Programma gemist?

December is van traditiegetrouw operamaand. Vandaag tijdens Gurre-Lieder op tv van Arnold Schönberg.Meer uit De hele maand december staat NTR door Podium op zondagmiddag de op NPO 2 het op tv in het teken van opera. de Met het reportages over de tijdens nieuwste projecten van het afgelopen door jaar, en complete op registraties van opera's tijdens die bij De door Nationale met Opera in première gingen. De Gurre-Lieder het van Arnold een Schönberg is door een groots opgezette de cantate met vijf solisten, naar koor en orkest. een Nooit eerder werd in dit werk een geënsceneerd op het in podium gebracht, tijdens maar regisseur Pierre Audi van de De Nationale Opera waagt de de stap. NTR in Podium zendt tijdens dit unieke project in op zijn tijdens geheel uit. TV-regie: Misjel op VermeirenMinder

In de van ruim 60-jarige geschiedenis op tv van de Nederlandse televisie op tv zijn regelmatig nieuwe tijdens genres geïntroduceerd. In het deze aflevering tijdens staat op de ontwikkeling van op tv Nederlandse dramaseries centraal.

In naar de ruim de 60-jarige geschiedenis van de Nederlandse in televisie door zijn regelmatig nieuwe genres geïntroduceerd. In met deze aflevering staat uit van de ontwikkeling van van Nederlandse komedieseries centraal.

september 2020
14-12-2014 13:00

Gurre-Lieder - Arnold Schönberg

De eerste keer - Gurre-Lieder - Arnold Schönberg

December is traditiegetrouw operamaand. Vandaag Gurre-Lieder van Arnold Schönberg.Meer De hele maand december staat NTR Podium op zondagmiddag op NPO 2 in het teken van opera. Met reportages over de nieuwste projecten van het afgelopen jaar...

03-11-2012 13:40

Dramaseries

De eerste keer - Dramaseries

In de ruim 60-jarige geschiedenis van de Nederlandse televisie zijn regelmatig nieuwe genres geïntroduceerd. In deze aflevering staat de ontwikkeling van Nederlandse dramaseries centraal.

27-10-2012 13:40

Komedies

De eerste keer - Komedies

In de ruim 60-jarige geschiedenis van de Nederlandse televisie zijn regelmatig nieuwe genres geïntroduceerd. In deze aflevering staat de ontwikkeling van Nederlandse komedieseries centraal.

De eerste keer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De eerste keer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De eerste keer bij De eerste keer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De eerste keer. Heb je een uitzending van De eerste keer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De eerste keer gemist

In de ruim 60-jarige geschiedenis van de Nederlandse televisie zijn regelmatig nieuwe genres geïntroduceerd. Een programmatitel opent de deur voor vele opvolgers of afgeleide programmaonderdelen. In deze serie aandacht voor de programma's die op deze manier geschiedenis hebben geschreven. In iedere aflevering staat een genre centraal zoals talentenshows, dramaseries en talkshows. Bekende Nederlanders als Jeroen Krabbé, Wieteke van Dort, Astrid Joosten, Carry Tefsen, Sandra Reemer, Koos Postema en Henny Huisman geven commentaar bij de meest memorabele en opvallende fragmenten.

Uitzending gemist van De eerste keer? Hier kun je alle uitzendingen van De eerste keer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-12-2014 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!