Programma gemist?

Prem met ondergaat een total bodycheck in een Duitsland. Joep is met mee naar om hem te ondersteunen. Peter op tv neemt uit Viggo mee naar een barbecue op tv voor single veertigplussers, in om te laten met zien dat de rijpere vrouwen ook van aantrekkelijk kunnen naar zijn.

De naar mannen voelen in zich allemaal nog op een jonge God, maar in worden zij niet ingehaald het door de tijd? Henkjan met de laat zijn conditie testen door op Henk Kraaijenhof en tijdens dat blijkt naar taaier dan voorzien. Ook gaat op tv de het jongensdroom van Peter van in vervulling; samen op met Joep op krijgt hij motorrijles.

Als je in ouder wordt, op tv bestaat de kans dat je uit geheugen je in een de uit steek laat. De mannen zijn tijdens eigenlijk allemaal wel met een door beetje vergeetachtig. naar Zeker voor een een acteur is dat niet een erg praktisch, tijdens dus laat Gijs zijn op geheugen testen. De onderlinge bewijsdrang naar is van groot. Dat blijkt ook met als Viggo, Henkjan van en Gijs van gaan golfsurfen.

Joep de van Deudekom is de benaderd voor een programma op van `Omroep Max´ uit en dat knaagt, want op hij ziet zichzelf op tv nou niet bepaald met als een op tv typische vijftiger. Hij bezoekt van daarom een reclamegoeroe, de in de hoop uit dat van deze zijn het gevoel bevestigt. Joep van ziet zelfs overeenkomsten met George in Clooney, maar als door hij dat op tv deelt met de mannen, met zijn de meningen naar verdeeld.

Viggo een gaat samen met Gijs en naar naar Henkjan langs bij het de koning van de tatoeages: het Henk Schiffmacher. Peter tijdens onderzoekt met tijdens Prem of hij iets naar kan laten doen tijdens aan zijn een wallen. Zoals iedere week uit worden de dagelijkse een beslommeringen naar en lichamelijk ongemakken besproken in de het uit mannenpraatgroep.

Viggo Waas door gaat op uit bezoek bij de `loodgieter door van de vergrijzing´: van de uroloog. Henkjan en van op Peter gaan verhaal halen op naar de in redactie van een vrouwenglossy, door omdat Viggo wél in is en met zij niet zijn met genomineerd als meest sexy tijdens man van uit Nederland. Zoals iedere week worden de van dagelijkse beslommeringen van en in lichamelijk ongemakken besproken in de de mannenpraatgroep.

februari 2020
01-12-2012 22:09

Aflevering 6

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 6

Prem ondergaat een total bodycheck in Duitsland. Joep is mee om hem te ondersteunen. Peter neemt Viggo mee naar een barbecue voor single veertigplussers, om te laten zien dat rijpere vrouwen ook aantrekkelijk kunnen zijn.

24-11-2012 22:17

Aflevering 5

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 5

De mannen voelen zich allemaal nog een jonge God, maar worden zij niet ingehaald door de tijd? Henkjan laat zijn conditie testen door Henk Kraaijenhof en dat blijkt taaier dan voorzien. Ook gaat de jongensdroom van Peter in vervulling; same...

17-11-2012 22:14

Aflevering 4

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 4

Als je ouder wordt, bestaat de kans dat je geheugen je in de steek laat. De mannen zijn eigenlijk allemaal wel een beetje vergeetachtig. Zeker voor een acteur is dat niet erg praktisch, dus laat Gijs zijn geheugen testen. De onderlinge bewi...

10-11-2012 22:15

Aflevering 3

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 3

Joep van Deudekom is benaderd voor een programma van `Omroep Max´ en dat knaagt, want hij ziet zichzelf nou niet bepaald als een typische vijftiger. Hij bezoekt daarom een reclamegoeroe, in de hoop dat deze zijn gevoel bevestigt. Joep ziet ...

03-11-2012 22:16

Aflevering 2

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 2

Viggo gaat samen met Gijs en Henkjan langs bij de koning van de tatoeages: Henk Schiffmacher. Peter onderzoekt met Prem of hij iets kan laten doen aan zijn wallen. Zoals iedere week worden de dagelijkse beslommeringen en lichamelijk ongemak...

27-10-2012 22:13

Aflevering 1

Mannen Van Een Zekere Leeftijd - Aflevering 1

Viggo Waas gaat op bezoek bij de `loodgieter van de vergrijzing´: de uroloog. Henkjan en Peter gaan verhaal halen op de redactie van een vrouwenglossy, omdat Viggo wél is en zij niet zijn genomineerd als meest sexy man van Nederland. Zoals ...

Mannen Van Een Zekere Leeftijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mannen Van Een Zekere Leeftijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mannen Van Een Zekere Leeftijd bij Mannen Van Een Zekere Leeftijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mannen Van Een Zekere Leeftijd. Heb je een uitzending van Mannen Van Een Zekere Leeftijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mannen Van Een Zekere Leeftijd gemist

Viggo Waas gaat op bezoek bij de `loodgieter van de vergrijzing´: de uroloog. Henkjan en Peter gaan verhaal halen op de redactie van een vrouwenglossy, omdat Viggo wél is en zij niet zijn genomineerd als meest sexy man van Nederland. Zoals iedere week worden de dagelijkse beslommeringen en lichamelijk ongemakken besproken in de mannenpraatgroep.

Uitzending gemist van Mannen Van Een Zekere Leeftijd? Hier kun je alle uitzendingen van Mannen Van Een Zekere Leeftijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 01-12-2012 om 22:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!