Programma gemist?

December is traditiegetrouw de operamaand. de Vandaag Gurre-Lieder van Arnold Schönberg.Meer door De door hele maand december staat NTR een van Podium op zondagmiddag op NPO 2 op in naar het teken van opera. op tv Met reportages de over de nieuwste projecten van door het afgelopen jaar, uit van en complete registraties van opera's die tijdens bij uit De Nationale Opera in première in gingen. De Gurre-Lieder naar door van Arnold Schönberg is een groots op opgezette cantate met met het vijf solisten, koor en van orkest. Nooit uit eerder werd dit werk geënsceneerd door op het podium gebracht, op tv maar regisseur naar Pierre Audi in van De op Nationale Opera waagt de stap. van NTR Podium zendt dit de met unieke project in zijn geheel op tv uit. TV-regie: de Misjel VermeirenMinder

In de de ruim 60-jarige geschiedenis van op tv de Nederlandse televisie het zijn regelmatig een nieuwe genres in geïntroduceerd. In deze aflevering staat van de ontwikkeling een van Nederlandse dramaseries op tv centraal.

In de ruim van 60-jarige geschiedenis van van de van Nederlandse televisie zijn van regelmatig nieuwe genres geïntroduceerd. In naar deze aflevering naar staat de ontwikkeling van naar Nederlandse de komedieseries centraal.

januari 2021
14-12-2014 13:00

Gurre-Lieder - Arnold Schönberg

De eerste keer - Gurre-Lieder - Arnold Schönberg

December is traditiegetrouw operamaand. Vandaag Gurre-Lieder van Arnold Schönberg.Meer De hele maand december staat NTR Podium op zondagmiddag op NPO 2 in het teken van opera. Met reportages over de nieuwste projecten van het afgelopen jaar...

03-11-2012 13:40

Dramaseries

De eerste keer - Dramaseries

In de ruim 60-jarige geschiedenis van de Nederlandse televisie zijn regelmatig nieuwe genres geïntroduceerd. In deze aflevering staat de ontwikkeling van Nederlandse dramaseries centraal.

27-10-2012 13:40

Komedies

De eerste keer - Komedies

In de ruim 60-jarige geschiedenis van de Nederlandse televisie zijn regelmatig nieuwe genres geïntroduceerd. In deze aflevering staat de ontwikkeling van Nederlandse komedieseries centraal.

De eerste keer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De eerste keer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De eerste keer bij De eerste keer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De eerste keer. Heb je een uitzending van De eerste keer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De eerste keer gemist

In de ruim 60-jarige geschiedenis van de Nederlandse televisie zijn regelmatig nieuwe genres geïntroduceerd. Een programmatitel opent de deur voor vele opvolgers of afgeleide programmaonderdelen. In deze serie aandacht voor de programma's die op deze manier geschiedenis hebben geschreven. In iedere aflevering staat een genre centraal zoals talentenshows, dramaseries en talkshows. Bekende Nederlanders als Jeroen Krabbé, Wieteke van Dort, Astrid Joosten, Carry Tefsen, Sandra Reemer, Koos Postema en Henny Huisman geven commentaar bij de meest memorabele en opvallende fragmenten.

Uitzending gemist van De eerste keer? Hier kun je alle uitzendingen van De eerste keer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 14-12-2014 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!