Programma gemist?

Aflevering uit 24 - Een scripted op tv realityserie naar gebaseerd op waargebeurde van ervaringen van dokters die elke dag door weer voor ingewikkelde door uitdagingen komen te door in staan om de patiënten zo goed op tv mogelijk te op helpen. In deze met aflevering komt Sofie door Hartman bij uit dokter Noortje met tijdens symptomen van een uit zware griep. op tv Het duurt al bijna twee een weken en het wordt door niet met minder. De 19-jarige tijdens student Daan Bicker heeft uit lymfeklierkanker.

Aflevering tijdens 23 - Een van scripted realityserie de gebaseerd op waargebeurde ervaringen naar van dokters die elke dag op tv weer voor ingewikkelde het met uitdagingen komen te in staan om de patiënten een zo goed mogelijk het te helpen. Een meisje komt naar in op het ziekenhuis terecht met de Boulimia. Dokter Orlando krijgt in naar bezoek van Amber, die al enkele op tv dagen op tv last heeft door van hartkloppingen.

Aflevering in 22 - Een scripted met realityserie gebaseerd door op waargebeurde ervaringen naar van dokters die uit elke dag weer in voor ingewikkelde uitdagingen komen een te staan naar om de patiënten van zo goed mogelijk in te helpen. In tijdens deze aflevering de komt een man bij de de dokter in voor onder andere erectieproblemen. Dokter de Roos tijdens behandelt Joke de Koning, een 49-jarige het vrouw die last van heeft van vermoeidheid tijdens tijdens en benauwdheid.

Aflevering 20 een - op Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde op tv het ervaringen van dokters die elke op tv dag op weer voor ingewikkelde uitdagingen komen van te op tv staan om de patiënten zo goed een mogelijk tijdens te helpen. Tijdens de IVF een is uit per ongeluk sperma in omgewisseld. Daar komen de de artsen achter als een de blank stel door een donker op kindje krijgt. Verder in komt er een gezin op bij de arts omdat op tv naar de 15 jarige in dochter vermoeid is.

Aflevering naar 19 - Een scripted in realityserie gebaseerd van op waargebeurde met ervaringen van dokters op die elke dag weer voor op tv ingewikkelde uitdagingen uit komen te staan om de van patiënten door zo goed mogelijk te helpen. een Een uit jonge vrouw heeft door het syndroom van Kartagener; haar het hart tijdens zit aan de andere uit kant van het uit lichaam. Een door stelletje komt bij de uit dokter, in ze zijn bang dat van hun ongeboren kind een erfelijke van het ziekte heeft.

Aflevering 18 - door Een scripted uit realityserie gebaseerd op waargebeurde door op ervaringen van dokters die een elke dag weer uit voor ingewikkelde uitdagingen komen te naar staan om de uit de patiënten zo goed van mogelijk te helpen. Huub op tv wordt met spoed naar het ziekenhuis binnengebracht. Zijn de vader zegt dat hij tijdens slachtoffer is van geworden van een koolmonoxidevergiftiging. naar een Ook komt er een het man bij de van arts die denkt met een soa te op hebben.

Aflevering het 17 - Een door scripted realityserie gebaseerd naar op waargebeurde ervaringen van een dokters die elke op tv dag weer voor ingewikkelde het uitdagingen op komen te staan met om de patiënten in zo goed mogelijk te helpen. de tijdens Een meisje is zwanger en in probeerde het zelf abortus te plegen, nu is een ze hevig van bloedend binnengebracht een in het op tv ziekenhuis. Tim tijdens heeft veel last van spierpijn een en is vaak moe, op de hij krijgt de diagnose naar MCAD.

Aflevering 11 van - Een tijdens scripted realityserie gebaseerd op op waargebeurde de ervaringen van dokters die elke dag een weer voor in ingewikkelde uitdagingen van komen te tijdens staan om de patiënten van zo goed mogelijk te een helpen.

Aflevering 6 - een Een scripted realityserie de gebaseerd op naar waargebeurde ervaringen van met dokters die elke dag op weer voor tijdens ingewikkelde uitdagingen komen te het staan om naar de het patiënten zo goed een mogelijk te helpen.

Aflevering tijdens 5 - Een scripted het realityserie op tv gebaseerd op waargebeurde het ervaringen van dokters die elke dag de weer voor ingewikkelde de uitdagingen komen te uit staan om de door patiënten op tv zo goed mogelijk te met helpen.

Aflevering naar 4 - op Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde het ervaringen van uit dokters die elke dag van weer in voor ingewikkelde uitdagingen komen te in staan om met de patiënten de zo goed mogelijk te naar helpen.

Aflevering tijdens 3 - Een scripted realityserie in de gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters in die elke de dag weer voor van ingewikkelde uitdagingen komen te de staan om de door patiënten zo goed op tv mogelijk te op helpen.

Aflevering 2 - door Een scripted het realityserie gebaseerd op waargebeurde op tv ervaringen van de dokters die elke de dag weer uit voor ingewikkelde een uitdagingen komen te staan om op de patiënten zo goed een mogelijk te een helpen.

Aflevering 1 van - Een scripted de realityserie gebaseerd op tv op waargebeurde ervaringen van dokters het die naar elke dag door weer voor ingewikkelde uitdagingen komen in te op tv staan om de van patiënten zo goed mogelijk uit te helpen.

Aflevering met 16 - Een scripted uit realityserie gebaseerd van op waargebeurde ervaringen van dokters in die elke dag de weer voor naar ingewikkelde uitdagingen met komen te staan om met de patiënten zo tijdens goed mogelijk te tijdens helpen. Kirsten met krijgt de diagnose astma, nadat de ze met met hevige benauwdheid bij op een arts komt. naar Dokter Siebe tijdens verwijderd een aardappel uit op tv de anus van op tv een man de die een week later tijdens terugkomt met meerdere van klachten.

maart 2020
07-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 24 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt Sofie Hartman bij ...

06-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 23 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje komt in het ziekenhuis terecht ...

05-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 22 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt een man bij de dok...

01-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 20 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Tijdens de IVF is per ongeluk sperma omgew...

31-10-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 19 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een jonge vrouw heeft het syndroom van Kar...

30-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 18 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Huub wordt met spoed het ziekenhuis binnen...

29-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 17 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje is zwanger en probeerde zelf ab...

19-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 11 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

31-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 6 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

30-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 5 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

29-08-2018 18:25

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 4 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

28-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 3 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 2 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 18:35

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 1 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

13-07-2018 18:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 16 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Kirsten krijgt de diagnose astma, nadat ze...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters bij Dokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters gemist

Uitzending gemist van Dokters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokters? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 07-11-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!