Programma gemist?

Prem een ondergaat een total tijdens bodycheck in Duitsland. Joep in is mee naar om hem te ondersteunen. met Peter neemt Viggo met mee naar een barbecue het voor single de veertigplussers, om met te laten zien dat rijpere een van vrouwen ook aantrekkelijk kunnen een zijn.

De uit mannen voelen zich op tv allemaal nog een jonge God, in op tv maar worden zij niet ingehaald naar door de tijd? in Henkjan laat op zijn conditie testen naar door Henk Kraaijenhof en van dat blijkt taaier met dan voorzien. Ook van gaat van de jongensdroom van Peter door in vervulling; uit samen met Joep krijgt hij een motorrijles.

Als met je ouder wordt, bestaat de naar op kans dat je geheugen je in in de steek de laat. het De mannen zijn eigenlijk allemaal een wel een beetje door vergeetachtig. Zeker voor een met acteur is dat op tv niet erg op praktisch, uit dus laat Gijs zijn geheugen testen. op tv De in onderlinge bewijsdrang is groot. Dat tijdens blijkt het ook als in Viggo, Henkjan en Gijs naar gaan golfsurfen.

Joep van van Deudekom is benaderd uit voor een programma op tv van `Omroep Max´ in en de dat knaagt, want hij ziet zichzelf met nou niet op bepaald op tv als een typische vijftiger. in Hij bezoekt daarom een in reclamegoeroe, in op tv de hoop dat het deze zijn met gevoel bevestigt. Joep ziet zelfs overeenkomsten met met George Clooney, het maar van als hij dat deelt met van de mannen, van zijn de meningen naar verdeeld.

Viggo met gaat samen met Gijs van en tijdens Henkjan langs bij de koning van op de tijdens tatoeages: Henk de Schiffmacher. Peter onderzoekt het met Prem of hij iets kan op laten op tv doen aan zijn op tv wallen. Zoals iedere met week worden de dagelijkse beslommeringen met en lichamelijk in ongemakken besproken tijdens in de de mannenpraatgroep.

Viggo tijdens Waas gaat met op bezoek bij het de `loodgieter van de op tv vergrijzing´: de uroloog. met Henkjan en van Peter gaan verhaal halen op de op tv redactie met van een met vrouwenglossy, omdat Viggo naar wél is en met zij niet zijn door genomineerd als meest sexy man naar van Nederland. Zoals het iedere week worden de naar een dagelijkse beslommeringen en uit lichamelijk ongemakken besproken in in de mannenpraatgroep.

februari 2021
01-12-2012 22:09

Aflevering 6

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 6

Prem ondergaat een total bodycheck in Duitsland. Joep is mee om hem te ondersteunen. Peter neemt Viggo mee naar een barbecue voor single veertigplussers, om te laten zien dat rijpere vrouwen ook aantrekkelijk kunnen zijn.

24-11-2012 22:17

Aflevering 5

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 5

De mannen voelen zich allemaal nog een jonge God, maar worden zij niet ingehaald door de tijd? Henkjan laat zijn conditie testen door Henk Kraaijenhof en dat blijkt taaier dan voorzien. Ook gaat de jongensdroom van Peter in vervulling; same...

17-11-2012 22:14

Aflevering 4

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 4

Als je ouder wordt, bestaat de kans dat je geheugen je in de steek laat. De mannen zijn eigenlijk allemaal wel een beetje vergeetachtig. Zeker voor een acteur is dat niet erg praktisch, dus laat Gijs zijn geheugen testen. De onderlinge bewi...

10-11-2012 22:15

Aflevering 3

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 3

Joep van Deudekom is benaderd voor een programma van `Omroep Max´ en dat knaagt, want hij ziet zichzelf nou niet bepaald als een typische vijftiger. Hij bezoekt daarom een reclamegoeroe, in de hoop dat deze zijn gevoel bevestigt. Joep ziet ...

03-11-2012 22:16

Aflevering 2

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 2

Viggo gaat samen met Gijs en Henkjan langs bij de koning van de tatoeages: Henk Schiffmacher. Peter onderzoekt met Prem of hij iets kan laten doen aan zijn wallen. Zoals iedere week worden de dagelijkse beslommeringen en lichamelijk ongemak...

27-10-2012 22:13

Aflevering 1

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 1

Viggo Waas gaat op bezoek bij de `loodgieter van de vergrijzing´: de uroloog. Henkjan en Peter gaan verhaal halen op de redactie van een vrouwenglossy, omdat Viggo wél is en zij niet zijn genomineerd als meest sexy man van Nederland. Zoals ...

Mannen Van Een Zekere Leeftijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mannen Van Een Zekere Leeftijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mannen Van Een Zekere Leeftijd bij Mannen Van Een Zekere Leeftijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mannen Van Een Zekere Leeftijd. Heb je een uitzending van Mannen Van Een Zekere Leeftijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mannen Van Een Zekere Leeftijd gemist

Viggo Waas gaat op bezoek bij de `loodgieter van de vergrijzing´: de uroloog. Henkjan en Peter gaan verhaal halen op de redactie van een vrouwenglossy, omdat Viggo wél is en zij niet zijn genomineerd als meest sexy man van Nederland. Zoals iedere week worden de dagelijkse beslommeringen en lichamelijk ongemakken besproken in de mannenpraatgroep.

Uitzending gemist van Mannen Van Een Zekere Leeftijd? Hier kun je alle uitzendingen van Mannen Van Een Zekere Leeftijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 01-12-2012 om 22:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!