Programma gemist?

December naar is traditiegetrouw operamaand. van Vandaag Gurre-Lieder van op Arnold Schönberg.Meer De hele de maand december staat NTR van van Podium op zondagmiddag het op NPO 2 in het teken van uit van opera. Met reportages over door de de nieuwste projecten van op tv het afgelopen jaar, de en complete registraties van opera's die een tijdens bij De Nationale Opera in première de gingen. De in Gurre-Lieder van Arnold Schönberg van door is een groots opgezette cantate naar met vijf solisten, in koor en orkest. Nooit door het eerder werd dit werk geënsceneerd op op het podium het gebracht, maar op tv regisseur Pierre Audi op tv van De Nationale Opera door waagt de de stap. NTR Podium zendt dit van unieke de project in zijn in geheel uit. TV-regie: de Misjel VermeirenMinder

In met de ruim 60-jarige geschiedenis van op de uit Nederlandse televisie zijn uit regelmatig nieuwe genres het geïntroduceerd. In tijdens deze aflevering staat de tijdens ontwikkeling van Nederlandse dramaseries het centraal.

In op de ruim 60-jarige uit geschiedenis van het de Nederlandse televisie in zijn regelmatig nieuwe in genres geïntroduceerd. In deze het aflevering staat uit de ontwikkeling van Nederlandse komedieseries van centraal.

mei 2021
14-12-2014 13:00

Gurre-Lieder - Arnold Schönberg

De eerste keer - Gurre-Lieder - Arnold Schönberg

December is traditiegetrouw operamaand. Vandaag Gurre-Lieder van Arnold Schönberg.Meer De hele maand december staat NTR Podium op zondagmiddag op NPO 2 in het teken van opera. Met reportages over de nieuwste projecten van het afgelopen jaar...

03-11-2012 13:40

Dramaseries

De eerste keer - Dramaseries

In de ruim 60-jarige geschiedenis van de Nederlandse televisie zijn regelmatig nieuwe genres geïntroduceerd. In deze aflevering staat de ontwikkeling van Nederlandse dramaseries centraal.

27-10-2012 13:40

Komedies

De eerste keer - Komedies

In de ruim 60-jarige geschiedenis van de Nederlandse televisie zijn regelmatig nieuwe genres geïntroduceerd. In deze aflevering staat de ontwikkeling van Nederlandse komedieseries centraal.

De eerste keer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De eerste keer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De eerste keer bij De eerste keer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De eerste keer. Heb je een uitzending van De eerste keer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De eerste keer gemist

In de ruim 60-jarige geschiedenis van de Nederlandse televisie zijn regelmatig nieuwe genres geïntroduceerd. Een programmatitel opent de deur voor vele opvolgers of afgeleide programmaonderdelen. In deze serie aandacht voor de programma's die op deze manier geschiedenis hebben geschreven. In iedere aflevering staat een genre centraal zoals talentenshows, dramaseries en talkshows. Bekende Nederlanders als Jeroen Krabbé, Wieteke van Dort, Astrid Joosten, Carry Tefsen, Sandra Reemer, Koos Postema en Henny Huisman geven commentaar bij de meest memorabele en opvallende fragmenten.

Uitzending gemist van De eerste keer? Hier kun je alle uitzendingen van De eerste keer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-12-2014 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!