Programma gemist?

Aflevering op tv 24 - Een het scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde van op tv ervaringen van dokters de die elke dag weer voor ingewikkelde de uitdagingen komen van te staan om tijdens de patiënten met zo goed mogelijk op tv te helpen. In deze aflevering in komt Sofie op tv Hartman op bij dokter Noortje met symptomen van uit een zware van griep. Het duurt het al bijna door twee weken en het wordt een met niet minder. De 19-jarige student Daan het Bicker heeft naar lymfeklierkanker.

Aflevering 23 naar - het Een scripted realityserie op gebaseerd op waargebeurde een ervaringen van dokters die elke dag de van weer voor ingewikkelde uitdagingen komen met te op tv staan om de patiënten zo goed een op mogelijk te helpen. naar Een meisje komt in het in ziekenhuis terecht met Boulimia. tijdens Dokter Orlando de krijgt bezoek van Amber, naar die al in enkele op dagen last heeft van het hartkloppingen.

Aflevering 22 uit - Een scripted realityserie uit gebaseerd op waargebeurde van een ervaringen van dokters die elke dag de weer voor het ingewikkelde uitdagingen komen te door staan op om de een patiënten zo goed mogelijk te in helpen. uit In deze aflevering komt een man op bij in de dokter naar voor onder andere erectieproblemen. Dokter een Roos behandelt Joke de de Koning, een het 49-jarige vrouw die het last heeft de van vermoeidheid en een benauwdheid.

Aflevering een 20 - Een scripted tijdens realityserie gebaseerd op in waargebeurde ervaringen van dokters op tv die elke dag het weer op tv voor ingewikkelde uitdagingen komen tijdens te staan naar om de naar patiënten zo goed mogelijk te helpen. het naar Tijdens de IVF is per tijdens ongeluk op sperma omgewisseld. Daar komen de naar artsen achter als een door uit blank stel een donker kindje krijgt. met Verder komt er uit een gezin bij een de arts omdat tijdens de 15 een jarige dochter vermoeid door is.

Aflevering op 19 - Een scripted in realityserie gebaseerd op op tv waargebeurde ervaringen van op dokters die elke dag op tv weer voor ingewikkelde van uitdagingen komen op te staan tijdens om de naar patiënten zo goed met mogelijk te helpen. Een in jonge vrouw heeft het van syndroom van Kartagener; haar op een hart zit aan de andere kant uit uit van het lichaam. Een stelletje uit komt bij de dokter, tijdens met ze zijn bang dat op hun ongeboren kind een op tv erfelijke ziekte van heeft.

Aflevering in 18 - Een scripted door realityserie gebaseerd op waargebeurde met ervaringen van dokters tijdens die door elke dag weer van voor ingewikkelde uitdagingen komen door te staan op om de patiënten zo op goed mogelijk te helpen. op tv Huub wordt met op tv spoed het ziekenhuis met binnengebracht. Zijn vader op tv zegt op dat hij slachtoffer naar is geworden van een koolmonoxidevergiftiging. van Ook door komt er een man naar bij de arts die het denkt een uit soa een te hebben.

Aflevering 17 - een Een scripted met realityserie gebaseerd tijdens op waargebeurde de ervaringen van dokters die elke dag door weer voor ingewikkelde op uitdagingen uit komen te staan om een de patiënten zo een goed een mogelijk te helpen. Een met meisje is zwanger en probeerde in zelf abortus te in plegen, op nu is ze in hevig bloedend binnengebracht in uit van het ziekenhuis. Tim heeft veel last tijdens van spierpijn en met is vaak moe, een in hij krijgt de diagnose naar MCAD.

Aflevering op 11 - Een de scripted realityserie gebaseerd in op waargebeurde ervaringen het van dokters die met elke dag weer voor ingewikkelde in uitdagingen uit komen te op staan om de patiënten uit zo goed mogelijk te op helpen.

Aflevering met 6 - Een van scripted realityserie op tv gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters met die uit elke dag weer voor ingewikkelde op met uitdagingen komen te naar staan om de patiënten zo tijdens goed mogelijk door te helpen.

Aflevering uit 5 - Een met scripted realityserie gebaseerd uit op waargebeurde ervaringen van dokters uit die elke door dag weer voor ingewikkelde een het uitdagingen komen te staan om de het patiënten in zo goed mogelijk te het helpen.

Aflevering de 4 - Een met scripted realityserie gebaseerd door op waargebeurde ervaringen van in dokters die elke uit dag tijdens weer voor ingewikkelde de uitdagingen komen te op tv staan om de met patiënten zo goed in mogelijk te helpen.

Aflevering van 3 - Een scripted tijdens realityserie gebaseerd op waargebeurde met ervaringen door van dokters die elke met dag weer voor ingewikkelde tijdens uitdagingen naar komen te staan op tv om de patiënten zo goed de mogelijk te van helpen.

Aflevering door 2 - Een scripted realityserie op tv gebaseerd op tijdens waargebeurde in ervaringen van dokters op die elke dag weer voor ingewikkelde met uitdagingen op tv komen te staan op om de patiënten zo naar goed mogelijk te met helpen.

Aflevering 1 op - Een met scripted realityserie gebaseerd op uit waargebeurde ervaringen van dokters op tv die van elke dag weer voor ingewikkelde naar uitdagingen komen op te uit staan om de patiënten van zo goed mogelijk te in helpen.

Aflevering op tv 16 - Een een scripted realityserie gebaseerd naar op waargebeurde ervaringen van het dokters die elke dag in weer voor op ingewikkelde uitdagingen komen door te op staan om de patiënten tijdens zo goed mogelijk het te helpen. uit Kirsten krijgt de diagnose astma, van nadat ze met hevige het tijdens benauwdheid bij een een arts komt. Dokter Siebe verwijderd van een aardappel op tv uit de anus van tijdens een man die een met week later in terugkomt met meerdere naar klachten.

maart 2019
07-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 24 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt Sofie Hartman bij ...

06-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 23 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje komt in het ziekenhuis terecht ...

05-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 22 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt een man bij de dok...

01-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 20 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Tijdens de IVF is per ongeluk sperma omgew...

31-10-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 19 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een jonge vrouw heeft het syndroom van Kar...

30-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 18 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Huub wordt met spoed het ziekenhuis binnen...

29-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 17 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje is zwanger en probeerde zelf ab...

19-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 11 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

31-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 6 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

30-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 5 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

29-08-2018 18:25

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 4 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

28-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 3 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 2 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 18:35

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 1 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

13-07-2018 18:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 16 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Kirsten krijgt de diagnose astma, nadat ze...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters bij Dokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters gemist

Uitzending gemist van Dokters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokters? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 07-11-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord