Programma gemist?

Aflevering een 24 - Een naar scripted realityserie gebaseerd op in waargebeurde ervaringen van dokters uit die elke een dag weer voor ingewikkelde naar naar uitdagingen komen te staan een om de patiënten zo goed in mogelijk te in helpen. In deze het aflevering komt op tv Sofie Hartman bij dokter Noortje uit een met symptomen van van een zware griep. Het door duurt al bijna twee tijdens weken naar en het wordt op tv niet minder. De uit 19-jarige student Daan Bicker heeft op lymfeklierkanker.

Aflevering 23 de - Een scripted met realityserie gebaseerd op op waargebeurde ervaringen het van dokters naar die elke dag weer voor op tv ingewikkelde uitdagingen door komen te staan om naar de patiënten door zo goed mogelijk te helpen. het in Een meisje komt in de het ziekenhuis door terecht met Boulimia. Dokter naar Orlando krijgt bezoek van in Amber, tijdens die al enkele dagen met last heeft in van hartkloppingen.

Aflevering uit 22 - Een scripted op tv realityserie gebaseerd op waargebeurde van ervaringen van in dokters die op elke dag weer voor ingewikkelde de uitdagingen komen te het staan in om de patiënten zo op goed mogelijk te uit helpen. uit In deze aflevering komt de een man op bij de dokter voor onder met andere erectieproblemen. door Dokter Roos behandelt Joke het de Koning, een 49-jarige in een vrouw die last heeft op van vermoeidheid en naar benauwdheid.

Aflevering 20 een - een Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde naar ervaringen van de dokters die elke dag naar weer voor een ingewikkelde uit uitdagingen komen te staan om door de het patiënten zo goed mogelijk te van helpen. Tijdens naar de IVF is per ongeluk op sperma naar omgewisseld. Daar uit komen de artsen achter als een een blank stel op tv een donker in kindje krijgt. Verder komt in er een gezin bij met op tv de arts omdat de 15 jarige van dochter vermoeid de is.

Aflevering 19 - de Een scripted op tv realityserie het gebaseerd op waargebeurde ervaringen van op dokters die naar elke dag naar weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te in staan om de de patiënten zo goed tijdens mogelijk te op tv helpen. Een jonge vrouw in door heeft het syndroom van Kartagener; het haar hart zit met aan de andere tijdens kant het van het lichaam. Een stelletje van komt bij in de dokter, ze zijn het bang van dat hun ongeboren op kind een erfelijke ziekte de heeft.

Aflevering 18 door - Een een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde uit uit ervaringen van dokters die elke dag naar naar weer voor ingewikkelde uitdagingen op tv komen te staan om de op tv patiënten zo goed in mogelijk het te helpen. uit Huub wordt met spoed uit het ziekenhuis binnengebracht. Zijn de vader zegt dat hij met slachtoffer is uit geworden van een tijdens koolmonoxidevergiftiging. Ook een komt er een man op bij de met arts die denkt een soa het te op tv hebben.

Aflevering op tv 17 - Een scripted met realityserie gebaseerd op waargebeurde in ervaringen op tv van dokters van die elke dag weer voor ingewikkelde op van uitdagingen komen te staan om op tv de patiënten door zo goed mogelijk te tijdens helpen. Een meisje is tijdens zwanger en de probeerde zelf abortus te een plegen, nu is naar ze op hevig bloedend binnengebracht door in het ziekenhuis. Tim tijdens in heeft veel last van spierpijn en tijdens is naar vaak moe, hij uit krijgt de diagnose in MCAD.

Aflevering 11 met - met Een scripted realityserie gebaseerd naar op waargebeurde ervaringen van dokters met die de elke dag met weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te een staan om in de van patiënten zo goed mogelijk de te helpen.

Aflevering 6 - uit Een tijdens scripted realityserie tijdens gebaseerd op waargebeurde tijdens ervaringen van dokters die elke uit dag weer het voor ingewikkelde uitdagingen komen door te staan om de met patiënten het zo goed mogelijk te uit helpen.

Aflevering 5 het - door Een scripted realityserie gebaseerd op door waargebeurde ervaringen tijdens van dokters die elke het dag weer van voor ingewikkelde uitdagingen komen te op staan om in de patiënten uit zo goed mogelijk te naar helpen.

Aflevering 4 - uit naar Een scripted realityserie gebaseerd naar op waargebeurde ervaringen van dokters naar uit die elke dag weer voor ingewikkelde in naar uitdagingen komen te de staan om de patiënten zo goed tijdens mogelijk te uit helpen.

Aflevering 3 op tv - Een scripted realityserie op gebaseerd op het waargebeurde ervaringen van de dokters die van elke dag weer van voor ingewikkelde op uitdagingen komen te door staan om de patiënten zo goed van mogelijk een te helpen.

Aflevering 2 - naar Een scripted realityserie het uit gebaseerd op waargebeurde ervaringen van het dokters die elke van dag weer voor in ingewikkelde naar uitdagingen komen te staan het om de patiënten het zo goed mogelijk te naar helpen.

Aflevering 1 met - een Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde het ervaringen van uit dokters een die elke dag weer in voor ingewikkelde uitdagingen komen uit te tijdens staan om de patiënten zo goed met mogelijk door te helpen.

Aflevering naar 16 - Een scripted realityserie op tv gebaseerd op waargebeurde door ervaringen op tv van dokters die uit elke dag weer naar voor ingewikkelde uitdagingen komen te naar uit staan om de patiënten zo goed op mogelijk te de helpen. een Kirsten krijgt de diagnose astma, nadat tijdens ze het met hevige in benauwdheid bij een een arts komt. Dokter Siebe verwijderd het een aardappel uit het de anus van een op tv man die naar een week later naar terugkomt met meerdere op tv klachten.

februari 2020
07-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 24 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt Sofie Hartman bij ...

06-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 23 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje komt in het ziekenhuis terecht ...

05-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 22 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt een man bij de dok...

01-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 20 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Tijdens de IVF is per ongeluk sperma omgew...

31-10-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 19 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een jonge vrouw heeft het syndroom van Kar...

30-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 18 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Huub wordt met spoed het ziekenhuis binnen...

29-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 17 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje is zwanger en probeerde zelf ab...

19-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 11 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

31-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 6 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

30-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 5 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

29-08-2018 18:25

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 4 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

28-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 3 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 2 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 18:35

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 1 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

13-07-2018 18:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 16 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Kirsten krijgt de diagnose astma, nadat ze...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters bij Dokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters gemist

Uitzending gemist van Dokters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokters? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 07-11-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!