Programma gemist?

Bijbelquiz Presentatrice Dolores door Leeuwin, van acteur Sjoerd Pleijsier, zanger, componist in en hertaler van naar uit wereldhits Jan Rot en presentatrice de Mirella van Markus de door strijd met elkaar op aan van in De Grote een Bijbelquiz.

juli 2021
23-10-2012 20:25

Aflevering van dinsdag 23 oktober 2012

De Grote Bijbelquiz - Aflevering van dinsdag 23 oktober 2012

Bijbelquiz Presentatrice Dolores Leeuwin, acteur Sjoerd Pleijsier, zanger, componist en hertaler van wereldhits Jan Rot en presentatrice Mirella van Markus de strijd met elkaar aan in De Grote Bijbelquiz.

De Grote Bijbelquiz gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grote Bijbelquiz de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grote Bijbelquiz bij De Grote Bijbelquiz liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grote Bijbelquiz. Heb je een uitzending van De Grote Bijbelquiz gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grote Bijbelquiz gemist

Bert van Leeuwen en Jacobine Geel testen bekende en onbekende Nederlanders op hun bijbelkennis. Tijdens 'De Grote Bijbelquiz' kan thuis live meegespeeld worden op het zogenaamde tweede scherm: live.degrotebijbelquiz.nl.

Uitzending gemist van De Grote Bijbelquiz? Hier kun je alle uitzendingen van De Grote Bijbelquiz kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-10-2012 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!