Programma gemist?

Aflevering 24 het - Een scripted realityserie de gebaseerd tijdens op waargebeurde in ervaringen van dokters die elke dag op weer met voor ingewikkelde uitdagingen komen te het staan om de uit van patiënten zo goed mogelijk van te helpen. In naar deze aflevering met komt Sofie Hartman bij dokter Noortje op met symptomen in van een van zware griep. Het door duurt al uit bijna twee weken en een het wordt niet minder. De op tv 19-jarige student met Daan Bicker op heeft lymfeklierkanker.

Aflevering 23 - tijdens Een scripted naar realityserie gebaseerd de op waargebeurde ervaringen van door dokters die elke dag in weer voor ingewikkelde het uitdagingen komen naar te op staan om de op tv patiënten zo goed mogelijk van te helpen. Een meisje komt een in het ziekenhuis het terecht met Boulimia. van Dokter Orlando in krijgt bezoek van Amber, naar tijdens die al enkele dagen last door heeft van in hartkloppingen.

Aflevering op tv 22 - Een scripted van realityserie gebaseerd op door waargebeurde ervaringen van tijdens dokters in die elke dag weer van voor ingewikkelde uitdagingen komen naar te staan om de uit patiënten door zo goed naar mogelijk te helpen. In deze aflevering het komt een tijdens man bij de dokter op voor onder naar andere met erectieproblemen. Dokter Roos behandelt Joke tijdens de Koning, op tv een 49-jarige vrouw op die last een heeft van vermoeidheid en op benauwdheid.

Aflevering van 20 - de Een scripted realityserie gebaseerd in op waargebeurde ervaringen van dokters door die een elke dag weer voor op tv ingewikkelde uitdagingen komen naar te staan om door de patiënten zo goed uit uit mogelijk te helpen. Tijdens de IVF de door is per ongeluk een sperma omgewisseld. Daar een komen de artsen achter als tijdens een blank stel naar een door donker kindje krijgt. van Verder komt er een naar gezin bij de arts door omdat de 15 jarige uit het dochter vermoeid is.

Aflevering 19 met - Een scripted van realityserie gebaseerd op tv op waargebeurde ervaringen de van dokters in die elke dag naar weer voor ingewikkelde uitdagingen komen naar te van staan om de patiënten zo goed op tv mogelijk op te helpen. Een jonge vrouw een naar heeft het syndroom van de Kartagener; haar het hart zit aan de de andere kant van het een lichaam. Een stelletje het komt bij de dokter, op tv op ze zijn bang dat hun op ongeboren naar kind een erfelijke een ziekte heeft.

Aflevering van 18 - Een scripted in realityserie gebaseerd op waargebeurde het ervaringen van op dokters die elke met dag weer voor met ingewikkelde op uitdagingen komen te staan om de tijdens patiënten zo op goed in mogelijk te helpen. Huub wordt tijdens met spoed het door ziekenhuis binnengebracht. Zijn vader de zegt dat hij het slachtoffer is naar geworden een van een koolmonoxidevergiftiging. Ook komt door er een met man bij de arts die naar door denkt een soa te op tv hebben.

Aflevering 17 - van tijdens Een scripted realityserie uit gebaseerd op waargebeurde ervaringen op van dokters die elke het dag weer voor met ingewikkelde naar uitdagingen komen te op tv staan om de patiënten op tv zo goed mogelijk te helpen. een Een meisje is van op zwanger en probeerde zelf abortus te de plegen, van nu is ze uit hevig bloedend naar binnengebracht in het ziekenhuis. Tim de heeft veel tijdens last van spierpijn en het is op vaak moe, met hij krijgt de diagnose op MCAD.

Aflevering 11 een - Een scripted van realityserie het gebaseerd op waargebeurde op ervaringen van dokters met die elke dag weer voor ingewikkelde op uitdagingen het komen te staan om door de patiënten zo goed de mogelijk op te helpen.

Aflevering in 6 - Een een scripted realityserie gebaseerd op naar waargebeurde ervaringen met van dokters die uit elke dag weer voor uit ingewikkelde uitdagingen komen een te met staan om de patiënten zo de goed mogelijk te van helpen.

Aflevering 5 - door een Een scripted realityserie gebaseerd op door waargebeurde ervaringen uit van dokters die elke het dag weer voor ingewikkelde de op tv uitdagingen komen te staan om de naar patiënten zo goed het op tv mogelijk te helpen.

Aflevering 4 op tv - het Een scripted realityserie gebaseerd op tv op waargebeurde ervaringen van dokters de die elke dag op weer voor ingewikkelde uit uitdagingen komen te naar staan om de op tv patiënten zo van goed mogelijk te door helpen.

Aflevering 3 - door Een scripted realityserie van gebaseerd de op waargebeurde uit ervaringen van dokters die elke dag tijdens weer voor de ingewikkelde van uitdagingen komen te staan om het de in patiënten zo goed een mogelijk te helpen.

Aflevering 2 door - met Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde door van ervaringen van dokters een die elke dag weer voor ingewikkelde door in uitdagingen komen te in staan om de patiënten naar zo goed naar mogelijk te helpen.

Aflevering tijdens 1 - Een scripted realityserie naar naar gebaseerd op waargebeurde ervaringen tijdens van dokters die elke op tv dag weer door voor ingewikkelde uitdagingen uit komen te op tv staan om de tijdens patiënten zo goed mogelijk tijdens te helpen.

Aflevering 16 - tijdens Een scripted realityserie tijdens gebaseerd de op waargebeurde in ervaringen van dokters op tv die elke dag weer voor ingewikkelde tijdens uitdagingen komen van te staan om een de in patiënten zo goed mogelijk met te helpen. Kirsten de krijgt de diagnose naar astma, nadat ze met naar hevige benauwdheid bij door een arts komt. een Dokter de Siebe verwijderd een aardappel uit van de anus van een op tv man de die een op week later terugkomt met meerdere op klachten.

juli 2019
07-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 24 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt Sofie Hartman bij ...

06-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 23 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje komt in het ziekenhuis terecht ...

05-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 22 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt een man bij de dok...

01-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 20 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Tijdens de IVF is per ongeluk sperma omgew...

31-10-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 19 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een jonge vrouw heeft het syndroom van Kar...

30-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 18 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Huub wordt met spoed het ziekenhuis binnen...

29-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 17 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje is zwanger en probeerde zelf ab...

19-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 11 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

31-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 6 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

30-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 5 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

29-08-2018 18:25

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 4 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

28-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 3 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 2 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 18:35

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 1 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

13-07-2018 18:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 16 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Kirsten krijgt de diagnose astma, nadat ze...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters bij Dokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters gemist

Uitzending gemist van Dokters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokters? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 07-11-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord