Programma gemist?

Aflevering het 24 - Een de scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde het ervaringen van op tv dokters die elke dag op tv weer voor op tv ingewikkelde de uitdagingen komen te staan het om de patiënten zo van goed mogelijk uit te helpen. In deze naar aflevering komt Sofie Hartman op in bij dokter Noortje met symptomen de van met een zware griep. Het naar duurt al bijna twee weken met en uit het wordt niet minder. met De met 19-jarige student Daan Bicker heeft een lymfeklierkanker.

Aflevering 23 uit - op tv Een scripted realityserie gebaseerd op een waargebeurde het ervaringen van dokters die naar elke dag weer voor ingewikkelde uit uitdagingen tijdens komen te staan op tv om de patiënten zo goed door mogelijk te helpen. naar de Een meisje komt in in het ziekenhuis van terecht met Boulimia. Dokter Orlando uit krijgt bezoek van Amber, door die het al enkele de dagen last heeft van naar hartkloppingen.

Aflevering 22 - uit Een de scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde van ervaringen van een dokters die elke dag een op weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te met staan om de het patiënten uit zo goed mogelijk te helpen. uit In een deze aflevering komt een man met het bij de dokter voor het onder andere erectieproblemen. Dokter Roos met behandelt Joke naar de Koning, een tijdens 49-jarige vrouw die last uit heeft van vermoeidheid door de en benauwdheid.

Aflevering 20 - het Een scripted realityserie van gebaseerd op waargebeurde op tv ervaringen een van dokters die elke dag op tv weer van voor ingewikkelde een uitdagingen komen te staan het om de patiënten zo uit goed mogelijk te uit helpen. Tijdens de tijdens IVF is van per ongeluk sperma omgewisseld. een Daar komen de tijdens artsen achter als naar een uit blank stel een donker kindje tijdens krijgt. Verder komt er van op tv een gezin bij op de arts omdat de 15 jarige op dochter vermoeid de is.

Aflevering 19 tijdens - Een scripted in realityserie gebaseerd op naar waargebeurde ervaringen van van dokters met die elke dag weer voor een ingewikkelde met uitdagingen komen te op tv staan om de de patiënten zo goed een mogelijk te helpen. Een jonge op vrouw een heeft het syndroom van op tv Kartagener; haar hart zit aan op in de andere kant van het door lichaam. Een stelletje komt op naar bij de dokter, ze zijn bang in met dat hun ongeboren kind een erfelijke een met ziekte heeft.

Aflevering op 18 - Een scripted het realityserie gebaseerd op tijdens waargebeurde in ervaringen van dokters die elke een dag weer voor ingewikkelde het uitdagingen komen te een uit staan om de patiënten zo op tv goed mogelijk te tijdens helpen. Huub het wordt met spoed een het ziekenhuis binnengebracht. Zijn vader het zegt dat op tv hij slachtoffer is geworden een op van een koolmonoxidevergiftiging. naar Ook komt er een man tijdens bij de arts die een denkt een van soa te tijdens hebben.

Aflevering 17 een - Een scripted tijdens realityserie gebaseerd door op waargebeurde ervaringen van uit dokters die elke in dag door weer voor ingewikkelde door uitdagingen komen te tijdens staan om de patiënten zo goed op tv mogelijk te een helpen. Een meisje de is zwanger en probeerde in zelf abortus te de plegen, op tv nu is ze hevig bloedend in op binnengebracht in het ziekenhuis. naar Tim heeft het veel last van op tv spierpijn en is vaak naar moe, hij krijgt de door diagnose een MCAD.

Aflevering op 11 - Een op scripted realityserie gebaseerd naar op waargebeurde op ervaringen van dokters die elke de dag op weer voor ingewikkelde uitdagingen komen in te staan de om de patiënten naar zo goed in mogelijk te helpen.

Aflevering tijdens 6 - Een scripted realityserie in gebaseerd op in waargebeurde in ervaringen van dokters die tijdens elke dag door weer voor ingewikkelde van uitdagingen komen te op staan om de de patiënten zo goed mogelijk te de helpen.

Aflevering van 5 - Een scripted realityserie de gebaseerd op waargebeurde uit ervaringen in van dokters tijdens die elke dag tijdens weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te het staan om de naar patiënten tijdens zo goed tijdens mogelijk te helpen.

Aflevering uit 4 - Een scripted op tv realityserie een gebaseerd op waargebeurde met ervaringen van dokters die tijdens elke dag weer voor ingewikkelde naar tijdens uitdagingen komen te staan om op de patiënten zo goed de mogelijk uit te helpen.

Aflevering 3 op tv - Een scripted realityserie het door gebaseerd op waargebeurde ervaringen uit van dokters die elke tijdens dag weer door voor ingewikkelde uitdagingen komen te op in staan om de op patiënten zo goed mogelijk te een helpen.

Aflevering 2 - met in Een scripted realityserie gebaseerd op met waargebeurde ervaringen op tv van dokters die elke door dag met weer voor ingewikkelde van uitdagingen komen te het staan om de patiënten zo naar goed in mogelijk te helpen.

Aflevering 1 - uit Een tijdens scripted realityserie de gebaseerd op waargebeurde ervaringen uit van dokters die elke uit dag weer voor ingewikkelde tijdens uitdagingen komen te naar staan een om de patiënten op tv zo goed mogelijk te door helpen.

Aflevering naar 16 - Een op tv scripted realityserie gebaseerd een op waargebeurde ervaringen van dokters op die tijdens elke dag naar weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te de staan om tijdens de patiënten van zo goed mogelijk in te helpen. Kirsten op tv krijgt de diagnose astma, uit nadat ze met hevige naar benauwdheid tijdens bij een arts in komt. Dokter naar Siebe verwijderd een aardappel de uit de anus van met een man die een uit week later het terugkomt met op tv meerdere klachten.

april 2020
07-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 24 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt Sofie Hartman bij ...

06-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 23 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje komt in het ziekenhuis terecht ...

05-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 22 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. In deze aflevering komt een man bij de dok...

01-11-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 20 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Tijdens de IVF is per ongeluk sperma omgew...

31-10-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 19 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een jonge vrouw heeft het syndroom van Kar...

30-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 18 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Huub wordt met spoed het ziekenhuis binnen...

29-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 17 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Een meisje is zwanger en probeerde zelf ab...

19-10-2018 19:00

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 11 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

31-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 6 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

30-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 5 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

29-08-2018 18:25

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 4 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

28-08-2018 19:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 3 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 19:10

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 2 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

27-08-2018 18:35

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 1 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

13-07-2018 18:05

Dokters

Dokters - Dokters

Aflevering 16 - Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen. Kirsten krijgt de diagnose astma, nadat ze...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters bij Dokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters gemist

Uitzending gemist van Dokters? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dokters, uitgezonden op NET 5. Heb je een uitzending van Dokters gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dokters? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 07-11-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!