Programma gemist?

Aflevering de 24 - Een tijdens scripted realityserie gebaseerd op op waargebeurde op ervaringen van dokters op tv die elke dag weer voor tijdens ingewikkelde uitdagingen naar komen te in staan om de patiënten naar zo goed mogelijk te helpen. in In deze aflevering het komt de Sofie Hartman op bij dokter Noortje op met symptomen van een tijdens zware griep. Het duurt al in bijna twee door weken en het wordt een in niet minder. De 19-jarige student tijdens Daan Bicker heeft met lymfeklierkanker.

Aflevering het 23 - een Een scripted realityserie tijdens gebaseerd op waargebeurde ervaringen door van dokters die elke dag het weer voor uit ingewikkelde uitdagingen een komen te staan om tijdens de patiënten zo goed in mogelijk te helpen. in Een meisje naar komt in het van ziekenhuis terecht met het Boulimia. Dokter het Orlando krijgt bezoek van met Amber, die uit al enkele naar dagen last heeft een van hartkloppingen.

Aflevering door 22 - Een scripted in realityserie met gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters met die van elke dag weer voor op ingewikkelde het uitdagingen komen te staan om de in patiënten zo met goed mogelijk het te helpen. In naar deze aflevering komt een man de bij de dokter een voor onder in andere erectieproblemen. tijdens Dokter Roos behandelt Joke de de Koning, een met 49-jarige naar vrouw die last van heeft van vermoeidheid en de benauwdheid.

Aflevering 20 door - Een de scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde een ervaringen van dokters het die elke dag een weer voor naar ingewikkelde uitdagingen komen naar te staan om de op patiënten een zo goed mogelijk te helpen. op op Tijdens de IVF is per ongeluk de sperma omgewisseld. Daar de met komen de artsen achter als tijdens een blank een stel een donker kindje naar krijgt. Verder van komt er een gezin de bij de arts van omdat de 15 uit jarige dochter tijdens vermoeid is.

Aflevering 19 in - Een de scripted realityserie een gebaseerd op waargebeurde de ervaringen van dokters die elke dag van weer op voor ingewikkelde uitdagingen komen te uit staan op tv om de patiënten door zo goed mogelijk te naar helpen. van Een jonge vrouw heeft het de syndroom van van Kartagener; haar hart op tv zit aan de andere met kant van tijdens het lichaam. Een op tv stelletje komt van bij de dokter, ze zijn naar bang de dat hun ongeboren kind naar een erfelijke ziekte met heeft.

Aflevering het 18 - Een scripted realityserie van gebaseerd op op waargebeurde ervaringen van met dokters in die elke dag weer uit voor ingewikkelde uitdagingen komen te met staan om het de patiënten zo een goed met mogelijk te helpen. Huub naar wordt met spoed een het ziekenhuis binnengebracht. Zijn vader op zegt naar dat hij slachtoffer is geworden de in van een koolmonoxidevergiftiging. Ook komt met er de een man bij in de arts die denkt naar een soa te op tv hebben.

Aflevering 17 tijdens - Een scripted realityserie op tv gebaseerd de op waargebeurde ervaringen van dokters het de die elke dag weer voor uit ingewikkelde uitdagingen komen te in staan het om de patiënten zo op goed op tv mogelijk te helpen. Een meisje in is zwanger en het probeerde van zelf abortus te plegen, op tv nu is ze hevig bloedend in binnengebracht de in het ziekenhuis. met Tim heeft veel last uit het van spierpijn en is een vaak moe, hij krijgt tijdens de van diagnose MCAD.

Aflevering 11 - naar de Een scripted realityserie gebaseerd op van waargebeurde met ervaringen van dokters die elke dag met weer voor ingewikkelde in uitdagingen komen te het tijdens staan om de een patiënten zo goed mogelijk naar te helpen.

Aflevering 6 op tv - Een scripted realityserie uit gebaseerd op tv op waargebeurde ervaringen van dokters op tv die elke uit dag uit weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te het staan om naar de patiënten zo uit goed met mogelijk te helpen.

Aflevering 5 met - Een scripted realityserie naar gebaseerd uit op waargebeurde ervaringen met van dokters de die elke dag van weer voor ingewikkelde uitdagingen van komen te staan om tijdens de patiënten zo goed een mogelijk te op tv helpen.

Aflevering op 4 - Een met scripted realityserie gebaseerd met op waargebeurde ervaringen van dokters een die elke dag op tv weer voor in ingewikkelde uitdagingen komen te het staan om tijdens de het patiënten zo goed op mogelijk te helpen.

Aflevering op 3 - Een scripted realityserie met gebaseerd op waargebeurde met op tv ervaringen van dokters die op tv elke dag weer in voor ingewikkelde uitdagingen in komen te staan om de door patiënten het zo goed mogelijk te met helpen.

Aflevering uit 2 - op tv Een scripted realityserie gebaseerd op op waargebeurde het ervaringen van dokters die van elke dag weer voor de ingewikkelde op tv uitdagingen komen te staan om met de het patiënten zo goed op tv mogelijk te helpen.

Aflevering 1 op tv - Een scripted realityserie uit gebaseerd de op waargebeurde ervaringen van dokters op die elke in dag weer de voor ingewikkelde uitdagingen door komen te staan om van de uit patiënten zo goed mogelijk te door helpen.

Aflevering 16 - tijdens Een scripted realityserie een gebaseerd van op waargebeurde op tv ervaringen van dokters die elke op tv dag op tv weer voor ingewikkelde uitdagingen komen op tv te staan om de op patiënten zo een goed mogelijk in te helpen. Kirsten tijdens krijgt de diagnose astma, nadat het ze met hevige in benauwdheid de bij een in arts komt. Dokter een Siebe verwijderd een aardappel een uit de anus van met een man de die een week op tv later terugkomt met meerdere naar klachten.

januari 2019
07-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 24 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt Sofie Hartman bij ...

06-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 23 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje komt in het ziekenhuis terecht ...

05-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 22 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt een man bij de dok...

01-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 20 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Tijdens de IVF is per ongeluk sperma omgew...

31-10-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 19 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een jonge vrouw heeft het syndroom van Kar...

30-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 18 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Huub wordt met spoed het ziekenhuis binnen...

29-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 17 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje is zwanger en probeerde zelf ab...

19-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 11 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

31-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 6 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

30-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 5 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

29-08-2018 18:25

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 4 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

28-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 3 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 2 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 18:35

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 1 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

13-07-2018 18:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 16 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Kirsten krijgt de diagnose astma, nadat ze...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters bij Dokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters gemist

Uitzending gemist van Dokters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokters? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 07-11-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord