Programma gemist?

Aflevering 24 - in Een scripted realityserie op gebaseerd tijdens op waargebeurde ervaringen een van dokters die elke dag tijdens weer voor ingewikkelde uit uitdagingen met komen te staan om de naar patiënten zo met goed mogelijk te uit helpen. In deze aflevering van komt Sofie Hartman op tv bij door dokter Noortje met symptomen van van een uit zware griep. Het duurt al uit bijna twee weken uit en het een wordt met niet minder. De 19-jarige student tijdens Daan Bicker heeft van lymfeklierkanker.

Aflevering 23 een - Een op scripted realityserie gebaseerd op tv op waargebeurde met ervaringen van dokters die elke dag uit weer voor naar ingewikkelde uitdagingen door komen te staan op om de patiënten zo goed de het mogelijk te helpen. Een meisje komt tijdens in het tijdens ziekenhuis op terecht met Boulimia. in Dokter Orlando krijgt bezoek naar van Amber, op tv die al enkele uit dagen last heeft van van hartkloppingen.

Aflevering tijdens 22 - Een scripted met realityserie gebaseerd op waargebeurde door ervaringen door van dokters op die elke dag op tv weer voor ingewikkelde uitdagingen komen uit te staan om de een patiënten zo goed door mogelijk te van helpen. In op deze aflevering komt een een man bij met de dokter voor onder een andere erectieproblemen. Dokter van Roos behandelt Joke het de Koning, een naar 49-jarige vrouw die in last op heeft van vermoeidheid en door benauwdheid.

Aflevering naar 20 - Een de scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde het ervaringen van een dokters die door elke dag op tv weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te een staan om de uit patiënten zo de goed mogelijk door te helpen. door Tijdens de IVF is met per ongeluk het sperma omgewisseld. Daar komen een de artsen op tv achter als een blank stel door een donker kindje krijgt. met Verder komt van er op een gezin bij op de arts omdat de tijdens 15 jarige dochter vermoeid tijdens is.

Aflevering in 19 - Een scripted de realityserie gebaseerd van op waargebeurde ervaringen van door dokters die door elke dag weer voor ingewikkelde het uitdagingen komen het te staan om de met patiënten zo door goed mogelijk te door helpen. Een jonge naar vrouw heeft van het syndroom op van Kartagener; haar met hart zit aan de uit andere kant van het lichaam. de Een op stelletje komt bij de op dokter, ze van zijn bang dat hun het ongeboren kind op tv een erfelijke ziekte de heeft.

Aflevering 18 het - Een uit scripted realityserie gebaseerd op in waargebeurde ervaringen met van dokters die in elke dag op weer voor ingewikkelde uitdagingen komen uit te staan een om de patiënten het zo goed mogelijk te op helpen. Huub van wordt met van spoed het ziekenhuis door binnengebracht. Zijn vader van zegt dat hij de slachtoffer is geworden van een koolmonoxidevergiftiging. met Ook een komt er op tv een man bij de een arts die denkt een uit soa te op hebben.

Aflevering 17 op tv - Een op scripted realityserie gebaseerd op uit waargebeurde ervaringen van dokters tijdens die elke dag de op tv weer voor ingewikkelde in uitdagingen komen te staan om de het patiënten zo met goed mogelijk door te helpen. Een tijdens meisje is uit zwanger en probeerde zelf abortus tijdens te plegen, door nu is ze in hevig bloedend binnengebracht een in het ziekenhuis. Tim van op heeft veel last van spierpijn en op is vaak op tv moe, hij krijgt de in op diagnose MCAD.

Aflevering een 11 - het Een scripted realityserie gebaseerd door op waargebeurde ervaringen van naar dokters van die elke dag uit weer voor ingewikkelde de uitdagingen komen te staan de om de patiënten zo goed op tv mogelijk te op helpen.

Aflevering 6 naar - Een naar scripted realityserie tijdens gebaseerd op waargebeurde ervaringen van van dokters die op tv elke dag weer voor ingewikkelde met uitdagingen uit komen te staan op om de het patiënten zo goed door mogelijk te helpen.

Aflevering op 5 - door Een scripted realityserie van gebaseerd op waargebeurde het ervaringen van dokters die elke dag de weer met voor ingewikkelde uitdagingen komen te door staan op tv om de patiënten op tv zo goed door mogelijk te helpen.

Aflevering op tv 4 - het Een scripted realityserie het gebaseerd op waargebeurde ervaringen van uit dokters die een elke dag tijdens weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te op tv staan van om de patiënten in zo goed mogelijk te van helpen.

Aflevering het 3 - Een scripted in realityserie gebaseerd een op waargebeurde ervaringen van op dokters die elke dag op tv weer voor ingewikkelde van uitdagingen uit komen te staan om uit de patiënten zo goed een mogelijk te naar helpen.

Aflevering op tv 2 - uit Een scripted realityserie door gebaseerd op waargebeurde ervaringen op van dokters de die elke dag op tv weer voor ingewikkelde uitdagingen komen in te staan om de op tv de patiënten zo goed in mogelijk te helpen.

Aflevering op tv 1 - uit Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde het ervaringen uit van dokters die elke op dag weer voor ingewikkelde een uitdagingen komen door te staan om de een patiënten zo goed een mogelijk te naar helpen.

Aflevering naar 16 - Een scripted op realityserie gebaseerd op op waargebeurde ervaringen de van dokters naar die elke dag weer voor ingewikkelde tijdens uit uitdagingen komen te staan om uit de patiënten zo goed in mogelijk van te helpen. de Kirsten krijgt de diagnose tijdens astma, nadat ze met hevige naar op benauwdheid bij een arts komt. Dokter de Siebe op verwijderd een aardappel uit door de anus van tijdens een man een die een week later terugkomt uit met meerdere met klachten.

februari 2019
07-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 24 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt Sofie Hartman bij ...

06-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 23 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje komt in het ziekenhuis terecht ...

05-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 22 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt een man bij de dok...

01-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 20 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Tijdens de IVF is per ongeluk sperma omgew...

31-10-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 19 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een jonge vrouw heeft het syndroom van Kar...

30-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 18 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Huub wordt met spoed het ziekenhuis binnen...

29-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 17 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje is zwanger en probeerde zelf ab...

19-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 11 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

31-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 6 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

30-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 5 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

29-08-2018 18:25

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 4 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

28-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 3 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 2 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 18:35

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 1 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

13-07-2018 18:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 16 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Kirsten krijgt de diagnose astma, nadat ze...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters bij Dokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters gemist

Uitzending gemist van Dokters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokters? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 07-11-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord