Programma gemist?

Aflevering 24 - van Een een scripted realityserie van gebaseerd op waargebeurde uit ervaringen van dokters die elke dag uit uit weer voor ingewikkelde uit uitdagingen komen te staan om door de patiënten zo van goed mogelijk te door helpen. uit In deze aflevering komt Sofie Hartman door met bij dokter Noortje met symptomen van op een zware griep. het met Het duurt al bijna naar twee weken en het wordt met de niet minder. De 19-jarige in student Daan Bicker heeft tijdens lymfeklierkanker.

Aflevering 23 - met Een van scripted realityserie gebaseerd van op waargebeurde ervaringen van dokters de naar die elke dag weer uit voor ingewikkelde een uitdagingen komen te staan tijdens om de patiënten zo goed in mogelijk te uit helpen. Een meisje komt met in het uit ziekenhuis terecht met het Boulimia. een Dokter Orlando krijgt bezoek van Amber, door door die al enkele dagen last heeft in van op hartkloppingen.

Aflevering op tv 22 - Een scripted van realityserie gebaseerd naar op waargebeurde ervaringen van van dokters de die elke dag weer voor ingewikkelde op tv uitdagingen komen te de staan om een de patiënten zo door goed mogelijk te het helpen. In deze aflevering op tv tijdens komt een man bij de de dokter voor onder andere tijdens de erectieproblemen. Dokter Roos behandelt de Joke de Koning, een door 49-jarige vrouw die last een heeft een van vermoeidheid tijdens en benauwdheid.

Aflevering 20 tijdens - het Een scripted realityserie de gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters het die elke dag tijdens weer voor met ingewikkelde uitdagingen door komen te staan om de van patiënten door zo goed tijdens mogelijk te helpen. Tijdens een de IVF een is per ongeluk de sperma omgewisseld. Daar de komen de artsen achter van als een blank stel een op donker kindje naar krijgt. Verder komt tijdens er tijdens een gezin bij het de arts omdat tijdens de 15 jarige in dochter vermoeid is.

Aflevering 19 - naar naar Een scripted realityserie de gebaseerd op waargebeurde ervaringen van de dokters het die elke dag tijdens weer voor ingewikkelde uitdagingen komen naar te staan uit om de patiënten zo goed op tv mogelijk met te helpen. Een jonge het vrouw heeft naar het syndroom van Kartagener; haar door hart zit naar aan de tijdens andere kant van het de lichaam. Een stelletje komt op bij de dokter, van op tv ze zijn bang dat van hun ongeboren kind de een erfelijke ziekte door heeft.

Aflevering 18 het - Een de scripted realityserie naar gebaseerd op waargebeurde het ervaringen van dokters die elke door dag weer voor op ingewikkelde het uitdagingen komen te staan om de het patiënten zo goed op tv uit mogelijk te helpen. door Huub wordt met spoed op tv het ziekenhuis binnengebracht. Zijn vader naar met zegt dat hij de slachtoffer is geworden van een koolmonoxidevergiftiging. de Ook komt er het een man op bij de arts op tv die een denkt een soa te het hebben.

Aflevering uit 17 - Een het scripted realityserie gebaseerd een op waargebeurde ervaringen van dokters met naar die elke dag weer voor tijdens ingewikkelde uitdagingen komen te in staan om uit de patiënten door zo goed mogelijk door te helpen. van Een meisje is zwanger en de probeerde zelf met abortus te plegen, het nu is ze de hevig bloedend door binnengebracht in het ziekenhuis. Tim met heeft veel de last de van spierpijn en is naar vaak moe, hij tijdens krijgt de diagnose tijdens MCAD.

Aflevering 11 het - Een scripted realityserie een gebaseerd op waargebeurde uit ervaringen van uit dokters een die elke dag weer voor met ingewikkelde uitdagingen op tv komen te staan in om de in patiënten zo goed mogelijk op te helpen.

Aflevering 6 van - Een scripted uit realityserie gebaseerd op waargebeurde het ervaringen van dokters op tv die elke in dag met weer voor ingewikkelde van uitdagingen komen te staan de om de patiënten zo de goed mogelijk tijdens te helpen.

Aflevering 5 op tv - Een scripted van realityserie uit gebaseerd op waargebeurde het ervaringen van dokters op die elke dag weer voor ingewikkelde een uitdagingen op komen te van staan om de patiënten zo goed uit mogelijk te op helpen.

Aflevering tijdens 4 - op tv Een scripted realityserie gebaseerd van op waargebeurde ervaringen van dokters op tv die elke dag door weer van voor ingewikkelde uitdagingen komen door te staan een om de patiënten op zo goed het mogelijk te helpen.

Aflevering 3 - met Een scripted realityserie op gebaseerd op een waargebeurde ervaringen in van dokters die tijdens elke dag weer door voor ingewikkelde in uitdagingen komen te staan om in de patiënten zo in goed mogelijk te naar helpen.

Aflevering door 2 - Een uit scripted realityserie met gebaseerd op waargebeurde ervaringen van in dokters die de elke dag weer in voor ingewikkelde uitdagingen met komen te staan een om de patiënten uit zo goed het mogelijk te helpen.

Aflevering op 1 - Een naar scripted realityserie gebaseerd op het waargebeurde op tv ervaringen van dokters die elke het dag weer op tv voor ingewikkelde uitdagingen komen te op tv staan in om de patiënten zo uit goed mogelijk tijdens te helpen.

Aflevering 16 - met Een scripted tijdens realityserie gebaseerd op een waargebeurde ervaringen tijdens van dokters die elke van dag weer voor ingewikkelde op uitdagingen komen te van staan om op de patiënten zo het goed mogelijk te helpen. naar Kirsten krijgt de op diagnose in astma, nadat ze met de hevige benauwdheid van bij een arts komt. tijdens Dokter van Siebe verwijderd een naar aardappel uit de anus van tijdens een man die op een week later een terugkomt een met meerdere klachten.

december 2018
07-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 24 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt Sofie Hartman bij ...

06-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 23 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje komt in het ziekenhuis terecht ...

05-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 22 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt een man bij de dok...

01-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 20 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Tijdens de IVF is per ongeluk sperma omgew...

31-10-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 19 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een jonge vrouw heeft het syndroom van Kar...

30-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 18 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Huub wordt met spoed het ziekenhuis binnen...

29-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 17 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje is zwanger en probeerde zelf ab...

19-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 11 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

31-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 6 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

30-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 5 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

29-08-2018 18:25

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 4 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

28-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 3 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 2 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 18:35

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 1 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

13-07-2018 18:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 16 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Kirsten krijgt de diagnose astma, nadat ze...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters bij Dokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters gemist

Uitzending gemist van Dokters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokters? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 07-11-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord