Programma gemist?

Vanavond uit komt er op NPO een 2 van een einde aan de Zweeds-Deense op misdaadserie The Bridge. in De naar twee laatste afleveringen van seizoen 4, naar tevens het allerlaatste op tv seizoen van de naar serie, worden uitgezonden. van Dit het kun je tijdens verwachten: Taariq herkent een door auto die met de met zaak het te maken heeft, Saga vreest dat uit een er meer moorden zullen de plaatsvinden en de inspanningen in van op Hendrik voor de dakloze meisjes met eindigen in de een teleurstelling.

Het tijdens aantal verdachten groeit. Taxichauffeur Dan in Brolund tijdens wordt ondervraagd. de Tegelijkertijd groeien er in vermoedens over het Sonning-paar. En de tijdens echtgenoot van tijdens de op broer van Morgan maakt zich met ook verdacht. De op tv Deense politie een wil zo snel mogelijk tijdens een arrestatie het zien.

Het in is moeilijk vat op tv te krijgen van op de wispelturige verdachten, maar uit dan vinden het Saga en Henrik informatie die met hen een op een in nieuw spoor brengt. Saga heeft psychologische op tv hulp nodig door en het is het bovendien niet altijd met eens in met Henriks werkwijze.

Vanaf vanavond tijdens wordt het uit vierde seizoen van uit de Zweeds-Deense misdaadserie een The Bridge de uitgezonden op NPO 2. De op tv komende tijdens vier zaterdagen zijn nieuwe afleveringen tussen van 20:00 en 22:00 de uur op te zien. Bijna twee jaar de later van zit Saga Norén in in de vrouwengevangenis tijdens haar straf uit. Intussen moet Henrik met Sabroe zonder van haar een hulp de moordenaar van een gestenigde met vrouw zien op uit te sporen. De op tv leidinggevende van met het Deense migratiebureau is het op gruwelijke wijze in gestenigd. de De moord lijkt gekoppeld de aan een controversiële uitzettingszaak. tijdens Henrik wil de met hulp op inschakelen van zijn collega Saga, in maar op tv die zit door in de gevangenis het voor de moord met op haar moeder. Het hele naar seizoen is nu door al online vooruit naar te kijken: naar gids.tv/2703/the-bridge-seizoen-4.

Misdaadserie in Saga raakt gewond tijdens tijdens een vuurgevecht met in de moordenaar, tijdens die erin op slaagt te ontsnappen. op Maar ondanks haar met wond weigert ze uit op te geven en blijft ze door vastberaden om de de zaak van op te op lossen.

Misdaadserie Geleidelijk vallen met de stukjes van in op tv de gecompliceerde puzzel in elkaar. een Alle aanwijzingen en bewijsmateriaal op tv leiden op Saga en het Martin naar een man die de met Brugmoordenaar zou kunnen in op tv zijn.

Misdaadserie met Saga en door Martin arresteren en op tv ondervragen een medeagent, die ze tijdens ervan verdenken uit de Brugmoordenaar te zijn. Hij tijdens door blijkt voor alle misdaden een alibi op te met hebben, maar de uit vraag blijft of hij onschuldig op tijdens is.

Misdaadserie uit Het vijfde en laatste de probleem een dat de moordenaar wil aankaarten is naar tijdens de onverschilligheid van mensen ten tijdens opzichte van kinderarbeid. Een een schoolbus met het kinderen op tv verdwijnt.

Misdaadserie de Kopenhagen staat in vuur op en vlam wanneer uit een uit aantal politiemensen vrijgesproken wordt van de op tv moord op het een met migrant.

Misdaadserie De tijdens 'waarheidsterrorist' heeft een aantal op tv mensen die aan tijdens door schizofrenie lijden langzaam op tv maar zeker tot levende tijdbommen de gekneed.

Misdaadserie Het leven de van de ontvoerde naar dakloze het man hangt op aan een zijden een draadje. Zijn lot ligt in handen tijdens van de vier met vastgoed tijdens eigenaren die in het losgeld moeten door bijeenbrengen.

Misdaadserie de In Kopenhagen worden verschillende daklozen naar vergiftigd. tijdens De mysterieuze moordenaar met laat weten dat hij van zo de het aandacht wil van vestigen op een de probleem.

Misdaadserie De moordenaar een de laat van zich horen een door middel van op tv de boulevard-journalist Daniel Ferbe. Hij op tv verkondigt via Ferbe met dat door de moorden op de brug tijdens maar een van begin door zijn.

Misdaadserie In het in tijdens midden van de acht kilometer van lange Oresundbrug, op precies op de grens tussen van Denemarken en met Zweden, uit wordt het lichaam van een vermoorde tijdens uit vrouw gevonden.

september 2018
11-08-2018 20:00

Slot: The Bridge seizoen 4

The Bridge - Slot: The Bridge seizoen 4

Vanavond komt er op NPO 2 een einde aan de Zweeds-Deense misdaadserie The Bridge. De twee laatste afleveringen van seizoen 4, tevens het allerlaatste seizoen van de serie, worden uitgezonden. Dit kun je verwachten: Taariq herkent een auto...

04-08-2018 20:00

Aflevering 5 en 6

The Bridge - Aflevering 5 en 6

Het aantal verdachten groeit. Taxichauffeur Dan Brolund wordt ondervraagd. Tegelijkertijd groeien er vermoedens over het Sonning-paar. En de echtgenoot van de broer van Morgan maakt zich ook verdacht. De Deense politie wil zo snel mogelijk ...

28-07-2018 20:00

Aflevering 3 en 4

The Bridge - Aflevering 3 en 4

Het is moeilijk vat te krijgen op de wispelturige verdachten, maar dan vinden Saga en Henrik informatie die hen op een nieuw spoor brengt. Saga heeft psychologische hulp nodig en is het bovendien niet altijd eens met Henriks werkwijze.

21-07-2018 20:00

Nieuw: The Bridge seizoen 4

The Bridge - Nieuw: The Bridge seizoen 4

Vanaf vanavond wordt het vierde seizoen van de Zweeds-Deense misdaadserie The Bridge uitgezonden op NPO 2. De komende vier zaterdagen zijn nieuwe afleveringen tussen 20:00 en 22:00 uur te zien. Bijna twee jaar later zit Saga Norén in de vr...

22-12-2012 22:45

Aflevering van zaterdag 22 december 2012

The Bridge - Aflevering van zaterdag 22 december 2012

Misdaadserie Saga raakt gewond tijdens een vuurgevecht met de moordenaar, die erin slaagt te ontsnappen. Maar ondanks haar wond weigert ze op te geven en blijft ze vastberaden om de zaak op te lossen.

15-12-2012 22:45

Aflevering van zaterdag 15 december 2012

The Bridge - Aflevering van zaterdag 15 december 2012

Misdaadserie Geleidelijk vallen de stukjes van de gecompliceerde puzzel in elkaar. Alle aanwijzingen en bewijsmateriaal leiden Saga en Martin naar een man die de Brugmoordenaar zou kunnen zijn.

08-12-2012 23:40

Aflevering van zaterdag 8 december 2012

The Bridge - Aflevering van zaterdag 8 december 2012

Misdaadserie Saga en Martin arresteren en ondervragen een medeagent, die ze ervan verdenken de Brugmoordenaar te zijn. Hij blijkt voor alle misdaden een alibi te hebben, maar de vraag blijft of hij onschuldig is.

01-12-2012 23:25

Aflevering van zaterdag 1 december 2012

The Bridge - Aflevering van zaterdag 1 december 2012

Misdaadserie Het vijfde en laatste probleem dat de moordenaar wil aankaarten is de onverschilligheid van mensen ten opzichte van kinderarbeid. Een schoolbus met kinderen verdwijnt.

24-11-2012 23:25

Aflevering van zaterdag 24 november 2012

The Bridge - Aflevering van zaterdag 24 november 2012

Misdaadserie Kopenhagen staat in vuur en vlam wanneer een aantal politiemensen vrijgesproken wordt van de moord op een migrant.

17-11-2012 23:25

Aflevering van zaterdag 17 november 2012

The Bridge - Aflevering van zaterdag 17 november 2012

Misdaadserie De 'waarheidsterrorist' heeft een aantal mensen die aan schizofrenie lijden langzaam maar zeker tot levende tijdbommen gekneed.

10-11-2012 23:20

Aflevering van zaterdag 10 november 2012

The Bridge - Aflevering van zaterdag 10 november 2012

Misdaadserie Het leven van de ontvoerde dakloze man hangt aan een zijden draadje. Zijn lot ligt in handen van de vier vastgoed eigenaren die het losgeld moeten bijeenbrengen.

03-11-2012 23:15

Aflevering van zaterdag 3 november 2012

The Bridge - Aflevering van zaterdag 3 november 2012

Misdaadserie In Kopenhagen worden verschillende daklozen vergiftigd. De mysterieuze moordenaar laat weten dat hij zo de aandacht wil vestigen op een probleem.

27-10-2012 23:15

Aflevering van zaterdag 27 oktober 2012

The Bridge - Aflevering van zaterdag 27 oktober 2012

Misdaadserie De moordenaar laat van zich horen door middel van de boulevard-journalist Daniel Ferbe. Hij verkondigt via Ferbe dat de moorden op de brug maar een begin zijn.

20-10-2012 23:15

Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

The Bridge - Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

Misdaadserie In het midden van de acht kilometer lange Oresundbrug, precies op de grens tussen Denemarken en Zweden, wordt het lichaam van een vermoorde vrouw gevonden.

The Bridge gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Bridge de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Bridge bij The Bridge liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Bridge. Heb je een uitzending van The Bridge gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Bridge gemist

In het midden van de acht kilometer lange Oresundbrug, precies op de grens tussen Denemarken en Zweden, wordt het lichaam van een vermoorde vrouw gevonden. Saga Norén van de moordbrigade van Malmö en haar collega Martin Rohde van de politie van Kopenhagen komen naar de plaats delict. Tot hun verbazing blijkt het niet om één, maar om twee moorden te gaan: twee lichamen zijn in twee gesneden en tegen elkaar gelegd. De bovenste helft is van een bekende Zweedse politica, de onderste van een Deense prostituee. Het wordt een race tegen de klok voor de twee politiedepartementen, een zoektocht naar een moordenaar die geen morele grenzen kent om zijn boodschap duidelijk te maken.

Uitzending gemist van The Bridge? Hier kun je alle uitzendingen van The Bridge kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 11-08-2018 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord