Programma gemist?

December het is traditiegetrouw operamaand. naar Vandaag Gurre-Lieder in van Arnold Schönberg.Meer op De hele maand december in staat NTR Podium op op zondagmiddag op NPO 2 van in het uit teken van de opera. Met reportages een over de in nieuwste projecten van een het afgelopen jaar, op tv en complete registraties van opera's uit die bij De met Nationale Opera in première een op gingen. De Gurre-Lieder van uit Arnold Schönberg is uit een groots opgezette het cantate met vijf solisten, koor het door en orkest. Nooit met eerder werd dit werk geënsceneerd naar op het podium uit gebracht, maar regisseur Pierre uit Audi de van De Nationale Opera door waagt de stap. NTR van Podium zendt dit de unieke project op tv in door zijn geheel uit. TV-regie: Misjel op tv VermeirenMinder

In de naar ruim 60-jarige door geschiedenis van de van Nederlandse televisie zijn naar regelmatig nieuwe genres geïntroduceerd. de In deze aflevering door staat op de ontwikkeling van Nederlandse dramaseries de centraal.

In de het ruim in 60-jarige geschiedenis van de van Nederlandse televisie door zijn regelmatig nieuwe genres geïntroduceerd. op tv In deze aflevering de staat de ontwikkeling van van Nederlandse van komedieseries centraal.

januari 2020
14-12-2014 13:00

Gurre-Lieder - Arnold Schönberg

De eerste keer - Gurre-Lieder - Arnold Schönberg

December is traditiegetrouw operamaand. Vandaag Gurre-Lieder van Arnold Schönberg.Meer De hele maand december staat NTR Podium op zondagmiddag op NPO 2 in het teken van opera. Met reportages over de nieuwste projecten van het afgelopen jaar...

03-11-2012 13:40

Dramaseries

De eerste keer - Dramaseries

In de ruim 60-jarige geschiedenis van de Nederlandse televisie zijn regelmatig nieuwe genres geïntroduceerd. In deze aflevering staat de ontwikkeling van Nederlandse dramaseries centraal.

27-10-2012 13:40

Komedies

De eerste keer - Komedies

In de ruim 60-jarige geschiedenis van de Nederlandse televisie zijn regelmatig nieuwe genres geïntroduceerd. In deze aflevering staat de ontwikkeling van Nederlandse komedieseries centraal.

De eerste keer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De eerste keer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De eerste keer bij De eerste keer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De eerste keer. Heb je een uitzending van De eerste keer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De eerste keer gemist

In de ruim 60-jarige geschiedenis van de Nederlandse televisie zijn regelmatig nieuwe genres geïntroduceerd. Een programmatitel opent de deur voor vele opvolgers of afgeleide programmaonderdelen. In deze serie aandacht voor de programma's die op deze manier geschiedenis hebben geschreven. In iedere aflevering staat een genre centraal zoals talentenshows, dramaseries en talkshows. Bekende Nederlanders als Jeroen Krabbé, Wieteke van Dort, Astrid Joosten, Carry Tefsen, Sandra Reemer, Koos Postema en Henny Huisman geven commentaar bij de meest memorabele en opvallende fragmenten.

Uitzending gemist van De eerste keer? Hier kun je alle uitzendingen van De eerste keer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-12-2014 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!