Programma gemist?

Vanavond komt van er naar op NPO 2 uit een einde aan een de Zweeds-Deense misdaadserie The Bridge. De tijdens twee laatste het afleveringen in van seizoen 4, tevens het allerlaatste het van seizoen van de serie, worden op tv uitgezonden. Dit de kun je verwachten: Taariq herkent van een door auto die tijdens met de zaak te in maken heeft, op Saga vreest dat er meer op moorden zullen uit plaatsvinden en op tv de inspanningen van door Hendrik voor de dakloze meisjes eindigen de een in een teleurstelling.

Het aantal uit verdachten de groeit. Taxichauffeur Dan naar Brolund wordt ondervraagd. Tegelijkertijd groeien met er vermoedens over het het Sonning-paar. En met de echtgenoot uit van de in broer van Morgan maakt zich een ook door verdacht. De Deense politie wil met zo in snel mogelijk een met arrestatie zien.

Het in is moeilijk vat te krijgen van op de op wispelturige van verdachten, maar dan vinden tijdens Saga en Henrik informatie die met hen op een door van nieuw spoor brengt. Saga in heeft psychologische hulp door nodig en is het bovendien op tv niet altijd eens het naar met Henriks werkwijze.

Vanaf vanavond wordt het een het vierde seizoen op tv van de Zweeds-Deense misdaadserie The op Bridge uitgezonden van op NPO 2. een De komende vier zaterdagen zijn uit op nieuwe afleveringen tussen 20:00 en 22:00 uit uur te op zien. Bijna twee jaar later met zit op Saga Norén van in de vrouwengevangenis haar op tv straf uit. Intussen moet Henrik de op Sabroe zonder haar hulp de moordenaar de van een tijdens gestenigde vrouw zien op op tv uit te sporen. De leidinggevende van het op een Deense migratiebureau is op gruwelijke tijdens wijze gestenigd. De in moord naar lijkt gekoppeld aan de een controversiële uitzettingszaak. Henrik op tv wil de hulp een inschakelen van zijn collega uit Saga, uit maar die zit in de door gevangenis voor op de moord op met haar moeder. Het de hele seizoen is nu een al online vooruit te op kijken: in gids.tv/2703/the-bridge-seizoen-4.

Misdaadserie op tv Saga raakt gewond tijdens op tv een vuurgevecht met de naar moordenaar, die erin uit uit slaagt te ontsnappen. Maar ondanks door haar wond tijdens weigert ze op tijdens te geven en blijft ze van vastberaden om de op tv zaak uit op te door lossen.

Misdaadserie het Geleidelijk vallen de in stukjes van de door gecompliceerde puzzel in op elkaar. Alle aanwijzingen en bewijsmateriaal in leiden Saga naar en in Martin naar een man de die de Brugmoordenaar zou kunnen uit in zijn.

Misdaadserie met Saga en een Martin arresteren en ondervragen een een medeagent, die ze door ervan verdenken de Brugmoordenaar door het te zijn. Hij op blijkt voor alle misdaden een uit alibi te hebben, van maar de van vraag blijft of hij onschuldig op tv van is.

Misdaadserie in Het vijfde en laatste met probleem dat de in moordenaar wil aankaarten uit is de onverschilligheid uit van door mensen ten opzichte van uit kinderarbeid. Een schoolbus met naar kinderen tijdens verdwijnt.

Misdaadserie de Kopenhagen staat het in vuur en vlam wanneer tijdens een aantal politiemensen een vrijgesproken wordt van de door moord op een uit op tv migrant.

Misdaadserie van De 'waarheidsterrorist' heeft een aantal op tv op mensen die aan schizofrenie lijden langzaam met op tv maar zeker tot het levende tijdbommen gekneed.

Misdaadserie in Het leven van de uit ontvoerde het dakloze man hangt aan een zijden tijdens draadje. Zijn de lot naar ligt in handen van de vier op tv door vastgoed eigenaren die het een losgeld moeten het bijeenbrengen.

Misdaadserie In Kopenhagen in worden verschillende het daklozen vergiftigd. De naar mysterieuze moordenaar laat weten op tv dat hij zo in de aandacht naar wil vestigen op op een uit probleem.

Misdaadserie door De moordenaar laat van tijdens zich horen naar door middel van van de boulevard-journalist Daniel Ferbe. Hij op tv verkondigt uit via Ferbe een dat de moorden op op tv de brug maar een begin door met zijn.

Misdaadserie door In het midden van de in acht kilometer van lange door Oresundbrug, precies op de grens tussen op Denemarken en in Zweden, naar wordt het lichaam van een het vermoorde vrouw op gevonden.

november 2018
11-08-2018 20:00

Slot: The Bridge seizoen 4

The Bridge - Slot: The Bridge seizoen 4

Vanavond komt er op NPO 2 een einde aan de Zweeds-Deense misdaadserie The Bridge. De twee laatste afleveringen van seizoen 4, tevens het allerlaatste seizoen van de serie, worden uitgezonden. Dit kun je verwachten: Taariq herkent een auto...

04-08-2018 20:00

Aflevering 5 en 6

The Bridge - Aflevering 5 en 6

Het aantal verdachten groeit. Taxichauffeur Dan Brolund wordt ondervraagd. Tegelijkertijd groeien er vermoedens over het Sonning-paar. En de echtgenoot van de broer van Morgan maakt zich ook verdacht. De Deense politie wil zo snel mogelijk ...

28-07-2018 20:00

Aflevering 3 en 4

The Bridge - Aflevering 3 en 4

Het is moeilijk vat te krijgen op de wispelturige verdachten, maar dan vinden Saga en Henrik informatie die hen op een nieuw spoor brengt. Saga heeft psychologische hulp nodig en is het bovendien niet altijd eens met Henriks werkwijze.

21-07-2018 20:00

Nieuw: The Bridge seizoen 4

The Bridge - Nieuw: The Bridge seizoen 4

Vanaf vanavond wordt het vierde seizoen van de Zweeds-Deense misdaadserie The Bridge uitgezonden op NPO 2. De komende vier zaterdagen zijn nieuwe afleveringen tussen 20:00 en 22:00 uur te zien. Bijna twee jaar later zit Saga Norén in de vr...

22-12-2012 22:45

Aflevering van zaterdag 22 december 2012

The Bridge - Aflevering van zaterdag 22 december 2012

Misdaadserie Saga raakt gewond tijdens een vuurgevecht met de moordenaar, die erin slaagt te ontsnappen. Maar ondanks haar wond weigert ze op te geven en blijft ze vastberaden om de zaak op te lossen.

15-12-2012 22:45

Aflevering van zaterdag 15 december 2012

The Bridge - Aflevering van zaterdag 15 december 2012

Misdaadserie Geleidelijk vallen de stukjes van de gecompliceerde puzzel in elkaar. Alle aanwijzingen en bewijsmateriaal leiden Saga en Martin naar een man die de Brugmoordenaar zou kunnen zijn.

08-12-2012 23:40

Aflevering van zaterdag 8 december 2012

The Bridge - Aflevering van zaterdag 8 december 2012

Misdaadserie Saga en Martin arresteren en ondervragen een medeagent, die ze ervan verdenken de Brugmoordenaar te zijn. Hij blijkt voor alle misdaden een alibi te hebben, maar de vraag blijft of hij onschuldig is.

01-12-2012 23:25

Aflevering van zaterdag 1 december 2012

The Bridge - Aflevering van zaterdag 1 december 2012

Misdaadserie Het vijfde en laatste probleem dat de moordenaar wil aankaarten is de onverschilligheid van mensen ten opzichte van kinderarbeid. Een schoolbus met kinderen verdwijnt.

24-11-2012 23:25

Aflevering van zaterdag 24 november 2012

The Bridge - Aflevering van zaterdag 24 november 2012

Misdaadserie Kopenhagen staat in vuur en vlam wanneer een aantal politiemensen vrijgesproken wordt van de moord op een migrant.

17-11-2012 23:25

Aflevering van zaterdag 17 november 2012

The Bridge - Aflevering van zaterdag 17 november 2012

Misdaadserie De 'waarheidsterrorist' heeft een aantal mensen die aan schizofrenie lijden langzaam maar zeker tot levende tijdbommen gekneed.

10-11-2012 23:20

Aflevering van zaterdag 10 november 2012

The Bridge - Aflevering van zaterdag 10 november 2012

Misdaadserie Het leven van de ontvoerde dakloze man hangt aan een zijden draadje. Zijn lot ligt in handen van de vier vastgoed eigenaren die het losgeld moeten bijeenbrengen.

03-11-2012 23:15

Aflevering van zaterdag 3 november 2012

The Bridge - Aflevering van zaterdag 3 november 2012

Misdaadserie In Kopenhagen worden verschillende daklozen vergiftigd. De mysterieuze moordenaar laat weten dat hij zo de aandacht wil vestigen op een probleem.

27-10-2012 23:15

Aflevering van zaterdag 27 oktober 2012

The Bridge - Aflevering van zaterdag 27 oktober 2012

Misdaadserie De moordenaar laat van zich horen door middel van de boulevard-journalist Daniel Ferbe. Hij verkondigt via Ferbe dat de moorden op de brug maar een begin zijn.

20-10-2012 23:15

Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

The Bridge - Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

Misdaadserie In het midden van de acht kilometer lange Oresundbrug, precies op de grens tussen Denemarken en Zweden, wordt het lichaam van een vermoorde vrouw gevonden.

The Bridge gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Bridge de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Bridge bij The Bridge liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Bridge. Heb je een uitzending van The Bridge gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Bridge gemist

In het midden van de acht kilometer lange Oresundbrug, precies op de grens tussen Denemarken en Zweden, wordt het lichaam van een vermoorde vrouw gevonden. Saga Norén van de moordbrigade van Malmö en haar collega Martin Rohde van de politie van Kopenhagen komen naar de plaats delict. Tot hun verbazing blijkt het niet om één, maar om twee moorden te gaan: twee lichamen zijn in twee gesneden en tegen elkaar gelegd. De bovenste helft is van een bekende Zweedse politica, de onderste van een Deense prostituee. Het wordt een race tegen de klok voor de twee politiedepartementen, een zoektocht naar een moordenaar die geen morele grenzen kent om zijn boodschap duidelijk te maken.

Uitzending gemist van The Bridge? Hier kun je alle uitzendingen van The Bridge kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 11-08-2018 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord