Programma gemist?

Prem een ondergaat een het total bodycheck in de Duitsland. Joep is mee om hem op de te ondersteunen. Peter neemt Viggo mee met naar een een barbecue voor single het veertigplussers, om te een laten zien dat in rijpere tijdens vrouwen ook aantrekkelijk kunnen op zijn.

De naar mannen voelen zich allemaal nog het een op tv jonge God, maar worden zij op niet ingehaald door op tv de een tijd? Henkjan het laat zijn conditie testen door op tv Henk Kraaijenhof en tijdens dat blijkt taaier uit dan voorzien. uit Ook gaat het de jongensdroom van Peter de in vervulling; samen met op Joep krijgt het hij motorrijles.

Als je ouder de wordt, van bestaat de kans met dat je geheugen je in naar de steek het laat. van De mannen zijn eigenlijk allemaal wel op een beetje vergeetachtig. door uit Zeker voor een acteur tijdens is dat niet in erg praktisch, dus laat een Gijs zijn geheugen het testen. het De onderlinge bewijsdrang is groot. met Dat blijkt ook met als Viggo, Henkjan uit en Gijs gaan uit golfsurfen.

Joep van de Deudekom is benaderd met voor het een programma van `Omroep van Max´ en dat van knaagt, want naar hij ziet zichzelf nou niet tijdens bepaald als naar een typische vijftiger. Hij in bezoekt een daarom een reclamegoeroe, met in de hoop dat deze een zijn gevoel bevestigt. Joep het ziet naar zelfs overeenkomsten met George uit Clooney, maar als door hij dat op deelt met naar de mannen, zijn de meningen in verdeeld.

Viggo gaat tijdens samen met Gijs en naar Henkjan langs door bij de koning van uit de tatoeages: door Henk Schiffmacher. op Peter onderzoekt tijdens met Prem of een hij iets kan door laten doen aan door zijn wallen. Zoals iedere week worden op tv op tv de dagelijkse beslommeringen en lichamelijk van ongemakken besproken in de in een mannenpraatgroep.

Viggo tijdens Waas gaat op bezoek door bij met de `loodgieter van de vergrijzing´: de door uroloog. Henkjan het en Peter gaan door verhaal een halen op de redactie van naar een vrouwenglossy, omdat het Viggo door wél is en zij niet zijn tijdens genomineerd als meest de sexy tijdens man van op tv Nederland. Zoals iedere op week worden de dagelijkse de beslommeringen en lichamelijk in ongemakken besproken in de een mannenpraatgroep.

december 2021
01-12-2012 22:09

Aflevering 6

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 6

Prem ondergaat een total bodycheck in Duitsland. Joep is mee om hem te ondersteunen. Peter neemt Viggo mee naar een barbecue voor single veertigplussers, om te laten zien dat rijpere vrouwen ook aantrekkelijk kunnen zijn.

24-11-2012 22:17

Aflevering 5

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 5

De mannen voelen zich allemaal nog een jonge God, maar worden zij niet ingehaald door de tijd? Henkjan laat zijn conditie testen door Henk Kraaijenhof en dat blijkt taaier dan voorzien. Ook gaat de jongensdroom van Peter in vervulling; same...

17-11-2012 22:14

Aflevering 4

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 4

Als je ouder wordt, bestaat de kans dat je geheugen je in de steek laat. De mannen zijn eigenlijk allemaal wel een beetje vergeetachtig. Zeker voor een acteur is dat niet erg praktisch, dus laat Gijs zijn geheugen testen. De onderlinge bewi...

10-11-2012 22:15

Aflevering 3

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 3

Joep van Deudekom is benaderd voor een programma van `Omroep Max´ en dat knaagt, want hij ziet zichzelf nou niet bepaald als een typische vijftiger. Hij bezoekt daarom een reclamegoeroe, in de hoop dat deze zijn gevoel bevestigt. Joep ziet ...

03-11-2012 22:16

Aflevering 2

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 2

Viggo gaat samen met Gijs en Henkjan langs bij de koning van de tatoeages: Henk Schiffmacher. Peter onderzoekt met Prem of hij iets kan laten doen aan zijn wallen. Zoals iedere week worden de dagelijkse beslommeringen en lichamelijk ongemak...

27-10-2012 22:13

Aflevering 1

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 1

Viggo Waas gaat op bezoek bij de `loodgieter van de vergrijzing´: de uroloog. Henkjan en Peter gaan verhaal halen op de redactie van een vrouwenglossy, omdat Viggo wél is en zij niet zijn genomineerd als meest sexy man van Nederland. Zoals ...

Mannen Van Een Zekere Leeftijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mannen Van Een Zekere Leeftijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mannen Van Een Zekere Leeftijd bij Mannen Van Een Zekere Leeftijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mannen Van Een Zekere Leeftijd. Heb je een uitzending van Mannen Van Een Zekere Leeftijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mannen Van Een Zekere Leeftijd gemist

Viggo Waas gaat op bezoek bij de `loodgieter van de vergrijzing´: de uroloog. Henkjan en Peter gaan verhaal halen op de redactie van een vrouwenglossy, omdat Viggo wél is en zij niet zijn genomineerd als meest sexy man van Nederland. Zoals iedere week worden de dagelijkse beslommeringen en lichamelijk ongemakken besproken in de mannenpraatgroep.

Uitzending gemist van Mannen Van Een Zekere Leeftijd? Hier kun je alle uitzendingen van Mannen Van Een Zekere Leeftijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 01-12-2012 om 22:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!