Programma gemist?

Prem het ondergaat een total door bodycheck in Duitsland. Joep is naar mee om in hem te ondersteunen. in Peter neemt Viggo uit mee op naar een barbecue voor single veertigplussers, uit om op tv te laten zien dat het rijpere vrouwen op tv ook aantrekkelijk kunnen uit zijn.

De mannen in voelen zich naar allemaal nog uit een jonge God, naar maar worden zij in niet ingehaald door de tijd? uit Henkjan van laat zijn conditie testen door met Henk uit Kraaijenhof en dat blijkt naar taaier dan voorzien. Ook gaat uit de naar jongensdroom van Peter tijdens in vervulling; de samen met Joep met krijgt hij motorrijles.

Als de je ouder wordt, bestaat van de uit kans dat je geheugen je met in de op tv steek laat. De van mannen zijn in eigenlijk allemaal wel een beetje vergeetachtig. door Zeker de voor een naar acteur is dat niet erg praktisch, tijdens tijdens dus laat Gijs zijn geheugen testen. uit De onderlinge in bewijsdrang is groot. met Dat blijkt ook de als Viggo, Henkjan de en Gijs de gaan golfsurfen.

Joep met van Deudekom is benaderd voor de op tv een programma van `Omroep Max´ en de dat knaagt, want naar hij van ziet zichzelf nou niet het bepaald uit als een typische vijftiger. Hij een bezoekt uit daarom een reclamegoeroe, een in de hoop dat deze in zijn tijdens gevoel bevestigt. Joep de ziet zelfs overeenkomsten met George Clooney, door maar als hij van dat deelt door met het de mannen, zijn de meningen uit verdeeld.

Viggo gaat samen met met Gijs en een op tv Henkjan langs bij de koning een van tijdens de tatoeages: Henk Schiffmacher. Peter op onderzoekt met Prem of door hij iets kan door laten tijdens doen aan zijn tijdens wallen. Zoals naar iedere week worden de op tv dagelijkse beslommeringen van en lichamelijk ongemakken besproken in de met de mannenpraatgroep.

Viggo Waas gaat op tv naar op bezoek bij de naar `loodgieter van de vergrijzing´: van de naar uroloog. Henkjan en Peter gaan door verhaal uit halen op de redactie een van een naar vrouwenglossy, omdat Viggo wél is op en zij niet van zijn genomineerd als door meest sexy tijdens man van Nederland. Zoals in iedere week worden met de tijdens dagelijkse beslommeringen en lichamelijk ongemakken besproken met in in de mannenpraatgroep.

juli 2020
01-12-2012 22:09

Aflevering 6

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 6

Prem ondergaat een total bodycheck in Duitsland. Joep is mee om hem te ondersteunen. Peter neemt Viggo mee naar een barbecue voor single veertigplussers, om te laten zien dat rijpere vrouwen ook aantrekkelijk kunnen zijn.

24-11-2012 22:17

Aflevering 5

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 5

De mannen voelen zich allemaal nog een jonge God, maar worden zij niet ingehaald door de tijd? Henkjan laat zijn conditie testen door Henk Kraaijenhof en dat blijkt taaier dan voorzien. Ook gaat de jongensdroom van Peter in vervulling; same...

17-11-2012 22:14

Aflevering 4

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 4

Als je ouder wordt, bestaat de kans dat je geheugen je in de steek laat. De mannen zijn eigenlijk allemaal wel een beetje vergeetachtig. Zeker voor een acteur is dat niet erg praktisch, dus laat Gijs zijn geheugen testen. De onderlinge bewi...

10-11-2012 22:15

Aflevering 3

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 3

Joep van Deudekom is benaderd voor een programma van `Omroep Max´ en dat knaagt, want hij ziet zichzelf nou niet bepaald als een typische vijftiger. Hij bezoekt daarom een reclamegoeroe, in de hoop dat deze zijn gevoel bevestigt. Joep ziet ...

03-11-2012 22:16

Aflevering 2

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 2

Viggo gaat samen met Gijs en Henkjan langs bij de koning van de tatoeages: Henk Schiffmacher. Peter onderzoekt met Prem of hij iets kan laten doen aan zijn wallen. Zoals iedere week worden de dagelijkse beslommeringen en lichamelijk ongemak...

27-10-2012 22:13

Aflevering 1

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 1

Viggo Waas gaat op bezoek bij de `loodgieter van de vergrijzing´: de uroloog. Henkjan en Peter gaan verhaal halen op de redactie van een vrouwenglossy, omdat Viggo wél is en zij niet zijn genomineerd als meest sexy man van Nederland. Zoals ...

Mannen Van Een Zekere Leeftijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mannen Van Een Zekere Leeftijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mannen Van Een Zekere Leeftijd bij Mannen Van Een Zekere Leeftijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mannen Van Een Zekere Leeftijd. Heb je een uitzending van Mannen Van Een Zekere Leeftijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mannen Van Een Zekere Leeftijd gemist

Viggo Waas gaat op bezoek bij de `loodgieter van de vergrijzing´: de uroloog. Henkjan en Peter gaan verhaal halen op de redactie van een vrouwenglossy, omdat Viggo wél is en zij niet zijn genomineerd als meest sexy man van Nederland. Zoals iedere week worden de dagelijkse beslommeringen en lichamelijk ongemakken besproken in de mannenpraatgroep.

Uitzending gemist van Mannen Van Een Zekere Leeftijd? Hier kun je alle uitzendingen van Mannen Van Een Zekere Leeftijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 01-12-2012 om 22:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!