Programma gemist?

Aflevering 24 naar - Een het scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde op tv tijdens ervaringen van dokters die elke op dag uit weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te in uit staan om de patiënten zo goed op mogelijk naar te helpen. In tijdens deze aflevering komt Sofie Hartman naar bij met dokter Noortje met symptomen van in een op tv zware griep. Het duurt al in van bijna twee weken en het op wordt niet minder. naar De 19-jarige op student Daan in Bicker heeft lymfeklierkanker.

Aflevering uit 23 - Een scripted realityserie op tv gebaseerd op de waargebeurde ervaringen door van dokters die elke de dag een weer voor ingewikkelde uitdagingen komen een te staan om tijdens de patiënten in zo goed mogelijk te helpen. op tv de Een meisje komt door in het ziekenhuis uit terecht met Boulimia. de Dokter Orlando krijgt bezoek van Amber, met door die al enkele dagen last op heeft van van hartkloppingen.

Aflevering een 22 - Een de scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde een op tv ervaringen van dokters die elke dag met weer naar voor ingewikkelde uitdagingen het komen te staan om de tijdens patiënten de zo goed mogelijk te helpen. een door In deze aflevering komt een tijdens man in bij de dokter voor onder de andere erectieproblemen. op Dokter Roos behandelt Joke op tv de Koning, tijdens een 49-jarige op vrouw die last van heeft van vermoeidheid en van benauwdheid.

Aflevering naar 20 - Een scripted van realityserie gebaseerd op waargebeurde tijdens ervaringen van dokters uit die elke dag in met weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te met staan in om de patiënten zo goed op mogelijk uit te helpen. door Tijdens de IVF is per tijdens ongeluk het sperma omgewisseld. Daar op komen de artsen een achter als een blank naar stel een donker kindje krijgt. in uit Verder komt er een gezin van bij de arts omdat op tv de op 15 jarige dochter vermoeid naar is.

Aflevering de 19 - Een scripted realityserie op tv gebaseerd het op waargebeurde ervaringen van dokters de die elke van dag weer voor een ingewikkelde uitdagingen komen te het staan naar om de door patiënten zo goed mogelijk te helpen. een Een met jonge vrouw heeft het naar syndroom van Kartagener; haar in tijdens hart zit aan de andere een kant van met het lichaam. in Een stelletje komt bij de dokter, de ze op zijn bang dat hun ongeboren een kind een erfelijke door ziekte uit heeft.

Aflevering 18 op tv - Een scripted realityserie in gebaseerd op waargebeurde op tv ervaringen van dokters tijdens die naar elke dag weer het voor ingewikkelde op tv uitdagingen komen te staan om de een door patiënten zo goed mogelijk met te helpen. met Huub wordt met uit spoed het ziekenhuis van binnengebracht. Zijn vader zegt dat naar hij op tv slachtoffer is geworden van een met koolmonoxidevergiftiging. Ook met komt er een een man bij de een arts die denkt een soa met in te hebben.

Aflevering in 17 - Een scripted de realityserie op gebaseerd op waargebeurde een ervaringen van dokters die elke dag het weer naar voor ingewikkelde het uitdagingen komen te op tv staan om de patiënten op zo goed mogelijk te helpen. op Een meisje is in zwanger en naar probeerde zelf abortus te op plegen, nu is door naar ze hevig bloedend met binnengebracht in het ziekenhuis. tijdens Tim een heeft veel last van van spierpijn en is vaak naar moe, het hij krijgt de diagnose uit MCAD.

Aflevering 11 - tijdens Een het scripted realityserie naar gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters een door die elke dag uit weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te van staan om de de uit patiënten zo goed mogelijk te in helpen.

Aflevering 6 door - Een scripted tijdens realityserie gebaseerd op waargebeurde op tv ervaringen van dokters op tv die elke dag in weer voor van ingewikkelde uitdagingen komen het te staan om van de patiënten zo naar goed in mogelijk te helpen.

Aflevering het 5 - Een scripted realityserie in gebaseerd op in waargebeurde ervaringen van dokters van die elke dag naar weer voor op ingewikkelde uitdagingen komen tijdens te staan tijdens om de patiënten zo in goed mogelijk op tv te helpen.

Aflevering 4 tijdens - Een scripted realityserie op tv gebaseerd met op waargebeurde ervaringen van tijdens dokters die met elke dag weer voor tijdens ingewikkelde uitdagingen komen het te staan een om de patiënten zo op goed mogelijk te op helpen.

Aflevering 3 uit - met Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde een ervaringen van door dokters die elke op dag weer voor ingewikkelde uit op tv uitdagingen komen te staan van om de patiënten zo door goed mogelijk de te helpen.

Aflevering door 2 - in Een scripted realityserie gebaseerd in op waargebeurde ervaringen van dokters door op tv die elke dag weer voor ingewikkelde op uitdagingen komen op tv te in staan om de patiënten zo goed naar mogelijk te door helpen.

Aflevering tijdens 1 - op tv Een scripted realityserie met gebaseerd op waargebeurde ervaringen met van dokters die de elke dag weer voor op tv ingewikkelde uitdagingen komen de te staan om het de patiënten tijdens zo goed mogelijk te naar helpen.

Aflevering 16 - het Een scripted het realityserie gebaseerd op waargebeurde in ervaringen naar van dokters die elke uit dag weer voor met ingewikkelde naar uitdagingen komen te staan om de een patiënten op tv zo goed met mogelijk te helpen. Kirsten krijgt op de diagnose uit astma, nadat ze naar met hevige benauwdheid bij tijdens een arts komt. van Dokter Siebe door verwijderd een aardappel uit de het de anus van een man in die een week later terugkomt op tv met meerdere op klachten.

oktober 2019
07-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 24 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt Sofie Hartman bij ...

06-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 23 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje komt in het ziekenhuis terecht ...

05-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 22 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt een man bij de dok...

01-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 20 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Tijdens de IVF is per ongeluk sperma omgew...

31-10-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 19 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een jonge vrouw heeft het syndroom van Kar...

30-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 18 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Huub wordt met spoed het ziekenhuis binnen...

29-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 17 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje is zwanger en probeerde zelf ab...

19-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 11 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

31-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 6 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

30-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 5 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

29-08-2018 18:25

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 4 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

28-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 3 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 2 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 18:35

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 1 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

13-07-2018 18:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 16 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Kirsten krijgt de diagnose astma, nadat ze...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters bij Dokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters gemist

Uitzending gemist van Dokters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokters? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 07-11-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!