Programma gemist?

Aflevering 24 van - Een scripted op realityserie het gebaseerd op waargebeurde met ervaringen van dokters die van elke dag weer voor ingewikkelde uit uitdagingen komen door te staan om de de patiënten met zo goed op tv mogelijk te helpen. In deze een aflevering met komt Sofie Hartman bij in dokter Noortje een met symptomen van een door zware griep. Het duurt al het bijna twee weken uit een en het wordt niet uit minder. De op 19-jarige student Daan Bicker heeft een lymfeklierkanker.

Aflevering door 23 - Een van scripted realityserie van gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters van door die elke dag weer op tv voor ingewikkelde tijdens uitdagingen komen te door staan om de patiënten naar zo goed mogelijk te door helpen. Een naar meisje komt in het van ziekenhuis terecht met Boulimia. op tv Dokter in Orlando krijgt met bezoek van Amber, die al enkele tijdens dagen last heeft de van de hartkloppingen.

Aflevering 22 - op tv Een scripted realityserie naar op tv gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters door die elke dag door weer voor ingewikkelde het uitdagingen van komen te staan om met de patiënten zo uit goed mogelijk een te helpen. tijdens In deze aflevering de komt een man bij op tv de dokter voor onder van andere erectieproblemen. Dokter Roos naar behandelt Joke de een Koning, een de 49-jarige met vrouw die last heeft van op tv vermoeidheid in en benauwdheid.

Aflevering van 20 - Een scripted tijdens realityserie naar gebaseerd op waargebeurde ervaringen van tijdens dokters met die elke dag weer voor het ingewikkelde uitdagingen op tv komen te staan tijdens om de patiënten zo naar goed op tv mogelijk te helpen. Tijdens uit de IVF is per ongeluk de op tv sperma omgewisseld. Daar met komen de artsen achter als een het blank stel een een tijdens donker kindje krijgt. Verder komt een er een gezin bij op de van arts omdat de in 15 jarige dochter op tv vermoeid is.

Aflevering 19 op - Een scripted realityserie op tv gebaseerd op met waargebeurde uit ervaringen van dokters die elke op dag het weer voor ingewikkelde met uitdagingen komen te op tv staan om de patiënten op zo goed mogelijk te naar helpen. Een jonge een vrouw heeft het tijdens syndroom van Kartagener; naar haar hart zit aan het de naar andere kant van uit het lichaam. Een stelletje komt op tv op tv bij de dokter, tijdens ze zijn bang dat in hun ongeboren kind een erfelijke uit ziekte op heeft.

Aflevering 18 - het Een scripted realityserie de gebaseerd op tv op waargebeurde ervaringen van door dokters die elke dag naar weer tijdens voor ingewikkelde uitdagingen komen de te staan om de door patiënten zo tijdens goed mogelijk op te helpen. Huub wordt met het spoed het het ziekenhuis binnengebracht. Zijn het vader zegt dat hij op tv slachtoffer uit is geworden van de een koolmonoxidevergiftiging. het Ook komt er in een man bij de arts die van denkt een op tv soa in te hebben.

Aflevering een 17 - Een scripted realityserie op tv gebaseerd op in waargebeurde ervaringen van dokters een die een elke dag weer voor ingewikkelde in uitdagingen komen te de staan om uit de patiënten zo uit goed met mogelijk te helpen. Een meisje is naar zwanger uit en probeerde zelf met abortus te plegen, nu is met tijdens ze hevig bloedend binnengebracht in tijdens het in ziekenhuis. Tim heeft veel last met van naar spierpijn en door is vaak moe, in hij krijgt de diagnose het MCAD.

Aflevering tijdens 11 - uit Een scripted realityserie gebaseerd van op waargebeurde op ervaringen van dokters die op elke dag weer op tv voor ingewikkelde uitdagingen door komen te staan om het de patiënten door zo goed mogelijk het te helpen.

Aflevering 6 in - Een scripted door realityserie gebaseerd op op waargebeurde naar ervaringen van dokters die door elke dag met weer voor ingewikkelde op uitdagingen komen te staan om de het van patiënten zo goed mogelijk naar te helpen.

Aflevering 5 - op Een naar scripted realityserie gebaseerd op door waargebeurde ervaringen van dokters tijdens die elke dag van weer voor ingewikkelde in uitdagingen komen te op tv staan om van de patiënten zo goed op door mogelijk te helpen.

Aflevering 4 met - Een scripted realityserie met door gebaseerd op waargebeurde ervaringen van in dokters die elke op tv dag weer voor op tv ingewikkelde uitdagingen op tv komen te staan door om de patiënten met zo goed mogelijk te het helpen.

Aflevering uit 3 - van Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde naar ervaringen van van dokters die elke uit dag het weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te het staan om het de patiënten zo goed in mogelijk te de helpen.

Aflevering 2 - de op tv Een scripted realityserie uit gebaseerd op waargebeurde ervaringen van tijdens dokters die uit elke dag een weer voor ingewikkelde een uitdagingen komen te staan om de door patiënten zo goed in mogelijk met te helpen.

Aflevering 1 - tijdens Een scripted van realityserie gebaseerd op waargebeurde tijdens ervaringen van dokters tijdens die elke dag op weer voor ingewikkelde tijdens uitdagingen komen tijdens te staan om naar de van patiënten zo goed mogelijk van te helpen.

Aflevering 16 - op Een naar scripted realityserie op gebaseerd op waargebeurde uit ervaringen van dokters die elke dag het weer voor ingewikkelde met uitdagingen komen te op tv staan om de tijdens een patiënten zo goed mogelijk te met helpen. tijdens Kirsten krijgt de met diagnose astma, nadat op tv ze met hevige benauwdheid het bij een arts komt. van Dokter Siebe verwijderd een naar van aardappel uit de met anus van een een man die een week in later terugkomt met meerdere op tv klachten.

april 2021
07-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 24 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt Sofie Hartman bij ...

06-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 23 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje komt in het ziekenhuis terecht ...

05-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 22 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt een man bij de dok...

01-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 20 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Tijdens de IVF is per ongeluk sperma omgew...

31-10-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 19 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een jonge vrouw heeft het syndroom van Kar...

30-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 18 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Huub wordt met spoed het ziekenhuis binnen...

29-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 17 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje is zwanger en probeerde zelf ab...

19-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 11 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

31-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 6 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

30-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 5 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

29-08-2018 18:25

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 4 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

28-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 3 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 2 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 18:35

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 1 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

13-07-2018 18:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 16 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Kirsten krijgt de diagnose astma, nadat ze...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters bij Dokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters gemist

Uitzending gemist van Dokters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokters? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 07-11-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!