Programma gemist?

Rechtstreeks met verslag van het huwelijk van op de op tv Luxemburgse erfgroothertog Guillaume en gravin met tijdens Stéphanie de Lannoy. van De uitzending begint de met de kerkelijke inzegening en aansluitend van zijn op de rijtoer en de balkonscène naar de te zien.

mei 2021
20-10-2012 10:50

Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

NOS Koninklijk huwelijk Luxemburg - Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

Rechtstreeks verslag van het huwelijk van de Luxemburgse erfgroothertog Guillaume en gravin Stéphanie de Lannoy. De uitzending begint met de kerkelijke inzegening en aansluitend zijn de rijtoer en de balkonscène te zien.

NOS Koninklijk huwelijk Luxemburg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Koninklijk huwelijk Luxemburg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Koninklijk huwelijk Luxemburg bij NOS Koninklijk huwelijk Luxemburg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Koninklijk huwelijk Luxemburg. Heb je een uitzending van NOS Koninklijk huwelijk Luxemburg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Koninklijk huwelijk Luxemburg gemist

NOS Koninklijk huwelijk Luxemburg

Uitzending gemist van NOS Koninklijk huwelijk Luxemburg? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Koninklijk huwelijk Luxemburg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-10-2012 om 10:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!