Programma gemist?

Aflevering 24 op - Een met scripted realityserie gebaseerd op naar waargebeurde ervaringen het van dokters die elke op tv dag weer voor in ingewikkelde uitdagingen komen te door staan op om de patiënten zo naar goed mogelijk op tv te helpen. In deze aflevering een komt Sofie Hartman tijdens met bij dokter Noortje met symptomen van de een tijdens zware griep. Het duurt al met bijna twee weken op naar en het wordt niet minder. met De op 19-jarige student Daan Bicker een heeft lymfeklierkanker.

Aflevering tijdens 23 - door Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde van ervaringen op tv van dokters die elke een dag weer voor ingewikkelde het uitdagingen naar komen te staan om de tijdens patiënten in zo goed naar mogelijk te helpen. Een meisje naar komt in het op ziekenhuis op terecht met Boulimia. op tv Dokter Orlando krijgt van bezoek van Amber, die al enkele uit uit dagen last heeft met van hartkloppingen.

Aflevering 22 uit - Een scripted op realityserie de gebaseerd op waargebeurde ervaringen van tijdens dokters die van elke dag weer naar voor ingewikkelde uitdagingen op tv komen te staan de om de van patiënten zo goed mogelijk met te helpen. In deze aflevering uit komt een man met bij de door dokter met voor onder andere door erectieproblemen. Dokter Roos door behandelt Joke de van Koning, een 49-jarige vrouw die last van heeft van tijdens vermoeidheid en het benauwdheid.

Aflevering naar 20 - Een scripted realityserie het gebaseerd door op waargebeurde in ervaringen van dokters die elke uit dag met weer voor ingewikkelde uitdagingen komen tijdens te staan uit om de patiënten een zo goed mogelijk te uit helpen. Tijdens uit de IVF tijdens is per ongeluk het sperma omgewisseld. Daar uit komen de artsen een achter als een blank stel tijdens een donker kindje krijgt. met Verder komt op er een een gezin bij de arts de omdat een de 15 jarige dochter vermoeid een is.

Aflevering 19 - het de Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde naar ervaringen van dokters met die elke dag met op tv weer voor ingewikkelde uitdagingen komen van te staan het om de patiënten zo door goed mogelijk te helpen. met Een jonge vrouw op tv heeft de het syndroom van Kartagener; haar de hart zit naar aan de andere kant op tv van het lichaam. tijdens Een stelletje een komt bij de dokter, tijdens ze zijn een bang dat hun ongeboren op tv kind een erfelijke naar ziekte op heeft.

Aflevering 18 het - Een uit scripted realityserie gebaseerd van op waargebeurde de ervaringen van dokters die elke in dag met weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te met met staan om de patiënten uit zo goed mogelijk te tijdens helpen. Huub wordt met op tv spoed het van ziekenhuis binnengebracht. het Zijn vader zegt dat hij van slachtoffer is uit geworden een van een koolmonoxidevergiftiging. Ook komt er tijdens een man met bij de arts naar die in denkt een soa te het hebben.

Aflevering tijdens 17 - Een scripted op realityserie gebaseerd uit op waargebeurde een ervaringen van dokters die een elke dag naar weer voor ingewikkelde uitdagingen komen door te door staan om de op patiënten zo goed mogelijk te op helpen. Een naar meisje is zwanger en probeerde de zelf tijdens abortus te plegen, nu is door ze hevig uit bloedend uit binnengebracht in het ziekenhuis. Tim in een heeft veel last van spierpijn en een is in vaak moe, hij krijgt de op diagnose een MCAD.

Aflevering 11 - van Een scripted realityserie op gebaseerd naar op waargebeurde ervaringen op van dokters de die elke dag in weer voor ingewikkelde door uitdagingen komen te staan door om de het patiënten zo goed mogelijk te door helpen.

Aflevering 6 - met Een scripted tijdens realityserie gebaseerd op een waargebeurde ervaringen van een dokters die op elke dag weer met voor ingewikkelde uitdagingen een komen te met staan om de patiënten van zo goed mogelijk te tijdens helpen.

Aflevering 5 - in Een scripted naar realityserie gebaseerd op waargebeurde van een ervaringen van dokters die elke dag met weer uit voor ingewikkelde door uitdagingen komen te staan om de de de patiënten zo goed uit mogelijk te helpen.

Aflevering 4 - tijdens Een scripted naar realityserie gebaseerd op van waargebeurde ervaringen van tijdens dokters op die elke dag op weer voor ingewikkelde een uitdagingen komen te staan de om de patiënten de zo goed mogelijk te een helpen.

Aflevering 3 in - Een scripted uit realityserie gebaseerd op door waargebeurde ervaringen van dokters van die elke op dag weer een voor ingewikkelde uitdagingen uit komen te staan om de een patiënten met zo goed mogelijk naar te helpen.

Aflevering 2 - de uit Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde de ervaringen van een dokters die in elke dag weer op voor ingewikkelde uitdagingen komen de te staan om de het patiënten zo goed tijdens mogelijk op te helpen.

Aflevering 1 door - Een door scripted realityserie gebaseerd op op waargebeurde ervaringen in van dokters die van elke dag weer voor in ingewikkelde een uitdagingen komen te staan van om de patiënten zo met goed mogelijk te uit helpen.

Aflevering tijdens 16 - Een scripted door realityserie met gebaseerd op waargebeurde ervaringen van de dokters die elke dag de weer voor ingewikkelde de uitdagingen komen te door tijdens staan om de een patiënten zo goed in mogelijk te helpen. Kirsten krijgt met de diagnose astma, nadat door ze met een hevige het benauwdheid bij een arts naar komt. Dokter de Siebe verwijderd een aardappel uit door de anus van van een man die het een de week later terugkomt met meerdere door klachten.

augustus 2020
07-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 24 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt Sofie Hartman bij ...

06-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 23 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje komt in het ziekenhuis terecht ...

05-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 22 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt een man bij de dok...

01-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 20 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Tijdens de IVF is per ongeluk sperma omgew...

31-10-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 19 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een jonge vrouw heeft het syndroom van Kar...

30-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 18 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Huub wordt met spoed het ziekenhuis binnen...

29-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 17 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje is zwanger en probeerde zelf ab...

19-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 11 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

31-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 6 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

30-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 5 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

29-08-2018 18:25

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 4 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

28-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 3 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 2 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 18:35

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 1 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

13-07-2018 18:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 16 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Kirsten krijgt de diagnose astma, nadat ze...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters bij Dokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters gemist

Uitzending gemist van Dokters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokters? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 07-11-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!