Programma gemist?

Aflevering in 24 - een Een scripted realityserie met gebaseerd op waargebeurde ervaringen van met dokters die elke dag uit weer voor ingewikkelde de uitdagingen in komen te staan om tijdens de patiënten zo goed naar met mogelijk te helpen. door In deze aflevering komt Sofie Hartman het bij op dokter Noortje met symptomen van met een zware door griep. Het van duurt al bijna twee weken het een en het wordt niet minder. op tv De op 19-jarige student Daan Bicker heeft naar lymfeklierkanker.

Aflevering 23 - een Een scripted realityserie van een gebaseerd op waargebeurde ervaringen de van dokters die elke dag op weer door voor ingewikkelde uitdagingen komen te door op staan om de een patiënten zo goed mogelijk het te helpen. Een meisje komt uit in de het ziekenhuis terecht een met Boulimia. Dokter door Orlando krijgt in bezoek van Amber, die al enkele van dagen uit last heeft van in hartkloppingen.

Aflevering 22 uit - Een scripted tijdens realityserie gebaseerd op met waargebeurde door ervaringen van dokters die elke dag het weer voor van ingewikkelde uitdagingen op tv komen te staan uit om de patiënten uit zo goed mogelijk te op tv helpen. In een deze aflevering de komt een man bij de door dokter voor onder andere de erectieproblemen. Dokter Roos met behandelt Joke met de Koning, uit een 49-jarige vrouw die uit last heeft naar van vermoeidheid en in benauwdheid.

Aflevering van 20 - Een van scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde het ervaringen van dokters een die tijdens elke dag weer voor een ingewikkelde uitdagingen op komen te staan op tv om de door patiënten zo goed mogelijk te helpen. in een Tijdens de IVF door is per ongeluk sperma omgewisseld. Daar op met komen de artsen achter als met een blank stel een door een donker kindje krijgt. Verder van komt er een de gezin bij de arts uit omdat de 15 jarige de dochter vermoeid op is.

Aflevering uit 19 - Een op scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde op ervaringen van het dokters op die elke dag weer met voor ingewikkelde de uitdagingen komen te een staan om de patiënten op zo goed naar mogelijk te helpen. Een van jonge vrouw heeft het door syndroom van met Kartagener; haar hart zit door aan de andere door kant van het een lichaam. Een de stelletje komt bij in de dokter, ze zijn bang naar in dat hun ongeboren kind een erfelijke in ziekte tijdens heeft.

Aflevering 18 naar - Een naar scripted realityserie gebaseerd een op waargebeurde op tv ervaringen van dokters die op elke dag weer voor een ingewikkelde een uitdagingen komen te de staan om de patiënten zo goed op mogelijk te helpen. naar in Huub wordt met spoed op tv het ziekenhuis binnengebracht. met Zijn vader zegt een dat hij de slachtoffer is geworden van een koolmonoxidevergiftiging. uit Ook een komt er een tijdens man bij de arts in die denkt een in soa in te hebben.

Aflevering 17 - op Een scripted realityserie van van gebaseerd op waargebeurde van ervaringen van dokters die een elke dag weer tijdens voor ingewikkelde uitdagingen tijdens komen te staan een om de patiënten zo goed tijdens het mogelijk te helpen. Een naar meisje is zwanger en op tv probeerde met zelf abortus te een plegen, nu is ze hevig bloedend tijdens binnengebracht met in het ziekenhuis. met Tim heeft de veel last van spierpijn en door is vaak moe, in het hij krijgt de diagnose op tv MCAD.

Aflevering van 11 - Een scripted realityserie tijdens gebaseerd op met waargebeurde op ervaringen van dokters die elke in dag weer voor ingewikkelde op tv naar uitdagingen komen te staan het om de patiënten zo het goed mogelijk te naar helpen.

Aflevering op 6 - Een scripted de realityserie gebaseerd de op waargebeurde ervaringen van van dokters die op tv elke dag weer in voor ingewikkelde uitdagingen komen te op tv staan om van de met patiënten zo goed mogelijk te uit helpen.

Aflevering op tv 5 - Een op tv scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde naar ervaringen van dokters uit op die elke dag door weer voor ingewikkelde uitdagingen een komen te staan om de het van patiënten zo goed mogelijk te van helpen.

Aflevering 4 een - Een scripted realityserie de op gebaseerd op waargebeurde ervaringen door van dokters die elke dag door weer het voor ingewikkelde uitdagingen uit komen te staan om de tijdens patiënten zo goed tijdens mogelijk te de helpen.

Aflevering naar 3 - Een scripted realityserie de gebaseerd uit op waargebeurde ervaringen van dokters tijdens die elke op tv dag weer op tv voor ingewikkelde uitdagingen door komen te staan om de het patiënten zo van goed mogelijk te op tv helpen.

Aflevering in 2 - Een uit scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde uit op tv ervaringen van dokters die elke een dag weer voor met ingewikkelde op uitdagingen komen te staan om de uit patiënten een zo goed mogelijk te op tv helpen.

Aflevering naar 1 - Een naar scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde van ervaringen van van dokters die tijdens elke dag weer voor ingewikkelde tijdens uitdagingen tijdens komen te staan om de de patiënten zo tijdens goed op tv mogelijk te helpen.

Aflevering 16 - in Een een scripted realityserie met gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters uit op die elke dag weer voor van ingewikkelde uitdagingen komen de te op tv staan om de patiënten zo goed tijdens de mogelijk te helpen. in Kirsten krijgt de diagnose astma, tijdens nadat ze met op hevige benauwdheid bij op een arts van komt. Dokter Siebe verwijderd op tv een aardappel uit tijdens de anus naar van een man die in een uit week later terugkomt met meerdere een klachten.

juni 2019
07-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 24 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt Sofie Hartman bij ...

06-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 23 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje komt in het ziekenhuis terecht ...

05-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 22 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt een man bij de dok...

01-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 20 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Tijdens de IVF is per ongeluk sperma omgew...

31-10-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 19 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een jonge vrouw heeft het syndroom van Kar...

30-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 18 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Huub wordt met spoed het ziekenhuis binnen...

29-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 17 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje is zwanger en probeerde zelf ab...

19-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 11 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

31-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 6 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

30-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 5 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

29-08-2018 18:25

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 4 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

28-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 3 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 2 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 18:35

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 1 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

13-07-2018 18:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 16 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Kirsten krijgt de diagnose astma, nadat ze...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters bij Dokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters gemist

Uitzending gemist van Dokters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokters? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 07-11-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord