Programma gemist?

Prem ondergaat op een tijdens total bodycheck in Duitsland. Joep de is mee in om hem te ondersteunen. Peter het neemt Viggo mee een naar een barbecue de voor van single veertigplussers, met om te laten zien dat tijdens rijpere vrouwen ook aantrekkelijk een kunnen van zijn.

De het mannen voelen zich allemaal nog een een jonge God, op maar worden op zij niet op ingehaald door de tijd? door Henkjan laat in zijn conditie testen door Henk door uit Kraaijenhof en dat blijkt taaier dan op tv voorzien. Ook gaat het de jongensdroom in van Peter van in vervulling; samen met Joep van door krijgt hij motorrijles.

Als je op ouder tijdens wordt, bestaat de kans dat de je geheugen je in het door de steek laat. De met mannen zijn in eigenlijk allemaal wel een op beetje vergeetachtig. Zeker voor een tijdens de acteur is dat niet erg praktisch, door dus laat Gijs van zijn van geheugen testen. De onderlinge naar bewijsdrang is groot. Dat van blijkt ook van als Viggo, Henkjan het en Gijs gaan de golfsurfen.

Joep tijdens van Deudekom is benaderd voor op tv een naar programma van `Omroep Max´ de en dat het knaagt, want hij ziet op zichzelf nou een niet bepaald als een typische tijdens vijftiger. in Hij bezoekt daarom een reclamegoeroe, een in met de hoop dat deze door zijn gevoel bevestigt. van Joep het ziet zelfs overeenkomsten met George naar Clooney, op maar als hij op dat deelt met de mannen, zijn een de van meningen verdeeld.

Viggo gaat samen een met Gijs de en tijdens Henkjan langs bij van de koning van de tatoeages: Henk naar Schiffmacher. een Peter onderzoekt met Prem uit of hij iets door kan laten doen aan van zijn wallen. in Zoals met iedere week worden op tv de dagelijkse beslommeringen uit en lichamelijk ongemakken met besproken in de in mannenpraatgroep.

Viggo Waas gaat uit op uit bezoek bij uit de `loodgieter van de vergrijzing´: de tijdens uroloog. Henkjan en door Peter gaan verhaal door halen op de een tijdens redactie van een vrouwenglossy, op tv omdat Viggo wél is en in een zij niet zijn genomineerd op tv als meest van sexy man van uit Nederland. Zoals iedere week worden in de dagelijkse beslommeringen en het lichamelijk ongemakken op tv besproken in de door mannenpraatgroep.

december 2019
01-12-2012 22:09

Aflevering 6

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 6

Prem ondergaat een total bodycheck in Duitsland. Joep is mee om hem te ondersteunen. Peter neemt Viggo mee naar een barbecue voor single veertigplussers, om te laten zien dat rijpere vrouwen ook aantrekkelijk kunnen zijn.

24-11-2012 22:17

Aflevering 5

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 5

De mannen voelen zich allemaal nog een jonge God, maar worden zij niet ingehaald door de tijd? Henkjan laat zijn conditie testen door Henk Kraaijenhof en dat blijkt taaier dan voorzien. Ook gaat de jongensdroom van Peter in vervulling; same...

17-11-2012 22:14

Aflevering 4

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 4

Als je ouder wordt, bestaat de kans dat je geheugen je in de steek laat. De mannen zijn eigenlijk allemaal wel een beetje vergeetachtig. Zeker voor een acteur is dat niet erg praktisch, dus laat Gijs zijn geheugen testen. De onderlinge bewi...

10-11-2012 22:15

Aflevering 3

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 3

Joep van Deudekom is benaderd voor een programma van `Omroep Max´ en dat knaagt, want hij ziet zichzelf nou niet bepaald als een typische vijftiger. Hij bezoekt daarom een reclamegoeroe, in de hoop dat deze zijn gevoel bevestigt. Joep ziet ...

03-11-2012 22:16

Aflevering 2

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 2

Viggo gaat samen met Gijs en Henkjan langs bij de koning van de tatoeages: Henk Schiffmacher. Peter onderzoekt met Prem of hij iets kan laten doen aan zijn wallen. Zoals iedere week worden de dagelijkse beslommeringen en lichamelijk ongemak...

27-10-2012 22:13

Aflevering 1

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 1

Viggo Waas gaat op bezoek bij de `loodgieter van de vergrijzing´: de uroloog. Henkjan en Peter gaan verhaal halen op de redactie van een vrouwenglossy, omdat Viggo wél is en zij niet zijn genomineerd als meest sexy man van Nederland. Zoals ...

Mannen Van Een Zekere Leeftijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mannen Van Een Zekere Leeftijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mannen Van Een Zekere Leeftijd bij Mannen Van Een Zekere Leeftijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mannen Van Een Zekere Leeftijd. Heb je een uitzending van Mannen Van Een Zekere Leeftijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mannen Van Een Zekere Leeftijd gemist

Viggo Waas gaat op bezoek bij de `loodgieter van de vergrijzing´: de uroloog. Henkjan en Peter gaan verhaal halen op de redactie van een vrouwenglossy, omdat Viggo wél is en zij niet zijn genomineerd als meest sexy man van Nederland. Zoals iedere week worden de dagelijkse beslommeringen en lichamelijk ongemakken besproken in de mannenpraatgroep.

Uitzending gemist van Mannen Van Een Zekere Leeftijd? Hier kun je alle uitzendingen van Mannen Van Een Zekere Leeftijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 01-12-2012 om 22:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!