Programma gemist?

Portret van Rolstoeltennisser Esther Vergeer van is één van de naar succesvolste Nederlandse sporters in in de met geschiedenis. Arjan tijdens Nieuwenhuizen volgde haar de bijna een jaar lang van en maakte een openhartig tijdens portret.

december 2021
25-10-2012 22:05

Aflevering van donderdag 25 oktober 2012

NOS Esther Vergeer - Aflevering van donderdag 25 oktober 2012

Portret Rolstoeltennisser Esther Vergeer is één van de succesvolste Nederlandse sporters in de geschiedenis. Arjan Nieuwenhuizen volgde haar bijna een jaar lang en maakte een openhartig portret.

NOS Esther Vergeer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Esther Vergeer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Esther Vergeer bij NOS Esther Vergeer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Esther Vergeer. Heb je een uitzending van NOS Esther Vergeer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Esther Vergeer gemist

Portret. De tranen sprongen in haar ogen nadat ze eerder deze maand in Londen haar zevende gouden medaille behaalde op de Paralympische Spelen. 'Ze' is rolstoeltennisser Esther Vergeer, één van de succesvolste Nederlandse sporters in de geschiedenis. Op de tennisbaan overleefde ze misschien wel honderden breakpoints, nu staat ze op een kruispunt in haar (sport-)leven. Zet de 31-jarige Woerdense haar indrukwekkende sportloopbaan voort of is het tijd voor iets heel anders? NOS-documentairemaker Arjan Nieuwenhuizen volgde Vergeer bijna een jaar lang en maakte een openhartig portret. Hij sprak onder meer met haar over zenuwen, stress, winnen en de vraag Wat nu...? We zien de twijfels en dillema's van een succesvolle topsporter, die alles gewonnen heeft wat er te winnen valt, maar ook iemand die nog steeds ongelofelijk veel plezier aan haar sport beleeft. Tegelijkertijd weet Vergeer dat ze nieuwe uitdagingen nodig heeft om te kunnen blijven presteren: 'Ik heb daar de afgelopen tijd veel over nagedacht, maar weet het echt nog niet. Daarom maak ik ook steeds een lijstje met plusjes en minnetjes'. In de documentaire spreekt ook 's werelds beste tennisser, Roger Federer, bewonderende woorden over Vergeer. Verder ziet de kijker haar niet alleen op de tennisbaan, maar ook bij de uitreiking van de prestigieuze Laureus Awards in Londen en als directeur van het ABN AMRO-rolstoeltennistoernooi. Bijzonder zijn de beelden uit het privé-archief, waarin we de jonge Esther in actie zien.

Uitzending gemist van NOS Esther Vergeer? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Esther Vergeer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-10-2012 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!