Programma gemist?

Prem tijdens ondergaat een total bodycheck in van Duitsland. Joep naar is mee om op tv hem te ondersteunen. Peter een neemt Viggo mee in de naar een barbecue een voor single veertigplussers, om te laten met zien dat op rijpere een vrouwen ook aantrekkelijk kunnen in zijn.

De mannen op voelen zich allemaal nog uit de een jonge God, uit maar worden zij op niet ingehaald door in de tijd? Henkjan laat zijn conditie een testen door op tv Henk Kraaijenhof en van dat blijkt taaier dan naar voorzien. met Ook gaat op tv de jongensdroom van Peter in van vervulling; samen tijdens met Joep krijgt hij uit motorrijles.

Als je uit ouder tijdens wordt, bestaat de kans dat op tv je met geheugen je in de steek een laat. De door mannen zijn eigenlijk allemaal wel in een een beetje vergeetachtig. op Zeker voor een op tv acteur is dat op niet erg praktisch, dus tijdens laat Gijs zijn geheugen een testen. De onderlinge bewijsdrang in is tijdens groot. Dat blijkt ook als op tv een Viggo, Henkjan en een Gijs gaan golfsurfen.

Joep van Deudekom in is benaderd voor uit een programma van met `Omroep uit Max´ en dat knaagt, want uit hij ziet in zichzelf nou niet bepaald het als met een typische vijftiger. Hij de bezoekt daarom de een reclamegoeroe, in de uit hoop met dat deze zijn door gevoel bevestigt. Joep ziet zelfs tijdens overeenkomsten met George Clooney, uit maar als hij op dat een deelt met de mannen, tijdens zijn de op meningen verdeeld.

Viggo tijdens gaat samen met Gijs en met Henkjan langs in bij de koning van op tv de tijdens tatoeages: Henk Schiffmacher. op Peter onderzoekt met Prem of met hij iets door kan laten doen met aan een zijn wallen. Zoals iedere week van worden de een dagelijkse beslommeringen en lichamelijk ongemakken een besproken in de tijdens een mannenpraatgroep.

Viggo met Waas gaat op de bezoek bij tijdens de `loodgieter van de het vergrijzing´: de uroloog. Henkjan uit en uit Peter gaan verhaal naar halen op de redactie van een op vrouwenglossy, omdat Viggo tijdens wél is en het zij niet zijn tijdens genomineerd als meest van sexy man van van Nederland. Zoals iedere op uit week worden de uit dagelijkse beslommeringen en lichamelijk ongemakken besproken de op tv in de mannenpraatgroep.

juni 2021
01-12-2012 22:09

Aflevering 6

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 6

Prem ondergaat een total bodycheck in Duitsland. Joep is mee om hem te ondersteunen. Peter neemt Viggo mee naar een barbecue voor single veertigplussers, om te laten zien dat rijpere vrouwen ook aantrekkelijk kunnen zijn.

24-11-2012 22:17

Aflevering 5

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 5

De mannen voelen zich allemaal nog een jonge God, maar worden zij niet ingehaald door de tijd? Henkjan laat zijn conditie testen door Henk Kraaijenhof en dat blijkt taaier dan voorzien. Ook gaat de jongensdroom van Peter in vervulling; same...

17-11-2012 22:14

Aflevering 4

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 4

Als je ouder wordt, bestaat de kans dat je geheugen je in de steek laat. De mannen zijn eigenlijk allemaal wel een beetje vergeetachtig. Zeker voor een acteur is dat niet erg praktisch, dus laat Gijs zijn geheugen testen. De onderlinge bewi...

10-11-2012 22:15

Aflevering 3

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 3

Joep van Deudekom is benaderd voor een programma van `Omroep Max´ en dat knaagt, want hij ziet zichzelf nou niet bepaald als een typische vijftiger. Hij bezoekt daarom een reclamegoeroe, in de hoop dat deze zijn gevoel bevestigt. Joep ziet ...

03-11-2012 22:16

Aflevering 2

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 2

Viggo gaat samen met Gijs en Henkjan langs bij de koning van de tatoeages: Henk Schiffmacher. Peter onderzoekt met Prem of hij iets kan laten doen aan zijn wallen. Zoals iedere week worden de dagelijkse beslommeringen en lichamelijk ongemak...

27-10-2012 22:13

Aflevering 1

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 1

Viggo Waas gaat op bezoek bij de `loodgieter van de vergrijzing´: de uroloog. Henkjan en Peter gaan verhaal halen op de redactie van een vrouwenglossy, omdat Viggo wél is en zij niet zijn genomineerd als meest sexy man van Nederland. Zoals ...

Mannen Van Een Zekere Leeftijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mannen Van Een Zekere Leeftijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mannen Van Een Zekere Leeftijd bij Mannen Van Een Zekere Leeftijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mannen Van Een Zekere Leeftijd. Heb je een uitzending van Mannen Van Een Zekere Leeftijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mannen Van Een Zekere Leeftijd gemist

Viggo Waas gaat op bezoek bij de `loodgieter van de vergrijzing´: de uroloog. Henkjan en Peter gaan verhaal halen op de redactie van een vrouwenglossy, omdat Viggo wél is en zij niet zijn genomineerd als meest sexy man van Nederland. Zoals iedere week worden de dagelijkse beslommeringen en lichamelijk ongemakken besproken in de mannenpraatgroep.

Uitzending gemist van Mannen Van Een Zekere Leeftijd? Hier kun je alle uitzendingen van Mannen Van Een Zekere Leeftijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 01-12-2012 om 22:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!