Programma gemist?

Aflevering het 24 - Een tijdens scripted realityserie het gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters naar die elke uit dag weer voor met ingewikkelde de uitdagingen komen te staan van om de patiënten zo op tv goed mogelijk het te helpen. In het deze aflevering komt op tv Sofie Hartman bij dokter Noortje met met op tv symptomen van een op zware griep. Het duurt al van een bijna twee weken en op het wordt niet minder. op De de 19-jarige student Daan Bicker uit heeft lymfeklierkanker.

Aflevering 23 op - Een scripted naar realityserie gebaseerd de op waargebeurde ervaringen op tv van dokters die op tv elke dag naar weer voor ingewikkelde uitdagingen in komen te staan om de het patiënten zo goed uit naar mogelijk te helpen. Een op meisje komt in het ziekenhuis een terecht op tv met Boulimia. Dokter een Orlando krijgt het bezoek van Amber, een die al enkele dagen uit last heeft door van hartkloppingen.

Aflevering 22 een - Een scripted realityserie het gebaseerd een op waargebeurde ervaringen van met dokters naar die elke dag weer voor een ingewikkelde uitdagingen komen door te staan om de de patiënten zo in goed mogelijk een te helpen. In een deze aflevering komt een het man bij de de dokter een voor onder andere erectieproblemen. Dokter Roos in behandelt Joke uit de Koning, een door 49-jarige vrouw die last tijdens heeft van in vermoeidheid en tijdens benauwdheid.

Aflevering 20 op - Een op tv scripted realityserie gebaseerd in op waargebeurde ervaringen van dokters door die een elke dag met weer voor ingewikkelde door uitdagingen komen te staan om de met een patiënten zo goed mogelijk naar te helpen. Tijdens de IVF op tv is per in ongeluk sperma omgewisseld. Daar in komen de artsen door uit achter als een de blank stel een donker kindje krijgt. door Verder in komt er een uit gezin bij uit de arts omdat de in 15 jarige dochter vermoeid het is.

Aflevering 19 naar - Een een scripted realityserie gebaseerd naar op waargebeurde ervaringen van dokters naar die door elke dag op weer voor ingewikkelde uitdagingen komen in te staan uit om de door patiënten zo goed mogelijk te met helpen. Een op tv jonge vrouw heeft het het syndroom van Kartagener; op haar hart zit in aan de een andere kant van het op lichaam. Een stelletje komt door bij de dokter, uit ze zijn van bang dat hun ongeboren op tv kind een door erfelijke ziekte op tv heeft.

Aflevering met 18 - Een de scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde met in ervaringen van dokters die van elke dag weer voor ingewikkelde uit uitdagingen komen met te staan om het de uit patiënten zo goed mogelijk de te helpen. Huub wordt met een spoed het een ziekenhuis in binnengebracht. Zijn vader zegt dat hij naar slachtoffer naar is geworden in van een koolmonoxidevergiftiging. Ook komt er tijdens een man tijdens bij van de arts die denkt een soa op te op hebben.

Aflevering 17 - door Een de scripted realityserie gebaseerd op op waargebeurde ervaringen met van dokters die elke tijdens dag weer voor met ingewikkelde naar uitdagingen komen te staan om de door patiënten zo goed tijdens mogelijk in te helpen. Een meisje een is zwanger uit en probeerde het zelf abortus te plegen, nu op tv is ze uit hevig bloedend een binnengebracht in het de ziekenhuis. Tim heeft veel last naar van spierpijn en het van is vaak moe, hij krijgt de op tv door diagnose MCAD.

Aflevering van 11 - Een scripted in realityserie gebaseerd de op waargebeurde ervaringen van dokters het die elke dag naar weer tijdens voor ingewikkelde het uitdagingen komen te staan tijdens om de patiënten tijdens zo goed een mogelijk te helpen.

Aflevering 6 in - uit Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde het ervaringen uit van dokters op die elke dag weer een voor ingewikkelde uitdagingen op tv komen te staan om de door patiënten zo tijdens goed mogelijk door te helpen.

Aflevering van 5 - Een op scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde van met ervaringen van dokters die uit elke dag weer voor in ingewikkelde op uitdagingen komen te op tv staan om de patiënten zo op goed mogelijk op te helpen.

Aflevering een 4 - door Een scripted realityserie gebaseerd op het waargebeurde ervaringen van dokters op tv die elke dag op weer voor ingewikkelde met in uitdagingen komen te staan om het de patiënten zo goed door mogelijk het te helpen.

Aflevering 3 op tv - Een scripted realityserie in naar gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters op die elke dag een weer voor met ingewikkelde uitdagingen komen de te staan om door de patiënten zo goed de tijdens mogelijk te helpen.

Aflevering 2 - op tv tijdens Een scripted realityserie gebaseerd op in waargebeurde door ervaringen van dokters die elke dag door weer voor een ingewikkelde een uitdagingen komen te staan de om de patiënten met zo goed mogelijk door te helpen.

Aflevering met 1 - Een scripted realityserie tijdens gebaseerd op waargebeurde een het ervaringen van dokters die met elke dag weer voor op tv ingewikkelde uitdagingen komen te tijdens staan om de in patiënten op zo goed door mogelijk te helpen.

Aflevering 16 - de Een scripted realityserie op gebaseerd op met waargebeurde ervaringen met van dokters die op elke dag weer op tv voor ingewikkelde naar uitdagingen komen te staan om de tijdens op tv patiënten zo goed in mogelijk te helpen. in Kirsten krijgt de diagnose astma, nadat op ze tijdens met hevige benauwdheid bij in een op tv arts komt. Dokter door Siebe verwijderd een de aardappel uit de anus een van een naar man die een uit week later terugkomt met het meerdere klachten.

mei 2019
07-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 24 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt Sofie Hartman bij ...

06-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 23 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje komt in het ziekenhuis terecht ...

05-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 22 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt een man bij de dok...

01-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 20 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Tijdens de IVF is per ongeluk sperma omgew...

31-10-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 19 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een jonge vrouw heeft het syndroom van Kar...

30-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 18 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Huub wordt met spoed het ziekenhuis binnen...

29-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 17 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje is zwanger en probeerde zelf ab...

19-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 11 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

31-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 6 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

30-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 5 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

29-08-2018 18:25

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 4 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

28-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 3 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 2 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 18:35

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 1 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

13-07-2018 18:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 16 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Kirsten krijgt de diagnose astma, nadat ze...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters bij Dokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters gemist

Uitzending gemist van Dokters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokters? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 07-11-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord