Programma gemist?

Aflevering 24 - van door Een scripted realityserie gebaseerd in op waargebeurde ervaringen van dokters van die het elke dag weer voor ingewikkelde een met uitdagingen komen te door staan om de patiënten zo goed op mogelijk te een helpen. In deze aflevering naar komt Sofie Hartman door op tv bij dokter Noortje met symptomen van door een een zware griep. Het uit duurt al bijna twee het weken en het met wordt een niet minder. De 19-jarige student op Daan Bicker het heeft lymfeklierkanker.

Aflevering 23 tijdens - Een scripted het realityserie gebaseerd op in waargebeurde ervaringen van uit dokters die elke tijdens dag door weer voor ingewikkelde uitdagingen komen tijdens te de staan om de patiënten zo goed naar mogelijk tijdens te helpen. Een meisje de komt in in het ziekenhuis terecht met in Boulimia. Dokter tijdens Orlando krijgt in bezoek van Amber, die al enkele op dagen last het heeft van de hartkloppingen.

Aflevering op 22 - een Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde het ervaringen van de dokters die een elke dag op weer voor ingewikkelde uitdagingen komen het te uit staan om de patiënten op tv zo goed mogelijk te helpen. in In deze aflevering door komt een man tijdens bij de met dokter voor onder uit andere erectieproblemen. Dokter Roos door van behandelt Joke de Koning, naar een 49-jarige vrouw naar die last met heeft van vermoeidheid en in benauwdheid.

Aflevering de 20 - Een uit scripted realityserie gebaseerd naar op waargebeurde ervaringen van van dokters het die elke dag weer voor door ingewikkelde uitdagingen tijdens komen te staan door om de door patiënten zo goed mogelijk te uit helpen. Tijdens de IVF het naar is per ongeluk sperma omgewisseld. Daar naar komen de artsen een op tv achter als een blank uit stel een donker kindje krijgt. naar Verder komt er met een gezin het bij in de arts omdat de 15 het jarige tijdens dochter vermoeid is.

Aflevering in 19 - Een een scripted realityserie tijdens gebaseerd op waargebeurde ervaringen van op dokters die elke de dag weer van voor ingewikkelde uitdagingen komen door te van staan om de tijdens patiënten zo goed mogelijk te helpen. met Een met jonge vrouw het heeft het syndroom van Kartagener; naar haar hart zit van aan de andere de kant in van het lichaam. Een stelletje tijdens komt bij de dokter, in ze zijn in bang dat hun op ongeboren met kind een erfelijke ziekte de heeft.

Aflevering op 18 - Een tijdens scripted realityserie het gebaseerd op waargebeurde een ervaringen van dokters die uit elke dag weer een voor ingewikkelde uitdagingen komen te in staan om in de patiënten de zo goed mogelijk te helpen. de Huub wordt met tijdens spoed het op ziekenhuis binnengebracht. op tv Zijn vader zegt op tv dat hij slachtoffer is het geworden van in een koolmonoxidevergiftiging. Ook komt er door een tijdens man bij de arts van die denkt een soa van te in hebben.

Aflevering door 17 - Een scripted realityserie op tv gebaseerd op een waargebeurde ervaringen een van dokters van die elke dag weer het voor ingewikkelde de uitdagingen komen te staan om het de naar patiënten zo goed mogelijk te helpen. tijdens Een meisje is op tv zwanger op en probeerde op tv zelf abortus te plegen, nu is met ze hevig naar bloedend binnengebracht door in in het ziekenhuis. Tim heeft veel een last een van spierpijn en is vaak moe, van hij krijgt de tijdens een diagnose MCAD.

Aflevering 11 op - Een scripted realityserie van in gebaseerd op waargebeurde ervaringen van uit dokters die in elke dag weer tijdens voor ingewikkelde uitdagingen met komen te uit staan om de patiënten op zo goed mogelijk te door helpen.

Aflevering 6 naar - op tv Een scripted realityserie gebaseerd door op waargebeurde ervaringen van een dokters die het elke dag weer voor in ingewikkelde uitdagingen komen met te staan op tv om de patiënten met zo goed mogelijk te van helpen.

Aflevering 5 - op Een scripted op tv realityserie in gebaseerd op waargebeurde van ervaringen van dokters tijdens die elke dag weer voor ingewikkelde tijdens uitdagingen door komen te staan uit om de patiënten zo goed tijdens mogelijk te met helpen.

Aflevering naar 4 - tijdens Een scripted realityserie in gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters een naar die elke dag weer door voor ingewikkelde een uitdagingen komen te staan om de van patiënten van zo goed met mogelijk te helpen.

Aflevering 3 een - Een scripted op tv realityserie gebaseerd op tv op waargebeurde door ervaringen van dokters die elke van dag van weer voor ingewikkelde uitdagingen komen uit te het staan om de patiënten van zo goed mogelijk te de helpen.

Aflevering 2 van - op tv Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde door ervaringen op van dokters die elke een dag weer op voor ingewikkelde uitdagingen komen te met staan om een de patiënten het zo goed mogelijk te met helpen.

Aflevering 1 een - Een scripted tijdens realityserie gebaseerd op door waargebeurde ervaringen met van dokters die elke dag door weer voor naar ingewikkelde uitdagingen komen op te staan om de een patiënten van zo goed mogelijk uit te helpen.

Aflevering naar 16 - Een naar scripted realityserie door gebaseerd op waargebeurde met ervaringen van dokters die elke uit dag weer op tv voor ingewikkelde het uitdagingen komen te staan om door de door patiënten zo goed door mogelijk te helpen. Kirsten krijgt het de diagnose astma, een nadat ze met hevige het door benauwdheid bij een arts komt. Dokter door Siebe de verwijderd een aardappel door uit de anus van door een man naar die een week later op tv terugkomt met van meerdere klachten.

december 2020
07-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 24 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt Sofie Hartman bij ...

06-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 23 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje komt in het ziekenhuis terecht ...

05-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 22 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt een man bij de dok...

01-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 20 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Tijdens de IVF is per ongeluk sperma omgew...

31-10-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 19 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een jonge vrouw heeft het syndroom van Kar...

30-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 18 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Huub wordt met spoed het ziekenhuis binnen...

29-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 17 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje is zwanger en probeerde zelf ab...

19-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 11 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

31-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 6 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

30-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 5 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

29-08-2018 18:25

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 4 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

28-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 3 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 2 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 18:35

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 1 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

13-07-2018 18:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 16 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Kirsten krijgt de diagnose astma, nadat ze...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters bij Dokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters gemist

Uitzending gemist van Dokters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokters? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 07-11-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!