Programma gemist?

Aflevering met 24 - Een scripted van realityserie gebaseerd op waargebeurde in ervaringen van dokters het die naar elke dag weer van voor ingewikkelde uitdagingen komen te uit staan om een de patiënten zo op tv goed de mogelijk te helpen. In deze aflevering in komt Sofie Hartman door op tv bij dokter Noortje met symptomen op van een de zware griep. door Het duurt al bijna twee weken tijdens en het een wordt niet een minder. De uit 19-jarige student Daan Bicker heeft op tv lymfeklierkanker.

Aflevering 23 naar - Een scripted realityserie de met gebaseerd op waargebeurde van ervaringen van dokters die elke dag tijdens weer voor in ingewikkelde uitdagingen komen een te staan om uit de patiënten zo naar goed mogelijk te door helpen. op tv Een meisje komt in het naar ziekenhuis terecht van met Boulimia. het Dokter Orlando krijgt bezoek het van Amber, die al uit enkele dagen last heeft met op tv van hartkloppingen.

Aflevering 22 naar - Een scripted door realityserie in gebaseerd op waargebeurde ervaringen op van dokters die elke door dag weer met voor ingewikkelde op uitdagingen komen te op tv staan om de op patiënten zo goed mogelijk te helpen. met in In deze aflevering komt een man in bij van de dokter voor onder op tv andere in erectieproblemen. Dokter Roos behandelt met Joke de Koning, een uit 49-jarige een vrouw die last op heeft van vermoeidheid en met benauwdheid.

Aflevering een 20 - Een scripted met realityserie op gebaseerd op waargebeurde ervaringen een van dokters die door elke dag weer uit voor ingewikkelde uitdagingen komen te met staan op tv om de met patiënten zo goed de mogelijk te helpen. Tijdens de op tv IVF een is per ongeluk naar sperma omgewisseld. Daar komen de artsen de met achter als een op tv blank stel een donker kindje naar krijgt. uit Verder komt er een van gezin bij de op tv arts omdat uit de 15 jarige uit dochter vermoeid is.

Aflevering 19 - de uit Een scripted realityserie gebaseerd op met waargebeurde ervaringen naar van dokters die elke uit dag het weer voor ingewikkelde uitdagingen tijdens komen te de staan om de van patiënten zo goed uit mogelijk te helpen. Een jonge uit vrouw een heeft het syndroom van Kartagener; in haar hart zit aan met de de andere kant van het lichaam. op Een stelletje komt in bij de in dokter, de ze zijn bang dat hun in ongeboren kind een erfelijke een ziekte een heeft.

Aflevering 18 uit - Een de scripted realityserie gebaseerd op naar waargebeurde op tv ervaringen van dokters die elke dag in weer voor ingewikkelde tijdens uit uitdagingen komen te staan om de op patiënten naar zo goed mogelijk te in helpen. Huub wordt met in met spoed het ziekenhuis binnengebracht. Zijn vader naar zegt dat op hij slachtoffer is naar geworden van door een koolmonoxidevergiftiging. met Ook komt er door een man bij de arts die een denkt op een soa te op hebben.

Aflevering 17 van - op tv Een scripted realityserie gebaseerd op het waargebeurde de ervaringen van dokters die een elke dag tijdens weer voor ingewikkelde uitdagingen komen uit te staan om uit de patiënten zo goed van mogelijk naar te helpen. Een meisje van is zwanger en probeerde uit zelf abortus te de plegen, nu door is ze hevig uit bloedend binnengebracht op tv in het ziekenhuis. op Tim in heeft veel last met van spierpijn en een is vaak moe, hij de krijgt de diagnose door MCAD.

Aflevering door 11 - Een naar scripted realityserie een gebaseerd op waargebeurde ervaringen van tijdens dokters die elke dag het weer voor ingewikkelde door uitdagingen de komen te uit staan om de naar patiënten zo goed mogelijk te in helpen.

Aflevering op tv 6 - Een tijdens scripted realityserie gebaseerd uit op waargebeurde ervaringen van dokters met uit die elke dag weer voor met ingewikkelde uitdagingen komen te van uit staan om de patiënten zo uit goed mogelijk te door helpen.

Aflevering 5 - een Een scripted met realityserie gebaseerd op tv op waargebeurde het ervaringen van dokters die elke op tv dag in weer voor ingewikkelde uitdagingen uit komen te staan om naar de patiënten van zo goed door mogelijk te helpen.

Aflevering de 4 - Een scripted realityserie het gebaseerd op waargebeurde de ervaringen van op tv dokters met die elke dag door weer voor ingewikkelde uitdagingen op tv komen te staan om op tv de patiënten zo het goed mogelijk te in helpen.

Aflevering 3 - in Een scripted met realityserie gebaseerd op tijdens waargebeurde ervaringen van uit dokters die elke dag van weer uit voor ingewikkelde van uitdagingen komen te staan om de in patiënten zo goed tijdens mogelijk te op helpen.

Aflevering 2 - een Een scripted realityserie van gebaseerd op uit waargebeurde tijdens ervaringen van dokters de die elke dag weer voor ingewikkelde uit een uitdagingen komen te staan om een de het patiënten zo goed mogelijk te op helpen.

Aflevering op 1 - naar Een scripted realityserie gebaseerd op tijdens waargebeurde ervaringen van dokters tijdens die naar elke dag weer voor ingewikkelde uit het uitdagingen komen te staan tijdens om de patiënten zo in goed mogelijk te naar helpen.

Aflevering met 16 - van Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde van een ervaringen van dokters die door elke dag weer voor door ingewikkelde uitdagingen uit komen te naar staan om de tijdens patiënten zo goed van mogelijk te helpen. naar Kirsten krijgt de diagnose de astma, nadat ze met hevige door benauwdheid bij een door arts komt. Dokter uit het Siebe verwijderd een aardappel in uit de anus van van een van man die een week later tijdens terugkomt met een meerdere klachten.

juli 2021
07-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 24 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt Sofie Hartman bij ...

06-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 23 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje komt in het ziekenhuis terecht ...

05-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 22 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt een man bij de dok...

01-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 20 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Tijdens de IVF is per ongeluk sperma omgew...

31-10-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 19 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een jonge vrouw heeft het syndroom van Kar...

30-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 18 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Huub wordt met spoed het ziekenhuis binnen...

29-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 17 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje is zwanger en probeerde zelf ab...

19-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 11 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

31-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 6 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

30-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 5 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

29-08-2018 18:25

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 4 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

28-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 3 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 2 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 18:35

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 1 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

13-07-2018 18:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 16 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Kirsten krijgt de diagnose astma, nadat ze...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters bij Dokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters gemist

Uitzending gemist van Dokters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokters? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 07-11-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!