle hebben zojuist besloten de deuren uit een te sluiten van het restaurantgedeelte van het hun op tv zaak Cinco, die tevens uit als club functioneert. Grote de vraag: uit wat kan een Herman doen om de in toekomst van het Martijn en Michelle op hun de een zo geliefde eiland veilig te een stellen?

De Hollandse het Thea begon dertig uit jaar geleden een een horecazaak tijdens in Cefalù, op het Italiaanse eiland door Sicilië. Jarenlang deed van ze met goede zaken, door maar de laatste met maanden dreigt haar droom uiteen te met spatten, omdat het de gasten wegblijven en uit op tv de schulden enorm door oplopen. Thea runt het restaurant inmiddels tijdens uit noodgedwongen met haar het 21-jarige zoon David, want geld door voor personeel van is er niet. Thea´s een dochter Eva, die door in Nederland op tv woont, kan het uit niet aanzien dat het het levenswerk van haar de trotse moeder ter ziele tijdens driegt te het gaan. de Als Herman Eva komt vertellen van dat haar brief een hem niet onberoerd tijdens heeft gelaten, heeft hij de nog tijdens een verrassing in voor haar. Eenmaal op Sicilië met komt Herman op tv er al snel achter dat een de naar trotse Thea tijdens niet van plan door is klakkeloos door zijn adviezen aan te in nemen.

Herman vertrekt naar door Nerja in Zuid-Spanje. van Vijf jaar naar geleden hebben van Johan en Jeanette de stap van gewaagd om met daar samen met tijdens hun drie kinderen uit naartoe van te verhuizen. Aan de naar Costa del Sol kunnen tijdens ze eindelijk naar hun droom in het vervulling laten gaan: het een runnen van het een eigen restaurant. Maar na door jaren van keihard naar uit werken en talloze tegenslagen, tijdens ziet het ernaar uit op tv dat ze hun in droom moeten opgeven op en door terug moeten keren naar Nederland. naar Iris en Annelies, de van met twee zussen van Jeanette, schakelen met Hermans hulp met in.

juni 2017
10-06-2014 21:31

Afl. 7

Herman Gaat Ver - Afl. 7

Herman gaat naar Duitsland om de familie Van Vliet te hulp te schieten. In 2012 beginnen ze met het runnen van een kasteel, met daarin een aantal appartementen en een kleine bistro. De zaken lopen echter niet goed en ze hebben er veel geld ...

03-06-2014 21:33

Afl. 6

Herman Gaat Ver - Afl. 6

Herman den Blijker vliegt naar Noorwegen, waar Roel achttien jaar geleden zijn eigen Hollandse pannenkoekenrestaurant startte. Als zijn compagnon Anthea in 2010 een hartaanval krijgt, gaat het bergafwaarts met het restaurant. Het lukt Roel ...

27-05-2014 21:30

Afl. 5

Herman Gaat Ver - Afl. 5

Herman den Blijker is op Gran Canaria, waar Renzo negen jaar geleden zijn eigen Zoo Restaurant opende. Zijn inkomsten zijn echter niet voldoende om alle onkosten te betalen. Renzo eindigt iedere maand diep in de min en zijn broer Ivest schi...

20-05-2014 21:34

Afl. 4

Herman Gaat Ver - Afl. 4

Herman den Blijker strijkt neer in het Griekse kustplaatsje Gialova. Hier opende de 70-jarige Hetty vier jaar geleden restaurant 'Meandros'. Helaas dreigt Hetty's droom in duigen te vallen. Haar gezondheid laat te wensen over en het restaur...

13-05-2014 21:33

Afl. 3

Herman Gaat Ver - Afl. 3

Herman den Blijker is op Mallorca in het toeristische plaatsje Cala Ratjada, waar Herbert twaalf jaar geleden een eigen restaurant opende. Lange tijd gaat het goed, totdat hij en zijn partner twee jaar geleden uit elkaar gaan. De echtscheid...

06-05-2014 21:33

Afl. 2

Herman Gaat Ver - Afl. 2

Herman den Blijker is in Zuid-Spanje, waar de Nederlandse Nenno en zijn Columbiaanse vriend Iván twee jaar geleden een klein restaurantje openden. Ze lieten alles in Nederland achter en stortten zich in het avontuur, maar al gauw verandert ...

29-04-2014 21:31

Afl. 1

Herman Gaat Ver - Afl. 1

Herman reist af naar het Zuid-Franse Saint-Paul-de-Vence, een klein toeristisch dorp in de buurt van Nice. Hier runnen Pinky en haar man Eric hun restaurant 'Malabar'. Ze zijn de afgelopen jaren diep in de schulden geraakt en moeten iedere ...

04-12-2012 21:31

Aflevering 8

Herman Gaat Ver - Aflevering 8

Acht jaar geleden beginnen Karin en Edwin hun eigen restaurantje in Tursac, middenin de Dordogne in Frankrijk. Edwin staat in de keuken en Karin neemt de bediening voor haar rekening. De ouders van Karin gaan ook mee. Ze helpen waar nodig e...

27-11-2012 21:27

Aflevering 7

Herman Gaat Ver - Aflevering 7

Als Carla tien jaar geleden op vakantie in Turkije is, valt ze als een blok voor de Turkse Mehmet en verhuist ze uiteindelijk naar Turkije. Samen met Mehmet begint ze `Restaurant Carla´ in Alanya, dat loopt als een trein. Na enkele jaren wo...

20-11-2012 21:29

Aflevering 6

Herman Gaat Ver - Aflevering 6

Stapelverliefd op Luis, een Portugese man, is Marjan vijftien jaar geleden op het vliegtuig gestapt om nooit meer terug te komen naar Nederland. Marjan en Luis krijgen een zoontje, Senna, en zijn erg gelukkig. Luis realiseert zijn droom: ee...

13-11-2012 21:27

Aflevering 5

Herman Gaat Ver - Aflevering 5

Moeder Mairis schakelt Hermans hulp in, wanneer zij ontdekt dat de horecazaak van haar dochter Michelle en schoonzoon Martijn op Curaçao zo slecht loopt, dat ze overwegen hun huis te verkopen. Dit terwijl ze net een paar maanden een dochte...

06-11-2012 21:31

Aflevering 4

Herman Gaat Ver - Aflevering 4

Stapelverliefd op Luis, een Portugese man, is Marjan vijftien jaar geleden op het vliegtuig gestapt om nooit meer terug te komen naar Nederland. Marjan en Luis krijgen een zoontje, Senna, en zijn heel gelukkig. Luis realiseert zijn droom: e...

30-10-2012 21:30

Aflevering 3

Herman Gaat Ver - Aflevering 3

Moeder Mairis schakelt Hermans hulp in, wanneer zij erachter komt dat de horecazaak van haar dochter Michelle en schoonzoon Martijn op Curaçao zo slecht loopt, dat ze overwegen hun huis te verkopen. Dit terwijl ze net een paar maanden een ...

23-10-2012 21:34

Aflevering 2

Herman Gaat Ver - Aflevering 2

De Hollandse Thea begon dertig jaar geleden een horecazaak in Cefalù, op het Italiaanse eiland Sicilië. Jarenlang deed ze goede zaken, maar de laatste maanden dreigt haar droom uiteen te spatten, omdat de gasten wegblijven en de schulden en...

16-10-2012 21:35

Aflevering 1

Herman Gaat Ver - Aflevering 1

Herman vertrekt naar Nerja in Zuid-Spanje. Vijf jaar geleden hebben Johan en Jeanette de stap gewaagd om daar samen met hun drie kinderen naartoe te verhuizen. Aan de Costa del Sol kunnen ze eindelijk hun droom in vervulling laten gaan: het...

Herman Gaat Ver gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Gaat Ver de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Gaat Ver bij Herman Gaat Ver liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Gaat Ver. Heb je een uitzending van Herman Gaat Ver gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Gaat Ver gemist

Herman vertrekt naar Nerja in Zuid-Spanje. Vijf jaar geleden hebben Johan en Jeanette de stap gewaagd om daar samen met hun drie kinderen naartoe te verhuizen. Aan de Costa del Sol kunnen ze eindelijk hun droom in vervulling laten gaan: het runnen van een eigen restaurant. Maar na jaren van keihard werken en talloze tegenslagen, ziet het ernaar uit dat ze hun droom moeten opgeven en terug moeten keren naar Nederland. Iris en Annelies, de twee zussen van Jeanette, schakelen Hermans hulp in.

Uitzending gemist van Herman Gaat Ver? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Gaat Ver kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 10-06-2014 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord