Programma gemist?

Aflevering met 24 - Een scripted door realityserie gebaseerd op met waargebeurde ervaringen van dokters door van die elke dag weer voor op tv ingewikkelde uitdagingen komen te op staan om op de patiënten zo goed uit mogelijk te helpen. op In deze het aflevering komt in Sofie Hartman bij uit dokter Noortje met symptomen de van een zware griep. op Het duurt naar al tijdens bijna twee weken en het de wordt niet met minder. De tijdens 19-jarige student Daan in Bicker heeft lymfeklierkanker.

Aflevering 23 het - Een scripted de realityserie gebaseerd uit op waargebeurde ervaringen uit van dokters de die elke dag weer tijdens voor ingewikkelde op uitdagingen komen te staan om de met patiënten door zo goed van mogelijk te helpen. Een uit meisje komt in het ziekenhuis met terecht met Boulimia. het Dokter Orlando naar krijgt bezoek van van Amber, die al enkele het uit dagen last heeft van met hartkloppingen.

Aflevering 22 - tijdens Een scripted realityserie met tijdens gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters op die elke in dag weer voor ingewikkelde met uitdagingen door komen te staan tijdens om de patiënten met zo goed naar mogelijk te helpen. In deze op aflevering komt de een man bij op tv de dokter voor onder in andere de erectieproblemen. Dokter Roos tijdens behandelt Joke de Koning, een een 49-jarige vrouw die met last een heeft van vermoeidheid en het benauwdheid.

Aflevering 20 op tv - Een scripted realityserie tijdens op tv gebaseerd op waargebeurde ervaringen van de dokters die elke dag tijdens weer door voor ingewikkelde uitdagingen komen de te staan om de tijdens patiënten zo van goed mogelijk te een helpen. Tijdens de IVF op tv is per ongeluk naar sperma uit omgewisseld. Daar komen een de artsen achter als uit een blank stel een door donker kindje een krijgt. Verder komt er de een gezin een bij de arts omdat in de 15 van jarige dochter uit vermoeid is.

Aflevering op 19 - het Een scripted realityserie gebaseerd in op waargebeurde ervaringen een van dokters die elke dag met een weer voor ingewikkelde uitdagingen komen het te staan om de tijdens patiënten zo goed op mogelijk te een helpen. Een jonge van vrouw heeft het tijdens syndroom de van Kartagener; haar hart zit uit aan de de andere kant met van het lichaam. naar Een stelletje komt van bij de dokter, ze zijn bang door dat de hun ongeboren kind een naar erfelijke ziekte de heeft.

Aflevering 18 op tv - Een scripted realityserie op tv door gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters de in die elke dag weer voor ingewikkelde de uitdagingen komen naar te staan om de de patiënten zo goed op tv mogelijk te helpen. het Huub een wordt met van spoed het ziekenhuis binnengebracht. Zijn een vader zegt dat hij door slachtoffer de is geworden uit van een koolmonoxidevergiftiging. Ook met komt er een man bij op tv op de arts die op tv denkt een soa te van hebben.

Aflevering met 17 - Een scripted realityserie op gebaseerd op waargebeurde een ervaringen van dokters met in die elke dag tijdens weer voor ingewikkelde uitdagingen komen uit te staan om op de patiënten een zo goed op tv mogelijk te helpen. tijdens Een meisje is zwanger in en probeerde zelf abortus te door plegen, nu is door ze naar hevig bloedend binnengebracht uit in het ziekenhuis. Tim met heeft de veel last van uit spierpijn en de is vaak moe, hij krijgt het de diagnose de MCAD.

Aflevering 11 - door van Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde met ervaringen van van dokters die elke dag op naar weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te in staan om de een patiënten zo goed tijdens mogelijk de te helpen.

Aflevering 6 - naar Een scripted realityserie door gebaseerd op met waargebeurde met ervaringen van dokters die elke dag een weer een voor ingewikkelde uitdagingen op tv komen te staan door om de naar patiënten zo goed uit mogelijk te helpen.

Aflevering 5 door - Een scripted in realityserie gebaseerd op waargebeurde met ervaringen van met dokters die door elke dag weer voor ingewikkelde door uitdagingen naar komen te staan om door de patiënten zo door goed mogelijk te van helpen.

Aflevering een 4 - het Een scripted realityserie met gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters door die met elke dag weer voor naar ingewikkelde uitdagingen komen met te staan van om de patiënten zo goed de mogelijk te met helpen.

Aflevering 3 op tv - Een scripted realityserie de tijdens gebaseerd op waargebeurde ervaringen van uit dokters die elke op tv dag in weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te door op tv staan om de op patiënten zo goed mogelijk van te helpen.

Aflevering 2 op tv - Een van scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde op tv van ervaringen van dokters die elke in dag weer voor ingewikkelde de uitdagingen van komen te staan door om de patiënten zo goed door mogelijk te op helpen.

Aflevering 1 - op tv Een op scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde het ervaringen in van dokters die door elke dag in weer voor ingewikkelde uitdagingen een komen te het staan om de patiënten zo goed uit mogelijk te uit helpen.

Aflevering uit 16 - Een scripted een realityserie door gebaseerd op waargebeurde naar ervaringen van dokters die op elke dag naar weer voor ingewikkelde uitdagingen komen uit te staan om de in patiënten zo met goed mogelijk te de helpen. Kirsten de krijgt de diagnose in astma, nadat ze met hevige door benauwdheid bij een in arts komt. Dokter op Siebe uit verwijderd een een aardappel uit de uit anus van een man die op tv een week van later terugkomt naar met meerdere klachten.

november 2020
07-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 24 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt Sofie Hartman bij ...

06-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 23 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje komt in het ziekenhuis terecht ...

05-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 22 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt een man bij de dok...

01-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 20 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Tijdens de IVF is per ongeluk sperma omgew...

31-10-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 19 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een jonge vrouw heeft het syndroom van Kar...

30-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 18 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Huub wordt met spoed het ziekenhuis binnen...

29-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 17 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje is zwanger en probeerde zelf ab...

19-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 11 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

31-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 6 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

30-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 5 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

29-08-2018 18:25

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 4 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

28-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 3 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 2 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 18:35

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 1 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

13-07-2018 18:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 16 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Kirsten krijgt de diagnose astma, nadat ze...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters bij Dokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters gemist

Uitzending gemist van Dokters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokters? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 07-11-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!