Programma gemist?

December het is traditiegetrouw operamaand. Vandaag naar Gurre-Lieder van Arnold Schönberg.Meer van De hele maand tijdens december staat het NTR een Podium op zondagmiddag op NPO door 2 in door het teken van opera. Met door reportages in over de nieuwste projecten van uit het het afgelopen jaar, en het complete registraties van opera's de die in bij De Nationale Opera met in première gingen. De Gurre-Lieder op van Arnold in Schönberg is een naar groots opgezette cantate door met vijf solisten, van koor en orkest. Nooit het eerder werd met dit werk geënsceneerd op uit het podium gebracht, op tv maar regisseur Pierre met Audi naar van De op Nationale Opera waagt de tijdens stap. NTR Podium zendt met dit unieke in project in zijn geheel in uit. TV-regie: Misjel de VermeirenMinder

In de tijdens ruim 60-jarige geschiedenis de van de van Nederlandse televisie zijn regelmatig door nieuwe uit genres geïntroduceerd. In deze van aflevering staat de ontwikkeling tijdens van de Nederlandse dramaseries centraal.

In tijdens de ruim 60-jarige geschiedenis met van de Nederlandse tijdens televisie zijn een regelmatig nieuwe op genres geïntroduceerd. In deze aflevering uit staat met de ontwikkeling van Nederlandse komedieseries op centraal.

juni 2020
14-12-2014 13:00

Gurre-Lieder - Arnold Schönberg

De eerste keer - Gurre-Lieder - Arnold Schönberg

December is traditiegetrouw operamaand. Vandaag Gurre-Lieder van Arnold Schönberg.Meer De hele maand december staat NTR Podium op zondagmiddag op NPO 2 in het teken van opera. Met reportages over de nieuwste projecten van het afgelopen jaar...

03-11-2012 13:40

Dramaseries

De eerste keer - Dramaseries

In de ruim 60-jarige geschiedenis van de Nederlandse televisie zijn regelmatig nieuwe genres geïntroduceerd. In deze aflevering staat de ontwikkeling van Nederlandse dramaseries centraal.

27-10-2012 13:40

Komedies

De eerste keer - Komedies

In de ruim 60-jarige geschiedenis van de Nederlandse televisie zijn regelmatig nieuwe genres geïntroduceerd. In deze aflevering staat de ontwikkeling van Nederlandse komedieseries centraal.

De eerste keer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De eerste keer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De eerste keer bij De eerste keer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De eerste keer. Heb je een uitzending van De eerste keer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De eerste keer gemist

In de ruim 60-jarige geschiedenis van de Nederlandse televisie zijn regelmatig nieuwe genres geïntroduceerd. Een programmatitel opent de deur voor vele opvolgers of afgeleide programmaonderdelen. In deze serie aandacht voor de programma's die op deze manier geschiedenis hebben geschreven. In iedere aflevering staat een genre centraal zoals talentenshows, dramaseries en talkshows. Bekende Nederlanders als Jeroen Krabbé, Wieteke van Dort, Astrid Joosten, Carry Tefsen, Sandra Reemer, Koos Postema en Henny Huisman geven commentaar bij de meest memorabele en opvallende fragmenten.

Uitzending gemist van De eerste keer? Hier kun je alle uitzendingen van De eerste keer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-12-2014 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!