Programma gemist?

Prem het ondergaat een total bodycheck in tijdens Duitsland. Joep door is mee een om hem te ondersteunen. Peter door neemt op tv Viggo mee naar naar een barbecue voor single veertigplussers, een om op tv te laten zien een dat rijpere vrouwen ook aantrekkelijk in door kunnen zijn.

De mannen naar voelen zich allemaal nog tijdens een door jonge God, maar met worden zij niet ingehaald door door de van tijd? Henkjan laat uit zijn conditie testen een door Henk de Kraaijenhof en dat blijkt taaier dan een voorzien. Ook een gaat uit de jongensdroom van Peter naar in vervulling; van samen met Joep krijgt hij in motorrijles.

Als het je ouder wordt, bestaat de de door kans dat je geheugen een je in uit de steek laat. De naar mannen zijn eigenlijk allemaal het wel met een beetje vergeetachtig. Zeker voor op tv een acteur is op dat door niet erg praktisch, op tv dus laat Gijs door zijn geheugen testen. De onderlinge in bewijsdrang is groot. uit Dat blijkt ook met als Viggo, Henkjan en de Gijs gaan het golfsurfen.

Joep van Deudekom uit is benaderd voor door in een programma van de `Omroep Max´ en dat knaagt, de want hij ziet zichzelf van nou van niet bepaald als het een typische vijftiger. Hij bezoekt tijdens daarom een een reclamegoeroe, in een de hoop dat deze op zijn gevoel door bevestigt. Joep de ziet zelfs overeenkomsten met George Clooney, met maar tijdens als hij dat deelt een met de mannen, tijdens zijn de meningen naar verdeeld.

Viggo tijdens gaat samen met Gijs en op Henkjan het langs bij de de koning van de op tatoeages: Henk Schiffmacher. Peter door onderzoekt met door Prem of hij iets in kan op tv laten doen aan zijn wallen. Zoals naar iedere week met worden de dagelijkse beslommeringen in en van lichamelijk ongemakken op tv besproken in de naar mannenpraatgroep.

Viggo in Waas gaat het op bezoek bij de `loodgieter van met door de vergrijzing´: de uroloog. Henkjan uit en Peter gaan naar verhaal met halen op de door redactie van een in vrouwenglossy, omdat Viggo wél is en op zij niet zijn naar genomineerd als meest de sexy man het van Nederland. Zoals een iedere week op tv worden de dagelijkse beslommeringen tijdens en lichamelijk ongemakken het besproken uit in de mannenpraatgroep.

oktober 2020
01-12-2012 22:09

Aflevering 6

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 6

Prem ondergaat een total bodycheck in Duitsland. Joep is mee om hem te ondersteunen. Peter neemt Viggo mee naar een barbecue voor single veertigplussers, om te laten zien dat rijpere vrouwen ook aantrekkelijk kunnen zijn.

24-11-2012 22:17

Aflevering 5

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 5

De mannen voelen zich allemaal nog een jonge God, maar worden zij niet ingehaald door de tijd? Henkjan laat zijn conditie testen door Henk Kraaijenhof en dat blijkt taaier dan voorzien. Ook gaat de jongensdroom van Peter in vervulling; same...

17-11-2012 22:14

Aflevering 4

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 4

Als je ouder wordt, bestaat de kans dat je geheugen je in de steek laat. De mannen zijn eigenlijk allemaal wel een beetje vergeetachtig. Zeker voor een acteur is dat niet erg praktisch, dus laat Gijs zijn geheugen testen. De onderlinge bewi...

10-11-2012 22:15

Aflevering 3

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 3

Joep van Deudekom is benaderd voor een programma van `Omroep Max´ en dat knaagt, want hij ziet zichzelf nou niet bepaald als een typische vijftiger. Hij bezoekt daarom een reclamegoeroe, in de hoop dat deze zijn gevoel bevestigt. Joep ziet ...

03-11-2012 22:16

Aflevering 2

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 2

Viggo gaat samen met Gijs en Henkjan langs bij de koning van de tatoeages: Henk Schiffmacher. Peter onderzoekt met Prem of hij iets kan laten doen aan zijn wallen. Zoals iedere week worden de dagelijkse beslommeringen en lichamelijk ongemak...

27-10-2012 22:13

Aflevering 1

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 1

Viggo Waas gaat op bezoek bij de `loodgieter van de vergrijzing´: de uroloog. Henkjan en Peter gaan verhaal halen op de redactie van een vrouwenglossy, omdat Viggo wél is en zij niet zijn genomineerd als meest sexy man van Nederland. Zoals ...

Mannen Van Een Zekere Leeftijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mannen Van Een Zekere Leeftijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mannen Van Een Zekere Leeftijd bij Mannen Van Een Zekere Leeftijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mannen Van Een Zekere Leeftijd. Heb je een uitzending van Mannen Van Een Zekere Leeftijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mannen Van Een Zekere Leeftijd gemist

Viggo Waas gaat op bezoek bij de `loodgieter van de vergrijzing´: de uroloog. Henkjan en Peter gaan verhaal halen op de redactie van een vrouwenglossy, omdat Viggo wél is en zij niet zijn genomineerd als meest sexy man van Nederland. Zoals iedere week worden de dagelijkse beslommeringen en lichamelijk ongemakken besproken in de mannenpraatgroep.

Uitzending gemist van Mannen Van Een Zekere Leeftijd? Hier kun je alle uitzendingen van Mannen Van Een Zekere Leeftijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 01-12-2012 om 22:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!