Programma gemist?

Vanavond komt op tv er de op NPO 2 een einde aan uit de Zweeds-Deense misdaadserie het The Bridge. De tijdens twee het laatste afleveringen van seizoen 4, het tevens het allerlaatste tijdens seizoen van de tijdens in serie, worden uitgezonden. op tv Dit kun je verwachten: door Taariq herkent een auto die uit met tijdens de zaak de te maken heeft, Saga vreest dat op tv er in meer moorden zullen op plaatsvinden en de inspanningen de van door Hendrik voor de de dakloze meisjes eindigen in uit een teleurstelling.

Het aantal met verdachten uit groeit. Taxichauffeur Dan Brolund wordt uit ondervraagd. het Tegelijkertijd groeien er vermoedens over het naar Sonning-paar. uit En de echtgenoot van de door broer van het Morgan maakt zich ook de door verdacht. De Deense politie wil zo een snel mogelijk een in arrestatie in zien.

Het is uit moeilijk vat tijdens te krijgen van op de wispelturige verdachten, maar op dan vinden Saga van en door Henrik informatie die een hen op een naar nieuw spoor brengt. tijdens Saga heeft psychologische een hulp nodig en is het een bovendien van niet altijd eens met Henriks op werkwijze.

Vanaf het vanavond wordt het vierde seizoen door van de de Zweeds-Deense misdaadserie een The Bridge uitgezonden een op NPO 2. De komende op vier zaterdagen zijn op nieuwe afleveringen tussen op 20:00 door en 22:00 uur door te zien. Bijna op tv twee jaar later zit Saga een Norén op tv in de vrouwengevangenis haar straf uit. door Intussen moet het Henrik een Sabroe zonder haar hulp de moordenaar op van een gestenigde naar vrouw zien op op te de sporen. De leidinggevende van naar het Deense migratiebureau tijdens is op op gruwelijke wijze gestenigd. tijdens De moord lijkt gekoppeld op aan een controversiële uitzettingszaak. een Henrik wil op tv de hulp op tv inschakelen van zijn collega Saga, naar naar maar die zit in de de gevangenis voor de van moord op haar moeder. Het op tv hele seizoen uit is nu al online op tv vooruit te door kijken: in gids.tv/2703/the-bridge-seizoen-4.

Misdaadserie op Saga raakt gewond tijdens op een vuurgevecht in met de moordenaar, met die erin slaagt te ontsnappen. de Maar door ondanks haar wond het weigert ze op te met geven het en blijft ze met vastberaden om de zaak op te door in lossen.

Misdaadserie Geleidelijk op tv vallen de stukjes naar van de gecompliceerde puzzel naar in het elkaar. Alle aanwijzingen en bewijsmateriaal op tv leiden Saga naar en Martin in naar een een man die de Brugmoordenaar zou met kunnen op zijn.

Misdaadserie uit Saga en Martin arresteren en het in ondervragen een medeagent, die ze het ervan door verdenken de Brugmoordenaar te zijn. op tv Hij blijkt voor in alle misdaden een alibi tijdens met te hebben, maar de vraag een blijft of hij onschuldig door door is.

Misdaadserie Het vijfde uit naar en laatste probleem het dat de moordenaar wil aankaarten is met de een onverschilligheid van mensen ten opzichte een van kinderarbeid. op tv Een schoolbus met kinderen op een verdwijnt.

Misdaadserie uit Kopenhagen staat van in vuur en tijdens vlam wanneer een naar aantal politiemensen vrijgesproken wordt van in de moord op tijdens een een migrant.

Misdaadserie uit De 'waarheidsterrorist' heeft een aantal uit mensen die door aan schizofrenie lijden langzaam een maar zeker tot op levende tijdbommen een gekneed.

Misdaadserie het Het leven van met de ontvoerde door dakloze man hangt aan op tv een zijden tijdens draadje. Zijn lot op ligt in handen van de vier uit vastgoed eigenaren die uit het losgeld moeten door op tv bijeenbrengen.

Misdaadserie de In Kopenhagen worden met verschillende daklozen vergiftigd. De mysterieuze op het moordenaar laat weten dat hij het zo de aandacht door wil vestigen van op een een probleem.

Misdaadserie De het moordenaar laat van zich uit horen door middel tijdens van de boulevard-journalist op tv Daniel Ferbe. Hij naar verkondigt uit via Ferbe dat de moorden uit op de door brug maar een begin op tv van zijn.

Misdaadserie een In het midden van de een acht met kilometer lange Oresundbrug, tijdens precies op de grens met tussen Denemarken op tv en Zweden, wordt het lichaam met van de een vermoorde vrouw een gevonden.

januari 2019
11-08-2018 20:00

Slot: The Bridge seizoen 4

The Bridge - Slot: The Bridge seizoen 4

Vanavond komt er op NPO 2 een einde aan de Zweeds-Deense misdaadserie The Bridge. De twee laatste afleveringen van seizoen 4, tevens het allerlaatste seizoen van de serie, worden uitgezonden. Dit kun je verwachten: Taariq herkent een auto...

04-08-2018 20:00

Aflevering 5 en 6

The Bridge - Aflevering 5 en 6

Het aantal verdachten groeit. Taxichauffeur Dan Brolund wordt ondervraagd. Tegelijkertijd groeien er vermoedens over het Sonning-paar. En de echtgenoot van de broer van Morgan maakt zich ook verdacht. De Deense politie wil zo snel mogelijk ...

28-07-2018 20:00

Aflevering 3 en 4

The Bridge - Aflevering 3 en 4

Het is moeilijk vat te krijgen op de wispelturige verdachten, maar dan vinden Saga en Henrik informatie die hen op een nieuw spoor brengt. Saga heeft psychologische hulp nodig en is het bovendien niet altijd eens met Henriks werkwijze.

21-07-2018 20:00

Nieuw: The Bridge seizoen 4

The Bridge - Nieuw: The Bridge seizoen 4

Vanaf vanavond wordt het vierde seizoen van de Zweeds-Deense misdaadserie The Bridge uitgezonden op NPO 2. De komende vier zaterdagen zijn nieuwe afleveringen tussen 20:00 en 22:00 uur te zien. Bijna twee jaar later zit Saga Norén in de vr...

22-12-2012 22:45

Aflevering van zaterdag 22 december 2012

The Bridge - Aflevering van zaterdag 22 december 2012

Misdaadserie Saga raakt gewond tijdens een vuurgevecht met de moordenaar, die erin slaagt te ontsnappen. Maar ondanks haar wond weigert ze op te geven en blijft ze vastberaden om de zaak op te lossen.

15-12-2012 22:45

Aflevering van zaterdag 15 december 2012

The Bridge - Aflevering van zaterdag 15 december 2012

Misdaadserie Geleidelijk vallen de stukjes van de gecompliceerde puzzel in elkaar. Alle aanwijzingen en bewijsmateriaal leiden Saga en Martin naar een man die de Brugmoordenaar zou kunnen zijn.

08-12-2012 23:40

Aflevering van zaterdag 8 december 2012

The Bridge - Aflevering van zaterdag 8 december 2012

Misdaadserie Saga en Martin arresteren en ondervragen een medeagent, die ze ervan verdenken de Brugmoordenaar te zijn. Hij blijkt voor alle misdaden een alibi te hebben, maar de vraag blijft of hij onschuldig is.

01-12-2012 23:25

Aflevering van zaterdag 1 december 2012

The Bridge - Aflevering van zaterdag 1 december 2012

Misdaadserie Het vijfde en laatste probleem dat de moordenaar wil aankaarten is de onverschilligheid van mensen ten opzichte van kinderarbeid. Een schoolbus met kinderen verdwijnt.

24-11-2012 23:25

Aflevering van zaterdag 24 november 2012

The Bridge - Aflevering van zaterdag 24 november 2012

Misdaadserie Kopenhagen staat in vuur en vlam wanneer een aantal politiemensen vrijgesproken wordt van de moord op een migrant.

17-11-2012 23:25

Aflevering van zaterdag 17 november 2012

The Bridge - Aflevering van zaterdag 17 november 2012

Misdaadserie De 'waarheidsterrorist' heeft een aantal mensen die aan schizofrenie lijden langzaam maar zeker tot levende tijdbommen gekneed.

10-11-2012 23:20

Aflevering van zaterdag 10 november 2012

The Bridge - Aflevering van zaterdag 10 november 2012

Misdaadserie Het leven van de ontvoerde dakloze man hangt aan een zijden draadje. Zijn lot ligt in handen van de vier vastgoed eigenaren die het losgeld moeten bijeenbrengen.

03-11-2012 23:15

Aflevering van zaterdag 3 november 2012

The Bridge - Aflevering van zaterdag 3 november 2012

Misdaadserie In Kopenhagen worden verschillende daklozen vergiftigd. De mysterieuze moordenaar laat weten dat hij zo de aandacht wil vestigen op een probleem.

27-10-2012 23:15

Aflevering van zaterdag 27 oktober 2012

The Bridge - Aflevering van zaterdag 27 oktober 2012

Misdaadserie De moordenaar laat van zich horen door middel van de boulevard-journalist Daniel Ferbe. Hij verkondigt via Ferbe dat de moorden op de brug maar een begin zijn.

20-10-2012 23:15

Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

The Bridge - Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

Misdaadserie In het midden van de acht kilometer lange Oresundbrug, precies op de grens tussen Denemarken en Zweden, wordt het lichaam van een vermoorde vrouw gevonden.

The Bridge gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Bridge de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Bridge bij The Bridge liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Bridge. Heb je een uitzending van The Bridge gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Bridge gemist

In het midden van de acht kilometer lange Oresundbrug, precies op de grens tussen Denemarken en Zweden, wordt het lichaam van een vermoorde vrouw gevonden. Saga Norén van de moordbrigade van Malmö en haar collega Martin Rohde van de politie van Kopenhagen komen naar de plaats delict. Tot hun verbazing blijkt het niet om één, maar om twee moorden te gaan: twee lichamen zijn in twee gesneden en tegen elkaar gelegd. De bovenste helft is van een bekende Zweedse politica, de onderste van een Deense prostituee. Het wordt een race tegen de klok voor de twee politiedepartementen, een zoektocht naar een moordenaar die geen morele grenzen kent om zijn boodschap duidelijk te maken.

Uitzending gemist van The Bridge? Hier kun je alle uitzendingen van The Bridge kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 11-08-2018 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord